22. Juli. Illuminati utpresser norske myndigheter?

15658 visninger
4 minutter lesetid
156

Ønsker noen sannheten?  Jeg skal fortelle dere sannheten, og den vil skremme mange, ødelegge illusjoner for noen, og skuffe andre, men la oss begynne. Alt handler om penger. Kontrollen over pengene, og ressursene i verden.

Men ennå mer enn penger og ressurser, handler dette om makt og kontroll. Innenomjordisk disclosure – nå er det på tide myndighetene informerer borgerne om hva de holder skjult: Blant annet at verden har vært i krig lenge. Skjult krig.

Japan utpresses

Jordskjelvet var et angrep på Japan av globalistene, sier Benjamin Fulford.

Globalistene ønsket at de japanske ledere skulle forråde sitt folk ved å sende disse Offshore Bankiere sine penger, ved kontroll over deres bankinstrumenter, gi dem til disse pirater, som IMF og Verdensbanken (BIS). De japanske ledere ville ikke forråde sitt folk, selge dem til disse Illuminati Pirater, så globalistene angrep Japan med tektoniske våpen som bokstavelig talt har evnen til å senke Japan i Stillehavet.

Det var deres mål å presse Japan til underkastelse til deres agenda, men de mislyktes. Japan holder fremdeles sammen. Disse krypdyr av noen bankiere skyr ikke noen midler for å danne denne morderiske One World Government, Verdensregjering og sin Nye Verdens Orden.

Benjamin Fulford har delt også dette på sin offisielle hjemmeside.
http://benjaminfulford.net/2011/03/16/illuminati-earthquake-attack-on-tokyo-was-deflected-england-and-the-united-states-are-the-next-target/

Mange visste at skjelvet ikke var naturlig så snart de hørte at det var en 8.9, som er utrolig sjeldne. Men hvorfor skulle de bruke dette våpenet når deres fiender har den samme teknologien, og vet hvor de (Illuminati) er? En kan ikke gjemme seg fra disse våpnene. De kan også ødelegge underjordiske bunkere (Denver, hvor de største underjordiske bunkerser er). Og det svares med tektoniske våpen, som fører til enorm øket jordskjelv frekvens i USA, i motangrep på Madrid fault line og andre tektonisk svake områder.

Hvordan lage jordskjelv

Her er definisjonen på techtoniske våpen:
Et tektonisk våpen er en hypotetisk enhet eller et system der en nasjon kan skape jordskjelv, vulkaner, eller lignende hendelser i spesifiserte steder, i interferens med jordens geologiske prosesser. Disse våpnene er ekte og har vært brukt i Haiti (våpentest), New Zealand og nå Japan.

Dette dokument er fra OSS, datert 1945, forløper til CIA. Norske Jens Christian Hauge var forøvrig tilknyttet OSS, ifølge Dagbladet.

Kan du tåle sannheten? Sannsynligvis ikke.

Disse våpen blir brukt av Illuminatet.

Beskyttelsespenger innkreves åpent

Island, Hellas, Irak og Libya plyndres ved høylys dag, noen ved økonomiske lurerier, internasjonale bankinstrumenter, andre ved direkte invasjon og overtagelse, andre overtas ved påståtte ‘indre stridigheter’, med opprør finansiert av de samme folkene.

Utøya. Juli 2011

Illuminatet setter inn MK-Ultra terrorist ABB, med medhjelpere. Angriper Regjeringsbygget og Utøya, dreper 86 ungdommer.

Budskapet fra Illuminatet er: «Betal, ellers blir det langt verre enn dette«. Eventuelt gode, gamle mafiametoder: «Betal, og vi skal gi dere beskyttelse«.

Norge har hatt en slik terror hendelse tidligere; ‘Alexander Kielland’ plattformen i Nordsjoen, 122 mennesker døde. Tvinge lands myndigheter og folk til underkastelse, ved terror. Mafia.

Det er ingen tvil om at det er slik det foregår.

Det som er tvil om er om Illuminatet har andre medløpere i Norge, eventuelt blant de norske myndigheter.

Betal, ellers

De internasjonale bankiere som har finansiert enhver krig gjennom alle tider, som alltid finansierer og tjener på begge sider (hegelisk), har til nå stjelt pengene og nasjonalformuene til Kuwait, Irak, Afghanistan (nsjonalformue; heroin), Island, Hellas, Spania, Italia – og etter hvert Norge. Som før kontrollerer de begge sider av de tektonisk og biologisk krigførende parter.

Oljefondet tvinges til å investere i råtten statsgjeld
http://www.nrk.no/nyheter/okonomi/1.7849534

Mener redningsfondet er en bløff
Investoren Øystein Stray Spetalen mener det vil være en katastrofe dersom Oljefondet velger å investere i det europeiske redningsfondet.
http://e24.no/makro-og-politikk/spetalen-mener-redningsfondet-er-en-bloeff/20113878

– Nesten halve Norges formue står i fare
http://www.na24.no/article3189574.ece

Feil! Hele oljefondet kommer til å fare.

Oljefondet kan sette penger i krisefondet
http://e24.no/makro-og-politikk/sigbjoern-johnsen-oljefondet-kan-investere-i-eus-krisefond/20113193

Oljefondet har tapt 284 milliarder
http://e24.no/makro-og-politikk/oljefondet-har-tapt-284-milliarder/20114757

Oljefondet har med suksess overført 284 millarder til Illuminatet, burde det stått.

Har Illuminatet noen medløpere hos de norske myndigheter, som vil hjelpe dem å overføre våre penger til den internasjonale mafia?

For om 6 mnd er alt tapt, «EU’s still fighting debt with debt», sier Max Keiser.

Quo bono?

Interbreading incestuøse familierelasjoner. Følg slektstavlene. (klikk for større bilde)

Hvem eier alle de penger som alle land skylder?

Riset bak speilet

Tsunami drill av enorme dimensjoner å bli gjennomført den 9.-10. Nov.
http://lookup.upway.com/?p=1472

In the U.S.
“Exercise Pacific Wave 11″ coincides with a different kind of nationwide drill in the U.S. On November 9, the Federal Emergency Management Agency (FEMA) and the Federal Communications Commission (FCC) will conduct the first ever nationwide test of the Emergency Alert System (EAS). The US drill will take place at 2 p.m. eastern standard time and may last up to three and a half minutes.

Under the FCC’s rules, radio and television broadcasters, cable operators, satellite digital audio radio service providers, direct broadcast satellite service providers and wire line video service providers are required to receive and transmit presidential EAS messages to the public. On November 9, the public will hear a message indicating that “this is a test.”

11/9/11
Some watchers can’t help but noticing that 11/9 is a mirror image of 9/11. May be all the dates of 360 plus days in a year have already been booked up to death that there is not enough dates to go around to conduct this exercises of international proportion. But what’s been chosen is chosen. All a watcher could do now is just watch!

Brian McGuire – Eve Of Destruction

«Denne sang er like så relevant idag som da den først var skrevet (1965). Den vil sansynligvis være relevant om 50 år fra nå – hvis vi fremdeles er her.»

Abonnere
Varsle om
guest

156 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
maranata
maranata
11 år siden

Tor Karlstad – du produserer jo bare slike mildt sagt elendige artikler som dette. Dette er jo bare konspiratorisk konspirasjon av aller værste slag uten belegg i virkeligheten. Hva du enn finner på YouTube – det er ikke nødvendigvis sannheter som presenteres.

Som f eks denne: Jordskjelvet var et angrep på Japan av globalistene, sier Benjamin Fulford. Han som sier dette er bare ute etter publisitet – man må bruke det man har under topplokket og luke ut slike gærninger. Det står ikke i menneskers makt å frembringe jordskjelv på kommando slik det hevdes her.

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  maranata

Nei men useless da, hvorfor så kritisk til denne artikkelen som egentlig forteller sannheten?

Du er jo ikke ny her på speilet så du må ikke komme her å fortelle at du ikke har lest minst en av kommentarene mine hvor jeg varslet på forhånd om dette jordskjelvet. Jeg fortalte faktisk om det i flere kommentarer og at det IKKE kom til å være et naturlig skjelv. Det verste er at USA og deres løpegutter fortsatt har mer på gang, så de vil altså stå bak flere slike katastrofer i området Japan/Indonesia. Det var noe om at Japan ikke vil… Hva vil de ikke, sier de kanskje nei til fargerikt fellesskap som det så pent heter om den muslimske invasjon i vårt eget land?

PST
PST
11 år siden
Svar til  Monica Waade

«hvorfor så kritisk til denne artikkelen som egentlig forteller sannheten?»

Nyhetsspeilet relgionen <3

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  Monica Waade

MW
Jeg har ikke lest dine kommentarer om Japan og jordskjelv, men det rokker ved det faktum at mennesker ikke er i stand til å «produsere jordskjelv på bestilling». Dette er såvidt latterlig at jeg ikke har ord. Man snakker om HAARP og har ikke mer viten enn hva man har lest av annet konspiratorisk tull om samme sak. Å sitte som en apekatt å gjenta andres konspirasjoner på andre nettsider sier alt om ens egne evne til å tenke fritt, logisk om hva som er praktisk gjennomførlig innenfor rammene av gjeldende allment aksepterte og innarbeidede naturlover.
Det er ikke så vanskelig å varsle jordskjelv på forhånd i Japan. Det kan også jeg gjøre og være 100% sikker på at det vil intreffe. USA står bak dette??? Det står da også bak de naturkatastrofer som rammer dem selv? Eller har dere ikke tenkt over dette? Hvis dette HAARP er så fantastisk må det vel kunne brukes BÅDE til å frembringe og forhindre naturkatastrofer?

Sagitta
Sagitta
11 år siden
Svar til  maranata

til maranata!
Når du skriver «men det rokker ved det faktum at mennesker ikke er i stand til å “produsere jordskjelv på bestilling”.», så er mitt spørsmål til deg: Kan DU dokumentere at din påstand er et faktum? Eller er det bare ALLE ANDRE som må bevise sine påstander, mens du bare slenger med leppa om hva som er faktum og hva som løgn? Beskriv din kompetanse innen HAARP.
Dersom du ikke kan bevise din FAKTUM-påstand, så gidder jeg i fremtiden ikke lese dine innlegg som annet enn sutring fra en umoden apekatt. (Den siste setningen er hersketeknikk tilbake til deg, som du er så god på.)

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  maranata

Sagitta:
jeg har absolutt ingen kompetanse innenfor HAARP, og har som de fleste her kun min informasjon fra det som finnes på nettsteder.

Jeg tror kanskje du har misforstått helt grunnleggende form for bevisførsel og allment aksepterte krav til sådant. Når man påstår at HAARP kan brukes til å fremkalle jordskjelv er dette såpass oppsiktsvekkende i seg selv at det er den som kommer med påstanden som må stå for bevisførselen. Det er ikke jeg som skal bevise at det er umulig.

Sagitta
Sagitta
11 år siden
Svar til  maranata

Maranata: Ikke tillegg meg meninger om bevisførsel jeg ikke har. Jeg kommenterte KUN ditt uttrykk «FAKTUM». Du kan undre deg som enkeltperson så mye du vil og kreve bevis for andres påstander, men i det du selv bruker påstanden at det er et universelt FAKTUM at «alle vet» at mennesker ikke er i stand til å produsere jordskjelv på bestilling, så krever denne påstanden den samme bevishåndtering, da jeg tviler på at du sitter inne i hodet på alle mennesker.

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  maranata

Les denne ene kommentaren da useless, der linker jeg til noen av de kommentarene mine… http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-34/#comment-58405

Når det gjelder å kunne se i fortid, nåtid og fremtid så har vi allerede hatt den diskusjon i kommentarfeltet under microchip artikkelen, så den debatten tar vi ikke om igjen.

Joda USA står også bak naturkatastrofer som rammer dem selv, men i likhet med VIP’ene her til lands under terrorangrepet 22. juli sørger USA for at deres VIP’er er på trygg grunn ved terror og ulykker der borte også.

Hva er dette, ser dette naturlig ut eller er det kanskje manmade by USA det også?

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  maranata

Men maranata! De har STJÅLET og RANET pengene dine og, om du er norsk, og det pågår kontinuerlig!!! Bekymrer det det ikke?!

Bryr det deg ikke? :-O

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  maranata

Helt enig med deg Useless :)

Seff er det latterlig å tro at at det finnes våpen som kan lage jordskjelv, samme med den såkalte Atombomben, seff fins det ikke sånt i virkligheten

Fisjon/fusjon my ass

Det var jo tross alt over 100 000 mennesker involvert i oprasjon Manhatten noe som sier seg selv at minst 50 000 av dem ville lekket som en sil, sånt kan man ikke holde hemmelig

Da liksom prøvespreningen fant sted så var det mye konspirsjonsteorier om et nytt våpen men som man kunne lese i alle aviser i USA da så dreide det seg kun om et amunlisjonlager som gikk i luften :)

Som du også sier så er det hevet over all tvil og grundig vitenskaplig bevist at det kom en en gammel stor mann med hvitt skjegg og fløy gjennom verdenrommet med en tryllestav som han veivet desperat rundt med i 6 dager for å skape jorden, livet og menneskene her
Man må være latterlig skrudd i hodet og nesten blind for å ikke se at jorden ble skapt på 6 dager
Like latterlig som om at noen antisemitter betviler at denne gamle mannens ord om at en spess rase skal herske over alle oss andre fra den nye Jerusalem (Zion )

Alle vet jo at det er 2 grupper i verden som besitter super teknologi, den ene er en super militær elite i USA og Russland, og som de fleste vet så rappoterer de umidelbart til en annen bitteliten gruppe i et ubetydlige land langt langt nord til en titals brukere på et forum som heter Skepsis

Den teknologien som ikke skepsis.no er informert om fra Super militær eliten eksisterer seff ikke :)

Sånn er det bare :)

Ingen grunn til bekymring la oss heller kose oss med en sang av den kjente Rapperen Leo Zagami :)

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  maranata

Singoalla.

Pengene mine har de nok ikke stjålet – de har jeg fremdeles.

Men det som bekymrer meg når det gjelder oljefondet er at noen ukyndige børser disse pengene kontinuerlig, og at verdien i beste fall holder seg på ststus quo. Norge er i forfall med veier/transport, skoler, sykehus, eldreomsorg osv. Vi sparer oss til fant den dagen verdensøkonomien kollapser og alle verdens børser ikke er verdt en dritt. Vi kunne ha hatt det beste av alt. Dessuten synes jeg vi bør sette inn mye større resursser på å avsløre det storstilte tyveri som begås av våre egne borgere som ikke gidder å jobbe, men foretrekker å utnytte det naive systemet vi har for å oppnå trygd.

