Hvem stod bak 11. september?

10.7K visninger
6 minutter lesetid
42

Som mange av leserne sikkert kjenner til, har det vært en rekke artikler på Nyhetsspeilet om terrorangrepet 11. september 2001. Denne dreier seg om den skjulte hovedaktøren som viser seg å være Mossad, Israels etterretningstjeneste. 

Christopher Bollyn

Denne journalisten la allerede i 2002 frem fakta om hvem som egentlig stod bak 9-11, noe han har måttet betale dyrt for.  I 2005 ble han brått og uforklarlig oppsagt av sin arbeidsgiver. Året etter ble han brutalt angrepet i sitt hjem av sivilpoliti med skuddsikre vester. Han ble lagt i bakken, mens en av angriperne satt på ryggen hans og en annen stod på huk med kneet mot Bollyns tinning. Så ble han ’Tasered’, dvs. påført et elektrosjokk med en strømstyrke på 50 000 volt. En vanlig ettervirkning av slikt sjokk er at offeret etter kort tid dør(1). I forbindelse med dette, ble Bollyn også påført et brudd i albuen.

Christopher Bollyn med skadet høyrearm
Christopher Bollyn med skadet høyrearm

Denne hendelsen fant sted like før Bollyn skulle delta på et møte sammen med tidligere professor i fysikk, Steven Jones, hvor de begge skulle legge frem informasjon om 11. september og hvor Jones skulle informere om sitt funn av sprengstoffet nanothermite i restene etter World Trade Center tårnene.

Rettssak

I kjølvannet av dette, ble det tatt ut tiltale mot Bollyn ”for å ha angrepet politiet og hindret dem i deres arbeid” og i 2007 ble han dradd for retten, basert på fullstendig falske anklager. Han bestemte seg derfor for å ta med familien og forlate USA for en periode.  Kommentar: Hadde Bollyn blitt utsatt for denne behandlingen hvis han kun kom med tannløst snikk-snakk? Er det ikke mer sannsynlig at han skulle straffes fordi han traff spikeren på hodet og gikk ut offentlig med det han hadde oppdaget?

Noen viktige fakta

 • Fem israelere som befant seg i New York på dette tidspunktet, ble observert idet tvillingtårnene falt mens de lo, gjorde ’high five’ og i det hele tatt oppførte seg så merkelig at de ble anmeldt og tatt inn til avhør av FBI. To av disse viste seg å være Mossad agenter. Senere i 2001, uttalte en av dem på et israelsk TV program at de hadde vært i New York for å dokumentere hendelsen. Det innebærer jo at de visste at angrepet ville finne sted. Her er en liten snutt om dette:

https://www.youtube.com/watch?v=OWvwuEmUfx8

 • I perioden rundt 11. september, ble ca. 50 israelere tatt inn til forhør av FBI med mistanke om spionasje mot USA(1).
 • 4000 israelere som hadde sitt daglige virke både i World Trade Center og området rundt, kom ikke på jobb akkurat denne dagen. Hvorfor? Fordi Firmaet Odigo Instant Message Service hadde sendt ut en melding på hebraisk om at noe dramatisk ville finne sted og at de burde holde seg borte(3).

  Odigo sin logo
  Odigo sin logo
 • I 1986 utgav Benjamin Netanyahu ut en bok der han mante til krig mot terror, noe som skulle omfatte alle land som av Israel ble oppfattet som fiendtlige, blant annet Iran og Irak (1).
Benjamin Netanyahu
Sosiopaten(psykopaten) Benjamin Netanyahu

Strategien fra Israels side var altså å få dradd USA inn i krig mot alle land som Israel har definert som sine fiender, samt sørge for å få svertet arabere og muslimer og gitt dem skylden.

