Hvordan endre 2012-profetiene

6K visninger
6 minutter lesetid
32

Utallige profetier opp gjennom tidene har forutsett store forandringer, geologisk, økonomisk, sosialt, ja, på alle livsområder. Profetiene finnes i alle verdenshjørner, kulturer og religioner. Bakgrunnen er veldig lange kosmiske sykluser.

Kanskje er det Hinduismen som har det lengste perspektivet. Hinduene opererer med 4 tidsaldre, som de kaller Yugaer:

  1. Krita-yuga, som varer i 1.728.000 år.
  2. Treta-yuga, som varer i 1.296.000 år.
  3. Dvâpara-yuga, som varer i 864.000 år.
  4. Kali-yugaen, som varer i 432.000 år.

Til sammen er de 4 yugaene på 4.320.000 år og etterfølger hverandre. Nå er vi i overgangen mellom en Kali- og en Krita-yuga.

Krita-yugaen betegnes som en gyllen tidsalder, der menneskene lever i pakt med det gudommelige. Treta-yugaen er mindre gyllen, og det blir mørkere og dystrere for hver av de to neste, der altså Kali-yugaen er den mørkeste tidsalderen i dette systemet. Kali-yugaen betegnes som ondskapens tidsalder, og det er den vi er i ferd med å avslutte. Vi bør være takknemlige for at denne tidsalderen nå er i ferd med å bli historie.

Det aller lengste perspektivet jeg har funnet på store kosmiske sykluser, er Master Tonys i et dokument han kaller The Ascension Study Guide http://thelifemaster.com/Main/uploads/Ascension%20Study%20Guide.pdf. Den lengste syklusen han beskriver, er Melkeveiens rotasjon i universet. Han hevder at den er på rundt 16 milliarder år, og at det er den største av de store syklusene som avsluttes nå.

Forandringer i overgangen til Ny Tidsalder

Overgangen er forbundet med store forandringer på alle plan, både samfunnsmessig og geologisk.

Den samfunnsmessige forandringen opplever vi daglig. Den omfatter klima, natur, politikk, økonomi, religion, vitenskap, arbeidsliv, mellommenneskelige forhold, – ja, den skjer på alle plan. Noen ganger umerkelig, andre ganger med stormskritt.

Den geologiske forandringen ser vi i det faktum at jorden er i ferd med å endre sin overflate. Forandringene har forlengst begynt. For de som følger med, er dette et faktum selv om lite av det rapporteres i massemedia.

Lurer du på hvordan man ellers kan følge med på slike forandringer, som heldigvis så langt skjer i veldig liten grad utenfor våre egne dører her i Norge? Dette nettstedet hisz.rsoe.hu/alertmap/ bringer fortløpende oppdateringer av katastrofer verden over. I tillegg er www.zetatalk.com et sted man kan finne mye informasjon, basert på Zetaenes forutsigelser gjennom Nancy Lieder og lesere som rapporterer endringer og diskuterer. På ZetaTalk kan man også abonnere på et ukentlig nyhetsbrev som rapporterer om utviklingen på dette feltet.

Både Zetaene og Gordon Michael Scallion www.matrixinstitute.com, som kaller seg futurist, har gitt kartversjoner av hvordan jorden vil se ut etter de omfattende forandringene som for lengst har begynt. Det finnes også andre utgaver av den nye jorden på Google.no søk og www.bibliotecapleyades.net/profecias/esp_profecia_mapas.htm er det gjort noen forsøk på å samle kart av den nye jorden basert på ulike profetier og visjoner.

Profetier

Profetier blir ofte oppfattet som deterministiske, dvs. at de er uunngåelige. En slik oppfatning gjør oss mennesker til hjelpeløse, små objekter og plasserer oss lett i en offerrolle.

Slik er det ikke! Etter min oppfatning, og heldigvis er jeg ikke alene om den, er profetier en advarsel om hva som vil skje hvis vi ikke endrer kurs. Lebesbymannen brukte for eksempel mye av sitt liv på å forsøke å hindre at hans profetier gikk i oppfyllelse. Hvis så er tilfelle, og personlig har jeg erfaring for at det er slik, se www.nyhetsspeilet.no/2009/02/sannsynlige-fremtider-og-ulike-tidslinjer/, har vi en viss innflytelse på fremtiden, også på hvor lett eller vanskelig overgangen til den nye tidsalderen skal bli.

Naturligvis kan vi ikke stoppe de kosmiske klokkene. Vi kan ikke bevare vår verden slik den er i dag. Men det vil vi vel egentlig heller ikke når vi ser oss rundt og observerer det som skjer i vår verden av krig, forurensning, sykdom, fattigdom, utnyttelse og maktmisbruk. Om vi er aldri så tilfredse med våre individuelle liv, tror jeg det store flertallet av mennesker er enige om at det ikke er en slik verden vi ønsker å leve i. Vi skulle ønske at den var annerledes og bedre.

Douglas James Cottrell

Douglas James Cottrell

Douglas James Cottrell www.douglasjamescottrell.com er en kanadier som for de fleste av oss sannsynligvis er best kjent gjennom youtube-videoer der han i dyp transe beskriver de geologiske forandringene som er i ferd med å skje. Søker vi på Douglas James Cottrell på youtube, kommer det opp vendig mange Earth Change-videoer og noen om andre emner. Faktisk har han foretatt langt flere medisinsk relaterte dyptransereadinger, mer enn 25.000 av den typen. Han sammenlignes med Edgar Cayce, den sovende profeten.

