10 ting jeg pleide å elske

13.6K visninger
15 minutter lesetid
24

Ondt skal ondt fordrives. Det er mye av prinsippet hvordan samfunnet er bygd opp i dag med regler, straffer og krig som ytterste virkemiddel. Er det slik vi fremdeles ønsker det?

Lidenskaper, interesser og hvordan man oppfatter livet endres over tid. Som regel er det små, personlige endringer som sniker seg inn over tid, men noen ganger snur man livet helt på hodet ved å si opp jobben og flytte til et helt annet sted. Hvor kommer disse endringene fra? Er det en naturlig evolusjon basert på ekstern påvirking eller er det en økt indre bevissthet som brister illusjonene?

Dette er komplekse spørsmål å besvare, men sannheten bak denne kraften finnes der ute. Det jeg ser er at svært mange mennesker verden over har endret seg på en positiv måte. Jeg opplever selv det samme. Spesielt har dette aksellerert i de siste årene. Hvorfor? Og kanskje mer interessant; i hvilken retning går vi?

Illusjonene står for fall. Den sanne sannheten bobler i overflaten på hele planeten. La oss ta en titt på den sedvanlige gamle tillærte mentaliteten som de fleste folk inkludert meg selv pleide å ha.

Det var nemlig slik at jeg pleide å elske…

Krig

Krig er et nødvendig onde. Despoter blir fjernet fra sitt diktaturstyre, stater som truer freden i vesten legges flate av USA og NATO-styrker. Krig er politikkens forlengede arm. Når forhandlinger ikke fører frem så er krig eneste vei å gå for å opprettholde fred i verden. På denne måten slipper vi at terrorisme sprer seg verden over så vi kan sove trygt og godt her hjemme i Norge og i andre land.

En diktator mindre på jordens overflate er en bekymring mindre. Om noen (titalls) tusener utkommanderte soldater og sivile blir drept på veien for å fjerne én despot så er det en uungåelig del av spillet. Noen må nødvendigvis ofres for å trygge min og din sikkerhet og de stakkarne som bor i det aktuelle undertrykte landet – som jeg helst ikke ser kommer hit til mitt eget land. Dessuten er det mye bedre at krigen foregår i et eller annet land langt borte fremfor der jeg bor.

Disse statsoverhodene dreper tross alt sine egne landsmenn og truer gjerne nabostater og vestlige land – mitt land – med terror. Går det ikke å forhandle seg frem til en fredelig løsning, som stort sett er umulig med disse kyniske diktatorene, så er det helt legitimt å ta i bruk militære virkemidler for å oppnå løsning på problemet.

Hva annet kan vi gjøre? Vi kan ikke bare sitte og se på at folk blir systematisk drept. Tross alt så prøver politikerne våre å oppnå fred i verden. Det er jo det vi folket vil. Og ettersom de er folkevalgt av oss så er det jo det beste for oss de ønsker. De har jo ikke en skjult agenda heller selv om noen tullinger påstår det.

Krig er en løsning satt i system av våre folkevalgte politikere og lederne i hvert enkelt land så det må jo benyttes for det det er verdt. Det funker veldig fint på film og det er også sabla gøy å spille de mange first person shooters spillene som er så bra og realistisk laget at man foretrekker denne verden fremfor den bak ryggen. En fascinerende virtuell virkelighet som gjør krig underholdende for oss gutter og jenter.

Jeg satte mange år og spilte skytespill daglig selv. Doom, Quake, Delta Force, Unreal Tournament, Rainbow Six, Call of Duty, Battlefield, jeg har spilt de alle før de fikk versjonsnumre etter seg. Helt hekta. Utrolig fengende og moro å drepe, utrolig irriterende å bli drept. Interaktiv underholdning, mye bedre enn å sitte passivt og se på TV, som fortsatte inntil universet fant ut at nok er nok og sendte ei musearm i min retning.

Jeg har vært helt oppslukt av 2. verdenskrig og leste de fleste bøker på biblioteket om temaet, bygd utallige dioramaer med stridsvogner og soldater, ble med i HV-ungdommen for å få muligheten til å skyte med maskinpistol, søkte meg inn som befal i forsvaret så snart jeg kunne og ble der i noen år mens jeg spilte det første first person shooter-spillet Wolfenstein 3D med en samling offiserer i bakgrunnen som jublet når jeg havnet ut med en minigun foran Hitler. Herlig!

Slik samfunnet er bygd opp med film- og spillindustri, og de daglige nyhetene som rettferdiggjør krig som verktøy daglig i nyhetene, gjør det langt enklere for politikerne å få gjennomslag i befolkningen for å ty til krig når USA og NATO krever det. Dermed får man tvunget frem fred. Med krig. Ironisk nok.

Illusjonene står for fall

Er øye for øye, tann for tann veien å gå for å oppnå fred? Blir det harmonisk hjemme hos deg om partneren din klapper til deg i trynet og du denger tilbake? Jeg vet ikke hvordan du har det, men hjemme hos meg blir det neppe Kims og kos i sofaen etterpå om dette prinsippet benyttes.

Aggresjon kan ikke utlignes med aggresjon. Det blir ikke harmoni av det. Kun bitterhet. Så svaret må være noe annet.

Nå er vi i slutten av 2013, snart 70 år etter to verdenskriger og ennå er vi ikke i nærheten av å ha avskaffet krig på denne planeten. Det er et tegn på at våre ledere ikke er i stand eller er villig til å få det til. Våre politikere ser ikke ut til å egentlig ønske fred. Om vi bruker følgende eksempler så blir denne politikken tydeliggjort:

Om du ser at naboen mishandler hundene sine, er det da riktig å betale en person til å skyte naboen for å løse problemet om han ikke skjerper seg når du sier ifra?

Om du hører sønnen din si at han pøbelen i klassen igjen banket opp en annen gutt i dag selv om denne trøblete gutten har vært i mange møter hos rektor med foreldre, ville din naturlige reaksjon være å drepe gutten som eneste løsning?

Om du mente at han gærne onkelen din i Amerika skjulte en stor eske med rottegift i kjelleren sin som han potensielt kunne velge å bruke på noen rundt seg, ville det da vært greit å sende inn noen desperadoer som skøyt rundt seg og drepte han og noen andre i samme slengen sånn at nabolaget hans og du selv skal føle seg trygg?

Det er noe som skurrer her. Krig er et legitimert verktøy for å kunne drepe et annet menneske som du ser på med dømmende øyne og du er ute av stand til å akseptere motsetningen.

Krig er lett å erklære av våre folkevalgte. Spesielt når det er noen andre som må stå i frontlinjen og utkjempe kampene. Om det var slik så ville det svært raskt blitt fred på denne planeten med nåtidens ledere. Jeg tror ingen vestlige politikere ville stemt ja til å sende inn styrker til sine formål om det innebar at de selv måtte stå med våpen i hendene i frontlinjen. Da blir det nemlig en helt annen sak. Men er det ikke noe som skurrer når de som erklærer krig er de som sitter lengst mulig unna i trygge og sikre hus og lar andre oppleve krigens sanne ansikt?

