10 tegn på din oppvåkning

19.8K visninger
7 minutter lesetid
183

Er det ikke åpenbart at det er en betydelig global oppvåkning som skjer? Akkurat som Mayaene spådde for så mange år siden, ville apokalypsen bli tydelig i 2012. Men mange mistolker apokalypsen å være slutten på verden, når apokalypse faktisk betyr en “disclosure, en åpenbaring av noe skjult”, og starten på en ny syklus etter det, med konklusjonene og valgene av den skjulte kunnskap og bevissthet integrert i dagsbevisstheten.

Mange argumenterer og drøfter nøyaktigheten av Mayakalenderen. Det kan ikke lenger underslås at svært mange mennesker er endelig blitt klar over ting som har vært skjult for dem lenge. Vi er i en brytningstid mellom en gammel verden og en ny verden, om vi vil eller ikke. HVEM som skal definere den Nye Verden er viktig, at vi alle er med å definere den, og ikke overlater det til det stort sett korrupte lederskap. Selvfølgelig er oppvåkningen ikke en prosess som skjer over natten. Det tar tid å skrelle bort de mange lag av løgner [og frykter] for å komme til kjernen av de ultimate sannheter, å finne realitetenes virkelighet bak den okkult skapte kvasivirkelighet som samfunnet er fundamentert på; På løgn og bedrag.

Det ville være altfor pretensiøst for oss å hevde å vite alle universets hemmeligheter. Det gjør vi ikke. Vi må være ydmyke hver dag for hva vi ennå ikke vet. Men det blir klarere for hver dag som går hva som ikke er sant. Og med å analysere dette så er det mulig å finne ut om du er en av de folkene som begynner å våkne opp. En eneste ting vet jeg, at i oppvåkningen skal en gjennom lag på lag med frykter, og lag på lag med løgner (personlige eller kollektive løgner). De skal alle skrelles av lagvis som en appelsin med mange lag av skall. Hvor mange er individuelt. Bak alle fryktene, ligger den rette Kjærligheten, i bunnen.

Her er ti tegn på om du kan være helt våken:

1. Du vet at det er ingen meningsfull forskjell mellom de politiske partiene (Demokratene og republikanerne, sosialister og konservative): Det er så lett å bli fanget opp av venstre-høyre debatt, og mene det er en forskjell mellom de store politiske partiene. Imidlertid er debatt en ting, mens handlingene er en annen. Ved deres gjerninger skal dere kjenne dem, og det er udiskutabelt at det ikke er noen signifikant forskjell mellom politiske partier når det gjelder handling innen de viktigste spørsmålene. Selv herdede ideologer som John Cusack begynner å våkne opp.

2. Du forstår at Federal Reserve, eller BIS, den internasjonale sentralbank i videre forstand, er motoren i våre økonomiske problemer: gjeldsslaveri er den totalitære makt som truer hele menneskeheten, ikke noe midlertidig politisk dukketeater eller noen grådigee Wall Street tradere. Når en liten gruppe mennesker har evnen til å skape rikdom ut av ingenting og kreve renter på det, har de muligheten til å slavebinde verden under sitt eierskap uansett hva slags regjering et land skulle mene å ha.

3. Du vet at forkjøps krig er aldri nødvendig: Når vi innser at selvforsvar er den eneste akseptable form for vold, så blir vi oppvåkne mennesker. Å foreslå krig fordi noen er forskjellig fra deg, eller de kan utgjøre en trussel i fremtiden er rett og slett latterlig. Og når ble ideen om bombing av sivile humanitær? Ingen ønsker krig med unntak av de umoralske krapyl som profitterer på det.

4. Du vet at du blir systematisk forgiftet, hvordan, av hvem, og hvorfor: Riktignok er det mye å lære når det gjelder hvordan vi som menneskehet i hemmelighet blir forgiftet. Men faktum er at vi blir systematisk forgiftet, og det er sannsynligvis med overlagt hensikt å dumme oss ned og til slutt redusere befolkningen i verden. Hvem kunne tro at noen er så ond å gjøre dette mot uskyldige mennesker, kan du spørre. Vel, når du begynner å søke svaret på det spørsmålet, er du ett skritt nærmere opplysning.

5. Du forstår at staten aldri kan lovfeste moral, heller ikke bør de det: Når du innser statens rolle er kun å beskytte frihet og arbeid for velferden til innbyggerne, er du våknet. Det bør være en enkel lov som regulerer moral: Gjør ingen skade. Derfor er det umulig for regjeringen å håndheve moral med våpen, fengselsstraffer og skatter fordi dette med all tydelighet forårsaker alvorlig skade på din frihet og vår trivsel.

6. Du vet at mainstream media er heleid og manipulert av den herskende eliten: Et stadig minkende antall mennesker tror fortsatt faktisk det de hører som kommer fra mainsttream media som om det er evangeliet, selv når de allerede aksepterer at media er kjøpt og betalt av eliten som kontroller den. Likevel, samtidig som vi erkjenner at media ikke er noe mer enn en propaganda maskin og en form for tankekontroll, så er de første trinnene i å kunne kritisk tenke utover den vitenskapelige tankekontroll valgte meldinger de sender.

7. Du vet at dine naboer er ikke din fiender selv om du har voldsomme ideologiske uenigheter med dem: Dette er kanskje det vanskeligste å overvinne i oppvåkningsprosessen. Men det er viktig å forstå at naboene dine har blitt indoktrinert og hypnotisert som resten av oss, før noen hjelper dem å skinne et lys på uoverensstemmelser i våre tanker og tro. De fleste av deres ideer er ikke deres egne. De lider akkurat som resten av oss. Det er greit å fordømme deres handlinger hvis de er skadelige, men de som er våkne vil ikke gi opp på å spre informasjon som kan opplyse de som fortsatt kan være i mørket. Ingen av oss var født “våken” og alle av oss kan lære enda mer.

