NB: Oppstigning pågår!

18.4K visninger
4 minutter lesetid
185

Lever vi i en turbulent verden som normalt eller er endringene verden over tydelige tegn på at noe stort er i gjære? Kanskje er egentlig svaret å finne ut av den store hensikten med det som skjer og forberede deg personlig til oppstigningen?

For et par tusen år siden var det en snekker som trasket rundt på kloden her og viste oss hvordan vi alle kan gjennomføre oppstigningen og bli oppstegne mestre selv.

Han var prototypen på hvordan det kan gjennomføres. Han gjennomførte pilottesten slik at det kunne bli plankekjøring for resten av oss.

Katalysatorer for oppvåkning

Jeg tror det er hele hensikten med alle endringene vi ser rundt oss på global og lokal skala. De er  katalysatorer for vår egen oppvåkning. De viser oss veien tilbake til lyset. Tilbake til kilden vi alle kommer fra.

Breiviks brutale handlinger har vært en katalysator som har vekket opp hjertene blant Norges befolkning og resten av verden. Ofrene og pårørende i denne ufattelige hendelsen har mottatt tanker av kjærlighet, takknemlighet og respekt fra oss alle. Deres offer har ikke vært forgjeves. De har gitt menneskeheten en betydelig frekvensheving.

Ondskapen viste sitt ansikt, men til stor glede oppi det hele så har befolkningen og spesielt de unge møtt denne handlingen med kjærlighet fremfor hat. Det kan vi være svært takknemlig for som et betydelig bidrag på veien mot den store oppstigningen, en syklus på 26.000 år hvor vi tar med oss våre fysiske kropper over til en høyere dimensjon.

De innfødte stammene verden over, inkludert Mayaene, Inkaene, Hopiene, Hinduene, Tibetanerne og mange flere har bevart denne visdommen siden siste store skifte for rundt 13.000 år siden. Vi i vesten har glemt dette helt. Nå er det på tide at vi i de såkalte moderne industriland lytter på de og tar i bruk denne visdommen.

Endelig økonomisk kollaps

Økonomisk kollaps kommer før eller siden. Forhåpentligvis står et nytt og rettferdig pengesystem klart for å ta over det gamle systemet som er lagt opp til at noen få skal bli svært rike og alle oss andre fanget i nødvendigheten av å tjene penger for å betale regninger og gjeld.

En allianse blant Brasil, Russland, India, Kina og Sør-Afrika (BRICS) med flere har i lengre tid arbeidet for å avsette dagens skjulte maktstruktur. Disse får igjen støtte av de utenomjordiske som finnes i millioner rundt vår planet på en høyere frekvens. Dette er vesener som har i oppdrag å påse at den guddommelige planen ender som planlagt med et positivt dimensjonsskifte.

Resultatet er derfor allerede gitt. Manuset er skrevet, men hvor turbulent det blir avhenger av oss mennesker og vår villighet til å gå vekk fra materialismen og egoet, og i stedet se innover i våre hjerter for å høre hva sjelen vår, den vi faktisk er, har å si oss.

Min følelse er at vi ikke trenger å være redd for vår personlige økonomi. Vi har kommet for langt i oppstigningsprosessen til at vårt følelseslegeme kan bli rammet av frykt verden over. Vi trenger i stedet forståelse for hva som faktisk skjer rundt oss slik at vi innser at vi kan glede oss over at pengesystemet kollapser.

Disse gamle energiene vil ikke greie å eksistere i de nye frekvensene vi går inn i. Derfor må de renses vekk, men i en slik prosess så eskalerer de til det ytterste før de flater helt ut.

Frihet gir kreativitet

Noen påstår at man blir en lat sofabonde av å ikke trenge å arbeide. Derfor trenger vi systemene vi har i dag hevdes det. Det viser seg derimot at kreativiteten blomstrer som aldri før for den alminnelige borger som på frivillig basis havner ut i arbeidsledighet.

Å bli oppsagt fra sin stilling eller havne ut med fysisk eller mental sykdom er noe annet. Da er det andre prosesser man skal gå gjennom og lære av.

Den vanlige mann og kvinne vil derimot våkne opp og bruke sine kreative evner på det man brenner mest for om man plutselig ikke hadde behov for å betale lån, strøm, drivstoff, mat eller hva det nå måtte være av regninger man tiltrekker seg. Overflod for alle er en naturlov i høyere dimensjoner. Her i tredje dimensjon holdes vi tilbake av systemet – om vi aksepterer å leve i illusjonene.

Bryter du ut av de tillærte tankemønstrene og ser virkeligheten for det den er så setter du deg selv fri. Du ser den mesteren du faktisk er og innser at vi ikke trenger å leve som en brikke i et maktsystem som kontrollerer deg fullt ut via den første vaksinesprøyten når du blir født, gjennom utdanning som skjuler den egentlige virkeligheten, via matvarer som døyver deg ned og via et maktapparat vi slettes ikke trenger.

Når du innser dette så har du våket opp, du har satt deg selv fri. Den eneste lederen du trenger er deg selv, via din intuisjon eller ditt høyere selv om du vil.

Det man trenger å realisere er å få en forståelse av hva alle jordendringer, økonomiske endringer, politiske endringer og samfunnsmessige endringer er til.

Forstår man det så er det ikke lengre frykt som styrer dagen din, men gleden over å eksistere i en fantastisk tidsalder hvor alt til syvende og sist går ut på å gjennomføre et dimensjonsskifte og bli oppstegne mestere med full bevissthet.

NB: Oppstigning pågår!

Vi er midt oppi den store oppstigningen på veien tilbake til kilden. Våkne opp til den mesteren du faktisk er og følg din egen intuisjon, så vil du fullt ut forstå og kjenne den enorme gleden de store endringene fører med seg.

Glem fortidens anger og fremtidens bekymringer. Gled deg over det du har og den du er. Lev nu!

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, webmaster og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

185 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hallvard Volden
Anonym
12 år siden

Flott fokus :) Nok en gang…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Takk for en fin og positiv artikkel, med optimistisk og godt fokus, det trenger vi, men det er ikke alltid så lett i denne tid. Håper virkelig du har rett, Frank, og at de gode krefter seirer ganske snart, eller at vi får en ny jord, gudommelig inngripen eller at gode folk får stige opp herfra.

Ondskapens ansikt har ikke bare vist seg i ABB og vederstyggelige handlinger. Ondskapens ansikt er enda mer tilstede i de krefter som var bak handlingen og fikk ABB til å utføre dette, via mind control slik at de kunne bruke dette til å stramme sitt grep og gjennomføre enda noen av sine agendaer for kontroll.

Kjell
Kjell
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Føler sterkt at det finnes krefter bak det hele som vil ha kaos og krig mellom mennesker. Det er skremmende. Frykten er dets våpen, og gleder seg ved taushet. Når vi ikke lenger tør dele problemer eller si ifra, vinner tausheten og stagnasjonen. Vi må stå imot.!

Uffda
Uffda
Abonnent
12 år siden

Matthew 19:28
«I tell you the truth, at the renewal of all things, when the Son of Man sits on his glorious throne, you who have followed me will also sit on twelve thrones, judging the twelve tribes of Israel.»

The son of man is actually the Sun of man and it is the energy of fire which rises up the 7 chakras, or 7 seals of the spine to the right hemisphere.

And when that occurs you will sit upon the twelve thrones which are the twelve cranial nerves of the brain.

Judging the 12 tribes which is the various realms of consciousness that emanate from the 12 nerves in harmony with the 12 constellations of the Zodiac.

That then is the return of Christ or the Christ mind which regeneration is proposed by the ancients for December 21 2012.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Uffda
1 år siden

Dette er skrevet for 10 år siden, men NÅ så vet vi hva alt dreier seg om.

Vi har rimelig nylig fått 5 nye chakras = 12 chakras, så det representerer det som skrives i teksten.

Når vi har åpnet alle 12 chakras, og jording er ett must for å få til det.

Da vil du oppleve at din bevisthet vil flyte over i 5D, og du ser alt på en helt annen måte.
Ingen bekymringer, Du bar lever til din bevisthet er totalt over i 5D.

Det skjer Fra 2024 og utover, mulig det starter noe før.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
1 år siden
BelzeBob
Abonnent
12 år siden

La oss muntert stige opp
og trekke ut Illuminatis badekarpropp
mens vi stiger opp i densitet
sammen med lamaer i Tibet

Vi glemmer krig og hungersnød
og fylles av vakre visjoner
Vi spiser åndens sjelebrød
og glemmer vedrslige illusjoner

Om urettferd og attentater,
diktatorer og mega-magnater,
Om Libya, Irak og Fukishima
alt forsvinner og blir helt prima.

Thunder
Thunder
Abonnent
12 år siden

Ascension
Jeg vil gjerne fortelle om min oppvåkning. Ikke for å misjonere for vi har forskjellige veier tilbake til ånden. Jeg som har størsteparten av livet snakket mer med bartendere enn åndelige opplyste hadde ved å separere meg fra ånd og bygd opp mye frykt og negative følelser. For meg ble derfor gjenoppdagelsen av ånden ganske brutal. Fordi oppvåkningen innebar å gå frykten i møte og forkaste mye av tankemønstrene som hadde blitt innprentet fra barndommen. Absolutt ingen hallelujah-opplevelse, men etter å ha blitt tygd og spyttet ut er frykt, sorg og negative følelser blitt borte over tid. Ingen frykt for hverken det som skal komme i fremtiden eller døden. Heldivis finnes det mange mennesker både her og ellers som har tråkket opp sine stier og som har gjort det lettere for etterslengere som meg å finne egne stier. Takker for det.

