Aftenposten sensurerte HAARP/chemtrails-kunngjøring

28.5K visninger
6 minutter lesetid
137

Viktige, men svært fortiede, årsaker til det som betegnes som «klima-krisen» er de superhemmelige høyteknogiske programmene som er kjent som HAARP og chemtrails (som begge er TABU for de strengt sensurerte norske media).

Aftenposten benytter ikke bare sin mediamakt til å konsekvent å fortie informasjon om HAARP og chemtrails og effektene av dette på vær, klima, liv og miljø. Aftenpostens Oslopuls-redaktør Hilde Bjørhovde gikk nylig til det skritt å sensurere en kunngjøring om et foredrag om chemtrails og HAARP.

Denne artikkelen inneholder en omfattende dokumentasjon vedr. HAARP og chemtrails og betydningen av dette i det store (klima-kaos og visse naturkatastrofer) og i det små (nevnte noen sommerværet i fjor…?).

Innholdet er praktisk talt i sin helhet basert på foredraget som Aftenposten ikke ønsket at skulle bli gjort kjent.

Her er omfattende innhold om:
– Fakta / dokumentasjon vedr. HAARP & chemtrails
– Dokumentasjon på myndighetenes svik
– Dokumentasjon på medias massive fortielse

 

Jeg har gitt avkall på copyright-rettigheten for innholdet i artikkelen for at det skal kunne bli gjort tilgjengelig for flest mulig. Det du kan gjøre er å:


1. Vurder bevismaterialet og sjekk gjerne med andre kilder.

2. Bidra til å gjøre informasjonen kjent (send gjerne lenken til artikkelen som e-post til dine kontakter). Foredraget kan også lastes ned i power point format helt nederst

3. Hvis du anser innholdet for å være viktig, så bidra til å øve press på politikere,
myndigheter, organisasjoner, journalister  og redaktører.

 

Det skal ikke så mye mer til før denne saken sprekker, og dét vil bli litt av en skandale; «hvordan kunne dette få pågå så uhindret så lenge…?» Blir ditt bidrag dråpen som får «HAARP/chemtrails-begeret» til å flomme utover i offentligheten?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=Nntp8MLT8xw

 

 

Kontrollspørsmål 1: Er Pakistan en nasjon som USA kan ønske å ramme militært? Svar: Ja, allerede i 2009 skrev Nyhetsspeilet om USAs pågående DESTABILISERING av Pakistan. Kontrollspørsmål 2: Er kunstig fremprovosert giga-flom egnet til å destabilisere et land? Svar: Ja, utvilsomt.
Det er viktig å være klar over at for en avis som Aftenposten vil det være like utenkelig å omtale USAs HAARP-anlegg som ikke bare en mulig, men også sannsynlig årsak til den ødeleggende flommen i Pakistan i 2010, som at den tyske pressen skulle omtale Hitlers jødeutryddelser under annen verdenskrig. En bekreftelse på dette er Aftenpostens totale mangel på omtale av NATOs bombing av Libyas hovedvannforsyning den 22. juli 2011.

http://www.youtube.com/watch?v=SQ8nKckqzJA

 

Kontrollspørsmål 1: Var Iran en nasjon som Bush-administrasjonen ønsket å ramme - militært eller på andre måter? Svar: Ja - USAs forrige administrasjon vurderte gjentatte ganger å benytte militær makt mot Iran.

En seriøs anmodning om å vurdere å stenge EISCAT-anlegget ved Tromsø, på basis av regjeringens egen uttalte målsetting om "å forhindre global oppvarming" (som EISCAT direkte bidrar til) er ikke blitt besvart av Stoltenberg-regjeringen. Dette til tross for at det offentlige i henhold til Forvaltningsloven har plikt til å besvare innkomne henvendelser...

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=_iB_VIZuWVA

 

"Black beam" - spraying over Norge. For flere bildebeviser, google "black beam"

 

Kondensstriper fra fly (vanndamp er ikke rosa - så er det chemtrails, i likhet med svært mye av forurensningen som slippes ut over Norge nå med regjeringens stilltiende samtykke og forsøkt dekket over av pressens svikefulle taushet

 

Bilder som viser innsiden av kjemikaliespray-fly er svært vanskelige å få tak i. Hemmeligholdet er nesten vanntett.
Skiltet inne i flyet er merket HAZ MAT, som betyr hazardous materials (helsefarlige stoffer )

 

Analyserapport av pulver fra en beholder på NATO-flybasen Ørland på Fosenhalvøya i Trøndelag. Konklusjonen? NATO er under kontroll av onde krefter, og det er bare naive nordmenns illusjoner som kan skape vrangforestillingen om at så ikke er tilfelle (godt hjulpet av Aftenposten og øvrig presse som bl.a. fortiet lille-holocaust som ble skapt av NATO i Libya i 2011 med Norges deltagelse...)

 

 

"Geo-engineering" (geoengineering) er den faglig-offisielle betegnelsen som benyttes for storskala-programmet som på folkemunne omtales som "chemtrails". Det er mildt sagt frekt at noen har tillatt seg å iverksette en giga-operasjon som tukler med hele jordas livsmiljø og setter våre barns fremtid i fare. Hvordan kunne de tro at de kunne slippe unna med en slik kriminalitet på høylys dag, bokstavelig talt?!

 

 

 

Norske aviser anført av Hilde Haugsgjerd i Aftenposten og "Tause Birgitte" Amund Djuve i Dagens Næringsliv som tidenes media-strutser: Vil ikke se, vil ikke vite, får ikke lov å skrive. Hvorfor gidder ennå folk å betale avisene for å få servert svikefull unnfallenhet med den "halvt åndssvake" (og intellektuelt uredelige) påskriften "trusselen mot klimaet fra CO2-utslipp" (gjesp)?

 

 

Statsminister Stoltenberg besvarer en seriøs og faglig forankret anmodning om stans i chemtrails-utslippene over Norge...

 

Hva sier Forsvarsdepartementet om chemtrails?

Forsvarsdepartementet besvarer en henvendelse om chemtrails-spredning i norsk luftrom, som det norske Luftforsvaret har ansvaret for å beskytte. Ifølge den militære straffelov er det strengt forbudt Å LYVE. Hva gjør så Norges Forsvarsdepartement, som er under kontroll av NATO, som er under kontroll av Malteserordenen, som er under kontroll av jesuitt-generalen? Forsvarsdepartementet serverer utspekulerte jesuittiske LØGNER: "Jesuitt-løgn 1" er utsaget om at "Forsvaret i Norge ikke sprer kjemikalier fra fly". Det forsøkes ikke benektet at ANDRE LANDS FLY sprer kjemikalier over Norges land og folk - uten risiko for å bli skutt ned av det norske Luftforsvaret... "Jesuitt-løgn 2" er utsagnet om at "Etablerte forskningsmiljøer tilbakeviser påstander...". Det vises til "forskningsmiljøer", men ikke til Forsvarets egen overvåking av eget luftrom, som naturligvis er fullt klar over at utslippene pågår i stor skala. Legg forøvrig merke til at ansvarlig for saken, oberst Torgeir Dagfinn Teigum, hadde nektet å underskrive brevet. Ved henvendelse til Forsvarsdepartementet noen måneder senere ble det opplyst at Teigum ikke lenger innehadde den samme stillingen...

 

Det "schizofrene" Miljøvernepartementet uttaler seg en sjelden gang om de voldsomme chemtrails-forurensningene: "Eventuelle utslipp fra fly er ikke et utpekt område i vårt arbeid med helse- og miljøfarlige kjemikalier"

 

Svært mange dager i 2011 endte med regn som først oppsto etter at fly hadde sprayet himmelen på kryss og tvers. "Project Raindancer" (regndans-prosjektet) har en teknologi som nå fungerer godt mht. kunstig fremprovosering av regn. Naturligvis bryr de ansvarlige seg ikke om å spørre de berørte om det er et vær de er fornøyd med, uke etter uke inkludert ferietiden i juli måned... Og resultatet?
Sommeren 2011 ble den våteste i Norge på over 100 år...

 

De norske meterologene er fullt innforstått med vær-påvirkningen fra chemtrails. Hva de gjør? Later som ingenting - og "helgarderer" i forkant av massive spraydager, for ikke å ha tatt helt feil, liksom...

 

Ifølge en innsider er en av hensiktene med barium-elementet i chemtrails at det skal øke effekten av HAARP-bølger gjennom økt ionisering av atmosfæren (en såkalt plasma-effekt)

 

Noen av de mange "klima-schizofrene" i dagens Norge, med Bellonas "klimaforkjemper" Fredric Hauge og Aftenpostens Ole Mathismoen i spissen. Det faktum at Hauge og Mathismoen gir uttrykk for at de "står på for å redde klimaet" og samtidig benekter klima-konsekvensene av HAARP- og chemtrails-høyteknologien kan sammenlignes med personer som hevder at de er i ferd med å konstruere fly - samtidig som de utelater effekten av gravitasjonen fra alle sine beregninger...

 

Foredraget kan lastes ned i power point format her:

https://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2012/02/HAARP_EISCAT_chemtrails_foredrag_av_Hans_-K_Gaarder_7_febr_-2012.ppt

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

137 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Interessant artikkel. Undertegnede har undersøkt om det forekommer ETHYLENE DIBROMIDE i chemtrails i Norge, ved å kryss-sjekke med bildene på denne siden:
http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies
ETHYLENE DIBROMIDE er svært giftig, d.v.s. kreftfremkallende.

På enkelte av bildene/film tatt nå nylig i Norge, kan vi se typiske «ETHYLENE DIBROMIDE RAINBOWS»

http://s1162.photobucket.com/albums/q529/Waralloisomega/HAARP%20CHEMTRAILS/
Noen av bildene ble tatt i dag tidlig. Legg merke til den betydelige intensitet i spraying. Mye tyder på at chemtrail- spraying foregår døgnet rundt, for i 7-tiden var himmelen «kjemisk». Å la barn bevege seg ute, er å betrakte som alvorlig helserisiko.

Legg merke til flere interessante bilder av chemtrails/HAARP
Alle tatt i Norge:

http://s1162.photobucket.com/albums/q529/Waralloisomega/HAARP%20CHEMTRAILS/

s4nd3r
s4nd3r
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Hei, den 21.11.2011, runt klokken 14.00. tok eg dette bilde her, Eg synes det har noen likhets trekk med noen av bildene du har linket, Er uansett rare skyer eg aldri har sett før.
http://i94.photobucket.com/albums/l102/volvo_s4nd3r/21112011239.jpg

s4nd3r
s4nd3r
Abonnent
Svar til  s4nd3r
11 år siden

Fann ett bilde på facebook. veit ikkje hvor, eller når det er tatt. men er i norge.
Ser litt unaturlig ut…
http://i94.photobucket.com/albums/l102/volvo_s4nd3r/425645_410070609006813_100000116312148_1741726_1980858088_n.jpg

fuglen
fuglen
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

http://www.regjeringen.no

søk på geoengineering på regjeringen sine egne sider

http://www.regjeringen.no/nb/sok.html?quicksearch=geoengineering

http://www.regjeringen.no/nb/dep/fin/dok/nouer/2009/nou-2009-16.html?showdetailedtableofcontents=true&id=568044

NOU 2009: 16
Globale miljøutfordringer – norsk politikk
Hvordan bærekraftig utvikling og klima bedre kan ivaretas i offentlige beslutningsprosesser

Utredning fra utvalg oppnevnt ved kongelig resolusjon 30. mai 2008.

Avgitt til Finansdepartementet 22. juni 2009.

10.5 Siste-utvei-teknologier

10.5 Siste-utvei-teknologier

Som alternativ til å redusere utslippene av klimagasser finnes det forslag om å ta i bruk teknologier som kan styre utviklingen av global atmosfæretemperatur uavhengig av utslippene av klimagasser. Disse teknologiene omfatter både reduksjon av klimagassinnholdet i atmosfæren og reduksjon av solinnstrålingen til jorda, og omtales gjerne som siste-utvei-teknologier. Eksempler er gjødsling av havet med jernsulfid for å akkumulere karbon i phytoplankton, økning av karbonbindingen i biomasse gjennom treplanting og utvidelse av skogarealer, fangst av CO2 direkte fra luft («direct air capture»), og tilføring av aerosoler eller partikler i atmosfæren for å redusere solinnstrålingen («geoengineering»).

Med geoengineering kan temperaturstigningen begrenses selv om konsentrasjonen av CO2 -ekvivalenter i atmosfæren fortsetter å øke. Geoengineering har den fordel at det tilsynelatende er billig, kanskje så billig at det kan svare seg for en nasjon å gjennomføre geoengineering alene (se Barrett, 2008 og Victor, 2008). Dermed kan man komme i en situasjon hvor verden ikke lenger er avhengig av å få til en internasjonal avtale om å begrense utslippene for å unngå global oppvarming. På den annen side kan geoengineering medføre mange andre miljøulemper som også vil ramme andre nasjoner enn de nasjonene som ev. iverksetter tiltakene. Det er derfor behov for å diskutere internasjonalt rammeverk for geoengineering.

Direct aircapture er i dag en dyrere, men antagelig mindre betenkelig, siste-utvei-teknologi. Direct aircapture betyr simpelthen at man fjerner CO2 fra atmosfæren direkte, uavhengig av utslippskildene, og siden lagrer denne enten i bakken som ved karbonfangst og lagring eller bundet til organisk materiale. Igjen er det tenkelig at direct aircapture kan bli så billig at et fåtall nasjoner kan gå sammen å begrense konsentrasjonen av CO2 i atmosfæren uavhengig av om det oppnås enighet om en internasjonal avtale som begrenser utslippene fra bl.a. bruk av fossilt brennstoff.

