Vintersolverv 21.12. 2012

6.2K visninger
4 minutter lesetid
27

21. desember kl. 12.13 er det solsnu eller vintersolhverv. Fra da av blir dagene igjen lysere. Her i nord har vintersolhverv naturlig nok vært viktigere enn i sørligere strøk på kloden, og denne begivenheten har sannsynligvis vært feiret så lenge det har bodd mennesker her oppe.

Mon tro om den kristne julefeiringen er lagt tett opp til vintersolhverv fordi den kunne erstatte den feiringen befolkningen hadde tradisjon for? Sannsynligvis ville det ikke være lett å få folk til å slutte med sin tradisjonelle fest. Humanetikere lager egne julesanger fordi de også vil feire jul. I hvert fall er det temmelig sikkert at Jesus ikke ble født 25. desember i år 0.

21. desember 2012 er en dato mange har sett fram til med både frykt og glede siden datoen ble kjent som slutten på Mayaenes Long Count Calendar. Jeg tror det var på 80-tallet en gang. Mange har trodd at datoen betyr verdens ende, dommedag eller slutten på verden slik vi kjenner den.

Det er ikke det slutten på Mayaenes Long Count Calendar betyr! De virkelige autoritetene på Mayakalenderne er Mayaene selv, og da i særdeleshet deres fremste vismann, Grand Elder Grandfather Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj, Wandering Wolf. I filmen Shift of The Ages, som ble sluppet i begynnelsen av desember, gir han Mayaversjonen av slutten på kalenderen. Ut denne uken kan alle som ønsker det se filmen gratis.

Don Alejandro sier at skiftet mellom tidene spenner over slutten på den gamle og begynnelsen på den nye tida. Det er altså ikke en bestemt dato.

En annen autoritet på området er Drunvalo Melchizedec, som har besøkt mange gamle kulturer over hele verden, blant dem Mayaene og studert og lært deres lære. I dette intervjuet med Lilou Mace forteller han at 21. desember er den første dagen skiftet kan skje, men at ingen vet hvilken dag det skjer. Han sier at det er opp til Moder Jord, som gjør seg klar til å føde den nye jorden. I likhet med en fødende kvinne vet ikke Moder Jord selv det nøyaktige tidspunktet for fødselen på forhånd.

21. desember blir likevel sett på som markeringen av slutten på den gamle tida. Mayaene vil også feire den 22. desember som begynnelsen på den nye tida, sier Drunvalo Melchiezedec.

Kryon som blir kanalisert av Lee Carroll, har sagt at 2012 bare er halvveis i en overgangsperiode på 38 år.

Ifølge Chris Thomas, som var gjest i Lisa M. Harrisons blog talk radio for noen dager siden http://www.lisamharrison.com/2012/12/01/the-countdown/, betyr dette skiftet at hele sjela kan gå ned i kroppen. Han sier også at det ikke lar seg stoppe eller hindre.

Sannsynligvis er det mange enkeltdatoer over måneder og år som til sammen vil utgjøre dette skiftet. Noen av dem vil være fysiske og materielle endringer. Likevel vil de viktigste endringene være på bevissthetsplan og i form av en spirituell evolusjon.

De viktigste forandringene skjer på det individuelle plan. Det kollektive består av enkeltindivider. Endringene skjer enten man ønsker dem eller ei. Tilpasning etter beste evne en fortrukken strategi.

Forslag til hvordan vi kan forberede oss

Det finnes et utall av teknikker og fremgangsmåter, noe for enhver personlighetstype og smak. Mange av Nyhetsspeilets lesere har forberedt seg på den nye tida i mange år. Andre kan være nybegynnere og ikke vite hvordan de skal kunne forberede seg.
Uansett føler jeg meg trygg på at det aldri er for sent å begynne.

Min oppfatning er også at det er lettere og tar kortere tid nå enn tidligere. Årsaken er at vi og jorden nå har kommet lenger inn i en kosmisk sone med lettere energi. Det gjør det atskillig lettere og enklere å få fremgang på et spirituelt plan.

Jeg tror man i hvert fall kommer et godt stykke på veien om man gjør følgende etter beste evne:

  • Tilgir seg selv og alle andre for alle mistak og all urett.
  • Gir slipp på fortiden, all frykt, alt hat, all bitterhet, sjalusi og misunnelse.
  • Gir slipp på alle forutoppfatninger, alt man tror man vet. Mye av dette er påført oss av omverdenen og er ikke våre egne erfaringer.
  • Lar være å engasjere seg emosjonelt i drama.
  • Ser etter det gode i alle mennesker og situasjoner.
  • Gir seg selv, alt og alle så mye kjærlighet og omtanke man bare kan.
  • Har et åpent sinn for nye ideer og ny kunnskap. Kjenner etter om det gir gjenklang.
  • Ønsker den nye tida velkommen med forventning og glede.

