/

Per-Aslak Ertresvåg fyller 80 år

4.8K visninger
7 minutter lesetid
33

Nyhetsspeilet har mottatt gratulasjoner til hedersmannen Per-Aslak Ertresvåg med forespørsel om publisering da andre media ikke vil offentliggjøre det frie ord dersom det ikke er politisk korrekt, eller når det som kommer fram er for avslørende om makten bak makten.

Det er med glede vi formidler gratulasjonene til Per-Aslak Ertresvåg da de vitner om hvor takknemlige man er og hvor høyt gratulantene verdsetter det han har gjort og de verdiene han står for. Dette står i sterk kontrast til andre forhold Ertresvåg har vært utsatt for og som ikke ser ut til å ha en ende, men det er gjerne sånn, velvilje og godhet blir besvart med hersketeknikk og knebling av ytringsfriheten. Det er når dette skjer man bør være på vakt og undersøke hva som utløste heksejakten. Hvorfor ropes det korsfest, korsfest, ja det skjer alltid når noen kommer for nærme sannheten og utgir den i bokform eller utøver helsetjenester som kvalitetsmessig truer det etablerte helse(u)vesenet. Rene mafiametoder tas i bruk mens mainstream media ensidig fremstiller sakene, eller tier helt, sånn at sannheten ikke når ut til folket.

Det offentlige maktapparatet her i landet har full kontroll over norsk presse, hadde det ikke vært sånn har man ikke hatt så mye korrupsjon og de store aktørene som tjener fett på andres bekostning hadde ikke fått fritt spillerom, nå har de dessverre det og folket betaler prisen. Nyhetsspeilet vil ikke være en del av denne runddansen hvor de beskytter og skjuler hverandres ugjerninger, for vi kan ikke sove godt om nettene hvis man er delaktig i å slavebinde folket på den måten. Den motvekten man finner her hos Nyhetsspeilet er nødvendig i et demokratisk samfunn, personer som forsøkes tiet i hjel må få ytre seg for hvis ikke lever man i et diktatur. Så da vet vi hva våre myndigheter og deres statsstøttete media står for og med dette overlater jeg ordet til de som ønsker å hylle jubilanten Per-Aslak Ertresvåg på hans store dag.

Per-Aslak Ertresvåg 80 år

– skrevet av Velaug og Thore Lie –

Journalist, foreleser i inn- og utland, foredragsholder og forfatter Per-Aslak Ertresvåg, født i Ålesund, fyller 80 år 24. november i år. Et nobelt og sannferdig menneske i all sin fremferd.

Vi ringer hverandre med jevne mellomrom og møtes i byen til samtaler – eller hjemme hos hverandre – en meget jovial og belest og kunnskapsrikt menneske som få, hvor vi lytter når han snakker og øser av sin kunnskap. Tusen takk Per-Aslak! Og at vi har fått lov og anledning til å møte og kjenne deg!

Foruten over 50 år i pressen har Per-Aslak bak seg bl.a. Norsk Journalistakademi, Nordisk Journalistkurs, Århus, studier i språk og historie i Oxford, økonomisk geografi ved Universitè de Poitiers, kortere studier ved universitetene i Nancy og Dijon og videre i Salamanca, Valencia og ved UIMP i Santander i Spania. Han var journalist i Sunnmørsposten, presseansvarlig ved Riksteatret, politisk medarbeider i VG, korrespondent i Brüssel under EF-forhandlingen 1970-72, senere medlem av Korvaldregjeringens info-gruppe om EF. Redaktør av Venstres Pressekontor der han startet ukeavisen Vår Framtid. Bygde opp og ble sjef-redaktør for den norske avdelingen av Inter Press Service (IPS). Har utgitt bøker, sist Ekko av fremtiden (1986), Guatemala, blod, honning og Coca-Cola (1992), Makten bak Makten (2006), Sov mitt lille Norge (2008) og nå Norge (2011). Forelest ved DH-skoler og universiteter i inn- og utland (Frankrike og USA).

Vi lærte å kjenne Per-Aslak høsten 2004. På det tidspunktet begynte vel skriveriene om hans første bok i trilogiserien “Makten til Makten” (utkom 2006) å bli en realitet. Smak på tittelen: Makten bak Makten – så forstår man klart hvilket budskap forfatteren ønsker å bringe. Vi var så heldig å få lese hans manus å komme med feedback til forfatteren mens boka lå på bedingen. Da hadde den arbeidstittelen “Jeg ser det ikke før jeg tror det” med undertittel ” – en politisk ABC for store og små”. En meget interessant bok som hele hans trilogiserie er. “Sov mitt lille Norge” kom i 2008. Ertresvågs eget forlag, Koloritt, presenterte boken medio oktober samme år v/adm. dir. da forfatteren var på utenlandsreise i samme tidsrom. Ertresvåg fikk nok en gang smake av myndighetenes overgrep og måtte innlegges på sykehus i utlandet. Det stoppet ikke der! Vel hjemme igjen – og innlagt på sykehus (i Norge) – fortsatte trakasseringene. Vi er glade for at vi har fått oppleve hva som foregikk! Vi bidro begge med å få brakt ham i sikkerhet. Ertresvåg har fortsatt mèn etter disse hendelsene. Ertresvåg kommer litt inn på diverse hendelser fra myndighetenes side i sin siste bok. Dette er takken for det Ertresvåg bringer til torgs! – for den allmenne befolkning! Etter 22.7. sa vår statsminister “mer åpenhet, mer demokrati!”