Illuminatet driter jeg en lang marsj i. Påstandene i denne i artikkelen er som tidligere nevnt helt absurde, med aldeles latterlige YouTube-innslag. Man kan kanskje lure barn til å se en sammenheng mellom å bevege en stein ved hjelp av lydbølger fra en høyttaler, og jordskjelv/tsunami ved Japan – men at voksne mennesker sluker dette ser jeg på som rene dumskapen.

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  maranata

Når det gjelder statens pengebruk er jeg mer negativt opptatt av bistandspenger til F eks Tanzania på 300 mill, der halvparten nå tydeligvis er medgått til korrupsjon, og der den norske stat ikke bryr seg med å sjekke hva som foregår.
Våre skattepenger går også til islamistiske jihadittiske terrororganisasjoner blandt arabere, men dette skal vi vel få en slutt på når vi er kvitt den sosialistiske korrupte gjengen som sitter ved makta i Norge i dag – disse som har vunnet de 2 siste valg, ikke ved flertall for det hadde de faktisk ikke – men ved utjevningsmandater.

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  maranata

Javel useless, ikke vanskelig å spå jordskjelv i Japan sier du, men hvor ofte har vi og har vi hatt sånne store jordskjelv der som dette i mars hvor bølge (bølger) var involvert og som jeg varslet om flere ganger 3 – 4 måneder før det skjedde?

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-34/#comment-58405

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  maranata

Er det ikke litt rart søss at Useless tror at folk kan gå på vannet, at flere tusen kan bli mett på en fisk, at jorden er 6000 år gammel, at man lager vann om til vin med en tryllestav men samtidig så benekter han at det er mulig å utvikle nye våpen på 66 år med astronomiske budsjetter og noen hundretusner av de fremste forskerene, ingeniørene og vitenskapsfolkene :)

Det er helt naturlig at at kraftigeste skjelvet i Japans historie kom på 6 mnds dagen for 9/11, at George Sorros tjente seg enda mere søkkrik på super skjelvet, at skjelvet, tzunamien og atomkatastofen som fulgte er avbildet på et XXXXXXX-kort fra 1995 også med dato for skjelvet, store utslag på magnometer, oppvarming av atmosfæren like før, at det intraff en rekke skjelv i dagene i forkant med 10 km dybde, at en båt som heter American Star lå like over episenteret osv osv

Ja ja det er jaggu ikke vansklig å lage en verdens orden når man ser så redde enkelte er for sannheten

Eller er det frykten for at noen skal stoppe de varslede kataclysmene som vil forhindre jesus retur som gjør at kristenzionisten Useless så manisk prøver å forhindre at sannheten kommer ut ?

Hva blir det neste ?
At Frihetsgudinnen blir sprengt og man finner passet til terroristen Jens Stoltenberg i ruinene der vi blir bombet tilbake til steinalderen og Obama mener det er naturlig at USA overtar oljen og fondet vårt ?

De såkalte skeptikerene ville seff ikke tvilt et sekund på at Jens sto bak vist en Amerikansk President sier det :)

Vi får se om det skjer noe spennende senere i dag da :)

1.1.10 kom Haiti skjelvet på 10 km dybde
1.1.11 kom dødsskjelvet i Argentina

11.1.11 kom dommedagsfloden med bibelske proposjoner i Brisbane

11.2.11 Gikk Mubarak helt uventet av

11.3.11 Japanskjelvet

11.4.11 kom dødsskjelvet i Spania og sånn har det forsatt ut året

Så får vi se senere i dag da om det kommer noe mer svineri fra pyramiderottene eller om de sparer krefter til de store datoene 11/9 og 11.11.11 :)

Atmosphere Above Japan Heated Rapidly Before M9 Earthquake

http://www.technologyreview.com/blog/arxiv/26773/

snizel
snizel
11 år siden
Svar til  Monica Waade

Begynn og tenk litt, alle kan vel si at det vi skje nye jordskjelv i det området. Var skjelvet i Tyrkia også kunstig? Hva var formålet?Du mangler jo elementær for ståelse av geologi, mangler totalt kritisk sans

Monica Waade
Skribent
11 år siden
Svar til  snizel

Jo snizel, men kunne alle vite at det kom snart, det manmade jordskjelvet som var i mars? Jeg spør deg også, hvor ofte har vi og har vi hatt sånne store jordskjelv i Japan som dette hvor bølge (bølger) var involvert?

Jeg har ikke fått noen syner eller budskap om at jordskjelvet i Tyrkia var utført av andre enn moder jord selv.

rarplanet
rarplanet
11 år siden
Svar til  maranata

Dette er sannhet. Desverre. Men sannheten kan være litt ubehagelig iblant. Ikke for sarte sjeler : (

Oljefondet har det siste årene tapt ut ifra hvordan du ser på det, med investeringer tapt hvem veit, rundt 2000 mrd. kroner. da mye av investeringene er komplette luftslott som er en del av det kontrollerte taskenspill-systemet.

Ole-John Saga
11 år siden
Svar til  maranata

maranata, kan ikke du og dine kompanjonger legge ut bilder av dere selv, og også stå fram med deres rette navn ? Jeg har nemlig en tori om at dere alle må være født blinde;) Flesteparten av dere er jo også tilhengere av Darwins evolusjons teori vil jeg tro. Vitenskapen har jo kommet ganske langt, og det ville vært utrolig gøy, ihvertfall for mitt vedkommende, om en annen teori jeg har, kunne blitt forsket mer på og kansje etterhvert også blitt bevist, nemlig at hos mennsker som ser alt svart hvitt ( ja du og dine hører til den gruppen, du synes kansje det høres utrolig ut, men slik er det nå, fantastisk hva ?), og de som klarer å tenke og se i mer enn en rettning, har forskjellige gener. Et sted under veis utviklet det seg hos noen, gener som gjorde at de kun var motaklig for informasjon og kunnskap som kom fra autoritære personer. Dvs at hvis man har en slik genfeil, (de som har denne feilen vil sannsynligvis ikke medgi at det er en feil, men en styrke, selvsuggesjon og fornektelse er jo selvfølgelig noe et slikt gen desverre også vil føre med seg) vil man se på alle de andre som ikke er berørt av denne genetiske avsporingen som, la oss bruke litt enkle utrykk, dumme, mindre begavede, feilinformert osv osv. Tenk hvis dette kunne la seg bevise, kansje man kunne finne en kur ? Men hva hvis det er slik at flesteparten av dem som har en slik feil også er de som sitter i de viktigste maktposisjoner på denne kloden ? Da har vi et problem, ihvertfall de av oss som ikke er sjuke. Hvis jeg for første gang putter hånden min på en rødglødende plate, så brenner jeg meg. Ja ? det gjør vondt ? Ja. jeg gjør ikke det flere ganger med mindre jeg har en fetisj som går ut på og, akkurat ja, brenne hånda mi. Mao man lærer av sine feil, man behøver ikke engang å være særlig smart for å lære slikt. Utifra denne lille analogien kan vi, ihvertfall teoretisk konkludere med at man sjeldent gjentar tabber som er smertefulle, selv om man ikke er den skarpeste kniven i skuffen. Går dette an å overføre i en større sammenheng ? Jeg vil da mene det. Gjennom tusener på tusener av år har vi kriget drept og lemlestet hverandre, ikke de høyere oppe, men vi, folka på gulvet har utført deres skitne og motbydlige krav. De som piner og plager oss har jo skjønt pointet for lenge lenge siden. Nå begynner det å demre for endel av oss også, takket være opplysende litteratur, artikler og dokumentarer. Joa, jeg er fullt klar over at det også er mye sprøyt og tullball ute og går, men det også såpass mye rein fakta (jeg har lagt ut litteratur lister mer enn en gang her ang dette), at hvis man ikke klarer å fatte det, så er det ikke for de man ikke får det til, men fordi man ikke VIL. Vi har blitt pint og plaget i årtusner av djevler som mener de er bedre enn oss, og som sitter å ler seg ihjel pga av folk med genfeil som gjør at tankengangen deres er fastlåst forenkler jobben deres noe helt vanvittig. Dette genet (ja jeg vet det ikke er bevist at det eksiterer, men hva annet kan det være ? ) som gjør psykopatiske ledere i stand til å sulte og drepe millioner av våre brødre og søstre verden over, uten at vi reagerer. Det er blitt normalt at våre medmennesker lider, mens vi vasser i matrealisme. Vi tar oss en kaffekopp og et stykke kake mens vi ser på groteske nyheter, og kommer det noe vi synes er for jævlig så switcher vi kanal eller slår av. Uansett hvor det er en debatt, så handler det alltid om hvem som har rett, aldri om det å gjøre det rette. Jeg legger ved denne videoen

som sier alt. Det som er intr er at de som tenker med hodet og hjertet er fullstendig enig med denne krigsveteranen, de som er angrepet av den genfeilen jeg tror eksisterer, kommer som regel med argumentasjoner som rett og slett gjør meg kvalm, og som for meg ihvertfall beviser at de mangler noe vesentlig. Når de fleste begynner å forstå at storparten av de som søker makt er psykopater, da, ja da kan vi virkelig begynne å få gjort noe. http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=116610 og http://www.serendipity.li/bush/ponerology_preview.pdf for de som kunne tenke seg og sette seg inn i hvorfor vi lever i en så syk verden som vi lever i.

ola
ola
11 år siden
Svar til  Ole-John Saga

Tusen takk, jeg støtter gjerne den forskningen, stemmer det så forklarer det alt av oppførselen og trangsyntheten dems, og det vil ikke forundre meg om du har rett. Det er til å bli sprø av.

Kjartan27
Kjartan27
11 år siden
Svar til  maranata

Vi kan så absolutt lage jordskjelv. Les om skumle vindmøller her : http://freak.no/forum/showthread.php?t=152113

Utrolig artig lesestoff som vil få dere til og trekke på smilebåndet:-)

Espen Ellefsen
Espen Ellefsen
11 år siden

Det er temmelig drøye påstander du kommer med. For at folk overhodet skal ta deg seriøst bør du vise til andre kilder enn youtube-videoer. Bare ett tips fra meg til deg.

BelzeBob
11 år siden
Svar til  Espen Ellefsen

espenel

Ja. Det er absolutt nødvendig å finne videoklipp fra 100% objektive og uavhengige nyhetskanaler som BBC eller NRK. Og disse videoklippene må ikke være postet på youtube. Man må kontakte BBC/NRK direkte og få en DVD med videoklippet/reportasjen i posten som man deretter kan sende til andre. Alternativt kan man betale BBC/NRK-reporteren til å komme hjem til den man diskuterer med og repetere nyhetssendingen in person. Youtube er selvsagt helt uaktuelt.

Ole-John Saga
11 år siden
Svar til  BelzeBob

Lurer på om de som tror de er så smarte skjønte ironien i den Bob. Hei, nå kom jeg på noe. Det ville vært drit kult og forsket på hvor mye ironi som var utrbredt blant skeptikere, og mens vi er igang hvor mye de forstår av medlidenhet for andre som ikke er i deres situasjon, selvinsikt. Sikkert mye annet kult man kunnet forsket på også, når det gjelder den grupperingen, men noe særlig økonomisk støtte for et slikt prosjekt tviler jeg på at man ville fått;)

kalinkamaen
kalinkamaen
11 år siden

Nydelig artikkel. I luksus fellen blir man frarådet til å ta opp haste lån til å betale
annen gjeld med.

Hva er det beste å gjøre med et land som sliter å betale tilbake gjelden sin? Gi dem mer gjeld?

Det som er så herlig med denne suppa er at vi alle vet at dette systemet varer ikke evig. Det er ikke skapt for å vare evig.

Det var herlig å se interjuvet fra Paris. Han forteller sanheten og tar det med positiv innstilling. Hehe.

Kali

OOTSP
OOTSP
11 år siden
Svar til  kalinkamaen

Her meget enig i det du nevner her kalinkamaen. Det økonomiske systemet kommer til å rase sammens og gå over til gull, sølv, bronse etc…

Det er jo lett å forstå at jo mer penger man tar opp i lån, jo større vokser gjelden. Og de fortsetter jo bare å ta opp mer og mer lån, og da må det jo krasje til slutt uansett.

Tenk litt, hvorfor er det så mye reklame om at selskaper ønsker å kjøpe gullet vi har av oss. Tenker de selv det samme eller?

Tiden vil vise…

Killuminati
Killuminati
11 år siden
Svar til  kalinkamaen

Du trekker veldig mange gode konklusjoner her. Illuminati har nok dessverre tatt over de viktigste posisjonene i Norge og de styrer all de største mediaaktørene i Norge. Det er ikke noe tvil i mitt hode at de svikerske politikerne kommer til aa gi alle pengene til sine herrer før eller siden. Mest sannsynlig i løpet av noen faa aar. Da vil vi kanskje se Hellas tilstander her i Norge ogsaa? Saa lenge «bobla» er inntakt hos de fleste, saa kommer ingen til aa reagere før det er for sent.

MortenB
MortenB
11 år siden
Svar til  kalinkamaen

Siden vi snakker om penger vil jeg anbefale alle å oppdatere seg på hva det egentlig er. Penger finnes nemlig knapt lenger, alt som finnes er «kreditt». Se denne gjennomførte videoen av David Icke : http://www.youtube.com/watch?v=HlGM6ehAKv8&feature=feedu

PST
PST
11 år siden

YouTube movies..

Seems legit.

BelzeBob
11 år siden
Svar til  PST

Du har helt rett: la oss vente med å se videoen til den sendes på NRK i beste sendetid og/eller blir regissert av Steven Spielberg, har Bruce Willis i hovedrollen, og kommer på alle landets kinoer + DVD på nærmeste bensinstasjon.

Jeg er selvsagt 100% enig med deg: det er totalt utenkelig å se filmer som ikke kommer ut gjennom massemedia/underholdningsbransjen. Er det youtube så vet vi det bare er tull som vi kan lage smarte kommentarer om uten å faktisk se selve filmen.

PST
PST
11 år siden
Svar til  BelzeBob

flott du er enig med meg.

YouTube videoer, laget i Windows Movie maker, der en skriver masse bullshit, er ikke fakta.

