Foredrag om HAARP, EISCAT og chemtrails 7.2.

12.5K visninger
2 minutter lesetid
101

Bruk av høyteknologi i de høyere og lavere luftlag har pågått lenge, også over Norge.

Norge har et anlegg ved navn EISCAT utenfor Tromsø, som er et av verdens kraftigste anlegg for såkalt ionospheric heating, dvs. kunstig oppvarming av de øvre deler av atmosfæren.

At chemtrails-fly flyr på kryss og tvers og legger igjen sine striper, som noen ganger påvirker været (f. eks. slik at det skyer over) andre ganger ikke er blitt dagligdags over store deler av Norge.

HAARP er kraftige anlegg i Alaska og andre steder på jorden som driftes av USAs Forsvarsdepartement DOD (Departement of Defense).

Det har lenge vært en påfallende taushet rundt hensikten med HAARP-anleggene og hensikten med chemtrails, også i Norge, noe som på ingen måte er verdig Norge som et åpent demokrati. Chemtrails blir endog forsøkt fornektet av praktisk talt alle som har noen form for befatning med det (samt værvarslerne på TV). Dette til tross for at noen hver kan se det med sine egne øyne ved å se opp på himmelen på dager med blå himmel fra morgenen av, noe det er blitt merkbart færre av det siste året (det er nok å tenke på været sist sommer).

For å rette søkelyset mot det som forsøkes holdt skjult på ymse måter, særlig av norske politikere, myndigheter og media, holder jeg foredrag om HAARP, EISCAT og chemtrails tirsdag 7. februar på Unity.

Temaer i foredraget er bl.a.:
– HAARP-teknologien, litt forhistorie
– EISCAT & HAARP som klimapåvirkere
– Ionosfærisk oppvarming med megavis av Watt:
Hvor mye bidrar noen få anlegg til global oppvarming?
– Sivil forskning som kamuflasje for militær virksomhet
– Om værmodifikasjon og geo-engineering
– Hva er chemtrails?
– Samspillet mellom chemtrails og HAARP
– Andre virkninger av chemtrails
– Hvordan skal myndighetenes fornektelse og medias taushet om det som skjer tolkes?
– Den militære etterretningens rolle i dekkoperasjonen

Program:

Kl. 19 – 20            HAARP og EISCAT-teknologien av Hans K. Gaarder

Kl. 20 – 20.20     Pause med forfriskninger

Kl. 20.20 – 21     HAARP-chemtrails samspill, chemtrails som værmodifikasjon.
Spørsmål og debatt

Tid: Tirsdag 7. februar 2012 kl. 19.
Sted: Unity-senteret, Møllergt. 23 (på oversiden av Folkets Hus)

Åpent for alle . Ingen forhåndspåmelding. Entré kr. 100,-

 

Noen avslørende chemtrails-videoer:

 

Statsminister Stoltenbergs svar på en seriøs faglig henvendelse vedr. chemtrails

 

 

 

Ubesvart brev til  forskningsminister Tora Aasland (med kopi til Jens Stoltenberg) datert 25. Februar 2011

Taushet er den nye praksisen fra Norges klimamessig «schizofrene» myndigheter. Stoltenberg står frem på TV og lover at «han skal sørge for at polisen ikke skal smelte». Samtidig fyrer han to kraftige anlegg i det nordlige Norge, med en effekt på tusener av Watt som varmer opp klimaet i nord merkbart. Ifølge Forvaltningsloven er det offentlige pliktig til å besvare enhver henvendelse. For regjeringen Stoltenberg er det å bryte norsk lov tydeligvis ikke noe hinder…

 

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

101 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
gammelfar
gammelfar
Abonnent
11 år siden

Weather Modification Alert!! HAARP rings in Illinois, St.Louis, and Iowa Be Prepared 4-14-11

USA WAKE UP! MASSIVE tornado outbreak was predicted by HAARP rings? You be the judge!

HAARP– What is HAARP IS HAARP Dangerous HAARP and Weather Control.flv

RawKuz
RawKuz
Abonnent
11 år siden

Er nok illuminati som står bak: http://www.youtube.com/watch?v=DA-LGBaTteM&feature=player_embedded#!

fra spøk til alvor.. Strålende jobb igjen Gaarder! Skulle hatt flere som deg her i landet, som tar opp det som er viktig og ikke hvilke klær Tone Damlie brukte i siste musikkvideo eller hvilken kjole Triana brukte under paradise hotel..

Conspiracy Theories (elendig navn, ettersom det er faktabaserte opplysninger de ikke tar opp, og ikke konspirasjoner) med Jesse Ventura har en episode om HAARP, verdt å få med seg som teaser til foredraget. : http://www.youtube.com/watch?v=iDfwHU7Cw6g