Det kan være kontroversielt hvorvidt myndighetene skal subsidiere forskning på slike teknologier. Dersom man ikke oppnår enighet om en internasjonal klimaavtale som reduserer de globale utslippene, vil tilgjengeligheten til siste-utvei-teknologier kunne være avgjørende for å unngå alvorlige effekter av klimaendringer. På den annen side kan tilgjengeligheten til slike teknologier redusere sannsynligheten for at vi får en effektiv, global klimaavtale om utslippsreduksjoner.

Det synes riktig å prioritere forskning på teknologier som forhindrer eller reduserer utslipp av klimagasser. Slik forskning omfatter metoder for å øke energieffektiviteten i prosesser og hos sluttbruker, videreutvikling av energiformer som ikke baserer seg på fossilt brennstoff og fangst av CO2 fra store, konsentrerte kilder. For CO2 -fangst vil dette først og fremst omfatte utslipp fra store punktkilder som kraftverk, sementindustri, petroleumsutvinning, stålverk og raffinerier. Geoengineering og direct air capture innebærer stor usikkerhet med hensyn til kostnader, miljømessige bivirkninger og gjennomførbarhet i stor skala. Slike tiltak bør derfor ikke framstilles som et alternativ til tiltak for reduksjon av klimagassutslipp, men heller betraktes som mulige framtidige alternativer hvis tiltak for å redusere klimagassutslipp viser seg vanskelige å gjennomføre samtidig som uheldige klimaendringer opptrer.

NOU 2009: 16
Globale miljøutfordringer – norsk politikk

[NOU, Finansdepartementet, 22.06.2009]
…eller partikler i atmosfæren for å redusere solinnstrålingen («geoengineering»). Med geoengineering kan temperaturstigningen begrenses selv om konsentrasjonen av CO…kan svare seg for en nasjon å gjennomføre geoengineering alene (se Barrett, 2008 og Victor, 2008). Dermed…

NOU 2008: 14
Samstemt for utvikling?

[NOU, Utenriksdepartementet, 09.09.2008]
…å anse som tabuområder i den rådende klimadebatten. Geoengineering vil kunne være et virkemiddel i en overgangsfase…arbeide aktivt for og støtte oppunder forskning innen geoengineering – ulike tiltak for å nøytralisere den oppvarmende virkningen…

fuglen
fuglen
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Slik kan vi mekke et nytt klima

Klimafiksing kan gjøre ting bedre. Men er det særlig lurt?

http://www.dagbladet.no/2011/11/21/nyheter/forskning/vitenskap/miljo/kollokviumno/19068134/

fuglen
fuglen
Abonnent
Svar til  fuglen
11 år siden

Globale miljøutfordringer – norsk politikk
Bla i dokumentet: | Dokumentets forside
10.5 Siste-utvei-teknologier

http://www.regjeringen.no/nb/dep/fin/dok/nouer/2009/nou-2009-16/11/5.html?id=576449

fuglen
fuglen
Abonnent
Svar til  fuglen
11 år siden

fra dagblad artikkel

Forskes på i Norge
Forskning på denne typen klimafiksing foregår blant annet i Norge — se denne artikkelen der Kari Alterskjær ved UiO blir intervjuet av BBC.

http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-12983795

fuglen
fuglen
Abonnent
Svar til  fuglen
10 år siden

ET GODT VERKTØY FOR OG SJEKKE FLYENE PÅ HIMMELEN.

JEG BRUKER DETTE AKTIVT OG STORT SETT VISES IKKE DISSE FLYENE SOM SPRAYER PÅ DENNE RADAREN

Flightradar24.com – Live flight tracker!
http://www.flightradar24.com/

Thor
Thor
Abonnent
11 år siden
Rampant
Rampant
Anonym
11 år siden

Hva sier du til for eksempel følgende artikkel?
http://skepsis.no/?p=921

I følge den er påstandene omrking HAARP fysik umulig.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Rampant
11 år siden

Septikbevegelsen oppegående? http://www.nyhetsspeilet.no/2012/02/sekulaer-humanisme-skeptisisme-konspirasjonsfornektelse-bevegelsen/#comment-82714 * Med fokus på tankesettet og ikke personer involvert

Man kan sannelig undre, dog fører skjebnen alle og enhver inn på noen blindspor i løpet av livet
.
Google ~ haarp hipas https://www.google.com/search?q=haarp+hipas

Youtube ~ haarp hipas http://www.youtube.com/results?search_query=haarp+hipas

Anonym
Anonym
Abonnent
Svar til  Rampant
11 år siden

«I følge HAARP-artikkelen hos skepsis.no er påstandene omrking HAARP fysik umulig.»
– Sier Rampant.

I følge mine påstander er denne artikkelen ren dis-info, da den kun inneholder små fraksjoner av sannheten.

Rampant, hva sier du til denne?
http://news.stanford.edu/pr/91/911231Arc1006.html

Det kan være lurt å sette seg inn i hva ULF kan brukes til.
(ultra-low frequency (ULF) range, 0.01 to 10 hertz)

Rampant
Rampant
Anonym
Svar til  Anonym
11 år siden

Du sier artikkelen inneholder kun små fraksjoner av sannheten, men er det noe i skepsis-artikkelen som er beviselig feil, siden du kaller det dis-info?

Når det gjelder Staford-artikkelen, hva konkret har den med påstanden om at HAARP kan skape jordskjelv å gjøre?

Anonym
Anonym
Abonnent
Svar til  Rampant
11 år siden

Du sier ingen ting om denne:
http://news.stanford.edu/pr/91/911231Arc1006.html

Når man unnlater å fortelle hele sannheten for å dekke over en kriminell gjerning, da vil jeg kalle det en løgn selv om det beviselig etter vitenskapelig metode ikke er det.

Det kan forøvrig være lurt å finne ut hva ULF gjør.
(ultra-low frequency (ULF) range, 0.01 to 10 hertz)

Anonym
Anonym
Abonnent
Svar til  Rampant
11 år siden

Stanford-artikkelen utdyper ULFs egenskaper mer enn Dyrendahls artikkel.
Dessuten er det jo bare å «google» ULF + HARP, så blir du kanskje litt klokere?

Elektromagnetiske stråler – uansett frekvenst – i Mega-Watt styrke er skadelig for alle livsformer på jorda. Det er vitenskapelig bevist.

Denne er fin:
http://www.uaff.us/haarp_japan_earthquake.htm

Awoken
Awoken
Abonnent
Svar til  Anonym
10 år siden

Men, jorden blir jo ikke utsatt for radiobølger oppe i Mega-Watt-styrke som du sier under her. De bølgene blir sendt oppover! Bort fra oss og ut i verdensrommet. Og for atmosfæren er slike tall lommerusk.

Hvordan kan du mene at artikkelen fra Skepsis.no ‘dis-info’? Forfatteren bruker kun fakta, kjent fysikk og matematikk for å bevise at påstandene rundt HAARP ikke stemmer. Slik jeg ser det inneholder denne artikkelen om HAARP og Chemtrails, og dine påstander ‘Karl Marx’ bare spekulasjoner. Det nærmeste jeg har kommet fakta her er brevet fra Forsvaret som faktisk rett ut sier at ingenting av dette er sant i det hele tatt. Så klart hjelper ikke det når man har overbevist seg selv om at alle og enhver i en maktposisjon lyver til offentligheten. Men fakta ligger der, det eneste nye jeg kan si er nok en gang: Dere tar feil. Vi lever ikke i en terrorstat. Regjeringen har ingen grunn til å dusje oss i farlige kjemikalier, eller skremme oss med slike innbilninger. Vi har det som plommen i egget, med et relativt velfungerende demokrati og rettssytem.

Fakta er: Det dere tror er Chemtrails er bare variasjoner av kondensstriper. Hvis værforholdene er riktige kan de bli værende lengre enn vanlig. Og bilder av varselskilt fra innsiden av fly? Så klart er det farlige stoffer på de fleste fly! I Norge kan pasasjerfly frakte radioaktivt avfall, fordi det er trygt nok. Absolutt ingen fare for passasjerene, med mindre de styrter. Men da har de nok andre problemer som er viktigere.

Ang. den artikkelen fra Stanford om ULF-signaler og jordskjelv:
Den artikkelen beviser ingenting av det du mener. Den skriver om hvordan jordskjelv (kanskje) sender ut ULF-signaler som kan plukkes opp av mennesker og dermed forutsi store jordskjelv. Den sier ingenting om hvordan disse radiobølgene skal kunne brukes til å fremprovosere jordskjelv. Tvert imot, prøver forskerene i artikkelen å finne ut hva signalene har å gjøre med jordskjelvene i det hele tatt.

fuglen
fuglen
Abonnent
Svar til  Awoken
10 år siden

jasså chemtrails=geoengineering finnes ikke??

lyver regjeringen vår da? tror de fakta oplysningene dine må taes med en klype salt AWOKEN

LES HVA REGJERINGEN SELV SIER OM SAKEN
for at de skal vite at geoengineering virker må det testes ut og det er det som skjer her i norge og —– søk på geoengineering på regjeringen sine egne sider

http://www.regjeringen.no/nb/sok.html?quicksearch=geoengineering

http://www.regjeringen.no/nb/dep/fin/dok/nouer/2009/nou-2009-16.html?showdetailedtableofcontents=true&id=568044

NOU 2009: 16
Globale miljøutfordringer – norsk politikk
Hvordan bærekraftig utvikling og klima bedre kan ivaretas i offentlige beslutningsprosesser

Utredning fra utvalg oppnevnt ved kongelig resolusjon 30. mai 2008.

Avgitt til Finansdepartementet 22. juni 2009.

10.5 Siste-utvei-teknologier

10.5 Siste-utvei-teknologier

Som alternativ til å redusere utslippene av klimagasser finnes det forslag om å ta i bruk teknologier som kan styre utviklingen av global atmosfæretemperatur uavhengig av utslippene av klimagasser. Disse teknologiene omfatter både reduksjon av klimagassinnholdet i atmosfæren og reduksjon av solinnstrålingen til jorda, og omtales gjerne som siste-utvei-teknologier. Eksempler er gjødsling av havet med jernsulfid for å akkumulere karbon i phytoplankton, økning av karbonbindingen i biomasse gjennom treplanting og utvidelse av skogarealer, fangst av CO2 direkte fra luft («direct air capture»), og tilføring av aerosoler eller partikler i atmosfæren for å redusere solinnstrålingen («geoengineering»).

http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-12983795

fuglen
fuglen
Abonnent
Svar til  Awoken
10 år siden

Hemmelig «tsunami-bombe» skulle utslette byer

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.10859543

fuglen
fuglen
Abonnent
Svar til  Awoken
10 år siden
Awoken
Awoken
Abonnent
Svar til  Awoken
10 år siden

Tsunamibomben: Den ble Forsøkt utviklet under andre verdenskrig. Det var et lass av militære forsøk som ble foretatt under andre verdenskrig, men bare noen få ble noe av. Atombomben var det største noen klarte å lage til slutt.

Om chemtrails igjen: Den artikkelen fra regjeringen snakker ikke om noe som kan oppfattes som chemtrails i det hele tatt. Plante skog, gjødsle havet, samle opp CO2 fra luften, hvordan skulle noe av dette kunne gjøres via gasser fra et fly? Gjødsling av havet ville i så fall foregått faktisk på havet, ikke flere tusen meter oppe i luften, der det meste bare blåser bort.
Oppsamling av CO2, riktig nok med fly kanskje, men ikke ved å slippe ut noe annet. Uansett er ingen av de løsningene der nødvendige å holde hemmelige, fordi de ville i så fall ha vært til vår fordel. Hvorfor snike seg inn på en gratiskonsert?

fuglen
fuglen
Abonnent
Svar til  Awoken
10 år siden

du må jo lese alt da vet eller stoppet du der det kom til aerosoler i luften :-)

sitat deg——————-Om chemtrails igjen: Den artikkelen fra regjeringen snakker ikke om noe som kan oppfattes som chemtrails i det hele tatt. ———–

joda den gjør det . :-)—— og tilføring av aerosoler eller partikler i atmosfæren for å redusere solinnstrålingen («geoengineering»).

Med geoengineering kan temperaturstigningen begrenses selv om konsentrasjonen av CO2 -ekvivalenter i atmosfæren fortsetter å øke. Geoengineering har den fordel at det tilsynelatende er billig, kanskje så billig at det kan svare seg for en nasjon å gjennomføre geoengineering alene (se Barrett, 2008 og Victor, 2008). Dermed kan man komme i en situasjon hvor verden ikke lenger er avhengig av å få til en internasjonal avtale om å begrense utslippene for å unngå global oppvarming. På den annen side kan geoengineering medføre mange andre miljøulemper som også vil ramme andre nasjoner enn de nasjonene som ev. iverksetter tiltakene. Det er derfor behov for å diskutere internasjonalt rammeverk for geoengineering.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Rampant
11 år siden

Ja, der tar man jo utgangspunkt i at man bruker månen som refleksor fra HAARP-strålene, noe jeg også anser som umulig, da planeter absorberer stråler. Artikkelen til Gaarder omtaler av ionosfæren.

Det som det til slutt bunner ut i, er hvem du stoler på. De som sier at de har gode intensjoner, har investert milliarder av kroner og at dette er harmløst, eller de som påstår at dette også er farlig da det også blir bruk som våpen, der de kun har sitt navn og ære å tape i prosessen? Vi kan utelukke at det ville innrømmes at noe slikt ville blir brukt som våpen, da dette strider mot alle inngåtte avtaler, og i tillegg ville medført mer enn ramaskrik.