Offtopic: Ikke tro du er SMART fordi du er en del av konspirasjonsteori-religionen.

BelzeBob
11 år siden
Svar til  PST

Nei nei, jeg har fullstendig gått over til din side nå, PST. Nå avviser jeg alt og alle som stiller kritiske spørsmål ved våre kjære og demokratiske myndigheter og deres etablerte sannheter. Jeg leser kun Dagbladet og Humanist og ser på NRK og BBC istedet for hjemmelagede youtube-videoer. Det er jo så innlysende: Alt som ikke er del av statsstyrt massemedia og den etablerte akademia er selvfølgelig ting vi borgere ikke skal bry oss med.

Alle youtube-videoer er tøys. Alle. Og alle nyhetskilder andre enn de som brukes av statsstyrt massemedia og akademia er ubrukelige. Selvfølgelig – står det ikke på forsiden av VG eller kommer på TV i beste sendetid i flere dager på rad, så er det ingenting å bry seg med. Youtube-videoer kan dog brukes når innholdet i de støtter det statlig sanksjonerte synet på Libya, Syria osv. Våre kjære og hederlige verdensledere bestemmer når youtube er OK og når det ikke er OK.

Konspirasjonsteorier: Jeg har nå lært meg at kun de stats-støttede konspirasjonsteoriene skal tas på alvor: Slemme Hitler gasset jøder og forvandlet de til lampeskjermer fordi han var slem, Osama Ben Larsen hatet vår frihet og fikk tre skyskraperer til å falle ned i eget fotspor på 1-2-3, isbjørnene smelter på Nordpolen pga. menneskeskapt global oppvarming, helsekost og vaksinenekt er livsfarlig, Al Queida står i kø for å sprenge fly med bomber laget av sjampo og after shave, Iran vil starte tredje verdenskrig osv. Jo – kun de offisielle konspirasjonsteoriene gjelder. Men vi bruker ikke ordet «konspirasjonsteori.» Dette ordet bruker vi bare om konspirasjonsteorier som truer det regjerende paradigmet. Ord er viktige.

Jeg syns også det er glimrende, PST, hvordan du nekter å faktisk se på youtube-videoer når du mistenker at disse videoene kan angripe din omhyggelig programmerte hjerne. Det er viktig at vi beskytter vår egen hjernevask med nebb og klør samtidig som vi later som at det mølet som kalles «massemedia» faktisk er noe annet enn løgn, tullball, propaganda og meningsløst søppel.

Still alltid spørsmål ved det som ikke er status quo.
Still aldri spørsmål ved status quo.
Lenge leve den store passive majoritet som svømmer medstrøms som stolte døde oppdrettslaks. Lenge leve de som har makten! For de som har makten er størst, taler høyest, er hevet over kritikk og har derfor alltid rett.

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  PST

Da kan jo du som er så smart fortelle oss fakta da PST :)

E det sånn at det mest ærefulle man kan gjøre er å drepe medmennesker der man blir æret med de flotteste medaljer fra Kongen og Jens, dreper man nok kvinner og barn så får man en statue i tillegg :)

Eller er det sånn som fredsprisvinner Kissinger sier at soldater er det dummeste verden har sett, en soldat kan i beste fall vende tilbake til jordflekken som han hadde fra før mens vi i eliten kan velte oss i penger fra krigsproffitørene uten å risikere noe selv om det er vi som starter krigene ?

Merklig konspirasjonsteori i grunn at youtube er en kilde :S

Såvidt jeg vet så er youtube et verktøy

Laster en opp et NRK program på youtub så er det ikke youtube som er kilden men NRK seff

Har du flere konspirasjonsteorier som jeg kan debunke PST ?

Nei her må jeg si meg enig med Jesus, la oss rive ned alt galskapen og bygge det opp igjen med å sette klossene på rett plass

Dette er ikke slutten men starten :)

New Again Brad Paisley & Sara Evans

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  PST

YouTube er fakta for de som lever i «DEN» verden. Den verden man foretrekker å tro at alt vi ser rundt oss er løgn og bedrag, og der alle verdens påstander om alt mulig er sannhet, jo mer fantastisk utrolig jo mer sannsynlig – sannhet fordi virkeligheten blir for kjedelig for dem – sannhet fordi virkeligheten ikke passer med egne preferanser og meninger om hvem og hva som gjør at de selv ikke har det bra.

Morsomt med science fiction, men virkeligheten er ikke der – verden vi lever i gjør stadige vitenskaplige fremskritt heldigvis. Dette gir penger og berømmelse og blir ikke skjult i mulm og mørke av illuminati.

Sigr Huginsson
Skribent
11 år siden
Svar til  BelzeBob

Ja huff. Nå har den fœle konspirasjonsprodusenten youtube innfiltrert history og RT, som sender youtubefilmer i beste sendetid. Nei og nei, hvordan skal dette gå?. Til og med nrk og tv2 er med i den store youtubekonspirasjonen til PST.

BelzeBob
11 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

ALT som ikke er massemedia 100% godkjent av våre høyst respektable myndigheter er selvsagt bare tull.

Selvsensur er viktig. Vi kan ikke tillate oss å faktisk bruke vår frihet til å både produsere og se videoer som distribueres fritt på nettet uten statlig styring.

Dette er seriøs media: Alle aviser og tidsskrifter som selges på nærbutikken + NRK, BBC og tidsskriftet Humanist. Alt annet er konspirasjonsteorier og tøys. En annen tommelregel: Med mindre noe er anbefalt av våre hederlige myndigheter, TV-kanaler og dagsaviser – så er det ikke verdt å bruke tid på. En dokumentarfilm du ikke har sett nevnt i massemedia? Selvsagt ikke verdt å se. En *tanke* du ikke har fått presentert av massemedia? Selvsagt ikke en tanke det er verdt å tenke. Slik er det: Myndighetene er greie nok til å fortelle oss nøyaktig hva slags media vi skal konsumere og hvilke tanker vi skal tenke. Dette er frihet og demokrati. Og veldig, veldig seriøst og respektabelt.

Sigr Huginsson
Skribent
11 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Ja selvsensur er alfa omega. Kina er vårt forbilde, og jeg blir i grunn noe klam i fantomhakket bare jeg hører ordet stasi. Norge burde forby fri kilde-medier og definere fri presse som en trussel mot demokratiet. PST burde ansette en provokator for å innhente informasjon fra ikke-statligstyrte media, og PST burde få minst 20 millioner øremerket til bruk på å rive ned alle uavhengige medier som benytter seg av frie og åpne kilder. Demokratiets grunnprinsipper er en trussel mot demokratiet. Kun et totalitært diktatur kan redde demokratiet i fra fæle individer tramper i utakt med bombene i Irak, Afganistan, og Libya.

Men heldigvis har PST vervet en kjent gravejournalist som mener frie- og sosiale medier er en trussel mot demokratiet. Journalisten, som ikke ønsker å kommentere sin nye jobb, er kjent som en ekspert på digitale medier og arkiver, og han har gjennom kursvirksomhet delt sin kunnskap med mange norske journalister.

– Han er en digital sporhund og PST har gjort et skup, sier administrativ leder ved Institutt for Journalistikk i Fredrikstad, Frode Rekve.

Regjeringen har i statsbudsjettet økt PSTs budsjett med 46,4 millioner kroner og nesten halvparten av dette er øremerket overvåking av åpne kilder for tidligere å kunne fange opp personer som kan tenkes å omsette ekstreme meninger i handlinger, heter det.
http://e24.no/media/pst-har-vervet-kjent-gravejournalist/20110481

Så er vi riktig heldige får vi besøk av en pst-noobis vi kan leke med. Velkommen skal han være, men eller uten hyperling til PST for IP-innsamling for personidentifisering.

Cavalli
Cavalli
11 år siden

«flisespikking» : 77 drepte. Ikke 86.

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  Cavalli

Flisespikkeri for deg men ikke for de sataniske brorskapene Nils :)

77 drepte
77 minutter før de ble slått riksalarm

66 skadde på utøya
33 skadde i Oslo

Brukte 77 minutter på å slå riksalarm

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10030304

Som Jesuitt Jonas G Støre sier: 7/7 begynner en ny æra, ups det samme sier vist Leo Zagami også
7/7-2012 er datoen der den nye verdens ordenen skal være offisielt på plass

Rart at folk tror på konspirasjonsteoriene om at ABB ville drepe AP politikere

ABB var medlem av St Olaus til den hvite Leopard som har underjordiske ganger direkte inn til Stortinget
Hvorfor bruke bil med spengstoff når han har fri adgang til Tinget der han kunne spasert inn og skutt alle han ville risikofritt ?

AP mann, losjebror og forsvarer til ABB sier at ABB må få strafferabatt siden han ble påvirket av ekstreme meninger i lukkede forum på nett

Hvorfor fokuserer ikke Lippestad på de 3 frimurerene som anbefalte ABB medlemskap i St Olaus ?

Lippestad vet jo godt at det ekstreme meningen viskes i øret til medlemmene i de sataniske brorskapene i de hemmelige møtene deres og ikke på forum der PST og CIA overvåker alt

Så hva sier ABB ?

Joda han sier Oppdrag utført til sine losjebrør

Etterpå sier han: vi har nettopp utført en operasjon på vegne av Knights Templar

Han sier VI og ikke jeg

ABB var innom 20 losjehus i Europa i dagene før 22/7 for å bli hedret og fortalt at han ikke måtte tvile på oppgaven han var tildelt av sine brør

Som de fleste vet så blir frimurerene tempelriddere etter 8 grad, etter 10 grad er nøkkelordet Zion

http://dt.no/nyheter/offentliggjorde-breiviks-samtaler-fra-utoya-1.6427482

Det er 23 000 losjebrør i Norge som har sverget trodkap til si orden, en ed som veier lang mer en troskapen til konge og fedreland

Så kommer Malteserordnen, Rosenkransordnen som har en rød rose som symbol,( kanskje ikke rart de fleste AP folk er medlemmer der ?) , Jesuittene, Mariaordnen, OTO, osv osv osv …
De som er meddlemmer i ordner er seff også medlem i andre ordner, alt henger sammen sånn som Tempelridderene som bruker opp ned kors som symbol
Rosenkransmedlemmene er også medlemmer av frimurerene/tempelridderene

http://frimurertempelridder.blogspot.com/

Stakar nyttige idioter i de 3 første gradene som tror de skal gjøre kariere og ikke aner en dritt av hva dem er med på :(

Dagbladet hadde en liten notis for noen dager siden der et hemmelig kodet dokument fra 1700 taller fra den Tyske Frimurerordnen var oversatt

Dagbladet sier at ordnen var opptatt av øyekirurgi

WTF …

Det altseende øye har da ingenting med øyekirurgi å gjøre, men derimot beskriver dokumentet opptaksritiuale for lærlinger og nye medlemmer i frimurerlosjen

De 3 orionstjernene og kometen som skal varlse nå de gamle gudene retunerer er beskrevet der derimot

http://www.dagbladet.no/2011/10/27/nyheter/utenriks/vitenskap/18784572/

http://stp.lingfil.uu.se/~bea/copiale/copiale-translation.pdf

Spørsmålet må jo bli hvorfor denne infoen legges ut til alle medlemmene nå i main stream losje blekka DB ?

De fleste med sannhetskrekk og virklighetsangs sier at ABB drepte masse ungdommer
Neida sier jeg da, det var du som drepte ungdommene og så lenge du lukker øynene for fakta vil det bare forsette
Jo mer politi, militære, overvåking og kontroll folk aksepterer jo flere terroraksjoner vil vi se

Satanistene vil ikke gi seg før vi alle er chippet der de har total kontroll over massene og sålenge folk flest lar seg lede som sauer så funker innsidejobber og falsk flagg opprasjoner best til å oppnå deres agenda

Uten sporten ville ikke Norge vært der vi er i dag sier stormester Kong Harald

Det har han helt rett i :)

http://arkivet22.blogspot.com/2006/11/kampen-om-verdensherredmme.html

http://arkivet22.blogspot.com/2006/11/frimureriet-og-de-hemmelige-selskap_18.html

Norway, 22/07/11: False Flag?

http://www.youtube.com/watch?v=ZepRK5TRHIk

The Royal Red Dragon Bloodlines

http://www.youtube.com/watch?v=spvDs7yr3iQ

http://www.dagbladet.no/2011/10/20/nyheter/22_juli/terror/politiets_sikkerhetstjeneste/18690770/

http://no.wikipedia.org/wiki/Rosenkorsordenen

http://no.wikipedia.org/wiki/Tempelridderordenen

http://no.wikipedia.org/wiki/Terrorangrepet_i_Norge_2011

http://www.dagbladet.no/2011/07/23/nyheter/terror/drap/17421854/

Knights Templar Attack Libya

http://www.youtube.com/watch?v=WPeL4Gz79TU&feature=related

Michelle
11 år siden

Alex Jones refser Obama:

Skal si Nobel-vinneren & Co får gjennomgå!
PS: minner om at Peggy Kane hevder
at Alex Jones iKKE er styrt av negative ånder.

Michelle
11 år siden
Svar til  Michelle

Lobbyister har til nå samlet inn over 27 mill for å få Obama gjenvalgt 2012.
Til gjegjeld får lobbyistene til og med ansettelser i president-administrasjonen. Og det selv om Obama har kunngjort at de ikke tar imot penger fra lobbyister lenger!
http://aftenposten.no/nyheter/uriks/Obama-i-hardt-vr-etter-lobby-anklager-6683264.html

Cosmomind
Cosmomind
11 år siden

Ser at det stadig blir stilt spørsmålstegn ved muligheten til å skape jordskjelv. Personlig syns jeg ikke dette høres urimelig ut i det hele tatt, utifra det jeg har lest om emnet. Men nå er jeg ikke en fanatisk religiøs, så jeg KAN skifte mening dersom noen kan bevise at det IKKE går an!
Har bare lyst til å dele med leserne følgende: Som musiker hender det at jeg får tips fra venner (de jeg ennå ikke har blitt uvenner med p.g.a. politikk, he he) og en av linkene jeg fikk sendt for flere år siden handlet om en sub woofer på størrelse og form som en fotball. Men det var et aber med dette vidunderet; man måtte (helst) ha spesialhjelp til å montere suben. Årsaken var at dersom det ikke ble gjort riktig kunne den bokstavelig talt få hele boligen til å rase sammen!!

