10 tegn på din oppvåkning

19.8K visninger
7 minutter lesetid
183

Er det ikke åpenbart at det er en betydelig global oppvåkning som skjer? Akkurat som Mayaene spådde for så mange år siden, ville apokalypsen bli tydelig i 2012. Men mange mistolker apokalypsen å være slutten på verden, når apokalypse faktisk betyr en «disclosure, en åpenbaring av noe skjult», og starten på en ny syklus etter det, med konklusjonene og valgene av den skjulte kunnskap og bevissthet integrert i dagsbevisstheten.

Mange argumenterer og drøfter nøyaktigheten av Mayakalenderen. Det kan ikke lenger underslås at svært mange mennesker er endelig blitt klar over ting som har vært skjult for dem lenge. Vi er i en brytningstid mellom en gammel verden og en ny verden, om vi vil eller ikke. HVEM som skal definere den Nye Verden er viktig, at vi alle er med å definere den, og ikke overlater det til det stort sett korrupte lederskap. Selvfølgelig er oppvåkningen ikke en prosess som skjer over natten. Det tar tid å skrelle bort de mange lag av løgner [og frykter] for å komme til kjernen av de ultimate sannheter, å finne realitetenes virkelighet bak den okkult skapte kvasivirkelighet som samfunnet er fundamentert på; På løgn og bedrag.

Det ville være altfor pretensiøst for oss å hevde å vite alle universets hemmeligheter. Det gjør vi ikke. Vi må være ydmyke hver dag for hva vi ennå ikke vet. Men det blir klarere for hver dag som går hva som ikke er sant. Og med å analysere dette så er det mulig å finne ut om du er en av de folkene som begynner å våkne opp. En eneste ting vet jeg, at i oppvåkningen skal en gjennom lag på lag med frykter, og lag på lag med løgner (personlige eller kollektive løgner). De skal alle skrelles av lagvis som en appelsin med mange lag av skall. Hvor mange er individuelt. Bak alle fryktene, ligger den rette Kjærligheten, i bunnen.

Her er ti tegn på om du kan være helt våken:

1. Du vet at det er ingen meningsfull forskjell mellom de politiske partiene (Demokratene og republikanerne, sosialister og konservative): Det er så lett å bli fanget opp av venstre-høyre debatt, og mene det er en forskjell mellom de store politiske partiene. Imidlertid er debatt en ting, mens handlingene er en annen. Ved deres gjerninger skal dere kjenne dem, og det er udiskutabelt at det ikke er noen signifikant forskjell mellom politiske partier når det gjelder handling innen de viktigste spørsmålene. Selv herdede ideologer som John Cusack begynner å våkne opp.

2. Du forstår at Federal Reserve, eller BIS, den internasjonale sentralbank i videre forstand, er motoren i våre økonomiske problemer: gjeldsslaveri er den totalitære makt som truer hele menneskeheten, ikke noe midlertidig politisk dukketeater eller noen grådigee Wall Street tradere. Når en liten gruppe mennesker har evnen til å skape rikdom ut av ingenting og kreve renter på det, har de muligheten til å slavebinde verden under sitt eierskap uansett hva slags regjering et land skulle mene å ha.

3. Du vet at forkjøps krig er aldri nødvendig: Når vi innser at selvforsvar er den eneste akseptable form for vold, så blir vi oppvåkne mennesker. Å foreslå krig fordi noen er forskjellig fra deg, eller de kan utgjøre en trussel i fremtiden er rett og slett latterlig. Og når ble ideen om bombing av sivile humanitær? Ingen ønsker krig med unntak av de umoralske krapyl som profitterer på det.

4. Du vet at du blir systematisk forgiftet, hvordan, av hvem, og hvorfor: Riktignok er det mye å lære når det gjelder hvordan vi som menneskehet i hemmelighet blir forgiftet. Men faktum er at vi blir systematisk forgiftet, og det er sannsynligvis med overlagt hensikt å dumme oss ned og til slutt redusere befolkningen i verden. Hvem kunne tro at noen er så ond å gjøre dette mot uskyldige mennesker, kan du spørre. Vel, når du begynner å søke svaret på det spørsmålet, er du ett skritt nærmere opplysning.

5. Du forstår at staten aldri kan lovfeste moral, heller ikke bør de det: Når du innser statens rolle er kun å beskytte frihet og arbeid for velferden til innbyggerne, er du våknet. Det bør være en enkel lov som regulerer moral: Gjør ingen skade. Derfor er det umulig for regjeringen å håndheve moral med våpen, fengselsstraffer og skatter fordi dette med all tydelighet forårsaker alvorlig skade på din frihet og vår trivsel.

6. Du vet at mainstream media er heleid og manipulert av den herskende eliten: Et stadig minkende antall mennesker tror fortsatt faktisk det de hører som kommer fra mainsttream media som om det er evangeliet, selv når de allerede aksepterer at media er kjøpt og betalt av eliten som kontroller den. Likevel, samtidig som vi erkjenner at media ikke er noe mer enn en propaganda maskin og en form for tankekontroll, så er de første trinnene i å kunne kritisk tenke utover den vitenskapelige tankekontroll valgte meldinger de sender.

7. Du vet at dine naboer er ikke din fiender selv om du har voldsomme ideologiske uenigheter med dem: Dette er kanskje det vanskeligste å overvinne i oppvåkningsprosessen. Men det er viktig å forstå at naboene dine har blitt indoktrinert og hypnotisert som resten av oss, før noen hjelper dem å skinne et lys på uoverensstemmelser i våre tanker og tro. De fleste av deres ideer er ikke deres egne. De lider akkurat som resten av oss. Det er greit å fordømme deres handlinger hvis de er skadelige, men de som er våkne vil ikke gi opp på å spre informasjon som kan opplyse de som fortsatt kan være i mørket. Ingen av oss var født «våken» og alle av oss kan lære enda mer.

8. Du vet at sluttspillet er én verden kontroll over planeten Jorden: Når du forstår at sluttspillet for den herskende eliten er å ha full kontroll over alle viktige fasetter av samfunnet gjennom en global regjering, en-verdens valuta, internasjonale væpnede styrker, og så videre, er det enkelt å se gjennom løgner og propaganda rundt selv de mest forvirrende hendelser i verden. Du vil aldri kunne returnere til sovetilstanden når du fullt ut aksepterer denne realiteten.