Bildet ovenfor er forsida på boka The New Renaissance: A Prophesy for 2012 and Beyond (gjengitt her med Douglas James Cottrells tillatelse), som kan kjøpes bade som e-bok og i papirutgave på www.intuitivemeditationstore.com, har Douglas James Cottrells sønn, Douglas Matthew Cottrell, samlet materiale om 2012 og tiden etter fra farens dyptransemeditasjoner, og skrevet det om i et mer lettfattelig språk.

Boka tar for seg forandringene som vil skje først i de nærmeste årene forutsatt at menneskeheten ikke endrer kurs. Deretter går den over til å beskrive samfunnet etterpå på mange plan, økonomi, religion, handel, medisin, transport, undervisning, sport, kunst. I motsetning til en utbredt misforståelse, vil vi ikke våkne opp i en bortimot himmelsk tilværelse 22. desember i år. Forandringene vil skje gradvis og over tiår, ja, noen kan ta flere generasjoner. Men det er en utrolig, vidunderlig fremtid vi og våre etterkommere har i vente.

Forslag til påvirkning

Min overbevisning er at vi har påvirkelseskraft. Vi kan påvirke i en retning som gjør at overgangen til en ny og bedre verden, Krita-yugaen, eller Den Nye Jorden som for oss er et bedre kjent begrep, blir lettere og går raskere. Det forutsetter et holistisk syn, at vi er del av jorden og universet, og at våre intensjoner og hva vi gjør og ikke gjør medfører respons fra jorden og universet.

Et av spørsmålene som besvares i The New Renaissance: A Prophesy for 2012 and Beyond er “Kan du tilby en bønn eller et mantra vi kan si for å forandre jordens skjebne til det bedre, som kan lette effektene av jordforandringene som har blitt forutsagt?” Og en bønn blir gitt i svaret.

Jeg tok kontakt med forfatteren og fikk tillatelse til å oversette bønnen til norsk og publisere den på Nyhetsspeilet. Forutsetningen er at ingen tjener penger på oversettelsen, så jeg ber innstendig om at ingen trykker denne bønnen i noen kommersiell sammenheng.

Alle som ønsker det må gjerne ta utskrift eller avskrift for eget bruk, og det oppfordres i boka til å gi den til venner og familie som har lyst til å delta i bønnen. Det oppfordres også til å samles i grupper en eller flere ganger i uken for å be denne bønnen sammen. Jeg tror de fleste som føler for å bruke denne bønnen, kjenner synergieffekten som skapes når mange konsentrerer seg om det samme samtidig.

Bønnen kan tilpasses personlig tro og livssyn, uavhengig av religion og kultur. Føler du deg ikke komfortabel med ordet Gud, bytter du det med det som passer din overbevisning. Bønnen er som følger:

Allmektige Gud,

Jeg ber om at de Guddommelige kreftene griper inn.

Jeg ber fordi jeg er takknemlig for livet mitt.

Jeg ber fordi jeg er bevisst at jeg er en del av denne Universelle verden, dette solsystemet og denne dimensjonen.

Jeg ber om tilgivelse for meg selv,

Og for handlingene til de som har begått overgrep mot denne planeten og/ eller folk på den.

Jeg ber om at det Guddommelige griper inn med kjærlighet,

Medfølelse

Og tilgivelse,

Slik at det kan finne sted en oppmykning av hjertene til de som er på planeten

og søker mørke, ødeleggelse og død,

Slik at de kan bli oppholdt i sine bestrebelser,

Slik at de kan bli ledet bort fra denne retningen,

Slik at de kan mildnes, og så angre,

Og så søke å gjøre godt på steder

Og med mennesker og med verktøyene de har for hånden;

For å bringe konstruksjon og kjærlighet,

Og oppbygging og harmoni og fred inn i verden igjen.

Jeg ber om at dette stedet igjen skal bli

Det det var i begynnelsen:

Et sted som aksepterer alle,

Uten hensyn til deres begrensning,

Uten hensyn til deres intensjon.

Er de akseptert inn i lyset og kjærlighetens varme;

Guddommelig kjærlighet, ubetinget kjærlighet.

Jeg appellerer til “Det Som Er Det Det Er”.

Dette er min bønn.

La oss bli bønnen og leve våre ord!

Amen.

Jeg håper mange vil føle seg kallet til å bruke denne bønnen, og at forandringene vi står overfor vil gå så lett og smertefritt som mulig.

Liv Bjøringsøy

Til informasjon har Liv Bjøringsøy forlatt vår virkelighet. Liv var astrolog og tilrettelegger av Dolores Cannons QHHT-metode. Hun kom fra redaksjonen i Zodiak og har tidligere skrevet artikler i internasjonal maritim presse. Av utdanning var hun økonom og har det meste av sitt voksne liv vært ansatt i privat næringsliv. Hun jobbet mye internasjonalt og var alltid opptatt av samfunn og internasjonal politikk. I tillegg hadde hun tilegnet seg esoterisk kunnskap og innsikt fra flere disipliner. Hun så det som viktig å bidra til å spre kunnskap til flest mulig. I tillegg til å skrive på Nyhetsspeilet malte hun bilder som hun stilte ut i sitt hjemmegalleri og kombinerte all sin viten og innsikt i rådgivning og husrensing på telefon.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

32 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hellwege
Abonnent
12 år siden

Whether the earth is shaken by natural catastrophes, or nuclear warfare, or both, earth and the life upon it does survive. More than that, however: A New Age emerges and the devastating changes that have preceded it are understood to have been necessary purgations effecting the transformation of humanity into a new mode of being. By analogy, just as the individual near death experiencer may have to endure the pain and suffering associated with the trauma of almost dying before positive personal transformation can take place, so the world may need to undergo a “planetary near-death experience” before it can awaken to higher, more spiritual, collective consciousness with universal love at its core.

