Aftenposten sensurerte HAARP/chemtrails-kunngjøring

29K visninger
6 minutter lesetid
137

Viktige, men svært fortiede, årsaker til det som betegnes som “klima-krisen” er de superhemmelige høyteknogiske programmene som er kjent som HAARP og chemtrails (som begge er TABU for de strengt sensurerte norske media).

Aftenposten benytter ikke bare sin mediamakt til å konsekvent å fortie informasjon om HAARP og chemtrails og effektene av dette på vær, klima, liv og miljø. Aftenpostens Oslopuls-redaktør Hilde Bjørhovde gikk nylig til det skritt å sensurere en kunngjøring om et foredrag om chemtrails og HAARP.

Denne artikkelen inneholder en omfattende dokumentasjon vedr. HAARP og chemtrails og betydningen av dette i det store (klima-kaos og visse naturkatastrofer) og i det små (nevnte noen sommerværet i fjor…?).

Innholdet er praktisk talt i sin helhet basert på foredraget som Aftenposten ikke ønsket at skulle bli gjort kjent.

Her er omfattende innhold om:
– Fakta / dokumentasjon vedr. HAARP & chemtrails
– Dokumentasjon på myndighetenes svik
– Dokumentasjon på medias massive fortielse

 

Jeg har gitt avkall på copyright-rettigheten for innholdet i artikkelen for at det skal kunne bli gjort tilgjengelig for flest mulig. Det du kan gjøre er å:


1. Vurder bevismaterialet og sjekk gjerne med andre kilder.

2. Bidra til å gjøre informasjonen kjent (send gjerne lenken til artikkelen som e-post til dine kontakter). Foredraget kan også lastes ned i power point format helt nederst

3. Hvis du anser innholdet for å være viktig, så bidra til å øve press på politikere,
myndigheter, organisasjoner, journalister  og redaktører.

 

Det skal ikke så mye mer til før denne saken sprekker, og dét vil bli litt av en skandale; “hvordan kunne dette få pågå så uhindret så lenge…?” Blir ditt bidrag dråpen som får “HAARP/chemtrails-begeret” til å flomme utover i offentligheten?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=Nntp8MLT8xw

 

 

Kontrollspørsmål 1: Er Pakistan en nasjon som USA kan ønske å ramme militært? Svar: Ja, allerede i 2009 skrev Nyhetsspeilet om USAs pågående DESTABILISERING av Pakistan. Kontrollspørsmål 2: Er kunstig fremprovosert giga-flom egnet til å destabilisere et land? Svar: Ja, utvilsomt.
Det er viktig å være klar over at for en avis som Aftenposten vil det være like utenkelig å omtale USAs HAARP-anlegg som ikke bare en mulig, men også sannsynlig årsak til den ødeleggende flommen i Pakistan i 2010, som at den tyske pressen skulle omtale Hitlers jødeutryddelser under annen verdenskrig. En bekreftelse på dette er Aftenpostens totale mangel på omtale av NATOs bombing av Libyas hovedvannforsyning den 22. juli 2011.

http://www.youtube.com/watch?v=SQ8nKckqzJA

 

Kontrollspørsmål 1: Var Iran en nasjon som Bush-administrasjonen ønsket å ramme - militært eller på andre måter? Svar: Ja - USAs forrige administrasjon vurderte gjentatte ganger å benytte militær makt mot Iran.

En seriøs anmodning om å vurdere å stenge EISCAT-anlegget ved Tromsø, på basis av regjeringens egen uttalte målsetting om "å forhindre global oppvarming" (som EISCAT direkte bidrar til) er ikke blitt besvart av Stoltenberg-regjeringen. Dette til tross for at det offentlige i henhold til Forvaltningsloven har plikt til å besvare innkomne henvendelser...

