En feiring av End of Time

18.7K visninger
4 minutter lesetid
128

End of Time er ifølge Mayaene en periode over mange år som startet i november 2007 og vil vare frem til 2032. 21. desember 2012 markerer et punkt i tid hvor hele menneskeheten kan feire at 13.000 år med mørke er over og vi står klar for å gå inn i en ny syklus hvor lyset vil igjen råde.

Gratulerer, kjære ærede sjel! Du har kommet deg gjennom 13.000 år med mørke. Slutten på Long Count-kalenderens femte syklus markerer en full syklus på 26.000 år. Mayaene deler inn denne spiralen i natt og dag. Nå står vi klar for å gå inn i dagen. Fremtiden er lys. Bokstavelig talt.

Hvilke intensjoner du har for fredag 21. desember 2012 er med på å forme morgendagen. Dette er en dag hvor vi kan gå sammen i grupper og send tanker om fred, kjærlighet og glede ut i verden. Det som er interessant er at det faktisk har en påviselig effekt. En rekke vitenskapelige studier viser at man faktisk kan påvirke kriminalitetsstatistikken til å gå ned betydelig bare med at en gruppe mennesker mediterer og sender ut gode tanker til en by eller område.

Tenk hva millioner av mennesker kan gjøre sammen?

Vi har en riktig god grunn til å feire End of Time. Vi kan endre fremtiden natten over om intensjonen er sterk og mange nok fokuserer på samme tanke.

Slutt på tiden

End of Time betyr slutt på en syklus, en slutt på tiden og overgangen til en ny syklus. Hva mener Mayaene egentlig med det? Ifølge de selv så betyr det at på et tidspunkt skjer et frekvensskifte for planeten og menneskeheten til en høyere vibrasjon hvor tid ikke lengre er en del av virkeligheten.

4. dimensjon er bare en mellomstasjon i oppstigningen før vi går tilbake til 5. dimensjon, 9. dimensjon eller hvor nå enn du skal tilbake til. Alt dette er unikt for hver og en av oss.

Men oppstigningen kommer på et senere tidspunkt. Det skjer ikke i dag. Vi må bringe planeten vår tilbake i balanse. Og få menneskeheten tilbake i harmoni med seg selv. Siste rest av karma må utlignes først. Det er en del av vår læring på planeten. Dette kan ta tiår.

Er det store ting som skjer i dag på høydepunktet for vintersolverv? Om det skulle skje noe så er det lov å håpe på en indre oppvåkning til en større forståelse av at vi alle kommer fra samme kilde. Det vil kunne skrelle vekk frykt, dømming, grådighet og maktbegjær vekk fra vår bevissthet, noe som automatisk fører til fred på jord – om mange nok opplevde dette samtidig.

Høydepunktet er nedstigningen

Å komme fra samme kilde betyr også at vi begynner på øverste vibrasjonsfrekvens og jobber oss nedover i dimensjonene inntil vi havner ut med å ha deler av sjelsaspektet vårt inkarnert i en fysisk kropp her i 3. dimensjon.

For sjelen så er det langt mer spennende å stige ned enn å stige opp. Å stige ned en frekvens, til en tettere og tyngre virkelighet, er noe nytt for sjelen og derfor mye mer spennende.

Det gir også langt større muligheter for læring da en fysisk virkelighet i en sterk dualistisk verden er som rakettbrennstoff for sjelens utvikling. Gratulerer! Du er på rett sted til riktig tid!

En fantastisk opplevelse

Oppstigningen er bare veien tilbake. En retur til kilden. Et sted du har vært før. Å eksistere her på Moder Jord gjennom det store dimensjonsskiftet er en fantastisk opplevelse og mulighet for deg. Du er faktisk blant de 7 milliarder heldige sjeler som fikk muligheten til å inkarnere her på dette tidspunkt. Etter 26.000 år med forberedelser så er du her og nå. En god grunn til å feire?

Og hvilken dag passer ikke bedre å gjøre det på enn 21. desember 2012 som er den sagnomsuste og trolig den mest misforståtte datoen vi har hatt i historien på denne planeten. Verden går ikke under den dagen. Det store bevissthetsskiftet fortsetter. Verden går over. Endringenes energier fortsetter. Vekk fra de gamle energiene. Over til en høyere bevissthet. Til enhet. Ett steg nærmere kilden. Til en følelse av at vi alle er like, en del av kilden.

Vi flyter videre gjennom utviklingsspiralen fra gammel syklus hvor vi etterlater de gamle energiene og over til en ny syklus. Dette er en periode som går over mange år. Alle endringen skjer ikke på én dag. Det har Mayaene aldri sagt. Media og filmindustrien har derimot nevnt dette utallige ganger for å skape frykt for egen vinning. Men ikke mer. Nå er det nok.

Læring for sjelen

Nå er det svært mange av oss som begynner å få det hele og fulle bildet av hvordan verden faktisk er regissert. Det finnes ikke noe godt og vondt i denne verden. Bare ulike former for læring for sjelen. Vi har tatt på oss våre roller og fått tildelt våre utseender i denne inkarnasjonen. Bak ditt fysiske ytre, tanker og følelser – bak egoet – finner du den du faktisk er. Du er sjelen.

Sjelen lever evig og inkarnerer i tusener av ulike fysiske kropper. Din fysiske kropp har du bare midlertidig, som en romdrakt. I denne inkarnasjonen har du en fysisk kropp med attributter som tilhører denne planeten. Et annet liv kan du ha levd på en annen planet eller stjerne med et helt annet utseende som tilhører den planeten.

Dermed er det lett å forstå at aliens eksisterer, men de er på langt nær fremmede for oss. Alle sjeler har eksistert og eksisterer i mange virkeligheter, i ulike dimensjoner på forskjellige planeter og stjerner. Alle er vi en del av den galaktiske familie steget ned fra kilden.

Vi er de vi har ventet på

Send ut dine sterkeste intensjoner på fred, kjærlighet og glede i dag – og i det evige nuet. Det er vi som endrer verden. Hopiene vet det også. Vi er de vi har ventet på. Deg og meg.

Du har kraften i deg. Alt du trenger har du i deg. Gjennom din kobling til kilden. Kilden er i deg. Du er en del av kilden. Du er Mesteren du har ventet på.

Nå er tiden for å våkne opp. Nå er tiden for å endre verden til et sted i fred, kjærlighet, glede og overflod for alle. Er du klar til å ta steget fullt ut?

Mayaene hilser hverandre med: In Lak’ech – Jeg er et annet deg. Jeg er deg og du er meg. Fundér litt på den. Når aha-opplevelsen kommer vil du kunne føle masse kjærlighet til deg selv og til alt og alle i kosmos. Gled deg!

Ha en ytterst gledesfylt End of Time-feiring og et fantastisk flott nu!

I kjærlighet.

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, webmaster og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 140 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

128 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

Så er vi inne i siste uka av den gamle Mayakalenderen, som ender førstkommende fredag 21.12.2012…:)

Solsystemet vårt er forlengst inne i fotonbeltet og har nå stø kurs mot The Galactic Plane («Galaksen Melkeveiens gulv»). Dette møtet vil føre til en kraftig influx av (tildels nye og ukjente) kosmiske energier, både via sola (som vil endre solens dynamikk og de frekvens-energiene vi mottar fra sola) og kosmiske vibber direkte til oss på jorda.

Ifølge mange uavhengige opplyste kilder er det nå viktig «å fylle våre hjerter med kjærlighet og glede» (i fysiske termer beskrevet som «å heve våre vibrasjoner») og å gi avkall på diverse lavfrekvente følelser, først og fremst frykt, men også aggresjon, frustrasjon, ergrelse, skuffelse, maktesløshet, irritasjon, hat osv. som makthavere og media i så mange år har bidratt til å fremprovosere hos så mange.

Det antas at den nylige skolemassakren i USA i kombinasjon med den anmassende og overproporsjonerte media-dekningen av tragedien langt utenfor USAs grenser var planlagt, utført og timet av «the usual suspects» (drapsmann under MIND CONTROL osv.) som et siste krampaktig forsøk på å holde befolkningens frekvenser / positive følelser nede.

Det som kommer stadig nærmere er de store oppvaskene som har hopet seg opp gjennom årtier, ikke minst i land som norge, mye pga. fravær av en sannhetssøkende og kritisk presse. Oppvaskene må tas, og det er vi samfunnsborgere som selv må ta ansvar for å få rettet opp tingenes skakkjørte tilstander. Å hive ut våre egne ansvarsløse nikkedukke-makthavere er et nødvendig skritt i dette. Media må begynne å fokusere på sannhet, fremfor propaganda, fryktskaping, meningsmanipulasjon og sludder slik det er nå.

I den forbindelse vil to ting være viktige:

1. Sannheten om maktmisbruk, bedrag, svik og løgn osv. må frem som en nødvendig del av renselsen.

2. Det bør vanke en høy grad av tilgivelse for de skyldige i 1. På sett og vis har de bare hatt sine roller i Den Store Dukketeaterforestillingen, den med levende dukker. (Dette gjelder også ”verstinger” som Henry Kissinger, George Bush sr., Dick Cheney og deres europeiske makt-lakeier i Bilderberg og i regjeringer)

Her er musikk for den nye tid PLANET LOVE som begynner slik:

Good evening citizens of Earth
This will be your last chance to escape…

L A Larsen
L A Larsen
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Hvem er det som antar at den siste skolemassakren er et resultat av Mind Control? Det er ganske forstemmende å se at nok en gang blir en meningsløs tragedie tatt til inntekt for underlige konspirasjonsteorier.

Gratulerer med nok et nytt lavmål.

IdarHaugen
IdarHaugen
Abonnent
Svar til  L A Larsen
10 år siden

Noen evner faktisk å se det alle meste som skjer rundt oss i et konspirasjonteoretisk lys. Det blir som å bygge sin egen konspiratoriske verden der alle negative hendelser brukes systematisk som byggeklosser i dette systemet. Bit for bit bekrefter disse personen for seg selv og sine likesinnede at verden må forstås slik de forstår den. Dette er gammelt nytt, men det er stadig påfyll av mennesker som facineres av denne tanken om absolutt hele verden blir styrt av er navngitt gruppe mennesker.

Når dette er sagt finnes det helt opplagt en korrupt verden der ute, og også her inne faktisk for de som har fulgt med en stund. Noen sitter i glasshus, og det er nå engang slik at det to mennesker vet lever ikke lenge som en hemmelighet.