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Norske politikere er ikke kjent for å være de skarpeste knivene i skuffen. Jens Stoltenberg har oversett en del ting. For det første er dette å anse som et eksperiment. D.v.s. et massivt drap på Norges befolkning- basert på et lenger tidsperspektiv, men med garantert dødelig virkning. Et så omfattende folkemord har aldri før funnet sted, og derfor kan vi kalle det et eksperiment. Spesielt fordi dette skulle være en hemmelig agenda (Agenda 21), men som fler og fler nordmenn har avslørt. Jens Stoltenberg har gjort seg medskyldig i forbrytelser mot menneskeheten, og er å anse som en korrupt forbryter, med sin medskyldige far, og søster Camilla i Folkehelseinstituttet.
Dette gjelder svært mange andre norske politikere også. Om de noen gang skulle bli tatt, og bli stilt ansvarlig for en domstol, vil de få livsvarig fengselsstraffer. Våre norske politikere er ikke annet enn avskum, som har mistet en hver form integritet og troverdighet. De dreper våre barn, og later til å ha mistet forstanden. Slikt er det meget strenge straffer for. Jens Stoltenberg er muligvis ikke å anse som tilregnelig. Med psykopatiske trekk, og med en krigsforbryters sinn, hører han muligvis heller hjemme på lukket avdeling i det psykiatriske. Samtlige av de andre norske politikere lider av en meget alvorlig diagnose.Rettere kalt kognitiv dissonans.

Jeg vil oppfordre samtlige som er oppmerksomme på politikernes forbryterske handlinger, om å advare så mange andre som mulig. Les dere opp, vær kreative. Samle styrke til å motstå saueflokkens enstemmige «bææ», og trekk dere heller tilbake, når den primitive mobben begynner å kakle i munnen på dere.
De som er klar over dette, har også et ansvar i å advare andre! NÅ! På fredelig vis, bør det norske folk få dømt forbryterne.
De skal ikke slippe unna for dette. Om mine barn blir syke av disse kriminelle handlingene, så skal disse nazistene få angre bittert! Om det er det siste jeg gjør!

Maarit M. Hanssen
Forfatter
11 år siden

http://webbot-project.blogspot.com/
Webbot Project spår at en atomkrig er i emning fra 2.mars til 9.mars 2012.Desperat HAARP – krig kulminerer seg?

Menneske
Menneske
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
11 år siden

En atomkrig i så nær fremtid finner jeg svært lite sannsynlig. Med tanke på de enorme investeringer vi ser overalt, i forhold til nye bygninger (spesielt innen bank- og finansvirksomhet), så blir det nok heller bomben lagt død.
Hva er logikken i dette? Gå ned i «bunkers», utsette hele kloden for radioaktivitet, for så å bygge den opp igjen, med blanke ark? Halveringstid på plutonium er siste gang jeg sjekket ca. 25 000 år.
Med mindre nazistene har teknologi som kan fjerne etterlatenskapene asap. Likevel en svært grisete affære.
Nei, de har andre planer. Noe mer i denne retningen:

http://www.youtube.com/watch?v=HGo748GqS9g

Moonraker (illuminert) går på teknologi som utsletter liv på jorda selektivt. Det gjør ikke atomvåpen.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Jeg vil ikke utelukke verken det ene eller andre. Det er rapportert fra Nederland at det er skapt et influensavirus som dreper 90 % av dem som kommer i kontakt med det. Argumentet med å fortsette denne formen for «galmanns» vitenskap var at det nå kunne lages en vaksine i tilfelle det kunstige viruset slapp ut. Man skal ikke se bort ifra at akkurat det skjer. Eliten vil da allerede være vaksinert, så de overlever, og resten må enten betale dyrt for vaksine eller død. Kravet for å få denne vaksinen vil være å bli chippet.

De siste 40 årene har Pentagon samlet blodprøver fra samtlige født i NATO-land. Gjennom det programmet har man sikkert klart å lage virus/bakterier e.l som rammer mennesker f.eks basert på hudpigment.

Når statsledere, finanseliten, toppbyråkrater ect en dag evakuerer ( i det stille) kan det forventes noe faenskap i rett etterkant.. Målet er uansett verdensherredømme, og for å få til det trengs noen globale kriser – en økonomisk (den pågår) og en fysisk (den er planlagt). Men om en ting er planlagt medfører ikke det automatisk at det blir gjennomført. Vi får håpe at det blir med planene. For øvrig er jeg enig med deg i hva disse folkene er; nazister.

Menneske
Menneske
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
11 år siden

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10077761

Lurer på hvor «heldige» vi blir. Atomkrig, pest, kolera, virus…

Lurer også på hvor «heldige» nazistene blir, hvis de mislykkes, og blir tatt. Sist jeg sjekket, var det ikke utarbeidet noen strafferamme for å myrde 6,5 milliarder mennesker, og hele planeten.

Finnes det noen passende straff for dette, mon tro?
Eureka, jeg har det. Send Stoltenbergs månelandingsfartøy med alle nazistene opp i rommet. Slipp ut alle sammen uten romdrakt, samtidig som vi skrur på CERN. La nazistene bli sugd inn i et svart hull, og deretter skaper vi et big bang, for å være helt sikre på at vi blir kvitt dem for godt.

Noen bedre forslag ???

