En feiring av End of Time

18.8K visninger
4 minutter lesetid
128

End of Time er ifølge Mayaene en periode over mange år som startet i november 2007 og vil vare frem til 2032. 21. desember 2012 markerer et punkt i tid hvor hele menneskeheten kan feire at 13.000 år med mørke er over og vi står klar for å gå inn i en ny syklus hvor lyset vil igjen råde.

Gratulerer, kjære ærede sjel! Du har kommet deg gjennom 13.000 år med mørke. Slutten på Long Count-kalenderens femte syklus markerer en full syklus på 26.000 år. Mayaene deler inn denne spiralen i natt og dag. Nå står vi klar for å gå inn i dagen. Fremtiden er lys. Bokstavelig talt.

Hvilke intensjoner du har for fredag 21. desember 2012 er med på å forme morgendagen. Dette er en dag hvor vi kan gå sammen i grupper og send tanker om fred, kjærlighet og glede ut i verden. Det som er interessant er at det faktisk har en påviselig effekt. En rekke vitenskapelige studier viser at man faktisk kan påvirke kriminalitetsstatistikken til å gå ned betydelig bare med at en gruppe mennesker mediterer og sender ut gode tanker til en by eller område.

Tenk hva millioner av mennesker kan gjøre sammen?

Vi har en riktig god grunn til å feire End of Time. Vi kan endre fremtiden natten over om intensjonen er sterk og mange nok fokuserer på samme tanke.

Slutt på tiden

End of Time betyr slutt på en syklus, en slutt på tiden og overgangen til en ny syklus. Hva mener Mayaene egentlig med det? Ifølge de selv så betyr det at på et tidspunkt skjer et frekvensskifte for planeten og menneskeheten til en høyere vibrasjon hvor tid ikke lengre er en del av virkeligheten.

4. dimensjon er bare en mellomstasjon i oppstigningen før vi går tilbake til 5. dimensjon, 9. dimensjon eller hvor nå enn du skal tilbake til. Alt dette er unikt for hver og en av oss.

Men oppstigningen kommer på et senere tidspunkt. Det skjer ikke i dag. Vi må bringe planeten vår tilbake i balanse. Og få menneskeheten tilbake i harmoni med seg selv. Siste rest av karma må utlignes først. Det er en del av vår læring på planeten. Dette kan ta tiår.

Er det store ting som skjer i dag på høydepunktet for vintersolverv? Om det skulle skje noe så er det lov å håpe på en indre oppvåkning til en større forståelse av at vi alle kommer fra samme kilde. Det vil kunne skrelle vekk frykt, dømming, grådighet og maktbegjær vekk fra vår bevissthet, noe som automatisk fører til fred på jord – om mange nok opplevde dette samtidig.

Høydepunktet er nedstigningen

Å komme fra samme kilde betyr også at vi begynner på øverste vibrasjonsfrekvens og jobber oss nedover i dimensjonene inntil vi havner ut med å ha deler av sjelsaspektet vårt inkarnert i en fysisk kropp her i 3. dimensjon.

For sjelen så er det langt mer spennende å stige ned enn å stige opp. Å stige ned en frekvens, til en tettere og tyngre virkelighet, er noe nytt for sjelen og derfor mye mer spennende.

Det gir også langt større muligheter for læring da en fysisk virkelighet i en sterk dualistisk verden er som rakettbrennstoff for sjelens utvikling. Gratulerer! Du er på rett sted til riktig tid!

En fantastisk opplevelse

Oppstigningen er bare veien tilbake. En retur til kilden. Et sted du har vært før. Å eksistere her på Moder Jord gjennom det store dimensjonsskiftet er en fantastisk opplevelse og mulighet for deg. Du er faktisk blant de 7 milliarder heldige sjeler som fikk muligheten til å inkarnere her på dette tidspunkt. Etter 26.000 år med forberedelser så er du her og nå. En god grunn til å feire?

Og hvilken dag passer ikke bedre å gjøre det på enn 21. desember 2012 som er den sagnomsuste og trolig den mest misforståtte datoen vi har hatt i historien på denne planeten. Verden går ikke under den dagen. Det store bevissthetsskiftet fortsetter. Verden går over. Endringenes energier fortsetter. Vekk fra de gamle energiene. Over til en høyere bevissthet. Til enhet. Ett steg nærmere kilden. Til en følelse av at vi alle er like, en del av kilden.

Vi flyter videre gjennom utviklingsspiralen fra gammel syklus hvor vi etterlater de gamle energiene og over til en ny syklus. Dette er en periode som går over mange år. Alle endringen skjer ikke på én dag. Det har Mayaene aldri sagt. Media og filmindustrien har derimot nevnt dette utallige ganger for å skape frykt for egen vinning. Men ikke mer. Nå er det nok.

Læring for sjelen

Nå er det svært mange av oss som begynner å få det hele og fulle bildet av hvordan verden faktisk er regissert. Det finnes ikke noe godt og vondt i denne verden. Bare ulike former for læring for sjelen. Vi har tatt på oss våre roller og fått tildelt våre utseender i denne inkarnasjonen. Bak ditt fysiske ytre, tanker og følelser – bak egoet – finner du den du faktisk er. Du er sjelen.

Sjelen lever evig og inkarnerer i tusener av ulike fysiske kropper. Din fysiske kropp har du bare midlertidig, som en romdrakt. I denne inkarnasjonen har du en fysisk kropp med attributter som tilhører denne planeten. Et annet liv kan du ha levd på en annen planet eller stjerne med et helt annet utseende som tilhører den planeten.

Dermed er det lett å forstå at aliens eksisterer, men de er på langt nær fremmede for oss. Alle sjeler har eksistert og eksisterer i mange virkeligheter, i ulike dimensjoner på forskjellige planeter og stjerner. Alle er vi en del av den galaktiske familie steget ned fra kilden.

Vi er de vi har ventet på

Send ut dine sterkeste intensjoner på fred, kjærlighet og glede i dag – og i det evige nuet. Det er vi som endrer verden. Hopiene vet det også. Vi er de vi har ventet på. Deg og meg.

Du har kraften i deg. Alt du trenger har du i deg. Gjennom din kobling til kilden. Kilden er i deg. Du er en del av kilden. Du er Mesteren du har ventet på.

Nå er tiden for å våkne opp. Nå er tiden for å endre verden til et sted i fred, kjærlighet, glede og overflod for alle. Er du klar til å ta steget fullt ut?

Mayaene hilser hverandre med: In Lak’ech – Jeg er et annet deg. Jeg er deg og du er meg. Fundér litt på den. Når aha-opplevelsen kommer vil du kunne føle masse kjærlighet til deg selv og til alt og alle i kosmos. Gled deg!

Ha en ytterst gledesfylt End of Time-feiring og et fantastisk flott nu!

I kjærlighet.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

128 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Paradigmebrytende konferanse på norsk jord: På Tjøme 21-23. juni
http://www.evolvingconsciousnessconference.com/

Blant foredragsholderne er Norma Milanovich fra USA, forfatter av “We, the arcturians” og frontlinje-forskning-filmskaper Terje Toftenes.

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Blir bare litt skeptisk når det står:
Jude Currivan: In 2010 she was presented with the Circle award by WON Buddhism and sponsored by the UN,

CARL JOHAN CALLEMAN…..og har dessuten opptrådt som kreftekspert for Verdens Helseorganisasjon (WHO) i mange år.

Skeptisk til folk som oppgir slike “organisasjoner” som referanser…..

Bjørnar Robberstad
Forfatter
11 år siden

Hei, Jeg vil kort fortelle om min feiring av denne dagen 21.12.12. Jeg bor og arbeider på andre siden av jorden og her har jeg truffet “verdens nydeligste dame”, inkl. ytre og indre kvaliteter. Vi hadde planlagt bryllupsdag 12.12.12, men det kom diverse ting i veien så da ble det 21.12.12. Når vi hadde tatt avgjørelse på dette så føltes det helt riktig. Dette var i Siem Reap, et par steinkast unna Angkor Wat. Full buddhistisk seremoni på formiddagen, flott og spennende, med innleid lokalt band og 5 munker og masse folk. Så fotosession på ettermiddagen til Angkor Wat og så aller tiders party på kvelden. Festen holdt vi i hagen på egen tomt med innleid band og helstekt gris og lokalt øl. Det var virkelig en fest fra morgen til kveld, glade feststemte mennesker som kanskje ikke har så mange anledninger til å more seg. En uforglemmelig dag, i hvertfall for meg og min kone.
Jeg har i mange år lest om og undret meg på hvordan denne spesielle dagen ville bli men hadde aldri i mine tanker vært i nærheten av hvordan dagen egentlig ble. Og da går mine tanker til en bok, “det er ikke i den ytre verden at de største endringer vil skje, det er på det indre”. Med det mener jeg at mine tanker i stor grad gikk til å reflektere over hva som vil skje der ute i verden, hadde ikke trodd at det konkret ville bli en så spesiell dag for meg personlig. Forøvrig en veldig god artikkel av Frank Aune over her.

Bjørnar Robberstad
Svar til  Bjørnar Robberstad
11 år siden

Tittelen på artikkel over er jo “En feiring av End of Time”, så det passer jo godt med et festbryllup på denne dag. Kan likså godt være “En feiring av den nye tids komme”. Denne overgangen nå er en overgang fra en lang periode med maskulin dominans på kloden til 13000 år med feminin dominans.

Ben McPherson
Ben McPherson
Abonnent
11 år siden

You do know that’s not a Mayan symbol, don’t you? That’s a symbol from the Aztec religion.

This is a really serious error. I really hope you haven’t angered the gods on this one, people.

Thunder
Thunder
Abonnent
11 år siden

Titter innom for å ønske alle på Nyhetsspeilet et godt nyttår. :-)

Nå ble det ikke noe kataklysmer på 21. desember 2012. Greit å styre unna profeter som sprer frykt.
Det er jo disse falske profetiene Bibelen advarer mot. I Israel er det oppstyr rundt statsminister Benjamin Netanyahu. Ben har operert under fire forskjellige navn. http://www.facebook.com/notes/occupy-israel/occupy-netaniahu/312492518777787
Navnet er interessant nok: Hans far het Benzion Mileikowsky(Polen) han endret navn til Netanyahu som betyr guds gave. Benzion betyr sønn av Zion.
http://en.wikipedia.org/wiki/Benzion_Netanyahu
Benjamin betyr selvfølgelig sønn av høyre hånd.
Deres Zionist bevegelse er ikke jødisk eller kristen. Så vi har et ikke-religiøst Zion-Israel med en polsk/amerikansk/irsk- Israeler som er guds gave og høyre hånd som styrer landet med CIA-pass. haha!

