Svalbard Frøbank

Politiker avslører kynisk maktelite i Norge

117.4K visninger
27 minutter lesetid
114

En norsk politiker hevder at det eksisterer omfattende høyteknologiske undergrunnsbaser i Norge som hemmeligholdes. Disse er kun ment for makteliten, ledende politikerne og spesielt utvalgte personer ved en eventuell global katastrofe.

Resten av den norske befolkningen skal etterlates for å dø. Dette hevder en aktiv, norsk politiker med militær bakgrunn. Hans identitet er blitt stadfestet. På grunn av sin egen sikkerhet ønsker han ikke å oppgi sitt navn offentlig.

Den norske politikeren oppgir at massive undergrunnsbaser blir hemmeligholdt for folket av regjeringen og ledende politikere. Disse skal bli benyttet av makteliten i Norge ved en eventuell fremtidig katastrofe. Alle anleggene har vært under oppbygging siden 1983 og de siste vil stå ferdig senest i 2011. Det politikeren hevder angående undergrunnsbasene, antyder at regjeringen og ledende politikere i Norge er en liten brikke i et stort spill styrt av den globale makteliten.

De viktigste sannhetene er sannsynlig å bli de som samfunnet minst ønsker å høre på det tidspunkt.
– W. H. Auden

Norsk politiker som kilde

Nordmannen som skrev denne meldingen gjorde det under sitt eget navn og har lagt ved en rekke bilder av seg selv blant annet sammen med statsminister Jens Stoltenberg, Canadas tidligere statsminister Kim Cambell og den nå avdøde pakistanske politikeren Benazir Bhutto.

Disse har vi i redaksjonen fått tilgang på samt politikerens navn. Forståelig nok kan ikke navnet oppgis eller bildene legges ut uten samtykke. Informasjonen nedenfor er originalt mottatt av Project Camelot.

Det er ingen harde vitenskapelige data i hans advarsler. Informanten forklarer ikke nøyaktig hvordan eller hvorfor Planet X som han nevner er en trussel. Kilden sier det han hevder å vite og intet mer.

Inngangen til Svalbard Global Seed Bank. Foto: Cierra Martin, CC BY-SA 2.0.

Politikerens egne ord

Sitat: Jeg er en norsk politiker. Jeg ønsker å si at svært vanskelige ting kommer til å skje fra 2008 til 2012. Den norske regjeringen bygger flere og flere undergrunnsbaser og bunkere som de kaller «arker». Når de blir spurt om hva de er til, svarer de enkelt og greit at det er for beskyttelse av Norges befolkning. Når jeg spør om når de vil stå ferdig, får jeg som svar «før 2011». En god del andre land gjør det samme.

Jeg har møtt en rekke andre betydelige politikere og verdensledere (kan bekreftes av bildene som er oversendt). Alle de vet om dette, men de ønsker ikke å skremme opp folket eller skape massepanikk.

Planet X kommer og Norge har begynt med lagring av mat og frø på Svalbard og en rekke andre steder i Norge med hjelp fra USA og EU. De vil kun redde de som er i makteliten og de som kan bygge opp igjen samfunnet, slik som leger, forskere og så videre.


Offisielt er prosjektet kalt Svalbard Global Seed Vault. Bak sponsorene står Bill Gates som har investert hele 180 millioner kroner av egen lommebok sammen med Rockefeller Foundation (relatert til New World Order), Monsanto Corporation (genmanipulerer mat), Syngenta Foundation (pantenterer frø) – og regjeringen i Norge.

Når det gjelder meg, så vet jeg allerede at jeg skal dra før 2012 til et område i Mosjøen hvor vi har et dyptgående underjordisk militært anlegg. Der er vi delt inn i sektorer (rød, blå og grønn). Disse leirene er blitt bygd for lenge siden.

Alle sektorene og basene er koblet sammen via tunneler og har såkalte skinnebusser som kalles «NOAH 12» (som i Noahs ark) som kan ta deg fra en base til en annen. Dette er for at de skal kunne være i kontakt med hverandre. Kun store dører separerer de slik at hver enkelt sektor ikke blir kompromittert på noe vis. Skinnebussene er transportmidler mellom de ulike basene under jorden. De har systemer med disse overalt. De er hovedsakelig benyttet av militæret som kontrollerer alle sammen.

Jeg har vært innom en rekke undergrunnsbaser. Vi benytter skinnebussene for å komme oss rundt. Kun noen få spesielle personer ble utvalgt til omvisningen. De som er i ledetråd med makteliten kjenner til dette.

Jeg er svært sørgmodig på grunn av det jeg vet. Ofte kommer tårene frem med andre som vet at så mange vil få vite sannheten alt for sent, og da vil det være over for dem. Regjeringen har løyet til folket siden 1983 og frem til nå. Alle ledende politikerne kjenner til dette i Norge, men få vil si noe til folket og offentligheten fordi de er redd for å ikke bli med i skinnebussene som vil ta de til basene hvor de vil være trygge.

Mange vil dø

Folk som vil bli forlatt på overflaten for å dø vil ikke få noe hjelp. Planen er at 2 millioner nordmenn skal være trygg og resten vil dø. Det betyr at 2.600.000 vil omkomme uten å vite hva som skjer.

Alle regjeringer i verden er klar over dette og de sier bare at det kommer til å skje. Hvis de røper noe til noen er de garantert død. Men jeg bryr meg ikke lengre om meg selv. Mennesket må overleve og artene må overleve. Folk må få vite dette.

For de av dere som kan redde seg selv, kan jeg bare si at du bør komme deg opp i høyere strøk og finne huler opp mot fjellet hvor du kan ha matlagre for minst fem år med boksmat og vann til å vare en stund. Strålingspiller og biodrakter er også å anbefale hvis budsjettet ditt tillater det.

Gud vil ikke hjelpe oss. Kun hver enkelt person kan individuelt utgjøre en forskjell. Vær så snill å våkne opp!

Jeg kan forsikre deg at ting vil skje. Det er fire år igjen til å forberede sluttspillet. Skaff deg våpen, opprett overlevelsesgrupper og et sted hvor du kan være trygg med mat for en stund. Bare se deg rundt: De bygger undergrunnsbaser og bunkere overalt. Åpne øynene deres, folkens. Spør regjeringen om hva de bygger og de vil si: «Åh, det er bare et lager for mat», og så videre. De blinder deg med alle løgnene.

Politikere med skjult agenda

Jeg ser ofte at de norske topp-politikerne opptrer som om de er kontrollert i enhver tanke. Det er som om de er fortalt å gjøre ting på spesifikke væremåter. Det er tydelig for meg hvem de er og hvem de ikke er. Du kan se det i øynene og i mentaliteten deres.

Husk at de som kommer til å være i eller i nærheten av byområder i 2012 er de som kommer til å bli rammet først. Senere vil militære styrker rense ut resten av de overlevende og de har en skyt for å drepe-ordre hvis det oppstår motstand under transporten til leire hvor alle vil bli merket med et nummer og en merkelapp.

Allmennheten vil ikke vite hva som skjer før til siste slutt fordi regjeringen ikke ønsker å skape massepanikk. Alt vil skje i skjul og regjeringen vil rett og slett bare forsvinne.

En tur i undergrunnsbasene

Når jeg deltok i militæret ble jeg på et tidspunkt gitt en oppgave å få noe ut av en base og levere det til en annen base. Vi ble fortalt: «Ikke still noen spørsmål. Bare gjør jobben din». Når vi landet utenfor basen, ble vi transportert i lastebiler til utsiden av basen hvor det var store dører som ble tungt bevoktet av militært personell. Eller det virket som de var militært personell, men de hadde ulike uniformer på seg: Oransje og svarte uniformer hvor de oransjekledde hadde et gullfarget triangel på seg og de svartkledde hadde en grønn triangel.

