Kampen mot Siv Jensen og Bilderberg

5394 visninger
2 minutter lesetid
30

Still deg i rekkene og still ingen spørsmål. Når alle tenker likt, så er det ingen som tenker. Lærte ikke moren din deg det? Å nei, jeg glemte Siv Jensen er mor nå. FRP-landsmøtet avholdes 22. til 25. mai 2009 på Clarion hotell Gardermoen. Det vil komme flere møter og valgdagkampanjer, og alle bør kuppes.

Som nevnt i mange artikler på Nyhetsspeilet.no , er Siv Jensen under Bilderbergernes kontroll. Hun er en dukke for internasjonale maktstrukturer som ønsker å fremme et hegemonistisk samfunn over oss. Middelklassen skal dø. Det skal bare være fattige og rike.

Ifølge grunnloven paragraf 1. Norge er et fritt og selvstendig rike.   Norge skal ikke være under fremmedherredømme. Vi har en mulighet til å gjøre en forskjell. Det er på tide å våkne opp.

Siv Jensen ønsker at Norge skal gjøre mye rart om dagen, det virker som om dette er enda en Bilderberg-instruks. Og hvis Siv Blir valgt, se ikke bort ifra at Norge blir et lite Texas.

NEW WORLD ORDER AHED
Vil du våkne opp i George Orwell's 1984?

Jeg trenger et groundcrew som er på standby. Vi trenger å mobilisere oss mot en gjeng 50-åringer som ikke skal arve denne jordkloden. Det er vi som er neste generasjon. Derfor er det viktig at ungdommen engasjerer seg og viser at vi vet og at vi bryr oss.

Vi trenger en flyer med Bilderberg-informasjon og et bilde fra Siv Jensen når hun var på 2006-møtet.

Bilderberg inviterer ikke hvem som helst på deres møter. Om Siv Jensen har vært der, kan du regne med at hun vil bli den neste statsministeren. Vi lever i en digital verden. Demokratiet er derfor utrygt og stemmene kan lett manipuleres med hjelp av utenlandske etterettningstjenester (MOSSAD) som kan hacke demokratiet vårt.

Dette er undergraving av grunnloven og nasjonalstaten. Et privatisert Norge er det FRP ønsker og for meg og deg betyr det økte priser og mindre arbeid.

Si nei til dette herskersamfunnet

Hvem kan være med på noe sånt? Jeg har vært utenfor slike landsmøter flere ganger, og da har vi bare vært 2-3, men vi har fått utrettet ganske mye. Om vi er 10 stk så er det en hel hær. Derfor må vi dele ut flyers til alle delegatene og informere dem fordi de vet det ikke selv en gang. De er nyttige for Siv som Siv er for Rockefeller og Henry Kissinger. Og flere vil komme om vi ikke gjør noe i dag.

Vi trenger bannere, flyers, megaphones og mennesker. Real power is people. Not Money. We are change, not Obama.

Send meg mail på armin@nyhetsspeilet.no om du ønsker å mobilisere deg i kampen mot Bilderberger og deres medløpere som undergraver demokratiet!

Se også: Årets Bilderbergmøte er over. Og deltagerne var…
VIDEO:  Siv Jensen på 2006-møtet.

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Abonnere
Varsle om
guest

30 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Tufsetom
Tufsetom
14 år siden

Kan vi legge til et punkt om legalisering av Marijuana så er jeg din soldat til døden sender meg videre;)

Thomas
14 år siden

Bare for at Siv Jensen deltok på Bilderberger i 2006 så betyr ikke dette at hun er deres nikke dokke.

Mange topp politikere i AP sjakta deltok også på samme møte, til og med i år. Siv deltok ikke i år….

Det blir helt feil å trekke slike konklusjoner. Jeg kan like godt påstå at AP leder oss til helvtette, og mot NWO.

TheShoe
TheShoe
14 år siden

Reint maktpolitisk er det vel ikke så viktig hvilket parti som vinner, eller hvem som blir statsminister – utviklingstendensen er likedan. Jeg er derimot ganske sikker på at FrP bringer med seg et mentalitetsgrunnlag som fort kan framskynde denne prosessen. Ingen partier med særlig politisk makt her i Norge er interessert i gjøre de endringene som er nødvendige uansett – det er åpenbart opp til oss selv.

Jeg vil ikke ha et parti som ser på naturens planter som noe kriminelt og ulovlig.

