En visjon om paradis

4.4K visninger
5 minutter lesetid
39

Det har vært et ganske tydelig skifte i energien på jorden. Du trenger ikke å være en astrolog, astronom eller klarsynt for å skjønne at disse ukene i januar har vært en berg og dalbane.

Artikkelen er skrevet av Aluna Joy Yaxk’in som er en internasjonal kjent forfatter, åndelige livsledsager, hellig sted-guide, alternativ historiker, ordinert prest og moderne mystiker som inspirerer og oppfordrer andre til å gjenkjenne og akseptere sine egne autentiske guddommelighet og forbindelsen til skaperen.

En rekke jordendringer

Å ha en nære passering av en asteroide og intensivert solenergibluss gjorde ikke mye for å lette opp i situasjonen. Ifølge USGS har det vært sju store jordskjelv siden begynnelsen av året: I Salomonøyene, San Francisco Bay-området og Nord-California, overraskende selv i Oklahoma, og de massive i Haiti. Det har også vært imponerende vulkanaktivitet rundt om på jorden.

Jeg vil ikke dele alt dette med deg for å skremme deg. Jeg sier dette fordi vi må huske at jorden er i stadig endring og utvikling – akkurat som vi er. Det eneste som er konstant i livet er forandring. Vi er alle ett med alt liv, akkurat som den nye filmen Avatar så vakkert skildret det. Fordi vi er så knyttet til hverandre, så føler vi alt som skjer i verden uansett om vi forstår dette konseptet eller ei. Vi er alle barn av kilden. Vi er alle en del av skaperens livskraft. Det som skjer med én, skjer med alle. Jo nærmere vi kommer den nye tidsalder, desto mer vil vi manifestere det vi tror om oss selv, hva vi føler i våre hjerter og hva vi synes vi fortjener. Planeten og den nye tidsalderen er nært knyttet til loven om tiltrekning og den kollektive bevisstheten hos menneskeheten.

På grunn av den kollektive bevisstheten, har man hatt merkbare symptomer hos de som er empatisk og følsom, så vel som blant healere og lysarbeidere i verden. Man kan ha følt seg følelsesmessig i ubalanse uten noen åpenbar grunn. Mange har følt seg litt kvalm, hatt en uggen følelse i magen eller et tungt hjerte. Mange har hatt uforklarlige panikkanfall, selv midt på natten, og har problemer med å fokusere. Andre har hatt en følelse av å føle seg fastlåst og ute av stand til å flytte på seg og føle seg totalt utmattet. Utad virker det som om vår motivasjon er på vent. Denne bølgen av symptomer begynner derimot å klarne allerede.

Fra filmen Avatar.

Høyere frekvenser

Ifølge entitetene The Star Elders sier de at disse brå utbruddene i høyere frekvenser er årsaken til nok et sprang i evolusjonen. De sier det vil være mange flere av disse utbruddene, men disse vil fordele seg på en slik måte at vi kan fordøye de og utvikle oss sammen med dem. Det krever en del arbeid fra vår side å tillate disse endringene å skje og å holde oss positive mens vi går gjennom de. Når disse økte frekvensene kommer, blir den kollektive bevisstheten forsterket hele veien ned til vår individuelle hensikt med loven om tiltrekning.

Uansett hva en person, et samfunn, en stat, et land eller en planets grunnleggende tro er, vil disse hensiktene begynne å manifestere seg enda raskere enn før. Vår guddommelig plan som vi kom hit for å oppfylle, skjer raskere selv om den kanskje ikke er slik vi så den for oss. Det minner meg om det John Lennon sa: “Livet skjer mens du legger planer.” Livet fortsetter å utfolde seg selv om vi skriker etter en pause.

Paradis rett rundt hjørnet

Akkurat som tsunamien i Asia i 2004, Katrina i New Orleans i 2005 og de nylige katastrofale hendelsene i Haiti, har denne økningen i frekvens brutt ned rustning rundt våre hjerter og åpnet oss ytterligere opp til en større grad av kjærlighet og medfølelse. Det har også åpnet oss opp til en høyere grad av muligheter. Disse oppbruddene bryter bort gamle paradigmer som ikke tjener den kollektive helhet og vår guddommelige fremtid.

Vi er som larven som har transformert seg inne i en kokong og som er på vei til å bryte seg fri. Vi føler at vi er som små kyllingene som hakker oss ut av et hardt skall, men når du er inne i egget så har du ingen anelse om hvor tykt skallet er. Vi kan bli lei av å tenke på at paradis er langt unna, men egentlig er det bare et tynt slør mellom den verden vi er i og den vi er i ferd med å gå inn i.

Jeg blir vist av the Star Elders og hele legioner med lysvesener og oppstegne mestere at vi ikke er så fastlåst som vi tror. Vi arbeider faktisk hardt på det indre plan. Mange av oss har allerede prosjektert en del av oss selv ut i fremtiden hvor vi forankrer oss i den nye verden. Vi vet ikke om vi er våken eller drømmer til tider.

Denne verden føles stadig mindre ekte. Det eneste unntaket til dette er de hellige stedene i verden som blir mer til stede og håndgripelig fordi vi begynner å tilpasse oss den energien de har holdt på i evigheter. Filmen Avatar fremmer en kollektiv erkjennelse av evnen til å bygge bro mellom verdener.

Avatar: Et moderne samfunn møter paradis.

Illusjonene faller

Den nyeste frekvensøkningen har skapt et stort behov for vårt ytre selv å ha mer tid for seg selv i stillhet. Denne forhøyede energien er egentlig guddommelig betingelsesløs kjærlighet fra den store skaperen av alt som er. Jo sterkere energi blir, desto mer vil vi måtte gi slipp på våre slør, våre masker og våre illusjoner. Disse begrensende egoene vil bli redusert til støv for å avsløre massiv forståelse av hvor stor, fantastisk og ubeskrivelig enorme vi virkelig er. Våre slør og våre masker har holdt oss små, begrenset og kraftløs med hensyn til manifestering av vår guddommelige fremtid på jorden.

Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg er nødt til å gi kreditt til Hollywood. Jeg har alltid følt at massemedia ubevisst har arbeidet for å holde oss i frykt og sovende. De har portrettert fryktelige framtidsvisjoner. De har skapt disse filmene fordi vi ba om dem. Tross alt så har vi kjøpt kinobillettene. Men siden den verdensomspennende suksessen med den nye filmen Avatar har massene nå en storartet, vakker, ny visjon for hvordan en ny verden kan være. Den har plassert i den kollektive bevissthet at vi alle er nært knyttet til alt liv og at alt liv er skaperen.

Kollektiv bevissthet skaper paradis

Avatar har også gitt verdens paradissøkere et praktfullt syn å holde på. Nå kan vi kollektivt begynne å skape paradis ettersom en visjon om paradis nå er godt forankret i den kollektive bevisstheten til denne verden. Denne visjonen er ikke bare i et fåtall av oss visjonære lenger. Det holdes nå i hjertene til tusener av mennesker som nå kreve en verden i harmoni.

Det er i denne intense lengselen at vi tiltrekker – manifesterer – det vi trenger. Så det er lett å konkludere med at hvis Hollywood har begynt å lage filmer som skildrer idealistiske visjoner om et fremtidig paradis, og vi er ute og kjøper kinobillettene i store masser, så har vi kommet langt nærmere med å skape paradis på jorden. Noe mindre enn paradis kan legges vekk fra tankene våre.

Den store renoveringen av vår verden kan bli en realitet fordi vi har en klarere kollektiv visjon om paradis. Det er en stor jobb, ingen tvil. Men hvis hver person gjorde en liten ting for å gjøre verden til et bedre sted, ville vi forandre verden på et blunk.

Blink… Er vi der nå?

I full fart mot paradis.

Kilde: AlunaJoy.com.

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

39 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ken
Ken
Anonym
7 år siden

AVATAR! James Cameron fikk manuset for Avatar i en drøm i 1995.
“I slutet på 2009 hade den av James Cameron regisserade filmen Avatar premiär. Filmen fick prisade recensioner världen över och fick oerhörda framgångar med biljettförsäljningen. Från “Making of”-videos blev det uppenbart att det fanns några anmärkningsvärda sidor vid förverkligandet av den här filmen som tills nu nästan har gått förbi utan exponering. Inte ens James Cameron själv har ägnat särskilt stor uppmärksamhet åt det.
Producenten Jon Landau berättar i en av videorna (1) att James Cameron fick manuset för Avatar i en dröm 1995. Bara lite senare (2) sa två formgivare att det inte verkade som att Cameron hade hittat på Avatars värld utan att han mindes den: “Det var inte som en värld som han hittat på. Det var något han hade sett och nu rapporterade det till oss. Jag tror att han varit där. Han skrev en resedagbok om det och gav oss den för att vi skulle skapa en film om det.”