Michelle
11 år siden
Svar til  Cosmomind

Jeg er mest overrasket over at det ikke er mere jordskjelv enn det det er, med tanke på all forurensning og eksperimenter etc Utrolig at jorden fortsatt beveger seg stødig rytmiskt i sin perfekte dans rundt Solen.. Det er nok positive energier som sørger for at visse ting ikke får komme ut av balanse ♡

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  Cosmomind

Cosmo:
Resonans er i fysikken en egenskap et system kan ha til å svinge med maksimal amplitude med en ytre svingningskilde ved en bestemt frekvens. Denne frekvensen kalles systemets egenfrekvens. Når et slikt system påvirkes av ytre periodiske impulser med en frekvens lik eller nær systemets egenfrekvens, vil systemet svinge med høyere amplitude enn ved andre frekvenser.

Eksempelvis slik:

Sagitta
Sagitta
11 år siden
Svar til  maranata

Jeg ser en NY maranata som skifter til å debattere sak fremfor å fremføre personhets og DET liker jeg.
Med utgangspunkt i din utredning om resonans, vil dette da ha overføringsverdi i debatten om det er mulig for menneskeskapt jordskjelv?

kalinkamaen
kalinkamaen
11 år siden

Kali

Michelle
11 år siden
Svar til  kalinkamaen

Mye jeg likte i den videoen, takk for den linken, selv om det ikke var alt jeg ser på på samme måte. Jeg tror vi må også advare om ting og det trenger ikke være en mening bar all lidelse, tror jeg da, du trenger ikke lide for å utvikles, er min personlige mening! Dyr lider jo uten at de trenger det. Hvorfor skulle de trenge det. Jeg er redd at om du selv tror du trenger å lide, så kan du skape unødvendig lidelse for deg selv

Fant derifra en vide som viser hvodan man kan dra Chemtrail Metal/ NANO Particles ut av mat ved hjelp av en magnet rett og slett:

Er det slik vi blir nødt å tilbrede maten heretter, ved hjelp av magneter?

kalinkamaen
kalinkamaen
11 år siden
Svar til  Michelle

Det at du og jeg har forskjellige meninger er en del av dualiteten.
Livet er ikke skapt slik at vi 2 skal være enige, men at vi skal godta hverandre.

Kali

Michelle
11 år siden
Svar til  kalinkamaen

Jeg godtar seg seff, det er sikkert ♡
Ja så min personlige mening, er at jeg ikke ser dualiteten med lidelse i naturen. Jeg ser ikke på lidelse som noe som må finne sted som en motpol mot noe. Om vi er snille mot naturen, er naturen frisk og hlt fri fra lidelse. Jeg kan se på natt, og tørke og melankoli som noe fint. Men jeg ser ikke poenget med å måtte lide egentlig, Ikke på den måten dyr og mennesker lider i dag. Jeg personlig ser ingen mening med det. Men jeg vet at veldig mange åndelige folk etc gjør det.
Det er bra vi kan være venner, selv om vi har ulike synspunkter ;)

Singoalla
Singoalla
11 år siden

Er nok redd for at det er dette som er realitetene, så råtten er verden blitt..

Skrev et annet sted her på NS tidligere i dag:

245 000 000 i tap, for Norges oljefond siste halvår. Hver nordmann og kvinne har tapt 50 000 kr hver av oss, fra dette fondet, helt konkret siste halvår..

Nå sier noen at dette var siste kvartal, ikke halvår, i så fall motstridende info. Er dette noe med artikkelens tema å gjøre? Er dette tapping som er en del av dette vepnede ran, som muligens skjedde?

Den første gang jeg fikk info om at det kunne være slik, var i den berømte Eu-times-linken som gav noen av oss en del brikker på plass, og som andre så rødt hver gang vi postet, og mange postet den..

Vi fikk også høre at stedet var infisert og tvilsomt, hva hvem infiserte stedet? Nå vil jeg ikke tilråde noen å klikke på den linken lengre, det er plasser bomber der i form av malware.. for å sikre mot at folk får lest infoen og siden kommer ikke opp engang.

På siden der stod det forklart, at de er utsatt for slik sabotasje og en mengde med svertende desinfo osv. jeg kjenner til metodene..

Om smurfen eller andre har en link som ikke er infisert, kom gjerne med den, her er den del av teksten som handlet om ranet, oversatt til Norsk, mulig av google translator eller noe, fra et annet sted smurfen postet:

«Til grunnen (e) bak dette angrepet, er dette FSB rapporten heter det, et «desperat forsøk» av britiske, europeiske union og amerikanske bank interesser å tvinge Norge inn i sine «union» [ Norge er ikke medlem av EU ] for å plyndre deres Sovereign Wealth Fund av sine anslagsvis $ 1,5 billioner i rikdom som uten hele den vestlige økonomien kan kollapse.

Viktig notat, FSB sier, er at hva som blir gjort i Norge har allerede blitt gjort for å Libya når i det som nå kalles » Financial Heist of the Century «disse samme elitene lansert et uprovosert angrep på denne nordafrikanske nasjonen og omgående plyndret det av nesten 150 milliarder dollar av sine Sovereign Wealth Fund for å opprettholde sine krøller imperium.
—————————————————————————-
Selv om det er mer, mye mer, i denne FSB (KGB) rapporten at vi må undersøke videre for å rapportere til deg på det nøyaktig på det. Så, og i avsluttende denne første rapporten om denne tragedien vil vi ende med noen av de ord tillagt Breivik at i lys av hva denne Hele saken blir fremstilt som gjøre, ja, note oss betaler oppmerksomhet til dem:

«Et flertall av menneskene jeg kjenner støtter mine synspunkter, de er bare apatiske. De vet at det vil være en konfrontasjon én dag, men de bryr seg ikke fordi det vil mest sannsynlig ikke skje i løpet av de neste to tiårene Jeg er en pioner i denne kampen, og jeg har ingen tvil overhodet om at vi vil se en politisk skifte i vår favør tidligere enn vi kunne forvente. Det kan se dystre for øyeblikket, men vi er tross alt kjemper en selvødeleggende ideologi (Kulturell kommunismen som er, ikke islam). Den eneste pragmatisk tilnærming mot Islam er å isolere det til muslimske land når vi er i posisjon til å gjøre det -. Den 11 september 2083.

Hermis
Hermis
11 år siden
Svar til  Singoalla

Singoalla skrev: «245 000 000 i tap, for Norges oljefond siste halvår. Hver nordmann og kvinne har tapt 50 000 kr hver av oss, fra dette fondet, helt konkret siste halvår..»

Tror nok du har glemt å ta med noen nuller, antar summen 245 000 000 000 er mer riktig, 245 milliarder altså, ikke bare «noen» millioner.

Singoalla
Singoalla
11 år siden
Svar til  Hermis

Hermis. Takk for rettelsen. Jeg stusset selv, men er litt usikker på om feilen kom fra meg eller min kilde, men det betyr intet. Det er ekstreme tall dette! Og 50 000 kr for hver og en av oss, voksne, barn og eldre er en del for individet også..

Spørsmålet blir fremdeles om dette er tilfeldig eller har kun med fall i verdensøkonomien å gjøre, eller kan det lokaliseres noen form for TAPPING av dette fondet, i relevans til artikkelens påstand?

Noen som har tid og lyst kan gå inn og analysere tapene..
Se hvor pengene går evt.. who benefits.. så har vi hvem som er bak..
Oppfordrer noen som er dyktige sporhunder til den jobben..

ares
ares
11 år siden
Svar til  Singoalla

Linken: http://www.eutimes.net/2011/07/norway-premier-begged-putin-to-stop-massacre-planned-by-elites/
Hvor FSB hevder at Norge har 1,5 trillioner USD(10 i 18 potens) i oljefondet. Singoalla sier 1,5 billioner (10 i 12 potens) USD

FSB: 1,5 * 5,43 = 8,14 trillioner NOK (8,14*10^18)
Singoalla 1,5*5,43= 8,14 billioner NOK (8,14*10^12)
Reelet: (oljefondet.no) 3,04 billioner NOK 3,04 NOK *5,43 = 0,56 Billioner USD

Forøvrig er det siste kvartal, og samlignet med tall fra 2010 så er fondet likt. Altså 0 år med mindre siste kvartal går i pluss.

no problem
11 år siden

thor karlstad ser at du har funnet ut mye og det kokker av insjativ du kaller deg for expert på illuminati. om jeg kan gi deg et råd ta en pause og finne noe annet og ta deg til
ikke noe galt ment, med det, men du kan fort bli gal av og tenke slikk du gjør

Jeg kan gi deg noen argumenter for hvorfor alt du skrev over er feil men alikavel kan der vere noe i det, men det er det ikke

1 Japan- se hva som har skjeddi asia der Australia, New Zeland ble rammet hardt før Japan og der har vert den sterkest regntiden i manns minne i indochina området med den største oversvømelsen på år tier.

2. ja Harp finnes og kan ha en funksjon som du menner og der finnes FN resulasjoner på bruk av slikke våpen og der ville ikke hvert noe avtalle om nedrusting av A-tom bomber om der ikke fantes bedre og nyer våpen.
Men HARP er først og fremst et lavfrekvens sender for u-båter og NATO

3. Illuminate er i dag og regne for et Amrikansk fenomen og spesiellt i musik industriene i USA, der var frem til slutten av 1700 tallet Illuminati i europa kalt for Bavarian Illuminati. Illuminate skiftet navn i 1925 i europa eller på verdens basis det enest jeg har funnet som er fra 1925 er CFR.

4. Illuminate betyr Opplyst
med andre ord der finnes personer som vet ting før andre
ingeting overraskende med det
men noen av de får ting som de vet må skje til å skje med alle midler
Du eller noen andre vil aldri finne ut hvem de er eller hvor de er og ingen kan stopp deres plan for en NWO
Det må bare gotaes at verden vi lever i vil bli anderledes tiden for vesten er over og tiden for 3 verden er her og mens den vestlige verden går ned i leve stander går den 3 verden opp.
Og det kommer ikke til å skje sånn uten videre det betyr konsekvenser for alle i europa alle i usa så ja dette skifte har på gått i 3- 4 år nå og der er ingen demstrasion eller oppvekelse eller personer elller organsiasjoner som kan stopp det.

5. Norge har forlengst gitt pengene sine til så kalte Illuminateti eller internationale bankers den gangen de bestemt at oljefondet skulle forvaltes i utlandet.
Det betyr uten for norsk lovgivning og norsk kontroll.
Der i mot har vi en rådgivene organ som skal gi instillinger og føringer på hvordan pengene skall investers.
Der jeg så en dokumentar med SV som finans minister godta Monsanto som en good investering.
( og det er det ingen tvil om at det er for monsanto kontroller all matproduksion på jorden eller de vil gjøre det innen noen år, og gen manupelert mat og vaksinasionene som gies til alle dyr i verden er ikke sikkert at den er så bra for mennsker i det lange løp, men ingen fare med det for vi har jo norsk laks verdens beste fiske produkt ingen problemer der NEI)

6. ABB er mest sansynlig en MK som igjen beviser CIA som igjen viser Bush som er en av de du kaller for illiuminati eller er han det

7 der finnes så kalt 13 Illuminate famillier og Bush er ikke en av de men til gjenngjeld går disse 13 familiene ofte noen 100 år tilbake i tid og konsepte om illuminati eller den mørke siden eller om du vil det 3 lyset eller om du vil Lucifer er fortallt om i Bibelen så de går tilbake 2000 år bare der og en av de sterkste røtterne fra den tiden før 2000 år kommer fra Afganistan og Iran

8 Så hvem som styre hva, og hvordan det er, er det få om noen som vet
Jeg tror der er ett system som ligger i bunnen og etter hvert som tiden/årene går kommer der ny folk til toppen og de lære etter hvert hva som skal gjøres
og ingen kan stoppe det.
De som ser systemet og forstår det vil forsvinne eller havne i en ulykke med dødlig utgang som WILLIAM COOPER

og mye mye mer

kalinkamaen
kalinkamaen
11 år siden
OOTSP
OOTSP
11 år siden

Selv så tror jeg ikke at dette kommer til å bli så ille som så mange tror. Tror selv at når vi er i det verste så kommer også det beste. Har selv på følelsen at noe godt tar fort over det negative og skaper et nytt økonomisk system for verden slik at det ikke lengere vil være slik som det det er i dag at 10% av verden eier nesten alt, men at det blir delt likt på alle og enhver.

Det er på tide at vi blir kvitt alle former for kynisme i dagens verden, og at vi alle kan samarbeide med alle, uansett hvilken fortid de skulle ha hatt. Respekt og forståelse er det viktigste, uten det så vil vi bare fortsette den samme fremgangen som vi i dag gjør. Jeg selv ser veldig frem til når denne tiden kommer, og det kan ikke være lenge til nå.

Den viktigste setningen jeg selv har fått er den jeg alltid tenker på når jeg kommer i vanskelige situasjoner; «Det er intet å frykte» ;)

ola
ola
11 år siden

Jeg lurer på hvem disse pengene har blitt presset fra…

http://e24.no/utenriks/tyskland-over-400-milliarder-kroner-rikere-enn-antatt/20115160

passet bra at de plutselig hadde 426 milliarder mer å rutte med etter bankredninga.

Mole
Mole
11 år siden
Svar til  ola

Hvor mye var det Gaddaffi hadde «invistert» utlandet igjen?
Det var ikke få milliarder, kanskje noe av de havnet slik plutselig i tysk beholdning?!

Ståle Johansen
11 år siden

77 drepte er vel litt mer enn flisespikking? Her er en fin youtubelink til tilfeldighetsteorister Norway, 22/07/11: False Flag? Det er helt umulig at KGB eller andre har besøkt Jens hjemme om natta og truet han, det ville de aldri turt siden han tilogmed har begynt på selvforsvarskurs..

BelzeBob
11 år siden

Ånei, youtube! Farlig! Er det noe viktig så står det jo på forsiden av Dagbladet ved siden av siste nytt om lavkarbodietten. Skeptikerne vet hva jeg snakker om: Man skal aldri se youtube-videoer for de er ikke godkjent av et statlig organ som vet hva som er ekte nyheter og hva som ikke er det.

22/7 var akkurat slik massemedia sier det var: ABB handlet helt alene og gjorde alt selv i tråd med sin egen høyreekstreme terrorplan til tross for at han sannsynligvis og tilfeldigvis hadde hjelp av tilfeldige tilfeldigheter.