Mye har allikevel skjedd de siste årene. Nå er de fleste oppdatert på 911. Rapartisten The Game skylder på Bush i “heavens arms”. “Ain’t forgot about the Twin Towers, I blame Bush for them
Obama can’t speak on it ‘cus the government’s shushin’ him”

Så nå blir vel Bush syndebukk, så Obama kan fortsette å operere fritt under diktatoriske terrorlover som ble innført sammen med totalovervåkning etter det falske 911. Ingen rettsikkerhet. Det er lett å se effekten av frykt.

Nå tar Amerikas krigsmaskineri kurs for det fjerne østen. Mirakuløs timing, for Kina og Japan krangler om noen små holmer og skjær, så da kan det se ut som det kan bli penger i kassa allikevel. Nå har de jo bevilget seg selv nye trillioner av dollar i lån. Merkelig, skrudd verden vi lever i. Nyhetsspeilet og alternativ media er veldig viktig for at verden skal se bedraget og oppleve fredelige tider. Håper det skjer allerede i 2013. Ciao :-) :-)

I

kjemisk
kjemisk
Abonnent
11 år siden

Hallvard
Beklager, men det er jeg som har misforstått, du vet alt hva dine mentorer står for.
Jeg skjønner det etterhvert. Du vet det er jeg som tror alle mennesker er snille og gode og alle vil andres beste, men må desverre beklage at slik er det ikke.

Når man leser hva dine guder/mentorer står for, skjønner man hvorfor du støtter deg til slike.
Når man vet hva som ligger bak buddismen, og hva de som sitter på toppen styrer med, da faller bitene på plass og vet hvor man har slike som deg, og deres ondskap når nye og uante høyder.
Det er et av verdens største nettverk for eksport/import av narkotiske stoffer.
Det bedrives pedofili og barnemishandling som etterhvert har nådd et nivå som kan ta pusten av enhver rettenkende.
Ran av lutfattige mennesker, og de senere år har de aspirert mot de mer velstående i vesten for å hjernevaske dem også, for det de bedriver er systematisk hjernevask av godtroende mennesker som fra før av er skadet mentalt.
Massedrap der disiplene først forærer alt de eier til guruene og lamaene.
Kunnet sitte her hele dagen å skrive om dette, men lar det være med dette.

Hallvard Volden
Svar til  kjemisk
11 år siden

Foreslår at du henviser til noen kilder(ikke youtube) som støtter oppunder dine påstander ;) Både hva du har påstått om meg, buddhismen og mine “mentorer” som du kaller dem ;)…tredje gangen jeg spør nå,men det skjer ingen ting.Bare tomme påstander fra din forestillingsverden…

Hallvard Volden
Svar til  kjemisk
11 år siden

Vis meg gjerne noen kilder som tar for seg narkotika-eksport, barnemishandling og lignede utført av Lamaer og Buddhistmunker/nonner… Tar ikke dine påstander for god fisk, for du har gang på gang snoet deg unna kildehenvisninger til dine påstander. ;) Er du redd for å avsløre at du ikke er så veldig epistemologisk av deg kanskje og mangler kunnskap selv? Skal få litt kreditt for forsøket på retorikk da, selv om retorikken rakner fulstendig i mangel på empiri. Kan jo forsovit anbefale deg å lese litt om diskursanalyse, samt litt religions-sosiologi og ikke minst vitenskapelig metode… Så kanskje retorikken din får litt kunnskaps-tyngde. Og du skrev til meg om kvervulering! Hehe. Har forresten vært praktiserende Buddhist i snart 5år, og har aldri lagt en hånd pp et menneske, dyr…har heller ikke smuglet Narkotika,tvert imot så jobber jeg i kampen mot, og dette mye på grunn av hva Buddhistisk lære har vist meg av visdom. Buddhismen er ren for sånt,men det er selvfølgelig ikke dermed sagt at mennesker som kaller seg buddhister er rene, for vi/de er ikke perfekte nennesker…akkurat som mennesker som sier at de er kristne også kam synde. Det alle har felles er vel at vi er mennesker,eller? Er det bare Kristne som er mennesker for deg kanskje? Så tilbake til de påstandene…vis mwg kilder, ogvuansett,hvis du har gått dypt i materien om Taoisme og Buddhisme,så vet dublike godt som meg at de er ikke-voldelige religioner,spesielt buddhismen. Vold skal bare brukes som selvforsvar om livet er direkte truet…samt er alle handlinger som omhandler å krenke andres frihet og utnytting ikke noe det oppfordres til i disse retningene… Men har du egentlig gått så dypt inn i materien Kjemisk,etter som du ikke har noe som helst å henvise dinebpåstander til?(Annet en Falcons linker da) ;)

playboe
playboe
Abonnent
Svar til  Hallvard Volden
11 år siden

Kanskje wikileaks kommer ut med “beviser” for “konspirasjoner”. Hørte snakk om at det skal komme bort i mot 13k dokumenter etter nyttår en gang. Mange snakker om at det er apokalypse, og ordet apokalypse betyr un-covering. Det som er skjult i mørket blir kastet lys over. Masse informasjon om både det ene og det andre. Så får vente å se, og søke for sannheten så vil en finne ut. En ting er greit å vite er at, kun en kan ha rett, men begge kan ta feil. Så ikke så lurt å være så bastant(om det er noe ord) og være for skrå sikker på at en har rett og andre tar feil.
En kan vite at jorda har en tiltrekningskraft fordi den består erfaringen(slippe eple og så faller den ned), men det er idag fortsatt dårlig med beviser og forklaringer. Men sitt gjerne her å funder over hvem som har mest rett. Lurer på hva intensjonen med diskusjonen er?
Kanskje jeg snakka meg litt bort her men samma f. Skal og vil ikke blande meg for mye inn.

Hallvard Volden
Svar til  playboe
11 år siden

Er igrunn helt enig med deg Playboe, en veldig god og saklig kommentar :) Det eneste jeg mener må være et minimumskrav for et diskusjons-forum, er at når man kommer med påstander, er det viktig å fortelle og henvise til kilder. Alle og enhver kan påstå ting…men for at påstander skal ha “substans” som Kjære kjemisk sier, syns jeg ikke det er mye å kreve at man henviser til kildene påstandene er hentet ut ifra :) Det er vel da diskussjoner blir fruktbare for utvikling av kunnskap? Jeg er åpen for konstant forandring i mitt verdensbilde, men ikke utifra løse påstander fundert på rene fastgrodde subjektive forestillinger ;) Påstander og regelrette løyner er jo farlig…kan faktisk ødelegge mennesker om de får “balle på seg” for mye :) Så et godt som mulig “vitenskaplig øye” og gode undersøkelser før man påstår noe er vel ikke mye å kreve? Eller? Men for all del…jeg kommer nok ikke til å bruke mer energi på diskusjonen ovenfor…jeg har latt meg trekke ned til et lavmål jeg ikke liker ved meg selv. Om så påstandene får litt substans ved å vise til litt god research og kilder, så diskuterer jeg gjerne…ingenting er så givende som en saklig meningsutveksling :)

Blir spennende å høre hva Wikileaks har å komme med…men du vet, i manges sinn blant mange konspirasjons-miljøer er jo Julian Assange en av konspiratørene ;)…så da blir det vel en ny runde med “påstander” tenker jeg, hvis jeg skal spå litt ;)

Hallvard Volden
Svar til  kjemisk
11 år siden

Og hvis du snakker om arenaer for Pedofili og Barnemisshandling…ja da bør du ta en titt innenfor din egen trosretning også tror jeg. Men i motsetning til deg, så vet jeg at diase overgrepene ikke har noe med Jesus Kristus sin lære å gjøre…akkurat som Buddhas lære. Men det er mennesker som utnytter posisjoner. Ser du din egen misforståelse på akkurat det? Er du mann/kvinne nok til å innrømme det? ;) Eller liker du å holde deg til gamle testamentets “øye for øye, tann for tann”? ;)

Hallvard Volden
Svar til  kjemisk
11 år siden

…jeg er litt mer tilhenger av Bergprekenens ” Vend det andre kinnet til”, ikke alltid lett, men man får prøve så godt man kan ;)

gudfrid
gudfrid
Abonnent
11 år siden

Jeg ber til Gud om å frigjøre oss fra all religion. Selv om alle religionene inneholder veier til åndelighet, inneholder de også en del misforståelser, mangler, og til og med feller og usannheter. Den nye tiden vi går inn i krever at alle usannheter faller bort, det betyr at religionene også må bort.
Likevel kan vi beholde noe, visdommen til de opplyste mesterne, Jesus, Buddha med fler er verneverdig. Mens usannheter som er puttet inn i Bibelen må bort, feks “Himmelen” , den var ment som noe vi skulle lage på jorda. Bevisst villedning, med en korsfestet Jesus som hovedsymbol (= antikrist)
På tide å ta Jesus ned fra korset! I følde de opprinnelige evangeliene ble han aldri korsfestet, men det er det nok ingen som tror på her. Nyhetsspeilet var engang en “åndsvitenskapelig” nettavis. Kristenfundamentalistene her har ødelagt hele meningen, de splitter istedet for å forene.

Hallvard Volden
Svar til  gudfrid
11 år siden

Veldig enig med deg Gudfrid :)

ye
ye
Abonnent
11 år siden

“Buddha is NOT a name, it is a descriptive title and means “The Awakened; Anointed or Enlightened One”, which is exactly the same meaning as the word “Messiah” has in Hebrew – “Christos” in Greek – “Christ” in English, which are also NOT names but are, like the word Buddha, descriptive titles, as is the word Jesus, which simply means Saviour.”

“Prince Sedata (who, on achieving enlightenment, became known as the Buddha) rejected his former life of luxury to seek enlightenment. He went first to the opposite extreme and became an ascetic, which made him physically ill; then found The middle (straight and equal) Way of God (Deut. 30:15-16*), and thereby restored his body to health…”

“Sedata was then tempted by….”

http://jahtruth.net/buddha.htm

Hallvard Volden
Svar til  ye
11 år siden

Jepp Ye! :) Men for noen så er synet litt for trangt for å se det der ;)

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  ye
11 år siden

Det var mange “Buddaer” også på jesu tid. Men denne “Buddha” du skriver om kom også i Jesu navn. Er litt kjent med denne guden frodi jeg som ungdom leste mye new-age litteratur, drev yoga og meditasjon, lyttet og leste mye om dette, også om de karmiske lovene. En tid trodde jeg faktisk på at dette var en sannhet, men er glad for at jeg har satt meg litt inn i denne materien, slik at jeg har sånn noenlunde peiling på hva dette dreier seg om.
Som person har jeg alltid vært en følsom person, både verslig og på det åndelige plan. Jeg har mange episoder der jeg rett og slett ble “nektet” å gå nærmere inn på dypere tema hva angår dette, dette kunne skje da jeg såg bilde(r) av disse amdelige ledere som ville ha kontakt med meg. Det kunne være advarsler i drømme. og det kunne ramme meg direkte i følelsene(ondskap, mørke krefter). Ettehvert tok jeg avstand til dette. Men selv etter flere år kunne jeg av nysgjerrighet lese om denne materien, inntil jeg fattet troen på Kristus, da gikk fikk jeg det fule og hele bilde på det ufattelige mørket som dette består av og hvor uhyre sterke og onde krefter det er som ligger bak.
Så dette er “barnelærdom” for meg og pirrer ikke min nysgjerrighet å undersøke noe mer. At disse mørke kreftene ønsker å etterape Jesus Kristus og samtidig mene at de er Han, noe de ikke gjorde da jeg studerte dette, forundrer meg overhodet ikke.
Men “Brent barn skyr ilden”.