Jeg har lyst til å dele mine tanker om oneness/unity, hvordan vi skal gjenforenes med skaperen. I min dypeste frykt prøvde jeg å forstå dette med å gjenforenes med skaperen og ble derfor veldig redd når kanaliseringen begynte fordi jeg tolket det i min tilstand om at jeg hadde fått budskap om at jeg snart skulle dø. Summen av opplevelser, lærdom og erfaringer gjennom mine følelser er jo den jeg er på jorda. Hva jeg var før dette vet jeg ingenting om. Jeg kommuniserer i dag med min ånd gjennom telepati. Det tok lang tid å forstå, men har vært der hele tiden selv om jeg ikke har vært det bevisst. Når jeg deltok på kurs for å lære kanalisering forstod jeg at man ville høre stemmer. Det gjorde ikke jeg, men forstod i ettertid at jeg tok til meg lærdom uten at vet hvor det kom i fra. Men mange ganger er det ved å stille spørsmål som åpenbares via andre og ofte der du ikke venter det og bare når tiden er inne. Så har det også vært ting som ikke har vært så positivt, for jeg har opplevd en dualitet og om det negative kom i fra menneskelig teknologi eller demoner er ikke ting jeg lenger er opptatt av. Det har forsvunnet og jeg har lært meg å sortere utifra hjertet, ihvertfall tror jeg det selv :-) Å uttale seg om nye tanker som kan være i konflikt med andres tankemønstre kan være spennende og det kan fort ende opp i kjefting :-) Hvis man reagerer med sinne på nye tanker innenfor emnet åndelighet, er det noe galt.

Den første gang jeg mottok telepatisk kontakt ble jeg som nevnt redd for at døden nærmet seg. (våken meditasjon) Jeg mottok budskapet, jeg er deg og du er meg, det vil du snart forstå(noe i den duren). Lille meg ville bli slukt av noe mye større enn meg. Men i stedet dreier det seg altså å gjennvinne roen og tryggheten og gradvis øke bevisstheten og balanse mentalt og fysisk. Fantastisk reise når du er igjennom det verste og et helvete når frykten styrer . Reisen har allikevel bare akkurat begynt Det som jeg føler gjenstår er å vinne tilbake til den store gleden og smilet for det har blitt litt glemt i prosessen og jeg må derfor endre fokus litt. Da vil sikkert nye åpenbaringer komme for det er slik det føles når stadige lamper lyser opp og gir svar. Jeg er deg og du er meg – to i en. Ikke bare det, men vi er alle en og samme. Vi og våre ånder er på en måte kloner av en større bevissthet og vi har blitt sendt på en opplevelsesreise for å bli unike og selvstendige. Derfor kan vi være en og samme samtidig som vi er veldig forskjellige. Ånden lever fysisk gjennom oss, vi må bare lære å kommunisere og motta det som tidligere har blitt vært gjemt for oss. Bare gjennom smerte og andre følelser kan vi utvikle oss til å bli selvstendige sjeler og derfor gir ondskapen en mening, og livet en mening, men nok må snart være nok :-)

Tar til slutt med en hilsning fra Kenya. Det har kommet fra fattige mennesker som har mer enn nok med sine egne problemer. De er bekymret for nordmenn etter det som skjedde på Uttøya og i Oslo. Mest for at vi nordmenn har levd fredfullt og ikke er vant til at det smeller rundt ørene på oss. De har sett levende bilder fra BBC og synes Norge er utrolig vakkert. Det er jo det som er så spesielt med oss mennesker, vi bryr oss selv om vi bor langt ifra hverandre. Ikke alle tenker slik dessverre. Ekte empati er med mennesker som ikke er nære oss. Vi nordmenn har vel mye å lære av mennesker i den tredje verden, når det gjelder å bry seg og også det å komme seg ut av elendigheten og finne smilet tilbake og gleden over bittesmå ting. Synd svarte hender ikke er like kredittverdige som hvite. Norsk nyfødt=1 million nkr, Nyfødt svart barn fra det rike ressursfulle Afrika=1 øre. IMF og verdensbanken overtar styringen av økonomiene i den tredje verden når gjelda når 100% av summen av produserte varer, men de får jo ikke betalt for varene sine. La kollapsen komme, Synd det ikke er matolje vi er så stor på ;-)

Torgeir
Torgeir
Abonnent
Svar til  Thunder
12 år siden

Wow! Veldig veldig oppløftende og innsiktsfult :)<3

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
Svar til  Thunder
12 år siden

Veldig bra Thunder, ser mange ting på samme måte som deg.
Jeg emigrerte til Sør Amerika for 6 år siden, og kommer neppe til å vende hjem igjen.
Her kan man være i nåtiden med kropp og sinn. I det vestlige moderne samfunn, er tankene et sted i fremtiden, og mye av det er bekymring. Ny bil, hus, neste ferie+++. Man har rett og slett ikke tid til å være i nuet mentalt og fysisk.
For min del ser jeg mye mer når kropp og sinn er samlet i samme tid og rom, og føles åndelig.
Vi ser jo nå at Callemann kan få rett angående økonomi. Europa og USA er i ferd med å få overdose av pengeinsprøyting, og det er som med en heroin missbruker til slutt kan det gå riktig galt.

I henhold til Maya kalenderen går vi august inn i den 5 natt som varer til den 4 september. Dette er tid for destruksjon, og noe skal brytes ned. den 6 dag som begynner 5 september og varer til 22 september er blomstring og bygging av noe nytt. Dette er også tiden hvor bønder planter ut sine vekster, frukt trær blomstrer og naturen våkner til liv.
Våren er som balsam for min sjel, noe jeg tar del i med hele meg. Jeg har distansert meg fra det urbane liv, og har aldri følt meg så rik som nå, selv om det er mye mindre penger å rutte med.

Vi har alle forskjellige tilnærming til det guddommelige, for meg er naturen Kirka, og jeg ser guds skaperverk i praksis døgnet rundt. Når jeg tenner et bål om kvelden,ser opp på stjernehimmelen upåvirket av byenes lys, er det som å titte på en uendelighet av muligheter.
Angående omgang med medmennesker, og hvordan jeg skal behandle dem, henter jeg inspirasjon fra Bibelen, Koranen og Profeten(Bahai). Felles for dem er røtter fra gamle testamentet, og da sannsynligvis samme Gud, men med ulik tilnærming!

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Mono Montana
12 år siden

Takk Torgeir og Mono Montana og alle tomlene. Jeg var litt spent på hvordan det ble mottatt.

Mono M:
Jeg synes også du har mange flotte innlegg her og mange andre også , det er derfor jeg liker meg så godt her. Vi får dyrke både likheten og ulikhetene :-)
Jeg hørte om en fra Norge som hadde flyttet til Sør-Amerika og hadde bygd seg hus i en tretopp. Det krever litt å bryte ut slik og komme nærmere naturen og hos mange er det umulig økonomisk, men vi har jo enorm natur her hjemme også som vi skulle hatt mer tid til å ferdes i.

Jeg har også lært mye fra forskjellige religioner og de inneholder så mye kloke visdomsord som vi kan lære av. Jeg har fått med meg at du er frimurer også, men da må du huske profeten i koranen som forteller deg å lære av maurene. De har ingen ledere og hiarki, men fungerer perfekt allikevel. Bibelen forteller deg at det er de mørke kreftene som benytter hiarki. Mørke krefter/demoner som er skapt av gud for å sette oss på prøve og gi oss lærdom. Universets mørke krefter bygd opp av hiarki bestående av 33 elementer med Belsebul(ikke vår BB) på topp. Religionene bygger jo på kampen mellom gud/djevel, engler/demoner. Jødene stakkar fikk plutselig for seg at det var galt å kjempe mot demoner fordi de også var skapt av gud. Derfor har de istedet laget en haug med leveregler som skal gjøre de i stand til å leve med dem i stedet. De mener de ble straffet for å prøve å bekjempe dem og at gud derfor sendte de på flukt. Og på sett og vis er det også ikke helt feil. Men gud har en plan for det hele og tilgivelse og frelse for alle. Demoner – en lien endring i tanke og bevissthet så er de borte som i en dårlig drøm :-)

Bahai har jo også mye fine tanker og visdom. Enhet, oneness, hvor alle folkeslag er en stor familie. Det som er feil er at de pusher på FN for å angripe Iran. Samme gamle leksa, lete etter demoner hos andre i stedet for å rense seg selv og krangle om hvem som skal sitte nærmest gud og ha den rette tro. Bahai er jo veldig tett på FN da. Lukter litt NWO.

Mr.PP
Mr.PP
Abonnent
Svar til  Thunder
12 år siden

Hei,

Jeg synes det var et flott innlegg. Det fine med tiden vi er inne i nå er at den er personlig, det er din tid, dine opplevelser og dine hittil ervervede erfaring som settes på prøve. Andre kan si hva de vil, kritisere eller være negative og det er også fint. Vi velger alle vår bane, våre utfordringer og ingen kan dømme andre for deres valg. Dømmingen skal en selv stå for. Vi er alle ett og det vil vi alltid være i all evighet :-)

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
12 år siden

Jeg synes dette høres ut som spiritisme. Jeg stoler ikke på noen ånd her på jorden. De er falne og vil lure menneskene til fall.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Avregistrert
12 år siden

Hvis du svarer til meg, så svarer jeg med at dette høres ut som frykt. Det handler mer som å møtes halvveis. Altså Ascension og descension :-) Møte mellom to dimensjoner.