9. Du vet at det er esoteriske okkulte krefter som manipulerer vår fysiske verden: Enten du er en religiøs eller åndelig person, vitenskapelig eller bare nysgjerrig, så er det mange teorier om at det eksisterer usynlige okkulte åndelige krefter på gang i alt dette. Selvsagt er det umulig å bevise nøyaktig hva det er. Du kan velge å ikke tro det, men den herskende eliten tar sine okkulte ritualer dødelig alvorlig [hvor de påkaller og får hjelp av åndelige entiteter til sine forhavender; demoner]. Og de vet sannsynligvis noe vi ikke vet. Bare ved å ha et åpent sinn om denne muligheten, vil du alltid beholde et åpent sinn om ting vi faktisk kan se, høre, smake og berøre. Dagens vitenskap har vist at vi kan bare «se» hva det synlige lysspekteret avslører, som utgjør den minste brøkdel av alt som kan teoretisk sett eksistere innen hele spekteret av energi. Del av enhver oppvåkning er å innse at det er mye mer som er mulig enn umulig.

10. Du vet at makten til å endre verden ligger hos deg og deg alene: Altfor lenge har folk har trodd seg å være svak, eller avhengig av andre for å forandre verden for dem. Du vet at du er helt våken når du innser at du har uendelig makt til å forandre verden ved å leve den forandringen du ønsker å se. Først må du identifisere de prinsipper som du tror på, og deretter gå ut og leve etter dem. Hvis bare en liten minoritet tok skritt for å gjøre dette, ville det ryste det etablerte til kjernen av sin eksistens

* * * * *

[og ikke bare onde åndelige entiter kan påkalles for hjelp for okkult praksis å forme verden og samfunnet. Også gode åndelige krefter er tilgjengelig for de som påkaller dem].

Og vær ikke redd for okkultistene og de som er inspirert av onde åndsmakter. Der er åndelige lover som selv de er bundet av. Og hva kan de gjøre? Frykten for døden er hva de alltid har brukt å holde folk i søvntilstand med. Døden de kan utsette din kropp for, er for den åndelige pilgrim og universets utforsker ikke annet enn den ultimate oppdagelsesreise. Kun din egen frykt kan bevirke at du må underlegge deg andres definisjonsmakt på godt og vondt, hva som skal gjelde som hva i ditt samfunn i verden. Intet annet enn dine egne frykter utgjør dine begrensninger. Og det gjelder å fylle sin bevisshets beholder så mye som mulig med bevissthet, viten og kunnskap om dette, mens muligheten er her i denne menneskelige erfaring i materiens mørke, den dunkle drømmen. La det bli Lys!

Brzezinski: Oppvåkning truer elitens planer

Brzezinski: «Populist Resistance» is Derailing the New World Order

Under en tale i Polen nylig, høsten 2012, advarte USAs tidligere National Security Advisor Zbigniew Brzezinski andre elitister om at den verdensomspennende «motstandsbevegelsen» til «ekstern kontroll», drevet av «populistisk aktivisme» truer med å avspore elitens kjør for en Ny Verdensorden. Under en tale i Council on Foreign Relations i Montreal i 2010, advarte også Brzezinski sine medglobalister at en «global politisk oppvåkning» i kombinasjon med innbyrdes slåssing blant eliten, truet deres målsettinger om å få opprettet en Verdensregjering.

Oppvåkingen er at en har blitt fri til å velge hva som er godt, og hva som er ondt for seg selv, å ikke overlate det valget til andre; politiske ledere og det korrupte spesialistveldet. Det er Frihet! Åndelig frihet.

Oppvåkning, opplysning – og menneskers tankemønstre som materialiserer seg på godt eller vondt. Oppvåkning sikrer at menneskers individuelle tankemønstre skaper en bedre fremtid. Den tankeenergi hver enkelt sender ut i universet, den returnerer på godt eller vondt og skaper deres samfunn. WYSIWYG – What You See Is What You Get. Oppvåkningen bevirker at mennesker blir bevisst på hva de IKKE vil ha, og kan bedre ta opplyste og bevisst valg hva de vil ha, og slik sett ta fra okkultistene definisjonsmakten på godt og ondt.

«Der går en Nemesis igjennom livet, den rammer sikkert, skønt den rammer sent, at rømme væk fra den er ingen gitt» – Henrik Ibsen.

Relatert

2012; Sjelens og åndens år?
https://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/2012-sjelens-og-andens-ar/

Kilde

http://www.pakalertpress.com/2012/09/04/10-signs-that-youre-fully-awake/

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

183 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Tenker
Tenker
Abonnent
10 år siden

Jeg synes at når du kopierer så rått fra en annens arbeide burde du krediterer den opprinnelige forfatteren. Hvis det mot all fornuft er din artikkel, så vil jeg gjerne vite hvem du kaller republikanere og demokrater i norsk politikk, hva som på godt norsk kalles den federale reserve ( om uttrykket i det hele tatt kan brukes så heter det føderal på norsk, og veldig få vil vel referere til Norge som en føderasjon).Preemptive krig, mener du forebyggende? Etc etc.
Artiklene dine begynner etter hvert å bli så soleklare plagiat som er oversatt uten forståelse for hva som står i dem at en kan begynne å stille pørsmål ved din agenda. Er du kun ute etter å begrepsforvirre massene (the mainstream) eller skriver du bare for å skrive noe?

Tenker
Tenker
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Men øverst står det av J.Johansen.
Litt skuffet over at du tyr til personangrep for å forsvare deg, men deg om det. Hvis dette er en ren oversettelse så skal det ikke stå av J.Johansen, men av og så den faktiske forfatterens navn, etter dette kan du skrive kommentert av, eller med etterord av. Det blir helt feil den måten du gjør det på. I tillegg vitner oversettelsene dine om manglende forståelse for kildematerialet.