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
11 år siden

«The financial elites behind the financing of Adolf Hitler’s and Joseph Stalin’s wars and genocides were pleased with the death penalties at the Nuremberg trials. The best witnesses of their crimes were killed by the people so that they could hide their atrocities and continue their silent and conventional wars, and the history shows that they have done so. One absolute conclusion is that the death penalty is not useful to fight crimes, on the contrary it promotes crimes, and it breaks God’s Law, the 6th commandment: You shall not murder.» – Falcon

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
11 år siden

Nettstedet http://webbot-project.blogspot.com/ oser av new world order okkult symbolikk og innhold, bl.a. pyramide og sol, lys over. De driver her med forsøk på nlp, neuro-linguistic programming. Web bot project dommedagsprofetier i beste illuminati jehovas vitner’s stil http://www.abovetopsecret.com/forum/thread362425/pg1

Om bl.a. nlp, Are Our Children Safe? An Investigation Of Politics & Suicide Risks – Brian Gerrish http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/indiadom-inhumanitet-i-norge/comment-page-2/#comment-81723

Her fortelles den naturlige sannheten, The Mayan New Dawn http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1438&start=101#M5186

New world order relaterte eliter og organisasjoner anvender milliarder av dollar per år på propaganda, og det har de råd til, lommerusk ift det de har svindlet til seg siden eksempelvis federal reserve ble etablert i 1913

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Hvor mye har eventuelt new world order zionistene betalt denne mannen for å gro eller lime så ‘fantatisk-preget muslim-skjegg’, og til eller personer i dagbladet for å fremlegge denne ueriøse og barnslige historien? Underderlig at den måtte komme akkurat nå når den satanistiske kabalen driver å flytter på militære ressurser til området Syria og Iran, – Vi vil at Norge skal bli en islamsk nasjon styrt etter Sharia-lover http://www.dagbladet.no/a/20043353/

Dagbladet slettet alltid mine innlegg, i deres nettavis, om sannheter og spørsmål angående 9/11 falskflagg terroraksjonene og relaterte hendelser, og de regnes derfor av meg for å være vår og min nazistiske marxist-sosialitiske fiende, fortjener nå et opplagstall på 0, null, zero, nothing. Legg ut dette dagbladet, så skal jeg vurdere å kjøpe én avis av dere én dag: Obama’s War Incited by CNN, Al Jazeera & Co Leaves Thousands of Libyan Children Handicapped or Dead http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=151#M7897

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Ler meg skakk :D Hvis Norge skulle ha brukt sharia-lover for å straffe denne kriminelle Bhatti-fyren, så hadde han blitt kraftig amputert. Det hadde ikke blitt mye igjen av han, for å si det sånn ;)

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Falcon
11 år siden

http://www.aphroditeastrology.com/2009/10/who-invented-web-bot-project-story.html
Jeg ser ikke mange okkulte symboler i Web Bot Project`s logo.Minner meg mest om en databrikke.
Og det må an å bruke symboler som pyramide, sol og lys uten å bli beskyldt å være satanist. Gliff High ser ut til å være en seriøs forsker om menneskehetens kollektive bevissthet og underbevissthet og bruker data fornuftig i dette arbeid. Han kan jo fint lite gjøre for at dataene peker mot kulminasjon av atomkrig den 2. – 9. mars 2012.

Menneske
Menneske
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
11 år siden

Det kan godt være at mye tyder på «krig» mellom Iran og USA. Likevel er hver eneste nasjon i hele verden etter det jeg vet, kontrollert til perfeksjon av eliten. Om the big bomb skulle slippes, så er i så fall dette nøye planlagt. Om jeg skulle få en slik bombe i hodet, så skal jeg sørge for videre motstand mot disse djevlene i etterlivet.

Da kommer jeg tilbake som gjenferd, ja som et skrømt. Gir disse djevlene så stygge mareritt, at de løper hjem til mamma :-)

gammelfar
gammelfar
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
11 år siden

Clif High har sin egen side der hedder Half Past Human og den finder du her.

http://www.halfpasthuman.com/discontinuity.html

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Det virker som om Norge er totalt infiltrert av Illuminat. Det har i lenger tid blitt diskutert om norske media består av kunnskapsløse journalister, og at avisene er korrupt. De er begge deler. Det som verre er, er at avisene er direkte styrt av nazistene?

En kan jo bare begynne å lure på hvor mange akademikere på høyere plan i Norge, som faktisk er nazister. Embetsmenn, journalister, finansfolk, politikere, leger, psykiatere, frimurere (18000), militære, ledere, lærere, forskere, etc. etc. Hvor mange NWO proponenter har vi i Norge, og hvem er de? Er alle våre tidligere kjente ledere av forretnings- foretak nazister? Narvesen, 7- Eleven, MC Donalds, Statoil, Shell, Hydro, Aftenposten, Furst laboratorier, Elkem, NHO, LO, osv. osv. osv.

På tide at så mange som mulig gjør research, og publiserer hvem våre landssvikere er. Korrupsjon, kabbala, narsissisme, nazisme, satanisme, grådihet, gruppetenkning….

Det finnes ikke verre egenskaper i et menneske enn dette.
Forbrytere som sitter i fengsel i Norge fremstår som mors beste barn, i forhold til alle disse korrupte slynglene.

Vi trenger ærlige og modige akademikere som kan avsløre, og stå i mot bermen. VI trenger ildsjeler som handler. Rettferdighet og fred kommer ikke av seg selv. Her må vi brette opp ermene, selv om det likevel skulle gå rett til helvete. Det er DET som gjør karakter i et menneske.

«Stille vold» korrupsjon og menneskedrap kan bekjempes med ikkevold. Med kløkt, taktikk og samhold, vil man kunne overgå intelligensnivå hos de statlige despoter. Jeg vil ikke anse deres intelligensnivå som spesielt høyt. Ei heller redaktørene. De er ødelagt av sine egne mangelfullt utviklede sjelsevner. Neddopet av sin egen gift.