Kim
Kim
Abonnent
Svar til  Avregistrert
12 år siden

Jeg vil tro det er en stor stor forskjell på spirits, demoner og «fallen ones».
Om en altid går i lyset vil ingen «mørke» krefter kunne gå deg imøte fra den andre siden :)

Mr.PP
Mr.PP
Abonnent
Svar til  Avregistrert
12 år siden

Man foretar valg hver dag og man lærer, det er livet det :-)

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
12 år siden

Gud sendte den Hellige Ånd til å lede menneskene som adlyder Jesus. At det finnes mange ånder her på jord er det ingen tvil om, men åndene er ikke nødvendigvis gode selv om de sier at du skal få en ny bevissthet og at de skal lede menneskene inn i en new age. Har du noengang tenkt tanken at dette kan være bedrageri? Jesus sa til menneskene hva som skulle til for å slippe inn i Guds Rike. Jeg har selv en gang latt meg lede av disse onde åndene. Jeg også trodde jeg kunne «tenke» meg en tanke og sende den til universet og få den i retur, helt til det gikk opp for meg at hva det egentlig var er onde ånder som gjør det slik at tankene blir sanne, for å få meg til å videreformidle denne løgnen videre om at vi er lysvesener og egne herrer og egne skapere. Vi er ikke det. Vi er her og kan ikke «oppstige» på noen annen måte enn at demoner forfører mange mennesker som tror på det samme, og forandrer på ting først til noe som ser godt ut, som siden viser seg å være helvete på jord. Det var nemlig slik det i utgangspunktet startet i edens hage. Tenk litt på det.

Men det er selvsagt min oppfatning og ikke nødvendigvis beviselig sannhet for andre.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Avregistrert
12 år siden

Vel jeg kom med mine erfaringer og tanker. Som jeg sa må du velge din vei, jeg er ikke et sendebud som skal fortelle deg veien inn til himmelriket. Jeg er forberedt på negative reaksjoner fra religiøse miljøer, men allikevel postet jeg det jeg hadde på hjertet altså. Men om jeg har tenkt på om det var bedrageri? Ja, veldig mye. Jeg har vokst opp med religion og hatt Jesus og Moses i bakhodet hele tiden. De har vært med på å forme meg og mine handlinger. Jeg er veldig trygg på min vei. Følg din egen. Jeg kommer aldri til å si hva du skal tro på.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Avregistrert
12 år siden

Avregistrert sier: Hvis Jesus hadde rett, hvorfor da høre på disse åndene, og om Jesus hadde feil, hva får folk til å tro at disse åndene har rett?

Etter hva jeg forstår mener Avregistrert og Maranata at vi skal høre kun på hva en del lutherske prester/predikanter har tolket og mener at Jesus skal ha sagt, ut fra skrifter som er ca 1700 år gamle, hvor det er gjenfortalt hva som skjedde for ca 2000 år siden, og hva Jesus skal ha sagt den gangen.

De mener at Jesus har ikke hatt noe som helst på hjertet å si til menneskeheten siden den gang. Vi skal stole på at dette flere hundre år senere av folk som ikke traff ham, skal ha forstått og gjengitt dette korrekt.

Videre skal den katolske kirke som dere forbanner som satanisk, ha samlet og bevart dette trygt for oss slik at vi kan stole på hvert ord i den norske utgaven pr i dag. Detter høres riktig ut fordi dere har fått det slik servert, muligens siden barndommen. Men dere klarer ikke å se at den læren dere tror på og forfekter ikke engang har belegg i Bibelen deres.

Det er av det gode å ha kontakt med Jesus pr i dag, i sitt indre, det er det som er ekte levende tro, men ikke alle er på nivå til å være rede til slik kontakt. Det som stenger mest er dogmene, og huffda har rett i at man faktisk må frigjøre seg fra de lenkene for å kunne stige opp. La de døde begrave de døde, var Jesus kommentar om slikt.

Samtidig vil også jeg advare mot åndsmakter som ikke er av det gode og enda mer, mind control. Det finnes egne mind control programmeringer som går på å utgi seg for å være Gud og Jesus i personens indre, og folk har begått drap fordi stemmer som har utgitt seg for Gud og Jesus har bedt dem om det. Mind control er reelt og større fare enn demoner i dag.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Hvem styrer våre liv?
Gud eller politikere?
Hvem vifter vi med flagget for?

Mennesker i alle deler av verden blir tvunget til å stole på de som har vist seg å være upålitelige.
Kontakt med «Gud» kommer innenfra, det kan ikke komme gjennom religion. Gud er lys/photon, følgelig er vi photon. Vår bevissthet er en grid helst i harmoni med de 12 stjernetegn som matrialiserer seg gjennom de 12 hoved kranienerver. Photon mottas og distribueres fra sentrum for vår bevissthet pinealkjertelen eller det tredje øye og vi spretter rundt. :-)

Iznogod
Iznogod
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Hvordan foregår mind control i praksis. Hva slags utstyr og metoder benyttes?

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
Svar til  Iznogod
12 år siden

Lurer på det samme?
Hadde en uføretrygde kompis som var TV slave, og etter en handletur kom hjem med noe ala pampers, men saken er jo den at han hadde verken dame eller barn!
Kan ikke se noen annen måte å kontrollere menneskesinnet ved:
1. Hypnose kombinert med smerte over lengre tid
2: En metallisk bit i skallen, og mulighet til å påføre uhyggelige nervesmerter, som rett og slett medfører at man utfører ordre.
Med andre ord manipulert kontroll!
Chip, javel, og det å chipe 7 milliarder mennesker er gjort på dagen? Sier bare dream on. Afrikanske kvinnfolk flyr jo til skogs når de ser en vestlig i hvit frakk og medisinkofferten!
Dudelidei, er vel mer hva man inntar av det ene og det andre som er saken, overdoser kan gi konsekvenser vi ikke har en snøring om… vel noe Norge fikk føle den 22 juli.
Men siden du ikke er god, gi oss et hint på hva du er god til?
Er ikke så vanskelig å lufte sine meninger i dette lille samfunnet i Cyberspace som har plass/takhøyde til både skeptikere og hyper konspiratorer.
Og for min del tar jeg det hele med ro

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Iznogod
12 år siden

«Mind control» har mange nivåer. Det mest grunnleggende nivået er at du helt fra du kan gå blir matet med en versjon av virkeligheten som du etterhvert blir overbevist om er sannheten. For dette trengs hverken mikrochips eller EM-stråler. Men media og skolesystemet spiller en stor rolle i dette. Du lærer deg å tro på en hel masse ting du aldri har sett beviser for – og samtidig lærer du deg å latterliggjøre og angripe alt som ikke passer inn i denne virkelighetsmodellen du har blitt indoktrinert med.

Det er «mind control» av dette slaget som får majoriteten av innbyggerne til å finne seg i alt det som makthaverne gjør som i bunn og grunn strider mot rettferd og sunn fornuft. «Mind control» er alfa og omega for makthaverne. Mye viktigere enn våpen, arbeidskraft, penger og alt annet. Ingenting er viktigere enn at befolkningen tenker slik man ønsker at den skal tenke.

Statan
Statan
Abonnent
Svar til  Iznogod
12 år siden

Et eksempel her er vel den inskrenkede rette man har til aa kritiesere joder rett og slett?

Misforstaa meg ikke her, for jeg sikter egentlig til sionister, men de gjemmer seg bak et folk og har hjernevasket Norge til de grader til at det IKKE er lov aa kritisere joeder.

Da kan man jo se motparten der, som er muslimene. Inntill denne bomben falt var det jo ikke store innskrenkninger paa kritikken der i gaarden?

Et annet eksempel paa hjernevasking eller kall det mind control, er jo ogsaa Norsk krigshistorie. Den ligner jo ikke grisen naar man tar den i ettersyn, og vi har ikke makta og takke for at Norge ble fritt og det ble motstand osv. De kom bare og tok aera de.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Iznogod
12 år siden

For å si det på en annen måte. Vi mennesker er de samme biologiske menneskene vi var for flere 1000 år side og vi vil alltid tilpasse oss omgivelsene, og vi vil alltid i grove trekk mene det styringsmaktene ønsker vi skal mene, uansett hva de gjør så lenge vi tror det skal være slik. Uansett om det gjelder medmenneskelighet eller folkemord.

I år deltok flere 1000 Trondheimere på markeringen mot korsfareren med halvautomat og jødselbombe. Veldig bra. Men det absurdet med det hele var at de flokket seg rundt statuen av Korsfareren Olav Tryggvason og plantet roser. Du vet, mannen som begikk et langt mere omfattende folkemord med identisk samme mål. Ikke helt passende for anledningen spør du meg.
http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article1666281.ece

Ved statuens fot ligger et avkappet hode kommer av historien om Tormod Kark.

Fra 970-995 regjerte Håkon Jarl i Norge, støttet av danskekongen, Harald Blåtann. Da Olav Tryggvason fikk makten, ble Håkon Jarl jaget på flukt. Sammen med trellen sin, Kark, rømte han til en av frillene sine, Tora fra Rimol. Med Olav etter seg, måtte han finne et skjulested. Tora foreslo at de gjemte seg under grisebingen hennes, hvor Olav ikke ville finne på å lete. De gravde en grøft eller grop under bingen og dekket godt til, før jarlen og Kark så la seg nede i gropa. Etter hvert kom Olav Tryggvason til gården, da han gjettet at det var der Håkon var, siden han visse at Tora var en av hans beste venner. Like ved grisebingen lå det en stein, og den gikk Olav opp på for å holde en tale. Han lovte en belønning til den som drepte Håkon Jarl. Dette hørte de to i grisebingen og Håkon skjønte at Kark ble fristet. Han advarte Kark og sa: «Vi to ble født i samme natt, og det blir nok ikke lenge mellom vår død heller.» Mens Håkon Jarl sov, trakk Kark likevel kniven og drepte sin herre. Han skar hodet av ham og tok det med seg til Olav Tryggvason for å kreve belønningen. Det fikk han ikke; han ble i stedet ført bort og fikk hogd av sitt eget hode.
Fortellingen har et klart budskap: Det er forskjell på stormann og trell. Hvordan skulle det gå om trellene begynte å svikte sine herrer? For Olav var det viktig å få fram dette poenget, og Kark fikk ikke den belønningen en fri mann ville fått. Dette hadde også jarlen advart Kark mot: Etter at trellen hadde fortalt Haakon om en drøm han hadde mens de lå i grisebingen, om at han hadde vært på Lade og fått en gullring om halsen fra kongen, uttalte jarlen: «Da vil kongen legge en blodrød ring om halsen på deg om du treffer på ham. Ta deg i vare for det. Men meg skal du nyte godt av som før, så svik meg ikke.»
Etter at Kark hadde blitt drept for drapet på jarlen, ble hodene til de to båret ut til Munkholmen (den gangen kalt Nidarholm), og hæren kastet stein på dem og spottet de to «nidingene» før kroppene ble båret bort og brent.

