Planet 9 som NASA nylig har oppdaget, er 10 ganger større en jorden.

Er Planet 9 Nibiru eller noe helt annet?

9.9K visninger
3 minutter lesetid
7

Nibiru er tilbake i nyhetene sammen med alle de alvorlige spådommene om katastrofale jordendringer. Er planet 9 egentlig Nibiru eller noe helt annet?

Det ser ut til at vi har oppdaget en ny planet, ifølge NASA. Den kalles Planet 9. Godt navn… Så er dette planeten Nibiru som så mange leter etter? Nibiruanerne forteller meg at den ikke er det, men den er koblet til Nibiru.

Som Nibiruanerne har nevnt mange ganger, er Nibiru mer enn én planet. Det er et solsystem. Videre så kretser dette solsystemet (inkludert deres hjemverden Nibiru) en stjerne som aldri helt antente. De kalles brune dverger. Tar vi for oss Planet 9 så er den en av de større planetene i deres solsystem. Så det er ikke Nibiru, men en planet som er en del av Nibiru solsystemet.

Grunnen til at vi har “oppdaget” denne planeten er, akkurat som med Sedna, fordi den er på siden av solen hvor vi ser den når den passerer.

Solens tvilling

Som Jaysen Q. Rand, Ph.D., forklarte i sin bok The Return of Planet X, er stjernen i Nibiru solsystemet tvillingen til vår sol, fordi slik som mange andre solsystemer så er vårt solsystem binært. Antikkens vise mennesker visste dette og etterlot skrifter om dette over hele verden. Derimot har denne kunnskapen blitt holdt skjult for massene sammen med kunnskapen om vår opprinnelse fra stjernene.

planet 9
Kretsløpet til Planet 9 ifølge NASA.

Vil Planet 9 bringe katastrofale jordendringer?

Min forståelse er at Planet 9 ikke vil bringe katastrofale jordendringer. Med det sagt vil den skape noen omveltninger (vi ser allerede dette) hovedsakelig i form av vulkanutbrudd. Årsaken er at Planet 9 har låst seg til vår magnetkjerne fordi vi er nær nok i vår bane til å krysse hverandres magnetfelt. Når det skjer, oppstår det en tautrekking som resulterer i tektoniske bevegelser og vulkanutbrudd.

Jeg er blitt fortalt at det vil være mindre endringer… og vi har kraften til å minimere den via vår globale bevissthet. Det bringer meg til mitt neste poeng.

Er det en høyere hensikt med Planet 9’s ankomst?

Dette er grunnen til at Nibiruanerne har bedt meg om å skrive denne informasjonen. De ønsker at vi skal vite at at Planet 9 har et høyere formål. Dette formålet er å være en katalysator for endring.

Som jeg nevnte tidligere er det ingen tilfeldighet at denne planeten ble gitt tallet 9 som en del av navnet. Tallet 9 symboliserer endelser og nye begynnelser.

Planet 9 er flere ganger større enn jorden og har et sterkt nok magnetfelt til å ryste vårt magnetiske felt. Som jeg har skrevet mange ganger før, når du ryster planetens magnetiske felt så ryster det samtidig følelsesmessig opp folk. Den gjør dette fordi det kobler oss tilfeldig vekk fra det globale bevissthetsnettet – og vår hukommelse! Dette er en av grunnene til at vi har slik en vanskelig periode med korttidsminnet.

Denne uberegnelig fra- og tilkoblingen skaper en rekke problemer inkludert søvnløshet, irritabilitet og angst. Hva skjer når folk ikke får sove? De greier ikke å håndtere stress. Dette i sin tur fører til at du ikke kan fortsette å undertrykke negative følelser og dermed kommer de opp i overflaten… for å kunne forløses! Så Planet 9 sitt høyere formål er å fungere som en katalysator for vår kollektive følesesmessige renselse.

En lettere overgang

Ettersom Planet 9 er en del av solsystemet Nibiru, er dens frekvens høyere enn vår egen. Så på toppen av at dens magnetfelt drar i vår planets kjerne og forårsaker mindre jordendringer, bader den oss i bølger med høyere frekvens, og drar dermed ut våre dyptsittende negative følelser. Men det er ikke alt.

Det er min forståelse at Planet 9 sin energi har skapt en vibrasjon som medfører en lettere overgang. Jeg ble fortalt for lenge siden at når denne tiden kom, ville folk forlate planeten i hopetall. Jeg tror vi ser dette nå.

Jeg ble fortalt at mange ikke kom hit for å gå over til 5D og forbi, men å oppleve tiden som førte til det. På det tidspunktet ville de gå over til deres neste sted og fortsette sin utvikling. Så essensen av Planet 9 sin energi er at den gir oss en vei hjem for mange hvor det er tid for å forlate denne planeten. Og igjen, bortgangen av våre kjære gir oss en mulighet for mer forløsning som vil hjelpe oss i å heve vår frekvens mens vi gir slipp på fortidens smerter.