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=_iB_VIZuWVA

 

"Black beam" - spraying over Norge. For flere bildebeviser, google "black beam"

 

Kondensstriper fra fly (vanndamp er ikke rosa - så er det chemtrails, i likhet med svært mye av forurensningen som slippes ut over Norge nå med regjeringens stilltiende samtykke og forsøkt dekket over av pressens svikefulle taushet

 

Bilder som viser innsiden av kjemikaliespray-fly er svært vanskelige å få tak i. Hemmeligholdet er nesten vanntett.
Skiltet inne i flyet er merket HAZ MAT, som betyr hazardous materials (helsefarlige stoffer )

 

Analyserapport av pulver fra en beholder på NATO-flybasen Ørland på Fosenhalvøya i Trøndelag. Konklusjonen? NATO er under kontroll av onde krefter, og det er bare naive nordmenns illusjoner som kan skape vrangforestillingen om at så ikke er tilfelle (godt hjulpet av Aftenposten og øvrig presse som bl.a. fortiet lille-holocaust som ble skapt av NATO i Libya i 2011 med Norges deltagelse...)

 

 

"Geo-engineering" (geoengineering) er den faglig-offisielle betegnelsen som benyttes for storskala-programmet som på folkemunne omtales som "chemtrails". Det er mildt sagt frekt at noen har tillatt seg å iverksette en giga-operasjon som tukler med hele jordas livsmiljø og setter våre barns fremtid i fare. Hvordan kunne de tro at de kunne slippe unna med en slik kriminalitet på høylys dag, bokstavelig talt?!

 

 

 

Norske aviser anført av Hilde Haugsgjerd i Aftenposten og "Tause Birgitte" Amund Djuve i Dagens Næringsliv som tidenes media-strutser: Vil ikke se, vil ikke vite, får ikke lov å skrive. Hvorfor gidder ennå folk å betale avisene for å få servert svikefull unnfallenhet med den "halvt åndssvake" (og intellektuelt uredelige) påskriften "trusselen mot klimaet fra CO2-utslipp" (gjesp)?

 

 

Statsminister Stoltenberg besvarer en seriøs og faglig forankret anmodning om stans i chemtrails-utslippene over Norge...

 

Hva sier Forsvarsdepartementet om chemtrails?

Forsvarsdepartementet besvarer en henvendelse om chemtrails-spredning i norsk luftrom, som det norske Luftforsvaret har ansvaret for å beskytte. Ifølge den militære straffelov er det strengt forbudt Å LYVE. Hva gjør så Norges Forsvarsdepartement, som er under kontroll av NATO, som er under kontroll av Malteserordenen, som er under kontroll av jesuitt-generalen? Forsvarsdepartementet serverer utspekulerte jesuittiske LØGNER: "Jesuitt-løgn 1" er utsaget om at "Forsvaret i Norge ikke sprer kjemikalier fra fly". Det forsøkes ikke benektet at ANDRE LANDS FLY sprer kjemikalier over Norges land og folk - uten risiko for å bli skutt ned av det norske Luftforsvaret... "Jesuitt-løgn 2" er utsagnet om at "Etablerte forskningsmiljøer tilbakeviser påstander...". Det vises til "forskningsmiljøer", men ikke til Forsvarets egen overvåking av eget luftrom, som naturligvis er fullt klar over at utslippene pågår i stor skala. Legg forøvrig merke til at ansvarlig for saken, oberst Torgeir Dagfinn Teigum, hadde nektet å underskrive brevet. Ved henvendelse til Forsvarsdepartementet noen måneder senere ble det opplyst at Teigum ikke lenger innehadde den samme stillingen...

 

Det "schizofrene" Miljøvernepartementet uttaler seg en sjelden gang om de voldsomme chemtrails-forurensningene: "Eventuelle utslipp fra fly er ikke et utpekt område i vårt arbeid med helse- og miljøfarlige kjemikalier"

 

Svært mange dager i 2011 endte med regn som først oppsto etter at fly hadde sprayet himmelen på kryss og tvers. "Project Raindancer" (regndans-prosjektet) har en teknologi som nå fungerer godt mht. kunstig fremprovosering av regn. Naturligvis bryr de ansvarlige seg ikke om å spørre de berørte om det er et vær de er fornøyd med, uke etter uke inkludert ferietiden i juli måned... Og resultatet?
Sommeren 2011 ble den våteste i Norge på over 100 år...

 

De norske meterologene er fullt innforstått med vær-påvirkningen fra chemtrails. Hva de gjør? Later som ingenting - og "helgarderer" i forkant av massive spraydager, for ikke å ha tatt helt feil, liksom...

