Fantastisk bibelkode avdekker sannheten

10.2K visninger
5 minutter lesetid
40

Den her var igrunn ganske så fantastisk at den må deles. Men de som er fallen, de vil fråde av denne artikkel. De vil ikke ha disclosure av slik art. Det er armageddon tider.

Det er avsløringenes tid (hermageddon betyr disclosure, avsløring, åpenbaring, G-d’s dom over verden).

Hermageddon/Armageddon kan like gjerne være dommen over verden av Profeter, disclosures, som den er slaget på Armageddonsletten (symbolsk) mellom det gode og det onde, hvilket er en MULIG fysisk konsekvens bare, om Profetenes varsler ikke høres og legges merke til.

Den åndelige krig på det åndelige Armageddon er derimot i full sving, og den vil komme til tap for de ugudelige, de som elsker løgnen og hater sannheten, de som elsker urett og hater og ikke har arvet Abrahams rettvishet, og dermed ikke er Abrahams Barn lenger, i noen som helst forstand, uansett hvilken religion de tilhører. De har allerede tapt. GARANTERT! Bare tidslinjen, illusjonen om tid, ligger imellom deres storhetstid og deres endelige fall.

Abrahams Barn er et åndelig folk, av alle religioner. Rettvishet, elske sannhet og strenge moralske standarder skiller dem ut fra de frafalne, som ikke bryr seg eller som direkte jobber for ‘lovløsheten’ og uretten i verden.  G-d reiser opp sine profeter til enhver tid. Dette er helt i henhold til spesielt den jødiske lære, for hvilket profeter er hellig, som for kristne og muslimer. Så vi skal se litt på noe av det som ligger i de bibelske profetier.

Rabbi åpenbarer Messias’ navn

En av Israels mest fremtredende rabbier skrev et lite notat som ikke skulle offentliggjøres før et år etter hans død. Da notatet ble gjort kjent, hadde rabbien skrevet at Messias’ navn er Yehoshua eller Jesus. Flere av hans tilhengere har påstått at det hele må være en forfalskning, antakelig på grunn av at det kan virke som rabbien var blitt kristen. Rabbi Kaduri døde i en alder av 108 år og han skal ha vært svært opptatt av Messias de siste årene av livet og også ha møtt ham, antakelig i en visjon.

http://home.lyse.net/kilden/

Jesus Kristus har kommet hjem til sine folk også, og ikke bare må vandre i åndelig landflyktighet i hedningenes hjerter lenger. “Han kom til sine egne, men de tok ikke imot Ham“.

Der er mange profeter i verden idag også, som feller sin dom over den frafalne menneskehet. Men menneskene vil helst ikke høre, siden de helst vil holde på med sitt sirkus, sine avguder, leve i sine lavere chakraer bare.

I Bibelen er det lagt ganske så stor vekt på ættetavler, og alle navn på hebraisk har en betydning, hvor en kommer fra, osv. Av og til beskriver Bibelen selv hva navnene betyr. Berømte bibelske personer slik som Adam, Kain, Seth, Noah, Abraham, Isaac, Jacob og hans 12 sønner, har alle meningen med sine navn gitt i Bibelen. Navnene deres forteller hvorfor og hvordan og gjerne hvor de var født.

Ord fascinerer meg, og ordenes betydning, enhver bokstav og ethvert ord er egentlig et symbol, på norsk eller andre språk, mest fordi mye ord har mistet sin betydning eller har blitt korrumpert idag.

De første 10 navnene i Bibelen fra Adam til Noah har lenge vært kjent. Også er der en med de første 20 navnene (fra Adam til Abraham, forbokstaven i hvert av dem blir):

 

Så vi ser at forsøk på forfalskninger av Bibelen har ikke kunnet lykkest, fordi Bibelen blir ikke ‘låst opp’ før i endetiden, og så lenge forfalskerne ikke visste hva som var viktig, fordi boken/bøkene var låst for deres forståelse av den, kunne de ikke vite hva som var viktig å forfalske heller. G-d var og er alltid i kontroll over sin bok; Bibelen.

Revelation, disclosure, avsløring

rev·e·la·tion
(rv-lshn)

n.

1.

a. The act of revealing or disclosing.
b. Something revealed, especially a dramatic disclosure of something not previously known or realized.
2. Theology A manifestation of divine will or truth.