Hva skjer på sydpolen? http://www.youtube.com/watch?v=EcnqUJf2qlU
Det som gjøres er å varme opp stedet. Ikke bare for å bevise «klimaendringer», med få tilgang på ressurser, som olje og mineraler.

Rampant
Rampant
Anonym
Svar til  Balle Clorin
11 år siden

>»Det som det til slutt bunner ut i, er hvem du stoler på. De som sier at de har gode intensjoner, har investert milliarder av kroner og at dette er harmløst, eller de som påstår at dette også er farlig da det også blir bruk som våpen, der de kun har sitt navn og ære å tape i prosessen? »

Jeg stoler på de som kan komme med fakta, basert på etterettelige og vitenskapelige kilder. Jeg har store problemer med å ta yme youtube-videoer seriøst da ingen av de jeg har sett så langt (tro meg, jeg har sett mange omkring emner som Nyhetsspeilets skribenter er interessert i) hverken kan dokumentere eller på annen måte verifisere sine mer oppsiktsvekende påstander på en vitenskapelig måte.

Det er selvsagt mulig å komme unna dette ved å si noe a la det du er inne på her, nemlig at man ikke kan stole på vitenskapen, at det finnes konspirasjoner ute og går, at det er cover-ups, økonomiske interesser og slike ting inne i bildet. Men da ender man opp med en verden der man strengt tatt ikke kan stole på noen som helst, andre enn sin egen kunnskap og sin egen forståelse. Og det er desverre ingen farbar vei. Selv den smarteste og mest kunnskapsrike kan ta feil. Og istedenfor å benekte all kritikk, bør alle og enhver ta fornuftig kritikk til seg for å verifisere og justere sine egne oppfatninger. Og kritikk, diskurs og etterprøving er ledesnoren for enhver seriøs og moderne naturvitenskap.

Selvsagt, der er mye vitenskapen ikke kan forklare. Men kunnskapen økes stadig, og gammel kunnskap etterprøves og korrigeres. Når det gjelder konkret påstandene omkring HAARP som skepsisartikkelen drøfter, så brukes kjent fysikk. Dersom man påstår dette ikke stemmer, må man i såfall angripe fysikkens lover og komme med alternative teorier som er holdbare.

>»Vi kan utelukke at det ville innrømmes at noe slikt ville blir brukt som våpen, da dette strider mot alle inngåtte avtaler, og i tillegg ville medført mer enn ramaskrik.»

Her kommer du med en påstand som du i såfall bør dokumentere. Hvilke avtaler?

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Rampant
11 år siden

Så var vi på an igjen..med dette youtube-hatet. En skeptikers verste mareritt. :)
Men fra i morgen av kommer google med nye retningslinjer for personvern.
http://e24.no/it/i-morgen-lagrer-google-alt-om-deg/20158754
Og da blir vel youtube etterhvert slik mange skeptikere ønsker det skal være. Eller kanskje det er best at youtube ikke eksisterer i det hele tatt….sånn for å være på den sikre siden.

Forresten en glimrende artikkel dette. Opplys folket. Chemtrails er på fleres lepper enn kanskje mange tror. SE OPP!!

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Rampant
11 år siden

Geneve-avtalen, for eksempel.

Rampant
Rampant
Anonym
Svar til  Rampant
11 år siden

(Hm, av en eller annen grunn får jeg ikke til å svare Oxford rett under innlegget hans.)

Til Oxford:
Nei jeg hater slettes ikke youtube. Mye informativt og kjekt og morsomt der. Og du (eller andre her) trenger heller ikke plassere meg i båsen «skeptiker», uansett hvor behagelig det måtte være. Har litt inntrykk av at dere som er aktive her inne plasserer alle som gir dere litt motstand i «skeptikerbåsen», som på forhånd er definert som trangsynte mennesker som er i lomma på kapitalen/makta/illuminati/NWO/eller gud-vet-hva. Sånn er det slettes ikke. Jeg har for eksempel ikke noe med Skepsis.no eller noen skeptikerorganisasjon å gjøre. Jeg definerer meg selv som kristen i klassisk forstand, men har ikke noe problemer med å kombinere min tro med moderne naturvitenskap. Ja jeg er skeptisk av natur, og jeg mener alt skal prøves. Jeg godtar sjeldent noe bare fordi ting blir påstått dersom jeg finner ut at det ikke stemmer med fakta som lar seg bevise (noe som enkelte syns er rart siden jeg tror på Gud og Jesus, som jo ikke lar seg bevise vitenskapelig – men det er en annen historie :) )

Så selv om jeg kanskje ikke er noen «klassisk» skeptiker, syns jeg det er fornuft i uttrykket «Det er forskjell på å ha et åpent sinn og å ha høl i hodet.» Jeg har et åpent sinn, men passer på at hullet i hodet ikke blir for stort ;)

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Rampant
11 år siden

Til Rampant
Beklager at jeg plasserte deg i skeptikerbåsen hvis du mener at du ikke hører hjemme der. Det er bare det at din utrykksform minner meg veldig om disse selvutnevnte skeptikerene. Alt fra språk til den veldig vanlige svart/hvitt – tankegangen. Men også forskjeller, da du virker som en mer høflig og lun person til forskjell fra en del spydige og uhøflige skeptikere.

Håper du blir her på speilet da det etter min mening er alt for få kritiske røster her inne for tiden.

Du sier :
«Så selv om jeg kanskje ikke er noen «klassisk» skeptiker, syns jeg det er fornuft i uttrykket «Det er forskjell på å ha et åpent sinn og å ha høl i hodet.» Jeg har et åpent sinn, men passer på at hullet i hodet ikke blir for stort»

Fornuft i det du sier. Men pass på at hjelmen ikke sitter for stramt :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Rampant
11 år siden

Du er vel ikke seriøs når du henviser til en relgionsforsker for å forklare HAARP Rampant ?

Det blir som å dra til Frisøren for å få satt innn ei nyre

En relgionsforsker som brukere dagene sine inne i en liten ubetydlig selvmordskult blandt sine få sterkt relgiøse troende medlemmer

Det kan jo være at David Petraeus føler seg forpliktet til å informere Dyrendal om USA sine hemmelige våpen he he

Du kan jo be Dyret Dal om nr til David Petraeus og spørre selv men mens du venter på svar så kan du lese deg opp litt om hva HAARP egentlig er :)

HAARP

HAARP er et akronym for High Frequency Active Auroral Research Program.
(Høyfrekvent nordlysforskning.)
Det består av ekstremt kraftige sendere som projiserer mikrobølger opp til flere
Gigawatts styrke opp i ionosfæren.
HAARP er en videreføring/supplering av HIPAS (High Power Auroral
Stimulation). Slike sendere kalles også for «ionosfæriske heatere» (ionosfæriske
varmere) fordi den projiserte energistrålen oppvarmer deler av ionosfæren og
«løfter» den høyere opp.
Ionosfæren er den øvre del av jordas atmosfære (60-600 km over jorda),
bestående av ioniserte gasser (derav navnet), og er derfor elektrisk ledende.
Tanken bak det hele var å bruke mikrobølger til å skape en virtuell antenne i
ionosfærens partikkelsjikt som kunne generere elektromagnetisk stråling av
meget lav bølgelengde (VLF) og ekstremt lav bølgelengde (ELF), og sende dem
ned til jorda, da slike bølger er i stand til å gå omtrent jorda rundt uten vesentlig
tap. Eksperimentet var vellykket i den grad det bekreftet prinsippet, men den
tilførte effekt var for liten til at de genererte VLF- og ELF-bølgene hadde praktisk
betydning. Det er her HAARP-teknologien kommer inn i bildet med sine
Gigawatt-sendere og forbedret teknologi. Ifølge Dr. Nick Begich er det særlig i arktiske strøk at HAARP-sendere er
interessante, da bølgene på disse breddegrader kan sendes opp i ionosfæren på
en slik måte at de reflekterte bølgene kan styres så de treffer jorda akkurat der
forskerne ønsker det. Hemmeligheten er å vite hvilke områder i ionosfæren som
må bestråles for at de reflekterte bølgene skal treffe et bestemt område av jorda,
og på denne måten skape den ønskede virkning — enten værmønstre eller andre
ting.
Tesla/Eastlund
HAARP-teknologien baserer seg på patentene til Nikola Tesla (1.119.732 fra
1914: «Apparat for overføring av elektrisk energi»), som var beregnet på
fredelige formål, selv om pasifisten Tesla advarte mot at patenten kunne
misbrukes. Den ble senere videreført av den amerikanske fysiker og medlem av
Atomenergikommisjonen, Dr. Bernard J. Eastlund med hans amerikanske patent
nr. 4.686.605 fra 1987: «Metode og apparat for å skape endringer i et område av
jordas atmosfære, ionosfære og/eller magnetosfære», samt to andre relaterte
patenter, også av Eastlund. I prinsippet er HAARP-teknologi Eastlunds patent,
som igjen er indirekte basert på Teslas patent. Dette er med andre ord patentert
teknologi, og ikke fantasi.
Amerikanske militærmyndigheter benekter imidlertid at HAARP-prosjektene har
noe med Eastlunds patenter å gjøre. Men det er påfallende at det amerikanske
firmaet APTI som fikk i oppdrag å bygge det første HAARP-utstyret, satt inne
med nettopp Eastlunds patent nr. 4.686.605 og andre tilsvarende patenter. En
gjennomgang av dokumentene som førte til kontrakten med APTI, kaster tvil over
myndighetenes benektelser. Til og med Eastlund selv har innrømmet at HAARPteknologien er basert på hans patenter.
I et intervju i OMNI-Magazine (1988), uttalte Eastlund: «Man kan faktisk løfte den
øvre atmosfære. . . .Man kan bevege den og gjøre andre ting med den.»
I Eastlunds patent heter det: «Store deler av atmosfæren kan løftes til uante
høyder slik at missiler støter på uventede krefter som ødelegger dem. Det er
mulig å endre været ved f.eks. å manipulere vindmønstrene i den øvre
atmosfære. . . .»
Videre uttalte Eastlund: «Dette apparatet kan skape total blokkering av
radiokommunikasjonene over svært store deler av jorda. . . .modifisering av
været. . . ozon- og nitrogen-konsentrasjonene kan økes på kunstig vis.»

En realitet
HAARP-teknologi er ikke science fiction, men dødelig realitet. «Ionosfæriske
heatere», forløperen til HAARP-sendere, har allerede vært i drift i en årrekke
både iRussland og USA. Til og med i Norge, som mange vet Nærmere bestemt i nærheten av
Tromsø, befinner det seg to slike sendere, samt en tredje sender nær
Longyearbyen på Svalbard. Det hevdes at disse senderne har kapasitet i
Gigawatt-området. De norske senderne er satt opp av det tyske Max Planckinstituttet, og drives av et konsortium på syv land (Norge, Frankrike, Tyskland,
England, Japan, Sverige, Finland). Opplegget kalles EISCAT (European
Incoherent Scatter Radar). Senderne opererer i frekvensområdene 244, 500 og
931 MHz.
Den største HAARP-senderen, som blir ferdig i 2002, befinner seg på et 230 mål
stort område i Gakona, Alaska. Det er snakk om 180 antenner med til sammen
30 senderkomplekser som hver huser 12 sendere med egne store
dieselgeneratorer. Til sammen 360 sendere med en samlet styrke på 3,6
Gigawatt (3,6 milliarder Watt). Antennekomplekset er tenkt utvidet til 360
antenner. Denne senderen, samt de skandinaviske, vil dekke så godt som hele
den nordlige halvkule av jordkloden.
I tillegg befinner det seg HAARP-sendere flere andre steder i verden, bl.a. i
Karibien (Puerto Rico) og flere steder i de tidligere Sovjetstatene.
Senderne kalles «ionosfæriske heatere» fordi de de kraftige mikrobølgene får
ionosfæren til å «vibrere» og oppvarmes noen få grader. Dette høres lite ut, men
kan ha store virkninger i jordas avstemte og følsomme økosystem.
Værkontroll
HAARP og ELF-sendere har potensiale til å styre jetstrømmene i stratosfæren i
ønsket retning, og værmønstret kan da kontrolleres over et helt kontinent. Det
kan skapes stormfronter, sykloner, tornadoer, tørke og ektremt regn med
oversvømmelser etter forgodtbefinnende. Dette er ønskedrømmen for enhver
krigførende part for å avskjære fiendens troppebevegelser. Værkontroll er også
matvarekontroll som kan styre befolkninger og drive en fiende i kne uten å avfyre
et eneste skudd.
I 1958 uttalte kaptein Howard T. Orville, som var rådgiver i vær-modifisering for
Det hvite hus, at det ble arbeidet med metoder for å manipulere de elektriske
ladningene på jorda og i atmosfæren for om mulig å kunne påvirke
værmønstrene. Dette var før Eastlunds patent og HAARP-teknologi. Men mange
år med bisarre eksperimenter på dette området og like bisarre værmønstre og
naturkatastrofer relatert til vær og klima har fulgt i kjølvannet av uttalelsene til Orville og andre.
Under de store brannene i Malaysia i 1997, tilbød et russisk selskap seg å skape
kunstige sykloner for å klarne opp den røykfylte himmelen over området fra
Thailand til Australia. Det er uklart om det ble noe av forsøket, men himmelen
klarnet i hvert fall opp. Den amerikanske Tesla-forsker og kjernefysiker Thomas Bearden uttalte i 1984
under et foredrag for US Psychotronics Association, USPA om en rekke uvanlige
skyformasjoner over USA som han var overbevist om bar signaturen til Teslasendere. En av disse merkelige skyformasjonene var en gigantisk radial med
lange, tynne linjer som løp ut fra sentret i en ring.
Det har vært en rekke artikler i mediene som faktisk støtter Beardens påstander.
Eksempelvis skrev The Chicago Tribune (11. desember 1986) at «det ble
obervert kjempestore virvler, enkelte var nesten 100 kilometer brede, som
beveget seg langs norskekysten med hastigheter på opptil fire knop [7,4 km/t]. . .
Disse kjempestore virvlene har ikke noe definerbart sentrum og er vanskelig å.
påvise.» Artikkelen forteller videre at slike enorme virvler var ukjente før 1980.
Det er påfallende at de begynte å vise seg etter at USA og Sovjetunionen
begynte å eksperimentere med ELF-sendere. Kan vi se en tråd i alt dette?
De sære værmønstrene de senere årene er neppe tilfeldige. Det foreligger et
betydelig bevismateriale for at en stor del av disse værmønstrene er blitt skapt på
kunstig vis av organer som er kontrollert av amerikanske og russiske
myndigheter.