Triangelet pekte nedover som en opp-ned pyramide og det hadde noen merkelige symboler i seg. For meg så det ut som bokstaven E, men linjene var ikke koblet til bokstaven slik vi skriver denne bokstaven. Den var utformet som en E, men i midten pekte bokstaven innover. Symbolene var rett over brystkassa på venstre side av de sortkledde og på capsen de hadde på seg. Symbolene var slik som et ordinært merke, men tydelig nok til å kunne se de.

Vi gikk inn de store dørene. Jeg tenkte: «Hva i huleste er dette», og følte meg litt skremt til å begynne med. Det var som tatt ut av en science fiction-film. Dette var første gang jeg var inne i en slik base.

Vi kom så inn i en 500 meter lang tunnel hvor det var flere av dette militære personellet med våpen som ventet med videre transport for oss. Vi ble delt opp i grupper. Noen ble sendt en vei, mens jeg og min gruppe ble bedt om å følge de svartkledde vaktene til en annen lokasjon. Når vi kom frem til enden, ble vi bedt om å ta på oss noen masker «for vår egen beskyttelse».

Jeg tenkte: «For vår egen beskyttelse? Er vi ikke allerede godt beskyttet ved å være inne i dette enorme undergrunnskomplekset med væpnede vakter?»

Vi ble så bedt om å gå inn på en skinnebuss. De var drevet av en slags form for blå krystallenergi. I det minste var det slik det så ut. Når vi satt inne i disse bussene spurte jeg en av vaktene: «Hva er dette?» Han svarte: «Det trenger du ikke å vite».

I fronten hvor operatøren satt, var det et vindu med en boks rett ved siden av ham. Rett før han startet kunne du se store blåfiolette krystaller utstråle en fiolett-blåaktig lys, ikke som blendet deg, men som var ganske pent å se på. Jeg har aldri sett et slikt energilys eller krystall noen andre steder. Jeg tenkte således at dette måtte være kraftkilden. Jeg antar at energifeltet som vi gikk gjennom før vi kom til innsjekkingen var drevet av disse krystallene ettersom det var samme type lys.

Senere inne i basen så jeg at noen personer jobbet med disse blåfiolette krystallene. De var større enn de jeg hadde sett i skinnebussen, rundt en meter lang, og de var plassert på en linje en etter en. De kjørte et spesielt lys gjennom de. De var blåfiolett og når de ble opplyst på innsiden ble de mer blåaktig og hadde en sterkere farge. Personene hadde på seg hvite masker og briller og sto på avstand når lyset gikk inn i krystallene. Jeg var rundt 20 meter unna. Vi ble raskt ført av sted når de sa: «Kom igjen, gå videre!»

Jeg kunne se at det var et tunnellignende system og de andre skinnebussene gikk så raskt at du bare så et lysglimt som føk forbi. Det virket som det var et vakuumbasert system hvor det ikke er noe luftmotstand.

Skinnebussene var nesten like stor som selve tunnelen. De var rundt 12 meter lang og hadde en spiss form foran og bak, og hadde seter for 10 personer med operatøren. Du kunne kjøre de begge veier og det var ikke nødvendig å snu de. De var forseglet på innsiden etter at du gikk inn i de.

Det var også egne rom for last som du kunne ta med deg, men ikke mye. Det var ganske mange av disse skinnebussene rundt omkring, og de passerte akkurat som et lys passerer i et glimt. Jeg fikk ikke sett de andre skinnegangene ettersom det gikk så raskt. Du glemmer å se deg rundt når du er på innside av en av disse. Du konsentrerer deg heller om magen din.

Disse skinnebussene bevegde seg ekstremt raskt. Jeg har aldri sett noe lignende tidligere. Når vi kom frem på endestasjonen, følte jeg meg kvalm og de andre personene som var der følte det samme. En av vaktene sa det pleide å skje første gangen med alle.

Når vi kom ut, fikk vi tildelt briller og bedt om å gå gjennom en sikkerhetssjekk. Her blir alt uhyggelig. Det var vakter med våpen overalt og et nytt energifelt som vi måtte gå gjennom. Jeg tenkte: «Her burde jeg ikke være».

Så gikk vi gjennom dette energifeltet og kom ut i et annet rom. Jeg la merke til en skjerm på siden av veggen hvor det sto: «HUMAN – NOT HUMAN – PURE – NOT PURE». Resten av det som sto på skjermen var et merkelig språk som jeg aldri har sett før.

Vaktene ba oss om å bytte klær inne på et rom og bli med de videre. Når vi hadde gjort det, sa de det var tid for å gå videre ned. Igjen tenkte jeg: «Hvor stort er dette stedet?» Vi kom akkurat ut av et skinnesystem som gikk milevis… og det var mer?

Vi ble ført videre til et heissystem med seter som skulle ta oss ned, eller det var hva jeg trodde den skulle gjøre. I stedet gikk den sideveis i rundt tre minutter. I dette stedet ble tid en ukjent faktor fordi vi hadde ingen mulighet til å vite hva tiden var da de hadde tatt fra oss alt ved innsjekkingen.

Alt jeg kan si er at når jobben var gjort, skjønte jeg at verden ikke er slik den ser ut til å være og at mye er skjult for befolkningen. Det gjør meg trist og redd.

Trussel fra rommet

Senere når jeg ble politiker, begynte jeg å grave i dette fordi jeg ønsket flere svar. Det jeg fant ut var at disse basen var overlevelsesbunkere for regjeringen, noen av folket og militæret for å overleve på innsiden. Det er en trussel fra utsiden som kommer til å skje i år 2012 og undergrunnsbasene er bygd for at deler av den menneskelige rasen skal kunne overleve.

Planet X er kjent informasjon for alle som jeg har snakket med til nå. Den norske regjeringen kjenner til dette og holder det skjult for offentligheten. De har sporet dette objektet i en lang periode nå og ble gitt den første advarselen fra USA.

Jeg vet at det eksisterer 18 baser i Norge. Jeg vet ikke hva mange av farene er da jeg ikke er noe vitenskapsmann, men ut fra det jeg vet så vil de ulike regjeringene dra før 2012 til basene. Hvis dette objektet passerer oss, vil det bli svært mange problemer på overflaten på jorda. Det er alt jeg vet. Dette er årsaken til at de vil gå under jorda.

Hvis en slik hendelse kommer, har de sørget for at de vil ha forsyninger under jorda i fem år eller mer for å unngå dette. Når de vet det er trygt på overflaten, vil de gjenoppbygge samfunnet igjen. Vi ble akkurat fortalt at vi må dra før 2012 og at det er noe i verdensrommet som kommer til å forårsake store ødeleggelser.

Jeg vet ikke om det er en trussel fra selve sola eller Planet X. Jeg er ikke så inne i det vitenskapelige i ting. Jeg forteller bare det jeg har sett og blitt fortalt og intet mer. Jeg vil ikke få noe annet enn problemer ved å legge ut dette og jeg har intet behov for å villede noen. Jeg gjør dette kun for å avsløre hva som er i ferd med å skje i Norge og at noen kanskje vil overleve det som vil komme. Jeg kan si at jeg har allerede sagt for mye, men du er nå advart…

Jeg har intet behov for å finne på dette eller skape massepanikk. Jeg ønsker kun å fortelle allmenheten om hva som vil komme, så jeg har gjort det jeg kan fra min side.

Frykt holder sannheten skjult

De som vet sannheten er redd for å fortelle om det de vet da de frykter for sine liv. Jeg vil at publikum også skal vite hva som foregår. Alle de ledende politikerne i Norge kjenner til dette. De vet også at hvis de avslører noe som helst vil de bli fjernet fra sin stilling og bli nektet tilgang til de ulike undergrunnsbasene når tiden er inne.

Fremtiden for mine barn er alt jeg kan tenke på – og alle andre barn som vokser opp i den nye verden. Vi må gjøre noe for de slik at de kan vokse opp og vite hva deres foreldre gjorde for dem, slik som å gi denne informasjonen til folk som deg. Vennligst del denne informasjonen med resten av internett. Når tiden kommer, vil folk overleve på grunn av informasjonen de har fått fra ulike nettsider på internett.

