NB: Oppstigning pågår!

18.4K visninger
4 minutter lesetid
185

Lever vi i en turbulent verden som normalt eller er endringene verden over tydelige tegn på at noe stort er i gjære? Kanskje er egentlig svaret å finne ut av den store hensikten med det som skjer og forberede deg personlig til oppstigningen?

For et par tusen år siden var det en snekker som trasket rundt på kloden her og viste oss hvordan vi alle kan gjennomføre oppstigningen og bli oppstegne mestre selv.

Han var prototypen på hvordan det kan gjennomføres. Han gjennomførte pilottesten slik at det kunne bli plankekjøring for resten av oss.

Katalysatorer for oppvåkning

Jeg tror det er hele hensikten med alle endringene vi ser rundt oss på global og lokal skala. De er  katalysatorer for vår egen oppvåkning. De viser oss veien tilbake til lyset. Tilbake til kilden vi alle kommer fra.

Breiviks brutale handlinger har vært en katalysator som har vekket opp hjertene blant Norges befolkning og resten av verden. Ofrene og pårørende i denne ufattelige hendelsen har mottatt tanker av kjærlighet, takknemlighet og respekt fra oss alle. Deres offer har ikke vært forgjeves. De har gitt menneskeheten en betydelig frekvensheving.

Ondskapen viste sitt ansikt, men til stor glede oppi det hele så har befolkningen og spesielt de unge møtt denne handlingen med kjærlighet fremfor hat. Det kan vi være svært takknemlig for som et betydelig bidrag på veien mot den store oppstigningen, en syklus på 26.000 år hvor vi tar med oss våre fysiske kropper over til en høyere dimensjon.

De innfødte stammene verden over, inkludert Mayaene, Inkaene, Hopiene, Hinduene, Tibetanerne og mange flere har bevart denne visdommen siden siste store skifte for rundt 13.000 år siden. Vi i vesten har glemt dette helt. Nå er det på tide at vi i de såkalte moderne industriland lytter på de og tar i bruk denne visdommen.

Endelig økonomisk kollaps

Økonomisk kollaps kommer før eller siden. Forhåpentligvis står et nytt og rettferdig pengesystem klart for å ta over det gamle systemet som er lagt opp til at noen få skal bli svært rike og alle oss andre fanget i nødvendigheten av å tjene penger for å betale regninger og gjeld.

En allianse blant Brasil, Russland, India, Kina og Sør-Afrika (BRICS) med flere har i lengre tid arbeidet for å avsette dagens skjulte maktstruktur. Disse får igjen støtte av de utenomjordiske som finnes i millioner rundt vår planet på en høyere frekvens. Dette er vesener som har i oppdrag å påse at den guddommelige planen ender som planlagt med et positivt dimensjonsskifte.

Resultatet er derfor allerede gitt. Manuset er skrevet, men hvor turbulent det blir avhenger av oss mennesker og vår villighet til å gå vekk fra materialismen og egoet, og i stedet se innover i våre hjerter for å høre hva sjelen vår, den vi faktisk er, har å si oss.

Min følelse er at vi ikke trenger å være redd for vår personlige økonomi. Vi har kommet for langt i oppstigningsprosessen til at vårt følelseslegeme kan bli rammet av frykt verden over. Vi trenger i stedet forståelse for hva som faktisk skjer rundt oss slik at vi innser at vi kan glede oss over at pengesystemet kollapser.

Disse gamle energiene vil ikke greie å eksistere i de nye frekvensene vi går inn i. Derfor må de renses vekk, men i en slik prosess så eskalerer de til det ytterste før de flater helt ut.

Frihet gir kreativitet

Noen påstår at man blir en lat sofabonde av å ikke trenge å arbeide. Derfor trenger vi systemene vi har i dag hevdes det. Det viser seg derimot at kreativiteten blomstrer som aldri før for den alminnelige borger som på frivillig basis havner ut i arbeidsledighet.

Å bli oppsagt fra sin stilling eller havne ut med fysisk eller mental sykdom er noe annet. Da er det andre prosesser man skal gå gjennom og lære av.

Den vanlige mann og kvinne vil derimot våkne opp og bruke sine kreative evner på det man brenner mest for om man plutselig ikke hadde behov for å betale lån, strøm, drivstoff, mat eller hva det nå måtte være av regninger man tiltrekker seg. Overflod for alle er en naturlov i høyere dimensjoner. Her i tredje dimensjon holdes vi tilbake av systemet – om vi aksepterer å leve i illusjonene.