Det ville jo vært rimelig om du har et problem med onkelen din i Amerika så drar du dit selv og ordner opp. Men de fleste av oss har ikke baller til slikt. Langt mindre våre folkevalgte som har et sikkerhetsapparat rundt seg som ikke er i samsvar med reell trussel.

Er en statsminister mer verdt enn ei jente på 8 år? Mens jenta lever et liv med normal trygghet rundt seg så er det et enormt apparat rundt en statsminister. Jeg anser ethvert menneske som like mye verdt.

Inne i den alkoholiserte tiggeren du gikk forbi så finnes det en liten troskyldig gutt som under oppveksten ikke nødvendigvis fikk den støtten og de trygge rammene han trengte for å ta de riktige valgene.

Hvem ønsker å benytte krig som virkemiddel om du selv blir utsatt for det? Blant de 7 milliarder mennesker på denne planeten så ville samtlige ved sine fulle fem svart nei på det. Så hvorfor i granskauen har vi fremdeles krig på denne planeten da?

På grunn av våre ledere. Ingen andre normaltfungerende mennesker ønsker krig – om det går ut over seg selv. Med andre ord er det naturlig å begjære fred, mens det å ønske krig er en illusjon satt i system av en politisk ledelse.

På et høyere plan er det et gigantisk skuespill satt i kraft av kilden for at vi skal lære alt om ubetinget kjærlighet. Det finnes altså ingen syndebukker, bare sjeler med ulike roller via utallige inkarnasjoner.

Jeg bare sier at bildet er bare utrolig mye større enn de fleste av oss er klar over, men akkurat fra vårt jordiske ståsted, vår “skolegang”, så kan vi velge å lide eller å høste erfaringer av alt som kommer vår vei.

Gammel energi vs. ny energi

Krig er bare 1 av 10 ting jeg pleide å elske:

  1. Jeg pleide å elske krig – inntil jeg forsto at eneste vei til fred er aksept via kjærlighet, ikke å drepe for fred.
  2. Jeg pleide å elske staten – inntil jeg så gjennom illusjonen og fant ut at de ikke er til for folket lengre, men for pengemakten. Svært mye holdes hemmelig og kaninhullet stikker dypere enn veterinærens hånd. Staten i de fleste (vestlige) land er styrt av en liten anonym gruppe mennesker som eier verdensbanken, statsbankene i USA og England, de store multinasjonale bedriftene og alle store medieselskaper og nyhetsbyrå som gir de (kabalen) en genial mulighet til å holde seg skjult i bakgrunnen uten at befolkningen aner noe om illusjonen.
  3. Jeg pleide å elske penger – inntil illusjonen kollapset og jeg så at pengesystemet er hovedverktøyet som kabalen benytter for å holde tilbake vår frihet til å gjøre hva vi vil, til å følge vår lidenskap, til å oppnå sann overflod for alle. Dagens pengesystem er designet til å gjøre noen få rike, mens resten av oss begrenses av banken og statens skatter og avgifter.
  4. Jeg pleide å elske all mat – og spiste det jeg hadde lyst på, inntil illusjonen kollapset og jeg fant ut at matindustrien er gått ut på dato forlengst og benytter råvarer som er direkte skadelig for oss, inkludert kunstige søtningsstoffer, klor i vannet, smaksforsterkere og genmanipulert mat.
  5. Jeg pleide å elske medisiners fordeler – inntil jeg så gjennom illusjonen og fant ut at den farmasøytiske industrien ønsker oss helst syke via sine skadelige vaksiner og risikofylte medisiner med utallige bieffekter med prinsippet om at en god kunde er en syk kunde.
  6. Jeg pleide å elske Norges olje – inntil illusjonen falt og jeg så at ren, fri energi var blitt funnet opp utallige ganger gjennom det siste århundre, men oppfinnerne og ideene har bare resignert eller forsvunnet i dype arkivskuffer for aldri å bli tatt frem igjen, til fordel for den fossile industriens enorme lønnsomhet.
  7. Jeg pleide å elske skole og utdanning – inntil illusjonen braste og viste meg at det jeg hadde lært var vranglære som servert av en lystløgner. Menneskets historie og vitenskap er sterkt mangelfull og vitale deler av vår historie er utelatt eller manipulert.
  8. Jeg pleide å elske materialisme – inntil noe skjedde inni meg og endret min bevissthet så jeg kunne se gjennom illusjonen om at det å ha et stort hus, fet bil, vakker partner, svær tv og en godt betalt jobb faktisk var verdier som egentlig ikke betyr noe. Derfor sørget universet for at jeg smadret drømmebilen min jeg så hardt hadde manifestert. Det ga meg en oppvåkning så jeg kunne ta et valg om å følge den spirituelle veien eller den materialistiske veien.
  9. Jeg pleide å elske actionfilmer – inntil…, vent nå litt, det gjør jeg jo ennå, selv om jeg ikke setter pris på at voldsinnslagene stadig når nye høyder og aldersgrensene på filmer blir stadig lavere for hva som tolereres av overdreven vold og groteske scener.
  10. Jeg pleide å elske nyhetene – inntil jeg så gjennom illusjonen om at det som ble servert faktisk kunne være propaganda med en skjult agenda for å oppnå kabalens mange mål. NRK, TV2, VG, Dagbladet, Aftenposten og alle de andre avisene er eid av den ene og samme kabalen som også kontrollerer presidenter og regjeringer, Norge inkludert. Og derfor bestemte jeg meg for å starte nettstedet Nyhetsspeilet.no og fikk en rekke modige og dyktige forfattere med på laget.

Kjenner du selv at du har endret deg?

Jeg tror at om du hadde gått gjennom denne listen for 10 år siden så ville mange av dere fremdeles elsket alt på denne listen. I alle fall er det slik for meg.

Kosmiske sykluser og dens energier påvirker vår utvikling. Det er en del av en guddommelig plan. Vi som menneskehet går vekk fra den gamle verden med makt og grådighet, og over til en ny verden i kjærlighet, balanse og overflod for alle. Hele vårt solsystem er gått inn i en del av galaksen som har en høyere vibrasjon, det er mere lys, flere fotonpartikler, og dette påvirker vår utvikling og bevissthet.

Disse ytre faktorene endrer oss på innsiden. Vi går vekk fra å tenke i de gamle banene med maktstrukturer og hierarki. Alle systemer som er basert på dette vil sakte, men sikkert kollapse og forsvinne. Disse blir erstattet av en bevissthet hvor vi faktisk bryr oss om hverandre. Uansett hvor mye motstand du måtte ha mot dette så er du en del av det og vil havne der selv til slutt.