«Hakkespett»-signaler
I 1975-76 begynte sovjetrusserne å sende store mengder
pulserende, elektromagnetisk energi fra tre kjempestore 40 Megawatt sendere.
Disse signalene rakk halvveis rundt jorda fram til det amerikanske kontinent.
Signalene forstyrret radio- og TV-sendinger i Vesten, og fikk navnet «den
russiske hakkespett» på grunn av signalenes pulserende sekvens i ELF-området
rundt 10 Hz, et frekvensområde som er meget farlig bl.a. på grunn av interferens
med hjernebølgene hos mennesker.
De sovjetiske senderne skapte gigantiske, stående bølger som endret retningen
på jetstrømmene i stratosfæren og tvang dem nordover. Etter 1976 rapporterte
mediene om uvanlige og uforklarlige værmønstre:
«De siste fire månedene har et spesielt værmønster ført til denne tørken. Dette
værmønsteret er et av de merkeligste værmønstre som noen gang er blitt
registrert over USA. Slike langvarige høytrykkssentre var helt ukjent fram til
1977» (Time, 1-1981. Uthevelser tilføyd). Det er påfallende at de russiske ELFsendingene begynte i 1975-76.
«Denne stillestående høytrykkssonen virket som en barriere, og hindret det
normale flyt av værmønstre fra vest til øst» (Newsweek, 26. juli 1993. Uthevelser
tilføyd). «Det er i høyeste grad uvanlig at værmønstre har holdt seg i ro i så mange uker.
Årsakene til at værmønstret har låst seg, er uklare» (New York Times, 29. juli
1993. Uthevelser tilføyd).
Ett år etter at de sovjetiske «hakkespett»-sendingene begynte, startet
amerikanske myndigheter sine egne eksperimenter med ELF-bølger. Disse satte
i gang et enormt regnskyll over seks distrikter i den nordlige delen av staten
Wisconsin. Det ELF-genererte stormværet framkalte vinder med hastigheter på
opptil 250 km/t. 350 000 hektar skog ble ødelagt av stormværet. Slik kan det gå
når uansvarlige forskere og myndigheter tukler med naturkreftene.
I 1978 utga Dr. Andrew Michrowski en avhandling der han konstaterte at
sovjetrusserne hadde greid å stille opp relativt stabile, stående ELF-bølger over
det amerikanske kontinent, og at disse bølgene var i stand til å hindre eller
avlede jetstrømmene på den nordlige halvkule. Michrowski bemerket også at
endringsmønstre i de sovjetiske ELF-sendingene alltid førte til en endring innen
72 timer av retningen til jetstrømmene over den nordlige halvkule.
The PACE Newsletter (2-81) meldte at da sovjetrusserne i 1980 slo av ELFsenderen sin i 14 dager, normaliserte jetstrømmene på den nordlige halvkule seg
raskt. Da senderen ble slått på igjen, og «hakkespett»-signalene begynte på nytt,
ble jetstrømmene igjen avbøyd av en stillestående høytrykksrygg som strakte
seg fra Yukon (Canada/Alaska) til staten Arizona.
Ifølge den informasjon som foreligger, kan det ikke bare skapes stormfromter,
sykloner og lignende, men disse kan også brytes opp og nøytraliseres.
HAARP-anleggene skulle etter planen være fullt operative i 1998, og det er
påfallende at årene 1997 og 1998 var preget av de mest ekstreme værtyper i
manns minne.
I sin bok The Cooling (1976) dokumenterer Lowell Ponte at USA og Sovjet på
slutten av 1960-tallet begynte et samarbeidsprosjekt for å «varme opp Arktis».
«Elver av vanndamp»
Forskerne har oppdaget at det eksisterer «elver» av vanndamp i atmosfæren.
Ikke kondensert vanndamp som danner tåke og skyer, men vanndamp av en helt
annen type som virkelig flyter av sted som en elv. Dette går fram av en artikkel
skrevet av Reginald E. Newell i Geophysical Research Letters Journal.
Disse
«vanndamp-elvene» er enorme, og kan måle seg med vannføringen i Amazonas!
De er fra 670 til 770 km brede og opp til 7700 km lange, og befinner seg i en
høyde av 3 km over jordoverflaten. De har en vannføring (i dampform) på 165
000 tonn vann pr. sekund!
Forskerne har oppdaget fem slike atmosfæriske «elver» på den nordlige halvkule
og fem til på den sørlige. Hver enkelt av disse ti «elvene» har en vannføring på
165 000 tonn vann pr. sek. Til sammen har de ti atmosfæriske «elvene» en
vannføring på 1,65 millioner tonn vann pr. sekund! Forskerne oppdaget også hvordan de kunne skape kunstige «dammer» i disse
«elvene» ved bruk av elektromagnetiske bølger i ELF-området. Disse
«dammene» kan blokkere vanndampstrømmen og samle enorme mengder
vanndamp som kan dumpes ned på jorda i nærmest katastrofiske regnskyll. Det
var slik de store oversvømmelsene i midtvest-USA ble skapt i 1993, som nevnt i
avsnittet nedenfor om jordas magnetfelt. ovefor. Pussig nok varte disse store
regnskyllene førti dager og førti netter, akkurat som under Noahs vannflom (1
Mos. 7,12)!

HAARP-effekter
De kraftigste ionosfæriske heatere før HAARP-ELF, ble bygd av Sovjetunionen
på steder som Sura, Gorkiy, Monchegorsk og Dushanbe (Tadjekistan). Vestlige
ionosfæriske heatere før HAARP finnes i Tromsø (Norge), Arecibo (Puerto Rico),
nær Fairbanks i Alaska og i Platteville (Colorado). Sammen med den russiske
Tesla («hakkespett») senderen, har disse systemene skapt en alvorlig endring av
det globale værmønsteret — Det begynte i 1976, men ble verre i 1980- og 1990-
årene etter hvert som det ble bygd flere ELF-sendere
I 1991 (15. desember) sto en lengre artikkel om HAARP-teknologi i avisen Alaska
Daily News. Her sto det bl.a.: «Disse begivenhetene fikk meg til å studere enkelte
uvanlige Tesla-innretninger i større detalj, som f.eks. trådløs energi-teknologi,
også kalt forsterker-sender. Denne granskingen ga meg tilgang til opplysninger
om hvordan Teslas teorier ble brukt av både Sovjet og USA til å skape en
værkrig som har fortsatt fra midten av 1970-årene og fram til i dag.»
Over hele Sovjet er det blitt observert merkelige himmelglød-anomalier og bisarre
lys- og plasma-effekter nær «hakkespett»-senderne. Eksempelvis meldte The
Washington Post (23. sept. 1977) at «en merkelig, stjernelignende lyskule» ble
observert over Petrozavodsk i det sovjetiske Karelien. Lyskula spredte seg over
området som en manet med «armer» av lys som spredte seg nedover.
De amerikanske ionosfæriske ELF-sendere skapte lignende plasma-effekter
under kulminasjonen av de store oversvømmelsene i midtvest-USA i 1993.
Samme år (24. sept.) meldte avisen Kansas City Star at et forskerteam fra det
geofysiske institutt ved universitetet i Alaska (som er involvert i HAARPprosjektet) oppdaget «mystiske lysglimt» som skjøt ut fra toppen av stormskyer
og opp i den øvre atmosfære over midtvesten under de store oversvømmelsene.
Disse lysglimtene fant sted da oversvømmelses-områdene ble truffet av en
kjempestor stående bølge, et langvarig vær-blokkeringssystem som var generert
av de amerikanske GWEN-senderne og de russiske «hakkespett»-senderne.
Science Magazine (27. mai 1994) opplyste (i forbindelse med de store
oversvømmelsene i 1993): «Atmosfæreforskere er forbløffet over lysglimt i stor
høyde». Filmopptak fra amerikanske romkapsler viser også disse bisarre plasmaeffektene

Havbølger
Det er blitt observert kjempestore stående bølger nær Gibraltarstredet. I 1985
(30. april) meldte The New York Times at det var oppdaget massive undersjøiske
bølger i verdenshavene — bølger som ikke synes på overflaten. «En dramatisk
serie med undersjøiske bølger er blitt oppdaget ved Gibraltarstredet.» Disse
bølgene ble oppdaget på fotografier fra en romkapsel (1984). Et kart som sto i
den samme avisen, viser en kjempestor, stående bølgelinje ved vestsiden av
stredet.
Det meldes også at Atlanterhavet stadig får grovere bølger. I 1988 (19. april)
meldte The New York Times at britiske forskere hadde oppdaget at bølgehøyden
i det nordøstlige Atlanterhav hadde økt med mer enn 20% siden 1960-årene.
Dette fenomenet sammenfaller med tidsrommet da ELF-eksperimentene
begynte.

FN-traktat mot værkontroll
I 1974 vedtok De forente nasjoner en traktat med forbud mot å bruke «miljørettet
krigføring». Det ligger i sakens natur at slike traktater verken var aktuelle eller
nødvendige hvis denne type krigføring ikke allerede eksisterte eller var på
trappene. Og det var ikke bare snakk om kjemisk- eller biologisk krigføring.
Allerede året etter begynte som nevnt sovjetrusserne sine ELF-eksperimenter.
I 1975 skrev den amerikanske Senator Clairborne Pell en leder i The Providence
Journal Bulletin:
«Vi trenger en traktat nå for å hindre slike handlinger — før verdens militære
ledere begynner å styre stormer, manipulere klimaet og framkalle jordskjelv mot
sine fiender. Den grunnleggende tanke bak miljørettet krigføring er enkel nok:
Hvis en nasjon lærer å styre naturlige begivenheter, kan den også utrette
ufattelige skader på en fiende via regnskyll, oversvømmelser, flodbølger,
jordskjelv, og til og med klimaendringer som vil ruinere fiendens jordbruk»
(uthevelser tilføyd).
Her bekrefter faktisk den amerikanske Senator at slik teknologi eksisterte eller
var på trappene på den tiden, for 36 år siden, og at dette ble kalt miljørettet
krigføring. Altså dreier denne type krigføring seg om noe mer enn
biologiske/kjemiske våpen.
I 1976 vedtok De forente nasjoner en ny traktat med forbud mot militær eller
annen fiendtlig bruk av «teknologi som går ut på å modifisere miljøet». Denne
traktaten er igjen et bevis på at slik teknologi eksisterer, ellers ville ikke traktaten
hatt noen mening. Slike traktater utferdiget av hovedpromotørene for en global regjering —
verdensherredømme — høres tilforlatelig ut for den uinnvidde. Dessverre er
historien full av eksempler på at «papirlapper» under navnet «traktater»,
«konvensjoner» og «avtaler» er blitt ignorert av hovedpersonene selv omtrent fra
starten. Så også i dette tilfellet.
Mens de politiske ledere sitter foran TV-kameraene og snakker i dystre ordelag
om den «globale oppvarming» og hva industrilandene kan eller må gjøre for å
minske risikoen, sitter forskere, finansiert av de samme politikere, bak kulissene
og håndterer de mest utrolige krigsvåpen og vær/miljø-maskiner i historien!
I 1982 skrev Pentagon-forskeren Lowell Ponte en artikkel i Star Magazine (juli
1982), under overskriften Pentagon & Kremlin Are Playing With Our Weather And
Giving Us Storms and Flood (Pentagon og Kreml leker med været vårt og gir oss
stormer og oversvømmelser) — Ponte hevder at sovjetrusserne har gjort store
framskritt i å styre de viktige jetstrømmene som passerer over Sibir for å sette
opp globale vindmønstre:
«Forskerne tror at jetstrømmene kan bli satt opp i en stående bølge. ‘Den kan til
og med finjusteres for å ødelegge hvetehøsten i midtvest-USA eller andre deler
av verden’, sier Ponte. ‘Med slik makt kan Sibir blomstre og andre deler’Med slik makt kan Sibir blomstre og andre deler av
verden tørke opp. Den manipulering de driver med er høyst alvorlig’.»