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  L A Larsen
10 år siden

Det er ikke noe nytt at skolemassakrer blir benyttet for politiske formål. Jeg anbefaler deg å lytte gjennom mitt intervju med den verdenskjente MIND CONTROL eksperten Rauni-Leena Luukanen Kilde (33.000 visninger på YouTube + oversatt til diverse språk).

http://www.youtube.com/watch?v=ztDjYWK0k9A

Her går finske Luukanen gjennom skolemassakre i Finland og peker ut detaljene for hvordan dette ble benyttet for politiske formål.

Det var også klare indikasjoner på at skolemassakrene var planlagt på forhånd av etterretning/NATO o.l. Dette ifølge Luukanen Kilde selv som kjenner forholdene og har kilder i sitt hjemland.

Her er noen kontrollspørsmål:
1. Har media (også i Norge) gitt omfattende dekning av den foreløpig siste skole-skytingen i USA?
2. Har Obama vært frempå og kommentert skolemassakren for politiske formål?
3. Har norske media kommunisert Obamas budskap knyttet til skolemassakren?

Jeg skjønner ikke at så mange i norge bruker så mye av sin tid, oppmerksomhet og energi på stadig å ta imot negativ info i betydelige doser: Utøya-saken / Sigrid-saken / Vågå-saken / Skoleskytingen osv.

Selv har jeg skrudd av TV, radio og aviser. Befriende å slippe å bli eksponert for så mye negativt og vibrasjonssenkende gruff.

Min kommentar hadde et innhold av typen «nice to know»-info – muligens. Hva media ikke forteller om bakgrunnen for diverse skolemassakrer bør ikke oppfattes som det viktigste i min kommentar over.

Siste «kontrollspørsmål»: Sett at – rent hypotetisk og kanhende også praktisk – vibrasjonsnivået i jordens kjerne den 21. desember hevet seg (mao. økt frekvens) hvordan bør da enkeltindivider som lever på jorden tilpasse seg og sitt personlige frekvensnivå til endrede «rammevilkår» på jorda? Ved å senke, holde uendret eller heve sine egne vibrasjoner?

Konklusjonene trekker du selv – jeg er bare en budbringer.

IdarHaugen
IdarHaugen
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

At massakre i ettertid benyttes til politiske formål er jo et av flere eksempler på at man også har noe å lære av hva som har skjedd, og at man prøver å hindre at slikt skjer igjen i fremtiden. Et kurant eksempel er at en ulykkesbelastet veistrekning blir utbedret etter at man har sett nødvendigheten av å utbedre dette for fremtiden.

Koblingen din her med mind control tror jrg rett og slett ikke på og synes jeg ikke noe om. Det er et faktum at det finnes en hel rekke forvirrede mennesker rundt om i verden som er i stand til og klar for å utføre ugjerninger som dem vi har hørt om i det siste. En viss prosenandel av befolkningen lider av ulike former for psykiske lidelser og er i stand til å utføre handlinger som vi nor,ale ikke engang kan tenke oss. Å bringe inn temaet mind control her, og peke på enkelthendelser som et resultat av mind control blir rett og slett søkt.

Jeg kjenner til Rauni-Leena Luukanen som pensjonert lege og «UFOlog». Jeg har også lest hennes bøker av ren nysgjerrighet. Jeg tror absolutt på utenomjordisk liv, men støtter ikke hennes tolkninger. At hun skal være spesialist på mind control er ukjent for meg. Hvem er det i så fall som har utnevnt henne til spesialist? Jeg mener det du skriver her diskvalifiserer Luukanen som spesialist på alt annet enn konspiratorisk tullball:

«Det var også klare indikasjoner på at skolemassakrene var planlagt på forhånd av etterretning/NATO o.l. Dette ifølge Luukanen Kilde selv som kjenner forholdene og har kilder i sitt hjemland.»

Når man får seg til å fremsette slike absurde påstander som dette, så har man kanskje mistet noe på veien.

Du skriver at du har koblet ut TV, radio og aviser for å slippe den påtrengende form for negativitet. Men du skjønner vel at internett gjør at du egentlig ikke trenger de øvrige media. Jeg vil tro det er sundt med impulser fra både dem som du er uenige med og dem som du er enige med. Alle impulser former oss, og hvis vi bevisst går på kun en «kanal» vil sannsynligheten for at vi blir ganske så «kanalisert» og ensporet.

Det du skriver om jordens vibrasjonsnivå og mennesker vibrasjonsnivå er for meg hypotetisk teoretisk ikkeeksisterende. Det er ikke målbart med noe annet enn synsing fra en liten gruppe individer.

Du anser deg selv som budbringer? For hva da?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Vist du har skrudd av TV, Radio og Agenda aviser Hans så kan det kanskje være en ide og låne seg en film og kose seg med i jula :)

Vet ikke hva du liker å se på men kan anbefale en film jeg så for 12 år siden som er veldig bra :)

Den heter : Sandy Hook Lingerie Party Massacre :)

http://www.imdb.com/title/tt0217780/

Uten å avsløre for mye så skal jeg fortelle litt om den.

Fakta nummer 1 – I filmen «The Dark Knight Rises» det er et angrep i et distrikt som heter Sandy Hook Fakta nummer 2 – I premieren på filmen «The Dark Knight Rises», på 20 juli 2012 , var det en massakre . på et teater i Aurora, Colorado Fakta nummer 3 – I samme dag, den 20 juli 2012 , postet noen en anmeldelse om en skrekkfilm kalt Sandy Hook Lingerie party Massacre, den starter med følgende: «Så her har vi Sandy Hook Lingerie party Massacre. La oss si det igjen, Sandy Hook LINGERIE PARTY MASSACRE Hva synes du om kombinasjonen av ord ? Har den en kryptisk betydning? Hvem er Sandy Hook ? Fakta nummer fire – I skrekkfilmen er spørsmålet, Sandy Hook Lingerie party Massacre, fra år 2000, en seriemorder som slår til etter orkaner, ETTER orkaner. Fakta nummer 5 – Det ble en meget sterk orkan i november 2012, kalt orkanen SANDY , som påvirket hele Nordøst for USA, inkludert både byen Sandy Hook, New Jersey (hvor skrekkfilmen er ment å finne sted) og landsbyen Sandy Hook , i Newtown, Connecticut. Fakta nummer seks – Mindre enn en måned og et halvt år etter orkanen Sandy, en seriemorder går til angrep på SANDY HOOK Elementary School, i landsbyen Sandy Hook, i Newtown, Connecticut, og dreper dusinvis av små barn i en fryktelig massakre De er FAKTA.

Seff så er det bare en tilfeldighet, selv om enkel matte sier at det er 99,99999% for at det ikke er det :)

Jeg stoler 100% på Obama når han står med tårer i øynene og sier at våpen gir mindre sikkerhet.
Ups …. han har jo ca 300 tungt væpna folk rundt seg bare for å våge seg ut døren men det er nok bare nok en tilfeldighet :)

http://aslashabove.com/2012/07/20/sandy-hook-lingerie-party-massacre-2000-review/

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread909747/pg1

Liker du ikke film så kan du jo spille litt dataspill, Batman spillet skal være veldig bra ;)

http://sincedutch.wordpress.com/2012/12/22/12222012-batman-map-strike-zone-new-madrid-louisiana-sinkhole/

Liker du ikke Dataspill heller så kan jeg anbefale et spennende kortspill her Hans :)

Illuminati Disaster Preditions «Past & Present»

https://www.youtube.com/watch?v=GV2ETeUEQqo&list=FLsqOo2YgH0cnpiQZnrz6tew&index=6

Frister ikke kortspill heller så så kan en gjøre som sannhetsfrykterne med å finne noen Nisser å stappe i pipa og røyke :)

Alister Crowley
Alister Crowley
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Se på James Holmes, batman massakern, google noe bilder si at ikke han er mindcontroll?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

#1369 Marine Links Sidley Austin to Sandy Hook Spread-Bet Shooter’s Death On Day Before the Shoot! http://www.abeldanger.net/2013/01/1369-marine-links-sidley-austin-to.html Quote: Plum City – (AbelDanger.net). United States Marine Field McConnell has linked Sidley Austin to the death of Sandy Hook alleged spread-bet shooter Adam P. Lanza on December 13 2012, the day before 20 children were shot in or near a DMORT Region II portable morgue. McConnell alleges that Sidley Austin alumnae, led by terrorist mentor Bernardine Dohrn and her protegee Michelle Obama, in a conspiracy with his sister Kristine Marcy, have run a latter-day ‘Operation Paperclip’ for the British Bankers’ Association since the 1970s where the women used identity theft and forged papers to place spread-bet actors or agents at events or in positions associated with the construction of the BBA’s “nationwide revolutionary network to bomb and to kill”. ..

