verdens mest aggressive supermakt
66 kjernefysiske innretninger ble sprengt av USA på Marshalløyene mellom 1946 og 1958 – tilsvarende 1,6 Hiroshima-bomber hver dag i tolv år. Bikini er stille i dag, mutert og forurenset. Nå står USA på trappene til å trykke på knappen for 3. verdenskrig.

Verdens mest aggressive supermakt klar for 3. verdenskrig

63.2K visninger
9 minutter lesetid
40

En verdenskrig er klargjort rett foran nesen på oss og vi er fremdeles lurt til å tro at den store trusselen mot menneskeheten er Russland og Kina. Den prisvinnende journalisten John Pilger opplyser oss om hvor alvorlig situasjonen er uten at borgerene i den vestlige verden får vite den skremmende sannheten om verdens mest aggressive supermakt.

Av John Pilger.

En supermakt farligere enn noensinne

Jeg har filmet på Marshalløyene, som ligger nord for Australia, midt i Stillehavet. Når jeg forteller folk hvor jeg har vært, spør de: «Hvor er det?» Hvis jeg gir dem en pekepinn ved å henvise til «Bikini», sier de: «Du mener badedrakten.»

Få synes klar over at bikinien ble navngitt for å feire de kjernefysiske eksplosjonene som ødela Bikiniatollen. Seksti-seks kjernefysiske innretninger ble sprengt av USA på Marshalløyene mellom 1946 og 1958 – tilsvarende 1,6 Hiroshima-bomber hver dag i tolv år.

Bikini er stille i dag, mutert og forurenset. Palmene vokser i et merkelig rutenett. Ingenting beveger seg. Det er ingen fugler. Gravstøttene på den gamle kirkegården er full av stråling. Skoene mine viste «usikkert» på en geigerteller.

Stående på stranden, så jeg det smaragdgrønne Stillehavet synke bort i et stort svart hull. Dette var det krateret som var igjen av hydrogenbomben de kalte «Bravo». Eksplosjonen forgiftet mennesker og deres miljø i en omkrets på hundrevis av kilometer, kanskje for alltid.

På min tilbakereise, stoppet jeg på flyplassen i Honolulu, og la merke til et amerikansk magasin kalt «Kvinners helse». På forsiden var en smilende kvinne i bikini, og overskriften: «Du kan også ha en bikini-kropp.» Noen dager tidligere, på Marshalløyene, hadde jeg intervjuet kvinner som hadde svært forskjellige «bikini-kropper» hver av dem led av kreft i skjoldbruskkjertelen og andre livstruende typer.

I motsetning til den smilende kvinnen i bladet, var alle av dem fattige: ofrene og prøvekaniner for en grisk supermakt som er i dag farligere enn noensinne.

En verdenskrig har begynt

Jeg forteller denne opplevelsen som en advarsel, og for å avbryte en distraksjon som har konsumert så mange av oss. Grunnleggeren av moderne propaganda, Edward Bernays, beskrev dette fenomenet som «bevisst og intelligent manipulasjon av vanene og meningene» til demokratiske samfunn. Han kalte det en «usynlig regjering».

Hvor mange mennesker er klar over at en verdenskrig har begynt? I dag er den en krig av propaganda, av løgner og distraksjoner, men dette kan endres umiddelbart med den første misforståtte ordren, den første raketten.

En stor løgn

I 2009 sto president Obama foran en beundrende publikum i sentrum av Praha, i hjertet av Europa. Han lovet at han ville gjøre «verden fri for atomvåpen». Folk jublet og noen gråt. En flodbølge av banaliteter strømmet fra media. Obama ble senere tildelt Nobels fredspris.

Det var falskt. Han løy.

Se også: Krigsindustriens beste kunde: USA

Obama-administrasjonen har bygget flere kjernefysiske våpen, flere atomstridshoder, flere måter å levere disse på, flere kjernefysiske anlegg. Utgiftene kun for kjernefysiske stridshoder steg høyere under Obama enn under noen annen amerikansk president. Kostnaden over tretti år er mer enn 1000 milliarder dollar.

En mini-atombombe er planlagt. Det er kjent som B61 Model 12. Det har aldri funnes noe lignende. General James Cartwright, en tidligere viseformann i Generalstaben, har sagt: «Å gjøre dem mindre [gjør bruk av dette atom-] våpenet mer tenkelig.»