8. Du vet at sluttspillet er én verden kontroll over planeten Jorden: Når du forstår at sluttspillet for den herskende eliten er å ha full kontroll over alle viktige fasetter av samfunnet gjennom en global regjering, en-verdens valuta, internasjonale væpnede styrker, og så videre, er det enkelt å se gjennom løgner og propaganda rundt selv de mest forvirrende hendelser i verden. Du vil aldri kunne returnere til sovetilstanden når du fullt ut aksepterer denne realiteten.

9. Du vet at det er esoteriske okkulte krefter som manipulerer vår fysiske verden: Enten du er en religiøs eller åndelig person, vitenskapelig eller bare nysgjerrig, så er det mange teorier om at det eksisterer usynlige okkulte åndelige krefter på gang i alt dette. Selvsagt er det umulig å bevise nøyaktig hva det er. Du kan velge å ikke tro det, men den herskende eliten tar sine okkulte ritualer dødelig alvorlig [hvor de påkaller og får hjelp av åndelige entiteter til sine forhavender; demoner]. Og de vet sannsynligvis noe vi ikke vet. Bare ved å ha et åpent sinn om denne muligheten, vil du alltid beholde et åpent sinn om ting vi faktisk kan se, høre, smake og berøre. Dagens vitenskap har vist at vi kan bare “se” hva det synlige lysspekteret avslører, som utgjør den minste brøkdel av alt som kan teoretisk sett eksistere innen hele spekteret av energi. Del av enhver oppvåkning er å innse at det er mye mer som er mulig enn umulig.

10. Du vet at makten til å endre verden ligger hos deg og deg alene: Altfor lenge har folk har trodd seg å være svak, eller avhengig av andre for å forandre verden for dem. Du vet at du er helt våken når du innser at du har uendelig makt til å forandre verden ved å leve den forandringen du ønsker å se. Først må du identifisere de prinsipper som du tror på, og deretter gå ut og leve etter dem. Hvis bare en liten minoritet tok skritt for å gjøre dette, ville det ryste det etablerte til kjernen av sin eksistens

* * * * *

[og ikke bare onde åndelige entiter kan påkalles for hjelp for okkult praksis å forme verden og samfunnet. Også gode åndelige krefter er tilgjengelig for de som påkaller dem].

Og vær ikke redd for okkultistene og de som er inspirert av onde åndsmakter. Der er åndelige lover som selv de er bundet av. Og hva kan de gjøre? Frykten for døden er hva de alltid har brukt å holde folk i søvntilstand med. Døden de kan utsette din kropp for, er for den åndelige pilgrim og universets utforsker ikke annet enn den ultimate oppdagelsesreise. Kun din egen frykt kan bevirke at du må underlegge deg andres definisjonsmakt på godt og vondt, hva som skal gjelde som hva i ditt samfunn i verden. Intet annet enn dine egne frykter utgjør dine begrensninger. Og det gjelder å fylle sin bevisshets beholder så mye som mulig med bevissthet, viten og kunnskap om dette, mens muligheten er her i denne menneskelige erfaring i materiens mørke, den dunkle drømmen. La det bli Lys!

Brzezinski: Oppvåkning truer elitens planer

Brzezinski: “Populist Resistance” is Derailing the New World Order

Under en tale i Polen nylig, høsten 2012, advarte USAs tidligere National Security Advisor Zbigniew Brzezinski andre elitister om at den verdensomspennende “motstandsbevegelsen” til “ekstern kontroll”, drevet av “populistisk aktivisme” truer med å avspore elitens kjør for en Ny Verdensorden. Under en tale i Council on Foreign Relations i Montreal i 2010, advarte også Brzezinski sine medglobalister at en “global politisk oppvåkning” i kombinasjon med innbyrdes slåssing blant eliten, truet deres målsettinger om å få opprettet en Verdensregjering.

Oppvåkingen er at en har blitt fri til å velge hva som er godt, og hva som er ondt for seg selv, å ikke overlate det valget til andre; politiske ledere og det korrupte spesialistveldet. Det er Frihet! Åndelig frihet.

Oppvåkning, opplysning – og menneskers tankemønstre som materialiserer seg på godt eller vondt. Oppvåkning sikrer at menneskers individuelle tankemønstre skaper en bedre fremtid. Den tankeenergi hver enkelt sender ut i universet, den returnerer på godt eller vondt og skaper deres samfunn. WYSIWYG – What You See Is What You Get. Oppvåkningen bevirker at mennesker blir bevisst på hva de IKKE vil ha, og kan bedre ta opplyste og bevisst valg hva de vil ha, og slik sett ta fra okkultistene definisjonsmakten på godt og ondt.

«Der går en Nemesis igjennom livet, den rammer sikkert, skønt den rammer sent, at rømme væk fra den er ingen gitt» – Henrik Ibsen.

Relatert

2012; Sjelens og åndens år?
https://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/2012-sjelens-og-andens-ar/

Kilde

http://www.pakalertpress.com/2012/09/04/10-signs-that-youre-fully-awake/

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
183 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
trackback
10 år siden

jeux machine a sous gratuit

Jostein Wold
Abonnent
11 år siden

Men er ikke dette å utøve samme type kontroll, som Nyhetsspeilet opprinnelig er imot? Jeg forstår ønsket om at emnet i seg selv er det som skal diskuteres, men alle emner vi flyte ut i mange meningsytringer/forskejllige former, og da tror jeg det er lurt å møte de forskjellige ytringer så vist/respektfullt som mulig, uten personhets, sinne, aggresjon, irritasjon eller hva det måtte være..fra begge parter.
Jeg personlig synes det er trist at voksne folk,, ikke kan ha forskjellige meninger uten at hele tråden nærmest blir en krangel, eller link på link med personangrep og hets.
Jeg ser dette gjentatt overalt på nett, på diverse forum, at et emne som diskuteres eskalerer i usaklighet og krangel kun pga at meninger er forskjelige..dvs, det mangler en fundamental form for gjensidig respekt/aksept av hverandres unike oppfatninger..og det er der problemet ligger, når noens meninger ikke passer inn i andres bilde på samme tema, og blir tatt opp på et personlig, følelesbasert nivå…og det er trist.
Tenk da en hel verden, og mye av det vi opprinnelig reagerer på, hvor vanskelig det må være da, styre land, lage regler som alle kan bli fornøyde med..nærmest umulig…

Sven Berglund
Sven Berglund
Abonnent
11 år siden

J.Johansen:

Tror du at jeg er en skeptiker?? I såfall tar du feil… Jeg er en såkalt “new age” tilhenger.