Det er mye i denne verden som ikke er kjent for offentligheten. Jeg kan si en ting om alt dette:

Ikke gå stille inn i natten. Vær rede og ha tro på deg selv. Det er ingen hjelp i å stole på regjeringen. Stol kun på deg selv. Ta forholdsregler for å være trygg med din familie. Gå sammen med andre. Jobb sammen for å finne muligheter til å løse alle de utallige problemene du vil møte.

Vennlig hilsen
[Navn og bevis på identitet vedlagt]

Svalbards globale frøbank. Illustrasjon: Statsbygg

Arrestert av Politiets sikkerhetstjeneste

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) er klar over politikerens identitet og overvåker hans e-post og mobiltelefoner kontinuerlig. Den norske etterretningstjenesten var involvert da Camelot-teamet var i Norge tidligere i år. Politiet gikk til arrestasjon av den norske politikeren dagen før et avtalt møte med Project Camelot slik at de ikke fikk intervjuet politikeren nærmere.

At de ikke lyktes i å komme i kontakt med politikeren da de møtte opp i Oslo kan antas å bygge opp under personens troverdighet. Project Camelot skal etter sigende betraktes som «farlige» av den norske etterretningstjenesten.

En rekke korrespondenter i Norge og Sverige som har vært i kontakt med Project Camelot, inkludert to vitenskapsmenn og en tidligere etterretningsoffiser, bekrefter at undergrunnsbasene eksisterer som skissert.

Endret sin historie

Etter å ha sluppet fri etter arrestasjonen en uke senere endret politikeren historien sin noe. Informasjonen ovenfor opprettholdes som angitt med unntak av at han nå mener at informasjonen om Planet X er desinformasjon. Hvorfor er det viktig for PST at man ikke snakker om noe som ikke eksisterer i deres øyne? Er det for å unngå panikk i befolkningen eller er det for å hemmeligholde fakta – eller begge deler?

Endrede uttalelser kommer typisk enten av at politikeren rett og slett har misforstått informasjonen eller at han er blitt truet til stillhet. Vi overlater det til deg å tolke denne endrede uttalelsen.

Globalisering en fare for rikets sikkerhet

Project Camelot oppfattes som en trussel av den globale makteliten med alle sine avsløringer, men hvorfor av den norske PST? Makteliten har for lengst fått innpass i Statens mange instanser ifølge journalist Per-Aslak Ertresvåg.

For få år siden ble det foretatt en departemental analyse av de viktigste farene for terroranslag mot Norge. Resultatet av analysen ble omtalt i Dagsavisens artikkel «Globaliseringsmotstandere en fare for rikets sikkerhet» som intervjuet daværende statssekretær i Justisdepartementet, Jørn Holme. I dag er han sjef for politiets etterretningstjeneste PST.

Nedenfor ser du et utvalg med relaterte artikler fra andre Norske medier som har vært i nyhetsbildet den senere tiden:

Statsministeren nekter å gi ut internt notat i DnB NOR-saken.
Vil ha Jens Stoltenberg for retten.
Tullete tabbe, profesjonell cover-up.
Statsministerbolig til 350 millioner kroner.
350 milliarder i krisepakke – Galskap satt i system.
Krisepakken havner slik.
Norges Bank selger alt gullet.
Norges gylne tabbe.
Arvegullet som forsvant.
Korrupsjon florerer i Norge – spesielt i offentlig sektor.

Planet X – Nibiru

Ettersom politikeren omtaler noe som kalles «Planet X» så tar vi en nærmere titt på denne. Nibiru som den også kalles fra oldtiden, kommer fra Sumerernes nedskrivninger og betyr «den kryssende planet». Nibiru passerte jorda sist i 1600 BC ifølge historiske nedskrivninger og dens meget lange kretsløp er på over 3600 år. Dermed havner vi ut med at Nibiru skal passere jorda på nytt igjen i disse tider.

I nyere tid tyder det på at den aktuelle planeten ble oppdaget av NASA i 1983 med deres Infrarøde Astromomiske Satellitt (IRAS). Dette er forøvrig samme årstall som politikeren refererer til. Planet X er rapportert til å være 2,5 til 4 ganger større og ha 23 ganger høyere tetthet enn jorda. Det er antatt at Planet X vil passere i nærheten av vår planet. Politikeren hevder det vil skje rundt 2012. Det er også blitt rapportert i stor grad at Sydpolteleskopet (SPT) som er satt opp av den amerikanske staten er bygd for å følge Planet X.

Planet X ligger bortenfor kretsløpet til Pluto. Den ble først rapportert i New York Times 19. juni 1982:

Noe der ute bortenfor de fjerneste delen av solsystemet lager forstyrrelser på Uranus og Neptun. En gravitasjonskraft forstyrrer de to gigantiske planetene og medfører uregelmessigheter i deres kretsløp. Denne kraften antyder et usynlig nærvær langt borte, et stort objekt som den lenge ettersøkte Planet X. Astronomer er så sikker på denne planetens eksistens at de allerede har kalt den «Planet X – den 10. planet».

Den avvikende massen ble først observerte i 1983 av IRAS i henhold til nyhetsinnslaget hos The Washington Post:

En himmelsk masse, trolig så stor som gigantene Jupiter og muligens så nære Jorda at den vil være en del av dette solsystemet, har blitt oppdaget i retning av stjernebildet Orion av et kretsende teleskop koblet til det amerikanske infrarøde astronomiske satellitten. Objektet er så mystisk at astronomer ikke vet om det er en planet, en gigantisk komet, en nærliggende protostjerne som aldri ble varm nok til å bli en stjerne, en fjerntliggende galakse så ung at den fremdeles er i prosessen i å forme sine første stjerner eller en galakse så omsvøpt i støv at intet av lyset fra dens stjerner noensinne kommer gjennom.

I en artikkel kalt «Another Candidate For Planet X Spotted» publisert av MSNBC den 7. oktober 1999, sier Alan Boyle:

To grupper med forskere har foreslått eksistensen av en ubemerket planet eller en mislykket stjerne som kretser rundt sola med en avstand på mer enn 2 billioner mil, langt forbi kretsløpene til de ni kjente planetene. Planetariske vitenskapsmenn hos Open University i England, spekulerer i at objektet kan være en planet større enn Jupiter.

I øyeblikket Planet X passerer, er det mulig at jorda kan bli påvirket av dens magnetiske effekt og gravitasjon ut fra at den er en mye større og tettere planet, referert til som stjernen Wormwood i Bibelen.

Potensielt scenario

Hvis Planet X passerer jorda når den er på «riktig» side av sola så kan vi vitenskapelig sett se for oss følgende teoretiske scenario:

Elektromagnetiske stormer kan oppstå og knekke den globale infrastrukturen. Jordskjelv og kraftige regnskyll vil kunne oppstå. Vulkanutbrudd kan mørklegge himmelen med røyk og aske. Orkaner og tsunamier vil herje. Polskifte vil endre værforhold og klima. 


Kretsløpet til Nibiru og hvor planeten hevdes å passere er angitt i rødt. Bilde: Dark Star Theory.

Den store planeten er fremdeles langt bortenfor Pluto. Ettersom den kommer nærmere, vil den bli synlig med det blotte øye som et rødt kors i den sørlige nattehimmelen. Når den passerer Plutos kretsløp vil det ta rundt 90 dager før den passerer jorda på det nærmeste.

NASA har ikke nevnt Planet X siden den ble rapportert første gang av de i 1983. Om det betyr at den ikke eksisterer eller ikke er en reel trussel så kan vi helt se bort fra overnevnte apokalyptiske forutsigelse. La oss håpe på sistnevnte.