Chris Thomas har foreslått en teknikk for å gi slipp på hendelser i fortiden som man fortsatt bærer med seg i form av vonde følelser. Teknikken går ut på å sette seg ned med en avis og skrive ned hendelsen og alle følelsene knyttet til den som man fortsatt har. Skriv så lenge at det ikke føles vondt å tenke på det lenger. Deretter skal avisen brennes eller rives i stykker. Om vonde følelser senere dukker opp når man tenker på hendelsen, betyr det at man ikke har gått grundig nok til verks. I så fall må øvelsen gjentas.

Vonde følelser er det vondt å gå og kjenne på. De ødelegger livskvaliteten vår. Når den nye energien slår inn over oss for fullt, kan det bli rent uutholdelig. Når vi bærer på slike følelser over tid, kan de gjøre oss fysisk syke også. Og de hindrer vår spirituelle utvikling. Det er derfor viktig at vi kvitter oss med dem. Vi blir i bedre humør og føler oss bedre når vi ikke lenger har dem.

Kjærlighets- og omtankedelen gir en følelse av velvære og takknemlighet for å være her akkurat nå.

Til sammen gir disse øvelsene et godt liv om man praktiserer dem. Det gjelder i overgangstida så vel som i Den Gylne Tidsalderen vi nå er på full fart inn i.

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

27 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
arifkarim
arifkarim
Abonnent
11 år siden

Det er bare å innrømme at Nyhetsspeilets mange redaktører tok feil for noen år siden da de lagde avisoverskrifter med sine dis-info-artikler angående hemmelige undergrunnsbaner baser i Norge verifisert av såkalte “politikere” og “folkevalgte”:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/01/politiker-avslorer-kynisk-maktelite-i-norge/
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/forbereder-norske-myndigheter-seg-pa-2012/

Nå etter flere år med tull og fanteri har vi ikke lest en eneste beklagelse på alt dette tøvet som Nyhetsspeilets redaktører matet sine lesere som “troverdig” informasjon. Kanskje på tide å skrive om noe som virkelig kan underbygges med faktiske beviser enn å komme med sludder som høres troverdig ut, men som slett ikke er troverdig!

IdarHaugen
IdarHaugen
Abonnent
11 år siden

:-)
Artikkelforfatter skriver:
Tilgir seg selv og alle andre for alle mistak og all urett.

Man kan tilgi andre hvis man bare klarer å knuse sin egen stolthet. Man kan ikke tilgi seg selv den urett man har påført andre. Man kan derimot be andre mennesker om tilgivelse, og få det – hvis den andres stolthet viker plass for kjærligeten.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  IdarHaugen
11 år siden

Jeg tror du tar feil “IdarHaugen”. Vi må slutte og se utenfor oss selv for å finne alle svarene men se inne i oss selv. Derfor er det viktig å tilgi andre men også å tilgi seg selv for det en har gjort mot andre, og eventuelt for at en har latt andre gjøre ting meg oss uten å stå opp for oss selv.
Hva er virkeligheten ? Svaret er elektriske signaler inn til hjernen vår, noen annen virkelighet (da snakker vi på det fysiske plan) finnes ikke. Det betyr også at det finnes over 7 milliarder oppfatninger av virkeligheten.

IdarHaugen
IdarHaugen
Abonnent
Svar til  MortenB
11 år siden

Tilgivelse er så mangt:

Den som ikke vil tilgi andre, ødelegger den broen han selv en gang må over.
Francis Bacon

Som Herren har tilgitt dere, skal dere tilgi hverandre.
Bibelen

Sinne gjør deg mindre, men tilgivelse tvinger deg til å vokse deg større enn du var.
Cherie Carter-Scott

En helgen kan tilgi seg selv en synd, men en verdensmann kan aldri tilgi seg selv en fadese.
Gilbert Keith Chesterton

Glemt er tilgitt.
Francis Scott Fitzgerald

Før vi kan tilgi hverandre, må vi forstå hverandre.
Emma Goldman

Gud tilgir onde tanker som ikke uttrykkes i ord eller handling.
Hadith

Tilgivelse er svaret på barnets drøm om miraklet som gjør det istykkerrevne helt og det skitne rent.
Dag Hammarskjöld