Ståle Johansen
11 år siden

Hyperlinken virket ikke :(

Singoalla
Singoalla
11 år siden

Ståle og BB har forstått dette, gratulerer:-)

Men hva jeg ikke forstår er hvorfor en helt vanlig kommentar om Haarp uten linker sensureres?

PLEASE plukk den opp av spamfilteret og legg den ut, det er absolutt intet i den som er strengt hemmelig eller krenkende for noen.. har forsøkt mange ganger å poste og endret på ordlyd osv..

BelzeBob
11 år siden
Svar til  Singoalla

Ja, jeg har også hatt problemer med å poste ting. To lange innlegg forsvant. Uten innlegg og uten ordet Illumi…

ye
ye
11 år siden

Bill Clinton på tiggerferd til Norge på lunsj tirsdag 1.11.-11
Hver deltager skal «gi» 50 000 kr, hvorav halvparten er sponset av arrangøren selskapet Norsk Postkodeforening.

De støv-etende logrende lakeier av noen imbesille naive norske politikere som takker globalist-«demokrati» -satanisthylleren og MK-Ultragutten for å ta seg tid til å besøke «lille» Norge med å degge for ham og «høre tankene hans omkring uroen i verden»:

-Oslos ordfører Fabian Stang (H) -«jeg gleder meg til å møte ham og høre hvilke tanker han gjør seg om dagens situasjon i vår litt urolige verden»
(Fabian, please våkn opp!! )

-Næringsminister Trond Giske (Ap)
– tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik
-kulturminister Anniken Huitfeldt (Ap)

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Bill-Clinton-til-Norge–6683720.html

Clintons veldedige organisasjon Clinton Global Initiative …..til hvilket initiativ???
Depopulasjon? Ditt globale initiativ kan du stappe et visst.. det fører ikke noe godt med seg annet enn til deg og dine venners fortjeneste på andre menneskers bekostning.

ubu
ubu
11 år siden
Svar til  ye

Jeg minns jeg leste engang at honoraret George Bush tar for en times foredrag ligger på rundt 300 dollars et sted. Al Gore tar seg bedre betalt enn Clinton igjen. Ikke skjønner jeg hva noen av disse har å komme med som gjør at noen er villig til å betale disse summene.

ubu
ubu
11 år siden
Svar til  ubu

med unntak av George da. Han tror jeg faktisk jeg ville vært villig til å betale 300 dollar for å se. Jeg savner igrunn den presidenten.

ubu
ubu
11 år siden

At det er mulig å lage jordskjelv, mener jeg det ikke finnes grunner til å betvile. -Uten å komme med kilder umiddelbart er dette noe som bla Pentagon har fremlagt forslag og planer om, og om det forsåvidt også vises til i artikkelen, selvom arket mangler kildehenvisning til hvor og hva det er.

Om jordskjelv blir produsert i en eller annen hensikt, fra feks HAARP er en annen sak. Det har ikke jeg funnet tilstrekkelig bevis for enda. -Men det kan godt hende det finnes evidens for. Om fler hadde hatt litt mer fokus på empiri fremfor teori, så kunne det hende vi kunne hatt en reell diskusjon.

Dommer over Alle
Dommer over Alle
11 år siden

Du skal være bra gæern hvis du skriver en artikkel som denne, og faktisk tror på det. Ellers er du bare over middels smart som morer deg med å se hvor mange vattnisser du greier å lure til å faktisk tro på det her… Håper virkelig ikke det er for mange som trur at verden er skrudd sånn sammen, som det later til å være her på speilet. Dette er jo hinsides all fornuft, og det samme gjelder forøvrig disse dommedagsprofetiene her også. En dag kommer de sikkert til å stemme, en gang om mange milliarder år da sola brenner opp, eller teoretisk litt før, ved et gigantisk vulkanutbrudd, eller en festlig komet av et eller annet slag. Men å spå fremtiden? Hvem i all verden går på den liksom?

OOTSP
OOTSP
11 år siden

Det jeg selv synes er rart er at det er folk som tror bastant på at det er mulig å lage jordskjelv og de som tror bastant på at det er umulig.

Hvis man tenker litt mer fornuftig så kan det hende at det er mulig, men man må selvsagt søke etter bevis på det før man kan være helt sikker. Det er jo umulig å kunne vite for sikkert over noe man selv ikke vet konkret… Så synes selv det er latterlig å si at det er umulig… Alt er mulig, så lenge man har den riktige teknologien…

smurfen
Moderator
11 år siden

Det man ikke har lest i VG og DB eksisterer seff ikke :)

Det at Russerene var så slemme er bare en myte, allerede i 1960 ble over 100 000 av de fremste vitenskapsfolka og forskerne satt til å jobbe med Haarp

Seff var dette kun for at de skulle få kose seg med Nordlys i vakre farger

Stalin og Khrusjtsjov brydde seg ikke om makt og våpen, det var utelukkende nordlys de valgte å bruke livene sine og folkets penger på )

USAs militære ble jo også grisehektet på dette flotte nordlyset så det lurte unna gasalioner som skulle til å utvikle nye våpen der de istede bygde enorme HAARP annlegg i Canada, Australia og en rekke andre steder i verden

Seff måtte dette holdes super hemmlig for vist USAs president fikk vite at de brukte arbeidsdagene sine til å se på nordlys så ville de bli sparket og ikke minst dømt til å betale tilbake alle gasalionene som de brukte på nordlys forskning med HAARP i skjul :)

HAARP

HAARP er et akronym for High Frequency Active Auroral Research Program.
(Høyfrekvent nordlysforskning.)
Det består av ekstremt kraftige sendere som projiserer mikrobølger opp til flere
Gigawatts styrke opp i ionosfæren.
HAARP er en videreføring/supplering av HIPAS (High Power Auroral
Stimulation). Slike sendere kalles også for «ionosfæriske heatere» (ionosfæriske
varmere) fordi den projiserte energistrålen oppvarmer deler av ionosfæren og
«løfter» den høyere opp.
Ionosfæren er den øvre del av jordas atmosfære (60-600 km over jorda),
bestående av ioniserte gasser (derav navnet), og er derfor elektrisk ledende.
Tanken bak det hele var å bruke mikrobølger til å skape en virtuell antenne i
ionosfærens partikkelsjikt som kunne generere elektromagnetisk stråling av
meget lav bølgelengde (VLF) og ekstremt lav bølgelengde (ELF), og sende dem
ned til jorda, da slike bølger er i stand til å gå omtrent jorda rundt uten vesentlig
tap. Eksperimentet var vellykket i den grad det bekreftet prinsippet, men den
tilførte effekt var for liten til at de genererte VLF- og ELF-bølgene hadde praktisk
betydning. Det er her HAARP-teknologien kommer inn i bildet med sine
Gigawatt-sendere og forbedret teknologi. Ifølge Dr. Nick Begich er det særlig i arktiske strøk at HAARP-sendere er
interessante, da bølgene på disse breddegrader kan sendes opp i ionosfæren på
en slik måte at de reflekterte bølgene kan styres så de treffer jorda akkurat der
forskerne ønsker det. Hemmeligheten er å vite hvilke områder i ionosfæren som
må bestråles for at de reflekterte bølgene skal treffe et bestemt område av jorda,
og på denne måten skape den ønskede virkning — enten værmønstre eller andre
ting.
Tesla/Eastlund
HAARP-teknologien baserer seg på patentene til Nikola Tesla (1.119.732 fra
1914: «Apparat for overføring av elektrisk energi»), som var beregnet på
fredelige formål, selv om pasifisten Tesla advarte mot at patenten kunne
misbrukes. Den ble senere videreført av den amerikanske fysiker og medlem av
Atomenergikommisjonen, Dr. Bernard J. Eastlund med hans amerikanske patent
nr. 4.686.605 fra 1987: «Metode og apparat for å skape endringer i et område av
jordas atmosfære, ionosfære og/eller magnetosfære», samt to andre relaterte
patenter, også av Eastlund. I prinsippet er HAARP-teknologi Eastlunds patent,
som igjen er indirekte basert på Teslas patent. Dette er med andre ord patentert
teknologi, og ikke fantasi.
Amerikanske militærmyndigheter benekter imidlertid at HAARP-prosjektene har
noe med Eastlunds patenter å gjøre. Men det er påfallende at det amerikanske
firmaet APTI som fikk i oppdrag å bygge det første HAARP-utstyret, satt inne
med nettopp Eastlunds patent nr. 4.686.605 og andre tilsvarende patenter. En
gjennomgang av dokumentene som førte til kontrakten med APTI, kaster tvil over
myndighetenes benektelser. Til og med Eastlund selv har innrømmet at HAARPteknologien er basert på hans patenter.
I et intervju i OMNI-Magazine (1988), uttalte Eastlund: «Man kan faktisk løfte den
øvre atmosfære. . . .Man kan bevege den og gjøre andre ting med den.»
I Eastlunds patent heter det: «Store deler av atmosfæren kan løftes til uante
høyder slik at missiler støter på uventede krefter som ødelegger dem. Det er
mulig å endre været ved f.eks. å manipulere vindmønstrene i den øvre
atmosfære. . . .»
Videre uttalte Eastlund: «Dette apparatet kan skape total blokkering av
radiokommunikasjonene over svært store deler av jorda. . . .modifisering av
været. . . ozon- og nitrogen-konsentrasjonene kan økes på kunstig vis.»

En realitet
HAARP-teknologi er ikke science fiction, men dødelig realitet. «Ionosfæriske
heatere», forløperen til HAARP-sendere, har allerede vært i drift i en årrekke
både iRussland og USA. Til og med i Norge, som mange vet Nærmere bestemt i nærheten av
Tromsø, befinner det seg to slike sendere, samt en tredje sender nær
Longyearbyen på Svalbard. Det hevdes at disse senderne har kapasitet i
Gigawatt-området. De norske senderne er satt opp av det tyske Max Planckinstituttet, og drives av et konsortium på syv land (Norge, Frankrike, Tyskland,
England, Japan, Sverige, Finland). Opplegget kalles EISCAT (European
Incoherent Scatter Radar). Senderne opererer i frekvensområdene 244, 500 og
931 MHz.
Den største HAARP-senderen, som blir ferdig i 2002, befinner seg på et 230 mål
stort område i Gakona, Alaska. Det er snakk om 180 antenner med til sammen
30 senderkomplekser som hver huser 12 sendere med egne store
dieselgeneratorer. Til sammen 360 sendere med en samlet styrke på 3,6
Gigawatt (3,6 milliarder Watt). Antennekomplekset er tenkt utvidet til 360
antenner. Denne senderen, samt de skandinaviske, vil dekke så godt som hele
den nordlige halvkule av jordkloden.
I tillegg befinner det seg HAARP-sendere flere andre steder i verden, bl.a. i
Karibien (Puerto Rico) og flere steder i de tidligere Sovjetstatene.
Senderne kalles «ionosfæriske heatere» fordi de de kraftige mikrobølgene får
ionosfæren til å «vibrere» og oppvarmes noen få grader. Dette høres lite ut, men
kan ha store virkninger i jordas avstemte og følsomme økosystem.
Værkontroll
HAARP og ELF-sendere har potensiale til å styre jetstrømmene i stratosfæren i
ønsket retning, og værmønstret kan da kontrolleres over et helt kontinent. Det
kan skapes stormfronter, sykloner, tornadoer, tørke og ektremt regn med
oversvømmelser etter forgodtbefinnende. Dette er ønskedrømmen for enhver
krigførende part for å avskjære fiendens troppebevegelser. Værkontroll er også
matvarekontroll som kan styre befolkninger og drive en fiende i kne uten å avfyre
et eneste skudd.
I 1958 uttalte kaptein Howard T. Orville, som var rådgiver i vær-modifisering for
Det hvite hus, at det ble arbeidet med metoder for å manipulere de elektriske
ladningene på jorda og i atmosfæren for om mulig å kunne påvirke
værmønstrene. Dette var før Eastlunds patent og HAARP-teknologi. Men mange
år med bisarre eksperimenter på dette området og like bisarre værmønstre og
naturkatastrofer relatert til vær og klima har fulgt i kjølvannet av uttalelsene til Orville og andre.
Under de store brannene i Malaysia i 1997, tilbød et russisk selskap seg å skape
kunstige sykloner for å klarne opp den røykfylte himmelen over området fra
Thailand til Australia. Det er uklart om det ble noe av forsøket, men himmelen
klarnet i hvert fall opp. Den amerikanske Tesla-forsker og kjernefysiker Thomas Bearden uttalte i 1984
under et foredrag for US Psychotronics Association, USPA om en rekke uvanlige
skyformasjoner over USA som han var overbevist om bar signaturen til Teslasendere. En av disse merkelige skyformasjonene var en gigantisk radial med
lange, tynne linjer som løp ut fra sentret i en ring.
Det har vært en rekke artikler i mediene som faktisk støtter Beardens påstander.
Eksempelvis skrev The Chicago Tribune (11. desember 1986) at «det ble
obervert kjempestore virvler, enkelte var nesten 100 kilometer brede, som
beveget seg langs norskekysten med hastigheter på opptil fire knop [7,4 km/t]. . .
Disse kjempestore virvlene har ikke noe definerbart sentrum og er vanskelig å.
påvise.» Artikkelen forteller videre at slike enorme virvler var ukjente før 1980.
Det er påfallende at de begynte å vise seg etter at USA og Sovjetunionen
begynte å eksperimentere med ELF-sendere. Kan vi se en tråd i alt dette?
De sære værmønstrene de senere årene er neppe tilfeldige. Det foreligger et
betydelig bevismateriale for at en stor del av disse værmønstrene er blitt skapt på
kunstig vis av organer som er kontrollert av amerikanske og russiske
myndigheter.