Avslutningsvis er Planet 9 en katalysator for endring. Den assisterer oss i å komme til neste trinn i det vi skaper den verden vi ønsker, en vi vil være stolte av å overlate til fremtidige generasjoner.

Jelaila Starr

Jelaila Starr er en Psychic/Intuitive Counselor for The Nibiruan Council. Gjennom hennes artikler, workshops og foredrag har budskapet fra dette rådet hatt positiv innvirkning på mange mennesker verden over og inspirert til håp og forståelse.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

7 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
3 år siden

Hvis vårt solsystem er Binært , hvor er da den andre solen ??? Hvor er de PLANETENE som kretser rundt Nibiru systemet? Og hvor mange av PLANETENE er bebodd?

Er den heksa stokk dum ? Den kalles planet9 fordi vi har 8 planeter fra før. Fordi Pluto regnes ikke som en planet fordi den er for liten !
Kan man se Nibiru systemet i et teleskop ?

xddee
xddee
Anonym
7 år siden

For det første er absolutt ingen planet oppdaget. Eksistensen til planeten er bare teoretisk på dette tidspunktet. Det er gjort matematiske beregninger til å forutsi en mulig planet siden dette vil forklare avik på beregnede baner til objekter i kuiperbeltet. En planet, ikke et binært solsystem. – http://solarsystem.nasa.gov/planets/planetx
“Som jeg nevnte tidligere er det ingen tilfeldighet at denne planeten ble gitt tallet 9 som en del av navnet. Tallet 9 symboliserer endelser og nye begynnelser”
Lel
Den blir kalt planet 9 fordi det er 8 kjente planeter i vårt solsystem siden Pluto mistet status som en planet. Hvis det faktisk er en planet, som på dette tidspunktet bare er en hypotese, vil den være den niende planeten i solsystemet, derav navnet “planet 9”.
Teorien om Nibiru ble skapt av Nancy Lieder, en dame som tror at romvesner plantet en brikke i hodet som gir henne evnen til å kommunisere med de telepatisk. Ifølge hun skulle planeten passere i 2003, deretter 2012. Gå videre med livet deres, dette er bare svada.

Thomas
Thomas
Abonnent
8 år siden
smurfen
Redaksjonen
Svar til  Thomas
8 år siden

Alex Collier er en bra mann ja, mange andre sier det samme som han, I følge den iranske astrofysikeren Kameran Fully så kan vi forvente følgende:
– Planet X vil dukke opp fra bak solen i mars/april 2016.
– Den vil støvlegge solen, så månen i 3 dager i juni/juli 2016.
– Støvlaget forsvinner så litt i juli/august og verdens regjeringer vil fortsatt ikke avsløre noe. Dette kommer til å gjøre folk usikker.
– Under OL i Rio den 5.-21. august, og jorden vil bli dekket av et støvlag rundt den 14. august 2016 som vil vare i 1 år.
– 1-5 år senere så kommer Jesus i en “hvit sky” og renser støvet fra jorden og fra dens bane.
– Jorden startes opp på nytt og den nye æra begynner.

Same sier også Gill Broussard.

Adolf Hitler dyrket også Nibiru eller sort sol som han kalte den, Waffen SS betyr sort sol, den kunne like gjerne vært kalt Waffen Nibiru. Hitler så på det som et omen til å starte WW2, kan det være årsaken til at de er så desperate etter å få i gang WW3 nå ?

Adolf Hitler Saw Nibiru in 1938: The STUNNING Truth about the Third Secret of Fatima and WW3

https://www.youtube.com/watch?v=TirJ0aB-Vac

Bjorn
Bjorn
Anonym
Svar til  smurfen
7 år siden

Hvor ble det av støvet? OL er over og jeg kan ikke si til jeg har vært nevneverdig mer plaget av støv nå, enn for, si, 1 år siden.
Så, hva skjedde? Noen som har tatt feil om noe? Gale beregninger, andre tidsregninger, uforutsette magnetiske krefter? Eller kanskje, som jeg tror, er dette bare sprøyt og forbanne tull fra ende til annen?

thomas
thomas
Abonnent
8 år siden

alex collier:

Bjarne wedewold Knudsen
Bjarne wedewold Knudsen
Abonnent
8 år siden

Jeg tror vi kan sove godt om natten. planet 9 befinner seg 200 ganger solens avstand fra jorden. En betryggende avstand med andre ord. men interessant er det jo å oppdage nye ting.

« Forrige artikkel

Fred på Jorden og i Universet

Neste artikkel »

Den endelige forklaringen på hvorfor og hvordan Big Bang skjedde

7
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x