Bidrar Avaaz til at situasjonen i Syria nå kommer ut av kontroll?

1.7K visninger
2 minutter lesetid
12

Hvem er Avaaz?

Den ideelle organisasjonen Avaaz har i årenes løp frontet mange prisverdige saker, men dessverre lar de seg og bruke som propagandakanal for USAs aggressive krigspolitikk. I 2011 gikk de ut med en underskriftskampanje som krevde at USA/Nato måtte gripe inn mot ”demonen” Gadaffi. Som kjent deltok Norge i bombingen av Libya, noe som resulterte i at et av de mest moderne og velfungerende land i Afrika ble ’a failed state’. I dag rår som kjent anarki hvor lokale krigsherrer kjemper innbyrdes om makten.

Protest mot bombingen i London
Protest mot Libya bombingen

 

Hva skjer nå?

I disse dager kjører Avaaz en underskriftskampanje med krav om at Obama må gripe inn og stoppe Russlands og den sittende Assad regjeringen sin ’terror’ mot sivilbefolkningen?! Virkemiddelet er å innføre en flyforbudssone. I følge general Joseph Dunford som er leder for det som kalles Joints Chiefs of Staff, innebærer dette full krig mot Russland(3). (Joints Chiefs of Staff er et militært råd som består av en general fra sjøforsvaret, en fra hæren og en fra flyvåpenet). Settes dette i verk, vil alt avhenge av hvordan Russland i så fall reagerer. Blir det storkrig, kan det bli brukt atomvåpen. Skulle det skje, får vi sette vår lit til våre utenomjordiske venner. Se dokumentarfilmen:” UFOs and Nukes, The Secret Link Revealed“.

 

De faktiske forhold

Som den våkne leser av Nyhetsspeilet kjenner til, har både USA,  Israel og Saudi Arabia(5) med god støtte av NATO land(også Norge),  væpnet ulike opprørs grupper for på den måten prøve å velte det sittende regimet. Som den tidligere etterretningsoffiseren Wayne Madsen hevder, er USAs motiver for dette først og fremst olje, gass samt å få økt sin innflytelse i Midtøsten.

 

Professor James Petras

James Petras
James Petras

I følge James Petras som vanligvis er ’spot on’ i sine analyser av USAs utenrikspolitikk, har Obama sørget for å væpne og trene både islamske terrorister samt pro-vestlige leiesoldater. Frem til 2014 hadde dette resultert i at over 100 000 syrere var blitt drept, samt at ca. 1,5 millioner hadde måttet flykte fra sine hjem. Her gir han en oversikt over hvilke propaganda teknikker imperiet(les USA), tyr til.

 

Etterord

Avaaz er dessverre ikke den eneste ideelle organisasjonen som tar opprørernes (les: USA og Nato) sitt parti i Syria konflikten. Både Norsk Folkehjelp og Amnesty International har gått i samme fellen. Konstaterer nå at underskriftene strømmer inn hos Avaaz, da altfor mange har slukt den offisielle USA propaganda versjonen av Syria konflikten som main stream media har lurt mange til å tro på.

 

Kilder

  1. Deconstructing the NATO Narrative on Syria http://steigan.no/2015/10/21/deconstructing-the-nato-narrative-on-syria/
  2. Washington Post: CIA ger 1 miljard dollar/år till rebeller/terrorister i Syrien & Irak.     http://steigan.no/2015/06/15/washington-post-cia-ger-1-miljard-dollarar-till-rebellerterrorister-i-syrien-irak/
  3. Sjefen for Joint Chiefs: Flyforbudssone betyr krig mot Syria og Russland                    http://steigan.no/2016/09/26/sjefen-for-joint-chiefs-flyforbudssone-betyr-krig-mot-syria-og-russlan
  4. Petras, James. The Politics of Empire: The US, Israel and the Middle East, Clarity Press 2014.
  5. Petras, James. US Proxies and Regional Rivalries http://petras.lahaine.org/?p=2100
  6. Hvorfor deltar Norge i krigen mot Syria? Hvorfor er vi alliert med terrorister? http://steigan.no/2016/10/03/hvorfor-deltar-norge-i-krigen-mot-syria-hvorfor-er-vi-alliert-med-terrorister/

 

 

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

12 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
rune øverby
rune øverby
Abonnent
7 år siden

Denne verdt å lese i denne sammenhengen: Hvorfor i all verden skal jeg tro på media om Aleppo?
(14.12.2016) : http://hankvonhell.blogg.no/1481680179_hvorfor_i_all_verden_.html

Ken
Ken
Abonnent
7 år siden

“Med alt snakk om våpenhvile, hvor enn midlertidig den måtte være, så er det naturlig at volden har eskalert i Syria hvor energiene lenge har vært kaotiske og rettet i mange retninger; og, med mange ulike fraksjoner i kamp i dette landet og nabolandene, så vil ikke en varig våpenhvile komme før disse energistrømningene har gått sin gang. Mens Russland blir kritisert for luftangrepene sine som hjelper ASSAD-regimet så vel som å hjelpe bakkestyrkene å gjenvinne områder som var tatt over av den Islamske Stat, så arbeider Putin og andre innflytelsesrike individer i kulissene for å bringe stabilitet til hele Midtøsten og Nord-Afrika.