«Hakkespett»-signaler
I 1975-76 begynte sovjetrusserne å sende store mengder
pulserende, elektromagnetisk energi fra tre kjempestore 40 Megawatt sendere.
Disse signalene rakk halvveis rundt jorda fram til det amerikanske kontinent.
Signalene forstyrret radio- og TV-sendinger i Vesten, og fikk navnet «den
russiske hakkespett» på grunn av signalenes pulserende sekvens i ELF-området
rundt 10 Hz, et frekvensområde som er meget farlig bl.a. på grunn av interferens
med hjernebølgene hos mennesker.
De sovjetiske senderne skapte gigantiske, stående bølger som endret retningen
på jetstrømmene i stratosfæren og tvang dem nordover. Etter 1976 rapporterte
mediene om uvanlige og uforklarlige værmønstre:
«De siste fire månedene har et spesielt værmønster ført til denne tørken. Dette
værmønsteret er et av de merkeligste værmønstre som noen gang er blitt
registrert over USA. Slike langvarige høytrykkssentre var helt ukjent fram til
1977» (Time, 1-1981. Uthevelser tilføyd). Det er påfallende at de russiske ELFsendingene begynte i 1975-76.
«Denne stillestående høytrykkssonen virket som en barriere, og hindret det
normale flyt av værmønstre fra vest til øst» (Newsweek, 26. juli 1993. Uthevelser
tilføyd). «Det er i høyeste grad uvanlig at værmønstre har holdt seg i ro i så mange uker.
Årsakene til at værmønstret har låst seg, er uklare» (New York Times, 29. juli
1993. Uthevelser tilføyd).
Ett år etter at de sovjetiske «hakkespett»-sendingene begynte, startet
amerikanske myndigheter sine egne eksperimenter med ELF-bølger. Disse satte
i gang et enormt regnskyll over seks distrikter i den nordlige delen av staten
Wisconsin. Det ELF-genererte stormværet framkalte vinder med hastigheter på
opptil 250 km/t. 350 000 hektar skog ble ødelagt av stormværet. Slik kan det gå
når uansvarlige forskere og myndigheter tukler med naturkreftene.
I 1978 utga Dr. Andrew Michrowski en avhandling der han konstaterte at
sovjetrusserne hadde greid å stille opp relativt stabile, stående ELF-bølger over
det amerikanske kontinent, og at disse bølgene var i stand til å hindre eller
avlede jetstrømmene på den nordlige halvkule. Michrowski bemerket også at
endringsmønstre i de sovjetiske ELF-sendingene alltid førte til en endring innen
72 timer av retningen til jetstrømmene over den nordlige halvkule.
The PACE Newsletter (2-81) meldte at da sovjetrusserne i 1980 slo av ELFsenderen sin i 14 dager, normaliserte jetstrømmene på den nordlige halvkule seg
raskt. Da senderen ble slått på igjen, og «hakkespett»-signalene begynte på nytt,
ble jetstrømmene igjen avbøyd av en stillestående høytrykksrygg som strakte
seg fra Yukon (Canada/Alaska) til staten Arizona.
Ifølge den informasjon som foreligger, kan det ikke bare skapes stormfromter,
sykloner og lignende, men disse kan også brytes opp og nøytraliseres.
HAARP-anleggene skulle etter planen være fullt operative i 1998, og det er
påfallende at årene 1997 og 1998 var preget av de mest ekstreme værtyper i
manns minne.
I sin bok The Cooling (1976) dokumenterer Lowell Ponte at USA og Sovjet på
slutten av 1960-tallet begynte et samarbeidsprosjekt for å «varme opp Arktis».
«Elver av vanndamp»
Forskerne har oppdaget at det eksisterer «elver» av vanndamp i atmosfæren.
Ikke kondensert vanndamp som danner tåke og skyer, men vanndamp av en helt
annen type som virkelig flyter av sted som en elv. Dette går fram av en artikkel
skrevet av Reginald E. Newell i Geophysical Research Letters Journal.
Disse
«vanndamp-elvene» er enorme, og kan måle seg med vannføringen i Amazonas!
De er fra 670 til 770 km brede og opp til 7700 km lange, og befinner seg i en
høyde av 3 km over jordoverflaten. De har en vannføring (i dampform) på 165
000 tonn vann pr. sekund!
Forskerne har oppdaget fem slike atmosfæriske «elver» på den nordlige halvkule
og fem til på den sørlige. Hver enkelt av disse ti «elvene» har en vannføring på
165 000 tonn vann pr. sek. Til sammen har de ti atmosfæriske «elvene» en
vannføring på 1,65 millioner tonn vann pr. sekund! Forskerne oppdaget også hvordan de kunne skape kunstige «dammer» i disse
«elvene» ved bruk av elektromagnetiske bølger i ELF-området. Disse
«dammene» kan blokkere vanndampstrømmen og samle enorme mengder
vanndamp som kan dumpes ned på jorda i nærmest katastrofiske regnskyll. Det
var slik de store oversvømmelsene i midtvest-USA ble skapt i 1993, som nevnt i
avsnittet nedenfor om jordas magnetfelt. ovefor. Pussig nok varte disse store
regnskyllene førti dager og førti netter, akkurat som under Noahs vannflom (1
Mos. 7,12)!

HAARP-effekter
De kraftigste ionosfæriske heatere før HAARP-ELF, ble bygd av Sovjetunionen
på steder som Sura, Gorkiy, Monchegorsk og Dushanbe (Tadjekistan). Vestlige
ionosfæriske heatere før HAARP finnes i Tromsø (Norge), Arecibo (Puerto Rico),
nær Fairbanks i Alaska og i Platteville (Colorado). Sammen med den russiske
Tesla («hakkespett») senderen, har disse systemene skapt en alvorlig endring av
det globale værmønsteret — Det begynte i 1976, men ble verre i 1980- og 1990-
årene etter hvert som det ble bygd flere ELF-sendere
I 1991 (15. desember) sto en lengre artikkel om HAARP-teknologi i avisen Alaska
Daily News. Her sto det bl.a.: «Disse begivenhetene fikk meg til å studere enkelte
uvanlige Tesla-innretninger i større detalj, som f.eks. trådløs energi-teknologi,
også kalt forsterker-sender. Denne granskingen ga meg tilgang til opplysninger
om hvordan Teslas teorier ble brukt av både Sovjet og USA til å skape en
værkrig som har fortsatt fra midten av 1970-årene og fram til i dag.»
Over hele Sovjet er det blitt observert merkelige himmelglød-anomalier og bisarre
lys- og plasma-effekter nær «hakkespett»-senderne. Eksempelvis meldte The
Washington Post (23. sept. 1977) at «en merkelig, stjernelignende lyskule» ble
observert over Petrozavodsk i det sovjetiske Karelien. Lyskula spredte seg over
området som en manet med «armer» av lys som spredte seg nedover.
De amerikanske ionosfæriske ELF-sendere skapte lignende plasma-effekter
under kulminasjonen av de store oversvømmelsene i midtvest-USA i 1993.
Samme år (24. sept.) meldte avisen Kansas City Star at et forskerteam fra det
geofysiske institutt ved universitetet i Alaska (som er involvert i HAARPprosjektet) oppdaget «mystiske lysglimt» som skjøt ut fra toppen av stormskyer
og opp i den øvre atmosfære over midtvesten under de store oversvømmelsene.
Disse lysglimtene fant sted da oversvømmelses-områdene ble truffet av en
kjempestor stående bølge, et langvarig vær-blokkeringssystem som var generert
av de amerikanske GWEN-senderne og de russiske «hakkespett»-senderne.
Science Magazine (27. mai 1994) opplyste (i forbindelse med de store
oversvømmelsene i 1993): «Atmosfæreforskere er forbløffet over lysglimt i stor
høyde». Filmopptak fra amerikanske romkapsler viser også disse bisarre plasmaeffektene

Havbølger
Det er blitt observert kjempestore stående bølger nær Gibraltarstredet. I 1985
(30. april) meldte The New York Times at det var oppdaget massive undersjøiske
bølger i verdenshavene — bølger som ikke synes på overflaten. «En dramatisk
serie med undersjøiske bølger er blitt oppdaget ved Gibraltarstredet.» Disse
bølgene ble oppdaget på fotografier fra en romkapsel (1984). Et kart som sto i
den samme avisen, viser en kjempestor, stående bølgelinje ved vestsiden av
stredet.
Det meldes også at Atlanterhavet stadig får grovere bølger. I 1988 (19. april)
meldte The New York Times at britiske forskere hadde oppdaget at bølgehøyden
i det nordøstlige Atlanterhav hadde økt med mer enn 20% siden 1960-årene.
Dette fenomenet sammenfaller med tidsrommet da ELF-eksperimentene
begynte.

FN-traktat mot værkontroll
I 1974 vedtok De forente nasjoner en traktat med forbud mot å bruke «miljørettet
krigføring». Det ligger i sakens natur at slike traktater verken var aktuelle eller
nødvendige hvis denne type krigføring ikke allerede eksisterte eller var på
trappene. Og det var ikke bare snakk om kjemisk- eller biologisk krigføring.
Allerede året etter begynte som nevnt sovjetrusserne sine ELF-eksperimenter.
I 1975 skrev den amerikanske Senator Clairborne Pell en leder i The Providence
Journal Bulletin:
«Vi trenger en traktat nå for å hindre slike handlinger — før verdens militære
ledere begynner å styre stormer, manipulere klimaet og framkalle jordskjelv mot
sine fiender. Den grunnleggende tanke bak miljørettet krigføring er enkel nok:
Hvis en nasjon lærer å styre naturlige begivenheter, kan den også utrette
ufattelige skader på en fiende via regnskyll, oversvømmelser, flodbølger,
jordskjelv, og til og med klimaendringer som vil ruinere fiendens jordbruk»
(uthevelser tilføyd).
Her bekrefter faktisk den amerikanske Senator at slik teknologi eksisterte eller
var på trappene på den tiden, for 36 år siden, og at dette ble kalt miljørettet
krigføring. Altså dreier denne type krigføring seg om noe mer enn
biologiske/kjemiske våpen.
I 1976 vedtok De forente nasjoner en ny traktat med forbud mot militær eller
annen fiendtlig bruk av «teknologi som går ut på å modifisere miljøet». Denne
traktaten er igjen et bevis på at slik teknologi eksisterer, ellers ville ikke traktaten
hatt noen mening. Slike traktater utferdiget av hovedpromotørene for en global regjering —
verdensherredømme — høres tilforlatelig ut for den uinnvidde. Dessverre er
historien full av eksempler på at «papirlapper» under navnet «traktater»,
«konvensjoner» og «avtaler» er blitt ignorert av hovedpersonene selv omtrent fra
starten. Så også i dette tilfellet.
Mens de politiske ledere sitter foran TV-kameraene og snakker i dystre ordelag
om den «globale oppvarming» og hva industrilandene kan eller må gjøre for å
minske risikoen, sitter forskere, finansiert av de samme politikere, bak kulissene
og håndterer de mest utrolige krigsvåpen og vær/miljø-maskiner i historien!
I 1982 skrev Pentagon-forskeren Lowell Ponte en artikkel i Star Magazine (juli
1982), under overskriften Pentagon & Kremlin Are Playing With Our Weather And
Giving Us Storms and Flood (Pentagon og Kreml leker med været vårt og gir oss
stormer og oversvømmelser) — Ponte hevder at sovjetrusserne har gjort store
framskritt i å styre de viktige jetstrømmene som passerer over Sibir for å sette
opp globale vindmønstre:
«Forskerne tror at jetstrømmene kan bli satt opp i en stående bølge. ‘Den kan til
og med finjusteres for å ødelegge hvetehøsten i midtvest-USA eller andre deler
av verden’, sier Ponte. ‘Med slik makt kan Sibir blomstre og andre deler’Med slik makt kan Sibir blomstre og andre deler av
verden tørke opp. Den manipulering de driver med er høyst alvorlig’.»

Kunstige jordskjelv
Det foreligger stadig sterkere indisier på at HAARP-teknologi kan framkalle
kunstige jordskjelv.
Amerikanske forskere har påvist at jordskjelv skaper endringer i ionosfæren og
magnetosfæren. Det er enkelte som mener at det motsatte også er tilfelle.
Den store serbisk/amerikanske oppfinner og elektrogeni Nikola Tesla (1856-
1943) konstruerte et apparat for å demonstrere prinsippet for harmonisk
resonans. Eksperimentet kom ut av kontroll, og påbegynte et jordskjelv som
faktisk kunne ødelagt New York City, der eksperimentet pågikk. Da Tesla mistet
kontrollen, stoppet han eksperimentet ved å knuse apparatet med en slegge.
Teslas prinsipp ble omtalt i The New York American (11. juli 1935) under tittelen
Teslas kontrollerte jordskjelv. Prinsippet gikk ut på overføring av mekanisk
bevegelse over store avstander uten vesentlig energitap.
Russerne har drevet eksperimenter med dette. En beskrivelse av prinsippene sto
å lese i Specula Magazine (januar 1978): «Det kan sendes et elektromagnetisk
signal ved bestemte frekvenser tvers gjennom jordkloden. Når disse signalene
blir sendt inn i kloden ved bestemte multiplumer av 30 grader, vil det bli dannet
stående bølger i selve jordkloden. . . .Avhengig av frekvens, fokusering, bølgeform etc., kan det skapes en rekke virkninger, f.eks. jordskjelv, framkalt på
et fjerntliggende målområde, og det kan skapes alvorlige forstyrrelser i den
midlere og øvre atmosfære over målområdet. . .og anomale værmønstre.»
Den 13. juni 1975 uttalte daværende sovjetiske partileder Leonid Brezhnev at
Sovjetunionen var i besittelse av nye våpentyper som var «frykteligere enn
verden noensinne har sett». Sovjetunionen har drevet eksperimenter med ELF-
og mikrobølgeteknologi siden 1930-årene.
Dr. Andrija Puharich utga i januar 1978 en detaljert forskningsrapport med tittelen
«Global Magnetic Warfare — A Laymman’s View of Certain Artificially Induced
Artificial Effects on the Planet Earth During 1976 and 1977». I denne rapporten
sier han bl.a.: «Av de mange store jordskjelvene i 1976, er det spesielt ett som
krever spesiell oppmerksomhet — jordskjelvet den 28. juli 1976 i Tangshan,
Kina.»
Dette var et av historiens største jordskjelv når det gjelder antall drepte, med ca.
650 000 ofre.
Nesten ett år etter jordskjelvet skrev The Times: «Like før det første skjelvet kom
klokken 03.42 om morgenen, lyste nattehimmelen opp som dagslys. De
mangefargete lysene, hovedsakelig hvite og røde, ble observert over 300
kilometer unna. På en rekke trær ble løvverket delvis forkullet, og grønnsaker ble
skåldet på den ene siden som fra en ildkule» (uthevelser tilføyd). Disse merkelige
lysene kan imidlertid også skyldes elektriske effekter ved selve jordskjelvet
umiddelbart før det bryter løs, som David Hambling sier i sin artikkel i avisen The
Guardian (23. august 2001). Hambling avslører også i samme artikkel at
sovjetiske forskere drev forsøk i 1970-årene med å sende store mengder bølger
inn i jordkloden, og at de dermed framkalte kunstige jordskjelv.
Det er mange respektable forskere som er overbevist om at jordskjelvet i Kina i
1976 var kunstig framkalt ved hjelp av russiske eksperimenter med Teslasendere.
Thomas Bearden, som ble sitert ovenfor, uttalte i 1981 — også under et seminar
for USPA: «Det man gjør, er å sette opp en stående bølge gjennom jorda, og
jordas flytende kjerne begynner å mate denne bølgen. Når man har denne
stående bølgen, har man stilt opp en triode. . . .Det man nå gjør, er å endre
frekvensen, Hvis du endrer frekvensen én vei — begynner å fase den ned —
dumper man energien opp i atmosfæren utenfor det punktet på motsatt side av
jordkloden man fokuserte på. Man kan da ionisere lufta og endre værmønstrene,
jetstrømmene etc. . . .Det er en storartet værmaskin. Hvis man dumper energien
raskt, vil man få enganske kraftig ionisering. Man får lysglimt og ildkuler (plasma)
som kommer ned på jordoverflaten. . . .Man kan skape voldsomme endringer i
værmønstret over store områder ved å manipulere med dette» (uthevelser
tilføyd).
USA har bygd såkalte GWEN-anlegg installert på forskjellige steder under jorda,
og GWEN-senderne kan blokkere eller endre jordas magnetfelt i en radius av
400 km fra anlegget. Det er påvist at slike GWEN-anlegg også eksisterer langs
San Andreas-forkastningen i California, og i Nevada, der flere store jordskjelv er
forekommet de senere årene. I slutten av 1970-årene begynte USA ELF-eksperimenter i området 30 Hz fra et
sted i staten Washington. Det er påfallende at jordskjelvhyppigheten rundt
omkring i verden i 1980-årene økte i takt med styrken av de amerikanske og
russiske signalene.
Den 12. september 1989 begynte magnetometre i Corralitos, California å påvise
uvanlig bølgeaktivitet i ULF-området (Ultra Lav Frekvens, 0,01-10 Hz). Den 30.
oktober ble disse signalene 30 ganger sterkere, og deretter litt svakere. Klokken
14.00 den 17. oktober ble plutselig signalene så sterke at magnetometrene ikke
klarte å følge med lenger. Tre timer senere ble San Francisco Bay-området rystet
av et kraftig jordskjelv med styrke på 7,1. Dette jordskjelvet krevde 60
menneskeliv og 3800 ble skadd.