Gud vil tilgi meg. Det er jobben hans.
Heinrich Heine

Tilgi dine fiender, men glem aldri deres navn.
John F. Kennedy

Gleden over å tilgi er søtere enn gleden over hevn.
Koranen

Både hos venner og hos uvenner må man tilgi alt som er tilgivelig.
Kristina Augusta

Vi tilgir i den grad vi elsker.
François de La Rochefoucauld

Forståelse er ofte et forspill til tilgivelse, men allikevel er det ikke riktig at «å forstå er på tilgi». Vi tilgir ofte det vi ikke forstår (fordi vi ikke vet hva annet vi kan gjøre), og forstår det vi ikke kan tilgi.
Mary McCarthy

Det er lettere å tilgi enn å tillate.
Stein Mehren

Det er mye lettere å tilgi en fiende etter at du har forsonet deg med ham.
Olin Miller

Jeg trenger ikke tilgi mine fiender – jeg har allerede skutt dem.
Ramón Nervalez

Evnen til tilgivelse sier noe om kvaliteten på et menneske.
Jo Nesbø

Det er lettere å tilgi sin fiende enn sin venn.
Friedrich Nietzsche

Å forstå alt er å tilgi alt.
Madame de Staël

Tilgivelse er allerede likegyldighet. Man tilgir ikke når man elsker.
Carmen Sylva

Det er lettere å få tilgivelse enn tillatelse.
Ukjent

Å forstå alt skal jo være å tilgi alt – men Gud fri meg for de mennesker som tilgir for meget.
Sigrid Undset

Vi er alle eltet av svakheter og villfarelser; la oss gjensidig tilgi hverandre våre dumheter, det er naturens første lov.
Francois de Voltaire

MortenB
MortenB
Abonnent
11 år siden

Mayanen sammenligner skiftet som nå kommer med fullmåne. Det betyr at 21.12.2012 er 3 døgn lang, og toppenergien varer i kun 8 minutter. Det betyr at energien begynner akkurat nå når jeg skriver dette da det nå er 1.5 døgn til solen snur !!!
Se Ac Tah forklare dette her http://www.youtube.com/watch?v=9OxYBWMyCCM

MortenB
MortenB
Abonnent
11 år siden

En ting som kan være viktig her er at eliten har kunnet operere på flere tidslinjer noe “vi” ikke har mulighet til. De har teknologier som “Project Looking Glass” og “Montauk Chair” for å se frem og tilbake i tid, og sikkert andre ting også. Dette brukes blant annet til å se resultatet av manipuleringen de gjør, enten det er nye lover eller andre endringer de gjør. Denne teknologien har vist dem resultatet frem til formiddagen 21.12.2012. Etter dette tidspunktet viser begge de nevnte teknologier bare “hvit tåke” eller ingenting. Akkurat denne informasjonen har eliten brukt mye ressurser på å holde hemmelig men folk som har vært på innsiden og vet detaljer er blitt mindre redd i det siste og forteller…

I praksis betyr dette at eliten ikke kan forutse at det de gjør får den riktige effekten og dermed er de blitt mer og mer handlings-hemmet.

Kilde : http://www.thegreaterpicture.com/ascension.html
avsnitt : Confirmation from an unexpected side

MortenB
MortenB
Abonnent
11 år siden

Angående julefeiring støtter jeg med til Pleiadisk informasjon som forrteller at Jmmanuel (Jesus sitt egentlige navn) ble født den 3. februar år 2 f.Kr. Julefeiringen vår der dermed en vintersolhverv feiring som er overtatt av Kristendommen og omgjort til en falsk bursdagsfeiring.

MortenB
MortenB
Abonnent
11 år siden

Veldig bra Liv, listen med forslag til hvordan vi kan forberede oss kan neppe gjøres bedre

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Liv Bjøringsøy
11 år siden

Takker for en ny, flott og spennende artikkel Liv :)

Som du skriver så var det først på 80 tallet at det begynte å snakkes om en bedre tid ved Maya kalenderens slutt, før den tid så var det slutten på alt man snakket om angående Maya kalenderens slutt dato.

Det er jo litt artig å lese om alle dommedags artiklene fra de såkalte selverklærte dommedags ekspertene i main stream siste uker, alle som en skriver at New Age miljøene tror at verdens kommer til å bli ødelagt 21.12-2012 kl 12-11

Det er jo så feil som det kan bli, New Age har da aldri snakket om at undergangen kommer 21.12 men derimot en overgang, men som vi alle vet her så er løgnen den gjengens varemerke.