Collective Consciousness and Cultural Healing

http://www.emergentmind.org/PDF_files.htm/ElginCC.Rpt.pdf

Tulkulama
Tulkulama
Abonnent
12 år siden

Det er ikke bare jeg som blir hakket da, de lager ofte små skrivefeil og store feil og omskrivinger i det jeg skriver. Og de klarer å være å skrive inne i works, wordpad og word når jeg skriver og da er det ikke lett for man kan ikke lese igjennom hele tiden det man skriver og det tar et millisekund å skifte innhold for de som hacker har jeg sett..

Tulkulama
Tulkulama
Abonnent
12 år siden

Jeg skrev dette angående en artikkel om at en gamlere Mayakalender viser at det ikke er noen dommedag i desember 2012.

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/11-september-bedrageriet-i-en-storre-sammenheng/

Her er det jeg skrev og jeg tenker da på at noen av de som styrer verden egentlig er psykopater som får ta del i disse harems i USA og andre steder.

Harems er sikkert en psykopats drøm hvis han fikk ha harem med kidnappede kvinner.

Da kan de deler av sionistene i USA som er terrorister slutte å lage terror og kriger og de kan slutte å skrive om dommedag i kristne blader og annet for å lure de kristne og andre til å tro på dommedag når de fabrikkerer dommedag selv.

Og da bør de ikke tenke på å lage masse jordskjelv og vulkanutbrudd med haarp den 21 desember i år.

Og de som terroriserer verden med fluorid og annet i drikkevannet så å si overalt for at de skal bli dummere på skolen enn dems utvalgte slekt og for at dems utvalgte slekt er de eneste som skal klare å meditere dypt og også være de eneste da som kan klare å lære seg å levitere og gå på vannet og annet.

http://www.youtube.com/watch?v=Qo0OX_CThy4

For de eldre:
Se youtube videoer som er lagt ved under her ved å høyreklikke og merke youtube linker under her og høyreklikke og lime dem inn i :http browservinduet ditt øverst på siden.

Og de sionist terroristene bak 11 sep må få slutt på snikmyrdingen og krigene som de har satt igang og ønsker å sette igang pågrunn av sin tro på at de er utvalgt til å eie verden når de er født som det de mener er utvalgt.

Husk at det sikkert er mange sionister som er gode og snille og som ikke terrorister.

http://www.youtube.com/watch?v=8mP-RRLAYUc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=YzLABJ7BTac

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/04/noen-sporsmal-om-holocaust/

Skuespillet som spilles er sikkert truet på verden gjort av noen hundretusen eller millioner som har skjulte inngjerdede harems i USA og andre steder med tusenvis av vakre kidnappede piker og kvinner neddopet på narko og kåthetsmiddler. Inne i de inngjerdede store eiendommene bor det tusenvis av neddopede kidnappede vakre piker inngjerdet med elektriske gjerder og vollgraver. Inne på eiendommene som selv ikke Obama har lov til å gå inn på er det mange svømmebasseng og tamme delfiner og all luksus for de kidnappede sexslavene. Husk at bare USA har det forsvunnet 57 personer i timen i over 50 år. Hvor ble de av?

Hvorfor tror dere vi bedøves av rare filmer på TV hele tiden og en merkelig politikk som aldri klarer å rette opp de enkle miljøproblemene vi står ovenfor? Hvem lurer regissørene og filmskuespillerne til å lage slike filmer hele tiden? De vet det sikkert ikke selv. Men sensorene av filmene vet kanskje litt om det og sensorene har ikke regissørene lov til å stoppe i sin sensur. Og regissørene har ikke lov til å være til stede under sensuren av sin egen film.

Vi bedøves slik at de får kidnappet piker som de koser seg med i tusenvis av i sine harems.

Det er ikke alle Amerikanske tv serier og filmer i Hollywood som er rare men mange er det. Og det fortelles aldri noe på film eller på TV eller på radio om at ved å øve forskjellige buddhistiske meditasjonsmetoder i noen år så kan vi lære oss å levitere og å gå på vannet, astralreiser får vi til og telepati og mase annet. Men opplysthet får vi bare til ved å være helt uselvisk og det er selvisk å stoppe andre i å klare å meditere ved fluoride, klor og annet i alt mulig. Så det viktigste spolerer de selv ved å hindre andre andres hoder i å klare å komme inn meditasjon. Og ved å hindre andre i å komme inn i meditasjon så får de dårlig karma og mest sannsynlig gjenfødelse som innsekt i kommende liv.