«Skeptical Investigations – Investigating Skeptics – Examining the Skeptics – A Skeptical Look At James Randi ..*» http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/ekstrem-nettmobbing-av-nyhetsspeilets-forfattere/comment-page-5/#comment-94526

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Informasjon og debatt om falskflagg terroraksjonen ved Sandy Hook i Newstown, i facebook-gruppe ‘Oplysning til det Danske Folk’, Christine Haase, innledning sitat:: ‎- Dermed er skoleskyderiet blandt de værste, der nogensinde har fundet sted i USA – kun overgået af Virginia Tech-skoleskyderiet, hvor dødstallet er 33. >> 33 hmme? https://www.facebook.com/groups/oplysning/permalink/414733295263310/

«.. UN UNCED: Earth Summit 1992 by George Hunt, depopulation, bank scams, fascist new world order agenda ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/nytt-nasjonalt-vaksineregister-vaksinepresset-oker/#comment-94542

MortenB
MortenB
Abonnent
10 år siden

Flott artikkel Frank ! Når du sier at 13000 år med tankene til undergangen for Atlantis. Ifølge Pleiadisk informasjon skjedde dette for ca. 11510 år siden og jeg kan godt tenke med at det tok 1500 år for de negative kreftene å få fotfeste i Atlantis slik at resultatet ble som det ble.
Mange har sikkert hørt historien om de negative personer med Bafath tilknytning som gradvis overtok kontrollen i Atlantis. Likheten til i dag er slående, de overtok det vi dag kaller politiker, religioner, media osv. og konstant reduserte friheten for folket i Atlantis som de selv overtok. Da de til slutt hadde 100% kontroll kunne de ikke tåle at det på andre siden av Jorda var en tilsvarende stor sivilisasjon kalt Lemuria, eller Mu som etter en tidligere katastrofe hadde flyttet sin hovedstad til det vi i dag kaller Gobi ørkenen. Kort fortalt gikk Atlantis til krig mot Lemuria med 4.8 millioner antigravitasjonsfartøy med energivåpen som vibrerte alt de siktet på til pulver… Mu hadde ingen teknologisk mulighet til å unngå dette og hadde derfor hentet en asteroide (rester av Malona/Maldek) og styrt denne inn mot Atlantis. Under feiring av seieren i Atlantis dukker denne opp på himmelen og jeg tipper de ansvarlige for krigen flyktet i sine romskip og lot mesteparten av folket være igjen. Da asteroiden traff Atlantis senket det kontinentet til 3000 meters dyp og skapte store endringer da landområder andre steder løftet seg, og selv sagt en gigantisk tsunami.
Rett før asteroiden traff Atlantis brakk det av en stor bit som eksploderte i småbiter som traff østkysten av USA og disse kraterne kan sees fortsatt i dag med Google Earth over nordøstlige Carolina, fra Savannah til Greenville finess det over 150 krater, alle viser tydelig at det som laget dem kom fra nordvest. (søk Impact Craters in Eastern North Carolina i GE)

Hvorfor jeg gidder skrive dette ? Det er vel et slikt scenario eliten har forsøkt noen tiår nå å få oss med på igjen. Men denne gangen er jeg sikker på at vi kollektivt velger annerledes og legger dette bak oss og tar imot den nye tiden som fører oss inn i en «gullalder», et samfunn på et mye høyere nivå. Og da er det viktig å vite vår historie, at makt og kontroll over andre (og alle de negative ting listet i artikkel) ville ført til en gjentakelse av det som skjedde for 11510 år siden.

Jeg ønsker iverfall at ALLE på denne kloden skal ha fullstendig frihet og alt de trenger for å leve et godt liv. Men for å klare det må vi få øket vår spirituelle kunnskap og det er hva denne tiden nå handler om tror jeg.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  MortenB
10 år siden

Ahh, litt skrivefeil ble det, men slik kan det gå når min kjære kone er litt utålmodig og vil ha nerden meg vekk fra PCen :)

IdarHaugen
IdarHaugen
Abonnent
10 år siden

Budskapet om at menneskets ubegrensede muligheter finnes i et gudsbegrep som finnes inne i en selv, og at dette kan oppnås ved bisarre teknikker postuleres med jevne mellomrom. New Age religionen har nok ikke oppskriften på et lykkelig liv. Man kan gjerne lokke med fred og kjærlighet, men å gå baklengs innover i seg selv med utkoblet bevissthet gir kun rom for andre krefter som gir alt annet enn frstnevnte. Et vedvarende lykkelig liv er SANNHETEN som setter menneskene fri. Det finnes et vell av litteratur fra mennesker som har vært høyt oppe i New Age systemet, men som har kommet seg ut av dette. Hovedbudskapet fra disse er helt entydig, og det lyder: ADVARSEL: Å gå inn er lett og gir gjerne en altoppslukende søken etter å utforske og bli en del av dette fantastiske fata morgana. Veien tilbake når sannheten åpenbares er en helt annen sak.

Mayaene var kun bermen som ble brukt av de gudene de selv dyrket, og de gikk til grunne sammen med sine guder. De fysiske manifestasjoner av åndsvesener som hadde kunnskap langt over menneskenes forestillingsevne brukte blandt annet Mayaene til sin formål som kun var makt og nytelse – det er akkuratt det samme prisipp som rir verden i dag. Når det har gått for langt går det til grunne alt sammen.

Tanken om at verden slik vi ser den i dag skulle gå over i en ny og fredelig tidsalder her på vår arme jord er både facinerende og besnærende, men det blir ikke slik……………….

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  IdarHaugen
10 år siden

Min mening er at om det ikke blir slik at vi går inn i en ny og fredelig tidsalder har vi et stort problem, skal vi fortsette som nå bor det ikke folk på denne planeten om 30 år, eller mindre.

Når du snakker om «New Age» så ser jeg ikke på det som noe som har med dette å gjøre. New Age er alternativt tenkende som er kuppet av eliten for å ha et alternativ som de kan kontrollere. Derfor tror de fleste New Age folk at vi ikke trenger å gjøre noe som helst men bare trenger å vente på at UFOer lander og ut kommer folk som fikser alle problemer for oss…. Selvfølgelig, eliten foretrekker folk som ikke vil gjøre noe fremfor driftige folk som kan true dem.
Jeg seg på meg som som en som søker sannheten, ikke en New Age. Jeg sier derfor som David Icke, «jeg tror ikke på noen ting men har derimot en oppfatning av alle ting» , en oppfatning kan nemlig justeres etterhvert som en avdekker mere av sannheten og lærer seg mere, det en tror på blir ofte noe statisk.
Høres dette fornuftig ut ?

IdarHaugen
IdarHaugen
Abonnent
Svar til  MortenB
10 år siden

Artikkelen snakker New Age språk, men kaller ikke sin spade for det den virkelig er. Det er ulike former for New Age, men de bunner alle i den samme grunnleggende dyrkelsen av sine egne ubegrensede påståtte resurser i kraft av sin egen iboende gudskraft.

David Icke er vel kardinaleksemplet på en personlighet som har evnen til å få mennesker til å tro hva som helst – jo mer hisides virkeligheten, desto bedre. Virkeligheten er her og nå – carpe diem. Mennesker på leit etter meningen med livet er ofte innom en hel del bisarre retninger før de ser SANNHETEN

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  IdarHaugen
10 år siden

Men da er vi bare totalt uenige da, og det er helt OK det. Men får du noe ut av å lese nyhetsspeilet da ? Uansett må du ha en fin Jul :)

IdarHaugen
IdarHaugen
Abonnent
Svar til  IdarHaugen
10 år siden

Uenighet er et greit utgangspunkt for diskusjon. Men jeg er ikke uenig i NS sin berettigelse som sådan, selv om jeg kan være uenig i både innholdet i denne artikkelen og bakgrunnen for det som settes fram her.

Lefor
Lefor
Abonnent
Svar til  IdarHaugen
10 år siden

Jeg har nettopp på internett uten hjelp av mor eller far, fått åpenbart at kjærligheten på jorden skal brenne i et hakkende tempo som lovet av denne profeten:

Jeg tror dette er det mest spennende medium hittil, kanskje med unntak av PSY – «åpent gangespill» spill den om igjen og om igjen så skal du se at du begynner å bli gal – og dermed kan du bedre formidle ditt budskap om fremtiden her inne.

IdarHaugen
IdarHaugen
Abonnent
Svar til  IdarHaugen
10 år siden

Kombinasjonen av Black Sabbath og Elvis slik det fremføres her er absolutt fengende. Jeg har fulgt Black Sabbath helt fra begynnelsen, men denne videoen hadde jeg ikke sett før –

B-)

Tor Magnus
Tor Magnus
Abonnent
10 år siden

Som forventet er kunnskapsnivået lavt og forfatter legger inn et bilde av en Aztekisk solstein som ikke har noen ting med Mayaenes kalender å gjøre… :)

http://img.youtube.com/vi/8IIIdozvueo/0.jpg

Bra jobba.

Gnilre
Gnilre
Abonnent
10 år siden

Vi har vært i endring lenge, men 21. desember 2012 vil for alltid markere et vendepunkt i menneskenes bevissthet. En ny daggry for opplysthet og en bedre virkelighet.

Når folk verden over våkner opp til lørdag 22. desember, vil nok mange tro at ingenting har skjedd. At en ny dag på jorden har passert uten store begivenheter. At det meste er som før.

Så smertelig feil kan man ta.

Det vil ha skjedd store endringer. Store endringer! Men da på det indre plan. I vår bevissthet og hvordan vi opplever tilværelsen.

Fra lørdag morgen vil den samlede kritiske sans hos verdens befolkning være hevet. Mange folk vil oppleve at deres tillit til dommedagsprofetier, kanaliseringer og opplagt pseudovitenskap har blitt borte. Folk vil ta youtube-videoer med en større klype salt. Mange åndelige veiledere og påståtte vismenn vil ha mistet sin troverdighet. Vi vil rett og slett ikke lengre være så lette å lure!

En kursendring og et bevissthetsskifte vil ha funnet sted, bort fra overtro og konspirasjonsteorier – mot rasjonalitet. Vi har tatt skrittet mot en enda bedre verden!

Mayaene var noen luringer :-)

Noe nytt sp. tegn.
Noe nytt sp. tegn.
Abonnent
Svar til  Gnilre
10 år siden

Det viktigste er vel endringen i vibrasjonsnivå som har funnet sted i dag. Dette er vanskelig å måle men jeg skulle tro at de fleste vil vibrere på en lavere frekvens, ca. 200-400 mHz har vært nevnt.

Tenker
Tenker
Abonnent
Svar til  Noe nytt sp. tegn.
10 år siden

Har vært nevnt av hvem?

Noe nytt sp. tegn.
Noe nytt sp. tegn.
Abonnent
Svar til  Tenker
10 år siden

Gjennom meditasjon kan vibreringen senkes ytterligere. Enkelte har rapportert om at de har greid å komme halvveis gjennom en vegg, men ikke helt gjennom.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
10 år siden

«Send ut dine sterkeste intensjoner på fred, kjærlighet og glede i dag»

Jepp, det er en god ting å gjøre, uansett religiøst eller politisk ståsted.

Og i morgen snur solen… Det er digg å vite :-)

discodisco
Abonnent
Svar til  Vandalf
10 år siden

Til Frank Aune.

Med tanke på at man skal sende ut sine intensjoner om fred og kjærlighet, kan ikke du ta en titt på Rolf Erik Hanssens to artikler her på Nyhetsspeilet.
De oser vel ikke akkurat av kjærlighet og gode intensjoner. Kanskje heller det motsatte?

Og med tanke på at du i etterkant av din tale på Studentersamfundet i Trondhjem sa at du som sjefredaktør ville fjerne artikler og kommentarer om de var sjikanøse overfor enkeltpersoner eller grupper, ja da bør du lese ekstra godt gjennom disse to artiklene.