Tenker
Tenker
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Så du vil «banne» eller ekskludere som jeg ville kalt det, en person fordi de er uenig med deg og mener at du gjør noe feil? Det er jo voksent av deg, for ikke å snakke om det faktum at jeg ikke har gjort noe her som er i strid med reglene. Jeg har kritisert en artikkel på grunnlag av helt soleklare observasjoner, og jeg har begrunnet dem på en saklig måte uten personangrep.
Ordbruken gjennom dine svar har jo mer vært i tråd med utkastelse. Du er ufin i språket, du tyr til personangrep og er usaklig.

Ban meg om du vil, men da håper jeg du er tøff nok til å la kommentarene mine stå slik at andre også kan gjøre seg opp en mening om hva som er rett og galt her.

Lucc30
Lucc30
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Takk igjen for en flott oversettelse og egne kommentarer! Det er ikke lett å finne frem i jungelen av informasjon i cyber.
At du finner og gir dem videre på norsk er verdifullt for meg og sannsynligvis en del andre som også har problemer med å finne frem. Glimrende – fortsett med det.

Roar Kolstad
Roar Kolstad
Abonnent
Svar til  Tenker
10 år siden

Hei Tenker. Ser du er veldig kritisk til informasjon. Det virker som du mangler å se det store verdensbildet i sammenhengen her

Det handler ikke bare om Norge. Men hele verden. Federal Reserve er navnet som står på den amerikanske dollaren. Navnet blei oppretta etter at noen utspekulerte menn ville ha eneretten på kontroll og styring av pengene.
Se denne korte tegnefilmen (30min) The American Dream på youtube Der blir detta forklart .

BIS som Federal Reserve er blitt linka til i sammenhengen her må vel nesten mennes med verdensbanken som man igjen kan lese i Makten bak Makten om hvordan blei oppretta. På wikipedia står detta om BIS:

Den internasjonale oppgjørsbanken (engelsk: Bank for International Settlements (BIS)) er en internasjonal organisasjon med 55 av verdens sentralbanker som medlemmer og eiere. Organisasjons hensikt er å fremme internasjonalt monetært og finansielt samarbeid, samt å fungere som sentralbankenes bank.

De få som veit hvordan alt blir styrt har mye innsikt, That’s the life og de misbruker den.

Ta en titt på architects of control – mass control & the future of mankind

http://www.trilulilu.ro/video-evenimente/architects-of-control-program-one-mass-control-and

I filmen fra 70 min forteller de litt om <Brzezinski og Politikk. På rundt 73 min viser filmen hvor lett det er for noen politikkere lure massene til å stole på dems ider mens de spiller et spill og det er samme om det er venstre eller høyre. Demokrater eller Republikanere. Du ser det i filmen. Jeg skjønner bare ikke hvorfor noen mennesker gidder å bruke så mye energi på å henge seg opp i små bagateller på om noen kopierer eller ikke. Kan forstå at det kan være vanskelig for noen å forstå denne artikkelen hvis man ikke har satt seg inn i mye informasjons opplysning på forhånd av denne artikkelen. Alt JJ referere til i denne artikkelen er jo å finne i de fleste opplysende filmer på nett. Man må bare ha tid til å sette seg ned å se noen filmer som kan føre til videre opplyst-het. Mange er kritiske å avfeier alt med en kritikk som igjen fører til diskusjon som igjen kan føre til en evighet. Kan forstå at JJ blir sliten av å måte forsvare seg hele tiden mot uvitenhet, Men jeg Kan også forstå deg Tenker som blir provosert av kritikken/kommentarene tilbake. Klarer man å være høflige mot hverandre og akseptere at man har mye å lære av hverandre, f.eks høflighet, + mye annen kunnskap, så er mye gjort, Det handler ikke om å være best. Men å være god å bli et så godt opplyst som mulig. Det handler ikke bare om Norge, det handler om hele verden. Det er lett å bli litt snevr synt. Og hvis du vil diskutere dette å, så er du ikke interessert i å opplyse deg. Mye av opplystheten får du gjennom filmer å nett så lenge du ikke har lært deg å meditere å koble deg på The Unified Field. Som det står om i boka Bevissthets-skiftet mot 2012 og videre. Skrevet av Lilli Bendris fra Åndenes Makt og Camillo Løken. F.eks den 2 timer lange filmen Arcitects of Control, burde man sette av tid til, men de fleste har ikke tid til å se de opplysnings-filmene, for de har så mye annet å bruke energi på. F.eks å bruke energi på unyttige TV titting. Det betyr uinteressant i den forstand at programmet ikke har noe informasjon, kunnskap for å opplyse mennesket i flere timer for å holde dem i komfortsonen så de ikke blir i veien for de som styrer.
Søk
david icke what you don't want to know

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Opplystet handler ikke bare om kunskap om det negatve, men også det positive. Denne kommentaren er ikke relativ til din kopierte artikkel, men til måten du behandler andre mennesker på. Din unskyldning er mottat. Men jeg synest at din unskyldning burde gått til han som gjorde en ærlig feil.

Kali

Åge Grønning
Forfatter
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Dette var en middelmådig dårlig suspekt artikkel med copy and paste teknikk fra andre kilder, hvor Johansen ønsker kreditt for sine opplysthet. Johansen har i en år rekke fokynt sitt kristne budskap, og nå demonstrerer han for all verden at hans kristne livsyn kun er en teorestisk greie han forfekter bak tastaturet. Selvsagt skulle kristne møte motstand fra de uopplyste. De ble jo lovet det av Jesus og Paulus. Var det ikke mesteren selv som fortalte noe om å vende det andre kinn til. Skal man bare vende det andre kinn til når situasjonen er behagelig? Tror Johansen bør ta seg en liten time out og gå gjennom sitt kristne ståsted, finne en slags balanse på en måte. Kanskje han da blir mer mottagelig for de uopplystes kommentarer og kan veileide de villfarne som en trofast tjener av G-D. Kanskje han til og med klarer å få ned sine egne synspunkter i artiklene sine etterhvert? :)

Spirit1
Spirit1
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Noen opplyste er allerede her. Du gjør en god gjerning for menneskeheten men du bør kanskje bruke litt mer tid til deg selv og ikke tenke på hva andre tenker om deg, alle kan se sannheten og du er med på reisen. Alt i sin tid.

