brussel

Falsk Flagg den 22.3! NATOs Gladio B angriper Brussel

10.8K visninger
20 minutter lesetid
71

Tidlig om morgen den 22. mars er 19 år gamle Mason på vei til å følge en fransk mormoner ombord på et AA-fly (American Airlines) som skal til USA da en bombe plutselig går av like ved siden av han. Mason overlever eksplosjonen, men det som er enda mer oppsiktsvekkende er at 19 år gamle Mason også overlevde falsk flagg-terrorangrepene i Boston 15. april 2013 og i Paris 13. november 2015. Kan det bli mer symbolsk?  ( Mason=Frimurer )

Alt er forutbestemt

Denne artikkelen her vil også se litt på determinisme som betyr at alt er forutbestemt. Med andre ord at egenskapen av tilstandene til et system er fullstendig bestemt av tidligere tilstander. De gamle filosofene betegnet determinisme som en oppfatningen av at alt som skjer i naturen og av menneskenes handlinger, er bestemt av ytre og indre årsaker, og at det derfor ikke finnes fri vilje.

Ved at den ene handlingen leder til den andre og analysere en hendelse, kan vi finne løsningen på den neste som ikke har inntruffet ennå. Hvis tilstandene i en prosess er fullstendig bestemt av tidligere tilstander, kalles prosessen deterministisk.

Har man kjennskap til alle egenskapene på ett tidspunkt, kan man altså forutsi alle egenskaper på et hvilket som helst senere tidspunkt og man kan bruke den kunnskapen til å redde seg selv og sine.

Journalisten som spurte George W. Bush om 322 skull & Bones, ble funnet død like etterpå. Andre journalister som har stilt spørsmål om Skull & Bones har også bare forsvunnet sporløst.

https://www.youtube.com/watch?v=WOcfNFuWbRo

Brussel og koblingen til all annen terror

For å forstå Brüssel-terroren og koblingen til all annen terror som vi har sett i økende grad de siste 70 år, må man sette seg inn i hva det handler om. Vi tar en kort gjennomgang her.

De siste kampene i andre verdenskrig hadde knapt nok stilnet da de allerede i 1947 satte allierte strateger i gang med planleggingen av en tredje verdenskrig. Selv om britiske og amerikanske etterretningskilder søkte over hele Europa for å pågripe nazistenes krigsforbrytere, så var helt andre mer hemmelige enheter av amerikanske og britiske etterretningsenheter aktivt engasjert i å hjelpe de samme nazistene med å flykte.

Vatikanet og Røde Kors fikset nye pass, med kunnskap og velsignelse, ved hjelp av høyt plasserte personer fra amerikanske og britiske myndigheter. Over 30 000 av nazistene fikk hjelp av det “hellige” Vatikanet. Trygge havner inkluderte USA, Storbritannia, Canada, Australia, New Zealand og favorittstedet av dem alle, nemlig Sør-Amerika.

De som fikk en trygg havn på denne måten var mange. Det er for mange til å nevne alle, men vi kan ta med de mest ettersøkte nazist krigsforbryterne: Klaus Barbie, den grusomme Gestapo-offiseren kjent som “Slakteren fra Lyon”; Franz Stangl, kommandant for den beryktede Treblinka utryddelsesleiren; Gustav Wagner, kommandant i Sorbibor utryddelsesleiren; Alois Brunner, en brutal tjenestemann i det jødiske deportasjon-programmet.

Av de mest kjente var Adolf Eichmann, hovedarkitekten av “Holoucast” og dr. Joseph Mengele, “White Angel” av Auschwitz og vise-Fuhrer Martin Bormann. Og ikke minst en hel Waffen SS divisjon – den beryktede “galicisk”- divisjonen som besto av 8000 menn. De ble smuglet inn til England og gitt innvandrerstatus. Med andre ord ikke så ulikt det vi ser i dag med ISIS.

Gladio-programmet opprettes

Alle fikk innvilget immunitet, samt tusenvis av andre herdede nazistiske kommandosoldater fra Waffen SS, som skulle komme til å danne kjernen i den topphemmelige beredskapsgruppen i Gladio-programmet, ledet av den første direktøren i CIA, Allen Dulles, best kjent som arkitekten bak operasjon “Stay Behind“.

For å lure tvilere med i programmet ble de forespeilet ideen om å bygge et bredt europeisk, topphemmelig nettverk av anti-kommunistiske paramilitære geriljagrupper som ville kjempe bak linjene i tilfelle en sovjetisk invasjon. Den internasjonale koordineringen av Stay Behind-gruppene ble gjort av Allied Clandestine Committee (ACC), og Clandestine Planning Committee (CPC), som er direkte underlagt NATO’s Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE) som er den militære delen av NATO.

Stay Behind-avdelingene lagd for terror mot egne borgere

Stay Behind-avdelingene i de restriktive land skulle ta kontroll over Europa som makten bak makten, deres jobb var å likvidere alle trusler mot makten og fjerne opposisjonelle og revolusjonære. Ikke minst skulle det utføres store mengder terrorangrep mot egen befolkning i Vesten for å få folket til å vende seg til staten og be om mer sikkerhet, samt få folket til å gi avkall på elementære borgerrettigheter og frihet.

Sistnevnte ville også generere mer penger og økte fullmakter til NATO og deres etterretningsavdelinger i vestlige land. I 1990 krevde EU Gladio programmet nedlagt. CIA og NATO nektet å svare i kjent arrogant stil.

Starten på Gladio B

Men noe skjedde. Nå var det ikke lenger venstresiden som fikk skylden for terrorangrepene, men derimot muslimene. Det var starten på Gladio B.

Gladio-nettverket ble operert av de hemmelige tjenestene, og i utgangspunktet finansiert av US Central Intelligence Agency (CIA).  622 personer ble rekruttert og trent av amerikanske og britiske spesialister i Sardinia.  Det antas at opptil 15 000 medlemmer til slutt ble rekruttert til Gladio-nettverket.

En av de norske terrorcellene ble avslørt ved en tilfeldighet og dette ble fort dysset ned. Terrorcellen til Hans Otto Meyer inneholdt nok våpen til å utruste en hel arme.

Gladio-operasjonene omfattet hele Europa.  I Frankrike ble enheten kalt “Glaive” – igjen oppkalt etter et gladiator-sverd.   Østerrikes enhet ble kalt “Schwert,” som også betyr sverd.  I Tyrkia ble enheten kalt Red sheepskin og i Hellas bare sheepskin.  Sveriges enhet ble kalt Sveaborg. I Sveits fikk den navnet P26.  Andre avdelinger i Holland, Belgia, Spania, Portugal, Tyskland, Norge , Luxembourg, Danmark og Holland forble anonyme, eller som i Storbritannia, der avdelingen bare var kjent under navnet Stay Behind.

Ønsker du å fordype deg i Gladio-programmet til NATO/Frimureriet så er dokumentaren NATO’s Secret Armies vel verdt å se.

Alltid ledetråder til neste hendelse i falsk flagg-terror

Det som kjennetegner en hendelse skapt av Globalistene/Eliten/Illuminati, er at de alltid legger igjen ledetråder til neste hendelse ved hjelp av symbolikk og numerologi.

Det som er litt overraskende og skremmende her er at de så åpenlyst spiller på sine 3 store magiske tall, 22.3, 13 og 9.11 som nå avslører for hele den våkne verden hvem som står bak terroren i Brussel. Det kan bare tolkes dithen at de mest sannsynlig planlegger noe nytt og mye større og som vil ta fokus bort fra den siste Falsk Flagg-terroren innen veldig kort tid.

cxvbxzvzvzvzv

Numerologi brukt av tempelridderne styrt av Vatikanet

Under det store kirkemøtet i Nikea i år 325 e.Kr med Vatikanet og Keiser Konstantin med sin merkelige fødselsdato 27.2 272, ble det vedtatt et forbud mot å bruke numerologi der det ble kalt satanistisk for å skremme andre fra å bruke det.

Grunnen var at numerologi var selve språket til tempelriddere som var styrt fra Vatikanet. Det er slik de kommuniserer med hverandre og de har overhodet ingen ønsker om at andre skal lære seg språket deres.

Alle bokstaver er tall og alle tall er bokstaver.

De bruker Pytagoras sine verdier på tall og bokstaver til å kode og dekode. Når man ser merkelig navn som “rev” og lignende på TV-stasjoner m.m., gir de fort mening når man dekoder det. Fox=666, BBC=223 etc ..

Lær deg språket deres, så kan du selv dekode språket og komme dem i forkjøpet.

sgsdgsgd

Hva er sporet til neste ritual/angrep?

Land etter land i Europa innfører nå unntakstilstand etter Tempelridder-ritualet i Paris 13. november, der den sedvanlige gruppen med kriseskuespillere ble tatt i bruk og falskt terrorangrep ble gjennomført. Og som alltid med falsk flagg, legger de inn spor til neste ritual/angrep.