Fint du kommer med denne artikkelen nå siden mange er redde, bare på FB har jeg sett en rekke folk tatt farvel med venner og slekt i dag for de tror det er slutten på alt på fredag, dette er ikke såkalte konspirasjonsteoretikere men helt vanlige folk som bruker dagene på såper, sport og reality

Hvorfor Mayane snakker om 21.12 er pga at den dagen mente de at Bolon Yokte ville bli synlig på himmelen, de fleste her kjenner nok Bolon Yokte bedre som Nibiru

Maya folket har heller aldri skrevet noen kalender, de bare overtok den etter Omekerne som bodde i Maya riket før Mayane kom til, Olmekerne selv sier at de fikk kalenderen av kjempene som fra Himmel til jord kom, mao de som vi kjenner som Anunnakiene.
Olmekerne sa også at de var kjempene som fra himmel til jord kom som også bygde pyramidene, da tenkte dem nok spesielt på verdens største underverk den enorme Cholula Pyramiden

http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Pyramid_of_Cholula

http://no.wikipedia.org/wiki/Olmekere

Så kommer det noen katastrofer de nærmeste dagene så er det katastrofer eliten skaper selv for å spre frykt for å senke våre vibrasjoner så flest mulig blir værende i 3D og ikke takler oppgraderingen til 5D når de kosmiske høy energi partiklene fra Hyper Novaen i det Galaktiske sentrum treffer oss, super eliten vil ikke gi bort makten og pengene sine gratis og slaver trenger dem jo også til å slite for seg, men den nye tiden er på vei og det kan ikke stoppes samme hvor mye dem prøver som Kali Yuga sier :)

December 2012- The REAL Story of the Mayan Date

Personlig så har jeg lagt opp dagen min slik på Fredagen :)

Program for 21 december ;)

00:00 Sjelens mørke natt innledes.
03:00 Almenn oppstandelse. Trekkspillmusikk v/Nibiru spelemannslag.
… 05:00 Vekking og oppvåkning.
06:00 Frokost under Gnipaheller.
07:00 De utenomjordiske ankommer. Allsang.
08:00 Urframføring av “Götterdämmerung, improvisasjoner over et tema”.
09:00 Flaggheising. Bekransning av Nostradamusmonumentet.
09:10 To minutters stillhet.
09:12 Utdeling av solkrem, faktor 300.
10:00 Hovedprosesjonen starter, anført av de grå fra zeta riticuli.
11:00 Tale for dagen ved Ragnar Fimbul.
12:00 Buffet. Lek og spill for barna.
13:00 Erkeenglene ankommer.
13:10 Jesus ankommer. Kort appell.
14:00 Oppstilling for de utvalgte.
14:20 Henrykkelse. Basuner og klokkespill ved Heimdals Funky Babeluba Band.
15:00 Miniworkshop “Død, hvor er din brodd. Mannen med ljåen gir gode råd.”
18:00 Nibiru ankommer. Fyrverkeri.
19:30 Apokalypsen. (NB! 18 års aldersgrense!)
22:00 De utenomjordiske drar (husk billett)
23:00 Utdeling av 4D-briller.
23:30 Gratis øl!
23:55 Verdens undergang. “The Final Countdown” ved Europe.
24:00 Chuck Norris ankommer
00:01 Nachspiel

Apokalypskommiten

ye
ye
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Smurfen da, hvor ble det av vorspielet i programmet ditt!? ;-) Om du ikke har begynt å levitere ennå så inviteres det herved på vulkansk varm xocoatl-drikke, i nyankomne meteor-krus, en stjernespekket tidsløs dimensjons-aften på en galaktisk gren i ytre rom med hinsides spektralutsikt. Om det godkjennes av calypso-komitéen dim5D, ta kontakt via space-fluid-post twinkle2thestars at rocketmaildotcom.
Ellers vil jeg tillate meg igjen å advare mot kanaliseringer fra “kryon”.

Takk til Liv for at du la ut lenke til filmen Shift of The Ages.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
11 år siden

Er allerede godt i gang her Yeeeeeee ;)

Nå som sjelens mørke natt innledes så har jeg fylt opp et stort krus med Mjød fra Valhall og en Vikingbonge, snart kommer Midgardsormen og skal innlede Ragnarok eller Kukulkan som Mayafolket kaller han. Fenrisulven er på vei sammen med Hugin og Mumin.