Astralresor
Det verkar omöjligt att Cameron verkligen har varit på en annan planet. Men när man utvecklas andligt lär man sig att anden är kapabel att färdas skild från den fysiska kroppen, även till högre dimensioner. Genom meditation, och till exempel även genom hypnos och regressionsterapi, eller genom fjärrsyn, kan anden ta en titt på platser där kroppen inte kan vara fysiskt närvarande i den stunden.
I budskap som kommer till oss från högre dimensioner, till exempel genom kanalisering, nämns ofta att vår ande gör alla typer av resor under sömnen. Ibland till de mest extraordinära platser, såsom himlen, andra planeter eller rymdskepp. Ofta sker detta med ett syfte, exempelvis på en inbjudan av en högre entitet. Detta kan vara en guide eller anden av en avliden älskad person som vill lära dig någonting eller vill förtydliga något. I motsats till meditation så glömmer vi vanligen drömupplevelser när vi vaknar upp igen. Endast extremt tydliga och imponerande drömmar stannar kvar.

Frågan som uppstår är: är denna värld av Pandora baserad på en verkligt existerande planet, och togs James Camerons ande dit när han sov?

En annan anmärkningsvärd aspekt från Avatar är att världen där historien utspelar sig, Pandora (3), är en måne i konstellationen Alpha Centauri. Denna dubbelstjärna är i själva verket den närmaste grammen till vår sol i Vintergatan.

Från ‘black ops’-kretsarna vet vi att Alpha Centauri är en av de utomjordiska platser som redan har besökts av folk från Jorden. Inte genom många, långa år med rymdfärder såsom i filmen, utan genom stargates. För en tid sedan berättade whistleblower Arthur Neumann (också känd under hans alias Henry Deacon) att det finns tre planeter runt om Alpha Centauri som bebos av humanoider (4). En är en ökenplanet där människor som liknar latinos lever, men de andra två är världar fulla av tropisk vegetation. Vackra, mörkt gröna människor lever där, sa han. Kvinnorna i den här arten ser lite grann ut som människorna vid Medelhavet, med mörkt hår. De kommunicerar huvudsakligen via telepati.

Detta visar på anmärkningsvärda likheter med Avatar (endast färgen är annorlunda). Så återigen reser sig en fråga: skulle det ha mer likheter med Avatars värld än vi tror? Fick James Camerons ande verkligen uppleva en guidad tur till en av planeterna eller månarna runt Alpha Centauri?

Och om det är så, varför då? Var Avatar avsedd att förbereda oss för den tid som kommer, en tid av kärlek och andlighet, att leva tillsammans i harmoni med naturen? Var det kanske också för att testa för att se hur långt mänskligheten hade kommit med att öppna upp för det faktum att det finns humanoider som lever på andra planeter?

Vi kan bara gissa här. Åtminstone är det uppmuntrande att veta att svaret på Avatar var överväldigande positivt över hela världen, och att också fenomenet med kanalisering, en annan syn på Gud och ett ‘icke-Hollywood-likt’ närmande till utomjordingar, blev accepterat utan större ansträngning.

Utan tvekan har den här filmen gjort vårt kollektiva medvetande en hel del gott.

En sammanfattning: efter premiären av Avatar visade rapporter i media att vissa av besökarna på biografen gick omkring med självmordstankar (5). Detta på grund av att de tyckte att världen av Na’vi var så vacker att de inte kände sig hemma längre i den hårda värld vi lever i här.
Hur förvånade kommer dessa människor att bli i den nära framtiden när de får veta att människan redan har tillgång till sådana världar. Och inte bara på andra planeter utan även 100 mil djupt ner under våra egna fötter!”

http://thegreaterpicture.com/sv/avatar.html

Otto
Abonnent
14 år siden
Otto
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden
arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Hør på den, og trom du er i paradis:

Diktet er skrevet av den persiske sufien: Rumi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rumi

Helt utrolig, selv om man ikke kan persisk!