En tegner med inside informasjon?
En tegner med inside informasjon?
 • Alvin Hellerstein, dommeren som avviste alle forsøk fra slektinger av de som omkom under terror angrepet om å få klarhet i hva som egentlig skjedde, er jøde og svoren Zionist (1).
 • Ehud Olmert, da israelsk minister, var på et hemmelig besøk i New York da angrepet fant sted(1).
 • Firmaet Huntsleigh USA, eid av Ezra Harel and Menachem Atzmon, to israelske jøder, hadde ansvaret for sikkerhetskontrollen på de tre flyplassene hvor ”flyene ble kapret”.
 • Det israelske datafirmaet Ptech sin programvare var installert på alle datamaskiner brukt av det amerikanske militæret. På den måten kunne de dataprogram som skulle sørge for at sikkerhetsrutiner ble fulgt, som for eksempel sende opp jetfly og tvinge ned ”de kaprede flyene”, settes ut av spill(1).
 • Hugo Neu, et firma med israelsk eierskap, fikk fjernet bevismateriale, i det de sørget for at alle restene av stålkonstruksjonene i WTC bygningene umiddelbart ble fraktet til Asia og smeltet om(1).
 • Larry Silverstein er jøde og mannen som eide World Trade Center.  Om ettermiidagen den 11. september, gav han ordre om at WTC7 skulle bli ’pulled’. Se artikkelen: ”Silverstein ønsket å demolere WTC7”. Han var daglig på jobb i WTC, men 11. september om formiddagen hadde han ’tilfeldigvis’ time hos tannlegen(4). Denne videoen viser hva som skjer når reporteren stiller Silverstein for nærgående spørsmål:

 

 

Kommentar: Av plasshensyn er dette kun et forkortet sammendrag av informasjon om aktørene bak denne Zionist/israelske sammensvergelsen. For å få en enda bedre forståelse og oversikt, anbefales artikkelen: Israel did it, samt Christopher Bollyns bok: ”Solving 9-11”, og hans foredrag.

 

Foredrag av Christopher Bollyn:

PNAC

For å fremme USAs interesser, særlig i Midt-Østen, ønsket de neokonservative politikerne i USA med Wolfowitz, Perle, Rumsfeld og Cheney i spissen, et nytt Pearl Harbour. Dette ville også bidra til å øke militærbudsjettet som da var på vei nedover. Planen som ble lagd på slutten av 90-tallet, ble kalt “Project for a New American Century”(PNAC)(2). Denne gruppen hadde altså sammenfallende interesser med Israel.

Falsk flagg angrep

Denne skissen viser hvordan slike falsk flagg angrep planlegges og utføres. Syndebukkene, de såkalte patsies, har på forhånd blitt vervet, ofte av FBI agenter, uten å vite hvilke planer som egentlig har blitt lagt for dem (i dette tilfellet de 19 saudi-araberne). Patsies, som ofte blir likvidert i forbindelse med ’aksjonen’, får alltid bred omtale i main stream media(MSM). MSM sprer altså den offisielle versjonen og fungerer som propagandakanal for de som egentlig står bak, men som alltid sørger for å holde seg godt skjult (2).

Strukturen bak et falsk flagg angrep
Strukturen bak et falsk flagg angrep

 

9/11, Israel & the Mossad Investigated with Christopher Bollyn

Andre bekreftelser

Francesco Cossiga, tidligere italiensk president

Francesco Cossiga
Francesco Cossiga

Sitat fra intervju i den italienske avisen, Corriere della Sera: «Dette skjebnesvangre angrepet ble utført av CIA og Mossad sine Zionister. Hensikten var å legge skylden på araberlandene og overtale vestlige land til å intervenere i Afghanistan og Irak”(5).

Hamid Gul, tidligere general

Hamid Gul
Hamid Gul

Sitater fra intervju med Arnaud de Borchgrave, 26. november 2001. Det er verdt å merke seg at Gul også har vært leder for den pakistanske etterretningstjenesten, ISI.

De Borchgrave(DB): Hvem stod bak angrepene den 11. september?