Bryter du ut av de tillærte tankemønstrene og ser virkeligheten for det den er så setter du deg selv fri. Du ser den mesteren du faktisk er og innser at vi ikke trenger å leve som en brikke i et maktsystem som kontrollerer deg fullt ut via den første vaksinesprøyten når du blir født, gjennom utdanning som skjuler den egentlige virkeligheten, via matvarer som døyver deg ned og via et maktapparat vi slettes ikke trenger.

Når du innser dette så har du våket opp, du har satt deg selv fri. Den eneste lederen du trenger er deg selv, via din intuisjon eller ditt høyere selv om du vil.

Det man trenger å realisere er å få en forståelse av hva alle jordendringer, økonomiske endringer, politiske endringer og samfunnsmessige endringer er til.

Forstår man det så er det ikke lengre frykt som styrer dagen din, men gleden over å eksistere i en fantastisk tidsalder hvor alt til syvende og sist går ut på å gjennomføre et dimensjonsskifte og bli oppstegne mestere med full bevissthet.

NB: Oppstigning pågår!

Vi er midt oppi den store oppstigningen på veien tilbake til kilden. Våkne opp til den mesteren du faktisk er og følg din egen intuisjon, så vil du fullt ut forstå og kjenne den enorme gleden de store endringene fører med seg.

Glem fortidens anger og fremtidens bekymringer. Gled deg over det du har og den du er. Lev nu!

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

185 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden
Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Det er viktig å fokusere på planeten Jorden (Moder Jord Gaia) nå som vi befinner oss i et kritisk stadium av ascension-prosessen…:

Conversations With The Arcturians–The Arcturians and Sue Lie April 5, 2016

http://youtube.com/watch?v=EVt3tc0rx8A

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Noen som har en formening om denne?

Den utpekte datoen for den første av flere (Energetic) EVENTS er 9. april, som er om ikke lenge…

Det smaker av 5D – 5 dimensjon – og dersom så er tilfelle så er det skikkelige gladnyheter… :) 

Jeg har tenkt en del på 5D de siste ukene, og anser at det er dit vi er på vei…

http://starseedandjb.com/urgent-message-to-all-readers/

Maarit M.Hanssen
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
8 år siden

Da har jeg notert 9. april 2016 klokken 11. Det sier seg selv, at gode energier er motsatsen for alle de dårlige energier hittil i året. Men jeg tror, at vi vil ikke gå direkte til den 5. dimensjonen. Vi må først gjennom den 4. Der vil det være ikke lov til å spise kjøtt, kun grønnsaker og frukt mens vi så smått lærer å ernære oss kun med lyset, som er maten i den 5. dimensjonen, hvor vi ikke får lov til å spise noe, som har vært levende i naturen.
I den 4. dimensjonen lærer vi å sysselsette oss med oppgaven som går ut på å heale medmennesker og dyr og dermed bygge opp kjærlighetsenergien, som er drivkraften i den 5. dimensjonen. Noen sier, at vi kan velge. Enten å bli igjen i den 3 dimensjonen eller gå direkte til den 5. Jeg vil velge å gå til den 5. gjennom den 4.

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

De siste dagene har jeg merket en del trøtthet, og en god stund nå så har jeg merket trang til å drikke vann, så jeg har drukket ganske mye vann hver dag i år, fra tidlig om morgenen til sent om kvelden.

Jeg anser at det har sammenheng med de kosmiske energiene som strømmer innover oss nå, og Jordens pågående frekvensøkninger. Dette innebærer at både jordkloden og våre organismer er i endring. Endringene kan merkes på ulike måter, også individuelt, og trolig pågår det nå en “irreversibel” oppgradering av vårt DNA.

Hvis andre har tanker om dette eller vet noe om dette setter jeg pris på synspunkter.

Jeg har hatt mine egne antenner “ganske langt ut i kosmos og en hel rekke andre steder” for å si det sånn en god stund, nå, bl.a. for å få svar på spørsmålet: “Hva er det egentlig som skjer nå…?!”

Jeg har silt og satt sammen info fra ganske mange ulike kilder og trukket mine egne konklusjoner. Jeg anser at det som er skissert i innledningen her er reelle trender som blir stadig mer aktuelle (og merkbare?).