Kunstige jordskjelv
Det foreligger stadig sterkere indisier på at HAARP-teknologi kan framkalle
kunstige jordskjelv.
Amerikanske forskere har påvist at jordskjelv skaper endringer i ionosfæren og
magnetosfæren. Det er enkelte som mener at det motsatte også er tilfelle.
Den store serbisk/amerikanske oppfinner og elektrogeni Nikola Tesla (1856-
1943) konstruerte et apparat for å demonstrere prinsippet for harmonisk
resonans. Eksperimentet kom ut av kontroll, og påbegynte et jordskjelv som
faktisk kunne ødelagt New York City, der eksperimentet pågikk. Da Tesla mistet
kontrollen, stoppet han eksperimentet ved å knuse apparatet med en slegge.
Teslas prinsipp ble omtalt i The New York American (11. juli 1935) under tittelen
Teslas kontrollerte jordskjelv. Prinsippet gikk ut på overføring av mekanisk
bevegelse over store avstander uten vesentlig energitap.
Russerne har drevet eksperimenter med dette. En beskrivelse av prinsippene sto
å lese i Specula Magazine (januar 1978): «Det kan sendes et elektromagnetisk
signal ved bestemte frekvenser tvers gjennom jordkloden. Når disse signalene
blir sendt inn i kloden ved bestemte multiplumer av 30 grader, vil det bli dannet
stående bølger i selve jordkloden. . . .Avhengig av frekvens, fokusering, bølgeform etc., kan det skapes en rekke virkninger, f.eks. jordskjelv, framkalt på
et fjerntliggende målområde, og det kan skapes alvorlige forstyrrelser i den
midlere og øvre atmosfære over målområdet. . .og anomale værmønstre.»
Den 13. juni 1975 uttalte daværende sovjetiske partileder Leonid Brezhnev at
Sovjetunionen var i besittelse av nye våpentyper som var «frykteligere enn
verden noensinne har sett». Sovjetunionen har drevet eksperimenter med ELF-
og mikrobølgeteknologi siden 1930-årene.
Dr. Andrija Puharich utga i januar 1978 en detaljert forskningsrapport med tittelen
«Global Magnetic Warfare — A Laymman’s View of Certain Artificially Induced
Artificial Effects on the Planet Earth During 1976 and 1977». I denne rapporten
sier han bl.a.: «Av de mange store jordskjelvene i 1976, er det spesielt ett som
krever spesiell oppmerksomhet — jordskjelvet den 28. juli 1976 i Tangshan,
Kina.»
Dette var et av historiens største jordskjelv når det gjelder antall drepte, med ca.
650 000 ofre.
Nesten ett år etter jordskjelvet skrev The Times: «Like før det første skjelvet kom
klokken 03.42 om morgenen, lyste nattehimmelen opp som dagslys. De
mangefargete lysene, hovedsakelig hvite og røde, ble observert over 300
kilometer unna. På en rekke trær ble løvverket delvis forkullet, og grønnsaker ble
skåldet på den ene siden som fra en ildkule» (uthevelser tilføyd). Disse merkelige
lysene kan imidlertid også skyldes elektriske effekter ved selve jordskjelvet
umiddelbart før det bryter løs, som David Hambling sier i sin artikkel i avisen The
Guardian (23. august 2001). Hambling avslører også i samme artikkel at
sovjetiske forskere drev forsøk i 1970-årene med å sende store mengder bølger
inn i jordkloden, og at de dermed framkalte kunstige jordskjelv.
Det er mange respektable forskere som er overbevist om at jordskjelvet i Kina i
1976 var kunstig framkalt ved hjelp av russiske eksperimenter med Teslasendere.
Thomas Bearden, som ble sitert ovenfor, uttalte i 1981 — også under et seminar
for USPA: «Det man gjør, er å sette opp en stående bølge gjennom jorda, og
jordas flytende kjerne begynner å mate denne bølgen. Når man har denne
stående bølgen, har man stilt opp en triode. . . .Det man nå gjør, er å endre
frekvensen, Hvis du endrer frekvensen én vei — begynner å fase den ned —
dumper man energien opp i atmosfæren utenfor det punktet på motsatt side av
jordkloden man fokuserte på. Man kan da ionisere lufta og endre værmønstrene,
jetstrømmene etc. . . .Det er en storartet værmaskin. Hvis man dumper energien
raskt, vil man få enganske kraftig ionisering. Man får lysglimt og ildkuler (plasma)
som kommer ned på jordoverflaten. . . .Man kan skape voldsomme endringer i
værmønstret over store områder ved å manipulere med dette» (uthevelser
tilføyd).
USA har bygd såkalte GWEN-anlegg installert på forskjellige steder under jorda,
og GWEN-senderne kan blokkere eller endre jordas magnetfelt i en radius av
400 km fra anlegget. Det er påvist at slike GWEN-anlegg også eksisterer langs
San Andreas-forkastningen i California, og i Nevada, der flere store jordskjelv er
forekommet de senere årene. I slutten av 1970-årene begynte USA ELF-eksperimenter i området 30 Hz fra et
sted i staten Washington. Det er påfallende at jordskjelvhyppigheten rundt
omkring i verden i 1980-årene økte i takt med styrken av de amerikanske og
russiske signalene.
Den 12. september 1989 begynte magnetometre i Corralitos, California å påvise
uvanlig bølgeaktivitet i ULF-området (Ultra Lav Frekvens, 0,01-10 Hz). Den 30.
oktober ble disse signalene 30 ganger sterkere, og deretter litt svakere. Klokken
14.00 den 17. oktober ble plutselig signalene så sterke at magnetometrene ikke
klarte å følge med lenger. Tre timer senere ble San Francisco Bay-området rystet
av et kraftig jordskjelv med styrke på 7,1. Dette jordskjelvet krevde 60
menneskeliv og 3800 ble skadd.

Dødelig stråling
i krigsøyemed har en HAARP-sender potensiale til å sende en bølgestrøm som
kan «brenne» en åpning i ionosfærens beskyttende lag og slippe gjennom
dødbringende stråling fra verdensrommet — spesielt den livsfarlige
gammastrålingen. I 1997 ble det etter alt å dømme gjort en test på dette over
Nevadaørkenen. HAARP har derfor et livsfarlig potensiale, langt mer enn
myndighetene og de involverte forskere er villige til å innrømme.
Gammastrålingen er meget farlig for levende celler, og skaper alvorlige
cellemutasjoner. Disse strålene kan trenge gjennom selv tykke betongvegger.
Kontroll av hjernen
ELF-teknologi kan påvirke menneskehjernen over store områder, ja hele
kontinenter. Det kan framkalles emosjoner: frykt, panikk, raseri, sløvhet, forvirring
og disorientering, samt uvelsfølelse.
De normale hjernebølgene hos mennesket opererer innenfor et begrenset
frekvensområde på bunnen av det elektromagnetiske spektrum. De er inndelt i
fire grupper som hver er assosiert med en bestemt mental tilstand: Beta-bølger
(13-30 Hz), alfa-bølger (8-13 Hz), theta-bølger (4-7 Hz) og delta-bølger (0,5-4
Hz).
Beta-bølgene assosieres med det normale bevissthetsnivået der personen er
opptatt av de ytre, daglige handlinger. I det øvre frekvensområdet av betabølgene, rundt 30 Hz har forskerne oppdaget stress, opprørt sinnstilstand, sinne
og frykt.
Alfa-bølgene assosieres med en avslappet tilstand, som er den ideelle for
konsentrasjon og for å tilegne seg kunnskap («lærebølgen»). Theta-bølger assosieres med mental visualisering, indre mental fokusering og
meditasjon.
Delta-bølgene har lavest frekvens, og oppstår under dyp søvn.
ELF-sendere kan generere frekvenser innenfor disse områdene og «låse»
hjernen i den ønskede frekvens, og dermed skape den tilsiktede mentale effekt:
frykt, sinne etc.
Denne eksterne styringen av hjernen med ELF-bølger, skjer ved at ELF-bølgene
overstyrer hjernens normale arbeidsfrekvenser. De eksterne bølgene «stiller om»
eller re-tuner hjernen til å arbeide i harmoni med det eksterne signalet, omtrent
som en radiomottaker tunes inn til å motta en stasjon på en bestemt
bølgelengde/frekvens. Denne «omstillingen» endrer hjernens bølgemønstre, som
igjen forårsaker endringer i hjernens kjemi. Dette fører på sin side til endringer i
tankemønstrene, følelser og den fysiske tilstand. Det kan (med hensikt hos
vedkommende) skapes meditasjon og trancer, ro og eleverte følelser. Det finnes
allment tilgjengelige apparater som etter sigende kan generere alfa- og
thetabølger.
Imidlertid er dette selve mekanismen for ekstern hjernekontroll som kan brukes
uten personens vitende og vilje. ELF-teknologi kan brukes til nettopp dette.
I 1978 utførte det amerikanske etterretningsorganet CIA «Operasjon Pique», som
gikk ut på å reflektere mikrobølger tilbake fra ionosfæren for å påvirke de mentale
funksjoner hos utvalgte deler av Europas befolkning. Dette var før Eastlunds
patent. HAARP vil være langt mer effektiv på dette området.
Dokumenter fra Det amerikanske luftforsvaret avslører at det er blitt utviklet et
system for å manipulere og blokkere hjerneprosessene over store geografiske
områder via pulserende elektromagnetisk stråling — det samme som HAARP.
Det er også blitt dokumentert at sovjetrusserne gjennom flere år sendte ELFbølger rettet mot den amerikanske ambassade i Moskva. De som arbeidet der
klaget hele tiden over store fysiske og emosjonelle problemer, uten at man fant
årsaken — inntil det ble avslørt at ambassaden hadde vært prøvekanin for
sovjetiske ELF-eksperimenter.

Kjemiske reaksjoner
Den finske legen Dr. Reijo Makela har utviklet et apparat for å rette opp eventuell
ubalanse i menneskets kroppskjemi. Han bruker en kombinasjon av visse
kjemiske stoffer i ørsmå mengder og elektromagnetisk stråling med den rette
frekvensen som aktiverer disse stoffene positivt. Han har hatt stort hell med seg i
denne behandlingsmåten.
Men prosessen kan også brukes med motsatt fortegn. Som Dr. Makela har
påvist, kan kjemiske stoffer aktiveres ved elektromagnetisk bestråling ved bestemte frekvenser. Et bestemt kjemisk stoff som ellers er uskadelig, kan da få
evnen til å uskadeliggjøre en person — f.eks. ved å framkalle mentale
forstyrrelser, sterke smerter og en hel rekke andre negative symptomer.
De nødvendige kjemiske stoffene kan eksempelvis tilføres større
befolkningsgrupper via drikkevannet eller lufta, og i så små mengder at det er
umerkelig.
Det er også dokumentert at ELF-bølgene påvirker nervecellene og kan endre
blodkjemien.
Psykotroniske våpen
I krigføring kan mikrobølge- og ELF-teknologi brukes som psykotroniske våpen
(våpen som er rettet mot menneskets hjerne). Våpen som bruker mikrobølgeteknologi er i stand til å «koke» hjernen til fienden i løpet av minutter, som i en
mikrobølgeovn. Det er indisier som tyder på at russerne har utviklet slike våpen i
langt større grad enn USA. KGB-rapporter viser at russerne faktisk har drevet
eksperimenter med dette siden 1930-årene. Det amerikanske CIA kom først i
gang på 1950-tallet. ELF-bølger kan forvirre hjernen til fienden.
Etter sigende kan bølgene moduleres og brukes til å projisere holografiske bilder
på himmelen, og til å sende budskap direkte inn i hjernen. Slik psykisk
hjernevask kan drive mennesker sinnsyke. Alaska-senderen har potensiale til å
dekke den nordlige halvkule med indirekte ELF-stråling som kan sløve hele
befolkninger med hjernevask og hjerne-manipulasjon.
Det hevdes at russiske våpen av denne typen har potensiale til å utslette opp til
fire amerikanske byer om dagen bare ved hjelp av elektromagnetiske impulser.
Psykotroniske/elektromagnetiske våpen kan forårsake midlertidig eller permanent
blindhet, krampeanfall, sterke smerter, svimmelhet, kvalme og diarré, eller
blokkere funksjonen til forskjellige indre organer. I tillegg kan de gripe inn i
hjernefunksjonene.
Forskerne har oppdaget at de med HAARP/ELF/mikrobølgeteknologi har snublet
over den ideelle krigførings-metode som kan slå ut eller manipulere hele
befolkninger uten at de aner hva som foregår.
I Progressive Magazine (1-96) ble det meldt at det amerikanske militærmagasinet
Air Command and Staff College’s Airpower Journal hadde hatt en artikkel i 1995
med tittelen Non-Lethal Technology and Airpower der det for første gang ble
avslørt at det amerikanske militære var i ferd med å utvikle høyeffekts
mikrobølgevåpen til bruk mot mennesker.