Frykt vs. kjærlighet

Alle følelser som eksisterer har sitt fundament i to primære følelser. Det kan illustreres med en skala som består av “frykt” i det ene ytterpunktet og ubetinget “kjærlighet” på den andre siden. Alle følelser ellers kan plasseres på skalaen mellom dette.

FearVsLove

Sjalusi er bare en form for frykt for å miste. Lidenskap er en form for kjærlighet til nuet. Essensen er at alle følelser er basert på ren frykt eller ubetinget kjærlighet i bunn.

Hvis du er sint over at din partner ikke kommer og setter seg ved frokostbordet så er det trolig fordi du egentlig elsker å ha han/henne ved deg. En frykt for å være alene, du savner nærhet og kjærlighet som så ofte slår ut som aggresjon og sinne til dine omgivelser.

Tenk over dine reaksjonsmønstre og se om du greier å se den bakenforliggende årsaken. Man får gjerne positiv respons med å være ærlig og si at du savner å ha partneren din ved siden av deg fremfor å rope ut en negativ bemerkning om det manglende nærværet til partneren din.

Men da må du selv forstå hvorfor du er sint – og endre din bevissthet og reaksjonsmønstre.

Frykt er kun en illusjon

Fare er reell, men frykt er bare en illusjon i ditt sinn. Frykt tilhører ikke nået. Frykt ligger alltid som et potensielt bilde i fremtiden. Det er bare å innse det, de fleste bekymringer slår aldri inn.

Når du går ute i mørket, er det for de fleste av oss aldri en reell fare som oppstår. Man havner ut med å skape en indre verden full av frykt selv om den eksterne verden er fredfull. Altså skaper vi en illusjon som vi piner oss selv med fordi våre tanker eksisterer i et skremmende bilde av fremtiden i stedet for å være tilstede i et fredelig her og nå.

Å leve i nuet betyr å koble vekk tankene fra fortidens anger og fremtidens bekymringer. Det innebærer å oppheve motstand – overgivelse – som resulterer i indre fred. I denne freden finnes stor glede. I gleden finner man kjærlighet. I kjernen av kjærligheten, hjertet i hjertet, finner du det guddommelige i deg – koblingen til kilden og alt liv.

Kjærlighet gir fred

Dine tanker kan være din verste fiende eller din beste venn. Den stemmen inni deg som sier hvor udugelig du er – eller hvor fantastisk du er – skaper hverdagen din. Denne stemmen skaper din selvtillit og hvor lykkelig øyeblikket er. Gi slipp på denne bøllen som forteller deg at du ikke er bra nok, du er bra nok, du er perfekt som du er. Når du innser dette så vil du føle deg langt bedre.

Vær takknemlig for din kropp. Den er en hellig del av Moder Jord. Elsk din sjel. Den er en evig del av kilden. Kombiner disse to i ekte glede, og Mesteren vil våkne.

Men ikke begrens deg bare til deg selv. Elsk alle. Hat bringer bare mer frykt til verden. Å elske alle bringer oss nærmere det å være ett. Mørket er her for å vise oss lyset. Elsk alle.

Dine følelser er portalen til manifestasjon. Det som umiddelbart følger en tanke er en følelse. Det du føler er det du får. Det er Universets lov. Hvis du ønsker lykke og glede inn i dette øyeblikket, som er alt som er, så vil du få det med å tenke positivt. Således vil du føle glede. Nyt nuets øyeblikk.

Det er forøvrig handlinger som skaper de store endringer. Selv om noen av dere ønsker seg tilbake til høyere vibrasjoner så har vi valgt å gå ned hit. Vi har en jobb å gjøre. Forankre ditt hjerte i 5. – 9. dimensjon, men husk å lev livet ditt fullt ut i 3. dimensjon, vår eksisterende virkelighet.

Ego vs. sjel

Vi mennesker består av et ego og en sjel. Egoet inneholder alle følelser som ikke kjennes godt, slik som hat, sjalusi, fornektelse, nervøsitet, angst, selvmedlidenhet osv. Altså de følelsene som gjør at kroppen knyter seg sammen og puster overfladisk. Sjelen inneholder de behagelige følelsene som fred, lykke, tilgivelse, toleranse, empati, takknemlighet. Altså de følelsene som får deg til å puste lett(ere).

Kjærlighet er den guddommelige inngripelsen av egoet. Det føles godt å motta en påminnelse av hvem du virkelig er.

egovssoul

Den mest storartede enveisbilletten er reisen til ditt indre hjerte som avslører din sjel. Ved ankomst vil du aldri ønske å gå tilbake. Sjelen er den du er. Egoet er karakteren du spiller i denne inkarnasjonen. Egoet er basert på karma og din sjelskontrakt, det du trenger/ønsker å lære i dette livet.

Reinkarnasjon er kanskje en av de mest viktige tingene å innse for å kunne forstå meningen med livet. At vi alle er, når alt kommer til alt, store mestere fra det hinsidige, som har valgt en karakter i et stort spill her nede på Moder Jord for å lære om ubetinget kjærlighet på vår vei tilbake til kilden.

Da får man en forståelse for at egoet er karakteren og sjelen deg selv. Om du ser på andre med dømmende øyne, tenk også over dette faktum. Det er lett å hate en person for noen den har gjort, men skill mellom person og handling. Elsk personen for den den er, men du trenger ikke å akseptere handlingen som ble gjort. Bak rollefiguren og dens iscenesatte handlinger er det alltid en sjel som består av enorme mengder kjærlighet.

Skill mellom din sjel og ditt ego. Fremfor å være en del av dramaet, så observer alt som kommer i din retning og søk etter visdommen i det som skjer – hva er det jeg skal lære av dette som skjer nå – så har du forbedret livskvaliteten din enormt. Du har våknet opp av “the Matrix”. Du har greid å se gjennom illusjonene og setter deg selv fri.

Håp endrer verden

Når fakta og logikk sier deg at du bør gi opp, så er håp det som bringer deg videre allikevel. Du trenger derimot ikke å vente på at noe positivt skal skje. Du kan starte endringene her og nå. Skap din virkelighet ved å samskape hvordan du ønsker å leve i fremtiden ved å bringe den til nuet. Med kjærlighet. Med glede. Med takknemmlighet.

Som våre brødre og søstre fra stjernene sier; Selamat Ja! Det betyr “vær i glede”. Du trenger ikke å bli som en spirituell guru for å endre verden. Først og fremst trenger du bare å endre dine tanker, som endrer dine følelser, som manifesterer din virkelighet.

Håp endrer verden. Jo flere mennesker som tenker positivt, desto mer positiv verden. Dine tanker er en essensiel del av helheten for planeten ved at du påvirker den kollektive, globale bevissheten.

