/

Neste steg: Klima-lockdown – Si farvel til din frihet

1.8K visninger
1 minutt lesetid
30

Om du ikke allerede har hørt om det, så er det bare å bli vant med begrepet “15-minute city” og fremtidige klimanedstengninger. Du må bare ofre din frihet for “klimakrisen”.

Flere byer i England er i ferd med å innføre begrensninger på hvor langt du kan reise, hvor ofte du kan reise og hva du kan spise via begrepet 15-minute city. Følger du ikke reguleringene fra myndighetene så vil du bli bøtlagt. Et fantastisk nytt steg i den syke planen til de kriminelle milliardærene som kontrollerer politikere verden over inkludert stortinget i Norge.

Alt basert på ren løgn om en ikke-eksisterende klimakrise. Reuters prøver å debunke nyheten Climate Lockdown ‘trial’ to Begin in 2024 i det de kaller en “faktasjekk”-artikkel som pent prøver å vri om på sannheten og bagatellisere den.

Definisjon på globalistenes faktasjekkere: En nettside som forteller deg hva du skal tenke.

Her på Nyhetsspeilet har vi faktasjekket nyheter siden 2009. Forskjellen på dette magasinet og de fleste andre faktasjekkere er at Nyhetsspeilet ikke prøver å skjule sannheten, men gransker virkelige forhold for å avsløre den.

Oppdatert: Originalt nyhetsinnslag fra Sky News er blitt sensurert

Journalisten Rowan Dean fra Sky News Australia i nyhetsinnslaget ovenfor (red.kommentar: YouTube har sensurert videoen, vi har erstattet den med en annen variant fra Redacted i stedet) har derimot et motsatt syn på saken i forhold til Reuters og andre faktasjekkere som til syvende og sist er kontrollert av de samme kriminelle milliardærene.

Oppdatert 2: Her er det originale videoinnslaget av Rowan Dean

“Jeg fant, jeg fant”. Her er det originale innslaget på Sky News i et vindu i denne videoen:

Det er verdt å merke seg at disse kriminelle globalistene kun kan fortsette sin agenda så lenge mange nok mennesker fortsetter å tro på deres illusjoner. Så snart vi snur ryggen til de så mister de makten.

Redacted: WEF klima-lockdown har allerede startet

Se også Uavhengig klimaforsker: Det finnes ingen klimakrise – kun en politisk agenda.

Oxfordshire Climate Lockdown

Mer informasjon om Oxfordshire Climate Lockdown:

Kilde

Sky News Australia – Nyhetsinnslaget fra desember 2022, er blitt sensurert av YouTube: www.youtube.com/watch?v=rUUWMK9FBko

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

30 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Teodor
Teodor
Anonym
1 år siden

Feil, feil og feil. Les denne: https://www.oxfordmail.co.uk/news/23177152.oxfordshire-oxford-council-abused-traffic-filters/

Dette er rett og slett om å redusere trafikk på noen veier. Samme system som i Roma, hvor dette har vært brukt i mange år. Du får bot hvis du bruker en vei gjennom bestemte områder uten tillatelse, fordi veien reserveres for de som ikke har andre muligheter. Alle andre kan kjøre hvor de vil, men må bruke en annen vei – som det står i artikkelen “You may freely drive wherever you like without being fined, but MAY have to use an indirecte route (e,g, a ring road) at certain times a day”.

Så kan man krangle om det er rett å gjøre det slik. Men det er ikke og har aldri vær snakk om å sperre folk inne. Interessant hva enkelte klarer å lese ut av en enkelt artikkel. Det tok meg 2 min. å finne dette.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

https://reclaimthenet.org/eu-test-biometric-payments-from-digital-wallets/
DnB, Elkjøp og norske digitale løsninger? Hva blir straffen om man ikke gjør som overklassen sier? Følger man India? Eller CCP?
https://reclaimthenet.org/india-digital-id-account-link/
Man forstår hvorfor Trump lokker tusener til å skaffe seg digital lommebok med Trump Superidiot-kortene. Made in China?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

