Bevis på vår globale masseoppvåkning til en spektakulær ny verden

4.1K visninger
4 minutter lesetid
12

For mange år siden da jeg startet som lysarbeider ble jeg fortalt at alt det Nibiruanerene delte med meg ville bli støttet av vitenskapen. Den aktuelle saken: Medfølelse endrer DNA til krystallinsk.

Jeg innrømmer at jeg var bekymret. Tross alt setter man seg selv i søkelyset når man kommer med uttalelser som ennå ikke er bekreftet, men Nibiruanerene førte meg til bevisene som støttet deres uttalelser. Jeg fant en astrofysiker kalt Gregg Braden som skrev en bok med tittelen Walking Between the Worlds, The Science of Compassion.

I boken fremgår det vitenskapelige bevis på at medfølelse er en frekvens som endrer din DNA fra karbon til krystallinsk. Det inngår da som et bevis på vår masseoppvåkning.

Fra det øyeblikket valgte jeg å stole på at Nibiruanerene kunne validere sine påstander.

I den senere tiden har jeg uttalt at vi går gjennom en masseoppvåkning. Igjen, dette er informasjon fra Nibiruanerene. Selv om jeg personlig har sett tegn at denne oppvåkning pågår, fant jeg ikke noe vitenskapelige fakta for å bevise det.

Det endret seg for en uke siden når noen sendt meg en link til Dr. Kathy Fortis artikkel Hvorfor er jordens Schumann resonans akselererende? I denne artikkelen sier Forti at siden 2014 har Schumann-resonansen hatt en plutselig stigning mellom 12-16Hz. Det er langt over vår normale 7.83 Hz.

Forti sier videre at disse toppene skaper en ideell tilstand av “rolig oppvåkning” der våre tankeprosesser er klarere og mer fokusert. Det dette betyr er at siden Moder Jord endrer sin frekvens, og vi er koblet til henne, endrer vår frekvens seg også. Så der har du det. Bevis på at det foregår en masseoppvåkning.

Dette fører til mitt neste punkt: Hvordan påvirker det oss og hva kan vi gjøre for å surfe med denne endringsbølgen?

Magnetfeltet kollapser

Det er velkjent at sola er avgjørende for vår eksistens. Den påvirker sterkt våre endringer i bevisstheten som innvirker på vår biokjemi via solens aktivitet. Det er ikke lenger en hemmelighet at solen har endret seg. Vi kan bare se på sollyset. Er den ikke blitt lysere og hvitere?

En annen endring er at solens aktivitet har falt betydelig siden 2014. Se artikkelen hos Discover.com: Is the sun about to fizz out? av Ian O’Neill. Selvfølgelig er ikke solen på vei til å dovne av. Den er bare inne i en stille fase fordi dens “oppstigningsarbeid” er blitt gjort. Husk at der solen går, går også vi.

Fordi solen allerede har endret seg og forberedt vår vei til det neste store skiftet, er dens magnetfelt blitt svekket. Dette betyr at Moder Jords magnetfelt også er svekket fordi vi følger solen.

Har jeg mistet forstanden?

“Hukommelsestap-sløret” er en metafysisk betegnelse av jordens magnetfelt. Dette feltet er det som hindrer oss i å huske våre tidligere liv og eksisterende liv i andre virkeligheter, men med svekkelsen av vårt magnetfelt (uttynningen av sløret), er vår tilgang til den “andre siden” nå lettere.

Dette kan være ganske spektakulært fordi det betyr at kan vi har enklere tilgang til våre tidligere liv og kan kommunisere med våre kjære på den andre siden. Ulempen er at med mindre vi vet hvordan vi kan tyde hva som er vårt og hva som er deres, kan vi lett føle at vi mister vettet.

Jeg antar du kan si at det er sant til en viss grad; vi mister fokuset på denne ene dimensjonen, den ene virkeligheten. Så lenge vi vet hvordan vi kan navigerere oss gjennom denne endringen kan vi forbli relativt balansert. Problemet er at mange som våkner opp nå har ingen anelse om hvordan man kan gjøre det. Jeg mottar e-post daglig fra folk som har fått livene sine snudd på hodet på grunn av at sløret mellom virkelighetene er blitt mer gjennomsikting.