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread347164/pg1

http://www.youtube.com/watch?v=6F7QWdNmTxE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=_9rqjT3Yzsw&feature=related

http://www.youtube.com/results?search_query=kidnappers+caught+on+tape&oq=Kidnapper&aq=1&aqi=g4&aql&gs_l=youtube-psuggest-reduced.1.1.0l4.122311.122311.0.125548.1.1.0.0.0.0.42.42.1.1.0…0.0.

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
12 år siden

Tja hva skal man si?, ikke tror jeg paa gud/guder og anser religioner som kun et verktoey for hjernevasking! Ikke er jeg heller en new ager som haaper paa redning fra kosmiske venner!
Profetier har for min del en viss legitimitet, hva som har skjedd tidligere og hugget inn i stein? tar jeg til etteretning, men siler ut religioese forklaringer!

Jeg har naa snart levd 2 aar ute i villnisset i de Chilenske skoger, og til tross for kort tid ser jeg raske endringer ute i den frie natur. Hva som er paa gang vet jeg ikke, men tror at mennesker i asfalt jungelen vil takle det daarlig!

I loepet av den siste mnd har vi her faat 2 jordskjelv paa 7,1 og 6,8 noe man absolutt kjenner? men det er anderledes, ved 7,1 tittet jeg paa bilen som gjorde sirkulaere bevegelser, noe ala overbelastet vaskemaskin som sentrifungerer. En annen observasjon er at grunnvannet her har sunket ca 2 meter. I Sverige et stort synkehull, Indonesia dobbelt 8 magnitude jordskjelv.
Syria/Iran?……… Oekonomi i vesten? Ting skjer, kanskje ikkke som et indre bilde med at alt gaar til helvete! mer kanskje som en prosess, hvor det er flere muligheter en begrensninger?
Og til slutt, saa tror jeg ogsaa at vi vil gaa en vidunderlig tid i moete, om man klarer aa legge fra seg egoet, at man er saa mye bedre en andre.
Beklager skrivingen, men bruker en laant maskin, og vil ikke re-konfiguere slik at jeg kan skrive Norsk.
Microsoft er noe Cooperativt dritt, som er virus i seg selv, Proev Linux Zorin som har et OS som Windows, oensker man ultimate versjonen koster det ca 70NKR (10 Euro), basic versjonen er gratis, og det beste av alt ikke virus, ormer, Potugisere (Trojanere). Som anti Cooperativ har jeg valgt et annet alternativ….
Hmm, kanskje noen her paa speilet, vil lage en artikkel om Linux, som fungerer utmerket paa kablet linje, men krever litt innsikt om man bruker en dongle, Hvor Huawei skiller seg ut som meget krevende. Selv bytter jeg ut Huawei E-173, med ZTE 680, som er et rent modem og fungerer paa alle OS.

Naaja, gammel mann gjoer saa godt han kan, og runder 50 i Mai. Blir betraktet som en dinosaur av den yngre garde, men faar ting til aa funke lell?

Indigo
Indigo
Abonnent
12 år siden

Zzzzzzz

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Thunder: Gjesp

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Menneske
12 år siden

Har mange rare og spennende opplevelser jeg, Menneske. Ufo-opplevelser og andre ting som vitenskapen ikke kan forklare. Det er mer spennende. Kanskje vi kan finne andre artikler og være mer enige…:-)

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Thunder:

Du skriver: Cern kan ikke utslette oss og heller ikke illuminati, vi kan.
Hva er det for noe sprøyt? Klart Illuminatet kan det. Bare å fyre av atomvåpen, det, så er det mørkt på kino over hele kloden.
NATO bomber uskyldige ofre over store dere av verden. Skal liksom noen bønner, og spiritualitet forhindre dette, tror du? hvor naiv går det an å bli?
Kjærlighet og spiritualitet er viktig, men dette er ikke nok til å stoppe NWO, for pokker!

Armageddon? Dette er ikke annet enn vås og sprøyt, fra ende til annen.
Hvem har sagt noe om å bombe? ?? KUN eliten.
Geit symboliserer ikke ondskapen i seg selv. Det representerer noe annet. Det representerer de/den, “the covenant” som skal ha makten over denne kloden, og ikke de som rettmessig har skapt den, og menneskeheten som fortjener å leve i fred på den.
Eliten ville aldri røpe hva CERN egentlig skal brukes til, men jeg finner det svært sannsynlig, at Michio Kaku, spesialist på streng teori, og som her snakker om large Hadron Collider, egentlig har fokus på å skape “et sort hull”. “Black holes”

Som ytterligere kan sansynliggjøres i denne vitenskapelige artikkelen: cerntruth
ON CERN’S DANGERS, DAMNED LIES AND STATISTICS.
http://cerntruth.wordpress.com/2011/12/23/119-terrorists-will-start-production-of-strangelets-irony-or-destiny/

Foreta et søk på denne siden etter “black holes”, og se hvor mange treff du får.

Se dernest denne videoen:
http://www.youtube.com/watch?v=agE45h74Tj0

Hvor en annen også mener at CERN brukes for å hindre “de falne engler”, d.v.s. Anunnakis.