comment image

Nå kan du støtte “gender equality” for transer ved å handle på Elkjøp

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Er du sikker på at det ikke er equity? Det er det som er mest Woke. Det betyr at minoriteter som har vært utsatt for urettferdig behandling tidligere skal kompenseres. Slik at det betyr motsatt av equality. Vi skal ikke behandles likt. Derfor er det at de som styrer i dag og har familie som hadde slaver tidligere, vil kalle oss andre for white supremacy. Fordi de behandlet oss bedre enn de andre slavene. Så nå må det kompenseres ved at mørke slaver får stipend til college og utdanning. Siden vi har forfedre som ikke var direkte slaver så må vi klare oss uten. Det er woke equity. 
og siden myndighetene har gjort en dårlig jobb for å ta vare på minoriteter og slike varianter av seksuell legning og identitet, så må oss andre bli trampet ned på. Om kirker, militære og institusjoner har gjort det vanskelig for slike mennesker, så må det kompenseres. Selv om vi ikke har skyld i noe. Eller om vi aldri har hatt fordeler. Den virkelige white supremacy og overklasse skal få skylden over på vanlig folk. De mener at det er oss som har holdt slaver og tråkket ned på minoriteter. Det er oss som har kriget og tjent oss rike på blodpenger. Overklassen har bare vært snille og har beskyttet de svake, mener de. Det er ikke Davos-gjengen og milliardærene som er overklassen. Det er vanlig folk som sliter ned strømregning og avgifter. Overklassen de peker på er altså majoriteten. For oss i Europa og USA betyr det hvite og også kristne. Ihvertfall i USA. Det er urettferdig at slaveeiere og kriger har brakt minoriteter inn i landet, så vanlige folk må få svi for det. Det er helt snudd på hodet. 

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

“Gender Inequality”

https://intelligence.weforum.org/topics/a1Gb00000015Hi2EAE

ESG er fra WEF. ESG er nå plutselig blitt hva alle politikere og bedrifter promoterer over alt i verden …

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden

Larry Fink, Board member of Klaus Schwab’s World Economic Forum, is joined by the EU whose President of the EU Commission, the notoriously corrupt Ursula von der Leyen left the WEF Board in 2019 to become EU Commission head. Her first major act in Brussels was to push through the EU Zero Carbon Fit for 55 agenda. [=  ESG]

https://www.globalresearch.ca/how-blackrock-larry-fink-created-global-energy-crisis/5799286

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Her er hvorfor og hvordan 15 minutter-by, ESG og Woke kan fungere. Når alle de store og viktige selskapene har investert så vil de ha avkastning på det. De vil selvfølgelig sikre sine posisjoner i fremtiden. Så de som står for all forurensningen skal sette de uskyldige i klima-fengsel. Tyranner er utspekulerte. Jeg lurer på hvor mye disse forurenser i krigene de deltar i og pusher? Det er her verstingene finnes og de er ute etter å skylde på deg. Hvor mange privatfly? Hvor mange av disse benytter kollektivtilbudet? De vil nekte deg bil og frihet til å reise ut av nabolaget. Det er på tide å snu på dette.
https://www.climateaction100.org/
Dr Shiva forklarer Parisavtalen. Hvordan milliarder$€£ har blitt brukt på å smøre folk i posisjoner. Media, forskning og politikk. Et klimamarked med klimakreditt. Kina fikk lov til å doble sine utslipp frem mot 2030. Så de som styrer sammen med Gore-mafiaen skal bestemme hvem som får tilgang til markedet.

Glenn Beck forklarer ESG og Woke-bedrifter


youtube slettet videoen, og den andre versjonen fb er ustabil på hans nettsted.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Så J & B Whisky bruker transpersoner i sine reklamer for å øke ESG score.