Gi slipp på frykten du har inne i deg, se din rollefigur (ego) og innse at du er ren kjærlighet (sjelen) sendt hit til jorden for å lære alt om ubetinget kjærlighet. I denne virkeligheten gjøres det ved å oppleve mørket for bedre å kunne se lyset. For å ønske og se lyset når det er som mørkest.

Pust inn eksistensen som om hvert øyeblikk er en meditasjon. Alt er bra. Livet er et vakkert og spennende eventur uansett hvilken retning vinden blåser. Alt er nå, alt som er. Alt annet er en illusjon. Sett deg selv fri. Elsk livet. Lev i kjærlighet.

I sannhet er alt som skjer og alt som er, en del av kilden, det punktet vi alle kommer fra. Handle som om alt er hellig og se sjelen bak de du møter fremfor rollefiguren, så ser du at de er et annet deg. Så vil du forstå den guddommelige visdommen bak alt som skjer i vår eksistens.

Da vil du i sannhet elske alt allikevel.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

24 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
1 år siden

FRANK AUNE! – Jeg pleide å elske FRIHET! “15 MINUTES CITIES IN UK” kommer snart til Norge! Fy faen, for en SYK verden! Menneskekeskapt! SKAL VI GJØRE NOE ELLER BARE SITTE PÅ RÆVA OG DEBATTERE OG SE PÅ AT ELITEN FÅR GJENNOMFØRT SIN AGENDA?!? WHITE HATS? I HAVE MY DOUBSTS!!! https://www.bitchute.com/video/JLbJbpnoRDQq/
HVA ER E G E N T L I G DIN AGENDA, FRANK AUNE??? ER DU KJØPT OG BETALT?

Oppfordring til skribentene her: PÅ TIDE Å SKILLE KLINTEN FRA HVETEN?!? FOR SENT! BLA, BLA,BLA, BLA…! ASSOSIERER NÅ NYHETSSPEILET SOM ET POLITISK SPILL SOM I ANERKJENT POLITIKK ETTER MINST 10 ÅR SOM FØLGER!

“MEN ALDRI SÅ GALT AT DET IKKE ER GODT FOR NOE!”! PISSPREIK! MEN TAKKER FOR OPPVÅKNING I DENNE SAMMENHENG I ANL NEVNTE!

MISTET HELT RESPEKTEN FOR NYHETSSPEILET! KUN SVADAPREIK MED RELEVANTE FAKTA UTEN HANDLING! KUN PASSIV INFO UTEN HANDLING! HANDLING MÅ TIL NÅ (LES; I GÅR!), ELLERS GÅR ALT TIL HELVETE! ER DET IKKE SÅDAN POLITIKERE BEDRIVER? INGEN OPPFORDRING TIL UTBEDRING OG HANDLING? BARE TOMME ORD!

UENIG? KOM IGJEN! MOTBEVIS?

UTEN AT JEG GIDDER Å BRY MEG EN DØYT LENGER OM NYHETSSPEILET! DET FÅR ANDRE BRY SEG MED Å ARGUMENTERE HVIS VISDOM!

TAKK FOR GODT SNYTERI !!!

OG TIL SLUTT: “smurfen” – HVA ER DITT SYNSPUNKT PÅ DETTE? DU HAR VÆRT ET UNIKUM I MIN VERDEN! DU HAR GITT MEG MYE VISDOM OPP GJENNOM ÅRENE! TUSEN TAKK!

TAKK FOR MEG! AMATØRER!!!

NÅ ER JEG FORBANNA! HVIS DET FANTES ET ORD PÅ DENNE JORD SOM VAR STYGGERE ENNE ALLE ANDRE ORD PÅ JORD, VILLE JEG BRUKT DET TIL Å BESKRIVE… JA, “DU” VET!!!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ken
1 år siden

Veldig enig med Frank her. Grov vold er kraftig undervurdert som et konflikt løsende verktøy… Kommer et barn bort til deg og sier noe stygt ja så hent en hagle og skyt barnet og alle de andre barna i barnehagen og proff så er problemet løst. 

SMART byer er som navnet sier. super smart. Du får ikke forlate byene, men du får 15 min i luftegården hver eneste dag. ( Så sant ikke alle sensorene fanger opp negativ anti statlige ytringer ) Da vil du så klart bli nektet tilgang til deilige edderkopper, maur og larver samt lab dyrket kjøtt og menneskekjøtt. Klaus vil ha 1 barns politikk for hvite så har du flere enn 1 barn så kast de andre i en kjøttkvern og lag fin lapskaus av dem, resirkulering er miljøvennlig.

Eller du kan gjøre slik som Angelina Jolie, Kanye West, Britney Spears og mange andre avslører her. ( Skal ikke si hva de avslører siden det vil ta natte søvnen fra folk.)

https://newspunch.com/angelina-jolie-i-was-in-the-illuminati-im-going-to-tell-you-everything-shocking-expose/

Sånn seriøst så tror jeg Frank ville provosere frem en slik reaksjon uten at jeg aner hva han tenker, det må han nesten fortelle selv.

Dette er en 10 år gammel artikkel så ikke sikkert han mener det samme i dag.

Du har alltid vært usedvanlige oppegående og i toppsjiktet av de som kommenterer her angående kunnskap så jeg elsker å lese kommentarene dine.

Vi har en policy her om at forfatterne/journalistene ikke skal gå til kraftige angrep på hverandres artikler etter mye bråk for en del år siden. Noen tror på Jesus, andre på Aliens og andre igjen ingenting. Om man angriper hverandres oppfatninger så er man nyttige idioter for makteliten.

Helt siden dag 1 så har satanistenes mektigste våpen for å ødelegge og kontrollere menneskeheten vært splitt og hersk, feite mot tynne, sorte mot hvite, folk med briller mot de uten briller, rødt mot blått, høyre mot venstre. røykere mot ikke røykere. drankere mot avholdsfolk, samer mot søringer, rike mot fattige osv osv osv …. Nesten alt man ser i media er for å sette folk opp mot hverandre.
Slår en sort eller brun deg så får de et non non, er det motsatt så får du 100 år i buret.

Alt er motsatt av hva det gir seg ut for å være. som Morgan Freeman sa. Det er de som snakker om rasisme som skaper rasisme og det er nøyaktig det som er hensikten til satanistene.

De gode og snille er de som ligger på sofaen og ikke protesterer mot kriger og faenskap og de som ikke liker barnemordere er onde anti statlige krefter.

Kort sagt så er alt snudd på hodet, opp er ned og ned er opp, bak er frem og frem er bak.

Hvordan vet du at du er hjernevasket/under MK ? Det er lett å finne ut av.