Atomvåpen: Avlegs?
HAARP-teknologi kan også skape eksplosjoner av kjernefysisk størrelse, men
uten farlig stråling. Dette beskrives i US-patent nr. 4.873.928.
Kanskje denne nye krigførings-teknologien er årsaken til at både USA og
Russland kom fram til en «avtale» som gikk ut på å redusere antallet
kjernefysiske våpen. Og verden følte seg tryggere, mens de i virkeligheten ble
ført bak lyset. Sannheten er at atomvåpen er avlegs! Som nevnt, kan HAARPteknologi skape eksplosjoner av kjernefysisk størrelse, men uten den farlige
radioaktive strålingen som følger med kjernefysiske eksplosjoner. Det er ikke
lenger bruk for verken stridshoder eller missiler. Den psykotroniske æra er nå i
ferd med å bryte fram.
Den gangen kjernefysiske våpen var i skuddet, var det mye medieomtale av slike
våpen. Mediene er imidlertid tause når det gjelder den nye generasjon våpen,
med langt større potensiale — uten stråling og andre bivirkninger. Husk hva den
tidligere sovjetiske partisjef Leonid Brezhnev sa i sin tid, at Sovjetunionen var i
besittelse av nye våpentyper som var «frykteligere enn verden noensinne har
sett». USA og andre land har ikke ligget på latsiden for å ta igjen russerne, noe
de trolig har greid.
Hvilke kunnskaper har Norge, som alltid er flinkeste gutt i klassen når det gjelder
å undertegne traktater og konvensjoner bak folkets rygg om slik våpenteknologi?
Det er helt klart at psykotroniske våpen ikke er science-fiction. Teknologien har
vært tilgjengelig i mange år.
Van Allen-beltet
Van Allen beltet er et ringformet område rundt jorda i 3000-20 000 km høyde
bestående av høyenergetiske elektriske partikler. Under det internasjonale
geofysiske år 1958-1959 detonerte USA tre kjernefysiske sprengladninger i Van
Allen beltet i jordas ionosfære. Dette var «Prosjekt Argus» som fant sted i
august/september 1958. Eksperimentet, eller skal vi heller si tuklingen, førte til at
Van Allen beltet ble forsterket flere hundre ganger. Dessuten ble det skapt flere
nye strålingsbelter innenfor de eksisterende. Senere ble det detonert enda flere
kjernefysiske sprengladniger i dette området som skapte enda flere nye
strålingsbelter, i tillegg til at de eksisterende ble deformert og destabilisert. I 1962
(«Prosjekt Starfish»), ble det også detonert en kjernefysisk sprengladning i den
øvre atmosfære. Denne sprengladningen var tusen ganger sterkere enn de tre i
1958! Den framkalte en kraftig magnetisk storm som ødela tre satellitter og slo ut
kraftforsyningen over Hawaii! Senere samme året detonerte russerne flere
lignende sprengladninger i den øvre atmosfære. Disse detonasjonene skapte tre
nye strålingsbelter 6 800-13 000 km over jorda. Forskerne har uttalt at det vil
kunne ta århundrer for beltene å gjenvinne sin normale høyde, form, intensitet og
stabilitet. «Prosjekt Argus» er et blatant eksempel på forskernes «vi gir blaffen»-
mentalitet. «Vi gjør som vi vil, konsekvensene raker oss ikke». Jordas magnetfelt
I 1988 rapporterte forskere ved US Naval Observatory og Jet Propulsion
Laboratory at jordkloden hadde utviklet en «slingring» i sin rotasjon, nesten som
en vaskemaskin ute av balanse. (Wall Street Journal, 15. juli 1988). Årsaken til
dette er «ukjent».
To år senere, i juli 1990, meldte Omni Magazine at jordklodens rotasjon plutselig
og uventet var blitt slakket ned ytterligere. Også dette ble bekreftet av US Naval
Observatory, som kommenterte at denne gangen var nedslakkingen ganske
abrupt. Enkelte forskere antyder at årsaken er ELF-forsøkene som russerne og
amerikanerne har drevet med i en årrekke, og at dette har påvirket jordas
magnetfelt.
Selv om det blir benektet i den offisielle HAARP-litteratur, foreligger det
troverdige vitenskapelige beviser for at kunstige endringer av jordas magnetfelt
kan framkalle nedbørsområder og regnfall. Amerikanerne har et underjordisk
antennenettverk (GWEN, Ground Wave Emergency Network). Disse GWENsenderne er i stand til å endre eller avbryte jordas magnetfelt innenfor en radius
av 400 kilometer av senderanlegget. I 1993 var det store oversvømmelser i
midtvest-USA. Det påfallende er at GWEN-anlegget lå nøyaktig i midten av
oversvømmelsesområdene.
I Discovery Magazine (mai 1992) ble det også påpekt at HAARP muligens kunne
skape forstyrrelser i jordas magnetfelt: «[HAARP kan] skape en for tidlig
reversering av de magnetiske poler og forverre den «slingringen» som allerede
er oppdaget i jordas rotasjon, og muligens skape en total reversering av polene.»
Kort tid etter at Sovjet og USA begynte ELF-eksperimentene, ble jordas
«dynamo», den indre metalliske kjerne påvirket. I 1984 (13. desember) meldte
The Washington Post at det hadde skjedd en plutselig og uventet oppbremsing
av jordklodens rotasjon. «Det er uvisst hvorfor jorda har slakket av.»
).
Teknologien til å manipulere jordas magnetfelt helt opp i ionosfæren er nå
tilgjengelig. Forskerne har ingen formening om hvilke konsekvenser denne
manipuleringen, eller tuklingen, kan ha. Det er bevist at jordas magnetfelt har
innvirkning både på vær og klima. Forskerne later heller ikke til å bekymre seg
om konsekvensene av sine uansvarlige manipulasjoner.

Benektelse
Myndighetene hevder at hele HAARP-opplegget går ut på å drive sivil,
ionosfærisk forskning, og at eksperimentene overhodet ikke har noen virkninger
på jordoverflaten og økosystemet for øvrig. Dette er beviselig usant. Selv deres
egne forskningsrapporter viser at deler av strålingen blir reflektert tilbake til jorda.
Forskerne ignorerer bevismateriale og vitenskapelige rapporter som ikke passer
dem. Uttalelser om at «det ikke foreligger beviser» er direkte usanne. Det er
stadig flere medisinske forskningsrapporter som viser de helsemessige skadene
ved elektromagnetisk stråling, noe som blir ignorert av myndighetene. Det
offisielle HAARP-stoffet er åpenbart selvmotsigende og misvisende i sitt forsøk
på å villede og forvirre det generelle publikum om prosjektets egentlige hensikt.
HAARP-teknologi kan faktisk påvirke ikke bare ionosfæren, men alle regioner av
jorda, ned til flere kilometer under føttene våre.
I 1975 rapporterte f.eks. professor Robert Halliwell at lavfrekvent
elektromagnetisk utstråling (50-60 Hz) fra kraftlinjer påvirket ionosfæren, flere
hundre kilometer over jorda. I sin bok The Weather Companion skrev Gary
Lockhat bl.a.: «Vi kan påvirke jordas aurora [nordlys/sydlys] kunstig med en
relativt liten energimengde, og vi vet at utbrudd av nordlys påvirker værmønstret»
(uthevelser tilføyd).
Værforskeren Charles A. Yost skrev: «Hvis ionosfæren blir forstyrret i større
grad, vil også luftlagene under bli forstyrret» (uthevelser tilføyd). Det foreligger
stadig sterkere indisier for at forstyrrelser i den øvre atmosfære påvirker
værmønstre i den lavere atmosfære og motsatt.
HAARP-forskere velger å ignorere disse indisiene. De hevder også at det
område av ionosfæren som blir direkte påvirket ligger direkte over senderen.
Dette er heller ikke riktig. Senderantennene har en styringsvinkel på rundt 30
grader, som gjør dem i stand til å påvirke større områder over horisonten. Både tekst og tegninger i Bernard J. Eastlunds patent som danner grunnlaget for
HAARP-teknologien, viser klart at teknologien har til hensikt å skape virkninger
over store deler av jordkloden, ikke bare lokalt. Likevel påstår HAARP-forskere at
virkningen bare er lokalisert til området rett over senderen.
En nøyere gjennomgang av amerikanske militærdokumenter viser at HAARPprosjektet i virkeligheten går ut på å utforske metoder som kan utnytte
ionosfæren til militære formål.
I tillegg til Eastlunds tre patenter, er det minst elleve patenter til som danner basis
for HAARP, bl.a. «Strålingsfrie eksplosjoner av kjernefysisk størrelse» og «Radar
som ser bak horisonten». En gjennomgang av disse patentene gjør
myndighetenes benektelser mindre troverdige. Det militære vet hva de ønsker å
bruke denne teknologien til, noe som kommer klart fram i dokumentene deres.
Myndighetene har ført publikum bak lyset med villedende opplysninger, løgn og
ordspill.
Forsker-galskap
I 1997 utga Det nasjonale amerikanske kreftinstitutt (NCI, et regjeringsorgan) en
rapport om virkningene av en serie atomprøvesprengninger i Nevada-ørkenen i
1950-1960-årene. Her går det fram at disse prøvesprengningene sendte skyer av
radioaktivt nedfall over hele det amerikanske kontinent. Det går også fram at
mellom 10 000-75 000 amerikanere kan ha fått kreft i skjoldbrusk-kjertelen på
grunn av radioaktivt Jod (I-135) fra dette nedfallet. Denne rapporten kommer i
seneste laget, og nevner heller ikke de radioaktive isotopene Strontium 90,
Cesium 137 etc., som også ble produsert, og som har mye lengre halveringstid
enn Jod 135 – mange av disse eksisterer fremdeles i dag. Den amerikanske
Senator Tom Harkin har stilt spørmål om hvorfor slike alarmerende opplysninger
ble holdt hemmelig for publikum i så mange år. Hvor mange uvitende, uskyldige
mennesker er døde i denne tiden på grunn av forskernes «vi gir blaffen»-
mentalitet og myndighetenes fortielse? Forskerne er like arrogante i sin ignorante
manipulasjon med ionosfæren. Militære forskere snakker faktisk spøkefullt om å
«sette disse sakene i høygir for å se hva som skjer.

Takk for nok en glimrende artikkel Hans :)

Rampant
Rampant
Anonym
Svar til  smurfen
11 år siden

Smurfen smurfet følgende:
«Du er vel ikke seriøs når du henviser til en relgionsforsker for å forklare HAARP Rampant ?
Det blir som å dra til Frisøren for å få satt innn ei nyre
En relgionsforsker som brukere dagene sine inne i en liten ubetydlig selvmordskult blandt sine få sterkt relgiøse troende medlemmer»

Alvin Brattli, han som har skrevet artikkelen jeg linket til, er ikke religionsforsker. Han er en høyt utdannet fysiker..

«Det kan jo være at David Petraeus føler seg forpliktet til å informere Dyrendal om USA sine hemmelige våpen he he
Du kan jo be Dyret Dal om nr til David Petraeus og spørre selv men mens du venter på svar så kan du lese deg opp litt om hva HAARP egentlig er »

Jeg tror den vitsen her lå litt høyt over mitt intellekt, for jeg forstod den ikke. Men joda, jeg har lest mye om HAARP. Jeg er ingen fysiker, men har studert nok til å se at Brattlis artikkel om dette på ingen måte er feil. Jeg har lest mye annet om dette også, også ting a la det du har klippet og limt inn i innlegget ditt. Det du limer inn er mye tekst, og for mange kan det virke veldig overbevisende. Problemet er når man går det litt i sømmene. Da ser man masse påstander som dessverre ikke henger på greip, eller som i beste fall ikke er dokumenterbare. Og kildene som det henvises til er hverken etterprøvbare, eller er til selvtitulerte eksperter som enten refererer til hverandre i samme posisjon, eller som refererer til uvitenskapelige undersøkelser.

Prøv igjen er du snill :)

Dubbel Henke
Dubbel Henke
Abonnent
Svar til  smurfen
9 år siden

En otroligt uttömmande artikel, den bästa jag någonsin läst! Och tack för din kompletterande kommentar Smurfen, svenska vänner refererade till denna sida för att den är så fantastiskt fakta-fylld, och dom hade rätt. Jag har tittat upp på himlen hela mitt liv, och den som gör det kan ju inte undgå att se att himlen ser totalt sinnessjuk ut! När jag bodde i Dalarna så pratade jag med några ‘kloka vädergubbar/gummor’ som sa att de under sin långa levnad ALDRIG NÅGONSIN sett så fruktansvärt hemska skyar…:-(

Problemet med människor som blint tror på storebror och skrattar åt HAARP är att de inte alls brukar titta på himlen; det påstår det bara! Varför skulle folk i Växjötrakten som INTE ENS VISSTE OM HAARP-anläggningen, få en massa otäcka symtom…? När man talar om döljande av faktum, så måste man ju fråga sig hur NÅGON kan förklara bort de ohyggliga Chemtrails som ibland täcker hela j-a himlen, och påstå att det ALLTID har sett ut så…

Einstein brukade säga att vi vet överhuvudtaget så otroligt lite, vi bara TROR att vi vet. Elektrosmog från mobilmaster och HAARP påverkar så subtila energier hos både människor, växter och djur, att vi inte ens har kommit på hälften av skadeverkningarna…men de vi kommit på räcker sannerligen!

Dubbel Henke
Dubbel Henke
Abonnent
Svar til  smurfen
9 år siden

Svenska vänner hänvisade till denna sida som en av de mest informativa någonsin, och jag kan bara hålla med. Tack! Och stort tack till dig smurfen för dina kompletterande förklaringar! Sedan Sverige 2008 böjde sig för USA och införde HAARP-anläggningar över hela södra Sverige (vi hade ju en i Kiruna först) har hälsoproblemen hos människor och djur och växter ökat dramatiskt. Folk som inte ens visste om anläggningen i Växjö (den största och värsta) fick minnesstörningar etc. Och hur NÅGON kan påstå att himlen ‘alltid sett ut så här’ med kondensslingor som täcker hela himlen efter en kvart!!!

HAARP-himlar med randiga, rutiga, taggiga moln har INTE förekommit förr! Det är ju bara att gå till dina föräldrars eller farförälderars foto-album! Jag har tittat på himlen hela mitt liv och för några år sedan så började jag undra vad 17 som stod på! Hade ingen aning om HAARP el Chemtrails, såg bara att himlen såg ut som en skräck-mardröm…När Obama var här i Stockholm (vi demonstrerade mot honom, självklart!) så föregicks hans besök av sprayningar så det var inte klokt! Under själva besöket kom en liten liten Chemtrail…antagligen för att dementera ryktena om att det aldrig sprayades under hans besök, någonstans.