Michio Kaku (National Security Protocols Will Not Allow Disclosure of Alien Contact).flv

http://www.youtube.com/watch?v=ezuWqW_kL0s&feature=related

Niburu er ikke dommedag, som så mange idioter fra Illuminati skal ha det til, eller uskyldige livredde mennesker tror.
Det er redningen fra tyranniet som har plaget menneskeheten i flere tusen år :-)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Menneske
12 år siden

Du har ikke truffet på noe av det jeg mener meneske og du kaller andre for idioter!? Jeg skriver om å gå fra ord til handling.
Jeg skriver om å få menneskeheten til å samle seg om å gjøre verden til et bedre sted ved å stoppe CERN, illuminatis splitt og hersk. Å våkne opp fra hjernevask, egoisme. Det har jeg full tillitt til at menneskene kan klare, derfor kan ikke illuminati og andre organisasjoner vinne. Jeg har fullt fokus på å avsløre ondskap, opplysning og skape forbrødring. Fjas om evil aliens og dommedag, svarte hull, CERN, draugen o.l. Fear is not a factor for me. Niburu, krypton, alderon…Vås, vås, vås!!! Ikke at det ikke eksisterer andre planeter og vesener, men halloooo! Dette må vi rydde opp i selv, kanskje kan de sprøyte inn informasjon i vår bevissthet sånn som i kanalisering og alien-chipping, hva vet jeg? Men vi må nok finne veien ut selv, menneske. Samling i bånn!

Geit er kanskje ikke symbol på ondskap i seg selv, men det er et symbol på Satan som ofte forbindes med ondskap. Å herske over slaver er ondskap. En geit er jo flotte dyr og pentagrammet er en flott stjerne, men noen har skapt noe annet av de.
Hvis jeg skriver Satan i stedet for ondskap forstår du sikkert?
Muslimen i avataren ble tatt bakfra av satan. Altså! Naive mennesker venter på messias, annunaki, supermann, Niburu, mens de som ønsker makt over de som rettmessig har skapt den og fortjener å leve i fred på den, bla, bla, bla, lever i sus og dus i all umoral. Minner litt om vatikanet. Satan i vatikanet som snakker om etikk, moral,kjærlighet, gud og truer med helvete, driver hor, incest, voldtekt og all mulig slags bespotting, men de kommer selvsagt ti paradis. Fotsett gjerne å vent på messias, kall det Niburu, annunaki eller messias. Det er manipulasjon. Gud har gitt oss nok verktøy og selvfølgelig må vi samles for å skape en fredelig jord. Da nytter det ikke å krangle om jesus eller muhammed. Zeta eller annunaki.

Thunder
Thunder
Abonnent
12 år siden

Takk for vitsen Menneske, imponerende hva du vet :-) Har bare hørt den med katta med slips. Er den også fra illuminati?

Har diskutert illuminati. frimurere, cern, chemtrails i fleng i andre artikler.
Her var det snakk om å bygge bro mellom religioner og få til en
felles bønn. Sataniske vers blir drøyt. Legge lokk på spirituell og helsemessige/mentale fordeler må du forklare nærmere.

Som jeg har skrevet her, så er ikke jeg heller den som ber til gud. Jeg er mer opptatt av mennesker som sendere/mottakere og at vi kan i sammen skape fred ved å meditere om fred og sende. Det er ofte slik at hva menneskeheten tenker og er opptatt av blir manifestert i handling. Derfor må man vri fokus bort fra katastrofer, vold, krig, og spesielt fra Hollywood og Murdoch.

Fra Maya-perspektivet, med verden som en illusjonsreise i dualitet er det nødvendig med kamp mellom det gode og onde. Man kan ikke overvinne det onde med annet enn kjærlighet. Man kan ikke bombe noen til fred. Kampen vil derfor handle i sinnet og da det kollektive sinnet. Armageddon vil derfor skje i vårt sinn og utfallet vil bli manifestert i krig. Det er opp til oss, hver enkelt, men man må prøve å ikke handle etter frykt ihvertfall. Cern kan ikke utslette oss og heller ikke illuminati, vi kan.

Tenker det blir litt passivt med bønn. Husker avateren til El Chino med ei geit som red på en muslim som sto på knærne og kysset bakken. Geit symboliserer ofte ondskapen, om det ble vanskelig å forstå. Det er absolutt på tide å komme seg opp og gjøre ord til handling og ikke lete etter hjelp utenfor oss selv. Vi har bedt til høyere makter i all evighet, men har hele tiden havnet i dritten ved egen hjelp.

Artikkelen er genial, for den setter fokus på likheter mellom religioner. Kristne, muslimer og jøder er i krig, men har så mye til felles. Manipulert og villedet av ondskap eller, satan, shiva, djevelen, tusser og troll. Israelere elsker iranere, hvorfor kriger vi? Vi har da alltid gått godt sammen….Slik kan vi plutselig begynne å tenke. Da seirer kjærligheten, men foreløpig har Hollywood og Murdoch satt agendaen.

Takker gudfrid for å sette meg tilbake på tanken om å bygge bro, med sin bro, bro brille. Kjærligheten er ikke alltid å jatte med, den kan også komme i form av en stekepanne eller balltre om det er krise. Tåler spydigheter jeg…
Kan komme noe godt ut avslikt. Tanken fra min side var å bygge bro, selv om det kan såre enkeltes personlige tro og illusjoner.