Så hva kan vi lære av denne historien? At dersom ABB hadde lyktes med sin statskupp plan og nedslakting av sine meningsmotstandere, ville fremtidens generasjoner flokket seg rundt en statue av ABB med automatrifle og døde AUF-ere på bakken og hyllet han som en helt. Så skremmende naive og lettformelig er vi. Vi er ikke annet enn en respons av omgivelsene. De som vet det, og har makt, blir Gud.

26. Da sa Gud: «La oss skape mennesker i vårt bilde, som et avbilde av oss

Om du får valget mellom sur melk eller kald kaffe. Hva velger du?. Du velger selvsagt å gå til butikken og kjøpe deg en kald pils. Ikke responder, men bli heller den personen andre responerer til. Ikke velg mellom A, eller B, men vurder hele alfabetet og sett sammen bokstaver som gir mening for deg. Først da kan du kalle deg noe annet enn en kjøttklump med en harddisk som programmeres av nettverksadministratorer i et lokalt nettverk.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
12 år siden

Demoner er meget smarte. En demon kan planlegge i årevis hva den vil gjøre for å forføre mennesket. En demon kan vise seg tilsynelatende tilfeldig på et videoopptak, gjerne i bakgrunnen. Det har den planlagt. Den kan utgi seg for å være en avdød familiemedlem i et hus. Det er planlagt og den kan holde på i mange år. En demon kan også gi deg rikdom som «bevis» på at du tenker «rikitg». Ingenting er tilfeldig og menneskene kan ikke lure dem, tenke lenger frem enn dem, forske på dem uten at demonen lar det skje til egen vinning osv. Den eneste som kan lure dem er Gud selv. Når satan gjorde slik at Jesus ble drept på korset, friga han menneskenes gjeld uten å skjønne det selv. Etter det forandret satan taktikk og begynte å gi menneskene mer velstand enn før, fra myndighetene som representerer satans trone, begynte å lyve om de mindre tingene alt for å få menneskene vekk fra Jesu ord. Djevelen og hans falne engler vil gjøre alt de kan for å se menneskeheten gå fortapt og det finnes ingen logisk grunn. Det er bare ren ondskap.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Avregistrert
12 år siden

Men hva er det du reagerer sånn på i det jeg har skrevet? Er det at jeg har søkt gud. Skulle jeg heller ha søkt etter prest. Kan han skille mellom engler og demoner. Hva har jeg noen gang skrevet som tyder på at jeg er besatt av en demon og skal lede deg bort fra gud og Jesus?

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
12 år siden

Du sier du har telepatisk kontakt med en ånd. Hva vil denne ånden egentlig? At du sier du har vokst opp i kristent hjem vet selvsagt en eventuell ond ånd meget godt. Å få deg til å begynne å tale dens sak er et stort pluss for en demon. Dette er mine egne erfaringer, jeg sier ikke at du ville skjønt det selv om den leder deg til helvete for det vet den også utmerket godt hvordan den skal gjøre uten å vekke mistanke. Jeg sier bare, ikke bare til degt, men til alle. Vær obs på disse åndene. De er tusenvis av år gamle og er av det onde. Mer vil jeg ikke si, for jeg vil ikke begynne å diskutere hvem som har «rett og galt» for det får vi ikke svaret på her nå uansett.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Avregistrert
12 år siden

Hvis du kan finne noe som tyder på at jeg taler en demons sak. Hva vil den vinne på dette? Hvis noen kommer og sier gud finnes ikke, livet er bare en serie tilfeldigheter, når livet er over blir det mørkt. Hva ville du svart da? Jeg forteller deg egentlig bare historien om hvordan jeg kom ut av tvil og frykt og fant min vei til sjelen/ånden. Dualiteten har jeg levd med hele livet og kan bare sortere ut etter beste evne. Dette er ikke hendelser som skjedde i går, jeg har hatt god tid til å tenke over hva jeg holder på med. Hadde jeg egentlig noe valg? Skulle jeg bare ha holdt kjeft? Jeg vet ikke. Har jeg skadet noen? Nei!

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
Svar til  Thunder
12 år siden

Du kommuniserer med en ånd du ikke vet hva er. Hva den vil vinne på det? Umulig for meg å si, jeg er ikke smartere enn den. Men noe som kjennetegner en demon er at den sier at alt er greit, så lenge det ikke snakkes om Jesus. Da spør jeg meg selv, hvorfor er alt greit utenom Jesus? Det er vi mennesker som enten slukker eller tenner lyset. Hvorfor er det alltid sånn at disse kreftene tillater alt utenom Jesus? Den kamuflerer seg bak å være et lysvesen og taler om kjærligheten og å spre glede og kjærlighet og det er ikke måte på, men hvorfor vil de alltid ha oss vekk fra kristendommen? Folk klarer ikke engang nevne Jesus Kristus lenger uten å grøsse på ryggen. Det var Jesus Kristus som kom med budskapet om evig liv, veien til det evige liv og Guds Rike. Om disse åndene snakker om en annen type new age bevissthet full av kjærlighet, hvorfor forteller den ikke om mannen som fortalte om det før den selv. Det er fordi den kaller Jesus en løgner. Hvis Jesus hadde rett, hvorfor da høre på disse åndene, og om Jesus hadde feil, hva får folk til å tro at disse åndene har rett?

Det er en mann som snakket om kjærlighet, det evige liv, og en ny bevissthet i Guds Rike. Den mannen, Jesus, ble sett stige opp i himmelen, sendte den Hellige Ånd som hele tiden bekrefter Jesu Ord til å veilede, og skal på samme måte stige ned igjen fra himmelen for å dømme verden når vi har gjort våre valg. Alt annet som fremhever seg selv til denne rolle for å fornekte kristendommen, høres mistenkelig ut som bedrageri.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Avregistrert
12 år siden

Hvis jeg mottok budskap fra en som hevder seg å være Jesus ville du sagt at det var en demon da? Det ville jeg ihvertfall. Følg Jesus ord og handlinger, så er du garantert på rett vei. Han ville snakket med jøder, ateister, muslimer og alle fattige og syke. Jeg tar ikke fra deg Jesus eller kristendommen. Alle mottar budskap igjennom hele livet og må sortere ut selv. Hvordan kan jeg være sikker på at ikke en demon snakker igjennom deg? Det handler altså om å bli bevisst på at man gjør det og forstå språket.

hmm
hmm
Abonnent
Svar til  Avregistrert
12 år siden

Avregistrert: Ville bare si at jeg setter pris på å lese det du skriver. Gud har uten tvil gitt deg mye visdom. Som kristen med Jesus i hjertet, kjenner jeg meg godt igjen det du skriver ang demoner, og forøvrig mye annet. Tommel opp! :)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Avregistrert
12 år siden

Når dere leser hva jeg har skrevet så burde dere se at i dette tilfellet var det jeg som var den falne. Var det ikke demoner som fikk meg til å tvile på gud? Var det ikke demoner som fikk meg lenger og lenger bort fra gud? Hevder dere at det var en demon som plukket meg opp fra avgrunnen. Tror dere at dere har vært fri fra mørkets krefter? Lever dere i paradis? Skulle en demon komme å hevde at han var en annen meg og hjelpe meg igjennom frykt og gjenvinne troen på gud. Nå må dere tenke dere litt om.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Avregistrert
12 år siden

Morsom – sett i lys av at demoner, ånder og helvete ikke finnes i den betydning de her fremstilles.
Polarisering skapt i religionens navn vet vi hva følrer til. Det er helt nødvendig å kvitte seg med alle etablerte religioner, om man ønsker noen oppstigning.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

Det er sikkert mange måter som vekker en person på, noen vil kalle den åndelig eller spirutuell, andre vi kalle det en oppvåkning fra realitetene. Min begynte med at «det er noe som ikke stemmer». 911 ble min oppvåkningen, noe som har ført til det dykk ned i mørke realiteter. Uansett er det mange nå som protesterer og det er ulike grunner til protestene, men alle bunner ut i det samme, noe er feil. De fleste klarer kanskje ikke sette finger’n på hva det er, men oppvåkningen er begynte over alt i verden. http://www.youtube.com/watch?v=ncO_wHLVzkE

«Derimot står (trolig) et nytt og rettferdig pengesystem klart for å ta over det gamle systemet som er lagt opp til at noen få skal bli svært rike og alle oss andre fanget i nødvendigheten av å tjene penger for å betale regninger og gjeld.» Jeg er dessverre ikke like optimistisk, de som har kjempet seg til makten vil selvfølgelig kjempe for å beholde den. Kan vanskelig se for meg f.esk Stoltenberg, Pompuy, Obama eller andre i tilsvarende posisjon vil gi slipp på makten uten match. Pompuy er for ørvig fra Order of Leopold, for spesielt interesserte…

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

Takk Frank for en megetsigende artikkel om oppstigningen.Når jeg så på bildet, som du hadde valgt for artikkelen ble jeg først skremt fordi jeg fikk flashback til en drøm jeg hadde natten før Estonia-ulykken.Men så så jeg at i ditt bilde er åpningen i skyene mot blå himmel formet som et hjerte.I drømmen min kom det ned et lyn fra åpningen.
Det norske folk viste verden hvor i brystet hjertet ligger.Noen er redd for at det norske folk blottlegger seg ved å vise så mye kjærlighet,at det blir en akilles hæl i fremtiden.Det tror jeg ikke på.Det norske folk har steget opp mange dimensjoner,ihvertfall til den syvende,der hvor englene lever.Bort med frykten.Love&Light.

