Amanita muscaria – den hellige gral?

13377 visninger
33 minutter lesetid
69

En global kunnskap og forståelse rundt de eldgamle mysteriene er fortsatt på aveie etter flere tusen år med bortforklaringer, avledninger og hemmeligholdelse om livets mening, skapelsen, opphøyd bevissthet, livets tree, hvem er vi og hvem er gud?

Tidligere, var små og intime mysterieskoler og hemmelige samfunn den eneste måten å bli introdusert inn i ”alle tiders hemmelige lærdom” . I dagens lys, er biter og fragmenter fra mysteriene fortalt på diverse måter. Disse bitene er gjemt i religion, Tv sendinger, filmer, musikk og andre medier, diverse høytider, tradisjoner og feiringer. Hvorfor julenissen flyr med reinsdyr er et spørsmål mange av oss undres over. En skulle nesten tro at våre forfedre var på sterke medikamenter eller hallusinerende planter?

Den best bevarte hemmelighet, kirkens største frykt , bevisste om at en dag blir deres skjulte kunnskap allmenn kunnskap, og det er dette de referer til som ”endedager” eller ”slutten på tiden”, men for oss andre betyr det et paradigme skifte som ligger å venter i skogen, en veikant eller om du er så heldig og har en i din egen bakhage..

De fleste forventer ikke at dette skifte omhandler individuell tapperhet, for i bunn og grunn er det mot som skal til, og opplevelsen er personlig for hvert individ. Du kan ikke kopiere den som vedlegg i en epost og sende den til en venn eller eksaminere det på en tavle forran klassen, om opplevelsen kan beskrives i ord, så må du leie en poet, en musiker eller en kunstner som kan male og tolke opplevelsen for oss. Uansett, er det bortkastet for deg, siden opplevelsen er som å gå inn i en annen dimensjon hvor det viktigste aspektet av opplevelsen er at vi fullkomment er kapable til å forstå oss-selv som ditt selv. Ingen kan gjøre det for deg eller selge deg det. Vi er her for å bli en del av paradigmeskifte!

”Religion is a defence against a religious experience”  Carl G. Jung

Vi står ovenfor seriøse tider, det er derfor de fleste av oss på nyhetsspeilet skriver. Vi er fullstendig blottet for private tanker, det jeg vet er det du vil vite, vi deler våre tanker og har åpnet vårt sinn – så ”open-minded” at hjernen faller nesten ut.  Hvorfor er det så viktig tenker du, hvis vi ikke gjør det for penger, hva er det som driver oss ?

Du er blitt misledet, helt fra begynnelsen av din dannelse, gjennom oppveksten har du hatt et juletree som du lurer på hvorfor du pynter, dreper vi et grantre for Jesus? Hvorfor kommer kaninen med egg i påsketider? Kaninen legger ikke egg. Jesus og Julenissen har ganske mange likheter, de er overalt, ser alt, hører alt, og monitorerer deg nøye, i tilfelle du skulle være slem gutt eller jente, så får du ikke julegaven du ønsker deg.  Han leverer billioner av gaver på en natt så han må være overalt på samme tidspunkt. Nesten som gud?

Er julenissen mentalkondisjonering for kristendommen?

Julenissen er en syndelig ide påtvunget barn. Et nøkkel-verktøy for å forberede dem tidlig på å gi seg selv til noe de ikke kan kontrollere. Sitt selv, blir gitt til julenissen i håp om at han gir oss belønning i form av materialistiske goder som florerer i reklamepausene mellom barnetv og frokost Tv. Det er tankekontroll i tidlig alder, for når barn vokser fra julenissen er de godt forberedt på å møte store far Gud,han har også skjegg, sitter på en trone men ikke på kjøpesenteret,   og din mor og far ber deg passe deg for han.

Gud er også overalt, ser og hører alt, og monitorerer deg nøye om du bryter de 10.bud. Han, som Julenissen er all-mektig og usynlig, så det er best du oppfører deg når du er alene, du er ikke trygg fra hans voktelse, han straffer deg om du lyver, om det er til andre, eller deg selv. Straffen er drastisk forandret, du får ikke en klump med kull i julesokken som henger ved peisen, her venter et evig liv i helvette.

Er dette en selvisk gud, en som krever forgudelse, at du må be til han, en sjalu gud som ikke vil at du skal ha noen andre guder enn ham, eller er det kristendommen som har misledet guds ord for sin egen makt, vinning og verdensdominans?

Ifølge kristendommen er vi født syndere. Det er i vår natur. Dette er noe vi lærer tidlig på barneskolen, eller i en kirke. Du hører det ofte og det hamres inn i milliarder av hjerner når de synger denne bønnen sammen, uke etter uke, år etter år, hjernevasker vi kollektivt hver annen i tro om at vi er skittne syndere, i nød for forgivelse.

”Fader vår, du som er i himmelen, la ditt rike komme, la din vilje skje på jorden som i himmelen. Gi oss i dag vårt daglige brød, og FORLAT OSS VÅR SYND, som vi og forlater våre Syndere. Led oss ikke mot fristelse, men frels oss fra det onde, for makten er din, i all evighet, amen”

”Jesus proclaimed the coming of the Kingdom, but what came was the church” Alfred Loisy

Jesus, den eneste historien fortalt?

Jesus the Sun of god?  Solen til gud?  Er jesus historien basert på astroteologi? Astroteologi er feltet mellom teologi men astroteologi er grunnlagt på observasjoner eller kunnskap om himmellegmer. Astroteologi er brutt ned til tre deler. Først, er det ”Aster”(astro), som er en stjerne. Det andre, ”Theo” Theo er Gud. Tredje, ”logi” fra ordet logos; er ord eller studie om teologi rundt stjerner. Dette er studien om hvordan våre forfedre anså stjerner, solen og himmelen som guder eller legmer.

Persiske solguden Mithra innkapslet i de 12 tegn 1000-2000år før kristus.

Den Romerske keiseren Constantine, etter å sammensatt et råd ”konsulet av Nicaea” bestående av 300 av datidens verdens ledende filosofer, matematikere og noen av de største tenkerne av den tiden, valgte han å konvertere eller rettere sagt tolerere kristendommen. De 300 første årene til kristendommens eksistens, var folk gnostikere, Mithra og Krishna(sol) forgudere – Terapauter og Zadokitene, essenes og andre. Den Romerske keiserens religion ble kristendommen under Constantitine i det han skapte ”en-verdens-religion” fra alle doktrinene av alle eksisterende religioner. Dermed var født ”Roman Chatolic Church” (”Catholic” betyr universal) og Constantine var den religiøse og sekulære lederen til den nye kristne stat autoritære patriarket. Han gikk tilbake til sine hedenske tro mot slutten av sitt liv. Constantine forgudet ”Sol Invictus” som er ofte referert som Mithra. De latinske ordet ”Sol Invictus” oversettes til ”den ubeseirede sol” Keiseren var en sol forguder(astrotelogist) . Han inkorpererte sin sol forgudelse in i kristendommen.

I begynnelsen, fryktet mennesker mørket. Prøv å lukk igjen øynene å gå en tur ut av huset så skjønner du hvordan det må ha vært for datidens mennesker som levde under åpen himmel og uten gatebelysning. Når solen stod opp, våknet livet med. Solen ble fort forgudet som en gud, siden den lyste opp det ukjente mørket.

Den Persiske solguden Mithra, i den Mithraiske Kronos ( Personifikasjon av uendelig tid), og i andre kunstverk,  er stående i senteret til Zodiak(de 12 astronomiske tegn). Han er omringet av sine 12 hjelpere eller 12 hjelpere av solen. Mithra har 12 hjelpere som Jesus karakteren har, noe som gjør Mithra og Jesus tallet 13. Konsekvent, tallet 13 er uheldig for deg fordi den er reservert for gudommelighet. En vil ofte finne en gudhet, en sol, eller en form for gudommelig entitet på innsiden av zodiaken utformet i kunst. Det er tilogmed gamle bilder av jesus sittende på en trone omringet av hans 12 hjelpere, noen ganger 12 engler og andre ganger de 12 disipler.

1100tallets kristne versjon av Mithra horoskopet

Jesus var den siste i rekken av solguder, etter Horus(egyptisk solgud), Attis fra Phyriga , Dioniysis fra Hellas og flere har likhetstrekk i sine antropmorfiserte historier om solen som dør i 3 dager før den reises opp igjen. Solen spinner på en akse som wobbler sakte opp og ned, slik at dagene blir lengere og kortere. I gamle dager satt våre forfedre å utforsket stjerner og solens bevegelser over himmelen, denne lærdommen var esoterisk, og de som kjente til solens ferdelse kunne kartlegge solsnu og solverv. De ba bøndende så frø, og sa ifra når det er best å høste. De ble ofte ansett som visemenn, magikere og i noen tilfeller gudommelige.  25 desember er den mørkeste dagen i året, og solen står lavt på himmelen i 3 dager som metaforisk sett betyr den er død. Etter den tredje dagen beveger solen på seg igjen, og dagene blir lengere og lysere, noe som symboliserer gjennfødelse, nye avlinger, trær blomstrer og livet starter på nytt etter en lang kald og mørk vinterperiode.

Horus var født den 25desember, hadde 12 dispiler, fødselen var forutsett av en stjerne i øst, fremførte mirakler og gjenopreiste en mann, El-Azar-us fra de døde, gikk på vann, korsfestet begravd i en hule og gjennoppreist. Horus fra Egypt er tusen år eldre enn Jesus historien, og Mithra fra Indo-Iranian(aryan) Persia var enda gamlere enn Horus, og der er de samme egenskapene og historiene å finne.

”According to my tables for this year (2004) at the 67 degree latitude, the sun is not visible for three days from the Dec. 25.. But at noon it is still bright outside… The sun must be 6 degrees below horizon for total darkness” Prond Robertson – Meterologisk institutt of Northern  Norway.

Det finnes titalls av slike eksempler av denne kunnskapen som vi normalt sett ikke er kjent , fordi den finnes ikke i ”mainstream” kilder. Det kan hende du har støtt borti, men som et resultat av kunnskapsløshet har vi ikke muligheten til å gjennkjenne og forsøke og forstå det. Internetet er et glimrende håndverktøy for den moderne sannhetssøker. Det finnes online biblioteker og bildegallerier du kan gjennomsøke.

Det finnes så mye vi ikke vet enda, ting vi ikke har observert eller enda ikke blitt utsatt for. Vitenskapsmenn vet ikke hva som bygger opp 96% av universet. En utrolig statestikk. Alt vi vet (stjerner, planeter, mennesker, husholdningsartikler, alt) kontribuerer til kun 4% av universet. Resten av universet er kompromisert av et enda mer mystisk stoff kalt mørk materie(mørk energi), mens folk gladelig forutser at 100% av alt som omringer oss er nøyaktig slik det utgir seg for å være. Et veldig overmektig naivt perspektiv?

Hvis det er ting utenfor grensene til vår årvåkenhet, kansje det finnes også dører av oppfattning og grader av bevissthet som vi enda ikke har oppdaget. Noen av tidenes største underverker i verden – pyramidene i Giza, Stonehenge og andre mystiske monumenter er tegn på at menneskeheten kan allerede ha oppnådd disse høyere gradene av bevissthet i fortiden? Et sted langs veien, begynte vi å ta vår antropomorfisme bokstavelig og vi alle mistet essensen i den største historien noen sinne fortalt.

Sjamanisme før relgiøse dogmer

Det er bedre å betrakte sjamanisme mer som en praksis enn tro eller religion. Folk som anser seg som shamaner, men utøver ikke praksisen av å konsumere psycadeliske(enteogenisk) plante sekramenter, er ikke sjamaner. Røkelse, trommereiser og sirkel roping er dagens ”ny-shamaner” i følge publikum, slike folk nyter kun tittelen, siden de ikke praktiserer ekte shamanisme. Ordet ”shaman” opprinner fra Siberia, og den siberiske sjaman konsumerte psychadeliske sopper.

Den enteogeniske opplevelsens høyder kan sammenlignes med ingen ting menneskeheten kjenner til. Det er best forklart som en kosmisk orgasme på vegne av gud. Hva som helst av slike proposisjoner er dømt til å legge igjen spor, og det er de vi kaller ”guds ord”.

Ur-folkets første møte med guds ord. Var soppen startskabelen til bevisstheten?

Faktisk kan psylocibiner og psycadeliske sopper ha vært oppstarten av menneskets bevissthet for 30-50.000 år siden når mennesket var primitivt og levde på rent overlevelsesinstinkt som et dyr. Språket er det mest avanserte oppfinnelsen, og den utviklet seg rundt samme tid som de eldgamle sivilisasjoner begynte å lete etter mat. De spiste alt som de kom over å plukke, og soppens ”reise gjennom tid og rom” krever ingen tilberedning, du må ikke koke den, kombinere med andre planter, eller røyke den, dens naturlige form er den hellige gral. Et sted langs veien støtet de på Amanita. Sjamanen var stammelederen, han healet sitt folk og kurerte de syke, ikke ved å gi dem planter eller sopper, men han tok soppen selv og reiste inn i den usynlige verden rundt sfæren til offeret av den vanlige verden hvor han erstattet det rasjonale med naturlig magi. I denne sfæren, er språk, ideer og meninger langt kraftigere enn årsak og virknin. Sympati, resonans, intensjoner og personlig vilje er språkelig forstørret gjennom poetisk retorikk.  Fantasien er oppvåket og noen ganger kan formen betraktes synlig. På insiden av det magiske tankesettet til shamanen, er de ordinære koblingene til verden og det vi kaller naturlige lover, deevaluert og ignorert.

Idag skjønner ikke mange helt den mysteriske inteligensen i  planter eller implikasjoner av ideen at naturen komuniserer i et basisk kjemisk språk som er ubevisst men er filosofisk, dypt og intenst. Vi forstår ikke helt enda hvordan hallusigener transformerer budskapet eller beskjeden inn i det ubevisste i form av åpenbaringer betraktet av det bevisste sinnet. Mens de førhistoriske folket beæret deres intuisjoner og deres sanser ved bruk av hvilken som helst planter i rekkevidde for sine tilpassende fordeler, hadde de lite lite tid for filosofi. Til denne dag er implikasjoner av denne eksistensen av tanken i naturen oppdaget av shamaniske folket, fortsatt ikke ferdig tegnet. I mellomtiden, i det stille og utenfor historie har sjamanisme forfulgt dialogen med den usynlige verden.

Sjamanismens arv kan fungere som en balansert kraft for å redirigere vår årvåkenhet mot den kollektive skjebnen til biosfæren. Den shamaniske skjebne er at menneskeheten er ikke uten allierte. Det er krefter vennelige til vår strid for å føde oss selv som en inteligent art. Men de er stille og beskjedne; de er å bli ansett, ikke i ankomsten av utenomjordiske stjerneflåter på himmelen, men i nærheten, i villlandskapets vidunderlighet, i fossefallets varme inbydelser, og ja, på beitemarker og blomstrer nå sjeldent rett under føttene våres.

Bildet viser en generasjon gir kunnskapets tree til neste. Mayafolket's høy-avanserte kultur forutså solformørkelser og fulgte en kalender med 26.000års syklus. Kan soppen være en etterlatt komunikasjonsmedium på jorden for oss å søke utenomjordisk kunnskap?

Jesus var en sjaman

Den hellige gral og den katolske kirkens best bevarte hemmelighet er at Jesus var en shaman som spiste planter og sopp med høy åndelig insikt. Den hellige gral er fluesopp(amanita muscaria)? Den vokser fra et egg til ballongform også til et bord(tempelriddernes runde bord), når den er fullkommen blir den til koppformet.

Det sjamaniske og astroteologiske presentert i denne artikkelen har lenge vært forbeholdt hemmelig for kongene, prester og eliten. Kristne idag tror at gud sendte hans eneste gudommelige sønn ned til jorden for å bli en ydmyk mann, kalt Jesus Kristus, for å redde sjelene til guds egen flause-tabbe kreasjon; menneskeheten. Vi er fortalt at Jesus gav mysterienes hemmeligheter til sine etterkommere, som i sin tur ga dem til oss gjennom gospeler og kirker.

Til venstre: Eva og Livets tree,Senter: Jeusus og amanitas, til høyre: Dimensjonsens portal i et kloster, legg merke til soppformen.

Kan kristne idag være offer for et stort hensiktsmessig bedrag ment for å underminere dem og holde dem i mørket rundt det sanne mening om at vi alle kan ha direkte komunikasjon med gud?

Hvis det faktisk levde en mann 2000 år siden, som adopterte de identiske sporene til en mye eldre astroteologisk og enteogeniske myter, som opprørte keiserne ved å dele ut hemmelighetene til mysteriene til vanlige folk, så døde han for ingen ting siden tilhengerne av denne religionen idag er fortsatt uinformert om hjørnestenen som religionen deres ble grunnlagt på. Tatt i betraktning, har tilogmed lærde av rettferdigheten av de Essenes/Zadokites holdt  hemmelighetene under nær tilsyn. For over 2000 år har menneskeheten levd under mørkealderen til ”Fisken” kontrollert av fordomsfulle, og slue bedragelige menn med sult for global, totalitær makt. Kristendommens alder, under Fiskens tid, som er i ferd med å ta slutt, og med dens død kommer en ny alder(Vannmannens)  med en ny levemåte som Mayafolket anser starten på ”opplysningsalderen” eller ”Age of Enlightnment” den 21 desember 2012.

Livets tre

Adam og Eva ble satt på jorden i Edens hage. Der satt de og stusset over tilstedeværelsen helt til en slange kom og utfordret dem til å sette spørsmålstegn på autoritetene. Slanger er i dagens samfunn sett på som ondskapsfulle pga deres dødelig gift, men i gamle sivilisasjoner var noen slangers gift en medesin, andre ga visuelle opplevelser. Slangen ba Eva spise det forbudne frukt fra kunnskapens tre til godt og ondt, som gud hadde forbydd dem å spise. I vanlig bibelske skrifter er frukten et eple, men i gamle malerier og i hemmelige samfunn er den tegnet som en sopp. Eva spiste den og fikk øynene åpnet, så ga hun den til Adam og de så at de var nakne. I denne tragiske fortellingen, ble Adam og Eva bannlyst fra hagen og var konsekvenst tvunget til å forlate værelsen rundt livets tree. Dette skjedde når paradiset til de uskyldige var smittet med noe som ble kalt ”synd”.

Menneskets natur, egenskapen til å tenke for seg selv, var brått forbudt av loven. De var kommandert å ikke gjøre noe de absolutt måtte gjøre. Konsekvent, brøt de loven og spiste litt av frukten av livets tree til godt og ondt. Vi kan være uenig med om de faktisk ble det i den ekte versjonen.

”And the LORD god said, Behold, the man is become as one of us, to know good and evil: and now, lest he put forth his hand, and take also of the tree of life, and eat, and live forever.” Genesis 3:22

Dette er refert til historien om deltagelse og konsumeringen av livets tree, som gjorde Adam og Eva til en av dem. Denne utalelsen er klar. ”en av oss”(One of us) betyr ikke en, singulært. Hvis det var bare en gud, er denne utalelsen meningsløs. Teologer og skolerte har debatert dette i flere ti-år, og er et emne for veldig forskjellige meninger. Noen foretrekker å la sitatet være i fred for å ikke åpne pandoras eske og la det nåværende prege, ”du skal ikke ha andre guder enn meg” faller i grus rett og slett hvis man tolker dette sitatet rett. Hvem snakket Gud til? Tilsegselv? Hans partner? Venner? Menneskeheten? Hvis han snakket til menneskeheten ville han sagt ”bli som meg”, men å si ”bli som en av oss” avslører en diger hemmelighet, litt slurvete. Dette er et meget kraftfult utalelse, det betyr at det er mange som gud, alle de som har deltatt i inntaket av livets tree spesifikt kan bli som en av gudene.

”Know ye not that ye are the temple of god, and that the spirit of god dwelleth in you” Corinthians 3:16

Gudommeligheten ligger i en dvale(dwelleth) i deg, og det som kan aktivere den er en Amanita Muscaria. Tross alt, så døde hverken Adam eller Eva av å spise fra det forbudne frukt(opplysningens frukt).

Krishna og Buddah brukte enteogener for å oppnå gudommelig innsikt. Du kan sitte under et tre i 40 dager og meditere, praktisere Yoga, maniuplere pusten, faste, eller repetere et ord 21.000ganger, det kan ikke sammenlignes med å spise fra livets tree.