Vårt synspunkt på “Putins aggresjon i Øst-Europa” er at det er en implikasjon som er fremmet av Illuminati om at han med makt vil legge de baltiske land og andre lang under Russlands regjeringskontroll og økonomisk kontroll. Dette er ikke hans intensjon, og bare for å minne dere om det; Illuminatiene livnærer seg av energien fra frykt og tar i bruk ethvert tenkelig virkemiddel for å skape frykt. 18.02.2016”

Kilde: http://www.galacticchannelings.com/norske/matthew18-02-16.html

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

SYRIAN GIRL: 8 Reasons Why The NWO Hates Syria

https://www.youtube.com/watch?v=TQ3niMs8tZY

Ken
Ken
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
7 år siden

Terje Wulfsberg… Det å spre slik frykt og negativ energi som i denne artikkelen din bidrar til å opprettholde kreftene til de mørke lakeiene (Illuminati). Anbefaler å ta en god titt på linken nedenfor for siden og forhåpentligvis kompensere med noen positive energier også…

“Nord-Koreas nylige suksess med rakettoppskytingen var ikke uforventet av analytikere som har fulgt med på utviklingen I dette landet; ikke desto mindre er det bekymringsverdig fordi Kim Jong-un er betraktet som ustabil, egoistisk og ambisiøs. Det ingen av dem er klar over er at hvis Nordkoreanske vitenskapsmenn prøvde å sende opp en rakett utrustet med atomstridshode, så ville mannskaper i romskip som omgir Jorden sørge for at den mislyktes, akkurat som de har gjort med mer enn et dusin av Illuminatis forsøk i løpet av den siste håndfull år. 18.02.2016”

Kilde: http://www.galacticchannelings.com/norske/matthew18-02-16.html

Johannes Kvam
Forfatter
Svar til  Ken
7 år siden

“Det å spre slik frykt og negativ energi…” Når ble det å formidle sannhet gjort om til å spre frykt og negativ energi? Hvis du frykter sannheten, har du et alvorlig problem.

Ken
Ken
Abonnent
Svar til  Johannes Kvam
7 år siden

Johannes Kvam… Min feil at jeg ikke lyktes med konteksten. Du har selvsagt rett i at “hvis jeg frykter sannheten, har jeg et alvorlig problem”.

Poenget er at FRYKT er våpenet Illuminati (makten bak makten) bruker og styrer media med som deres trofaste budbærere. De forsøker til enhver tid å skremme oss for alt. Ettersom man ikke trenger å frykte natur, blir problemer enkelt funnet opp: krig, terrorisme, global oppvarming, kald krig, aids med masse mer. Nesten alle gode nyheter hører eller leser vi ikke om. Alle styrte medier er overfylte med skremmende nyheter og budskap, hvilket er tilstrekkelig til å skremme de aller fleste, om ikke deg og meg (men vi er nok blant minoriteten). Nevnte kan være en oppfordring til finne sannheten, slik som her inne på Nyhetsspeilet. Mange skeptikere og kritikere her inne som kunne fått seg en oppvåkner. Det har lenge vært etterlyst en “light”- versjon av Nyhetsspeilet for “dummies”. Men inntil videre oppfordres det også til å studere følgende linker: http://www.galacticchannelings.com og http://www.thegreaterpicture.com

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
7 år siden

“Den ideelle organisasjonen Avaaz…” Hvem gir organisasjonen penger, og hva er dens formål? Kunne forfatteren, eller andre, svare på det?

James Bånn
James Bånn
Anonym
7 år siden

Da kan vi vel snart ærklære tredje verdenskrig for offisielt åpnet. Der stiller Norge som vanlig med en plastskje i en knivkamp.

Det går ikke lenge før Norge blir pekt ut som en nyttig arktisk front og et false flag angrep med F-35 som er en trojansk hest.

Kansje vil noen av de mest skarpe observatørene her huske at Eurofighter representanten i sin tid, den gang narrespillet om Norges “valg” av kampfly ble tusket på plass, at det sitter en liten controller med software i snuta på flyet kjøpere ikke får evalurere.

Jeg ville veddet en kasse øl, grunnet teknikkens stand, at dette er en dronecontroller og at den bygger på teknologi som for de fleste er ukjent, men som sitter i alle sivile passasjerfly som enten er temmelig nye eller som har gjennomgått en livsløps oppgradering og som heter noe så intetsigende som BUAP…

Les mere om det her: http://21stcenturywire.com/2014/08/07/flight-control-boeings-uninterruptible-autopilot-system-drones-remote-hijacking/

Lykke til Norge… Jeg har allerede startet å pakke sånn smått…

« Forrige artikkel

Hvorfor har gravejournalist Wayne Madsen fått drapstrusler fra Det Hvite Hus?

Neste artikkel »

Nå som den siste krigen er startet, hva skal vi gjøre ?

12
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x