Hallvard Volden
Svar til  kjemisk
11 år siden

Denne Buddhaen vi snakker om her eksisterte ca600år før i det hele tatt din Jesus var født. Og ja det har eksistert mange Buddhaer både før og etter Buddha Shakyamuni… Tenk at en som kaller seg Kristen og påstår at han er på den godes side kaster rundt seg med blasfemi på andre religioner på den måten… Jammen ikke mye Kristent over det ;) Men som sagt, du følger vel Bibelen og ikke Kristus…da er det jo rom for mye rare tolkninger og påfunn…ikke minst dobbeltmoral. Begynner å bli mer og mer sikker på at det er i deg mørket har fått et skikkelig rotfeste…ser et krftig arrogant mørke rundt deg uten spor av hverken nestekjærlighet eller ydmykhet i det du formidler. Du vet, hadde du tatt innover deg Kristus sitt budskap, gadde du ikke hatt behov for å rakke ned på andre religioner ;) Får ta deg en tur til Bob Larson…han kan sikkert hjelpe deg å drive ut mørket i deg… La være å ødelegge mer for religionen din enn det som allerede dine forgjengere har gjort før deg nå ;-)… Jesus Kristus lære har allerede lidd nok under alle de forskjellig politiserte tolkningene etterfølgerene i sin dårskap har kommet med…

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Hallvard Volden
11 år siden

Vel, Hallvard
Nå har jeg satt meg inn i dette, dog for mange år siden, og kjenner en del historie og hva dette derier seg. Dessuten har jeg en del bibelsk kunnskap, noe jeg ser du ikke har i det hele tatt. Så hvorfor skal jeg diskutere med en som kun er ute for å kverulere. Det blir nesten det samme som at barna dine skulle lære deg hvordan man lager barn.
Hadde det vært substans i det du skriver, hadde man kunnet diskutere Buddha, karma, yoga meditasjon, osv. Også taoisme som jeg har studert grundig og laget særoppgave om på vg. skole for mange å siden, og som har store likhetstrekk med buddismen, men bygger mer på kroppslige øvelser for å oppnå høyere stadier av åndelighet, og som jeg har praktisert i mange år tidligere. Også om Bibelsk kunnskap beviser du farlig inkompetanse. Dette for derav kunne dra ut essensen av hva dette dreier seg om uten å måtte skrive inn av andre, men forklare med egne ord, noe det ser ut for at du har for liten innsikt i til å kunne gjøre. Du mangler den vesentlge oversikt og forståelse av det du diskuterer, så hvorfor diskutere i det hele tatt med en som beviselig ikke har kunnskap nok til å debattere dette?
Du har bruddstykker med kunnskap, men mangler i det vesentlige oversikten slik at du kan fortelle med egne ord hva dette er for noe, og når man mangler oversikt, vet man ikke hva man forfekter, men blir å slå i blindt rundt seg med noe man tror er riktig, kanskje fordi man har funnet noen ord eller utsagn som passer inn i sin egen agenda, slik du har funnet hos denne Crowley. Du ser deg blind på enkeltemner, dog uten oversikt og fortåelse av hva du forfekter.

Hallvard Volden
Svar til  Hallvard Volden
11 år siden

Det var jammen et helt svar med påstander om at jeg ikke vet hva jeg prater om,mangler kunnskap, mangler substans, tar feil osv…og samt litt skryt av din egen kompetanse fra VGS faktisk :) Og dette helt uten å fortelle meg noe som helst hvor jeg tar feil, hvor kunnskapen mangler og da må jeg spørre deg…hvor er så din substans? Tomme ord og forsøk på hersketeknikk… Istedet for å skulle ha rett, så inviterer jeg til fruktbar diskusjon. Om du mener du har kunnskap å tilføre meg om både Taoisme, Buddhisme og Kristendom, så kom med det…takknemlig for det, istedet for at du bare sier “Du ta feil”…fortell meg heller hva jeg tar feil på. Men dette innebærer jo selvfølgelig at du faktisk har den kunnskapen du påstår du har…og at det ikke er forsøk på hersketeknikk ;)

Hallvard Volden
Svar til  kjemisk
11 år siden

Bare det at du benevner Buddha som “Gud”…det sier vel sitt om hvir dypt du gikk i materien ;)…

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Hallvard Volden
11 år siden

Hallvard
Du beviser jo selv din svake kunnskap om dette.
Ja kall det hva du vil; hersketeknikk, stråmann, eller hva som helst, men uansett vil ikke definisjonene av min iakttagelse av det du har å fare med ekskuderes.
Jeg kan jo be deg om å høre på Falcons link(hvis du behersker engelsk da)om buddismen sånn i første omgang, så blir du nå ihverfall ikke å sitte her å fekte i tome lufta med ord og meninger du ikke har satt deg inn i

Hallvard Volden
Svar til  Hallvard Volden
11 år siden

Og enda en gang til…på akkurat samme måte…

Hallvard Volden
Svar til  Hallvard Volden
11 år siden

På tide at du kanskje forteller meg litt mer detaljert hvor jeg mangler kunnskap? ;)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  ye
11 år siden

Gods of the New Age, mind-control cults, dangers like yoga, meditation, channeling, spiritualism etc http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1827&posts=1&start=1

“Såkalte politiske retninger som nazisme og marxisme ble oppfunnet og etablert for kun og anvendes som våpen, ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/korrupsjon-og-konspirasjon-pa-hoyt-niva-i-norsk-politikk/comment-page-3/#comment-93358

Hallvard Volden
Svar til  Falcon
11 år siden

Litt research av den filmen du linker til Falcon: Caryl Matrisciana som har skrevet boken dokumentaren er laget rundt( Gods of the new age) er sammen med sin Mann, frontfigurer i en gruppe som heter “Christian World Liberation Front”(CWLF)… De jobbet/jobber for å spre det kristne budskap på en radikal og politisk revolusjonær måte. Det farger igrunn målet med å produsere den dokumentaren…

Kilde: http://en.wikipedia.org/wiki/Spiritual_Counterfeits_Project

ye
ye
Abonnent
11 år siden

King of kings Bible, The Gospel of Matthew 15:11
Not that which goeth into the mouth defileth a man; but that which cometh out of the mouth, this defileth a man.
http://www.jahtruth.net/kofk-free/Bible/45.htm

King of kings Bible, The Gospel of Mark 7:15
There is nothing from without a man, that entering into him can defile him: but the things which come out of him, those are they that defile the man.
http://www.jahtruth.net/kofk-free/Bible/46.htm

King of kings Bible, The Gospel of Thomas 2:18
For what goes into your mouth will not defile you, but what comes out of your mouth, that is what will defile you.
http://www.jahtruth.net/kofk-free/Bible/49.htm

Hallvard Volden
Anonym
11 år siden

Oi, der kom det et hardt slag du, hehe…men jeg velger å snu det andre kinnet til ;)

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Hallvard Volden
11 år siden

Hallvard
Kjenner litt til denne satanisten du refererer til, og hans syn på Bibelen.
Denne var vokst opp i et hjem der moren var fanatiker, og det finnes mange av dem i sekter og partier, og de kan nok i mange tilfeller være verre enn de dem ønsker å bekjempe. Så at hans barndom var preget av en lovisk lære under en tyrannisk mor, gjør kke Biebelns ord feil av den grunn. Mulig at septikere som deg klarer å skille en slik enkel sak, altså snørr og bart. Men holder det for mer sannsynlig at du ikke gjør det.
Og da støtter du deg til slike ødelagte menneskers ord. Men at en satanist er din mentor, burde vel heller ikke bidra til forundring.
Forørig Hallvard: Det er et mørke rundt deg, men du ser det ikke fordi du er selv en del av mørket, slik Jesus sier det: – Når lyset i eder er mørke, hvor stort er da ikke mørket?
å dette kommer ikke som noen slag, men heller stadfester det Bibelens ord om at Satan kan gjøre seg om til en lysets engel når han finner det for godt, og da er det at man skal avsløre dem. Så dine ord om at jeg har bidratt til å øke din avstand til Guds Ord, er reint tøv, siden du på forhånd har tatt avstand til ordet, men med den forskjll nå at du selv er bevisst din store avstand, noe du ikke var før. Dessuten: når troll får lys på seg. sprekker dem, slik du gjør og da er ditt Kristushat åpenbart, noe som før dette var skjult ved at trollet sover så trygt i det innerste hjertekammer, for så å våkne til liv: – Hvem er der som fortyrrer den inderligste ro? spør trollet. Og når det våkner, sier det: Her likter det kristen manns blod. Men den lille gutten var smart, hans grøt falt i en sekk på maven, mens trollet spiste. Trollet ville vite hvordan han kunne spise så mye. Gutten sa at man kan skjære hull på magen for at spise mer, trollet så gjorde, men det ble hans bane. Hvis den enfoldige gutten i deg lurer trollet som har blitt stor og vred, kan du lure det, men kun der ordet forkynnes rettelig, så det er ikke sikkert nådens tid for deg er mer, siden den største straffedom som kan ramme mennesket er at ordet tas bort, og da er det evig for seint, og det er menneskets egen feil

Hallvard Volden
Svar til  kjemisk
11 år siden

Tusen takk for eventyret :) Vakkert! Forøvrig er jeg ikke satanist, hvis du ønsker å plassere meg i en religion så er nok buddhismen nærest. Men det er vel satans verk det også for deg? Hva skiller egentlig deg fra moren og faren til A.Crowley?Opplevelsen Crowley hadde med fundamentalistisk Kristendom(djevlens verk) fikk han til nøye å sette seg inn i hva den bibelske kristendom er og hvordan de som forkynner den går frem…han fant mye dritt. Så den traumatiske opplevelsen Crowley hadde der, fikk han bare bevisst på hva denne feilaktige fremstillingen av Jesus Kristus er. Han skrev seinere selv at: “Jeg har aldri hatet veeken Gud eller Kristus, men den Gud og Kristus til de jeg har hatet”! Han har aldri vært motstander av Gud eller Kristus, men motstander av fundamentalistenes mektige definisjoner av “Gud” og “Kristus” i sitt bilde! Crowley mente ingen kan fortelle andre hvem/hva Gud er, det må man finne ut selv…. ord kan bare peke på veien, gå den må man gjøre selv. Så slutt å tro at du er Gud og vet best for andre ;) Følg i det minste Jesus Kristus budskap om ydmykhet om du er en god kristen.. Tørr jeg spørre hva av Kristus sin lære du kegger mest vekt på i din hverdag som medenneske?