Levende vann

It had no need of eyes, for there was nothing outside it to be seen; nor of ears, for there was nothing outside it to be heard. There was no surrounding air to be breathed, nor was it in need of any organ by wich to supply itself with food or to get rid of it when digested. Nothing went out from or came into it anywhere, for there was nothing. Of design it was made thus, its own waste providing its own food, acting and being acted upon entirely within and by itself, because its designer considered that a being wich was sufficient unto itself would be far more excellent than one wich depended upon anything. Plato

Dette er en beskrivelse av en av de største mystiske symboler i alkymi: Ouroboros. Den trenger ikke noe. Det er et symbol på det evige liv. Ordet ouroboros kommer fra det greske ”ouron” (for å lage vann), og er kilden til det engelske ordet “urine”, samt navnet på stjernebildet Orion i makrokosmos. Ouroboros’en, er symbolisert ved en slange som biter seg selv i halen, og det er ofte representert som en bevinget drage over en slange, begge bitende på hverandres haler. I norrøn mytologi, ble sjøormen “Jormundand” så stor at han var i stand til å omringe jorden og gripe sin egen hale. I himmelen er ouroboros Melkeveien, som vises for å vikle seg rundt jorden som en slange. I denne forbindelse er ouroboric slange den er kjent som Leviathan. Symbolet på ouroboros finnes også i kristendommen i kunstverk av Bohem – Amsterdam 1682.

“drink water from your own cistern. Running water from your own well.” Proverbs 5:15

“in the last day, that great day of the feast, Jesus stood and cried, saying if any man thirst, let him come unto me, and drink. He that believeth on me, as the scripture hath said, out of his belly shall flow rivers of living water.” John 7:37-38

Hva kan dette være snakk om, hvor du drikke av din egen brønn og rennende vann fra din egen brønn? Vi har strømmer av levende vann som strømmer ut av vår egen magen?

Det hebraiske navnet “Moses” betyr “å trekke ut (med vann).” Det er det hebraiske ordet “Mosheh” og når man forstår hva det betyr å “trekke ut”, forstår du en av de grunnleggende grunnleggende mot å bli en alkymist.

De sibirske sjamaner var også reindriftsfolk. Det er et lite kjent faktum at reinen favoritt snacks er A.muscaria sopp. Rein er kjent for å gjøre noen interessante ting når de er rundt A.muscaria. En ting reinen er kjent for å gjøre, annet enn bare spise sopp, er at de er kjent for å bli gale for å komme seg til soppen. De er også kjent for å drikke urinen til andre rein, og til og med urin av sjamanen etter at den ene eller andre har konsumert disse soppene. Sjamaner var selv kjent for å bruke A. muscaria på enden av en pinne (en velkjente gulrot) for å lokke rein til arbeid.

“Jesus said, “he who will drink from my mouth will become like me. I myself shall become he, and the things that are hidden will be revealed to him.” Thomas 108

Sjamanene visste at soppen inneholdt et giftstoff (ibotenic acid) som ville gjøre dem syke. Når soppen er blitt filtrert gjennom kroppen, er de uønskede egenskaper fjernet, slik at en høyere potens av Amanita er i urinen. Ved å observere praksisen til hjort og rein, lærte sjamanene praksisen med å drikke sin egen urin. Det er også svært sannsynlig at sjamanene selv ville drikke urinen til dyrene, fordi urin av hjort ville ha allerede filtrert ut det giftige Ibotenic syrerene fra soppen. Spise kjøtt av et reinsdyr som hadde spist Amanitas kan vise seg å være en annen måte sopp-beruselse ble oppnådd. Sjamaner’s jordbruksteknikker var vanlig praksis. Dette konseptet kan ikke være begrenset til reinkjøtt, men høns (egg inkludert) og andre husdyr (kjøtt og melk i tillegg). Alt dette gir sjamanen valget til å spise soppen, få kaldsvette og ristninger, føle seg syk også gjennoppta deres urin for bedre resultater. Eller at sjamanen kunne unngå dårlig effekten av bivirkningene og bare drikke urinen til reinen (eller andre sjaman) som har alle gjennomgått denne filtreringsprosessen.

“Koryak, for example, learned empirically that the hallucionogenic effects of the mushroom pass into a man’s urine. As a result, men waited outside a house where the plant was being consumed in order to collect the urine of a user in special wood containers. The process was repeatable for five cycles before the drug began losing its potency. It is possible that the Siberian herdemenn learned about the relationship between the mushroom and its lingering effects in the urine from their reindeer. Every Korak man carries a vessel made of seal skin, wich he suspends from his belt as a container to catch his own urine. This is done as a means of attracting refractory reindeer. Sometimes, a reindeer will run to the camp from faraway pastures to drink urine-saturated snow, wich appears to be a delicacy for them. When reindeer eat the fly agaric mushrooms, wich is not an infrequent occurrence, they behave in a drunken fashin, falling into a deep sleep. If a Koryak encountered an intoxicated animal, he would tie its legs and not kill it until the drunkenness wore off. The Koryaks claimed that if one killed an animal while it was intoxicated, the effects of the fungus would be felt by all who ate the meat.” Marlene Dobkin de Rios

“Reindeer, as it happens, have an inordinate fondness for the Amanita muscaria and will eat it whenever they find it, either until there is no more or until they fall over  in a trance, whichever comes first. Reindeer will also nearly trample one another to eat the golden snow created when, after eating their fill of mushrooms, they urinate.”Ruck, Staples, Heinrich

“It is muscimole that holds the pharmacological key to the urine-drinking custom. Muscimole, they (Eugster – 1967, Waser 1967 & 71) discovered, is an unsaturated cylic hydroxamic acid that secrets through the kidneys in basically unaltered form.” Peter T. Furst

Denne prosessen er også kjent i esoteriske fag som alkymistiske omdanning og ”transubstantiation”. Når oksygen og karbon atomer er fjernet fra en sammensatt substans, har det blitt dekarboksylerert. Dette er akkurat hva som skjer i kroppen. Når du decarboxylerer dette Ibotenic syre, blir det sammensatt til ”muscimol” (den psykedeliske stoff som sjamanen søker). Den første måten å decarboxylere Amanita er å tørke den. Oppvarming og tørking forårsake dekarboksylering, som sjamanene visste siden fersk sopp ikke skal spises.

Greske gudinner og guder på sopp?

Hemmeligheten til alkymi, og forbruket av Amanita er å ta av urin for gjenvinning av sopp gjennom kroppen. Det anses intet mindre enn mirakuløse av de som er interessert i Amanitas at hver gang du gjenvinner den, blir det mer ønskelig og delikat. Varmen og fordøyelsesprosessen i kroppen decarboxylerer eventuelle gjenværende stoffer av Ibotenic syre og hver gang du behandler det gjennom kroppen din, er det videre renset inn i den perfekte elixir. Det ouroboros symboliserer er sopp-gjenvinning gjennom kroppen, representert symbolsk som en slange spiser sin hale.

“Then saith the woman of Samaria unto him, How is it that thou, being a jew, askest drink of me, wich am a woman of samaria? For the jews have no dealings with the Samaritans. Jesus answered and said unto her, If thou knewest the gift of God, and who it is that saith to thee, Give me to drink; thou wouldest have asked of him, and he would have given thee living water.” John 4:9-10 (KJV)

Bevæpnet med kunnskap om sjamanen og achemist, “levende vann” gir mening. I denne historien, er det Jesus tegnet en alkymist. Kvinnen i historien går på å spørre Jesus, “du har ikke noe å dra med og brønnen er dyp. Hvor kan du få dette levende vann? “Han svarer til henne og sa:” Alle som drikker dette vannet vil bli tørst igjen, men den som drikker vannet jeg gir ham, skal aldri tørste, faktisk, vannet gir ham, blir i ham en vannkilde som fosser opp til det evige liv. Det blir i ham en vannkilde som fosser opp til det evig liv. Igjen, se at det levende vann er i deg. Etter å ha konsumert soppen (Kristi legeme), er det levende vann i din egen brønn, og “ut av magen din skal flyte strømmer av levende vann”.

Godt og Ondt

Livets tree og kunnskapen om godt og ondt, og den forbudne frukt, sender ens sjel og bevissthet ut av kroppen i en kosmisk reise der man opplever dualitet i en kosmisk skala. Det er samtidig fryktelig, morsomt, imponerende, familiært, og bizzare. Det er en opplevelse som man ønsker å ha igjen og igjen. For en tenkende og språk-baserte arter som oss selv, kan opplevelsen av ekstase ikke oppfattes som enkel glede, men snarere er den utrolig intens og kompleks. Det er bundet opp med selve innholdet av oss selv og vår virkelighet, vårt språk og vår fantasier om oss selv. Det er passende, da, at det er nedfelt i sentrum av den sjamanistiske tilnærminger til tilværelsen. Som Mircea Eliade påpekt, sjamanisme og ecstasy er rooten ti bekymring:

“This shamanic complex is very old; it is found, in whole or in part, among the Australians, the archaic peoples of North and South America, in the polar regions, etc. The essential and defining element of shamanism is ecstasy – the shaman is a specialist in the sacred, able to abandon his body and undertake cosmic journeys “in the spirit” (in trance). “possession” by spirits, although documented in a great many shamanism, does not seem to have been a primary and essential element. Rather, it suggests a phenomenon of degeneration, for the supreme goal of the shaman is to abandon his body and rise to heaven or descend  into hell – not to let himself be “possessed” by his assisting spirits, by demons or the souls of the dead; the shaman’s ideal is to master these spirits, not to let himself be “occupied” by them.”

Du vet aldri hvor du ender opp. Du kan besøke helvette, eller en planet lignende den I Avatar, Gobi ørkenen, eller artiske ødeområder. Du kan møte demoner, eller engler, små dverger , din farfar, eller degselv fra en annen planet. Er du negativ polarisert fra før av , kan opplevelsen gjennspeile ditt indre deg og du blir møtt på av dine demoner. Alt avhenger av deg, men du kan være en som jobber med humanitært arbeid for fattige i den tredje verden og fortsatt møte på det som er under, ingen ting er garrantert, og ingen opplevelse eller reise er lik den andre.

En himmelsk opplevelse kan bli til ditt værste marerrit

Frimureriets hemmelighet

De gamle mysterie skolene var hellige kunnskapsinstitusjonar. Disse mysterium skolene eller universiteter (steder å studere universet) eller ”uni” (én) og vers (ord) Guds ord, hele og alt.) Ble ikke offentlige skoler, hvoren bare noen kunne delta. Disse institusjonene vil ta opp studenter ved hjelp av innvielse. Den initierte ville symbolsk jobbe seg opp stigen for initiering, forhåpentligvis lære å bruke kunnskapen i stedet for å misbruke den. Disse mysterium skolene utfører ofte sine læresetninger i allegori og dialog. Mysterie spill var ganske godt kjent og fremdeles eksisterer den i dag i lidenskapelig skuespill, julens opptog, og innenfor frimureriets templer.

“The True Word of a Mason is to be found in the concealed and profound meaning of the Ineffable Name of Deity, communicated by God to Moses; and which meaning was long lost by the very precautions taken to conceal it. The true pronunciation of that name was in truth a secret, in which, however, was involved the far more profound secret of its meaning. In that meaning is included all the truth that can be known by us, in regard to the nature of God.” -Albert Pike, Morals and Dogma.

Pike skrev boken som anses som frimurerbibelen, han var også stifter av KuKluxKlan.

Nøkkelen på stigen symboliserer Amanita Muscria.

Frimureriet bruker Amanita Muscaria,

enten i tørket form, eller som

levende vann for sine medlemmer som har klatret halveis opp på bevissthetens stige som binder det under med det over. Det mistenkte meg at stormesteren bringer  ekstradimensjonale entiter til  live med hallusinerende stoffer, etter å ha sett intervjuet med ex-satanist fra eliten som forklarte hvordan demoner snakket gjennom en menneskekropp, så minner det om shamanens opplevelse og at soppen ”snakker”.

Denne informasjonen fikk jeg så bekreftet fra en på insiden som vet ganske mye, men ønsker å forbli anonym.

Bruker losjen Amanita Muscaria for å gi sine medlemmer en oppvåkning til høyere bevissthet?

JA.

Et enkelt og greit svar.

På deres offisielle sider er de en gutteklubb med ”selv-utvikling” som hovedmål, men i hvilken rettning? De fleste som medlemmer er med for sine egne fordeler, nettverkbygging og relasjonsbygging i næringslivet, noen er direktører med dårlig karma der forettningsavgjørelser har misbrukt flere hundretusen menneskeliv i den tredje verden, noen er politikere med lett samvittighet for å lyve, rettsdommere som lar kriminelle ”frimurerbrødre” gå fri, og andre mennesker med lav moral, etikk og dårlig folkeskikk. De menneskene her, vil manifistere sine dårlige sider, og bli ”besatt” av sine egne indre demoner i den usynlige verden, og ofte blir ”entiteten” en følgesvenn i den ordinære verden, om ens psyke ikke er sterk nok, eller at hjertet har sluttet å tenke.

Frimureriet er ondskap satt i system på den måten. Jo da, det finnes gode individer i Ordenen, men disse er sjelden i maktposisjonene som leder hekseprosessene mot individene som faktisk av de mest edle hensikter har som mål å belyse okkultismen og ritualkulturen som dominerer losjelivet, som på den måten faktisk påvirker hele samfunnet på grunn av Frimureriets skjulte, men akk så dominerende posisjon i samfunnet.

Et godt spørsmål er; hvorfor disse mennene som krever at en bekjenner seg den Kristne tro, kan være delaktige i så ukristelige ting som å bevisst drive folk til vanvidd og ondskap, for å skjule det faktum at magi, okkultisme og mystisisme er kjernen i deres virksomhet?

Esoterisk kunnskap er jo tross alt en grunnpillar i enhver religiøs tradisjons praksis…

Sannheten er at grunnen til at de krever en gudstro for sine medlemmer, er at de tror at man må ha en gudstro for å oppnå oppvåkningen de tror vil føre til guddommelig makt i en menneskekropp. Religiøse mennesker er også lettere å kontrollere. Kjernen i Frimureriet er magi og mystisisme. Problemet oppstår først når folk i samfunnets viktigste maktposisjoner begir seg ut på en åndelig ferd hvor de helt oppriktig tror at de vil oppnå guddommelig makt (altså, bli Gud), samtidig som de har flerfoldige tusen menns blinde lojalitet under seg. Farlig..

Frimurere i lavere grader skjønner ikke hvordan de blir brukt, og samtidig innser de ikke at alt det Stormesteren kan, har lært og erfart, kan de oppnå helt på egenhånd, uten de teite ritualene og meningsløse maskeradene ved graderinger, ved å ta en tur ut i skogen og plukke det kosmiske egget.

De få som innser dette og velger å melde seg ut, lever under frykten av eden de svor når de først takket ja til medlemskap. Roger Aase er en sann norsk helt i så måte.

Den gamle-alder ikonet

Millioner av barn over hele verden så denne fluesoppen i Smurfene tegneserie i løpet av 1980-tallet. Sears og Roebuck i Usa solgte en hel serie platevarer med denne fluesoppen på den. Fra postkort til TV-spill som Super Mario Brothers, til tegneserier som Fantasia, disse soppene er overalt. En vil finne ut at sopp er ofte assosieres med jul og fluesopp ornamenter på juletreet er ikke så sjeldne. Noen av de eldste julepynt som man vil finne er rød og hvit-flekkete sopp.

Det virker som om en viktig juletradisjon er å aldri stille spørsmål ved opphavet til tradisjoner selv. Hvorfor tar vi et tre inn i huset vårt for å feire jul? hvis det er en kristen ferie, da, hvor i Bibelen står det å ta et tre inn i huset vårt? I tillegg, hvorfor må det være en furu eller andre coniferous treet? Hvorfor dekorere vi gjøre det? Hvorfor er julen fargene rødt, hvitt og grønt? Hvorfor setter vi røde og hvite presenterer under treet? hvorfor vi henger strømper på åren av peisen? Hvem er Santa karakteren og hvorfor gjør han de merkelige ting som han gjør? Gikk en mann i en rød og hvit drakt noensinne ned en pipe med en sekk full av godbiter?

“According to Rogan Taylor, Perhaps the most amusing hint of the amanita-based shamanism may well be enshrined, perhaps by accident, in the popular contemporary image of the Santa Claus. The figure of Father Christmas evolved over centuries out of pagan traditions, but the modern image of the Santa owes  most to the elements cobbled together in the 1820’s by professor Clement Clark More of Albany, New York, along with illustrators Thomas Nast and Morits Von Schwind, both of the Germanic descent. Taylor feels that some traditional elements got drawn into their version, points out that Santa’a robe of red, edged wth white, contains the colors of Amanita Muscaria, and that the idea of Santa Clambering down the chimney evokes the entry via the smoke hole into Siberian yurts during the winter. Moreover, the reindeers that pull the sleigh can be seen as a link to the reindeer-herder tribes who took the magic mushrooms. And the magic flight of Santa Claus through the midwinter night sky is a superb expression of the basis of all shamanism – ecstasy, or the flight of the spirit.” Paul Devereux

Vi repeterer de samme tradisjonene hvert år, men ingen av oss tenker noe særlig over det, men tradisjoner har opphav, og historien til julenissen som klatrer ned pipen er bedre forklart sånn her; Sjamanen dro ut og plukket store mengder sopp for stammen. Soppen veier omtrent 90% mindre etter du har tørket den i en dag eller to, slik at sjamanen dro ofte langt og gjennomsøkte bredt for å finne mest mulig ”gaver” hjem. De plasserte soppene spredt på grantrer for at solen raskt kunne tørke dem, slik at det ble lettere å bære hjem, i tilleg til at tørket sopp gir mindre ubehageligheter.

De gamle sjamanene i Siberia samlet nok sopp for samfunnet for ”felleskapet”. De reiste rundt og besøkte folks hus i feiringen av vintersolsnu for å levere soppene og guide dem gjennom opplevelsen. Det var en årlig tradisjon. Dette er hvor julenisse historien kommer fra. Sjamanen kledde seg ofte i rød og hvite fargene til Amanita og bærte en stor sekk med de samme røde og hvite soppene som han heller hun hadde plukket og tørket i tidligere sesong. I Siberia bygget de hus med ekstra stor pipe som ble brukt som inngang i tilfelle flere meters snø dekket til inngangsdøren. Derfor måtte sjamanen ofte klatre ned stigen i pipen.

Påskefeiringen opprinner også fra Amanita Muscaria. Gnomen er ofte assosiert med soppen og en hare med egg(også sopper). Merkelig nok stiller ingen spørsmålet om hvorfor vi har egg involvert i denne seremonien.  Den første vekst syklusen til Amanita begynner i en egg form. Påske-egg jakt tradisjonen fant veien inn i moderne tider fordi våre forfedre sendte barna med en håndkurv ut i skogen for å lete under stubber og trær for det hellige sakrament, den ofte egg formede soppen brukt i mange ritualer.

“Describing the growth of the mushroom (boletos), Pliny says: ”The earth… produces first a “womb” (vulva) .. and afterwards (the mushroom) itself inside the womb, like a yolk inside the egg; and the baby mushroom is just as fond of eating its coat as is the chicken. The coat cracks when (the mushroom) first forms; presently, as it gets bigger, the coat is absorbed into the body of the footstalk (pediculi).. at first it is filmsier than froth, then it grows substansial like parchament, and then the mushroom.. is born.”  John Allegro

Hvorfor maler vi egg i påsken?

Kardinalens drakt

Personen som designer symbolske kjoler som paven bærer er en artist av former.Paver og kardinaler alle gjennom hele historien har på røde og hvite klær som skal være symbolsk for guddomen deres. Når de går bak det store gardinet i den helligste av hellige, og lukker gardinen av for massene, foreslår jeg at de var, til tider, i ritualer med inntak av soppen som de anthropomorfiserte med sine klær og i andre symbolikk.

Dette skaper et skille mellom folket og prestene. Det hjelper prestene opp på et høyere nivå enn massene, og det tillater dem å ha på intrikate kapper og store hatter samtidig som man gjør fancy hevdelser på at de er de eneste med en direkte linje til Gud. I gamle dager tilkalte syke personer en prest til sitt hjem i falsk tro at de kunne helberede dem eller be Gud gjøre det. På en eller annen måte har de indoktrinert psykologi som en prest har Guds øre mer enn du gjør. Spørsmålet er, hvem som drar nytte av denne tro?