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Tunder: Vil du høre en “bra” vits? Sorbits
Opprinnelig en forretningsidè fra illuminerte Wrigleys

Sorbitsvitsen er din, og ikke min, for det å be til Shiva, er det selvfølgelig ingen som tvinger noen til å gjøre i Norge.
Shiva- guden står utenfor CERN`s hovedkvarter, og det å ikke be til “guden” Shiva, var ment som en metafor. Vanskelig å forstå?
Jeg kan godt forklare deg hva denne metaforen skulle antyde, hvis det skulle medføre refleksjonsmessige utfordringer :-)

Når det gjelder dette med å be til guder, så er det fritt opp til hver enkelt person. Jeg ser intet galt med det. Det som derimot er litt galt (kanskje), er den norske Schtadz- kirke som sprer sine sataniske vers, og som legger lokk på dette med å være spirituell, og de helsemessige/mentale fordelene dette innebærer.

Samtlige norske kirker er stort sett reist av frimureriet, hvor prestene repeterer sin indoktrinering til det kjedsommelige, som vi kan se her:

:-)

The Scientizt
The Scientizt
Abonnent
12 år siden

Personlig synes jeg det er meget interessant at et religiøst menneske vil oppfordre mennesker fra andre religioner til å be en bønn som er formet som bønnen i den oppfordrende religionen.
Så vidt jeg vet, så er mange av de største religionene vi har på kloden fordømmende ovenfor andre religioner, så er det et temmelig selvdestruerende budskap å prøve å samle religioner til å utøve felles bønn.

I tillegg så tviler jeg på at de fleste normalt oppegående religiøse leser nyhetsspeilet for annet enn kuriositet, så forsøket er temmelig fåfengt……

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  The Scientizt
12 år siden

The Scientizt
Douglas James Cottrell, som jeg forstår har skrevet denne bønnen kan ikke være kristen.

De kristne sin Gud har en mening om dette som kan leses i Bibelen i klartekst at i den kristne religion kan man ikke tjene to herrer. Det er enten den ene eller den andre.

Bibelen er også for enhet, men det må være enhet på et klart bibelsk grunnlag. Det må være enhet i Kristus.

Ellers bestreber den katolske kirke seg for en felles religion/- en felles bønn(?) Hvor mange mennesker og grupper jobber for dette. Det er kanskje heller ikke så lett å oppdage agendaen, da det brukes fine ord som (verdens) fred, enhet, kjærlighet og omtanke, hvem kan stå i mot det?

Pope Moves Closer To One World Religion: http://www.youtube.com/watch?v=9KnzTfoYhfI&feature=related
Roman Empire Rules Today Pt 1 (Full Length): http://www.youtube.com/watch?v=9KnzTfoYhfI&feature=related

The Scientizt
The Scientizt
Abonnent
Svar til  Liv Bjøringsøy
12 år siden

sorry Liv,
er bare jeg som ikke forstår tankegangen rundt valget å være en fritenker.
det er så vagt at jeg da ikke klarer å stille et kritisk spørsmål akkurat nå.
jeg får komme tilbake til deg… ;)

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Liv Bjøringsøy
12 år siden

Det er nettopp denne impulsen som styrer nå, vi ønsker å kvitte oss med det søppel vi er fostret opp med.
Revelation Babylon Has Fallen :-)
http://tinyurl.com/7nkfsmn

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  The Scientizt
12 år siden

The Scientizt sier:
“Så vidt jeg vet, så er mange av de største religionene vi har på kloden fordømmende ovenfor andre religioner, så er det et temmelig selvdestruerende budskap å prøve å samle religioner til å utøve felles bønn.”

Verdensreligionene kristendom, islam og jødedom har i utgangspunktet samme gud. Det var Abrahams gud. Sånn sett burde det ikke være altfor vanskelig å lage en bønn ut ifra en felles plattform. Innenfor disse religionene er det vel like mange tolkninger av gud som religiøse. Jeg tolker det som om Abrahams gud var ganske lik hinduenes Brahman, Den ene og altet. Store ånd, alle sjelers sjel(verdenssjelen). Navnløs og ånd. Det er jo like teit som å krangle om det heter Gud eller God eller G-d. Navnløst! Lord, herre, gud, allah, adonai, brahman er beskrivelser på den ene og altet.

Så kommer alle undergudene som kan være vanskelig å samle under ett. Hinduene har jo en hel skokk, men de kristne fikk etterhvert treenigheten (som hinduene) De har jo egentlig to herrer, selv om de ikke kan ha det. Faderen(skaperen) og menneskesønnen(Jesus), selv om Jesus utropte min gud, min gud, har du forlatt meg. Kan være kristen selv om man ikke holder Jesus som guds sønn. Ligner litt på Krishna som var avataren av Vishnu. Ellers har vi i vesten også religioner med mørke krefter som en del av gud som er nødvendig for å opprettholde denne verden i dualitet og med fremgang. Jesus, helgener, jomfruer, paver, antikrist, djevel, demoner, satan, lucifer, u name it, det har ballet på seg her også. Som i hinduismen er mørke krefter nødvendig i slutten på en tid, og den nye tiden ser ut til å komme hver gang :-)

Problemet er at folk har skapt gudebilder enten i sinnet eller fysiske bilder. Er man sterk nok i troen så hvil din gud automatisk være alle andres gud. Ingenting som heter de kristnes gud, det er bare forskjellige oppfatninger om den samme guden det kriges om. Potensial til å treffe 3-4 milliarder med en enkel bønn rett til øverste ledd uten alle underguder, halvguder og avatarer. Man kan be ti universet, altet, den store ånd, osv. uten gudebilder.
Om de tre store verdensreligionene hadde funnet en felles plattform og blitt enige, så hadde det ikke blitt så mye leven rundt omkring. Da tror jeg menighetene må finne seg nye ledere, om de trenger ledere da…

