Walter Russell: Et forbilde langt forut for sin tid

5.7K visninger
4 minutter lesetid
11

Mens jeg gjør forberedelser til en artikkel om Fri Energi for Nyhetsspeilet går jeg gjennom mitt arkiv av historiske personer som må bringes frem for å forstå at vitenskapen, i dag, fortsatt er inne i mørkealderen. Mange har tidligere bedt meg skrive om Nikola Tesla og det kommer jeg til å gjøre. Tesla skal ha sagt følgende om mannen denne artikkelen handler om, Walter Russell 1871–1963, “Det denne mannen vet om burde settes inn i en tidskapsuel slik at den ikke blir åpnet før det har gått 1,000-år. Mennesket er enda ikke klar til å kunne forstå det denne mannen vet.” Det er sterk kost fra en mann som ikke bare elektrifiserte hele verdenen, men også var en av de som forsto seg på temaet “Fri Energi”.

russel-portrait

Hjemmeskolering er i dag under hard press, særlig i USA og England. Mens myndighetene påstår at de er interessert i å sikre kvaliteten til undervisning av barn ved å tvinge de inn i skolen. Har jeg mine tvil om deres egentlige motiver. Skolen lager bare små kopier mennesker som etteraper den kunnskapen de har fått fra sine lærere. Walter Russel hadde ingen formell skolegang etter åtte-års alderen. Han begynte å spille på piano før han var tre-år gammel. Han kunne spille hva som helst som han hadde hørt fra før. Han var arkitekt med mange byggverk til sitt navn. Han var kunstner.

russeldrawing

Han var også kunstner innen skulptur.

russeltwain

Fra 7-års alderen søkte Walter Russell mye tid alene ute i naturen. Han mener at han fikk ”illuminasjoner”  hvert år fra 7-års alderen. Hans form for ”enlightenment” var noe han søkte mot – gjennom meditasjon, som han sa gjennom mange inkarnasjoner. Hans filosofi var simpel, mann må søke etter ”rytmisk samspill i balanse”. Naturen var hans lærer. Da han var 14-år gammel var han erklært død. Mens han gikk i ”lyset” fikk han beskjed om at han måtte returnere da han hadde mye viktig han skulle utrette. Som voksen ble han kosmisk bevisst og fikk innsikt i vitenskap som var langt forut for hans tid. Han forstå hvordan universet faktisk fungerte. Mye er fortsatt uforståelig for de fleste av oss. Noen ganger finner vi bekreftelser på at det er noe uten det vanlig som er viktig å notere seg.

Det har jeg funnet i Walter Russells arbeid. Jeg har også funnet det i en annen fri energi oppfinners arbeid – en mann som heter Keely. John Ernst Worrel Keely, 1837 – 1898 oppdaget noe som han kalte for “Sympatisk Vibrasjons Fysikk” eller Sympathetic Vibratory Physics – som var både en måte å oppheve tyngdekraft så vel som en kraft som kunne brukes til å forflytte ting. Han var inne på noe som har med vibrasjoner å gjøre i et spesielt forhold til andre elementer. Mange mener at han var en sjarlatan og bedrager. Det gjør ikke jeg. Jeg vet såpass mye om det fri energi i dag at jeg må bare si han også var langt forut for sin tid. Jeg kom over en tegning han lagde.molecule-keely

En ting som jeg har merket meg blant de som kan noe uten det vanlig er at de bruker en annerledes forståelse for hvordan verden henger sammen. En av de tingene som er interessant er at det alltid synes å gå igjen tre ulike former for blant annet magnetiske ladninger. Som for eks. nord pole magneterr, sydpole magneter og nøytrale partikler. Andre bruker begrepene positive, negative og nøytrale. Det ser ut som om dette går igjen også hos Russell og Keely, men det er mer. Se på en tegning som Keely har laget.

russel-drawing

Nå tar vi en tur til England og se hva som ble lagt ned i en kornsirkel der i 2001 – juli.

crop-circle-lucy

Lenge før jeg oppdaget tegningen laget av Russell eller Keeley tok jeg tid til å lage denne. Det var noe med geometrien som sa det ver en viktig kombinasjon.