En ingeniør ved Sandia National Laboratories, viser frem deres nye B61-12 atombombe i "praktisk" størrelse. General James Cartwright: "Å gjøre dem mindre gjør bruk av dette atomvåpenet mer tenkelig".
En ingeniør ved Sandia National Laboratories, viser frem deres nye B61-12 atombombe i “praktisk” størrelse. General James Cartwright: “Å gjøre dem mindre gjør bruk av atomvåpenet mer tenkelig”.

Største oppbygging av militære styrker siden 2. verdenskrig

I det siste halvannet året, har den største oppbyggingen av militære styrker siden andre verdenskrig – ledet av USA – funnet sted langs Russlands vestlige grense. Ikke siden Hitler invaderte Sovjetunionen har utenlandske soldater vist slik en påviselig trussel mot Russland.

Ukraina – en gang en del av Sovjetunionen – har blitt en fornøyelsespark for CIA. Etter å ha orkestrert et kupp i Kiev, styrer Washington i realiteten et regime som er både nabo og fiendtlig innstilt til Russland: et regime råttent med nazister, bokstavelig talt.

Fremstående parlamentarikere i Ukraina er de politiske etterkommerne av de beryktede fascistene i OUN og UPA. De åpenlyst lovpriser Hitler og anmoder om forfølgelse og utvisning av den russisktalende minoriteten.

I Latvia, Litauen og Estland – naboen til Russland – utplasserer det amerikanske militæret tropper, stridsvogner og tunge våpen. Denne ekstreme provokasjonen av verdens nest største atommakt blir møtt med taushet i Vesten. Dette er sjelden nyheter i Vesten, eller det er snudd på hodet for å undertrykke sannheten.

Går inn for å provosere Kina i tillegg

Hva gjør utsiktene for atomkrig enda farligere er en parallell kampanje mot Kina.

Sjelden går en dag går da Kina ikke er opphøyet til status som en «trussel». Ifølge admiral Harry Harris, sjefen for den amerikanske Stillehavsflåten, er Kina i ferd med «å bygge en stor vegg av sand i Sør-Kinahavet.»

Det han sikter til er at Kina bygger flystriper i Spratleyøyene, som er omstridt med Filippinene – en strid uten prioritet før Washington presset og bestakk regjeringen i Manila, og Pentagon startet en propagandakampanje som heter «rett til navigasjonsfrihet.»

Hva betyr dette egentlig? Det betyr friheten for amerikanske krigsskip å patruljere og dominere de kystnære farvannene til Kina. Prøv å forestill deg den amerikanske reaksjonen hvis kinesiske krigsskip gjorde det samme utenfor kysten av California.

Journalistene kan stoppe krigene

Jeg laget en film kalt «Krigen du ikke ser« der jeg intervjuet fremstående journalister i Amerika og Storbritannia: journalister som Dan Rather fra CBS, Rageh Omar fra BBC, David Rose fra Observer.

Alle sa at hadde journalister og kringkastere gjort jobben sin, og stilt spørsmål ved propagandaen om at Saddam Hussein hadde masseødeleggelsesvåpen; hadde løgnene til George W. Bush og Tony Blair ikke blitt forsterket og gjentatt av journalister, kunne invasjonen av Irak i 2003 ikke ha skjedd, og hundretusener av menn, kvinner og barn ville være i live i dag.

Se også: Dagens journalister er en stor trussel mot demokratiet og din frihet

Propagandaen gjør deg blind

Propagandaen som legger grunnlaget for en krig mot Russland og/eller Kina er ikke annerledes i prinsippet. Så vidt jeg vet, har ingen journalist i den vestlige «mainstream» – for eksempel en som tilsvarer Dan Rather – spurt hvorfor Kina bygger flystriper i Sør-Kinahavet.

Svaret burde være iøynefallende. USA er i ferd med å omringe Kina med et nettverk av baser, med ballistiske missiler, kampgrupper, bombefly med atomvåpen.

Denne dødelige buen strekker seg fra Australia til øyene i Stillehavet, Mariana-øyene og Marshalløyene og Guam, til Filippinene, Thailand, Okinawa, Korea og over Eurasia til Afghanistan og India. Amerika har hengt en løkke rundt halsen på Kina. Dette er ikke nyheter. Stillhet i media; krig gjennom media.