SMQ
SMQ
Abonnent
11 år siden

Er det noen her som faktisk har vært på anlegget i Ramsfjordmoen og sett det med egne øyne?

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

For de som heller vil se/høre:
Barrie Trower om mikrobølgeteknologi: http://www.youtube.com/watch?v=iLWRdkxKXiw

Eller Nick Begich, forfatteren av boken «Angels don’t play this HAARP»:

Eller Sofia Smalstrom om syntetisk biologi:

Menneske
Menneske
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
11 år siden

Syntetisk biologi høres helt topp ut, esse. Overgangen fra (usle) type 0, til type 1, type 2 og type 3 høres meget gunstig ut.

Det er bare en liten hake. Vi er type 0. Vi skal forbli type 0.

Er det noen som har telefonnummeret til Illuminati, slik at undertegnede kan evolusjonere helt frem til 3?
Undertegnede behersker elitens språk, engelsk.
Dette blir jo bare bedre og bedre. Kjempegøy.
Dr. Michio Kaku høres veldig overbevisende ut. Like overbevisende som Himmler.
Milde himmel, nå snakker han om himmelen også.
http://www.youtube.com/watch?v=JdILmgJGuvw

skippern
skippern
Abonnent
11 år siden

Norge betaler 320 mill.kr for droner. Det er NATO som vil eie og drifte de ubemannede overvåkingsflyene. Flyene vil bli styrt fra en bakkestasjon i Italia.
http://www.regjeringen.no/nb/dep/fd/pressesenter/pressemeldinger/2012/nato-anskaffer-ubemannede-overvakingsfly.html?id=671294

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Det er veldig positivt at vi er beskyttet av Nato alle sammen. Da er vi beskyttet mot alskens kryp som vil ha rettferdighet. Samtidig er vi sikret mot den ekle naturen, som bare består av giftig eføy, dumme elg, og motbydelig rovvilt. Disse masete fjærkre som skiter respektløst i hodene våre, fra himmelen. Utrydd alt sammen, sier nå jeg.
Bytt ut hersens kaklende fugl med vidunderlige droner, som kan passe på oss ytterligere. Ingenting vil føles bedre enn å aldri kunne gå noe sted, uten å ha en slik drone over seg. Vi får håpe at de klarer å utvikle overvåknings- teknologi som de kan legge i klosett- skålen også. Kodenavnet for dette er: Operasjon Dodraguen.
Dette blir helt vidunderlig, dere. Heia NATO. Heia, heia!

777NinjaHero
Abonnent
11 år siden

litt dumt å bare be dem stenge.. kan jo hende de driver med noe god forsking ved sin av all den ikke bra forskingen + hvem vet hvor mye valg de har å si når det kommer til poenge.. å om å si nei til dette ville hatt massive ikke bra påvirkinger på folk.. er vel kanskje best å begynne å spre forstålse av informasjon å så mye mer..

for å dra artikklen din lengre :P du har jo de som hevder at chem trail osv harp vil bli brukt for å skape halografiske bilder får å lure folk ved hjelp av sateliter oxo seff

men fett at dere har prøvd da å klage litt til regjeringen.. men jeg ville heller prøvd å søke noen for får anmoding om den faktiske forskingen.. det vi burde gjøre som det norske folk.. er vi nok som krever det kan de ikke nekte oss .. eller hmm anyways.. fått lab rapporten der fra å tatt en titt å sett..

prøvd å høre om de en gang har lab rapportene der i fra godt mulig de ikke har dem..

ps er ikke mange år siden russerne offientlig sa i et intverjvu at grunnen til at det er rolig å ikke er chaos at prøver å spisei europa.. var på grunn et super våpen i nord.. ganske genialt plassert super weapon ^^

dark matter twisted but true tar jo opp harp oxo.. på grunn av 18 milloner trør ble brent opp eller noe super stort omrade ble bare spist av engri å tesla bare oi det var ikk ehelt meninga når noen spurte håper det gikk bra. mens offiselt sa de at det var en metoritt.. men så gikk russerne ut å sa…. vi fant ingen metoritt gutta vi leita.. dere snakker piss til oss.. så man kan jo begynne å lure litt ^^

http://www.youtube.com/watch?v=SXG9xtt67jI&feature=related

her har du en link men er starten på epsioden er vel slutten som handler om det med tesla

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Til alle de som fremdeles lurer på om chemtrails dreier seg om «geoingeneering», eller forskning:

Chemtrails bør ikke oppfattes som annet enn enn et drastisk ledd i kjemisk krigføring mot jordens befolkning. Også I Norge. Krigen føres av nazister og krigsforbrytere, d.v.s. våre egne politikere, og av Nato (mordere).
http://www.youtube.com/watch?v=_kVrrVByfwA&feature=related

Nøyaktig det samme skjer der jeg bor! Det er lett å skimte de lysere trailene i de grå skyene. Flyene har sprayet ekstra lavt i dag.
Her kan man lese noe om «forskningens» resultater:
http://www.carnicom.com/myco1.htm
http://contrailscience.com/barium-chemtrails/
http://educate-yourself.org/ct/#intro