For min del har jeg en liten flaske med ORMUZ (“monoatomisk gull” – monatomic gold), og jeg tar noen dråper ORMUZ mikset i litt vann rett som det er. Jeg har aldri skjønt helt hvordan det virker, men da jeg kom over info om ORMUZ-effekter i en av frontlinjeforskeren Claude Swanson sine mursteins-bøker og livets sanne natur sett i lys av frontlinje-fysikk, skjønte jeg at det nok virker… Nå kaller jeg ORMUZ for “ascension-dråper”…

Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Suzanne Lie ~ A Message From New Friends Blue Avians and Arcturians 4 6 15

https://www.youtube.com/watch?v=whUROk_gyXc

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Suzanne Lie & The Arcturians: The Process Of Ascension (publisert i 2015)

http://arcturiancorridor.com/news/the-process-of-ascension/

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Det kommer stadig nye drypp av indikasjoner på at Moder Jord, og alle oss som lever her, sakte men sikkert er på vei mot femte dimensjon. Det innebærer at budskapet på denne nettsiden (Suzanne Lie) http://www.multidimensions.com/ blir stadig mer aktuelt for stadig flere…

Multidimensjonalitet (at tilværelsen består av ulike frekvensspektre, kalt dimensjoner eller densiteter) er vitenskapelig sett ”grunnfjell”.
Problemet er at tilværelsens flerdimensjonalitet knapt nok er erkjent fra såkalt anerkjent hold eller formidlet av infokilder som de fleste ennå bruker som sine primærkilder (masse-media).

Ifølgeamerikanske Suzanne Lie er femte dimensjon her allerede, som en ”parallell virkelighet”, som vil bli stadig mer merkbar for stadig flere av oss, og som allerede er innenfor rekkevidde for mange personer som er utstyrt med ”visse psykiske evner” (evner som alle har, men som bare et fåtall har tatt i bruk).

”Problemet” med vår felles tredje dimensjon er visstnok – ifølge arkturianerne, som er Suzanne Lies utenomjordiske veiledere – at tredje dimensjon sakte og umerkelig vil ”forvitre” mer og mer for så til slutt å forsvinne helt. Hvis eller når det skjer, vil femte dimensjons virkelighet ha blitt det nye ”felles grunnfjell”, rent jord-planetmessig sett. Men for at det skal kunne bli den nye felles mentale virkeligheten som oppfattes, vil det først bli nødvendig for mange å utvide sin bevissthets horisont vesentlig.

Det sies at tidenes bevissthetsrevolusjon nå er i gang, men selv om dette ikke er særlig merkbart i det ytre (det media-dominerte offentlige rom der døgnflue-støyen og feil-fokuseringen på tilværelsens mange uvesentligheter ennå dominerer) er prosessen trolig godt i gang på det indre plan hos mange allerede…

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Her er et intervju med arcturians (høyeredimensjonale bevisstheter fra stjernesystemet Arcturus) vedr. ASCENSION (spørsmål og svar begynner cirka halvveis i artikkelen):

http://www.stankovuniversallaw.com/2011/09/a-special-interview-with-the-arcturians-the-countdown-has-begun/

Svarene er mer interessante enn spørsmålene. Intervjuet, som fant sted i aug. 2011, bærer preg av at spørsmålsstilleren tror han sitter inne med den daterte “fasiten” for tidspunktene for jordas og menneskehetens “oppstigning” – og refererer til tidspunkter som har vist seg ikke å holde stikk…

Kris10ne
Kris10ne
Abonnent
12 år siden

Jeg er så glad for at vi er der vi er i dag i denne virkeligheten. Vi har lenge levd i mørket her. Vanskelig har det vært for mange å oppdage den sanne virkelighet for eksistensen på denne planeten i denne dimensjonen, før mange skjønte at vi får hjelp til å eliminere mørke krefters inngripen for å komme oss videre. Ting så i allefall mørkt ut for planetens “gode” befolkning for meg da jeg oppdaget hva vi egentlig har stått ovenfor over lang tid. En boost av gode energier denne dagen er kjærkomment i mine øyne :) Takk for god artikkel :)

Uffda
Uffda
Abonnent
12 år siden

“Ascension happens in waves. Some of us will ascend before others do. We’re all on a particular timeline for ascension. A tremendous number of people are starting to reach critical mass in their appreciation of Ascension.

Our relationship to time and space is changing. Time feels as if it’s shortening. We are becoming soul-infused beings as we move into another level of Ascension. We occupy many levels of life but are only aware, most of us, of our life on the Third Dimension.”