Du har sikkert også lagt merke til at mennesker som er mørke i huden oftere er på TV og i reklamer, også i Norge.
Det er en rasistisk tanke bak. At folk med forskjellig hudfarge har forskjellige raser. Ofte har vi forskjellig bakgrunn. Forskjellige kulturer. Men Woke-folka ser oss alle som en underklasse. Vi skal ha samme kultur og deles etter hudfarge. Er ikke det rasisme? Er det ikke snudd på hodet. Og denne miksen og slettingen av kultur kommer gjennom de store selskapenes blodtørst over hele verden. De skaper fattigdom og krig som igjen fører til migrasjon og flyktningestrømmer. Til slutt har vi den woke-kulturen over hele verden, hvis de hadde fått det til. Samle alle inn i forskjellige underklasser. Og så lenge vi ikke klarer å samarbeide mot dem, går de videre fremover. Hvis vi skal beholde våre kulturer, så må disse woke-tyrannene settes på plass. De må fjernes fra sine posisjoner.

Alt handler om programmering. Disse tyrannene vet det. Vi ser det helt tilbake til Alice Bailey og Blavatsky. De som frontet Frimurer-agendaen. Systematisk programmere folk til wokeness. Sex med alt som røre på seg, så lenge man kan groome frem et ja. Seksualisere og slippe løs alle hemninger. Pushe grenser som en hannhund i løpetid. Det er en grunn til at så stor prosent av filmer handler om forskjellig sex-varianter. De skal ikke beskytte minoriteter og svake grupper. De skal normalisere mest mulig av umoral. De pusher Sodom & Gomorra. Så kan de styre oss i alle retninger gjennom tyranni og programmering.

jeg lover: Alt kan programmeres. Våre kropper er som datamaskiner. Ingenting er umulig. Man må ikke identifisere seg med alt slags søppel som TV, media og politikere pusher. Se på kroppen som en avatar. Du er rytteren. Kroppen har instinkter og programmerte reflekser. Ta kontroll. Tem beistet. Vær cowboy på rodeo, eller som figuren i avatar. Alt kan programmeres. Ikke identifiser deg med frykt, hat eller alle slags svakheter. Jobb for å bli bedre. Tren opp kroppen bevisst. Led den ut av programmering. Aldri snakk negativt til den. Bygg den opp. Ikke hør på falske klimaprofeter eller andre ting som styrer inn i negativitet. Alle utfordringer er til for å gjøre oss sterkere. Vær bevisst på hvordan du programmerer din egen kropp, og legg merke til hvordan omverdenen hele tiden skal mate inn programmering på deg. Hele tiden! Tenk også på Glenn Beck i videoen. Han identifiserer seg med en stor og tjukk person som liker McDonald’s. Men hvor mye av det er programmering? Han burde programmere seg selv til bli tynnere. Slutte med McDonald’s og bli mer aktiv. Han viser kognitiv dissonans, ikke sant? Men det er en del av den nye amerikanske kulturen. Lazy og greasy. Det er ikke amerikansk i det hele tatt, Det er medieskapt. Amerikanere var hardtarbeidende og innovative folk. Det nye er social engineering. Og fortell meg hvordan det kan virke uten programmering av folks hjerner og kropper. Hvordan virker Neuralink og Transhumanisme? Drit i Trump/Biden, Venstre/Høyre, og alt annet som splitter folk. Drit i Woke, ESG og grønt skifte. Gå bort fra alt av slik svindel. Ikke kast bort tiden din. Legg bort tacofredag-faenskapet. Ta styring over ditt liv og din kropp. Tren kroppen psykisk og fysisk. Intelligens kan trenes opp. IQ kan trenes opp. Ikke tro noe annet. Spreng grenser. Alt er mulig. Alt blir bra!

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Grete Roede

1971 giftet Grete seg med Nils Roede. Livet ble roligere, og hun greide endelig å få bukt med det vektproblemet hun hadde stridd med siden 25-årsalderen. Fortvilet hadde hun i flere år prøvd alle typer slankekurer uten å lykkes. “Vidunderkurene” ble alltid etterfulgt av overspising og nederlagsfølelse. Siden det ikke var noen seriøs hjelp å få, pløyde hun gjennom bøker om kosthold og ernæring og forstod at det ikke finnes noen lettvinte løsninger på fedmeproblemer; den som skal slanke seg, må spise ordentlig og tilstrekkelig med mat og mosjonere mer – og skal man forbli slank, må man ikke spise mer enn man forbrenner. Grete eksperimenterte med matoppskrifter, kuttet ned på fett og sukker og laget sin egen diett. Da hun 1972 fikk en datter, var hun blitt slankere enn før hun ble gravid.

https://nbl.snl.no/Grete_Roede

Hva som formuleres er er akkurat hva legene står for, antall kalorier inn må være mindre enn antall kalorier ut.
Det er det som skaper overvekt i vesten.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Fra NHO.no

Hva er bærekraftsrapportering?

