Hvem stod bak 11. september?

10.8K visninger
6 minutter lesetid
43

Som mange av leserne sikkert kjenner til, har det vært en rekke artikler på Nyhetsspeilet om terrorangrepet 11. september 2001. Denne dreier seg om den skjulte hovedaktøren som viser seg å være Mossad, Israels etterretningstjeneste. 

Christopher Bollyn

Denne journalisten la allerede i 2002 frem fakta om hvem som egentlig stod bak 9-11, noe han har måttet betale dyrt for.  I 2005 ble han brått og uforklarlig oppsagt av sin arbeidsgiver. Året etter ble han brutalt angrepet i sitt hjem av sivilpoliti med skuddsikre vester. Han ble lagt i bakken, mens en av angriperne satt på ryggen hans og en annen stod på huk med kneet mot Bollyns tinning. Så ble han ’Tasered’, dvs. påført et elektrosjokk med en strømstyrke på 50 000 volt. En vanlig ettervirkning av slikt sjokk er at offeret etter kort tid dør(1). I forbindelse med dette, ble Bollyn også påført et brudd i albuen.

Christopher Bollyn med skadet høyrearm
Christopher Bollyn med skadet høyrearm

Denne hendelsen fant sted like før Bollyn skulle delta på et møte sammen med tidligere professor i fysikk, Steven Jones, hvor de begge skulle legge frem informasjon om 11. september og hvor Jones skulle informere om sitt funn av sprengstoffet nanothermite i restene etter World Trade Center tårnene.

Rettssak

I kjølvannet av dette, ble det tatt ut tiltale mot Bollyn ”for å ha angrepet politiet og hindret dem i deres arbeid” og i 2007 ble han dradd for retten, basert på fullstendig falske anklager. Han bestemte seg derfor for å ta med familien og forlate USA for en periode.  Kommentar: Hadde Bollyn blitt utsatt for denne behandlingen hvis han kun kom med tannløst snikk-snakk? Er det ikke mer sannsynlig at han skulle straffes fordi han traff spikeren på hodet og gikk ut offentlig med det han hadde oppdaget?

Noen viktige fakta

 • Fem israelere som befant seg i New York på dette tidspunktet, ble observert idet tvillingtårnene falt mens de lo, gjorde ’high five’ og i det hele tatt oppførte seg så merkelig at de ble anmeldt og tatt inn til avhør av FBI. To av disse viste seg å være Mossad agenter. Senere i 2001, uttalte en av dem på et israelsk TV program at de hadde vært i New York for å dokumentere hendelsen. Det innebærer jo at de visste at angrepet ville finne sted. Her er en liten snutt om dette:

https://www.youtube.com/watch?v=OWvwuEmUfx8

 • I perioden rundt 11. september, ble ca. 50 israelere tatt inn til forhør av FBI med mistanke om spionasje mot USA(1).
 • 4000 israelere som hadde sitt daglige virke både i World Trade Center og området rundt, kom ikke på jobb akkurat denne dagen. Hvorfor? Fordi Firmaet Odigo Instant Message Service hadde sendt ut en melding på hebraisk om at noe dramatisk ville finne sted og at de burde holde seg borte(3).

  Odigo sin logo
  Odigo sin logo
 • I 1986 utgav Benjamin Netanyahu ut en bok der han mante til krig mot terror, noe som skulle omfatte alle land som av Israel ble oppfattet som fiendtlige, blant annet Iran og Irak (1).
Benjamin Netanyahu
Sosiopaten(psykopaten) Benjamin Netanyahu

Strategien fra Israels side var altså å få dradd USA inn i krig mot alle land som Israel har definert som sine fiender, samt sørge for å få svertet arabere og muslimer og gitt dem skylden.

