Kampen mot Siv Jensen og Bilderberg

5.4K visninger
2 minutter lesetid
30

Still deg i rekkene og still ingen spørsmål. Når alle tenker likt, så er det ingen som tenker. Lærte ikke moren din deg det? Å nei, jeg glemte Siv Jensen er mor nå. FRP-landsmøtet avholdes 22. til 25. mai 2009 på Clarion hotell Gardermoen. Det vil komme flere møter og valgdagkampanjer, og alle bør kuppes.

Som nevnt i mange artikler på Nyhetsspeilet.no , er Siv Jensen under Bilderbergernes kontroll. Hun er en dukke for internasjonale maktstrukturer som ønsker å fremme et hegemonistisk samfunn over oss. Middelklassen skal dø. Det skal bare være fattige og rike.

Ifølge grunnloven paragraf 1. Norge er et fritt og selvstendig rike.   Norge skal ikke være under fremmedherredømme. Vi har en mulighet til å gjøre en forskjell. Det er på tide å våkne opp.

Siv Jensen ønsker at Norge skal gjøre mye rart om dagen, det virker som om dette er enda en Bilderberg-instruks. Og hvis Siv Blir valgt, se ikke bort ifra at Norge blir et lite Texas.

NEW WORLD ORDER AHED
Vil du våkne opp i George Orwell's 1984?

Jeg trenger et groundcrew som er på standby. Vi trenger å mobilisere oss mot en gjeng 50-åringer som ikke skal arve denne jordkloden. Det er vi som er neste generasjon. Derfor er det viktig at ungdommen engasjerer seg og viser at vi vet og at vi bryr oss.

Vi trenger en flyer med Bilderberg-informasjon og et bilde fra Siv Jensen når hun var på 2006-møtet.

Bilderberg inviterer ikke hvem som helst på deres møter. Om Siv Jensen har vært der, kan du regne med at hun vil bli den neste statsministeren. Vi lever i en digital verden. Demokratiet er derfor utrygt og stemmene kan lett manipuleres med hjelp av utenlandske etterettningstjenester (MOSSAD) som kan hacke demokratiet vårt.

Dette er undergraving av grunnloven og nasjonalstaten. Et privatisert Norge er det FRP ønsker og for meg og deg betyr det økte priser og mindre arbeid.

Si nei til dette herskersamfunnet

Hvem kan være med på noe sånt? Jeg har vært utenfor slike landsmøter flere ganger, og da har vi bare vært 2-3, men vi har fått utrettet ganske mye. Om vi er 10 stk så er det en hel hær. Derfor må vi dele ut flyers til alle delegatene og informere dem fordi de vet det ikke selv en gang. De er nyttige for Siv som Siv er for Rockefeller og Henry Kissinger. Og flere vil komme om vi ikke gjør noe i dag.

Vi trenger bannere, flyers, megaphones og mennesker. Real power is people. Not Money. We are change, not Obama.

Send meg mail på armin@nyhetsspeilet.no om du ønsker å mobilisere deg i kampen mot Bilderberger og deres medløpere som undergraver demokratiet!

Se også: Årets Bilderbergmøte er over. Og deltagerne var…
VIDEO:  Siv Jensen på 2006-møtet.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

30 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Hans Gaarder
Forfatter
8 år siden

Frp-grasrota med nye asylkrav!
Mens regjeringen strever med å få flertall for sine asylforslag i Stortinget, blir Frp-ledelsen møtt med krav om nye asylinnstramminger fra egne rekker.

http://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/frp-grasrota-med-nye-asylkrav/3423215292.html

Forøvrig ble denne artikkelen med tittelen KAMPEN MOT SIV JENSEN OG BILDERBERG publisert for 7 år siden. Tittelen er mer aktuell nå enn dengang. På tide at noen flere her i norge lukter lunta?