Hallvard Volden
Svar til  kjemisk
11 år siden

Og apropo mørke, så blir jeg litt mørk av dine dogmatiske kommentarer på en ellers ganske lys og lystig julekveld her ;) Men ikke mer mørk enn at stjernen i meg lyser igjennom det mørke du tok med deg… ;)

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Hallvard Volden
11 år siden

Som antydet; du kom ikke til å forstå. Muligens ulyst til å fatte eller mangel på evner, kanskje en kombinasjon for alt jeg vet?
Når du bruker Crowley som ditt sannhetsvitne, samtidig som du aspirerer til buddismen, sier det seg jo selv at jeg anser deg som mørkets fyrstes barn.
Men kos deg nå videre i ditt lys og la julefreden senke seg i de tusen hjem, så får vi se når den endelige og det avgørende slaget står mellom det gode og det onde, og jeg vil anta at dit du skal, dit skal oså din sjelehyrde Crowley, så da får dere i hvertfall treffes, dog under noe over gjennomsnitt middelhavstemperatur

Hallvard Volden
Svar til  Hallvard Volden
11 år siden

Får finne frem shortsen da ;) Smittende den positive lyse “kristne” gløden din… “Mørkets Fyrstes barn”, hehe…Nå har jeg hørt det også! Jaja, er ihvertfall snill og grei med mine medmennesker mens jeg lever jeg, så kan du jo vente med det til du eventuelt kommer til himmelen din du. Tror kanskje det lukter litt brent av de også… Only God can judge me! Ikke domatiske såkalte “kristne” som deg ihvertfall;)

kjemisk
kjemisk
Abonnent
11 år siden

Her ble det så mye vås og tull at jeg lar være å svare på det :)
Men som du sier Hallvad, – gå inn i deg selv og der finn det gode, samtidig som Guds ord ser at der inne fnner du kun den ondes rot, så det bekrefter bare at dere at dere er antikrister, dvs. Guds motstandere, og Tommas evangelie ble forkastet fordi dette og et par andre gnostiske skrifter er antikristelig av natur, slik dere også er. Så at dere tar til orde for slike skrifter som taler Gud midt i mot, forundrer meg ikke i det hele tatt, det hadde faktisk forundret meg mer om dere samstemte med det sanne ord

Hallvard Volden
Svar til  kjemisk
11 år siden

Bare for å helle litt bensin på menneskeforakt-bålet ditt: “One would go mad if one took the Bible seriously; but to take it seriously one must be already mad.”
― Aleister Crowley, Magick: Book 4, Liber ABA

Fortsatt God Jul til deg kjemisk! :)

kjemisk
kjemisk
Abonnent
11 år siden

Vandalf
Det er vel det samme om jeg velger å kalle deg Vandal, for i realiteten er du en Vandal.
Vel, du er enig med OTO-fyren om at enhver må finne sin egen sannhet. Da kan jeg spørre deg: Når, hvor, eller hvilken sannhet har dere noensinne klart å pønske ut av deres eget hode eller funnet noen steder?
Jeg kan jo svare for dere: Ikke noe i det hele tatt! Deres sannhet er farget av det dere er lært opp i; nemlig løgn og bedrag i deres innerste hjerte og sjel, der er dere bedervet tvert igjennom, og denne løgn kommer til uttrykk også i det ytre, for når roten er bedervet, er også fruktene bedervet!

I tillegg lyver du så det renner av deg: Du syntes ikke synd på noen som helst, ei heller bekymrer du deg for meg kun på deg selv når noen forteller deg hva du består av, så spar mef for slike tomme floskler som du kun tyr til når du skal heve deg selv og dine syke meninger ved å tråkke andre ned i dritten slik dere er vant til å gjøre. Så slikt kan du spare meg for, siden det allikevel er du som dummer deg ut ved slikt.
Jeg kjenner sannheten om Kristus, og jeg trenger ikke slike ateister som deg til å fortelle meg hva dette innebærer. Ta oppfordringen fra OTO; finn din egen sannhet, der jeg kan anbefale deg å starte med å finne ut hvorfor du feirer jul :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Huff så mye hatprat…

Spørs om du ikke bør bekymre deg litt for denne dommens dag du også.

Jeg regner meg forøvrig som agnostiker, ikke ateist, for ordens skyld.

Nuvel, du får hate videre du kjemisk.

Jeg synes synd i deg, enten du tror meg eller ei.

Ps: julen er for meg en etterlenktet ferie, hvor jeg får tid til å hvile, kvalitetstid med familien og reflektere over det som har vært og hva jeg tror vil komme.

Litt tid til å lese både NyS og annet blir det også.

Helt til slutt, jeg antar, all den tid du ikke respekterer nicket mitt, st du synes det er greit jeg kaller deg Komisk? (tragikomisk, passer vel strengt tatt bedre).

Hallvard Volden
Svar til  Vandalf
11 år siden

WORD :)

Hallvard Volden
Svar til  kjemisk
11 år siden

Hehe…”OTO-fyren”! Kan leve med den benevnelsen jeg, selv om det er noe dere tar ut ifra fantasien deres. :) Før du formaner Vandalf om løyner, så kan du jo begynne med å slutte å lyve om meg f.eks. Må ærlig innrømme at hvis du representant for Kristendommen “Kjemisk”, så har du ihvertfall med måten du forholder deg til folk, fått mg enda et hakk fra det du og dine kaller for “Kristendom” ;) Den kristendommen som du forholder deg til vettu, det er en “kristendom” som oppsto under et møte på 300tallet der de 4 evangeliene som passet deres maktbegjær og politikk best mulig ble valgt utifra over 20andre evangelier…og ja de var smarte, for hjernevasken virker enda. Har du f.eks tatt en titt i Thomasevangeliet? Jammen ikke rart de ikke tok med det, for det forteller deg om frihet i stedet for å bli kuet av falske profeter. Hvis ikke du har tatt en titt, kan det hende det ikke er så lurt…for det evangeliet ber deg vende deg inn i deg selv….og der kan det hende du finner et stort EGO du må hamle opp med ;) Lettere å forhold seg til andres fliser vettu Kjemisk…verre er det å flytte på sin egen bjelke, den er så utrolig tung for mange :/

Og ja…du kan jo begynne selv med å fortelle hva den opprinnelige “Julefeiringen” er for noe ;) så skal vi se om du kan historien, og “sannheten” som du kaller det ;)

Du sier du kan sannheten om Kristus! Vær så god…fortell meg sannhten, den har jeg alltid lurt på du :) Hvis du vet sannheten for meg, så vil jeg gjerne høre den. Er du den nye Kristus kanskje? Show me truth!!!

Mens jeg venter på “sannheten” fra deg, så lever jeg mine siste minutter i frihet til å tenke hva jeg vil og være hvem jeg vil…før jeg må underligge meg dine dogmer og sannhet! ;D

AMEN!

kjemisk
kjemisk
Abonnent
11 år siden

Vandalf, kan kke svare rett under din kommentar.
I grove trekk hva angår Pkere kontra “konspinisser” er det store likheter, som du påstår. Selv om det er store individuelle forskjeller innenfor gruppene; dere kan det dere leser i avisa, Jens Stoltenberg sier og pensum på skolen, mens vi i tillegg bruker andre medier og intuisjon, kombinert med erfaring.
Man kan i grove trekk si at vi leser mellom linjene, slik de kloke sier vi skal gjøre, mens dere leser rett ut slik det står uten å skille snørr og bart, :)

Hva angår mitt menneskesyn, kan jeg si jeg er kristen, så da er vår opptattelse av disse ting som natt og dag.
For 30 år siden ble det nevnte sett på som styggedom også av ugudelige mennesker, mens i dag blir de som fortsatt ser det som styggens verk hetset med og truet med straff. Men dette forandret seg brått da HEF-folk som Gro og Jens fant ut at dette måtte det bli en forandring på. Ved politisk vedtak forandret de alt og besluttet at dere skulle tro og mene det samme som dem. Hjernen din og andre septikeres er som en PC, straks de hadde besluttet at det kun var lov å tenke og mene slik de gjør, gjorde dere det, da ble alt som var galt blitt rett og det som er rett blitt feil, og det over natta! Så du kan ihvertfall ikke ikke skryte på deg at du ikke er hjernevasket :) Så over en kort periode etter at politkerne og media hadde sagt at slik skal du tro og tenke – du skal være snill, tolerant, humanist, tilgivende, osv, så ble dere det på kommando. selv om 99,5 % av befolkningen så på dette som styggedom, ble dette snudd om ved et politisk vedak
Og snart har dere i havn en lov som forbyr å hetse pedofile og de som begår blodskam. a kan en pedo komme hjem til deg og forsyne seg av dine barn uten at du har lov å avbryte eller forstyrre seansen. Fordelen deres er jo at dere kan gjøre det samme, nemlig når dere får lyst å begå ugjerninger med barn, kan du gå inn til naboen og forsyne deg :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Sukk… Når man trodde at det ikke gikk an å synke dypere, så lirer du av deg dette. Det er, i mangel av en bedre beskrivelse, fryktelig lavpannet og uintelligent vås, enkelt og greit.

Mulig du anser det selv som en kristen, men du står åpenbart fryktelig langt borte fra Jesu lære…

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Sukk, Vandalf
Når man trodde at man hadde beskrevet dagens situasjon silk den er, og det man frykter for kommer at skje, da får man bekreftet hvor dypt desillusjonen og løgnen har fått rotfeste i menneskets hjerte og sjel av slike som deg, ja såpass rotfestet at det neppe er håp om at det noensinne går opp for folket at de er fanget i en evig karusell av løgner, bedrag, korrupsjon, maktbegjær, osv.
Er det ukristelig å påpeke fakta og situasjonen usminket?
Sannheten, når den blir fortalt, kan virke hård og fordømmende, men det er de som forteller deg løgnen som er din virkelige fiende og den som skal kaste deg i den evige pine etter dette liv. Men du er vel vant å plukke ut de ord av Jesus som gjelder løftet om evig salighet; du tilraner deg et løfte du ikke har krav på. Dette løftet fra Jesus gjelder de som har mistet all tro på seg selv og sine egne gjerningers verk som et offer for Gud; de har blitt syndere, virkelige syndere overfor Gud, det er slike syndere som lovens ord har fått virke syndens erkjennelse på, og som sier at – je er et dødsens barn! som får høre ordet om syndens forlatelse for Krist skyld.
En eldre mann sa en gang til meg: – de som alltid vil høre det glade evangeliets ord og som bare vil ha trøst for kjødets skyld, skal man uten stopp forkynne lovens strenge prediken. og de som vil høre lovens dom over seg, skal man forkynne evangeliets ord og syndens forlatelse til.
Du vet hva Jesus sa til fariseerne, nemlig det harde ord om hvem som var deres far, de var ormeyngler, kalkede graver, satans disipler, osv. Det er slike ord som tilhører deg og dine likesinnede, ingenting annet!
At du sier at jeg er ukristelig, kommer av din ugjenfødte tilstand og din svake oppfattelse av skriftens ord, for Jesu motsatndere sa også, som deg, at jeg er en forfører og av satan, mens det i realtiteten er du og dine venner som er det! Dessverre, og du komme rheler ikke til å få høre annet fra meg enn dommen og hvilket sted du skal til etter dette liv, for det er det som er sannheten, men dette sted var du ikke skapt til, men du har selv latt deg (for) føre til dette sted som du ikke vil at de skal ta deg med til når de kommer å henter deg dit.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Jeg er så sjeleglad for at jeg ikke er fanget av den tvangstrøyen som religion representerer.