En tegner med inside informasjon?
En tegner med inside informasjon?
 • Alvin Hellerstein, dommeren som avviste alle forsøk fra slektinger av de som omkom under terror angrepet om å få klarhet i hva som egentlig skjedde, er jøde og svoren Zionist (1).
 • Ehud Olmert, da israelsk minister, var på et hemmelig besøk i New York da angrepet fant sted(1).
 • Firmaet Huntsleigh USA, eid av Ezra Harel and Menachem Atzmon, to israelske jøder, hadde ansvaret for sikkerhetskontrollen på de tre flyplassene hvor ”flyene ble kapret”.
 • Det israelske datafirmaet Ptech sin programvare var installert på alle datamaskiner brukt av det amerikanske militæret. På den måten kunne de dataprogram som skulle sørge for at sikkerhetsrutiner ble fulgt, som for eksempel sende opp jetfly og tvinge ned ”de kaprede flyene”, settes ut av spill(1).
 • Hugo Neu, et firma med israelsk eierskap, fikk fjernet bevismateriale, i det de sørget for at alle restene av stålkonstruksjonene i WTC bygningene umiddelbart ble fraktet til Asia og smeltet om(1).
 • Larry Silverstein er jøde og mannen som eide World Trade Center.  Om ettermiidagen den 11. september, gav han ordre om at WTC7 skulle bli ’pulled’. Se artikkelen: ”Silverstein ønsket å demolere WTC7”. Han var daglig på jobb i WTC, men 11. september om formiddagen hadde han ’tilfeldigvis’ time hos tannlegen(4). Denne videoen viser hva som skjer når reporteren stiller Silverstein for nærgående spørsmål:

 

 

Kommentar: Av plasshensyn er dette kun et forkortet sammendrag av informasjon om aktørene bak denne Zionist/israelske sammensvergelsen. For å få en enda bedre forståelse og oversikt, anbefales artikkelen: Israel did it, samt Christopher Bollyns bok: ”Solving 9-11”, og hans foredrag.

 

Foredrag av Christopher Bollyn:

PNAC

For å fremme USAs interesser, særlig i Midt-Østen, ønsket de neokonservative politikerne i USA med Wolfowitz, Perle, Rumsfeld og Cheney i spissen, et nytt Pearl Harbour. Dette ville også bidra til å øke militærbudsjettet som da var på vei nedover. Planen som ble lagd på slutten av 90-tallet, ble kalt “Project for a New American Century”(PNAC)(2). Denne gruppen hadde altså sammenfallende interesser med Israel.

Falsk flagg angrep

Denne skissen viser hvordan slike falsk flagg angrep planlegges og utføres. Syndebukkene, de såkalte patsies, har på forhånd blitt vervet, ofte av FBI agenter, uten å vite hvilke planer som egentlig har blitt lagt for dem (i dette tilfellet de 19 saudi-araberne). Patsies, som ofte blir likvidert i forbindelse med ’aksjonen’, får alltid bred omtale i main stream media(MSM). MSM sprer altså den offisielle versjonen og fungerer som propagandakanal for de som egentlig står bak, men som alltid sørger for å holde seg godt skjult (2).

Strukturen bak et falsk flagg angrep
Strukturen bak et falsk flagg angrep

 

9/11, Israel & the Mossad Investigated with Christopher Bollyn

Andre bekreftelser

Francesco Cossiga, tidligere italiensk president

Francesco Cossiga
Francesco Cossiga

Sitat fra intervju i den italienske avisen, Corriere della Sera: “Dette skjebnesvangre angrepet ble utført av CIA og Mossad sine Zionister. Hensikten var å legge skylden på araberlandene og overtale vestlige land til å intervenere i Afghanistan og Irak”(5).

Hamid Gul, tidligere general

Hamid Gul
Hamid Gul

Sitater fra intervju med Arnaud de Borchgrave, 26. november 2001. Det er verdt å merke seg at Gul også har vært leder for den pakistanske etterretningstjenesten, ISI.

De Borchgrave(DB): Hvem stod bak angrepene den 11. september?