Musikkgruppen som spilte i Bataclan-teateret under Paris-angrepene, Eagles of Death Metal, fremførte en sang som handler om en kvinne og en mann som er på vei til San Bernardino (!), der det smalt 19 dager etterpå og gjerningsmenn var nettopp en mann og en kvinne som tilhørte ISIS. Terrorangrepet kom 2. desember 2015 og 14 mennesker ble drept og 22 ble alvorlig skadet. Tallet 19 går også igjen i sangen.

fasfasfasfasf

Nøyaktig 130 dager etter Paris terroren så smeller det i Europa igjen. Denne gang i Brüssel, der EUs og NATOs hovedkvarter ligger. Også her som i Paris, Boston og San Bernardino er det deres store gudinne ISIS som får skylden. ( I numerologi skal du alltid fjerne null, null eksisterer ikke i numerologi ).

ISIS omgjort til tall blir 9191. Terroren fant sted på dagen 36 år etter at Georgia Guidestones ble satt opp. 36 er symbolsk for 666, 6+6+6.

reqwt

2016 – året makteliten/illuminati har ventet på i alle år

6x6x6=216, med andre ord er dette året makteliten/illuminati har ventet på i alle år. Det er i år alt skal skje og deres nye Babylonske verdens-imperium skal på plass. Denne påsken markerer også slutten på en tidsperiode som startet for 70 år + 1260 år siden.

Faktisk er det ISIS som feires nå i påsken, eller Isthar/Easter som hun heter på Babylonsk.

adsfdasfafa

Det terrorangrepet i Belgia handler om

Som tidligere nevnt legger alltid alle frimurer/Tempelridder-skapte hendelser igjen ledetråder til neste hendelse/falsk flagg. Så la oss se litt nærmere på denne her.

sgsgdsgsdgs

To eksplosjoner fant sted på den internasjonale flyplassen i Zaventem, nordøst utenfor Brüssel, like etter kl 8.00 om morgenen den 22.3. i den internasjonale avgangshallen ved terminal 3. Den første bomben skal ha gått av nær en skranke hvor reisende betaler for overvekt, den andre nær kaffebaren Starbucks. Mange ble drept og såret.

Klokken 9:11 eksplodert en ny bombe i den midterste vognen av et trevogners togsett ved stasjonen Maelbeek/Maalbeek mens toget var på vei fra Maelbeek mot Schumann i Brussels metro. Dette angrepet merket de også i nabostasjonene Schuman og Arts-Loi/Kunst-Wet.

Terrorangrepet fant sted i byens såkalte quartier européen, navnet som det har fått på grunn av en rekke europeiske og EU-institusjoner som ligger i samme område. Det er omlag ti kilometer fra Zaventem-flyplassen.

Men det har også en okkult betydning. M betyr 13 og A betyr 1. Nesten alt av blåblodig fruer har et navn som starter på Ma. Ma symboliserer også Maria Magdalena og Madonna.

Se også: www.numerologensverden.no/m-prinsessene-mystiske-og-merkelige-sammentreff-i-europas-kongehus/

Her er hva terroren handler om:

Top Illuminati Grand Wizard: “We Control Islam and We’ll Use It to Destroy the West.” (WW3)

https://www.youtube.com/watch?v=0dXD2H0m74g

Målet er å starte 3. verdenskrig

I snart et år har jeg sagt flere steder at 19. mars og 22. mars vil vi få store hendelser, som muligens vil bli hendelser som kan trigge WW3. Da jeg hørte om første bomben som smalt i Brüssel, satt jeg og ventet på en ny eksplosjon som ville inntreffe kl 9.11, og den kom akkurat som forventet.

Se også: Verdens mest aggressive supermakt klar for 3. verdenskrig

19. mars pekte til 22. mars

19. mars smalt en terrorbombe i Istanbul i Tyrkia der 5 ble drept og 24 ble skadet. En aksjon utført av selvmordsbombere fra ISIS.

Senere samme dag krasjet et fly fra Saudi Arabia i Russland. En CIA agent med 27 millioner dollar skal ha befunnet seg ombord. Flyet hadde 55 passasjerer og et mannskap på sju om bord. Det kom fra Dubai, hendelsen inntraff klokka 3.50 lokal tid, og alle de 62 ombord omkom.

Så også en rar sak i VG 19. mars. Det stod:

“Det var 55 passasjerer om bord da flyet krasjet klokken 03.50 lokal tid, 01.42 norsk tid”.

Her var det noe som ikke stemte. Så åpenbart at det var en klassisk skjult beskjed til sine egne.  Alle vet jo at tidssoner er i hele timer og ikke oppdelt i minutter. Bruker man numerologi og regner litt, får man datoen 22. mars. 5+5+5+1+4+2= 22+3=22.3

Det er en kjent sak at de kommuniserer via numerologoi og symboler i de store kjente medier for å advare sine egne. De aller, aller fleste leserne er helt uvitende om språket og kodene deres.

Se også: 3. verdenskrig kan være få dager unna

22. mars i Brussel

Brüssel-aksjonen bærer alle tegn på en klassisk Gladio B-aksjon som vi har sett så mange ganger tidligere. Gladio A var lokal og handlet om å ta kontroll over Europa. Gladio B er global og handler om å ta kontroll over resten.

Første tegn på Falsk Flagg er at alle spiller på lag og det blir dratt ut av sine proposisjoner i media. Det gikk bare minutter før gjerningsmenn ble identifisert med at flere skal ha ropt “Allahu akbar” like før det smalt.

Som alltid blir ingen VIP’er rammet i Falsk Flagg-aksjoner.

Og som en gjenganger var det terrorøvelser like i forkant av terroren. Bilder av terroristene viser skumle menn i sorte klær og sorte hansker. De kunne like gjerne viftet med et ISIS-flagg.

Dette henger så klart ikke på greip hvis man vil gli ubemerket inn blant massene. Flere filmer og bilder presentert i media er flere år gamle og hentet fra tidliger terroraksjoner.

Som vi har sett før i lignende aksjoner, har det vært utstrakt bruk av kriseskuespillere. Dette gjøres ikke for at makta er så snille at de ikke vil drepe folk på ekte, men derimot for at alt skal stemme 100%, som en oppskrift. Alt skal skje på nøyaktige tidspunkt, antall ofre og skadde skal stemme, koordinater skal stemme osv. osv.

Vi snakker om perfekte ritualer, ikke tilfeldigheter og da må man ha kriseskuespillere. Det blir ikke så ulikt et filmopptak der alt er regissert lang tid i forkant.

Agendaen for terroren

Røyken var ikke engang lettet før agendaen kom:

1. Sende bakketropper til Syria med argument om å ta terroristen var noe av det første som ble presentert i media. Men alle vet jo at det er Assad som er målet. Det å sende tropper inn i Syria ville garantert føre til WW3. Nå som Russland har trukket seg ut, er de kjepphøye. Den russiske uttrekningen som skulle være avsluttet samme dag som det smalt, kom litt vel beleilig til at det kan være tilfeldig. Ser mer ut som en brikke i et sykt, globalt spill spilt av psykopater.

2. Andre agenda er å kaste Europa ut i kaos og gjøre Europa mer totalitært, diktatorisk og autoritært ved å bruke aksjonen til å få på plass en egen EU-etterretning som skal overstyre de nasjonale etterretningene, samt fjerne alt som heter privatliv, personvern og frihet. Oppløse nasjonalstatene og få på plass de Europeiske forente stater der en liten søkkrik elite besitter all makt, en elite som skal herske over en stor slaveklasse. Middelklassen skal bort.

I følge den svenske advokaten Henning Witte så har ISIS smuglet inn en hær på over 20.000 soldater inn i Sverige, klar til å slå til når som helst. Hvor mange det er i Norge vet jeg ikke, men jeg vil anslå 10.000 ISIS-terrorister. Norsk og svensk politi vet om dette, men gjør ingenting og advarer så klart ikke folket heller.

Al-Jazeera hadde en undersøkelse blant muslimer og der kom det frem at hele 81% støtter ISIS. Tar man med sympatisørene så snakker man ikke lenger om noen hundre tusen i Europa, men derimot flere millioner, ca 1.3 milliarder globalt.

I september vil en hel arme på flere hundre tusen ISIS-terrorister og støttespillere slå til over hele Europa sies det her. Jeg tror det kanskje skjer lenge før, og at angrepet kommer i forbindelse med den kommende krigen.

Mer sikkerhet = mindre frihet = mer terror

Hver gang det smeller så strømmer folk til de ekte terroristenes bakmenn (makten) og ber om mer sikkerhet i bytte mot frihet, personvern og privatliv, noe som igjen bare genererer mer terror.