En annen konsekvens av all denne informasjonen er at den emosjonelle komponenten også sendes over. Våre kropper blir bokstavelig talt bombardert av følelser fra våre andre liv uansett om vi er klar over det eller ei.

Et tegn på at dette skjer er økningen i følelsesbasert sykdommer. Nå til dags er 1 av 4 personer påvirket av depresjon. Depresjon er kroppens måte å døyve ned den følelsesmessige delen den ikke greier å håndtere.

Videre opplever mange andre fysiske påvirkinger som tretthet, sløvhet, vektøkning og generelle smerter.

Hvordan navigere gjennom overgangen

Den gode nyheten er at det vi opplever vil til slutt gi seg. I løpet av et par år vil mesteparten av denne overgangen være fullført. Inntil da må vi bare holde ut og håndtere symptomene så godt vi kan.

En av de beste tingene vi kan gjøre er å søke opp og snakke med andre som forstår hva som skjer. Å få en påminnelse om at det vi føler er normalt i denne overgangen kan gjøre underverker på vår mentale helse. En annen ting man kan gjøre er å finne likesinnede som vi kan snakke om våre følelser med for å forløse dem. Og selvfølgelig tilby det samme for dem. Å kunne uttrykke sine frustrasjoner og noen ganger irrasjonelle følelser kan bidra til å holde oss i balanse.

Dette er tiden vi kom til jorden for å oppleve. Dog med gode ting kommer utfordringene. Vi kan navigere oss gjennom utfordringene i denne masseoppvåkning og oppstigningen ved å støtte hverandre og minne oss på at verden vi kom for å skape er nesten fullført.

Jelaila Starr

Jelaila Starr er en Psychic/Intuitive Counselor for The Nibiruan Council. Gjennom hennes artikler, workshops og foredrag har budskapet fra dette rådet hatt positiv innvirkning på mange mennesker verden over og inspirert til håp og forståelse.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

12 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Alexander Holm
Alexander Holm
Anonym
4 år siden

Hallo .veldig interessant Innlegg .Det er fremdeles disse ubesvarte spørsmål som gjenstår:

Nøyaktig hva er det som skal skje på Jorden under denne dimensjonen skifte ?
Hvorfor blir aldri Jesus Kristus nevnt ?
Dere vet at Bibelen forteller nøyaktig det samme som denne artikkelen beskriver : en endetid – der
alt er Kaos og alle ting blir snudd opp ned ?
I Bibelen blir denne overgangsfasen avsluttet med Jesu Kristi annet komme sammen med englene !
Hvorfor nevnes aldri dette her på Nyhetsspeilet? Dere prater veldig mye om åndelighet og andre dimensjoner . I Bibelen står det i Det Nye Testamentet :
Solen skal nekte å gi sitt lys og månen skal bli rød som blod og en tredjedel av stjernene skal falle fra Himmelen . Så skal Herren vise seg i Himmelen sammen med englene . Og slik som lynet farer fra øst til vest – slik skal Herrens komme være .
Jesus fortalte dette til disiplene .
Altså Bibelen konkluderer med at avsluttelsen på denne verdenen er at Jesus Kristus åpenbarer seg i Himmelen , altså Ham personlig , Personen Jesus Kristus ,som ifølge Bibelen er den ne verdens Gud .

Så hva har dette med dimensjonskiftet å gjør ??? Hvorfor nevnes ikke Jesus Kristus ? ?? Vi har jo å gjøre med forskjellige versjoner av samme virkelighet her . Hvordan kan vi ha så forskjellige oppfatninger ?

Jeg ønsker informasjon.

det skrives SPEKTAKULÆR NY VERDEN i innledningen . Hva menes med dette ? Går det an å spesifisere dette ?

Det skrives også “Den andre siden ” . Mener man livet etter Døden her ? Hva er det man mener ???
Dette må også spesifiseres .

Hva skjer når man dør ? Hvorfor vet vi ikke dette ?
De fleste mennesker forbinder Døden med overgang til et annet liv i Himmelen eller en annen dimensjon – men i disse artiklene skrives det kun om denne planetens overgang – ikke hva som skal skje med
MENNESKEHETEN ???!!!!