Kilder

Mystery Heavenly Body Discovered (Washington Post, 1983).
Infrared Astronomical Satellite (IRAS) (Wikipedia).
Unidentified point sources in the IRAS minisurvey (The Astrophysical Journal).
Pluto has new, far out peer (CNN).
A mystery revolves around the sun (MSNBC).
The location of Planet X (The Astronomical Journal).
Bob Dean: The coming of Nibiru (Project Camelot).
North Magnetic Pole Is Shifting Rapidly Toward Russia (National Geographic).
NASA Claims Polar Shift Due In 2012 (NASA).
New South Pole Telescope to Study Mysterious Dark Energy (Space.com).

Har politikeren rett?

Om det politikeren går ut med stemmer, så kan det se ut til at statsmaktene reagerer på det som de tror vil komme. Hvis NASA og regjeringer verden over er klar over dette, forklarer det de påståtte underjordiske fasilitetene som bygges opp og frølageret på Svalbard. Planet X er en potensiell troverdig årsak til å forberede dette.

Ifølge Mayakalenderen ender nåværende syklus i 2012 og en ny og positiv tidsalder starter. Overgangen tar 20 år ifølge Mayaene.

Om dette har en relevans til Planet X er det derimot ikke gjort noen inngående studier på.

Føre var

Hva vil skje om Planet X eller noe annet skulle kommer? Hvis et himmelobjekt spiller ut sitt potensiale, kan vi oppleve oversvømmelser i kystområder, kraftige vindkast og et skifte av de magnetiske polene.

Du står fritt til å vurdere følgende grunnleggende forberedelser for en krisesituasjon uansett årsak:

  1. På grunn av mulige oversvømmelser i kystområder, flytt til høydedrag og høyere strøk langt unna kyststrøkene. Hovedsaken er å komme seg vekk fra eventuelle tidevannsbølger.
  2. På grunn av potensiell ødeleggende vind, bygg robuste tilfluktsrom under jorden eller som kan tåle  kraftige vindstyrker.
  3. Lagre mat som tåler langtidslagring som hermetikk, pasta og ris. Ha ekstra vann tilgjengelig og skaff vannfiltreringssystemer. Sørg for et større lager med ved og kokemuligheter inkludert fyrstikker, lightere og talglys.
  4. Ha et strømsystem tilgjengelig, bilbatteri eller et dieselaggregat med rikelig mengder diesel lagret. En portabel radio med batterier kan være nyttig.
  5. Behold fatningen. Dårlige avgjørelser gjøres i følelsesmessige tilstander. Uansett hva som skjer, hold deg behersket og sentrert.

Det kan være faktorer som spiller inn på et annet plan som gjør overnevnte helt overflødig. Om Planet X overhode eksisterer eller vil gjøre noe skade bør absolutt diskuteres, men det skader ikke å være forberedt for dårlige tider om man har mulighet til det.

Courage is being scared to death, but saddling up anyway.
– John Wayne

Makten bak makten

La oss anta at politikerene er en reell trussel for folket. Dermed bør vi se nærmere på hvorfor informasjon holdes skjult for offentligheten. Om vi tar for oss de velkjente ryktene rundt de som kalles New World Order (NWO) så faller tilsynelatende bitene på plass.

Den nye verdensorden hevdes av utallige kilder på internett å bestå av en global maktelite deriblant Bilderberg Group. Ett av deres uttalte mål er å redusere vedens befolkning til 500 millioner mennesker for å gjøre det mulig å kontrollere samtlige innbyggerne på jorda.

«Oppretthold menneskeheten under 500.000.000 i balanse med naturens bæreevne», står det på dette monumentet reist av ukjente i Georgia, USA.

Tidligere sjefsredaktør Per-Aslak Ertresvåg avslører i sin bok «Makten bak makten» en hemmelig orden som hevdes å styre verden og som har et solid fotfeste i Norge, også omtalt på TV2 Nettavisen. Boka tar for seg grådighet, hat og umettelig begjær fra en hemmelig, maktglad, internasjonal finanselite som bevisst arbeider for å avskaffe demokrati og menneskerettigheter. Det er dette som ligger bak det som kalles «globalisering», som er et dekknavn og en dekkoperasjon bak en verdensomfattende konspirasjon.

Bilderberg holder en årlig konferanse hvor et lite utvalg av verdens aller mektigste inviteres. Bilderberg Group er også deleier av Svalbard Global Seed Bank sammen med den norske regjeringen. Deltakerne på konferansen har ikke lov til å diskutere hva som skjer der med omverdenen. Bare inviterte har tillatelse til å møte opp. De som blir invitert er personer med innflytelse innen handel, media, politikk, akademi og økonomi.

Via hemmelige avtaler på slike møter er hensikten å skape et verdensomfattende system med finansiell kontroll i private hender som er i stand til å herske over det politiske system i hvert eneste land og økonomien i verden som helhet, styrt av den obskure maktelites ønske om å skape en ny verdensorden, totalitær i sin karakter. Dette ifølge dr. Caroll Quigley, åndelig mentor for Bill Clinton.

David Rockefeller var initiativtakeren til dannelsen av Bilderberg-organisasjonen. På et møte i Tyskland i 1991, med norsk deltakelse, skal han ha avgitt denne uttalelsen:

Vi er takknemlige ovenfor Washington Post, The New York Times, Time Magazine og andre glimrende publikasjoner hvorav deres direktører har deltatt på våre møter og respektert deres løfter om diskresjon i nesten førti år. Det ville vært umulig for oss å gjennomføre vår plan for verden hvis vi hadde vært underlagt de skarpe lysene fra offentligheten gjennom disse årene. Men verden er nå mer sofistikert og klargjort for å marsjere mot en verdensregjering. Den overnasjonale suvereniteten til den intellektuelle eliten og verdens bankdirektører er klart å foretrekke fremfor nasjonal selvbestemmelse som er praktisert i de tidligere århundrene.

Flere fremstående nordmenn har deltatt på Bilderberg inkludert vår egen statsminister Jens Stoltenberg, ifølge VG-artikkelen «Maktas mystiske møteplass» (trykt i VG 18. august 2002) og mange andre kilder. Listen nedenfor er et utdrag av alle involverte.

Norske deltagere på Bilderberg-konferansene:

Enhver som blir invitert til disse hemmelige møtene tilhører sitt lands politiske eller finansielle ledersjikt. Elite- og maktmennesker møter elite- og maktmennesker. Det heter nettverksbygging. De har på ingen måte til hensikt å styrke medmenneskelighet, familiefølelse, solidaritet mellom mennesker, den norske stat eller nasjon, eller demokrati, sier Ertresvåg.

Alle norske deltakeres munn har ved hjemkomst vært lukket med syv segl. «På møtet i 1999 deltok 14 respekterte mediefolk. Ingen av dem rapporterte noe til deres lesere og lyttere«, uttalte Thorvald Stoltenberg til VG i 2002.

I politikk skjer ingenting ved en tilfeldighet. Hvis det skjer, kan du vedde på at det var planlagt slik.
– Franklin Delano Roosevelt

Sov, mitt lille Norge

Om vi ser på det politikeren hevder å avsløre av undergrunnsbaser og hemmeligholdelse av en eventuell global katastrofe så kan man spekulere om dette bare er toppen av isfjellet av hva som foregår bak lukkede dører blant ledende politikere i Norge. I allefall hvis vi tar for oss det journalist Per-Aslak Ertresvåg, med over 50 års erfaring i pressen og 18 år som medlem av Stortingets presselosje, skriver om i sin nylig lanserte bok Sov, mitt lille Norge.

Her beskriver han landet Norge som en vakker illusjon som ennå holdes oppe ved hjelp av hykleri, løgn og skjulte handlinger. Mektige krefter utenfra har erobret oss innenfra med hjelp fra norske medløpere. Vi er utsatt for kjemisk krigføring: Chemtrails fra fremmede fly, bestråling fra NATO-anlegg som svekker befolkningens helse og våre lederes dømmekraft, og vaksinasjonsprogrammer som gjør våre barn syke.