Så får tiden vise om du er så fylt med lys og kjærlighet at du gjør det vi begge vet er det riktige valget.

Ellers tillykke med dommedag og den nye tiden.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  discodisco
10 år siden

Rolf Erik Hanssens har beviselig gode intensjoner med og i de artiklene du nevner, «Kjærlighet er også så snart som overhode mulig å sikre noen bak lås og slå ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/en-feiring-av-end-of-time/comment-page-3/#comment-93255

«Meet Sandy Hook shooting victim. Obama can now raise the dead! ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/ekte-terror-og-ikke-falsk-flagg-denne-gang/comment-page-75/#comment-93271

discodisco
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Si meg, hva har Sandy Hook med Rolf Erik Hanssens smått perverterte meningsytringer å gjøre?

Og det kan godt hende at det er kjærlighet å ønske noen bak lås og slå. Men er det det du leser ut fra denne mannens skriverier? Hvem skal i fengsel for hva?

Personlig synes jeg ikke det lyser av kjærlighet å kalle folk for dildohode eller kalle folk en gammelgris, som endelig «har klart å skaffe seg et pillevrak med en mental alder på 11 år», slik Hanssen faktisk gjør i en av sine Nyhetsspeilartikler.

Men jeg har kanskje misforstått hva slags kjærlighet, fred og glede sjefredaktør Aune etterlyser i sin artikkel. Det er ikke lett å forstå ekte trøndersk kjærlighet. Kanskje du kan hjelpe meg, Falcon?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Det går an å ha to eller fler tema nevnt i en og samme kommentar uten at de er relatert, men i og med at du spør, de er faktisk relatert , google { sandy hook pedophiles site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=sandy+hook+pedophiles+site%3Aabeldanger.net }

«E-post sendt til nrk 24,. desember 2012 kl 17:53, sitat: +{ Emne: OBSERVER: JEG HAR SAGT OPP LISENSEN FOR LENGE SIDEN, OG DERE SENDER FORTSATT REGNING OG TIL OG MED INKASSO, RYDD OPP ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/korrupsjon-og-konspirasjon-pa-hoyt-niva-i-norsk-politikk/comment-page-3/#comment-93341

Beate Szanday
Abonnent
10 år siden

Dommedag!!!!!

God solsnu, jul, [din høytid] og godt nyttår!!!!

Bartis
Bartis
Abonnent
10 år siden

Se der! I dag er det 21.12.2012, og ingenting har skjedd! Jeg har kommentert deres saker tidligere og sagt at ingenting kommer til å skje. Dere har hevdet jordas undergang o.l. Men ettersom datoen nærmet seg, må dere tydeligvis omdefinere litt.
Sannheten er at dere ikke vet en dritt om noe som helst. Å hevde bastant at det er snakk om et dimensjonskifte og den slags, uten å ha noe å vise til, er et klart bevis på at dere finner på alt. En ekte forsker hevder ikke noe uten videre. De tester, observerer og lager hypoteser, som etter hvert kan bli til vitenskapelige teorier. Da er det ingen tvil om at dere ser koblinger og mønstre som ikke finnes, en funskjon som er påvist i menneskehjernen.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Bartis
10 år siden

«Da er det ingen tvil om at dere ser koblinger og mønstre som ikke finnes»

Bartis da. Her hopper du jo rett til konklusjonen.

Ingen tester, hypoteser eller vitenskapelige teorier.

Kun observasjoner og konklusjoner, samt massive generaliseringer.

Det blir litt tullete i lys av det du selv beskylder folket her for…

Tenker
Tenker
Abonnent
Svar til  Vandalf
10 år siden

Hvor er da deres vitenskapelige, beviste og solide bevis?

MrKennedy
MrKennedy
Abonnent
Svar til  Bartis
10 år siden

Du må være litt tålmodig.
Som vi alle vet benyttet Mayaene «Greenwich mean time», noe som er ganske oppsiktsvekkende, siden de bodde i Amerika, og sannsynligvis ikke hadde noe forhold til GMT (eller universal time, som det også kalles). Jorden går tilfeldigvis under på det tidspunktet som ser penest ut 11:11, i Norge blir dette 12:11.
Så du må nok regne med å «slit med regninga og renta» i ca. en time til.

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Takk for artikkelen, dog tror jeg ikke jeg vil merke noen forskjell på hverken liv eller miljø før og etter dagens dato, forsøker imidlertid å våkne idag 21. 12. 2012 med noe velkjent og kjært, Top Tracks for Cornelis Vreeswijk

Det meste endrer seg kontinuerlig og tilsynelatende ubønnhørlig, men dessverre oppleves noe til å gå altfor langsomt, bl.a. 666-kommersielle interesser som alltid påvirker oss negativt, ingen vesentlig bevissthet forandring er så langt observert ifm dette, 5 guns every american should own…

arifkarim
arifkarim
Abonnent
10 år siden

Det er bare å innrømme at Nyhetsspeilets mange redaktører tok feil for noen år siden da de lagde avisoverskrifter med sine dis-info-artikler angående hemmelige undergrunnsbaser i Norge verifisert av såkalte «politikere» og «folkevalgte»:
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/01/politiker-avslorer-kynisk-maktelite-i-norge/
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/forbereder-norske-myndigheter-seg-pa-2012/

Nå etter flere år med tull og fanteri har vi ikke lest en eneste beklagelse på alt dette tøvet som Nyhetsspeilets redaktører matet sine lesere som «troverdig» informasjon. Kanskje på tide å skrive om noe som virkelig kan underbygges med faktiske beviser enn å komme med sludder som høres troverdig ut, men som slett ikke er troverdig!

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  arifkarim
10 år siden

NySp ligger langt bak i køa for krav om beklagelser. Fokus må til enhver tid rettes dit det er verst, og der er det massedødelig og -sykelig utfall av planlagt løgnaktig propaganda, «Noen forsøker åpenbart å finne seg en hvilken som helst debatt for å få utfoldelse for sine morbide og morderiske psykoser. Dagbabbelet.no er beviselig en av de mest aktive i vårt land ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/vaksiner-ingredienser-virkninger-og-overtro/comment-page-3/#comment-93205

gullix
gullix
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Selvkritikk er noe dritt – ikke sant !?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  gullix
10 år siden

Uten selvkritikk går ikke samfunn videre, og det gjør ikke Nyhettspeilet heller.

Reality
Reality
Abonnent
10 år siden

Vi har igjen kommet oss helskinnet gjennom en dommedag, som vi alltid har gjort. Det finnes ingen dommedag som er forutbestemt av en elite eller en gammel kultur. Men, f.eks en asteroide vil en eller annen dag treffe oss, å det vil da bli en mulig «dommedag», men ikke da lagd av noen elite. Derimot vil eliten vår prøve å hindre denne katastrofen. Hjelpe oss faktisk, imotsetning til hva mange tror.

At det fins mange undergrunnsbaser, hemmelig forskning, hemmelig teknologi, hemmelige våpen osv, det sier seg selv. Selfølgelig fins det, å når de finner opp nytt så får vi dems gamle teknologi og våpen osv, å blir for oss da NY teknologi og våpen o.l.

Det finnes selfølgelig en «elite», de som styrer, å bestemmer, men de prøver ikke å drepe oss, hvis de hadde hatt lyst til å drepe 90% av oss, så kunne de gjort det ganske enkelt. Ikke ved å spraye oss sakte med «chemtrails» som dere kaller det. Jeg sier ikke at det ikke har blitt gjort, CIA innrømmet å ha testet forskjelige gasser på san fransisco befolkningen (tror jeg) fra ca 1950-1960, bare for å se hva som ville skje med mennskene. Da med utslipp fra fly. Kan godt hende noen gjør dette nå også, men tviler, å er uansett da ikke en effektiv måte å kvitte seg med 90% av befolkningen.

Det sier seg selv at hvis en asteroide hadde kurs for denne planeten, å det var mulig å redde noen mennesker, så redder man de viktigste, leger, lærere, militære, ledere, historikere, forskere, så mange som mulig. Resten får håpe på det beste, men noen er bedre enn ingen. Å hvis de må holde noe sånt hemmelig for å fohindre kaos, så er det best, sånn at de kan overleve. Men de vil hjelpe så mange som mulig.

Det finnes mange konspirasjoner, som er ekte, men her på nyhetsspeilet så har jo absolutt ALT blitt en konspirasjon. Ingenting skjer jo uten at det er gjort av eliten ifølge dere. Det finnes ting som har blitt dekket til, vi gjør alle feil, vi er alle mennesker. Noe har også blitt dekket til for å gjøre en ondskap, noe fordi de trodde de gjorde noe bra.

Det som er sikkert, er at det er ingen dommedag forutbestemt av noen, hverken religion, gamle kulturer eller hemmlig elite. Livet på denne planeten er en gigantisk tilfeldighet, en tilfeldighet som kanskje har skjedd et annet sted i verdensommet, men som vi garantert da ikke vet om. Hadde noen besøkt oss ville de sett på oss som måten vi ser på maur, så er spørsmålet om de besøkende er en drittunge med forstørrelsesglass, eller bare noen som går rett forbi, med andre ord: hadde noen vært her ville vi enten vært drept, eller bare forbigått.

Vi blir født ved en tilfelidighet, vi lever og vi dør. Når vi dør så er vi borte, vi er ingenting, og vil aldri igjen bli til noe.

Ja, det er trist at det er sånn, men det er sånn det er. Sider som nyhetsspeilet, religioner og sekter eksisterer nettopp fordi mennesker trenger håp, håpet om at det er noe mer, og ikke bare dette, at livet er så «meningsløst» på en måte, at du bare betydde noe for de få i familien, å når tre generasjoner etter deg er borte, så er det ingen som husker deg lenger. Noe som betyr på en måte at du likså godt ikke hadde trengt å vært her.

Men sånn er det, å det vil alle aldri få vite,. fordi når man dør så vet man jo ingenting lenger. Så lev mens du kan, ikke bruk tiden deres her, vær sammen med barna deres, bruk tiden på noe som betyr noe. Ikke det her.