Sirus
Sirus
Abonnent
14 år siden

Dette er en toppfilm for promoteringen av den NWO. De onsker svert gjerne at du skal tro paa dette. “The millenium og peace” ,men hva koster det?
Den exoteriske delen av Vatikanet fordommer filmen. Den esoteriske delen omfavner den..

http://www.atlanteanconspiracy.com/2008/07/masonic-truth-behind-aliensufos.html

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

arifkarim, den der rikijo-bloggen er det råeste jeg har kommet over av puslespillbiter i min dybdeboring i kaninhullet. Så mye samlet på et sted, og tilsynelatende med The Ring of Truth.

Jeg hadde tenkt å se Avatar i morgen kveld, men nå som jeg skjønner at det bare er noe forføreriske satanist-greier så står jeg over. Jeg burde jo ha luktet lunta da jeg ble klar over at det var høygrads-frimurer James Cameron som stod bak. Cameron som utførte Illuminati-oppdraget å “reiterate”, dvs. understreke/gjenta at Titanic’s forlis var en ulykke hvilket det jo ikke var. Bare det at Illuminati-satanist J. P. Morgan droppet å bli med på Titanic-turen i siste liten oser jo av at hele forliset var planlagt på forhånd, inkludert den massive forhåndsannonseringen, på en tid da det fantes hverken TV eller radio. Joda “the usual suspects” har hengt rundt lenge, og de har skikkelig langsiktige planer som de gjennomfører sånn det passer dem (dvs. slik det ble planlagt for 50-100 år siden eller deromkring).

Til Vandalf, anse denne bloggen som “kaninhull-vandring for viderekommende”. The rabbit hole is very deep, and very, very weird. Jo mer man utforsker, jo mer og mer merkelig og utrolig blir det.

Selv har jeg vært gjennom ulike faser. Ta f.eks. klone-laben The Dulce Labs i New Mexico. Noen uker etter at jeg først fordypet meg i Dulce Book (av Branton) så bare skjøv jeg alt fra meg, trodde det var oppspinn og desinfo. Men etterhvert så har det piplet små og større bekreftelser fra ulike hold om temaet over tid, så nå anser jeg at hele greia er sann. Det faktum at den “nyoppdagede” bloggen her har en gjennomgang av interface mellom alien og demon (noe jeg lenge har jaktet på) gjør det enda mer troverdig, ikke minst fordi det bidrar til å forklare noe av organiseringen i kaninhullet Dulce.

Hvorvidt den aktuell Foxnews reporteren er en virkelig shapeshifter legger jeg på vent, gidder ikke å forholde meg til det nå. Fra før er både Queen Elisabeth og George Bush sr. (muligens også Tony Blair) under sterk mistanke. En skarve fjernsynsreporter er ikke noe å bry seg om.

Jeg kopierte innholde av hele bloggen til mitt fyldige ulvebibliotek, sannelig ble det 126 sider i word. Begynner vel med å ta for meg videoene. Min grunnholdning er at jeg ikke kommer til å tro et døyt av det som blir fremført, medmindre det samsvarer med info/kilder jeg allerede har…Med litt trening er det mulig å skille info fra desinfo…men å få andre til å tro på hvor utrolig den virkelige verden kan være…er ofte noe jeg dropper å bruke energi på, bortsett fra her på Speilet, hvor det finnes tenkende deltagere som vet litt av hvert fra før.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

En annen ting som er veldig merkelig med Avatar-historien, er at mot slutten er det vi “mennesker” som taper, selv om vi er teknologisk overlegen. Av alle de illuminati-hollywood filmene jeg har sett, er Avatar tross alt den eneste som “maler” menneskene som de onde tapende part, i motsetning til de utenomjordiske som “ofte” har denne “onde” rollen! :D

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Se filmen, ulven, så er du bedre stilt til å gjøre deg opp din egen mening;o)

Kaninhullet du refererer til var ikke spesielt dypt i det hele tatt, slik jeg ser det. Som Beamer sier, mye spekulasjoner, og fint lite avsløringer.

Videoene visre forøvrig kun en middelmådighet i bildemanipulering, hverken mer eller mindre.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Vandalf, jeg kommer nok tll å se filmen etter å ha gått gjennom bakgrunnsstoffet fra rikijo.