Aqwarrior
Aqwarrior
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Veldig enig Maarit. Bare lys kan fjerne mørke… Hele verden har steget i bevissthet, som følge av det norske folks svar/reaksjon på til 22/7. Det skal kun noen få prosent av en befolkningsgruppe til, for å påvirke hele gruppen.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Helt enig. Oppstigningen pågår, ikke bare i diktatorland, men også i demokratiske land som Israel:
«Rundt en kvart million mennesker samlet seg i gatene i Tel Aviv i Israel for å protestere mot de høye levekostnadene i landet.

«Folket mot regjeringen»
Demonstrasjonen er den største for sosial rettighet i Israel.

Folkemengden ropte: «folket vil ha sosial rettferdighet» og «folket mot regjeringen». De bar israelske flagg, og noen bar det israelske arbeiderpartiets røde flagg.

«Dette er Egypt», sto det på et banner, som refererte til revolusjonen i de arabiske landene tidligere i år.

Ifølge den nasjonale studentorganisasjonens leder, Itzik Shmuli har aldri før så mange samlet seg for å forandre fremtiden i Israel.
En bevegelse mot hele systemet

– Det har alltid vært demonstrasjoner og opptøyer, men denne gangen er det flere hundre tusen som samles for å fortelle lederne våre at vi krever forandring, sa Shmuli.

En av pådriverne for demonstrasjonen, Gil Sasson, sa til ynetnews at demonstrasjonen var en «oppvåkning».

– Det som startet som en protest mot høye boligpriser har blitt en bevegelse mot hele systemet, sa han.»
http://www.frie-ytringer.com/2011/08/07/hvorfor-vokser-arbeiderpartiet/

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Oppstigning har vel ikke så mye med politik og religion å gjøre, men er mer en viten om naturens og egne iboende potensialer. Etterhvert som man praktiserer denne viten utvikles en bevissthet dominert av universelle lover mer enn mennekelige – kall det hva du vil.

Liv Bjøringsøy
Forfatter
12 år siden

Som vanlig klarer Frank å rette fokus mot det viktigste: At denne tiden er overgangen til noe nytt og bedre.

Helen Tzima Otto har skrevet en trilogi om den nye økonomien, dens arbeidskraft og rivaler, begivenhetenes natur og timing. Den nye økonomien, som hun kaller frelsesøkonomien, kommer i stedet for den vi har nå. Hun baserer seg på en stor bredde av profetier fra mange tidsepoker, kulturer og religioner, deriblant gresk-ortodoks kristne og bibelen. Disse har hun analysert og sammenlignet. Hun sier at overgangen er en guddommelig 5-årsplan fordi hun har funnet at den økonomiske overgangstiden er 5 år, og at den starter veldig snart. Forfatteren er selv gresk-ortodoks troende, Den gresk-ortodokse kirken har ikke samme fordommer mot nyere profetier som den lutherske.

nicodemus
nicodemus
Abonnent
12 år siden

hei norge…!!
har like en viktig nyhet fra danmark…!! alle danskere skal vere mikro-chippet..
innen 2012…!!
gelder dette også dere nordmen..??

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  nicodemus
12 år siden

Hvor har du det fra? Tror egentlig det er meget lenge til at folk lar seg massechippe, og det gjelder nok både Danmark og Norge :)

nicodemus
nicodemus
Abonnent
12 år siden
Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  nicodemus
12 år siden

Kvakk-kvakk!! Andeposten, rappkjeftede satirenyheter :) Men det er nok slik de vil prøve å gjennomføre det, en gang i fremtiden.

hmm
hmm
Abonnent
Svar til  Hermis
12 år siden

Hermis: Hva skal til for å overbevise deg om at dette er realitet idag?
Folk i «gata» er jo så pissredde om dagen etter alt som har skjedd i norge, at de gladelig ville latt seg chippe uansett for å gjøre ting tryggere, og for å utelukke eventuelt fremtidige terrorister. Mange klarer ikke tenke selv, og bønnhører alt hva myndighetene befaler dem. Er nesten sikker på at om Jens Stoltenberg hadde bedt folk om å injisere bensin rett i åra, så hadde mange gjort det.

Bare se på vaksinene, så lenge legen mener det er trygt, så er det trygt i folks øyne. Ingen rom for egne tanker, legen vet jo best for han er tross alt utdannet.

Vi vet jo ikke vårt eget beste, for det gjør jo myndigheten.
Og for all del, nåde dem som tenker annerledes om en ting.

Bibelen snakker klart om chippen også.
Typisk å forklare verdien med chippen med medisinke fordeler etc, sakte hjernevasking av massene. Folk blir til slutt vant med dette, og veien til å få det inn i kroppen blir mindre og mindre.

Det blir nok sån til slutt at alle som ikke tar dette er terrorister! Satt i fengsel, torturert, drept. Dette snakker bibelen også om.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  hmm
12 år siden

Er fullt klar over at dette er den store drømmen for den globale NWO-eliten. De vil nok prøve å lure så mange som mulig til å ta chipen frivillig, før de går over til å bruke frykt og sterkere pressmidler. Spesielle grupper som syke med altzheimer og kriminelle får den nok først. Men å få massene til å ta «kontrollbrikken» er nok bare mulig etter en omfattende krise. Det er nok en stund frem i tid til. Ellers er Andeposten en skikkelig satireavis som fleiper med forskjellige temaer :) .

hmm
hmm
Abonnent
Svar til  hmm
12 år siden

Hermis: Ja ikke sant? :P
Bare det blir nok frykt i folkemengden så gjør de nesten hva som helst.

nicodemus
nicodemus
Abonnent
Svar til  hmm
12 år siden

håper ik du får ret..!! men men derfor må vi begynde at arbeide sammen her i norden..!! jeg ser også fanden løs..!! den store trageide hos jer..!!
har samlet det norske folk om …stoltenberg..!!
om arbeider-partiet..!! ellers så syntes jeg og resten af dk..at norge..har utvist fantastisk …styrke…ved at bekempe terror med kærlighet..!! holde i hånd..!..bla..os i dk..er jo med dere..!! i tykt og tyndt..!!
vi er en stor nordisk..familie…!! danmark..norge…sverige..finland…island..grønland…..vi er i samme båd..!!
vi tenker ens…!! og er et..!! vi må holde sammen på familien vor..!!!
sammen må vi bekempe…nwo..new world..order…!!!
even are you whit me…or you are whit the terroist..!!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  hmm
12 år siden

Personer med alzheimers som er på en del sykehus og institusjoner får allerede microchip, og fanger har fått det etter hva jeg har hørt, helt siden Gro Harlem Bruntland og Olof Palme tok denne avgjørelse på vegne av fanger i sine land. De to har forøvrig samme bakgrunn, Palme ble skutt på tross av det. Om dette er korrekt er det skrekkelig, for det er det uansett hvem som blir chippet uten å vite om det. En del leger og tannleger får også penger under bordet for å chippe, 40 000 kr var det for ca 10 år siden. Nå vet jeg ikke prisen, men det er klart slikt kan friste den enkelte til ekstra inntekt. Vi får bare håpe at dette på en eller annen måte er noe annet enn dyrets merke, og at vi kan ha et valg når det gjelder det, men de kan også ha vært i vaksiner vi har tatt, mat vi har spist, til og med chemtrails og håndtrykk etter hva informerte folk sier.

Michelle
Skribent
Svar til  nicodemus
12 år siden

Dette MÅ dere Alle NEKTE!!!!!!!!!!!!!!!!
Vær så snill – Si NEi til RFiD!!!!!!!!!!!!

Micro-chippen er negativ Alien-teknologi for å overvåke og kontrollere dere okkult åndelig slik at det gjør utslag både fysiskt og psykiskt. Vi blir behandlet på lik linje med deres slaver dyrene!!!!
Dette er Evil Mind Control fra lavere astrale verdener som vil prøve å senke egenfrekvensen, gleden og friheten til menneskene!!!!
1

2

3

4

Jeg var innom butikken her for leden og fikk et overblikk over lokalet. Det var skremmende. Gurimalla så mye søppel-produkter samlet hadde jeg ikke lagt merke til på lenge. Hyller på hyller med kunstige kjemikalier og nano-partikler. Forurensning fra ende til annen. Hvoran kan man bli lykkelig og vakker av å kjøpe disse produktene Big Business Industries lurer inn på makredet?

Velg Økologiskt, konsekvent 100% Organic & Fair Trade ♡
velg Rent og Sunt, til det Beste for oss Alle ♡

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Bra vi kan ha humor også. Men jeg er overbevist at alt det med chip, er for å skjule den enda mere skremmende virkeligheten, nano-partikkel-industrien – Chemtrails:
1

2

3

Beste måten å protestere på, er rett og slett NEKTE å kjøpe produkter som ikke er 100% økologiske. Det er eneste måten å være helt sikker at de ikke inneholder nano-partikler (micro-nano-chip):
1 http://svt.se/2.151498/1.2326718/forskare_varnar_for_nanoteknikens_halsoeffekter
2 http://svt.se/content/1/c8/02/32/67/18/FoodWater.pdf

skeptisque
skeptisque
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Litt spent på hvordan du kan vite at produkter ikke inneholder nano-partikler, Michelle.