Det er alltid problem-reaksjon-løsning (Hegels dialektikk) som gjelder. Man skaper et problem, for så å få en reaksjon, før de så leverer den på forhånd planlagte løsningen, som er en løsning folket ikke ville akseptert før problemet var skapt.

Georgia Guidestones: Satans 10 bud

Så hva i alle verden betyr denne hendelsen egentlig? Joda. 22.3 peker direkte på Georgia Guidestones, også kjent som Satans 10 bud.

22. mars 1980 ble steinene satt opp av 5 Frimurertopper som gjemte seg bak aliaset R.C. Christian som også symboliserer Rosenkreutzer-ordenen som er et hemmelig brorskap som består av frimurertopper.

En annen kjent frimurergruppe har også 223 som logo, nemlig Skull & Bones, som er et meget mørkt frimurer-brorskap som består av amerikanske presidenter og andre elite topper i USA, hovedsaklig fra Yale University. De gir hverandre også rare kallenavn, Averell Harriman er Thor, Henry Luce er Baal, McGeorge Bundy er Odin, og George HW Bush er Magog. Hva som er kallenavnet til John Kerry vites ikke.

sdfsdafafas

Men hendelse peker altså på Georgia Guidestones som har som mål å redusere verdens befolkning ned til maks 500 millioner på kloden.

Slik ser Lucifers 10 bud ut:

  1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
  2. Guide reproduction wisely — improving fitness and diversity.
  3. Unite humanity with a living new language.
  4. Rule passion — faith — tradition — and all things with tempered reason.
  5. Protect people and nations with fair laws and just courts.
  6. Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.
  7. Avoid petty laws and useless officials.
  8. Balance personal rights with social duties.
  9. Prize truth — beauty — love — seeking harmony with the infinite.
  10. Be not a cancer on the earth — Leave room for nature — Leave room for nature.

hjfjfjfjfhfIkke la deg lure av fine ord. Pakker man dritt inn i sølvpapir så får man ikke konfekt. Det er fortsatt dritt.

Skal man forstå Georgia Guidestones og Lucifers 10 bud, må man også forstå hva satanisme er. Eliten mener at Satan var den snille som gav menneskene kunnskap ved å gi Eva et eple (symbolsk: eple er frukten av kunnskapens tre, Tree of evil, i motsetning til livets tre, Tree of life) og sette menneskene fri. “Gjør hva du vil” skal være hele loven sier satanistene.

Gud mente derimot at vi ikke var rede til å takle kunnskap. Sant eller ikke, det er uansett et faktum at kunnskap har ført til at vi har utslettet 50% av alle raser på jorden på under 40 år, vi må 300 millioner år tilbake for å se en lignende masseutryddelse og det er ingenting som tyder på at dette er på vei til å stoppe opp, tvert imot akselererer det.

Elitens satanistiske guder

Det var kortversjonen. Nå skal jeg forklare litt mer hva Eliten dyrker av guder og hvordan de mener det startet. En hemmelighet de går over lik for å beskytte for almenheten og som viskes i ørene til hverandre i mørke losjer.

For lenge, lenge siden, ja faktisk må vi gå ca 200 000 år for å se hvordan alt startet, alt startet da Anu, sjefs-guden på Nibiru sendte Enki av gårde til Jorden som de omtale som Ki, for å finne gull, Anu Nna Ki. Enkis halvbror Enlil som ikke akkurat var bestevenn med Enki var også med på ekspedisjonen, Sønnene til Enlil (Enlil var også kjent som Jahve og Lucifer), er Ninurta og måneguden Nanner Sin (Allah). Det å grave etter gull var slitsomt, de trengte noen til å utføre jobben for seg, så de gjennomførte et genmodifisering program som førte til at homo sapiens så dagens lys. Etter x antall år med prøving og feiling fikk de kreert den perfekte slaverase, såkalte Admuer.

Adamuene var ikke av de smarteste, når kveldene kom ble de ført tilbake til området sitt der de bodde. Enlil var lite glad for at hans far Anu hadde gitt sin halvbror Enki og hans sønn ansvaret for ekspedisjonen. Enlil prøvde å sabotere hydbridprogrammet og var kritisk til det Og fra den tid av fikk han et meget anstrengt forhold til denne nye hybriden, homo sapiens. Senere prøvde Enlil å utslette homo sapiens ved det som er kjent som vannflommen. Menneskene ble derimot reddet av Enlils halvbror Enki. Likevel var sønnene til Enlil Ninurta og Nannar Sin (Allah) med på å undervise homo sapiens i kunnskap om Jorden og Kosmos.

Satanistene ser ikke på seg selv som onde. Snarere motsatt. De tilber Lysbringeneren Lucifer som gav menneskene mye kunnskap. Men når man ser hvor mye av denne kunnskapen har ført oss hen i dag der kloden er på randen av stupet, så spørs det om ikke Enki hadde rett i å holde Adamuene nede som en lydig rase som burde holdt seg til å grave gull og bygge infrastrukturer…

Anu tok også i bruk selve genmodifiseringen for å skape en rase nr 2, en herskerase ved navnet Nefilimere som var en slags formenn som pisket oss i gang, Nefilimerne var fremstilt med å gi dem DNA fra Anunnakienes egen blods-linje, de var store kjemper, svært intelligente, overnaturlige evner med fult ut aktivert Kongekjertel og de var svært onde å krigerske, det er denne blods-linjen super eliten hevder seg å ha i dag, noe som er grunnen til at de kun gifter seg med sine egne i så nær familie som mulig.

Som alle har sett så omgir de seg med Anunnaki-symboler overalt. Du finner ikke en losje i verden i dag uten at Nibiru-bildet troner øverst i inngangen, – den bevingede planet.

Det startet i Sør Afrika, så Sumeria, videre til Babylon og så Egypt, videre til Hellas og så Rom og derfra til Vatikanet der vi er nå.

Høsten 2014 kom det opp en hjørnestein (grunnstein), ved siden av hullet, som peker mot maksimalt 500 000 000 mennesker på kloden på Georgia Guidestones. Man kunne se to sider der det står 20 på ene siden og 14 på andre siden.

Noen dager etterpå ble steinen tatt bort og knust, men ikke før den var vist frem i et ritual og det kom frem nye tall. Da dukket tallene 16 og 8 også opp, og bokstavene MM på undersiden og MAJ på oversiden. MM tror noen betyr Master Mason, men snur man den på hodet så får man WW som står for World War og den starter i mai 2016. Den 8. måned i 2014 ble hjørnesteinen satt opp.

http://beforeitsnews.com/prophecy/2014/10/new-2016-warning-in-the-georgia-guidestones-cube-2464508.html

Nibiru avbildet i Den Norske Frimurerordenens Stamhus i Oslo

Her besøker kong Harald Den Norske Frimurerordenens Stamhus i Oslo i 1994. Her, som med alle andre Frimurerlosjer, pryder den bevingede planet Nibiru over inngangen.

bxbxcbxcb

Eliten har kjent til Nibiru i alle år, men har hemmeligholdt det for folkemassene, men i år ble det offisielt for mannen i gata også, der det ble bekreftet at vi har en gigantisk planet X i vårt eget solsystem.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/01/20/195195009/solsystemet-kan-ha-en-ukjent-planet

http://www.numerologensverden.no/ar-2016-globalt-ar-9-er-9-buru-den-9-planet/

Illuminatis fiksering på tallet 33

Så alt tyder på at hendelsen i Brüssel var et startskudd for en hurtig befolkningsreduksjon slik at eliten kan få sitt nye Babylon på plass før de gamle gudene deres returnerer. Kanskje ikke særlig oppsiktsvekkende for de som ikke har sovet i timen.

Vi har jo fått en del signaler tidligere, av de to mektigste personene i verden, nemlig Pave Frans og Dronning Elizabeth. Dette var vår siste jul, sa Pave Frans like før juleferien startet. Dronning Elizabeth sa til staben sin da de gikk på juleferie at det var deres siste julefeiring.

Så hva mer vet vi om Georgia Guidestones og dekoding av dens numerologi?

adfafasfasfIlluminati/makta er sykelig opptatt av tallet 33. Det ser vi overalt og det er deres høyeste grad. 11 og 22 som også er mastertall som de bruker på datoer til å skape hendelser blir også 33 til sammen, grunnen til at de utfører aksjonene/hendelsene sine på mastertall-datoer er at de mener det forsterker kraften i hendelsene.

Tar vi 33 år, 33 måneder, 33, uker og 33 dager etter GG-steinene ble satt opp, får vi datoen 9.11-2016. De optimistiske tror at WW3 vil starte den datoen. Jeg tror ikke det. Denne datoen er mye viktigere enn det. Jeg tror det er datoen da deres nye Babylonske verdensorden skal være på plass med 500 millioner mennesker på kloden og at det er datoen de mener deres utenomjordiske guder skal returnere.