Da min datter gikk på videregående og jobbet på kino og det kom en ny film pleide hun ofte å spørre om: “Vet du om Iluminati har puttet noe innhold i den filmen ?” Det hun fikk vite eller vi fant ut i fellesskap var krydder som hennes venninner syntes det var interessant å høre om.

Tror nok at rikijo (dessverre…) har en del snøre i bånn, og at Avatar-filmen viser DNA-manipulasjon slik det lenge har foregått på jorden (dvs. under jorden), med bl.a. kloning og hybrid-breeding, hvor det ene hybrid-elementet er human. Videoklippene med Barry King, som hadde arbeidet på den underjordiske basen Peasemore i UK var troverdige. Hvor mange (tusen ?) hybrider som nå eksisterer under jorda og hvor mange som allerede er ute iblant oss skulle det vært interessant å kjenne til. Men det er godt mulig at det er bedre/mer behagelig å slippe å vite noe om den saken.

Så menneskene taper til slutt i Avatar-filmen…? Det passer vel inn som en mental kondisjonering av massene hvis det nå nærmer seg tiden for at “The Powers to be” planlegger sin sluttmanøver, noe jeg forøvrig ikke tror de vil komme til å lykkes med.

hanze
hanze
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Ang. Titanic. 14 år før ulykken, skrev forfatteren, Morgan Robertson om denne
fantastiske båten, Titan, som ikke kunne synke. Tilnærmet i detalj var historien
identisk med den virkelige.
Også Jules Verne hadde dette merkelige clairvoyance. Både måneferder og lange
sjøreiser under havet, var science fictionens.
Og jeg vet ikke Flash Gordon fikk reddet jorden fra kollisjon med planeten Mongo, eller Niburi, som den heter… ;)

soul power
soul power
Anonym
14 år siden

Folk kjenner denne forandringen overalt nå! Jeg personlig har hatt noen vanvittige uker med forandring av bevissthet..Dette med lys kjærlighet,balanse er nøkkelord i min hverdag..

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Endelig er det avslørt!
Jeg var alltid spektisk til hvorfor de innfødte på Pandora var så store i forhold til oss! Våkn opp, hele filmen er basert på “inspirasjon” fra våre tidligere Guder: NEPHILIM folket som fikk avkom med menneskekvinner:
http://rikijo.blogspot.com/

Bloggen avslører også at menneskekloning har pågått lenge uten mediadekkning, og det er sannsynligivis indoktrinerte “kloner” som sitter på makthierarkien idag!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Bloggen avslører fint lite, spør du meg. Makan til kvasireligiøs/pseudovitenskaplig smørje er det lenge siden jeg har sett.

Du kjøper vel ikke det mølet der, arifkarim?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
14 år siden

Mølet ?
Definer hva som var møl på siden der Vandalf ? syns siden var fin jeg, men du har sikkert rett i at noe der kan være møl
At det bodde kjemper på jorden før og da dem ble 800-900 år gamle er da fortalt både i bibel og andre plasser og et bilde sier mer en tusen ord ;)
Får ikke håpe det er sånn Anunakiene ser ut, da sliter vi litt nå som dem kommer og invaderer oss snart
Det blir nok spanske ryttere insmurt med froskegift fra Amazonas som egner seg best til og stoppe sånne garninger :-|

Nei når får jeg grøsse meg i seng her og få mareritt og smurfespisende kjemper grøss…….

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Vel, hvor skal man begynne?

Nyhetsreporter som shapeshifterreptil?

Narr meg ikke til å le… Selv udugelige meg skulle klart å manipulert en video med et enkelt redigeringsprogram (og jeg er rimelig retard når det kommer til slikt).

Fyren synes jo heller ikke å ha forstått Avatars intensjon når han definerer den som satanisk.

Satanismen handler om dyrking av egoet, noe vitterlig ikke er budskapet i Avatar.

Når det er sagt var siden underholdende for all del, men der stopper det for min del.

Kjetil S
Skribent
Svar til  smurfen
14 år siden

Jeg må nok si meg enig med Vandalf her. Den nettsiden virker særdeles lite troverdig. “Avsløringene” er langt fra avsløringer, men heller spekulasjoner.

