Hvorfor har gravejournalist Wayne Madsen fått drapstrusler fra Det Hvite Hus?

3.7K visninger
4 minutter lesetid
4

Bakgrunn

Wayne Madsen har i en årrekke arbeidet med den krevende oppgaven det er å avdekke og belyse viktige saker, særlig der vanlige media unnlater å fortelle eller kun gir en offisiell versjon. Madsen har vært ansatt i National Security Agency (NSA), og regnes for å være en av verdens fremste eksperter på datasikkerhet (1). Dette en mann med innsikt som det er verdt å lytte til!
Hver måned gir han ut ’The Wayne Madsen report’ som tar opp aktuelle tema. En av hans fans som abonnerer på den, er Kubas tidligere president Fidel Castro(1).

I første del av dette intervjuet kommer Madsen også inn på 9/11, samt beskriver den nære forbindelsen og samarbeidet mellom Israel og Saudi-Arabia.

ISIS, Iran, CIA & Israel Black Ops Connections

 

 

Barack Obama

Da Madsen skulle skrive boka:”Manufacturing of a President” drog han til Jakarta, Indonesia og avdekket forbindelsen mellom Barack Obamas mor Stanley Ann Dunham-Soetoro og hans Indonesiske stefar Lolo Soetoro. Blant annet medvirket disse to til å regissere CIA kuppet i 1965 mot Indonesias president Sukarno. Madsens konklusjon er at verdens mektigste mann både er skapt av og innsatt i presidentembetet ved hjelp av CIA, med andre ord, AS løgn og bedrag!

I denne YT videoen beskriver Madsen tyranniet i USA ledet av diktatoren Obama, falske flagg angrep som Boston bombingen, samt CIAs narkotrafikk, etc. Meget se og hør verdig!

Our Country Is Run By Sicko Murderers

 

https://www.youtube.com/watch?v=YAGilPiZLcc

 

Wayne Madsen About the Connection Between Clinton Foundation And State Department.  Inneholder og en del interessant info om George Soros.

https://www.youtube.com/watch?v=11DGcA6iGlk

 

Om 11. september

For å finne ut hvem som stod bak 11. september angrepet, startet Madsen i 2002 etterforskning av arabiske og israelske terrorceller. I den forbindelse drog han også til Israel og intervjuet Shabtai Shavit, tidligere leder for Mossad. Her er en omtale av ”The Star and the Sword” som først utkom i 2014.

The Star and the Sword
The Star and the Sword

“For første gang gis det ut en bok som forteller at Israel og Saudi-Arabia samarbeidet når det gjaldt planlegging og gjennomføring av angrepet på USA 11. september 2001. Selv om disse to landene tilsynelatende har vært fiender, har de likevel i lang tid vært hemmelig allierte. De har begge en del felles fiender, inkludert Iran, sjia islam, pan-arabisk nasjonalisme samt Hizbollah og Det Muslimske Brorskap og deres etterretningssjefer møtes ofte og konspirerer sammen i dypeste hemmelighet. Saudierne og israelere hadde således motiv og mulighet for å samarbeide når det gjaldt å lansere et “falskt flagg” terrorangrep mot USA. Hensikten var å involvere Amerika i en endeløs rekke av konflikter. På den måten ville både Israel og Saudi-Arabia kunne få styrket sin stilling”.

 

Om falske flagg angrep

”Mossad er en mester i å utføre falske flagg terrorangrep beregnet på å straffe motstanderne av Israels politikk, samt påvirke og endre oppfatninger. ’Fingeravtrykkene’ etter israelsk etterretning finnes overalt på 11. september angrepet i USA, tog bombene i Madrid 11. mars 2004, transitt bombene i London 7. juli 2005, samt terror angrepet i Norge 22. juli 2011. Media, påvirket som de er av Israel, har gjentatte ganger tordnet på om farene ved islamsk terrorisme, men det er nå klart at den store trusselen mot offentlig sikkerhet kommer fra staten Israel, en brutal nasjon som ikke nøler med å myrde uskyldige for å oppnå sine moralsk forkastelige politiske mål (3) ”.

Kommentar: Dette stemmer med hva den tidligere Mossad agenten Victor Ostrovsky beskriver, nemlig Mossads totale mangel på respekt for menneskeliv(4). Dessuten hvordan de i sine operasjoner sørger for å få lagt all skyld på radikal islam(5).