 

Definition: disclosure, telling
Antonyms: covering up, keeping,  secret

Profetier

Mens vi ser at gjennom avsløringer (disclosures) så vil G-d formidle sin vilje til mennesker, så ser vi også at antonymet er hva humanetikere og andre gudløse gjerne vil gjøre; hindre enhver avsløring som de mener ikke er bra ifølge sin religion og verdenssyn; cover up, tie, holde hemmelig enkelte saker de ikke vil skal avsløres.

Nå viser det seg at de 72 første navnene fra Adam til Jesus gir sin egen betydning og forteller sin egen historie og profeti. Profetier viser at G-d har vært i kontroll over utviklingen fra dag 1, og at G-d kunne 100% nøyaktig forutsi hvordan den falne menneskehet med sin frie vilje som de valgte å være utenfor Edens Hage i Ahrimans dominion med, vil ende opp.  Disse eplene kan nok ha vært forgiftet av chemtrails. Og kunnskapene deres har vist seg uovertruffen barnehagestadie, uten det åndelige utsyn. De valgte seg Ahriman. De VELGER å henrette det gode, og la det onde få holde på som det vil. De er åndelig blind (“dere ser, men dere ser ikke. Hører, men hører ikke“).

Bibelske profetiers oppfyllelse er derfor BEVISET på G-d’s eksistens.

Navnene i rekkefølge, og ordenes betydning, danner en hel egen historie (ateistene og Richard Dawkins kommer ikke til å like dette noe særlig, for det avslører hvor åndelig blind de er).

Dette viser hvordan Bibelen ‘låses opp’ etter som det har vært og er meningen at folk (vi) skal forstå den. Som i Daniels Bok hvor G-d gir beskjed til Daniel om å sette segl for sine ord, inntil tiden er moden. Det vil si at de som ikke skal forstå dem, vil ikke forstå dem, fordi de kan kun forstås og leses av de som har den rette ånd. Faktisk er mye av det jeg sier gresk for mange også, de kan overhodet ikke forstå hva jeg prøver å si, fordi de ikke har fått åpnet sitt ‘Tredje Øye. det åndelige utsyn.

Illustrert Bibelkode. Navn fra Adam til Jesus (10 min)

Hvilken fantastisk historie og profetier disse bibelske navn i rekkefølge forteller og profeterer:

Løftet til den Falne Menneskehet

(Jesus er kalt, “The Glory of God”, i 2. Kor. 4:6.)

Både Ondskap og Håp utfoldes som en Plante

(“Vennene” til den Falne Engel er sint)

 

En mektig Far og en Prins, Som  Redder et Folk

 

Prinsen Beskrevet, og Hans Oppdrag

 

Sønnen stoler på Hans Far vil Løfte Ham Opp

(løfte opp bevissthetsmessig, i ånd)

 

Sønnen Identifiserer Seg Selv som Med-Skaper

Sønnen Ber til Sin Himmelske Far For Hjelp

 

 

Sønnen Lovpriser Sin Himmelske Far For Hjelp

Konkluderer Velsignelsene over Messias og Hans Folk

 

Så får vi dermed bare avvente debunkernes desperate bestrebelser, for at de skal beskytte og opprettholde sitt verdensbilde, et falskt verdslig – åndsløst, som de gjerne går til krig for å beskytte.

Definition revelation: disclosure, telling
Antonyms: covering up, keeping,  secret
http://www.answers.com/topic/revelation

Vi kan enkelt avsløre eventuelle falske messiaser og falske ‘folk’, ved å holde dem opp mot det idealet som nedfelt i disse profetiske avsløringer, og ellers i Bibelen, om de ser ut til leve etter disse idealer. Om ikke er de falske.

Kilde
http://www.bible-codes.org/Names-Bible-Prophecy-Code.htm

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
40 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
trackback
9 år siden

filtri sigaretta elettronica

trackback
10 år siden

one night stand

trackback
11 år siden

the diet solution book…

CillaBee
CillaBee
Abonnent
12 år siden

Nå er jo ikke dette første gang noen mener å ha funnet en bestemt kode i Bibelen. Derfor tviler jeg på at denne er noe særlig mer korrekt enn de andre. Sist det var stor ståhei rundt slike koder var når Michael Drosnin kom med sin bok med det klingende navnet “Bibelkoden”.