Den største militærøvelsen i nyere tid

I 2015, med høyt hemmelighold, holdt USA og Australia den største enkeltstående luft/sjø militærøvelsen i nyere historie, kjent som Talisman Sabre.

Målet var å øve en krig i luften/havet, blokkerer sjøveier – som Malakkastredet og Lombokstredet – som kuttet Kinas tilgang til olje, gass og andre viktige råvarer fra Midt-Østen og Afrika.

Øvelse Talisman Sabre ble avholdt i 2015 med 30.000 US og Australske styrker som er den største enkeltstående luft/sjø militærøvelsen i nyere historie.
Øvelse Talisman Sabre ble avholdt i 2015 med 30.000 US og Australske styrker som er den største enkeltstående luft/sjø militærøvelsen i nyere historie.

En skjult agendaen i presidentvalget

I sirkuset kjent som den amerikanske presidentvalgkampen, er Donald Trump blitt presentert som en galning, en fascist. Han er absolutt motbydelig; men han er også en hatfigur for mediene. Det alene burde vekke vår skepsis.

Trump syn på migrasjon er grotesk, men ikke mer grotesk enn det til David Cameron. Det er ikke Trump som utfører de store utvisningene fra USA, men fredsprisvinner Barack Obama.

Ifølge en uhyre liberal kommentator, slipper Trump løs de mørke kreftene av vold i USA.

Slipper løs?

Verdens mest aggressive land

Dette er det landet der småbarn skyter sine mødre og politiet fører en morderisk krig mot svarte amerikanere. Dette er det landet som har angrepet og forsøkt å styrte mer enn 50 regjeringer, mange av dem demokratier, og bombet fra Asia til Midtøsten, forårsaket død og flukt for millioner av mennesker.

Ingen land kommer i nærheten av størrelsesordenen på denne systematiske historien om voldsbruk.

De fleste av USAs kriger (nesten alle av dem mot forsvarsløse land) har blitt startet, ikke av republikanske presidenter, men av liberale demokrater: Truman, Kennedy, Johnson, Carter, Clinton, Obama.

I 1947, beskrev en serie direktiver i Det nasjonale sikkerhetsrådet det overordnede målet for amerikansk utenrikspolitikk som «en verden vesentlig forandret i [USAs] eget bilde.» Ideologien var messiansk amerikanisme. Vi var alle amerikanere. Ellers. Kjettere ville bli konvertert, undergravd, bestukket, svertet eller knust.

Donald Trump er et symptom på dette, men han er også en person som greier å tenke utenfor boksen. Han sier at invasjonen av Irak var en forbrytelse; Han ønsker ikke å gå til krig med Russland og Kina. Faren for resten av oss er ikke Trump, men Hillary Clinton. Hun er ingen uavhengig person. Hun uttrykker robustheten og volden til et system, der dets oppskrytte «eneståendehet» er totalitært, med et og annet liberalt ansikt.

Mens dagen for presidentvalget nærmer seg, vil Clinton bli hyllet som den første kvinnelige presidenten, uavhengig av hennes forbrytelser og løgner – akkurat som da Barack Obama ble hyllet som den første svarte presidenten, og liberale svelget hans floskler om «håp». Og vrøvlet fortsetter.

Massakrering av sivile mennesker med droneangrep

Beskrevet av Guardian-spaltisten Owen Jones som «morsom, sjarmerende, og mer kul enn praktisk talt alle andre politikere,» sendte Obama her om dagen droner for å slakte 150 mennesker i Somalia. Han dreper folk vanligvis på tirsdager, ifølge New York Times, når han overleverer en liste over kandidater som skal drepes via droner.

Så kult.

Se også: Droneprogrammet: Offentlig likvidering likegyldig til sivile drap

Antall tilfeldig sivile drepte er i lys farge. Kilde: the Guardian: 41 men targeted but 1,147 people killed: US drone strikes – the facts on the ground.
Ifølge the Guardian valgte USA ut 41 mennesker til å bli drept med droner, mens 1.147 mennesker ble drept i angrepene ifølge de offisielle tallene. Ifølge Wikipedia dreper USA 28 kvinner, barn og tilfeldige uskyldige for hver person de anser som en trussel mot seg selv.