Kirken mister terreng

Når “the dead sea scrolls” var oppdaget i 1947, var det imense forventninger fra kristne over alt. De trodde dette var en garanti for kirken å bevise kristendommen korrekt. Rullene var skrevet i semtiske språket fra Aramic mellom 250bc og 136Ac, som var perioden jesus karakteren angivelig var sagt å trå på jorden. Å finne skrifter fra tiden som han levde på var en voldsom oppdagelse og kristne overalt var forventningsfulle. Mer eller mindre, idag hører vi nesten ingen ting om dette, og det for en god grunn. Informasjonen som inneholdt skriftene var nøyaktig det de utvalgte, priviligerte få i kirken viste hele tiden.

John Marco Allegro var den eneste ikke kristne i en internasjonal gruppe satt opp for å etterforske skriftene.De andre var prester med forhåndsbestemte meninger om jesus/guds eksistens. De funn som ble gjort ble holdt tilbake fra denne gruppen, mens Allegro trosset status-quo på den tiden og ble angrepet for å være en blasfemiker.

Han publiserte “the sacred Mushroom and the cross” i 1970.

“once a promising young scholar, has been turned into a babbler of sciolistic bawdry by and overdose of the hallucinogenic mushroom amanita muscaria” John Strugnell angående Allegro.

Gordon Wassons en av få som støttet allegros tolkning av skriftene som viste til at “gudene” eller “lærerne” på den tiden var stammeledere “the ones who know” , var alle på sopp og andre gudommelige stoffer.

Gordons første erfaring med sopp: ” The visions were not blurred or uncertain. They were sharply focused, the lines and colors being so sharp that they seemed more real to me than anyhthing i had ever seen with my own eyes. I felt that i was now seeing plain, whereas ordinary vidion gives us an imperfect view; i was seeing the archetypes, the platonic ideas, that underlie the imperfect images of everyday life. The thought that crossed my mind: could the divine mushrooms be the secret that lay behind the ancient mysteries? Could the miraculos mobility that i was now enjoying be the explanation for the flying withces that played so important a part in the folkore and fairy tales of northern europe? theese reflections passed through my mind at the very time that i was seeing the visions, for the effect of the mushrooms is to bring about a fission of the spirit, a split in the person, a kind of schizoprhrenia, with the rational side continiuing to reason and to observe the sensations that the other side is enjoying. The mind is attached as by an elastic cord to the vagrant senses.”

Wassons erfaringer var den første kjente trip rapporten i den moderne verden. CIA fulgte nøye med og kjente til wassons planer om å returnere til Mexico for å samle sopper med seg hjem.James More (CIA agent) arbeidet for MKultra programmet, og utrykte lidenskap for å se på soppens formeler og kjemiske komponenter.Han tilbydde 2000dollar for å være med.

Wasson følte senere angst over å ha avslørt hemmelighetene til mazatec folket til den samme verden som han mente har ødelagt kulturen deres.

Kirken og inkvisisjonen drepte flere millioner i hekseprossessene i Europa fra år.1000 – 1950. De som spiste sopp, røyket cannabis, brukte planter og naturlige metoder for å helberede seg, reise ut av kroppen, eller spise fra det samme tree’t kristendommens bakmenn forsynte seg av, ble brent på bålet forran store folkemengder. Kirken reiste også til de infødte stammene i Latin Amerika og slaktet flere millioner “gudløse” soppspisende kulturer, alt for å bevare de eldgamle mysterienes hemmelighet om at du er gud om du tør.

Idag er situasjonen ikke annerledes. Du fengsles om du søker å utvikle din egen bevissthet.

De som forbyr oss tilgang til hellige planter sulter våre personlige sjeler. De har fengslet oss innenfor rammene av hverdagens bevissthet. Tv, aviser, og alkohol.

Vi kan ikke stå og vente for dem med makten til å akseptere var levemåte, ivertfhall ikke når deres alternativer dreper millioner av mennesker med alkohol, tobakk, kaffe, aspartam og stress.

I Norge heter Amanita Muscaria rødfluesopp. Hvis du lurer på hvorfor det heter fluesopp, så har det ingen ting med at fluer spiser soppen.Men i gamle dager tok de saften til Amanita muscaria og blandet den med vann og sprayet den på fluene så de sovnet og husverten kunne forsiktig legge den utenfor huset sitt. Folk var mer vennelig og sammenkoblet med sine nabovesener på den tiden. Fordi i kongeriket til gud, som er kongeriket i deg, er alt sammen ett.

“If the words ‘life, liberty, and the pursuit of happiness’ don’t include the right to experiment with your own consciousness, then the Declaration of Independence isn’t worth the hemp it was written on.” Terrence Mckenna

NB: Du bør først og fremst identifisere soppen før du spiser den. Feil sopp kan føre til alvorlig helseproblemer. Ta aldri sopp alene om du ikke er erfaren. De første 10 gangene anbefales det å ha med en “sitter/assistent” som kan guide deg gjennom reisen. Det anbefales ikke å spise sopp utendørs, vær under kontrollerte omgivelser, med god musikk, og en behagelig sofa. Sopp anbefales for någenlunde voksne mennesker, 18-20 år. En bad trip kan være vansklig å takle.

Kilder

Terrence Mckenna – Food of the Gods

Acharya S. – The Christ Conspiracy: The greatest story ever sold

Jan Irvin and Andrew Rutajit – Astrotheology & Shamanism

John Allegro – The sacred Mushroom and the cross

http://no.wikipedia.org/wiki/R%C3%B8d_fluesopp

http://sjaman.com/forums/topic.html?f=7&t=408&start=0&view=print

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

69 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
arifkarim
arifkarim
12 år siden

Igjen har du kommet med noe som “utfordrer” dagens indoktrinerte myndigheter. Interessant, hvordan dagens unge i den vestlige verden blir “påtvunget” troen på julenissen og julegaver, når foreldra deres konstant viser motstand mot “religions” overtroiske lære på skolen.
Ifølge wikipedia utbredte synet på julenissen som en blanding av gamle og nye tradisjoner (Norrøn – Kristen), i den vestlige verden:
Pre-modern representations of the gift-giver from church history and folklore, notably St Nicholas and Sinterklaas, merged with the British character Father Christmas to create the character known to Britons and Americans as Santa Claus. Father Christmas dates back at least as far as the 17th century in Britain, and pictures of him survive from that era, portraying him as a jolly well-nourished bearded man dressed in a long, green, fur-lined robe. He typified the spirit of good cheer at Christmas, and was reflected as the “Ghost of Christmas Present”, in Charles Dickens Festive classic A Christmas Carol, a great genial man in a green coat lined with fur who takes Scrooge through the bustling streets of London on the current Christmas morning, sprinkling the essence of Christmas onto the happy populace.
Folk tale depiction of Father Christmas riding on a goat.In other countries, the figure of Saint Nicholas was also blended with local folklore. As an example of the still surviving pagan imagery, in Nordic countries the original bringer of gifts at Christmas time was the Yule Goat, a somewhat startling figure with horns.
In the 1840s however, an elf in Nordic folklore called “Tomte” or “Nisse” started to deliver the Christmas presents in Denmark. The Tomte was portrayed as a short, bearded man dressed in gray clothes and a red hat. This new version of the age-old folkloric creature was obviously inspired by the Santa Claus traditions that were now spreading to Scandinavia. By the end of the 19th century this tradition had also spread to Norway and Sweden, replacing the Yule Goat. The same thing happened in Finland, but there the more human figure retained the Yule Goat name. But even though the tradition of the Yule Goat as a bringer of presents is now all but extinct, a straw goat is still a common Christmas decoration in all of Scandinavia.”

Og debatten rundt “løgnen” om Julenissen:
“Pedagogical debate about lying to children
“ The adults they count on to provide reliable information about the world introduce them to Santa. Then his existence is affirmed by friends, books, TV and movies. It is also validated by hard evidence: the half-eaten cookies and empty milk glasses by the tree on Christmas morning. In other words, children do a great job of scientifically evaluating Santa. And adults do a great job of duping them.[69] ”

Woolley posits that it is perhaps “kinship with the adult world” that causes children not to be angry that they were lied to for so long.[69] The criticism about this deception is not that it is a simple lie, but a complicated series of very large lies.[70] The objections to the lie are that it is unethical for parents to lie to children without good cause, and that it discourages healthy skepticism in children.[70] With no greater good at the heart of the lie, it is charged that it is more about the parents than it is about the children. Writer Austin Cline posed the question: “Is it not possible that kids would find at least as much pleasure in knowing that parents are responsible for Christmas, not a supernatural stranger?”[70]

Others, however, see no harm in the belief in Santa Claus. Psychologist Tamar Murachver said that because it is a cultural, not parental, lie, it does not undermine parental trust.[71] The New Zealand Skeptics also see no harm in parents telling their children that Santa is real. Spokesperson Vicki Hyde said, “It would be a hard-hearted parent indeed who frowned upon the innocent joys of our children’s cultural heritage. We save our bah humbugs for the things that exploit the vulnerable.”[71]

Dr. John Condry of Cornell University interviewed more than 500 children for a study of the issue and found that not a single child was angry at his or her parents for telling them Santa Claus was real. According to Dr. Condry, “The most common response to finding out the truth was that they felt older and more mature. They now knew something that the younger kids didn’t.”[72]”
http://en.wikipedia.org/wiki/Santa_Claus

DVS det er mer eller mindre “akseptabelt” i samfunnet å lyve til barna om noe, vi (foreldra) har håndfaste bevis på, ikke eksisterer, så lenge barna selv ikke tar noe “synlig” skade av det! :D

Denne mentaliteten ligger til grunn for all den løgnen som florer i samfunnet i landets “store” institusjoner; alt fra statsdepartementer til sentralbanken. I dette tilfelle er det “DE” som innehar foreldrerollen over “OSS” folket! ;)
Og dermed er det helt greit å lyve rett i trynet på oss, så lenge i statens “øyne”, er løgnen med på å etablere “riketssikkerhet”! :)

vantro
12 år siden
Svar til  arifkarim

It only takes about 50 contact hours to transmit basic literacy and math skills well enough that kids can be self-teachers from then on. The cry for “basic skills” practice is a smokescreen behind which schools pre-empt the time of children for twelve years and teach them the six lessons I’ve just taught you.

It is the great triumph of schooling that among even the best of my fellow teachers, and among even the best parents, there is only a small number who can imagine a different way to do things. Yet only a very few lifetimes ago things were different in the United States: originality and variety were common currency; our freedom from regimentation made us the miracle of the world; social class boundaries were relatively easy to cross; our citizenry was marvelously confident, inventive, and able to do many things independently, to think for themselves. We were something, all by ourselves, as individuals.

We’ve had a society increasingly under central control in the United States since just before the Civil War: the lives we lead, the clothes we wear, the food we eat, and the green highway signs we drive by from coast to coast are the products of this central control. So, too, I think, are the epidemics of drugs, suicide, divorce, violence, cruelty, and the hardening of class into caste in the U.S., products of the dehumanization of our lives, the lessening of individual and family importance that central control imposes.

Without a fully active role in community life you cannot develop into a complete human being. Aristotle taught that. Surely he was right; look around you or look in the mirror: that is the demonstration.

“School” is an essential support system for a vision of social engineering that condemns most people to be subordinate stones in a pyramid that narrows to a control point as it ascends. “School” is an artifice which makes such a pyramidal social order seem inevitable (although such a premise is a fundamental betrayal of the American Revolution). In colonial days and through the period of the early Republic we had no schools to speak of. And yet the promise of democracy was beginning to be realized. We turned our backs on this promise by bringing to life the ancient dream of Egypt: compulsory training in subordination for everybody. Compulsory schooling was the secret Plato reluctantly transmitted in the Republic when he laid down the plans for total state control of human life.

The Six-Lesson Schoolteacher
http://www.cantrip.org/gatto.html

Fant linken her:
Should Kids Be Bribed To Do Well In School?
http://news.slashdot.org/story/10/04/10/2049216

onormanns
onormanns
12 år siden
Svar til  arifkarim

helt enig arifkarim, religion er så korrumpert, også spesielt den kristne. eg har min indre tro på herren og kildeskrifter, men det som våre institusjoner lærer våre barn i dag er helt grusomt. det blir stående uten moralske holdepunkt, indoktrinert av alle mulige ting fra filmer, fantasi, falsk religion, evolusjons lære i skolen som ikke holder noen vitenskapelige mål. og de blir stående igjen med ingen tro, tro på at det finnes en kjærlig og mektig skaper, at de kan ha et personlig forhold i sitt indre til ham, at de ikke behøver å være redd de demoniske fantasier de har blitt indoktrinert med, hvordan skal et barn som utsettes for alt dette vite hva som er rigktig og galt, instutisjoner har tatt over deres opplæring mens foreldre kaver for å overleve i illuminates globale finansielle korrupsjon hvor vi i dag har har 80 prosent skattelegging fra staten for hver krone vi sirkulerer. vi tror vi er frie menn i norge og heldig som bor hetr som er en av verdens værste fascisitiske stater så vellyket at 99 % av befolkningen ikke kunne tenke seg at det er noe galt. vi er noen av de sykeste mennesker psykologisk, men skyhøy selvmordsstatistikk m.m. rigide og diskrimenerende mot alt utenfor.

her er en lite utsnitt av mine kommentarer eg i min kommende bok, det lille eg har oversatt fra min engelske:
************************************************************************************
Åpenbaringen: 2:6: Men dette har du, at du hater gjerninger til Nicolaitan (nikolaitten), som jeg også hater.

Så hvem hvor Nicolaitan, Nicolas; (Nico – hersk, Laitan – lekfolk “. Diakon Nicolas var forfatteren av kjetteri og den gnostiske sekten. Klemens av Alexandria renvasker Nicolas, og tilgodeskriver læren om promiskuitet). Deres undervisning var at Guds lov ikke gjelder i kjødet, fordi mennesket var ånd og kjød, og hva han gjorde i kjødet gjelder ikke for hans åndelighet. Er det vanlig i dag også? Det var Poseidon tilbedelse, guden i sjøen, Nicolai Tan. Har du hørt det navnet i dag? I dag tilber vi helligdommen av St. Nicolas(Nikolas)? (betydning “Beseiring av folket”, 270-346 e.Kr. og Nickar i templer av poseidon) Mirakelmannen, renome for hemmelig gave-giving og ble modell for Santa Claus (julenissen). Aktet blant katolske og ortodokse kristne, også æret av ulike anglikanske og lutherske kirker, skytshelgen for sjøfolk). Mulig fiktive av legend, men henvist de hellenistiske gjennom Diakon Nicolas, en sannsynlig Poseidon(babylon) infiltrert tilbeder, eller? Hm.
Nå som Jesus er vår Herre og Frelser, og vi feirer hans fødselsdag på hvilken dag? Den 24 Des. Nå sier Bibelen at gjeterne der ute på beitet, så det kunne ikke ha vært i desember. Fødselen av guden Zevs derimot var på 24 av Des. liksom Osiris, og alle de gamle gudene og som overguddommen også fra Orienten/østen, som tilba gjenoppstandelsen av solens oppstiging etter 3 dager i underverdenen fra 21 av Des. Nå hvis Christ-mas – bokstavelig, kristus-messen (juleaften) virkelig var fødselsdagen til Kristus, hvorfor feirer vi da Nicolas? Og hvem er det barna ber for sine gaver? Og han rir gjennom luften som de gamle gudene red gjennom himmelen på den 21nde desember, på en vogn, og hvis Zevs drevet av geiter, men hvis en nordisk gud av goterne ville det være av reinsdyr, eller aruna, solguden av Surya, med hester, (eller Cybel, eller Hellios, alle som etterligning av Elias’ transformasjon i bibelen og gjør dem om til hedensk symbologi ) og hans teology; Santa Claus, er allestedsnærværende, allvitende, kunne skjelne rett fra galt og var evig. Så barn i dag glemmer Kristus og si (“Father Christmas”) – julenissen, og vi elsker Nicolaitans (nikolaitten), rett eller galt? Men de tidligere apostoliske kristne foraktet dem.

Michelle
12 år siden

TAKK for en kjemeinformativ artikkel, virkelig interessant. For meg så er frimureri (toppnivået satanistisk bekreftet av Aleicter Crowley som mottaker av de største ordnene) samme greia som media (kontrollert av penger og industri) og lovbøker (kontrollert av politikere og penger) og katolisisme (blod byttet ut med vann og innunder frimureri) og scientologi (startet til minne om Aleister Crowley) og jødedommen (omskjærelser/fjerne jomfrudommen på guttebarn og groteske handlinger godtatt i Gamle Testamente og slakting av dyr ved å la de dø ved at blodet renner ut etter kutt) og koranen (omskjærelser/fjerne jomfrudommen på guttebarn og slakting av dyr ved å la blod renne ved kutt er satanistisk). Felles for alle disse religionene, er at den feminine energien, mors-energien, blir holdt vekke. Vi vet at kvinner ikke har adgang til frimureri på samme måte som menn! Jeg ser en likhet med forherligelse av skremsel og straffing og maktmisbruk i disse altså. Er det noen som kan motbevise at noen av påstandene mine har rot i virkeligheten, jeg synes også det er vanskelig å tro at alle disse religionene er styrt bare av maskulin-jeger-instinkt/testosteron/kontroll-energi, men har vanskelig å se et annet svar. Det betyr ikke at alle disse religionene nevnt er bare onde, men at de er i hovedsak styrt av en energi som ikke er ren kjærlighet, alle disse religionene har kjærlighet også på lavere plan, eller at de tar det inn for å bruke det som glansbilde. Prinsesse Diana ble jo åpenbart brukt og ofret da hun ikke ville samarbeide med makten bak makten lengre, hun skrev til og med et offentlig kjent håndskrevet brev rett før hun døde at Charles planla ulykke med henne i en bil. Grace Kelly ble også drept i en bilulykke, hun ville ikke betale inn penger lengre til en sekt hun var blitt dratt inn i. Prinsesse Diana ble drept ca. ett år etter skilsmissen fra Charles. Det finnes også enorme bøker med hundrevis av teorier på hvordan og hvorfor Marilyn Monroe ble drept. Jeg er ikke religiøs, jeg er fri, men er det en religion som jeg synes er spennende, så er det buddhismen. Har ennå ikke hørt noe negativt om den. Det jeg liker best er at menneskene ikke er hevet over andre når det gleder rase/legning/kjønn/funksjonshemning og heller ikke hevet over dyr med rett til å plage og drepe. Men så sa jo Buddha selv at det ikke var noen religion, men kjærlighet, han sa at man ikke skulle tilbe ham eller noen bøker, men få svarene selv – bli en buddha. Det er så vakkert!

evenfell
evenfell
12 år siden

Virkelig bra artikkel. Setter lyse på noe som flere har forsket på i flere og setter lyse på noe av galskapen som vi idag ser utfolde seg.
Det står en del om dette fenomenet også her: http://www.atlanteanconspiracy.com/search/label/Magic%20Mushrooms
og ikke minst er det veldig dekket av Jordan Maxwell

Det finnes imidlertid flere kulter fra gammelt av. Dette blir i meget stor grad dekket i serien oracles&origins av Michale Tsarion (spesielt i dvd nr5). Om dere ikke har sett denne så anbefales serien på det sterkeste. Over 60 timer foredrag. https://originsandoraclescatalog.orderport.net/22226469/productpage.asp?title=Program%205:%20Astro-Theology%20TEMPAMP%20Sidereal%20Mythology

Michelle
12 år siden
Svar til  evenfell

TAKK for de goe linkene, jeg har hørt litt på disse menneskene, og virkelig logisk og spennende og interessant informasjon! Jeg driver å leser litt David icke nå, man kan lese nesten hele hans bok her: http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/biggestsecretbook/biggestsecret.htm Mye av dette kan virke veldig skremmende og surrealistisk og negativt, men jeg tror at man har godt av å høre på hva folk sier før man gjør seg opp meninger selv uansett, man har godt av å høre på ulike synspunkter og trosretninger, deretter kan man selv prøve å se logikken og finne en sammenheng som stemmer overens med slik du selv vil leve. Jeg tror at mesteparten av frimurerne ville holdt seg milevis unna om de virkelig fikk vite hva som skjer på øverste nivå, men de blir testet og kommer aldri i nærheten der før de sverger og beviser null empati og deretter kun troskap og slave for satanismen..

evenfell
evenfell
12 år siden
Svar til  Michelle

Helt enig med at man absolutt bør høre folks mening. Møte informasjon med et åpent sinn. I motsetning til religion der du er påtvunget til å tro alt som din herre, din bibel, din prest sier, så er det viktigste budskapet til Michael Tsarion, ikke tro på det jeg sier, men hør på min tolkning og gå ut i verden og undersøk alt.