Jeg hater ikke kristne og andre religiøse. Hat gir næring til mer hat. Jeg dømmer heller ikke. som jeg tidligere har nevnt; å dømme er en svakhet, å observere er en styrke…

Mvh.
Sven

Sven Berglund
Sven Berglund
Abonnent
11 år siden

Er det ikke på tide å heller diskutere innholdet i det J.Johansen har oversatt i stedenfor å slenge direkte og indirekte drit til hverandre. At J.Johansen kaller alle som er uenige med ham for satanister m. m får stå for hans regning.

På tide å diskutere innholdet syns nå jeg.

Sven Berglund
Sven Berglund
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Jeg synes det virker som om du syns alle som ikke er enig med deg, er satanister. Du kaller jo meg for en satanist f.eks. Du vet ingenting om meg. Det eneste du vet er at jeg sa i fra hva jeg mente om måten du håndterte kritikken fra Tenker.

Se selv på den første kommentaren din etter den første kommentaren til Tenker… Du var aggresiv fra første ord. Du gjorde ikke engang et forsøk på å svare med en diplomatisk undertone… Det virker som om du følte deg truffet, og bryr deg veldig om hva andre skal tro og mene om det du skriver. Fokuser heller på deg selv, enn å se på deg selv utenfra.

Som tidligere nevnt så føler jeg meg hjemme i mye av det du skriver i artikkelen over. Men er ikke enig med deg når det gjeldet at man må tilhøre kristendommen for å unngå å brenne i helvete. Gud er ikke så ond at han/hun sender ikke troende til evig pine. Gud er UBETINGET KJÆRLIGHET! Gud trenger ikke å bli dyrket. Så egoistisk er ikke gud.

Jeg ønsker deg en fin dag, min venn:)
Namaste<3

Tenker
Tenker
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

@JJ: Hva legger du i ordet satanist? Jesu bødler var da vitterlig jøder og ikke satanister.

Tenker
Tenker
Abonnent
Svar til  Tenker
11 år siden

Intet svar på det som er ment som et saklig og relevant spørsmål.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Tenker
11 år siden

Vist du seriøst mener det er et saklig og relevant spørsmål.så bør du enten bytte nick eller si det som det er at det faktisk er ment som ironi

Hva legger du i ordet bøddel ? Jesus bødler var da vitterlig soldater og ikke Romere så hvordan er det mulig ? Så hvorfor kalte dem seg Romere når dem ikke var Romere men faktisk Trojanere ? Roma ble grunnlagt 21. april,111 dagen i året, 753 år f.Kr., av tvillingene Romulus og Remus, som var sønner av den trojanske prinsen Aineias.
Romulus, er navnet Roma stammer fra.

Aineias eller Æneas er hovedpersonen i Vergils mytisklitterære Aineiden.

Aineias var forresten en trojansk helt, sønn av prins Ankises og gudinnen Afrodite (Venus). Hans far var også søskenbarn til kong Priamos. Aineias reiste fra Troja og grunnla byen som fikk navnet Roma

Ojjj….. det blir jo 3 ønsker på en gang, åssen er det mulig “tenker” ??

NB, Det tok meg 2 minutter å finne ut hvilket program du brukte for å tomle deg selv opp med 50 pluss tomler og Jarle med like mange minus på 2-3 timer for å sabotere den glimrende artikkelen hans i septikerenes vanlige faktafrykt

Fy …. faen for et patetisk fjols du er!

Berger
Berger
Abonnent
Svar til  Tenker
11 år siden

Gjennom 8 sider med kommentarer går det klinkende klart frem hva artikkelforfatter mener en satanist er…hvis man tar seg tid til å lese.

Utfordrer deg til å komme med noen relevante kommentarer i forhold til innholdet i artikkelen i stedet for å hakke på budbringeren.

Berger
Berger
Abonnent
Svar til  Tenker
11 år siden

Siste kommentaren min der var til Tenkeren, glemte å skrive det..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Sven Berglund
11 år siden

Med å kun angripe Jarle så avslører du hvem du representerer Sven :)

Jarle sier at de røde hordene er ute etter å ta knekken på han, til det har jeg bare en ting å si:

Nå tuller du fælt Jarle ;)

Det skal nok langt mer enn en ugudelige rød horde av noen satanister for å ta knekken på deg ;)

Takk for en kjempe fin artikkel :)

Må si jeg blir litt misunnelig, det å få 60-70 minustomler på få timer tyder bare på at du har seiret, er det noe som skremmer vannet av satanistene så er det nettopp sannheten. men nå tror jeg nok ikke alle minustomlene kom fra de røde horder men fra en eller flere med splittet personlighet, faktisk veeeldig mange schizofrene personligheter ;)

Side de vet så innmari godt at de 10 punktene i artikkelen er fakta men at ingen av septikerene behersker noen av dem så er det jo ikke rart dem blir bleike av skrekk

At de samme septikerene som angriper deg sitter hele dagene og leser main stream med klipp og lim samt dårlig google translate fra de store agenda byråene NTB, AFP, Routers, AP osv sier vel bare litt om hvor hjernedøde dem er

Så gratulerer så masse med seieren Jarle.