Min tanke er fri…

Evig pine, du liksom.

Stakkars stakkars deg som må leve ditt liv pint av slike lammende vrangforestillinger.

Ps: been there, done that. Det var først når jeg forkastet barnetroen at jeg ble virkelig fri.

Og vær så snill; slutt med det vrøvlet om sannheten, hva du nå enn legger i det.

Du og din “Gud” har ikke monopol på hva som er sannhet eller ikke. Og menneskesynet ditt synes jeg fremdeles er forkastelig.

Hallvard Volden
Svar til  kjemisk
11 år siden

Det er vel kjernen i all krig at noen tror de har sannheten for alle og enhver, og samt skal tre denne nedover alles hode ;)… Man må få finne sin egen sannhet tror jeg, og la andre få finne sin. Inne på forumet her virker det som det vrimler av folk som tror de vet best for alle…og da med Youtube som kilde til sannhet. Rett og slett farlig… Det skrives varmt om hjernevasking og mind-control, men det kan virkesom at det er de som skriver om akkurat det som er mest hjernevasket og under mind-control selv. Som boken mange av disse stter sin lit til sier så godt: “Lett å se flisen i sin brors øye og ikke bjelken i sitt eget”!

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Vandal
Du avsier din egen dom, så da trenger ikke jeg gjøre det, men det er uten anger og bot, men med en frekk og freidig karakter.
Men dommen skal nå allikvel forkynnes for deg i sin tid, uansett om du tror det eller ikke! Og jeg tror tiden er knapp.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Jepp, jeg er så enig så enig med deg, Hallvard! Det er bare så synd at de som virkelig burde sett og forstått dette aldri kommer til å erkjenne dette selv.

Ignorance is bliss, som det heter.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Vandalf, ikke Vandal. På tide å lære seg dette, nisser.

Jeg er forøvrig mer bekymret på dine vegne som kaster bort livet ditt på dette vrøvlet, enn hvilken dom jeg eventuelt måtte gå i møte, det være seg i en nær eller fjern fremtid.

Jeg synes faktisk synd på deg, og det mener jeg helt oppriktig!

darkwraith
darkwraith
Abonnent
11 år siden

Nå er det julaften, i følge mange så ville denne dagen vert alt slags secnarioer, jorda kunne vert ødelagt, vi skulle gå opp til neste dimensjon, vi skulle bli mer opplyste, altså alt mulig skulle skjedd:p Regjeringen har heller ikke tatt livet av alle mann og flyktet inn i hemmelige underjordiske tuneller. Det er jo veldig mye fokus på nyhetsspeilet hvor fryktelige disse menneskene som styrer landet er. Andre aktivister pleier jo og demonstrere og gå til aksjon, mens her sitter folk bare og prater om ka en skulle gjort, burde gjort og kunne ha.
Viss denne regjeringen og dens topp ledere er så grusome, hvorfor er det ingen av dere her som lenker dere fast til regjeringskvartalet og skriker om ka di “egentlig” gjør? Mye prat lite handling, sies det om di som styrer, men det ser eg her også!
Nei folkens god jul god nytt år!:) (i mange mange år til)

ye
ye
Abonnent
Svar til  darkwraith
11 år siden

Kommentaren din darkwright viser dessverre ikke genuin interesse for å sette seg inn i materien om hva som skjer bak fasaden som blir presentert til publikum og landets befolkning. Om du ikke har interesse av å undersøke i dybden, er det ditt eget valg. Forsøket ditt på å lire av deg et eplekjekt og arrogant spark til de som har jobbet grundig med å skaffe til veie informasjon basert på FAKTA, mislykkes så totalt da det kun viser at du ikke har vilje (og evne?) til å ta oppfordringen som mange artikkelforfattere, skribenter og kommentatorer har kommet med om å gjøre dine egne undersøkelser. Tydeligvis har du ikke fått med deg at det faktisk har vært folk som har vært svært aktive i opplysningsarbeid ute på gaten med flyers, plakater og vært tilgjengelig for å svare på spørsmål, i tillegg til utallige anledninger til å komme på Hans Gaarders foredrag og spørre direkte om de tema som han har presentert i sine foredrag. Et tips til deg som tillegger Nyhetsspeilet én felles mening: ikke dra alle som skriver over én kam.
Alt godt ønskes deg og dine.

baugen
baugen
Abonnent
11 år siden

Følgende kom in en e-mail i dag fra Jelaila Starr:

If you are reading this message then you are aware that the world did not end yesterday. Yep, we are all still here. And as explained in the past few weekly messages, the Shift of the Ages occurred as just another day. What did you do on the 21st? I’ll tell you what I did, I went dancing! Yesirree, got my glad rags on and went out and partied till 1am. I decided that I wanted to spend the last night of the Aquarian Age being as carefree and joyful as a child. For me that means dancing.

So what’s next? Well–what’s next is the big, big shift…the universal shift. This is the one where our planet, our sun, the central suns of our star system, and our galaxy all line up with the center of the universe. It’s like a horse race and all the horses are lined up at the gate. When this alignment occurs, we will move into the inner part of that band of pro-evloutionary energy known as the Photon Band and remain there for 1000+years, ushering in a new Golden Age.

It’s at this point that we experience the return of Christ or rather, Christ consciousness. It’s the Biblical parable of the 10 virgins and the bridegroom, but unlike the virgins who didn’t know when their guy would show up, thanks to modern technology we can track the movement of planets and thus know when an alignment could occur. The current consensus is that this universal alignment will occur between Dec. 23-25. I’ve added a link to a video that explains it better than anything I’ve seen.

At that point our planet will stop rotating for a short period of time and then begin again–in the opposite direction. This will cause the sun to appear to not rise or set. In some parts of the world, they will experience darkness while others will experience sunlight and still others will experience dawn or dusk. The Ancients tell us that this will continue for 3 days but I do not get a clear yes on that. What I’m feeling is that it can be a shorter time. I’m also not getting a clear yes that the alignment will occur starting tomorrow.

Regardless of when it does, we need to be prepared. Those who are oblivious will panic and you know what happens when humans panic; they tend to crash systems. The first thing they do is make runs on banks and grocery stores. So here’s what I’m doing. I’m preparing for a week of inconvenience. I figure it will take that long for people to realize that the world isn’t ending and pull themselves together. I’ve filled two 5 gallon gas cans and stored in my garage. I’ve also stocked a week’s worth of food and water and have cash on hand. That’s it.

Last but not least, I am preparing to help my neighbors and friends through this time. I intend to be the calm voice of reason.

Though our planet has experienced a shift in direction before, we have never experienced a universal alignment. As stated by the Ancients, it is something that has not ocurred since the beginning of our universe and will not happen again. Isn’t it amazing and fortuitous that you and I are here to witness it–the beginning of a Golden Age.

Until next week….

Jelaila Starr

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

IdarHaugen, SVAR-muligheten er oppbrukt, så jeg svarer her nede.

Du sier: “At hun skal være spesialist på mind control er ukjent for meg.”

At det er noe du ikke vet betyr ikke at så ikke kan være tilfelle. Luukanen har i mange år bl.a. deltatt på lukkede militære konferanser om såkalte “non-lethal weapons”. Hvis du er interessert i å finne ut noe mer om et emne du kommenterer som over så anbefaler jeg deg å lytte gjennom de ulike delene av MIND CONTROL-intervjuet med Luukanen (tror det er 8 tilsammen).

Hvem jeg er “budbringer” for? Jeg er forsker og journalist med spesialitet å dybdebore i og formidle undertrykket informasjon, som jeg klarer å kvalitetssikre tilstrekkelig til at jeg tror det vil kunne fungere som “veiledning og ikke villedning” av de som måtte lese det. Jeg har ikke særlig behov for å pådytte andre mine egne meninger – synes det er viktigere å kalle en spade for en spade, noe som blir stadig mindre vanlig i norske mase-media.

IdarHaugen
IdarHaugen
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Hei Hans,

Det jeg ikke vet om Luukanen kan selvfølgelig være slik du skriver. Jeg spør bare hvem som sier at hun er ekspert på mind control. Det er jo et fail spørsmål som burde være lett å besvare. Er det din mening, hennes mening, eller har hun fått denne “tittelen” av andre?

At Luukanen skal ha deltatt på lukkede militære konferanser lar seg selvfølgelig ikke bevise, så det blir en påstand. At hun har vært i klammeri med norsk politi skulle tilsi at disse lukkede militære konferanser ikke er “norske”.

Du er forsker skriver du; er det forsker i betydningen en tittel som følge av anerkjent utdannelse på et spesifikt tema, eller er det forsker i den videre betydning av ordet der i utgangspunkitet alle kan være forskere?

Budbringer for undertrykket informasjon er jo i utgangspunktet en edel sak. Etter å ha lest noen av dine artikler er jeg overbevist om at du absolutt er søkende etter en sannhet, men jeg ser jo at det i bunnen ligger noe konspiratorisk grums som både kan skygge for sannheter som ikke helt passer inn og som gjør at grusomme hendelser raskt blir puttet i bås som fals flag og/eller mind control.

Reality
Reality
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Svarer her til kjemisk:
Du tar veldig feil i ditt “syn”, hehe! Vandalf er mye nærmere.
Jeg er mann, ikke dame. Ikke dårlig selvbilde, men ikke for mye heller, er 1.76cm og veier 65kg, så er nok nærmere tynn enn fyldig, jeg er brunette hehe, og ikke medlem i noe brorskap, faktisk ikke medlem av noen klubb. Jeg har en veldig fin forlovede, med henne har jeg et barn og et til på vei. Det du har rett i er at jeg ikke har høy utdanning og at jeg skriver dårlig, men det går bra, har en god jobb alikevel :). Så vi klarer oss veldig bra. Så tror du får legge “synet” ditt på hylla, hehe.