Kan også anbefale foruemt hans: http://www.redicecreations.com/mtsarforum/viewforum.php?f=2&sid=524d771c91edf3eb757cc2f92353ee1f

Trykk på de forskejllige områdene, er enormt med linker og filmer som dekker disse områdene, ikke bare hans eget arbeide, men til andre også.

Åge Grønning
Skribent
12 år siden

Tankevekkene artikkel. Menneskeheten har vært som sauer i flere tusen år som er blitt ledet av maktelitene i den innhegning som har passet dem best. Ett styringsredskap for å ha oversikt og full kontroll over folks forståelse av den konstruerte virkelighet. Den åndelige maktelite konstruerte i det tredje århundre en nyttig religion for folket basert på datidens vanligste oppfatninger av de åndelige strømninger.Det ble kjent som Kristendommen. Kristendommen er omtrent en kopi av Mithra kulten som man også finner likhets trekk i Amon Ra eller Horus kulten. Mange likhets punkter med dagens Kristendom

HORUS Jesus Kristus

Døpt i vann av Anup Døpt i vann av Johannes
Anup ble kalt døperen Johannes ble kalt døperen
Horus født i Annu som betyr brødplassen Jesus født i Betlehem
som betyr Brødhuset.
Horus ble kalt den gode hyrde Jesus ble kalt den gode hyrde
Horus ble kalt Guds lam Jesus ble kalt Guds lam
Horus ble identifisert med en løve Jesus — løven av Juda stamme
Horus ble identifisert med et kors Jesus ble korsfestet
Horus blir omtalt som barn da han var 12 – Jesus ble omtalt som barn da han var 12 år.
Horus ble døpt da han var 30 Jesus ble døpt da han var 30
Horus Krst ble han kalt Jesus Kristus
Horus var en manifestasjon av Gud som Guds sønn –
Jesus en manifestasjon av Gud.. Guds sønn.

Horus som kom for å oppfylle loven – Jesus kom for å oppfylle loven
Horus gikk på vannet. Jesus gikk på vannet
Horus hadde 12 disipler Jesus hadde 12 displer

Åge Grønning
Skribent
12 år siden
Svar til  Åge Grønning

Denne oppstillingen er litt mer oversiktlig

HORUS – Jesus Kristus

Døpt i vann av Anup. – Døpt i vann av Johannes
Anup ble kalt døperen. – Johannes ble kalt døperen
Horus født i Annu som betyr brødplassen. – Jesus født i Betlehem
som betyr Brødhuset.
Horus ble kalt den gode hyrde. – Jesus ble kalt den gode hyrde
Horus ble kalt Guds lam – Jesus ble kalt Guds lam
Horus ble identifisert med en løve. – Jesus — løven av Juda stamme
Horus ble identifisert med et kors. – Jesus ble korsfestet
Horus blir omtalt som barn da han var 12år – Jesus ble omtalt som barn da han var 12 år.
Horus ble døpt da han var 30 – Jesus ble døpt da han var 30
Horus Krst ble han kalt – Jesus Kristus
Horus var en manifestasjon av Gud som Guds sønn –
Jesus en manifestasjon av Gud.. Guds sønn.

Horus som kom for å oppfylle loven – Jesus kom for å oppfylle loven
Horus gikk på vannet.. – Jesus gikk på vannet
Horus hadde 12 disipler. – Jesus hadde 12 displer

Terje
Terje
12 år siden
Svar til  Åge Grønning

Ikke bare kristendom, alle religioner har en maktelite…. det viktigste våpenet for å sikre gjevn strøm av tilhengere er indoktrinering.

MortenB
MortenB
12 år siden
Svar til  Åge Grønning

Slik jeg ser det:
Horus hette egentlig Horon en Egyptisk “gud”, sønn av Asar’s kone Asta som “gjorde seg selv gravid” etter Asar’s død. Han var slekt av tronfølgen til Nibiru og Annunaki. Da han hadde en eldre sjel/ånd (spirit) enn folk på jorden ble han kalt gud av jordfolk. Han var også en kriger og det står at han vant et luftslag over Tilmun. Mye av livet hans ligner på Jesus, men han levde altså MYE mere en 2-tusen år siden.
Han var ikke noen gud eller en gud’s sønn, men i slekten til herskeren på Niburu og rådde over høy kunnskap og avansert teknologi.

Jesus hette egentlig Jmmanuel og var sønn av Mary, en jødisk kvinne og Gabriel, en mann fra Pleiadene som hadde spurt om Mary om hun var villig til å føde Jmmanuel for en svært viktig sak. (Josef ble svært sint men roet seg ned og tok likevel Mary til hustru etter at Gabriel forklarte han viktigheten av dette) De valgte en Jødisk kvinne, ikke for de var “guds utvalgte folk, men fordi de regnet Jødene som det folk som best passet til Jmmanuels oppgave. Gabriel var det Pleiadene kaller Ishwish som betyr “Konge av visdom” som vi kan oppnå når sjelen (spirit) er ca. 70 milliarder år (de fleste på Jorden er 60-100 millioner år)
Jmmanuel betyr “han med gudelig kunnskap”. Oppgaven hans var å lære menneskene om sannheten, “Creation”, skaperverket, at vi lever på jorden får i liv etter liv øke vår bevisshet, kunnskap og visdom slik at vår sjel/ånd (spirit) vokser og vi lever hvert liv på et høyere spirutuellt nivå. Og lære å leve etter skaperlovene.

Jeg slutter her mens tide er god og presiserer at dette er min personlig mening :) ALLE må tro det hjertet sier er riktig for dem.

Men altså, Horus (eller altså Horon) var (antakelig) en prins, uansett fra slekt fra Nibiru, var kriger og ønsker å herske vil jeg tro.
Jesus hette Jmmanuel og var kommet for å fortelle menneskene om sannheten og få oss ut av villfarelsen og mørket vi var inne i (eg er vel fortsatt)

onormanns
onormanns
12 år siden
Svar til  Åge Grønning

eg forstår, men dette er den infiltrasjonen som var ment til å detrone kristus, ingen steder i kildeskriftene er desse attributene gitt solgudene, dette er zeitgeist, jordan maxwell, michael tsarion, jesuitt, romersk katolisme, illuminate, theosofisk infiltrasjon. og vellykket sådan. se linkene nedenfor i dialogene. dette er lett å avkrefte har noe med kristus å gjøre. så vil dere finne løgneren så må dere ikke tro han heller for dette er new age satanisme kledd i falsk historisk drakt. men det er spennende å se at dere er kommet så langt fortsett å studer så vil dere bli veldig lykkelig overrasket for det er nettopp her den hemmelige orden av i dag avslører seg og kler seg i sannhetsbevegelsens drakt, taller 99 % riktig, men den 1 prosent rottegiften er nok til å drepe og blinde.

Cosmomind
Cosmomind
12 år siden

Kom til å tenke på hva forfatteren Graham Hancock ( Underworld, Supernatural m.fl) sier om utvidelse av vår bevissthet. Han mener jo at “the war on drugs” er den største bløffen som finnes.
Den er så velreggisert at dersom du sier ordet “drugs” ser de fleste for seg en narkoman som ligger i rennesteinen.
Han mener at årsaken til stigmatiseringen og de strenge straffene er at de som styrer vår supermaterialistiske verden ikke vil at vanlige folk skal oppdage at der finnes andre dimensjoner. Derfor har de bygget opp et enormt byråkrati og maktapparat for å holde oss borte fra denne viten.
Han har jo også et poeng i det at vi ikke er frie individer dersom vi som voksne mennesker ikke kan få lov til å utvide vår bevissthet i trygge settinger som ikke skader andre.
Når jeg tenker tilbake på de jeg har truffet som har prøvet Psyclobiner og lignende kan jeg forstå at eliten er redd for at vi skal bruke slike stoffer. De ser jo ut til å ikke bry seg med noe av denne verden, og det ser ut som om de aldri lar seg bringe ut av fatning, men ler og spøker med det meste.
Når jeg leste om Indigobarna og det ekstra genet de har som gjør at de blir mer bevisst enn vanlige folk tenkte jeg: Aha, kanskje det er det som er redningen for menneskeheten. Nietzches visjon om overmennesket!
Men så er altså løsningen så nære med håp for oss andre også!!
Hele folket på trip!!! :)

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  Cosmomind

“Det er ved utgangen av 2003 født ca. 526.000 barn i Norge med den nye tids indigofargete aura.
Utover dette er ca. 472.000 norske barn født i overgangsperioden 1987-1994, og de er utstyrt med en blandingsaura som inneholder elementer fra henholdsvis den gamle og den nye tids indigofargete aura.”
http://www.auratransformation.no/auraIndigo.htm

Jeg er visst født i 1987, er jeg Indigo med “farger” fra begge tider? :D

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  arifkarim

Har du ikke skjønt det før nå Arif :O?
Du har lært deg det norske språk bedre på få år en det vanlige norske innfødte klarer i løpet av et langt liv
Du besitter stor visdom og kunnskap innen alle felt og du sprer det videre som en vind til tusener av andre i blogger osv… :)
Du er en svært viktig brikke i polariseringsprosessen av dem u-polariserte, mange ser det som letteste veien og velge seg en fremtid fenglset i en liten bok sammen med dem negativt polariserte fra NTNU, Skepsis osv..
Du har sådd tusenvis av frø og være med og vekket sauer til og åpne sinnet sitt for og nå et høyere bevisthetsnivå

For og illustrere hvor ille det egentlig er så er her en liten historie der man lett kan dra paraleller til det som skjedde i høst der tusenvis av voksne sto timevis i kø sammen med barna sine for og bli injisert med kvikksølv, frostveske og haiolje mm
Eneste forskjellen er at han her het Jim Jones og ikke Jens Stoltenberg ;)

http://www.dagbladet.no/magasinet/2003/11/18/383861.html

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  smurfen

Jim Jones, var det ikke han som jobbet for CIAs “Mind Control” eksperimenter?
http://www.whale.to/b/jonestown1.html

Forresten, har du helt rett angående Indigobarna. De som er født før “meg”, har det mye lettere “å akseptere” seg inn i det gamle kapitalistiske onde systemet. Takket være kosmiske strålingen, kommer dagens unge til å vise sterk motstand mot sine foreldres latterlige tro på at alt går “bra” i verden, så lenge de selv suser av gårde med materiell rikdom.
En rapport fra FN avslører at arbeidsledigheten rammer de unge hardest:
“Produktivitet kontra sysselsetting
I løpet av de siste ti årene har den økonomiske veksten ført til høyere produktivitet snarere enn voksende sysselsetting. Mens produktiviteten i verden økte med 26 prosent, gikk antallet sysselsatte opp med 16,6 prosent.

Arbeidsledigheten rammer de unge hardest. Mer enn 86 millioner av de registrerte arbeidsledige i 2006 var under 24 år. 44 prosent av alle ledige i verden er i alderen 15 til 24 år.

ILO viser også til at forskjellene mellom kjønnene består. I fjor var 48,9 prosent av kvinner over 15 år i jobb, mens andelen sysselsatte blant menn over 15 år var 74 prosent.

ILO mener det er nødvendig å styrke sammenhengen mellom vekst og arbeidsplasser, slik at det kan skapes flere arbeidsplasser som gir tilstrekkelig inntekter til å leve at anstendig liv. Bare på denne måten kan vekst også føre til utvikling, heter det i rapporten.

– Å skape anstendige arbeidsplasser er den eneste bærekraftige måten å redusere fattigdommen på, mener ILO. Derfor blir dette målet; ”Full, produktiv og anstendig arbeid”, ett nytt satsningsmål for Tusenårsmålene i 2007.

Det er derfor nå på tide for myndigheter sammen med det internasjonale samfunnet i å nyttiggjøre seg av den økonomiske veksten i store deler av verden slik at den blir kanalisert inn i flere anstendige arbeidsplasser”
http://www.fn.no:8080/fn/ilo_informasjon/rekordhoey_global_arbeidsledighet

Merkelig at noen eldre tullinger lever fortsatt i blindtro på at det er “arbeid” som skaper verdier, og ikke produksjonen! :D

Aqwarrior
Aqwarrior
12 år siden

En god, informerende og tankevekkende artikkel syns jeg. Takk for den. Det er ingenting å si på ditt engasjement og din evne/vilje til å informere om aktuelle ting. Skulle imidlertid ønske at du kunne bruke litt mer tid på rettskrivingen din, for det er mye dårlig språk og grammatiske feil i artikkelen. For meg reduserer dette den gode leseopplevelsen ganske mye. Hva med å bruke et retteprogram eller få noen til å lese korrektur for deg før du publiserer?

Uenur
Uenur
12 år siden
Svar til  Freemind

He-he! Selvhøytidelighet er ingen dyd.Du består den testen Armin.

Aqwarrior
Aqwarrior
12 år siden

Her er en god video som går på mye av det samme som tas opp i artikkelen:
http://video.google.com/videoplay?docid=4410255898449014621&q=mushrooms&ei=g-ArSOb4L5GErgLlgtiKCg#

baugen
baugen
12 år siden

“Have you ever heard the saying that “History is written by the winners?” Those who win in the ongoing human power struggle simply write or rewrite history in order to make themselves look good and in order to support their ongoing agenda. If you have grown up in virtually any mainstream Christian church, you have been given a non-factual view of the history of Christianity. You have been given a view crafted by those who won the battle for control of the Christian religion, namely the power elite.

Why did the power elite have to pervert the original teachings of Jesus? Well, it is simple, really. They had to pervert Jesus’ teachings in order to use them as the basis for a religion. What is a religion? You have probably been told that a religion – or at least your religion – is an institution created by God or Jesus for the purpose of securing your eternal salvation. In other words, its purpose is to get you into another world. In reality, the true purpose of mainstream religion is to do something in this world, namely to allow the power elite to control the minds of the general population.

You might think this is an outrageous claim or that it applies to other religions, but not yours and certainly not the religion of Christ. Yet if you think this, you are ignoring historical facts. Consider a very simple question:

Why didn’t Jesus write down his teachings in the one and only “Gospel of Jesus?””

Les fortsettelsen—

http://www.askrealjesus.com/F_PervertTeach/AAPervertTeachMain.html

Sirus
Sirus
12 år siden

En god og interressant artikkel,Armin. Men jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne her..en hel utredning(denne artikkelen) i forhold til bibelen ville nok tatt mange “spaltemeter”. Det paaminner meg om hva Constantin gjorde(giftet kristendommen med det hedenske,=katolisismens far),og det jeg gjor naar jeg ikke klarer aa bestemme meg for hviket lordags godt jeg skal kjope paa Narvesen(Godter mix,godt&blandet,surt og sott etc).
Hvordan kan bibeln tolkes? Vel,hvis jeg ikke tar hensyn til struktur,typologi,serologi etc..saa kan jeg faa en bibelhistorie til aa ligne paa en Donald Duck pocket serie\historie. Dvs ta settninger\ord og vers ut av kontekst.
Derimot hvis jeg folger disse struktur regelene,som bibelen gir(bibelen forklarer sin egen symbolikk,og struktur.),kan jeg ikke(relativt) “tolke-meg-av-gaarde”. Slik Armin gjor her. Hadde du sett grunndig paa mine linker,saa hadde ikke missforstaaelsene oppstaatt..men ytterst faa gidder aa gjore det dessverre. Derfor vil flere slike artikkler komme.
Det som er viktig aa faa med seg her er at alt av dette materialet kommer fra boker som er skrevet av frimurere\katolske ordener el “forkledde” ateister(disse ser paa bibelen som sin ytterste fiende,fordi de tror Jesus er Satan. Den hellige gral er heller ikke bibelsk(kristendom),men katolsk\hedensk(Luciferisk doktrine).
Hvem er det som holder “koppen”(den hellige gral) i bibelen? Adventistene er de eneste gjenhverende protestantene i folge paven selv. Saa mye betyr sondagen for paven. Sol-dagen=hedningenes helligdag.
Den “hellige gral”:

http://amazingdiscoveries.tv/media/132/219-232K/
http://amazingdiscoveries.tv/media/133/220-232K/

onormanns
onormanns
12 år siden
Svar til  Sirus

du har såå rett Sirius. skal man være en ærlig dommer må man være villig til å se alle sider, dypt som overhode mulig. her virker de som det har tatt et standpunkt fra falske overbevisninger, og andre foretrekker å se seg selv som potensielle guder gjennom en åndelig utviklingslære uten å forstå at denne new age forkledingen, gitt østlig mystikk og som eg selv vandret i 20 år, har sitt opphav og er en enda nyere utgave fra de som kriget med bibelen og kristendom. de trengte en ny illusjon og lære som i alle sine prinsipper ville motgå kristus lære, reinkarnasjon, sjelens udødelighet (kalt kristen idoatry i skriften), mange herrer, læren om chiliocosm, at kristus var en av mestrene med kun 5 grads innvielse, mot maittrayas 8 grad. tilbakekomsten av hierarkiet i den nye tidsalder. alt dette kom blant annet gjennom den theosofiske læren til helena blavatsky og alice a bailey (som eg studerte også), som idag er FN offentlige lære med baha’i ordenen og som gir sin annerkjennelse til paven og co. jesuitt. eg sluttet å læse bibelen når eg var tyve eg kunne ikke forstå noe annet av den en bare en masse bla bla, untatt åpenbaringen da. kirken var et jevla trøttende gjesp med mumling og ritualer og tullprat, men eg hadde en indre kjærlighet til kristus alt fra 12 år, pga alt annet en skrift men fra en spiell bestemor som var meget spesiell (visjonær), og selv kritisk til sine kristne falsknere. og eg tilhører ingen kirke i dag heller.
så eg vandret på leting i over 20 år i alle religioner og lære, før eg kom runden rundt. i korthet hva eg hører folk tror om kristus lære og denne sopp forbindelen helt tullete, og det et av de nye angrep. den eneste religion eg ikke hadde personlig kjennskap og praktiserte var koran (men har nå studert den). og eg vil ikke kritisere noen trosrettning, eg bare håper de gjør det samme der også, at man går inn og studere og forstår hvordan og hvorfor andre tror. uansett alle har en tro, ateister har tro i aller høyeste grad. materialisme eller vitenskap eller den (jacobinske) humaniterisme som alle lyder vakkert men hvilke frukter ser vi av dem idag.
Så hvordan kan vi finne sannheten i denne dualitet og schisoide verden vi lever idag. vi har blir revet ifra hverandre av occulte makter, manipulert gjennom alle plan, og farligst er det åndelige som bryter ned menneskets moral, håp, mening med livet, med nye falske lærdommer. og aller mest og kanskje farligst av alt troen på at satan og ondskap som står bak dette ikke eksisterer. den fullkomne naivitet.
Var det sant allikavel hva kristus sa at den siste krigen skal være mellom høyere makter og prinsippalier.
Iallefall mine brødre en ting enes vi om; den korrupte eliten og makten i verden og deres agenda, og noen sitter med dyp innsikt derinn, og i dette forumet må alle være åpen mot den sannhet hver enkelt holder, uten den vil vi også stå splittet igjen mot dette dyret.

onormanns
onormanns
12 år siden
Svar til  Sirus

ellers bare en detalje info Sirus. riktig at konstantine inngjekk kompromissser men historien er rundt the council of nicea er ganske misforstått her et lite utsnitt fra min engelske bok eg ikke har fått oversatt:
og vi må få ut litt konsentrert informasjon:

****************
Re:2:14: But I have a few things against thee, because thou hast there them that hold the doctrine of Balaam, who taught Balac to cast a stumblingblock before the children of Israel, to eat things (meat) sacrificed unto idols, and to commit fornication. (see. Thyatira)

– Well this was the time when this compromise came about and we are told they where dwelling where Satan was seated, O’boy! Here a new doctrine came about to lead the people astray and they would start serving other gods. And here is God warning our Christian church as well, as we shall come to see. Doctrine of Balaam is the spiritually unchaste; marriage with the world, spiritual compromises.
Some say; “compromise came about with Constantine who said; let us not have this constant battle between paganism and Christianity lets marry the churches and issued a medallion showing on one side serving Jesus Christ and the other side a pagan deity. But Constantine had a problem do you know which? The word of god which cuts like a double edge sword, so he got his “priest” Licinius to rewrite portions of the bible, making Jesus equal to their deities so that a marriage between the religions became possible, 50 copies where made and sent out and it was an ecumenical document.”
His role is much misunderstood, he issued an “edict of toleration” of religion, possible became Christian himself, reduced killing of unwelcomed children, abolished crucifixion, advanced Christians to high offices, assume headship of the church, declared Sunday as day of worship (trying to unify the empire), reduced slavery and ceased gladiator fights. 330 AD: He moved the capital to the empire of Byzantium, calling it Constantinople (Istanbul), to get away from overly paganism.
In the 4th century, the Christian Church was wracked with controversy over the divinity of Jesus Christ, his relationship to God the Father, and the nature of the Trinity. In 325, Constantine I convened the Council of Nicea, which asserted that Jesus, the Son, was equal to the Father, one with the Father, and of the same substance (homoousios in Greek). The council condemned the teachings of the theologian Arius: that the Son was a created being and inferior to God the Father, and that the Father and Son were of a similar substance (homoiousios in Greek–a difference of one iota) but not identical (Nontrinitarian). Despite the council’s ruling, controversy continued. By the time of Theodosius’ accession, there were still several different church factions that promoted alternative Christology.