Thomas
14 år siden

Så FRP ser på naturen som noe kriminelt og ulovelig? Den må du nesten utdype, dessuten om vi velgre de rødgrønne en gang til så har vi nok en framtid langt verre enn en globalisert verden.

Bare vent til det bor muslimer i bakgata di, kanskje du har endret mening til da? Men sant, det er ikke posetivt at Siv er med i bilderberger.
Men hun styrer vel ikke hele partiet?

Hans Gaarder
Skribent
14 år siden

Kanskje er de ekle advarslene på plakaten mer betimelige enn de fleste ønsker å tro. Vi kan jo ta f.eks. punkt 3 – Forced vaccinations – mao. tvungne vaksinasjoner.

I Norge finnes det ikke lovhjemmel for å pålegge tvangs-vaksinasjoner. Dette betyr ikke at planer for dette ikke er blitt utarbeidet i det skjulte, i regi av ”Rockefellernes rottegift-institutt”, det kvasi-statlige Folkehelseinstituttet , som for øvrig fører hemmelig regnskap. Folkehelseinstituttet har lagt frem en plan for ”massevaksinasjon mot pandemi”:
http://www.helsedirektoratet.no/vp/multimedia/archive/00117/Plan_for_massevaksi_117619a.pdf

Legg merke til datoen for dokumentet: 1. november 2008 !!

Den 13. desember 2008 står det forøvrig å lese i et debattinnlegg på nettet:
”Fugleinfluensa-panikk som er planlagt spredd via media i 2009. Norges fremsynte (dvs. lydige løpegutt for Bilderberg) Jens Stoltenberg har allerede reservert opptil flere doser med fugleinfluensa-vaksine for hver av oss. Fugleinfluensaen vil ikke være så farlig, den vil bl.a. kunne kureres ved hjelp av hydrogenperoksid. Vaksinen mot fugleinfluensa vil derimot være et farlig djevel-serum. Det beste nå vil nok være å … UNNGÅ ENHVER VAKSINE…»
http://debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=8&ThreadID=257375&page=1#item3979665

Dette må vel bety at da svineinfluensaen ankom verdens fryktspredende media for 3 uker siden så var dette vel forberedt ? Og hvorfor gikk WHO rett opp til pandemi-nivå 5, dvs. at de hoppet bukk over de lavere nivåer som kalles epidemi, dvs. lite smittsom og lite dødelig, slik svineinfluensaen viste seg å være ?

Skal vi ta høyde for at neste gang går WHO rett til nivå 6 på pandemi-skalaen, uten at det behøver å ligge så mye som en pannekakedemi i bunnen ? Hensikten med pandemi-maset har jo vært å få flere serum-injisert, men med hva slags hi-tech serum…?! Den som nekter å la seg vaksinere, vil få se…

eyesofleo
eyesofleo
14 år siden

VIKTIG MELDING….!!!!!

IKKE LA TMILTIGRENE PÅ SRI LANKA DØ..
DETTE ER DET SAMME SOM SKJEDDE I RWANDA
DER 400.000 TUSEN MENNESKER BLE SLAKTET
NED MENS EU FORLOT LANDET OG GKORDE INGENTING…

EU STÅR BAK DISSE ANGREPENE MOR MENNESKERETTIGHETER;
SE GJENNOM DERES RÅTNE SKUESPILL;;

KRIGEN ER ALLEREDE STARTET FOR FRED MEN IKKE AV
VERDENS STATER:: HUSK AT NORSKE MOTSTANDERE
UNDER DEN ANDRE VERDENSKRIG BLE KALDT TERRORISTER:

IKKE VELG FRP DE HAR DE SAMME MÅLENE SOM HITLER HADDE
OG VIL HA EN VERDENSREGJERING::