 

Ifølge en innsider er en av hensiktene med barium-elementet i chemtrails at det skal øke effekten av HAARP-bølger gjennom økt ionisering av atmosfæren (en såkalt plasma-effekt)

 

Noen av de mange "klima-schizofrene" i dagens Norge, med Bellonas "klimaforkjemper" Fredric Hauge og Aftenpostens Ole Mathismoen i spissen. Det faktum at Hauge og Mathismoen gir uttrykk for at de "står på for å redde klimaet" og samtidig benekter klima-konsekvensene av HAARP- og chemtrails-høyteknologien kan sammenlignes med personer som hevder at de er i ferd med å konstruere fly - samtidig som de utelater effekten av gravitasjonen fra alle sine beregninger...

 

Foredraget kan lastes ned i power point format her:

https://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2012/02/HAARP_EISCAT_chemtrails_foredrag_av_Hans_-K_Gaarder_7_febr_-2012.ppt

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

137 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
8 år siden

Nesten alle fly som har passert her idag, er helt uten trail, men unntak av to tre

Chemtrail airplane, SAS SK4412/SAS4412, Trondheim Norway, August 15 2015 https://www.youtube.com/watch?v=I_nU56ObEzo

Falcon
Falcon
Abonnent
8 år siden

Ca 5 stk Aftenposten i hylla og ellers like skrint av andre aviser fra kriminelle massemedia, i Coop kiosken på City Syd i Trondheim, 5 august 2015 kl 12:50, men hadde alle visst hvor ille det står til, ville ingen ha kjøpt så mye som ett eksemplar av noe som helst, foto http://postimg.org/image/upfvjt98z/ I facebook

Få blokkert kriminelle massemedia, start gjerne med verstingen nrk, sender regninger selv om man ikke mottar tv-signal og ikke anvender tv, de facto en mafiafront, ikke kjøp noe som helst fra dem, ikke aviser og tv abonnementer, disse utgjør planlagt den største sikkerhetsrisiko ved at de kun desinformerer og sperrer for den viktigste informasjonen som alle trenger

Block the mainstream media, don’t buy anything from them, they are planned the greatest security risk for all of us, by publishing only desinformation and blocking the most important information

Har noen tid og lyst til å ta et ekstra tak for å bli kvitt kriminaliteten vi alle utsettes for og som bl.a. kriminelle massemedia, regjeringer, frimurerorganisasjoner, universiteter og altfor mange fler ikke vil hverken publisere eller snakke om fordi de faktisk støtter denne kriminaliteten mot både barn og voksne, skriv ut mange eksemplarer av følgende word dokument, klipp de opp i slipper, og legg slippene i alle postkasser dere kommer over, dess fler dess mer effektivt, de er hittil formidlet til mer enn to hundre tusen personer og er kun blitt godt mottatt, men fler trenger informasjon, og denne inneholder nettsteder med mange aktuelle tema som også gjør det lettere for leseren å søke mer informasjon

S1 # Dr. Suzanne Humphries lecture on vaccines and health, chemtrails, smart meters, gmo, globalists https://drive.google.com/open?id=0BzFKyaJC6YXCZnBmZmh0R19jbFk

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Chemtrails drifting over Trondheim Norway, June 17 2015 early morning https://www.youtube.com/watch?v=uT0-1qHWX1g

Massive chemtrails siste uker https://www.youtube.com/user/OttoLund/videos

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Chemtrails covering the sky, chemtrail airplanes, Trondheim Norway, February 27 2015 https://www.youtube.com/watch?v=-WeYjaNim-k

Quote: Singapore Airlines SQ62/SIA62, SAS Scandinavian Airlines System SK351/SAS351, SAS SK903/SAS903, Aer Lingus (Novair) N9711/NVR711, SAS SK4159/SAS4159, Qatar Airways (Oneworld Livery) QR763/QTR763, SAS SK935/SAS935

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Chemtrail, Virgin Atlantic flight VS900/VIR900R, Trondheim Norway, November 19 2014 2:41 PM CET https://www.youtube.com/watch?v=-0UGp4-eq-8

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

MASS ACTION DEMAND: The Whole Picture Behind Chemtrails +

Quote: Part 2

Guests: Elana Freeland, Billy Hayes, commercial airline pilot * Mer i youtube text *

Mr. Scary
Mr. Scary
Abonnent
10 år siden

Svovel er en effektiv motgift mot bivirkninger av chemtrails. Noe jeg mistenker er grunnen til stigmatiseringen av røykere de siste tiårene. Gud forby at vi skulle være for mange som overlever sprayingen deres. Ikke-røykere anbefales å få i seg alternative svovel-kilder, som f.eks. løk og hvitløk. Live long & prosper!