Siste bok i serien, “Norge” ble offisielt lansert 25. oktober d.å. i regi av forlaget Koloritt. 3. november d.å., ytterligere presentert i 1,5 times foredrag av forfatteren på Unity i Møllergata (åpent for alle). Forfatteren sa ved møtets begynnelse: “Er det noen fra PST her? – kom fram og legg fra dere strålevåpnene deres”. I dette foredraget brukte forfatteren mye tid på Attentatet? av Kong Harald V. Vi vet i dag at Telenor og frimureriet stod bak. For å få boka si ferdig, måtte Ertresvåg flytte hjemmefra for en periode. Han ønsket ikke å risikere noe (før boka blei offisiell). I dag vet vi at Alternativmessen på Lillestrøm (18. / 20. 2011) hvor Per-Aslak skulle presentere sin siste bok ytterligere, blei nektet dette – trusler!!!!!

Ertresvåg har brakt oss i kontakt med noen interessante personer. En av disse personene er Robert Naeslund (svensk) som blei bestrålt og operert inn “Mind-control” på så tidlig som i 1966 i Paris. Naeslund reiser nå jorda rundt og holder foredrag og har skrevet flere bøker om emnet (dvs. djevelskapen) samt sendt oss flere DVD’er (i skrift og bilder) og vi er Naeslund evig takknemlig.

I tillegg er vi svært glade for at den finske legen dr. Rauni Luukanen Kilde (vi har kjent henne i 10 – 11 år), ekspert på stråling og mind-controll, har meget god kontakt med Ertresvåg. Likeledes har Maarit Hanssen god kontakt med Ertresvåg – venninne av Rauni igjen!

Etter hendelsene 22.7. d.å. hører vi bl.a. kronprins Haakon si (som nå er blitt Bilderberger): “Gatene er fylt av kjærlighet”. Og statsminister Stoltenberg uttaler: “Etter hendelsene 22.7. skal vi svare med mer demokrati og åpenhet”. Jeg må si: Hendelsene med Ertresvåg står i grell kontrast til dette. Politikk er og forblir politikk – politikerne likedan.

På et OPO-møte (Organisasjon for Politisk Overvåkning) som en av oss var på fikk jeg høre fra en tidligere stortingsrepresentant komme med et sitat, (det gjaldt et utsagn fra Trond Hegna, AP-mann og historiker, utenrikskomiteens formann den gangen i 1972 da han talte mot EF-medlemskap si til vedkommende): “Du blir aldri noen stor politiker. For du forstår ikke at det er to slags sannhet. Den sannhet du støtter deg til har med dokumentasjon, veiing og måling, observasjoner og verifisering. Men du har ikke forstått at det finnes en annen sannhet: Den som vi politikere får folk til å tro på”.

Det er godt at det finnes slike som Ertresvåg som ikke går på akkord med seg selv og sannheten, koste hva det koste vil! Varige mèn har du allerede fått!

Eneste vi kan beklage hva angår personen Per-Aslak er at vi ikke ble kjent med ham tidligere. Vi er alle evig takknemlig for at vi E R blitt kjent med deg!

Gratulerer med dagen den 24.11. og de 80 år Per-Aslak. Måtte du få mange og gode år fortsatt! – og det sammen med din familie!

Velaug og Thore Lie

Vår grand old man og gentleman forfatter og journalist Per-Aslak Ertresvåg fyller 80 år 24. november

– skrevet av Atle Johan Løvaas –

Jeg vil gjerne være med å hylle ham på dagen. Han kom inn i mitt l liv ett par års tid før hekseprosessene begynte mot meg. Og siden har han vært en god venn og støttespiller. Han satt selvsagt som tilhører i lagmannsretten da saken mot meg raste. Han skriver i sin siste bok om sitt liv som flyktning i eget land, og at han har måttet tilbringe tid utenfor sitt eget hjem, får å få fred til å skrive. Det er ingen hemmelighet at han blir bestrålt i egen leilighet.

Jeg er derfor stolt over å ha vært fødselshjelper til hans bøker, ikke minst hans siste. Det å sitte i fred å ro å skrive, uten å føle strålene gå gjennom kroppen, må jo være et must i så måte.

Per-Aslak har en elegant penn som overgår de fleste. Men mest av alt er det som slår en når en leser hans bøker, det er den enorme kunnskapsrikdommen som han øser av. Han er informert om utrolig mange tema, både nasjonalt og ikke minst internasjonalt. Dette skyldes naturligvis et langt liv som utenriks-journalist, og ikke minst det faktum at han har en språkkunnskap langt utover norsk standard. Spanske og franske aviser er derfor daglig lesning for ham.