EU HAR SNART TATT OVER ALLE LANDENE OG DA ER DET OVER FOR OSS:: HUSK AT NORGE ER PÅ TOPPEN NÅR DET GJELDER VERDENSSTYRE OG IKKE LA DEG BLINDE AV Å TRO AT DU HAR DET BRA I NORGE::: OVER HALVPARTEN AV ALLE FAMILIER I NORGE ER SPLITTET:: PENGER OG MAKT HAR INGENTING MED EKTE VERDIER I LIVET Å GJØRE::: VÆR SÅ SNILL Å VÅKNE:::: SI NEI TIL CHIPPEN DE SNART VIL AT DU SKAL HA UNDER HUDEN SOM SKAL VÆRE ET REGISTER OVER HELSE OG ELEKTRONISKE PENGER::: DET ER BARE 64
ÅR SIDEN KRIGEN VAR HER SIST….. DET ER ALLEREDE I GANG, VÆR SÅ SNILL Å VÅKNE OPP…. FRYKT, HAT FORDØMMELSER ER SKAPT GJENNOM MEDIA OG DERFOR KLARER VI IKKE Å SKJØNNE AT VI ALLE ER LIKE MED SAMME BEHOV… VI VIL ALLE MENNESKER HA FRED MEN DE SOM ER RIKE OG SØKER PENGER Å MAKT ER BLINDET AV DET ONDE…

SJEKK I USA.. DE HAR BEGYNT MED KONSENTRASJONSLEIRE OG CHIPPING AV MENNESKER…

OG AV ALLE VIKTIGE TING… TA ET SKRITT UT AV HVERDAGEN OG SE DEG RUNDT, TA VARE PÅ DET POSITIVE OG SPRE GLEDE OG FRED I STEDENFOR FRYKT OG FORDOMMER…. USA VIL KRIGE FOR FRED… MEN VI VIL ALDRI FÅ FRED GJENNOM Å KRIGE….

PÅ TIDE Å SKJØNNE AT VI HAR VÆRT STYRT I 3000 ÅR…
DET HANDLER OM BLODSBÅND FOR TOPPELITEN…
DU KAN TA BLOD FRA TUT AN KAMON OG PRINCE CHARLES OG FÅ DNA TREFF… VÆR SÅ SNILL OG FORSTÅ AT DE SOM SITTER MED MAKTEN I DAG BARE HAR FØRT DETTE HEMMELIGE SKUESPILLET OG HVORDAN DE KONTROLERER MENNEKSER GJENNOM FAMILIER OG GENERSAJONER GJENNOM ALLE TIDENE…. ALLE SOM HAR KOMMET FOR NÆRE SANNHETEN HAR BLITT DREPT…
MALCOM X , MRTIN LUTHER KING, JOHN F KENNEDY, BOB MARLEY, JOHN LENNON, DIANA OSV.. LISTEN ER LANG MEN SJEKK HVA DISSE HELTENE STOD FOR Å DU NÆRMER DEG SANNHETEN…

VÆR SÅ SNILL FOR BARNAS SKYLD… VI MÅ STÅ SAMMEN NÅ UTEN FORDOMMER, HAT, FRYKT…. VI MÅ FORENE OSS FOR FRED….

HAR DU IKKE FØLT AT NOE ER GALT? HVORFOR VAR DU LYKKELIGERE NÅR DU VAR BARN? LYKKEN ER INNE I DEG FORTSATT MEN DU HAR LATT ALLE MATERIALISTISKE TING OG SØKEN ETTER LYKKE I PENGER STÅ I VEIEN FOR DEG…..

VIKTIG INFO!!!!

Mitt råd er: vær positiv og åpen mot alle du møter….ikke la deg bli påvirket av alt det negative rundt deg… og sett pris på hva du har i livet og takk for det!!!!
Verden er ikke som de fleste tror.

PS. husk at vi alle er KLARSYNTE! Det er bare det at de har trukket gardiner over øynene dine, og foret deg med informasjon via media,reklame,poilitikk osv… isdedenfor
å fokusere på medmenneskelighet, kjærlighet, energier, gud, og positive og negative
virkninger…. hvorfor søker de fleste lykke i penger, hus, hytte makt osv. når de vet at de søker materielle ting som egentlig ikke er verdier i livet. og hvorfor ser vi så lite lykke men så masse fordommer og hat i Norge? Over 50% av alle barn i Norge kommer fra skillte hjem og familier.. Det burde ringe en klokke hos dere snart!!!!

vi vet alle at positivitet smitter og motsatt….Når du vet hva negative energier er, så skjønner du hva jeg snakker om:)
ikke rart det er vanskelig å åpne øynene når man er fyllt med hat, frykt og negativitet.
Men ingen kan fortelle deg sannheten, du må finne den selv, ellers er det jo bare noe som er blitt fortalt deg….men viser deg gjerne døren du må gå igjennom:)