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mr. Scary
10 år siden

Vidafar Kvalspor https://www.facebook.com/groups/norgesp/permalink/721493754577458/ sitat:
+{
Lofoten og Vesterålen er nå så nedsauset av CHEMTRAILS at jeg ALDRI har sett maken. Hele horisonten, fra øst til vest, og fra nord til syd er full av driten, fra tykke ferske striper, til tydelige lag på lag på lag, og dertilhørende chemtraildis, over hele hælvetes himmelen. Har fått mellomste jenta i huset til å filme med mobilen, men får ikke lagt ut før senere. Oppfordrer alle som har mulighet å gå ut og filme denne driten, for det er for jævlig. DET ER HELT KLART EN OPPTRAPPING OG INTENSIVERING.

De skal vel sørge for at det er godt med “partikler” i luften når hele Norges befolkning skal ut og puste dypt inn mens de går i tog og roper HURRA!
}+

Det samme i Midt-Norge igår, partiklene kondenserte vanndamp slik at disen utviklet seg til et skydekke innen få timer, idag regner de ned, kanskje også med fluor, The new globalist government in Norway greeted by the country’s sheeple https://www.youtube.com/watch?v=ZByOyeS8E7E

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Mindre røyk, mer lungekreft.

Andelen røykere har gått kraftig ned. Likevel er det historisk høye lungekrefttall.

Lungekreft er den kreftformen som tar flest liv i Norge.

– Andre europeiske land har hatt en dramatisk nedgang antall nye tilfeller av lungekreft, en nedgang vi gjerne skulle hatt her også. Men slik er det dessverre ikke, sier Grimsrud.

http://www.ba.no/nyheter/irix/article7351022.ece

Hvordan ligger det an med chemtrails i de andre europeiske landene i forhold til her i Norge?

millennium
millennium
Abonnent
10 år siden

Primærformålet med HAARP er betydelig mørkere enn selv det du beskriver i artikkelen. Ta en titt på dette bildet av en ultra black op: http://www.spellconsulting.com/reality/images2/Jorgensen3.jpg

Det man gjør eller prøver på å gjøre der er å åpne en interdimensjonal portal for å teleportere “aliens” dvs. falne engler og demoner (demoner er åndsmakten til drepte nephilimer som er hybrider mellom ulike arter, opprinnelig en hybrid mellom menneske kvinner og gudesønnene som falt (the watchers) (1. Mose 6 kapittel) men disse skapningene “koset” seg med ymse andre typer hybrider, mellom dyr og mennesker (se mytologien og skulpturer og kunst i megalittene – sfinks, kentaur, minotaur, osv.)

Nettverket du nevner er heller ikke nytt, det fantes allerede i oldtiden, megalittene som Stonehenge, Pyramidene, Candy-Borobudur osv. var alle del av ett oldtidens haarp anlegg drevet av nephilimene som på mystisk vis overlevde syndefloden Skaperen sendte for å redde sitt Skaperverk fra den totale utryddelse (se Enok, Jasher, Jubileer pluss diverse mytologi og non abrahamittiske religioner.)

Israelittene utryddet disse nephilimer, ett velkjent eksempel er Kong David som drepte nephilimen Goliat men også krigen mot Farao var en ujevn krig, Moses mot nephilimen Farao – google : https://www.google.no/search?q=pharaoh+elongated+skull&safe=off&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=_s1sU4u4Leq3yQOQmoHABA&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1536&bih=764

Senere utryddet Israel hele “folkeslag” med “mann” og “mus”, som hermetegna indikerer var det IKKE snakk om hverken folk eller mus men nephilmer av og til feilaktig oversatt som kjemper (noe de forøvrig ofte var da transgeniske mutasjoner ofte mister mekanismen som stopper vekst.