Hint: Siv Jensen fører IKKE FrP politikk i regjering. Siv Jensen fører Bilderberg-politikk sammen med Bilderberger Erna Solberg…

For mer info om Bilderberg og Norge:
http://www.hansgaarder.info/produkter/bilderberg-og-forrige-stortingsvalg/

Falcon
Falcon
Abonnent
8 år siden

Stolt over å tvinge folk ut av Norge http://www.aftenbladet.no/nyheter/politikk/Stolt-over-a-tvinge-folk-ut-av-Norge-3410528.html

Sitat: – Vi sender et signal ut i verden om at Norge har satt på bremsen, sier Siv Jensen (Frp). I sin tale til Frp under landsmøte lørdag ettermiddag tok partilederen tak i kritikk fra Hadia Tajik (Ap) om at Frp gjør Norge utrygt. Dette uttalte rogalandspolitikeren allerede i 2009 til VG. Kritikken er ikke glemt i Frp-ledelsen. – Hadia Tajik var ute og skremte litt. “Norge ble utrygt med Frp”. Vi har brukt 150 millioner kroner mer på å øke antallet tvangsreturer. Minst 6700 personer uten lovlig opphold skal tvangsreturneres (i år). Det er uttransportering i rekordtempo, og det viser igjen. Det merkes, sier Jensen. – Vekker oppsikt. I Frp-regnskapet til landsmøtet heter det at den nye regjeringen uttransporterer 2500 flere kriminelle utlendinger og asylsøkere med endelige avslag enn det den rød-grønne regjeringen la opp til for 2013 og 2014. Til Aftenbladet opplyser statssekretær Himanshu Gulati (Frp) i Justis- og beredskapsdepartementet at økningen tilsvarer om lag 40 prosent. .. – Trenger ikke å komme til Norge ..

Er frp, Siv Jensen og resten av den kriminelle og utenlandske partilederballetten i posisjon og opposisjon samt ditto massemedia stolt over følgende forbrytelser?

S1 # Dr. Suzanne Humphries lecture on vaccines and health, chemtrails, smart meters, gmo, globalists + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1960&start=1

Øystein Sundes syn på partipolitikk https://www.youtube.com/watch?v=oA-_E-2h0GI

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

UK Treasury Looted – International Grand Larceny – Asset Stripping and Money Laundering – Arms To Iraq Scandal – Hypocrites In the Westminster Government – ABEL DANGER With 600,000 Global Contacts http://www.abeldanger.net/2014/06/uk-treasury-looted-international-grand.html

Quote: UK Cabinet members and MPs: YOUR HORRIBLE TRUTHS ARE LIVE ON YOU TUBE. Field McConnell (AT ABEL DANGER with 600,000 global contacts) please feel free to post-these videos so you can win your GLOBAL campaign against national traitors/war criminals in the parliament buildings & the judiciary. Kenneth Clarke, Peter Lilley, Margaret Beckett and Francis Dee Cook are their real names so please do not use your coding system so the whole truth can be outed quickly. ..

Ikke så aller verst. Dagens ADGPI TV show

Abel Danger Global Private Intelligence radio show, Mon Jun, 2 2014 8:00 PM — 9:30 PMCET http://new.livestream.com/abeldanger/events/3058702 Quote: Birthday Girl Victory Party 17 July, 2014. Now that Bilderbergs have decided to recall their dummy, Malaysia 370 goes to forefront during AD TW140603, the threat window posted today for 875 N Michigan, 233 S Wacker and [ redacted], the three Skidmore, Owings and Merrill WHITE ELEPHANTS not to be confused with Obama’s Beard. Both MH370 and Bibi’s Tel Aviv Twin could be assigned Petronas Towers, Chicago Towers or [ redacted ] Threat Window relayed to Serco, MI6 and FBI HOT 1111/04Jun14 to 2311/25Aug14. Operation TEA HOUSE AUGUST MOON goes live in Chapter 6 at Abel Danger at 0311/4Jun14.