Det er så trist å se alle som går rundt og sover gjennom livet.
Er alle så avhengige blitt av systemet vi lever i ???????????
Når er det greit å våkne??? Når man ikke lengere trenger
tørke seg i ræva med papir??? Når du har 6000 treff på nettby og fortsatt ikke funnet noen??? Når du er sikker på at du har skrevet 1000 brev her og ikke fått noe konstruktivt ut av det????? Når man ikke får byttet kanal på tv`n fordi man ikke
finner fjernkontrollen???? Når du er blitt tjukk og feit og ikke vet hvorfor???????
Når du jobber og sliter og egentlig ikke bruker pengene på noe som virkelig betyr noe????
når du har mistet en venn eller noen i familien??? Når dyra er blitt mere menneskelige enn oss??? Når du ikke lengere tror på hva politikerne sier???? Når du skjønner at det ikke er
ment for oss mennesker å ødelegge jorden??? når du skjønner at Krig gir mere penger til verdensbankene pga. lån til div. land og oss vanlige mennsker lider???? Når du skjønner
at det er nok mat til å mette alle mager i verden??? Når du forstår at livet ikke kun handler om deg selv og at du ikke er alene her på jorden??? Når du forstår at staten får inn over 2000 milliarder kroner kun fra skatter på norske folks lønninger???
Når du skjønner at du blir påvirket av folk rundt deg??? når du har forstått at du blir syk av maten du spiser??? Når verden har brukt opp de siste ressursene???
Når du forstår at historien gjentar seg gang på gang???? Når du ikke skjønner
meningen med hva som skjer??? Når penger er blitt viktigere enn familie????
Når du ikke lengere husker hvem du er eller hvordan du var når du var liten????

opplevd noe av dette??? Kanskje på tide å lukte på blomstene nå!!!!!!!!!!!

ALLE MENNEKER MÅ MARSJERE FOR FRED NÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TIDEN ER SÅ SI UTE SNART!!!!!!

VÅKE OPP Å SE SANNHETEN, BLI FRI FOR FØRSTE GANG I DITT LIV!!!!

Killuminati
Killuminati
14 år siden

Veldig bra sagt eyesofleo :) !

erms
erms
14 år siden

Her er det jo en klar overvekt av sosialister, det virker som det er dere på venstresiden i norsk politikk som har fasiten på sannheten. Det bør vel være i «nyhetsspeilets» interesse å få med hele det politiske spekteret? Har dere beviser for at jødene er med på dette spillet som dere hevder? At Kissinger er med i Bilderberg-klanen gir dere ikke rett i å henge ut et helt folk eller en religion. Like lite som vi kan henge ut hele det amerikanske folk fordi mange amerikanere er medlemmer.

erms
erms
14 år siden

Jeg er glad for at du ser problemet med å putte mennesker i båser, og jeg håper nyhetsspeilet heretter er mer spesifikke i sin kritikk. Jødene ble som kjent utsatt for en utryddelse-politikk fra nazistenes side under andre verdenskrig, og ønsker å leve i fred innenfor sikre grenser. Det er en kjensgjerning at jødene er flittige arbeidsfolk og dyktige kremmere. Likevel er ingen feilfrie, råtne egg finnes i alle kurver, ref. Kissinger, Madoff, for å nevne noen.

Jeg synes det var dumt at Siv Jensen har deltatt på et Bilderberg-møte, men håper det var et engangstilfelle. Jeg synes at du Armin godt kunne intervjue henne om hennes engasjement i Bilderberg, nå rett før valget. Da vil velgerne se hva hun mener om Bilderberg, og en fremtidig verdensregjering. Hvis hun avviser et intervju med nyhetsspeilet, forteller vel det alt om hennes holdning, og er derfor ikke å stole på.

ubu
ubu
14 år siden

til Armin

Når jeg får radiokanalen min skal Siv Intervjuet om Bilderbergermøtet.

Min personlige arbeidshypotese er at Siv Jensen fikk vite om planen for å globalt skattelegge verdensbefolkningen for CO2 på bilderbergermøte i 2006, og at det er derfor hun har gjort FRP til et parti som fronter man-made-global-warming skepsisen.

Jeg har vanskelig for å forstå mekanismene som kan gi Siv statsministerposten i Norge som følge av deltagelse på bilderbergermøte.

