Påsken er midt i den profetiske år-uken

2.8K visninger
5 minutter lesetid
22

Siden det er påske, og påsken ikke er til for skiturer og konspirasjoner bare, så må vi vel minne på hva den egentlig er til for, siden så mange ser ut til å ha glemt det i dagens sekulære og åndsløse og sjelløse samfunn. Tradisjonelt består det judeo-kristne religiøse hellige av Profetene og Loven. Loven ble opphevet av Jesus i påsken og erstattet med Nåden. Det sies at gjennom profetene BEVISER G-d sin eksistens.

En profet er dermed hellig, både for jøder og kristne, som de er for muslimer.

“En engelsk landmåler og en romanforfatter produserte en endetidsteologi som mange kristne fant mer spennende enn Bibelens lære. Samtidig forfalsket og ødela de en profeti som kunne ledet mange jøder til å akseptere Jesus som Messias”

“Ingen troende mener at det er èn Messias for jødene og en annen for de kristne. Sant nok venter tusener av religiøse jøder på sin Messias, som de er sikker på ikke er de kristnes Jesus. For 2000 år siden ventet jødene på en hærfører som skulle nedkjempe romerne. I følge sine løfter, sendte Gud dem i stedet en frelser fra synd. Ideen om en politisk hærfører var noe presteskapet hadde funnet opp. Flere av jødenes ledere kunne ikke akseptere Guds løsning, og påvirket mange til å forkaste Jesus. Selv i dag er det få jøder som for eksempel forstår beskrivelsene i Jesaja om den lidende Messias, for det passer ikke med deres trostradisjoner.”
http://www.mensviventer.no/mvv40/sisteuken.htm

Påsken kom nøyaktig midt i den siste profetiske år-uken og da Jesus døde så revnet det tunge forhenget mellom det hellige og aller helligste i templet, ovenfra og ned, og viste at Gud selv nå grep inn og avsluttet den jødiske offertjenesten. (Profetien i Daniels Bok sa: “gjøre slutt på syndoffer“.)

Det var altså slutten på dyreofringene, og også tilløp til menneskeofringer, som Abraham trodde han måtte ofre Isak for å være tro mot G-d.

Mange mennesker er redde for profeter, selv idag, fordi de som har vondt i sinnet og hjertet for verden, de som planlegger død og destruksjon av mennesker og dyr – alt LIV, en materie som det er blåst LIV og BEVISSTHET i større eller mindre grad av G-d’s pust, de vil bli avslørt FØR de gjør det. Det er hvordan G-d griper inn i deres onde planer, deres hig etter makt og penger. Når profetene taler, skal alle vi andre lytte nøye. Men vi skal alltid se på deres motivasjon, og om det stemmer det de sier. Vi må være kritiske og skeptiske, inntil dette er bevist utenfor enhver tvil.

Kan Levy Fragell i Human Etisk Forbund og hans kumpaner, eller hvem som helst, kanskje debunke dette for oss? Synest meg som en nigeriansk kristen er mye mer åndelig utviklet enn noen norske jeg vet om.

TB Joshua – Malawi Presidentens Plutselige Død Profetert

http://youtu.be/ctk9ep1Pokc

TB Joshua – En kvinne i ellevte måned gravid, kjønn og dato for fødsel profetert

http://youtu.be/dFXBB-o8YZw

Finanskrise og potensiell krig

“Hvis dere bruker pengene til bomber vil dere bli sultne senere. All aktivitet i alle land må konsentrere seg om matproduksjon (agrikultur).” – TB Joshua.

TB Joshua – Profeti for 2012

http://youtu.be/oRtSKgb6fnk

TB Joshua – Steve Jobs død profetert

TB Joshua – Iran Israel Krig i 2012?

http://youtu.be/Lv_CXZQU5gc

Profeten TB Joshua sier:

Den ustoppelige Kjærlighet fra Gud
Akkurat som du ikke kan stoppe vann som strømmer fra en foss, like lite som den kan tørke opp sin kilde havet, slik kan du ikke stoppe Guds kjærlighet til deg. Mange idag bedømmer Guds kjærlighet til dem utifra den livssituasjonen de står overfor. Når de møter de vanlige katastrofene i livet, får det dem til å i sin situasjon til å tvile på Guds kjærlighet. Men Bibelen sier i Romerbrevet 8:35 at det ikke er én eneste ting, uansett mektig, stygg nok, dypt nok til å stoppe Gud fra å elske deg. Ingenting noen kan muligvis gjøre deg kan kunne bryte denne forbindelsen, ikke noe kan du gjøre selv som kan demme opp for den ustoppelige, unektelige, betingelsesløse kjærlighet fra Gud.