Re:2:15: So hast thou also them that hold the doctrine of the Nicolaitans, which thing I hate.
Re:2:16: Repent; or else I will come unto thee quickly, and will fight against them with the sword of my mouth.
Re:2:17: He that hath an ear, let him hear what the Spirit saith unto the churches; To him that overcometh will I give to eat of the hidden manna, and will give him a white stone, and in the stone a new name written, which no man knoweth saving he that receiveth it.

First they hated the doctrines to the Nicolaitans no they accepted them; compromise is the greatest evil of all, because it is so deceptive and that was the worship that came in at Pergamos, and compromises between error and truth must be rejected and the word be made eternal in the heart.
The actual marriage of churches, or the church and the world, came more about in 378 AD with Theodosius (the last emperor of both the Eastern and Western Roman Empire) and Damasus. He promoted Nicene Trinitarianism within Christianity and Christianity within the Empire. On 27 February 380, he declared “Catholic Christianity” the only legitimate imperial religion, ending state support for the traditional Roman religion. Heathenism became Christianized; pagan temples became Christian churches, heathen festivals where converted into Christian ones. Pagan priest slipped into offices as Christian priests. Change was mostly nomenclature. What prosecution did not accomplish marriage to the world did, ambition to rule, heathenism, and pomp emerges in the world church.
*****************************************************

Re:2:20: Notwithstanding I have a few things against thee, because thou sufferest that woman Jezebel, which calleth herself a prophetess, to teach and to seduce my servants to commit fornication, and to eat things (meat) sacrificed unto idols.

– So the reproof was that they tolerated idolatry, Jezebel, 1kings 18:13- (meaning ‘The Prince Baal exists’), daughter of Eth-Baal, king of Sidon, priest of Astarte. Married King Ahab, to seal a trade alliance between Israel and Phoenicia, she sought to exterminate prophets of YHWH and ushered in the worst periode in the Old Testament. Worshipper of Baal and Astarte (Ashtoreth ( Judg 2:13; 10:6 cf. 1 Sam 31:10; 1 Kgs 11:5,33). The Groves (phallic symbols) in Deut 16:21. The Abomination of Sidonians (2 Kgs 23:3,6,7; Ezek 36:15). “Queen of Heaven”: A Babylonian concept (Jer 7:18; 44:15-30).
The church went into a relation with paganism and suffered as she prophesied, preached or also meaning to receive vision, became unfaithful to God and eating and drinking of sacrifice unto idols, i.e. fornication. It is interesting that the pagan (Baal) deities Backus, Zeus and Osiris where worshipped with round wafer bread symbolizing their bodies. Did that come into that church system at that time? Well it did! Reading about Ahab and Jezebel on Naboth’s Vinyard, (1kings 18:13-)where she obtained his land through (parable of medieval history and the Dark Ages) inquisition. And jezebels death (2 kings 9-30-37)

Re:2:21: And I gave her space to repent of her fornication; and she repented not.

It seems that God gave her lots of time to repent, 1000 years?, but the sad story is she repented not.

Re:2:22: Behold, I will cast her into a bed, and them that commit adultery with her into great tribulation, except they repent of their deeds.

So this system will not change so God will have to take the light away, it is a problematic system.

Re:2:23: And I will kill her children with death; and all the churches shall know that I am he which searcheth the reins and hearts: and I will give unto every one of you according to your works.

So out of the system there will be children as apostate as she was, a remnant of Thyatira, so if works is the criteria He would judge by your works, and if by idolatry such it will be judge accordingly.

Re:2:24: But unto you I say, and unto the rest in Thyatira, as many as have not this doctrine, and which have not known the depths of Satan, as they speak; I will put upon you none other burden.

To know the depths of Satan; Babylonian cults, does it mean that you have to be initiated into the secrets of occultism? We have to know where this depth of occultism is seated today, having the power to condemn to death. We see the triple crown over from Medo-Persia representing the gods of the heaven, the earth and the nether world used by the pope today.
Here the Castilian pillar of the obelisk erected by Pope Sixtus V in 1589 in the center of Piazza del Popolo in Rome, and is the pagan symbol from Egypt for the missing penis, Fallis of Osiris and put into the centre of the oval square, the female.
But in our thesis it is seated in which church? The church of the middle ages! But there where some that resisted this occultism and let them not become their religion, combining the “Christian” church with pagan religion. This we will bring a thesis about in the chapter of “The struggle of the Bible”
• The ceremonies, rites, titles, vestments…celibate priests, Mariolatry, image and crucifix worship, veneration of saints, adoration of the host… papal infallibility, transubstantiation, etc…all idolatry thinly veneered by Christian nomenclature.

Papacy; you wont understand the history of Europe unless you understand the tension between the Vatican and the various kings in Europe, as the Vatican aspired to temple authority more than religious authority. There is no historic evidence whatsoever that Peter was a Bishop of Rome. His own foreboding; 1 peter 5:3 “neither as being lords over (God’s) heritage, but being ensamples to the flock.”
Silvester I (314-335) was Bishop of Rome when Constantine virtually
made Christianity the state religion of the Roman Empire. Constantine
regarded himself as head of the church, calling and presiding over the
Council of Nicaea (A.D. 325). The Bishops of Alexandria and Antioch
were accorded full jurisdiction over their provinces, as was the Roman
Bishop over his, without even a hint that they were subject to Rome.
By the end of the 4th century the churches and bishops had come to be
largely dominated from five primary centers: Rome, Constantinople,
Antioch, Jerusalem, and Alexandria.
These Bishops had come to be called Patriarchs, of equal authority, each
in control of their own province. After the division of the Empire (A.D.
395), Antioch, Jerusalem, and Alexander came to acknowledge the
leadership of Constantinople. Subsequently, the struggle between
Constantinople and Rome began.
The Struggle for Supremacy
Siricius (395-398), Bishop of Rome, in his lust for worldly power claimed
universal jurisdiction over the church. But unfortunately for him, in his
day the Empire divided (395 A.D.) into two separate empires, East and
West.
[This struggle remains to this day: it is the root of the bloodshed in the
Croatia-Bosnian-Serbian conflict in the region of Yugoslavia today.
There are three ethnic traditions, three religions, three different sources
of support: the Roman Catholics, the Eastern Orthodox, and the Muslims.
There is no “high ground”: they all have accumulated atrocities
over the past 1500 years.]
Leo I (440 – 461)
These “jawbone” attempts continued until Leo I (440-461), whom some
historians regard as the first pope. The east was beset with controversies;
the west, under weak emperors, was breaking up before the
barbarians. He obtained from Emperor Valentinian III imperial recognition
for his claim as Primate of All Bishops (445). In 452 he persuaded
Attila the Hun to spare the city of Rome. In 455 he induced Genseric the
Vandal to have mercy on the city. His reputation was made. He declared
Page 62 Page 63
himself Lord of the Whole Church, advocated exclusive universal papacy,
resistance to his authority was a sure path to Hell, and he advocated the
death penalty for heresy. However, the Ecumenical Council of Chalcedon
(451), composed of bishops from all over world, had given the Patriarch
of Constantinople equal prerogatives with the Bishop of Rome
Rome
Simplicius (468-483) was the Roman “Pope” when the Western Empire
came to an end (476). Free of civil authority, the fragmented kingdoms
of the barbarians left ample opportunity for individual advantageous
alliances, and, ironically, the Pope became the most commanding figure
in the West.
Gregory I (590-604) is regarded by many as the first Pope. He appeared
at a time of political anarchy throughout Europe. His conspicuous
leadership over the various kings stabilized the times. He labored
unceasingly over the purification of the church, deposed neglectful or
unworthy bishops, opposed the sale of offices (“simony”), etc. In his
personal life he was a good man, one of the purest and best of the popes.
If more had been as he was the world would have a different estimate of
the papacy.
Charlemagne
Zacharias (741-752) was instrumental in making Pepin, father of
Charlemagne, King of the Franks (a Germanic people occupying western
Germany and northern France). Stephen II (752-757) requested Pepin to
lead his army to Italy and conquer the Lombards, which had pillaged
Italy. He succeeded and gave a large part of central Italy to the Pope,
which was the beginning of the Papal States, a temporal dominion which
continued for 1100 years (until King Victor Immanuel returned these
lands to the Kingdom of Italy in 1870.) Pepin’s son, Charlemagne, (who
was also the grandson of Charles Martel, who had saved Europe from
Islam by his victory at the Battle of Tours, 732) was one of the greatest
rulers of all time. He reigned 46 years with many wars and conquests of
vast magnitude. His realm included what is now Germany, France,
Switzerland, Austria, Hungary, Belgium, and parts of Spain and Italy.
He helped the Pope and the Pope helped him. He was one of the greatest
influences in bringing the Papacy to a position of world power. After
Charlemagne’s death, the Treaty of Verdun (843) divided his empire into
what became the foundations of Germany, France and Italy, and a
ceaseless struggle between the Popes and the German and French kings
began. The “Holy Roman Empire” lasted 1000 years until Napoleon
brought it to an end in 1806.
The Isidorian Decretals
Nicholas I (858-867) was the first Pope to wear a crown. It was about this
time (857) that a book appeared, “The Isidorian Decretals,” which
purported to be letters and decrees of Bishops and Councils of the 2nd
and 3rd centuries. (Centuries later they were discovered to be deliberate
forgeries.) They were designed to exalt the power of the Pope, stamping
the Papacy with the authority of antiquity, antedating the Pope’s
temporal power by five centuries. They are regarded as the most colossal
literary fraud in history.
The Great Cleavage
Up to 869 all Ecumenical Councils had been held in or near Constantinople,
and in the Greek language. Nicholas undertook to interfere in the affairs
of the Eastern Church. He excommunicated Photius, Patriarch of
Constantinople, who in turn excommunicated him. The claims of the
Roman Church became unbearable and the East finally separated itself.
(The breach became wider through the centuries. The brutal treatment
of Constantinople by the armies of Pope Innocent II during the Crusades,
and the creation of the dogma of Papal Infallibility in 1870
deepened the chasm even more.)
9th century: Eastern Church separated itself from the West (Rome). The
East: Primitive Christianity + Greek & Oriental paganism. The West:
Primitive Christianity + Greek & Roman paganism.
The Rule of the Harlots (904-963)
The 200 years between Nicholas I and Gregory VII (870-1050) are called
the “midnight of the Dark Ages.” Bribery, corruption, immorality, and
bloodshed mark this blackest chapter of the church.
Sergius III (904-911) had a mistress, Marozia. She, her mother Theodora,
and her sisters filled the Papal chair with paramours and bastard sons and
turned the Papal den into a den of robbers. This is called in history “the
Rule of the Harlots” (904-963).
John X (914-928) was brought from Ravena to Rome and made Pope by
Theodora for her more convenient gratification. He was smothered to
Page 64 Page 65
death by Marozia, who then in succession raised to the Papacy Leo VI
(928 929), Stephen VII (929-931), and John XI (931-936), her own
illegitimate son.
Another of her sons appointed the four following Popes: Leo VII (936-
939), Stephen VIII (939 942), Martin III (942-946), and Agapetus II (946-
955). John XII (955-963), a grandson of Marozia, was guilty of almost
every crime; he violated virgins and widows, lived with his father’s
mistress, made the Papal Palace a brothel, and was killed while in the act
of adultery by the woman’s enraged husband.
The Descent Continues (1012-1047)
Benedict VIII (1012 -1024) and John XIX (1024-1033) bought the Office
of the Pope with open bribery. Benedict IX (1022-045) was made Pope
as a boy 12 years old, through a money bargain with the powerful families
that ruled Rome. He committed murders and adulteries in broad daylight;
robbed pilgrims on the graves of martyrs; a hideous criminal, the people
drove him out of Rome. Some call him the worst of all the Popes.
There were three rival Popes in 1045 – 1046: Benedict IX. Gregory VI, and
Sylvester III. Rome swarmed with hired assassins; the virtue of pilgrims
was violated. Clement II (1046-1047) was appointed Pope by Emperor
Henry III of Germany “because no Roman clergyman could be found who
was free of the pollution of simony and fornication.”
Golden Age of Papal Power (1049-1294)
The cry for reform was answered by Hildebrand who led the Papacy into
its Golden Age (1049-1294). He controlled five successive administrations
prior to his own: Leo IX (1049-1054); Victor II (1055-1057); Stephen
IX (1057-1058); Nicolas II (1059 1061); and Alexander II (1061-1073). He
became Gregory VII (1073-1085) and undertook a major reform, especially
simony. Practically all bishops and priests purchased their offices
from the kings and this brought him in conflict with King Henry IV,
Emperor of Germany. Devastating wars followed and Italy was devastated
by the opposing armies. Gregory was eventually driven from Rome
and died in exile. But he had succeeded in making the Papacy independent
of Imperial power.
Innocent III (1198-1216)
Innocent III (1198-1216) was the most powerful of all the Popes. He
claimed to be “Vicar of Christ,” “Vicar of God,” “Supreme Sovereign over
the Church and the World.” “All things on earth and in heaven and in
hell are subject to the Vicar of Christ.” The kings of Germany, France,
England, and practically all the monarchs in Europe obeyed his will,
including the Byzantine Empire. Never in history has any one man
exerted more power. He ordered two crusades; decreed transubstantiation,
confirmed auricular confession, declared papal infallibility, condemned
the Magna Carta, forbade the reading of the Bible in the
vernacular, instituted the Inquisition, ordered the extermination of
heretics, etc. More blood was shed under his direction and that of his
immediate successors than in any other period of church history (except in
the Papacy’s effort to crush the Reformation in the 16th and 17th centuries).
The Inquisition
Called “The Holy Office,” it was instituted by Pope Innocent III and
perfected by Pope Gregory IX. Under it everyone was required to inform
against heretics. Anyone suspect was liable to torture, without knowing
the name of his accuser. The proceedings were secret. The Inquisitor
pronounced sentence and the victim was turned over to civil authorities
to be imprisoned for life or to be burned. The victim’s property was
confiscated and divided between the church and the state.
The Inquisition claimed vast multitudes of victims in Spain, Italy,
Germany, and the Netherlands and did its most deadly work against the
Albigenses.
The Albigenses, or Carthari, in southern France, northern Spain and
northern Italy preached against the immoralities of the priesthood,
worship of saints and images, completely rejected the clergy and their
claims, opposed the claims of the Church of Rome, made great use of the
Scriptures, and lived self-denying lives with a great zeal for moral purity.
By 1167 they embraced a majority of the population of southern France
and were very numerous in northern Italy. In 1208 Pope Innocent III
ordered a crusade in which the bloody war of extermination utterly wiped
out town after town—the inhabitants murdered without discrimination—
until all of the Albigenses were utterly wiped out.
The Waldenses, a similar but not identical group in the same region
emphasizing Bible reading and rejecting clerical usurpation and profligacy
were similarly wiped out (but for the few survivors in the Alpine
Valleys southwest of Turin who are now the leading Protestant body in
Italy). It is recorded that in the 30 years between 1540 and 1570 no fewer
than 900,000 Protestants were put to death by the Pope’s war for the
extermination of the Waldenses.
Page 66 Page 67
For 500 years the Inquisition was the most diabolical thing of human
history. For its record, none of the subsequent line of “holy” and
“Infallible” Popes have ever apologized. Rather, their leadership and
instigators have been elevated to sainthood.
Boniface VIII (1294-1303)
Boniface VIII (1294-1303), in his famous Bul, Unam Sanctam, he said,
“We declare, affirm, define, and pronounce that it is altogether necessary
for salvation that every creature be subject to the Roman Pontiff.”
(However, he was so corrupt that Dante, who visited Rome during his
pontificate, called the Vatican a “sewer of corruption,” and assigned him,
along with Nicolas III and Clement V, to the lowest parts of Hell.)
French Control of the Papacy (1305-1377)
The Papacy had been victorious in its 200-year struggle with the German
Empire, but met their match in Philip the Fair, King of France, with whom
the history of modern France begins
After the death of Pope Benedict XI, the Papal Palace was removed from
Rome to Avignon on the south border of France and for 70 years the
Papacy was the mere tool of the French Court (1305-1377)
For the next 40 years there were two sets of Popes, one at Rome and one
at Avignon, each claiming to be “Vicar of Christ,” hurling anathemas and
curses at each other.
Renaissance Popes (1410-1503)
John XXIII (1410-1415), called by some the most depraved criminal who
ever sat on the Papal throne, was guilty of almost every crime. As
Cardinal in Bologna, 200 maidens, nuns and married women fell victim
to his amours; as Pope he violated virgins and nuns; lived in adultery
with his brother’s wife; was guilty of sodomy and other nameless vices;
bought the Papal Office; sold Cardinalates to children of wealthy
families; and openly denied the future life.
Pius II (1458-1464) was said to have been the father of many illegitimate
children, spoke openly of the methods he used to seduce women,
encouraged young men, and even offered to instruct them in methods
of self indulgence. Paul II (1464-1471) “filled his house with concubines.”
Sixtus IV (1471-1484): sanctioned the Spanish Inquisition, decreed
that money would deliver souls from Purgatory, was implicated in
a plot to murder Lorenzo de Medici and others who opposed his policies,
and used the Papacy to enrich himself and his relatives. He made eight
of his nephews Cardinals while some of them were mere boys. In wealth
and pomp he and his relatives surpassed the old Roman families.
Innocent VIII (1484-1492) had 16 children by various married women. He
multiplied church offices and sold them for vast sums of money, decreed
the extermination of the Waldenses, appointed the brutal Thomas of
Torquemada Inquisitor General of Spain, and ordered all rulers to deliver
up heretics to him.
Alexander VI (1492-1503) is called the most corrupt of the Renaissance
Popes: licentious, avaricious, depraved; he bought the Papacy, made
many new cardinals for money, had a number of illegitimate children
whom he openly acknowledged and appointed to high church office
while they were yet children—and they with their father murdered
cardinals and others who stood in their way. He had for a mistress a sister
of the cardinal who became the next Pope, Pius III (1503).
Martin Luther
In the year 1483 in Eisleben, Saxony, a baby boy was born to a poor coal
miner. As he grew up and observed the poverty of his father, this boy,
named Martin, chose to pursue a different vocation. He decided to
become a lawyer and, in 1501, entered the University of Erfurt, where he
excelled in his studies.
As he came to the end of his schooling in 1504, an event took place which
changed his life. While he was walking the campus grounds, a storm
broke so forcefully that Martin fell on his face in fear. The thunder was
deafening and lightning struck all around him, including a tree next to
him. Instinctively, he cried out to the patron saint of coal miners, whose
name he had heard invoked during his childhood, “Saint Anne! Save me
from the lightning. If you save me I will become a monk.” Shortly
thereafter the storm stopped.
Being a man of his word, Martin withdrew from Law school and entered
an Augustinian monastery where he applied himself so diligently that
he obtained a Doctorate of Theology within a few years. But the more
he studied, the more troubled his heart became; for although he was
becoming an expert in theology, he lacked peace personally. The
question he repeatedly wrote in his diary was: “How can a man find favor
with God”?
Page 68 Page 69
Disillusioned by a visit to Rome, Habbakuk 2:4 become his life text and
on Oct 31, 1517, Luther nails 95 theses to the door at Wittenburg College.
On. Dec 10, 1520, Bull excommunicated Luther, “retract within 60 days
or death.” Luther burned it publicly and the Reformation is born.
The Centuries of Wars
Diet of Worms: 1521; Charles V, Emperor of “the Holy Roman Empire”
(Germany, Spain, Netherlands and Austria) summoned Luther to appear.
“Here I stand; I can do naught else; so help me God.”
The Centuries of Wars began:
• The war on the German Protestants (1566-1609)
• War on Protestants of Netherlands (1566-1609)
• Huguenot Wars in France (1572 -1598)
• Philip’s attempt against England (1588)
• Thirty Years War (1618-1648)
All these wars were started by Roman Catholic Kings urged on by the
Pope and Jesuits for the purpose of crushing Protestantism. The
thousands killed at the hands of the Caesars of Pagan Rome are
dwarfed by the millions killed at the hands of the Vatican.
The Reformation Popes
Julius II (1503-1513) was called the Warrior Pope. The richest of the
cardinals with vast income from numerous bishops and church estates,
he bought the Papacy. He attained and personally led vast armies and
issued indulgences for money.
Leo X (1513-1521) was Pope when Luther started the Protestant Reformation.
He was made an Archbishop at 8; a Cardinal at 13; was appointed
to 27 different church offices, which meant vast income, before he was
13. He appointed Cardinals as young as 7. He maintained the most
luxurious and licentious court in Europe. This voluptuary reaffirmed the
Unam Sanctam, in which it is declared that every human being must be
subject to the Roman Pontiff for salvation. He issued indulgences for
stipulated fees and declared the burning of heretics a divine appointment.
Adrian VI (1522-1523). Paul III (1534-1549) had many illegitimate
children. A determined enemy of the Protestants, he offered Charles V
an army to exterminate them.
The Jesuits
Rome’s answer to the Lutheran secession: the Inquisition under the
leadership of the Jesuits, an order founded by Ignatius Loyola, a
Spaniard, on the principle of absolute and unconditional obedience to
the Pope, having its object the recovery of territory lost to Protestants
and Muslims and the conquest of the entire heathen world for the Roman
Catholic Church. Their supreme aim: the destruction of heresy—that is,
thinking anything different from what the Pope said or thought. For this
accomplishment anything was justifiable: deception, immorality, vice, even
murder.
In France they were responsible for St. Bartholomew’s Massacre;
persecution of the Huguenots, revocation of the Toleration Edict, and
the French Revolution. In Spain, Netherlands, south Germany, Bohemia,
Austria, Poland, and other countries they led in the massacre of untold
multitudes, and thus saved the Papacy from ruin.
St. Bartholomew’s Massacre
St. Bartholomew’s Massacre: Catherine de Medici, mother of the King,
an ardent Romanist and willing tool of the Pope, gave the order and on
the night of August 24, 1572, 70,000 Huguenots were massacred. There
was great rejoicing in Rome. The Pope and his College of Cardinals went
in solemn procession to the Church of San Marco and ordered the Te
Deum to be sung in thanksgiving; he then struck a medal in commemoration
of the massacre and sent a Cardinal to Paris to bear the King and
Queen-Mother the congratulations of the Pope and Cardinals.
Evangelicals & Catholics Together
The most significant event in 500 years of church history: March 29, 1994:
Joint declaration “Evangelicals and Catholics Together: The Christian
Mission in the Third Millennium.” The compromise of the Gospel lies at
the heart of the agreement. But the Gospel hasn’t changed.
A Surprising Acknowledgment
May 21, 1995: the Pope asked forgiveness for all wrongs and crimes
committed and permitted by the Roman Catholic Church throughout
their history.
Re:2:25: But that which ye have already hold fast till I come.