Det er ingen fasit på hvordan man skal være en del av oppvåkningen men som en god tommelfinger regel så kan man i utgangspunktet si at alle påstander som kommer fra eliten er snudd på hodet, det dem sier er bra for deg er mest sannsynlig det motsatte i de aller fleste tilfeller
Det er ingenting som heter sunne vaksiner, GMO, kjemikalier, sprøytemidler, tungmetaller, E stoffer, Stråling osv osv osv …..

Et fint eksempel er skolemassakren i USA der det gikk nesten hele 5 min før Eliten i USA krevde strengere våpenlover, i grunn passe idiotisk påstand for hadde bare 1 av lærerne hatt tilgang på våpen så ville alle barna være reddet

http://nesaranews.blogspot.no/2012/12/top-12-illuminati-banksters-meet-for.html

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2081513/pg1

Satanistene har fått ADHD pluss og hyper paranoia nå, det begynner å gå fort i svingene nå med daglige massakrer fra en elite som vil avvæpne verdens befolkning fortere en f..

På fredagen fikk min gamle mor politiet på døra for de skulle hente et gevær, et gevær etter far som har hengt på stueveggen i over 50 år til pynt, dette var etter krav fra myndighetene sa politiet, regner med hun er langt fra alene i landet som har fått krav om å levere fra seg alle sine våpen, det blir ikke mindre patetisk med tanke på at samme paranoide trigger happy purkegjeng gikk inn for for full bevæpning av all purk i Norge for bare noen uker siden, siden purke yrket er en av yrkene i Norge med lavest yrkesskader så trenger dem nok heller noe psykopharma enn våpen

Eliten må ha ekstremt dårlig samvittighet siden dem har gjort så mye faenskap mot menneskeheten at dem frykter for sine liv
Vårt lands Quislinger har gitt bort nasjonen vår til en fremmed makt mot folkeviljen, nå kommer over 80% av alle lover, direktiver og paragrafer som styrer landet fra EU og FN, noe som faktisk ikke en eneste sjel i landet har gitt sin stemme til men derimot sagt rungende NEI i 2 folkeavstemninger i 72 og 94

Frykter Quslingene at de skal dannes Max Manus grupper av gode borgere som skal ta landet tilbake til folket ? eller er det frykten for at det går mot dårligere tider og krypene er redde for å møte en rasende folkemasse når de komme ut av hulene sine ?

Det er 3 dager igjen til 21.12, mange New Age trodde det var starten på en ny æra, men dessverre så har ikke illuminati planer om å gi bort all sin makt og alle sine penger uten kamp, illuminati ønsker at 21.12 skal være starten på en ny æra i deres nye sataniske verdensorden

Fra 21.12 starter en ny æra med forfølgelse av oss sannhetssøkere, starten på store kriger, økonomisk kollaps, bort med middelklasse og inn med slaveklasse, inn med pandemier og annen elendighet, inn med politistat og militærdiktatur og ifølge insider så vil vi alle vil chippet innen mars

Personlig så så kommer jeg ALDRI til å akseptere deres nye sataniske verdensorden, heller martyr en leve i slaveri for satanister !!!

Til dem som syns fremtiden ser mørk ut så kan jeg opplyse om at sterke krefter bare ler av de “uovervinnelige” kreftene til illuminati, ingenting vil gå som rottene har planlagt!! ;)

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/12/15/2012-after-the-mayan-calendar-ends-hollywood-destroys-the-earth-in-2013/

Sven Berglund
Sven Berglund
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Smurfen:

Det blir helt feil av deg å sette meg i bås som du gjør… Ved å antyde at jeg er en skeptiker, eller septiker som du kaller det, så bommer du totalt. Jeg er langt i fra noen skeptiker.
Jeg synes du ser veldig svart/hvitt på det.
Jeg kritiserte J.Johansen kun på måten han svarte på kritikken fra Tenker. Det betyr ikke at jeg nødvendigvis har samme livssynet som han. Jeg er bare ingen tilhenger av personangrep og ukvemsord, når man får kritikk rettet mot seg. Det viser bare at Tenker traff en nerve.

Men bare for å avklare ting rundt min person:

-Jeg er fullstendig klar over at chemtrials er reelt

-forgiftning fra fluor og vaksiner er jeg også klar over
Jeg tror også på en oppstigning en gang etter 21.12.2012

-9/11 er jeg også klar over at var en konspirasjon utført av eliten

-jeg er en åndelig person av lyset, og er laangt i fra noen satanist som du hentyder.

-Jeg er vel det mange vil kalle en “truther”

Jeg kunne ramset opp mye mer, men regner med at du skjønner poenget.

Som jeg tidligere har skrevet så føler jeg meg hjemme i mye av det JJ skriver i artikkelen over, men jeg er ikke så ekstrem som han.(Jeg kaller ingen for satanist, idiot, tosk osv, bare fordi enkelte påstander strider mot min tro)

Jeg synes også artikkelen til JJ var givende å lese, men reagerte kun på måten han svarte på kritikken. Han forsøkte ikke engang å skrive med en undertone av diplomati…rett i strupen lissom.

Mvh.
Sven

Sven Berglund
Sven Berglund
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

J.Johansen:

Jeg anser det ikke som personangrep når Tenker ytret en mening om at han fikk inntrykk av at artikkelen din bar preg av plagiat. Det forstår jeg som om han vurderte det dithen at det var plagiat. Så hvis Tenker hadde en følelse av at artikkelen din bar preg av plagiat, er det da galt av han å påpeke dette? Det er jo ikke personangrep. Du svarte med å si idiot, tosk osv…. Helt usaklig! Selv om jeg ikke nødvendigvis er enig med Tenker, så synes jeg det blir for dumt å gå i angrepsposisjon når du får kritikk. Men det er jo helt opp til deg hvordan du vil reagere på det, men for meg så blir det helt useriøst.