THE UNSTOPPABLE LOVE OF GOD
Just as you cannot stop water flowing from a waterfall except drying up its source from the ocean, so you cannot stop God’s love for you. Many today judge God’s love for them by the situation they are facing. When faced with the common calamities of life, they allow their situation to press them to doubt God’s love. But the Bible says in Romans 8:35 that there is not one thing, even enough, ugly enough, deep enough, to stop God from loving you. Nothing anyone could possible do to you could sever that connection, nothing you could do to yourself can dam the unstoppable, undeniable, unconditional love of God.

(Verdens elendighet er menneskers verk, absolutt ALT av det)

Jesus lever – Han sa aldri adjø
I Matteus 28:19-20, sa Jesus: «Jeg vil være med deg alltid like til jordens ende“. Jesus er i live. Ingen som har innfluert de menneskelige veseners tenkning har noensinne sagt noe som dette. Ingen gammeltestamentlig profet har sagt dette, ikke Moses, ikke Jesaja, heller ikke Isak har sagt dette. Bare Jesus fra Nasaret sa: «Jeg vil alltid være med deg, helt til verden tar slutt“. Han sa aldri det ikke ville være mer healing fordi han døde. Han sa aldri det ikke ville være mer forløsning og frelse. Han bemektiger fortsatt sine disipler til å forandre verden i dag. Hvem er Han du leter etter? Jesus er alt du trenger.

JESUS LIVES – HE NEVER SAID GOODBYE
In Matthew 28:19-20, Jesus said, ‘I will be with you always even unto the end of the earth’. Jesus is alive. No one that influences the thinking of human beings ever said this. No Old Testament prophet ever said this; not Moses, not Isaiah, not Isaac ever said this. Only Jesus of Nazareth said, ‘I will be with you always, even to the end of the earth’. He never said there would be no more healing. He never said there would be no more deliverance. He still empowers His disciples to change the world today. Who is He you are looking for? Jesus is everything you need.

Åndelig oppstandelse

Jesus stod opp igjen, og er fremdeles evig her tilstede, i ånd, i Kjærlighet. Kristus ER Kjærligheten. Den er udødelig. DET er påskens budskap. Det glade budskap om oppstandelsen fra dyreriket til åndsriket var BEVIST. Kjærligheten vant over det primitive, og beviste sin seier med oppstandelsen.

Hva Jesus-historien forteller oss er at en del av G-d er i hvert enkelt menneske her på jorden, og menneskene søker naturlig å bli gjenforent med sitt sanne jeg. Etter som det nærmer seg vil vi igjen oppleve den glede, lykke og frihet G-d utrustet oss med i begynnelsen, og som gikk tapt i menneskets fall fra Nåden, ved syndefallet. Mennesket ble skilt fra G-d (i sitt eget sinn, ikke i virkeligheten), og var ikke fornøyd. Jesus da, og Kristus idag (i ånd), inspirerer mennesker til gjenforening (reconsiliation) med G-d.

Så lenge menneskets egoistiske-selv kjørte showet, ble det utestengt fra gleden og freden i dets førstefødselsrett til G-d’s Rike. De ble av jord, som dyr. Historien og mytene fra lenge før Jesus sin tid, forteller oss at når ego-selvet i oss “dør”, og vi våkner til vårt sanne-selv (åndelig oppvåkning) og anerkjenner vår enhet med Kristus i ‘himmelen’, i ånd, da er vi hjemme. Selv om vi er fortsatt er her på jorden (‘Himmelen’ på jorden). Jesus ble Veien, Sannheten og Livet ved å ofre seg selv, for å få slutt på blodofringer, for å redde menneskeheten. Det klarte aldri noen før ham. Han ble dermed Veien til G-d.