Som tidligere antydet er de moderne “Alien” UFO observasjoner ingen andre enn våre “gode gamle venner” nephilimene. Igjen driver de med genmanipulasjon og transgenetikk, ja nå er vi til og med med å hjelper dem : https://www.google.no/search?q=mouse+with+human+ear&safe=off&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=o89sU8u0PMT8ywPXt4LAAg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1536&bih=764

Jeg skjønner endel vil mene dette er søkt men studer de kilder jeg har linket til og referert til som en begynnelse og begynn så din oppvåkningsprosess som vil gjøre deg til en nephilimdreper istedet for å bli en som tilber av falske guder, “guder” hvis agenda er å reprodusere seg selv ved hjelp av vårt arvemateriale for så å utrydde oss og overta vår planet. (forøvrig i praksis det samme nephilimen jesus truet med)

En mann med åpenbar agenda
Svar til  millennium
10 år siden

HAARP er vel først og fremt laget for geoengineering. Altså værmanipulering.
Det er riktig at kong David utryddet de siste etterkommere av nephilim.
Men du tar helt feil når det gjelder Jesus. Han kastet ut demoner av folk. Han gikk omkring og helbredet tusener. Han er Kristus; konge, profet og yppersteprest.

Skaperen stoppet ugudelighetene ved vannflommen, ja, men denne jorda vil til slutt brenne opp. En ny jord venter. Derfor sier Jesus; Se jeg gjør alle ting nye !!! http://wp.me/p3uvTQ-6d
+

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  En mann med åpenbar agenda
10 år siden

David hadde fem steiner(penta) som han brukte mot Goliats panne. Det tredje øyet. Det er det som er sentralt i den historien og mytologiene. Persevs stjal øyet fra heksene til å ta hodet til Medusa. Han brukte sitt tredje øye. Odin brukte sin kunnskap som enøyd til å bekjempe jotnen.

Nephilim, tusser, troll og kjemper finnes ikke. Det handler om frykt, man søker kunnskap igjennom sitt tredje øye og utrydder slikt oppspinn. Vi må ta øyet tilbake fra de som har misbrukt det og ta inn kunnskap. I vår verden er det frimureriet og illuminati som sitter på kunnskapen. De er vår Goliat. De har holdt oss innesperret ved å skape frykt og begjær. Vi er blitt forutsigbare.

Vi lever evig og har hatt flere liv. Man trenger ikke frykte noen ting, men det gjelder å forlate verden som man vil finne den. Vi er koblet sammen i en større bevissthet. Alt ligger der og man kan nå det. Denne jorden vil ikke brenne opp, men vi vil få et nytt syn på den. Jesus snakker om åndens tilbakekomst og igjennom den kunnskapen om evig liv. Himmelen Jesus snakker om kommer via økt bevissthet. Himmel på jord – Guds rike.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Thunder
10 år siden

Geri Müller Swiss Senator on Int.Terror List, One Eyed Odin-Dajal, Islam, Gog & Magog, Hugin & Munin +

Swiss Mr Huber 1, 2 and 3, Ahmed Huber Al-Swissri, Avalon Gemeinschaft & Amin Al-Husseini, and islam + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1950&start=1

Fire+ av isis’ bier fløy over Trondheim igår

Chemtrails, four+ of isis’ bees, Trondheim Norway, May 9 2014, war and environmental crime https://www.youtube.com/watch?v=kEiFIktKxHs

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

“Pilot forgets to turn off chemtrails before landing…”, den filmen må skeptikere, flygere, meteorologer og andre , gi et fornuftig svar på. Klarer de ikke det kommer jeg til å skifte mening.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Game over for chemtrails, det skjer når, flygelederne mener noe muffens foregår, alle mistenkelige fly vil da bli fulgt med argus øyner, ingen fly kommer unna, skrur de på full overvåkning.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Chemtrails sies å inneholde metaller, dette gir jo helt ekstraordinære refleksjoner på vær raderne, meteorologene MÅ derfor vite om chemtrails.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