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

The Secret Rulers of the World – The Legend of Ruby Ridge (Complete) http://www.youtube.com/watch?v=-a0rg6Nn4T8

Quote: Click below for a FREE download of a 132 page (colorfully illustrated) e-book on the Zionist-engineered INTENTIONAL destruction of Western civilization. Click “save file” when downloading. Booklet updated on Apr 2nd, 2013. “The Zionist Attack on White Western Civilization”. PDF file: http://www.mediafire.com/?2fy56fywbotlmo9 MS Word file: http://www.mediafire.com/?8h5a69rs6542yv4 ZionCrimeFactory’s PDF Essay: http://www.mediafire.com/?0bqocw833p1qc99 Notepad Promotional YouTube Comment: http://www.mediafire.com/?u5nu8nmyxd82qmv 2 minute Promotional Booklet video @ http://www.youtube.com/watch?v=n663eVTSyS8

“Demontere, og erstatte med nytt, en øvelse er å sette opp en liste over hva en demontering må bestå av for følgende nazi-marx fascist new world order folkefiendtlige diktatur kompleks ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/svineinfluensavaksineringen-1-ar-etter/comment-page-27/#comment-97287

“When the Law ‘Winks’ at Vaccines and Dead Babies ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/11/svinevaksinerte-er-en-smittefare-mot-uvaksinerte/comment-page-10/#comment-97368

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Oppdaget at Siv Jensen, i Wikipedia(nettleksikon) i slutten av 2oo7, stod oppført som Bilderbergdeltaker i 2006 Ottawa,canada, i den perioden sjekket jeg opplysningene med infoen project camelot om “Norsk politiker avslører kynisk maktelite”der det stod at valgene er lagt opp til og hvem som skal ha regjeringsmakt,og at du og jeg’s valg av partier har nærmest null betydning..da var min FrP sympati forsvunnet som dugg for solen..sjekker man Wikipedia nå har Bilderbergforbindelsen forsvunnet fra Siv Jensens profil der…!! Sendte linken fra project camelot til en FRP politiker som sitter i lokalstyret i en komune som ordførerkandidat i begynnelsen av 2008 at Siv Jensen blir Statsminister i 2009..Bom stilt der gitt..lagt inn videon på facebook der hun stiger av bilen for å bli diktert av Bilderbergtullingene i Ottawa(alex jones)video..og kommentarene fra Frp sauene : at det er konspirasjonsrykter osv..der ser politikerspirene i farger og audiovisuelt at hun stiger av bilen….!!! Og etter 2006 ser man med klar tydlighet,blant valgkamp debatter og såkalte politiske analytikere prøve og analysere strategier og gi inntrykk av seriøsitet til at dette er partipolitikk..og de tror det ikke selv en gang..skulle gjerne ha sett Armin el. Johansen, få et intervju med med valgforsker valebrott.. i tv2..??

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Den Lille Snille Ulven: Dagens valg ordningen er å velge mellom verre eller verst!

J.Johansen: Siv Jensen = Quisling

J.Johansen
Forfatter
14 år siden

Allerede i oktober 2006, forutså jeg at “Vår nye regjering er vedtatt”.
http://www.riksavisen.no/?p=25

Bilderbergernes corporate eiere, samt deres undersåtter og lojale venner, fastsetter sine mediers ‘profil’.

Før Siv Jensen ble innlemmet i ‘det gode selskap’ var FrP og Hagen/Jensen ‘forfulgt’ og trakassert, de fikk ikke ‘mediatid’ nok, etter egne utsagn.

“Om en tid kommer media til å begynne å heie frem Fremskrittspartiet, “rapportere” deres fremgang, og andre partiers tilbakegang, eller skape noe annet bråk for å innsette FrP. Rapportere i hermetegn, fordi media rapporterer ikke, de skaper, i tråd med sine sjefers agenda. Fårene følger bjellesauen. Valg er bare en formalitet i strømlinjeformede psyker.”

Plutselig ble ALT FrP og Jensen gjorde og sa godt nyhetsstoff, og alt var så bra……og oppisjonen deres fikk så mange snubletråder i så mange saker i media. Jeg har dem mistenkt for å ha samlet opp krutt i denne forbindelse, og for denne agenda.