Thor Norseman
Thor Norseman
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Det du skriver i artikkelen din er greit nok og relativt interessant, men når det gjelder det å opplyse resten av verden så ødelegger du mer enn du gavner ved å svare folk på den måten du gjør.

Du må gjerne være så oppgitt du vil når det gjelder andres meninger og realitetsoppfattning, men det å karakterisere folk som gidder å lese og kommentere artikkelen din som dumme, blinde, idioter, berme og lavpannede bidrar ikke akkurat til at ditt eget eller Nyhetsspeilets omdømme styrkes i særlig grad.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Matthew 7:1-6 (New International Version) http://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew+7%3A1-6&version=NIV 7 “Do not judge, or you too will be judged. 2 For in the same way you judge others, you will be judged, and with the measure you use, it will be measured to you. 3 “Why do you look at the speck of sawdust in your brother’s eye and pay no attention to the plank in your own eye? 4 How can you say to your brother, ‘Let me take the speck out of your eye,’ when all the time there is a plank in your own eye? 5 You hypocrite, first take the plank out of your own eye, and then you will see clearly to remove the speck from your brother’s eye. 6 “Do not give dogs what is sacred; do not throw your pearls to pigs. If you do, they may trample them under their feet, and turn and tear you to pieces.

2 Timothy 2:22-26 (King James Version) http://www.biblegateway.com/passage/?search=2%20Timothy%202:22-26&version=KJV 22 Flee also youthful lusts: but follow righteousness, faith, charity, peace, with them that call on the Lord out of a pure heart. 23 But foolish and unlearned questions avoid, knowing that they do gender strifes. 24 And the servant of the Lord must not strive; but be gentle unto all men, apt to teach, patient, 25 In meekness instructing those that oppose themselves; if God peradventure will give them repentance to the acknowledging of the truth; 26 And that they may recover themselves out of the snare of the devil, who are taken captive by him at his will.

Hender man får slikt via konsulenter før man rekker å sette på kaffen på mårran og uten å ha bestilt

«Skepsis.no og human-etisk forbund er vel dagens mest befolkede nazimarx front i Norge ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/human-etisk-forbund-og-bruk-av-pro-pedofile-til-konfirmasjonsundervisning/#comment-93092

IdarHaugen
IdarHaugen
Abonnent
10 år siden

Når man blir tatt med buksene ned er flere måter å reagere på.

1) Man kan inrømme sin blunder/feil.
2) Man kan angripe den som avslører

JJ velger tydeligvis metode 2 i sin mest ekstreme form med personkarakteristikker og bannord. Dette tjener ham til lite ære, og setter dertil et stort spørsmålstegn om JJ i det hele tatt lever etter det han selv skriver her.

En annen ting er fravær av moderators inngripen.

Dette var ikke bra!

Tenker
Tenker
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Ikke et sted har jeg hevdet at du ikke angir kilde, jeg har skrevet at du setter en oversettelse med et etterord som eget forfatterskap. Stor forskjell.

Tenker
Tenker
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Leser du det jeg skriver? Jeg står for plagiat utsagnet. Hvis man skriver en historiebok og har sitt eget navn som forfatter så er den fortsatt et plagiat hvis man har oversatt store deler direkte fra en annen persons arbeid. Dette enten man oppgir kilde eller ei. Kilde betyr bare at informasjon bl.a. er hentet fra en plass. Jeg hevdet og hevder fortsatt at du ved flere anledninger har skrevet artikler merket som av J.Johansen, som i realiteten burde vært merket av og så den faktiske forfatteren og med etterord eller kommentar av J.Johansen.

La oss gjøre det enkelt, hvis jeg oversetter siste boken David Icke har skrevet, så kan ikke jeg gi den en norsk tittel, et lite pre eller postscript og kalle den min bok uansett hvor mye jeg oppgir boken hans som kilde. Han skal krediteres som forfatter ikke jeg.

Tenker
Tenker
Abonnent
10 år siden

Jeg kunne ikke svare på din siste ytring i vår debatt lenger oppe, men jeg tar det her jeg.
Jeg kommer for ordens skyld ikke til å be om unskyldning da jeg mener jeg har rett, men du står helt fritt til å mene noe annet. Mine «anklager» som du kaller det eller observasjoner som jeg kalte det er at du har et lemfeldig syn på forfatterskap og at dette avsløres gjennom oversettelsene dine som er nær Google translate av kvalitet. Derfor påpekte jeg også begrepsforvirringen, personer som ikke kan engelsk vil ikke forstå hva du har skrevet. Ei heller vet de fleste hvor man plasserer amerikanske politiske partier på den norske politiske skalaen.

Som avslutning vil jeg påpeke at å kalle meg idiot, tosk og satanist sier mer om deg enn meg. Personangrep er navnekalling uten fundament i virkeligheten og uten saklig grunn. Jeg har begrunnet alt jeg har sagt om artikkelen din og om deg, og jeg har ikke på et sted brukt ukvemsord.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Jeg tror det kan være klokt å roe ned litt. Personlig gleder jeg meg over JJ som skribent selv om deler er naturlig farget av hans tradisjoner. Det koster arbeid, pågangsmot og ikke minst en ildfull personlighet å få alt dette på trykk, så da får heller noen være idioter og andre geni. Det siste ord er ikke sagt, så sluttproduktet kan fortsatt bli topp. Vi trenger alle idioter og geni vi kan skrape sammen, det er alt vi har JJ.
Utfyllende til de 10 tegn på oppvåkning… Edward Bulwer-Lytton – Top 10 Quotes
http://www.youtube.com/watch?v=T4uz0toReoM

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Karma ser ut til å være noe vidløftige greier, men egentlig er det en illusjon. Grunn til en slik forestilling kan være at man kan ha forlest seg på konseptet som er skapt i den sedvanlige religiøse skyld, separasjon, frykt og stolhets ånd.
I virkeligheten finnes ikke karma, det er kun en mental fiksering av matriell/fysisk karakter. Karma er for oss idioter et tilbakelagt skrotet konsept.