Gul: Mossad og deres medsammensvorne. USA bruker hvert år 40 milliarder dollar på sine 11 ulike etterretnings tjenester. I løpet av 10 år bil dette 400 milliarder. Likevel hevder Bush administrasjonen at dette kom som en fullstendig overraskelse. Det tror jeg ingenting på. Det gikk ikke mer enn 10 minutter fra det andre World Trade Center tårnet var blitt truffet, før CNN sa at Osama bin Laden var gjerningsmannen. Dette var planlagt desinformasjon fra de som egentlig stod bak, noe som umiddelbart skapte en spesiell oppfatning og som til og med forhindret intelligente mennesker fra å tenke selvstendig. En kan si det slik; Folk sin opinion ble satt i transe.

DB: Hva får deg til å tro at det ikke var Osama som stod bak 11. september?

Gul: Fra en hule inne i et fjell eller skuret til en bonde? La oss være seriøse. Ved å stå opp for Islam mot amerikansk og israelsk imperialisme, er Osama en inspirasjon for utallige millioner muslimer, men han har ikke de midler til rådighet som trengs for å gjennomføre en så avansert operasjon(6).

 

Meget interessant intervju med den frittalende tidligere militær strategen, Dr. Alan Sabrosky:

Etterord

Hensikten med denne artikkelen er ikke å sverte jøder som sådan, men å belyse hva ekstreme Zionister og deres medsammensvorne kan stå bak. Staten Israel ble grunnlagt i 1948, blant annet ved at terrogjengene Stern og Irgun fordrev palestinere fra sine områder. Bruk av terror har således lang tradisjon hos Israel. Som avslutning kan Mossad sitt motto gjerne passe: ”By way of deception(bedrag) thou shalt wage war”(7).

 

Kilder

 1. Bollyn, Christopher. Solving 9-11. The original articles.
 2. Tarpley, Webster Griffin. 9/11 Synthetic Terror: Made in USA
 3. The Odigo warnings & the 4000 Israelis Saved on 9-11 http://www.bollyn.com/#article_15053
 4. https://www.minds.com/blog/view/270311871158947840/what-really-happened-to-world-trade-center-buildin
 5. https://wikispooks.com/wiki/11/Israel_did_it#Former_Italian_President_agrees.2C_says_Mossad_did_9.2F11
 6. https://wikispooks.com/wiki/Document:General_Hamid_Gul_-_Interview
 7. https://www.stormfront.org/jewish/deception.html

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

43 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hellwege
Abonnent
4 år siden
Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
6 år siden

Christopher Lee Bollyn viser i sine bøker og artikler hvordan Israel, deres etterretningstjeneste Mossad, og US-sionister, systematisk over flere tiår systematisk har invadert og tatt kontrollen over USAs viktigste funksjonssentre: Politikk, forsvarsdepartementet, etterretning, bank- og finansystemet, og ikke minst Establishment-media. Denne kontrollen nådde sitt klimaks med innsettelsen av Bush/Cheney-regjeringen, som der den sionistiske neocon-kabalen var totalt dominerende med Dick Cheney som forsvarsminister og Donald Rumsfeld som forsvarsminister. De politiske føringene fra neocon-kabalen var like sterke under Obama-regjeringen, men mer skjult. Da sionistenes kontroll over USAs funksjonssentrene er godt integrert, betyr det i praksis at Israel/sionistene siden 2001 i praksis har styrt USA, med den konsekvens at USA nå er i hurtig kollaps i sin tjeneste for den oligarkiske eliten i Israel.