Et selskaps bærekraft kan vurderes langs tre dimensjoner:

Miljø – CO2-utslipp, bruk av råvarer, energi, vann, avfall, biologisk mangfold

Sosiale forhold – menneskerettigheter, arbeidsmiljø, sikkerhet, personvern, lokalsamfunn, opplæring og utdanning

Økonomiske forhold/eierstyring – for eksempel styresammensetning, transparens, politikk for å unngå korrupsjon og skatteplanlegging

Den engelske forkortelsen “ESG” brukes i Media.
The Great Reset er nå offisiell NHO politikk. Såvidt jeg vet er alle stortingspartier ombord ESG / The Great Reset.
Hvis du stemmer SP får du ESG. Hvis du stemmer Rødt får du ESG. Hvis du stemmer H får du ESG. Akkurat som med lockdown. Hvis du stemte sosialistisk fikk du lockdown. Hvis du stemte borgelig fikk du lockdown.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Her er hvorfor og hvordan 15 minutter-by

At all nødvendig service er innenfor gåavstand er god byplanlegging. Drabantbyene i Oslo er delvis slik … 30%. Så har vi NAV i Oslo som det tar 1 times reising å nå.
Man kan kalle dette for desentralisering.
I neste omgang vil behovet for egen bil og kollektivtransport reduseres.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Hvorfor og hvordan 15
Her tenkte jeg på hvordan det lar seg gjøre. Climateaction100+ samler selskaper og fond son finansierer det. BlackRock, Vanguard og alle de der. Så har du Exxon/Esso og alle de andre gigantene fra Rockefellers Standard Oil. Mobil, Chevron, Shell og alt annet som har forurenset mer enn noe annet. Du har pensjonsfond fra flere land og mindre samarbeidspartnere. Så kommer de med Kinas kredittsystem og ESG. Så har vi milliardene i omløp rundt Parisavtalens CO2 kredittsystem. Der man har smurt korrupte forskere, journalister og politikere til å få gjennom et grønt skifte.

Da er det ikke nødvendigvis markedskreftene som styrer. Slik kan det innføres 15 minuttbyer. Der du har det mest nødvendige. Om sola skinner en dag kan de stenge Teslaen din. Og bankkontoen din vil bare kunne brukes på viktige varer. Sånn som matbutikker i gåavstand 15 minutter. Så kan man ta bøter for å dra ut av fengselet, hvis du har god råd. Det er ikke sikkert det lønner seg med butikker i nærområdet, men det gjør jo ingenting. De har jo Exxon og pensjonsfond i ryggen. Det er bare å fylle på litt kapital. Hvis butikken din passer på å henge opp lbtq+ flagg og ansetter transpersoner og minoriteter, så får du scoren som gir deg kreditt. Du kan legge inn dragqueen story hour-show for barna og få enda mer pluss. Så kan fylle resten av ESG-søylene. Med andre ord kan du slikke WEF oppover ryggen, og dermed drive i minus så lenge du vil. Trenger ikke tenke på markedskrefter. Start privat barnehage og ansett pedoer, så har du gjort det. Så det vil lønne seg å starte drag shows og identifisere seg som et tre eller en katt. Da får du oppdrag eller fast stilling hos Elkjøp, ganske sikkert. Hvis man prøver å boikotte noen av Woke-selskapene, så gjør det ingenting. De har tilgang på all verdens kapital gjennom global fascisme og verdensregjering. En liten gruppe klovner som styrer gjennom globale gigantiske fond og selskaper. Ta sprøyta di, ellers vil du ikke kunne gjøre noe. 