Ifølge den meget korrekte tolkningen av koden som bl. a. “forutså” drapet på både Kennedy og Rabin (i ettertid selvsagt) skulle verden ødelegges av en kjernefysisk holocaust i 2006. Så hendte ikke. Ser ingen grunn til å stole på disse “kodene”…

Uffda
Uffda
Abonnent
12 år siden

Vi har alle blitt tynget ned i støvet av systemet, det er som et karmisk mareritt. Dere er lys – men har akseptert illusjonen familien, religionen og nasjonen.
Ta avstands fra det – bli ett med lyset, ett med livet og man har samtidig overvunnet KARMA som opp til det punkt har kontrollert deg.
Da kan man bli opplyst dvs at energien i hippocampus aktiverer ammons horn/shofar.
http://science-naturalphenomena.blogspot.com/2011/02/ammons-horn-anatomy.html
Problemet for all åndelighet/magi og religion er at den blir brukt for verdslige og matrialistiske formål, dermed mister den sin kraft og blir i tillegg et karmisk åk. Noen nøkkler her for den som gidder bry seg.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
12 år siden

Undersøkte litt mer hva betydningen av diverse navn var. Ser vi på siste bildet i artikkelen, betyr Jacob “jacob”, dette er feil. Jacob betyr “he who supplants eller supplanted” som betyr fortrengt/fortrenge.

Da endrer det seg plutselig til:
“May the gift of supplant increase (in greatness)! For god is with us, the messiah and savior of those called out of (babylon)”

Makan til selektiv oversettelse og direkte forfalskning må vi tilbake til kirkemøte i Nikea for å finne..

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

I rest my case, så selektivt og diffust at det er bare til å plukke den “betydningen” som passer best med sammenhengen.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
12 år siden

Her datt jeg av lasset;

“Men de som er fallen, de vil fråde av denne artikkel. De vil ikke ha disclosure av slik art.”

Ganske tidlig, med andre ord. Jeg tok meg likevel bryderiet med å lese igjennom hele artikkelen, som ikke representerer noe nytt på noen som helst måte. Det er en rekke “smartinger” der ute som mener å kunne bevise at bibelens tekster har fantastiske koder i seg, og det er godt mulig at de har rett for alt jeg vet, men hva betyr det for meg? Eller for andre for den saks skyld?

Ikke en dritt…

En matematiker vil kunne finne koder av forskjellig art i tilnærmet alt skriftlig materiale.

Jeg finner også overskriften søkt;

“Fantastiske bilkoder avdekker sannheten”.

Pompøst og intetsigende!

Hvilken sannhet?

Finnes det én sannhet?

Og hvem definerer sannheten?

Når så artikkelen avsluttes med:

“Så får vi dermed bare avvente debunkernes desperate bestrebelser, for at de skal beskytte og opprettholde sitt verdensbilde, et falskt verdslig – åndsløst, som de gjerne går til krig for å beskytte.”

Så fremstår hele artikkelen som en ren provokasjon for å få igang en “krig” mellom de rettskafne og de falne, som artikkelforfatter mener vil fråde av denne artikkelen.

Så vidt jeg kan se av kommentarfeltet er den eneste som fråder her artikkelforfatter selv.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

“Jeg avholder meg fra å si min mening om deg Vandalf”

Vel, dette er jo kun en politisk korrekt måte å si; “Vandalf din jævla kødd” på;o)

Jeg tror de fleste som har lest artikkelens første og siste setninger, som jeg refererte til, skjønner utmerket godt hva du tenker om meg, og forsåvidt alle andre som ikke deler ditt syn. Det er ikke vanskelig å kjenne igjen hatefulle ytringer, om de kommer fra den ene eller den andre.

Nå var det ikke min intensjon å ta din person, men det er selvsagt vanskelig å la være med å komme med et stikk når du begynner og avslutter artikkelen med åpenbare provokasjoner, som på ingen måte har noe som helst med artikkelens innhold å gjøre. Når du så i neste omgang freser som en villkatt i kommentarfeltet, og sender avgårde mail til Vepsen hvor du beklager deg over ateistene, vel da blir det riktig så morsom lesning.

Mitt poeng var, og er, at hva enn koder jeg, du eller andre mener å måtte finne i bibelen, så betyr det strengt tatt fint lite.