Det finnes analogier i dyreverdenen til Israels overtagelse av kontrollen over USA, nemlig atferdsendrende parasitter (Wiki: Behavior-altering parasites).
[https://en.wikipedia.org/wiki/Behavior-altering_parasites]

Bollyn holdt et meget interessant foredrag i København i 2016, som anbefales som en introduksjon til hans bøker: «The Dual-Deception of 9/11 and the Fraudulent War on Terror”
[

Bollyn sier selv i spørsmålsrunden etter foredraget at han ikke er så opptatt av «detaljene» i hva som faktisk skjedde den 11/9-2001, dvs. hvor mange av de fire angivelige Boeing-flystyrtene som var reelle, hvilken teknologi som ble brukt for å rive ned WTC-bygningene, osv. Bollyn har sine meninger om dette, men det er ikke her han har gått i dybden. Man trenger altså ikke å la hans meninger om disse «detaljene» stå i veien for hans politiske innsikter.

Bollyn har utgitt tre bøker:
• Solving 9-11: The Original Articles (2012). Dette er en samling av tidligere artikler han har skrevet, den eldste er datert den 18. september 2001.
• Solving 9-11: The Deception That Changed the World (2012). Denne boken er en integrasjon av all informasjonen i artikkelsamlingen over.
• The War on Terror: The Plot to Rule the Middle East (2017).

Bollyns web-base: http://www.bollyn.com/home/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Terje Wulfsberg
7 år siden

Det med Mossad agentene som danset på et tak ser ut til å være en distraksjon for å ta fokus bort fra alt det andre som skjedde.

James Corbet og Boiling frog har analysert hver minste bit fra A til Å de siste dager ..

9/11 Suspects: The Dancing Israelis

https://www.youtube.com/watch?v=2XHm56O2NTI

Smashing the Lies With 9/11 Truth

https://www.youtube.com/watch?v=fTHT7MXLef8

9/11 Suspects: Rudy Giuliani

https://www.youtube.com/watch?v=Cl85JSvDmsA

9/11 Suspects: Christine Todd Whitman

https://www.youtube.com/watch?v=s64SJD9JkQ0

/11 Suspects: Philip Zelikow

https://www.youtube.com/watch?v=j1VtozvvG4c

9/11 Suspects: Robert Baer

https://www.youtube.com/watch?v=OpWPMdfkfDo

9/11 Suspects: General Ralph Eberhart

https://www.youtube.com/watch?v=QrhJA2QWrRU

Noen sier at Illumnati sto bak, andre sier jødene, andre igjen mener Saudi Arabia og noen mener Bank topper, de flest mener USA ledet av George, Dick og Donald sto bak …

Alt sammen er så klart korrekt, debunkerne pleier å splitte en teori opp i mange for å få det til å se ut som mange forskjellige teorier så det skal se latterlig ut .. Egentlig en billig kjent hersketeknikk.

Tallmagien og numerologien knytter 9.11 til okkultisme og sort magi, mao så står de mørke brorskapene bak og de kjenner ingen grenser, de er grupperinger innenfor militære, politiet, media, etterretning, politikk osv (kreftsvulster fra innsiden ) . Brorskapstoppene er billionærer og ca 50% av dem er konverterte jøder fra Khazaria, altså ikke jøder av rase, Disse gamle super mektige Familiedynastiene som eier bankene, olje, pharma mm sitter også som ledere av alt av hemmelige brorskaper, alt er sataniske Tempelridder sekter.. de største er Jesuittene, Frimureriet og Zionistene, de flest er med i en rekke brorskap som Knights Of Malta, Rosenkors ordenen, OTO osv ..

Så hva skjedde ? Det som skjedde er ganske så åpenbart, De 4 passasjerflyene har aldri eksistert, man brukte 2 fjernstyrte militærfly mot WTC 1 og 2, i tillegg så hadde man plassert ut Nano thermitt i alle etasjer for å få en kontrollert rivning, WTC 7 var også en kontrollert rivning, Pentagram ble sprengt med et Cruise missil.