Jeg er ikke ekspert på noen av religionene, langt derifra. Jeg ser ihvertfall likheter og presenterer kanskje en Rema 1000- løsning. Men det enkle er ofte det beste.:-)

Når det gjelder antall lesere som er innom Nyhetsspeilet, så holder det med svært få for å spre forsøket til Liv. Uansett spres ideen og en bedre bønn vil kanskje komme. Jeg synes det var et bra forsøk av David Icke når han foreslo at alle skulle meditere på fred og kjærlighet på et bestemt tidspunkt hver dag. Da kunne buddhister også stille og ateister i vitenskapens navn. Et vitenskapelig telepati-forsøk.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Liv Bjøringsøy
12 år siden

Det er nok mange flere, men dessverre er det vel også mange som ikke vil forandre profetiene. Religionen er viktigere enn Gud for enkelte. Mange vil gjerne lese om profetier fulle av blodig action, kanskje? Mange som lengter etter å se Jesus, og han kommer bare om profetiene slår til.
Her er et annet fredsinitsiativ som kan forandre profetiene :-)
http://www.abcnyheter.no/tv/video/2012/03/26/israelere-omfavner-iran-med-kjaerlighet
Kommentarer:
http://www.indiegogo.com/israeliran?c=comments

Zetera
Zetera
Abonnent
12 år siden

Bønnen kan tilpasses personlig tro og livssyn, uavhengig av religion og kultur. Føler du deg ikke komfortabel med ordet Gud, bytter du det med det som passer din overbevisning. Bønnen er som følger: Allmektige Gud, Jeg ber om at de Guddommelige kreftene griper inn… osv.
________________________________
Hvordan kan du synes dette er helt greit?

Når en vet at innen Hinduismen så er det Shiva som er den høyeste guddom, med flere navn som Brahma og Vishnu som trimurti.

Shiva er ødeleggeren, mens Brahma er skaperen og Vishnu er opprettholderen, jeg bare spør, er det ikke da viktig å vite HVEM en da i tilfelle skulle be denne bønnen til?

Jeg for min del hadde syns det var bortkastet å be en bønn uten på forhånd å ha definert hvem mottakeren er.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Zetera
12 år siden

Hvis man skal tilpasse bønnen til personlig tro så må man nesten gå utifra at den personen det gjelder vet hvem han/hun skal be til. Ellers kan man alltids la være. Fin ide å samle troende, går ut på det samme uansett og ikke minst målet for bønnen da. Forandre jordens skjebne til det bedre. T.o.m. satanister kan bidra her, hehe! :-)

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  Thunder
12 år siden

Thunder
Haha, den var treffende.
Jeg lurer fortsatt på hvem mottakeren av bønnen i tilfelle ville bli her? Om hver og en ber til sin Gud, vil det jo dreie seg om Gud fra både himmel og helvete dersom definisjon på Gud er alle guder, dette er dømt å kun å gå en vei….

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Zetera
12 år siden

Bra du tok det med humør, var litt spent på det :-)Det er vel litt vanskelig å se for seg hvordan dette er bygd opp da, men man kan alltids la tankene slippe fri. Jeg er ikke akkurat den som folder mine hender og ber i tid og utide, det skal sies. Jeg regner med å få som fortjent i forhold til karma og slikt. Jeg er tilhenger av å ikke ha gud utenfor meg selv, for med en gang man bruker et navn blir skaperen til et bilde utenfor. For meg er gud i alt og alle, og alt er likestilt(prøver å tro). Allikevel bruker jeg ordet gud, så man forstår hva jeg mener. Om jeg skulle finne på å be en bønn så regner jeg med at mottakeren forstår problemstillingen og tar i mot med et smil :-) Nei, for min del gjelder det mer å sende gode tanker, kjærlighet og slikt. Har veldig stor tro på tankens kraft og at vi må ta styring selv og ikke være kreftceller. For vi er små fraksjoner/celler av gud. Gud er oss og vi er gud. Vi er vel en “pain in the ass” Gammeljødene brukte heller ikke navn og vi formes jo av kulturen vår da, derfor er jeg alltid åpen for nye visjoner og tanker.

Vi får håpe at demonene ber til sin gud om å forandre jordens skjebne til det bedre så går det nok greit. Det var en lang og hard kamp, og nok er nok. Uavgjort! Jødene mener demoner og djevel er skapt og elsket av gud, mens vår kristne tro ser på de som guds fiende. Blir det en bedre verden av å gå til kamp mot demoner/djevel eller å pøse på kjærlighet?
Hvis man tenker seg Kain/Abel hvor den ene er 95%kjærlighet og 5%mørke og den andre er 5%kjærlighet og 95%mørke. Hvem seirer? Og hva blir de til om de skulle smeltes sammen til en?

Kjærligheten vinner alltid til slutt ihvertfall :-)
Kom til å tenke på en sang og en film når jeg leste Brahma som du skreiv.
Filmen heter vanishing point og sangen heter breakdown av Guns N Roses(herlig navn)
Alltid lurt på den siste delen med Brahman og hvor teksten kommer fra. vet du det?