++

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Uffda
12 år siden

Collapsing World Systems >>> Zero Polarity

2012 – The Revolution Has Begun…
http://www.youtube.com/watch?v=y4WYUPmrhyg&feature=player_embedded

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
12 år siden

BelzeBob sier:
Får vi reise på første klasse? Jamen håper jeg nå dette, når det først tar av. Kritikk til nyhetsspeilet som lar religiøse fanatikere ta overhånd over tekster som har alternative budskaper

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Guri-malla
12 år siden

Hvilke religiøse fanatikere er disse?

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Får vi reise på første klasse?

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

Jeg synes denne oppstigningstiden er bare nydelig, jeg nyter skog og mark, sol og sjø på en større måte enn før. Tror jeg må være i 5d, bortsett fra innimellom når jeg har en kort krangel, men så er jeg i hærligheten igjen. Dere andre her må jo ha følt det også?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Er det ikke *alltid* en oppstigningstid?

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Nei, det veksler, innimellom er det små nedstigningsfaser og større fall, kollektivt eller individuelt. Men du er heldig du, som alltid er på opptur :-) På den annen side setter man kanskje større pris på opptur etter en større nedtur. Har du ikke følt ekstatisk glede som har økt nå i det siste?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

He he! Nei, det har jeg ikke følt. Personlig er det min tro at dette med oppstigning og nedstigning ikke er noe kollektivt, men er individuelt: det kommer an på hvem du er og hvilke handlinger du gjør. Om året så er 2011, 1911 eller 2111. Jakobs stige er alltid der – og sjeler går opp og går ned. Uansett hvilket år eller hvilken dag det er. Slik forstår jeg det.

Det eksisterer gjerne en kollektiv evolusjon også. Men jeg tror isåfall er den ekstremt langsom. En evolusjon som da har samband med store, og alltid svært langsomme, forandringer i solsystemet, galaksen osv. Noe kollektivt “sprang” inn i høyere dimensjoner tror jeg dessverre bare er fantasi. Det kunne sammenlignes med at alle elevene i niende klasse plutselig kommer inn på universitet.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  gudfrid
12 år siden

Jeg lover deg, BB, at når du senere idag, tar deg en tur alene i skogen eller ved sjøen, vil du merke det!
Ca 26.000 år siden sist. For 13.000 år siden, dumpa vi jo..
nå er de som har kvittet seg med egofasen ferdige i barnehagen og klare for første klasse :-)

Salat
Salat
Abonnent
12 år siden

Year of the Indigo with Lisa Renee

Lisa presents the perspective of the ‘Guardian Races’: the paradigm shift, transcending fear and ‘Armageddon’ programs propagated by and for the ‘Controlling Forces/ET’ agenda, the role of the Indigo and Starseeds and the critical task of our own connection to ‘Spirit/God’ source.

MÅ SEES!

baugen
baugen
Abonnent
12 år siden

“Mary of Magdala, Joseph of Arimathea’s wife, had come with her sister-in-law, Martha, from their home in Bethany to be with us. She brought her infant daughter, Mary, with her so that we could feel her presence and give her our blessings. We knew that this girl child was to play an extraordinary role in the years to come. She would be prepared, even as Yeshua, to fulfill all that was required of her. ————————All of us were filled with wonderment as we took turns holding the seven-weeks-old Yeshua in our arms, while awaiting the arrival of the magi.

Three days later, the twelve magi and their twelve principal wives came forth to Joseph’s large upper reception room to sup and be questioned. I remained secreted away with Mary Anna and Yeshua until word was sent that these magi were indeed those that I had witnessed earlier in a vision. My heart leaped and fluttered with nervous expectancy while we awaited their arrival into the council chamber. At last we heard their muffled approach down the stairs and long corridor. Mary Anna’s Joseph opened the heavy, iron-grated door and stood before us smiling.

With solemn decorum, the twenty-four magi slowly passed into the council room to take their positions in a circle around Mary Anna and the babe, Yeshua. Each announced their name and place of origin. Then the three who were hierophants among the Order of the Magi came forward, representing all twenty-four. They read passages from various scrolls and showed us astrological charts, which they interpreted.

Next, they turned to a turbaned Parthian, who had announced his name as Balthazar. He reached into a small trunk made of hardwood and polished brass, and carefully removed a smaller ebony box, together with several silk-wrapped containers of various sizes. First, he placed before Yeshua a censer that burned frankincense and myrrh, which he lit. Next, he placed at Mary and Anna’s feet several vials of precious oils and ointments. Balthazar brought forth a robe of purple silk, embroidered with gold and iridescent rainbow-colored fibers. This robe was indeed fit for a king. It was small made for a child.

