Siv Jensen ønsker å bruke soldater som dreper for pengenes skyld

Siv Jensen og Fremskrittspartiet endelig ut av skapet

3.2K visninger
2 minutter lesetid
16

Siv Jensen og Fremskrittspartiet vil tillate Norge å bruke private sikkertssoldater under militære operasjoner i utlandet. Det er fremskritt – for de som dreper for pengenes skyld. Privatisering av landets forsvar er det endelig forrederiet mot et lands integritet.

I mitt tidligere innlegg om privatisering av våre infrastruktur, beskriver jeg hvordan landets ressurser og infrastrukturer gradvis blir solgt til private slik at deres agenda skifter fra det å tjene befolkningen, til det å tjene penger på befolknings avhengighet. Forsvars- infrastrukturen i et hvert land rangerer vel som den høyeste og mest betydningsfull av sikkerhetssystemer og dermed den som krever absolutt høyeste grad av lojalitet og integritet. Når soldatene i fremtiden skal sverge ed til gods og gull frem for landet de representerer, da ser vi umiddelbare problemer på horisonten.

Når Siv Jensen har blitt en av de inviterte til Bilderburger konferansen i 2006, kan det åpenbart se ut som om hun begår brudd på sin integritet som politikker også her. La oss se litt på norsk lov – Grunnloven §1 sier:

“Kongeriget Norge er et frit, uafhængigt og udeleligt Rige. Dets Regjeringsform er indskrænket og arvelig monarkisk.”

Straffeloven §83 sier:

“Den som rettsstridig søger at bevirke eller at medvirke til, at Norge eller nogen del av riget bringes under fremmed herredømme eller innlemmes i anden stat, eller at nogen del av riget løsrives, straffes med hefte i minst 8 år eller med fengsel fra 8 år inntil 21 år”.

Det er nå en ting å bidra til at Norge mister sin integritet ved å søke å innlemme landet inn i EU eller EØS – selv om dette også er rettsstridig. Det er en annen ting å delta på hemmelige møter med en verdenselite som Bilderberger klanen der hele innholdet i møtet er strengt hemmelig. Vi vet at de har en agenda om globalisering og vi vet at jo flere av et lands politikere som deltar på deres møter, desto mer er det Bilderbergerne som bestemmer.

Det er, Siv, ikke innenfor din politisk mandat å gi fra deg vår suverenitet til Bilderberger-gruppen. En ting er helt sikkert med disse to sakene. Fremskrittspartiet står ikke for fremskritt for det norske folk – partiet står for fremskritt av den globale “New World Order” som forherliger penger fremfor noe annet. Privatisering av forsvaret passer godt inn i resten av Bilderberger-agendaen.

Den nærmeste vi har som er et godt eksempel på en privatisert gruppe med soldater er fra Blackwater. Disse har nylig blitt sparket ut av Irak fordi de hevder seg over alle lover og dreper sivile. Du kan også se deres kjøre og drepe teknikker på YouTube på Internett. Det er ikke rart at Irak vil ha USA ut av deres land. Krig er noe av det mest barbarisk et land kan involvere seg med, slik jeg ser det. Når vi vet at de aller fleste kriger drives for økonomisk vinning basert på falsk propaganda, falsk flagg terror, kontroll over råvarer og ressurser er det vanskelig nok å be sivile mennesker være lojale patrioter ot gi sitt liv for å tjene sitt land og slåss for den.

Nå går Siv rett ut og sier at det enklest er å la gutta som dreper for profitt gjøre jobben – fordi det er profitt vi alle er ute etter – ikke sant?

Unnskyldningen om at proffe soldater er bedre trenet holder ikke mål. Proffe soldater, om de skal beskytte sine arbeidsplasser, er med på å gjøre krig til enda mer en big business. Hele ideen utarmer landets prinsipiell integritet ved å ty til soldater som dreper rett og slett for pengenes skyld. Her gjelder et veldig viktig prinsipp – mennesker handler slik som de blir belønnet. Dersom vi endrer krigsmaskineriet slik at de blir betalt for å krige, vil vi få kriger så det holder. Hvem er det fremskritt for?