Den mest hysterisk morsomme konspirasjonsteorien kommer fra Skepsis gruppene og går sånn:
19 huleboere fra Saudi Arabia reiser til Ghanistan til en hule i Tora Bora der de får utlevert hver sin papirkniv, så drar de til USA raner USA for 2.3 trillioner ( Nok penger til å gjøre samtlige innbyggere i USA til millionærer ) alle bevisene mot dem ligger i Pentagon og WTC 7, bare timer etter gigant ranet så kaprer de 4 passasjerfly som de kjører inn i Pantagram nøyaktig der alle bevisene mot dem lå, etter å ha kost seg med litt kaffe bak i flyene i et brennende inferno så faller WTC 1 og 2 i fritt fall på magisk vis og blir til milliarder av tonn med støv. da går terroristene ut av flyene sine, graver seg ned noe etasjer og tar med seg alt gullet som er lagret under og kryper opp igjen ut av støvhaugen og ut på gata, tar en taxi til flyplassen og reiser hjem til Saudi Arabia der de lever i sus og dus den dag i dag. Han ene terroristen går på en smell da han henter frem tryllestaven sin som han sprenger WTC 7 med, Idet han svinger tryllestaven så mister han mister passet sitt, ( En ekte terrorist skal alltid ha med pass ) Osama Bin Spøkelseladen hadde vært på flyplassen den natten med en skiftenøkkel og og løsnet alle mutterne til fly-vingene på det som de sendte inn i Pentagram så vingene falt av like før det smalt, deretter brukte han sin nye Ericsson mobil 888 til å ta over NORAD, FBI, CIA, TSA, NSA, Det Hvite Hus, Kongressen og Senatet og satte dem ut av spill. På ettermiddagen tok han fly hjem til Tora Bora åpnet seg en cola og litt popcorn der han så alt i reprise på sin nye plasma TV. FBI nektet å sikte han for 9.11 dermed så gikk han ut med en hjemmevideo 4 dager før presidentvalget i USA i 2005 der han innrømte alt, at han nå hadde blitt 20 år yngre, blitt keivhendt, fått farget skjegget og fått ny stemme var bagateller som få brydde seg med, Bush gikk umiddelbart opp med 5% på meningsmålingene, noe som førte til at han vant President valget, Osama Bin Spøkelseladen som døde av nyresvikt 22 des i 2001 hadde nok en gang reist seg fra graven, men magien var langt fra over. På Illumnatis fødselsdag 1 mai 2011 tar Navy Team SEAL 6 i Operation Neptune Spear seg inn i Pakistan og kverker han for 10 gang med 5000 skudd, denne gangen tar de liket med seg på Hangarskipet USS Carl Vinson og senker han ned på 11 900 meter dyp, siden han har daua en rekke ganger før og er et spøkelse så er det ingen av mannskapet på 5000 som har sett noen til dette her eller hørt om det andre plasser enn i media, på vei til havbunnen svinger han nok en gang med tryllestaven sin og kaste en forbannelse over Navy Team SEAL 6 som dør alle som en like etterpå, nå sitter han på havbunnen med krabbene og noen Pokeballer og planlegger nye aksjoner for å gjøre verden om til et globalt sharia kalifat med store mengder terror som kun global chipping av massen kan beskyttes oss mot. Denne gangen skal han ta over verden ved hjelp av en arme av topp trente Pokemon. :)

Snipp snapp snute så var det Skepper eventyret ute :)

9/11: A Conspiracy Theory

https://www.youtube.com/watch?v=yuC_4mGTs98

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
8 år siden

Grundig om hvilke “jøder” som sto bak 911: https://ehpg.wordpress.com/israel-did-911/

Seitasis
Seitasis
Abonnent
8 år siden

Amatør “terrorist”, hva skjer når en prøver å etterligne :) 9.11 med privatfly.
http://www.sptimes.com/2002/01/06/TampaBay/Plane_hits_skyscraper.shtml

Anders Mæland
Anders Mæland
Anonym
8 år siden

Sjekk ut storyenn om USS Liberty. Det amerikanske krigsovervåknings skipet som ble bombet og torpedert av Israel under seks dagers krigen.