Jeg har heller ikke satt meg inn i om påstandene om plagiat har noen rot i virkeligheten,(da jeg er helt likegyldig til om det er plagiat eller ikke.) men jeg mener at man bør reagere på en saklig måte når man får kritikk. Uavhengig om det ikke er en reel påstand i dine øyne.
Det blir unødvendig å kalle noen for idiot, satanist osv.
Skjønner du fortsatt ikke poenget mitt??? Jeg likte artikkelen din veldig godt, men likte ikke måten du håndterte kritikken på… Nå anser jeg dette som ferdig diskutert, da jeg ikke har noe i mot deg som person.

Du er en bra fyr som gjør det du kan for å opplyse folk, men syns du bør telle til ti, neste gang du evt. svarer på kritikk rettet mot det du skriver, uavhengig om du mener kritikken er urett eller ei…

Mvh.
Sven

Berger
Berger
Abonnent
11 år siden

Jeg skulle ønske vi kunne få litt mer fokus på innholdet i artikkelen igjen…
Særlig punkt 4, som jeg anser som et stort, viktig skritt for å få folks kropper og hjerner til å fungere som de skal igjen.

Ta en kikk på denne videoen som beskriver hva du enkelt kan gjøre for å helbrede kreft:

Men forskningsverden er i ferd med å fortelle sannheten omsider:

Les denne artikkelen så forstår man hvordan korn og sukker ødelegger kroppen slik at ikke hjernen får de næringsstoffene den trenger for å fungere.

http://www.matoghelse.no/artikler/2010/11/9-diagnoser-forsvant-med-lavkarbomat/

Det er ikke rart det er så vanskelig å få folk til å våkne! Nesten hele verden spiser korn og sukker!!!

Berger
Berger
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Helt klart et viktig punkt, men kanskje det vanskeligste å angripe også. Jeg tror at mennesket i sitt perfekte fungere er svært vanskelig å ta kontroll over. Man må få det ut av balanse, ut av center, for å svekke dets enorme kraft. Har man først greid det, kan det manipuleres, styres og brukes. Greier man å styre en stor gruppe mennesker til å tenke, føle og mene det man ønsker, har man i praksis kontroll over skaperkraft. For tankens kraft hos mennesker er stor!
Det er mange måter vi blir holdt ute av center på, feilernæring, feilinformasjon, frykt, hat og krig, Splitt og hersk osv.

To enkle ting vi kan gjøre for å komme i center igjen:
-Spise riktig, slik at hjernen og kroppen fungerer som den skal
-Søke sannheten gjennom fri informasjon.

Gjør man dette vil man etterhvert bli uangripelig for åndelig påvirkning fra andre, med andre ord vil ikke okkulte ritualer osv ha noen kraft lenger, man står i lyset og blir uangripelig :)

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  J.Johansen
11 år siden

JJ,
Før du evt. skriver en artikkel der du SYNONYMISERER studiet av okkultisme og esoterisme med vill og pervers utfoldelse innen svart magi, få med deg at vestlig esoterisme siden 1990-tallet har blitt et seriøst akademisk studium med egne professorater. Med forgreninger i Skandinavia, og med eksperter fra Norge.
http://www.esswe.org/#home.html

Min neste artikkel tar for seg dette.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Berger
11 år siden

Takk for underholdning. I gode gamle dager ville en slik disput bli løst med duell. Det fungerte greit i stridsspørsmål det egentlig ikke fantes noen løsning på uten at en av partene tapte ære. :-)
Kanskje vi burde blåse liv i denne tradisjon igen. Vår nasjon er nå tuftet på slaget ved Stiklestad.
Ref:
“Dei sto på Stiklestad fylkja til strid – den gamle og so den nye tid.
Dei som sku vinna mot dei som sku sigra.
Dei som sku pissa mot dei som sku miga… osv”

En annen mulighet er å finne en forløsende tredje faktor, noe utenom en selv det kan enes om. Eks et friskt perspektiv:
Fundamentalism – Michael Longinow

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Ja, fundamentalistisk løgnaktig satanisme er noe styggedom, nesten på høyde med herlig indremisjons fundamentalisme. :-)

Sven Berglund
Sven Berglund
Abonnent
11 år siden

Berger: -Ja, det virker sånn ja… Skjønner lissom ingenting av beskyldningene han kommer med….

J.Johansen:

Sikker på at du ikke tror jeg er en annen. Det eneste jeg kritiserte deg på var måten du svarte på kritikken fra Tenker… Så begynner du å beskylde meg for å ha kalt deg plagiarist m.m… Jeg mener du må være åpen for å motta kritikk når du skriver her på nyhetsspeilet, i steden for å kalle alle som ikke er enig med deg for satanist!!! Det blir for dumt. Trodde ikke du var så ekstrem….

Lys og kjærlighet, min venn<3

Tenker
Tenker
Abonnent
Svar til  Sven Berglund
11 år siden

Det er nok meg han sikter til. Jeg står for hvert et ord jeg har skrevet og hvis han tok seg bryet med å lese det jeg skrev tror jeg nok han vil forstå at jeg ikke har vist ham urett, men nå er det vel urett å være uenig. Den som burde unnskylde for urett er jo snarere den som tyr til ukvemsord enn den som påpeker noe og faktisk argumenterer på en rolig og saklig måte for sine påstander.
Ikke en plass har jeg fart med løgn selv om oversetteren av denne artikkelen hevder det.

Sven Berglund
Sven Berglund
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

J.Johansen:

Du er drøy…. Mener du at alle som ikke er kristne er satanister?? I såfall er du laaangt utpå glattisen.

Synes det er på sin plass at du sier unnskyld til meg. Du vet ikke mye om meg, og ihvertfall ikke nok til å kalle meg satanist…( dessuten eksisterer ikke satan) Satan er skapt av kristne for å kontrollere folk som er i religionen.

Veldig trist at du som skribent oppfører deg slikt og går til personangrep på dine medmennesker. Jeg merker meg at du er den eneste her som går til personangrep og bruker stygge ord. Satan i jesusklær med andre ord…

Namaste<3

Sven Berglund
Sven Berglund
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

J.Johansen:
Personangrep??? Det er det du som står for her. Kaller folk for idiot osv…. Det virker ikke som du er en kristen som elsker din neste. Du kommer med tullete påstander om at alle som ikke er enig med deg, eller kritiserer deg er satanister… For meg så blir det total avsporing.