Mulig det kan fungere som et gudsbevis for noen, men til syvende og sist er det hvordan den enkelte lever sitt liv som er det sentrale, uavhengig av om man tror på himmel og helvete, reinkarnasjon eller det store tomme intet når det jordiske livet en gang opphører.

Og vår livsførsel, våre holdninger og ikke minst ord kan ha stor innvirkning på de mennesker som krysser våre veier, det være seg på nettet eller andre steder.

Hva angår mitt miljø, så skjønner jeg ikke hvor du vil hen…

Hvilket miljø mener du jeg er en del av?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Jeg kommer til din artikkel fordi jeg har en mening om den, verre er det ikke. Dersom du ikke ønsker tilbakemeldinger, også de du kanskje ikke liker, bør du stenge kommentarfeltet.

At du får reaksjoner på artiklene dine henger selvsagt sammen med hva du skriver, men mest av alt henger det nok sammen med hvordan du skriver.

“Som mitt PS til siste: Jeg får opplyst fra mange av mine lesere at ditt miljøs (skepsis og ateist miljøet du hallelujaer sammen med) aktiviteter er svært utrivelig her inne Vandalf. De orker ikke delta. Tror du noen i ditt miljø kan ta til seg dette, og søke å gjøre noe med det?”

Dette er feks like mye en provokasjon, som det er skivebom. Jeg hverken har vært, er eller kommer til å være en del av skepsismiljøet eller ateistmiljøet. Hva angår nettet, så anser jeg mer som en del av NyS-miljøet. På 2 år har jeg skrevet 67 innlegg på skepsis.no. Jeg tror ikke de anerkjenner meg som en del av sitt miljø heller. Du forsøker innbitt å helle bensin på her. Problemet er bare at det er ikke fyr i bålet, ergo blir det ingen flammer heller.

“Jeg mener at Vepsen har en stor oppgave å oppdra denne ugudelige generasjon av hatefulle ateister,”

Mulig du har rett.

Et vel så interessant spørsmål er hvem som skal ta på seg oppgaven med å oppdra hatefulle kristne?

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

“Ja, er det noen spesielle hatefulle kristne du tenker på vandalf,”

Det er deg, det, Johansen!

Du overser forøvrig mitt sentrale poeng;

Koder i bibelen er koder, og intet annet.

Og videre at det er hvordan vi lever våre liv som er det sentrale.

Så der, med teskje og greier!

God middag!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

“Den åndelige krig på det åndelige Armageddon er derimot i full sving, og den vil komme til tap for de ugudelige, de som elsker løgnen og hater sannheten, de som elsker urett og hater og ikke har arvet Abrahams rettvishet, og dermed ikke er Abrahams Barn lenger, i noen som helst forstand, uansett hvilken religion de tilhører. De har allerede tapt. GARANTERT!”

http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/fantastisk-bibelkode-avdekker-sannheten/

Dette er matprat, øh unnskyld, HATprat, skulle det være. er så forbasket sulten nå…

Du vil selvsagt ikke se det slik, men jeg, kona, naboen, kompisen, kollegaen og de aller fleste andre jeg kjenner vil dele min oppfatning.

Setningen formelig spruter over av negativt ladde triggerord;

Krig, Armageddon, ugudelige, elsker løgnen hater sannheten osv…

Det er forøvrig ganske freidig av deg, som deler ut merkelapper i annenhver setning, herunder i hvert eneste tilsvar til meg, å sette deg selv i en slags offerrolle.

Du formelig skriker jo etter at skeptikere og ateister skal komme inn på dine “enemerker” som du kaller det, når du heler tiden bruker de som sentrale innslag i dine artikler om hvor hatefulle de er, og hvor forfulgt du selv er.

Mulig du ikke selv forstår hvor latterlig du selv fremstår, men tro meg, det gjør du.

Latterlig altså…

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Her var du ganske så ulike meninger, må se på dette ved anledning
.
Breaking news, wake up,
Obama’s War Incited by CNN, Al Jazeera & Co Leaves Thousands of Libyan Children Handicapped or Dead

RawKuz
RawKuz
Abonnent
12 år siden

Denne artikkelen går nok bedre hjem på riksavisen, enn her J.J.