Chemtrails er en del av FN`s Agenda 21, hvis jeg ikke tar helt feil.
D.v.s.: Verdens befolkning skal reduseres med 95%. Norges befolkning er med på drapslisten.
Dette har verdens «helse» organisasjon velsignet.
At våre egne politikere vil drepe oss, er ufattelig for de fleste nordmenn. Skal dette være ufattelig så lenge, at de faktisk klarer å drepe oss alle sammen? Det ville være en ufattelig tragedie.
Frykt og terror er et effektivt våpen. Skal vi la nazistene skremme oss? Ikke pokker! De skal holdes ansvarlig for dette!
I dag var det ekstremt mange chemtrails- striper der jeg bor. Jeg har vært ute og gått, og mine klær lukter brent/kjemisk.
min pustemaske er full av små partikler, og lungene føles ut som om de er «klebrige». Som om jeg skulle røkt en 20 pakning. Nå skal det sies at jeg ikke røyker . Våre norske nazistiske politikere har innført røykelov, og er opptatt av at vi skal slutte å røyke.

Det meste i samfunnet er nå bare en stor bløff. Mange foreninger tjener penger på foks elendighet. En skulle nesten tro at foreningene skaper mer problemer, for å få flere medlemmer, og inntekter. Norges Astma- og allergi- forbund. hva med dem? De tjener vel godt med penger? Hvor mange nordmenn har fått kols den siste tiden? 140 000? Hvor mange har fått astma/lungeplager/mykoplasma? Nazistene tjener faktisk penger på å myrde oss. Deres ammunisjon blir finansiert av deres ofre. Genial, effektiv, og billig krigføring. Nazistene har lært mye, siden Hitler regjerte.
Under 2. verdenskrig visste nordmenn hvem fienden var. Da også bestående av norske landsforrædere/embetsmenn/politikere. Nå er vi i 3. verdenskrig, og situasjonen er nøyaktig den samme. Bare mer utspekulert, teknologisk, og grotesk.
Reaksjonen fra nordmenn bør være den samme, som i 1940:
SAMHOLD. SOLIDARITET. RETTSKAFFENHET. KREATIVITET. OPPLYSNING. TAPPERHET. STYRKE.

Skal man sitte og være konspirasjonsteoretiker, eller skal de av Norges befolkning som vet hvor jævlig dette er, gjøre møkkajobben med å informere så mange som mulig? Finne løsninger, danne nettverk. Beskytte barn og svake. Styrke immunforsvaret, parallelt med å holde fokus på rettssystemet. Våre norske nazistiske politikere har brutt så og si hver eneste grunnlov som finnes. De har brutt internasjonale menneskerettigheter, og har gitt avkall på sin egen menneskelige verdighet. Det finnes INGEN unnskyldning for det de har gjort, og hva de planlegger. De MÅ stilles for en domstol. De MÅ kjøres hardt opp etter veggs av Norges medborgere.
La deres egen juss ramme dem hardt!!
Idiotene som bruker svada- regler mot «sivil ulydighet», kan besvares med § 14.3.3: Lov om nødverge:
http://www.regjeringen.no/nb/dep/jd/dok/regpubl/otprp/20032004/otprp-nr-90-2003-2004-/14/3/3.html?id=179598

Skal vi la «våre» tafatte nazistiske politikere drepe oss, og la NATO drepe våre barn, eller skal vi gjøre noe med «problemstillingen»?

Hvis èn nordmann gjør noe med problemet, blir han/hun buret inn på psykiatrisk av nazistene. Hvis tusenvis av nordmenn står sammen, har ikke psykiatrisk kapasitet til å ta inn så mange.
Da har de et aldri så lite problem.
Det forbauser meg at ikke nyhetsspeilet eller noen andre i Norge har tatt prøver av jordsmonn/luft, analysert dem, og dokumentert dette, slik at saueflokken åpner øynene. Det nytter ikke å bare vise film/fotografi.

Matteus prinsippet: Dreier seg om å ha et kunnskapsmessig utgangspunkt for å kunne tilegne seg mer kunnskap. For å forstå, så må man allerede vite noe. Det nytter ikke å vise folk en URL som nyhetsspeilet, og si: «Se her», der ser du stripene på himmelen. Saueflokken sier bare «bæææ».

Det er helt utrolig, så tafatt nordmenn har vært, i forhold til dette. «Det går sikkert bra», holdingen. Historiens gjenganger, helt siden tysklands okkupasjon av Norge. Det er ingen UFO som redder oss. Vi må gjøre jobben selv, for pokker!!
Nordmenn er noen feiginger! Skal vi fortsette å være feige, eller skal vi begynne å stå sammen?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Du har rett, men etter min mening er det hele styrt av fremmed makt, inklusive eventuelle forrædere i egne rekker, med bl.a. terror, utpressing, mind control, propaganda og bestikkelser som virkemidler

Din video og artikler referanser mm,
Chemtrails In Mexico – Alexander Backman Conciencia Radio Mexico City http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1742&start=1

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Her er CHEMTRAILS-storfilmen: WHAT IN THE WORLD ARE THEY SPRAYING

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Det disse nazistene gjør, har vært planlagt i lang tid. Verdens befolkning bruker mye tid på å observere, og å diskutere hva utfallet av dette kan være. I mellomtiden ligger eliten milevis foran, og vet nøyaktig hva som vil skje. De har også selvsagt teknologi til å starte med blanke ark. Eliten risikerer riktignok en folkelig revolusjon, og dette kan bli så stygt, at naturen vil kollapse i mellomtiden. Det er vel dette de klassiske misantroper har vært så opptatt av. De mente at menneskeheten bare burde dø ut, fordi de bare gjør skade på denne planeten .At mennesket gjør enorm skade, og skiter i egen have, er en sannhet. Det er likevel uakseptabelt at eliten er de som står for all elendigheten. Det er de som har lagt opp til en selvdestruktiv siviliasjon. Det er de som står for en global katastrofe.
Det er noe med naturlovene/de guddommelige lover som de har oversett. De kommer til å feile, og deres fallhøyde/smerte vil bli deres eget samsara.