Ligger vi overstående to sammen i real-time, finner vi eksakt i samme sekund et fly starter å slippe ut chemtrails. Dette gjelder jo nesten alle land i verden så de vil være meget rart om ikke et land bekrefter chemtrails eller hva?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Seitasis
10 år siden

«Pilot forgets to turn off chemtrails before landing…», Noen flytyper kan lage vinge tipp virvler (turbolens) inne på vingen, under landing, en mulig forklaring, kjenner ikke flytypen.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Chemtrails drifting, Trondheim Norway, from morning until noon, May 8 2014 https://www.youtube.com/watch?v=jD6SxdcIaaM

Chemtrails, not conspiracy theory but fact, Trondheim Norway, May 5th to 7th 2014 https://www.youtube.com/watch?v=n-e9OJ9O-F8

Hermis
Hermis
Abonnent
10 år siden

Sist onsdag så ut til å bli den tredje dagen på rad med nesten helt klart og fint vær uten chemtrail i Tromsø. Kunne faktisk ikke huske når det hadde skjedd sist. Dette forundret meg stort, og jeg lurte derfor på hva i huleste som foregikk.

Jeg tenkte at dette måtte skyldes en glipp hos de som står bak bak chemtrailen, for normalt bruker de ikke å la befolkningen få være i fred så lenge i godværet uten at de skal tilslørel sola med den giftige sprayingen sin. Får vente og se hva de gjør, tenkte jeg.

Ca en time senere så jeg mot himmelen igjen, og da så jeg at de nettopp hadde vært og sprayet i retning sør og vest for Tromsøya . Klokka var da ca halv to. De hadde tydeligvis panikk-sprayet i hui og hast i ren rallystil. Rakk ikke engang å se flyet. Det gikk ikke lang tid før hele dette området ble grått og skyet igjen. Ja, nå var alt tilbake til det gamle, og været ble også straks mildere.

Bildet er tatt fra midten av Troms-øya, og viser at de har flydd som villmenn i sirkler flere ganger etc.

http://postimg.org/image/3lsyyd26p/

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

”Nano is in the air”, Trondheim Norway, April 12 2014 8:13 pm & 8:33 pm http://postimg.org/image/yb7h77s55/ & http://postimg.org/image/8sa2x44v1/ In facebook http://tinyurl.com/ldxcrc7 & http://tinyurl.com/mms6oxm

Stille før stormen overalt? Har man fått deathwish?
NASA reports on your death plan ca 2025, be warned!, EMP, radiation, agenda 21, codex alimentarius + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1879&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

The 4 Horsemen of the Apocalypse, Beast with 7 Heads & Hitler`s Swiss Oath + https://www.youtube.com/watch?v=BIiajpzV4XE&list=PLqQQFOVUZBLi0bGxMon0pMZgNwoWYkIji Quote: THE 7 WINGS OF POWER

Guillotine with 13 Osiris stones near Château de Roquefixade, Castle, in the middle of french forest + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1952&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Chemtrails – Neurolog varnar för ”hälsokatastrof av enorma proportioner” http://newsvoice.se/2013/08/30/chemtrails-neurolog-varnar-for-halsokatastrof-av-enorma-proportioner/

NASA reports on your death plan ca 2025, be warned!, EMP, radiation, agenda 21, codex alimentarius + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1879&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Garth Nicolson 2008 “Weaponized Mycoplasmas” + http://www.youtube.com/watch?v=G4158gy6XdI&list=PLqQQFOVUZBLjCFqEvb_bO-UFcnmHu62qg

Quote: Cancer, AIDS, Weaponized Mycoplasmas & Gulf War Illness. Prof. Garth Nicolson’s hypothesis is straightforward: “The emergence of new illnesses and an increase in the incidence rate of previously described signs & symptoms are due to our toxic environment & the purposeful development & testing of Weapons of Mass Destruction.” Dr. Nicolson heads the Institute for Molecular Medicine. He spoke at the 9th Common Cause Medical Research Foundation Conference, Sudbury, Ontario, Canada on Aug. 29-31, 2008. This video was produced by Snowshoe Documentary Films, a great alternative to corporate media at http://snowshoefilms.com/ They produce, and show on their site, documentaries for Social and Economic Justice.

Obellil
Obellil
Abonnent
10 år siden

Nå er det på tide med ærlighet.