Gul: Mossad og deres medsammensvorne. USA bruker hvert år 40 milliarder dollar på sine 11 ulike etterretnings tjenester. I løpet av 10 år bil dette 400 milliarder. Likevel hevder Bush administrasjonen at dette kom som en fullstendig overraskelse. Det tror jeg ingenting på. Det gikk ikke mer enn 10 minutter fra det andre World Trade Center tårnet var blitt truffet, før CNN sa at Osama bin Laden var gjerningsmannen. Dette var planlagt desinformasjon fra de som egentlig stod bak, noe som umiddelbart skapte en spesiell oppfatning og som til og med forhindret intelligente mennesker fra å tenke selvstendig. En kan si det slik; Folk sin opinion ble satt i transe.

DB: Hva får deg til å tro at det ikke var Osama som stod bak 11. september?

Gul: Fra en hule inne i et fjell eller skuret til en bonde? La oss være seriøse. Ved å stå opp for Islam mot amerikansk og israelsk imperialisme, er Osama en inspirasjon for utallige millioner muslimer, men han har ikke de midler til rådighet som trengs for å gjennomføre en så avansert operasjon(6).

 

Meget interessant intervju med den frittalende tidligere militær strategen, Dr. Alan Sabrosky:

Etterord

Hensikten med denne artikkelen er ikke å sverte jøder som sådan, men å belyse hva ekstreme Zionister og deres medsammensvorne kan stå bak. Staten Israel ble grunnlagt i 1948, blant annet ved at terrogjengene Stern og Irgun fordrev palestinere fra sine områder. Bruk av terror har således lang tradisjon hos Israel. Som avslutning kan Mossad sitt motto gjerne passe: ”By way of deception(bedrag) thou shalt wage war”(7).

 

Kilder

 1. Bollyn, Christopher. Solving 9-11. The original articles.
 2. Tarpley, Webster Griffin. 9/11 Synthetic Terror: Made in USA
 3. The Odigo warnings & the 4000 Israelis Saved on 9-11 http://www.bollyn.com/#article_15053
 4. https://www.minds.com/blog/view/270311871158947840/what-really-happened-to-world-trade-center-buildin
 5. https://wikispooks.com/wiki/11/Israel_did_it#Former_Italian_President_agrees.2C_says_Mossad_did_9.2F11
 6. https://wikispooks.com/wiki/Document:General_Hamid_Gul_-_Interview
 7. https://www.stormfront.org/jewish/deception.html

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

42 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
En mann med åpenbar agenda
Abonnent
8 år siden

Hvem danset i gatene 9/11?
Det var palestinerne på Vest-Bredden og i Gaza.
De hadde fått hevn over USA, den store satan.

WTC 7: «I remember getting a call from the fire department commander, telling me that they were not sure they were gonna be able to contain the fire, and I said, ‘We’ve had such terrible loss of life, maybe the smartest thing to do is pull it.’ And they made that decision to pull and we watched the building collapse.» Larry Silverstein.

WTC 7 ble aldri truffet av noe fly.

https://ord8liv.wordpress.com/2014/09/01/finnes-illuminati/
+

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
8 år siden

Nazistene ga jødene skylden for alt som var galt i det tyske samfunnet, og presenterte på den måten en enkel syndebukkløsning. Die Endlösung.

Kan MOSSAD operere i stor skala innenfor et annet lands territorium.
Nei, bare små aksjoner.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
8 år siden

Palestinerne danset i gatene 9/11 ??? Du må nok tro litt mindre på TV. Vestlige TV selskaper ble nemlig tatt med buksene nede etter å ha påstått at Palestinerne feiret 9/11, men faktum var at TV selskapene viste arkivbilder fra en Palestinsk feiring, kommentert som om dette var «live» opptak.
Selv om de etter lang tid måtte innrømme dette var bildene fra 9/11 allerede «fast» i minnet til folk flest, og det var nok hele poenget. En løgn blir en sannhet bare den blir fortalt mange nok ganger. (Eller vist mange nok ganger på TV)

En mann med åpenbar agenda
Svar til  MortenB
8 år siden

Fjordman er mitt vitne. Fjordman is a pseudonym for a Norwegian man who was studying Arabic in Egypt until the 9-11 attacks and left in disgust when he saw Egyptians celebrating.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
8 år siden

Nå var det faktisk Palestinere på Vest-Bredden og i Gaza du snakket om. Hva det det med Egyptere å gjøre ?