‘Meningsmålingene’ som ikke er målinger, men som former sauflokkmentaliteten (alle vil helst være på det vinnende lag), begynner å ‘måle’ hvor stor fremgang FrP har, og hvordan de andre går tilbake. Psykene formes.

‘Bilderbergere på statsrådjakt’
http://www.riksavisen.no/?p=995

FrP er farlig, ikke fordi det ikke er det partiet som har flest gode saker, og som jeg selv har tilhørt alltid, men fordi etter ‘utrenskningene’ på begynnelsen av nittitallet, og FrP skolen hvor alle skal lære å mene det samme som ledelsen, så er det blitt det mest toppledede partiet vi har i Norge. Alle som likte å tenke selv, ble rensket ut. Jeg likte dårlig det.

Vi ser nå idag hvorfor det var så viktig å etablere denne toppstyring. Ovenfra og ned ‘demokratiet’. Det kommer til å vise seg at de har noen symbolsaker som fenger folk, men kommer til å være en katastrofe til å selge ut vannresurser og andre ressurser til sine internasjonale elite venner. Noen som husker hvor billig strømmen skulle bli når den bare ble ‘privatisert’ og konkurranse? Hva slags konkurranse? Mellom meg og Rockefeller? Jeg har ikke penger nok til å bidra i denne konkurransen (så gjerne jeg villet), staten tar mine i skatter og avgifter. Merkelig hvor få de er de ‘private’ som godene ender opp hos. Er ikke jeg og du ‘private’?

‘Siv Jensen, David Rockefeller og Henry Kissinger’
http://www.riksavisen.no/?p=1441

Når valget er over skal Nyhetsspeilet/Riksavisen telle opp medias negative vinklinger FØR Siv Jensen var på Bilderberger møte i 2006, og de negative og positive ETTER møtet.

PS: Jeg er ikke imot FrP. Min sjel er hos Anders Langes visjoner om at vanligte folk skal få beholde mer av pengene sine selv, istedenfor at staten tar dem og deler dem ut til statens ‘eiere’. Jeg har mistet troen på deres evner til å fordele rettferdig, for å si det mildt. Så jeg er imot Jensen og Hagens lefling og underdanighet for internasjonale krøsuser, og bruke statens institusjoner for å loppe oss og berike sine venner – det er fordelingen de gjør, se bare hvordan de putter 650 millioner i sine venners lommer for farlige vaksiner, og 650 milliarder i ‘tap’ for oljefondet. Hvor havner ‘tapet’? Mangt en kneler for, for å få makt. Hagens ambisjoner er større enn hans omtanke for det norske folk i denne sak. Ambisjonstilfredstillelsen vil komme til å smake surt i denne sak etter hvert.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Begynner å bli vant til setupet for dukketeaterforestillinger kalt demokratiske valg i vesten:

Norsk Stortings- og statsminister valg 2009:
Bilderberger Jens mot Bilderberger Jensen.

Amerikansk presidentvalg 2004:
Scull & Bones medlem John Kerry mot Scull & Bones medlem George W. Bush.

Hva slags “demokrati” er det egentlig norske soldater er sendt til Afghanistan for å organisere ? Kanskje Afghanistan hadde et velfungerende puppet-styre (mao. “demokrati”) allerede før den nazistiske alliansen NATO opprettet sitt varige nærvær i landet ?

Hva slags fri presse er målet for Afghanistan – en like taus og sovjetaktig etterplapringspresse som dagens norske aviser ? Som skriver om det de får lov til og tier om resten.

Jeg kan ikke huske å ha sett en norsk avis påpeke det faktum at både Jens og Jensen er Bilderbergere, også kalt NWO-puppets.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Jeg bor heldigvis i Drammen, og skal få se “djevelen” for første gang med øyene mine. Tror ikke jeg får delt “propaganda” flyers som FRP-s medlemmer gjorde for et par dager siden, da de reklamerte for Sivs ankomst 12. August. Men jeg får vel stille opp og spørre om hennes NWO-planer for Norge, hvis hun velger valget.