En enda større avsløring er at kodene i Moby Dick forutså bl.a mordet på J.F.K og mange andre historiske hendelser: http://cs.anu.edu.au/~bdm/dilugim/moby.html

er helt enig med RKM at dette blir for unøyaktig og unyansert. Har ikke undersøkt betydningen av alle navnene, men ser vi på Lamech f.eks finner jeg ingen hentydning til “those in despair”, men strong/robust man / For Lowering; For Humiliation. http://www.abarim-publications.com/Meaning/Lamech.html

Samme med Noah, hvor får de “comfort” fra? betydningen er “rest/settle down” http://www.abarim-publications.com/Meaning/Noah.html

Å legge til ord, for å endre mening lar seg lett gjøre.

Jesus kristus blir også nevnt flere ganger i artikkelen. I Egypt har vi Horus, som har identiske likhetstrekk med Jesus, hvordan kan dette være mulig?
Vi vet nå at Jesus fødselsdag er forfalsket og kan umulig være 24.des. Datoen ble lagt til dette tidspunktet for å gjøre det lettere for “hedninger” å konvertere til kristendommen, som de også gjorde med påske og sommersolverv.

Her er 10andre som har “kristus lignende egenskaper” http://listverse.com/2009/04/13/10-christ-like-figures-who-pre-date-jesus/

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Det jeg mener passer her inn er informative artikler som går på tvers av det massemedia tar opp (se TABU av Gaarder), som bivirkninger av vaksinasjon, global svindel som omfatter 9.11, klimabløffen, HAARP, illuminati osv.

For å gi et enklere svar, ikke uskalige hentydninger til kristendommen og andre religioner. Nettet og TV er allerede forsøplet av slike forvrengninger og feiltolkninger.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  RawKuz
12 år siden

Det du skriver J.J er så totalt skivebom og usaklig at jeg lurer på om jeg i det hele tatt skal ta deg seriøst. For å få en avklaring på hva jeg hater, ettersom du er totalt på villspor er det fundamentalisme, ekstremisme og vranglære. Jeg er heller ikke ateist, jeg tror på noe guddommelig, noe bibelens Gud ikke er.

Her påpeker jeg bl.a at betydningen av flere navn er tilegnet egenskaper de ikke har, og legger ved lenker på det, blir igjen totalt oversett og prøver å skifte emne og ro seg vekk. Dette er en like stor disclosure som kodene i Moby dick -ikke særlig mye kan du si.

Sier heller ikke at det er kun en enkelt religion som opphøyes, men tar for meg de flåsete kommentarene og artiklene du kommer med, siden det er temaet som blir diskutert akkurat nå.

Du har 3 religioner som har sitt utspring fra samme plass, Jerusalem og tempelplassen. Allerede her ser vi at folk som var vitne til en ekstreaordinær hendelse ikke kunne forklare det de så, og ut fra feiltokninger og misforståelser var dette opphavet til de 3 største religionene.

Toppen av arroganse er å kalle Nyhetsspeilet og et åpent forum for ditt rom på internett og forsøple artikkelen når jeg viser til feil og mangler ved tolkningen av navnene.. vel, vel..

Er nok ikke nyhetsspeilet som har trukket til seg feil målgruppe, er snarere du som er så trangsynt og snever at du ikke ser det selv. Artiklene dine har ikke særlig mye her på nyhetsspeilet å gjøre, siden det ikke vitner om åndelighet, men forsøk på å rettferdiggjøre din tro på kristendommen og finne informasjon som kan støtte dette synet. Som påpekt, “Se gjennom illusjonene og bli fri” Religion er ikke noe annet enn en gigantisk illusjon for å holde menneskeheten lenket, hindre de fra å nå sitt fulle potensiale og innse at hver enkelt er guddomelig.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Finnes nok av andre nettsteder hvor opphøyelsen av en enkelt religion kan diskuteres. “Se gjennom illusjonene og bli fri” er “motto” til NyS. Religioner er ikke noe annet enn illusjon, skapt for å kontrolere massene og hindre fri, uavhengig tenking. Religion fører til at menneskene kun ser den ene puslebiten, og ikke hele puslespillet.