En mann med åpenbar agenda
Svar til  En mann med åpenbar agenda
8 år siden

Det muslimske brorskap i Egypt har forgreininger mange steder der nede.
Men alt er vel bare falsk flagg operasjoner og fabrikkasjoner for deg?

Kenneth Fjeld
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
7 år siden

Hvem stod bak 11. september? Det kan du lese om her!

Til ALLE lesere på Nyhetsspeilet. Alt for mange lider av kognitiv dissonans, det vil si at man finner det vanskelig å godta nye konsepter og idéer som går utenfor det de er kjent med. Selv har jeg hatt utallige med søvnløse netter i anledning å søke etter sannheten her inne på Nyhetsspeilet. Det er meget deprimerende å innse at noen få menneker på denne jord leker med oss som om vi er marionetter, puppets, you name it. At alt handler om penger, at alt handler om mørkets herredømme (les; DJEVELEN)

Takk til ALLE her som bidrar med å dele sannheten! Og takket være følgende nettsted har jeg fått sjelero som aldri før…! http://www.galacticchannelings.com For mitt vedkommende har jeg hatt spesielt nytte av å lese fra Matthew, sønnen til Suzy/Suzanne Ward. Jeg vil ikke gå i detalj, men oppfordre deg til å utforske selv. Garanterer at du kommer til å få en naturlig og overbevisende opplevelse i håpets forstand, samt at du kommer til å føle et behov for å bringe budskapet videre. Dette nettstedet er oversatt til over tjue språk (inkl. NORSK).

Så eksempelvis kan du på hjemmesiden klikke «norsk» oversettelse for deretter å klikke på «våre channelers» og lese om Suzy Ward og hennes sønn Matthew for deretter å gå tilbake til forsiden og lese Matthews innlegg under «SUZY» i venstre marg.

Dette kommer til å lette hjertet ditt… Kos deg, nyt og se frem til at denne fantastiske potensielle verden vil seire over «mørket» brått en dag nærmere enn du aner! Jeg tenker ikke på fremtiden «en gang», men måneder. Prosessen er i gang mens du leser dette!

Ta del i livets skole og bidra til positiv energi!

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
8 år siden

Det kan ikke være tvil om at Mossad, og dermed eliten og statslederne i Israel, var MEDVITENDE til 9/11, og at de sympatiserte sterkt med dette terrorangrepet, og det er vel en slik medvitenhet som det meste av evidensen i denne artikkelen egentlig argumenterer for.

Men å si at Israel sto bak 9/11, med Mossad som hovedaktør, krever en HELT annen bevisføring enn det denne artikkelen legger opp til. Jeg vil si at denne artikkelen ikke en gang PRØVER å argumentere for det som artikkelen angivelig skal overbevise leserne om.

Min egen artikkel om 9/11 tar opp 10-15 hovedpunkter hvis innhold/gjerninger Wulfsberg BURDE ha prøvd å forklare hvordan Israel/Mossad greide å utføre på egen hånd.

http://www.nyhetsspeilet.no/2013/07/terrorangrepet-i-usa-11-september-2001/

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Terje Wulfsberg
8 år siden

En konkurranse mellom NyS-skribentene hadde vel vært OK? :-)

Forbindelsen mellom de nykonservative, som utgjorde kjernen i Bush/Cheney-regjeringen og Likud/Mossad, var meget intim. Dette er alle enige om. Alle er vel også enige om at Mossad måtte ha forutviten om den 11/9.