Hvordan overleve 2016

Jeff Berwick er finansanalytiker og et geni. Han tar aldri feil og de som hadde lyttet til hans råd for noen år siden da han startet The Dollar Vigilante, ville alle vært mange-millionærer i dag. Folk som leser finansaviser og magasiner blir i dag lurt til å holde seg inne på børs og fond slik at flest mulig er der og blir ruinert når det store økonomiske krasjet kommer om kort tid.

I går la han ut en ny selvprodusert film med hvordan du skal overleve 2016 og hva som kommer utover året og et lite resymé på hva som har vært. Bare timer før den konservative høyesterettsdommeren Antonin Scalia, også sett på som USAs nest mektigste mann ble myrdet, avslørte han at om kort tid vil det bli innført unntakstilstand i USA.

Mer fikk han ikke sagt før det var bokstavelig talt god natt for hans vedkommende. Han ble funnet med en pute over ansiktet i strøkne sengklær. At han fant en pute, holdt den over ansiktet og kvelte seg selv med den i et selvmord er det vel bare skeptikere som tror på.

https://www.youtube.com/watch?v=R0sOp60ZqYI

http://www.numerologensverden.no/den-13-dagen-jomfru-maria-solens-mirakel-og-fatimas-3-hemmeligheter/

http://www.numerologensverden.no/vi-dekoder-monumentet-georgia-guidestones/

Er neste hendelse 28. mars?

Da Pave Frans besøkte Cuba og patriark Kirill 12/13. februar, var det et møte der de religiøse overhodene møtte hverandre for første gang på over 1000 år. Samme dag smalt det. Minst tolv personer døde i angrepet på et kjent turiststed på en strand på Elfenbenskysten. 13. mars smalt det i Ankara i Tyrkia der 34 personer ble drept og 125 skadet. Da Obama dro til Cuba som den første USAs president på 88 år, smalt det i Brussel.

Da Frans ble utnevnt til pave av Konklavet sine 115 kardinaler den 13.3.2013, visste vi at det meste de neste årene ville handle om tallet 13. Vi kunne vel knapt nok fått mer rett. Skulle jeg tatt med alt her, måtte jeg ha skrevet en bok.

Så hvor lenge må vi vente til vi får en ny hendelse som skal føre frem til deres endelig mål, en FN-ledet Babylonsk verdensregjering? Kanskje ligger svaret i Rotschilds Economist Magazine 2016? Alan Greenspan holder i en enarmet banditt som viser 2008 i rødt. 2008 kan betyr 28 og rødt er mars. Får vi en ny hendelse som har med økonomi å gjøre mandag den 28. mars?

Det er noen indisier på at noe stort skal inntreffe på mandag. Ser ut til at de kanskje vil sprenge et atomkraftverk i Europa. Numerologien, det sataniske og alt det andre passer også inn. Dagen da Jesus sto opp fra de døde er den perfekte dag for satanister å skape faenskap. En sikkerhetsvakt ved et atomkraftverk er funnet skutt og adgangskortet hans er borte. 3 andre jihadister har tilknytning til det ene atomkraftverket. To atomkraftverk ble stengt ned 22. mars.

Tallene passer også, 2+8+3=13. Med andre ord har vi også en 13-dato på mandag. Men, det er alltid et men. Man må aldri glemme at media forteller oss kun det de vil vi skal vite. Hverken mer eller mindre. Så hvorfor blåses denne historien opp i media? Hvorfor vil de at vi skal vite dette?

Agendaen her kan være at de ønsker å spre frykt. Et folk i frykt aksepterer hva det enn skal være av ekstreme, politiske, vedtak.

Europe evaded the world’s first dirty bomb: Jihadi brothers Khalid and Ibrahim el-Bakraoui and recently arrested Salah Addeslam were all involved in Belgium nuclear plot!

Svaret på om det er falsk alarm eller ikke får vi på mandag.

Economic Magazine 2016

Ser man bildet over så ser det nesten ut som en komet som farer forbi. Det er også korrekt. Kometen 252P/LINEAR passerer oss faktisk 26. mars og jorden glir inn i halen den 28. mars. LINEAR er blitt mer enn 100 ganger sterkere enn det som var forventet. Observatører fra den sørlige halvkule har faktisk vært i stand til å se den uten optiske hjelpemidler.

jdjhdhdfhfdhfd

Få sannheten frem for alle i befolkningen

sfadfafasfHer velger jeg å avslutte med dette bildet da et bilde fortelle mer enn tusen ord. Jeg har prøvd å advare i mange år, men de fleste forsetter å velge bort virkeligheten med såpeopera, sport og reality-TV. Da må man også ta konsekvensene av virkelighetsflukten og høster som man har sådd.

Av spennende datoer fremover foruten 28. mars, har vi 19. april som er dagen da Jesuitt ordenen ble grunnlagt og 1. mai som er datoen Illuminati ble grunnlagt i 1776. Vi har også deres hellige Pi dato den 22/7.

Ellers er det på de vanlige mastertall-datoene med 11 og 22 at vi kan forvente hendelser. Vi er også i det hebraiske år 5776 nå. Det er enda et bevis på at vi er i året de har ventet så lenge på.

På mandag er det gått 13.155 dager siden Georgia Guidestones ble satt opp, eller 36 år og 6 dager om du vil. La oss håpe dagen passerer i stillhet så vi får litt mer tid på oss til å preppe for det som er varslet kommer utover året.

Mer informasjon

http://www.veteranstoday.com/2015/11/21/brussels/

http://www.nettavisen.no/nyheter/erna-solberg-vil-utvide-politiets-fullmakter/3423206193.html

http://www.numerologensverden.no/ar-2016-globalt-ar-9-er-9-buru-den-9-planet/

http://www.veteranstoday.com/2016/03/22/322/

http://www.dagbladet.no/2016/03/23/nyheter/mormoner/brussel/terror/utenriks/43628388/

http://steigan.no/2016/03/23/is-truer-med-langt-mer-odeleggende-angrep/

http://steigan.no/2016/03/23/terroren-i-belgia-og-europeiske-lederes-ansvar/#comment-28701

https://www.nyhetsspeilet.no/2015/12/economist-magazine-2016-varsler-new-world-order-reise-2016/

http://www.dagbladet.no/2016/02/12/nyheter/kristendom/religion/utenriks/43134513/

http://www.dagen.no/tag/terrorangrep

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/34-drept-og-125-skadet-i-blodig-bombeangrep-i-Tyrkia-8392857.html

http://sv.radiovaticana.va/news/2016/02/16/m%C3%B8tet_mellom_patriark_kirill_og_pave_frans_p%C3%A5_cuba/1208954

http://www.dagbladet.no/2016/03/19/nyheter/tyrkia/utenriks/43587625/

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/34-drept-og-125-skadet-i-blodig-bombeangrep-i-Tyrkia-8392857.html

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

71 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
8 år siden

ISIS styrt av Mossad og CIA?

Link til terrorangrepet i Indonesia:
http://aanirfan.blogspot.no/2016/01/cias-false-flag-in-jakarta-2016.html

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
8 år siden

MI6 + CIA + Soros: terrorisme styres av en elite + verktøy er etterretning:
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/secretsoc_20century/secretsoc_20century10.htm
To experts on the “City” N.M Rothschild & Sons is most influential in the faction of the British secret service establishment closely linked with the neo-liberal Thatcher wing of the Tory party. In the 80s N.M Rothschild & Sons made several billion US$ from the privatization of British state-owned industries they conducted for Mrs. Thatcher. The Rothschild bank is also at the center of world gold trade: In this bank the gold price is fixed twice a day by the five most influential gold trading banks.
But N.M Rothschild & Sons is also entangled in some very dirty secret service operations dealing with drugs vs. arms.
Because of its good relations to the highest places in the British secret services, the Rothschilds succeeded in preventing that their complicity with one of the worse illegal secret service networks, the BCCI (Bank of Credit and Commerce International) was never mentioned. In reality the Rothschild bank belonged to the inner circle of these international money laundering banks of the CIA and MI6 that financed in the 70s and 80s CIA projects like the Contras in Nicaragua.

P. Dahlgren
P. Dahlgren
Abonnent
8 år siden

Panama Papers og Soros og agendaen. Aftenposten er nyttig i dette i Norge?

Soros and Ford Foundation Behind the Panama Papers
Financial elite hijack investigative journalism to attack Putin
http://www.infowars.com/soros-and-ford-foundation-behind-the-panama-papers/

Evi
Evi
Abonnent
8 år siden

Må rette litt opp på mitt siste innlegg. Mener at ved å etablere en oppfatning om at 4-5% av verdens befolkning, er psykopater, gir man en slags sykdomsdiagnostikk som er veldig negativ. Det er det man kaller medisinsk forhekselse. Et eksempel er en lege, som forteller en pasient at denne er mer syk enn denne er, hvorpå dette muligens påvirker sykdomsforløpet i negativ retning.