 

Om ISIS

ISIS ble startet som følge av den amerikanske okkupasjonen av Irak og derav følgende opprør. Siden har disse rebellene blitt styrket av USA, Saudi Arabia og Tyrkia, samt at de fikk vind i seilene ved å plyndre Libya og Syria. Årsakene til at de bakkes opp av amerikanske neokonservative, er olje, gass og USAs imperiebygging.
På samme måte som Gladio, ble Al Qaida grunnlagt av USA for å bekjempe Russland. Ved å fremme smal sekterisme og innbyrdes strid, er ISIS den siste offensiven i en svært langsiktig anglo-sionistisk “splitt og hersk” – prosjektet som har til hensikt å splitte og underkue Midtøsten.

USAs leiesoldater
USAs leiesoldater

For over 200 år siden innsatte Storbritannia Saudi-Wahhabi monarkiet. Dette er i dag den viktigste finansieringskilden for islamsk ekstremisme, inkludert ISIS.
Med sin islamske fundamentalisme, er Tyrkias diktator Erdogan på linje med saudiarabere. Han har også i lang tid vært alliert med Israel og driver ISIS på oppdrag av NATO. Soldater fra ISIS ble brukt til å knuse og ta over Gaddafis Libya. Deretter ble de sendt via Tyrkia for å spre død og ødeleggelse i Syria og Irak.

En annen "medhjelper"
En annen “medhjelper”

Under dekke av å bekjempe dem, gir USA og deres allierte i Europa og Midt-Østen i det skjulte støtte til ISIS. Russland får så arbeidet med å stanse kreftsvulsten som truer hele regionen…
Angrepene i Paris, San Bernardino og Brussel kan best forklares som klassiske Gladio falske flagg operasjoner, hvor ISIS får skylden. På den måten fremmes “et krasj mellom sivilisasjoner”.
Navnet ISIS er en forkortelse for “Den islamske staten i Irak og Syria” og  er også kjent som Isil, Daesh og Al Qaida i Irak.

 

Etterord

Hva med å få informasjon fra en som har undersøkt saken og vet hva han snakker om, enn fra vanlige nyhetsmedia som stort sett alle gjengir det samme, nemlig den offisielle (NTB)versjonen? Dessuten – hva har en vanlig journalist egentlig peiling på?

 

Kilder

  1. http://waynemadsenreport.com/
  2. Madsen, Wayne. The Star and the Sword. Lulu.com 2014
  3. After Oslo: Time to Crack Down On Mossad Terrorism http://www.strategic-culture.org/news/2011/07/25/after-oslo-time-to-crack-down-on-mossad-terrorism.html
  4. Confessions of an ex-Mossad agent. Excerpt from Victor Ostrovsky’s, “By way of deception” http://www.whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/deception.html
  5. Ex Mossad Victor Ostrovsky: Mossad Creates and Controls Islamic Extremist Groups and Uses Them As Patsies!!https://socioecohistory.wordpress.com/2014/07/21/ex-mossad-victor-ostrovsky-mossad-creates-and-controls-islamic-extremist-groups-and-uses-them-as-patsies-2/

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Atle
Atle
Abonnent
7 år siden

Dette er glimrende Terje you are a beacon her i Norge. Samtlige journalister med unntak av Per-Aslak Ertresvåg kan gå “hem og vogge”. Terje du har et stort ansvar med dine kunnskaper og du bør holde flere foredrag. Og få Bergen på kartet. Hans Gaarder har Oslo og du burde få oss bergensere vekk fra sofa og kopekassen tv. Hvorfor har vi aldri klart å få David Icke til Norge? Han har vært i alle land over hele verden. Bare ikke her i steinrøysen.

Wayne Madsen er glimrende. Unge Mr. Stone i LIP TV også.

Keep up your good work.

mr.atlepatle. AJL

Hans Gaarder har mitt telefonnummer og du må gjerne ringe meg. Og din kone har min email adresse. Jeg mistet min datter Birte til jul i fjor og er i sorg men skal alltids klare å henge med fortsatt.

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  Atle
7 år siden

Beklager din sorg. Men alle du nevner her. Spessielt Icke og Stone er disinformation aktører i største klasse:)

Mvh

Terje
Anonym
Svar til  Atle
7 år siden

Takk for nok en hyggelig kommentar, Atle!
Ang foredrag – dette blir torsdag 20.10 her i Bergen:
https://www.facebook.com/events/1741317989465736/

Vi snakkes kanskje da?

anders
Skribent
7 år siden

bra Terje!
Avslørende videoer. Skal dele dem med Norsk Sikkerhetsmyndighet og PTS.

« Forrige artikkel

Militærøvelsen Unmanned Warrior 2016

Neste artikkel »

Bidrar Avaaz til at situasjonen i Syria nå kommer ut av kontroll?

4
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x