Bare antall barn og kvinner myndighetene myrdet i Irak er nok til å fylle hele Oslofjorden med barnelik. Men omtaler du de på stortinget som barnemordere så blir folk nesten hvite i ansiktet over hvordan i all verden man kan kalle dem barnemordere og super psykopater, andre bli rasende over at man omtaler dem på den måten.

Dreper eller skader man 1 barn derimot så klikker folk over at det er mulig å bli så skinnsykt ondskapsfulle og da er man en jævla super psykopat og monster. Dreper man noen millioner barn så får man fredspris slik som George Marshall for sine ord: Vi må nekte å godta Japans kapitulasjon før vi har fått testet bomben på ekte mennesker.

Det er bare 1 av krigen til demonene fra helvete på Tinget som jeg kaller dem. De er ikke mennesker. Slipper bomber på sykehus og barneskoler i Libya mens de flirer og ler eller som StoltenSatan sa: Dette var gøy, dette vil jeg gjøre en gang til og ikke minst er det veldig fin trening for Norske piloter og ikke minst en fin søknad til jobben som leder for Satans Army, NATO.

Så noe positivt : Verden er i endring, noe skjer. Husker da jeg var liten så elsket jeg action filmer og grøssere, med tiden så ble grøssere motbydelige og så voldsfilmer, jeg skruer av tvert om jeg ser vold på tv eller i film nå.
Jeg klarer ikke se, høre, lese noe som helst fra makthaverne og mediene deres. jeg spyr tvert av alle løgnene, konspirasjonsteoriene, propagandaen, manipuleringen, den partiske fremstillingen og ikke minst av det dem IKKE skriver.

Samme hører jeg andre rundt meg sier også … Alle jeg snakker med sier at de klarer ikke å se på “nyheter” lenger på all ondskapen eller voldsfilmer.

Bare ikke ha noe med jævlene å gjøre, snu ryggen til dem og vis dem fingen og le av dem. da faller ondskapens imperium sammen som et korthus.

Tiden går også ekstremt mye fortere nå enn bare for en del år siden. De opplyste som evner å se gjennom illusjonen av løgner på høyere frekvenser går mot bedre tider, men noen bumber i veien er det nok før vi er fremme. Ondskap har alltid en tendens til å utslette seg selv med ondskap.

Vi lever i noen merkelige tider.

rjrjjtjeteejt.jpg
Bente
Bente
Anonym
1 år siden

Veeldig Godt skreve og eg kjenner meg soo igjen i mykje av det som du skriver Frank Aune :-)

r-hjallstad
r-hjallstad
Abonnent
9 år siden

opplyst egoisme er et vakkert begrep

r-hjallstad
r-hjallstad
Abonnent
9 år siden

Det er bedre å leve på et selvbedrag som består av kjærlighet og troen på at man kan løsrive seg fra sitt ego, enn å innse at egoismen ligger til grunn for alt vi mennesker alltid har gjort og tenkt. Det er bedre å la seg blende av sitt indre lys enn å innse at man har lukket øynene.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  r-hjallstad
9 år siden

Eller la oss alle bli opplyste egoister, som ser helheten.

Radiukalis45
Radiukalis45
Anonym
9 år siden

Vi ser jo i dagens media hva som foregår. Vill paranoia om en angivelig trussel som realistisk sett ikke er der. Konkrete spørsmål til PST avler ingen svar.

En stor øvelse. Med formål å spre frykt, og med formål å skape et konfliktklima. Les om hvordan nazistene kreerte Reichstag-brannen for å legge skylden på jødene, og senke folkets eventuelle motstand mot totalitære utviklinger i lovverket der for eksempel Gestapo behøvde å kunne gå inn i jøders og andres hus for å arrestere dem eller hente eiendeler.

Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden

Det har vel noe med internetgenerasjonen å gjøre vil jeg tro. Det var nok enkelte i den yngre generasjonen som vekket opp meg bortsett fra Ertresvåg.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
10 år siden

Pent, Frank. Det er voksent å innse at det man tenkte, gjorde og dyrket var feil. Da er det “bare” å gjøre, tenke og snakke annerledes – walk the talk. Det er som regel vanskeligere, men vi alle må begynne et sted for å snu det hele.

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Balle Clorin
10 år siden

Vedr. Balle C’s kommentar om at Det er voksent å innse at det man tenkte, gjorde og dyrket var feil.

En av dem som har snudd seg rundt og gjort noe etter å ha blitt klar over sin uvitenhet på viktige områder i godt voksen alder er Forfatteren av MAKTEN BAK MAKTEN, Per-Aslak Ertresvåg. Han var en oppegående pressemann som ikke hadde luktet lunta om den skjulte makten før han var blitt pensjonist:

”Per-Aslak Ertresvåg er ålesunder og ble født 9 år før krigen kom til Norge. Han gikk ut av Journalist-Akademiet i 1953 og har omkring 50 års erfaring som skrivende pressemann. Han vakte oppsikt da han i en alder av over 70 år utga boka ”Makten bak makten”, som omhandler verdens skjulte maktstrukturer.

Ertresvåg sa det slik:
“Før dette ante jeg ikke noe om strukturen som er på høyere nivå enn regjeringsnivå, og menneskene som har fått fingrene borti stadig flere kaker.”
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/ertresvag-intervjuet-som-norske-aviser-ikke-ville-trykke/

Nå som informasjonen om DEN SKJULTE MAKTENS NEGATIVE INNFLYTELSE foreligger, ikke minst i Ertresvågs bøker og artikler her på Speilet, skjønner jeg ikke helt at det ikke er flere i Ertresvågs generasjon, de på 65 år og oppover, som skaffer seg litt innsikt og går ut i samfunnet og sier at SÅNN KAN VI IKKE HA DET! På denne måten kan de bidra til et bedre samfunn for barnebarna sine, og kanskje også bidra til å forebygge at de selv skulle bli syke og dø før tiden –

Jeg skulle ønske at det ble forsket på dette temaet. Det kan virke som at DE ELDRE i dagens Norge, de som skulle være de klokeste og mest kunnskapsrike og klippefestet som står frem som garantister for at viktige verdier i samfunnet blir bevart, kanskje er de mest hjernevaskede og feilinformerte pga deres mangeårige ukritiske tillit til sensurerte og NWO-striglede mase-media.

De fleste tenåringer har nok hørt om ILLUMINATI og vet at det skjuler seg noe mer bak pyramide-logoen deres… Hvordan står det til med innsiktene hos de som burde ha vært norges klokeste og best informerte, den eldre garde?

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Jeg tror ikke vi skal ha store forhåpninger til den eldre eller yngre garde med unntak av noen få pionerer. De fleste befinner seg i en hypnotisk tilstand av frykt og kontroll, og har mistet synet av fred og frihet.
Mark Passio har dykket nokså dypt i dette tema…
“What On Earth Is Happening is a culmination of many years of extensive research and investigation into the nature of our shared reality. It is a journey of self-exploration, examining human Consciousness and the way it relates to the universal problems which we currently face as a species.”