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

I hele din ”karriere” på NS, smurf, du som er en fremmadstormende streber som nå innehar den høyverdige tittel; moderator, har du alltid utmerket deg og utmerker deg fortsatt på din egen spesielle måte hva gjelder sannhet og etterrettelighet i alt det du lirer av deg.

Det meste, for ikke å si alt det du presenterer er halvsannheter, direkte løgner og ville fantasier – noe sugd av eget bryst men ofte sterkt inspirert av de mest surrealistiske nettsider som ved passende anledninger utmerker seg med den mørke brunaktige stanken av hat mot en spesiell folkegruppe. Og disse er ofte dine sannhetsvitner.

Du er for lengst avslørt smurf!

Og forresten, det er ikke ICTS som har ansvaret for sikkerheten på Gardermoen!

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

Som vanlig er du ufrivillig morsom smurf … Og som vanlig for deg i dine fantasier, tar du også feil når du blander sammen fjellwalk og Knut som én og samme person. Det er dette, blant veldig mye annet, som gjør deg hundre prosent useriøs.

Selv om Nyhetsspeilet har fjernet det meste siden 2009, har den norske avdelingen av CIA (fjellwalk) god hukommelse, smurf … du vet at langt der nede i den norske fjellheimen er alt lagret i bunkersen bak de tykke ståldørene hvor det finnes rekker på rekker med skjermer … noen merket HAARP …

Kanskje jeg burde holde det hemmelig for resten av sekta, men du har alltid tatt feil …

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

Hei smurf! Da har du vel snart det hele klart om det var Mossad eller en annen jødisk sammensvergelse som sørget for seier til israel i årets Eurovision song contest for fjerde gang. Du vet kanskje om tallet fire har noen okkult betydning for satanister og bloddrikkende jødiske reptiler?

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

Går ut fra det er meg du ”snakker” til. Men det kan jo ikke være lett når man har gått seg helt vill i sitt eget forvirrende tankespinn, du sannhetssøker, eller overspent konspirasjonteoretiker som er det riktige for deg.

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

Har du endelig oppdaget at det meste, for ikke å si alt du forkynner, er det rene tøv? Du evner heller ikke å svare på enkle og høyst relevante spørsmål.

I stedet er du bare morsom når du forsøker å karakterisere dine meningsmotstandere. Men det er jo slik troende fundamentalister opptrer ;)

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

Hvordan gikk det med ww3, smurf – den (siste?) krigen som skulle starte 11.08. 2011? Var det illuminati som bare plutselig ombestemte seg?
Men du har vel svaret klart på standardskjemaet ditt; krigen pågår for fullt. Og der spiller vel du – sannhetskrigeren, en viktig rolle!

Og hva med HAARP – dette ”geofysiske våpenet” (prosjektert av mennesker og bygget av reptiler?) som kunne anvendes til alt mulig av ødeleggelse, men mest brukt til å utøse jordskjelv, men kun på ti kilometers dybde, som i seg selv var bevis på HAARP-skjelv. Åja? Og planeten Nibiru, har du funnet den?

Og alle disse vanvittige chemtrails-teoriene og alt det andre tullet …

Blir du ikke svimmel og forvirret av ustanselig å løpe i dette konspiteorihjulet ditt? Men kanskje du hiver innpå mengder med colloidal silver for å holde det gående? Det er vel derfor du er så blå? ;)

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

Aleister Crowley var en heroinist som døde av alkohol.

Han så nok mange rare vesener!

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

Ditt forhold til fakta og virkeligheten er høyst interessant, for å si det sånn ;)

Alt er dokumentert sier du … Nei, ingenting er dokumentert, det meste er fantasier og noe av det du bidrar med, er i beste fall omskrivninger og halvsannheter!

”Tredje verdenskrig har allerede begynt” He he … kryp ut av hula di og se deg omkring. Ingenting av det du ramser opp har noe med ww3 å gjøre.
Med mindre en sinnsforvirret statsleder går banans, vil en slik krig aldri starte. I et slikt scenario vil det ikke være vinnere – bare tapere!
I linken til DB, har du antagelig lest bare halve artikkelen. (Fra 2016) Men skal det passe, må man jo være selektiv og håpe at ingen andre leser det.

”64 nasjoner i Midtøsten i koalisjon mot resten av verden” … Har du det minste begrep om hvor mange land det er i Midtøsten?

Du er ikke helt oppdatert på solsystemet, ser jeg. Der finnes det åtte planeter pluss to hypotetiske, altså ti mulige. Og på én av dem (eller begge kanskje) bor det altså – eventuelt anunnakier – hva nå det måtte være!

Og du smurf, slutt å imponere med youtube-videoer som bare bekrefter fantasiene dine.

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

“alt av media, NASA og andre har bekreftet Planet 9/Nibiru”

Dette er noe av det morsomste jeg har lest i dag. Du gidder ikke være litt moderat en gang, det er ALT av media, NASA og andre. Utfordringen blir vel som vanlig…..; henvis til noe som helst som bekrefter Nibiru/planet 9?????? Evner du?

fjellwalk
fjellwalk
Anonym
Svar til  Knut
5 år siden

Smurfen er vant til å underholde et lite publikum som svelger alt han serverer – uansett hvordan det smaker ;)

Så kommer det innpå « CIA-agenter» som fosøker å fortelle at «innholdet» er grusomt … ikke rart han blir helt rabiat ;)

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

Så i ditt hode er det som følgende;

– verden har en haug med onde fordekte planer globalt, hvis mål er ?, – som stort sett er orkestrert av jøder, illuminati, annunakier, big-pharma, Bilderbergere etc etc……. MEN, en liten gruppe globalt, inkludert Smurfen, har avslørt dette. Dette er avslørt “over hele verden”, og alle disse som har “avslørt” både det ene og det andre har bare en ting til felles over hele linjen…Og det er at de bruker youtube som kanal for å avsløre “elitens” onde planer. At youtube er eid av de samme jødene, illuminati, annunakiene, big-pharma, Bilderbergere etc etc. – det bryr dere ikke dere om.

At det er en helt gedigen logisk brist i at eierne av youtube skulle bruke sin egen kanal til å avsløre seg selv…hva er det med det du ikke finner ulogisk? Regner med du dikter opp en forklaring på dette også. Men det er jo slik det fungerer. Når dere ikke kan argumentere eller vise til noe, så lager man ofte alternative forklaringer som passer med sin egen historie. Kjenner jeg gleder meg til å høre forklaringen din smurfen på den logiske bristen med youtube ;)

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

Ja for disse mektige verdenslederne/bilderbergere/illuminati etc er i stand til alt bortsett fra å stenge nyhetsspeilet :D muahahahaha

Hva synes du om kompisen din Alex Jones? Nå sier han at Sandy Hook skjedde likevel. Tok han feil, eller lyver han?

Evi
Evi
Abonnent
8 år siden

Smurfen; ang.psykopater, og statistikk; det er klart at steroidebruk, bruk av sentralstimulerende stoffer, er med til å pumpe opp statistikken. Jeg mener det så absolutt har konsekvvenser for hele betraktningen. Jeg vil også legge til feilernæring, sosial uro. Men jeg aksepterer at du bruker paraplybegrepet psykopaten. Allikevel, er bøddelen en arketyp, og da snakker vi om det mørkeste mørke. Det blir innført ord som hverdagspsykopat, og det synes jeg begynner å føre mot en debatt omtåkelegging av hele vårt oppfattelsesbilde. Vi må se på årsakene, og ikke trekke slutninger som er skremmende. Naturen har en tendens til å ville det beste, og alt tyder på at like store deler vekst finner sted, på andre fora, eller områder. Reguleringen av kosmisk energi skjer ufravikelig, i bølger. Det lyse, og mørke er i alt. For at livet skal ha en mening, må det være slik. Som et fotografi har et negativ, har livet to sider. Så å gi menneskeheten en slags medisinsk forhekselse, er kanskje ikke meningen, kommenterer det allikevel, fordi jeg syns det lugget litt.

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

Svenskene, etter å ha bodd der, var konklusjonen klar, en kan kødde mye med svenskene, og alt er ok, men går en over en magisk grense våkner noe vilt en ikke ønsker å møte.

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

Hva er jeg redd for? en “muslimnatt”, der de dreper for fote i Sverige.
Når en har levt blant dem som meg har i Marokko, UAE, og Saudi Arabia, kan dette lett knuse ens hjerte.

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

Professor Bernt Hagtvet og intervjuet med mr .Torp på NRK , likner mye på konklusjonene til Smurfen, selv om jeg er totalt uenig i de 4 løsningene til Bernt Hagtveit, da det finnes mange hundre variasjoner ikke fire som han sier.Han konkludere med kun en løsning: multikultur.
Sjelden Torp blir sjokket, men de klarte Bernt, jo selveste Torp med sine meninger, poenget alternativene hans fremkommer i et univers uten kreativitet.