Dødelig stråling
i krigsøyemed har en HAARP-sender potensiale til å sende en bølgestrøm som
kan «brenne» en åpning i ionosfærens beskyttende lag og slippe gjennom
dødbringende stråling fra verdensrommet — spesielt den livsfarlige
gammastrålingen. I 1997 ble det etter alt å dømme gjort en test på dette over
Nevadaørkenen. HAARP har derfor et livsfarlig potensiale, langt mer enn
myndighetene og de involverte forskere er villige til å innrømme.
Gammastrålingen er meget farlig for levende celler, og skaper alvorlige
cellemutasjoner. Disse strålene kan trenge gjennom selv tykke betongvegger.
Kontroll av hjernen
ELF-teknologi kan påvirke menneskehjernen over store områder, ja hele
kontinenter. Det kan framkalles emosjoner: frykt, panikk, raseri, sløvhet, forvirring
og disorientering, samt uvelsfølelse.
De normale hjernebølgene hos mennesket opererer innenfor et begrenset
frekvensområde på bunnen av det elektromagnetiske spektrum. De er inndelt i
fire grupper som hver er assosiert med en bestemt mental tilstand: Beta-bølger
(13-30 Hz), alfa-bølger (8-13 Hz), theta-bølger (4-7 Hz) og delta-bølger (0,5-4
Hz).
Beta-bølgene assosieres med det normale bevissthetsnivået der personen er
opptatt av de ytre, daglige handlinger. I det øvre frekvensområdet av betabølgene, rundt 30 Hz har forskerne oppdaget stress, opprørt sinnstilstand, sinne
og frykt.
Alfa-bølgene assosieres med en avslappet tilstand, som er den ideelle for
konsentrasjon og for å tilegne seg kunnskap («lærebølgen»). Theta-bølger assosieres med mental visualisering, indre mental fokusering og
meditasjon.
Delta-bølgene har lavest frekvens, og oppstår under dyp søvn.
ELF-sendere kan generere frekvenser innenfor disse områdene og «låse»
hjernen i den ønskede frekvens, og dermed skape den tilsiktede mentale effekt:
frykt, sinne etc.
Denne eksterne styringen av hjernen med ELF-bølger, skjer ved at ELF-bølgene
overstyrer hjernens normale arbeidsfrekvenser. De eksterne bølgene «stiller om»
eller re-tuner hjernen til å arbeide i harmoni med det eksterne signalet, omtrent
som en radiomottaker tunes inn til å motta en stasjon på en bestemt
bølgelengde/frekvens. Denne «omstillingen» endrer hjernens bølgemønstre, som
igjen forårsaker endringer i hjernens kjemi. Dette fører på sin side til endringer i
tankemønstrene, følelser og den fysiske tilstand. Det kan (med hensikt hos
vedkommende) skapes meditasjon og trancer, ro og eleverte følelser. Det finnes
allment tilgjengelige apparater som etter sigende kan generere alfa- og
thetabølger.
Imidlertid er dette selve mekanismen for ekstern hjernekontroll som kan brukes
uten personens vitende og vilje. ELF-teknologi kan brukes til nettopp dette.
I 1978 utførte det amerikanske etterretningsorganet CIA «Operasjon Pique», som
gikk ut på å reflektere mikrobølger tilbake fra ionosfæren for å påvirke de mentale
funksjoner hos utvalgte deler av Europas befolkning. Dette var før Eastlunds
patent. HAARP vil være langt mer effektiv på dette området.
Dokumenter fra Det amerikanske luftforsvaret avslører at det er blitt utviklet et
system for å manipulere og blokkere hjerneprosessene over store geografiske
områder via pulserende elektromagnetisk stråling — det samme som HAARP.
Det er også blitt dokumentert at sovjetrusserne gjennom flere år sendte ELFbølger rettet mot den amerikanske ambassade i Moskva. De som arbeidet der
klaget hele tiden over store fysiske og emosjonelle problemer, uten at man fant
årsaken — inntil det ble avslørt at ambassaden hadde vært prøvekanin for
sovjetiske ELF-eksperimenter.

Kjemiske reaksjoner
Den finske legen Dr. Reijo Makela har utviklet et apparat for å rette opp eventuell
ubalanse i menneskets kroppskjemi. Han bruker en kombinasjon av visse
kjemiske stoffer i ørsmå mengder og elektromagnetisk stråling med den rette
frekvensen som aktiverer disse stoffene positivt. Han har hatt stort hell med seg i
denne behandlingsmåten.
Men prosessen kan også brukes med motsatt fortegn. Som Dr. Makela har
påvist, kan kjemiske stoffer aktiveres ved elektromagnetisk bestråling ved bestemte frekvenser. Et bestemt kjemisk stoff som ellers er uskadelig, kan da få
evnen til å uskadeliggjøre en person — f.eks. ved å framkalle mentale
forstyrrelser, sterke smerter og en hel rekke andre negative symptomer.
De nødvendige kjemiske stoffene kan eksempelvis tilføres større
befolkningsgrupper via drikkevannet eller lufta, og i så små mengder at det er
umerkelig.
Det er også dokumentert at ELF-bølgene påvirker nervecellene og kan endre
blodkjemien.
Psykotroniske våpen
I krigføring kan mikrobølge- og ELF-teknologi brukes som psykotroniske våpen
(våpen som er rettet mot menneskets hjerne). Våpen som bruker mikrobølgeteknologi er i stand til å «koke» hjernen til fienden i løpet av minutter, som i en
mikrobølgeovn. Det er indisier som tyder på at russerne har utviklet slike våpen i
langt større grad enn USA. KGB-rapporter viser at russerne faktisk har drevet
eksperimenter med dette siden 1930-årene. Det amerikanske CIA kom først i
gang på 1950-tallet. ELF-bølger kan forvirre hjernen til fienden.
Etter sigende kan bølgene moduleres og brukes til å projisere holografiske bilder
på himmelen, og til å sende budskap direkte inn i hjernen. Slik psykisk
hjernevask kan drive mennesker sinnsyke. Alaska-senderen har potensiale til å
dekke den nordlige halvkule med indirekte ELF-stråling som kan sløve hele
befolkninger med hjernevask og hjerne-manipulasjon.
Det hevdes at russiske våpen av denne typen har potensiale til å utslette opp til
fire amerikanske byer om dagen bare ved hjelp av elektromagnetiske impulser.
Psykotroniske/elektromagnetiske våpen kan forårsake midlertidig eller permanent
blindhet, krampeanfall, sterke smerter, svimmelhet, kvalme og diarré, eller
blokkere funksjonen til forskjellige indre organer. I tillegg kan de gripe inn i
hjernefunksjonene.
Forskerne har oppdaget at de med HAARP/ELF/mikrobølgeteknologi har snublet
over den ideelle krigførings-metode som kan slå ut eller manipulere hele
befolkninger uten at de aner hva som foregår.
I Progressive Magazine (1-96) ble det meldt at det amerikanske militærmagasinet
Air Command and Staff College’s Airpower Journal hadde hatt en artikkel i 1995
med tittelen Non-Lethal Technology and Airpower der det for første gang ble
avslørt at det amerikanske militære var i ferd med å utvikle høyeffekts
mikrobølgevåpen til bruk mot mennesker.

Atomvåpen: Avlegs?
HAARP-teknologi kan også skape eksplosjoner av kjernefysisk størrelse, men
uten farlig stråling. Dette beskrives i US-patent nr. 4.873.928.
Kanskje denne nye krigførings-teknologien er årsaken til at både USA og
Russland kom fram til en «avtale» som gikk ut på å redusere antallet
kjernefysiske våpen. Og verden følte seg tryggere, mens de i virkeligheten ble
ført bak lyset. Sannheten er at atomvåpen er avlegs! Som nevnt, kan HAARPteknologi skape eksplosjoner av kjernefysisk størrelse, men uten den farlige
radioaktive strålingen som følger med kjernefysiske eksplosjoner. Det er ikke
lenger bruk for verken stridshoder eller missiler. Den psykotroniske æra er nå i
ferd med å bryte fram.
Den gangen kjernefysiske våpen var i skuddet, var det mye medieomtale av slike
våpen. Mediene er imidlertid tause når det gjelder den nye generasjon våpen,
med langt større potensiale — uten stråling og andre bivirkninger. Husk hva den
tidligere sovjetiske partisjef Leonid Brezhnev sa i sin tid, at Sovjetunionen var i
besittelse av nye våpentyper som var «frykteligere enn verden noensinne har
sett». USA og andre land har ikke ligget på latsiden for å ta igjen russerne, noe
de trolig har greid.
Hvilke kunnskaper har Norge, som alltid er flinkeste gutt i klassen når det gjelder
å undertegne traktater og konvensjoner bak folkets rygg om slik våpenteknologi?
Det er helt klart at psykotroniske våpen ikke er science-fiction. Teknologien har
vært tilgjengelig i mange år.
Van Allen-beltet
Van Allen beltet er et ringformet område rundt jorda i 3000-20 000 km høyde
bestående av høyenergetiske elektriske partikler. Under det internasjonale
geofysiske år 1958-1959 detonerte USA tre kjernefysiske sprengladninger i Van
Allen beltet i jordas ionosfære. Dette var «Prosjekt Argus» som fant sted i
august/september 1958. Eksperimentet, eller skal vi heller si tuklingen, førte til at
Van Allen beltet ble forsterket flere hundre ganger. Dessuten ble det skapt flere
nye strålingsbelter innenfor de eksisterende. Senere ble det detonert enda flere
kjernefysiske sprengladniger i dette området som skapte enda flere nye
strålingsbelter, i tillegg til at de eksisterende ble deformert og destabilisert. I 1962
(«Prosjekt Starfish»), ble det også detonert en kjernefysisk sprengladning i den
øvre atmosfære. Denne sprengladningen var tusen ganger sterkere enn de tre i
1958! Den framkalte en kraftig magnetisk storm som ødela tre satellitter og slo ut
kraftforsyningen over Hawaii! Senere samme året detonerte russerne flere
lignende sprengladninger i den øvre atmosfære. Disse detonasjonene skapte tre
nye strålingsbelter 6 800-13 000 km over jorda. Forskerne har uttalt at det vil
kunne ta århundrer for beltene å gjenvinne sin normale høyde, form, intensitet og
stabilitet. «Prosjekt Argus» er et blatant eksempel på forskernes «vi gir blaffen»-
mentalitet. «Vi gjør som vi vil, konsekvensene raker oss ikke». Jordas magnetfelt
I 1988 rapporterte forskere ved US Naval Observatory og Jet Propulsion
Laboratory at jordkloden hadde utviklet en «slingring» i sin rotasjon, nesten som
en vaskemaskin ute av balanse. (Wall Street Journal, 15. juli 1988). Årsaken til
dette er «ukjent».
To år senere, i juli 1990, meldte Omni Magazine at jordklodens rotasjon plutselig
og uventet var blitt slakket ned ytterligere. Også dette ble bekreftet av US Naval
Observatory, som kommenterte at denne gangen var nedslakkingen ganske
abrupt. Enkelte forskere antyder at årsaken er ELF-forsøkene som russerne og
amerikanerne har drevet med i en årrekke, og at dette har påvirket jordas
magnetfelt.
Selv om det blir benektet i den offisielle HAARP-litteratur, foreligger det
troverdige vitenskapelige beviser for at kunstige endringer av jordas magnetfelt
kan framkalle nedbørsområder og regnfall. Amerikanerne har et underjordisk
antennenettverk (GWEN, Ground Wave Emergency Network). Disse GWENsenderne er i stand til å endre eller avbryte jordas magnetfelt innenfor en radius
av 400 kilometer av senderanlegget. I 1993 var det store oversvømmelser i
midtvest-USA. Det påfallende er at GWEN-anlegget lå nøyaktig i midten av
oversvømmelsesområdene.
I Discovery Magazine (mai 1992) ble det også påpekt at HAARP muligens kunne
skape forstyrrelser i jordas magnetfelt: «[HAARP kan] skape en for tidlig
reversering av de magnetiske poler og forverre den «slingringen» som allerede
er oppdaget i jordas rotasjon, og muligens skape en total reversering av polene.»
Kort tid etter at Sovjet og USA begynte ELF-eksperimentene, ble jordas
«dynamo», den indre metalliske kjerne påvirket. I 1984 (13. desember) meldte
The Washington Post at det hadde skjedd en plutselig og uventet oppbremsing
av jordklodens rotasjon. «Det er uvisst hvorfor jorda har slakket av.»
).
Teknologien til å manipulere jordas magnetfelt helt opp i ionosfæren er nå
tilgjengelig. Forskerne har ingen formening om hvilke konsekvenser denne
manipuleringen, eller tuklingen, kan ha. Det er bevist at jordas magnetfelt har
innvirkning både på vær og klima. Forskerne later heller ikke til å bekymre seg
om konsekvensene av sine uansvarlige manipulasjoner.