Forfatteren av Makten bak makten, tar oss denne gang med på en ekspedisjon bak de mørke kulisser i norsk hverdag og politikk, maktens skjulte arena. De fakta han trekker fram er skremmende, skjønt ofte velges spørsmålsformen slik at leserne overlates å trekke sine egne konklusjoner.

Hvor lenge skal vi godta en nazipreget lovparagraf i vår psykiatrilov? Hva er årsaken til at Norge årlig tvangsinnlegger fem ganger så mange mennesker på psykiatriske institusjoner som våre naboland Danmark og Sverige? Skal drikkevannet vårt selges til utlandet? Er vi på vei fra risikosamfunn til et katastrofesamfunn? Hvorfor er norske media tause overfor maktens svik og overgrep i samfunnet? Spørsmålene som mediene skygger unna blir reist i denne boka som ble lansert for få uker siden.

Ifølge Gaylon Ross skal den globale eliten ha full kontroll over USAs militære enheter, NATO, Secret Service, CIA (som oppsto etter initiativ fra samme elite), langt på vei Høyesterett samt National Security Agency (NSA) som er knyttet til sikkerhet, overvåking og militær spissforskning.

Narkotikaproduksjon beskyttet av Norge

I 1971 erklærte president Richard Nixon USAs «krig mot narkotika». Det var på det tidspunkt under en halv million tunge narkomane i landet. Tre tiår senere er tallet tidoblet til rundt fem millioner tunge misbrukere og en billion dollar av skattepengene er anvendt for å oppnå dette resultatet. Årsaken hevdes å være at narkotika er USAs viktigste handelsvare. Banker, politi, CIA og hele maktapparatet er involvert for å tjene gode penger samt ha mulighet til å kontrollere nabolandene. Nylig har både Bolivia og Venezuela kastet ut den amerikanske ambassadøren ut av sine respektive land fordi ambassadøren har etter seks advarsler fortsatt å støtte Bolivias voldelige opposisjon styrt av den rike eliten i landet.

Ifølge Cathy O´Brien smugler CIA kokain inn i USA i liksekker og i kroppene til drepte soldater. «Den eneste War on Drugs jeg var vitne til var den krigen CIA startet mot sine konkurrenter på markedet», forteller hun. I Afghanistan ble USA-støttede opiumsprodusenter fjernet av Taliban. Etter USAs okkupasjon i 2002 er produsentene tilbake igjen, takket være de amerikanske troppenes beskyttelse av narkotikaproduksjonen i Afghanistan – som står bak 90% av verdens opiumproduksjon.

Dermed kan man spørre seg hvorfor den norske regjeringen har utplassert norske soldater på samme lokasjon. For å beskytte lokalbefolkningen mot Taliban eller beskytte elitens oljeledninger og kyniske produksjon og eksport av narkotika ved hjelp av CIA? Ifølge Aftenposten lukker også NATO øynene for opiumsproblemet i Afghanistan.

Chemtrails over Norge

Robert McNamara, USAs forsvarsminister som beordret bruken av Agent Orange i Vietnam, senere sjef for Verdensbanken, har flere ganger uttalt seg i full offentlighet om nødvendigheten av å foreta en kraftig befolkningskontroll. «Å redusere fødselstallet har vist seg umulig eller utilstrekkelig. Derfor må man øke dødelighetsprosenten», sier han.

Utslipp via Chemtrails (kjemiske spor) fra fly over Norge antyder en skjult, men observerbar kjemisk-biologisk krig mot den norske befolkning. Den foregår i største hemmelighet – som kun er nødvendig dersom man har noe å skjule.

Intet regjeringsmedlem i Norge, ingen stortingsrepresentant har noensinne offentlig kommentert fenomenet. Den norske regjerning, militæret eller helsemyndigheter kan ikke være uvitende til irregulære flyvninger som må kreve autorisasjon på høyt nivå.

HAARP i Norge

HAARP er en forkortelse for High Frequency Active Auroral Research Program (høyfrekvent nordlysforskning) og består av ekstremt kraftige sendere som projiserer mikrobølger opp til flere gigawatts styrke opp i ionosfæren. Bare noen få nordmann har hørt om HAARP-teknologien. Enda færre av dem har hørt om denne teknologiens negative sider for planeten Jorden og dens livsformer. Nesten ingen kjenner til at det finnes HAARP-anlegg på norsk jord.

HAARP-teknologien er fremtidens teknologi på godt og ondt. Denne militære teknologien holdes skjult og det finnes tegn på at teknologiens onde hensikter har blitt brukt og brukes i dag i Norge. Det er taushet om det hos den norske regjeringen. Mulige ofre eier ikke ord og mangler begrepene for å beskrive hva som har hendt med dem, hevder Maarit M. Hansen i sin bok Tors Hammer.

Skeptikerne mener at kritikerne av HAARP-teknologien lever i fantasiverden og snakker om science fiction. Men forfatter mener at fremtiden er her nå og dens skyggesider preger allerede livet vårt. Vi er opptatt av hvordan vi kan beskytte oss selv og vår familier.

De norske HAARP-radarene ligger i Tromsø og på Svalbard. De tilhører EISCAT, et privat internasjonalt vitenskapelig selskap. Disse radarene er ikke under demokratisk kontroll.

Statsminister Jens Stoltenbergs nyttårstale 1. januar 2007, snart to år siden, erklærte at Norge er på vei til å få sin egen månelandingsteknologi. Det som færre av oss ante på den tid, hva denne erklæringen egentlig innebar, har nå åpenbart seg. Statsministerens månelandingsteknologi er ensbetydende med våpenteknologi innen klima og miljø.

Det amerikanske forsvaret bruker nå vår alles naturlige satellitt, månen, som testfelt for HAARP-anlegget i Alaska. Det finnes mistanke om at det er teknologien til denne testingen Stoltenberg siktet til i sin tale. Norge skal være med på å utvikle den virkelige Star Wars–teknologien. Målet er at den virkelige Star Wars-teknologien vil klare å takle utenomjordiske angrep mot Jorden. Men dette er hemmeligstemplet informasjon.

HAARP er ensbetydende med våpen. Den er en militær våpenteknologi og forskning på våpenteknologi gjennom multinasjonal og global samarbeid mellom tradisjonelle industrialiserte land og underutviklede land som India og Kina. Monopolkapitalismen vil blande seg sammen med økonomien til underutviklede land gjennom samarbeid innen Star Wars-teknologi.

Målet for den norske regjeringen, den «humane» hensikten, er å skape en ny global sosial modell for økonomi gjennom våpenindustri innen klima og miljø. Disse nye våpnene er det kun to eller tre av de vestlige land (Tyskland, Storbritannia og USA) som har råd til å anskaffe seg. Norge er bare et testobjekt.

Den nye tiden betyr for deg og meg at krigen er løftet opp over hodene våre. Kommunikasjonsteknologien og informasjonsteknologien blir brukt i den nye våpenteknologien. Misbruk av denne teknologien oppstår når regjeringer gjennom hestehandel selger sin egen intetanende befolkning som testobjekt for bruk av det multinasjonale militærindustrielle kompleks.

Relaterte bøker

For et utall andre avsløringer, les bøkene Makten bak makten og Sov, mitt lille Norge.
Sjekk også ut boka Skjult agenda av Mike Cechanowicz som går helt til bunns i det makteliten står bak.

En positiv fremtid

Denne artikkelen skisserer et dystert og utspekulert samfunn som knapt er til å tro, men jeg ser allikevel på fremtiden med optimistiske øyne. Svært mange positive endringer er i ferd med å skje på høyere plan og en lenge etterlengtet politisk endring vil forhåpentligvis tre i kraft. Videre fremover vil mange ulike synspunkter og innsideavsløringer komme til overflaten.

Vi er alle medskapere i vår verden, fra øyeblikk til øyeblikk. Du kan delta bevisst i å skape en lys og positiv fremtid for menneskeheten i felleskap, og arbeide for å vekke opp de sovende og bringe sannheten frem i lyset – hvor enn det måtte lede.