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

Siden er en oppvisning i to-veis kommunikasjon, der skribenten forsvarer sine meninger. Selv om e-tjenesten samt UiO ser ut til å være enig med beskrivelsen til Smurfen, er vi fremdeles totalt uenig om tallene. Siden ingen skriver om det, må en med ikke nådegaver forsøke.
Terror har blitt brukt som våpen av “muslimene”, i gamle dager, de trengte kun 1 terrorist for å blackmaile en Europeisk by. Hvordan, stikkord:
Jeppe,144,tilbake,DO IT.

Evi
Evi
Abonnent
8 år siden

Det er mye mer informasjon å hente, ved å høre på de svenske nyhetene. De er mye sterkere, når det gjelder å servere avslørende fakta. Der har de forlengst tatt tak i det forhold, at Brussel-terroren var forventet.

Svein
Svein
Abonnent
8 år siden

Elitene dyrker ikke Satan. Det er i bibelen det står at det skal bli en verdensorden ledet av gud.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Svein
8 år siden

Ja, i følge Bibelen skal Kristus regjere på jorden, men det er først etter at de andre profetiene er oppfylt, og det betyr en Verdensregjering ledet av dyrkere av Lucifer/Satan. At den såkalte eliten følger djevelen er det lite tvil om, hvorfor tror du ellers det er krig, sult, fattigdom og slaver i verden?

Svein
Svein
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Bibelen sier at det er gud som leder verdensordenen, alle som ikke er kristne, alle homofile osv skal slaktes. Hvorfor er det fult av sataniske bilder når man søker på illuminati, verdensorden osv på google? Fordi elitene vil ha oss til å tro at de dyrker satan slik at folk konverterer til islam, kristendommen osv.

Jeg tror ikke på gud, satan, liv etter død osv, men jeg er smart nok til å forstå sånne ting. Våkne opp, religion er brukt av elitene til å hjernevaske og kontrollere oss.

Darious Pajeski
Darious Pajeski
Anonym
Svar til  Svein
3 år siden

Jeg er helt enig med deg sveinmago, vi bør ikke la oss lure av slik galskap, uansett hva de dyrker og tilber, så er de hyperkriminelle mordere, som ikke har livets rett. Religion har blitt brukt/misbrukt til å undertrykke befolkninger i årtusener, men den senere tids kristendom og de ti bud er gode leveregler etter min mening. Krf minner mer om satanister en kristne, når man tar deres handlinger til betraktning.

seitasis
seitasis
Abonnent
8 år siden

20000 IS’er i Sverige og 10000 i Norge, regner med du regner potensielle, som kan bli aktive hvis det blir en gigantisk religion konflikt, hvis ikke det er det du mener tror en kan en nærmest stryke tre nuller, hvis en snakker om nu’et. Men blir uansett et høyt tall totalt i Europa.
Savner litt, hvordan terror har blitt brukt før, det er ikke noe nytt, “Muslimene” var eksperter på terror i gamle dager, og styrte flere Europeiske byer, men det var i gamle dager.

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Vi må huske i Brussels-saken at MEDIA JUGER mye og media JUGER MEST OM TERROR.

Hva vet vi EGENTLIG om terroristene i Brussel og deres bakmenn?
Foreligger det noen BEVIS fra en ETTERFORSKNING…?

Hvem sensurerer norske media til syvende og sist? Etterretningsagenturene
Hvem er verdens verste terrorister? Etterretningsagenturene

Medias rolle i terror er dermed å skjule de virkelige gjerningsmennene og deres identiteter.
En sikker oppskrift for at Europa er sikret NY TERROR…

Det er ikke sikkert at terroristen er en terrorist – selv om media sier det.

Hint: Det er etterretningsagenturene som er verdens fremste terror-agenturer.

Dette skrev jeg om syretesten for MOSSAD-involvering umiddelbart etter 22. juli terroren:

Ble det gjennomført KOORDINERT TERROR?

I virkeligheten er koordinerte terroraksjoner et MOSSAD-kjennetegn. MOSSAD er «verdensmestre i koordinert terror-utførelse«; ingen over og ingen ved siden.

Blant MOSSADs meritter på området koordinert terror kan nevnes 911/ 7/7 / Madrid – dessuten kommer Nairobi/Dar-es-Salaam (1998).

Artikkelen ligger her:
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/ekte-terror-og-ikke-falsk-flagg-denne-gang/

Evi
Evi
Abonnent
8 år siden

Til balle clorin;
De konklusjonene du fremlegger vedr. hva som er den eksakte hellige plan, eller scenario, jeg lurer på, om dette er noe du har opplevd på kroppen at stemmer? Hvordan har du blitt så sikker ?

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Evi
8 år siden

Ja, studere Bibelen og en lengre faste, på bare vann – frivillig – gjør at man kommer veldig nær Skaperen.

Evi
Evi
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Ja, tro er en personlig sak. Det er en kulminasjon av kunnskap, og erfaringer. Faste i fornuftige former, kan skjerpe bevisstheten. Men å stoppe tilgang til næring, er i seg selv en avvisning. Tror mennesker med et tilknytningsmønster som er preget av avvisning, kan føle ro ved å avstå fra næring, siden man tar tilbake kontrollen over det livsnødvendige. Sier ikke at det gjelder deg. Men man er hva man spiser. Så jeg har veldig respekt for nødvendigheten av å holde sin kropp hellig, dersom man ikke skal bli en dårlig utgave av seg selv. Takk for interessante betraktninger.

Robert Hansen
Robert Hansen
Abonnent
8 år siden

Du sier 20000 issis i Sverige og 10000 i Norge….. Ser ut som USA har klart å fremprovosere det Baba Vangas visjoner om et Europa ødelagt av muslimer… All action gives a reaction sier jeg bare

Darious Pajeski
Darious Pajeski
Anonym
Svar til  Robert Hansen
3 år siden

Eliten beskyter sine leiesoldater, men den Europeiske befolkningen må betale for oppholdet deres, for meg er det meget sannsynlig at de skal gjenbrukes for å få innført et totalitært regime i hele Europa, Destabiliseringen er allerede på godt på vei, Muslimene er kun nyttige brikker for Eliten. Irak Libya, Syria røveriene, har skapt et et enormt marked for leiesoldater.

Alexander B.
Forfatter
8 år siden

Smurfen treffer igjen!
Idag den 28/3 fortalte Smurfen at noe ville skje, og her er 72 mennesker drept i en familiepark.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Her-lekte-barn-i-gar-I-dag-er-tragedien-total-29-av-72-drepte-er-barn-8408566.html

Tross dette elende vil jeg nok engang påpeke din besittelse av infor. Takk for at du deler.
Det er en sak jeg vil ta opp i denne teksten som gjelder Eplet og treet. Du tar historien om Annunakiene og deres syn på “skapelsen”, og ved dette tar du opp historien om Adam og Eva som får spise eplet av kunnskapens tre/livets tre, kall det hva du vil. Du beskytter at vi ikke burde ha kunnskap, du beskytter en gud som setter regelverk for menneskeheten. Hvorfor skal ikke vi mennesker kunne få skape i fritt spillerom uten regler? Er det ikke det skapelse handler om? Det å sette regler på oss, innlemmer oss til å være slaver av en skaper, og kun ‘skape’ innenfor visse rammer. Hvor har du det fra at vi ikke burde skape av helheten?
Om du har Ying og du har Yang, og du gjør som kristendommen ber degn, nemmelig kun skape i den “gode siden”, vil du som menneske aldri kunne lære deg helheten av å være menneske. For å kunne utvikle oss 100% må vi lære alt om både ying og yang, men det tillater ikke Guden i bibelen oss, noe som gjør at vi blir på stedet hvil i vår utvikling. Jeg henviser ikke til vold eller kriminalitet, men jeg sier at å skape i helheten fremfor det som smaker best på tungen, er det som også gjør deg hel.
Når det gjelder historien om lucifer og gud i bibelen, tror jeg bibelen er skrevet om til fordel for de som skal styre religionen ved å si at Gud er den som lager regler mens Lucifer er den gærne som gjør som han vil. Hvorfor skulle ikke vi mennesker som da er en skapelse av Gud kunne gjøre som vi vil? Hvis Gud har skapt oss i en kjøttkropp inkludert en sjel fra han selv, noe som gjør mitt sinn kreativt, hvorfor skulle jeg da ikke kunne bruke kreativiteten min, som igjen fører til nyskapelse!?
Jeg tror bibelen som den er skrevet idag er skrevet slik at Guden i bibelen ER Satan, og Gud er latterliggjort til den som ønsker frihet for egne valg og at vi er indoktrinert til å tro at regler er det som holder oss gode, på samme måte som Georgia Guidestone. De 10 nye bud i steintavlene eller ? 10 nye regler.. Er Gud den allmektige som vet alt og kan alt så interessert i å sette regler på sine egne skaperverk? Trukke det ass!