Hva lager de merklige stripene på himmelen
http://www.storm.no/nyheter/hva-lager-de-merkelige-stripene-paa-himmelen-4111474.html

Vi er ikke blinde. Det er FLY som lager de merklige stripene på himmelen.
Dette er noe vi vet. Si det som det er. Så kan vi heller krangle om hvordan og hvorfor.

Enhver oppegående interessert person kan se at flysprayingen påvirker været. Om det så er kondens som skeptikerene holder fast på, så påvirker det tydeligvis været alikevel. Går fra skyfri himmel til overskyet på noen timer pga av flyene. Det burde jo vært en stor nyhetssak i seg selv, om det så var kondens. Så Storm.no; skjerpings.

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Obellil
10 år siden

Enig Obellil.
Meteorologer = dotter? Om det er Storm-meteorolog Roar Inge Hansen som har en liten dott foran, med en lang hale bak eller om det er meieskyer kan diskuteres. Etter min mening viser følgende bilder at uttalelsen: ” – Det er vind som blåser iskrystallene ut i en lang hale, forklarer Hansen, og det viser tydelig retningen på vinden i høyden.” ER FEIL:
http://www.productions.caffix.org.mx/wp-content/uploads/2010/06/chemtrails.jpg
http://i43.tinypic.com/2dl3exg.jpg
http://www.mactonnies.com/chemtrails.jpg
=skyene brer seg altså ut vinkelrett fra flystripen til begge sider av denne uavhengig av vindretning.
(nanoteknologi/elektromagnetisme/ HAARP/ fraktaler-Fibonaccimønstre?)

Nano-chemtrails will even “change their temperature and polarity to improve their seeding effects,” the air force noted. [Daily Texan July 30/07]

Rutgers University scientist J. Storrs Hall held out the military’s hope that these new nano weather-warrior bots: “Interconnected, atmospherically buoyant, and having navigation capability in three dimensions – clouds of microscopic computer particles communicating with each other and with a control system, could provide tremendous capability.”
http://willthomasonline.net/Nano_Chemtrails.html

Jens
Jens
Abonnent
10 år siden

Når noen skriker ulv (chemtrail) etter å ha sett noe på himmelen må det i det minste være lov å påstå at slike utsagn ikke er basert på fakta, men heller sett i forhold til en indre subjektiv referanse for en eget ståsted. Mange lekfolk som ikke har det minste peiling på meteorologi og atmosfærekjemi kommer med bastante påstander om fenomener ofte kun basert på videosnutter på YouTube. Det foregår i dag seriøse målinger av luftkvalitet fra mange uavhengige institutter. Jeg har til gode å lese en eneste vitenskapelig artikkel som påstår at chemtrails er og blir brukt slik det fremkommer i denne artikkelen.

En god start for å sette seg inn i fenomenet basert på vitenskaplig anerkjente fakta finnes her:
http://contrailscience.com/why-do-some-planes-leave-long-trails-but-others-dont/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Jens
10 år siden

Man får kjøpt airlinere billig via finn.no idag, kan finansieres med bollesalg på hjørnet utafor barnehagen, siste store allmenne sport, chemtrail skum-rainbow wingsprayer shuts off trail~blatant capture~trollbait!~[25/7/2013,suffolk]. http://www.youtube.com/watch?v=TNgCDCnKx1Q

Quote: killer footage of a wingsprayer with light-split trail that suddenly stops,the damage it left behind and a distant spray-stop…..

Ditt livs viktigaste information ! Chemtrails och HAARP, en global forbrytelse mot alt liv og miljø http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1860&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Forældre nægtet at se syg datter: ’Mor, hvordan skal jeg komme væk herfra?’ ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/den-pharmakratiske-inkvisisjonen-lever-enda/comment-page-8/#comment-100922

Quote: “2nd outgoing e-mail server was closed this morning, they are preparing for election of new government, this looks real nice, cowardly and illegally tighten the censorship to diminish the fiasco”

« Forrige artikkel

Sekulær humanisme – ”skeptisisme” – konspirasjonsfornektelse-bevegelsen

Neste artikkel »

Hvorfor dommerforsikring er viktig

137
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x