Å til smurfen: dr ko ko som du kaller han er langt ifra noen dommedagsprofet. Selv om han varselet om mulig solstorm i 2012, så betyr ikke det at han spådde noen dommedag. Han sa klart ifra at det var en mulighet for at en solstorm på størrelse med den som var i 1859 (eller noe) kunne treffe jorden, han sa også at sjansen var veldig liten. Han ville bare advare sånn at myndighetene var forberedt. Det er ikke å spå dommedag.

I NWO talen hans som du kaller det, så sier han ikke at alle skal tenke likt og gjøre likt, er ikke kommuniseme han prøver å få igjennom. Det han sier er at alle må leve sammen, akseptere hverandre, at en fra kristentro aksepterer en fra islam f.eks. Er ikke det et godt budskap? Hvis alle kunne akseptere hverandre og repektere hverandre så hadde vi vært på god vei. Hvis du synes det er et feil budskap så vil du ikke ha fred. De eneste han nevner som en dårlig side er terroristene, at de er de som alltid kommer til å stå imot utviklingen. å det er jo sant å. Så hva er det egentlig du er uenig i fra talen hans? Aksept av alle? Respekt? Fred? Skole frihet? Utvikling?

Reality
Reality
Abonnent
Svar til  Reality
11 år siden

kjemisk: han sier heller ingenting om en verdensleder, eller en religion, eller et språk. Han nevner spesielt at alle vil beholde sine språk, men at ET verdenspråk velges på SIDEN, som mest sannsynelig blir engelsk. Siden det lærer jo de fleste på skolen allerede. Alle vil beholde sine religioner, det vil ikke endre seg noe. Å om det skal være en leder, eller om det blir et råd som i fn f.eks må jo ses på når den dag kommer. Men ta det med ro, denne dagen kommer mest sannsynelig ikke.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Reality
11 år siden

Kanskje du er bifil, Reality? :)
Dere er nu så like hverandre dere septikere at det ytre spiller ikke så stor rolle når det indre er av samme karakter. Har man lest en kommetar av dere, har man lest alle.
Ikke rart at folk ønsker å gi fra seg statsborgerskapet og flytte herfra. Men det har vi dessverre ikke lov til. Nå er det mest bare bifile, homofile, pedofile og transvestitter igjen her.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Reality
11 år siden

Du tar feil, kjemisk. Vi skeptikere er riktig så forskjellige, i hvertfall sammenlignet med den gjennomsnittlige konspirasjonsnisse, hvis verdens bilde er så svart hvitt, for ikke å si forenklet og banalt at det får en 5-åring til å fremstå som en intellektuell tunvekter til sammenligning.

Og hva er nå galt med bifile, homofile eller transvesitter? Setter du slike i bås med pedofile, så tenker jeg at noe må være riv ruskende gale med ditt menneskesyn.

Kanskje du er i kjemisk ubalanse?

kjemisk
kjemisk
Abonnent
11 år siden

Hvem er denne Reality mon tro?
En ny debunker her, liksom det ikke var nok fra før.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Reality er en TV-titter.
Jeg har fått opp syn rundt personen.
Jeg skjønner ikke hvorfor denne skulle interessere meg.
men det er nok en kvinne som ønsker å skrive og snakke om konspirasjonteoretikere for så å heve seg selv ved å indirekte si: – Slik er ikke jeg :)
Kvinne, lavt selvbilde, litt fyldig, sannsynligvis blondine, mann/kjæreste muligens med i skjulte brorskap, ser ut til å være glad i dyr, fancy, shiny,shiny, discodisodame, ikke ekte skeptiker ved manglende utdannelse som bla. alle kan se på skrivemåte – derav bare blitt fortalt at jorden er flat og tror på det.
Men skal se om jeg får opp mer når julefreden senker seg over de tusen hjem :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  kjemisk
11 år siden

Et syn, sier du? Fjernsyn da kanskje?

Blir litt flau på dine vegne, kjemisk, når jeg leser dette.

Oi, vent nå litt, jammen får jeg ikke et syn jeg også;

Det er reality som leser kommentaren din. Han, ikke hun, ler. Ler hardt og lenge.

Jeg ser mer;

Jøss! Kjemisk iført kvinneklær dansende til Dancing Queen med Abba.

Himmel og hav, man skal se mye før øynene detter ut, men nå er det like før :-)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
11 år siden

Øynene dine tåler nok litt til før dem faller ut Vandalf :)

Vi får teste dine klarsynte evner litt, her er et hemmelig satanisk ritual vi utførte på jobb før jul
Vi har kastet en forbannelse over verden som vil få kloden til å eksplodere når denne når 10 milliarder klikk ;)

En av personene på videoen er meg, ser du med dine magiske evner hvem som er meg så skal du få en flaske mjød fra Valhall :)

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Vandalf
Syntes Reality er skikkelig teit jeg :)
Syntes ikke du og det?
Hvordan vet du at det er han? Kjenner du denne? :)

Uenur
Uenur
Abonnent
11 år siden

Det ER vanskelig å se for seg at et folk som Mayaene skulle ha noe som helst å lære bort til fremtiden om fred og kjærlighet.Deres verden besto mye av fiender,og ofringer til sine temmelige blodtørstige guder. Samtidig med at de bedrev dette,så fostret de altså matematikere og astronomer på et høyt nivå sett i forhold til sin tid.
De måtte altså avse store deler av sin yngste befolkning til sine avguder ved ofring,for å blidgjøre dem. Vitenskap og overtro i skjønn forening.. Ligner dette scenarioet på verden i langt nyere tid mon tro?
Det er lite som tyder på at Mayaene satt på større vital eller,”hemmelig” informasjon,mer enn verden av i dag gjør. Det eneste som gjør dette spesiellt,er at dette skjedde for svært lenge siden,og at det naturlig nok er miljøer av i dag som gjerne ville ha sett at vi ikke visste at mennesker fra den tiden også hadde stor vitenskapelig innsikt.
Vi forbløffes stadig av arkeologisk informasjon,men det er ikke mer enn en brøkdel av funnene som blir tilgodesett den offentlige verden. Passer det ikke med kartet,så må funnene justeres – må vite.
Vi kan diskutere til vi blir blå hvilke forutsetninger de måtte ha hatt/fått for å utvikle såpass presis vitenskap,men uansett hvor den vitenskapen kom fra, (rester fra en pre-verden,der vitenskapen var på et langt høyere nivå enn senere,eller fra diverse aliens,eller rett og slett fra dem selv) så er det bare å konstatere at det å spå framtiden; er en øvelse selv ikke langt utviklede aliens bør ha lett for å gjøre.
Dvs,ikke på annen måte enn at de først spår,for så å fysisk sørge for at det går i oppfyllelse.-Men det er ikke spådommer,det er bare å følge en oppskrift.
I mens glimrer Nibiru stadig med sitt fravær,og oppfører seg som en skikkelig diva. Den kunne nesten ha vært et Hollywood-produkt..

playboe
playboe
Abonnent
11 år siden

Etter å ha lest gjennom alle kommentarer virker det som mange har vært litt for opptatt om hva som skal/skulle skje istedetfor hva som alltid har vært, og en del missforståelser om maya kalenderen. Fremtiden er uendelig så det ville vært ganske så umulig i mine øyne å kunne spå en fremtid, men det å se hvordan ting har påvirket realiteten før, så kan man ha en viss anelse om i hvilken retning realiteten vil bli påvirket igjen ved neste gang man er ved samme punkt. Er man like som forrige gang så da vil det skje ca det samme igjen og historien vil da bli ca gjentatt. Håper dette ga noen mening, hvis ikke så.. ja da gjorde det ikke det :)
Fin artikkel du har skrevet her Frank, takk :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  playboe
11 år siden

Det er sant playboe :)

Folk flest ikke har peiling på hva 21.12-2012 er for noe. de leser i main stream, New Age og septiker forum og tror det dem leser. 21.12-2012 handler om en rekke profetier fra folk som har sett skremmende syner om vår fremtid, en profeti er ikke noe som kommer til å inntreffe, men noe som bare kommer til å inntreffe vist enn ikke lytter til advarslene

I går satte NATO opp Patriotraketter rundt Syria, millioner av Tyrkere tok til gatene mot NATO og en rekke land kaller det en krigserklæring, som betyr at vi er i krig nå. Russerne sier de vil ta i bruk sine 10 000 atomraketter fra første minutt i en konflikt med NATO, noe som betyr at på få minutter så er kloden utslettet for alt liv

Et Russisk Hangarskip la til ved Iran i går og en rekke mindre Russiske krigsskip la til i sin militærbase i Syria for å evakuere den ifølge dem selv, Kina er helt avhengig av Irans olje der de sier at får de ikke Iransk olje så kommer de og henter den, bare en bitteliten gnist kan sette hele verden i brann nå.

21.12 eller 23.12 er ikke noe dag med store kataklysmer eller UFO invasjon, men derimot en deadline dato der vil være for sent å snu

Turkish students protest against the Turkish government and NATO’s deployment of patriot missiles near the Turkey-Syria border on December 21, 2012 in Ankara

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.477314658976993.98451.145097112198751&type=1

Det skjedde også en del andre ting i går, som de flest vet så gjentar historien seg alltid siden folk flest aldri lærer av historien

I 1939 kåret det Amerikanske anerkjente Time Magazine Adolf Hitler til Man of The Year

I går fikk Obama samme tittel av samme magasin

TIME Magazine Cover: Adolph Hitler, Man of the Year – Jan. 2, 1939

http://www.time.com/time/covers/0,16641,19390102,00.html#ixzz2FkjXd6c4

2012 Person of the Year: Barack Obama, the President | TIME.com

http://poy.time.com/2012/12/19/person-of-the-year-barack-obama/

Vi ser også en rekke andre likheter, som i forkant av WW2 så er også nå Europa rammet av masse ledighet og økonomisk kaos, Bare i Spania og en rekke andre Europeiske nasjoner er det over 50 % ledighet bland de yngre, EU svarer med å ta fra dem enda mer kjøpekraft som gir enda mer ledighet, i Hele Europa er det opptøyer, demonstrasjoner, en rekke land har ikke medisiner til sine innbyggere for det er ingen penger til å gjøre opp for medisinene og elementære helsetjenester, mens dette skjer så har lederne i samme nasjoner økt sine egne lønninger og tatt fra de fattigste det siste dem hadde.