So here is a reference to the coming of Christ, and for the first promise in the letters of his second coming.

Re:2:26: And he that overcometh, and keepeth my works unto the end, to him will I give power over the nations:

Re:2:27: And he shall rule them with a rod of iron; as the vessels of a potter shall they be broken to shivers: even as I received of my Father.
Re:2:28: And I will give him the morning star.
Here is the promise for the first time inside the body of the letter as with the following churches, important point.
Re:2:29: He that hath an ear, let him hear what the Spirit saith unto the churches.

smurfen
Moderator
12 år siden

Du glemte og ta med en av dem viktigeste bevisene i artiklen din Armin :)

Vikingene må du ikke glemme, dem spiste rød fluesopp til den store gullmedalje for og bli forvandlet til Berserker før dem gikk i kamp, det forvandlet dem til noen fryktøse villdyr som løp rett frem og herjet vilt i motstanderenes rekker å skremte vannet av dem
CIA prøvde vel på liknende eksprimenter på egne soldater med LSD uten stort hell
Soldatene gikk rundt i svime og flirte og lo av halisunasjoner, andre fikk bad tripp og løp og gjemte seg for flyvende demoner osv he he
Dem har oppnådd mye bedre resultater med Amfetamin og Kokain lignede stoffer da der soldatene kan slåss i ukevis uten søvn og mat men med triste bivirkninger
Villdyr som går berserk egner seg heller ikke så bra til Jagerflygere, Tanksførere, U-båtkapteiner osv…
Kriger utkjempest ikke akkurat på samme måte som før i tiden :)

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden

Knakende spennende artikkel.
Bare en liten korrigering angående tindalder.

Omkring 2200 år før Kristus gikk vårjevndøgn fra Tyrens tegn og inn i Værens tegn. Astrologene mente at man gikk over fra Værens til Fiskenes tidsalder ved konjunksjonen mellom Saturn og Jupiter i Fiskenes tegn, syv år før vår tidsregnings begynnelse. Vi er nå i overgangsfasen fra Fiskenes til Vannmannens tidsalder – eller New Age som det kalles. Symbolikken i Mithrastemplene beskriver overgangen fra Tyrens til Værens tidsalder, og Mithras ble holdt for å være den som styrer tidsaldrene og menneskenes vandring gjennom rekken av tidsepoker. Av andre elementer fra Mithraskulten kan vi nevne: i følge legenden ble han født 25. desember i en underjordisk hule av en jomfru, mens noen gjetere var vitne til fødselen og kom med gaver til barnet. Mithras døde ikke, men dro levende opp til himmelen. Han var en solgud og ble følgelig æret på søndagen, som er solens dag. Sentralt i Mithrasdyrkelsen var dåpsritualer og et hellig måltid med brød og vin. Ut fra dette er det forståelig at Konstantin den Store som ble omvendt til kristendommen i år 312, kunne gi ut mynter med bilde av Mithras i år 320 uten motforestillinger, og at det viktigste symbolet i tidlig kristendom ikke var korset, men fisker. Det må tilføyes at esoterisk kristendom ikke ser på Jesus Kristus kun som innlederen av Fiskenes tidsalder, men også som et vendepunktet i menneskehetens utvikling.

Dette er faktisk henter fra nettsiden til rosenkorsordenen;)
http://www.amorc.no/history/Antikken.htm

Ellers så er vintersolvervet 21/22(død) og joulen 24/25(ny fødsel)

apek
apek
12 år siden

http://www.shathor.com/am.html

Denne artikkelen vil du nok sette pris på, Armin. Jeg ser også at den ligger på sjaman.com i Plantelære, men dette er orginalen.

ItZsaiN
ItZsaiN
12 år siden

Jeg har helt utforsket litt med forskjellige saker (ikke noe farlige saker som heroin eller kokain såklart), men sopp (fluesopp innkludert) og cannabis. Og noe av det føste jeg la merke til er at dette kan kobles veldig mye til religion og mye av dagens samfunns tradisjoner. Slik som nisser og alver med sopper rundt seg. Stort og smått blir vridd.

Prøvde også ut Salvia noen ganger, og på de forsøkene forstod jeg veldig godt hvorfor aztecerene valgte akkurat den kunst metoden de gjorde. Med fjes i stener, pyramider o.l. Viss du får en sterk “tripp” så vil du føle deg som et ubevegelig objekt. Selv såg jeg for meg at jeg var en sten som smeltet, med alver/nisser som bygget en pyramide av stenene. Og jeg var den ene stenen som smeltet og ble den uregulære. Det er uten tvil de mest skremmende men samtidig de mest spektakulære 15min i mitt liv.

Det er uten tvil i min mening at religiøse symboler har brukt hallonusigener. I vertfall de som skrev det. Om symbolene har eksistert eller ikke vil vi nok aldri vite.

Moderene hallunisigener som LSD (og den slags) har jeg ikke utforsket. De er rett å slett for sterke og langvarige til at jeg vil utforske dem.

Cosmomind
Cosmomind
12 år siden
Svar til  ItZsaiN

Når jeg ser hvilken forvirring det er når det gjelder diverse rusmidler, skulle jeg ønske det kunne kommet en uhildet artikkel om bruk av diverse stoffer, hva som er virkestoffene, hvordan virkningene fortoner seg, hva som er skadelig og hvorfor. Selv om jeg faktisk er for legalisering av alle rusmidler er jeg i utgangspunktet for at man skal ruse seg minst mulig.
(Har selv som motto å aldri ruse meg mere enn fra en til tre ganger månedlig, og det klarer jeg fint å holde og det er måneder hvor jeg ikke bruker noe.)
Det finnes ikke et stoff som ikke er skadelig om man bruker det jevnlig over lang tid. De som er for legalisering mener også at en ærlig opplysning ville gjøre at folk ville ha forståelse for hva de begir seg ut på.

onormanns
onormanns
12 år siden
Svar til  ItZsaiN

klart itzain.
for all del hold deg unna alle stoffer som ikke er definert som shamanistiske og psycodeliske, LSD er sterk og veldig lik psilosybin, eg vil si sistnevnte er bedre (og er uten LSD sin imprint på din DNA og er derfor ikke gyldig shamanistisk) og i tillegg har psylopsybin den auditorelle eller lingvistiske delen aktivisert i tillegg til den visuelle, mer jordet. men vanskeligere å dosere. Innen shamanismen har vi tre hovedklasser meskalin, psilosybin og DMT eller ayawhaska fra sør amerika i tillegg til muscaria her. cannabis i sin hasj form her hjeme er veldig ulik ren og kjemikaliefri pot, den er tung og lite psycodelisk mer kroppslig mot den lette energetiske hallisusinogene pot. extacy, pcp amfetamin, helt uinterresante og de vi vil benevne narkotiske stoffer ekstremt farlig.
Av alle desse er DMT helt UTEN samenligning med noen av de psycodeliske klassene, (dmt the spirit molecule, rick strassman) denne vil føre deg rett gjennom pineal porten til den andre siden lik en nærdød opplevelse og du er bevist med klart rusfritt hode, ser en helt annen bisar verden og interaksjon med andre intelligente vesen.
Alle desse shamanreisene er uten fysisk skade, dog vil en mental og endret stilling i chacra weben bli et resultat. man kan si du brenner bort segl som er satt der for å skjerme deg mot andre dimensjonale astral baner. når slike energier overstyrer den pineale blokkering hvor skillet mellom denne verden og de høyere epi kinetiske strømninger, ie andre frekvenser og realitetsopplevelser, ser vi forekomsten av visse typer scizophrenia av type excess ved når rus, mens type deficiency fremkommer av arvelige svakheter og fortoner seg mer via kognitive og synaptiske forstyrrelser i forlappen.
og her ligger faremomentet mellom å balansere desse stoffene mot den psyko/kognitive kapasitet som hver enkelte har, og utbrenthet hvor stadiene gradvis utvikles og endret personlighet, andre tripper ut når dosen blir for sterk og barrieren er revet opp og man ser begge realitetene useparert og ikke vet hvilken er hva. når man er ruset godtar og forventer man denne effekten. Man snakker om LD 50 dose, dvs den dosen som vil drepe 50 % av bruker. for extacy er denne farlig lav bare en 3- 5 ganger normal bruksdose, LSD litt høyere men lav. sopper veldig høy, unntatt muscaria, og cannabis uten grense, ingen død forkommet enda.
Eg for min del er ferdig med denne eksperimentering, men eg forstår utforskertrangen, skal ikke gå inn på mine erfaringer og moral om hvilke energier man egentlig utfordrer, men fra østelig mystesisme betegnes denne som den sorte magi. dvs du utforderer karmaloca og der vil det alltid være tilstede illusjonen av maya, som igjen er det programmet som styrer ditt karma, når du er underlagt denne. Den tilhører psychikoi dimensjoener fra våres xoikoi. over denne er et høyere niva kalt pneumatikoi, og er rent åndelig, men ikke åpen eller tilgjengelig via psycedelia, dvs vi forholder oss til et lavere astralt lys. denne pneumatikoi dimensjon ble lukket for mennesket i sitt fall fra de høyere dimensjoner og himmler under fallet. vi ble også forseglet fra desse astral dimensjoner som da består av de vi kaller treet av godt og vondt. så vi ble dobbelt forseglet mot å ha tilgang til psyciekoi kraften i vårt indre og pneumatikoi i de øvre.
av dette kommer historien i bibelen. og historien mellom djevelen og eva.
1. Først satte djevelen tvil om guds ord. 1 Deretter at vi kunne bli som guder. 3. og inneha kunnskapen om godt og ond.
Var sagt å være den forbudte frukt motsatt livets tre.

en annen vei til å aktivere denne protalen er gjennom mediasjon og indre drømmer. som er den normale og kontrollerte utvikling, eg var utolmidig og nysjerrig, var rundt om med all slags bevissthetsutvikling i amerika og østen.
men holder min kristus vei nå, og er den dypeste og beste og sanneste vei for meg. Før eg helt forstod hva den hellige ånde var, kunne eg bruke marajuana som eg da kalte holy smoke og “følte” eg kom nærmere herren med det, noen ganger måtte eg ha en tjall som antidepresjon, for den konservative verden var vanskelig å forholde seg til spesielt her i Norge. Men alltid såg eg rusen som et åndelig middel, og dess mindre dose for å oppnå et stadie dess bedre følte eg det, slik at rusen ikke tok overhand den indre mentale disiplin, og dess lengre imellom dess bedre og renere, slik at det kunne gå mndr med disiplin og praksis innen meditasjon forut. dette varte i en periode da.
dog har mine åndelige sterke opplevelser i livet vært hvor eg ikke var innvolvert med rus, de er av en helt annen klasse opplevelser, og samenlignet med kristus opplevelesen er psycodelia bare svake stiarinlys mot solen. det er nå mine erfaringer da. så vær åpen mot alle muligheter.
måtte din ferd bli mot kjærlighetens lys, og vi har alle lov å feile og prøve på nytt igjen, innstillingen og målet er det viktigste.

onormanns
onormanns
12 år siden
Svar til  onormanns

Bare et lite tillegg før eg hanger opp røret på nyhetsspeilet: Under det eg definerer som narkotika mener eg også alkohol, som er den som dreper mest mennesker og vraker flest liv. klart den skal helliggjøres!. det betyr ikke at eg sier nei takk selv til en god vin eller en juleakevit til sosial middag. alt er balanse, den gyldne middelvei men bruksgrensen for alkohol er lavere en mange tror, den bør aldri ruse.
Angående legalisering av stoffer: (stort emne) et alvorlig sosialt dilemma, og det er miljøet som like mye bestemmer faren for eks å røyke en tjall, der alle andre fristelser ligger på bordet, holdninger, satt atmosfære, personlige tendenser m.m.m. Det som er tullete er kriminalisering av bruk. Da skulle man heller starte med advokaters og byråkraters misbruk.
takk.

onormanns
onormanns
12 år siden

Takk for innlegget, på tide desse løgner blir oppklart som er gitt i artikelen over og med “kildefakta” og riktig historikk. fakta linker vedlagt senere:

Dette er i full stil med THEY informasjonen som dere vet og ment til å tro på og skape tvil. og det ser ut til at dere har svelget zeitgeist løgnen, (samt jordan maxwell, michael tsarion og jesuit og co.) som alle andre har rundt om i verden. eg tror dere må seriøst sjekke deres kilder og se hva som er skrevet etter år 100 og for hva som står i kildeskriftene før kristus. dere vil bli sjokkert hvor misledet dere er blitt men hensyn til påstatt fakta og attributer gitt solgudene og med hensyn å ta kristus ned fra tronen slik at de andre kan bli like store. som var planen fra gnostisimen og den literære occultismen via alle de andre religionene av babylon. alt i denne artikkelen er full av tull og tøys uten reel basis i “kildeskrifter” og intet å gjøre med Kristus og den bibelske læren.
Eg ble sjokkert og i tvil også første gang eg hørte denne gamle-nye infoen her og etter et års undersøking kan eg med handen på hjertet si artikkelen er totalt på vilspor angående det bibelsk, dog er den paganistisk og babylonsk og har vært ment og planlagt som et angrep på kristus i snart 2000 år via falske vitnesbyrder og fakta som her.

så først og fremst prøver vi her i nyhetsspeilet å utforske og avsløre den nye verdensordens planer og occulte agendaer. for så her i denne artikkelen ta deres selveste occulte kjerne av løgn, utarbeidet over hundrede av år, i forsvar og som har som mål å ødelegge og splitte vår tro og sannhet og fakta. Stoltenberg Sr. må kose seg stort nå for dette tror han på også.

angående julenissen og all peganist ritualer i vår kirke så er det et angrep innenfra via den satanistiske Katolske kirken og djevlens tjenere av pave rekken og co.

http://www.vaticanassassins.org/?cat=159

og kompromisser som ble gjort, hvor vi idag står igjen med kirkesamfunner av alt slag og er ikke stort bedre enn paven snart, pluss alle sektene som antikristus og slavetroen jehovas vitne osv. likens de karismatiske kirkene. Eg holder på den rene bibelske (king james 1611) og kun sola scriptura og det personlige forhold til herren kristus, som er blitt vanæret gjennom all tid. også her i denne forsamlingen, pga av uvitenhet og dumhet.
for min del kan man jevne våres kirker til jorden og rive kjortlene av hor og homse dyrkerne av presteskapet og deres godtatte kompromisser og forfalskninger av skriften – bibelen. vi er ment til å være ett broderskap av tro og kjærlighet, ikke dogma og doktriner og uten hierarkiske korrupsjoner og falske mediatorer som maria, helgener og gud vet hva.

ANGÅENDE artikkelen OVER kan eg neppe gjøre noen bedre jobb en CHRIS WHITE.

***** DENNE LINKEN BESVARER MANGE AV PÅSTANDENE OVER,
FRA CHRIS WHITE::::(ala våres william cooper av idag):::

Mirrored “The ‘Real’ Zeitgeist Challenge” DEBUNKED: Chris White (1/10)

http://www.youtube.com/watch?v=7JRUF18Z0iQ

en av hans sider:

http://nowheretorun.podomatic.com/

ANDRE:

– Debunking Jordan Maxwell Part 1 of 7 (revised edition)
http://www.youtube.com/watch?v=jwugLx2rSJY&feature=related

– Chris White Michael Tsarion is Wrong Debunkumentary

The Many Mistakes of Michael Tsarion (1 of 9)

http://www.youtube.com/watch?v=s1QbSrNZQUQ&feature=related

****************
Så studer litt grundigere separer jesuit/babylon/theosofi løgn fra sannhet. dette er bare oppgulp av jordan maxwell, michael tsarion og co. der er en horde dobbelt agenter som bruker masse sannheter for å snike inn sine dødlige onde løgner og agendaer. håper de ikke vanderer i korridorene til nyhetsspeilet

vi har andre gode kilder fra ikke gatekeepers, ala alex jones, ron paul, bill deagle (tvil om han litt enda da) er jesuit coadjuctors som hevder seg truthfighters:

Ellers vil eg unnskylde meg for streng ordbruk, vil bare vektlegge.
Er romslig for ethvert synspunkt men kunnskap blinder og eg har vært en av de, vi må være mer nøkterne enn dette og ikke falle så lett inn i new age gropen planlagt av de occulte.
og eg har selv vært der. -taoist (som medisiner og naturlege. den er ok),- theosofist, -ms sci i fysikk, -høyere kabbalah via academy for future sience, keys of enoch-j.j hurtak, som eg oversatte til norsk, heldigvis ikke utgitt. studert metafysikk, -eg var i TM shiddi maharishi, -studert buddisme og vedisk, vært involvert i maya presteskapet i latinamerika, personlig venner med de, for å oppedage 2012 bedrageriet. sacred geometry,og vært innom alle new age kjente lære, drunvalo, gregg braden, gosh vet ikke hva i over 20 år nå.
eg mistet nesten min opprinnelige tro og personlige kontakt med jesus for all denne falske læren- før eg til slutt oppedaget gjennom mitt eget helvete som herren nok ville prøve å bevise og demonstrere for meg. og eg brukte 3 år på å snu hver en stein eg hadde trådd på.
så min personlige erklæring til mine brødre her. kun kristus og den opprinnelige bibelen, 1611 king james, står som beviselig og sann etter alt dette. ikke bare det men når eg virkelig begynte å lese den igjen etter over 20 år, er eg bare målløs for den dypere sannhet som ligger derinn.
og ikke minst hvilke endring i min indre sjel og ånd dette brakte meg, en fred og kjærlighet uten grense. slik den var og mer til en da eg vandret inn i den åndelige ødemark for over 20 år siden. for meg i dette forumet nyhetsspeilet er der ikke et nytt tema omtrent under min himmel som er nytt for meg. så eg vet hvor eg kommer fra og hvor eg skal til.

det er mitt håp at Armin Bahrami tar en dypere studie og skriver en ny artikkel av hva han har lært når han går gjennom alle desse linkene og videre. det er mitt håp at vi alle lærer og endrer vår oppfattning etterhvert som vi lærer mer sann fakta.