I påsken feires menneskers potensielle åndelige oppvåkning.

Påskemorgen slukker sorgen.

TB Joshuas YouTube konto

http://www.youtube.com/user/ProphetTBJoshua?feature=watch

http://www.youtube.com/user/scoanTV?feature=watch

SCOAN

http://www.scoan.org/

http://www.hungrygeneration.net

Vitnemål

http://tbjoshuatestimonies.wordpress.com/

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

22 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Seitasis
Seitasis
Abonnent
11 år siden

Første bud, min over 80 år gamle mor sier:
“Du skal ikke ha andre guder en deg selv”, Johansen er det helt feil, hva menes meg meg.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
11 år siden

Jeg tror at budene er vanskeligere å forstå når en nærmer seg nummer en. Det syvende er ganske enkelt. Men jeg har store problemer med det første.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
11 år siden

Åndelig forfall,er ser brudd på spillereglene/budene,men jeg er bare en uvitende ateist.
Men hadde de kristne fulgt budene hadde de vært så sterk i ånden at ingen kunne angrepet dem, det er min naive mening.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
11 år siden

J. Johansen, kanskje du kan gjøre valget litt letter for oss andre, hva med å gjøre en sammenligning av spillereglene til de ulike tro systemene.
hvilken spilleregler/bud følger, kommunister,afrikanere,muslimer,illum/sion osv kontra kristendommen. Så kan vi ta en konsekvens vurdering i kommentarene.
Og vi trenger spilleregler raskt som milliarder kan følge.Tror kristendommen vinner jeg, hva med deg?
Hilsen en “ateist”
(en ny artikkel, slett denne kommentaren)

Bartis
Bartis
Abonnent
11 år siden

Dette er jo bare tull. Ta “profetien” ang Steve Jobs. Han sier aldri Steve Jobs, men “a hero”. Det kan være hvem som helst. Og at han har en sykdom som kan ta livet av ham. Ja, han hadde kreft. Å anta at det kan ta livet hans, er vel ikke så veldig profetisk.
De ber for at han skal overleve. Men han dør. Så det hjelper tydeligvis ikke å be.

Zetera
Zetera
Abonnent
11 år siden

Påsken, denne høytiden ble skapt av Gud da Israels barn ble ledet ut av Egypt til frihet fra slaveriet.

Det kan i den sammenheng være nyttig å vite at påsken kristenheten feirer i vår tid, ikke har noe med den opprinnelige gudgitte påsken å gjøre. Vi feirer fødselsdagen til den hedenske guden (Isthar, som også er Astarte) men kaller den påske.

På engelsk heter jo påsken «Easter» som kommer av denne avgudens navn. Jødene feirer den opprinnelige påsken («pesach» på hebraisk) eller «passover» på engelsk» (å gå forbi eller skåne) som henviser til at domsengelen gikk forbi husene til de som hadde tilegnet seg betydningen av offerlammets blod.

Zetera
Zetera
Abonnent
11 år siden

En av disse falske profeter som en blir advart mot i Bibelen som spiller på fred, rettferdighet og alt annet.

Maitreya, The Christ.
Det sies her at han er med i ukentlige møter hos presidenten (USA) da begynner det å bli litt skremmende…..

“Når du ser Maitreya, vil du oppleve at han snakker direkte fra sitt hjerte til ditt. Det han har å si, vil gi gjenklang i ditt hjerte. Det vil synes så rent, så absolutt essensielt, sant og riktig.