En halv million døde barn “verdt det”

I presidentkampanjen i 2008, truet Hillary Clinton med å «helt utslette» Iran med atomvåpen. Som statssekretær under til Obama, deltok hun i å styrte den demokratiske regjeringen i Honduras. Hennes bidrag til ødeleggelsen av Libya i 2011 var nesten frydefull. Da den libyske lederen, oberst Gadafi, ble offentlig sodomisert med en kniv – et mord gjort mulig av amerikanske logistikk – skrøt Clinton over hans død: «Vi kom, vi så, han døde.»

En av Clintons nærmeste allierte er Madeleine Albright, tidligere utenriksminister, som har angrepet unge kvinner for ikke å støtte «Hillary».

Dette er den samme Madeleine Albright som beryktet feiret på TV at en halv million døde irakiske barn var «verdt det».

Blant Clintons største støttespillere er Israel-lobbyen og våpenselskaper som fyrer opp under volden i Midtøsten. Hun og hennes mann har fått en formue fra Wall Street. Og likevel er hun i ferd med å bli ordinert som kvinnenes kandidat, for å verne mot den onde Trump, den offisielle demonen. Hennes støttespillere inkluderer fremstående feminister: som Gloria Steinem i USA og Anne Summers i Australia.

Hvor er stemmene som roper ut at dette er galt?

For en generasjon siden, stoppet en postmoderne kult, nå kjent som «identitetspolitikk» mange intelligente, frisinnete mennesker fra å undersøke sakene og enkeltpersonene de støttet, for eksempel falskheten til Obama og Clinton; slike saker som den falske progressive bevegelsen Syriza i Hellas, som forrådte folket i dette landet og allierte seg med deres fiender.

Selvopptatthet, en slags «meg-isme», ble den nye tidsånden i privilegerte vestlige samfunn, og signaliserte bortfallet av store kollektive bevegelser mot krig, sosial urettferdighet, ulikhet, rasisme og sexisme.

I dag kan denne lange søvnen være over. De unge rører på seg igjen. Gradvis. Tusener i Storbritannia som støttet Jeremy Corbyn som Labours leder er en del av denne oppvåkningen – det samme er de som samlet seg for å støtte senator Bernie Sanders.

I Storbritannia i forrige uke, lovet Jeremy Corbyns nærmeste allierte, hans skyggefinansminister John McDonnell, at en regjering fra Labour skal nedbetale gjelden til piratlignende banker, og i praksis fortsette den såkalte nøysomheten.

I USA har Bernie Sanders lovet å støtte Clinton om eller når hun er nominert. Også han har stemt for USAs bruk av vold mot land når han mener det er «riktig». Han sier Obama har gjort «en god jobb.»

I Australia er det en form for dørgende kjedelig politikk, hvor kjedelige parlamentariske kamper spiller seg ut i media, mens flyktninger og urfolk blir forfulgt og ulikheten vokser, sammen med faren for krig. Regjeringen til Malcolm Turnbull har nettopp kunngjort et såkalt «forsvars»budsjett på 195 millarder dollar, som er en veistasjon mot krig. Det var ingen debatt. Stillhet.

Hva har skjedd med den store tradisjonen med direkte aksjon fra befolkningen, uhemmet av partier? Hvor er motet, fantasien og engasjementet som er nødvendig for å begynne den lange reisen til en bedre, rettferdig og fredelig verden? Hvor er dissidentene i kunst, film, teater, litteratur?

Hvor er de som vil bryte stillheten? Eller vil vi vente til den første atomraketten avfyres?

Terje M.

De gamle mediene fungerer ikke lengre. Alle vestlige medier, både kommersielle og statseide, høres helt like ut, og de mest åpenbare usannheter blir servert oss hver eneste dag, spesielt i internasjonal politikk. Kontroll av informasjon er viktig for de som hersker. I dag er de herskende det amerikanske imperiet og dets medløpere, derunder makteliten i Norge. De har nærmest totalt informasjonsmonopol i de gamle medieneutløpene, og de jobber hardt med å kontrollere nyhetsbildet i de nye ‘uavhengige’ online-mediene. Vil vi ha innsikt må vi gjøre det selv.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