64powercircle

Etter at Russell ble kosmisk bevisst begynte han å lage helt nye tegninger av bl.a. det periodiske kartet. Mens vitenskapen bruker følgende type kart:

science-chart

Walter Russell setter alt sammen i en annen sammenheng.

russelltabel

Walter Russell sa noe veldig interessant, ”Genius is self bestowed and mediocrity is self inflicted. Det er verd å  nevne at Russell forsøkt å kommunisere med så mange som 1000 forskere og universiteter i sin tid, inklusiv Einstein. Han sendte alle sammen de papirene han hadde fått skrevet ned fra sin periode med kosmisk bevissthet. Han fikk ikke et eneste svar. Han ble korsfestet på samme måte som Tesla. Denne verden synes å støtte opp om mangel på intelligens og fortløpende dekadens.

Russell var for lenge siden inneforstått med at universet var drevet med elektromagnetiske krefter. Hans innsikt hadde satt et veldig annerledes lys på klima debatten. I en tid av så å si universell bedrag er det en lettelse å komme over mennesker vi virkelig kan se opp til. Vi kan bruke deres liv som modeller for våre egne. Derfor legger jeg ut informasjon om denne mannen. Så du også kan finne din vei

Jeg håper du finner denne filmen verd å se på. Intervju om Walter Russell og hans liv.

Den som tenner på Walter Russell vil sikkert også ha glede av å se på resten av hans arbeid med kunst, tegninger og vitenskap. The University  of Science and Philosophy har disse disse hjemmesidene. www.philosophy.org/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Russells arbeid er ikke så veldig lett tilgjengelig, men en skal fortså at det er sannsynligvis også mer riktig enn moderne vitenskap. Hans arbeid også støtter nyere vitenskapelig teorier om vortex energi og singularity.

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

11 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Steven
Steven
Abonnent
14 år siden

Inspirerende artikkel!

Ursus
Ursus
Abonnent
14 år siden

Tusen takk for denne Mike, inspirerende :)

Kjenner ikke til Russel, men han gir meg litt av den samme feelinga som mye av det Rudolf Steiner’s ideer gir; begge laaangt forut sin tid med tanker som intuitivt resonnerer med min egen sjel. Sjelden kost. Uheldigvis er Steiners arbeid skjemmet av “Steinerskolesyndromet”, men jeg mener at Steiner er den mest geniale figur i forrige årtusen. Heldigvis finnes mye av hans tanker på nett:

http://www.rsarchive.org/Lectures/

Det er rett og slett “mind-blowing” å se hvor mye denne mannen har produsert. Fra 1900 til 1925 holdt han omlag 300 foredrag hvert år, i hele Europa, samtidig som han skrev omlag 20 bøker. I tillegg var han, lik Russel en multikunstner av ypperste klasse. Er rimelig sikker på at Russel og Steiner kjente til hverandres arbeid (de er født omtrent samtidig). Unike sjeler som gir håp om menneskets potensial.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Endelig en flott artikkel om akkurat det jeg ånder og lever for :D
Har lest den 3 ganger allerede og skal bruke mange dager på den :)
Ikke gjøre sånn som jeg ofte gjør, leser en artikkle og blir veldigt fasinert og engasjert og skrabler ned akurat det jeg tenker første sekundene og legger ut og ser etterpå at dette er jo bare rot/tull og leter etter angre knapp jeg ikke finner he he
Walter Russell, Tessla og Kornsikler er god smurfemat ;)
Takk for flott fredags gave Mike :)

Burre
Burre
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Her har du mer smurfemat som er relatert til artikkelen. Walter Russel, Tesla, Schauberger, Terence Mc Kenna, Steven Greer med flere. Jeg har hatt disse linkene en stund med tanke på å studere dette senere, men jeg har i stedet brukt tiden på 9.11 og NWO. Dette gjør meg imidlertid godt. Jeg føler virkelig at dette gir indikasjoner på hvilken fantastisk fremtid menneskeheten kan ha så fremt vi ikke tillater at dette blir sabotert for oss.

Mike, din allsidighet har førbløffet meg i det siste.