Men hvis man mener at Israel var HOVEDAKTØREN, da bør man argumentere konkret for dette; argumenter som går på at Israel var MEDVITENDE er ikke tilstrekkelig.

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Det britiske Illuminati brettes ut i FYB (Feed Your Brain) Magazine:

En av de viktigste avslørende etterforskerne nå er Christopher Everard:
https://www.facebook.com/groups/ImMadAsHell.LetTheRevolutionBegin/357128407819051/?notif_t=group_activity

Hellwege
Abonnent
8 år siden

Entities from both within the US and outside was involved in the attacks. So it was definitely not just an inside job. :)

A good clue would be to start examine The Senior Executive Service (‘SES’)
NORAD and not to mention Boeing and the BUAP (hint :P ) and the security company Stratesec or Securacom.

The Commission did not even bother to mention that the CEO of the company that was in charge of security for the World Trade Center was infact Wirt Walker III, the president’s cousin, or that Marvin Bush, the president’s brother, had been one of this company’s directors.

Also Operation Amalgam Virgo http://www.ratical.org/ratville/CAH/linkscopy/AmalgumVirgo.pdf is worth mentioning. Shows the ‘al-Qaeda’ war-game plan – ahead of time – allegedly created by DiM3 women, Louise Di Mambro, Elisabeth Murdoch and Kristine Marcy – to camouflage murder of Captain Chic and serve as a decoy for TSol patent-pool contract hits of 911

These crown Agents Sisters Louise Di Mambro, Elisabeth Murdoch and Kristine Marcy (‘DiM3’) procured to the camouflage murder of Captain Charles ‘Chic’ Burlingame III and others on 911 as alleged decoys to the Treasury Solicitor’s crony auctions of Bona Vacantia (“ownerless goods”) to finance Matrix 5 propaganda and patent-pool contract hits.

+++

Rabalder
Rabalder
Abonnent
8 år siden

Mye interessant i kommentarene her. men det forbauser meg at ingen trekker inn Judy Wood sine betraktninger. Tross at Judy Wood kun konsentrere seg om hva som skjedde rent teknisk ( som er veldig interessant) så sier hun at først må man forstå og finne ut mest mulig om hva som egentlig skjedde før man kan begynne etterforskning på hvem som står bak. Som ved alle kriminelle etterforskninger. Det man skjønner etter å ha lest hennes bok «Where did the Towers go». er at de som står bak er i besittelse av teknologi som langt overgår det den sivile verden kjenner til. Og at for å gjennomføre noe sånt må de være blant de mektigste organisasjoner på denne kloden. Sannsynligvis er det de mektigste økonomisk og de mektigste i main streem media. Og de er absolutt hjerteløse og 100 % kyniske og holder hele menneskeheten for narr. Og hvem er så de?????
Jeg anbefaler Boken «Where did the Towers og» og en bok som heter :
«The most Dangerous book in the world» 9/11 as mass ritual av SK Bain
Da kommer man litt nærmere i forståelsen av hvilke krefter som stå bak.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
8 år siden

Jeg har Judy Woods bok, den anbefales 100 %. Tårnenes fall, og alle de helt spesielle anomaliene rundt denne hendelsen, er bare en av 20-30 hendelser som ignoreres med en generell henvisning til at «Israel/Mossad» sto bak 9/11.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
8 år siden