Fastholdes denne fiksering om karma leder det til sykdom/psykose, men det kan jo i dag kureres med piller.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Det er opp til enhver å bygge de mentale mønster man finner tjenlig for sin vandring, det er hva religioner bygger sin makt på.
Karma er et av de mentale mønster som kommer fra religioner og som de ser seg tjent med. Konsekvensen er imidlertid stagnasjon og at veien til fullkommenhet blir håpløs og uoverkommelig. Det kommer tydelig frem i din kommentar, der du annmaser alle inn under en fiktiv karmalov, uten å bevise at det virkelig finnes en sådan.

Bibelen sier at vår varige identitet er lys, altså må det være ut fra det modus karmaloven har berettigelse. Hvilken lysets naturlov som styrer karma vil det være fint å få en forklaring på.:
Vennligst ikke kom med gammelmanns katekismus lære eller annen skremselspropaganda, det preller av som vann på gåsa.. :-)

«Luke 6.35
But love ye your enemies, and do good, and lend, hoping for nothing again; and your reward shall be great, and ye shall be the children of the Highest: for he is kind unto the unthankful and to the evil.» ;-)

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Jeg forstår det slik at dere aksepterer karma og gir bort den frie vilje uten kamp. Er det ingen som bærer Israels navn her? Er det ingen som har kjempet med Gud? :-)
Transcending the Wheel of Karma

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

I klartekst tilhører Karma satans ormeyngel,(hentet fra ditt ordforråd) så lenge de ikke benytter kraften gitt i den frie vilje til å frigjøre seg – produserer de mer og mer ormeyngel. :-)

Med frihet menes også frihet fra viljens kvaler. Å ville er ikke frihet. Fred er frihet, fred er vitalitet, i fred finnes livets kraft – fritt for karmakonsekvenser.

Gud som en ytre kraft har det liten hensikt å kjempe med, men Gud som en indre kilde til fred skjult/omgitt av generasjoners løgn og bedrag – da er det duket for et personlig Armageddon.
Avskrives kampen er man allerede en helgen og har ikke noe her å gjøre. Vil man ikke søke innsikt i sannhetens lys, forblir man i inndullet i den ene eller andre mentale/emosjonelle illusjon og viderefører falske premisser eller karma. Den fri vilje en ment som verktøy for selverkjennelse og ransakelse, benyttes den til det premieres man med visdom eller gnosis.

Kan gjerne referer til hva Buddha sier om saken: «Therefore, at the extreme, when one is Enlightened, the law of Karma is not applicable. All that the Enlightened one does, says, or thinks is through free will, a manifestation of basic nature, and not the effect of past Karma.»

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

1 Mosebok 32:28-30
28 Han sa: Du skal ikke lenger hete Jakob, men Israel[a]; for du har kjempet med Gud og med mennesker og vunnet.

29 Da spurte Jakob: Si mig ditt navn! Han svarte: Hvorfor spør du om mitt navn? Og han velsignet ham der.

30 Og Jakob kalte stedet Pniel[b]; for [sa han] jeg har sett Gud åsyn til åsyn og enda berget livet.
PS. I KJV er stedet mer presist benevnt som Peniel – eller Pinealkjertel som stemmer helt med vår kunnskap om kroppens energianatomi. Det er denne kamp jeg ref. til, resten får vente litt.

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
10 år siden

Jeg beklager å måtte si det, men de fleste som leser kommentarene dine har ingen problemer å gjennomskue egoismen som bor i deg. Du har fortsatt mye å lære på din vei som alle oss andre. Før du klandrer andres feil så må du nok inn i deg selv først. Dette har jeg prøvd å gjort med meg selv mange ganger, jeg jeg vet med meg selv at jeg ikke er perfekt. Jeg prøver hver eneste dag å forandre meg selv slik at jeg kan være snill mot andre mennesker. Slik du behandler andre mennesker her er helt feil. Det vil ikke gjøre den personon du behandler slik eller deg noe godt i det hele tatt.

Kali

Berger
Berger
Abonnent
10 år siden

Det er påfallende at artikkelforfatter angripes når det skrives om sannheter om lyset som de som holder med den mørke siden føler seg truet av. Sannheter som bunner i kjærlighet lar seg ikke angripe av de med mørkt sinn, derfor angriper man den som kommer med budskapet istedenfor.
Realiteten er at det spiller ingen rolle hvem som har skrevet innholdet, hvor han har fått det fra, eller om han lever etter det, eller tror på det selv. Det er innholdet i seg selv som betyr noe.
Ingen angriper vel journalister i aviser når de daglig kopierer fra nyhetsbyråer og sette seg selv som artikkelforfatter? Det er helt vanlig, og uvesentlig.

Det viktige her er å forstå at oppvåkningen er i gang, og alle våker i sitt tempo. Ingen fasit på hvor raskt det skal gå, og ingen gjør noe feil. Dette skjer mer eller mindre av seg selv og det ligger i tiden. Man kan velge å aktivt jobbe for å bli mer opplyst, eller man kan ta det med ro og la det komme til seg. Uansett så går vi lysere tid i møte, alle som en :)

Thor M Hammern
Thor M Hammern
Abonnent
10 år siden

Kanskje har man et snev av oppvåkning når man innser at omstendighetene, som kunne vært pkt.1-10 i artikkelen, er et resultat av dine egne handlinger.
Å «vite» pkt 1-10, er for de aller fleste resultatet av en subjektiv teoretisk tilnærming til en rekke tema som et «samfunn» har blitt enige om.
Jeg sier ikke at det er sannheter i pkt 1-10 i artikkelen, men jeg vil påstå at
å vite disse tingene ikke handler mer om å være våken enn hvilken som helst annen tilegning av teoretisk kunnskap. Oppvåkning handler om forståelse. Ikke intellektuell forståelse, som i hovedsak er basert på hjernens evne til å sammenligne ut fra tidligere erfaringer, men en forståelse i våre høyere senter.
Å være våken, 100%, er det få nålevende personer som er. De skriver nok ikke på nyhetsspeilet iallefall. Er du våken som Jesus, Muhammed eller Samael Aun Weor, er du mer opptatt av å hjelpe andre å våkne, enn å prøve å forandre konsekvensene av at de sover. Har du noen grad av våkenhet, kan du kanskje vedta pkt. 1-10, men det er ikke et tegn på at du er våken.
Omgivelsene er et uttrykk for hva vi er på innsiden. Dette gjelder kollektivt, men også individuelt. Begynn å forandre deg på innsiden, så vil omgivelsene forandre seg.