At en nyhetssreporter har “glimt i øyet” er vel kanskje grunnen til at han fikk jobben i Fox; De satser vel på at den kvinnelige delen av befolkningen ønsker at han shape-shifter til annet enn en reptil…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
14 år siden

Ja Ja tro nå bare hva du vil Vandalf
Bildene av kjempene Fox viste til her har jeg sett før for over 20 år siden og i mange forskjelige geologiske tidsskrifter og magasiner
Normalt så sier du veldigt mye bra Vandlaf, men her syns jeg du er litt vel trangsynt, man skal være litt hjernevaska for og tro på at vi ikke har blitt besøkt av annet liv tidligere i historien når vi vet at universet yrer av liv…

Her har du verdens første bilde av en levende demon
Se om du klarer og debunke den da ;)

http://www.sol.no/underholdning/overnaturlig_21854142.html

MessyJazz
MessyJazz
Anonym
14 år siden

Javisst! Jeg skal ta med Mora mi og se filmen ved første anledning. Selv om jeg egentlig ikke liker å “bare” se noens visjon (ikke at jeg er døv), men når utopi eller dystopi skal skildres, foretrekker jeg å la bildene og meningene dannes gjennom det skrevne ord. Kanskje denne filmen finnes i bokform også? Ikke desto mindre, kunne jeg nesten tenkt meg følgende; om jeg ser filmen, kan ikke (iallefall) en av dere lese en av mine yndlingsdystopi ” BRAVE NEW WORLD” av Aldous Huxley eller KER SHUS Av Tor Åge Bringsverd?

Ha flere gode tanker alle sammen!

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
14 år siden

Tusen takk URSUS:o))

Ståle Johansen
Abonnent
14 år siden

Flott film, men mennesker settes ikke særlig høyt i verdi i den.

T
T
Forfatter
14 år siden

Takk for den her, fin artikkel å avslutte kvelden med. Jeg syntes også Avatar var en god film, men når filmer kommer under huden min på den måten Avatar gjør, så vil jeg være veldig oppmerksom på symbolismen og hva budskapet/ budskapene er; jeg er enig i at den er anti amerikansk, anti krig og anti ignoranse, men samtidig så løser de sine problemer med vold, noe som ville vært katastrofalt her på jorden… jeg tror ikke nødvendigvis at det blir anarkisme og en voldelig revolusjon over denne filmen, men med Matrixen vi lever i så skal det ikke mye til, uansett, med internett idag så har vi heldigvis flere muligheter til å løse NWO krisen enn de hadde på Pandora, quote Jake Sully; “sooner or later we all have to wake up, right?”

Galadriel
Abonnent
Svar til  T
14 år siden

Sant, mye vold i filmen. Hadde hørt så mye fantastisk om budskapet til filmen før jeg så den at jeg var ganske så sjokkert over hvordan de brukte vold for å løse konflinkten. Sender det ut et bra budskap? Er jo ikke bare hvordan vi mennesker har ødelagt alt som gir et budskap i filmen da.

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
14 år siden

Hehe blir vel nedstemt med tommel ned nå!
Men etter å ha lest denne bloggen, ser jeg galskapen fra flere sider.

http://basecamptofreedom.wordpress.com/2010/01/08/why-i-love-the-new-world-order/

Ang Avatar så traff den meg. Min kone enda mer som har sett den 4 ganger!
Blir liksom Jack London og Mikkjel Arneson Fønhus i ny drakt.
Har ikke lest Alaska romaner på mange år, blir heller officepakken for dummies, for å henge med, sånn noenlunde.

Missforstå meg rett, er klar over NWO, BB osv eksisterer, men har snudd ryggen til det hele og mer eller mindre blitt en null konsument og selvstendig.
Blir det mange null konsumenter, rakner dritten og vi må finne på noe annet.
Penger uten tillitt er penger uten makt.

Har sett at noen føler seg litt utafor, men se denne 6 part Youtube presentasjonen med Scott Mandelker:
http://www.youtube.com/watch?v=6pFwN60s8jQ
Handler om oss som er vandrere, og sliter litt uforklarlig.

Peace and love

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden
Yoda
Yoda
Abonnent
14 år siden

Takk for en fantastisk artikkel Frank! Du gjør en utrolig viktig jobb!

Kjente meg veldig godt igjen i mye av det som blir skrevet her.
Det er morsomt å se hvordan mange av dine tanker og refleksjoner om denne tiden gjenspeiler mine egne!
Det er absolutt en spennende tid vi lever i!