Benektelse
Myndighetene hevder at hele HAARP-opplegget går ut på å drive sivil,
ionosfærisk forskning, og at eksperimentene overhodet ikke har noen virkninger
på jordoverflaten og økosystemet for øvrig. Dette er beviselig usant. Selv deres
egne forskningsrapporter viser at deler av strålingen blir reflektert tilbake til jorda.
Forskerne ignorerer bevismateriale og vitenskapelige rapporter som ikke passer
dem. Uttalelser om at «det ikke foreligger beviser» er direkte usanne. Det er
stadig flere medisinske forskningsrapporter som viser de helsemessige skadene
ved elektromagnetisk stråling, noe som blir ignorert av myndighetene. Det
offisielle HAARP-stoffet er åpenbart selvmotsigende og misvisende i sitt forsøk
på å villede og forvirre det generelle publikum om prosjektets egentlige hensikt.
HAARP-teknologi kan faktisk påvirke ikke bare ionosfæren, men alle regioner av
jorda, ned til flere kilometer under føttene våre.
I 1975 rapporterte f.eks. professor Robert Halliwell at lavfrekvent
elektromagnetisk utstråling (50-60 Hz) fra kraftlinjer påvirket ionosfæren, flere
hundre kilometer over jorda. I sin bok The Weather Companion skrev Gary
Lockhat bl.a.: «Vi kan påvirke jordas aurora [nordlys/sydlys] kunstig med en
relativt liten energimengde, og vi vet at utbrudd av nordlys påvirker værmønstret»
(uthevelser tilføyd).
Værforskeren Charles A. Yost skrev: «Hvis ionosfæren blir forstyrret i større
grad, vil også luftlagene under bli forstyrret» (uthevelser tilføyd). Det foreligger
stadig sterkere indisier for at forstyrrelser i den øvre atmosfære påvirker
værmønstre i den lavere atmosfære og motsatt.
HAARP-forskere velger å ignorere disse indisiene. De hevder også at det
område av ionosfæren som blir direkte påvirket ligger direkte over senderen.
Dette er heller ikke riktig. Senderantennene har en styringsvinkel på rundt 30
grader, som gjør dem i stand til å påvirke større områder over horisonten. Både tekst og tegninger i Bernard J. Eastlunds patent som danner grunnlaget for
HAARP-teknologien, viser klart at teknologien har til hensikt å skape virkninger
over store deler av jordkloden, ikke bare lokalt. Likevel påstår HAARP-forskere at
virkningen bare er lokalisert til området rett over senderen.
En nøyere gjennomgang av amerikanske militærdokumenter viser at HAARPprosjektet i virkeligheten går ut på å utforske metoder som kan utnytte
ionosfæren til militære formål.
I tillegg til Eastlunds tre patenter, er det minst elleve patenter til som danner basis
for HAARP, bl.a. «Strålingsfrie eksplosjoner av kjernefysisk størrelse» og «Radar
som ser bak horisonten». En gjennomgang av disse patentene gjør
myndighetenes benektelser mindre troverdige. Det militære vet hva de ønsker å
bruke denne teknologien til, noe som kommer klart fram i dokumentene deres.
Myndighetene har ført publikum bak lyset med villedende opplysninger, løgn og
ordspill.
Forsker-galskap
I 1997 utga Det nasjonale amerikanske kreftinstitutt (NCI, et regjeringsorgan) en
rapport om virkningene av en serie atomprøvesprengninger i Nevada-ørkenen i
1950-1960-årene. Her går det fram at disse prøvesprengningene sendte skyer av
radioaktivt nedfall over hele det amerikanske kontinent. Det går også fram at
mellom 10 000-75 000 amerikanere kan ha fått kreft i skjoldbrusk-kjertelen på
grunn av radioaktivt Jod (I-135) fra dette nedfallet. Denne rapporten kommer i
seneste laget, og nevner heller ikke de radioaktive isotopene Strontium 90,
Cesium 137 etc., som også ble produsert, og som har mye lengre halveringstid
enn Jod 135 – mange av disse eksisterer fremdeles i dag. Den amerikanske
Senator Tom Harkin har stilt spørmål om hvorfor slike alarmerende opplysninger
ble holdt hemmelig for publikum i så mange år. Hvor mange uvitende, uskyldige
mennesker er døde i denne tiden på grunn av forskernes «vi gir blaffen»-
mentalitet og myndighetenes fortielse? Forskerne er like arrogante i sin ignorante
manipulasjon med ionosfæren. Militære forskere snakker faktisk spøkefullt om å
«sette disse sakene i høygir for å se hva som skjer :)

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  smurfen

Smurfen – hvor har du copy-pastet dette fra?
Kilden er mye mer interessant enn innholdet :-)

Ghleo
Ghleo
11 år siden
Svar til  maranata

Han har klippet og limt fra Maarit :)
Hun er jo «ekspert» på HAARP ;)

Uffda
Uffda
11 år siden
Svar til  maranata

Dette er faktisk ikke noe å spøke med godeste Maranata og Ghleo. Der hvor Marit bor slår signaler fra anlegg som woodpecker inn på alt elektonisk utstyr.
Den norske Haarp sender er mer en kraftig nok til å varme opp deler av ionosfæren til plasma nivå iflg rapporter fra anlegget. Det er vel ikke så rart at noen etterlyser full åpenhet omkring denne virksomheten. Dere mener altså det er helt greit at noen tar seg til rette slik – eller?

Zhirinovsky is speaking on the Russian TV (May 2011).. He is a Russian politician, colonel of the Russian Army. founder and the leader of the Liberal Democratic Party of Russia (LDPR), Vice-Chairman of the State Duma, and a member of the Parliamentary Assembly of the Council of Europe.

Ghleo
Ghleo
11 år siden
Svar til  maranata

Uffda: Hvis du sjekker ut følgende link: http://skepsis.no/forum/index.php/topic,879.0.html så ser du at Maarits påstander blir ettertrykkelig tilbakebevist.
HAARP i som Maarit beskriver er kun reinspikka fantasi og er vitenskapelig tilbakebevist.

Uffda
Uffda
11 år siden
Svar til  maranata

Jeg kan ikke se at noe blir bevist eller tilbakevist på linken du legger ut.

History Channel dokumenterer derimot noe av Haarps potensialer.
HAARP – History Channel Documentry Part 1
http://www.youtube.com/watch?v=2TdIkI1ory8

HAARP- Weather Warfare Documentary 2
http://www.youtube.com/watch?v=FjEkIJaUjgA&feature=related

HAARP- Weather Warfare Documentary 3
http://www.youtube.com/watch?v=g9OgFG96RXQ&feature=related

HAARP- Weather Warfare Documentary 4
http://www.youtube.com/watch?v=R9KcYv_l2rQ&feature=related

HAARP- Weather Warfare Documentary 5
http://www.youtube.com/watch?v=LSPQflGmOFE&feature=related

HAARP Antennas, Some Say Can Be Used to Modify Weather
http://english.pravda.ru/science/tech/19-01-2010/111728-haarp_antennas_modify_weather-0/

HAARP Poses Global Threat
http://english.pravda.ru/news/russia/15-01-2003/20445-0/
» It is quite possible that the first full capacity use of the geophysical weapon might end up in a global catastrophe. Does it seem to be science fiction? Not really, as a matter of fact. High frequency transmitter facilities already exist. They are located in Norway and at an army base in Alaska.»

Uffda
Uffda
11 år siden
Svar til  maranata

Videre ref:
«This makes it possible to control the environment, which might show considerable influence on the atmospheric phenomena. The owners of this weapon are able to program floods, twisters and storms, even earthquakes in any region of the planet. It is also possible to paralyze civil and military electric surveillance systems, and even to affect the mentality of whole nations.
The Russian Federation State Duma spent almost a year, considering the global threat of the HAARP program. The Duma finally prepared two addresses: to President Putin and to the UN, international organizations, parliaments and governments of all countries, to the scientific community of the world, as well as to mass media. The Russian parliament suggested the global banning of HAARP tests. In September of the year 2002 the State Duma of Russia discussed this question and conducted the voting in order to send the mentioned addresses to the adequate addressees. One hundred and eighty-eight deputies voted for the address to President Vladimir Putin, whereas the same subject for the UN returned 220 votes. This proved that Russian parliamentarians were rather concerned about the development and possible use of geophysical weapons.»

2Q11
2Q11
11 år siden
Svar til  maranata

Det jeg ikke forstår er at ikke flere forstår at jordskjelvet med episenter på Åsta 21.juli ikke var tilfeldig. For de som i det hele tatt er oppegående nok til å reflektere over hendelsen…
Her forenes en del religiøse og ateistiske krefter og inntar en overreligiøs holdning. Troen på tilfeldigheter er kanskje den farligste religionen i tiden framover. Vitenskapen kan i dag ikke avklare alt. Det er krefter i verden i dag som er godt fornøyd med folkets høye grad av sløvhet. Stikkord for å komme litt videre: åpenhet for ubehagelig kunnskap, sunn fornuft, sannsynlighet og intuisjon.

smurfen
Moderator
11 år siden
Svar til  maranata

Joda noe er klipp og lim fra en tidligere kommentar der du har svart meg like under så da blir jo spørsmålet ? Har du glemt at du svarte under kommentaren min eller er dere flere bak brukeren din Maranata ?

Du er jo litt søt også da, du er prikk lik den hærlige naboen her som har Downs syndrom, han sier også bare NEI NEI NEI, går ikke, vil ikke vil ikke, har ikke, skal ikke, kan ikke NEI NEI NEI :)

Chleo

Ikke fra Maarit nei men godt mulig hun har skrevet noe lignende siden hun er en meget klok dame

Kanskje du gir meg en av bøkene hennes til jul så jeg får lest dem :)

PS det er ikke så lurt å linke til et desinfobyrå vist du vil bli tatt seriøst Chleo

Det tok meg ca 12-15 min å debunke alle artiklene på Septik.no som rent svada og sprøyt

Bestillingsverk og kjøpte rapporter er ikke bevis, det hjelper heller ikke på at de stempler alle som river propagandaen deres i fillebiter for antisemitter og jødehatere hehe :)

maranata
maranata
11 år siden
Svar til  smurfen

For å kalle seg «EKSPERT» må man ha adskillig mer å fare med enn selvutnevnte «EKSPERTER» her på NyS.

Ole-John Saga
11 år siden
Svar til  maranata

Vet du hva jeg synes er skremmende maranata ? At du og dine like sprer deres gener, slik at det blir flere av dere. Det er faktisk mer ubehagelig å tenke på enn alt annet jeg jeg har lest her på speilet.
Smurfen, Veldig intr å lese det du skriver her:) Har du lest denne artikkelen fra Popular Mechanics nr 9 1967 Smurfen ? http://www.rexresearch.com/desev/desev.htm

no problem
11 år siden
Svar til  smurfen

enestånde bra SMURF

2Q11
2Q11
11 år siden

Tilfeldigheter og terror

22/7
http://www.h-a.no/Portals/0/artikkelbilder/2011/07/2011721123528816_3.jpg
Jordskjelvet var ingen prøvesprengning
http://www.ostlendingen.no/nyheter/jordskjelvet-var-ingen-provesprengning-1.6384113

http://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2011/08/ICG_Templars.jpg
Illuminati-kortene er 394 kort fra et spill laget i 1995…

http://www.folkets.info/images/stories/news/gmr-nato-22-juli.jpg
NATO signerte Libyas dødsdom 22.07.2011
http://www.folkets.info/component/content/article/10801-nato-signerte-libyas-dodsdom-22072011

7/7
http://www.911truth.no/wp-content/uploads/london-southyp.png
On the same day of the London Bombings (7/7/05) a private group was running a drill whereby bombs would explode in the exact locations and about the same time that the actual bombs went off.
http://www.thenewalexandrialibrary.com/coincidence.html
http://www.thenewalexandrialibrary.com/londbomb.html

911
This picture is taken from a Card Game called «ILLUMINATI – NEW WORLD ORDER» by Steve Jackson Games which first came out in 1995 – Compare to the real event of 9/11
http://www.thenewalexandrialibrary.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/Terrorist_nuke.jpg
http://www.thenewalexandrialibrary.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/twintowers.jpg
http://killtown.911review.org/images/oddities/2001/amalgam_virgo.gif
September 10, 2001 – Secretary of Defense Donald Rumsfeld announces that the Pentagon has lost track of $2.3 TRILLION DOLLARS of military spending.
«On Sept. 10, Secretary of Defense Donald Rumsfeld declared war. Not on foreign terrorists, «the adversary’s closer to home. It’s the Pentagon bureaucracy,» he said.
He said money wasted by the military poses a serious threat.
«In fact, it could be said it’s a matter of life and death,» he said.
Rumsfeld promised change but the next day – Sept. 11– the world changed and in the rush to fund the war on terrorism,..”
http://killtown.911review.org/oddities/2001.html (=100%tilfeldig?)

Tony Svee
Tony Svee
11 år siden

HA!HA!HA!
Det skal dere ha, dere har fantasi og i tilegg skremme godtroende folk.

Det må jeg si ;)

2Q11
2Q11
11 år siden
Svar til  Tony Svee
2Q11
2Q11
11 år siden
Svar til  2Q11

-og denne mener jeg passer inn også her, nær 5 år på dagen etter 911:
http://www.nrk.no/nett-tv/indeks/72087/

« Forrige artikkel

Libya knust: neste er Syria og deretter Iran

Neste artikkel »

Hva er de egentlige effektene av Gardasil-vaksinen?