Så hvordan forandrer man seg?

«Kom hjem til meg og forandre kjøkkenet mitt».
«Hvorfor det»?
«Man kan ikke lage mat der».
«Hva er feil»?
«Vet ikke».

Man må gjøre en observasjon. Kanskje var jeg bare talentløs i heimkunnskap?

En slik selvobservasjon er andre steg på veien til oppvåkning. Mange får en boost bare av å benytte selvobservasjonsteknikker,
Men det er mer, mye mer og alle kan lære, men man må ha vilje.
Det krever innsats, super-innsats, kontinuerlig være på vakt.
Ikke på vakt for «dem», «dem» er satt der av Satan for å prøve deg. De har sin gudegitte rolle. De vil møte sine konsekvenser.
Du må være på vakt for «degselv». Det først og fremst du selv som kan ødelegge din egen oppvåkning.

Vi sover ikke pga pkt.1-10 i artikkelen. pkt.1-10 er et resultat av at vi sover. Fjerner vi konsekvensene i den tilstanden vi er i nå, vil det være enda vanskeligere å våkne. Mao: Konsekvensene av at vi sover er der for at vi skal kunne våkne. Det betyr ikke at vi skal akseptere tilstanden, men jobbe med grunnen til konsekvensene. Når oljelampa lyser rødt i dashbordet; Hva gjør vi? Kjører inn et skrujern slik at lampa slukker? Eller fyller vi olje?

Thor M Hammern
Thor M Hammern
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Mitt poeng ble borte i for mye prat (fra meg).
Dersom artikkelen handler om å våkne og se sin egen oppvåkning, syns jeg et er feil å trekke frem disse 10 punktene somet godt eksempel.
Dersom de 10 punktene er en opplisting av tema som man liker å snakke om på nyhetssepeilet og andre lignende fora, er jeg med.
Ens forhold til konspirasjonsteorier sier ikke mer om oppvåkning enn ens forhold til hvilket som helst annet teoretisk tema. Skal jeg være helt ærlig, oppfatter jeg mange av «konspiene» her inn som lite objektive og lett manipulerbare. Man slenger ut en «sannhet» og forsamlingen svarer «Amen!» (eller «heil» , for den saks skyld). Er dette oppvåknede individer?

Vi er ‘sovende’ vesner, som har glemt vår guddommelighet. Dette medfører lidelser for oss kollektivt og individuelt.
Lidelsene er skapt av «Dem» men like mye oss selv. Noen av «Dem» er mer opp-våknet en folk flest, men allikevel lider de.
Hva er det som får oss til å lide? Jo det er vår ubalanse i begjær etter alt mulig. Man kan ha dette begjæret selv om man er i noen grad oppvåknet.
Vi blindes av egenrådige personlige demoner som knytter seg til vårt vesen og vår person. Disse demonene vil ha noe. de er en del av oss samtidig er de ikke en del av oss.
De kristne kaller det synd. Jeg velger å se på det som psykologiske aggregat, skapt av våre drømmer, fantasier og begjær. Dette fungerer som et filter som forvrenger virkeligheten på vei inn til vår bevissthet. Det får oss til å oppfatte og agere på en mekanisk måte som gjør at vi gjør de samme feilene om og om igjen. Til slutt har vi glemt at det ikke skulle være slik.
Om ens demoner er å konspirere eller å avsløre konspirasjonen, er man like våkne eller sovende. Å våkne handler om å forstå.

Men det er så deilig å sove.
I «the matrix» var det en person som ville tilbake til matrix’en. Han ville ikke være i virkeligheten. Han ville leve i en illusjon. Kjenner meg godt igjen.

Thor M Hammern
Thor M Hammern
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

pkt 1. ingen meningsfull forskjell mellom de politiske partiene: OK (siden «meningsfull forskjell» er relativt )
2+2 = 4 : OK.
Den som ikke ser dette = ikke våken: OK, men man kan ikke stryke ikke på hver side av likhetstegnet.
enig?

PS: grunnleggende matematikk er ikke et bevis på våkenhet. Matematikk Prosesseres i vårt lavere intellektuelle senter og baseres på læring og sammenligning. Man kan faktisk trene opp veldig lavtstående arter til grunnleggende matematikk.

Thor M Hammern
Thor M Hammern
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

pkt2. Federal Reserve er motoren i våre økonomiske problemer. Denne forenklede fremstillingen kan forklares og fremlegges logisk. Man trenger ikke være oppvåknet for å se sammenhengene. Man kan velge å lukke øynene for det, og det gjør man riktignok når man sover)

Thor M Hammern
Thor M Hammern
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

pkt3.

:-)

Tror jeg gir meg nå.

Thor M Hammern
Thor M Hammern
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

pkt.9
ja, du har en grad av oppvåkning når du vet dette. (!)
Ikke fordi du har lest det eller hørt det, men fordi du har erfart det.
Dette er begynnelsen på en vei til oppvåkning og virkelig kunnskap (gnosis)

Det finnes okkulte krefter i andre dimensjoner og det finnes riter for å være i kontakt med og nyttiggjøre disse. Dette er ikke eksklusivt for verdens maktelite. Dette er krefter vi alle kan komme i kontakt med og benytte oss av.
Det hvite brorskapet er mektig og står klar til å hjelpe mot de mørke kreftene.

Det er andelsvis liten grad av oppvåkning du kan ha før direkte kunnskap fra de høyere dimensjonene vil bli din viktigste kilde for oppvåkning.

Nå skal jeg gi meg.

Berger
Berger
Abonnent
Svar til  Thor M Hammern
10 år siden

Det å diskutere hva som skal til for å kunne anses som «våken» blir for meg en avsporing. Så snart man har begynt å kikke bak kulissene er man på vei, det er en prosess, en lang prosess, og vi er alle på ulike stadier i den prosessen. Det er ikke sånn at en dag så kommer det en dommer og sier «Gratulerer, nå er du våken, her er ditt diplom». Det er en evigvarende prosess.