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

16 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Forrige århundres agurk-politiker #1, google { carl hagen selge oljefondet https://www.google.no/search?q=carl+hagen+selge+oljefondet }

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Horus Day Flying Falcon God into Life after 13 Days showing Reincarnated Osiris Prince William + http://www.youtube.com/watch?v=WfIx6QJixS4&list=PLqQQFOVUZBLilXdv7GcY1A1hqfbcMNBLb

Quote: ON AUGUST 14TH 2013 THE PER-A PERFORMED THE HORUS MATRIX RITUAL IN WALES LETTING THE FALCON FLY AWAY, THUS SYMBOLISING THE BIRTH OF THE NEW PER-A PRINCE INTO THE BIG HOUSE OF THE WORLDWIDE ROYAL BLOODLINES

The pharaoh lineage, the priest of Amon Ra and the connection to Switzerland, QL Tv, Santos Bonacci + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1886&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“More Chicken McNugget ‘strange fiber’ photos released by Natural News Forensic Food Labs ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/usa-har-vedtatt-fns-mat-tyranni-codex-alimentarius/comment-page-12/#comment-101082

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Vi vet at de opprinnelige Muhammed-tegningene var et bestillingsverk fra Bilderberg. Ektefellen til eieren av Jyllandsposten er Bilderberger.

Jeg mistenker THEY for å ha planlagt fiendebildet av “ekstreme muslimer” i lang, lang tid. Jeg tror endog at Salman Rushdie’s “Sataniske vers” var et bestillingsverk fra CIA’s side i en tidlig fase av å skape det nye “blås-opp-fiende”-bildet av muslimer (som historisk sett var og er svært fredelige) plantet i og spredd av vestlige media. Attentatet mot William Nygaard faller også inn i den samme folden, et bestillingsverk fra CIA uten at jeg har noe annet enn antagelser for å begrunne det.

Fr.P. sin politikk styres også av “Sions vises protokoller”; skap misnøye, splitt og hersk i likhet med de øvrige maktpartiene i Norge i særdeleshet Ap.

solution
solution
Abonnent
14 år siden

…noen som blir med ned på hjørnet og tar en bilderburger? ;)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

FRP ER I GANG IGJEN, TYDELIGVIS ETTER INSTRUKS FRA BILDERBEG PAPPA:
“(Dagbladet): Fremskrittspartiets medlemsavis trykker sine egne Muhammed-tegninger, skriver dt.no.

Ifølge avisa skal tegningene være kontroversielle, og Frp er forberedt på at de kan støte muslimske fundamentalister. Medlemsavisa Fremskritt publiserer tegningene i morgendagens utgave.”
http://www.dagbladet.no/2010/01/15/nyheter/innenriks/muhammed-tegningene/frp/9946749/#comments

smurfen
Redaksjonen
Svar til  arifkarim
14 år siden

Vi fikk kjørt oss i dag hos ulvene Arif ;)
Skremmende og se at det store flertallet helt hadde sett at man fyrte opp igjen ovnene fra WW2 samt at man setter gule stjerner på muslimene
Historien gjentar seg, man hisser opp en mobb for og ta en gruppe og når jobben er gjort så blir dem selv et bytte for eliten.
noen lærer aldri :-/
Holocaust artiklen til J.Johnsen er på god vei til og få et nytt avsnitt

Kjetil S
Skribent
15 år siden

Dsapnmnp, noen spm til deg:

1. Mener du full skoledekning for barn i et land på andre siden av kloden er verd å gå til krig for?
2. Tror du at å etablere “utdannelse utenom koranen” (i praksis utdanning basert på vestlig forståelse) i et land som har vært muslimsk i lang tid vil MINSKE risikoen for uro, konfrontasjoner og borgerkrig og altså skape “stabil fred”?
3. Mener du at Vesten/NATO bør bruke militærmakt for å endre utdanningssystemet i ALLE muslimske land der det ikke er “stabil fred”?

Kanskje du også er stolt over at NATO (og de Norske styrkene) klarte å få slutt på Talibans sitt latterlige forbud mot opiumsproduksjon, slik at vi endelig kunne få igang heroinmarkedet her i Vesten igjen?
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/12/01/AR2006120101654.html

Eller kanskje du er stolt over antall sivile afganere vi har klart å frigjøre fra Talibans åk? http://en.wikipedia.org/wiki/Civilian_casualties_of_the_War_in_Afghanistan_(2001%E2%80%93present)

Jeg er enig med deg: Skal vi bare stå og se på???

Dsapnmnp
Dsapnmnp
Abonnent
15 år siden

Til SirLancelot

Så det faktum at i den provinsen Norge er i Afghanistan er det nå full skoledekning for barna. er ikke noe å vere stolt av?

En utdannelse utenom koranen er en av kriteriene for å noensinne få stabil fred i f.eks. Afghanistan. uten militærmakt er ikke det mulig å få til da taliban ikke vil tillate noe annet enn koranen..

(med stabil fred, mener jeg at alle lever i fred og ikke i frykt slik som mange kvinner i noen muslimske land.. kvinner blir drept dersom de blir voldtatt.. skal vi bare stå å se på???)