*******************************************************************
om du skulle trenge å lære bibelsk sannhet og ikke kristent oppgulp:

-Gospel
Paul washer:
http://www.youtube.com/watch?v=X7wzfvYkCW0

-Genesis mot Utviklingslære:

walter veith:

http://video.google.com/videoplay?docid=2679979886246414114#

http://www.veoh.com/browse/videos/category/lifestyle/watch/v19237325CPx7xNsw

Kent Hovind (debaterer tre evolution teoretikere)

Walt brown. bokside.
http://www.creationscience.com/onlinebook/IntheBeginningTOC.html

-Dypere bibel studier:

Chuck Missler, koinonia institute:

Learn the Bible in 24
http://store.khouse.org/store/catalog/DLC105.html?id=ArI86tFD

Prophecy 101 in MP3 on CD-ROM
http://store.khouse.org/store/catalog/CD111.html

Kristi lys og fred

onormanns
onormanns
12 år siden

eg tok vist feil av dette forumet. man blir sensurert når man dokumenterer alle løgnene og falske fakta denne artikkelen profilerer.

er nyhetsspeilet vår gatekeeper, man gir ut sann informasjon som ikke motstrider den dypere agenda.

søk på chris white. og finn hans debunk artikler, bl a.
eg avstår fra å delta i et manipulert forum som ikke tør å ta utfordringer og som er redd forå bli tatt med buksa nede.
denne artikkelen er bogus og eg kan bevise den er THEY informasjon.
takk for meg nyhetsspeilet, skuffende og avslørende

Atle Abrahamsen
Skribent
12 år siden
Svar til  onormanns

Jeg liker Chris White. Nyhetsspeilet er så absolutt ingen gatekeeper, det vet jeg personlig, nyhetsspeilet er ment å være en gateway, til å søke opp mer informasjon på egenhånd, og komme til egne konklusjoner basert på et åpent, men kritisk sinn (det er ikke et paradoks)..
Hvordan er det du mener at du blir sensurert? Såvidt jeg kan se er det ikke blitt slettet noen kommentarer nå. Dersom dette skjer er det pga. personangrep.
Post gjerne dokumentasjonen din, beviset ditt, på nytt, debatt er alltid ønskelig så lenge det er ærlig og saklig.
Hvordan er det nyhetsspeilet har avslørt seg selv? Det blir litt merkelig å si noe slikt. Tror du sannheten kan inkorporere både informasjonen i denne artikkel, og ditt nåværende livssyn? Prøv på det.

onormanns
onormanns
12 år siden

hei atle.
det var hyggelig å høre, alt eg vet er at min litt lange innlegg ikke ble lagt inn etter eg sendte den med ca ti linker. og vi vet hva som foregår på nettet ellers så eg ble bekymret. ingen personangrep dog litt moral. og ikke tok eg kopi av arbeidet.
iallefall eg er takknemlig for at du informerte meg, mulig noe tekninsk da. eg får se når eg finner frem inspirasjonen igjen.

Atle Abrahamsen
Skribent
12 år siden
Svar til  onormanns

Jeg vil faktisk tro det var noe teknisk. Dersom du ser på de andre artiklene, så ser du at det er ganske fri takhøyde for meninger og innlegg her. Jeg forstår hva du mener at “vi vet hva som foregår på nettet”, men jeg tror nyhetsspeilet er fri for den type inngrep, enn så lenge. Det arter seg mer som anonyme som skriver falske innlegg. For eksempel db.no er fæle til å fjerne innlegg, og svært ofte vet ikke moderatorene på dagbladet om det engang, fordi det etter min erfaring sitter noen andre, et annet sted, og overstyrer dette.

Kjedelig at innlegget ditt ikke kom med. Håper du ikke forlater oss, men deler dine synspunkter og din informasjon når inspirasjonen kommer tilbake =)

Jeg gjør aldri dette her på nyhetsspeilet, for jeg har aldri opplevd problemer her, men jeg har det som fast rutine på db.no og andre steder å merke hele innlegget mitt, høyreklikke og kopiere før jeg poster det. Ironisk nok, så føles det som om hver gang jeg ikke gjør dette, så kommer ikke innlegget mitt med, og hver gang er det “det beste innlegget jeg noensinne har skrevet”. Slikt blir man litt tafatt av :(

onormanns
onormanns
12 år siden

den er god gutter, fint vi får stadfestet dette også, med posetiv og sannferdig innstilling blir det bare bra.
temaet er såpass viktig at eg skal heller sette meg ned å skrive litt grundigere eg har holdt på med desse ting i snart 20 år. for mye av denne informasjonen om påstander linket til jesus er for lengst motbevist, der har bl.a. chris white gjort en god jobb, denne informasjonen angående solgudattributenen tilagt horus og co koplet til jesus er skrevet etter år 100, man finner ingen av desse attributene i kildeskriftene, ei heller i det akademiske (eks http://www.sitchiniswrong.com/) og er bl.a. en zeitgeist propaganda med påstått fakta. det er et enormnt tema som eg i desse dager faktisk skriver avhandling om, men dog på engelsk. ellers er eg personlig erfaren i temaet over, og 20 årig new ager, eller var, før eg såg at THEY er tungt innvolvert der også, overalt faktisk og spesielt spirituelt. men det blir liten plass å skulle skrive om et slikt enormt tema. ellers var artikkelen god, men det ligger ugler i mosen her som dere bør være oppmerksom på og forsøkt agenda siden gnostikernes tid før konstantinopel.
i denne omgang la oss høre chris white (http://nowheretorun.podomatic.com/) om zeitgeist da den går hand i hand med deler av denne artikkelen.

Mirrored “The ‘Real’ Zeitgeist Challenge” DEBUNKED: Chris White (1/10)
http://www.youtube.com/watch?v=7JRUF18Z0iQ

og litt om HVA SOM FOREGAÅ PÅ NETTET, her youtube.
Chris White Michael Tsarion is Wrong Debunkumentary

Atle Abrahamsen
Skribent
12 år siden
Svar til  onormanns

Takk for nye innlegg onormanns. Jeg håper du kan tenke deg å skrive mer. Den avhandlingen din på engelsk skulle jeg gjerne sett oversatt til norsk, ta evt. kontakt når du er ferdig med den. Og mens du er her på speilet, sjekk ut J.Johansen sine artikler, jeg tror du vil like dem og finne speilet mer balansert etterpå.
Som sagt tidligere, jeg liker Chris White, og er helt enig i hans debunking av de ovennevnte personer og tema. Men jeg kan ikke ta steget derfra, til å tro at King James versjon av bibelen er Gud’s ord, ubesudlet og urørt. Den heter tross alt “Kong Jamse sin versjon” … Jeg personlig, tror ikke den eneste sannheten finnes i en eller annen spesifik bok eller trosretning, det finnes altfor mye ubesvart selv i bibelen til at jeg er i stand til det. Men jeg er åpen for at jeg tar feil, som jeg er åpen – og kritisk, til det meste.

Uansett trosretning eller livssyn; jeg anbefaler alle å se på videoene til Chris White. Mye New Age blir effektivt debunket der, Michael Tsarion (som jeg selv studerte nøye og trodde på lenge) er en vits. Zeitgeist blir for enkel, og har tydelig en agenda som passer rett inn i de sataniske planer. Jordan Maxwell har jeg heller ingen tiltro til lenger, da han selv identifiserer seg med eliten og har røtter der. Selv navnet hans er fake, eller har i det minste en skjult betydning. Google “Jordanus Maximux” og “The Nazarene System”. Mye snusk i alternativ-verden, den er minst like infiltrert og kontrollert som alle andre deler av samfunnet, og derfor er det svært vanskelig å finne frem.

Forøvrig ser jeg ikke helt hvordan informasjonen din er motstridende til artikkelen til Armin, det kommer an på hvilket lys man ser det i. Lag på lag på lag med løgner, og lag på lag på lag med sannhet. Som en løk ;)

onormanns
onormanns
12 år siden

hei atle, interessant kar du :)
og eg håper du er veldig kritisk og grundig, og åpen, det tror eg du er.
eg har et langt innlegg angående haarp artikkelen, hvor eg tar for meg noe basis hyperdimensjonal fysikk og en dialog eg hadde med en proffessor i medisin uio som eg la ved og var relatert.
eg skal finne noen linker til deg. ellers les G.A. Riplinger. angående king james.

Ellers må eg gi ros til Armin Bahrami for sin artikkel, den er et veldig bra utgangspunkt, og eg kjenner psycodelics selv, har ikke levd blant latin shamaner uten å vite en del mer der en de fleste her, dette er et viktig tema som blir mer og mer sentralt med tiden, la oss sette hodene i sammen og få frem kildeopplysninger og utforske selv isteden for å repetere THEY og ligge på etterskudd med den internasjonale truthmovment. vi må stole på oss selv mest og dra nytte av alle andre.
eg vil bare pressesere: det er ikke fordi eg tror meg riktig eller ovenpå med tonnevis med kunnskaper i feltet eg skriver her, men fordi eg har en personlig erfaring, eg har vært dypt inne i desse “bevisthetsopplevelser og åndelige lære, eksperimentert og søkt hele mitt liv. det er på grunn av mine kostbare feil og dumheter mitt hjerte roper til dere. i dette forumet forholder vi oss i henhold til referanser, dokument fakta og skrifter, det er vel å bra. men den personlige vei, sine indre åndelige opplevelser kan vanskelig formidles, dog gjenspeiler de i ens frukter på ens vei i det medmenneskelige og er for meg en likså viktig del av troen en bare å tro man har den rette troen.
i denne artikkelen over ville eg mest bare presentere meg selv hvor eg står, det er alltid det høfligeste. eg vil ikke inn på bibel historie og trosrettning. og eg kan ha et forhold med dere alle, omtrent uansett trosretning, for de har lært meg en masse også.
bare at angående king james Atle, leser eg at du mangler litt informasjon for hva som foregikk i reformasjonen og forut, hvor de benyttet 1500 år med skrift historie og fra bysantine og den østelige opprinnelge kildeskrift/språk.(textus receptus m.m 60 000 dokumenter)..og ikke den falske latinske og gnostiske skriften til paven, forut låg der 150 år med de beste “poet” oversettere fra wychcliff.., kjennetegnet for dem: villig til å ofre livet for sin tro og sannhet.
endelig satt king james ned et gruppe av de beste 50 skriftlærde, litterære, poetiske, troende, i et helt spesielt flergruppe system, krysskoordinert, 7 år. og alle biskoper var innvolvert som proofreaders. king james kun betalte for gildet, og uttalte riktig at antikrist satt i Roma. Så om den ikke skulle være den riktigeste er den iallefall et poetisk kunstverk som inspirerte selveste shakespare og i en tid hvor den literære engelsk var på sitt høydepunkt.
Det er riktig som artikkelen over sier at kjetterne ble myrdet, det man ikke forteller er at desse kjetterne var kriste bibeltroende (helt tilbake til år 70AD, antatt ca 50 millioner ofre) som nektet å la seg forføre av den religiøse horen i Roma, som nå styrer dyret NWO og co. via sin politiske og krigerske Loylola orden: the society of christ_ jesuittene. og var Romas antireformasjon. som styres av den svarte paven Count Hans Kolvenbach. og som er kilden og senteret til alle desse ordenene som omtales her i dette forumet.
Vit at eg er meget takknemelig for at et medium som dette Nyhetsspeilet er til, eg trodde helt frem til et år, eller to, siden at norge var totalt blottet for opplyste mennesker.

eg vil gjerne bidra med mine år, dog er eg sliten etter en lang ensom kamp i dette (spesiellt innen mitt fag, østlig og naturmedisin). argumentasjonslæren tiltaler meg lite og å finne frem i alle mine mange referanser er et ork. dog i alle mine år har eg alltid vært svært velkommen til å bli vist feil. for gjennom de har eg funnet mine beste sannheter.

takk til dere alle, det er føles så godt å vite at mine brødre og søstere er her hjemme også, og slik skal vi nok sammens finne de dypere sannheter.
men med et krav siden er er ny i forumet og ikke kjenner sjargongen her; ingen Ad hominem, respekt for enhver persons tro og innsikt og at vi er høflige og oppmuntrende overfor hverandre.

hilsen
Normann.

onormanns
onormanns
12 år siden

hei atle eg mottar gjerne litt mentor veileding i dette forumet, j. johansen, yepp. kan man på noen måte følge en persons innlegg istedenfor artikler. ellers har eg vist hatt litt skrive kløe. i artiklene kreft er kurert og haarp skaper jordskjelv.
for meg virker tommel reglenene her mer som, ned: de har emosjonelle reaksjoner; opp de har intellektuelle responser. de fleste har vankslelig for å se et videre syn, tørr man ikke utfordre sine standpunkt en heller å forsvare dem ender man i argumentasjon istedenfor dialog, og ad hook.

onormanns
onormanns
12 år siden

her er linken atle angående king james.

http://marcoponce.com/2010/01/a-lamp-in-the-dark-the-untold-history-of-the-bible/

denne forteller historien, dog er der kanskje en større halvdel som mangler her, krigen i skriften de siste 200 år med en ufattelig korrupsjon i kildeskriften. og selvsagt utført av elle THEY. hvorfor er THEY, satanbevegelsen så fanatisk på å drepe og forfalske denne trosrettning, de siste 1900 år, mens de tar alle andre religioner inn under sine vinger i sitt ecumeniske NWO religion. sier ikke det noe

T
Skribent
T
12 år siden
Svar til  onormanns

Her er min kommentar fra http://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/gudinnen-sa-guden-2/comment-page-4/#comments :

If you are one of the many who reads the Bible, or one of its translations, I sincerely hope you will read this through (15 min tops). If you are an atheist, a nihilist or a brother in any of the numerous fraternities and cults, I hope that you also read this through. I am no authority, only a truthseeker, anyhow, the quotes I will present here are written by authorities, insiders, or those who are initiated into the Mysteries, those who have knowledge not only of the exoteric branch given to the people, but also the esoteric branch which contains the “occult knowledge”.

If your Bible is your “basic Instructions before leaving earth,” you better know its background and you better interpret it correct, because if you believe its God to be external, you give your energy to whatever it is that exist in that Bible, and you yourself does not become self-empowered but weakened., and to interpret its encoded messages and allegory, you would have to know Hebrew and or have a Companion Bible available (and a open mind), because my introduction to this `Bible fraud and` Mystery` thesis will clearly show that its translation into English can’t be trusted;

John Wycliffe (1320-1384 AD) was the 14th Century theologian who translated part of the Bible into English, for that he was persecuted by the clergy, and eventually paid with his life in prison. William Tyndale translated the whole Bible into English in 1535, and also paid with his life while in prison.

When King James I and Sir Francis Bacon took over the revising of these scriptures, they did it not to enlighten us but to purposely blind us from the truth. The Tudor Dynasty was on its rise and they needed to create confusion, diversion, they needed to control the minds of the people. The tomb containing the remains of the Stuart Royals are in the Vatican Grottoes, Rome… does that tell you something?

James I of England, was also James VI of Scotland, reigned from 1567-1625 and succeeded the last Tudor monarch, Elizabeth I. A major sponsor of British and European Freemasonry, he was the son of the ruthless and fanatical Mary Tudor (1516-1558), also known as “bloody Mary.”

Sir Francis Bacon (1561-1626), the secret son of Elizabeth I, who’s basement contained body’s of dead children that were found after his death… was the author of the acclaimed book entitled New Atlantis. He served as Lord Chancellor of England under the Stuart King James I, and oversaw the compiling and editing of the King James Bible.

“It is important to remember that the words authorized and original, as applied to the Bible, do not mean genuine, authentic, or true. – Tony Bushby (The Bible Fraud)

“A Knight Templar, and major Occultist, Sir Francis Bacon was appointed Solicitor-General and Chief Advisor to the British Crown on June 25th 1607. He conceived the idea of reactivating various secret societies and in 1580 founded the secret Rosicrosse Literary Society and the lodge of Free and accepted speculative Masons. Bacon is said to have introduced the 33 Degree system into Masonry, from the original Templar nine degrees.” – Ibid

“It will eventually be proved that the whole structure of the Authorized Bible was Francis Bacon`s. He was an ardent student not only of the Bible, but also of early manuscripts.” – William T. Smedley (Bacon Biographer)

“…the Masonic historian Robert Lomas notes that both Francis Bacon and James I were, in all probability, Freemasons themselves – associated with the early formation of the so called Scottish Rite. Indeed, it seems in addition to its obvious Hermetic and Rosicrucian content, the language used by Bacon in his dedication to James I is recognizably Masonic language.” – Graham Hancock and Robert Bauval (Talisman)

“It was the wisest fool in Christendom who authorized the translation and publication of the first Protestant version of the Bible into English. He came to the English throne in 1603 and quickly became unpopular because of his disgusting personal habits and his unsavory character. He pretended to be a scholar in theology and philosophy, but his learning was shallow and superficial. He wallowed in filth, moral and physical, but was endowed with a share of cunning that his associates called a kind of crooked wisdom. For his new edition of the Bible he issued a set of personal rules the translators were to follow and ordered revisions to proceed, although he never contributed a farthing to its cost. Work began in early 1607… the translators handed over the revisers manuscripts of what is now called the King James Bible to King James for his final approval. It was self evident that James was not competent to check their work and edit it, so he passed the manuscripts to the greatest genius of all time, Sir Francis Bacon.” – Tony Bushby (The Bible Fraud)

“For one year he had in his possession the `first` English translations of the Bible. In fact, he was the first major editor of what would become the King James Bible. He also added secret information into the Bible which was not there before.” – Ibid

In closing, regarding the King James Bible, here is a quote from my favorite author;

“Understanding what has occurred to the archaic traditions is not a difficult task. Accounting for the contorted state of the scriptures is likewise not hard to do once we understand what was really going on. After all, what does occur when a student in a first grade art class, under instructions from his teacher, attempts to copy a painting by Picasso or Cezanne or better still a Rembrandt, Durer, or da Vinci? What happens when a gifted and experienced artist tries such a thing? The finished items will never under any circumstances outdo the originals. That is the established fact. The same thing goes for the spiritual sophomores who vainly attempt to reproduce theologies of master adepts. In short, the travesties we find in the Bible are to be expected. They are in such a form because they were scripted, collated, and published by morally and spiritually degenerate and perverted men whose aim was power and domination.” – Michael Tsarion (Astro-Theology and Sidereal Mythology)

That includes my answer to all the truthers out there who I have discussed this topic with for now…first round arguing, second round knock out, or do you still defend this Bible?

Moving on…

“During the early period of the Christian movement the multitude of often contradictory texts was so great that the young church saw only one way of preserving the faith from splitting into numerous sects: assembling a canon of writings and destroying rejected apocryphal texts (1).” – Elmer H. Gruber (The Original Jesus)

1. Apocryphal texts mean nothing more than hidden texts, or excluded texts. Like Amen means secret, occult means hidden; knowledge only available for those who are initiated into the esoteric canon.

“Those initiated into the sacred mysteries knew the Gospel Stories were false, but considered it necessary to keep up the imposition for the purposes of propagandism. But while this transition of faith was going on, some of the more conscientious teachers began to tell the people that the Jesus Christ they were worshipping was not a historical personage. This was regarded by the conservative priests as a dangerous disclosure, and so John denounces the innovators as anti Christ’s, knowing that he himself and his fellow priests were the pious liars and that the anti Christ’s were telling the truth…error prevailed, and the mythical Christ became the historical Jesus.” – Revelations of the anti Christ

“The day will come when the mystical generation of Jesus, by the Supreme Being as his father in the womb of a virgin, will be classed with the fable of the generation of Minerva in the brain of Jupiter.” – Thomas Jefferson in a letter to J. Adams, April 11, 1823

When will people wake up to who they really are? When will they discover that which is the foundation of their religions, astrology?