Til Morten 1975: Du er ikke gal! snarere tvert i mot! Du er en av de få resterende som har sundt vett og moral igjen her i verden:)

Mvh

Oddis
Oddis
Abonnent
14 år siden

Hei Frank, du skriver flotte artikler!
Jeg leser det du skriver om Jordens forandringer. Jeg er redd vi kommer til å se større katastrofer enn hva vi nå har sett på Haiti. Ser for eksempel at det har gått på hundrevis av småe jordskjelv i og rundt Yellowstone den siste uken. Jeg tror vi virkelig kommer til å se forandinger så det holder…..

Ellers var jeg og så Avatar; en drømmeverden ut av det sinnsyke. Skulle ønske vi kunne lære noe av den filmen..

Legger ved en link til ett timeslangt intervju med Nassim Haramein, hvor han blant annet kommer inn på hva han mener kommer til å skje og hvordan han ser på utviklingen vi nå ser. Skulle det være noen her som ikke vet hvem han er eller ikke har sett hans teorier, anbefales det å ta en kikk på hva han har å si! Anbefales!
http://video.google.com/videoplay?docid=4153235138985781704&ei=tA1eS-7qNoG0-AbczsDjDA&q=nassim+haramein

Ursus
Ursus
Abonnent
Svar til  Oddis
14 år siden

Har fulgt med endel på utbredelsen av jordskjelv, kan anbefale å bruke ‘Google Earth real-time earthquakes’ http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/catalogs/ Her får man sett utbredelse og styrke på jordskjelv over hele verden fra siste uke t.o.m. jordskjelv fra siste time. Kan også få oppdateringer via RSS.

Oddis nevner Yellowstone; her virker det å være mange skjelv ‘hele tida’, og det har vært slik den tida jeg har fulgt med. Vet ikke om det er spesielt eller ikke. Det jeg derimot synes er veldig bemerkelsesverdig (dere kan se det just no), er alle jordskjelvpunktene f.eks. i Alaska og California som danner presise ‘rutenett’ over store områder.

Mulig dette er naturlig, men jeg har ikke sett slike jordskjelvmønstre tidligere. Såfremt lokaliseringen av skjelva i google earth stemmer, så ser dette ganske så suspekt ut (jordas forkastninger kan da ikke være sååå regelbundet i rette vinkler og linjer, or what?).

Her er bytheway web-kamera fra Yellowstone og ‘Old Faithful Geyser’:
http://www.nps.gov/archive/yell/OldFaithfulcam.htm :)

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
Svar til  Ursus
14 år siden

Fins det ikke en oversikt over frekvensen av jordskjelv.. både styrken og antallet opp igjennom historien siden de begynte å måle de?
Mulig man kan se et mønster danne seg?

Ursus
Ursus
Abonnent
Svar til  LunaLuma
14 år siden

Hei LunaLuma! Fant en oversikt her http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/world/historical_mag.php (man kan sortere data på styrke, dato, land etc).

Helheten
Helheten
Abonnent
14 år siden

Mange som føler seg uvel i dagens samfunn…vi eksisterer – lever definitivt ikke..!

Fant en liten film om akkurat det:
Ever wonder, when getting out of bed, why everything s u c k s so bad?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Helheten
14 år siden

Tusen takk for dette! Har slitt med disse tanker i hele mitt liv… :)

MessyJazz
MessyJazz
Anonym
14 år siden

Er dette en film som går på kino nå? Den (bildene) ser særs fantastiske ut!
Tilbringer stort sett tiden tiden min i “paradis”, hvor hverken fjernsyn eller tidsskrifter fins. Eller mer riktig; hvor hverken fjernsyn eller tidsskrifter benyttes. Ha noe fint alle sammen!

LunaLuma
LunaLuma
Abonnent
Svar til  MessyJazz
14 år siden

Jepp den går både i 3D og 2D på kino, enda! Så filmen i vanlig format og syns den var artig å sepå :o)
Selv et par i mitt følge som ikke syns fantacy og sciense fictin er no særlig til filnsjanger ble imponert over filmen.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  LunaLuma
14 år siden

LunaLuma;

Se den i 3-D om du kan. Anbefales på det varmeste!

Avatar ble for meg filmen jeg har ventet på hele mitt liv, for å si det så klisjefullt som jeg klarer.

Tøft gjort av Cameron å lage en film som så hardt og brutalt kritiserer menneskehetens forfall.