Ingen er mer håpløst undertrykket enn de som feilaktig tror de er fri.
– Johan Wolfgang von Goethe

Er vi et offer for en rekke illusjoner eller er vi skarpsindige samfunnsborgere med et ærlig og redelig styre? Hvis du har den oppfatning at informasjonen i denne artikkelen ikke samsvarer med virkeligheten så kan du fortsette å leve livet som normalt og anta at makteliten i Norge ønsker ditt beste. Om du derimot mener det er et snev av sannhet i informasjonen som fremlegges så er det én bestemt ting du kan gjøre:

Spre informasjonen til så mange du kan. Tips alle aviser, magasiner, radiokanaler, TV-stasjoner og nettsteder og få de til å skrive om saken. Du kan fritt kopiere denne artikkelen i sin helhet og legge den ut i din blogg, Facebook, i diskusjonsforum eller der du måtte ønske det. Send den gjerne til naboen, slekt, venner, betydningsfulle samfunnspersoner og politikerne. Makteliten vil kollapse når mange nok får vite sannheten!

La saken synke ned i det dype, sorte kaninhullet – eller gjør din fremtid bedre ved å spre informasjonen videre.

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, webmaster og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 150 artikler anbefales Det store dimensjonsskiftet og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

114 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kk
kk
Anonym
14 år siden

GO frank aune GO

det du gjør er helt supert !
folket må vekkes opp :)

du vet hvem jeg er :)

time to wake up

troverdig??
troverdig??
Abonnent
14 år siden

Siden dette er blitt dysset ned av myndigehetene er wikipedia eller andre store nettsider troverdige? Hvis ikke hvor kan man lete etter meer informasjon?

Ivan
Ivan
Abonnent
14 år siden

Frisk pust til en korupt media

Lurer?
Lurer?
Anonym
14 år siden

Som en annen sa så får man ikke mer moro enn man lager sjøl. Jeg vet ikke om dere virkelig tror på dette her, men jeg får vel anta det siden dere bruker så mye tid på det. Det er heldigvis ikke mer enn 2 år og noen måneder (alt ettersom når dere er blitt enige med dere selv at Maya kalenderen slutter) til vi får fasiten. Så får vi se da :) Men dere må da bli stressa av å gå rundt å tenke på slikt?

Lurer?
Lurer?
Anonym
14 år siden

Siden denne politikeren allerede er blitt arrestert ved ett tilfelle, og han er under kontinuerlig overvåkning så kan dere vel bare velte ut hvem det er da? Det er jo ingen hemmelighet at han har røpet for mye allerede.
En annen måte å se det på kan være, siden han er bare en person, men ved å ofre han (altså å fortelle hvem det er) så kan dere jo redde mange hundretusenere, ja kanskje millioner (hvem vet, milliarder) menneskeliv, ved å ofre denne ene og få oppmerksomheten fra myndighetene, media og befolkningen. Så sett fra et etisk perspektiv (det er i hvert fall et artig tankeeksperiment, litt likt den tjukke mannen og toglinja) så er jo dere nærmest like ille som disse ‘fascistmyndighetene’ dere anklager. Nei, nå er det på tide å komme ut med denne informasjonen så menneskeheten kan reddes. Forøvrig var det veldig dårlig skrevet til å være en norsk (antar Stortinget er/har vært hans arbeidsplass) politiker, selv om jeg ikke har veldig stor tiltro til våre politikere. Det er ikke fordi jeg tror alle på Stortinget og regjering mener at to millioner nordmenn skal dø om kort tid.

Får vel ta backup av denne siden også, mine innlegg har en tendens til å forsvinne hos dere. Rart.

Kan vel ta med litt realpolitikk da siden det skjer ting i den virkelige verden hver eneste dag. Sist i dag så hadde EU et krisemøte hvor proteksjonisme ble tatt opp. Man er livredde for at egen industri skal gå overende og gir dermed krisepakker i hytt og gevær, men de skal ikke brukes på å redde arbeidsplasser i andre land. Dette har nå EU et møte om. Siden ‘alle’ politikere vet om det i Norge, så vil jeg vel tru at de har denne kunnskapen også på seniornivå (ala Sarkozy) i EU. Synes det er veldig merkelig at de i det hele tatt skal gidde å bry seg så veldig med industripolitikk eller finanskrise når store deler av verden skal dø om litt over to år uansett. Men dette antar jeg artikkelforfatteren enkelt kan gjøre rede for. Ser frem til deres svar.

Hallvar
Hallvar
Abonnent
Svar til  Lurer?
12 år siden

Typisk for dei fleste av artiklene som vert publisert på denne nettsida er at dei fleste kildene ikkje toler å verta etterprøvd, inkludert denne. Difor får ein til dømes sitater som: «Det er ingen harde vitenskapelige data i hans advarsler. Informanten forklarer ikke nøyaktig hvordan eller hvorfor Planet X som han nevner er en trussel.».

Ein del menneskje har av ymse grunnar mykje tid å bruke på å dyrke fantasien om at samfunnet vert styr at høgare makter etc, slik at ein kan få betre samvit for å la være å bidra til felleskapet då dei er overbevist om at gevinsten uansett ikkje kjem dei til gode. Det er lettvint og egoististk, og det vister mest av alt at ein har gitt opp å leve i samhandling med resten av samfunnet. Vel er samfunnet godt tent med kritisk tenkande personar, men å tru på julenissen hjelper ingen.

Berre for å ha det nemt: Frølageret på Svarbard er eit frølager.

Kvar vert bunkerane som skal romme 2 000 000 personar sprengt ut? Skulle dette være eit faktum er eg rimelig sikker på at eg ville hatt kjennskap til det. For den som køyrer reknestykket er det rimelig greitt å konkludere med at dette er pisspreik.

Og forresten: Kven trur på det politikarar fortel uansett…

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Hallvar
12 år siden

Merkelig logikk her, du innrømmer at politikerne lyver, men du tror ikke at noen jobber for «høgre makter». De høyere makter er penger, og for penger blir dommeren, politikeren, legemiddelindustrien, det militærindustrielle kompleks, osv. til banditter som ikke bryr seg om fellesskapet og som ødelegger både menneskene og vår planet.
Kritiske og tenkende personer tror ikke på julenissen, men den store hop lar seg lure hvert eneste år av nye løfter fra politikere som bare tjener seg selv og de andre høyere makter som de selv representerer, selv om de ikke sier det høyt. Ja, bortsett fra høyresiden som aldri har lagt skjul på at de representerer borgerskapet. Det skal de ha, de er da i det minste ærlige der.
A sprenge ut/bore haller for 2 millioner mennesker er lettere enn du tror.
Uten at jeg skal si noe om sannhetsgehalten i artikkelen, som jo er vanskelig å bevise for enhver.

Lurer?
Lurer?
Anonym
14 år siden

Interessant at dere bruker Farmann som kilde:

Jeg tror vel at han ikke er så veldig enig i resten her, men dere skal ha for forsøket.

dblspk
dblspk
Abonnent
14 år siden

Ser ut til at han politikeren er Khaqan Khan
https://nb.xiandos.info/Khaqan_Khan

Han var også på Bilderbergersmøtet i 2008, med denne tittelen:
NOR » Khaqan Khan » » Chairman, Hope International » P2)
http://www.nettby.no/community/article.php?id=1292440&community_id=508542

ZAGAMI DENOUNCES KHAQAN KHAN
http://leozagami.wordpress.com/2008/06/19/zagami-denounces-khaqan-khan/

Her er også en veldig forklarende video om tidligere polskifter som har skjedd her på jorden
Awakening to Zero Point (Gregg Braden 1996), part 2
http://video.google.com/videoplay?docid=-6195639404227668247

Terje
Skribent
14 år siden

Lurer skrev: blitt enige med dere selv at Maya kalenderen slutter) til vi får fasiten. Så får vi se da :) Men dere må da bli stressa av å gå rundt å tenke på slikt?