40 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Kurt Urshus
Kurt Urshus
Anonym
6 år siden

Dette var da utrolig…. Her forsvarer man Donald Trump med hatet til Hillary Clinton. Trump kan tydeligvis gjøre hva han vil; han er tross alt ikke Hillary? Her ser vi nok et eksempel på at “venstreorienterte” og “alternative” kretser beveger seg lengre og lengre mod det ytterste høyre og en populistisk fascisme. Ingen er tydeligvis i stand til å tenke utenom “boksene”; vi trenger hverken den ekstremt mislykkede kapitalismen som USA og Trump representerer, eller andre fascistoide ideologier kolportert av Putin, Erdogan, Orban, etc. Det er tragisk at man gjør seg til nyttige idioter for disse.

Stein bull-hansen
Stein bull-hansen
Abonnent
6 år siden

i grunnen godt skrevet, men hvor er de reélle kildehenvisningene? da tenker jeg først og fremst på de som kan relateres til godkjent forskning og seriøse artikler, skrevet av profesjonelle journalister og forskere som ikke har spesielle idéer eller føringer i konspirasjonenes mening, men i fagets intensjon.

Magnus
Magnus
Anonym
7 år siden

Hvor er referanser til alle kildene mtp artikkelen?

per kristian hem
per kristian hem
Abonnent
7 år siden

Må jo lure på denne Tore som som snakker på samme måte som Marxist Globallistene , det må være han som er ett betalt nettroll betalt av -eliten i denne okkulte såkalte nye Verdensorden

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
7 år siden

Zetaene bekrefter ryktene i konspi- og alternativmedia om at en dublett av Hillary Clinton dukket opp utenfor hennes datters hus den 11/9. Det interessante med denne dubletten (som for øvrig ser noe yngre og lettere ut) er at hennes IQ ikke er i øverste klasse, så hun får ikke lov til å opptre i offentlige situasjoner der hun må svare spontant på spørsmål fra pressen eller politikere. Hennes funksjon er begrenset til å vise at Hillary er i live og i relativt god form.

“SOZT
Of course Hillary uses doubles, as has been noted and long rumored. To give Hillary a chance to recuperate, the doubles are used to show Hillary going up and down stairs, waving and smiling, and even attending fund raisers that only require lots of smiles and hugs and events where a prepared script can be read. Thus the avoidance of the press for 270+ days, as the double that is considered an exact match for Hillary, with barely detectable differences, does not have a high IQ and could not field anything unscripted.

The 911 memorial was considered a must-do event for the real Hillary because so many politicians would be there, notables, who could go off script and would know details about 911 or the State of New York that the double could not address. Hillary’s pattern has been to campaign for 3 or so days, then disappear for 3 or so days, with no explanation for her absences. While out on the trail the steroids required to control her MS would cause bloat, which aggravated her heart failure and resulting cough, so heavy diuretics would be used necessitating a catheter and urine collection bag.

As her health failed and public scrutiny increased, this all became increasingly difficult to manage. She had been on the trail non-stop since September 5, a string of 7 days, and was distressed. Parkinson’s causes problems with urine retention, and pneumonia because food gets aspirated into the lungs. Heart failure also has pneumonia issues. Both these diseases cause cough, but for Hillary she is primarily trying to get water and congestion from heart failure out of her lungs. Even this has been caught on camera, green globs hacked up and spit into a glass. To disguise her need for urine bags, the staff began using a catheter with a spigot.

Does she have pneumonia? She has chronic pneumonia, and is continually on antibiotics because of that. During her days off for rest, when she is having the water forced out of her bloated body, she is also on an IV drip with antibiotics. As Dunford began to clamp down on election fraud in the states, the means by which Hillary stole the primary from Sanders, the Clinton crime network became nervous and debated having Hillary drop out so they could insert a suitable replacement. The ruthlessly ambitious Hillary had refused to withdraw, and instead pushed herself to this dramatic incident revealing much that had been going on behind the scenes.
EOZT”

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
7 år siden

Dette er altså en artikkel av John Pilger, som Terje M. har lagt inn på NyS. Jeg foreslår at dette går tydeligere frem helt i begynnelsen av artikkelen, ved å oppgi originalartikkelens tittel og web-adresse: http://johnpilger.com/articles/a-world-war-has-begun-break-the-silence-