At denne atpåtil blir en global megasuksess handler mer om innhold og budskap, og menneskers lengsel enn innpakning, selv om innpakningen unektelig er av det feteste slaget. Jeg tenker da på det audiovisuelle festfyrverkeriet denne filmen faktisk er. Spektakulær, imponerende og så utrolig vakker!

Men lyd og bilde alene er ikke nok til å trekke massene til kinoen, og det er her filmens mektige og viktige budskap kommer inn;

Noe er galt med måten vi forvalter moder jord, med hvordan vi lever våre liv…

Og budskapet resonnerer i seerne. Det gjør inntrykk, skaper en lengsel, en sorg, men også håp..

Fordi vi vet at det er sant. Selv den hardeste neglen på toppen av makthierarkiet vil kunne kjenne denne resonnansen i sitt indre bare han/hun lytter etter.

Men det forutsetter at “signalene” om man vil, blir enda sterkere, enda tydligere og enda flere.

Det holder ikke med en blockbuster av Avatars format til å vekke alle, men det kan definitivt tenne mange gnister rundt omkring, noe den allerede har gjort.

Jeg avslutter med hovedperson Jake Sully’s egne ord om sitt forhold til virkeligheten når han sitter i laboratoriet og leser inn sin videodagbok etter å ha tilbragt en god del tid med Na’viene

“Everything is backwards now, like out there is the true world, and in here is the dream.”

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
14 år siden

Ja det burde vel punktere hull i myten om at Hollywood er styrt av onde jøder som vil hjernevaske oss
Stort sett alt av storefilmer derfra har et undeliggende budskap om og vise respekt, stå samlet og bekjemp ondskap og bare vi tørr så kan vi overvinne hva som helst
V for Vanndetta vil jeg vel heller ikke påstå var noe NWO propagana ;)
Avatar var en av dem flotteste filmene jeg har sett :D
Synd man ikke kan ta en Helibuss til Pandora :(

Otto
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden
Morten1975
Morten1975
Abonnent
14 år siden

Hei Frank. Takk for artikkelen. Har siden jeg oppdaget Nyhetsspeilet pløyet gjennom de fleste artiklene her inne,i tillegg til kommentarene. Fikk umiddelbart en følelse av å ha kommet “hjem”. Har de siste årene hatt et indre kaos av følelser og tanker. Kartet har ikke stemt overens med terrenget som det så fint heter.

Derfor er jeg glad og meget takknemlig ovenfor deg og de andre skribentene her inne, som igjennom sine refleksjoner og dokumentasjoner har hjulpet meg et skritt videre i min søken,og på en måte vært en bekreftelse på mange av mine spørsmål. Ser jo at mange brukere av Nyhetsspeilet nærmest er et speilbilde av meg selv.

Og hva søker jeg? Tja, si det. Vet bare at den urettferdigheten og galskapen jeg er vitne til skremmer vettet av meg. Tilværelsen føles så meningsløs. Mye pga at jeg har følt meg så alene med mine tanker. Har også lurt på om jeg har vært “sinnsyk”, i.o.m. at jeg har følt meg sterkt mistilpass i samfunnet. Konklusjonen har da alltid vært at det er MEG det er noe gæærnt med,ikke samfunnet. Denne følelsen har nå begynt å slippe taket,og mye av æren for det,skal dere flotte mennesker her inne ha en stor del av æren for.

Dette var kanskje ikke en veldig informativ kommentar, og muligens en avsporing,men mer et uttrykk for noen av mine tanker,følelser og betrakninger. Håper dere har forståelse for det. Håper også etterhvert at jeg kan bidra med noe konstruktivt. Når selvfølelsen og selvtilliten vokser,kan dette bli en realitet. Jeg har begynt å våkne,og takk for det. :-)

Med vennlig hilsen og beste ønsker
Morten

Ståle Johansen
Abonnent
Svar til  Morten1975
14 år siden

Det er inget tegn på god mental helse å være veltilpasset i et så gjennomsyret sykt samfunn vi lever i.

Galadriel
Abonnent
Svar til  Ståle Johansen
14 år siden

Kam være. Men er man ikke ved god mental helse om man klarer seg fint her da, selv om ting er slik de er?

« Forrige artikkel

Vinner satanistene åndskrigen?

Neste artikkel »

Plantepyramide i hellig geometri

39
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x