Når du først sier du ikke stoler på noen (sånn cirka) og at all mainstream er feil og desinfo, så lurer jeg på hvorfor du tror at merking av matvarer og andre varer ikke er basert på løgn og NWO, negative aliens (sinte grønne menn) og andre styggedommer.

Hvordan vet du hvem du stoler på?

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Du kan ikke være helt sikker på at økologiskt er økologiskt heller. Chemtrails har jo nano-partikler også og annet søppel, som kommer over alt, i vannet etc. Poenget er å være på den mest mulig sikre siden og Protestere ved å nekte å kjøpe noen slags produkter som ikke er 100% økologiske.-) Gjør så godt man kan selv, men ikke gi f eller gi opp, gjør noe, hva som helst, Alt Positivt hjelper!

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Viktigst er jo tankene også, tenke positivt, helbredende vakre tanker. Sender man kjærlighet til seg selv og maten, fylles den med energi på en høyere rettere og bedre frekvens og helbreder. Alt kan egentlig forandres via tankene. Men matrix’s lave vibrasjoner og den felles bevisstheten på jorden om at det ikke er mulig, holder ting nede.

Ikke alt er negativt på jorden, lyset er alltid sterkest, og kjærligheten kjenner ingen grenser! Men vi må også være realistiske til det som skjer.

Poenget er altså å protestere ved å nekte å ta del i ting der det er brukt sprøytemidler, kunstige kjemikalier og alt for ofte nano-partikkel-industri. Men vi protesterer på en vennlig måte også, folk deltar i dette pga mind-control, vi vet.

Men la oss først og fremst tilgi oss selv og hverandre. Jorden har allerede tilgitt oss og lar oss uansett få bli med over til det nye legemet,
Den Nye Jorden 2012 ♡

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Overnevnte beviser altså hvordan Johannes Åpenbaring er dissinfo. Bibelen får oss til å fokusere helt feil og skjuler de viktige sannheter. Den får folk til å vente på micro-chip i høyre hånden, mens nano-micro-chippene for lengst svømmer rundt i naturen. På samme måte får bibelen oss til å tro at syndefloder etc er Guds straff, mens okkulte krefter drar i spakene til HAARP. Slik kan de negative aliensene le hele veien til de lavere astrale verdener..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Michelle, du kommer med en del fornuft her men jeg synes du du bør vise skrifter som er hellige for mange og som har bestått tidens tann i 2000 år og inneholder forbløffende profetier skrevet den gang, som oppfylles og forstås i vår tid, litt mer respekt. I det minste bør du spørre din Channie om dette. Det hun har sagt om den nye jorden er veldig likt og antagelig inspirert fra nettopp Bibelens Åpenbaringsbok hvor begrepet «Den nye jorden» antagelig kommer fra, in the first place. Deler channie dine negative holdninger til Bibelen, Kabbalah osv?

Du behøver ikke her å gjenta det samme som du har sagt før, om at det er det samme hva man tror på, bare man er god i hjertet osv, jeg er enig i det. Men jeg vil vite om Channie konkret deler din hets mot Bibelen og Kabbalah? Og jeg vil gjerne at du spør henne direkte, har bedt om det lenge for det kan være oppklarende for mange med et konkret svar her. Respekt for andres tro er vikig også. Vi er ikke like, skal ikke gå samme vei.

Det finnes krefter som oppfyller profetiene med hensikt også, men det gjelder ikke alt. Det er mange forbløffende oppfyllelser som viser at den som skrev ned disse ord, fikk dette fra en sannferdig ånd ikke villfarelsens ånd.

Det er en del innen new age som faktisk virker som avledningsmanøver slik at folk ikke følger med og engasjerer seg i samfunnet og hva som skjer osv. Du sier selv at du ikke kan gjøre ditt og datt fordi du må fokusere 100 % på teachingen og ikke noe annet samt at prisene for kursene hennes er ekstremt høye. Ja, jeg vet man kan få gratis hvis man gjør slik og slik. Hørt alt det. Men å sette så høye priser på å dele det som i utgangspunket må være ment for alle, er og blir betenkelig. Ingen eier vidsommen.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Beklager søte søte og andre, jeg er bare 100% ærlig, jeg stoler helt på Peggy Kane angående dette. Har undersøkt det selv, og får det til å stemme det PG sier (

) ! Dette er min Personlige mening også! Jeg vet at dere kristne og kabbalahister også er snille mennesker seff som alle, og gjør mye vakkert og kjærlighetsfullt og viktig, og jeg vil ikke såre noen, men for meg er det viktigst å si deg jeg selv føler er sant, jeg kan ikke late som noe er riktig – når det er feil for meg, da føler jeg at jeg lurer andre om du forstår hva jeg mener? Jeg ser ikke alt likt som Channie heller tror jeg. Channie ser alltid det beste i alle og prater så og si aldri om negative ting som jeg har forstått det. Jeg vet Alt hun sier er 100% sant, men det er ikke alt hun prater om eller svarer på heller, noen ganger må man finne svarene selv tror jeg, og se hva som er riktig for deg selv. Jeg kan ikke svare for henne. Jeg sier hva jeg har funnet og hva som er riktig for meg personlig. Dette er ikke et angrep på noen som helst, men min helt egen måte å prøve å hjelpe.. Alle kan skrive til Channie selv via http://www.universellvittidshealingsverige.se/

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Michelle, skal se om jeg får sett de videos senere, ikke tid nå, men denne Peggy Cane sier mye rart forstår jeg og Channie flyr fysisk med romskipene osv. Det tror jeg ikke noe på. Det kan skje i bevisstheten men neppe fysisk. Det som blir feil i denne tid, er å stole så blindt 100 % på det noen andre sier. Vi trenger å tenke selv nå, ikke følge andres vei. Lære fra andre men gå egen vei.

Iznogod
Iznogod
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Synes det er riktig å sette fokuset på den stadig økende bruken av nano-teknologi. Er særlig bekymret for langtidsvirkninbgene av nanopartikler i mat og luft.

Men micro-nano-chip? Tror ikke utviklingen er der ennå. Hva skal de i tilfelle gjøre?

nicodemus
nicodemus
Abonnent
12 år siden

hmme..norge…håper i har humoristisk sans..!!!
dette var fake flag..!! men som hermis sier..;;;
men dette er nok slik de vil prøve å gjennemføre dette..engang i fremtida..!!
WAKE UP…sammen er vi sterke..håper vi får igang sammen-arbeite med hele norden…!! mht…nwo..!!

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Michelle

Peggy Sue:

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Våkn opp til den mesteren du faktisk er.

Artikkelen her er jo reinspikka New Age, som forherliger skapelsen foran Skaperen. I begynnelsen var det jo også slik at det skapte ville bli lik Sakperen. Lucifer ble gitt stort ansvar, og han var en lysets engel. Men han jvar ikke fornøyd med dette, for han ville bli lik Gud selv. De fleste av oss vet hvordan dette gikk. New Age har akkuratt de samme tanker; vi har et ubegrenset potensial inne i oss som vi ved hjelp av ulike teknikker kan forløse, slik at vi oppnår en høyere bevissthet og blir lik Gud selv. Dersom mange nok gjennomfører dette eksperimentet vil jorden gjennomgå en oppvåkning – et paradigmeskifte.Jeg tror nok intensjonene er gode og at artikkelforfatteren skriver i beste mening – men han tar feil, og er influert av krefter som på utsiden er skinnende blanke og hvite, men som på innsiden er det motsatte. Når man først er fanget i dette nettet er det svært vanskelig å komme ut igjen. Det finnes en hel rekke gode bøker der forfatterene har hatt høye posisjoner i New Age systemet – der beskrives i detalj hvordan man blir fanget av «lyset og kjærligheten» og hele den lange veien tilbake til seg selv. Man kan ta Jesus Kristus til inntekt for New Age. Den snekkeren du skriver om er Gud selv – sann Gud og sant menneske; jeg siterer fra Joh 1:1
I begynnelsen var Ordet.
Ordet var hos Gud,
og Ordet var Gud.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Hei Maranata
Hva mener du egentlig med new age? Startet det med hippie bevegelsen som sang om age of aqarius? Samtidig Joh. 1:1 som forteller om han som døpte med vann. Er ikke vannmannnens tidsalder kjent i kristne miljøer som tiden for Jesus, messias tilbakekomst? Snakker ikke du også new age, da gud skal ta bolig hos menneskene?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Thunder
12 år siden

New Age er egentlig et ganske vidt begrep, og favner om mange forskjellige retninger. Men tankegodset er det samme – vi er alle guder, og kan finne ubegrensede muligheter inne i oss selv.

Vannmannens tidsalder (the age of aquarius) er et astrologisk menneskapt begrep, og har ingenting med Bibelen å gjøre – whatsoever.

Jesus Kristus – sant menneske og sann Gud sier det selv: Jeg og Faderen er ett, den som har sett meg, har sett Faderen. Jesus tok som kjent bolig blandt menneskene. Han sa også at han skulle sende Den Hellige Ånd for å veilede menneskene til sannheten, og at Den Hellige Ånd skulle forherlige Jesus Kristus. Men han sa også at Den Hellige Ånd ikke kunne komme før Jesus hadde returnert til Faderen (himmelfarten).

En annen ting: Hvis Jesus ikke var sant menneske, ville ikke hans offerdød vært tilstrekkelig til å være stedfortredende for menneskene. Hvis han ikke var sann Gud, kunne han heller ikke gjennomføre de undere han faktisk gjorde.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Maranata: Var ikke Jesus mesteren for fiskenes tidsalder da? Det var iallfall eksakt da han var født og med alle planetene på sin rette plass ift astrologi.. som alle elementers hersker, mener mange. Hvordan kunne ellers vismennene/magerne/astrologene vite hvem som skulle bli født og når?