Iceman cold
Iceman cold
Anonym
7 år siden

Blir nesten overgitt over hvor folk lar seg påvirke av media., helt ufattelig at det er mulig. At Norge bl.a tør å provosere Russland på de måter de gjør er langt over min forstand og hopper himmelhøyt bare USA sier hopp. Hvorfor er det ikke nevnt på noen norske media om f.eks alt høyteknologiske våpen Russland har og kun har prøvd/vist en liten brøkdel av? Virkelig skremmende men forståelig når man ser hvordan Putin og Russland omtales i media., eller rettere får skrive i media. Tenk bare på de atomdrevne muldvarpene Norge betaler så store summer for som den vanlige mann på gata aldri har trodd var mulig men fakta er faktisk den at Norge har et helt nettverk av underjordiske,nesten byer, som er beregnet til den såkalte eliten ved en evnt katastrofe og de er koblet sammen av såkalte linjebusser som drives av noe helt spes som avgir veldig farlig stråling og et skarpt blendende lillafarget lys som er så kraftig at uten verneutstyr,ikke bare briller men fullt, vil man ikke overleve særlig lenge mn det er de som jobber med dette som er spes utsatt. Bare under en liten militærleir utenfor Mosjøen er det et temmelig stort slikt anlegg på flere titalls etg. ned. Spurte en gang media om å sende reportasje om det men det ville de tydeligvid ikke for de både nektet å svare, fjernet mailene og div mer som tydelig beviste en del ting. MEN DET VERSTE ER AT DE TROR DE VIL GREIE Å KOMME SEG I SKJUL I TIDE , har liten tro på det jeg da men man kan jo håpe. Er det en mann jeg har virkelig respekt for er det Putin..ikke en gang usa’s mest smarte psykologer og spesialister kunne greie å analysere hans tankegang og ble skremt. Det media kom med var noe helt annet…selvfølgelig. Tror nok overraskelsen blir større enn VERDEN noen gang kan tenke seg, og tror også ting bokstavelig talt kommer som LYN fra KLAR HIMMEL. Nyt livet mens man kan og bruk kontanter der det går an:-)))

Njål Eidhammer
Njål Eidhammer
Abonnent
7 år siden

Folket har da aldri startet noen krig. Selv om folket er aldri så opplyst og er imot krig, betyr det ingenting. Still spørsmålet: Hvorfor er det krig på denne planeten??

Remi Andre' Pedersen
Remi Andre' Pedersen
Anonym
7 år siden

Selv om vi kan får like og ulike oppfatninger utifra forskjellige signaler som de forskjellige verdensledende gir, og hvordan noen både spontant og vurderingsmessig tolker demmes planer og hensikter, så er det egentlig ingen av folket som helt nøyaktig vet i detalj hva som foregår i demmes hoder. Jeg for min del anser det sånn, at det er mindre muligheter for 3. verdenskrig nå, av en rekke årsaker som ikke var opparbeidet på grunn av at folk ikke enda var klok nokk av skade etter 1. Verdenskrig. Men for oss som kjenner til historien, så vet vi at folk er folk, noe de alltid har vært, men får håpe at folket har rukket å utvikle seg nokk gjennom tiden, sånn at 3. Verdenskrig ikke noen gang vil finne sted. Men ellers må/bør vi prøve å være på vakt, og følge godt med.

Audun Nilsen
Audun Nilsen
Abonnent
7 år siden

Handler om penger, dette her, og at russere vil inn i markedene våre. Kina og Russland er forbundet ved ikkeangrepspakt langs landegrensen og Kinas farvann beskyttes av USA, som skylder Kina masse penger. Hvis Russland går til krig, så må Kina si farvel til en ikke ubetydelig sum med penger, eller bli med i krigen og ta det ut i eiendom, som eliten der har kjøpt store mengder av over hele verden, såvel som gull. De har allerede gått ut og sagt at de ville støttet Russland, noe som ikke overrasker siden BRICS har vært et begrep så lenge. Nå må man begynne å lekke penger til fattige før økonomien går helt i stå. Hvorfor har ikke 4 milliarder vaskemaskin, f.eks.? Hva er opp med det? Hvis SAS hadde fisket med seg en hundre stykker i hver flygning fra start, så tenker jeg vi omtrent var i mål, jeg, men dengang ei. Send ét container-ship stappa til hiltet, vett, så begynner folk å lukte lunta.