Nav vil helst ha deg på nettet. Det offentlige vil ikke ha besøk. Banken og alt slik vil ikke se deg. Er ikke det et nav på Bryn/Helsfyr? Det er jo nære alt. Der har du t-bane og alt av kollektiv transport. Det vil ikke lønne seg å ha bil. El-bil er totalovervåket og kan overstyres. Det blir vel leie og etterhvert førerløse biler som kommer på samme måte som knappen får heisen til å komme. Alle kan ikke ha bil. Fossilbiler skal bort. Det vil nok koste deg dyrt å eie en bil. Ikke bare i innkjøp, men også dyrt utenfor radiusen din. De dagene sola skinner vil du ikke kunne bruke den.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Jeg er glad jeg ikke har gjeld. Det er altså planlagt en kollaps og great reset. Folk har lånt på boligene sine for sine Teslaer. Kanskje millioner av kroner som er borte over natta. Det er jævler som har planlagt dette. Husk det. De kommer til å fortsette opp med renta. Inflasjonen stiger. Plutselig er kreditten blitt til en felle man ikke kommer ut av. Prøv å kom deg ut av 15 minutt-byen da i såfall. Vips så er man akkurat der man trodde det var umulig å komme. Vi har en rik stat, men folket har bare gjeld. Man er kredittverdig helt til bankene bestemmer seg for noe annet. Det er bare å skape en event igjen.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Dersom man har masse gjeld, hva er best?

  1. Inflasjon
  2. Deflasjon

Inflasjon

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  kjell108
1 år siden

Det snakkes om kollaps og da er det ikke så gøy. De presser opp renten samtidig. Prisstigning. Mange har lånt opp til verdien på eiendommen. Boligprisene går ned. Utgiftene går opp. Mange klarer ikke å betale for sine lån. Man må selge unna med tap. Kanskje tvangssalg. Nå kan man justere markedet og kjøpe opp masse eiendommer, som vil stige på lang sikt. Så blir pengene gjort om til digitale CBDC. Man sitter med gjeld og blir kontrollert og styrt. Må kvitte seg med bil og hus. Få har råd til bil. Husene eies av banken og fascister pluss de som har nok fra før. En vellykket kollaps. Ikke kan du reise, ikke kan du låne, men du vil eie ingenting og være happy. Så lenge du gjør som fascistene vil. 

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

10% inflasjon over 3 år.
På papiret ser det ut som at at folk blir 30% fattigere (runde tall). Men lønna justeres for inflasjon ved hvert lønnsoppgjør. Trygd justeres hvert år for prisindeks ut fra det jeg vet.
Etter 3 år har lønna blitt oppjustert med 30% (+/-).
Rentene er også blitt justert opp – til 6% eller hva.
Realverdien på huslånet har falt med 30%, og det vil avspeile seg i avdragene. Ved fastrente vil renten ikke endre seg. I siste tilfelle har utgiftene til huslånet falt med 30% på 3 år.

Vi ser masse tegn på at inflasjon vil føre til lavere boligpriser … og dermed lavere husleie.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
1 år siden
kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

 Slik kan det innføres 15 minuttbyer. Der du har det mest nødvendige.

Det vil være en revolusjon at man ikke trenger bil, og bare trenger å gå 15 minutter. Antagelig har de bare tenkt å si at vi får klare oss med et supermarket og et apotek, og så sier de at resten krever spesiell søknad dersom man går lengre vekk fra bosted enn 15 minutter (?) … av hensyn “climate change”

Renta i USA som 3% negativ rente bekreftes her
“‘If You’re Dumb and Trusting, You Will Be Separated From Your Money’: Rick Rule’s Advice for 2023”
dvs. de som har gjeld får penger gratis. Det er noe som folk ikke oppfatter, at renta ikke er i nærheten av å holde tritt med inflasjonen.

Så har vi de “alternative investeringsobjektene” som gull (negative avkastning hvert år i 10 år) og Bitcoin (dobbel minus som avkastning).
Kull topper årets ROI. Generelt er det å ha det man trenger i garasjen smart. Traktorer + en tilkoblet generator er slik ukrainerne overlever.

Amish-folkene fyrer med koks og lyser opp med parafinlamper.