SirLancelot
SirLancelot
Abonnent
15 år siden

Jepp, det er ikke mye å være stolt av å være soldat i dag, forsvarer man sitt land innenfor landegrensene er saken anderledes, men slik det er i dag er de ikke annet enn leiesoldater.

patryk
patryk
Abonnent
15 år siden

Det er ingen forskjell på AP/SV eller FRP, veien er den samme, forskjellen er bare at venstresiden kommer til å påføre oss en front mot front kollisjon mens FRP vil bare kjøre utfor veien ved nærmeste anledning ;)

Den beste måten å delta i ett demokrati er “å være opposisjonen”, ved å ikke stemme på noen.

Dsapnmnp
Dsapnmnp
Abonnent
15 år siden

“Siv Jensen og Fremskrittspartiet vil tillate Norge å bruke private sikkertssoldater under militære operasjoner i utlandet. Det er fremskritt – for de som dreper for pengenes skyld. Privatisering av landets forsvar er det endelig forrederiet mot et lands integritet.”

Les den en gang til, noen logiske brister? mangen…

1: Drepe for pengenes skyld? hva med “beskytter for pengenes skyld”, eller “tar en risk for peng skyld”… og dessuten, dere kan da ikke tro norske soldater i utlandet “dreper for norge” som dere sikkert ville sagt det?..

2: “Privatisering av landets forsvar” ?? for det første så har det vi gjør i utenlandsoperasjoner ingenting med å forsvare norge å gjøre, for det andre så er det ikke snakk om å bytte ut millitære styrker i norge med private styrker…
Husk at norge har et bittelite forsvar, og ennå mindre styrker som er “profesjonelle, (dvs, vervede og ikke vernepliktige) som vi kan sende ut i forbindelse med NATO og FN operasjoner.. vi har allerede ett stort problem med å gi soldater nok “kvile” mellom hver utssending pga at vi har så få vi kan sende.. om private sikkerhetsstyrker (som SIG, ikke blackwater som ja, er “ustabil”) kan ta over enkelte roller i afghanistan så er det i mine øyne absolutt ok..

3: “Privatisering av landets forsvar er det endelig forrederiet mot et lands integritet.” – enig, men det er jo overhodet ikke det som sjer her.. .

så chill..

Kjetil S
Skribent
15 år siden

De folkevalgte har fått et mandat av oss til å styre til fellesskapets beste, til enkeltmenneskets beste og rettferdig fordele goder og byrder etter den enkeltes evner og behov. De svake skal tas hånd om, og de mest ressurssterke skal ha hoveddelen av byrdene. Er det noen som føler dette er situasjonen i dag?

Det er faktisk blitt slik at jeg, som all min dag har vært over gjennomsnittet politisk interessert, herved oppfordrer folk til IKKE å stemme. Ved å stemme vil man bare bygge opp under legitimiteten til disse nikkedukkene som angivelig styrer på vegne av oss.

Det finnes bedre måter å gjøre sin stemme hørt…

Bodhisattva
Bodhisattva
Abonnent
15 år siden

Men noen må jo utgjøre motvekten i dette samfunnet også. Eller?

Bodhisattva
Bodhisattva
Abonnent
15 år siden

Har sittet å sett på Sivs tale til Landsmøte nå nettopp på NRK2. Jeg blir direkte syk av det, jeg har igjen felt et par tårer for det fri individet. NEI til FRP, NEI til Fascisme.

Når jeg ser stående trampeklapp i 15 minutter idet hun er ferdig får jeg bare lyst til å bryte meg inn hos NRK og sette på Endgame. Siv bruker esempler for å få frem sakene sine; “Dette er Gunvor, minstepensjonisten” – “Dette er Grete, Studenten og tobarnsmoren” – Man kan fremme hvilken som helst sak ved å bruke ekstremtilfeller. Hvorfor forstår ikke folk at dette ER helt “Hitlersk”?

De skal faenmeg øke minstepensjonen, senke skattene, øke politilønna og utstyret, mer penger til alle poster, bygge fensler, sykehus, skoler – OG I TILLEGG ØKE PRIVATISERINGEN. Hvor er logikken?

Super artikkel Mike! På tide at folk forstår hvilken retning Fascistisk RevolusjonsParti sender oss.

Eller er det bare en katalysator for å tenke utafor boksen? De er ihvertfall flinke til å opprøre en normalt spirituelt stabil fyr som meg, lenge siden jeg har følt meg så utrolig i ubalanse som akkuratt nå.

« Forrige artikkel

Kampen mot Siv Jensen og Bilderberg

Neste artikkel »

Bakgrunnen for tankekontroll

16
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x