Skjorhagen
Skjorhagen
Abonnent
11 år siden

Et så arrogant svar bør påtales. Vennligst klag til fylkemannen og vis til forvaltningsloven. Hvis ikke det hjelper må vi mobilisere noen politikere.

Terje Wulfsberg
Forfatter
11 år siden

Bill Gates er med på å finansiere geoengineering – a technological fix for climate change:
http://www.commondreams.org/headline/2012/02/06?print

Terje
Terje
Abonnent
Svar til  Terje Wulfsberg
11 år siden

Geoengineering må ikke forveksles med chemtrails. Geoengineering er reell, og godt dokumentert forskning…, chemtrails er fortsatt i hovedsak en konspirasjonsteori kunn fyllt med anekdotiske beviser.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Ulven: Takk for informativ film. en slik produksjon lages selvsagt ikke i det sensurerte Norge. Chemtrails kan vel ikke være annet enn en total destruksjon av hele klodens økosystem? Det går ikke an å gjenskape jorden, slik den har vært. Jeg finner det nesten naturlig å tro, at det marinbiologiske kretsløp er det eneste som vil være noenlunde intakt, hvis dette fortsetter. Jeg lurer på hvordan eliten skal bygge opp sitt paradis igjen (paradiset sett fra deres sinnsyke perspektiv).

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Microsofts MSN (Illuminazi) har i dag avslørt hvordan de nå avlører
sitt livssyn, for menneskeheten, med symbolikk og bilder. Jeg ber alle studere bildene:

http://mann.no.msn.com/kultur/10-slående-dobbeltgjengere#image=4

Når det gjelder «10 slående dobbeltgjengere» med sammenlikningen av paven, og keiser Palpatine fra Star Wars, så kan det jo gi assosiasjoner med Illuminatis agenda om en intergalaktisk ny verdensorden. Der Vaticanet dyrker Lucifer, som egentlig bare er symbolikk for en ledende alien, og der Gud representerer en konkurrerende alien?

Ellers verdt å reflektere over hvor mye barium/aluminium vi får i oss, fra drikkevannet, fra melk, juice, saft, vin, grønnsaker, og fra veldig mye av vår næringskjede som blir utsatt for sprayingen.
Dette fremgår også fra dokumentaren
«What in the wolrd are they spraying», postet av «Ulven»

Jeg tror som tidligere nevnt ikke på et «fantastisk eksperiment med chemtrails/HAARP» for å få til noe stort. Jeg anser dette for å være et genocide på menneskeheten.
I dag ser jeg en himmel, tykk med chemtrails- skyer. Med stor sannsynlighet innebærer dette en luft med innhold av giftstoffer, langt over det som er «tilrådelig». Jeg vet ikke konsentrasjonen av chemtrails i lufta (måles i PPM- parts per million), men den har økt kraftig, bare på noen uker.

Hvorfor skal alt dette skje i 2012?

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Disse har en del råd om hvordan rense luft og vann.
http://www.cleanskiesalliance.com/

Det kan hende alt dette grusomme er nødvendig og at det måtte gå så langt for at vi endelig skulle forstå hvor mye vi elsker jorda vår. Jeg tror bare de som virkelig elsker vil kunne overleve, det er den eneste frekvensen som er høy nok og alt lavere vil bli utslettet. Det er mulig å kunne se chemtrails fra en positiv vinkel, de onde utsletter seg selv. Og i det siste har jeg også tenkt at aluminiumet kan fungere som noe annet enn å gi oss alzheimers, nemlig som en gigantisk orgonitt som omformer dårlig energi til livgivende energi. (En orgonitt blir bedre jo flere lag med aluminium eller annet metall) .Dette har nok ikke de destruktive kreftene tenkt på. Med dette gjør de destruktive kreftene lyset en tjeneste.