Snow
Snow
Abonnent
Svar til  Alexander B.
8 år siden

Alexander B. · 28. 03. 2016 kl 10:50
Smurfen treffer igjen!
Idag den 28/3 fortalte Smurfen at noe ville skje, og her er 72 mennesker drept i en familiepark.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Her-lekte-barn-i-gar-I-dag-er-tragedien-total-29-av-72-drepte-er-barn-8408566.html

skjedde ikke det i går da? den 27?

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Alexander B.
8 år siden

“…du beskytter en gud som setter regelverk for menneskeheten. Hvorfor skal ikke vi mennesker kunne få skape i fritt spillerom uten regler?” Det er jo nettopp det vi har gjort; lagd våre egne lover og regler. Du ser vel hvor ille det har blitt, og hvor ille det vil bli?

“Er det ikke det skapelse handler om? Det å sette regler på oss, innlemmer oss til å være slaver av en skaper, og kun ‘skape’ innenfor visse rammer.” Hvis du skapte noe, ville du ikke da også satt reglene og lovene? Det er det Gud har gjort, ikke for å slavebinde oss, men å fri oss fra menneskene og de reglene visse selvutnevnte mennesker lager for å beskytte seg selv. Disse menneskene, som lager disse lovene, følger Lucifer/Satan, som inntil videre er hersker på planeten Jorden, men det er ikke så lenge igjen.

“For å kunne utvikle oss 100% må vi lære alt om både ying og yang, men det tillater ikke Guden i bibelen oss, noe som gjør at vi blir på stedet hvil i vår utvikling.” Jo, Gud har gitt oss fri vilje, slik at vi skal lære. Følger vi Lucifer blir det krig, sult, ødeleggelser og fattigdom, og stopper vi ikke det, blir det verre og verre for hver gang vi reinkarnerer. Utviklingen skal skje spirituelt, ikke materielt eller teknologisk.

” Jeg henviser ikke til vold eller kriminalitet….” Hvem skal bestemme hva som er kriminelt? Hvorfor skal noen mennesker bestemme at folk skal betale skatt? Hvorfor skal noen mennesker bestemme at f.eks marihuana skal være forbudt? Hvorfor skal noen mennesker bestemme at nyfødte skal ta vaksiner? Hvorfor skal noen mennesker bestemme at alle må gå på skole og at alle skal lære akkurat det? Hvorfor skal de som lager lovene også ha voldsmonopol? osv.

“Når det gjelder historien om lucifer og gud i bibelen, tror jeg bibelen er skrevet om til fordel for de som skal styre religionen ved å si at Gud er den som lager regler mens Lucifer er den gærne som gjør som han vil.” Det er det mange som sier, fordi Lucifers “Gjør hva du vil” er så mye greiere å forholde seg til enn reglene i Bibelen. Så kan man selv tenke seg: hvis alle gjorde som de ville, hvordan vil det til slutt bli?

“Hvis Gud har skapt oss i en kjøttkropp inkludert en sjel fra han selv, noe som gjør mitt sinn kreativt, hvorfor skulle jeg da ikke kunne bruke kreativiteten min, som igjen fører til nyskapelse!?” Fordi vi er ikke er her for å skape noe nytt, men vi er her, i fengsel, karnerte i menneskekropp, fordi vi gjorde opprør sammen med Lucifer, mot Gud i himmelen, tapte, og ble plasserte her, som straff. Og Bibelen er en guidebok for å komme oss vekk herfra, ut av fengselet, og den forklarer også hvor lang tid vi har på oss.

“Jeg tror bibelen som den er skrevet idag er skrevet slik at Guden i bibelen ER Satan…” Fordi skaperen av deg og fengselsplaneten setter reglene, og de reglene ikke passer deg?

“Vi er indoktrinert til å tro at regler er det som holder oss gode” Hvem skal bestemme hva som er godt og ondt om det ikke er den som har skapt oss? Hvis det er slik at det skal være opp til hver enkelt å bestemme og gjøre som man selv vil, så kan jo jeg si at jeg vil drepe X, i og med at jeg kan gjøre hva jeg vil. Så kan X si at han ikke er enig, fordi han ikke liker vold, men hva X mener er jo likegyldig, fordi alle kan gjøre som de vil. Regner med du ser problemet.

“Er Gud den allmektige som vet alt og kan alt så interessert i å sette regler på sine egne skaperverk? Trukke det.” Selvfølgelig, den som skaper, vil også sette reglene. Men Han ga oss alle fri vilje; om du vil følge Skaperens regler eller noen andres. Valget er opp til hver enkelt – og konsekvensene også.

Alt det du skriver er en 180 graders bending av Bibelen, og jeg håper du vender om før det er for sent. Heldigvis har vi en Gud/Skaper som tilgir de som innrømmer sine synder.

Alexander B.
Forfatter
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

Hei Balle Clorin :)
Jeg ser vi har veldig ulike meninger på hva som støtter opp et regelverk og hva som er fri vilje her!
Personlig ser jeg ikke regelverk og fri vilje som to muligheter som går hånd i hånd i harmoni.
«…du beskytter en gud som setter regelverk for menneskeheten. Hvorfor skal ikke vi mennesker kunne få skape i fritt spillerom uten regler?» Det er jo nettopp det vi har gjort; lagd våre egne lover og regler. Du ser vel hvor ille det har blitt, og hvor ille det vil bli? <- Nå er det jo nettopp dette som er hele problemet primært, nettopp det faktum at vi har fått påført oss regler. Hadde vi ikke hatt dem, hadde vi jo heller ikke vært bundet mot et regelverk som fører menneskeheten i en viss retning. Bind alle greinene på et tre i èn retning og greinene vil gro i den retningen, la treet gro på egenhånd å gjøre som det vil, og det gror i alle retninger.
Jeg tror at hvis du skal bruke bibelen som en ledebok for livet ditt, og at dette er din sti for hva som er rett og hva som er galt, så er alle mine argumenter og alle mine synspunkt djevelsk sett fra det perspektivet du har om du sier at jeg har 180 graders vinkel på bibelen, noe du forøvrig har ganske rett i. Jeg tror at sjelen vi fikk utplassert i vår kropp er av Gud selv, og at den kreative delen i oss gir oss som treet mulighet til å stake ut de greiene vi skal i de retningene vi skal uten at noen skal fortelle oss hvem vei som er rett. Og at du sier at 'vi' gjorde opprør mot gud, så må jo du være en av de falne englene selv, for ifølge bibelen gjorde jo ikke menneskene opprør, det var det de nå falne englene som gjorde, så vi mennesker er ikke her på samme vilkår som dem. Men du ser igjen hvem som lager regelverk for befolkningen, du ser hvem som har skrevet om de hellige skriftene opp gjennom tidene, du ser hvem som har gitt deg de 10 nye bud. Hvis du føler at å leve i et regelverk for ditt sinn, men samtidig mener du skal ut av fengselet og at en bok skrevet av noen som ikke nødvendigvis ønsker deg veldig godt, er den rette veien for deg, vel min broder, da er det ikke meg det er for sent for angående mine synder. Jeg har gjort opp mine synder og jeg er fortsatt i gang med progresjonen om å gjøre ferdige mine synder, dog at jeg kaller det karma. Så kanskje min gud naturen/moder jord legger inn noen gode ord hos for hvem enn ekstern gud som skal befri oss fra det onde :)

Evi
Evi
Abonnent
Svar til  smurfen
8 år siden

Du legger sammen psykopater, og sosiopater. Det går ikke. Bare en prosent ca.er ekte psykopater, født med en trang til å skade. Resten er sosialt skapt, enten fra man er liten, eller gjennom mishandling, eller krig, eller andre traumatiske erfaringer. Men dette er mennesker som er”snudd, vrengt” De kan få mye hjelp. Men uten hjelp, vil de forsøke å gjenta sitt mønster av destruktiv adferd, og også påvirke andre i negativ retning. For å si det litt banalt.