De tre VISE menn, drev vel ikke med styggedom ?!
De var magere, magikere og astrologer og Bibelen kaller det VISMENN.
Bibelen kaller dem ikke for de vederstyggelige 3 eller noe slikt.

Fisk var symbol for de første kristne, han samlet fiskere til å bli menneskefiskere og kom fra Maria, nært beslektet med ord som Mare, La Mer osv. Fisk kommer fra vann/hav, og etter fiskene kommer vannmannen. Og før det var værens tidsalder med Moses som mesteren. Her flommer det over av symbolikk..

Definer og forklar helligånden for oss..
De som virkelig har den skal gies innsikt i alle ting.

Og hva om du må gjøre opp for deg selv?
Vi må alle stå til rette for hver eneste tanke ord og gjerning. Jesus har aldri sagt at han har gjort det for oss, det er ingen gratisbilett, sorry mac.. om du ser etter i din egen Bibel så er vi heller ikke lovt det..
Hver mann må bære sin byrde, sier din egen Bibel fra A til Å.
Også jeg er lært opp i den lutherske tro, men det finnes ikke belegg for det den lærer i Bibelen. Selv om de later som. Det er mer politikk enn spiritualitet og de har ikke svarene, derfor flykter åndelige folk til andre retninger.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Jeg forstår det sånn at konflikten som har oppstått mellom deg og de du kaller for new agere, er at du du tolker gud som fysisk vesen og tempelet i Sion som et fysisk bygg. Mens new agere tolker gud som åndsvesen som vil ta bolig i tempelet som er i menneskenes kropper og sinn. Resultatet er en ny tid uansett og følgene blir det samme. Samme sak egentlig. Religionene startet med at gud skal ha tegnet historien på stjernehimmelen. Vatikanet er jo enorme på astrologi, de skrev jo NT.

De tre vise menn fant jesus ved å følge en stjerne vet du.
Gud sa: «Det skal bli lys på himmelhvelvingen. De skal skille mellom dag og natt og være merker som fastsetter høytider, dager og år.

25 Det skal vise seg tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden skal folkene bli grepet av angst og rådløshet i larmen fra hav og brenninger. 26 Mennesker skal forgå av redsel og gru for det som kommer over jorden. For himmelens krefter skal rokkes. 27 Da skal de se Menneskesønnen komme i skyen med stor makt og herlighet. 28 Men når dette begynner å skje, da rett dere opp og løft hodet! For da skal dere snart bli satt fri.»

Den som viser seg i skyen/stjernetåken her er ophiucus, han som kjemper mot slangen. Han tolkes som Jesus blant enkelte kristne.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Singoalla
Astrologi er ikke av Gud. At Jesus ble født i noe menneskene kaller fiskenes tidsalder er så sin sak, men astrologi er ingen vitenskap og har heller ingen anbefalinger i bibelen – tvert imot. Gud viste vismennene veien – hvordan dette forgikk kan vi selvfølgelig lage oss fantasier og forestillinger om.

Gud er både en og samtidig tre – treenigheten, vanskelig å forstå selvfølgelig, men den logiske anke som vi har fått sier oss samtidig at vi som er skapt ikke helt ut kan forstå Gud som har skapt oss. Den Hellige Ånd er en del av guddommen, og selv om det er kraften og den som forherliger Jesus Kristus, så har den personlighet, Det lar seg ikke gjøre for et menneske å definere Den Hellige Ånd. Mange har forsøkt, men har av naturlige årsaker feilet. Ingen mennesker er gitt å kjenne dybdene i Gud, og ingen mennesker kan heller definere noe de ikke kjenner fullt og helt.

Jeg, og alle andre mennesker feiler hver dag, og kan ikke gjøre oss fortjent til evig liv gjennom egne prestasjoner. Vi har alle mye å stå til regnskap for. Forskjellen mellom oss er bare troen, for det er bare mangelen på den som skiller oss fra Gud. Bibelen sier oss at det finnes ikke en eneste rettferdig – ikke en eneste en! Vi er alle prisgitt Guds nåde, og den skal vi få i overflod om vi bøyer knær og erkjenner vår utilstrekkelighet og vår tro på frelsesverket som Jesus Kristus har utført for oss. Før vi erkjenner disse elementære, men dog så vanskelige ting vil vi alltid eie frykten og ikke frelsesvissheten som Gud vil vi skal eie. Sannheten sakl sette dere fri.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Thunder.
Jeg har aldri tolket Gud som et fysisk vesen – hvor har du det fra? Gud er ånd. Jesus var imidlertid her som menneske i vår begrensede fysiske verden for å bokstavelig åpne himmelens porter. Jeg er sannheten, veien og livet – ingen kommer til Faderen uten gjennom meg.

Syndserkjennelse, tro og derigjennom frelse ligger fryktelig langt unna det New Age forkynner, der egne gjerninger skal medføre større åndelighet.

Den Hellige Ånd bor allerede i alle gjenfødte kristne, og utgjør Jesus Kristus sitt legeme. Når Jesus kommer for å utfri Menigheten fra denne verden, vil ondskapen slippe løs med frie tøyler. Antikrist trer fram, og Gud sender sine vredesskåler over en verden som spotter ham. Da skal det bli en slik trengsel her på jorden som det aldri før har vært. Beskrivelsen av dette slik det står i Åpenbaringsboken levner ikke tvil om at dette er noe alle ville ha vært foruten. Da skal menneskene søke døden…….

Du siterer fra Matteus, men skriver samtidig om ophiucus? Hvor har du dette fra?

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Ja eller Lukas.
Vi kommer ikke nærmere Maranata, men jeg tror ikke vi er langt fra hverandre allikevel.
Profetier oppstår ved å tolke tegn på himmelen.
Derfor kunne Jesus fortelle om tiden som skulle komme. En ny tid vil komme med et akseskifte hvor Ophiucus vil åpenbare seg på himmelen. Derfor også en serie jordskjelv og når himmelkreftene er i sving vil det også frembringe mye frykt og sinne på jorden. Kampen mellom lysets og mørkets krefter vil foregå i menneskenes sinn. De som lar hatet seire vil delta i kampen mot seg selv på slettene ved armageddon. For djevelen finnes kun i menneskenes sinn. Man kan ikke bekjempe djevelen med sverd, da blir du selv til en djevel. Få mørke tanker og følelser ut av sinnet. Elsk din neste som deg selv. Var det ikke Jesus som sa det?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Thunder
Jesus trengte ikke se på stjernene for å vite når han kommer tilbake. Det er ikke astrologien som styrer Gud. Hvis man er allmektig trenger man ikke å bruke menneskelagde verktøy for å finne tiden for sin egen tilbakekomst. Dette er å redusere Gud til å IKKE være allmektig, men avhengig av det han faktisk har skapt.
At du blander Bibelen og gresk mytologi er jo ganske snodig, og jeg må bare spørre: Mener du i fullt alvor det du skriver her, eller er det bare tull?

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Gud skapte himmelen for at du skal forstå Maranata. Det er du som blander inn gresk mytologi. Jeg ga bare et navn på et stjernebilde. Som sagt henvises det til tegn på himmelen i bibelen. Hvordan skapte gud lyset? Hvordan skapte han tid og rom og høytider?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Vi vet ikke hvordan Gud skapte, bare at han sa, og det ble slik.

Du skriver:
En ny tid vil komme med et akseskifte hvor Ophiucus vil åpenbare seg på himmelen. Stjernebildet Ophiucus har ikke noe som helst med bibelske sannheter å gjøre

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Du skriver:
I begynnelsen var Ordet.
Ordet var hos Gud,
og Ordet var Gud.
Men du har ingen formening om hva det betyr? Guds ord er skrevet på himmelen som han/hun satte i bevegelse som ble vår åndelige reise og evolusjon. Tegnene er omsatt til bibelen og andre mytologier. Der finner du alle. Jomfruen, lammet, de vise menn, slangen osv.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Maranata: Jeg har respekt deg og din tro, men har stilt deg disse spørsmål for at du muligens kunne se at det ikke holder vann. Fordi jeg har selv blitt frigjort fra samme lære. Er oppvokst med akkurat den lære du forfekter her, og det er lutheranisme/protestantisme det heter. Du benekter det også, men det er det.

Sannheten skal sette deg fri, også, for at det skal kunne skje må du innse at ting ikke stemmer, i det du er blitt fortalt. Det kan du lett se om du vil. Det kan være ubehagelig, men man må gi slipp på noe for å få noe bedre. Det du forfekter her er eksakt som forventet, eksakt som tradisjonell lutheransk kristendom svarer i ett og alt.

De forteller oss at svarene ikke finnes, at vi ikke kan forstå. Sannheten er at svarene finnes, UTENFOR den lutherske boksen, om du bare våger, så finner du alle de svarene som de sa ikke fantes, forklaringer og innsikt. Jo den hellige ånd gir innsikt og svar på alle ting, der flest svar finnes, er det også mest av den hellige ånd. Der svar ikke finnes, er det lite i praksis.

Det er en fremmedgjørende lære, hvor man bla stempler og tar avstand fra hva de 3 magere fra østen drev med, og det var mer enn astrologi! Bibelen kaller dem vise, hvorfor skal vi da dømme dem? De var magikere..

Du trenger slett ikke fantasere, om hvordan vismennene kunne vite at Jesus skulle bli født og hvem han var. De så i stjernene pga en konjunksjon osv, at mesteren for fiskenes tegn skulle fødes i jødeland.

Astrologi er faktisk verdens eldste vitenskap ja, og var den gang ett med det vi i dag kaller astronomi. De to vil en dag igjen bli ett.

Sann vitenskap er av Gud og forklarer Guds skaperverk og kreftene som virker. Det er meningen vi skulle leve i pakt og harmoni med skaperverket og vårt indre kongerike, ikke i strid med det..