Du vil ikke ha noen vanskelighet med å akseptere det han sier fordi det vil treffe kjernen i ditt innerste vesen. Derfor er det forventet at straks han snakker åpent til verden, vil det ikke være lenge før Kunngjøringsdagen inntreffer”. Benjamin Creme
På et så tidlig tidspunkt som mulig, vil Maitreya tilkjennegi sin sanne identitet. På Kunngjøringsdagen vil det internasjonale radio- og fjernsynsnettet bli koblet sammen, og Maitreya vil bli invitert til å tale til hele verden. Vi vil se ansiktet hans på skjermen, men hver av oss vil høre ordene hans innvendig (telepatisk) på vårt eget språk når Maitreya mentalt overskygger hele menneskeheten samtidig. Også de som ikke ser ham på fjernsyn, kommer til å oppleve dette. Samtidig vil det finne sted hundretusener av spontane, mirakuløse helbredelser rundt omkring i verden. På denne måten vil vi vite at denne mannen i sannhet er Verdenslæreren for hele menneskeheten.

Dette vil innlede Hans åpne virke som Verdenslærer for Vannmannens tidsalder og bli startsignalet for Mestrenes framtreden. Så snart Maitreya selv har stått fram, vil han begynne å introdusere de andre Mestrene for menneskeheten.
(Share International Norge: http://shareno.net/transmissionmed/trans.htm )

Vi har også Gro Harlem Brundtland som skriver på hans sider:
http://www.googlesyndicatedsearch.com/u/shareinternational?q=Gro+Harlem+Brundtland&sa=GO

http://www.share-international.org/ARCHIVES/political/po_true-soul-un.htm
http://www.share-international.org/magazine/old_issues/2007/oct_07.htm
http://www.share-international.org/magazine/old_issues/2010/2010-01.htm

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
11 år siden

SANNHETEN SKAL SETTE DEG FRI

Sannhetens evangelie er ganske enkelt, og det ligger i strid med djevelen. SLUTT Å SYNDE FÅ DEN HELLIGE ÅND OG BLI LEDET AV ÅNDEN

Dette hater djevelen, satan vil gjøre alt for å motbevise denne påstanden. Men Jesus gjenoppsto, og Jesus sendte den Hellige Ånd så vi skulle bli som Guds sønn, som Guds barn og tale i tunger og profetere og tale det Ånden vil vi skal tale, ikke en bibel.

Jesus er Hellig og sier: vær Hellige for jeg er Hellig. Dette hjelper han oss til å bli for på dommens dag skal Jesus komme tilbake i skyene og det som blir funnet å være urent og vanhellig blir kastet på ilden. Uten den Hellige Ånd er du ikke Guds barn. Du kan late som, du kan lese bibelen, preke fra bibelen, gå i kirken så mye du vil, men det hjelper ikke noe.

For å bli frelst må du slutte med all synd og følge Jesus, fornekte deg selv og bli ledet av Ånden. Det er en ensom vei. Det har ingenting å gjøre med store flotte studio hvor en eller annen oppsminket hykler står med bibelen i hånd for å lage flott video og vise telefonnummeret du kan ringe for å gi penger.

NEI, Jesus er ikke interessert i hykleriet, alt dette skal brenne. Han sier kom følg meg, ta imot den Hellige Ånd.

Mange mennesker har møtt Jesus og den Hellige Ånd, også gikk de en annen vei. De fulgte etter Lucifer istedet, rett til helvete. “gladkristne” med penger bil og hytte på fjellet. Menneskesønnen hadde ikke en stein å legge sitt hode på.

Den sanne vei er blokkert, idag er alle blitt bibeltullinger, ikke Guds barn. Gud vil se Jesus og den Hellige Ånd når han ser på deg, ikke en skuespiller med en bibel, penger bil og hytte på fjellet.

Ta ett oppgjør med kirken og menighetene, bli atskilt, bli ledet av Ånden og den Hellige Ånd skal danne sin egen menighet, stadfestet på TROEN på Jesus og den Hellige Ånd. Sanne kristne.

Uffda
Uffda
Abonnent
11 år siden

Uffda skal denne bokstavtolking ingen ende ta. Hvilken betydning har det for oss om et teppe i et tempel revner, annet enn at en eller annen må lappe det sammen igjen. Og selv om det klart og tydelig står i Bibelen at fortellingen om Abraham er en lignelse, altså at den betyr noe annet så fortsetter galskapen.
Galat 4:24 Which things are an allegory for these are the two covenants.