Noe varierende kvalitet på bilde.

Terje Wulfsberg
Forfatter
10 år siden

Her kan det kanskje passe med et lite innlegg om våre som regel ulogiske begjær. Det ser ut til at alle synsinntrykk som fremkaller en følelse av velbehag har den virkning at det samtidig vekker begjæret – lyst på/lyst til å anskaffe seg bil, båt, MC, sydentur, sko, klær, eller hva det måtte være. Så går man å tenker på dette, snakker med andre som har denne tingen, blar i kataloger etc, og dyrker frem og forsterker denne lysten helt til en føler at en bare må ha noe en logisk sett egentlig ikke har bruk for… Er det ikke denne litt crazye mekanismen all reklame utnytter?

loys doy
loys doy
Anonym
10 år siden

Herlig bil! Mustang cobra? Elsker amerikanske muskelbiler! Synd norske myndigheter skal ha en million kroner av deg hvis du vil ha en slik bil. Those pigs! Som om Nissan leaf er maaten aa redde planeten paa…

Rabalder
Rabalder
Abonnent
10 år siden

Tror ikke at statslederene blir så mye tryggere med alle dette sikkerhetshysteriet. De fleste statsledere som har blitt myrdet har nokk blitt tatt av sine egne på kurrumpert vis. Da hjelper ikke om man bruker milliarder på sikkerhet. Det blir som med krig mot terror. Først skaper man terror, så gjør man business på krig mot terror. Business as usual.

BraNok
BraNok
Abonnent
10 år siden

Det var så presist servert at jeg egentlig ikke har noe å tilføye! ;O)
Men det er også fryktelig mye å sette seg inn i; kosmiske hendelser, kvante- fysikk, fotoner, dimensjoner, tro og historiske knuter,- og stresshåndtering innimellom.
Ordet fraktal f.eks er ganske kaudervelsk for et praktisk anlagt menneske. Hva iallverden er det egentlig fornoe? Så ble jeg sittende å se på barn som leker, fantasilek. DER var det!
Leken bare utvidet seg i bobler og lommer, utover og videre inn i fantasien,- ingen bestemte, det bare skjedde slik en sildestim beveger seg. Ingen ble kritisert eller utelukket,- leken, fantasien og individene var ett i bevegelse.
Nydelig øyeblikk for min del. Og ungene hadde det iallefall gøy.
Dimensjoner er også et ganske infamt ord om man ikke setter seg ned og leser Hawking m.m. Og etterpå må det fordøyes.
Av og til opplever man saker og ting som hører til et sted mellom himmel og jord, el en dimensjon der imellom.
Noen kaller det å ha evner, andre lurer på om de hallusinerer eller beg. å bli ustabile. I disse dager kan mangt rart skje… ^^
Vi vet å gjøre det innvikla. Det skjer og det er bare å holde godt fast i kosten.
Sålenge det oppleves er det.
Og raskere og raskere går det i svingene. God tur! :O)

Mona Andersson
Forfatter
10 år siden

Takk, Frank, kan ikke være mer enig.
Det din artikkel gir meg er ønsket om sann identitet.

På Alternativmessen nylig satt jeg på tredje benk og hørte apasjeindianeren Silverbird fremføre Mother Earth.

Du verden , så mektig.
Det handlet om identitet.
En liten indianer løftet meg opp og sikkert fler enn meg.
Reuben Silverbird kalte seg ikke amerikaner, men Apasje.

Jeg kaller meg ikke lenger Nordmann.
Det gjør etterhvert alle folkesslagsom har slått seg ned her.
“Jeg er norsk”.
La de kalle seg det.
Bryr meg ikke.
Jeg er ikke en del av dem.
Jeg er ikke en del av det offisielle Norge med U-hjelp til Afrika og soldater til Afghanistan.

Nei, jeg er kjøtt og blod av Odinfolket og av Elfolket før dem.
Jeg er en Goter.
Min grunnidentitet og kilde er Fruktbarhetskult.
Jeg orker ikke mer kapitalistisk søppel.
Søppel i mat, i drikke, i huet.

Det å elske, det sanne, det enkle, er borte i det offentlige rom.
Stemt ut i Nytt på Nytt.
I det offentlige rom dominerer nærradio – og TV-søppel og de giftige sukkerdrikker som gir pH 3 i kroppen og kreft finnes i mengder.

Min gymnasoppgave til artium het:
Hvem eier luftens renhet og glitteret i vannet?
Indianerhøvdingen Seathl i Duwamish-stammen i staten Washington skrev et brev til president Pierce i 1865 etter at denne hadde vedtatt å kjøpe opp stammens landområder. Og fjerne hans folk.
Mitt folk er snart i mindretall i Norge.

Jeg lytter til Reuben Silverbird CD og Mother Earth

Både han og jeg tilhører to små urfolk.
Vi har hver vår identitet.
Vi har samme frekvens.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Mona Andersson
10 år siden

It’s a man’s world!

Hei Mona.
Jeg tenkte å skrive i går, men Fleksnes med ryggesketsjen kom på NRK. Så jeg tenkte. Jeg er litt motstrøms her og ønsker ingen debatt, men å komme med en oppfordring. Jeg vil bare nevne at noen ganger må man være sint, kald, stolt sjalu… Noen ganger skal man ikke vise sympati, forståelse, ha toleranse, være glad. Det er vel kanskje heller ingen uenig i. Man ønsker seg kanskje en partner t. eks som er inne i en soulboble, det blir for kjedelig. Egoboblen kan derfor inneholde ting fra sjelen. Det viktige er at det ligger en tanke bak, at det ikke er en spontan reaksjon. Slik sett er dette en utsøkt artikkel om man ønsker selvutvikling, men man må ikke havne i en boble.

Jeg begynte med It’s a man’s world. Det var det jeg tenkte da jeg så den danske statsministeren sammen med Cameron og Obama. Media stilte spørsmål ved hvordan hun hadde fått den prominente plassen blant verdens to mektigste menn. Konklusjonen lå i beskrivelsen av henne som en flørtende blondine som vet å utnytte sin sexaappeal. De mente vel Slut? Verdens First Lady så noe ukomfortabel ut. Lenger opp kommer ikke damer i deres frigjorte verden, tenkte jeg. Slanger…

Jeg ser budskapet i Lily Allens “Hard out here”. Hun setter foten ned for slangene og har funnet sin grunnidentitet. Modig og tøff.
Skulle ønske kvinner satt foten ned og får slutt på dette. Det eneste man kan frykte er å bli inkarnert her på nytt, uten å ha ryddet opp først. En sjelelig egoisme.