Om inte HAARP och Chemtrails är skyldiga, vad är det då?! Hur kan någon påstå att himlen ser normal ut? När folk påstår det så har de i själva verket inte alls tittat på himlen förr…de har ingen ANING om hur den brukade se ut…när jag bodde i Dalarna så sa en 80-årig vädergumma (som helt nyligen hört talas om HAARP etc) att hon inte en enda gång under hela sitt liv sett sådana hemska himlar…:-(

Visst påverkar även mobilmasterna oss alla – och jag önskar dom åt pepparn – men dom kan inte förklara det som sker! Gudskelov har vi ju Internet där folk över hela världen går samman mot detta!

Dubbel Henke
Dubbel Henke
Abonnent
Svar til  Dubbel Henke
9 år siden

Ursäkta, blev en dubbelpost, det går tydligen inte att ta bort den.

Sverke
Sverke
Abonnent
Svar til  smurfen
1 år siden

Her er det mange drøye påstander som savner skikkelig dokumentasjon, og da mener jeg skikkelig.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Sverke
1 år siden

Linker til ditt og datt, dokumentasjonen kan du finne sjæl. Punktum.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

skepsis.no er kun satt til å debunke elitens agenda. Alt fra GMO fra Monsanto, til vaksineprogram, til chemtrails. Søppel. m.a.o

Rampant
Rampant
Anonym
Svar til  Menneske
11 år siden

Å «debunke» betyr å «avkrefte/avsløre». Det du sier er altså:

«skepsis.no er kun satt til å avkrefte/avsløre elitens agenda. Alt fra GMO fra Monsanto, til vaksineprogram, til chemtrails. Søppel. m.a.o»

Det burde jo bety av Skepsis.no burde omfavnes varmt av Nyhetsspeilet :)

Sverke
Sverke
Abonnent
Svar til  Rampant
1 år siden

Ja, det er mye ulogikk på dette nettstedet. Derfor betrakter jeg det som en humorkanal.

Lillian Sivertsen
Forfatter
11 år siden

Om mykoplasma på nyhetene i går :

Aldri før har så mange blitt syke av bakterien mykoplasma, som gir tørrhoste og vondt i halsen. Antibiotikabruken har tredoblet seg siden i fjor, og nå frykter ekspertene at overdreven bruk gjør bakterien motstandsdyktig.

– Vi merker veldig stor forskjell fra tidligere. Jeg kan ikke huske at vi har hatt så mye mykoplasma som denne høsten og vinteren.

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostfold/1.8012495

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Hvis den pågående bølgen av intens flyspraying er hva stemmer i skogen vil ha det til, nemlig biovåpen light av type mykoplasma og andre gjøre deg syk-virus, kan det få følger for TIPPELIGAEN, som vi vel kan være enige om at er det viktigste som vil skje i 2012 (dvs. for dem som ser på TV2).

Hvis nøkkelspillere fra det ene laget etter det andre må stå over viktige kamper pga. harkende hoste, tilbakevendende slim-gørr i lungene og mykoplastose både her og der kan det fort føre til tap av poeng og nedrykksposisjoner som ikke var tippet på forhånd.

Det er å vente at den oppegående delen av fansen vil spotte at dette ikke er noe som går, men noe som kommer (ovenfra). Ingen har vel noensinne hørt om at Øyvind Leonardsen har stått over en kamp på grunn av forkjølelse, eller at Reka Rekdal uteble fra en kamp på benken eller på banen pga. virus i den fysiske delen av kroppen.

En naturlig konsekvens av dette vil være at det dukker opp STOPP CHEMTRAILS-bannere på tribunene, hvoretter TV-overføringene av kampene vil få merkelige utslag av kameravinkler med feilfokuseringer som misser viktige situasjoner på banen fordi filmteamene vil ha fått streng beskjed om at STOPP CHEMTRAILS-budskap ikke for noen pris må bli vist på TV-skjermer Norge rundt.

Skal vi gjette på at det blir distriktslagene som i første omgang vil få den hardeste medfarten, og at lag som Molde, Fredrikstad, Sandnes og ikke minst EISKATT-kammeratene fra Tromsø vil bli mest rammet av lunge-barisk mykoplastose. Tross alt bor jo elitens barn ennå i Oslo (type Janus-Jonas «La meg få Blackwater-beskyttelse, please» Støre), og det vil nok kunne gavne Vålerenga Fotball i tippeligaen 2012.

urstein
urstein
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

hei!bor nær eidscat,når disse elektriske skyene dukker opp,er vi plaget med ekstrem hjærtebank,skogen dør rundt annlegget,særlig på nordsiden,dyrelivet er borte,kreftraten er skyhøy samt angst og deppr.tromsø politikerne fornekter all sammenheng med annlegget.dette kan jo komme av noe annet,umulig/vanskelig å bevise,men noe er fryktelig galt..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  urstein
11 år siden

Det er vanlig at politikere og massemedia feigt og svikefullt, kanskje tildels naivt, fornekter alt iht en definert tabu-liste, se andre artikler her på NySp, pga korrupsjon og generelt mind control. Pill råttent, ingen hensyn tas til liv og miljø. På et tabu-liste spørsmål til en journalist nylig, om chemtrails, fikk jeg følgende svar: «Du må snakke med noe litt lengre opp i systemet». «Ja takk, godt svart», sa jeg imøtekommende og forsto også at vedkommende var bekymret, konkluderte imidlertid med at det trolig ikke hadde noen hensikt å gjøre som vedkommende sa. I år 2009 fikk de massivt med bilder og videoer av chemtrails fra meg, også over og rundt denne journalistens arbeidsplass og bosted
.
Digressivt, en sak jeg har studert og finner særdeles alvorlig og nyttig for alle å vite om, bl.a. for å se hva vi generelt står overfor, kontroversielt,
Can-a-baby – Family Fetus Food – Alexander Backman Anthony J Hilder + http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/den-nordiske-modellen-for-verden/comment-page-4/#comment-82778 * + relatert * Deler av menneskefoster i mat og drikke, ja, du leste riktig, det ser ut til å være ganske utbredt

Mortemann
Mortemann
Abonnent
11 år siden

Notis fra VG Nett, mai 2009

» Skyene lever
Skyene er fulle av bakterier og sporer.

Det viser en ny undersøkelse som er presentert i den siste utgaven av forskningstidsskriftet Nature Geoscience. Det er første gang det er påvist luftbårne bakterier i skyer.

Ved å ta prøver fra skyer ved hjelp av fly har forskerne fått tak i mer detaljert informasjon en noensinne før om iskrystallene i skyene. Og da forskerne undersøkte iskrystallene enkeltvis, oppdaget de til sin store overraskelse at biologiske stoffer spiller en viktig rolle i skydannelsen, sier Anne-Marie Schmoltner ved National Science Foundation.

Det ser ifølge forskerne ut til at iskrystallene former seg rundt støvpartikler som blir virvlet opp sammen med biologiske stoffer.

Ut fra undersøkelsen er det ikke godt å si om det er levende bakterier og sporer som er innkapslet i skyene, men analyser av nedbør har tidligere påvist levende bakterier i nedbør.

Dermed kan de se ut til at bakterier og virus sprer seg med skyene, sier Kim Prather ved Scripps Institution of Oceanography, en av forskerne som står bak undersøkelsen.

– Det er nesten som om de biologiske stoffene haiker med støvet.
(© NTB – 21:34 17.05.2009) »

Eller kanskje de biologiske stoffene kommer fra fly.

Ole-John Saga
Skribent
11 år siden

Takk for en utrolig bra og velinformerende artikkel Hans:)

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Vi får se det humoristiske i dette, folkens. Alle husker vel vår tid som barn, hvor vi hata disse autoritære legene i hvite frakker, som stakk oss i fingeren med disse grusomme nålene. De som kjørte ned disse hersens ispinnene i halsen, og sa: Si aaa.
De som kunne alt, og visste alt. Legebestanden i dag kommer til å kollapse. Nå er det vår tur, til å stappe skade-erstatningene opp i gapet på dem, slik at de kan si: Bææ.

Jøder
Jøder
Anonym
11 år siden

Nydelig, jeg ser at kommentaren min angående arkivet til nettavisen er tatt til følge, og artikkelen modifisert etter det, men var det noe takk å få for det? Nei. Ble sensurert bort, i en artikkel som handlet om sensur. Oh, irony.

smurfen
Redaksjonen
11 år siden
Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Nok en knalldag med sol og helblå himmel etter at hele gårsdagen overlevde uten et eneste merkbart spray-angrep. Her i de dype skoger betyr det kryss i grantoppen og ulvedans rundt bjørka.

Hva er det egentlig som skjer? Dette er så merkbart at selv «chemtrails finnes ikke» meteorologene må ha fått det med seg. Jeg vil anta at Dagbladet slår en stor sol opp som toppnyhet allerede i morgen.

Men hva kan årsaken være til den brå STOPPINGEN av SPRAYINGA?

Her er noen mulige forklaringer:

1. Norges militære etterretning har begynt å følge med på Nyhetsspeilet.

2. Det er antydninger til kammers-mytteri internt i regjeringen. De sannsynlige frontene vil være at menneskene Liv Signe Navarsete, Trond Giske og Magnhild Meltveit Kleppa for en gangs skyld har fått overtaket i drakampen mot biorobotene Jenz, Janus-Jonas og trilateral-Faremo.

De som har observert Jenz i nyere tid sier at han ofte virker forknytt. Bør dette tolkes som at han hadde forhåndskjennskap til Utøya-terroren (uten å slå alarm) og at Jenz og Jonaz nå teller dager mens de håper å kunne stikke av i dommedagsbunksersene sine før de blir avsatt, pågrepet og stilt foran en folkedomstol?

3. Har de to Aftenposten-hurpene som har fått brettet ut pudderhåret sitt i tidenes lav-høyde CHEMTRAILS-stripe over Oslo by truet med å publisere en CHEMTRAILS-avsløring hvis ikke godværet vender tilbake nå som de har skjønt at det er bare en STOPP SPRAY BUTTON unna?

4.Har en av schnørrungene til Schtøre-Jonaz fått mykoplasma-infeksjon i lungene til tross for at han hadde tatt motgiften som er forbeholdt eliten, slik at sprayingen er stoppet til Jonaz har fått tatt opp dette sviket med sine nære overordnede i CFR?

Sannelig om jeg vet – det er ikke gang sikkert at idag blir sprayfri selv om igår var det. CHEMTRAILS er noe langtekkelige og seige greier.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Jeg har også lagt merke til to kjemikaljefrie dager. Nydelig, og jeg har også hatt litt tankespinn rundt dette.

Det første som slo meg var økonomi. Dette prosjektet, med å kjøre fly daglig over den nordlige halvkule og Australia er ekstremt dyrt. Det er budsjettkutt over alt, og da blir Project Cloverleaf o.l lett å droppe.
Det andre er sola, eller mer presist solas posisjon i forhold til jorda. Fra vinduet mitt har jeg et tårn som står ca i syd, så når sola går i flukt med tårnet skal klokken være 12, +/- 30 minutter. For ca en måned siden oppdaget jeg at solen ikke var i posisjon. Jeg tok frem kompasset, og først kl 13.50 var sola i syd. Etter det har jeg prøvd å følge med. For 5 dager siden var sola i syd kl 10.45. I dag var sola i «riktig posisjon» igjen, mer presist litt på kl 12. Jeg lurer på om jorden har begynt å vippe enda mer, og da blir selvfølgelig spørsmålet om vi nærmer oss et polskift. Uansett: hvis jorda vipper mer, er det langt vanskeligere å være pilot, da kordinatene ikke stemmer. Det kan være grunnen til at flyvingene har opphørt.
Den tredje grunnen kan være at pilotene har funnet ut hva som foregår og dermed nekter å fly.
Det fjerde grunnen kan være at de har funnet ut at det er sprøyet nok nå.
Det femte grunnen kan være varemangel.
Det kan selvfølgelig har kommet til interne diskusjoner, men dette prosjektet er nok langt større enn en den norske regjering, så det tviler jeg på.

Uansett hva grunnen er får vi glede oss så lenge det varer. Jeg er ikke spesielt optimistisk med tanke på en premanent stopp, men jeg håper INDERLIG det skjer.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

I Vestfold og Buskerud har det blitt sprayet på kryss og tvers både i dag og i går.
Det nye nå er at stripene ikke blir til skyer, de bare forsvinner, så himmelen har holdt seg blå.
Min tolkning er mer spirituell.. hm tror jeg holder den for meg selv:)

Oxford
Oxford
Anonym
11 år siden

Nå gjorde de det igjen. Har sett litt vintersport i vinter og har lagt merke til at kamerateamet zoomer inn på sprayende fly, samtidig som felemusikken går lystig i bakgrunnen. Svært sjelden at kommentatorene kommenterer det. Hvis de gjør det er det sier de slikt som ; Se de flotte bildene og lignende.

Jeg har lagt merke til en økning i bilder av chemtrails i media. De har aldri en kritisk vinkling.De bare klippes inn f.eks. i pausen i sportsendingen o.l. Etter min mening håper de på en normaliserings-effekt.
Se de fine flyene med de flotte stripene etter seg pappa. hehe

http://www.nrk.no/nett-tv/direkte/nrk1/

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Den amerikanske politikeren Dennis Kuzinich sier at CHEMTRAILS vil kunne forårsake ødeleggelse av planeten jorden.