Jeg har ikke noe i mot deg, og konstruktiv kritikk bør du tåle. Virker som du tar deg veldig nær av påstandene om plagiat. Traff tenkeren en nerve?? Føler du deg truffet??

Jeg personlig føler meg hjemme i mye av det du skriver i artikkelen over her, men jeg reagerte bare på måten du svarte på kritikken… Syns det er lite voksent å kalle noen for idiot, satanist osv…

Namaste<3

Tenker
Tenker
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Dette er påstander ut av løse luften, jeg begrunner i samtlige av mine påstander hvorfor jeg sa det jeg sa. Du ber om eksempler og jeg gir deg eksempler, jeg har til og med forklart det i en egen post vedr. hva som er riktig og gal kreditering i forbindelse med oversettelse av et åndsverk. Du kan ikke lese annenhver linje for så å kalle folk idioter og lystløgnere.

Tenker
Tenker
Abonnent
Svar til  Tenker
11 år siden

Jeg har forklart akkurat hvorfor jeg kaller dette plagiat, du skriver at artikkelen er av deg. Jeg har ikke benektet at du skriver kilde, men som jeg skrev mer utfyllende om dette på første side så er det ikke korrekt bruk av begrepene.

Jeg anser dette som ferdig debattert, for enten kan du ikke lese eller så nekter du å lese hva som blir skrevet av personer som er uenige med deg og din bruk av begreper.
Jeg vil for øvrig påpeke at det ikke gjør deg noen tjenester med tanke på kredibilitet å bruke utsagn som satanist, idiot, føringsoffiser etc. Det blir bare for dumt for voksne folk, men deg om det.

Sven Berglund
Sven Berglund
Abonnent
11 år siden

J. Johansen:

I det du nevnte at jeg er en av “Skepsis” så falt hele korthuset sammen… Der bomma du kraftig. Jeg har INGENTING til felles med Skepsis, og heller ingen tilhørighet der. Du har bomma kraftig… Jeg er en åndelig person, men tilhører ingen religion( religion har jo så mye fryktelementer i seg) Tror du ikke så blir du straffet osv…. Min gud er ikke så dgoistisk at han/hun trenger å bli dyrket…

Jeg er ikke interessert i å krangle med deg, for jeg har absolutt ikke noe i mot deg som person. Du må lære deg og skille person og sak. Poenget mitt var å få frem at du må tåle kritikk hvis noen føler for å peke på noe du skriver.

Siden du påstår at jeg beskylder deg for å være plagiarist, kan du henvise til et sted hvor jeg sier dette??? Jeg merker meg at du er på tynn is med dine syltynne beskyldninger. Jeg venter spent på å se hvor du har det fra…

S.Berglund = Sven R Andersen Berglund(!!!!) Jeg er ikke feig…

Ønsker deg fortsatt alt godt:)

Berger
Berger
Abonnent
Svar til  Sven Berglund
11 år siden

Jeg har en følelse av at JJ har forvekslet deg med “Tenker” fra første innlegg her… ;)

Sven Berglund
Sven Berglund
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

J.Johansen:
Jeg har ikke noe som helst hat i meg. Ikke noe som helst hat mot noen form for religion. Du skjønner…håt gir næring til mere hat. Å dømme er en svakhet, å observere er en styrke… Jeg kan selv merke hatet ditt. Du som er en kristen burde hylke begrepet: “å venne det andre kinnet til” Men neida…

Sender deg lys og kjærlighet. Det må da være mulig å være uenige og samtidig elske din neste. Du ha mye å lære der Johansen.

Namaste<3

BelzeBob
Abonnent
11 år siden

S. Berglund sier:
16. 12. 2012, kl. 05:27
J.johansen:

At jeg var anonym under nicket: svensiss skyldes at jeg nettopp hadde registrert meg som bruker her på NS… Jeg er ikke feig eller redd. Jeg står for ALT jeg måtte si og mene.

Hvorfor er du så hårsår??? Tåler du ikke kritikk?? Det går da ann å leve sammen i harmoni selvom man er uenige osv…
———————————————————-

Johansen støtter aktivt myndighetenes initiativ til å forby anonymitet på nett. så den er grei. Johansen er ingen Holocaustbenekter eller nasjonalsosialist, så dermed unngår han særlig mye forfølgelse pga. at hans skriverier tross alt er ganske så harmløse. Marx = Hitler, osv. Han protesterer ikke engang mot den destruktive masseinnvandringen. Det er nemlig mye lettere å snakke om hemmelige satanister og usynlige jesuitter.

Forøvrig: velkommen til Ømfintlighetsspeilet og Nevrosespeilet. Her sitter alle og enhver i sin egen lille kuppel bestående av et magisk glass som filtrerer vekk enhver mulighet for objektivitet, felles forståelse og konstruktivt samarbeid. Unntaket er at Hans Gaarder klarer å samle folk for å snakke om UFOer og HAARP, hvilket jeg erkjenner er en slags seier.

NS er en svær lapskaus der alle besøkere står fritt til å plukke ut de gulrotbitene, kjøttbitene eller potetbitene de har lyst på og gjerne smake til med litt salt og pepper og kanskje bidra med litt flatbrød. Men noe mer enn en lapskaus kommer det aldri til å bli. Lapskaus er hva folket vil ha. Blir det noengang en politisk opposisjon i Norge? En *organisert* opposisjon? Tvilsomt. Med mindre noen klarer å starte KP – Kranglepartiet. Jeg vet partiet allerede har hundre tusen potensielle medlemmer.

Sven Berglund
Sven Berglund
Abonnent
11 år siden

J.johansen:

At jeg var anonym under nicket: svensiss skyldes at jeg nettopp hadde registrert meg som bruker her på NS… Jeg er ikke feig eller redd. Jeg står for ALT jeg måtte si og mene.