Det man bør fokusere på er å hjelpe hverandre med å se virkeligheten, og det er det disse 10 punktene kan gjøre. Noen nikker bekreftende, mens andre får tankeprosessene i gang. Noen vil bare riste på hodet, men et frø er sådd… En undertrykt og godt glemt sannhet er at vi alle er en på et høyere nivå, noe som gjør at alle tanker i riktig retning er med å hjelpe oss alle.

Man må også ha tankene at vi er åndelige vesener som har en fysisk opplevelse, så vi må forholde oss til begge verdene. Og det fysiskes påvirkning på det åndelige blir alt for lite hensyntatt. Som for eksempel at vi blir forgiftet med sukker, mel, kaffe og melk. Uten å fjerne disse giftene og få vårt fysiske legeme til å fungere som det var tenkt, er det svært vanskelig å gå igjennom en åndelig oppvåkning. Fordi samspillet mellom et sykt legeme og ånden går tungt. Dette vet «de» og derfor blir vi pushet på disse giftene gjennom alle tenkelige kanaler :-/

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

«The New Depression» Book w/ Glenn Beck & Richard Duncan «The Breakdown of the Paper Money Economy»

Quote: Glenn Beck sat down with author Richard Duncan who’s new book The New Depression: The Breakdown of the Paper Money Economy sheds some scary light on the direction we are heading. Read the book details below. Why the global recession is in danger of becoming another Great Depression, and how we can stop it. When the United States stopped backing dollars with gold in 1968, the nature of money changed. All previous constraints on money and credit creation were removed and a new economic paradigm took shape. Economic growth ceased to be driven by capital accumulation and investment as it had been since before the Industrial Revolution. Instead, credit creation and consumption began to drive the economic dynamic. In The New Depression: The Breakdown of the Paper Money Economy, Richard Duncan introduces an analytical framework, The Quantity Theory of Credit, that explains all aspects of the calamity now unfolding: its causes, the rationale for the government’s policy response to the crisis, what is likely to happen next, and how those developments will affect asset prices and investment portfolios. ..

As if the financial and monetary system isn’t controlled by the mafia behind the FED, it’s totally controlled with a complex expert system materialized thru management and processing in super-computers. Our curriculum in economics is based on fraud, always squeezing money and resources out of the market, and the market is us and our environment, all well planned and executed

Google { federal reserve mafia fraud https://www.google.no/search?q=federal+reserve+mafia+fraud }. youtube { federal reserve https://www.youtube.com/results?search_query=federal+reserve }

Martial Arts Council for the Protection of Children against government child abuse http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/human-etisk-forbunds-og-foreningen-skepsis-interesse-for-okkulte-sexovergrep-mot-barn/comment-page-7/#comment-92437 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Google { monetary fraud https://www.google.no/search?q=monetary+fraud }

Major Frauds of the U.S. Monetary System http://www.gold-eagle.com/editorials_04/hommel022604.html ie global monetary system, quote: .. All paper money is borrowed into existence, and that does not make the excessive creation of paper money right. This fraud is an additional theft upon all people who are already deceived by holding onto the fraudulent dollars, instead of gold and silver. ..

Trykking og injeksjon i det globale markedet av penger, USD, uten dekning i reelle verdier, forårsaker at USD allerede i omløp får tilnærmet et verdifall tilsvarende forholdet mellom ny mengde USD og eksisterende mengde USD. Dette er en for enkel forklaring ift eksakte reelle forhold, men bekrevet reduksjon i USD verdi er et faktum, reelt sett et tyveri, og hvem er tyven, se etter hvem som eier mest jordisk gods, digressivt, British Bankers’ Association Planned and Executed 911 with Reuters for Profit http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1805&start=1

Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte http://www.nyhetsspeilet.no/2011/01/barnevernet-og-en-hyllest-til-en-rettskaffen-politiker/comment-page-11/#comment-90836

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

La oss først slå fast at de 10 punktene er gode. Som du skriver er dette en prosess, det tar tid å svelge all løgn, bedrag, krig og faenskap utført av en relativ liten gruppe mennesker. Vi har dessverre fått etablert et system som favoriserer psykotater og sosiopater, noen av dem sikkert også satanister, luciferianere, pedofile, sadister og annet dritt. Det er her mange har problemer – de tror at alle er lik dem selv, det har vi fått banket igjennom med «noen barn er brune»-sangen. Men det er ikke slik, vi alle er forskjellige, unike om man vil. I dette hav av ulikheter finnes også ondskap, sadisme, grådighet og egoisme i ulike varianter og styrker. Når disse kreftene finner felles interesser, som konsolidering av makt, blir resultatet grusomt for de fleste.

Om disse folkene er rasehygenikere, kommunister, pedofile eller djeveldyrkere eller hint, er egentlig irrelevant. Det er konsekvensene og effekten av deres gjøremål vi må dømme dem på. Der har vi mye å ta dem på.

For ørvig kunne fattigdom vært punkt 11. Du er våknet når du skjønner at fattigdom er ønsket av noen, og at sult egentlig er en logistikk-sak.

Må legge til at du har sløst bort alt for mye tid på å diskutere alle innlegg om oversettelse og kildehenvising. Du burde nøyd deg med en kort begrunnelse om hvorfor du gjorde som du gjorde, samt ikke latt deg provosere. Men du er inne i en prosess du også, så vi lærer alle mann :-)

Tenker
Tenker
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Det du skriver her er direkte løgn. Jeg hadde faktisk aldri vært på den siden før du skrev dette, så jeg registrerte meg der i går kveld etter å ha lest dette for å se hva jeg i følge deg skulle ha skrevet.
Det sagt så er jeg helt enig med trådstarter hos skepsis.
Du kan ikke fare med usannheter uten å forvente og å tåle at du blir motsagt. Jeg kunne også godt tenke meg å påpeke at jeg ikke er og aldri har vært satanist, men hvis alternativet til den slags svovel prediken som du forfekter er satanisme så vil jeg heller være det enn å bli assosiert med deg og dine meningsfeller.
Uenighet betyr ikke satanist, det betyr faktisk ikke fordømmelse heller, men du føler tydeligvis at du har en innsikt som grenser tett opp under den inkvisisjonen hadde i sine glansår. Alle som ikke støtter JJ’s tenkemåte ryker lukt til helvete hvis de ikke innser at de tar feil når de er uenige med JJ. Jeg lurer nesten på om du sløyfer u i ordet gud(selv om du glemmer det av og til) for å fremedligjøre han ytterligere, samtidig som du fremmer din egen agenda og ditt eget budskap som er milevis unna det den norske kirke forfekter.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Revelation 20 Satan and the Mind

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Ok. Sannheten har sin pris, ikke alltid det passer å betale den prisen fult ut – greit. Tanker tiltrekker seg det vi ikke ønsker eller trenger. Derfor er det mentale et tveegget sverd underlagt årsak og virkningens lov, inntil man tillater bevisstheten å ekspandere og loven endres/slettes.