Jeg er også ganske enig i FRPs arbeidsgiverpolitikk. -Jeg synes flere folk skulle blitt sine egne arbeidsgivere, og sørget for en næring i sitt bilde, fremfor å ta et lønnet arbeid i en eller annen større bedrift/stat.

mange utlendinger i Norge har en fordel gjennom sitt syn på familien som institusjon. Familiebedrifter er nesten et ukjent fenomen for nordmenn. Familien er etter mitt syn den viktigste institusjonen i samfunnet. -Den burde omfavnes mer, og brukes.

Ellers er jeg også enig i FRP at mer penger burde blitt brukt av oljefondet på infrastruktur og slikt. -Hadde vært mye lurere om vi brukte disse pengene på oss selv, istedenfor å sende dem ut av landet hvorpå de blir borte i lommene på noen lure globalister. Kystpartiet og FRP har vært de partiene som har gått lengst i dette, og Kystpartiet hadde desverre rett i at det eksisterer en reell risiko at oljeformuen bare forsvinner.
Husker ikke hvor mye som allerede er blitt borte, men det er temmelig mye.

Populismen og bilismen til FRP er jeg også delvis enig i. avgiftsletter på bil, bensin og bompenger er noe som folk flest, bygdefolk mest tjener på, og burde vært gjort.
Alle disse mange snikavgiftene og snikskattene er noe som koster enormt i innsamling og byråkrati, jeg ville heller bygd veier med skattepenger.

Privatisering er også noenganger av det gode, såfremt arbeidsplasser og kapital kommer Norge til gode. -Den prinsippielle store staten som mange rødiser argumenterer for, ser jeg ikke de store fordelene av.

ellers er jeg nok enig i resten av lista di, (kanskje bortsett fra at jeg ikke tror at homofili eksisterer.)

Veteran1
Veteran1
14 år siden

Her var det mye rart gitt..Finnes det noen fornuftig dokumnetasjon på at Siv Jensen er «underlagt» Bilderberger.Finnes det holdepunkter for å påstå at Bilderberger er en ensartet gruppe som skal ta over verden?Mossad skal hacke demokratiet?Jaha?Hva skal liksom Mossad i Norge å gjøre da?

Veteran1
Veteran1
14 år siden

Et mord på Lillehammer for 35 år siden beviser vel ikke så mye?Merkelig hvor stor makt dere tillegger jødene..Kun ca 13 mill på hele planeten.

Veteran1
Veteran1
14 år siden

Det kommer aldri til å bli noen «stor-Israel».Finnes ingen mulighet for det uten at store deler av verden går op i flammer.Stormaktene kommer rett og slett ikke til å tillate det uansett hvilke våte drømmer enkelte radikal jøder skulle ha.Hva stern og Irgun gjorde på 30 tallet har ingen relevans i dag.BTW,så flyktet det fler jøder til Israel fra omkringliggende land enn det flyket Palestinere ut av det som i dag er Israel.Jeg har oppholdt meg en god del i midtøsten på i tjeneste og privat.Der nede skyller man jødene for alt vondt som har rammet verden oppigjennom tidene.Uansett hva dritt som rammer så MÅ det bare være jødene sin feil.Mein Kampf og sions vises er jo forresten også populær litteratur.Merkelig til supermennesker disse jødene.Jeg savner fortsatt en fornuftig kobling mellom FRP og Bilderberg,samt arumenter for at Bilderberg er en enhetlig gruppe hvis agenda er verdensherredøme.Det du hittil har prestert er synsing og løsrevne sitater tatt ut av kontekst.

ubu
ubu
14 år siden

Bevisene for at bilderberger er et møtested hvor beslutninger taes, kan finnes blandt disse dokumentene som wikileaks har fått tak i.
http://wikileaks.org/wiki/Category:Bilderberg_Group
skal lese litt mer, før jeg kan refere litt mer presist. Det påståes ihvertfall at Euroen og EU ble planlagt der på 40-50 tallet. Noe som burde bringe synonyme tanker til Hitler sin plan om et europeisk felleskap, bilderbergernes nazi opphav.

bevis for at one-world-goverment er agendaen kan man få fra å lese utalelser fra de faste medlemene,

Killuminati
Killuminati
14 år siden

Når man forstår hvordan penger fungerer, så skjønner man hvordan de klarer å gjøre det de gjør.

Google:
– The money masters (Google video)

« Forrige artikkel

Nøkler til vår overlevelse

Neste artikkel »

Siv Jensen og Fremskrittspartiet endelig ut av skapet