Når det gjelder dette innlegget er jeg mye enig, men må si jeg har mine tvil når jeg ser at vedkommende er homeopat- bedragere av syke og lettlurte

Anders Mæland
Anders Mæland
Anonym
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

Skamløst å tjene spenn på å lure folk i en fortvilet situasjon med slikt uvitenskapelig sprøyt! Ingen poeng når å ramse opp en masse sitater. Kom med noen harde fakta om de positive virkningene, publisert av seriøserforskere. Dette er en slags nyreligion som bør bekjempes på lik linje med all annen religion, løgn og bedrageri!!

ye
ye
Abonnent
Svar til  Anders Mæland
8 år siden

Mennesket har fri vilje. Hvor folk vil velge å ta i mot behandling fra, er et valg. Noen stoler blindt på skolemedisin. Andre er åpne for behandling som er utprøvd i mange hundre år og som har vist sin virkning. Empiri har vist at vitenskap er en tro. “Vitenskapen” blir utdatert så snart det er funnet nye svar. Årelating og lobotomi var engang “vitenskapen”, som du opphøyer, som vi noen år senere ser ikke var så smart gjort. Listen er lang over hva som er blitt gjort i “vitenskapen”s navn, som vi i dag betrakter som hinsides og fullstendig galskap. Uvitenskap er et bedre ord. Mennesket klarer å ødelegge både natur og hav, mat og drikke, i ringvirkningene av industri og “utvikling” basert på forskning. “Seriøse forskere” vil i ettertiden kunne vise seg å være de som tok miljø og helse minst seriøst, men sin egen nysgjerrighet og ego i å kludre med skaperverket overdrevent seriøst.
Mennesket er i sin naturlige egenskap dessverre usmakelig arrogant og har en sørgelig tro på egen fortreffelighet.
Jeg kan ikke se noen grunn for at Terje Wulfsberg skal måtte i møtekomme ditt krav om å dokumentere sitt fagfelt overfor deg, og i hvertfall ikke i denne avsporingen av artikkelens tema. Finn heller noen av de andre interessante artiklene på Nyhetsspeilet der jeg er sikker på at du finner både linker og kommentarer som viser både “sprøyt, løgn og bedrageri” fra miljøet av “seriøs” forskning. :-)

rune øverby
Abonnent
8 år siden

(mulig tipset før dette – men viktig sak kan ikke gjentas for ofte:) 911-online bok på DANSK, men mye bilde-materiell – som bra oppsummerer og beskriver denne ‘historiens største løgnhistorie’ – som har fått slike fatale konsekvenser for millionvis av mennesker – Her backup av denne boken, og det viste seg praktisk talt umulig å få lastet den opp som googledoc, selv om man omdøpte filen. Så tydelig at “de” følger med på alt vi gjør…
http://galactic.no/rune/spesBoker/stadig%20ingen%20svar.pdf

Arn
Arn
Anonym
8 år siden

To interessante linker, :
2200 Arkitekter og ingeniører sier WTC 7 umulig kan ha falt den på den måten pga flyene eller en brann.
http://www.collective-evolution.com/2014/10/08/over-2200-architects-engineers-crush-the-official-911-commission-report/

2 brannmenn så de “sorte boksene” fra flyene som traff WTC 1 og 2, fikk beskjed om å holde munn av FBI:
http://www.americanfreepress.net/html/black_box.html

Rabalder
Rabalder
Abonnent
9 år siden

Om det er Crowley eller andre som står bak disse okkulte lærene kan jeg kanskje ta feil. Men poenget mitt er at jeg for min del ikke tror at verden er så tilfeldig at disse flynumrene ble akkurat disse symbolske tallverdiene uten at noen okkulte krefter har ordnet med dette. Dessuten er vi vel alle klar over at 911 var en Konspirasjon, uansett hvem som stod bak. Man trenger ikke være “konspirasjonsmaker” for å forstå det Men hva slags krefter stå til syvende og sist bak ??? er spørsmålet . Og her er min mening at man må ta med i betraktning okkulte ondskapsfulle religiøse krefter.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
9 år siden