Jeg tror vi er i ferd med å gå inn i kvinnens og familiens tidsalder :-)
Jeg vil at dere skal ta et oppgjør med de kvinnefiendtlige religionene og makthaverne. Det vil kanskje gjøre vondt for meg, men grunnidentiteten min ønsker en slik verden, jeg ønsker å jobbe, jeg kjenner på den indianeren. Jeg må ha utfordringer.

Det stod to trær i Edens hage. Det ene kan man kalle Eva og det andre Adam. Mannen var satt til å dyrke og stelle i hagen. Han skulle ikke spise av kunnskapenstre(Eva). Se gjerne Desert Flower – filmen. Det sies at Eva ble fristet av slangen i treet, mannen klarte ikke å kontrollere slangen. Dermed var rabalderet i gang. Øynene åpnes, Eva får oppleve fødselsmerter, de blir til guder, for de har skapt liv. De får kunnskap om godt og ondt. De innser hva de har gjort, de innser at de er nakne og kler på seg for å skjule skammen.
De skylder på hverandre eller slangen da. Religionene skylder på kvinnen, hun blir demonisert gjennom historien. Underlivsreligion. Kirken blir til horen, et ormebol inn i det aller helligste. Fallis blir reist for å vise dominans.
Kvinnens underliv blir til djevelen med horn.

Så min oppfordring til dere kvinner blir å stenge igjen inngangen til det aller helligste og steng igjen kranen til livets vann. Det er dere som er sterk nok til å bære på livet, vi er satt til å slåss med slangen og stelle i hagen. :-) Se på oss menn som slanger, la oss bevise at vi duger. Dere får garantert alt dere vil ha, vi vil danse for dere. Vi trenger en utfordring. Jeg pleide å elske Amerika, Grease var Amerika. Ut med Sandra Dee, inn med Sandy, dessverre omtalt som Slut, men hun fikk machogutta til å danse. Jeg håper Amerika reiser seg igjen. Den kronen på statuen minner mer om en tornekrans, kanskje hun trenger hjelp? Til oss gutta…Lets go to work! Greased lightning :-)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Thunder
10 år siden

Jeg skal skrive for å dele kunnskap, det er ikke min grunnidentitet. Jeg er redneck, jeg står med hodet ned i jorda. En dag vendte jeg ansiktet opp og så meg rundt og lurte på hva som skjedde. Jeg ser opp mot sola og ber om svar.
Jeg har ikke hatt et veldig personlig forhold til Gud, men nå begynner Gud å “snakke” til meg. Jeg føler plikt til å dele mine erfaringer, men er usikker om det virkelig kommer fra Gud. Jeg holder igjen, men noe er jeg veldig sikker på. Jeg innser at jeg er en brikke i et spill. Et spill jeg raskt ønsker å komme meg ut av. Jeg er ikke interessert, jeg har min drøm og min grunnidentitet å følge. Jeg er ikke verdig Gud, jeg har ikke peiling på det åndelige. Men Gud sier at jeg skal leve livet mitt, for jeg kan ikke gjøre feil. Jeg protesterer, jeg gjør feil hver dag og man skulle tro jeg ville bli dømt hardt for utallige synder.

Jeg føler at jeg endelig kan hoppe av spillet og starte på min egen drøm. Men det føles som å vært en liten brikke på et illuminati chessboard. Jeg har blitt opplyst, skritt for skritt. Jeg,en ubetydelig bonde står klar til å hoppe av spillet som jeg bare ønsket å tape, for jeg tenkte det var eneste mulighet til å vinne. Klore seg fast til drømmen og komme seg gjennom spillets helvete. Jeg ser for meg Gud, Faderen i kamp mot djevelen. En kamp som går i remis i det uendelige. Jeg takker for at min verden er blitt snudd på hodet gjennom åndelige åpenbaringer, dessverre til ingen nytte, for man må liksom gå samme vei om man skal forstå. Jeg hater sjakk, flere år i kamp mot min største svakhet, mangel på tålmodighet. I det jeg trekker meg ut, tenker jeg på Magnus Carlsens bonde som endrer spillet med bonden som får inn dronningen. Jeg innser at jeg allikevel kan bidra med noe. Det var også pakten jeg hadde med Gud. Om jeg kom meg ut av spillet og fikk kunnskap og makt, ville jeg gi den til morsenergien. Jeg takker Faderen for å ha dratt meg igjennom helvete, men savner Moderen.

Hva skjedde med Moderen i religionene? De sier den store Babylon har falt, horen med djevler og demoner. Det betyr bare at hun en gang var ren, men djevler og demoner fikk henne til å falle. Da må man hjelpe kvinnen på beina og jage djevler og dritt ut av henne. Jeg snakker da om den moderlige energien og ikke nødvendigvis Babylon eller symboler og skikkelser. Husk Jesus og hans Maria Magdalena som også ble fremstilt som den store horen. Det er rapture å jage prestedjevler ut av hans kirke. Man blir ikke hore om man blir voldtatt i det uendelige.

Faderen vinner ikke spillet uten Moderen. Faderen holder Moderen høyest. De er to energier i ett. Det er som det uendelige 8-tallet, det er infinity.
Jeg avslutter med det siste budskapet som jeg kan dele og det siste jeg har mottatt. Det fjerde budet – du skal hedre din Mor og Far. Det er det jeg har gjort. Dette er en jomfrufødsel, Moderen er på vei tilbake, men trenger vår hjelp. Det finnes gode og onde beist. Et beist er en bevegelse eller organisasjon av mennesker. Frimurere, NATO, FN, prestestyrer, nasjoner kan være onde beist, men de kan temmes. Gode beist kan skapes og Moder-energien vil skape et slikt beist. Menneskers grunnidentitet er ikke forenlig med verdensmakt, krig og hiarki. Da har en demonisk bevissthet tatt over.
Dette er fra Gud. Jeg er bare en bonde som er blitt satt fri. Takk for meg!

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Thunder
10 år siden

Noen tips på veien…
Mother God Father Earth (Jung)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Thunder
10 år siden

Hei Uffda
Jeg tenkte faktisk på deg etter å ha skrevet kommentarene. Jeg tror vi ser mye av det samme og lurte på om du ville svare. Meditasjonen ser vi kanskje litt ulikt på? Hva meditasjon er…Jeg husker jo våre diskusjoner.
For meg er meditasjon mest å være til stede under dagens gjøremål. Jeg mediterer nå når jeg skriver til deg og når jeg til eks er på butikken eller den travleste tiden på jobb.