Man bare “VET DET” liksom når man noen ganger kommer over saker av betydning, og dette er for meg et slikt eksempel:
http://www.feandft.com/vortex_basics.htm

(Smurfemat for minst et år skulle jeg tro. Ikke glem disse linkene! Spar på dem hvis du ikke har tid nå)

Her er “Light versjonen” av linken over:
http://www.feandft.com/

Et annet eksempel på dette, og som også er referert til på nettstedene over er arbeidet til Marco Rodin. Absolutt grensesprengende, genialt og som gir deg hakeslepp:
http://rodin.freelancepartnership.com/

Se på animasjonen av tallsirkelen her i introen. Jeg tror faktisk Rodin (kanskje uten å vite det) har oppdaget opprinnelsen til passeren og vinkelen som brukes i av frimurerne som symbol. 3-9-6 i rødt er passeren. De andre tallene danner vinkelen. Hva tror dere?:
http://rodin.freelancepartnership.com/content/view/7/26/

Innen frimureriet har dem lenge sittet på gammel kunnskap og visdom. I denne sirkelen hvor 9 er det perfekte tallet, og hvor man ser stjernen mener jeg å huske det var kraften fra universets G-D.

For å få mer forståelse for Rodins teorier vil jeg på det varmeste anbefale denne videoen. Selv om den er på 4,5 timer er den virkelig verdt tiden for den som har sansen for slikt. Jeg tror virkelig dette er av stor betydning:
http://video.google.com/videoplay?docid=-7911972442098545165&ei=sAmzSdq5HovW2wKPyKGMBA&q=marko+rodin&dur=3#

Så er det Nassim Haramein sitt arbeide som i likhet med alt jeg har postet her liksom passer sammen, eller fletter seg inn i alt det de andre har oppdaget. Nok en video på 4 timer som en leser her på Speilet postet for en tid tilbake:
http://video.google.com/videoplay?docid=6151699791256390335&ei=oZ3ZSsiIG9qv-AbvipmpCg&q=nassim&dur=3#

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
14 år siden

Teslas spådom om at fremtidens kriger ville bli en krig med maskiner er jo iferd med å bli en virkelighet. Amerkanerne satser mere og mere på ubemannede fly.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Cosmomind
14 år siden

Her har du en flott og grundig dokumentar i 5 deler om Nikola Tesla foresten :)

http://www.youtube.com/watch?v=iRnZNq_6ijI

Her er to linker om kornsiklene og der kan en boltre seg i flere tusen sirkler og infoen om dem :)

http://www.lucypringle.co.uk/photos/2006/aug.shtml

http://www.kornsirkler.org/

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
14 år siden

Tesla var et av de store genier på sin tid, han oppfant både radioen, roboten, men ble kanskje mest kjent for hans annonsering av “dødsstrålen” som han mente skulle gjøre krig umulig ved at den ville kunne tilby ethvert land en “kinesisk mur”. Hans papirer forsvant på merkelig vis etter hans død. Jeg tror at fenomenet “chemtrails” har en direkte link til Teslas “death beam”. Tiden vil vise hva gærningene i det militærindustrielle kompleks egentlig holder på med.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Cosmomind
14 år siden

Papirene til Tessal forsvant vel ikke akkurat på et merkligt vis da.
Alt sammen ble konfiskert av CIA for så og bli levert tilbakers en tid etterpå til Tesslas familie og Tessla museumet.
Familien mente at mye manglet, men CIA hever alt ble retunert og man må da være en konspirasjon gærning for og ikke stole 100% på et flott offentlig byrå som CIA ;)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Hahaha, “returnere”?!
Hvor vanskelig det er “å kopiere” ens livsarbeid i papirform og returnere tilbake deler av originalen (deler som ikke ble levert tilbake var såklart ikke i samsvar med mainstream vitenskap :D )

Bumbar
Bumbar
Anonym
Svar til  smurfen
5 år siden

He he he, en begavet komiker, hr. smurf :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

For en elegant artikkel på lenge, MIKE! :)
Det var vel Tesla som sa at universets hemmeligheter ligger i elektromagnetismens forskning!
Mens vi går på skole blir vi “lært” opp til å tenke slik staten vil at vi skal forstå verden / virkeligheten… Artikkelen din er derfor hårreisende for folk som kommer rett ut ifra skolebenken…

« Forrige artikkel

Obamaisme: Den sterke leder trer frem igjen

Neste artikkel »

Dyrets merke: Illuminatets blodlinjer i vår tid

11
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x