Jeg personlig blir ikke stressa av dette, egentlig tror jeg at vi lever i en veldig spennende tid og håper virkelig det blir stor forandringer på denne planeten. Jeg vet at vi lever flere liv og jeg er ikke redd for og eventuelt dø.

Det som er saken jeg vil vite hva som kommer, er det Nibiru? Drifter vi inn i en elektromagnetisk sky? Er det sola som får et kjempeutbrudd? Hva skjer? Om myndighetene vet noe om dette vil jeg at de skal fortelle oss om dette. Jeg driter faktisk i om det blir massepanikk og alt ramler sammen. Det gir de som ikke får panikk muligheten og overleve og kunne forberede seg til det som eventuelt kommer.

Terje.

Bodhisattva
Bodhisattva
Abonnent
14 år siden

Apell fra Storebror

Helt fra du var liten sneip
ble du kledd i svart og hvitt
Du vil nok tro det er en fleip
til du ser hva du er blitt

Mitt våpen er kynisme
Penger er mitt fag
Med tilslørt slu fascisme
skapte jeg din dag

Du skal få en dag i morra
som rein og ubrukt står
Men ikke før jeg går a’
du fargestifter får

På skolen fikk du lese
men ikke tolke fritt
Jeg tok fra deg din nese
for sannhet og kritikk

Jeg ga deg all din fremmedfrykt
men ingen medisin
Du ska’ke tro du vandrer trygt
her på kloden min

Du har ingen sjanse
for jeg er storebror
Jeg lærte deg å danse
omkring mitt runde bord

Jeg ga deg valg og stemmerett
I sannhet er du svak
Partiene vil rett og slett
gavne samme sak

Et media som lyder meg
Politi i stram giv akt
Alt er elementer
i en hverdag jeg har skapt

Det er Verdensherredømme som
er min filosofi
Og du kan bare drømme om
en jord der du er fri

En krig mot skjulte troner
Økonomisk slaveri
Er mine intensjoner
mot tankens anarki

Underholdningen på TV
er ditt lithium
Og du vil alltid leve
blind, godtroende og stum

Jeg vil fortsette å bygge
på en visdom bare min:
Du ser verden som en skygge
av eget tankespinn

Så èn regel skal du pugge
her på min planet:
Du skal aldri la deg vugge
av kreativitet

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
14 år siden

Det er noen ting jeg reagerer på.

For det første er det helt vanlig at det bygges nødbunkre. Det har man gjort i mange 100 år. At det nå bygges nye og større, og at disse rommer langt flere enn tidligere, anser jeg som positivt. At ikke alle får plass, er nå slik en gang det er. Det er vanskelig å bygge for 4,5 millioner mennesker. Det forstår jeg. Om dette har sammenheng med Planet X, så bør uansett myndighetene varsle om mulige farer.

For det andre: Planet X har passert jorden noen ganger, og både folk og dyr overlever. I bibelen kan vi lese om Noahs Ark. Det ble vind og regn i 40 dager og førti netter, og vannet steg i 150 dager, og det sank etter ca 6 måneder. Nå tror ikke jeg på bibelen som Guds verk, men at det er en slektshistorie, så lengden på dette kan nok være korrekt. Uansett overlevde mange mennesker og dyr, så derfor er jeg ikke spesielt bekymret, men det kan bli en tøff periode, både fysisk, psykisk og økonomisk. For øvrig mener jeg å vite at Maya-kalenderen stopper 21. desember 2012, ikke 28. okt 2011 som er nevnt i artikkelen. Hva som skjer da er uvisst, men et skifte av polpunktene er ikke utenkelig. Det blir det bølger av.

Et angrep fra utenomjordiske anser jeg som utopisk. Vi er dumme, feige og teknologisk underlegent det som evt måtte være der ute. De hadde tatt oss for lenge siden hvis de hadde ønsket. I følge de som kan alien-faget, er romvesnene bekymret for våre voldelige tendenser.

Det som derimot bekymrer er hvilke selskaper den norske regjering har innledet samarbeid med. De amerikanske konsernene er psykopatiske, og har en laaang rekke av søksmål mot seg, spesialt Mansanto, som har spedt gift over det meste av verden. Syngenta Foundations ordning med frø i USA er en katastrofe for bøndene der, og nå er de her. Rockefeller-familien er hensynsløst grådige, og burde av prinsippielle grunner blitt avvist av vår sosialistiske regjering. Men sånn er det når man ikke er hva man sier.

«Fremtiden for mine barn er alt jeg kan tenke på», skriver politikkeren, som velger å holde sin identitet skjult. Det sier vel det meste om hvorfor han ikke står frem, for han har sikkert fått et tilbud han ikke kan si nei til…

fighterofevil
fighterofevil
Abonnent
14 år siden

blir så utrolig lettet,men samtidig ganske skremt når jeg leser en del av innleggene.Har prøvd å fortelle de rundt meg at det er mye som foregår i verdenm,men de tror jeg er gal..

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Synd at del 2 ikke er med..resten leses på project camelot:) der Khaga khan forklarer at stortingsvalgene i senere tid er lagt opp til at du og jeg ikke har noen innvirkning valgresultatet overhodet…at det bare er fusk og fanteri..og spillet for hvem som kommer i regjering..der nevner han at Siv Jensen blir statsminister i 2009,og alt gjøres til rette for at det skjer..se bare på Jens stoltenbergs tafatthet og inkompetanse av dumme forslag..hijab i politiet etc…innvandring osv..Dette skrev khan i 2007..Og vi ser jo hvor det bærer hen..desverre..2006 var siv jensen på bilderbergmøte i canada..

Lillit
Abonnent
14 år siden

De går under jorden, der Illuminati holder til, slik David Icke skriver.
Slik som Noah overlevde «syndefloden» får en litt annen klang nå.
Men det er sikkert mange politikere som tror de skal bli reddet, også kollapser basen, for de bare ble brukt.
«He does not share power»

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Artig artikkel, som på en fin måte oppsummerer mange av konspirasjonsteoriene som er i omløp.

Selv fester jeg ikke lit til særlig mye av det som denne artikkelen tar for seg. Dersom det var hold i disse meget alvorlige påstandene, og ikke bare spennende fiction, så trekker jeg den logiske slutning at denne artikkelen, og muligens hele Nyhetsspeilet ville vært historie for lengst. Artikkelen påstår jo at denne såkalte politikeren holdes under kontinuerlig oppsyn av PST, hvorfor i all verden skulle de stilletiende sitte og se på at et nettsted fikk publisere slike «sannheter»?

At det bygges undergrunnsbaser er forsåvidt ikke noe nytt, ei heller at det finnes planer for å sikre menneskehetens overlevelse om en eller annen apokalypse skulle ramme oss. At det i en slik situasjon ikke vil være mulig å stappe hele menneskeheten i bunkere (naturlig nok), bør ikke overraske noen. Jeg er videre av den oppfatning at dersom man først må foreta prioriteringer i forhold til hvem som skal få plass i en slik «Noas ark» så ville det vært idiotisk å ikke sørge for at mennesker innen ulike kompetanseområder (vitenskap, kunst, politikk, finns, bygg og anlegg, medisin etc) sikres overlevelse, hvis mulig. Selv ville jeg neppe fått en slik «billett» , til det er jeg ikke viktig nok, og det er forsåvidt greit. Vi snakker tross alt om menneskerasens overlevelse så det å da forsøke å sikre de beste av de beste er logisk, slik jeg ser det.

Ellers finner jeg det direkte komisk at denne såkalte politikeren lever i den vilfarelsen at dersom hans påståtte scenario slår til så er

«Planen (er) at 2 millioner nordmenn skal være trygg og resten vil dø»

Hvordan i huleste skal man få plass til 2 millioner nordmenn i underjordiske baser?

Tygg litt på det tallet, og legg til at disse skal oppholde seg her i meget lang tid, skal man tro artikkelen.