Det er slik jeg komuniserer med Gud. Det er en liten Askeladden-experience.
Rollespill som da jeg mediterte på Adam og Eva mens jeg jobbet på et hus og kvinnen plutselig ropte på meg ved fruktreet. Jeg kjente bare hengivenhet for at hun hadde spurt. Det var unormalt. Du gir meg et godt eksempel på dette. For et par uker siden kom et barn og ga meg furukongler og det er noe i disse situasjonene som får meg til å stoppe og tenke. Barnet kan opptre voksen og veldig spesiell. Det var en rar gave lissom. Disse skal du få av meg i gave. Jeg tenkte på dette straks jeg så videoen. Så Gud snakker til meg igjennom et lite barn og Uffda. Jeg ser dette hele tiden, Gud snakker igjennom Ateister og darwinister og jeg ler. Gud er i timingen. Når man ser etter dette kan man oppleve at solen bryter igjennom samtidig som du løfter hånden, det er rett og slett magisk.

Persepsjonen er cluet og den forandrer seg med tiden. Når jeg skrev kommentaren om at jeg elsket Amerika, så jeg gudinnen gå til grunne. Jeg er så lei av den kulturen at jeg tenkte ærlig talt fuck em, like etter skrev jeg kanskje de trenger hjelp. Da kom den feminime energien og alt var snudd på hodet. For meg var det samtidig en åpenbaring at horen jeg hadde lest om tusen ganger plutselig ble til et uskyldig offer og en kraft som kjempet mot djevler og demoner. Som kalte henne hore og prøvde å knekke henne.
Hun ble til en Jesus. Obama og Cameron til barn og ikke slanger.

Jeg så Fleksnes i krangel i episoden om rygging. Jeg uffet meg litt for jeg hadde sett den så mange ganger, men da Modern spurte om hva verdensrekorden lo jeg høyt. Jeg har ikke fått med meg den før. Det er den energien jeg elsker, den har fått meg ned på knær frivillig. Og den gjør meg stadig flau, hehe!

Jeg tar alltid med meg Uffdas kommentarer, de kan komme til nytte. Mediter på veien Uffda, mange ser 333, 111, 888 osv. Det er bare starten er det andre ting man kan observere? Tips tilbake der. Iflg Jung kan vi også være som antenner og starte en skikkelig dominoeffekt.
Om jeg var på et tidligere trinn ville jeg kanskje tatt konglen for et tegn på at jeg skulle dø, hehe! Om noen gir meg et djeveltegn eller en okse stanger, møter jeg kanskje snart djevelen, men nå er det en situasjon som oppstår hvor jeg må kontrollere beistet inne i meg og ikke i andre. Helvete over alle er i en tilstand hvor Gud ikke eksisterer og frykten har kommet snikende. Man lever bare en gang, hører man og man må karre til seg det man kan. Vi får vel bare jage på videre.
Godt Nyttår!!!!!

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Thunder
10 år siden

Det du skriver her harmonerer godt med egen erfaring og praksis. Selv mediterer jeg nå ikke etter noen teknikk eller metode, men søker å være i sentrering mer eller mindre kontinuerlig.
Barnet som gir deg furukongler gir meg en ledetråd for hva jeg kan bidra med – takk for den.
Dr. Pillai’s — 3rd Eye Healing & Energizing Meditation (Midbrain Activation)
http://www.youtube.com/watch?v=8Ctd7YRpI90

Midbrain Miracle Method Part 1 of 4 – Dr. Pillai & Scientists Reveal Science of the MidBrain

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Thunder
10 år siden

Man må vel også ta med drømmer i denne sammenhengen. I natt drømte jeg om en hvit hest, den største hesten jeg noen gan har sett. Den har vel også tilknytning til pineal. Som leder til Edens hage eller Guds hage, Paradis.

Jeg har lest litt om Hermonfjellet i det siste. Det var her de falne englene kom ned fra. Det var også her Jesus tok med seg sine disipler…creepy! Det var på denne plassen baal ble dyrket og kabbalistene har sitt hellige sted. Det ville ikke forundre meg om dette også var Horeb/Sinai. Det er dette fjellet Israel og Syria kriger om. Alle ønsket å bygge sine templer her, jøder, arabere, romere. Det var her Guds sønner kom ned fra. Kabbalistenes far og sønn ligger gravlagt her. Gravlagt på den 33 dagen etter passover. Jesus ble 33.
I dalen nedenfor finner vi stedet Jesus ble døpt av Johannes. Der lå også kabbalistenes Johannestre, sukkererter. Jeg leser forresten at slike erter ble brukt til å veie gull og edelstener i karat. Her er også porten til hevete og grotten.

Jeg prøver å forstå Jesus. Jeg forholder meg til det han sa og ikke den som er fremstilt av romere. Jesus tillater ikke meg eller noen andre å kalle han for messias eller kristus. Det skulle ikke bygges noe hus i hans navn. Peter som i følge Jesus hadde djevelen til far, ville bygge kirken på denne steinen.
Jesus kaller seg selv son of man – Peter kaller han son of God.
Jesus ord er hele veien i strid med romersk praksis. Hvorfor ser ikke millioner av kristne det samme? Jesus som jeg kjenner han ville aldri tillate slik idoldyrking og ran av fattige. Det er det indre riket han snakket om som du Uffda og mange, mange andre også har forstått. Hvis man leter etter Jesus som en av oss finner man det og hvis man leter etter Jesus-jeg er Guds eneste sønn og messias finner man det. Det er ikke bra å komme ned fra det fjellet og kalle seg selv Guds sønn og messias.

Uansett trenger vi dualiteten for å utvikle oss og være unike. Følelser og opplevelsere på godt og ondt gjør oss til de vi er. Om vi har forskjellige roller, noen ganger ond og noen ganger god, Så vil jeg si at ondskapen har gjort en helvetes bra jobb for oss denne gangen, hehe! Helt ærlig tror jeg på at vi kan få oppleve gode tider, alle sammen. Ingen av oss er egentlig onde, det er bare et spill, det tror ihvertfall jeg.

Uffda, har du noen tanker rundt det fjellet og helliglandet?

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Thunder
10 år siden

Interessant, og mye jeg ikke kan gi noe godt svar på. De falne engler kom ned av Hermon symbolsk pga av sin misbrukt av Kjærlighet, Visdom og Makt. Jesus som mestret disse egenskaper kunne trygt lede disiplene til dette indre hellige hemmelige sted hvor de kunne møtes seg selv og andre i en høyere dimensjon.
Jesus var en Nasarer dvs en som mediterte.

Moses kom ikke inn i det hellige land – ikke fordi han var for gammel, men fordi han slo (symbolsk) med stokken 2 ganger på steinen. Dvs han greide ikke å gi slipp på ego og måtte legge til noe for egen rekning, Det var nok til å stengte han ute fra det hellige land / Israel. Derfor er det like greit å avstå fra all verdens meditasjonsteknikker, men stole på energien og prosessen.

Håper disse leksjoner fra en som har det Christ mind vil gi løft videre…
Rev The Sea Called Crystal

The Rich Own The Tomb

« Forrige artikkel

Begivenheten og Generalen

Neste artikkel »

Martin Luther – 500 år etter

24
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x