Hva med å scope ut arsenalreformen vi fikk tredd over nesene?

35 jagerfly fra GlockTweed Martin
144 tanks fra BAE Systems

Får håpe de morer seg storveis, gutta våre, for det er litteranne lommepenger det her.

Ti jagerfly fra USA stasjoneres i Norden.
Seks jagerfly fra Danmark sendes til Nord-Norge.
To øvelser med noen titalls tusen mann og omtrent like mange artilleriskudd.

Hvor er Bjarne Brøndbo når du trenger’n? Hiv’n _I_ dusjen_!_

lars
lars
Anonym
7 år siden

John Larsen: Lets not forget Russia and US together won the WW, not only US. Russia and US played together, as they do today in Syria… The work closer then people believe ;)

John Larsen
John Larsen
Anonym
7 år siden

Crazy people. The U.S. has no intentions of starting a new world war. I’m here right now, it’s the last thing anyone wants. Too bad you crazy people have forgotten the sacrifice of the U.S. to end World War Two and set your nation free and clean up Europe. My Norwegian grandfather who served in the U.S. Military would be ashamed of you people. Get your head out of the sand.

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  John Larsen
7 år siden

Your grandfather is embracing the truth. So should you, but you don’t have to. It’s your choice to see through the illusions.

Erland
Abonnent
Svar til  John Larsen
7 år siden

You are right in these people being crazy, but you are wrong in your assumption that the US freed Norway. The Soviet Union chased the germans out of the Northern parts of Norway and the germans in the southern part surrendered to Norwegian forces after the high command had capitulated on the continent. US contribution against the Germans was very important, but by far the largest part of the German army was held up on the Eastern front, against the Soviet Union. In general Americans has a blown up picture of the US contribution, at least in Europe. In the pacific though, against the Japanese, that was almoust all you.

Timm Lemcke
Abonnent
Svar til  John Larsen
7 år siden

It’s time to finish ongoing occupation of the rest of the world. Please, go home and stop to teach us history. The war your government is preparing will finally terminate your own country.

Erland
Abonnent
7 år siden

“Største oppbygging av militære styrker siden 2. verdenskrig”
Kan du gi meg noen tall her? Antall soldater, antall panservogner, antall fly etc?
Dette skal altså overgå oppbyggingen forut for og under Koreakrigen, Vietnam, første og andre gulfkrig for bare å nevne noen få.
Virkelig?

Olga M
Olga M
Anonym
7 år siden

Tusen hjertelig takk Terje fir å vekke Norge!!
Jeg er fra Russian og dritt lei av å høre og bære skyld for alt som skjer i verden. Det er få som tør å snakke så høyt om usa, den jævlig sjokerende Sannheten som det er egentlig er og de fleste bare peker med finger mot hjemmelandet mitt. Russiand er ikke uskyldig land men alltid får kritikk til hver eneste skrytt mens usa står rent og pent med “gode grunn” for å ødelege verden. Nå er det Kina og Russland som siste målet for å bli kvitt med gjelden og fulle opp med resurser. Russerne galne som FAEN når det gjelder landet sitt og det vet de godt om. Historiikk overbeviser og ikke glømt enda. Men De har ikke valg.. enten de må begynne krigen eller dø selv.. svaret er uklart enda…og vi har knapt med tiden

Geir
Geir
Anonym
7 år siden

Det begynte bra, men jeg hoppet av etter påstanden om st amerikansk politi fører systematisk krig mot afroamerikanere. Det er en løgn. Den “krigen” har jeg selv fulgt tett, og det er ikke belegg for å si at politiet går mer etter svarte enn andre etnisiteter. Særlig ikke hvis man ser på krimstatistikken og de svartes representasjon der. Ift den er de underrepresentert med sin andel avdekt totale antallet dmsom er skutt IG drept av politiet. Og i 99% av tilfellene har politiet meget god grunn til å skyte. Ofte nøler de for lenge, eller blir tatt i bakhold, og blir selv drept. Det er ikke-medlemmer opptatt av BLM ER EN RASISTISK ORGANISASJON. Hvis ikke sannheten kan bli mer offisiell, og Obama slutter å oppmuntre disse bøllene, så blir dette meget farlig.