Hva gjør Aftenposten? Lukker alle øyne og ører og iverksetter jernsensur for at ingen skal få vite om hvor skummelt det der CHEMTRAILS-greiene er.

Det kan virke som at LAVHØYDE CHEMTRAILS stripa like over Aftenposten-bygget som topper denne artikkelen ikke hadde den OPPLÆRENDE VIRKNING som den burde hatt på dem som befant seg inne i bygget.

Er det mulig å be om intern CHEMTRAILS-spraying av alle som skriver for Aftenposten, det vil jo likevel ikke ha noen virkning på dem siden de uansett vil late som at MYKOPLASMA-dritten de vil ha blitt foret med bare er tilfeldig sesonginfluensa med naturlige årsaker.

Hvorfor er det så viktig for Aftenposten å unnlate å håndtere CHEMTRAILS for enhver pris? Hvor streng er egenlig den norske media-sensuren og hva har nå noen stakkels journalister og deskansatte å tape på å smøre utover en uautorisert fargeforside med CHEMTRAILS-striper med undertittelen: CHEMTRAILS – en trussel mot oss alle!

Det verste de kan risikere er at barna deres blir skånet for mykoplasma-infeksjoner og at sommerens julivær blir KLART BEDRE enn fjorårets.

Aftenposten-gjengen minner meg (som har slutta å lese søvndysse-blekka demses for lenge siden) mer og mer om Irak-krigens store personlighet: Saddams pressetalsmann KOMISKE ALI:

http://www.youtube.com/watch?v=yfAeMtcURg0

Analogien er slik: Komiske Ali ga uttrykk for at USAs aggressive angripere ikke utgjorde noen trussel mot det irakiske samfunnet – mens Aftenposten later som CHEMTRAILS ikke finnes.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Paying The Price: Killing the Children of Iraq http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=201#M8071 + extra. Quote: http://www.democracynow.org/ First Aired: February 26, 2003. ‘Blood On Their Hands’: Acclaimed Journalist John Pilger Explores the Fate of Iraqi Children, and the World Leaders Who Are Responsible. A recent edition of the London Mirror showed a picture of British Prime Minister Tony Blair with blood on his hands. The cover read: «Blood on his hands/John Pilger: His Most Damning Verdict of Tony Blair.» Pilger is an acclaimed Australian journalist and filmmaker. ..

Direkte referanse,
Paying The Price: Killing the Children of Iraq

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Stygg spraying over Indre Oslofjord nå – mellom Ulvøya og Snarøya.

Kan noen be Aftenposten sende ut en fotograf for å få dokumentert denne miljøkriminaliteten som enhver kan se med sine egne øyne?

2Q11
2Q11
Abonnent
11 år siden

Her er en annen måte å uttrykke sin frustrasjon på:
THE SKY AINT THE SAME (kun 1.27 minutt)
http://www.youtube.com/user/TheJUNGLESURFER#p/u/13/Hf849LASpDw

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

I denne video vinkles det til at chemtrails kommer fra UFO`s

Den nazistiske propagandøren Michio Kaku som tendensiøst fabler om type 0, type 2, type 3 skapninger, vinkler det frem til at «den som lever, får se», d.v.s. invasjon fra rommet, som skal «merge» med eliten.

Dette er året da den som lever, vil få se. Å bli opplyst nå, er ikke forbeholdt eliten, men for menneskeheten. Det er de som nå har muligheten til å se lyset. I motsetning til eliten, som ikke har sett annet enn mørke, og som akter å holde på mørket, for å holde på kontroll.
Stay sharp, critical, analytical, friendly, and brave!

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Omega
11 år siden

Den videoen du lenker til er jo helt fullstendig komisk. Fly, refleksjoner, skyer og manglende kunnskap om hvordan et kamera fungerer (noe vi har sett her på NS også…). Ingen UFOer eller noe annet mystisk.

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Kanskje CillaBee med sin ekstensive kunnskap, kan «opplyse» oss uvitende, om hvilke refleksjoner som burde kunne «falsifiseres»?
Kanskje vedkommende også kunne utlede om hvordan et kamera fungerer?
Slik at vi alle kan få mer kunnskap om chemtrails- programmet?
Jeg regner da med, at du kan en del om dette, siden du angriper «mannen» og ikke ballen?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Omega
11 år siden

Yrkeskverulanter er ikke så mye å bry seg om, hadde du skrevet at jorda var rund så ville CillaBee sagt den var firkantet :)

De 5 episodene her fra 13-17 bekrefter det du sier Omega

The 2012 NWO Agenda 13/17 ~ Amidst the Surreal Transition to a Type 1 New Global Civilization Order

Det meldes at George Bush Senior og Bill Gates er arrestert nå og at de andre kommer etter men det høres nesten for godt ut til å være sant

http://jhaines6.wordpress.com/2012/03/05/good-news-ben-fulfords-post-the-hunt-is-on-cabal-arrests-accelerating-march-5-2012/

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Tvert imot smurfen! Det er jo nettopp det denne videoen gjør; forteller deg at noe er noe det ikke er! Og folk hiver seg på i hopetall. Det er de som tror jorden er firkantet når de blir fortalt det, ikke jeg.

Bush sr. (og også jr.) skulle jeg gjerne sett i arresten, men har store tvil til det du lenker til her.

urstein
urstein
Abonnent
Svar til  CillaBee
11 år siden

det har lenge vært kjent at denne TVserien,som handler om superhelten fulford,er produsert av et meget spesielt firma i arisona.det ryktes at fulford skal skrives ut av serien,da lawrense fuller,som spiller han,er blitt nervøs..noen som så episoden da fulford smilende drakk tokyovann rett fra springen?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  CillaBee
11 år siden

I youtube kan man finne videoer en mass av Benjamin Fulford når han holder foredrag på japansk for en skoleklasse, tviler sterkt på at Lawrence J Fuller http://www.karmicpull.com/lawrence-j-fuller/homepage.htm kan flytende japansk og innehar den kompetasen som B Fulford utviser

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

BENJAMIN FULFORD UPDATE 28 FEBRUARY 2012 http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1755&start=1#M8078 Quote: National Emergency Committee has been engaged in hot debate tonight! Quit Being a political concession townspeople edition 2/28 National Emergency Committee digest! Members or former Prime Minister Nakasone was a traitor to expose how. So soon as there is talk about whether it is a big shot in the face, the Governor of the Hall Institute Daikaku morning. Hashimoto and Putin are very similar! The next is from 3/13 20:15!

Direkte referanse,
BENJAMIN FULFORD UPDATE 28 FEBRUARY 2012 http://www.youtube.com/watch?v=W79tbEGODEs&list=PL97D0334F908D4354&feature=plpp_play_all

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Omega
11 år siden

Nå var det først og fremst denne videoen det ble lenket til jeg mener er komisk. Refleksjonene i videoen trenger ikke falsifiseres, men å se refleksjoner på et fly, for å så å slå fast at dette er en UFO, er du ikke enig i at det er litt far fetched? Legg merke til at refleksjonene endrer seg når flyet flyr inn i skyen. Hmmm… merkelig.

Hvis flyene er gjennomsiktig, slik det påstås i denne videoen, hvordan kan de da synes mot den blå himmelen, men ikke mot skyene? Hmmm… merkelig.

Ang. kamera, er det slik at (som vi også har sett eksempler på her på nyhetsspeilet) at nå man zoomer inn max, vil ikke bildet ha samme oppløsning som på minimum zoom. Pixler vil gli over i hverandre, og det vil være vanskelig å fokusere. Men å gå fra pixelutglidninger og dårlig fokus til UFO, er ikke det litt, vel, far fetched? Også er et vel strengt tatt den som slenger frem påstand om at dette er UFOer som har bevisbyrden. Men det er unødvendig i denne videoen, fordi det her dreier seg om fly.

Om chemtrailsprogrammet skal jeg ikke si så mye, men jeg har ennå til gode å se håndtaste beviser for de utallige påstandene som dukker opp ang. dette. Dersom man hadde hatt håndfaste beviser for spraying av kjemikalier over det norske (og verdens) folk, er det bare å legge inn en anmeldelse av synderne, tagging og skriverier på NS gjør dessverre liten nytte.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  CillaBee
11 år siden

Nå tror jeg nok ikke det er mye fake siden jeg har sett det med egne øyner men vil du se noe som er fake så kan du starte her

Litt dumt kanskje for alle de som trodde vi dro til månen i 1969

Her er bevisene som en gang for alle beviser at vi ikke ble fortalt sannheten om NASA filmopptak av Apollo.
Dette vil forbløffe selv den mest herdet skeptiker og overbevise mange mennesker om at hele Apollo måne prosjekt på slutten av 1960-tallet og tidlig 70-årene var et COMPLET hoax

http://www.ufos-aliens.co.uk/cosmicapollo.html

http://www.rense.com/1.imagesH/11_2dees.jpg

http://engforum.pravda.ru/index.php?/topic/171421-apollo-11-landing-fake-of-century/

Kanskje vi trenger litt barium fra Chemtrail de neste dagene for å stoppe ståling ?

I dag blir vi truffet av en kraftig solstorm men det er bare starten, for bare 15 timer siden kom det en ny kraftig eksplosjon med en enda kraftigere X5 i vår retning som treffer oss 9 mars samtidig som solvinder fra koronalhull treffer oss, men ikke nok med det, for bare 2 timer siden intraff enda en kraftig X flare eksplosjon i direkte retning oss

Nå tror jeg ikke dette vil føre til store strømbrudd …..enda …men utvilsomt til mye flott nordlys til langt sør i Europa

Another M-Class Flare Fires Away

New M-Class Flare Trumped by Following X-Class 15 Hours Later

Large X5-Class Flare Explodes From Sunspot Region 1429

BREAKING NEWS: New X1.3-Class Flare Just Fired Off – Earth Directed

A new X1.3-class flare has just fired off from sunspot region 1429 at 1:03 AM (PST). Region 1429 is now at solar meridian center – this flare will be heading directly to Earth.

http://www.earthchangesmedia.com/index.php

CME IMPACT: A coronal mass ejection (CME) hit Earth’s magnetic field on March 7th at approximately 0400 UT

MAJOR SOLAR FLARE: Big sunspot AR1429 has unleashed another major flare. This one is the strongest yet

http://www.spaceweather.com/

Det blir jo ikke bedre av at vi har et kraftig svekket magnetfelt og en nordpol som beveger seg i økende fart mot Sibir og med stadig større hull ……..

Nå sier jo Norske myndigheter at vi er godt rustet til å stå mot kommende solstormer under solmax senere i så da er det kanskje ingen grunn til å kjøpe ved og hermetikk ……..?. :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
11 år siden

Jeg juger vist litt når jeg sier at eksplosjonene bare vil føre til vakkert nordlys :|

Amerikanske NOAA skriver at problemene er størst rundt 55 grader nordlig bredde, og advarer mot spenningsvariasjoer i kraftnettet

Giganteksplosjon på solen i natt
Utbruddet er det kraftigeste på lenge, og bombarderte jorden med røntgenstråling

http://www.storm.no/nyheter/giganteksplosjon-paa-solen-i-natt-3725889.html

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Here we go again… gidder ikke bruke så veldig mye tid på disse såkalte fotografiske bevisene for at månelandingen er fake, i og med at disse påstandene er så grundig tilbakevist gjentatte ganger. Her dreier det seg ikke bare om manglende kunnskap om optikk og topografi, men også fullstendig uvilje til å innrømme at man tar feil.

To spørsmål jeg gjerne vil ha svar på i så henseende;

La oss se bort fra at det er topografien som spiller oss et puss, og at det er mer enn én lyskilde, hvorfor kaster ikke hvert objekt mer enn én skygge?

Hvis det er mer enn én lyskilde der de to astronautene etter sigende kaster skygger med forskjellige lengder (og la oss igjen se bort fra topografien), hvorfor kaster ikke hver astronaut mer enn én skygge?

Jeg setter disse påstandene i samme bås som jordengler (vann på objektiv) og UFO/moderskip/ubemannet UFO-drone osv. osv.

Proove me wrong. Please!

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Glemte å legge ved denne: http://www.braeunig.us/space/hoax.htm

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Jeg er redd vi ikke er så langt fra sannheten.
vhttp://www.youtube.com/watch?v=dKOYzYwQ6js&feature=related

Her hører vi den fanatiske Michio Kaku mane frem sin repetitive propaganda, på ekte Goebbelsk vis.

Du skal ha takk for å komme med noen gode nyheter, smurfen!
Du er herved utkåret til til kveldens Jon Blund.
Det er jo skrekkelig trist at vår alles kjære Bill Gates, som ga sitt orwellske vindu til menneskeheten, nå muligvis må sone som den han er: En kriminell. George Bush har ført et høyt spill, og må også ta konsekvens av en smule upopulær politikk. Ikke lett å være politiker i disse dager. (Jens?)

Vi får vel gi disse to herrene (og Jens)en skikkelig ditigus impudicus, og avslutte med:

It is in truth not for glory, nor richness nor honours, that we are fighting, but for freedom- for that alone, which honest man gives up with life itself.

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

CillaBee: Ordo Templi Orientis ?

:-)

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Omega
11 år siden

Grei ut er du snill?

« Forrige artikkel

Sekulær humanisme – ”skeptisisme” – konspirasjonsfornektelse-bevegelsen

Neste artikkel »

Hvorfor dommerforsikring er viktig

137
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x