Det er vel på tide å komme seg videre fra middelalderens tvangsdogmatikk, men hutte meg tu så dypt faenskapen sitter i underbevisstheten. Vi trenger ikke profeter i Jesus navn som ikke følger hans anvisning, det er bortkastet tid.
Matth 6:5. And when you pray, don’t be like the hypocrites, for they love to pray in public so everyone may see them. That’s their reward.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
11 år siden

Djevelen bedrar HELE verden. Ikke bare noen få, men hele verden. Flesteparten er på den brede vei til helvete, akkurat som Jesus sa, og akkurat som hansa vil det skje, at kun noen få menesker finner den smale sti og den trange port. Kristendom er ikke tillatt i denne verden. Lucifer, løgneren som utgir seg selv for en lysets engel styrer HELE VERDEN og har bedratt dere ALLE SAMMEN.

Den sanne veien er Jesus Kristus og den Hellige Ånd, å bli som Jesus og bli Guds barn igjen, Å være Hellige Ånd fylt og være verdens lys og ledet av Ånden!

Nei, GUD har ikke hugget hodet av noen, det denne verden kaller Gud er djevelen. Djevelen styrer som sagt hele verden. Djevelen lager lover og regler, og djevelen setter inn folk til å bryte lover å regler, djevelen lager krig, og djevelen setter inn folk som “stanser” krigen. Djevelen skaper rikdom i et land, eller en verdensdel og skaper smatidig fattigdom og sult i den andre enden. Dette er SATAN. Denne verden er djevelens verden. Og dere er bedratt alle sammen. Norge har fått sin rikdom av djevelen, ikke Gud. Nordmenn har ikke fulgt Jesus, nordmenn har fulgt Lucifer.

Djevelen gjør tegn og under. Djevelen oppfyller til og med profetier i bibelen for å spille sin rolle som “Gud” i denne verden. Jordiske konger har tillatt denne typen “kristendom” for å kvele den sanne vei, jordiske konger drepte de sanne helgenene og tok deres skrifter og satt i stand en “hellig bibel”, som ikke er hellig den Hellige Ånd er hellig. Jordiske konger dreper med sverd og bibelen i hånd for å tvangsinnføre “kristendom”.

Jesus selv lot seg henge på et kors, Jesus dreper ingen. Bedraget er nesten komplett. Hvis folk ikke vil ha Jesus og den sanne vei som er Guds nådegave til mennesket så får de velge å følge djevelen istedet. Lucifer, den døende stjernen som peprer oss med sin underholdning, tv, sex drugs og rock n roll, er alt kun et bedrag for å få deg bort fra den Hellige Ånd slik at du skal gå fortapt sammen med en sjalu Lucifer-jævel som er i ferd med å slokne og ligge evig formørket.

Den Hellige Ånd sier til menneskene skill dere fra denne verden for Jesus er ikke av denne verden. Det er forbudt å følge den Hellige Ånd i denne verden.

Kristendom ble aldri legalisert, du er bare bedratt. Den sanne kristendom er fremdeles forbudt, man blir fremdeles brent levende om man blir tatt og veldig få er det som finner denne veien og blir frelst. Og veldig vanskelig er det å bli frelst. Sannhetens evangelie er forbudt i norge, og i verden.

Du kjenner mest sannsynlig ikke Jesus. Du tror du kjenner Jesus. Du er bedratt av satan. Du er på den brede vei til helvete. Gud ga oss Jesus og viste oss den sanne vei. det er kun den ENE veien, og denne ene veien er forkastet av mennesket. Noen veldig få individer blir håndplukket av den Hellige Ånd, resten er ugress og fordømmer seg selv. Akkurat som Judas. Når sannheten åpenbares kommer Jesus tilbake i skyene, og alle skal se han. Da går de urettferdige bort og inn i mørket, for deres gjerninger var onde og de hatet lyset og dømte seg selv.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Avregistrert
11 år siden