Om eliten har valgt å advare å lytte til profetiene eller om PSY får rett i at året starter med krig gjenstår å se, men PSY fikk rett i at 21.12 kl 11.11 så rundet hans Musikk video 1 milliard seere

Uansett hva som skjer så kan vi ikke gjøre noe nå så det er bare å kose seg og nye julefreden og bruke tid på familie og venner :)

Og for det andre så har datoen aldri vært 21.12 men derimot 23.12

Doomsday re-scheduled? Archaeological record suggests Mayan Armageddon is Sunday

http://rt.com/news/maya-apocalypse-re-scheduled-616/

Reality
Reality
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Det er bare to muligheter som kan skje ang fremtiden når det gjelder krig eller ikke krig. Dette er de fremste forskere enig i. 1: Vi starter en tredje verdenskrig, mulig atomkrig, å utsletter 90%, resten dør i atomvinter, f.eks. Eller at noen overlever, starter på nytt å tilslutt så skjer det samme igjen. 2: alle mennesker aksepterer hverandre, brur seg ikke om religion eller hudfarge. Landegrenser blir avskaffet, vi blir et folk, medet styre, og alle aksepterer hverandre. Først da kan man si at vi har beveger oss opp et nivå, emosjonelt, intelektuelt osv. Men det sier vel seg selv hvilket senario som kommer til å skje!

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Reality
11 år siden

Ingenting sier seg selv når det gjelder framtia, The Bible, Bibelen http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1773&start=1

“Rolf Erik Hanssens har beviselig gode intensjoner med og i de artiklene du nevner ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/en-feiring-av-end-of-time/#comment-93272

Reality
Reality
Abonnent
Svar til  Reality
11 år siden

Fremtiden har ingeting med bibelen å gjøre, fremtiden lager vi selv, og derfor så er det ganske klart hva som tilslutt vil skje, BOOM goes the humanity!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Reality
11 år siden

Så sant så sant Reality :)

Klart ikke Bibel eller andre bøker bestemmer vår skjebne, den bestemmer vi helt og holdent selv, vi får den fremtiden vi fortjener og som vi velger selv, mao så høster vi som vi sår.

Det ser jo ikke så lyst ut akkurat nå, folk flest velger bort ansvar til psykopatiske ledere i bytte mot sport, såper og reality og en evig jakt etter stadig mer penger, jo mer en får jo mer må en ha.

Verken Web Bot eller klarsynte klarer å se hva som skjer mellom 21.12 til Mai av den grunn at det ikke er bestemt enda hva som skal skje, det kan gå 2 veier, vi kan forsette som nå med å plyndre koden og hverandre for resurser eller vi kan velge å endre oss og gå en lys tid i møte for oss alle

Men som du sier så er det lite som tyder på noe global oppvåkning, skal det komme kosmiske energier som skal øke våre vibrasjoner så bør dem komme fort for det er lite tvil om hva en viss solgud dyrkende pyramide elite har planlagt for oss ;)

http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

Reality
Reality
Abonnent
Svar til  Reality
11 år siden

Her forklarer Dr Michio Kaku hvordan fremtiden vil bli hvis vi ikke utsletter oss selv:

. Å litt morsomt, det er den “eliten” som mange her inne kaller de,t som prøver og opnå akkuratt dette som michio sier. “Eliten” prøver å sørge for at vi kommer oss til en høyere type sivilisasjon. Se denne filmen og bli opplyst fra en mann som faktisk vet noe!

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Reality
11 år siden

Fikk disse barna som de fortjente og sådde? Obama’s war incited by CNN, Al Jazeera & Co leaves thousands of libyan children handicapped or dead http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1814&start=1 Fikk de som ble torturert og drept under eksempelvis andre verdenskrig som fortjent? Fikk pliktoppfyllende krigsseilere som fortjent? Fikk barna som fikk permanent narkolepsi etter svinesprøyta i år 2009 som fortjent?

“Apropos forskere og CVer, naturvitenskap og tro ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/det-norske-forsvaret-og-utenomjordisk-aktivitet/comment-page-3/#comment-93274

Reality
Reality
Abonnent
Svar til  Reality
11 år siden

Selfølgelig fortjener ikke de barna å bli skadet, var en helt forferdelig film, at sånne ting skjer er alt som er feil med vår verden. Men det er fortsatt vi som mennesker som har gjort det der mot de barna. Fra personen som beordret krigen, til de som planla angrepet, til de som utførte handlingen. En av disse kunne ha valgt å ikke utført handlingen, så ville reaksjonen stoppet, å de barna ville da aldri bli skadd. Dette gjelder også de som fikk ordrer om å drepe og torturere under 2 verdenskrig, hvis de hadde nektet ville det jo ikke skjedd. Når hitler mobiliserte hæren sin, hadde alle nektet å krige, så ville 2 verdenskrig ikke ha skjedd. Det må alltid være noen som styrer, men det er opptil vær enkelt å velge å følge enn ordre eller ikke. Det er de menneskene som utfører en handling som blir de som er ansvarlige uansett om de er under ordre eller ikke. Så derfor så blir det at man høster det man sår, men dessverre så er det ikke de riktige menneskene som høster det de sådde, derimot uskyldige barn som i videoen.

Hvis det er en maktelite som ønsker å manipulere oss, og drepe oss med kriger, så ville jo all makta dems forsvunnet hvis vi de resterende, (ikke eliten på 7milliarder) bare hadde nektet å utført handlingene dems. De 10-500 som liksom styrer verden kan ikke hamle opp med resten av oss. Man har alltid et valg. De som står nærmest en ugjerning er de som får gjort noe med det.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Reality
11 år siden

Nei, ikke vi mennesker, ikke ‘vi’, hva den ene gjør av gode gjerninger vil aldri garantere imot andres umoral og kriminalitet, ‘We are NOT one’, new age’s ‘We are one’ er planlagt utopia for å få folk flest til å konsentrere seg om såkalt å vibrere, kanalisere, meditere og sende ‘lys og kjærlighet’ og således la de kriminelle fortsette og herje fritt uten avbrytelser, som er det som skjer døgnkontinuerlig nå

“Ingenting sier seg selv når det gjelder framtia ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/en-feiring-av-end-of-time/comment-page-3/#comment-93273

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Reality
11 år siden

Nå tuller du vel litt med oss Reality ;) ?

Dommedags kongen og astrofysiker Dr Ko Ko kjenner vi godt til, han er jo også fast gjest på Fox News det han forteller om store solstormer og annet som skal utslette all teknologi i 2012

Den NWO talen du sikter til skal men vel ikke ta så seriøst, samle verden til et rike under en leder i en verden der alle tenker likt kan ikke være noe å trakte etter

Når verden samles til et rike der alle har samme tanker så er det ingen som tenker og da er vi heller ikke i stand til å utvikle oss og dermed blir vi aldri noe type 1, 2 eller type 3 men rykker nedover på type 0 skalaen der vi er nå

Dr Ko Ko kan mye om M-stringteorien med sine 5 dimensjoner og S-stringteorien med sine 26 dimensjoner og Stephen William Hawkings desperate forsøk på å forbinde den generelle relativitetsteorien med kvantemekanikken.

Tror nok Mr Dr Ko Ko skal forsette med å holde seg til underholdningen for Fox News seere isteden for å drømme seg bort til et totalitært samfunn med en verdensleder, en religion, en valuta, et språk osv, Når EU lederne sier at sentralisering av makt er en styrking av demokratiet så må du ikke tro på dem Reality ;)

Hallvard Volden
Svar til  Reality
11 år siden

Tror heller jeg stoler på Mr Kaku enn deg Smurf…har vel ikke akkurat vært så “treffsikker” med “klarsynet” ditt du eller igrunn? Sitt er igrunn igjen med intrykket av at du stort sett har bommet med de fleste av spådommene dine…så tror du skal være litt forsiktig med å kalle folk for “ko ko”…sier vel kanskje litt om ditt eget nivå av Narsisisme? Noe jeg har følelsen av gjelder ganske mange her inne på forumet. Jaja, god Joel! ;)

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Reality
11 år siden

Michio Kaku: Science Guru or NWO Propagandist? http://educate-yourself.org/lte/michikaku27mar11.shtml Lyttet til ham for en tid tilbake og konkluderte dengang at han er enten koko, som smurfen sier, og livnærer seg som gjøk, eller er en nwo orientert propagandist. Nå ser jeg at han er en kombinasjon av nevnte, google { michio kaku https://www.google.no/search?q=michio+kaku }, youtube { michio kaku https://www.youtube.com/results?search_query=michio+kaku } Han får det til å høres avansert ut å fortelle om noe han og naturvitenskapsmiljøet ikke har peiling på, “Apropos forskere og CVer, naturvitenskap og tro ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/det-norske-forsvaret-og-utenomjordisk-aktivitet/comment-page-3/#comment-93274

“Frimurerne, barnevernets grûndere ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/human-etisk-forbunds-og-foreningen-skepsis-interesse-for-okkulte-sexovergrep-mot-barn/comment-page-7/#comment-92396

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Reality
11 år siden

Det at dere i OTO blir støtt av at noen ytrer seg kritisk til NWO og de pedofile nettverk i de indre maktsirkler ser jeg på som en stor ære Halvard :)

Angående narsissisme så passer nok det stempelet langt bedre på slike som dere som har våte drømmer om å gjøre hva dere vil i en satanisk verdensorden i kjent Aleister Crowley stil.

Ingen av de dystre dommedagskonspirasjonsteoriene til Dr Kakao slo til, meg derimot sa at satanistene ville utføre massakrer og lignende for å spre frykt like før jul noe som stemte 120 %, angående det som skjer i Syria så er vel du den siste i verden som ikke tror at den konflikten vil bre om seg og kaste oss ut i en ny storkrig når som helst.

Men seff så må du jo selv velge hvem du vil lytte til, du får uansett aldri meg inn i slike fanatiske sekter som du er medlem i og som du tydeligvis er stolt av.

Uansett så ønsker jeg både deg og dine en flott jul, Yol eller Jol om du vil Halvard :)

Øverst på min ønskeliste står et ønske om at i det nye året så skal alle hemmelige sekter og brorskap frem i lyset sammen med at vi får demokrati i landet. vi vil ha slutt på folkevalgte som sverger troskap til hverandre isteden for folk og fedreland

Her har du en “familie” serie og kose deg med i Julen ;)

The Royal Red Dragon Bloodlines 2009 Part 1

Hallvard Volden
Svar til  Reality
11 år siden

Hehe, tror nok du skal jobbe ganske hardt for å få meg støtt Smurf. Får jo en kraftig bekreftelse på hvor jeg har deg når du svarer meg med løyner, fordommer og umodne antagelser.

For det første så er jeg ikke medlem av OTO. Du skriver for alle lesere her på forumet at det er en sannhet. Og hvorfor i alle dager drar du inn OTO og Crowley i denne tråden? Var det du som ble støtt og fikk piggene ut kanskje? Traff jeg et ømt punkt…?

Og så til dine tanker om Narsissisme. At du mener at folk som er inspirert av Crowley er narsisstisk sier vel egentlig bare om hvor lite du kan av Crowley sin lære…men akkurat det får egentlig bare smilebåndet mitt til å trekke litt på seg ;) Du skal få leve i din egne lille “fordoms-boble” på akkurat det temaet… Du har nok mange med sammen-svorne i den boblen…kos dere med det.