Freedom 2 The Living man & women
Freedom 2 The Living man & women
Anonym
1 år siden

Freedom 2 The Living Men & women

Learn Common Law

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
Svar til  Freedom 2 The Living man & women
1 år siden

ikke dejlig å være norsk i Danmark. Sigmund Myklebust er satt fri fra dansk høyrisikofengsel. Etter å ha blitt kastet naken på cella og blitt nektet mat, har Sigmund etter langvarig varetekt endelig blitt iført håndjern og satt på fly tilbake til Norge. Bil, PC og andre eiendeler har danskene ikke frigitt.

les mer om saken her: https://steigan.no/2022/11/hvorfor-sitter-sigmund-i-hoyrisikofengsel-i-danmark-nar-han-er-etterlyst-i-norge/
https://steigan.no/2022/07/nar-det-offentlige-og-forvaltningen-blir-menings-og-tankepoliti/

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

 I artikkel 21 i FNs menneskerettserklæring står det at «Enhver har rett til å ta del i sitt lands styre, direkte eller gjennom fritt valgte representanter.»

Former Australian Medical Association Pres. Dr. Kerryn Phelps recently confessed that covid “vaccines” destroyed the health of both her and her partner.

Hun forteller Covid-19 bivirknings-statistikken er forfalsket. Sigmund Myklebust har med andre ord god grunn til å være bekymret på vegne av det norske folk. Kall det “bekymringmelding”.
La oss gjette at FHI og norske helsemyndighetene overhodet ikke godtar “bekymringmeldinger”.

kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Norwegian police are investigating comments by openly lesbian filmmaker and actress Tonje Gjevjon, after she suggested in a Facebook post in October that male-to-female transgender women are still men. Gjevjon now faces up to three years in prison after Norway’s parliament outlawed hate speech against transgender people in 2020.

“Hate speech” ??
Vi bør vel se oss vel i speilet og spørre: Er vi en molbostat?

Females typically have two X chromosomes, whereas males typically have one X and one Y chromosome.

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Følg med på symbolene nå. Se hvordan massene blir manipulert gjennom subtil programmering. Elon Musk har sperret ute folk som har sporet hans fly. Mener det er fare for deres liv. Men tenk på hva de gjør med oss andre nå. Med sporing gjennom telefon, bombrikker, registreringsnummer på bil og mye annet. Det sies at kvaksinerte kan leses av, men det har jeg ikke sjekket selv. Men Musk skal la seg chippe nå. Neuralink har laget chip og teknologi som kobler menneske og datamaskin. Mange sjimpanser døde i forsøket, men det er jo for at blinde skal se, ikke sant? Så hvorfor skal Elon chippe seg? Er han blind? Hjerneskadet? Vel, han vet nok hva symbolisme er. Symbolisme er ikke symbolikk. Symbolisme er knyttet til underbevisstheten. Så man kan få et kjærlighetsforhold til et symbol, uten at man vet hvorfor. Det er slik det er. Det er det som er magi, witchcraft og trolldommen i det hele.

Så følg med folkens! Se på symboler og logoer. Musk har vært på en sjarmoffensiv. Til og med i Baphomet-kostyme og Satan-kors svimler folk rundt han. Kristne synes det er helt topp.
Men se på Neuralink-logoen. Se på Meta-logoen. Se på World Cup i Fotball-logoen. Tenk over euforien og øyeblikket i livet til fotballfolket. Se på hvordan de kysser symbolet og alt av glede og eufori rundt symbolet. Infinity og Meta. Menneske og maskin. Vær obs på symbolisme folkens. Du skal ikke føle noe når du ser symboler. Det er en gjeng som knytter seg til infinity og guder, men de er bare store egoer. Selvopptatte drittunger. Se på Macron og Infantili, eller hva han heter. Se på hvordan de klynger på de som er flinke til å sparke ball. Se på hvordan de klynger på Messi. Det er så latterlig. Jeg måtte le, men vær veldig obs på programmering og mind control. Neuralink, Meta og alt fra WEF, NATO, WEF, CIA, FBI…Alt av det der er avskyelig og møkkete. Det er løgn, Pfizer, Moderna og alt annet som er symboler for død og fordervelse. Siden Death Syndrome og Died Suddenly. Ja, tenk på faen. Få vekk den dritten! Skap fred og paradis på jord. Få egoene fjernet fra styre og stell. Ikke la de lede oss i krig og elendighet. Nürnberg 2.0

Neste steg? Musk sier det selv: https://www.cnbc.com/2022/12/01/elon-musks-neuralink-makes-big-claims-but-experts-are-skeptical-.html
https://neuralink.com/

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

AOC lanserte nettopp filmen To The End, som floppet med $10.000 i salg (!)
Folk er lei av verden-er-kommet-til-slutten profetier?

Eee
Eee
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Hvorfor setter ikke verdens folk foten ned for denslags dyreplageri og tortur? Hvor er FN? Hvor er politikerne som skal sette ned lover?
Som prøvekanin vet jeg at chip mot maskin ikke er noe gøy. Som jeg sier, alle som tar chip kommer til å bli styrt. AI komme til å ta over, og eller “satan” sjøl. (Jeg digger roboter og AI MEN, man skal IKKE bli en del av dem IKKE blande dyr eller menneskedyr med maskin)

Hvorfor er det ingen som sniper den/de der satanisten som skal begynne å produsere barn i pod? De der ute som er så glad i å knerte alskens folk som gjør feil, de virkelige farlige og sataniske får gå i fred?! Hvorfor er det ingen som stopper dem? Dessuten, dette med å produsere barn i pod er nok allerede gjort virker det som. GRRRRRRR.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Frank
1 år siden

Video nedenfor sammenfatter status for “climate crises” – løgn på løgn om at havnivået vil ødelegge verden med 2,5 cm stigning per 10 år, mens historisk steg havnivået med 12.5 cm per 10 år hvert år i 5000 år.
Dagens universitet vet ikke hvor vann kommer fra. De tror havet kommer fra nedbør, og at nedbør kommer fra havet. Bekjent som fant vannkilde med å borre 100 meter behandler vannet som vaskevann [kildevann er det reneste vannet som finnes]

Om havnivå: 23:00 —

Media argumenter som BBC: Climate crises -> derfor New World Order.
Media er en løgnmaskin

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

ser ut som de har planlagt å teste dette allerede til sommeren 2023. Med bøter på £700. Automatisk lesing av registreringsnumre. Men så begynner folk å få nok da. Kan plutselig snu på få uker dette.

https://www.thegatewaypundit.com/2022/12/british-cities-ban-privately-owned-vehicles-go-certain-areas-without-permit-reduce-traffic-help-tackle-climate-change/
https://e24.no/det-groenne-skiftet/i/86PQkQ/byplanleggernes-nye-droem-den-bilfrie-15-minuttersbyen

Dette vil de selvfølgelig også knytte opp til banken da. Så du ikke kan bruke penger utenfor ditt lille friområde.
Bitchute har fått sine bankkontoer slettet. Får ikke tilgang til sine penger:
Two years ago, BitChute became the target of an activist group that attempted to shut us down by pressuring our suppliers. As a result, we lost some server hosting, our office space, and other suppliers. We also lost our bank account with HSBC. A bank account we had held in good standing and without any issues since we launched in 2017.

Nya Dagbladet har også bankproblemer:
https://nyadagbladet.se/redaktionellt/nya-dagbladet-skiftar-fokus-i-rapporteringen/
så bankkontoene blir knyttet opp mot det grønne skiftet etterhvert. Også ytringsfriheten. Du kan ytre deg, men det vil svi økonomisk. WEF og deres puppets elsker Kina og tyranni. Få dem ut nå. Før de får ødelagt alt for mye. Det går mot styrt økonomisk kollaps:
https://steigan.no/2022/12/global-planlagt-finansiell-tsunami-har-nettopp-begynt/

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Ingen i Oxfordshire har bedd om å få et tyrrani tredd nedover hodet på dem. Men politikere, som betales med skattepenger, følger heller ordrene fra skyggeregjeringen.

« Forrige artikkel

Tips til sparing av strøm

Neste artikkel »

Vil skarlagensfeber og influensa spre seg som ild i tørt gress?

30
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x