Hvorfor er du så hårsår??? Tåler du ikke kritikk?? Det går da ann å leve sammen i harmoni selvom man er uenige osv… Om du kaller meg idiot, gjør meg ingenting. Jeg har ikke behov for å kalle deg noe for det, men jeg synes det er litt synd og trist å se hvordan du reagerer… Håper NS GJØR NOE MED DETTE, for du bidrar dårlig troverdighet for NS.

Og kalle meg satanist er det rareste jeg noengang har hørt. Eller….det dummeste jeg har hørt. Er alle som ikke er enige og ikke følger din ideologi, er dem satanister. Nei vet du hva. Du må ta deg sammen, min venn. Håper ikke du representerer majoriteten av kristendommen. Kanskje det er bra, så folk får sett hvordan dere selvoppnevnte “merverdimennesker” egentlig er.

Bare så du vet det, så er jeg en person av lyset, og du må jekke deg ned litt. Du må tåle kritikk, hvis ikke så lyser det falskhet tvers igjennon deg.

Lys og kjærlighet til DEG, og alle andre…Namaste<3

Berger
Berger
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Tilstandene i verden i dag er ikke på langt nær så ille som man skulle tro. Det er et flertall som har sett lyset, tro det eller ei, det er bare det at main stream media er kontrollert av de som er i mørket, og jo fler som ser lyset, jo mer eder og galle spyr de ut i media for å “motvirke”. Jeg har et ordtak som sier “alt er motsatt”, og det stemmer på det meste her i verden, også mediabildet. Man får inntrykk av at alt er så forferdelig på alle kanter, det er selvsagt fordi man fokuserer så godt som 100% på negative saker. Hadde man skulle fordelt antall mediasaker fordelsriktig mellom positive og negative, hadde de negative druknet helt i de positive. De aller, aller fleste mennesker i verden er fredfulle, glade og kjærlige!

Når det gjelder kommentarer her på NS så synes jeg det er veldig ødeleggende at man kan kommentere, for det er så utrolig mye negativt som skrives. Det trekker ned kvaliteten på nettsiden betraktelig. Artiklene holder en veldig høy standard, men så blir man bare så fryktelig oppgitt når man leser kommentarene… Jeg mener det burde være mer en nok å kunne gi artikkelforfatter tilbakemelding på epost, og muligens også en liker/liker ikke knapp. Det forundrer meg egentlig mye at veldig mange av de som kommenterer her, så ofte kommer med negativ kritikk. Hva i all verden gjør de her hvis alt er så dårlig og så galt? Sider på nettet som jeg synes er dårlig, eller hvor innholdet ikke resonnerer med meg, holder jeg meg unna, gidder ikke bruke et sekund på de…

Blir også litt trist når jeg ser at man sammenligner de som er i mørket med dyr (kanskje ikke ment slik?), men jeg mener at dyr fortjener vår største respekt. De lever 100% i lyset, de lever etter universelle lover og kjærlighet.

Forøvrig tror jeg at de fleste (bortsett fra noen få) er forledet til å leve i mørket. Og det fremste redskapet for å manipulere folk til å være i mørket er mat! Det er bevislig at korn, sukker og melk ødelegger mye i hjernen som gir “diagnoser” av ulike slag. Og den største skaden er når det går ut over empatien. Da forsvinner mye kjærlighet, og man får egoisme og hat istedenfor. Perfekt for å holde folk i mørket. (Har et håp om at NS skriver mer om nettopp dette, da mainstream ikke vil..)

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Berger
11 år siden

“Når det gjelder kommentarer her på NS så synes jeg det er veldig ødeleggende at man kan kommentere…” Det er jeg 101 % uenig med deg i. Det er slik ytringsfrihet er, og da må man tåle at det er uenighet, også den usakelige – den er det bare p overse. Kvaliteten på nettsiden måler jeg i artiklene, kommentarene er mye blandet drops. Tenk også på alle de gode kommentarene som da ikke kunne blitt delt og lest.

Berger
Berger
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Her er en artikkel som gir et litt annet syn på verden i dag enn det vi får inntrykk av gjennom propaganda pressen ;)
http://www.spectator.co.uk/the-week/leading-article/8789981/glad-tidings/

baugen
baugen
Abonnent
11 år siden

Fantastisk godt skrevet JJ!

http://www.youtube.com/watch?v=pLLMzr3PFgk

Jostein Wold
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Hva er skikkelige folk da?
Mennesker er mennesker, med styrker og svakheter, med mulighet for grusomhet, men også en enorm kjærlighet. For meg virker det som om du har “hevet” deg over enkelte mennesker, og ser på deg selv som mer opplyst…rett og slett fordi noen ikke er enig med deg, eller ser ting fra et litt annet perspektiv…og når religion og sitater fra gammelt av trekkes inn, er det for meg mangel på egne gode argumenter.
Alle som virker uenig med deg, har høyst sannsynlig aldri lagt deg for hat eller overhodet hatt det i tankene..de er bare uenig på noen felt.
Men siden temaet i denne artikkel er opplysning, bør du aldri falle for hverken sinne, raseri, eller nedlatende ord, da det ikke kan overleve i en slik tilstand. Vi har fri vilje, mennesker må få uttrykke sine meninger uten at det blir krangel, det går begge veier
Jeg tror alle mennesker som jeg møter, har unik kunnskap som jeg kan ta til meg, samt kanskje tenne gnister slik at jeg kan elske enda dypere. Det er mitt mål, eliten, illuminati eller satankulter, det betyr ingenting, så lenge mine handlinger gjenspeiler det å elske ubetinget…jeg feiler nok mye, men jeg prøver av hele meg å leve slik