Er ikke jødehater, heller ikke muslim, budist, hinduist hater. Hvorfor skulle jeg det? Selvfølgelig skal ingen som har en tro bli nektet, men akkurat de fundamentalistiske artiklene og forherliggjørelsen av en religion burde vært bannlyst.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
12 år siden

Hånden på hjertet RKM: Er det noe av det J.J. har skrevet på NyS som har imponert deg noen gang?
For min del kan jeg svare at jeg er mektig imponert hver gang denne anakronismen skriver en “artikkel”!!
Mektig imponert over at det går an å gulpe opp så mye svada.
Denne kommunist og sosialist hateren har så mye bomull mellom örene at det ville kreve fulldagsjobb bare for å påpeke hvor lite greie han har på politikk, bare for å nevne noe.
Han ser på USA som fyrtårnet, som han selv kaller det for, samtidig som han raljerer over dansen rundt gullkalven.
Han tror på et liberalistisk konkurransesamfunn, og har ikke forstått og vil aldri fatte at den dagen denne frie konkurransen har nådd så langt i sin teknologiske utvikling at det vil muliggjøre storskalaproduksjon så vil denne frie konkurransen basert på frie individer være en saga blott. Men jaggu vil han ikke dit for å starte på nytt igjen.
Bare han hører ordet sosialisme så ser han rødt. Han akker og oyer seg over all sosialistisk tenking, og er til og med så uvitende at han fremsetter frihet, (fra tyranni) likhet (for loven) og broderskap som kristne verdier. Hadde han noen gang åpnet en bok skrevet av sosialister, så ville han kanskje ha forstått at dette er prinsipper lansert av nettopp de han hater aller mest.
Dersom jeg skrev revolusjonshelten Pancho Villa, eller Emil Zappata, så ville J.J. bare se rødt, og hatet ville lyse ut av hans “ånds fule” øyne.
Men hva skal du si til et menneske som har fått det for seg at EU er et marxistisk prosjekt. Ha ha!! Da må jeg si at jeg har det fint her i det marxistiske Sverige.
Og hva skal du si til en mann som sier at han heller ville bo i Iran enn leve under sosialismen. Ha ha!! Da har han ikke forstått seg selv: Fanatisk religiøse hater hverandre, og fanatiske muslimer ville ha drept J.J. fortere enn han hadde fått sagt kake om han begynte med sine tordentaler midt blant muslimene.
Verst er kanskje hans selvgodhet. Den er er bare til å spy av!!!
Men vi får vel alle se fram til at J.J. står på slottsbalkongen og vinker sammen med vårt åndelige overhode, prinsessen med englene, og vi gudløse er borte for ever, og resten av de som har gud i seg passerer og hyller en av de få sanne og levende gudevesner. J.J.
(Det er ikke ånd alt som glimrer)
Det er forresten to grunner til at jeg stort sett ikke lengre orker å lese NyS.
Den ene grunnen er J. Og den andre grunnen er J.
(Og kom nå ikke med den at det bare er å skippe tullet, det går ikke når det bare er tull som lyser imot deg fra hver eneste artikkel i lange tider, det blir for kjedelig, og for dumt)
Synd, for jeg likte faktisk NyS en gang. Ja verden er enkel for enkelte! Särlig for de som kan dele verden i to, de og oss.
Tror forresten at jeg har minst like god sjanse for å komme dit J.J. er så hellig overbevist om at han selv havner. Men verden er nok ikke så enkel, så jeg forbeholder meg retten til å tvile på Guds eksistens.
(Og i J.J. sin verden er jeg da en vantro, en fortapt, et ikke menneske: herre min hatt, denne mannen må ha det godt med seg selv)
När det gjelder sannsynlighetsberegning så har man matet en datamaskin med materiale om hvor stor sjansen er for at det finnes intelligent liv andre steder basert på størrelsen på universet og antall stjerner og galakser og en har kommet frem til at det må være flere tusen andre bebodde planeter. Lurer på om de krangler like mye om Gud der også og om de religiøse fanatikerne er like bombastiske der! Hvis det er slik andre steder der “intelligent” liv eksisterer, så må det stå dårlig til med Universet som helhet.

Uffda
Uffda
Abonnent
12 år siden

Det er flott at vi nå endelig kan trekke sløret til side og ærlig innrømme at vi er fostret opp med en bevisst og planlagt løgn. Så langt hart vi vært helt avhengig av å følge den kirke vi er fødd inn i, følge dens regler og dø i håpet om at de hadde rett. Men om de tar feil har vi mistet alt – alt.