Samtidig som alt dette skjedde satt Bush og leste fra fortelling om ” the pet goat” The goat ,Geiten representerer en førkrisyelig historisk gud ,Pan, Dionysius. Halvt menneske og halvt geit med horn. og er senere i historien brukt til å representere djevelen.
Det kan virke som hele 911 var et gigantisk djevelreligiøst rituale.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
9 år siden

Aleister Crowley er av mange regnet sånn offisielt som den mest ondskapsfulle person som har levd her på jorden. Han var en slags leder av en slags satandyrkelse. Den viktigste lærebok han skrev for sin satandyrkelse kalte han book no. 175 (liber 175)
United Airline Flight no. 175 traff angivelig det sydlige tårn
Videre er i hans lære no.11 brukt som symbol på forandring. Inngang til noe nytt. De to ett tallene symboliserer gjerne dør som fører til døden.
American Airlines Flight No.11 traff angivelig nordlige tårn.
No.77 er dødens tall i Crowley’ lære.
Flight no.77 traff angivelig Pentagon ( en pentagon bygning symboliserer dødens hus)
Aleister Crowley åpnet og avsuttet (signerte) sine brever med 93
93 i hans lære betyr “Gjør hva som behager deg, ikke tenk på konsekvensene, Ikke ha samvittighet, Ikke ha empati. Det samme som er mottoet i ritualene i i Bohemian Groove sine midtsommer ritualer.
flight 93 skal angivelig ha styrtet i bakken Shanksville Pennsylvenia
Vi er vel kjent med at det var ingen rester av noe fly der.
Men det eropprettet et stort monument , Minnesmerke der som heter Crescent Embrace.. Det er formet som en stor halvmåne sigd opprinnelig tegnet med en stjerne ganske nøyaktig som det Saudiarabiske flagg og minnesmerke skal vist nok peke mot Mekka. Sakker om å håne det amerikanske folk. Hvorfor protesterer ikke de pårørende til de som ligger under dette minnesmerke? Jo selvfølgelig fordi det ikke ligger noen omkomne der. Det eksisterte ikke noe flight 93. Men jeg syns nå at det amerikanske folk godt kunne våkne opp og ikke la seg holde sånn til narr.
Disse tingene må man også ta med når man leter etter hvem som står bak 911
Det kan se ut som det er krefter som setter seg over resten av menneskeheten.
Kanskje noen som regner seg so utvalgte. Så kanskje du har litt rett Wulfsberg.
Men det blir litt vanskelig dette her. Jo mer man studerer det får jeg en følelse av at alt er planlagt fra veldig lang tid tilbake. Eksisterer det en parallell sivilisasjon her som er oss langt overlegne som har infiltrert vår sivilisasjon via en viss elite her på jorden?

Valgeir
Valgeir
Abonnent
Svar til  Rabalder
9 år siden

Hvilken fantastisk redegjørelse for Crowley, som igjen skal bygge for videre assosiasjoner av faremomenter o.l. Er ikke dette veldig klassisk konspirasjonsmakeri?

Det var da hans samtidige drittpresse som lanserte ham som “verdens ondeste mann”. Den samme pressen var allerede da i tjeneste for å skape opinion for krig. WW1. Og disse gjenopptok svertekampanjen i nyere tid. VG hadde f.eks Crowley på forsiden på nittitallet med overskriften verdens ondeste mann.

Crowley er faktisk lett å redegjøre for, ettersom hans hovedpunkter er enkle. Han lov som han er kjent for er “Gjør hva du vil skal være hele loven” Kjærlighet er loven , Kjærlighet under vilje. ”
Med dette menes det at Vilje er samsvarende med Kjærlighet. Dette understrekes ved at de greske ordene for vilje og Kjærlighet (Thelema & Agape) benyttes liturgisk, og disse har begge 93 som verdi.