Finally, Balthazar opened the small, ebony box and removed a broad, beaded collar of lapis and gold, which had belonged to the Egyptian pharaoh Akhenaten. Beneath it, was a menat, the ceremonial necklace of Hathor, which represented the union of male and female principles. This, too, was reported to have belonged to the household of Akhenaten’s mother. These treasured items were tokens to assist Yeshua to realize that he was born of the royal bloodlines of King David and Pharaoh Akhenaten.

In this way, Yeshua was acknowledged by these great beings who understood that before them was the Anointed One, whose star they had followed.”

(side 149-151 i boken Anna, Grandmother of Jesus.”)

baugen
baugen
Abonnent
12 år siden

“So it is that I have shared with you some understanding about the personalities of these two young maidens. In future years, Young Mary (Mary Magdalene) would become Yeshua’s beloved consort. Mariam, his adopted sister whom he called Mary Grace, continued to be his loyal friend and confidante.”

side 189 i “Anna, Grandmother of Jesus”

Boken forteller Mariam ble gift med en Nathaniel og fikk sønnen Benjamin. Jesus ble først forlovet med Mary Magdalene og adopterte 3 barn. Deretter gift (for annen gang!) og hadde barnene Sah’r, Lizbett og Michel. De to førstnevnte ble siden gift med respektive Andrew og Simeon og fikk 7 etterkommere.

“This news about Jeshua’s relationships will likely be difficult for others to hear, as well. Although we didn’t have the same cultural stigma you currently have about polygamy, we had good reason to be very judicious and secretive about the children and our comings and goings. We felt very protective of all the children, and especially Yeshua’s. There has been much misunderstanding that has arisen because of our efforts to protect Yeshua’s children and the true nature of his relationships and teachings. More readers of my story are now ready to hear what has been secreted away, though it will be a big stretch for most.

CA: What happened to that marriage?

ANNA: As I look into the future, it continued through the remainder of Jeshua’s life, but it was kept a secret, especially from the Romans in Palestine, Alexandria and now here. They publicly shun having more than one wife, though this does not stop many from having extramarital affairs. There are very few people who can understand the deeper purposes of these two marriages. Let me assure you our revelation of it now is certainly not to proselytize polygamy! Far too much suffering has occurred within this ancient patriarchal tradition, which has oppressed women for thousands of years.

Very few are able to look at the fact that we, as more liberal Essenes, practice conscious sexuality, whether as celibates or as married couples. For those who have been conditioned with fictitious stories that Yeshua was a celibate and that sex is sinful, it is very difficult to envision Yeshua as a married man and conceiving children. Some people feel that because Yeshua is an avatar, he is somehow “above” being sexual, as sexuality seems to make him somehow more human. But these people do not understand the esoteric practices of Tantric alchemy, which include the conscious cultivation, retention and channeling of life-force energy through the body, with or without a partner, for the attainment of spiritual enlightenment. Some people, at the other extreme, might think , because Jeshua “did it” –not knowing what “it” is–they have a license to practice any manner of lust-based, genitally focused sexuality.”

(side 30-31 )

(Har lest i “Winds of Truth” der eksisterte ialfall inntil året 1940 13 avatarer (Solar Lords) og en av dem hadde aldri noengang inkarnert på jorden. Yeshua har sagt annetsteds i boken 11 avatarer inkarnerte samtidig med han! Da stemmer i så fall tallet 13.)

lnostdal
lnostdal
Abonnent
12 år siden

Hvorfor er vi så grådige på eller m.t.p. dette ikke-materialistiske planet også? Det er visst aldri nok, er det vel …

Artikkelen står jo på egne ben uten “ekstra sukker”! Jeg skjønner egentlig ingen ting.

marielv
marielv
Abonnent
12 år siden

Sender denne vakre musikken med fantastiske ord :)
http://www.youtube.com/watch?v=X9m8oIgjlU8&feature=related

marielv
marielv
Abonnent
Svar til  marielv
12 år siden

Som passer veldig godt til denne artikkelen.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
12 år siden

God morgen alle sammen :-)

« Forrige artikkel

Kjærlighet som samfunnets basis

Neste artikkel »

Anti-krister og djevelbevissthet

185
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x