Gi meg en kilde på at Michio Kaku legger frem dommedagsprofetier…han har aldri meg kjent lagt frem en eneste dommedagsprofeti. Men du deriomot lille smurfe-gutt, du har ropet høyt om alle jordskjelv over 6 på Richter-skala, samtlige vulkanutbrudd og omtrent alle uvær de siste 2-3årene, og satt de i sammenheng med enten en nære kataklysmisk verdenskatastrofe/dommedag, eller HAARP. Du har også påstått opp til flere gang at det skal skje “terrorangrep” på myndigheters bestilling…blant annet så var du ganske ivrig i OL, båd åpningssermoni og avslutningssermoni skull ende med en kjempesmell. Bla bla bla… Er det så vanvittig hardt for stoltheten og egoet ditt å innrømme at du har tatt feil MANGE ganger?

Til og med måten du skriver til folk inne her bekrefter en kraftig arroganse og narsissisme…Virker som om du sitter med sannheten om alle og alt. Skumle greier…og du skal være en som jobber for sannheten? Ser jo bare hvordan du tror du vet alt om meg… Jaja, da vet jeg hvordan du jobber. Fikk en bekreftelse på hvor vitenskapelig du går til grunns nå da ihvertfall ;)

Jo da, skal gjerne se den dokumentaren du legger ved…kan du fortelle meg litt om de som har lagd den kanskje? Liker å vite litt om kildene jeg da skjønner du, spesielt når det kommer fra Youtube. Hvem har laget den og hvilket syn og perspektiv har de på verden? m.m

Jo da, flott ønske om fremtiden det Smurf… Håper du får det oppfylt. Kan jeg få et ønske også eller? Mitt ønske: At du kommer frem i lyset og fra ditt eget lille hemmelige skap…står for dine umodne arrogante bedreviter-meninger og samt fordommer, med fult navn. Tørr du det? Er det mye å kreve av deg, eller er det rettferdig å be om det når du skal under navnet “smurf” kreve at sekter og ordener (som egentlig ikke er skjult på noen måte når du gidder å gjør litt research med et vitenskaplig øye) skal komme “frem i lyset” som du sier.

Og Smurf, jeg forsøker å lytte til så mange som mulig før jeg avgjør hvem jeg skal sile bort… lyttet lenge til deg, altfor lenge. For du har virkelig bevist at det finnes mange vrangforestillinger oppi toppen din…også med ditt siste svar.

Hvordan får du deg til å skrive for flere tusen lesere at jeg er medlem av sekt og stolt over det? Hva f#¤% vet du om det? Var det “klarsynet” ditt som bomma der og heller? Jeg er ikke medlem av noe som helst…hvis ikke Buddhistforbundet også er en sekt for deg da? Spiser de barn og drikker blod der også kanskje?

Kanskje du skal gå til innkjøp av i bok om vitenskaplig metode og kildekritikk? Virker som det trengs…

Og du som er så opptatt av at sannheten skal frem, du bør vel være den siste som legger ut usanne påstander og løyner, eller? Hujedemej!

God Jul Smurf! Kom frem i lyset!

Hallvard Volden
Svar til  Reality
11 år siden

…og hva i alle dager mener du med å fortelle hva jeg mener om konflikten i Syria? Nok et utsagn tatt rett i fra din fantasiverden. Har vel aldri utalt meg om konflikten i Syria på dette forumet,untatt å ha fordømt det som skjer der i en dislusjonstråd med Falcon. Du er jammen meg en undelig skrue ;) Voksen, moden og saklig argumentasjon :) hehe.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Reality
11 år siden

Takk Halvard :)

Dette var god mat til pepperkakene, ler så tårene triller her :D

Man kan sikkert si mye om dere sekt tryner men at dere er de skarpeste knivene i skuffen skal man ikke beskylde dere for ;)

Jeg viste du ville gå rett i fella sånn som dere alltid gjør, jeg er nok klarsynt for jeg viste du så til de grader ville bikke over vist jeg nevnte OTO og satanisten Aleister Crowley.

Religiøse er ofte flinke til å skjule hvem dem er men straks noen kritiserer guden deres så tipper de over og viser hvem som er bak masken.

Det blir jo ikke bedre at av du kritiserer min måte å svare septikere på med en kommentar som langt overgår alle mine kommentarer til sammen he he

Så kritiserer du for at jeg fortalte om jordendringene som jordskjelv, vulkaner, orkaner osv osv som skulle være innledning til den nye tiden….såvidt jeg husker så satt vi sammen og la ut nyheter som kunne tyde på at kloden var startet på et skifte ;)

Så kritiserer du meg for at jeg bommet på mulige katastrofer mens du forsvarer Dr Michio Kaku ??

Hallo ??

Det var jo nettopp Dr Michio Kaku jeg brukte som kilde på de store solstormene som kunne sende oss tilbake til steinalderen i 2012.

Ikke bare tok Dr Michio Kaku feil men så til de grader feil, sola har aldri noensinne vært så død som nå.

Du kritiserer for at jeg kaller meg Smurf…. ??? Javel Mr Metatron ???

Du som artikkelforfatter går jo bananas på de som er uenig med deg og er litt skeptiske til Aleister Crowley under din egen artikkel. er det en del av selvutviklingsprosessen å miste fatningen ? he he

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/05/raja-yogas-atte-armer/comment-page-1/#comment-63717

Er du psykolog forresten siden du kaster om deg med diagnoser på alle som kritiserer guden din Aleister Crowley ??

Vennen din Færseth eller Fjærlett som han kalles av sine egne siden han bare kommer med tomme påstander uten tyngde benektet også at han var OTO medlem helt til noen fikk tak i en skjermdump der han selv sier han er sekretær der

Men skjønner godt at SAMTLIGE som er med i det mørke sektene benekter sitt medlemskap, er jo ikke akkurat noe å være stolt av for å si det sånn

Men som sagt, alle som en går i fella og tipper over mentalt når deres avguder blir kritisert :)

Angående OL så er det liten tvil om at det var planlagt en gedigen Falsk Flagg, sammen med titalls millioner andre i verden så klarte vi å sette så enormt søkelys på planene deres at milliarder til slutt fikk kjennskap til dem noe som gjorde at de måtte avblåse sine planer og vi fikk reddet store mengder uskyldige liv.

Smurf! Kom frem i lyset! ???

Takk for innbydelsen, men NEI takk, du og de andre luringene skal få lov til å bade i Lucifers lys for dere selv ;)

Men i julen skal vi alle sammen være glade, selv fredsprinsen Obama gir gaver til alle nå, alle gavene blir levert innen 22 mars :)

http://worldtruth.tv/all-americans-will-receive-a-microchip-implant-in-2013-per-obamacare/

Håper på et positivt svar der du om mulig går enda mer amok så jeg har noe å kose meg med til kakemennene jeg sitter å baker på nå :)

Mvh Smurf :)

Hallvard Volden
Svar til  Reality
11 år siden

Nå fikk jeg meg en god latter her! Smurfe- Oraklet har talt ;)

Hallvard Volden
Svar til  Reality
11 år siden

Ydmyk kar du Smurf ;)

Hallvard Volden
Svar til  Reality
11 år siden

Gleder meg til du skal bevise at jeg er medlem av OTO foresten :) Venter i spenning! At jeg er fasinert av A. Crowleys lære har jeg vel aldri lagt skjul på? Liker å spille med åpne kort, samt stå for det jeg skriver med mitt eget navn…ikke skjule meg bak pseudonym som du gjør :) Og amok, hehe,.. Kjenner vel heller på en sterk medlidenhet til deg som må argumenter med løyner for å opprettholde fasaden din ;)

johnny anonymous
johnny anonymous
Abonnent
11 år siden

Dette er off topic, men lurer på hvem man skal sende artikler til for å publisere?

Har nå sendt en artikkel jeg har skrevet, 2 ganger på denne adressen:

Red@Nyhetsspeilet.no

Men ikke fått svar.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
11 år siden

Professor Asbjørn Dyrendal har skrevet en glimrende oppsummering av “2012-kulturen”:
http://www.nrk.no/ytring/apokalypse-avblast-1.10849120

For “Let’s face it:” Selv vi i NyS-redaksjonen er “splitter pine” uenig om det aller meste ang. 2012. :-)

Oriental13
Oriental13
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
11 år siden

Dyrendal er jo ikke rette mann å ta alvorlig for noen som har litt “ekte” interesse for noe som helst innenfor sfæren av temaer Nyhetsspeilet dekker.

Veldig mange seriøse folk med litt dypere interesse for 2012 visste FØR 2012-filmen at 2012 ikke dreide seg om dommedag, og syntes f.eks. den filmen av den grunn var en kombinasjon av latterlig og forferdelig.
Da er det LATTERLIG av folk som bl.a. Dyrendal å bruke slikt MOT enkelte av de som i årevis har vært genuint opptatt av 2012 og hva det betyr.

MERK DETTE ALLE SAMMEN, SÆRLIG SKEPTIKERE:
Genuint interesserte har visst, siden flere år før 2012-filmen ble lansert, at 2012 IKKE var verdens undergang eller dommedag.
Tvert imot, og det kan vi fortsatt uten å skamme oss si, skal det på mange måter i en mer “astrologisk tolkning” være overgangen til en ny tidsalder. Og på *lengre sikt* sier mer enn en spådom eller andre former for tegn at vi skal gå mot en mer fredelig og oppsteget verden.

Så, nå kommer masse skeptikere til å le seg skakke, men egentlig driter de seg ærlig talt ut, dommedag-tankene om 2012 ble sikkert satt ut av skeptikere selv for å motvirke de positive effekter 21.12 optimalt sett kan ha. Ærlig talt så tyder faktisk alt på at de IKKE lyktes i prosjektet spør du meg.

Faktisk er de en gang “alternative galningene” inkl. både de mer konspirasjonsteoretisk tenkende OG de som går mer i kjærlighetens og lysets vei, på sterk fremferd etter mitt syn. Millioner på millioner vet jo om Illuminati nå, og det er bare flere og flere som samtidig begynner å fatte at svaret på all djevelskapen er kjærlighet, en grei dose ydmykhet, vennlighet, og toleranse (vel og merke ikke mot intolerante,innskrenkede,djevelske :).

Ler høyt i kjærlighetens og lysets navn <3

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Oriental13
11 år siden

Kjærlighet er også så snart som overhode mulig å sikre noen bak lås og slå, i ett rom med lys på dagen og avslått om natten, slik at de ikke skader seg selv og andre mer enn de allerede har gjort, Hvorfor utviser skepsis.no Jørgen Skavlan og Asbjørn Dyrendal m. fl. beviselig farlig inkompetanse? http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1813&start=1

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

« Forrige artikkel

Vintersolverv 21.12. 2012

Neste artikkel »

Sexmagi, tantra og O.T.O

128
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x