Det er derimot 60 talls satanismen som representert ved Anton La Vey som prediker gjørme som er forstått som “Gjør hva FAN du vil. Elsk deg sjøl er føkkings dritt godt nok. De andre erke bra, jeg er bedre enn dem he he he.”

Crowley skriver masse om mye, men når det kommer til Thelema, hans religion, er der knapt noen annen instruks enn Loven selv, bortsett fra det lille skrift som er kalt DUTY. Dette skriv har overskriften “A note on the chief rules of practical conduct to be observed by those who accept the Law of Thelema.” Og det er vel noe overraskende for de fleste som leser det, og ikke minst at det fundamentet for religion kan se slik ut. Ikke minst være så kort og lesbart, og samtidig være så gjennomgripende og utfordrende.

http://hermetic.com/eidolons/Duty

Rabalder
Rabalder
Abonnent
9 år siden

Man kan jo filosofere seg i vilden sky om hvem som egentlig har den største makten her på jorden. selv tror jeg det er de som i hovedsak eier de største internationale banker. Her er da medregnet de aller fleste større sentralbanker som jo er privateid i motsetning til hva folk flest tror. Selv ser jeg ikke på USA som en nasjon. Det er et continent med en masse frie selskaper som stiller seg langt over regjering og demokrati. Disse kapitalkreftene dikterer totalt regjeringen og politikerne. Men de greier hele tiden å manipulere folket til å tro at de har demokrati og at samfunnet eier pengetrykkingen. For å kunne fortsette denne løgnen må de hele tiden ha krig og holde folket nede i problemer og mørke og uvitenhet. Det er frie internationale pengekrefter som styrer Usa og de fleste land mer eller mindre her i verden. Så lenge verden er bygd opp sånn pengemessig vil vi få stadige episoder som 911 for å manipulere til krig. Det skjer hele tiden. Bare for kort tid siden var ISIS sett på som en liten terrorgruppe som kunne spyles bort fra overflaten i en fei i følge Joe Biden. Nå har de kontroll over halve Irak og halve Syria bl.annet fordi Engelske og amerikanske fly slipper ned våpen til de. Irakiske myndigheter har skutt ned noen av disse flyene og konfrontert England ,men blir bare tiet i hjel i mainstreem media. Sånn seiler disse internationale pengekreftene videre, over alle lover, og innbiller oss at vi har demokrati og opplysning her i verden. Hvem er så disse pengekreftene i hovedsak? Jeg tror at de aller vesentligste av de er fra de som Mona Anderson kaller Kol Niedre Folket . mektige Kazarer . altså falske Jøder Men også andre forgreninger til Nazist miljøet som ble hentet over til usa etter krigen (operation paper Clip). Knites of Malta og Templars osv. Det er vel sånne krefter som har hånd om aeria 51 og mange fler sånne baser iverden so spike i Australia og haarp anlegger og liknende som det i ramsfjorden ikke langt fra Tromsø.
På tv 2 nyhetskanalen blir vi jo veldig opplyst. En såkalt nyhet som jeg føler har vert på tv2 Nyhetskanalen i hele vinter nesten daglig var hvordan det går med New York Rangers ishockey lag i Amerika siden det visst nok er en Nordmann med på laget der. Under 911 viste tv bilder av fly som gikk tvers igjennom stål og betong bygninger. (nesen på fly kom ut igjen like hel på andre siden av bygningen. Vingespissene skjærer seg inn i bygningene som om de bare var luft. Se på tv nyheter blir som å lese Donald Duck.

« Forrige artikkel

Adjuvanter, aluminium og ASIA-syndromet

Neste artikkel »

HPV-vaksinen mot livmorhalskreft og kjønnsvorter

43
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x