Gud er ikke i strid med sitt skaperverk eller lærer som er i pakt med det.

Astrologi er læren om å forstå og tolke planetenes posisjoner og hvordan de virker på oss her på jorden og på hver enkelt av oss.

Finner faktisk intet på Wikipedia om magere, men her er hva det store norske leksikon sier: http://snl.no/magere

magere, magiere, betegnelse for en gammeliransk (medisk) prestekaste. Magerne, som sikkert har urgamle røtter i iransk religion, utviklet seg etter hvert til en prestelig maktelite, særlig under sasanidene. Senere ble de assosiert med astrologi og spådomskunster, og betegnelsen ble enstydende med «stjernetydere, trollmenn».

Etymologi: lat. magi, gr. magoi, av iransk magu-

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Maranata sier: Bibelen sier oss at det finnes ikke en eneste rettferdig – ikke en eneste en! Vi er alle prisgitt Guds nåde.

Vel, du bør lese din bibel mer nøye.. og kanskje ikke alle svarene finnes der, men Bibelen snakker iallfall om de rettferdige.. hele veien igjennom fra begynnelse og ut til slutten av Johannes Åpenbaring! Om det også står at det ikke fantes en, er dette i strid med hele resten av Bibelen. Vil tro at det var et hjertesukk fra en av de gudommelige krefter i en vanskelig tid, ikke generelt.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Thunder
12 år siden

Hm.. kan ikke dy meg for å spørre.. Maranata.
Du kan godt svare kort, forventer ikke lange utgreinger.

1. Skal vi altså ikke strebe for å bli Gud lik?

2. Dersom Gud er vår Far, i den grad at det egentlig står i Bibelen at vi ikke skal kalle noen her på jorden for far.. er vi ikke da lik/det samme som våre foreldre? Barn er vel av samme slag og ikke noe helt annet enn sine foreldre?!

3. Om Gud er Far, hvem/hvor er så mor?

4. Det predikes og læres bort i mange kristne miljøer at det som kalles new age og også alle andre som tror noe annet enn dem selv, i den kristne retning de har, er av det onde og satanisk, eller iallfall villfarelse. Jeg er klar over at New age også er en agenda for NWO, bla når det gjelder mind control, og mange forføres av det. Men NWO er jo sionisme og jeg har ikke inntrykk av at du har noen tro på/er opptatt av mind control eller er imot sionisme? Tvert om sier du at Gud er den største sionist..

5. Hva om Frank eller andre med sin frie vilje har valgt noe new agy?
Er det ikke fritt frem og fortjener respekt og toleranse uansett valg av tro?

6. Så kan new age folkene svare at det du tror på er reinspikka protestantisme, noe som er bannet av kirken i Rom for å være det verste kjetteri og vranglære samt har ført til mye undertrykkelse og hekseforfølgelser og slikt, for det var protestantene faktisk verst til..

7. Du virker skråsikker på at det du har lært er 100 % riktig, det er bra men hva om du likevel tar feil og det viser seg å være en falsk lære?

8. Tror du at det er noe mindre mind control og manipulasjon i tradisjonelt kristne miljøer enn det er innen new age miljøer?

9. Ja hvordan mener du Gud skal ta bolig hos mennesker?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Singoalla:
1 – Vi skal ikke strebe for å bli Gud lik, men for å tekkes/adlyde Gud. Dette er dog en frivillig, men nødvendig sak for å vinne evig liv.

2 – Gud er vår skaper og Far (Abba). Vi er født av våre jordiske foreldre, men vi trenger ikke bli lik dem, for vi har alle vår fri vilje. En annen sak er at man gjerne blir preget av det miljøet man vokser opp i – på godt og vondt.

3 – Du tenker i begrensende jordiske termer. Gud er skaperen av alt, og trenger ingen «mor» ved sin side for å skape.

4 – Du slår fast at NWO er sionisme, så hva betyr vel min mening? I min Bibel utvalgte Gud seg jødene, og hans utvelgelse er ikke pr dags dato annulert. Han har også profetert at jødene etter hans ønske skulle få sitt land tilbake – og det har jo skjedd, mot alle odds. Jesus Kristus skal komme tilbake til Sion(Jerusalem) osv. Derfor er Gud den største sionist. Han sier det så sterkt om jødene: Den som velsigner deg, skal bli velsignet, og den som forbanner deg skal bli forbannet. Hvilket menneske kan annulere disse ord?

5 – Alle må få velge sin tro, og skal ikke straffes eller forfølges av den grunn. Jeg har ingen makt til å straffe noen for ens tro, og ville heller ikke ha gjort det om det var mulig. Jeg snakker for meg selv, og forbeholder meg retten til å preke mitt evangelium, akkuratt slik Frank Aune har retten til å preke sitt evangelium. Jeg hater ingen – absolutt ingen, og jeg tror ærlig at jeg og artikkelforfatteren kunne hatt en hyggelig prat og skiltes som venner med respekt for hverandre.

6 – Jeg er ikke protestant og heller ikke lutheraner – jeg vil aldri tilhøre en kirke som forvregner Bibelen. Den katolske kirke er blasfemisk i hele sitt vesen, og på de alvorligste ting.

7 – Jeg er skråsikker på at min tro er til frelse og evig liv, og det bør også annerledestroende være. Hvis man ikke er skråsikker bør man fortsett å søke sannheten til man har funnet noe som gjør man skråsikker. It is better to fall in love and fail, than nver felt love at all……

8 – Mind control? Selve uttrykket rommer uvisshet, og hvis man grunder på dette vil konsekvensen bli at man alltid vil være utrygg. er det noe jeg ikke er så er det utrygg.

9 – Jeg kan desverre ikke beskrive den nye himmel og den nye jord med andre ord enn det Bibelen gjør, men du kan jo forestille deg en verden uten det onde?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Maranata: Du svarer akkurat som forventet, i følge hva du har lært og blitt fortalt, av folk som ikke hadde dessverre ikke har innsikt. Det står i Bibelen at prester/åndelige lærere i denne tid skal være som tørre renner. Håper du en dag finner en lærer eller kilde som gir deg det levende vann Jesus snakket om.

Kommentarer til dine svar.

1 – Ok, forstår. Kabbalistene har et begrep og en del nydelig rundt… hm kan vel si cling to God, imitating God – erkjenne Guds egenskaper, og forsøke å etterligne/være slik i livet sitt i praksis. Det synes jeg er fint akkurat som det ikke holder å tro på Jesus, vi må VÆRE som han, VÆRE han i praksis, være hans hender og føtter som Moder Teresa sa. Følge ham i praksis. Om alle gjorde det, hadde vi paradiset..

2 – Du mener altså at vi er noe annet enn Gud selv om Gud er vår far. En annen rase eller art, enn våre foreldre og at vi kun har far ikke mor.

3 – Samme som ovenfor. Men det finnes ingen sønn uten en mor.
As above so below, alt her er i Guds bilde og i tråd med det. Alt som er helhet består av pluss-minus, maskulin-feminin som til sammen danner en helhet som yin-yang tegnet så fint illustrerer. Gud er ikke i strid med dette, dvs sitt skaperverk. Hva er så galt med det feminine?

Hvem er så dette: ÅP 12,1: «Et stort tegn viste seg på himmelen: en kvinne som var kledd i solen, med månen under sine føtter og med en krans av tolv stjerner på hodet.» Og hvem er åpenbaringens jomfru som gjemte seg i ørkenen? Hvem er Visdommen, i Salomos ordspråk? osv osv.

4 – Ord fra Gud og hellige skrifter bør ikke annuleres av noen. Så får vi håpe at ikke det er gjort, likevel. Noen kristne mener det er annulert og at det er de kristne som nå er utvalgte. jeg tror alle er utvalgt eller noen iblant alle.

5 – :-)

6- Hører du sier at du ikke er protestant el lutheraner – men det er helt klart slik du fremstår. Du sier videre: «Den katolske kirke er blasfemisk i hele sitt vesen, og på de alvorligste ting.» Ok, dette er dypt protestantisk å mene, men i så fall kan du ikke stole på at den katolske kirke valgte de rette skriftene og forvaltet dem på noen sannferdig måte, før reformasjonen.

7 – Høres bra ut. Enig, men all levende tro utvikler seg også. Om den står bom fast er den ikke levende. Vi får alle litt mer lys hver dag, og jeg tror ikke det holder med å tro eller at dogmer teller. Tro er ikke nok, vi må VÆRE, praktisere, det er fruktene av troen og hjertet som teller til syvende og sist…

8 – Mind control. Det angår oss alle og uvitenhet om dette emnet er farlig. Det er snakk om en teknologi som er mer lumsk enn onde onder og jeg vil råde deg og andre sterkt til å sette dere inn i hvordan dette fungerer.

9 – Det står i Bibelen at det nye Jerusalem vil komme ned fra himmelen. Man kan da tenke seg at det finnes i en annen dimensjon, som vil senkes ned her på jord, I Voluspå står det at den nye jorden, der kalt Gimle vil komme opp av havet. Havet er jo symbolsk for ånd. Dette kan tyde på at den er i en annen dimensjon og ikke nødvendigvis fysisk. Michelle sier den er fysisk. Det er mulig, men også mulig det fysiske vil opphøre.

Har ventet lenge på mail fra deg maranata, kan du sjekke din mail eller sende meg en ny?

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Jesus var en nasarèer dvs en som mediterte og lot håret vokse fritt. :-) Fy skam.

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
12 år siden

Min enkle konklusjon: Ingen kan bekrefte gud. Ingen kan avkrefte gud. Altså, ingen vet noen verdens ting, om vi skal være helt ærlige med oss selv.

« Forrige artikkel

Kjærlighet som samfunnets basis

Neste artikkel »

Anti-krister og djevelbevissthet

185
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x