Helvetesprekenen fra pinsemenigheten var vel det som holdt meg borte fra troen i barndommen . Kroppen gikk jo nærmest i oppløsning før jeg søkte etter gud. Nå som jeg har funnet min vei i livet er jeg ikke lenger redd for helvete, djevler eller demoner. Å ikke se gud rundt seg og miste alt håp og tro at det slutter med dette, sykdom, håpløshet, meningsløshet og aldri se sine kjære igjen – DET er helvete for meg, jeg har vært der. Alt annet kan ryddes opp i, bring it on :-). Verden våkner til livet, det går mot lysere tider. Ingen skal skremmes til gud. Jeg fant ikke gud før jeg begynte å tenke tro selv og se med mine egne øyne. For mange hellige menn rundt om kring, deres tro kan ikke tres nedover hode på meg, det gir ingen forståelse. Lært mye av Jesus, bibelen og alt mulig slags folk og religioner. Nå begynner jeg å innse at jeg ikke var så aller verst allikevel, i den andre tiden var jeg en taper. Nei, jeg overlever ikke med HEF i denne verden, det er sikkert. Jeg har tilgitt meg selv, jeg kan tilgi andre, til og med glemme – hvordan skal jeg ellers bli tilgitt.
Jeg er ikke lenger ugress og ser ikke ugress rundt meg heller. Tror faktisk gud og Jesus vil si jeg er ok. Helt ærlig.

Jeg likte William Cooper, han sa: Ingen står opp fra senga om morgenen og bestemmer seg for at i dag skal jeg gjøre noe ondt, alle er overbevist om at det de gjør er riktig.
Fanatisk og skrudd for andre, ja…Jeg er ikke kommet like langt som Cooper, men tror alle har det som skal til. Bedratt har vi alle blitt, men gud vil opplyse oss. Det er jo det som skjer nå for tiden. Til og med Zombier begynner å våkne nå. Jeg var Zombie som måtte ristes skikkelig hardt, jeg forstår litt hvordan de har det og hvor håpløst det er å lete etter bevis når de ikke prøver å lette litt på sløret. Det blir litt som å krangle om man ser en ung eller gammel dame her:
http://www.dinevibber.no/2009/05/forsta-deg-selv-persepsjon-hvordan-du-oppfatter-verden/
Ser du Gud i verden eller er det bare djevelen? Er verden farget ut ifra eget sinn eller objektivt. Ser fremtiden håpløs ut eller ser du lyset i enden. Positivt/Negativt, Lys/mørke. Er din og min virkelighet den samme? Ser vi det samme?

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Thunder
11 år siden

Avregistrert sier:
“Kristendom ble aldri legalisert, du er bare bedratt. Den sanne kristendom er fremdeles forbudt, man blir fremdeles brent levende om man blir tatt og veldig få er det som finner denne veien og blir frelst. Og veldig vanskelig er det å bli frelst. Sannhetens evangelie er forbudt i norge, og i verden.”

Hvor kan man få den sanne kristendommen? Dette visste jeg ikke.

Når du sier:
“Den Hellige Ånd var Guds frelsesplan, noen få ekte Hellige Ånd sauer blir plukket ut i hver generasjon, resten blir kastet på ildsjøen som ugress.

Vend om eller DØ. Gud er FORBANNA på bortskjemte nordmenn som lever i synd og Gud skal rive det norske flagget i biter og brenne landet med ild og svovel!
Vend om og få den Hellige Ånd idag, eller bli oppbrent.”

Da tenker jeg på min barndom, hvor jeg ikke visste om den hellige ånd eller hvem Jesus var eller sa og gjorde.
Skjønner du at jeg da ville oppfatte deg som ond? Vi var uskyldige små barn.
Er det rart HEF får besøk og at ungdommer flykter fra religion? Skjønner du Bill Cooper? Ondskap? kommer an på øyet som ser…

Hørte om den nye serien
“Good Christian bitches”, jeg er medlem i statskirken og prøver å følge i Jesu fotspor så godt jeg kan som medmenneske. Jeg er ikke mer kristen enn som så, men skvatt litt av tittelen. Dobbeltmoralen har vel alltid vært der.
Nei, jeg oppfatter ikke dette som sann kristendom ihvertfall, hvilken kirke kommer Jesus til?