Menneske
Menneske
Abonnent
Svar til  gudfrid
11 år siden

Du skal ha takk for interessant innlegg, gudfrid. Man blir fort stresset av dette. I går drakk jeg min kaffe. Da restene lå igjen i koppen, så jeg et hjerteformet mønster. Det ga meg en påminner om at: kjærlighet er den sterkeste kraft i mennesket! Den er uovervinnelig! Jeg tok forøvrig et bilde av dette hjertet (ha alltid med kamera!)
Dette bildet er temmelig spesielt. Noen som vet hvordan jeg kan legge ut bilder på FTP/server her inne?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Menneske
11 år siden

På denne kan du laste opp bilder du tar Menneske :)

http://tinypic.com/

Du skal ha ros for mange glimrende kunnskapsrike kommentarer også :)

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Vi må snart finne noen løsninger. Der det ser helt håpløst ut, er det alltid løsninger/håp (stort sett):

Tolkien skapte ikke sitt omfattende verk uten grunn. Han var en mystiker med høy utdanning, og kløkt. Han kjente godt til Illuminatis hemmeligheter:

John Ronald Reuel Tolkien (født 3. januar 1892 i Bloemfontein, Sør-Afrika, død 2. september 1973 i Bournemouth, England), mest kjent under kortformen J.R.R. Tolkien, var en engelsk forfatter og akademiker av tysk avstamning. Han var professor i angelsaksisk ved Universitetet i Oxford fra 1925 til 1945, og fra 1945 til 1959 i engelsk språk og litteratur. Han ble utnevnt til kommandør av Order of the British Empire i 1972. Familienavnet Tolkien er avledet av tysk tollkühn (= dumdristig).

Av scenen fra Lord of the rings, kan vi muligvis betrakte den, som den mørke tid vi står i nå. I dag er det fint vær ute. Det er sol. Mange nyter været, føler eufori, og nyter sin oppvåkning (som sikkert også er tilfelle). Ikke uten grunn at 2012 er det store året, for de maktkåte skrullingene. Dette er tydeligvis et år med kosmisk energi vi aldri har sett maken til. På forskning.no har de brukt det samme begrep: Kosmisk energi. I stedet for tidligere begrep: Kosmisk stråling. Ingen tilfeldighet. Undertegnede har fulgt nøye med i ulike nettfora i lang tid. Mange nordmenn er klar over mange hemmeligheter. Petter Stordalen er eksempelvis en scull and bones, hvis jeg ikke tar feil (idiot).

Jeg må innrømme at slike tanker har jeg aldri tillat meg å dyrke før, men nå snur altså situasjonen seg.

Løsninger: VI må tenke nytt, og forestille oss alle mulige scenarioer. Illuminati vet hva som vil skje. Deres grenser for hva som er tillat/ikke tillat å forestille seg, går bortenfor våre.

Dermed er det på tide at vi også bryter våre grenser. VI kan tenke i flere dimensjoner:
1. Chemtrails «ødelegger miljøet og vår helse». Det må stoppes/vi må finne løsninger for å bli immune. Vi får ikke stoppet dette, før hele saueflokken sier BRØL i stedet for Bææ. Noe som ikke vil skje likevel.

2. I henvist sene blir de gode presset og flankert til det ytterste. Likevel kommer gode krefter til unnsetning. Riktignok i en metafor, der ringen blir ødelagt, og Sauron faller.

Uansett om man tror på det vrøvlet jeg skriver eller ikke, så er det på høy tid, at de fleste som kan, lærer seg kunsten med å være i en meditativ tilstand. Begynn å mediter. Det finnes mange kurs, og mange videoer på youtube. Gevinsten er åpenbart til en stor fordel. Man blir harmonisk og balansert. Man blir immun mot saueflokkens stigmatisering, når man varsler. Man blir rolig, og ikke redd (fryktløs er et tabu- ord).

Meditasjon healer, og skaper ro i tankene. De som tror på det vrøvlet jeg har skrevet, kan kanskje være åpne for, at 2012 faktisk dreier seg om «return of the gods», d.v.s. alien- kryp. Der det er ondartede aliens, er det sannsynligvis godartede. Her kan vi se en artig dokumetnar om de ondartede, rettere kalt: Annunaki:
http://www.youtube.com/watch?v=gfaUIqN14R8&feature=related

Sannsynligvis laget av illuminerte den også. De skal likevel ha takk, for dagens nyheter, som ikke er å lese i den degenererte søppel- avisen VG.

La oss anta at bibelen er en kryptisk lærebok/oppskrift som egentlig inneholder koder som kan løses av mystikere. Der ligger det metaforer som går på følgende: Når Gud tar et oppgjør med ondskapen på jorden, vil han redde dem, som bærer hans segl i pannen.

Dette seglet er ikke annet enn vår chackra (kjertelen). Rettere kalt «det 3. øyet». Dette åpnes ved meditasjon. De som fortsatt følger mitt vrøvl, kan kanskje være åpne for, at vi mennesker faktisk har andre måter å kommunisere på, enn med ord? At det finnes allierte der ute, rettere kalt «Gud», som lettere kan bistå de som har åpnet sitt 3. øye? HAARP og all annen elendighet sløver oss ned, men det går fint an, å bryte ut av dette. Nettopp med meditasjon. Thorvald Stoltenberg mediterer. Riktignok full som en alke av de mørke krefter. Hele Oslos «maktbygninger» består jo av okkulte utsmykninger med antenner/spir, så ikke bli overrasket over elitens måte å finne sin herlige ro på.