(ja jeg vet dette er en usammenhengende kommentar, med sikkert mye skrivefeil, men skrevet veldig fort, måtte bare få det her ut)

Reality
Reality
Abonnent
Svar til  Reality
10 år siden

Reality check! :)

Evidensen
Evidensen
Abonnent
10 år siden

Dere kan nå ta av foliehatten, legge bort hermetikken og komme opp av bunkeren…. Dere fikk ikke rett i deres fryktskapende konpirasjonsteorier og dere kommer heller aldri til å få det… Makan til rare folk.. Og litt mindre vannpipe om kveldene så dere kommer tilbake til virkeligheten, hæ?

Men kjenner jeg dere rett så tar dere bare te godt magadrag av bongen og bare vrir dere dette om til en ny konspirasjonsteori, for det er sånn dere opererer, er det ikke? det finnes en diagnose for sånne

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
10 år siden

Professor Asbjørn Dyrendal har skrevet en glimrende oppsummering av «2012-kulturen»:
http://www.nrk.no/ytring/apokalypse-avblast-1.10849120

For «Let’s face it:» Selv vi i NyS-redaksjonen er «splitter pine» uenig om det aller meste ang. 2012. :-)

Oriental13
Oriental13
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
10 år siden

Dyrendal er jo ikke rette mann å ta alvorlig for noen som har litt «ekte» interesse for noe som helst innenfor sfæren av temaer Nyhetsspeilet dekker.

Veldig mange seriøse folk med litt dypere interesse for 2012 visste FØR 2012-filmen at 2012 ikke dreide seg om dommedag, og syntes f.eks. den filmen av den grunn var en kombinasjon av latterlig og forferdelig.
Da er det LATTERLIG av folk som bl.a. Dyrendal å bruke slikt MOT enkelte av de som i årevis har vært genuint opptatt av 2012 og hva det betyr.

MERK DETTE ALLE SAMMEN, SÆRLIG SKEPTIKERE:
Genuint interesserte har visst, siden flere år før 2012-filmen ble lansert, at 2012 IKKE var verdens undergang eller dommedag.
Tvert imot, og det kan vi fortsatt uten å skamme oss si, skal det på mange måter i en mer «astrologisk tolkning» være overgangen til en ny tidsalder. Og på *lengre sikt* sier mer enn en spådom eller andre former for tegn at vi skal gå mot en mer fredelig og oppsteget verden.

Så, nå kommer masse skeptikere til å le seg skakke, men egentlig driter de seg ærlig talt ut, dommedag-tankene om 2012 ble sikkert satt ut av skeptikere selv for å motvirke de positive effekter 21.12 optimalt sett kan ha. Ærlig talt så tyder faktisk alt på at de IKKE lyktes i prosjektet spør du meg.

Faktisk er de en gang «alternative galningene» inkl. både de mer konspirasjonsteoretisk tenkende OG de som går mer i kjærlighetens og lysets vei, på sterk fremferd etter mitt syn. Millioner på millioner vet jo om Illuminati nå, og det er bare flere og flere som samtidig begynner å fatte at svaret på all djevelskapen er kjærlighet, en grei dose ydmykhet, vennlighet, og toleranse (vel og merke ikke mot intolerante,innskrenkede,djevelske :).

Ler høyt i kjærlighetens og lysets navn <3

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Oriental13
10 år siden

Kjærlighet er også så snart som overhode mulig å sikre noen bak lås og slå, i ett rom med lys på dagen og avslått om natten, slik at de ikke skader seg selv og andre mer enn de allerede har gjort, Hvorfor utviser skepsis.no Jørgen Skavlan og Asbjørn Dyrendal m. fl. beviselig farlig inkompetanse? http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1813&start=1

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

johnny anonymous
johnny anonymous
Abonnent
10 år siden

Dette er off topic, men lurer på hvem man skal sende artikler til for å publisere?

Har nå sendt en artikkel jeg har skrevet, 2 ganger på denne adressen:

Red@Nyhetsspeilet.no

Men ikke fått svar.

playboe
playboe
Abonnent
10 år siden

Etter å ha lest gjennom alle kommentarer virker det som mange har vært litt for opptatt om hva som skal/skulle skje istedetfor hva som alltid har vært, og en del missforståelser om maya kalenderen. Fremtiden er uendelig så det ville vært ganske så umulig i mine øyne å kunne spå en fremtid, men det å se hvordan ting har påvirket realiteten før, så kan man ha en viss anelse om i hvilken retning realiteten vil bli påvirket igjen ved neste gang man er ved samme punkt. Er man like som forrige gang så da vil det skje ca det samme igjen og historien vil da bli ca gjentatt. Håper dette ga noen mening, hvis ikke så.. ja da gjorde det ikke det :)
Fin artikkel du har skrevet her Frank, takk :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  playboe
10 år siden

Det er sant playboe :)

Folk flest ikke har peiling på hva 21.12-2012 er for noe. de leser i main stream, New Age og septiker forum og tror det dem leser. 21.12-2012 handler om en rekke profetier fra folk som har sett skremmende syner om vår fremtid, en profeti er ikke noe som kommer til å inntreffe, men noe som bare kommer til å inntreffe vist enn ikke lytter til advarslene

I går satte NATO opp Patriotraketter rundt Syria, millioner av Tyrkere tok til gatene mot NATO og en rekke land kaller det en krigserklæring, som betyr at vi er i krig nå. Russerne sier de vil ta i bruk sine 10 000 atomraketter fra første minutt i en konflikt med NATO, noe som betyr at på få minutter så er kloden utslettet for alt liv

Et Russisk Hangarskip la til ved Iran i går og en rekke mindre Russiske krigsskip la til i sin militærbase i Syria for å evakuere den ifølge dem selv, Kina er helt avhengig av Irans olje der de sier at får de ikke Iransk olje så kommer de og henter den, bare en bitteliten gnist kan sette hele verden i brann nå.

21.12 eller 23.12 er ikke noe dag med store kataklysmer eller UFO invasjon, men derimot en deadline dato der vil være for sent å snu

Turkish students protest against the Turkish government and NATO’s deployment of patriot missiles near the Turkey-Syria border on December 21, 2012 in Ankara

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.477314658976993.98451.145097112198751&type=1

Det skjedde også en del andre ting i går, som de flest vet så gjentar historien seg alltid siden folk flest aldri lærer av historien

I 1939 kåret det Amerikanske anerkjente Time Magazine Adolf Hitler til Man of The Year

I går fikk Obama samme tittel av samme magasin

TIME Magazine Cover: Adolph Hitler, Man of the Year – Jan. 2, 1939

http://www.time.com/time/covers/0,16641,19390102,00.html#ixzz2FkjXd6c4

2012 Person of the Year: Barack Obama, the President | TIME.com

http://poy.time.com/2012/12/19/person-of-the-year-barack-obama/

Vi ser også en rekke andre likheter, som i forkant av WW2 så er også nå Europa rammet av masse ledighet og økonomisk kaos, Bare i Spania og en rekke andre Europeiske nasjoner er det over 50 % ledighet bland de yngre, EU svarer med å ta fra dem enda mer kjøpekraft som gir enda mer ledighet, i Hele Europa er det opptøyer, demonstrasjoner, en rekke land har ikke medisiner til sine innbyggere for det er ingen penger til å gjøre opp for medisinene og elementære helsetjenester, mens dette skjer så har lederne i samme nasjoner økt sine egne lønninger og tatt fra de fattigste det siste dem hadde.

Om eliten har valgt å advare å lytte til profetiene eller om PSY får rett i at året starter med krig gjenstår å se, men PSY fikk rett i at 21.12 kl 11.11 så rundet hans Musikk video 1 milliard seere

Uansett hva som skjer så kan vi ikke gjøre noe nå så det er bare å kose seg og nye julefreden og bruke tid på familie og venner :)

Og for det andre så har datoen aldri vært 21.12 men derimot 23.12

Doomsday re-scheduled? Archaeological record suggests Mayan Armageddon is Sunday

http://rt.com/news/maya-apocalypse-re-scheduled-616/

Reality
Reality
Abonnent
Svar til  smurfen
10 år siden

Det er bare to muligheter som kan skje ang fremtiden når det gjelder krig eller ikke krig. Dette er de fremste forskere enig i. 1: Vi starter en tredje verdenskrig, mulig atomkrig, å utsletter 90%, resten dør i atomvinter, f.eks. Eller at noen overlever, starter på nytt å tilslutt så skjer det samme igjen. 2: alle mennesker aksepterer hverandre, brur seg ikke om religion eller hudfarge. Landegrenser blir avskaffet, vi blir et folk, medet styre, og alle aksepterer hverandre. Først da kan man si at vi har beveger oss opp et nivå, emosjonelt, intelektuelt osv. Men det sier vel seg selv hvilket senario som kommer til å skje!

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Reality
10 år siden

Ingenting sier seg selv når det gjelder framtia, The Bible, Bibelen http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1773&start=1

«Rolf Erik Hanssens har beviselig gode intensjoner med og i de artiklene du nevner ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/en-feiring-av-end-of-time/#comment-93272

Reality
Reality
Abonnent
Svar til  Reality
10 år siden

Fremtiden har ingeting med bibelen å gjøre, fremtiden lager vi selv, og derfor så er det ganske klart hva som tilslutt vil skje, BOOM goes the humanity!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Reality
10 år siden

Så sant så sant Reality :)

Klart ikke Bibel eller andre bøker bestemmer vår skjebne, den bestemmer vi helt og holdent selv, vi får den fremtiden vi fortjener og som vi velger selv, mao så høster vi som vi sår.

Det ser jo ikke så lyst ut akkurat nå, folk flest velger bort ansvar til psykopatiske ledere i bytte mot sport, såper og reality og en evig jakt etter stadig mer penger, jo mer en får jo mer må en ha.

Verken Web Bot eller klarsynte klarer å se hva som skjer mellom 21.12 til Mai av den grunn at det ikke er bestemt enda hva som skal skje, det kan gå 2 veier, vi kan forsette som nå med å plyndre koden og hverandre for resurser eller vi kan velge å endre oss og gå en lys tid i møte for oss alle

Men som du sier så er det lite som tyder på noe global oppvåkning, skal det komme kosmiske energier som skal øke våre vibrasjoner så bør dem komme fort for det er lite tvil om hva en viss solgud dyrkende pyramide elite har planlagt for oss ;)

http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

Reality
Reality
Abonnent
Svar til  Reality
10 år siden

Her forklarer Dr Michio Kaku hvordan fremtiden vil bli hvis vi ikke utsletter oss selv:

. Å litt morsomt, det er den «eliten» som mange her inne kaller de,t som prøver og opnå akkuratt dette som michio sier. «Eliten» prøver å sørge for at vi kommer oss til en høyere type sivilisasjon. Se denne filmen og bli opplyst fra en mann som faktisk vet noe!