Jostein Wold
Abonnent
Svar til  J.Johansen
11 år siden

Mange mennesker idag er klar over forskjellen mellom åndelighet og religion. Det å være i et trossystem, å ha tanker man anser som den eneste sannhet, den absolutte sannhet, gjør en ikke åndelig i det hele tatt, uansett overbevisning. Jeg tenker heller at jo mer en gjør sine tanker/religiøse overbevisning til sin identitet, jo mer avskåret blir man fra den åndelige dimensjonen som er i oss. Dette er ikke ment personlig til deg, det er en ren observasjon jeg har gjort over år på veldig mange religiøst overbeviste..enten aksepterer du dems sannhet, ellers er du fortapt, enkelt fortalt.
Dette er problemet for mange religiøse mennesker, at de sitter fast på dette nivået. Det å hevde å inneha en sannhet som ene og alene skal være ” den rette”, er ikke annet enn ubevisste forsøk på selv å beskytte sin identitet , og det er mer eller mindre egostyrt. Egoet er bestemt til å gå i oppløsning, sammen med alle dets stivnede institusjoner, regjeringer, trossystem osv..det er det som er i ferd med å skje i verden nå, og det vil alltid se mørkt ut, før lyset slår sprekker.
Forøvrig er jeg ingen Buddhist, så likhetstegn du eventuelt ilegger er rent tilfeldig isåmåte.
Ang opplysning. så er det for meg et slags bevissthetsskifte der tankevirksomhet og bevissthet skiller lag. Der jeg før gikk vill i tanker og identifiserte meg med dem samt følelsene, gjenkjenner jeg meg som en bevissthet bak alt det, som kan betrakte det jeg før trodde var meg.
“Vi står alle som vil på kjempers skuldre”, er egentlig å selv gi fra seg sin egen skaperkraft, og regne med at andre kjemper kan gjøre noe vi/du ikke kan. Alle er kjemper i såmåte, bare at mange enda ikke vil se/anerkjenne hvilken universell skaperkraft som ligger i alle mennesker, og som venter/roper etter å bli brukt.

Sven Berglund
Sven Berglund
Abonnent
11 år siden

J.Johansen:

Jeg anser meg som en våken sjel…jeg har fortsatt mye å lære, men jeg vet selv at jeg er på rett vei. Men etter å ha lest kommentarene dine her etter kritikken du har fått så har troverdigheten din sunket betraktelig for meg. Og jeg synes du bør bremse ned litt mht. Nyhetsspeilets troverdighet. Jeg er en ivrig leser her på NS, men ble skuffet etter å ha lest svarene på kritikken du fikk fra han som kaller seg Tenkeren…. Hvorfor komme med personangrep???? Jeg får en flau smak i munnen. Synes dette blir pinlig….

Etter å ha lest svarene dine her, så blir jeg faktisk skremt av kristendommen gjennom din tolkning. Religion er roten til alt ondt. Skal man få til fred i verden, så MÅ vi bli kvitt RELIGION og PENGER.

Jeg ønsker deg alt godt.

Lys og kjærlighet—-Namaste<3

Mvh.

Jostein Wold
Abonnent
11 år siden

Vi er alle opplyste, vi har bare glemt det..og forvillet oss for langt inn i vårt eget spill.
Jeg tror at ved å følge vår egen, unike indre sannhet, vil vi finne igjen de gnister som atter tenner enhvers individuelle opplysning, og den felles kollektive. Er det noe jeg iallefall konsekvent, alltid har styrt unna, er det politikk og religion, uansett hvilken..det der fører bare til problemer, og menneskeheten trenger det absolutt ikke. Jeg tror at ved å å møte alle med forståelse, at alle har sin unike oppfatning av virkeligheten, og at vi legger inn et permanent frø av kjærlighet som kan ligge til grunn for alt vi sier og gjør, tror jeg absolutt vi klarer manifistere en god, utopisk verden for alle etterhvert.
Det er i oss selv at kraften til dette skjer, vi er alle “De andre”, som det ofte snakkes om her, og tilsammen utgjør vi de segmenterte deler av samme helhet, som igjen er iferd med å se puslespillet og sette det sammen igjen..og da er alle brikkene like viktig, uansett rang, stilling, status, hvor vi bor i verden, eller hva vi enn har gjort. Jeg er Gud, det er Du også

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Jostein Wold
11 år siden

Ikke forvillet oss inn i vårt eget spill, det hjelper ikke hva vi gjør når det dukker opp noen som lurer oss til motta giftige sprøyter, heter vaksiner, selger gmo produkter på nærbutikkene, monsanto relatert, dreper millioner av barn, ref. bl.a. NATO, okkuperer oljefond og alt med globalt pedofilinettverk terror strategier mm, o.s. inn i helvete v., ikke ‘vi’ som gjør dette, hjelper ikke bare å begynne å hilse pent på naboen og tenke positivt. At bl.a. såkalte religiøse og politiske organisasjoner i 99+% grad er infiltrert, okkupert, og mer eller mindre fordekt er styrt av kriminelle betyr ikke at vi skal slutte med religion og politikk og bare vente på 21.12.2012 og tro at universets gode vibrasjoner med blant annet hexagram fra jupiter løser alt for oss, The Bible, Bibelen http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1773&start=1

Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/barnevernet-og-en-hyllest-til-en-rettskaffen-politiker/comment-page-11/#comment-90836 * Grete Faremo legger fram forslag til hastelov som skal gjøre slutt på at hatefulle ytringer og oppfordringer til voldsbruk mot navngitte personer fritt kan publiseres på ulike nettsider uten konsekvenser for avsender http://www.nyhetsspeilet.no/2012/05/overvakingsterror-i-norge/comment-page-7/#comment-92916 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Jostein Wold
11 år siden

Crusis sier:
14. 12. 2012, kl. 20:12
Vi er alle opplyste
——————————–
men om man allikevel ikke er det kan man bare ringe opplysningen.

« Forrige artikkel

Eklipser varsler overgangen til Ny Gylden Tidsalder

Neste artikkel »

Vintersolverv 21.12. 2012