Du leser nå
En feiring av End of Time

6 minutter lesetidEn feiring av End of Time

Send ut dine sterkeste intensjoner på fred, kjærlighet og glede i dag - og i det evige nuet. Det er vi som endrer verden. Det er vi som vi har ventet på.

End of Time er ifølge Mayaene en periode over mange år som startet i november 2007 og vil vare frem til 2016. 21. desember 2012 markerer et punkt i tid hvor hele menneskeheten kan feire at 13.000 år med mørke er over og vi står klar for å gå inn i en ny syklus hvor lyset vil råde.

Gratulerer, kjære ærede sjel! Du har kommet deg gjennom 13.000 år med mørke. Slutten på Long Count-kalenderens femte syklus markerer en full syklus på 26.000 år. Mayaene deler inn denne spiralen i natt og dag. Nå står vi klar for å gå inn i dagen. Fremtiden er lys. Bokstavlig talt.

Hvilke intensjoner du har for fredag 21. desember 2012 er med på å forme morgendagen. Dette er en dag hvor vi kan gå sammen i grupper og send tanker om fred, kjærlighet og glede ut i verden. Det som er interessant er at det faktisk har en påviselig effekt. En rekke vitenskapelige studier viser at man faktisk kan påvirke kriminalitetsstatistikken til å gå ned betydelig bare med at en gruppe mennesker mediterer og sender ut gode tanker til en by eller område.

Tenk hva millioner av mennesker kan gjøre sammen den 21. desember 2012?

Vi har en riktig god grunn til å feire End of Time. Vi kan endre fremtiden natten over om intensjonen er sterk og mange nok fokuserer på samme tanke.

Slutt på tiden

End of Time betyr slutt på tiden. Hva mener Mayaene egentlig med det? Ifølge de selv så betyr det et frekvensskifte for planeten og menneskeheten til en høyere vibrasjon hvor tid ikke lengre er en del av virkeligheten. 4. dimensjon er bare en mellomstasjon i oppstigningen før vi går tilbake til 5. dimensjon, 9. dimensjon eller hvor nå enn du skal tilbake til. Alt dette er unikt for hver og en av oss.

Men oppstigningen kommer på et senere tidspunkt. Det skjer ikke i dag. Vi må bringe planeten vår tilbake i balanse. Og få menneskeheten tilbake i harmoni med seg selv. Siste rest av karma må utlignes først. Det er en del av vår læring på planeten.

Er det store ting som skjer i dag på høydepunktet for vintersolverv? Om det skulle skje noe så er det lov å håpe på en indre oppvåkning til en større forståelse av at vi alle kommer fra samme kilde. Det vil kunne skrelle vekk frykt, dømming, grådighet og maktbegjær vekk fra vår bevissthet, noe som automatisk fører til fred på jord – om alle opplevde dette samtidig.

Høydepunktet er nedstigningen

Å komme fra samme kilde betyr også at vi begynner på øverste vibrasjonsfrekvens og jobber oss nedover i dimensjonene inntil vi havner ut med å ha deler av sjelsaspektet vårt inkarnert i en fysisk kropp her i 3. dimensjon. For sjelen så er det langt mer spennende å stige ned enn å stige opp. Å stige ned en frekvens, til en tettere og tyngre virkelighet, er noe nytt for sjelen og derfor mye mer spennende.

Det gir også langt større muligheter for læring da en fysisk virkelighet i en sterk dualistisk verden er som rakettbrennstoff for sjelens utvikling. Gratulerer! Du er på rett sted til riktig tid!

En fantastisk opplevelse

Oppstigningen er bare veien tilbake. En retur til kilden. Et sted du har vært før. Å eksistere her på Moder Jord gjennom det store dimensjonsskiftet er en fantastisk opplevelse og mulighet for deg. Du er faktisk blant de 7 milliarder heldige sjeler som fikk muligheten til å inkarnere her på dette tidspunkt. Etter 26.000 år med forberedelser så er du her og nå. En god grunn til å feire?

Og hvilken dag passer ikke bedre å gjøre det på enn 21. desember 2012 som er den sagnomsuste og trolig den mest misforståtte datoen vi har hatt i historien på denne planeten. Verden går ikke under den dagen. Det store bevissthetsskiftet fortsetter. Verden går over. Endringenes energier fortsetter. Vekk fra de gamle energiene. Over til en høyere bevissthet. Til enhet. Ett steg nærmere kilden. Til en følelse av at vi alle er like, en del av kilden.

Vi flyter videre gjennom utviklingsspiralen fra gammel syklus hvor vi etterlater de gamle energiene og over til en ny syklus. Dette er en periode som går over mange år. Alle endringen skjer ikke på én dag. Det har Mayaene aldri sagt. Media og filmindustrien har derimot nevnt dette utallige ganger for å skape frykt for egen vinning. Men ikke mer. Nå er det nok.

Læring for sjelen

Nå er det svært mange av oss som begynner å få det hele og fulle bildet av hvordan verden faktisk er regissert. Det finnes ikke noe godt og vondt i denne verden. Bare ulike former for læring for sjelen. Vi har tatt på oss våre roller og fått tildelt våre utseender i denne inkarnasjonen. Bak ditt fysiske ytre, tanker og følelser – bak egoet – finner du den du faktisk er. Du er sjelen.

Sjelen lever evig og inkarnerer i tusener av ulike fysiske kropper. Din fysiske kropp har du bare midlertidig, som en romdrakt. I denne inkarnasjonen har du en fysisk kropp med attributter som tilhører denne planeten. Et annet liv kan du ha levd på en annen planet eller stjerne med et helt annet utseende som tilhører den planeten.

Dermed er det lett å forstå at aliens eksisterer, men de er på langt nær fremmede for oss. Alle sjeler har eksistert og eksisterer i mange virkeligheter, i ulike dimensjoner på forskjellige planeter og stjerner. Alle er vi en del av den galaktiske familie steget ned fra kilden.

Vi er de vi har ventet på

Send ut dine sterkeste intensjoner på fred, kjærlighet og glede i dag – og i det evige nuet. Det er vi som endrer verden. Hopiene vet det også. Vi er de vi har ventet på. Deg og meg.

Du har kraften i deg. Alt du trenger har du i deg. Gjennom din kobling til kilden. Kilden er i deg. Du er en del av kilden. Du er Mesteren du har ventet på.

Nå er tiden for å våkne opp. Nå er tiden for å endre verden til et sted i fred, kjærlighet, glede og overflod for alle. Er du klar til å ta steget fullt ut?

Mayaene hilser hverandre med: In Lak’ech – Jeg er et annet deg. Jeg er deg og du er meg. Fundér litt på den. Når aha-opplevelsen kommer vil du kunne føle masse kjærlighet til deg selv og til alt og alle i kosmos. Gled deg!

Ha en ytterst gledesfylt End of Time-feiring og et fantastisk flott nu!

I kjærlighet.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
60%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
40%
Om forfatter
Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

128 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *