Blir strømmen misbrukt for at eierne skal kunne sko seg (?), foto: https://www.orfonline.org/research/energy-news-monitor-issue-49/

Tips til sparing av strøm

1.1K visninger
6 minutter lesetid
5

Vi står alle, mer eller mindre, oppe i livsspørsmål om samfunn og sosialt samvær, hvordan vi organiserer våre praktiske liv, men også hvordan vi lever med oss selv. Det er avgjørende å ikke stange hodet for lenge i tung motstand, men finne en brukbar vei fremover.

Dette var motivene bak vårt arrangement i Porsgrunn den 19ende november 2022 som våre foredragsholdere Mathias Nilsson, Frank Ralle og Tanja fra Bamble hadde spennende tanker om.


Et referat


Strømbransjen er en svindel av Mathias Nilsson

Strøm-markedets Robin Hood, Mathias Nilsson, har holdt et nytt foredrag. Han var ikke redd for å si hva han mente om strømbransjen som plager folk med stadig høyere og merkelige regninger: – Bransjen er en svindel. November har gitt skyhøye strømregninger, det blir verre i desember. Mathias Nilsson har jobbet med strømsalg i en årrekke i en av landets største strømleverandør. Hans råd det siste året kan ha ført til at befolkningen har spart millioner på millioner av kroner.

Nilsson trakk blant annet fram denne saken, gjengitt i mediene: “Da Nav Gamle Oslo dekket strømutgifter på 6,6 millioner for sosialklienter i 2020, gikk 770.000 kroner til fakturagebyrer og utskjelte tilleggsprodukter, ifølge E24s anslag. – Sløsing med offentlige penger, sier Nav-konsulent.” Strømbransjen er svindel. Myndighetene vil at du skal være offer. Mediene fokuserer på det enkelte offer for strømpris-krisen fordi det gir klikk og lesere. Forbrukerrådet kommer i bildet, men bryr seg egentlig ikke om den enkeltes skjebne.

Frislippet i Norge kom i 1991. Kort sagt: “I 1991 gikk vi fra at politikerne bestemte strømprisene, til at markedet bestemte.” I dag setter Nordpool prisen. Og en mektig avsløring: Norge eier ikke sine vassdrag. Acer, energikontoret til EU, har kontrollen. NVE kan bare komme inn når det er strømrasjonering. Hafslund og Fjordkraft blant de verste strømleverandører med flere triks for å få folk til å betale ekstra, milliarder av kroner i ulike gebyrer. Overskudd strømselskaper sist år 2,7 milliarder kroner.

Nilsson har kontaktet ulike politikere om utfordringene, politikerne er ikke interessert. Mange tjener på strømsystem som Huseiernes landsforbund og LO – de er ikke til å stole på. Priser koster i praksis 6 øre å produsere per kilowattime, den har i år blitt solgt for over 6 kroner. November har vært ille for befolkning når det gjelder høye regninger, det blir verre i desember (strømstøtten tar i praksis slutt) – og familier vil gå over ende. Fastprisavtale må til.

Nilsson viste fram ulike strømregninger på skjermen. Fjordkrafts regning med en rekke feilaktige gebyrer. Et annet selskap hadde et “rent” oppsett som var lett å lese og følge. Strømregningen må brytes ned. Den enkelte må bli “strømsjef”. Ikke la selskap eller myndigheter tenke for deg.

Tre konkrete råd:
1. Finn ut hva du har
2. Finn ut hva du kan ta
3. Ta grep (skift selskap osv)

Slagord: Strøm er gøy! Nilsson er knyttet til flere Facebook-grupper. Moralen er: Folk må hjelpe hverandre. Videre under møtet kom det fra at strømleverandørene fakturerer for større forbruk enn det faktisk er i noen tilfeller. Løsning: parallell strømmåler.


Sparing av strøm av Frank Ralle

En kan spare på strøm ved å bruke ovn som samtidig kan varm opp vannet. En kan bruke avfallsvann i huset om igjen. Knott-generator kan benyttes. Sol-energi er bra.

Måter å kunne redusere bruk av strøm hvis du har vedovn i boligen:

1. Enkel metode uten å behøve å kjøpe noe. Hvis du fyrer med ved og har en vedovn som er flat oppå kan du varme vann i en kjele på vedovnen og spare strømbruk på varmtvannstanken.

2. Mer avansert mulighet er å montere på en tank som varmer opp vannet i den med varme fra røykrøret. Denne er koblet på røykrøret fra ovnen og må fylles med vann manuelt og varmt vann tappes fra kran på tanken. Dette er et produkt som koster ca 6000 kr. Denne løsningen har vært i bruk i Norge i tidligere tider, da som en ganske stor kobbertank som må fylles manuelt og med samme løsning for å tappe oppvarmet vann. Det ligger bilder og informasjon om denne under varmtvannsbereder på Norsk Folkemuseum. Jeg reparerte to slike for museet i Skien for noen år siden og ble imponert over løsningens økonomi og enkelhet (her).

3. Enkel billig luftvarmer m gratis energi fra sola, enkel å bygge, kan utvides til å varme vann. Kan lages i alle størrelser og kan gi nærmere 1 kw varme pr kvadratmeter (her). 4. Annen løsning, her. 5. Vannvarmer soldrevet (her). 6. Luftvarmer sol (her). 7. Luftvarmer sol (her).


Varmtvannsbereder på vedovnen, hjemmelagd, foto privat.

Løsning som straks er klar til å settes i drift: Dette er en gammel varmtvannstank som er kappet ned og sveist inn et innvendig rør for plassering på en ovn med pipe utløp i toppen. Tanken er trykktestet men kommer ikke til å bli trykksatt da den har fritt utløp og tappingen kontrolleres av kran på inntaket. Utløpets tverrsnitt er større enn tverrsnittet på innløpet og det kan derfor ikke skape trykk i tanken. Jeg tror at ved å gjennomføre flere tiltak skal det være mulig å redusere strømforbruket i en bolig som varmes med ved, så mye som 30 – 50 %. Dette vil gi en stor reduksjon i energikostnaden. Jeg har også hørt rykter om at det i nær fremtid vil komme et nytt generatorprodukt på markedet som henter energien fra jordas frekvenser. Hvis dette er riktig, vil vind og vannkraft kunne bli overflødig. Spennende.

Fra Ralle-Medvac Behandlingsmetode som min sønn og jeg har utviklet gjennom de siste 20 år: Ø. ble ikke hjulpet av behandlingen i helsevesenet, men etter 3 behandlinger hos oss var kneet hans bra og han har vært fri for smerter siden. På anlegget vårt i Skien har vi behandlet langt over 10000 mennesker fra Norge og enkelte andre land. Metoden aktiviserer kroppens eget system for reparasjon og krever ingen medikamenter. Et fornuftig kosthold øker likevel effekten av behandlingen. Idrettsskader som sykehusene ikke har noen behandling for kan Medvac sirkulasjon stimulering reparere. Eksempler er Schlatters, benhinnebetennelse, hamstringskader, senebetennelse, frossen skulder, Fibromyalgi, samt mye annet og i noen tilfeller også Plantar fascitt.


Den åndelige kampen vi står oppe i av Tanja fra Bamble

Vi er åndelige vesener – Vi er lysvesener, fortalte telemarkskvinnen. Annet hun formidlet var: Vi er åndelige skapninger som har en menneskelig erfaring. Men det foregår en kapring av menneskene. Vi er manipulert til glemsel om hva og hvem vi egentlig er. Dette foregår ved at de holder oss fanget i en karmisk syklus. Vi er i en åndelig kamp. En kamp hver og en av oss har personlig ansvar for å kjempe selv. Manipulering av menneskekroppen og våre sinn helt fra fødsel av – gjør at lyset ikke orker å være 100% til sted i kroppen, og dette benytter mørke krefter seg av. Mennesker blir brukt av skapninger som livnærer seg av vår livsenergi. De holder oss hele tiden i tanke-energi og sterke emosjoner. Frykt og sex er tanker og emosjoner de foretrekker – for der er det mest energi å hente fra oss. Vår naturlige tilstand er hjerte-energi, uten tanker.

Majoriteten av mennesker har levd tusenvis av liv her på planeten på grunn av denne re-sirkuleringen. Det som er normalt for oss – vår åndelige skapning – er å leve en livstid på en planet – og så forflytte seg videre til et annet sted og erfare noe annet. Det er ingen eller intet utenfor deg selv som kan gjøre din jobb. Hver enkelt ånd har ansvar for sin individuelle del av lyset. Du er skaperen av ditt eget univers – bokstavelig talt. Det totale lyset har skjenket oss fri vilje. Det vil si å være fri til å følge din egen unike synkronitet i ethvert øyeblikk – uten at noen eller noe blokkerer eller kontrollerer deg. Følg gleden, begeistring, inspirasjon – gjør alltid kun det du har lyst til. Følg din indre stemme – ingen andres. For å øke ditt lys i din kropp – og bringe inn informasjon om hva og hvem du er anbefales det at du begynner å påkalle ditt lys. Du må snakke høyt til deg selv – dine tanker er manipulert. Gjenta hver dag. Her er et forslag til befaling: Før du begynner – pust godt og dypt inn tre ganger.

Forslag 1 – Si høyt tre ganger: “Jeg befaler min ånd å ta tankene i mitt hode og putte dem i mitt hjerte”. Tell ned: 5, 4, 3, 2, 1,
avslutt med å si: NÅ • etter å ha avsluttet med “NÅ” kan man gjerne knipse med fingrene for å forsterke aktiveringen.
Forslag 2: «Jeg befaler min ånd å bringe mer av mitt lys inn i meg, nå».


Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

5 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kjell108
kjell108
Abonnent
1 år siden

Terje Engen
Terje Engen
Anonym
1 år siden

Jeg synes Tanja fra Bamble er inne på noe. Jeg har møtt mange slike åndelige personer som virkelig vil hjelpe andre. De har vært veldig snille. Mange har også vært veldig emosjonelle. De har båret på noe trist. Så mange av dem har grått og grått. Jeg tror det er lettere å søke det åndelige og spirituelle da. Så jeg vil ikke ta noe bort fra deres intensjoner og motiver, men det er også grunn til å reise et rødt flagg. Mye av dette som er skrevet her likner det jeg har lest fra David Icke. Og som jeg har kritisert han for. Vår verden er ikke perfekt akkurat nå, men man må ikke tro som Icke. Vi skal ikke reise herfra. Det er her vi skal være, men vi må rydde opp i rotet. At vi har vesener eller noe som befinner seg utenfor vår dimensjon er sikkert. Da er det våre valg som gjør at de kan styre vår verden. Slik som vi har sett eksempel på gjennom Baal/Satan. At man får gaver tilbake for å gjøre onde handlinger. Mens de som gjør gode handlinger og nekter å følge Baal/Satan havner i fattigdom og ulykke. Så derfor spurte israelittene hvorfor de skulle velge det gode? Hvorfor er det gode mennesker som blir straffet? Fordi Satan/Baal styrer verden. Men det er gjennom våre valg. Altså som menneskehet. Vi er manipulerte til å ta feil valg. Vi ser ikke alternativene. Så hvorfor og av hvem?