Jeg vil anta, uten at jeg har noen spesiell kompetanse på området, at man i beste fall vil kunne sikre noen få tusen mennesker i slike baser, og i så henseende er jeg ikke like optimistisk som «politikeren»

Ergo bør «eliten» velge sine folk med omhu…

Helt til slutt et sørsmål til artikkelforfatteren;

Du sier at;

«Makteliten vil kollapse når mange nok får vite sannheten!»

Er dette ønskelig? Ville vi ikke blitt kastet ut i anarki og kaos? Med potensiell massedød som konsekvens?

Tror du at en kollaps i dagens maktstruktur ville vært til det beste for menneskeheten?

Ta en kikk på de landene i verden i dag som ikke har et fungerende maktapparat så skjønner du hva jeg mener (Somalia, Sudan, Irak, Afghanistan osv).

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Hei Vandalf..er du her også? Så du monumentet i georgia texas avbildet lenger oppe? 6 milliarder minus 5,5 milliarder = 500millioner..Gir SV politikeren cred for å stå fram,sammer artikkel nevner han at Siv Jensen blir Statsminister i 2009…og se hva som er i ferd med å skje..Nevner også at stortingsvalgene er lagt opp til og styrt av Bildebergergruppen,en syk gruppe såkalt «elite» som forfekter sin NWO agenda..som styrer tafatte GRO Harlem,Jens Stoltenberg,Kåre willoch,Bondevik,Halvorsen,Siv Jensen…ALLE de nevnte har Deltatt på Bilderberg møter tidligere..Ingen av de partiene får min stemme overhode!! Betyr null og nada!!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Thor, jeg har problemer med å ta deg seriøst når du får deg til å skrive som du gjør. Jeg finner videre det bekymringsverdig at du synes å ha hengt deg opp i et eller annet monument i Texas som angivelig skal si noe om hvor mange mennesker vi bør/skal være på denne kloden (du har brukt dette som eksempel i andre «angrep» på min sunne skepsis til fantastiske påstander.

Selv ville jeg tatt dette med en STOR klype salt, dersom noe slikt var meislet i stein en eller annen plass. Du finner forøvrig en rekke mer eller mindre sannsynlige påstander/profetier/spådommer/hensikter i en rekke både monumenter og andre kunstverk, bøker både fagbøker, pseudovitenskap eller skjønnlitteratur (uten at man trenger å tro på alt der heller).

Nå har jeg kun sett bilde av hele dette monumentet, ikke noe utsnitt som viser noe av det du påstår, så for alt jeg vet så er disse påstandene bare tullball. Videre om det du sier står der, så antar jeg at det inngår i en eller annen tolkbar kontekst og sist men ikke minst, dersom det vitterlig står at menneskeheten skal desimeres til 500 000 000 så velger jeg, som nevnt, å ikke ta det så fryktelig tungt.

Ønsker man å leke fremsynt, så ser jeg kun én eneste profeti/påstand/spådom som vil medføre riktighet med 100 prosents sikkerhet, nemlig det faktum at menneskeheten kommer til å oppleve fryktelig mye død og elendighet, også i fremtiden. En rask kikk på historien viser jo vitterlig det gjennom naturkatastrofer, sult, krig og sykdom. Husk at nærmere 2/3 av Europas befolkning strøk med under Svartedauden. Som en liten digresjon kan det her nevnes at det relativt utbredte norske etternavnet Ødegård har sitt opphav fra tiden etter Svartedauden hvor hele samfunn lå øde. Så det å satse på menneslig ulykke i fremtiden gir ikke særlig høye odds hos meg. Men å derfra konkludere med at Bilderbergere sitter og styrer oss bevisst mot denne avgrunnen, vel det tror jeg rett og slett ikke på, og det er vel her våre veier skilles, antar jeg. (at makteliter verden over ubevisst fører oss mot stupet kan jeg imidlertid til en viss grad være med på).

De nevnte politikerne som du refererer til har forøvrig gjort enormt mye positivt for både din og min sin velstand i dete landet vi bor i, som flyter over av melk og honning, for å bruke et velkjent uttrykk. At noen av disse har deltatt på Bilderbergmøter bekymrer meg ikke nevneverdig. Selvsagt skulle jeg gjerne sett at det var større åpenhet omkring disse møtene, men hemmelighold betyr ikke nødvendigvis at noen konspirerer mot hverken deg eller meg.

Fremfor å bruke energien på å argumentere for hypoteser som best passer i en elelr annen Dan Brown-roman, ser jeg en rekke andre «konspirasjoner» mot menneskeheten som faktisk ER et problem. Feks den hensynsløse plyndringen av jordens ressursgrunnlag (olje, mineraler, ferskvann, avskoging, fiskeressurser etc er reelle problemer som må tas tak i NÅ). Videre det faktum at vi i vår rike del av verden stilletiende godtar sult og fatiigdom, noe som vi faktisk kunne avhjulpet derso mviljen var tilstede. Det faktum at vi bruker mer penger på militær forskning, krig og annen galskap enn hva som brukes på bistand til de som trenger det mest.

Her er vi skyldige, både du og jeg og resten av oss alle rike, velfødde, late og feite søvngjengere.

Så jeg er helt enig i Nyhetsspeilets underliggende mål, nemlig at folk må våkne og se gjennom illusjonene. Jeg synes bare det er synd at man her synes å ville erstatte eksisterende illusjoner med nye, noe jeg mener man gjør når man synes å tro at den onde globaliseringskåte eliten sitter i lukkede rom og klekker ut onde planer.

Dersom de virkelig ville ta oss av dage, hvorfor vente? Disse teoriene har versert en stund, «dommedag» og andre apokalyptiske hendelser har blitt spådd en rekke ganger tidligere. Men vi er her fortsatt…

Selv om jeg er hylende uenig med mange av påstandene som fremsettes i ulike artikler her på Nyhetsspeilet er jeg helt enig i at det ser mørkt ut for menneskeheten, men det skyldes vår manglende evne til å ta tak i de reelle problemene i verden som nevnt ovenfor.

Se for deg den apokalyptiske geopolitiske katastrofen vi står overfor når de over 2 milliarder menneskene som er avhengig av ferskvann fra elvene som springer ut av Himmalaya må flytte på seg pga vannmangel. Dersom du ikke tror at det kan bli en realitet i en ikke alfor fjern fremtid, så foreslår jeg at du googler litt om emnet.

Se gjerne denne filmen (det var en skikkelig vekker for meg)

http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU

Dette er skremmende og høyst reelle saker, Thor…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Og for at ikke mitt forrige innlegg, som faktisk er noe som ligger mitt hjerte nær og som bekymrer meg, ref de høyst reelle problemer menneskeheten står overfor, skal bli en diskusjon om hva som står eller ikke står på dette monumentet (som forøvrig ligger i Georgie, ikke Texas), så kan jeg tilføye at jeg har sjekket ut dette;

http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Uten at det endrer på noen av mine argumenter i mitt forrige innlegg.

Terje
Skribent
14 år siden

Kom over denne på BA. Vet ikke men jeg har observert denne i mange uker nå og kan ikke si jeg finner den aktuelle objektet på noen stjernekart.
Den ligger sydøst for oss her i Sandefjord. I følge stjernekarta skal vi kunne se Jupiter men den ligger nordøst for oss. Kan det være denne berømte Niburi?

http://www.ba.no/nyheter/article4477880.ece

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
14 år siden

til Terje: artig du nevner det. Har lagt merke til denne sterkt skinnene stjernen/planeten. aner ikke hva det er, men den lyser sterkt om kvelden

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Fant litt mer om Georgia Guidestones her: http://www.crystalinks.com/gaguidestones.html

Det kan se ut som hensikten med dem er å gi menneskeheten en oppskrift på hvordan gjenoppbygge verden og samfunnet etter en apokalypse…

Jeg nekter å tro at de ikke har noen betydning. Kan ikke begripe at noen skal koste på så mye for å sette opp et monument som ikke betyr noe.

« Forrige artikkel

George W. Bush arrestert

Neste artikkel »

Somaliske pirater eller lokal kystvakt?

114
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x