“The supreme charge against Christianity is that it has caused the obsession of untold millions of minds with a series of fatous beliefs which have motivated centuries of human actions perpetrating a body of follies, fanaticisms, cruelties and inhumanities unmatched in all history. And the instructive difference between Christianity and, let us say, Greek Philosophy, is now seen in startling clarity, as the difference between surrender of the mind in Christianity to a series of wild and chimerical fancies in no wise based on any correspondence with truth and reality; while Greek philosophy was a system of intellectual propositions based on a complete harmonization with the known realities, the forces and elements of mans constitution and the laws of the cosmos.” – Alvin Boyd Kuhn

“The traditional history of Christianity is hopelessly inadequate to the facts. From our research into ancient spirituality it has become obvious that we must fundamentally revise our understanding of Christian origins in the most shocking ways – our conclusion, supported by a considerable body of evidence in our book, `The Jesus Mysteries`, is that Christianity was not a new revelation, it was a continuation of paganism by another name. The Gospel story of Jesus is not the biography of an historical Messiah; it is a Jewish reworking of ancient pagan myths of the dying and resurrecting God-man Osiris Dionysus (1), which had been popular for centuries throughout the ancient Mediterranean.” – Timothy Freke and Peter Gandy

1. Osiris symbolize the Sun and Isis symbolize the Moon, when Osiris is dead (winter) Isis finds him and put the pieces of him together (Summer). This ritual is used by masons and we find it in religions, it dates back to Egypt. Horus, the son of Isis and Osiris, symbolize the hours of the day when the sun is up, and Set symbolizes the sunset, or when darkness prevails. Horus is by many considered to be the prototype for Jesus.

Here is a quote from Albert Pike, who you most definitely know was a high degree mason and are known for his book Morals and Dogma. This quote is taken from a letter he wrote to a Mazzini who is a Italian, high degree Mason;

“The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the “agentur” of the “Illuminati” between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…

We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view.

This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.”

Here is the pope calling for a New World Order;

Ladies and gentlemen, we are in the final stages of these psychopats plan, lets wake up and smell the coffee shall we? Stop fighting between ourselves and shine the light upon these corrupt Sun-Orders?

“We are the solution and you can make a difference.”

T
Skribent
T
12 år siden

Jakten på den hellige gral var en stor psy-op av Kong Arthur, som du kan du lese i denne artikkelen så er den noe annet en bare et at våpen som det ofte har blitt speukulert i, ifølge legenden brukte Josef av Arimatea den til å fange noe av Kristi blod mens han hang på korset, noe som gav den mirakuløse evner. Dette er kristen mytologi og ikke enkelt å tolke, men at sopp derimot er brukt for og oppnå kontakt med den “andre siden” hører vi ikke så mye om i den kristne mytologien, hvis vi debunker symbolikken dog, så finner vi denne soppen overalt.

Jeg synes dette var en veldig bra, spennende og informativ artikkel Armin, det er heller ikke overraskende at du får litt kritikk etter en sånn artikkel. Mange føler seg truet og skal man velge å undersøke flere av dine påstander her så vil ens paradigme forsvinne under føttene på en

Forstår ikke helt hvorfor enkelte begynner å dra inn Tsarion i denne debatten, ettersom han er i mot alt som er brukt innen mindcontrol (religion, sopp, lsd) osv osv… jeg elsker Tsarions arbeid, han viser problemer men kommer også med løsninger
Det er få som har gått så grundig til verks og i detaljene om NWO som Tsarion og en av hans mentorer Jordan Maxwell. At Maxwell blir dratt inn i debatten er jo helt greit ettersom en av hans presentasjoner viser hvor mye sopp-symbolikk som er brukt av enkelte religiøse institusjoner, derfor er hans arbeid også mer relatert til artikkelen.

Er forøvrig snart ferdig med en artikkel jeg har kalt “Anglo – Israelismens 1000års rike”, den tar for seg mye som er relatert til kommentarene over

Tilbake til den hellige gral, jeg og en kompis på FB kom fram til at når det kommer til stand up så er George Carlin sjef og Bill Hicks daglig leder… her er Hicks sin kommentar til denne artikkelen;

Bill Hicks – Drugs and Evolution

http://www.youtube.com/watch?v=jSH6ofHbeUw

Bill Hicks – Positive Drug Story

http://www.youtube.com/watch?v=vX1CvW38cHA

onormanns
onormanns
12 år siden
Svar til  T

hei anders
eg har faktisk ikke sett akkurat denne, bare andre korte interview gjort med morneau. så da starter vi på noe nytt begge, få høre dine komentarer.

Roger Morneau’s A Trip Into The Supernatural

Roger Morneau was involved in demon worship, lived in that world for many months, and escaped alive and became……..

http://marcoponce.com/2010/03/roger-morneaus-a-trip-into-the-supernatural/

Atle Abrahamsen
Skribent
12 år siden
Svar til  T

Bill Hicks er definitivt en personlig helt for meg =)
Men det er aldeles ikke sikkert at selv han hadde forstått tingene helt riktig ..

Tsarion er som spydd ut av nesa på Madame Blavatsky, og hva er egentlig Theosophy? Er det ikke satanisme i dårlig forkledning? Humanetikere og ateister likeså. Religion, i sin vanlige oppfatning, likeså. Religion har ingenting med “Gud” å gjøre, hensikten med religion er å skille mennesket fra “Gud”. Men alle kaster barnet ut med badevannet, nettopp pga dette.

Theosophy blir egentlig en selvmotsigelse i seg selv i mine øyne.

Som onormanns sier, argumentasjon kommer egentlig til kort mot åndelig viten. Man kan aldri argumentere egen-erfarte åndelige sannheter, de må oppleves. Dualitet dette også.

Med godt utviklede sjelsevner og erfaring kan du se på et menneske om de er ærlige eller forføriske. Jeg elsket selv Tsarion’s arbeide, hadde personlig kontakt med han og studerte hans arbeide lenge. Idag ser jeg på han, og hans mentor Jordanus Maximus, som disinfo agenter av ypperste kaliber. Maxwell sier selv han er en elitist, som venter på sin belønning når den “nye tiden” kommer.

“Det er få som har gått så grundig til verks og i detaljene om NWO som Tsarion og en av hans mentorer Jordan Maxwell” – dette er jeg enig, spesielt med tanke på Maxwell. Men, tror du ikke at gutta i “NWO” ville hatt sine egne folk helt i front, nettopp for å styre og villede forskningen rundt dette? De vet at det er et fåtall som ser og er interessert i disse tingene, så de er ikke redd for å røpe seg selv til massene, men ved å plassere “gatekeepers” i miljøet kontrollerer de det og styrer det slik de vil. Den beste dis-informasjon er 99% sannhet og 1% løgn, men den 1% er svært avgjørende for konklusjonene som blir trukket.

Studer begge sider av saken, google og finn ut hvorfor mennesker mener Tsarion og Maxwell er fake. Gjør deg så opp en mening, etter å ha ha sett/hørt begge sider.

At Tsarion er imot mindcontrol er vel og bra, men paradokset er at det er nettopp mindcontrol han selv utfører. Og hvorfor skulle han være imot eksperimentering med naturlige bevissthetsutvidende midler som sopp? Hvor er logikken i det?

I en verden hvor ingen (sannsyligvis) har det hele og fulle svaret, blir det litt for dumt å forkaste det som står i opposisjon til tidligere innlært viten.

Den som tror han har funnet det endelige svaret, kan være helt sikker på at han tar feil.

Jeg synes også dette er en veldig bra og informativ artikkel av Armin, og jeg feiler å se hvordan han har fått kritikk av den, som du sier. Jeg tror ikke onormanns kritiserer artikkelen, han forsøker vel heller tilføre debatten flere perspektiv.
“Mange føler seg truet og skal man velge å undersøke flere av dine påstander her så vil ens paradigme forsvinne under føttene på en” sier du. Jeg vet ikke hvem du tenker på, jeg føler meg ikke truet, onormanns føler seg nok ganske sikkert heller ikke truet ;) Men, utifra din respons til at Tsarion og Maximus ble trukket inn i debatten, virker det på meg som om du kanskje føler deg litt truet.

T
Skribent
T
12 år siden

Her var det mye spennende å svare på, skal sjekke den linken Onormanns.

Til å begynne med kan jeg si at jeg har på dette tidspunkt ingen “innsats” i dette, men gjør det for å dele informasjon/kunnskap som jeg mener er sannferdig/viktig. Jeg diskuterer ikke, og skriver ikke ut av frykt eller for penger og har dermed ingen grunn til å føle meg truet. Mest sannsynlig går vi mot tøffe tider og denne diskusjonen har jeg vært med på så mange ganger at jeg synes den begynner og bli litt gammel, en syklus er snart over også starter diskusjonen på nytt… eller det skjer en eksistensiell oppvåkning og forandring i DNA og bevissthet som gjør at diskusjonen flytter på seg, alle vet hva som er hva og er i harmoni med den sanne Gud, seg selv og sine medmennesker.

Men til da så har jeg litt tid til å diskutere, må bare fylle på energi med litt enkel filosofi :)

Når har Maxwell sagt at han er “elitist” som du skriver? Maxwell er en av de som har inkarnert på jorden på dette tidspunktet for å advare oss mot farene som er forbundet med valgene vi tar i dag.

Hvorfor kaller CW og dere og andre Tsarion for teosofist? Har aldri helt skjønt det, men har sett debunkementary eller hva den heter uten og bli overbevist. Flere sier han er rosekranser uten noen bevis for dette. Han er heller ingen Ateist, jeg kan si dette fordi jeg har lest hans bøker, jeg kjenner han ikke personlig men gjennom hans bøker samt en mail-korrespondanse.

Tok opp det med sopp fordi det visstnok ble eksperimentert med forskjellige stoffer på soldater før i tiden også, f. eks ble flere i India manipulert via slike teknikker da East British India Company delte landet med splitt og hersk og tok over… dette med sopp kan sikkert fungere ulikt på forskjellige mennesker, selv om du får en positiv opplevelse så kan en annen som er på et annet bevissthetsnivå flippe helt ut.

Så over til noe helt annet
Mdm H. Blavatsky ble fjernet fra det teosofiske samfunnet og fra sin posisjon da Fabian society tok over, og startet Lucis` Trust. Jeg tror ikke teosofien til og begynne med var satanisk, og jeg vet at de som skriver historie i dag ofte har en “innsats” i hva de skriver, derfor kan vi ikke tolke noe svart eller hvitt, så jeg forsøker og være nyansert… hvis noen kan legge frem bevis/fakta om et tema så forandrer jeg gjerne syn på det.

onormanns
onormanns
12 år siden

du ser ut til å glemme at vi ikke trenger king james versionen om så vi har over 6000 kildeskrifter på arameisk, hebraisk og gresk og etiopisk, dessuten ble en fullstendig version av funnet av old testament funnet i dead sea scroll gjemt for 50 år under rockefeller frem til midten på nitti tallet. men helt tydelig Anders der var en intens kamp for den bibelske læren og den svarte lodgen hadde omtrent overvunnet hele saken. men vist du er i troen på micheal tsarion tror eg det er håpløst, makan til jesuitt occultist skal letes lenge etter. hvorfor var han så feig da å ta bort chris white debunk materialet som aldeles tok buksa ned på løgneren. dersom vi ikke kan dra inn læremestrene til denne bevegelsen hva skal vi da gjør, dette du hevder er ren og skjer teosofi ala frimurer religion. Det er jo nettop derfor eg tar inn desse elementen for deres samenhenger og masse mere
mulig james var et sopphode. virker som hele gjengen her er det også. inkludert meg, anders, eg er skyldig morro var det og hihi :))) betyr vel ikke at vi er occultister og frimurere. iallefall Anders det er vi enig om at vi har en elite som truer oss, og vi er enig om en hel masse, at sopper var en del av den paganiske og babylonske religion er ingen tvil om. men eg kan ikke se hvor dine bevis på noen måte veier tyngre en de eg har gitt over. men eg takker for utspillet eg skal lære og studere det du deler med meg. men kluet Anders er også å se den store taktiske krigen, dersom du skal prøve å forstå den bibelske læren og gospelet ved å lukke dine øyner å gå inn å se, skal du overvinne dine fiende lær ham og kjenne. ja man skal til og med elske sin fiende i min lære. det værser også om muskaria var brukt i moses sin tid. denne er ufattelig lett å motbevise. dessuten vokser den ikke i orken, og attributene bitt i det bibelske er totalt forskjellig fra muskaria.
anders hør litt, eg var også overbevist av michael tsarion og co. tvilte på det eutentiske av bibelen. osv osv. og hvis du vil tro enda dypere på denne historien studer Gerald massey og hele den teosofiske læren. det har eg. alt er ikke bare historie og fakta overbevisning, hva har du forstått hvilke implikasjoner har din overbevisning på din åndelige status. hva er din personlige lære. dersom du har den oppfattningen at å tro på gospelet vil ta bort din selvutvikling og lære, at å se sine vices forhindrer din virtue, ja da forstår eg problemet ditt.
eg har lært en masse anders fra slike erfaringer som over og 20 år med buddistisk og TM shiddi praksis. det startet bra. spørr meg om kundalini, åpning av det tredje øyet, kannalisering, telepati, higher mental perception into the higher kuchavim.
vist det er det du vil ha anders gi meg adressen og eg skal sende deg the keys of enoch, academy of future science. som eg oversatte på norsk, den vil oppfylle alle dine behov for den selvutviklingsreisen. den er av en høyere kabbalah integrert med alle østlige religioner, det nye paradigme skiftet innen vitenskap, er superluminal mer enn noen skrift eg har sett, hyperdimensjonal fysikk. eg elsket den læren. det er så vanskelig å se gjenom det falske lys at eg kan ikke få sagt det, det tok meg 15 år anders før eg endelig forstod. jesus! hvordan skal eg kunne få alt dette ned i en argumentasjonslyrikk som her. hvor tendensen er å kaste mest baller over til den andre siden i håp om å vinne en argumentasjon. eg skal se på dine baller, men hittil er der ikke noe nytt her for meg her, men uansett eg vil se hva du har lært. angående artikkelen: eg synest den er knakende god. ikke riktig men veldig viktig.
og at vi har en motstander felles den onde makten av jesuitt prestekapet og helt tilbake til babylon ja helt til satan i edens hage, og dette er hans plan, klart det går over hodene på mengden, han var den mest brilliante engel, og om du vil vite det har eg også stått i direkte kamp med ham, eg hadde mistet min sjel om ikke min herre kristus hadde hørt mitt skrik så eg trenger ikke noen balsfemi for eg vet noe du ikke vet, personlig erfaring av de begge. (og ikke under rus nei, er erfaren der men disiplinert og guidet shamanistisk, da eg selv var det. men det er mange år siden nå) så cool down boy, tror du at noen intellektuelle argumentasjoner vil ta fra meg dette. og ikke bare en gang forresten, men fire ganger skulle eg definitivt ha vært en død mann, men der ser du hvor dum eg har vært, er ikke stolt av de, aller minst overfor min herre, men heller ville eg ikke vært foruten denne indre erfaringen.
men klart eg forstår deg veldig godt anders. eg har lyst til å se på alle dine dokumenter, og spørr deg om hjelp til å innføre meg i de pillarene du står sterkest på. emnet er utrolig interessant. og eg vil ikke ta fra deg en eneste sannhet som vil bringe deg videre heller ta deg videre på den stien du er. iallefall anders eg har vært i dine sko ikke fa.. om du får meg tilbake dit :::)))

onormanns
onormanns
12 år siden

Anders Troseth sier:
24. 04. 2010 klokken 17:11

Jakten på den hellige gral var en stor psy-op av Kong Arthur, som du kan du lese i denne artikkelen så er den noe annet en bare et at våpen som det ofte har blitt speukulert i, ifølge legenden brukte Josef av Arimatea den til å fange noe av Kristi blod mens han hang på korset, noe som gav den mirakuløse evner. Dette er kristen mytologi og ikke enkelt å tolke, men at sopp derimot er brukt for og oppnå kontakt med den “andre siden” hører vi ikke så mye om i den kristne mytologien, hvis vi debunker symbolikken dog, så finner vi denne soppen overalt.
*************************
Josef av Arimatea den til å fange noe av Kristi blod mens han hang på korset,
svar:
dette er ren gnostisime, ikke apostolisk lære. kan du vise meg noen plass i textus receptus at denne påstanden er canonisk. vis meg noe annet en alexandria codex gnosticisme. om du vil ha en billedlig forklarin på gnostisisme så var det den apologetiske torne og tortur i deres kjød.

*******************
Jakten på den hellige gral var en stor psy-op av Kong Arthur:

::)) det vet eg ikke om, det var nytt kan du gi meg kilde infoen for dette.

men at sopp derimot er brukt for og oppnå kontakt med den “andre siden” hører vi ikke så mye om i den kristne mytologien:

anders: helt rigtig: men, hvilken kristen mytologi?
1 de kjetterske apologetiske bibeltroende, som ble brent for sin tro og eventuelle kopier av bibelen eller deler av den?,

eller
2 den paganiserte romerske paven og dens avkom jacobin ordenen.
og senere den dominikanske protestantiske falske kirken.???

1 er total løgn

2 helt rigtig og eg vill ikke stoppe der, de var horebukker, satandyrkere, mordere gud veit faen ka.
begge går under benevnelsen kristen mytologi, men hva er det for et begrep. les mine første innlegg å se hva eg mener om kristendom.

og husk det er ikke nok å dokumentere at den og den var av desse ordener.
de fleste reformister var katolske prester, som innså faenskapen liksom wistleblowers idag, eg vil si det taler i deres favør om så, de har erfaring og vet akkurat den sataniske agenda var, liksom vi ser denne på vår måte i dag. så du er nødt til å skille havren fra strået.
dvs også forstå hva de prøvde å si. for det er absolutt to forskjellige diamentralt forskjellige standpunkt.
men nå må eg studere dine ting også, og finne frem informasjon slik at vi kan se dypere kildeinformasjoner.

spennende Anders. du hjelper meg og eg hjelper deg, så tar vi oss en tjall en dag, nei shitt det hr eg jo sluttet med, jaja eg kan se på og spille afrikansk djembe for deg. eller didjeridoo hihi

T
Skribent
T
12 år siden
Svar til  onormanns

Har inget behov for å overbevise deg om noe som helst Onormanns, min sannhet er nødvendigvis ikke din.

Når jeg skriver “Jakten på den hellige gral var en stor psy-op av Kong Arthur” så mener jeg det litt ironisk, relatert til artikkelen, for siden jeg ikke har lest noen av de store bøkene som er skrevet om Kong Arthur m.fl. så kan jeg ikke underbygge påstanden med annet enn at det enten er ironi, eller intuisjon., hvis jeg hadde kunne fått et mer presist svar fra mitt høyere selv så hadde jeg selvfølgelig videreformidlet det kort og konsist, men per dags dato “this is what you get”. :)

Jesuittene er helt klart opptatt av at massene av folk skal være dumme, naive, mentalt ustabile, avhengige av stoffer/illusjoner osv… denne ordenen spiller helt klart en sentral rolle i og med at de styrer universiteter over hele kloden samt følger blindt ordre fra den sorte paven

Hvis noen av mine lærere er Jesuitter så tror jeg ikke de hadde ville avslørt sin egen agenda for meg, de ville vel heller forsøkt å føre meg bak lyset enn å skinne lyset rett inn i øynene på meg?

Ser du nevner Gerald Massey, og jeg er ingen ekspert på han eller Egypt men er kjent med hans arbeid. Han skrev vel “Ancient Egypt: Light of the World” og kan vel egentlig ikke klandres for annet enn at han viste gjennom sitt arbeid hvor intrikat vår historie er, og hvor mye vi ikke vet…

onormanns
onormanns
12 år siden
Svar til  T

Unnskyld at eg pushet deg litt Anders, du vet vi kan være de mest uenige individer på jorden men dog de beste venner :) og du trenger ikke å føle at du behøver å stå i forsvarsposisjon overfor meg, nå vet vi begge hvor vi står og kommer fra, eg tror du har en hel masse å lære meg Anders, eg er veldig åpen for det, ingen er en bedre læremester en din sterkeste motsander (om vi skal nå si det slik da), se gjennom historien hvordan slike har kommet ut på den andre siden med dypere røtter. slik eg ser det Anders: vi har en jobb å gjøre, vi skal finne sannheten det er alt som betyr noe for meg og deg, enig.
eg hadde noen tanker på atles side aktivisme.
og så skal du lære meg å kjenne Anders; eg er ikke her for å overbevise til mine overbevisninger, eg er såpass gammel nå at eg lar kan ofre meg selv for andres vel og min holdning er å gi støtte og oppmuntring. men er har et sårt punkt Anders og det vet du sikkert hva er nå, det kan eg ikke noe for.
:)

« Forrige artikkel

En ny verden i emning – del 1

Neste artikkel »

Det du trenger å vite om bevissthet – del 1

69
0
Har du noen meninger? Fri tale eksisterer her.x
()
x