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Reality
10 år siden

Fikk disse barna som de fortjente og sådde? Obama’s war incited by CNN, Al Jazeera & Co leaves thousands of libyan children handicapped or dead http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1814&start=1 Fikk de som ble torturert og drept under eksempelvis andre verdenskrig som fortjent? Fikk pliktoppfyllende krigsseilere som fortjent? Fikk barna som fikk permanent narkolepsi etter svinesprøyta i år 2009 som fortjent?

«Apropos forskere og CVer, naturvitenskap og tro ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/det-norske-forsvaret-og-utenomjordisk-aktivitet/comment-page-3/#comment-93274

Reality
Reality
Abonnent
Svar til  Reality
10 år siden

Selfølgelig fortjener ikke de barna å bli skadet, var en helt forferdelig film, at sånne ting skjer er alt som er feil med vår verden. Men det er fortsatt vi som mennesker som har gjort det der mot de barna. Fra personen som beordret krigen, til de som planla angrepet, til de som utførte handlingen. En av disse kunne ha valgt å ikke utført handlingen, så ville reaksjonen stoppet, å de barna ville da aldri bli skadd. Dette gjelder også de som fikk ordrer om å drepe og torturere under 2 verdenskrig, hvis de hadde nektet ville det jo ikke skjedd. Når hitler mobiliserte hæren sin, hadde alle nektet å krige, så ville 2 verdenskrig ikke ha skjedd. Det må alltid være noen som styrer, men det er opptil vær enkelt å velge å følge enn ordre eller ikke. Det er de menneskene som utfører en handling som blir de som er ansvarlige uansett om de er under ordre eller ikke. Så derfor så blir det at man høster det man sår, men dessverre så er det ikke de riktige menneskene som høster det de sådde, derimot uskyldige barn som i videoen.

Hvis det er en maktelite som ønsker å manipulere oss, og drepe oss med kriger, så ville jo all makta dems forsvunnet hvis vi de resterende, (ikke eliten på 7milliarder) bare hadde nektet å utført handlingene dems. De 10-500 som liksom styrer verden kan ikke hamle opp med resten av oss. Man har alltid et valg. De som står nærmest en ugjerning er de som får gjort noe med det.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Reality
10 år siden

Nei, ikke vi mennesker, ikke ‘vi’, hva den ene gjør av gode gjerninger vil aldri garantere imot andres umoral og kriminalitet, ‘We are NOT one’, new age’s ‘We are one’ er planlagt utopia for å få folk flest til å konsentrere seg om såkalt å vibrere, kanalisere, meditere og sende ‘lys og kjærlighet’ og således la de kriminelle fortsette og herje fritt uten avbrytelser, som er det som skjer døgnkontinuerlig nå

«Ingenting sier seg selv når det gjelder framtia ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/en-feiring-av-end-of-time/comment-page-3/#comment-93273

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Reality
10 år siden

Nå tuller du vel litt med oss Reality ;) ?

Dommedags kongen og astrofysiker Dr Ko Ko kjenner vi godt til, han er jo også fast gjest på Fox News det han forteller om store solstormer og annet som skal utslette all teknologi i 2012

Den NWO talen du sikter til skal men vel ikke ta så seriøst, samle verden til et rike under en leder i en verden der alle tenker likt kan ikke være noe å trakte etter

Når verden samles til et rike der alle har samme tanker så er det ingen som tenker og da er vi heller ikke i stand til å utvikle oss og dermed blir vi aldri noe type 1, 2 eller type 3 men rykker nedover på type 0 skalaen der vi er nå

Dr Ko Ko kan mye om M-stringteorien med sine 5 dimensjoner og S-stringteorien med sine 26 dimensjoner og Stephen William Hawkings desperate forsøk på å forbinde den generelle relativitetsteorien med kvantemekanikken.

Tror nok Mr Dr Ko Ko skal forsette med å holde seg til underholdningen for Fox News seere isteden for å drømme seg bort til et totalitært samfunn med en verdensleder, en religion, en valuta, et språk osv, Når EU lederne sier at sentralisering av makt er en styrking av demokratiet så må du ikke tro på dem Reality ;)

Hallvard Volden
Hallvard Volden
Anonym
Svar til  Reality
10 år siden

Tror heller jeg stoler på Mr Kaku enn deg Smurf…har vel ikke akkurat vært så «treffsikker» med «klarsynet» ditt du eller igrunn? Sitt er igrunn igjen med intrykket av at du stort sett har bommet med de fleste av spådommene dine…så tror du skal være litt forsiktig med å kalle folk for «ko ko»…sier vel kanskje litt om ditt eget nivå av Narsisisme? Noe jeg har følelsen av gjelder ganske mange her inne på forumet. Jaja, god Joel! ;)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Reality
10 år siden

Michio Kaku: Science Guru or NWO Propagandist? http://educate-yourself.org/lte/michikaku27mar11.shtml Lyttet til ham for en tid tilbake og konkluderte dengang at han er enten koko, som smurfen sier, og livnærer seg som gjøk, eller er en nwo orientert propagandist. Nå ser jeg at han er en kombinasjon av nevnte, google { michio kaku https://www.google.no/search?q=michio+kaku }, youtube { michio kaku https://www.youtube.com/results?search_query=michio+kaku } Han får det til å høres avansert ut å fortelle om noe han og naturvitenskapsmiljøet ikke har peiling på, «Apropos forskere og CVer, naturvitenskap og tro ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/det-norske-forsvaret-og-utenomjordisk-aktivitet/comment-page-3/#comment-93274

«Frimurerne, barnevernets grûndere ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/human-etisk-forbunds-og-foreningen-skepsis-interesse-for-okkulte-sexovergrep-mot-barn/comment-page-7/#comment-92396

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Reality
10 år siden

Det at dere i OTO blir støtt av at noen ytrer seg kritisk til NWO og de pedofile nettverk i de indre maktsirkler ser jeg på som en stor ære Halvard :)

Angående narsissisme så passer nok det stempelet langt bedre på slike som dere som har våte drømmer om å gjøre hva dere vil i en satanisk verdensorden i kjent Aleister Crowley stil.

Ingen av de dystre dommedagskonspirasjonsteoriene til Dr Kakao slo til, meg derimot sa at satanistene ville utføre massakrer og lignende for å spre frykt like før jul noe som stemte 120 %, angående det som skjer i Syria så er vel du den siste i verden som ikke tror at den konflikten vil bre om seg og kaste oss ut i en ny storkrig når som helst.

Men seff så må du jo selv velge hvem du vil lytte til, du får uansett aldri meg inn i slike fanatiske sekter som du er medlem i og som du tydeligvis er stolt av.

Uansett så ønsker jeg både deg og dine en flott jul, Yol eller Jol om du vil Halvard :)

Øverst på min ønskeliste står et ønske om at i det nye året så skal alle hemmelige sekter og brorskap frem i lyset sammen med at vi får demokrati i landet. vi vil ha slutt på folkevalgte som sverger troskap til hverandre isteden for folk og fedreland

Her har du en «familie» serie og kose deg med i Julen ;)

The Royal Red Dragon Bloodlines 2009 Part 1

Hallvard Volden
Hallvard Volden
Anonym
Svar til  Reality
10 år siden

Hehe, tror nok du skal jobbe ganske hardt for å få meg støtt Smurf. Får jo en kraftig bekreftelse på hvor jeg har deg når du svarer meg med løyner, fordommer og umodne antagelser.

For det første så er jeg ikke medlem av OTO. Du skriver for alle lesere her på forumet at det er en sannhet. Og hvorfor i alle dager drar du inn OTO og Crowley i denne tråden? Var det du som ble støtt og fikk piggene ut kanskje? Traff jeg et ømt punkt…?

Og så til dine tanker om Narsissisme. At du mener at folk som er inspirert av Crowley er narsisstisk sier vel egentlig bare om hvor lite du kan av Crowley sin lære…men akkurat det får egentlig bare smilebåndet mitt til å trekke litt på seg ;) Du skal få leve i din egne lille «fordoms-boble» på akkurat det temaet… Du har nok mange med sammen-svorne i den boblen…kos dere med det.

Gi meg en kilde på at Michio Kaku legger frem dommedagsprofetier…han har aldri meg kjent lagt frem en eneste dommedagsprofeti. Men du deriomot lille smurfe-gutt, du har ropet høyt om alle jordskjelv over 6 på Richter-skala, samtlige vulkanutbrudd og omtrent alle uvær de siste 2-3årene, og satt de i sammenheng med enten en nære kataklysmisk verdenskatastrofe/dommedag, eller HAARP. Du har også påstått opp til flere gang at det skal skje «terrorangrep» på myndigheters bestilling…blant annet så var du ganske ivrig i OL, båd åpningssermoni og avslutningssermoni skull ende med en kjempesmell. Bla bla bla… Er det så vanvittig hardt for stoltheten og egoet ditt å innrømme at du har tatt feil MANGE ganger?

Til og med måten du skriver til folk inne her bekrefter en kraftig arroganse og narsissisme…Virker som om du sitter med sannheten om alle og alt. Skumle greier…og du skal være en som jobber for sannheten? Ser jo bare hvordan du tror du vet alt om meg… Jaja, da vet jeg hvordan du jobber. Fikk en bekreftelse på hvor vitenskapelig du går til grunns nå da ihvertfall ;)

Jo da, skal gjerne se den dokumentaren du legger ved…kan du fortelle meg litt om de som har lagd den kanskje? Liker å vite litt om kildene jeg da skjønner du, spesielt når det kommer fra Youtube. Hvem har laget den og hvilket syn og perspektiv har de på verden? m.m

Jo da, flott ønske om fremtiden det Smurf… Håper du får det oppfylt. Kan jeg få et ønske også eller? Mitt ønske: At du kommer frem i lyset og fra ditt eget lille hemmelige skap…står for dine umodne arrogante bedreviter-meninger og samt fordommer, med fult navn. Tørr du det? Er det mye å kreve av deg, eller er det rettferdig å be om det når du skal under navnet «smurf» kreve at sekter og ordener (som egentlig ikke er skjult på noen måte når du gidder å gjør litt research med et vitenskaplig øye) skal komme «frem i lyset» som du sier.