Drammen er Norges andre største by i forhold til innvandrere og FRP-s mystisk politikk kommer til å gjøre stor forskjell for hvordan det er å være en innvandrer i Norge!

Ser at det allerede foregår mye fokus på AP og FRP gjennom medias “spotlight”:

http://www.ukeavisenledelse.no/samfunn/20090806/jens-og-jensen-motes-13-ganger-for-valget/

På denne måten klarer våre “demokratiske” medier å nå en spesiell agenda, ved å rette blikket mot en sentralisert plan. Slik at folk i Norge tror at det bare fins to partier å velge mellom :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Armin; til ditt første innlegg her med alle parolene.

Paroler bør for det første være korte og slagkraftige. Da er det lettere å få frem et budskap.

Nok om det; Det er særlig 2 paroler jeg reagerer på;

“Jeg vil ikke ha en regjering som støtter Israel og USA uansett hva de gjør”

Uansett hva de gjør? Dette kan du ikke mene i fullt alvor? Det er i så fall svært betenkelig, for å si det diplomatisk.

“Jeg vil ikke ha et parti som flørter med konservative/radikale kristne”

Gjelder dette bare kristne? Er det greit med radikale muslimer/hinduer/ateister/satanister/budhister?

Dette er ikke noe budskap om fred og forsoning, tvert imot…

Gjensidig respekt, uahengig av religion, hudfarge, sosial-og politisk status, som jeg tror du står for, om enn i en militant !! stil krever helt andre paroler enn det du foreslår, slik jeg ser det vel å merke (med mindre målet er å opprettholde nåværende steile fronter i forhold til eksisterende fiendebilder)…

Killuminati
Killuminati
Abonnent
14 år siden

Når man forstår hvordan penger fungerer, så skjønner man hvordan de klarer å gjøre det de gjør.

Google:
– The money masters (Google video)

ubu
ubu
Abonnent
14 år siden

Bevisene for at bilderberger er et møtested hvor beslutninger taes, kan finnes blandt disse dokumentene som wikileaks har fått tak i.
http://wikileaks.org/wiki/Category:Bilderberg_Group
skal lese litt mer, før jeg kan refere litt mer presist. Det påståes ihvertfall at Euroen og EU ble planlagt der på 40-50 tallet. Noe som burde bringe synonyme tanker til Hitler sin plan om et europeisk felleskap, bilderbergernes nazi opphav.

bevis for at one-world-goverment er agendaen kan man få fra å lese utalelser fra de faste medlemene,

Veteran1
Veteran1
Abonnent
14 år siden

Det kommer aldri til å bli noen “stor-Israel”.Finnes ingen mulighet for det uten at store deler av verden går op i flammer.Stormaktene kommer rett og slett ikke til å tillate det uansett hvilke våte drømmer enkelte radikal jøder skulle ha.Hva stern og Irgun gjorde på 30 tallet har ingen relevans i dag.BTW,så flyktet det fler jøder til Israel fra omkringliggende land enn det flyket Palestinere ut av det som i dag er Israel.Jeg har oppholdt meg en god del i midtøsten på i tjeneste og privat.Der nede skyller man jødene for alt vondt som har rammet verden oppigjennom tidene.Uansett hva dritt som rammer så MÅ det bare være jødene sin feil.Mein Kampf og sions vises er jo forresten også populær litteratur.Merkelig til supermennesker disse jødene.Jeg savner fortsatt en fornuftig kobling mellom FRP og Bilderberg,samt arumenter for at Bilderberg er en enhetlig gruppe hvis agenda er verdensherredøme.Det du hittil har prestert er synsing og løsrevne sitater tatt ut av kontekst.

Veteran1
Veteran1
Abonnent
14 år siden

Et mord på Lillehammer for 35 år siden beviser vel ikke så mye?Merkelig hvor stor makt dere tillegger jødene..Kun ca 13 mill på hele planeten.