Thunder
Thunder
Abonnent
11 år siden

Avregistrert hogg ikke hodet av de som ikke trodde på han, istedet kastet han sjela deres i den evige ildsjøen. Hvilken far vil brenne sine barn til evig tid? Alle må være guds barn. Elsk, hat eller avvis, han/hun er fortsatt det som skapte deg.
“Only fanatics — in religion as well as in politics — can find a meaning in someone else’s death.”
Wiesel

Må nesten regne med at vi fortsatt er på Guds plan A og ikke på en siste liten løsning – Plan B: Følg meg eller bli brent i helvete, oops! Nå er det for sent, der går flagget også. Hvis man tror på plan B, kan man ikke tro på en allmektig gud.

Solskinn
Solskinn
Abonnent
11 år siden

ekje slutt på blodofringer av mennesker ikke slutt. tar aldri slutt

kva ønsker sionistene alle andre ikke å vite om?

http://youtu.be/eptPeSmA37U

spørsmål fra 60-minutes om det va verdt å drepe 500.000 irakske barn:

“I think this is a very hard choice, but we think it is worth it”.Madeline Albright.

Jødiske Madeline Albright,
http://no.wikipedia.org/wiki/Madeleine_Albright
se fra 08:10 i video.

500.000 irakske barn var verdt å ofre for deres nye verdensorden, hvor de skal være herskere, og alle andre deres slaver

Libya: – De drepte er for det meste barn
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/libya-de-drepte-er-for-det-meste-barn-3447394.html

ares
ares
Abonnent
11 år siden

T B Joshua er en sjarlatan og kjetter.
Kilde: internett.

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
11 år siden

Veldig få mennesker idag kjenner Jesus. Veldig mange mennesker idag tror de kjenner Jesus, men de er bedratt av djevelen. Jesus sendte den Hellige Ånd etter sin oppstandelse for at vi skulle bli ledet inn i all sannhet og være Guds barn. Idag er det mange preste-djevler. Mennesker med bibler og kirkelige trossamfunn, som ikke har noe med Jesus å gjøre, men er en direkte kobling til Lucifer og djevelens veier.

Olav var aldri hellig, Jesus er Hellig, ikke Olav. Jesus hogg ikke hodene av folk som ikke trodde på han, så her er satan igjen ute med sine knep. I norge idag finnes ikke mange mennesker som er ledet av den Hellige Ånd, men det finnes mange skriftlærde hoggormer som forsøker å rive Herren av tronen og bli Gud selv, som tror de kan alt og som har 66 bøker i sin hånd, og som de har lært seg utenat i sitt hode. Men Guds barn, det er de ikke.

Dommen over dem som hang Gud på et tre for annen gang og har tatt dyrets merke, er overhengende. De er avskjært. Det finnes ikke mer frelse. Den Hellige Ånd var Guds frelsesplan, noen få ekte Hellige Ånd sauer blir plukket ut i hver generasjon, resten blir kastet på ildsjøen som ugress.

Vend om eller DØ. Gud er FORBANNA på bortskjemte nordmenn som lever i synd og Gud skal rive det norske flagget i biter og brenne landet med ild og svovel!

Vend om og få den Hellige Ånd idag, eller bli oppbrent

Bartis
Bartis
Abonnent
Svar til  Avregistrert
11 år siden

Gud er et produkt av tankegangen til menn som levde på bronsealderen.
Din gud må være ond. Han har jo skapt mennesker, og som ubundet av tid og rom kjenner han fremtiden, og som allmektig kan han styre menneskers handlinger. Men han får mennesker til å gjøre gale ting, for så å straffe dem. Dersom du tror på og tilber en slik gud, er det noe riktig galt med din moral.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Bartis
11 år siden

Ok, mye i bibelen er for brutal for meg, men vi må jo ha noen spilleregler. Selv om jeg ikke forstår det første bud engang ,mener jeg at mange av dem er bedre enn ingenting. At stamme høvdinger endret litt på ting og tang for å få opp kampmoralen er jo forstålig. Men Bartis/andre, har du noen forslag til noen bud som du kan raskt kan få millioner av mennesker til å følge?

« Forrige artikkel

Hvordan endre 2012-profetiene

Neste artikkel »

De tolv bud

22
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x