En æra er over og en ny skal innledes med fyrverkeri og renselse fra Nibiru, Homo Sapiens fases ut og Homo Core tar over ( mannen som lever fra hjerte )

Som Britney sier så skal vi danse, kose og feste oss gjennom overgangen til den nye tiden når vi passerer gjennom Nibirus hale :)

Britney Spears – Till The World Ends

R.E.M. – It’s The End Of The World

Garth Brooks If Tomorrow Never Comes

http://www.youtube.com/watch?v=aH135cqSyp8

Som PSY sier så starter morroa snart, først ekstrem kulde slik som vi nå ser i USA og Russland

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/12/20/advent-of-winter-to-bring-blizzards-conditions-to-much-of-u-s/

Like etter starter den store krigen, NATO har plassert ut Patriot raketter rundt Syria så alt er klart,er bare å gi Al Qaeda gruppene dem har plassert inne i Syria beskjed om å sende noen raketter inn over NATO landet Tyrkia så er det i gang

Så kommer Nibiru til våren, polskifte og solstormer som rammer hardt grunnet magnetfelt som logger nede for telling

Alt forklart på Illuminati vis her :)

PSY – GANGNAM STYLE

Det ble sagt i sommer at når GANGNAM STYLE rundet en milliard klikk på den offisielle musikk videoen så skulle den gamle verden ta slutt, hørtes teit ut da men nå er den sett av 992 802 047 personer

Mange lurer på hvordan dem skal forberede seg og hva dem skal gjøre for takle overgangen….
Vel det forklarer den største eksperten av dem alle oss her på 1 minutt :)

December 21, 2012

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ER_iFzqKxRo#!

Så mens folk venter på Trekkspillmusikk v/Nibiru spelemannslag så kan dem kose seg med denne her :)

21 December 2012 – NEW Message from the Star Nations

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CPriixJ6_Ms#!

Nå tror jeg ikke man finner noen her som tror på dommedag 21.12 men skulle det være noen så kan dem se den live her på Russian Today :)

21 December 2012 is here: ‘Apocalypse’ LIVE UPDATES

https://rt.com/news/armageddon-end-world-december-489/

Sulmu til dere alle :)

ye
ye
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Trøste og bære, Smurf, hva folk foretar seg der uti verden i den tro at det virkelig er dagen idag som er verdens undergang. Båter look-alike Noahs Ark som ikke ble ferdige, reisebyråer med billetter enten med oppstigning eller nedstigning (15$ til himmelen, 3$ mer til helvete ) , bug-out-bag /nødflukt-ryggsekk med 2 stearinlys og en flaske vodka, og russiske Dumas vitenskap og teknologi representant må i åpnet brev be media slutte å spekulere i dommedag og avlyser hele apokalypsen for denne omgang. Det er jo rene galematias der ute.

For sarte sjeler som virkelig trenger å roe nerver se heller feel-good filmen Shift of Ages. Filmen er gratis å se til 25.januar. Forlengelsen av fri visning er gitt av Mayaene.

ye
ye
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

*Filmen Shift of The Ages er gratis å se til 15.januar, skal det være.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Hm, jeg er tom for Mjød, så jeg nøyer meg med Hansa Julebrygg. Om verden fortsatt står når vi skriver midnatt skal jeg unne meg en akevitt også.

Jeg har forøvrig på meg slips på jobb i dag, just in case noe skulle skje, så skal jeg i hvertfall møte enden, opp- eller nedstigningen eller hva som enn måtte komme, velkledd og velfrisert.

Vil jo ikke gjøre dårlig inntrykk på hvem man nå enn kan komme til å møte.

This is the end
Beautiful friend
This is the end
My only friend, the end

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
11 år siden

Hmmmm…. tom for Mjød ?? det høres ut som dommedag for meg Vandalf ;)

Siden det er jul så skal jeg være grei og hjelpe deg litt :)

http://www.vinmonopolet.no/vareutvalg/fruktvin/danmark/valhalla-mjod/sku-1476601

Den har en nydelig smak av honning og frukt :)

Men … Upss…. det tikker inn en melding her om at dimensjonene til underverden er begynt å åpne seg, LØØØØØØØØØPPP….. Nå kommer dem !!