Veteran1
Veteran1
Abonnent
14 år siden

Her var det mye rart gitt..Finnes det noen fornuftig dokumnetasjon på at Siv Jensen er “underlagt” Bilderberger.Finnes det holdepunkter for å påstå at Bilderberger er en ensartet gruppe som skal ta over verden?Mossad skal hacke demokratiet?Jaha?Hva skal liksom Mossad i Norge å gjøre da?

ubu
ubu
Abonnent
14 år siden

til Armin

Når jeg får radiokanalen min skal Siv Intervjuet om Bilderbergermøtet.

Min personlige arbeidshypotese er at Siv Jensen fikk vite om planen for å globalt skattelegge verdensbefolkningen for CO2 på bilderbergermøte i 2006, og at det er derfor hun har gjort FRP til et parti som fronter man-made-global-warming skepsisen.

Jeg har vanskelig for å forstå mekanismene som kan gi Siv statsministerposten i Norge som følge av deltagelse på bilderbergermøte.

Jeg er også ganske enig i FRPs arbeidsgiverpolitikk. -Jeg synes flere folk skulle blitt sine egne arbeidsgivere, og sørget for en næring i sitt bilde, fremfor å ta et lønnet arbeid i en eller annen større bedrift/stat.

mange utlendinger i Norge har en fordel gjennom sitt syn på familien som institusjon. Familiebedrifter er nesten et ukjent fenomen for nordmenn. Familien er etter mitt syn den viktigste institusjonen i samfunnet. -Den burde omfavnes mer, og brukes.

Ellers er jeg også enig i FRP at mer penger burde blitt brukt av oljefondet på infrastruktur og slikt. -Hadde vært mye lurere om vi brukte disse pengene på oss selv, istedenfor å sende dem ut av landet hvorpå de blir borte i lommene på noen lure globalister. Kystpartiet og FRP har vært de partiene som har gått lengst i dette, og Kystpartiet hadde desverre rett i at det eksisterer en reell risiko at oljeformuen bare forsvinner.
Husker ikke hvor mye som allerede er blitt borte, men det er temmelig mye.

Populismen og bilismen til FRP er jeg også delvis enig i. avgiftsletter på bil, bensin og bompenger er noe som folk flest, bygdefolk mest tjener på, og burde vært gjort.
Alle disse mange snikavgiftene og snikskattene er noe som koster enormt i innsamling og byråkrati, jeg ville heller bygd veier med skattepenger.

Privatisering er også noenganger av det gode, såfremt arbeidsplasser og kapital kommer Norge til gode. -Den prinsippielle store staten som mange rødiser argumenterer for, ser jeg ikke de store fordelene av.

ellers er jeg nok enig i resten av lista di, (kanskje bortsett fra at jeg ikke tror at homofili eksisterer.)

erms
erms
Abonnent
14 år siden

Jeg er glad for at du ser problemet med å putte mennesker i båser, og jeg håper nyhetsspeilet heretter er mer spesifikke i sin kritikk. Jødene ble som kjent utsatt for en utryddelse-politikk fra nazistenes side under andre verdenskrig, og ønsker å leve i fred innenfor sikre grenser. Det er en kjensgjerning at jødene er flittige arbeidsfolk og dyktige kremmere. Likevel er ingen feilfrie, råtne egg finnes i alle kurver, ref. Kissinger, Madoff, for å nevne noen.

Jeg synes det var dumt at Siv Jensen har deltatt på et Bilderberg-møte, men håper det var et engangstilfelle. Jeg synes at du Armin godt kunne intervjue henne om hennes engasjement i Bilderberg, nå rett før valget. Da vil velgerne se hva hun mener om Bilderberg, og en fremtidig verdensregjering. Hvis hun avviser et intervju med nyhetsspeilet, forteller vel det alt om hennes holdning, og er derfor ikke å stole på.

« Forrige artikkel

Nøkler til vår overlevelse

Neste artikkel »

Siv Jensen og Fremskrittspartiet endelig ut av skapet

30
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x