Man kan jo filosofere seg i vilden sky om hvem som egentlig har den største makten her på jorden. selv tror jeg det er de som i hovedsak eier de største internationale banker. Her er da medregnet de aller fleste større sentralbanker som jo er privateid i motsetning til hva folk flest tror. Selv ser jeg ikke på USA som en nasjon. Det er et continent med en masse frie selskaper som stiller seg langt over regjering og demokrati. Disse kapitalkreftene dikterer totalt regjeringen og politikerne. Men de greier hele tiden å manipulere folket til å tro at de har demokrati og at samfunnet eier pengetrykkingen. For å kunne fortsette denne løgnen må de hele tiden ha krig og holde folket nede i problemer og mørke og uvitenhet. Det er frie internationale pengekrefter som styrer Usa og de fleste land mer eller mindre her i verden. Så lenge verden er bygd opp sånn pengemessig vil vi få stadige episoder som 911 for å manipulere til krig. Det skjer hele tiden. Bare for kort tid siden var ISIS sett på som en liten terrorgruppe som kunne spyles bort fra overflaten i en fei i følge Joe Biden. Nå har de kontroll over halve Irak og halve Syria bl.annet fordi Engelske og amerikanske fly slipper ned våpen til de. Irakiske myndigheter har skutt ned noen av disse flyene og konfrontert England ,men blir bare tiet i hjel i mainstreem media. Sånn seiler disse internationale pengekreftene videre, over alle lover, og innbiller oss at vi har demokrati og opplysning her i verden. Hvem er så disse pengekreftene i hovedsak? Jeg tror at de aller vesentligste av de er fra de som Mona Anderson kaller Kol Niedre Folket . mektige Kazarer . altså falske Jøder Men også andre forgreninger til Nazist miljøet som ble hentet over til usa etter krigen (operation paper Clip). Knites of Malta og Templars osv. Det er vel sånne krefter som har hånd om aeria 51 og mange fler sånne baser iverden so spike i Australia og haarp anlegger og liknende som det i ramsfjorden ikke langt fra Tromsø.
På tv 2 nyhetskanalen blir vi jo veldig opplyst. En såkalt nyhet som jeg føler har vert på tv2 Nyhetskanalen i hele vinter nesten daglig var hvordan det går med New York Rangers ishockey lag i Amerika siden det visst nok er en Nordmann med på laget der. Under 911 viste tv bilder av fly som gikk tvers igjennom stål og betong bygninger. (nesen på fly kom ut igjen like hel på andre siden av bygningen. Vingespissene skjærer seg inn i bygningene som om de bare var luft. Se på tv nyheter blir som å lese Donald Duck.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
8 år siden

Aleister Crowley er av mange regnet sånn offisielt som den mest ondskapsfulle person som har levd her på jorden. Han var en slags leder av en slags satandyrkelse. Den viktigste lærebok han skrev for sin satandyrkelse kalte han book no. 175 (liber 175)
United Airline Flight no. 175 traff angivelig det sydlige tårn
Videre er i hans lære no.11 brukt som symbol på forandring. Inngang til noe nytt. De to ett tallene symboliserer gjerne dør som fører til døden.
American Airlines Flight No.11 traff angivelig nordlige tårn.
No.77 er dødens tall i Crowley’ lære.
Flight no.77 traff angivelig Pentagon ( en pentagon bygning symboliserer dødens hus)
Aleister Crowley åpnet og avsuttet (signerte) sine brever med 93
93 i hans lære betyr «Gjør hva som behager deg, ikke tenk på konsekvensene, Ikke ha samvittighet, Ikke ha empati. Det samme som er mottoet i ritualene i i Bohemian Groove sine midtsommer ritualer.
flight 93 skal angivelig ha styrtet i bakken Shanksville Pennsylvenia
Vi er vel kjent med at det var ingen rester av noe fly der.
Men det eropprettet et stort monument , Minnesmerke der som heter Crescent Embrace.. Det er formet som en stor halvmåne sigd opprinnelig tegnet med en stjerne ganske nøyaktig som det Saudiarabiske flagg og minnesmerke skal vist nok peke mot Mekka. Sakker om å håne det amerikanske folk. Hvorfor protesterer ikke de pårørende til de som ligger under dette minnesmerke? Jo selvfølgelig fordi det ikke ligger noen omkomne der. Det eksisterte ikke noe flight 93. Men jeg syns nå at det amerikanske folk godt kunne våkne opp og ikke la seg holde sånn til narr.
Disse tingene må man også ta med når man leter etter hvem som står bak 911
Det kan se ut som det er krefter som setter seg over resten av menneskeheten.
Kanskje noen som regner seg so utvalgte. Så kanskje du har litt rett Wulfsberg.
Men det blir litt vanskelig dette her. Jo mer man studerer det får jeg en følelse av at alt er planlagt fra veldig lang tid tilbake. Eksisterer det en parallell sivilisasjon her som er oss langt overlegne som har infiltrert vår sivilisasjon via en viss elite her på jorden?