Det kommer et rødt flagg. Det er snakk om indre lys og det totale lyset. Jeg har nevnt det en del ganger. Jeg har gått gjennom den samme reisen. Jeg har snakket med medium. Jeg har prøvd healing. Hørt på alt mulig. Konklusjonen er Lucis Trust. Det som først het Lucifer Publishing. Det var Alice Bailey. Det var hennes ektemann Foster, 33˚ frimurer. Det var Helena Blavatsky, Aleister Crowley og Albert Pike 33˚. Det er United Nations og verdensordenen. Man kan støtte homofile, transer og folks egne valg, men det er en agenda bak alt dette. Jeg støtter folks individuelle valg. Men Bailey la grunnlaget for Woke allerede for hundre år siden. Oppfordre til sex med alt og alle som ville. Derfor måtte de også ha mange abortklinikker. Det var et mål om å seksualisere menneskene. Fremme sex med samme kjønn og pushe grenser. Pedofile kan manipulere og groome barn til å samtykke til sex. Så de mener at alt av sex er tillatt så lenge de får samtykke. Uansett alder, eller om det er dyr.
Fra Alice Bailey kommer også Law of Attracrion og Law of Destruction. Det var nødvendig å gjennomføre WWII. Lucis Trust benytter også hakekors og andre kjente symboler.
så det indre lyset de snakker om er Lucifer, bare så det er sagt. Maitreya og ascended masters er også fra Bailey og Blavatsky. Seven Rays of Light er også fra Bailey/Blavatsky. New World Order er fra Bailey. Verdensregjering, verdenspoliti og verdensreligion er fra Alice Bailey. Som sikkert fikk mye fra frimureriet. Og de trengte en “alien threat”. En trussel for å samle menneskeheten under en ny verdensorden. En plandemi eller to. En klimatrussel eller noe liknende gjør selvfølgelig samme nytte.

Disse folkene fant opp New Age. De skulle forberede menneskeheten på vannmannens tidsalder. Djwal Khul var hennes mester. Det var hennes guide. Do as thou wilst er fra den samme gjengen. Samme med meditasjon og spirituell bevissthet i hierarki og oppstegne mestere.
Det er sprøtt, men dette er en del av vår virkelighet. Det er inspirasjonen til våre verdensledere. Så da gjelder det å ta et oppgjør mot dem og deres demoner, og ikke om å bli til lys og komme seg bort. Se på det som en utfordring og lære, isteden for å innta offerrolle og være fanget. Om vi er evig lys eller vesener så må vi ha utfordringer og lærepenger. blir fort kjedelig å sitte på en sky og spill på harpe. Det er ikke lenge til BaalSatan er historie. Det er derfor alt det onde blir vist så at vi kan se. Vi kan se planene om New World Order og planen fra langt tilbake i tid. Vi ser hvordan elite-kriminelle viser tegn og sin underkastelse for at de skal motta makt og penger tilbake. Det er derfor de viser symboler og tegn. Men energien er svak. De viser seg som klovner og idioter.
https://en.wikipedia.org/wiki/Alice_Bailey
https://snl.no/Arcana-skolen
Elizabeth. Clare – seven rays of light – Michael Flynn

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Terje Engen
1 år siden

 Og de trengte en «alien threat». En trussel for å samle menneskeheten under en ny verdensorden. 

Vi ser også at de prøver å splitte oss i til en krig mellom raser (BLM), en krig mellom kjønn (LGBTQ) og en krig mellom haves and not haves (høyre/venstre).
Slik at vi ikke skal enes om noe som helst.
9 av 10 nordmenn støtter nå krig mot Russland

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Terje Engen
1 år siden

Hvordan freakmurere og andre religiøse fantatikere blir manipulerte marionetter. Om man ikke tror denne teknologien blir benyttet i losjer og andre liknende etablissementer for å hjernevaske jihadistene, har man tydeligvis lykkes med eliminere alt av kognitive funksjoner.

https://www.youtube.com/watch?v=k88rXCWPBtM

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
1 år siden

En enklere løsning er å innføre paragraf 2 fra Norges Grunnlov igjen. Man forbedrer den ved inkludering av freakmurerlosjen og alt annet religiøst faenskap. Dermed omfavnes alle kloakkrottene i en inkluderende ekskludering fra landet.

Kan ikke se for meg annet enn at dette vil skape lys og varme i hodene til landsforræderne. All imaginable puns intented:-)

Hva med destinasjon Antarktis? Bare å sjøsette sjørøverne og la de lete seg ihjel.

« Forrige artikkel

Vi drepte 30 sivilister i Irak

Neste artikkel »

Neste steg: Klima-lockdown – Si farvel til din frihet

5
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x