Carla
Carla
Abonnent
7 år siden

Hei
Ang.kilder er disse testet over flere år og forstår godt hva du ref.til.
Jeg har bodd på mange andre planeter i forskjellige galakser i mange tusen år.
Har hatt mange former og yttrykk og husker mer og mer etterhvert.
Mange av oss har jo det,men jorden er definnitivt den tøffeste planeten……for meg.
Jeg har hjulpet mennesker i over 40 år og kommer til å gjøre det hele denne inkarnasjonen.
Det er min hoved oppgave og det er en glede,selv om det også er slitsomt til tider.
Men igjen….spennede å leve…på godt og vondt….slik må det være og jeg frykter intet.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
7 år siden

Hei igjen, Carla.

Mottatt informasjon, fra ordinære kilder eller via kanalisering, kan (og bør) evalueres etter en rekke kvalitetskriterier, som f.eks.: Breddekunnskap, dybdekunnskap, indre koherens (sammenheng) mellom alle meddelelsene, originalitet, teknisk presisjon og nyanserikdom i forklaringene, og at den helhetlige kosmologien noenlunde stemmer overens med eget verdensbilde på de kunnskapsområder der man selv mener å ha gått i dybden. Og så må man naturligvis evaluere kilden selv, ut fra forskjellige kritierer.

Så det er naturlig at folk har vidt forskjellige evalueringer av både konvensjonell og kanalisert informasjon, fordi folk selv har vidt forskjellige verdensbilder og evalueringskriterier.

Selv om de forutsagte ZetaTalk-forutsigelsene ang. globale kataklysmer og Nibirus passering gjennom ekliptikken ennå ikke har slått til (som zetaene selv forklarer med en midlertidig utsettelse gjennom ET-intervensjon), så er deres ukentlige formidling av informasjon (innen vitenskap, politikk, samfunnsfenomener, fortid, psykologi osv.) etter mine evalueringskritierer så høy at jeg fortsatt er ZetaTalk-fan og har ZetaTalk som høyeste autoritet.

Carla
Carla
Abonnent
7 år siden

Hei igjen Rolf Kenneth.
Har vært inne på din side i kveld og lest endel om Nibiru og Zeta Talk.
Vi er jo i august 2016 og det helt store har vel egentlig ikke skjedd noe sted.
Natur katastrofer og mye vann,har kommet gjevnlig opp i gjennom i historien.
Tror disse Zetaene tuller litt med oss.
Jeg fikk Kanalisert ned matriale ang. disse katastrofene forårsaket av Nibiru, for 17 år siden.
Ingen spesifikke år eller datoer, men mye snakk om disse store verdens omspennende
katastrofer. Har hatt gjevnlig kontakt med en som også er medlem av ” Verdens Rådet.”
Vi har samtalet nå i ca 5 år om alt mulig og han sier at disse store begivenheter ikke vil inntreffe
før om ca 240 år.Ikke vet jeg,men den som lever får se.
Det er så mye som har blitt Kanalisert og blir det gjevnlig og mye forskjellig dukker opp.
For min del stoler jeg mest på alt som kommer inne ifra meg selv.
Jeg er godt voksen og har opplevd mye i mitt liv og gjør det egentlig hver dag.
Så…utrolig spennende tider og veldig gøy å lese mye av ditt stoff.
Du er virkelig grundig og dyktig!

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
7 år siden

Mange takk for kommentarene fra Carla og Njål!

Jeg har aldri brukt Starr som kilde, og jeg aner ikke hvem som har oversatt og lagt ut hennes artikkel her.