Det meldes at Mime har daua sammen med livets tre, Mime er den klokeste av alle Jotner, Mime vokter kunnskapens brønn under Yggdrasiltreet

Store horder av Jotner velter over kloden i dette øyeblikk og slakter alt på sin vei
Jotne er kjempemessige skapninger som holder til i enorme huler under Jotunheimen og nå er dem løs i det portalen mellom dimensjonene åpnet seg

Den store horden av kjemper blir ledet av den usedvanlig ondskapsfulle Jotnen Fornjot, Urjotnen som er opphavet til de Europeiske kongeslektene

Det meldes også at Midgardsormen og Fenrisulven kommer like bak i sitt oppdrag med å skape Ragnarok

Trøsten er at 2 stykker på kloden vil overleve og føre menneskene ( Æsnene ) videre i den nye verden, Odin har bestemt at det er meg og Therese Johaug, dere andre havner i Valhall eller Helvete :P

ye

Så enig så enig, det er jo det totale paranoia nå der hver neste main stream avis har 4-5 artikler hver om dommedag kl 12.11 i dag, flere også med liv cam så alle kan se dommedagen direkte, vanlige sofagriser og barn er jo vettskremte.

Selv i HEF og Septik har dem ikke turt å arrangere dommedagsparty som de gjorde i fjor da den 120 år gamle senile demente slagpasienten Harold Camping spådde dommedag 21. mai etter at han fikk sin første kalkulator

Det flere septikere har sagt til meg når jeg spør om hvorfor de ikke lager et dommedagsparty den 22 Des så er svaret stort sett : Hva om dommedagsgærningene har rett ?

Hadde sofagrisen lest litt mer på steder med kunnskap som Nyhetsspeilet så ville de sluppet tak i frykten og heller gledet seg over endringene som kommer med den nye æra i vannmannen tidsalder:)

Lefor
Lefor
Abonnent
11 år siden

En ting jeg alltid har undret meg over når det gjelder de “opplyste” som besitter så mye informasjon om hva som skal skje i fremtiden, er hvorfor nettopp de er blitt opplyst.

Jeg finner det så underlig at et så barbarisk folk som Mayane, som bedrev menneskeofringer i sorstilt skala, skulle få sannheten utdelt, mens hyggeligere grupper mennesker ikke får vite noe om hva som er skjult. Hvilke åndskrefter taler gjennom hvilke mennesker? Bare en liten betraktning fra min side.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Lefor
11 år siden

99% av de opplyste har gitt bort sin åndelige suverenitet til religioner, og annmaser seg opplysthet ved å promotere dens syntetiske budskap.
Det er vel også tvilsomt at det bare var Mayane som fikk denne informasjon som har store likheter med kunnskap nedtegnet i Emerald Tablets fra Khem/Egypt.
Hyggelige grupper mennesker er en sjeldenhet, men den gruppe du tilhører vil alltid være i inkarnasjon – du må bare finne den. :-)
“Co-ordinated False Light Attack on Mother Earth and Humanity”
http://www.youtube.com/watch?v=QaPOE89dZR8&feature=youtu.be

Berger
Berger
Abonnent
Svar til  Lefor
11 år siden

Ang Mayaenes kunnskap, så må dette sees i et større historisk perspektiv. Deres kunnskap var basert på rester av et tidligere svært høyt utviklet “tusenårsrike” som gikk til grunne. Det samme med kunnskapen til egypterne.
For mange kjent som Atlantis. Da dette gikk til grunne etter hva jeg har skjønt var en voldsom krig, var det grupper av folk som flyktet. Disse dannet grunnlaget for mayaene og egypterene.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Lefor
11 år siden

Om du undersøker litt angående Mayaene og menneskeofring vil du finne at “Guder som kom fra himmelen” forlangte dette og med tvang så til at dette skjedde. Mayaene hadde ikke hadde noe å stille opp mot ekstrem teknologisk overmakt.
Om dette var reptiler som Alfa Draconis eller Hydra kan jeg ikke si, men positive skapninger var det definitivt ikke.

Lefor
Lefor
Abonnent
Svar til  MortenB
11 år siden

Dette er og bare blir patetisk.

Å legge sitt øre til idioti vil gjøre enhver til større idiot enn før man hørte på idioten som fortalte om sin “visdom”. De som tror de vet når dummedag inntreffer er de dumme, for å omformulere Forest Gump. Jeg slutter meg til dem på forumet som mener dere har røyka for mye maling, dere som i all deres uvitenhet forsøker å overbevise andre om at dere “ser” eller har “innsikt” i de store hemmeligheter. Gud vet bedre – dere vet ingenting – dere lytter til feil “gud”.

« Forrige artikkel

10 tegn på din oppvåkning

Neste artikkel »

En feiring av End of Time

27
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x