Og Smurf, jeg forsøker å lytte til så mange som mulig før jeg avgjør hvem jeg skal sile bort… lyttet lenge til deg, altfor lenge. For du har virkelig bevist at det finnes mange vrangforestillinger oppi toppen din…også med ditt siste svar.

Hvordan får du deg til å skrive for flere tusen lesere at jeg er medlem av sekt og stolt over det? Hva f#¤% vet du om det? Var det «klarsynet» ditt som bomma der og heller? Jeg er ikke medlem av noe som helst…hvis ikke Buddhistforbundet også er en sekt for deg da? Spiser de barn og drikker blod der også kanskje?

Kanskje du skal gå til innkjøp av i bok om vitenskaplig metode og kildekritikk? Virker som det trengs…

Og du som er så opptatt av at sannheten skal frem, du bør vel være den siste som legger ut usanne påstander og løyner, eller? Hujedemej!

God Jul Smurf! Kom frem i lyset!

Hallvard Volden
Hallvard Volden
Anonym
Svar til  Reality
10 år siden

…og hva i alle dager mener du med å fortelle hva jeg mener om konflikten i Syria? Nok et utsagn tatt rett i fra din fantasiverden. Har vel aldri utalt meg om konflikten i Syria på dette forumet,untatt å ha fordømt det som skjer der i en dislusjonstråd med Falcon. Du er jammen meg en undelig skrue ;) Voksen, moden og saklig argumentasjon :) hehe.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Reality
10 år siden

Takk Halvard :)

Dette var god mat til pepperkakene, ler så tårene triller her :D

Man kan sikkert si mye om dere sekt tryner men at dere er de skarpeste knivene i skuffen skal man ikke beskylde dere for ;)

Jeg viste du ville gå rett i fella sånn som dere alltid gjør, jeg er nok klarsynt for jeg viste du så til de grader ville bikke over vist jeg nevnte OTO og satanisten Aleister Crowley.

Religiøse er ofte flinke til å skjule hvem dem er men straks noen kritiserer guden deres så tipper de over og viser hvem som er bak masken.

Det blir jo ikke bedre at av du kritiserer min måte å svare septikere på med en kommentar som langt overgår alle mine kommentarer til sammen he he

Så kritiserer du for at jeg fortalte om jordendringene som jordskjelv, vulkaner, orkaner osv osv som skulle være innledning til den nye tiden….såvidt jeg husker så satt vi sammen og la ut nyheter som kunne tyde på at kloden var startet på et skifte ;)

Så kritiserer du meg for at jeg bommet på mulige katastrofer mens du forsvarer Dr Michio Kaku ??

Hallo ??

Det var jo nettopp Dr Michio Kaku jeg brukte som kilde på de store solstormene som kunne sende oss tilbake til steinalderen i 2012.

Ikke bare tok Dr Michio Kaku feil men så til de grader feil, sola har aldri noensinne vært så død som nå.

Du kritiserer for at jeg kaller meg Smurf…. ??? Javel Mr Metatron ???

Du som artikkelforfatter går jo bananas på de som er uenig med deg og er litt skeptiske til Aleister Crowley under din egen artikkel. er det en del av selvutviklingsprosessen å miste fatningen ? he he

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/05/raja-yogas-atte-armer/comment-page-1/#comment-63717

Er du psykolog forresten siden du kaster om deg med diagnoser på alle som kritiserer guden din Aleister Crowley ??

Vennen din Færseth eller Fjærlett som han kalles av sine egne siden han bare kommer med tomme påstander uten tyngde benektet også at han var OTO medlem helt til noen fikk tak i en skjermdump der han selv sier han er sekretær der

Men skjønner godt at SAMTLIGE som er med i det mørke sektene benekter sitt medlemskap, er jo ikke akkurat noe å være stolt av for å si det sånn

Men som sagt, alle som en går i fella og tipper over mentalt når deres avguder blir kritisert :)

Angående OL så er det liten tvil om at det var planlagt en gedigen Falsk Flagg, sammen med titalls millioner andre i verden så klarte vi å sette så enormt søkelys på planene deres at milliarder til slutt fikk kjennskap til dem noe som gjorde at de måtte avblåse sine planer og vi fikk reddet store mengder uskyldige liv.

Smurf! Kom frem i lyset! ???

Takk for innbydelsen, men NEI takk, du og de andre luringene skal få lov til å bade i Lucifers lys for dere selv ;)

Men i julen skal vi alle sammen være glade, selv fredsprinsen Obama gir gaver til alle nå, alle gavene blir levert innen 22 mars :)

http://worldtruth.tv/all-americans-will-receive-a-microchip-implant-in-2013-per-obamacare/

Håper på et positivt svar der du om mulig går enda mer amok så jeg har noe å kose meg med til kakemennene jeg sitter å baker på nå :)

Mvh Smurf :)

Hallvard Volden
Hallvard Volden
Anonym
Svar til  Reality
10 år siden

Nå fikk jeg meg en god latter her! Smurfe- Oraklet har talt ;)

Hallvard Volden
Hallvard Volden
Anonym
Svar til  Reality
10 år siden

Ydmyk kar du Smurf ;)

Hallvard Volden
Hallvard Volden
Anonym
Svar til  Reality
10 år siden

Gleder meg til du skal bevise at jeg er medlem av OTO foresten :) Venter i spenning! At jeg er fasinert av A. Crowleys lære har jeg vel aldri lagt skjul på? Liker å spille med åpne kort, samt stå for det jeg skriver med mitt eget navn…ikke skjule meg bak pseudonym som du gjør :) Og amok, hehe,.. Kjenner vel heller på en sterk medlidenhet til deg som må argumenter med løyner for å opprettholde fasaden din ;)

Uenur
Uenur
Abonnent
10 år siden

Det ER vanskelig å se for seg at et folk som Mayaene skulle ha noe som helst å lære bort til fremtiden om fred og kjærlighet.Deres verden besto mye av fiender,og ofringer til sine temmelige blodtørstige guder. Samtidig med at de bedrev dette,så fostret de altså matematikere og astronomer på et høyt nivå sett i forhold til sin tid.
De måtte altså avse store deler av sin yngste befolkning til sine avguder ved ofring,for å blidgjøre dem. Vitenskap og overtro i skjønn forening.. Ligner dette scenarioet på verden i langt nyere tid mon tro?
Det er lite som tyder på at Mayaene satt på større vital eller,»hemmelig» informasjon,mer enn verden av i dag gjør. Det eneste som gjør dette spesiellt,er at dette skjedde for svært lenge siden,og at det naturlig nok er miljøer av i dag som gjerne ville ha sett at vi ikke visste at mennesker fra den tiden også hadde stor vitenskapelig innsikt.
Vi forbløffes stadig av arkeologisk informasjon,men det er ikke mer enn en brøkdel av funnene som blir tilgodesett den offentlige verden. Passer det ikke med kartet,så må funnene justeres – må vite.
Vi kan diskutere til vi blir blå hvilke forutsetninger de måtte ha hatt/fått for å utvikle såpass presis vitenskap,men uansett hvor den vitenskapen kom fra, (rester fra en pre-verden,der vitenskapen var på et langt høyere nivå enn senere,eller fra diverse aliens,eller rett og slett fra dem selv) så er det bare å konstatere at det å spå framtiden; er en øvelse selv ikke langt utviklede aliens bør ha lett for å gjøre.
Dvs,ikke på annen måte enn at de først spår,for så å fysisk sørge for at det går i oppfyllelse.-Men det er ikke spådommer,det er bare å følge en oppskrift.
I mens glimrer Nibiru stadig med sitt fravær,og oppfører seg som en skikkelig diva. Den kunne nesten ha vært et Hollywood-produkt..

kjemisk
kjemisk
Abonnent
10 år siden

Hvem er denne Reality mon tro?
En ny debunker her, liksom det ikke var nok fra før.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  kjemisk
10 år siden

Reality er en TV-titter.
Jeg har fått opp syn rundt personen.
Jeg skjønner ikke hvorfor denne skulle interessere meg.
men det er nok en kvinne som ønsker å skrive og snakke om konspirasjonteoretikere for så å heve seg selv ved å indirekte si: – Slik er ikke jeg :)
Kvinne, lavt selvbilde, litt fyldig, sannsynligvis blondine, mann/kjæreste muligens med i skjulte brorskap, ser ut til å være glad i dyr, fancy, shiny,shiny, discodisodame, ikke ekte skeptiker ved manglende utdannelse som bla. alle kan se på skrivemåte – derav bare blitt fortalt at jorden er flat og tror på det.
Men skal se om jeg får opp mer når julefreden senker seg over de tusen hjem :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  kjemisk
10 år siden

Et syn, sier du? Fjernsyn da kanskje?

Blir litt flau på dine vegne, kjemisk, når jeg leser dette.

Oi, vent nå litt, jammen får jeg ikke et syn jeg også;

Det er reality som leser kommentaren din. Han, ikke hun, ler. Ler hardt og lenge.

Jeg ser mer;

Jøss! Kjemisk iført kvinneklær dansende til Dancing Queen med Abba.

Himmel og hav, man skal se mye før øynene detter ut, men nå er det like før :-)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
10 år siden

Øynene dine tåler nok litt til før dem faller ut Vandalf :)

Vi får teste dine klarsynte evner litt, her er et hemmelig satanisk ritual vi utførte på jobb før jul
Vi har kastet en forbannelse over verden som vil få kloden til å eksplodere når denne når 10 milliarder klikk ;)

En av personene på videoen er meg, ser du med dine magiske evner hvem som er meg så skal du få en flaske mjød fra Valhall :)

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Vandalf
10 år siden

Vandalf
Syntes Reality er skikkelig teit jeg :)
Syntes ikke du og det?
Hvordan vet du at det er han? Kjenner du denne? :)

Hans Gaarder
Forfatter
10 år siden

IdarHaugen, SVAR-muligheten er oppbrukt, så jeg svarer her nede.

Du sier: «At hun skal være spesialist på mind control er ukjent for meg.»