Løsning 3. Religion gjør at man blir fastlåst, og tendensiøst følger ètt mønster. Spiritualitet og evne til å være mystiker, gir en evne til å bryte ut av dette. Da vil man innse at i nesten alle religioner finnes en kjerne. Eksempelvis: Sufi. Whirling dervishes.
Dette er åndelige krefter som man ikke skal kimse av. De mystikere som er åpne for at det kan finnes en «Gud» i form av en alien, men bare èn Skaper av kosmos (kanskje flere), vil komme langt i sin meditative tilstand. Dette kommer ikke gratis. Bort med materialisme, og alt fjas som forstyrrer vår energi. Lev et asketisk liv. Det finnes litteratur om mystikk av høyere kvalitet, som er nøkler til en annen portal. De er tilgjengelige. Ikke bare Vatikanet som har dem, må vite :-)

Illuminati bruker b.l.a kabbala. Gode mystikere har andre hemmeligheter :-)
Dette handler ikke bare om å ruste seg mentalt. Det handler om kommunikasjon. Det er grunner til at militæret kommuniserer med sine tropper, i den fysiske verden. Noen som tar poenget? :-)

Slaget om Moder Jord i 2012. Invasjonen har begynt! Enten det kun er snakk om Agenda 21, eller en ny verdens- orden, bestående av eliten, og slimåler fra verdensrommet.

Sikkert vrøvl alt jeg har skrevet :-) Med unntak: Begynn å mediter! Spre ordet om chemtrails! Ta sjanser! Øv opp teknikker i hvordan man skal kommuniserer noe så «populistisk» som chemtrails. Ikke la dere manipulere/stigmatisere som gærninger, av saueflokken. De er neddopet, og kan bare si: Bææ
Annunakis offerlam? De skal reddes de også!

Ellers ser dette stygt ut. Våre barn får i seg store mengder med alle disse metallene. Vi må tenke helse. Vi må starte vår tids viktigste utdanning, og være åpne for det meste. Vi har ytterst dårlig tid! Slikt som dette lærer man ikke på AMO kurs:
http://educate-yourself.org/cn/sylphandchemtrailindex.shtml
http://educate-yourself.org/ct/goodbyects10jan02.shtml
http://www.rense.com/general37/info.htm

Kjøp vannfilter! Så dyrt som mulig! Det finnes masker man kan bruke utendørs. Pollenmasker for astmatikere ser bra ut, men jeg er usikker på om filtrene tar de ørsmå partiklene fra chemtrails.
Det ser kanskje litt ko-ko- ut, å gå med noe slikt. Men husk:
Vi ser ingen bomber og granater. Dette er en stille terror- krig. En spirituell krig. Kriger skal vinnes, og da bør man ha god helse. Bedre å se ut som en levende gjøk, enn som et offerlam som bare kan si: bææ
:-)

Flere forslag tas vel imot.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Vennligst ikke misforstå. Når jeg hemningsløst sier «saueflokken», så passer dette stort sett til gode, men selvgode akademikere med et større ego, enn deres egen evne til å gi slipp på sin scientisme/dogmer, og som faktisk fyrer av salver med møkkspredning fra sin egn hofte, i mørket, slik at alle som bryr seg, og som vet noe, blir totalt sjelelig skadeskutt. Slik at vi ikke får til en unison solidarisk motstand mot det globable, og nasjonale nazi- veldet.

Elitisme er ikke alltid bra:
http://www.aftenposten.no/jobb/Eliteskole-onsker-flere-norske-sokere-6761163.html#.TzkcJHPqybI

Tilbake til LOPEZ CARLOS, som laget filmen om Annunaki. Jeg synes dette var en interessant side/video. Jeg vet likevel ikke om dette er et «falsk flagg». Antakelig ikke.

http://www.exohuman.com/wordpress/2011/03/anunnaki-dont-watch-this-film/

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Sitat fra exohuman:
«The year 2012 is…the Year of the Dragon… the year of the fire dragon. The Chinese New Year starts on January 23 this year, and you can be sure planned big changes have been prepared for this auspicious time…

The new agenda for East Asia for 2012 is now Japanese independence, Korean Unification and friendship with respect with China.

In the US…the Pentagon has refused to step in and restore constitutional rule. The corporate media, for its part, continues to spout dumbed-down lies and garbage.

However, although the changes promised by this writer have taken longer to happen than hoped for, there really are many signs the Khazarian Satanic rule is ending.

…the Pentagon… is not acting now because the time is not ripe… is thinking outside of the box and… they are considering a more fundamental reset of how the US is governed.

In a good sign, the gnostic group… have made a peace offering to the White Dragon Society… have agreed to support… a campaign to end poverty and stop environmental destruction. They also believe in releasing the suppressed technology to usher in a new age.

They have issued a warning to the British Royal Family that they must replace Elizabeth with her son Harry by April 1st of this year… who would support the planned changes.

…the main reason this writer feels confident that 2012 will… be the year when this… secret totalitarian rule ends is that the people of the planet have woken up.»
Sitat slutt

Hvor mange av oss føler ikke en grenseløs smerte og fortvilelse over det mørke som bevisst vil ødelegge Moder Jord?
Hvor vidunderlig ville det ikke være, hvis den gode side endelig seiret? En planet med fred, likeverd, gjensidig respekt, toleranse, åpenhet, og muligheter for et hvert menneske til å finne sin mening med livet. Slutt på slaveri, makt, kontroll. En ny tid, hvor vi kunne hjelpe Moder Jord med å gjøre henne sunn igjen. Ingen sult, ingen fattigdom. Der det var fattigdom, kunne andre øyeblikkelig hjelpe til.
Det er min drøm.

« Forrige artikkel

Per-Aslak Ertresvåg fyller 80 år

Neste artikkel »

Forestående globale arrestasjoner av eliten

101
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x