Njål Eidhammer
Njål Eidhammer
Abonnent
7 år siden

Hei Rolf Kenneth
Jeg går ut fra at du sikter til meg med spørsmålet. Først vil jeg si at jeg har lest alle dine artikler angående Sitchin (de andre artiklene også, og det er jo ikke få).
Jelaila Starr (het tidligere Joscelin) er en “walk-in”, og det skulle vel være helt kjent og OK for deg. Jeg vil si at hun utfyller Sitchin, og er også kanskje noe påvirket av han, selv om hennes kommunikasjon med the nibiruans, står på egne ben. Hun kommuniserer med Devin ( 9th dimensjon), som senere inkarnerer til Anu (6th dimensjon) Hun forteller utførlig om utviklingen av Nibiruan-folket fra deres opprinnelse (ved hjelp av Divine Creator), og fortsetter helt til 2000 b.c.. Hun redegjør også hvorledes Enki er av reptilslekt, og derfor bruker “snake” som sitt merke. I motsetning til Enlil, som har korset som sitt symbol. Dette fordi Nibiru krysser jorden i sin bane, derav korset. Boken er absolutt å anbefale, og er meget utfyllende angårende the Nibiruans. Når det gjelder sumererne bruker jeg også Laurence Gardners bok: “Genesis of the Grail Kings”. Han er også på linje med Sitchin , borsett at han mener omløpstiden til Nibiru er 360 år i forhold til Sitchins 3600 år. Her heller jeg til at 3600 år er det rette. Vet du hvem som har oversatt artikkelen til Jelaila Starr?. Jeg trodde det var deg, siden du er den som vet mest om Sitchin og Nibiru her på speilet

Carla
Carla
Abonnent
7 år siden

Hei Rolf Kenneth
Jeg har ikke lest noen av dem,men flott at du deler.Gleder meg til å se på stoffet.
Mesteparten av min viten kommer fra selv opplevde hendelser og fra mitt høyere selv.
Har bare lest stoff som kan bekrefte / støtte min indre viten.
Har vel ikke alltid trodd helt på hva som kommer,men det viser seg å være korrekt.
Jeg har også jevnlig kontakt med flere på Astral planet.
Det gjør jo at jeg stoler mer og mer på mine indre sannheter.Spennende,man lærer noe hele tiden.
Du har mange flotte artikler her,har lest med stor interesse.takk!

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
7 år siden

Det kunne være interessant å høre om hvordan verdensbildet i Starrs bøker skiller seg fra verdensbildet til Sitchins bøker.
http://www.rolfkenneth.no/Sit-00.html

Njål Eidhammer
Njål Eidhammer
Abonnent
7 år siden

Hei Carla
Så flott at du har oppdaget Jelaila Starr. Hun sender ut ukentlig e-post, som du kan få ved å kontakte: “nbiruancouncil9@gmail.com”.
Jeg møtte Jelaila Starr første gang i byen Charlotte i Sør-Carolina på en alternativ konferanse i 2004. Hun var meget engasjerende, og jeg kjøpte hele pakken som forandrer “DNA-srands” fra 2 til 12 strands. Den er relativ dyr. Hun har gitt ut 2 bøker, der den første heter: We are the Nibiruans”. Denne boken, sammen med Zecharia Sitchins bøker forteller det meste om Nibiru og Sumererne.
Fra “njaal@online.no”.

Carla
Carla
Abonnent
7 år siden

Fantastisk Jelaila

Jeg er en relativt ny leser av Nyhetsspeilet og så din artikkel i kveld.
Denne gav virkelig resonans i mitt indre,tusen takk.
Virkelig spennende tider dette og ikke så merkelig at mange vil inkarnere nå,
Som du sier er det mye positivt,men også mange utfordringer.
Men slik er livet,en skole,en cene, hvor flere virkeligheter utspiller seg.
Men flott at vi er mange som kan hjelpe hverandre.

Mvh En annen Lysarbeider og …… Sykepl.

Wenche Johansen
Abonnent
8 år siden

Jeg hang meg opp i det du skreiv om at solen er lysere og mer intens. Dette har plaget meg litt, og jeg trodde det var noe galt med meg. Så da er det en positiv ting at solen er forandret ..

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Wenche Johansen
8 år siden

Tja. Det er to momenter i dette som det er verdt å ta med i beregningen. Det ene er at dette medfører “klimaendringer”, og noen utnytter dette til å lage lover og reguleringer for å hindre menneskelige aktiviteter, med påskudd om å forhindre menneskeskapte klimaendringer og redde miljø og jordkloden. Det andre, og da henviser jeg til Bibelens Åpenbaring, er at solen skal bli så sterk at lite planter og trær vil vokse, og at folk ikke kan være ute uten å bli brent.

« Forrige artikkel

Ny religion vil gjøre deg ekstremt lykkelig

Neste artikkel »

Utfordre din oppfatning av virkeligheten

12
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x