At det er noe du ikke vet betyr ikke at så ikke kan være tilfelle. Luukanen har i mange år bl.a. deltatt på lukkede militære konferanser om såkalte «non-lethal weapons». Hvis du er interessert i å finne ut noe mer om et emne du kommenterer som over så anbefaler jeg deg å lytte gjennom de ulike delene av MIND CONTROL-intervjuet med Luukanen (tror det er 8 tilsammen).

Hvem jeg er «budbringer» for? Jeg er forsker og journalist med spesialitet å dybdebore i og formidle undertrykket informasjon, som jeg klarer å kvalitetssikre tilstrekkelig til at jeg tror det vil kunne fungere som «veiledning og ikke villedning» av de som måtte lese det. Jeg har ikke særlig behov for å pådytte andre mine egne meninger – synes det er viktigere å kalle en spade for en spade, noe som blir stadig mindre vanlig i norske mase-media.

IdarHaugen
IdarHaugen
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Hei Hans,

Det jeg ikke vet om Luukanen kan selvfølgelig være slik du skriver. Jeg spør bare hvem som sier at hun er ekspert på mind control. Det er jo et fail spørsmål som burde være lett å besvare. Er det din mening, hennes mening, eller har hun fått denne «tittelen» av andre?

At Luukanen skal ha deltatt på lukkede militære konferanser lar seg selvfølgelig ikke bevise, så det blir en påstand. At hun har vært i klammeri med norsk politi skulle tilsi at disse lukkede militære konferanser ikke er «norske».

Du er forsker skriver du; er det forsker i betydningen en tittel som følge av anerkjent utdannelse på et spesifikt tema, eller er det forsker i den videre betydning av ordet der i utgangspunkitet alle kan være forskere?

Budbringer for undertrykket informasjon er jo i utgangspunktet en edel sak. Etter å ha lest noen av dine artikler er jeg overbevist om at du absolutt er søkende etter en sannhet, men jeg ser jo at det i bunnen ligger noe konspiratorisk grums som både kan skygge for sannheter som ikke helt passer inn og som gjør at grusomme hendelser raskt blir puttet i bås som fals flag og/eller mind control.

Reality
Reality
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Svarer her til kjemisk:
Du tar veldig feil i ditt «syn», hehe! Vandalf er mye nærmere.
Jeg er mann, ikke dame. Ikke dårlig selvbilde, men ikke for mye heller, er 1.76cm og veier 65kg, så er nok nærmere tynn enn fyldig, jeg er brunette hehe, og ikke medlem i noe brorskap, faktisk ikke medlem av noen klubb. Jeg har en veldig fin forlovede, med henne har jeg et barn og et til på vei. Det du har rett i er at jeg ikke har høy utdanning og at jeg skriver dårlig, men det går bra, har en god jobb alikevel :). Så vi klarer oss veldig bra. Så tror du får legge «synet» ditt på hylla, hehe.

Å til smurfen: dr ko ko som du kaller han er langt ifra noen dommedagsprofet. Selv om han varselet om mulig solstorm i 2012, så betyr ikke det at han spådde noen dommedag. Han sa klart ifra at det var en mulighet for at en solstorm på størrelse med den som var i 1859 (eller noe) kunne treffe jorden, han sa også at sjansen var veldig liten. Han ville bare advare sånn at myndighetene var forberedt. Det er ikke å spå dommedag.

I NWO talen hans som du kaller det, så sier han ikke at alle skal tenke likt og gjøre likt, er ikke kommuniseme han prøver å få igjennom. Det han sier er at alle må leve sammen, akseptere hverandre, at en fra kristentro aksepterer en fra islam f.eks. Er ikke det et godt budskap? Hvis alle kunne akseptere hverandre og repektere hverandre så hadde vi vært på god vei. Hvis du synes det er et feil budskap så vil du ikke ha fred. De eneste han nevner som en dårlig side er terroristene, at de er de som alltid kommer til å stå imot utviklingen. å det er jo sant å. Så hva er det egentlig du er uenig i fra talen hans? Aksept av alle? Respekt? Fred? Skole frihet? Utvikling?

Reality
Reality
Abonnent
Svar til  Reality
10 år siden

kjemisk: han sier heller ingenting om en verdensleder, eller en religion, eller et språk. Han nevner spesielt at alle vil beholde sine språk, men at ET verdenspråk velges på SIDEN, som mest sannsynelig blir engelsk. Siden det lærer jo de fleste på skolen allerede. Alle vil beholde sine religioner, det vil ikke endre seg noe. Å om det skal være en leder, eller om det blir et råd som i fn f.eks må jo ses på når den dag kommer. Men ta det med ro, denne dagen kommer mest sannsynelig ikke.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Reality
10 år siden

Kanskje du er bifil, Reality? :)
Dere er nu så like hverandre dere septikere at det ytre spiller ikke så stor rolle når det indre er av samme karakter. Har man lest en kommetar av dere, har man lest alle.
Ikke rart at folk ønsker å gi fra seg statsborgerskapet og flytte herfra. Men det har vi dessverre ikke lov til. Nå er det mest bare bifile, homofile, pedofile og transvestitter igjen her.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Reality
10 år siden

Du tar feil, kjemisk. Vi skeptikere er riktig så forskjellige, i hvertfall sammenlignet med den gjennomsnittlige konspirasjonsnisse, hvis verdens bilde er så svart hvitt, for ikke å si forenklet og banalt at det får en 5-åring til å fremstå som en intellektuell tunvekter til sammenligning.

Og hva er nå galt med bifile, homofile eller transvesitter? Setter du slike i bås med pedofile, så tenker jeg at noe må være riv ruskende gale med ditt menneskesyn.

Kanskje du er i kjemisk ubalanse?

baugen
baugen
Abonnent
10 år siden

Følgende kom in en e-mail i dag fra Jelaila Starr:

If you are reading this message then you are aware that the world did not end yesterday. Yep, we are all still here. And as explained in the past few weekly messages, the Shift of the Ages occurred as just another day. What did you do on the 21st? I’ll tell you what I did, I went dancing! Yesirree, got my glad rags on and went out and partied till 1am. I decided that I wanted to spend the last night of the Aquarian Age being as carefree and joyful as a child. For me that means dancing.

So what’s next? Well–what’s next is the big, big shift…the universal shift. This is the one where our planet, our sun, the central suns of our star system, and our galaxy all line up with the center of the universe. It’s like a horse race and all the horses are lined up at the gate. When this alignment occurs, we will move into the inner part of that band of pro-evloutionary energy known as the Photon Band and remain there for 1000+years, ushering in a new Golden Age.

It’s at this point that we experience the return of Christ or rather, Christ consciousness. It’s the Biblical parable of the 10 virgins and the bridegroom, but unlike the virgins who didn’t know when their guy would show up, thanks to modern technology we can track the movement of planets and thus know when an alignment could occur. The current consensus is that this universal alignment will occur between Dec. 23-25. I’ve added a link to a video that explains it better than anything I’ve seen.

At that point our planet will stop rotating for a short period of time and then begin again–in the opposite direction. This will cause the sun to appear to not rise or set. In some parts of the world, they will experience darkness while others will experience sunlight and still others will experience dawn or dusk. The Ancients tell us that this will continue for 3 days but I do not get a clear yes on that. What I’m feeling is that it can be a shorter time. I’m also not getting a clear yes that the alignment will occur starting tomorrow.

Regardless of when it does, we need to be prepared. Those who are oblivious will panic and you know what happens when humans panic; they tend to crash systems. The first thing they do is make runs on banks and grocery stores. So here’s what I’m doing. I’m preparing for a week of inconvenience. I figure it will take that long for people to realize that the world isn’t ending and pull themselves together. I’ve filled two 5 gallon gas cans and stored in my garage. I’ve also stocked a week’s worth of food and water and have cash on hand. That’s it.

Last but not least, I am preparing to help my neighbors and friends through this time. I intend to be the calm voice of reason.

Though our planet has experienced a shift in direction before, we have never experienced a universal alignment. As stated by the Ancients, it is something that has not ocurred since the beginning of our universe and will not happen again. Isn’t it amazing and fortuitous that you and I are here to witness it–the beginning of a Golden Age.

Until next week….

Jelaila Starr

darkwraith
darkwraith
Abonnent
10 år siden

Nå er det julaften, i følge mange så ville denne dagen vert alt slags secnarioer, jorda kunne vert ødelagt, vi skulle gå opp til neste dimensjon, vi skulle bli mer opplyste, altså alt mulig skulle skjedd:p Regjeringen har heller ikke tatt livet av alle mann og flyktet inn i hemmelige underjordiske tuneller. Det er jo veldig mye fokus på nyhetsspeilet hvor fryktelige disse menneskene som styrer landet er. Andre aktivister pleier jo og demonstrere og gå til aksjon, mens her sitter folk bare og prater om ka en skulle gjort, burde gjort og kunne ha.
Viss denne regjeringen og dens topp ledere er så grusome, hvorfor er det ingen av dere her som lenker dere fast til regjeringskvartalet og skriker om ka di «egentlig» gjør? Mye prat lite handling, sies det om di som styrer, men det ser eg her også!
Nei folkens god jul god nytt år!:) (i mange mange år til)

ye
ye
Abonnent
Svar til  darkwraith
10 år siden

Kommentaren din darkwright viser dessverre ikke genuin interesse for å sette seg inn i materien om hva som skjer bak fasaden som blir presentert til publikum og landets befolkning. Om du ikke har interesse av å undersøke i dybden, er det ditt eget valg. Forsøket ditt på å lire av deg et eplekjekt og arrogant spark til de som har jobbet grundig med å skaffe til veie informasjon basert på FAKTA, mislykkes så totalt da det kun viser at du ikke har vilje (og evne?) til å ta oppfordringen som mange artikkelforfattere, skribenter og kommentatorer har kommet med om å gjøre dine egne undersøkelser. Tydeligvis har du ikke fått med deg at det faktisk har vært folk som har vært svært aktive i opplysningsarbeid ute på gaten med flyers, plakater og vært tilgjengelig for å svare på spørsmål, i tillegg til utallige anledninger til å komme på Hans Gaarders foredrag og spørre direkte om de tema som han har presentert i sine foredrag. Et tips til deg som tillegger Nyhetsspeilet én felles mening: ikke dra alle som skriver over én kam.
Alt godt ønskes deg og dine.

« Forrige artikkel

Vintersolverv 21.12. 2012

Neste artikkel »

Sexmagi, tantra og O.T.O

128
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x