Lager vi spennede ting om Gud, i håp om at noen et eller annet sted kan få oss ut av dette rotet? Hvordan kan vi lete etter sannheten uten å finne på ting eller dikte opp saker? Hva kan vi gjøre for å få kontakt med de entiteter som er så avansert og kunnskapsrike, at de kan få oss helskinnet bort fra denne morderiske invalidiserende planet?

På en eller annen måte må vi bryte gjennom alle titler og religiøse forbindelser til tema og finne sannheten. Om man finner sannheten – hvem vil vite av den?
Guds ord Bibelen finnes i utallige versjoner – hvem av de er…Guds ord??
Hvis vi skal bruke Bibelen må vi komme frem til en sannsynlig konklusjon om hvem som skrev den og hva var hensikten?
Bibelen GT ble et gresk dokument, kalt for septuagint som betyr 70. Det skulle ideelt være 6 oversettere for hver av de 12 stammer totalt 72.
Jødene mener at denne oversettelse er dårlig de bruker derfor ikke septuagint, men følger en annen hebraisk oversettelse. Kristne bruker den greske versjon, som er sterkt påvirket av gresk mytologi.

På den tiden var det ingen som visste noe særlig om avansert vitenskap bortsett fra en merkelig gjeng grekere. Hvem var de som startet vår kultur?
Hvor hadde de sin kunnskap om atomer, elektroner, anatomi, vitenskap og universet fra?
Var de aliens? Neppe, de kom vel mer sannsynlig naturlig til oss som Photon, inkarnerte og graviterte sammen geografisk og resten er historie.
De fortalte oss om den hvite hesten med vinger Pegasus, og dens rolle i våre liv og drama utviklet seg.
GT og NT ble også laget på Koptisk, hvor det står at frelse ikke kommer ved tro men med kunnskap – snøret strammer seg til. Bibelen forteller om vår relasjon til universet, og skal man finne sannheter der er gresk mytologi meget viktig.
Kristne leser gresk mytologi som eventyr, mens deres symbol er hellige og bokstavlig. Pegasus er hippocampus(betyr sjøhest) i hjernen og der hvor hukommelsen blir transformert. Den hvite hesten er et symbol på at hukommelsen blir vekket til sitt høyere eller orginale nivå. Meditasjon leder oss til det sted – lykke til.
Rev 6.2
1. And I saw a white horse: and he that sat on him had a bow; and a crown was given unto him: and he went forth conquering, and to conquer.
Hukommelsen transformerer oss til vår opprinnelige lys kropp, og til den uforgjenngelige orginale identitet. Det er helten på den hvite hest, ånd og photon, som ved hjelp av hippocampus gjennoppretter den du egentlig er.
Se – ved at vi ikke tolker bokstavlig har vi faktisk åpnet en dør. :-)

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
12 år siden

Jeg synes innholdet i enkeltsetningene var lite imponerende; på ingen måte verdt å fortelle i kode (fremfor å si rett ut). Men hvilke GT-bøker ble brukt for å lese disse kodene? Hver GT-bok har sin komplekse historie. Ble flere GT-bøker brukt? Var det mennesker som skrev og redigerte GT-bøkene gjennom 500 år (ca. 900-400 f.Kr.), og så G*d som fikset litt på ord og rekkefølge så disse lite meningsfulle setningene kunne leses av dem som kjente til koden?

Man trenger ikke være skepsiser eller ateist for å finne alle disse “bibelkodene” meningsløse og resultat av desperat å ville finne mønstre. Bibelvitenskapen sier ingenting om slike “Bibelkoder”.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Jeg påstår ikke at noe som helst er forfalsket her. Og jeg tror ikke noen skepsisere eller ateister vil reagere på påstandene som fremsettes. Det innhold som utledes av disse “kodene” er ikke imponerende nok til at noen vil ta opp diskusjonen eller bli bragt ut av likevekt. Dette minner meg litt om kabbalistenes kodetolkning av GT-tekster; men de gikk mye lengre i å projisere sine egne kosmologiske oppfatninger INN i tekstene og bokstavene.

Kabbalistene holdt på lenge før bibelvitenskapen kom på banen med sine studier av GT-tekstene. Med bibelvitenskapen ble det klart hvor fullstendig i villrede kabbalistene var i sine bibelteksttolkninger.

« Forrige artikkel

Karma er ikke å spøke med

Neste artikkel »

Panache Desai – Åndelig Oppvåkning