Valgeir
Valgeir
Abonnent
Svar til  Rabalder
8 år siden

Hvilken fantastisk redegjørelse for Crowley, som igjen skal bygge for videre assosiasjoner av faremomenter o.l. Er ikke dette veldig klassisk konspirasjonsmakeri?

Det var da hans samtidige drittpresse som lanserte ham som «verdens ondeste mann». Den samme pressen var allerede da i tjeneste for å skape opinion for krig. WW1. Og disse gjenopptok svertekampanjen i nyere tid. VG hadde f.eks Crowley på forsiden på nittitallet med overskriften verdens ondeste mann.

Crowley er faktisk lett å redegjøre for, ettersom hans hovedpunkter er enkle. Han lov som han er kjent for er «Gjør hva du vil skal være hele loven» Kjærlighet er loven , Kjærlighet under vilje. »
Med dette menes det at Vilje er samsvarende med Kjærlighet. Dette understrekes ved at de greske ordene for vilje og Kjærlighet (Thelema & Agape) benyttes liturgisk, og disse har begge 93 som verdi.

Det er derimot 60 talls satanismen som representert ved Anton La Vey som prediker gjørme som er forstått som «Gjør hva FAN du vil. Elsk deg sjøl er føkkings dritt godt nok. De andre erke bra, jeg er bedre enn dem he he he.»

Crowley skriver masse om mye, men når det kommer til Thelema, hans religion, er der knapt noen annen instruks enn Loven selv, bortsett fra det lille skrift som er kalt DUTY. Dette skriv har overskriften «A note on the chief rules of practical conduct to be observed by those who accept the Law of Thelema.» Og det er vel noe overraskende for de fleste som leser det, og ikke minst at det fundamentet for religion kan se slik ut. Ikke minst være så kort og lesbart, og samtidig være så gjennomgripende og utfordrende.

http://hermetic.com/eidolons/Duty

Rabalder
Rabalder
Abonnent
8 år siden

Samtidig som alt dette skjedde satt Bush og leste fra fortelling om » the pet goat» The goat ,Geiten representerer en førkrisyelig historisk gud ,Pan, Dionysius. Halvt menneske og halvt geit med horn. og er senere i historien brukt til å representere djevelen.
Det kan virke som hele 911 var et gigantisk djevelreligiøst rituale.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
8 år siden

Om det er Crowley eller andre som står bak disse okkulte lærene kan jeg kanskje ta feil. Men poenget mitt er at jeg for min del ikke tror at verden er så tilfeldig at disse flynumrene ble akkurat disse symbolske tallverdiene uten at noen okkulte krefter har ordnet med dette. Dessuten er vi vel alle klar over at 911 var en Konspirasjon, uansett hvem som stod bak. Man trenger ikke være «konspirasjonsmaker» for å forstå det Men hva slags krefter stå til syvende og sist bak ??? er spørsmålet . Og her er min mening at man må ta med i betraktning okkulte ondskapsfulle religiøse krefter.