Prøver igjen: Whats your calling?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Uffda, prøv å bruke tanken for å unngå bl.a. dette, blir vel kallt law of attraction, barna her klarte det ikke, millioner av andre barn har fått samme skjebne, og mange fler vil dessverre få det i framtia, det skjer også i mange land imens vi skriver her, barna tenkte nok rett men det hjalp åpenbart ikke, det gikk så mye skeis som det kunne gå

Obama’s war incited by CNN, Al Jazeera & Co leaves thousands of libyan children handicapped or dead http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1814&start=1 * LOOK what NATO does to LIBYAN CHILDREN !!!! SHAME on these coward Murderers! http://www.youtube.com/watch?v=EByGNvxm_zI&list=PLqQQFOVUZBLiWK-2-vxL7cBx-QcETomue

Truth Behind The Freemasonic-Satanic NATO Invasion Of Libya

The left-right political system sham, hegelian dialectic, svindelen venstre-høyre politiske system, ordo ab chao strategy http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/den-sosialistiske-ettpartistaten-norge/comment-page-6/#comment-92849

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Falcon
Be og du skal få! Tror det er endel som ikke har bedt kveldsbønnen sin på en stund. Bønn og meditasjon kan bidra til å minske agressiv adferd hos andre, men ellers må hver og en bruke lovene selv og be selv, jeg vet ikke hva alle andre har lyst på.

Les om Jesus liv og de tolv(!) bud her, helt usensurert:

http://www.celestinelight.org/Nexus.htm

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

gudfrid, «Bud 11 og 12 i listen i artikkelen ligger i Bibelens tekst og også en avledning fra de 10 bud .. Meldinga er og blir derfor: Les Bibelen. Bibelens innhold skal og kan ikke forandres» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/de-tolv-bud/#comment-84304

Hvorfor koster en pc laptop ca fire ganger mer i Norge enn i utlandet? Cartel http://www.nyhetsspeilet.no/2009/03/caroll-quigley-tragedie-og-hap/#comment-92841

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Falcon, det var godt å høre at det står i Bibelen at man ikke skal spise dyr, da er det jo håp:)

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
10 år siden

Hva sier bibelen til all den dømmingen av andre medmennesker du bedriver med?
Er det bare for deg til å få tilgivelse, for så å skure på videre?

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Du svarer ikke på spørsmålet. Hva sier bibelen om å dømme medmennesker?

IdarHaugen
IdarHaugen
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

HALLO JJ.
Du deltar i ulikt de fleste andre «forfattere» ganske intensivt i etterfølgende debatt i dine «egne» artikler. Men når spørsmålene blir for ubehagelige velger du å hevde din rett til IKKE å besvare spørsmål. Med et vidt spekter av vokabular om dine meningsmotstandere som du ikke nøler med å kalle satanister og annet styggedom, er det med undring jeg observerer din evne til å opptre som en uangripelig (diktatorisk?) skribent.
Jeg synes meningsutvesksling kan være både morsomt og lærerikt, og at man ikke klarer å besinne seg kan også være underholdende.

Capice???
Betyr det for deg at siste ord er sagt – underforstått: Jeg har siste ord?

kalinkamaen
kalinkamaen
Abonnent
10 år siden

Så hva er sannheten om hva bibelen forteller om å dømme andre medmennesker?
Er det greit å dømme andre mennesker etter din religion? Hvorfor bryr det deg ikke. Følger du bare regler du selv ønsker å følge.

Berger
Berger
Abonnent
10 år siden

Mange missforstår hva karma er. Alt i vårt univers er i grunnen energier. I vår lave dimensjon, i dualiteten, som består av godt og ondt, lys og mørke, er vi gitt fri vilje. Det betyr at vi kan selv velge om vi vil erfare det gode eller det onde. Men siden alt er energi, og energi ikke kan bli borte, det bare skifter form, finnes det en «karma lov», som i praksis gjør at det vi tar det må vi også gi. for å opprettholde energibalansen. Et alternativ til å leve i dualiteten, er et fullt opplyst liv i singulariteten. Da lever man etter universelle lover, dvs man har fortsatt full frihet, men kunnskapen om at alt er kjærlighet er da kjent, og det gjør at man bare lever i lyset. Da har man ikke noen «karma lov»

LeifRino
LeifRino
Abonnent
10 år siden

Etter å ha lest artikkelen for så lese hvordan den såkalte forfatteren svarer på innlegg, altså J.Johansen, så vil jeg si at det hele ble totalt meningsløst. Jeg har ikke ord for en slik oppførsel, hvis det er å være opplyst så håper jeg at jeg aldri blir det. Da lever jeg heller i stumme mørket sammen med resten av idiotene…

LeifRino
LeifRino
Abonnent
Svar til  J.Johansen
10 år siden

Takk :-)

Seitasis
Seitasis
Abonnent
10 år siden

Hei, J.J. du har iallefall fått frem holdninger liker,liker ikke. Etter tiår med undersøkelser av menneske er konklusjonene fra en «ateist» ikke langt unna Jesus sine konklusjoner. Vil gjerne vite hva din prioritering er av de 5 mest verdifulle konklusjonen Jesus kom frem til ut fra din overbevisning.

« Forrige artikkel

Eklipser varsler overgangen til Ny Gylden Tidsalder

Neste artikkel »

Vintersolverv 21.12. 2012