There goes the Challenger being chased
By the blue blue meanies on wheels
The vicious traffic squad cars are
After our lone driver
The last American hero
The-the electric sintar
The demi-god
The super driver of the golden west!
Two nasty nazi cars are close behind
The beautiful lone driver
The police cars are getting closer-closer…
Closer to our soul hero in his soul mobile- yeah baby!
They about to strike, they gonna get him, smash! rape!
The last beautiful free soul on this planet

But…it is written if the evil spirit
Arms the tiger with claws
Brahman provided wings for the dove
Thus spake the super guru” *
“Did you hear that”

Menneske
Menneske
Abonnent
Svar til  Zetera
12 år siden

Synes du har et vesentlig poeng, Zetera. Shiva the destroyer.
For oss som begynner å smake på teoriene rundt planet Niburu, og det gode som følger med det, (det er dette Maya- kalenderen går ut på, så vidt jeg vet) så er det å be til shiva, det samme som å ønske at CERN prosjektet skal lykkes:
http://scipsy.tumblr.com/post/946367508/why-there-is-a-statue-of-shiva-at-cern-european

CERN: the destroyer. Eliten eier CERN. De har ingen gode planer for menneskeheten. Er da CERN positivt, eller negativt for oss?
Da velger jeg å ikke be til Shiva (CERN), men heller til Gud(Lyset, bevissthet, energi, kosmos, Skaperen), og be om at CERN blir ødelagt. Med meg på laget har jeg forhåpentligvis mange andre også :-)

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Menneske
12 år siden

http://www.fritjofcapra.net/shiva.html

Det er noe litt vel pessimistisk å måtte tolke alt i verste mening…

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  CillaBee
12 år siden

CillaBee
Det har ikke noe med å tolke i verste menig men heller å bevisstgjøre. Det er faktisk veldig viktig fremover, er det forresten ikke også det som fremheves her på speilet?

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Menneske
12 år siden

Det er da heller ingen som har sagt du skal be til Shiva! Hvis du er hindu så ber du ikke til shiva om du vil ha en bedre skjebne for verden. Du kan sikkert be shiva om å trekke seg tilbake, men her er det best å gå til øverste hold.

Hvis du går etter maya-kalenderen, så er den et symbol på dualitet. Det er vår verden, med fødsel og død og karma. En reise fra laveste ego bevissthet til universell bevissthet i enhet. Maya er kanskje et slør for å hindre deg å se gud(Brahman) eller være han/hun bevisst, bare gud bestemmer når tiden er inne om man i det hele tatt klarer det. Da forstår man verden vil bli snudd opp/ned. Fordi maya er idiotsikkert og så perfekt bygd opp, er det umulig å se at det faktisk er en falsk illusjon(HEF, skepsis(norges blindeforbund)) mens Brahmans verden er den ekte og den oppfattes som falsk illusjon i dag. Ingen vet vel hvordan den ekte verden ser ut i dag, men det er ihvertfall folk som ser etterlivet.

Så kan man igjen trekke ut teksten fra filmen Vanishing point og føle seg trygg på at alt ender godt. Trenger ikke være redd for Niburu eller shivas.
But…it is written if the evil spirit
Arms the tiger with claws
Brahman provided wings for the dove
Thus spake the super guru» *
«Did you hear that» Skjønner’u?
Husker ikke slutten på filmen jeg ,men tror radiomannen får opplyst folket om hva som er i ferd med å skje og Soulman blir reddet. Poenget er at et skifte i bevissthet som går kollektivt er nok til å stoppe alle kriger og evt harmageddon. At sløret for øynene blir trukket bort og man får en apokalypse eller åpenbaring som bibelen forteller om og en endring i bevisstheten som gjør det lettere å forstå.

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  Menneske
12 år siden

Menneske
Takk for du skjønte poenget mitt og det du nevner ang. CERN, ja, da forstår en jo at det faktisk er helt grunnleggende.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Zetera
12 år siden

Poenget kan du få ja, men samtidig 2 poeng til Liv Bjøringsøy som er samlende, kreativ og nytenkende.Finner det viktigere enn å kverulere frem billige poeng. Skal vi sitte på hver vår tue og frykte CERN og Niburu da?

Skal vi samtidig si 1 poeng til shiva og 2 poeng til Brahman?

Menneske
Menneske
Abonnent
Svar til  Zetera
12 år siden

Zetera skrev: “Jeg for min del hadde synes det var bortkastet å be en bønn uten på forhånd å ha definert hvem mottakeren er”

Vise ord, dette her.
Det å be en bønn, eller å ramse opp ett, eller flere mantra, har noe med den positive energien man får tilbake å gjøre? Stemmer ikke dette?
Sitat fra (Fiktiv person?) Shakespare: “My words fly up, my thoughts remain below: Words without thoughts never to heaven go.”
Om det er en personlig gud man håper på hjelp fra, eller om et mantra rett og slett brukes bevisst for å oppnå en sunn og positiv meditativ tilstand, kan vel være det samme, så lenge “det funker” :-)

Det å være et godt menneske, søke etter sannhet, være god i sine gjerninger, være god mot seg selv først, for å være i stand til å være god mot andre. Være spirituell. Er dette gjenstand for en “debatt”? Spørsmålet stilles selvsagt ikke til deg, men til debunkere :-)

« Forrige artikkel

Øyvind Solum’s brodermord i Visjon

Neste artikkel »

Påsken er midt i den profetiske år-uken

32
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x