Arn
Arn
Anonym
8 år siden

To interessante linker, :
2200 Arkitekter og ingeniører sier WTC 7 umulig kan ha falt den på den måten pga flyene eller en brann.
http://www.collective-evolution.com/2014/10/08/over-2200-architects-engineers-crush-the-official-911-commission-report/

2 brannmenn så de «sorte boksene» fra flyene som traff WTC 1 og 2, fikk beskjed om å holde munn av FBI:
http://www.americanfreepress.net/html/black_box.html

rune øverby
Abonnent
7 år siden

(mulig tipset før dette – men viktig sak kan ikke gjentas for ofte:) 911-online bok på DANSK, men mye bilde-materiell – som bra oppsummerer og beskriver denne ‘historiens største løgnhistorie’ – som har fått slike fatale konsekvenser for millionvis av mennesker – Her backup av denne boken, og det viste seg praktisk talt umulig å få lastet den opp som googledoc, selv om man omdøpte filen. Så tydelig at «de» følger med på alt vi gjør…
http://galactic.no/rune/spesBoker/stadig%20ingen%20svar.pdf

Anders Mæland
Anders Mæland
Anonym
7 år siden

Sjekk ut storyenn om USS Liberty. Det amerikanske krigsovervåknings skipet som ble bombet og torpedert av Israel under seks dagers krigen.

Når det gjelder dette innlegget er jeg mye enig, men må si jeg har mine tvil når jeg ser at vedkommende er homeopat- bedragere av syke og lettlurte

Anders Mæland
Anders Mæland
Anonym
Svar til  Terje Wulfsberg
7 år siden

Skamløst å tjene spenn på å lure folk i en fortvilet situasjon med slikt uvitenskapelig sprøyt! Ingen poeng når å ramse opp en masse sitater. Kom med noen harde fakta om de positive virkningene, publisert av seriøserforskere. Dette er en slags nyreligion som bør bekjempes på lik linje med all annen religion, løgn og bedrageri!!

ye
ye
Abonnent
Svar til  Anders Mæland
7 år siden

Mennesket har fri vilje. Hvor folk vil velge å ta i mot behandling fra, er et valg. Noen stoler blindt på skolemedisin. Andre er åpne for behandling som er utprøvd i mange hundre år og som har vist sin virkning. Empiri har vist at vitenskap er en tro. «Vitenskapen» blir utdatert så snart det er funnet nye svar. Årelating og lobotomi var engang «vitenskapen», som du opphøyer, som vi noen år senere ser ikke var så smart gjort. Listen er lang over hva som er blitt gjort i «vitenskapen»s navn, som vi i dag betrakter som hinsides og fullstendig galskap. Uvitenskap er et bedre ord. Mennesket klarer å ødelegge både natur og hav, mat og drikke, i ringvirkningene av industri og «utvikling» basert på forskning. «Seriøse forskere» vil i ettertiden kunne vise seg å være de som tok miljø og helse minst seriøst, men sin egen nysgjerrighet og ego i å kludre med skaperverket overdrevent seriøst.
Mennesket er i sin naturlige egenskap dessverre usmakelig arrogant og har en sørgelig tro på egen fortreffelighet.
Jeg kan ikke se noen grunn for at Terje Wulfsberg skal måtte i møtekomme ditt krav om å dokumentere sitt fagfelt overfor deg, og i hvertfall ikke i denne avsporingen av artikkelens tema. Finn heller noen av de andre interessante artiklene på Nyhetsspeilet der jeg er sikker på at du finner både linker og kommentarer som viser både «sprøyt, løgn og bedrageri» fra miljøet av «seriøs» forskning. :-)

Seitasis
Seitasis
Abonnent
7 år siden

Amatør «terrorist», hva skjer når en prøver å etterligne :) 9.11 med privatfly.
http://www.sptimes.com/2002/01/06/TampaBay/Plane_hits_skyscraper.shtml

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
7 år siden

Grundig om hvilke «jøder» som sto bak 911: https://ehpg.wordpress.com/israel-did-911/

« Forrige artikkel

Adjuvanter, aluminium og ASIA-syndromet

Neste artikkel »

HPV-vaksinen mot livmorhalskreft og kjønnsvorter

42
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x