Terje Wulfsberg
Forfatter
7 år siden

A Russian Warning
America’s Greatest Threat Is Its Crazed “Leadership” And Its Brainwashed Population.
Insouciant Americans do not even know what they should be worried about.

By Dmitry Orlov, The Saker, Victor Katsap and Evgenia Gurevich

http://www.paulcraigroberts.org/2016/06/03/41522/

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
7 år siden

Du nevner Orlov! her er en artikkel skrevet 21 oktober 2014, som er like aktuell i dag.

Orlovs hjemmeside:
http://cluborlov.blogspot.cl/2014/10/how-to-start-war-and-lose-empire.html#more

Orlov er en knakende god skribent, og bruker humoristisk satire.

Lada ray er ei russisk dame som skriver, og prøver å forutsi hva vi har i vente utfra globale daglige hendelser.
Jeg tror hun er Buddhist, og er flink til å fange signaler som går oss andre hus forbi.

https://futuristrendcast.wordpress.com/2016/06/02/putin-in-greece-important-body-language-signs-and-omens/

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Amerikansk fly avskåret av russisk kampfly over Østersjøen:

Russland vedgår å ha sendt et kampfly for å avskjære et amerikansk overvåkingsfly over Østersjøen, men avviser USAs påstand om at det var «utrygt og uprofesjonelt». Pentagon anklaget fredag kveld russerne for å ha handlet på en måte som kunne ha forårsaket stor skade for de involverte flygerne.

http://direkte.vg.no/studio/nyhetsdoegnet#!verbatimId=572483815152f7d44e3ca637

Kan onkel USA nå please plukke med seg sine nøtte-piloter og fly dem hjem igjen over Atlanteren?!

Hint: USAs riksgrense går IKKE gjennom Østersjøen…

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
7 år siden

Putin er livredd for å dele skjebne til Saddam og Kaddafi, derfor viser han tenner til skrekk og advarsel for å redde sitt eget skinn.
Hans judiske tyv-gjeng er også livredde for konfiskering av stjålne $-billiarder.
Støtter fullt og holdent krav “YANKEE GO HOME!”
Og dette gjelder ALLE: russere UT AV UKRAINA OG SYRIA, vestlige bander, inkludert norske, ut av alle land med deres militære støvler og våpen til lokale leiebander.

Vestlige småborgere fraskriver sitt ansvar for faenskap deres “folkevalgte” driver med etter ordre fra øverste faen.
Det er ingen hemmelighet at menneske-masse degraderer, men tempo er helt nedslående:
Norges befolkning demonstrerte og protesterte mot at norske militære skulle sendes til Irak,
men siden svelger de bare taust at NORGE BOMBER LIBYA og sender spesial-bander til Syria.
Glemte de at man får som man sår?

Det er jo fandens plan å skape millioner av flyktninger, så plante dem hjem til overgripere for å få emosjoner til å koke på begge sider. Det er ingen tilfeldighet at “Mein Kampf” utgis på-ny i millioner av eksemplarer.
“folkevalgte” marionetter svertes som udugelige (som de er) for å innføre fascistiske diktatur i jewropa.
Frankrike ble sprengt av judiske terrorister for å innføre først unntakstilstand, så plante 12-timers arbeidsdag uten lov til å protestere (men franske ungdommer var modige nok til gi blaffen i fandens forbud!),
dette for å innføre samme slaveri for biomassen over hele jordkloden.

All faenskap skjer med massenes tillatelse, ikke klage på marionetter alene, de er bare “gressrota`s” speilbilde.

Morten Bjørgan
Anonym
8 år siden

Når Spratly-øyene og andre områder like ved Filippinene og Vietnam beskrives som “kystnære farvann”, i betydning nær Kina, viser det hvor saklig artikkelen er.
Har han ikke kart?

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

“De gamle mediene fungerer ikke lengre”, de kunne ha stoppet både Afganistan, Irak, Libya m.m. Ligner litt på 5 stikk i Norge bestemmer hva vi skal bli tilbudt spise.

« Forrige artikkel

Det hender stadig vekk ting som ikke lar seg forklare

Neste artikkel »

Falsk Flagg den 22.3! NATOs Gladio B angriper Brussel

40
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x