Alexander B.
Forfatter
Svar til  smurfen
8 år siden

Først og fremst vil jeg takke for komplimentet du gir og si takk i ligemåde :)
Jeg forstår saken din, og jeg benekter ikke det du skriver annet enn at jeg vil legge frem at det finnes flere enn èn sannheter.
Når det kommer til bibelen og dens fortelling om skapelsen og historien etter dette, vil jeg si at dette mest sannsynelig er en sannhet fra noens perspektiv. For hvem er folkene i bibelen, og hvem prater de egentlig om?
Om du tar utgangspunkt i Noah som du prater om, så vet vi jo hvordan den historien startet og hvordan den avsluttet. Men det som er moro å se på i etterkant, er hvor Noah havnet når havet senket seg, og dette vet vi i dag er i Kaukasusfjellene.
La oss spole litt tilbake på det du sier her angående Mu og Lemuria, som i og for seg er samme sak (Mu forkortelse for Lemuria)
Det er veldig mange historien angående de gamle kontinentene og de gamle sivilisasjonene, men som jeg har forstått det, eksisterte Lemuria som da lå i stillehavet, og Atlantis som da lå i Atlanterhavet på samme tid. Lemuria fokuserte primært på å utvikle sitt feminine sinn, dvs den kreative delen av seg selv, skapelsen og utviklingen av sinnet, men Atlanterne var mer innenfor den teknologiske biten, der de gjorde nettopp som du sier, at de fokuserte på genteknologi osv slik de gjør i dag.

Det oppsto som alltid en uenighet som det ofte gjør med feminin og maskulin kraft, som igjen førte til krig.
Det sies at det var atomkrig, og det sies at en meteor traff jorden og la land under hav, og helt hva som er rett er jeg noe usikker på, men det vi vet er at begge kontinentene idag ligger under havet, med unntak av påskeøyene og hawaii som er de gjenværende toppene av Lemuria.

Og litt tilbake til bibelen der Noah lander på fjelltoppene i Kaukasus, er nå den hvite rase slik vi kjenner den tilbake og i live den dag i dag. For hva kalles den hvite rase? Jo Caucasian! Og da er de store spørsmålene selvsagt lagt til rette for hvem bibelen sikter seg inn på.
For det var absolutt overlevende fra Lemuria også. Helt hvem disse er er vansklig å si, men jeg vil tørre å påstå at den asiatiske rasen, dvs Mongolerne (Som da er “grunnrasen til det orientalske utseendet) og aborginerne er folket som overlevde tapet av Lemuria.
(Jeg vil ikke bryne meg på å si at Sør-Amerikanske indianere er en egen rase, da de nord-amerikanske er sporet til å være vandrere fra det mongolske folket, og det hevdes at de sør-amerikanske også er i familie med de nord-amerikanske)

Bibelen fokuserer herved på den hvite rasen og hvordan de overlevde floden. For vi vet jo alle hvem Hitler var svært interessert i å finne etterkommerne av under 2.verdenskrig, det var jo selvsagt Atlanterne.
Jeg sier ikke at bibelen er feil, jeg sier ikke at bibelen ikke inneholder de rette elementene av sannhet, men jeg sier at bibelen er et pizzastykke av sannhet som mest sannsynelig er helt korrekt, men det vil ikke si at man har smakt hele pizzaen selv om man smakt et stykke :)

Det jeg prøver å fortelle her, er at bibelens tolkning har noe for seg, men bibelens tolkning slik jeg ser den, er å fremskynde sitt høyere selv innenfor den maskuline hjernehalvdelen. Det å fange ting innenfor termiske kategoriseringer som feks tall og bokstaver, gjør at man fanger en situasjon eller et element i fokuset for det man MÅ se!
En følelse har ikke et tall eller en bokstav på seg, og kan utvides i det brede og det lange, fordi skapelsen gjør det mulig å endre følelsen. En lyd kan settes tall på, men man kan aldri føle tallet slik man kan føle lyd.
Den maskuline hjernehalvdelen trenger bekreftelsen av lyden slik at man kan lese av lyden, den feminine hjernehalvdelen vil bare føle lyden!

Det å drive med sjamanisme, som da er religionen fra de gamle Mongolerne som skapte sjamanisme i Atlaifjellene (Samene hevder at deres forfedre skapte sjamanisme i de fjellene og at det er der sjamanismen kommer fra) er måte å føle på, kjenne, telepatisere, heale og være nær naturen. Dette er den urgamle religionen spredd rundt i verden i dag, og tilsvarer den motsidige part av det å ha ord og tall. Sjamanens vei har ikke tall, den har ikke nødvendigvis fine ord om både det ene og det andre, det handler om nuet, det handler om naturen og det handler om mennesket, og frykt er aldri lagt sidelengs med å leve. Det finnes ingen regler innenfor sjamanisme, det finnes ingen som henter deg til helvete om du ikke følger reglene innenfor sjamanisme. Så hva om det jeg sier er at sjamanismen er den ene ‘religionen’ der du lever i det feminine levesett, mens kristendom og andre “likesinnede” religioner er for å fôre den maskuline hjernehalvdelen?
Ingen av religionene er rett eller gal, men sett fra et annet perspektiv er de bare ulike fordi de er hver sin del av helheten og er dualiteten av hverandre :)

Jeg vet dette kan virke veldig veldig veldig ‘far out there’ for den eventuelle leseren og kanskje til og med for den jeg svarer til nemmlig Smurfen, men jeg vil igjen påpeke den elementære forskjellen på hva jeg egentlig prøvde å fortelle litt lenger oppi her.

Jeg vil igjen også påpeke at jeg virkelig verdsetter informasjonen du deler, for den er svært nyttig og innholdsrik. Du har tydeligvis lært deg språket av hva jeg kaller det maskuline språket helt og holdent, og forstår de dypere elementene av hva de tror de kan skjule for befolkningen. Håper du fikk en forståelse av vår uenighet og kanskje til og med fikk noe å tenke på sett fra et annet perspektiv, så vil jeg også bare si at jeg absolutt ikke er en satanist, men en ydmyk ung herremann fra norges urfolk :)

(Kanskje jeg burde skrive artikkel om dette temaet?)

Nash Rothanburg
Nash Rothanburg
Anonym
8 år siden

Skjønner ikke hva alt skriket om at jorden må senke antall innbyggere – faen, vi er jo altfor mange nå. Så hva er galt med å nedskalere? Det er jo ikke som om vi har noen annen plass vi kan dra når denne plassen går til helvete. Javel så dør de fleste av oss, noe vi ville gjort uansett men planeten overlever forhåpentligvig. Og hvis Lucifers 10 bud virkelig er slik som nedskrevet der så tar jeg imot det med åpne armer – vi andre idioter ødelegger alt vi kommer over uten å ta hensyn til natur og jorden.

Vi klager og syter på at det ikke er bra nok, men når det først er noen som si er det, stikker vi halen mellom bena, skyter og så stikker av….. Er det rart vi kjører oss selv lukt i dass?

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
Svar til  Nash Rothanburg
8 år siden

Hvis du mener det er for mange på jorden, foreslår jeg du starter med deg selv.

laila sivertsen
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
8 år siden

hvet du det tenkte jeg og oppi din komentar kommer det en tanke de kan jo melde seg som frivillige når de mener det er for mange ja de by boerne (har ett finere navn) som ikke ser skogen for bare trær

Darious Pajeski
Darious Pajeski
Anonym
Svar til  Balle Clorin
3 år siden

Det er da fortsatt enorme ubebodde områder i verden og plass til milliarder av flere mennesker. så dette med overbefolkning er en myte, men at det på mange byer rundt om i verden med alt for mange mennesker, er det liten tvil om, men dette er da enkelt å løse om politikerne viser vilje til det. men de gjør det motsatte for å enklere klare og forslave og overvåke folket.

Balle Clorin
Balle Clorin
Anonym
8 år siden

Nok en bra artikkel, Smurf.

Europa ligger etter tidsplanen om overvåkning og kontroll; politistaten er fremdeles et stykke unna. Da må flere slike “terroraksjoner” til, slik at mer politi, kontroll og overvåkning vil bli akseptert blant folk. Men det virker som om befolkning i Europa er mer trygge på seg selv og mindre lettlurte enn amerikanerne, så systemet må presse hardt på:

E-sjefen vil ha frie tøyler til å overvåke all datatrafikk: http://www.tu.no/artikler/e-sjefen-vil-ha-frie-toyler-til-a-overvake-all-datatrafikk/276167

En av Washington Posts ledende etterretningsjournalister (?!!?), Greg Miller, mener Europa må følge i USAs fotspor før det er for sent: http://www.nrk.no/urix/advarer-mot-manglende-satsing-pa-etterretning-i-europa-1.12871624

Evi
Evi
Abonnent
8 år siden

Jeg antar at It goes without sying, når du glemmer å nevne smurfeplaten. Jeg syns iallefall at den platen overgår alt. Uten å påberope meg å være synsk, så regnet jeg med at du ikke ville klare å nøye deg med en smurf..
Men er det noen kose-smurf? Kan ikke huske det….kanskje en dr.jekyll&mr.Hyde-smurf..unnskyld, jeg bare tuller. Skal sjekke linkene. Takk for den ultimate påskenøtte/påskekrimmen, iallefall.

« Forrige artikkel

Verdens mest aggressive supermakt klar for 3. verdenskrig

Neste artikkel »

Fiskefusk og mordtrusler fra Norske myndigheter

71
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x