/

Utfordre din oppfatning av virkeligheten

1.7K visninger
1 minutt lesetid

Jeff Lieberman, en MIT-utdannet kunstner, forsker og ingeniør, tar et vitenskapelig utgangspunkt for å beskrive mystiske opplevelser.

Han ber oss om å utfordre vår oppfatning av hva vi er, vårt forhold til universet og vårt forhold til hverandre. Våre sinn er “tankegenererende maskiner”. Hva ville skje hvis vi kunne slå av maskinen? Hvis vi kunne heve oss over vår egen opplevelse av verden?

“Ta fem sekunder og tenke på noe som du skal gjøre i morgen. Hva du gjorde akkurat nå er noe som så langt som vi vet, ingen andre organisme i hele universet som kan gjøre. Du bygget bare en alternativ virkelighet i hodet ditt. Du har nettopp gjort en forutsigelse om fremtiden som aldri har skjedd i virkeligheten. Denne forutsigelseskraften, når du kan sammenligne alternative virkeligheter, gjør det mulig for deg å planlegge for fremtiden. Fra jordbruk til din pensjon, dette har formet planeten til det den er i dag. Det er trolig det viktigste utviklingssteget siden vi begynte å gå oppreist.”

Denne talen kan gi deg noen tankevekkende ideer.

Foredraget kan også leses og er transkribert til tekst av Brad Miele. Avskriften finner du hos http://bea.st/inevolution/?p=264.

Virkeligheten er at vi er en enhet

When you let go of individual survival, all of your priorities change because you actually see the entire world as your body. You see the suffering of others as your own suffering and you want to help. What is the actual power of a human being to really benefit the world, when they are able to put the priorities of the whole system in front of themselves, even if that means they have to die in the process? How many of us can do that right now?

What if seven billion of us did that?

Maybe the one thing that keeps us from actually solving all of the other problems in the world is this persistent, flawed thought that we are separate from the world. Maybe it’s time we change our minds.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Bevis på vår globale masseoppvåkning til en spektakulær ny verden

Neste artikkel »

Menneskeheten er i ferd med å gjennomgå en utrolig revolusjon

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x