Det at han etterhvert ble en “konspirasjons-jeger” og forfatter som gradvis avslørte løgner og bedrag, skyldes naturligvis den ekte sannhetssøkende grunnsteinen i hans virke som journalist. Han går aldri på akkord med sannheten. Han våknet ganske tidlig og forsto at den “sannheten” som mainstream-pressen forfektet, langt fra var den rette. Det verste for ham var å innse og forstå at han selv var en del av denne flokken av journalister som var fornøyd med å servere lunkne halvsannheter.

Derfor har han fått føle på egen kropp hva fortielse og utfrysning av hans eget pressemiljø, som han før var en del av, har ført til. Når pressen innkalles til pressekonferansse om hans bøker og hans plager fra “statens strålevern” – er journalistene totalt fraværende. Det hele er nærmest komisk.

Men sannheten skal som kjent gjøre oss fri og en vakker dag vil alt dette komme frem uansett. Les bare hva han skriver om strålingsforsøket mot kongen i siste bok. Egentlig skulle nyheten om dette vært førstsesidestoff i alle aviser og medier. Men som kjent ikke ett eneste pip. Jeg undres bare om kongen leser boken, jeg vet at han har fått den.

Gratulerer med dagen Per-Aslak. Jeg vet du har mer stoff å skrive om.

Mvh Atle

 

Kort bokomtale og nettbutikk for kjøp av bøkene til Per-Aslak Ertresvåg finner man her:

Makten bak makten (2006) Les mer

Sov, mitt lille Norge (2008) Les mer

Norge (2011) Les mer

De to første utgivelsene kan også bestilles på Altshop.no (Klikk her)

Nyhetsspeilet gratulerer Per-Aslak Ertresvåg med 80-årsdagen den 24. november 2011

Monica Waade

Har siden barndommen hatt evne til å oppfatte mer enn andre rundt seg og har alltid vært søkende. Våknet for andre virkeligheter i 1996 ved å motta og notere budskap om livets skole, at sjelen ikke dør og hendelser som vil komme. Ble underveis minnet om sin essens med egenskaper til å føle energier og overføre helbredende kraft, samt avlese kropp og tanker til mennesker og dyr. Monica ble syk fra kvikksølvforgiftning i 2003 og har siden deltatt i den store amalgamkrigen. Det har vært en beintøff kamp gjennom felles erfaringer i et større pasientnettverk. Hun har også avslørt myndighetenes kyniske agenda og har de siste årene advart dem mot å fortsette sitt hensynsløse maktspill.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

33 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
5 måneder siden

Det finnes en Facebook-gruppe som heter “Per-Aslak Ertresvågs bøker“, og som har 776 medlemmer. Den har vært passiv en god stund, og en person ble plutselig utnevnt av Facebook til ny administrator. Vi lurer nå på om det er interesse for å opprettholde gruppen, eller om den like godt kan nedlegges. Ta gjerne en kikk innom!

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
5 måneder siden

Hans detaljerte bøker og grundige arbeid er mer vesentlig å få ut i dag enn noensinne for at folk skal kunne se gjennom havet av løgner. Min tanke er at dette “arkivet” burde opprettholdes for å være tilgjengelig som oppvåkningsverktøy for folket.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
6 måneder siden

Ertresvåg fylte altså 80 år i 2011. Kan noen bekrefte om han fortsatt er i live? Det har i flere år vært ytterst stille både FRA ham og OM ham.

Frank
Grunnlegger og sjefsredaktør
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
6 måneder siden

Godt å se deg her igjen, Rolf Kenneth og dine skriverier. Jeg har prøvd å grave, men har ikke greid å finne noe konkret dessverre. Med tanke på hans alder så håper jeg han nyter stille dager etter den fantastiske innsatsen han gjorde med sine bøker og foredrag.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Frank
6 måneder siden

Takk for det Frank! En god venn av Ertresvåg kontaktet meg nettopp, og fortalte at hun hadde vært i telefonkontakt med ham i dag. Hukommelsen hans er imidlertid svekket.

eee
eee
Anonym
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
6 måneder siden

kanskje Ertnesvåg er en av de som har fått smakt på “ny teknologi” som brenner vekk minner … Microstråler “på avstand”

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden
Karl_j
Karl_j
Abonnent
12 år siden

Kjære Per-Aslak!
Jeg stiller meg i rekken av gratulanter og må få uttrykke et stort “Gratulerer med vel overstått”.

-Karl Johan-

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Minus-stemmer til enkle fra-hjertet-gratulasjoner? Har snokere fra altnett-miljøet nå fått i oppgave å overta skepsisernes rolle her på Speilet – ved å dele ut minus-tomler. De trenger kanskje litt tileggsinntekter som kompensasjon nå som oppslutningen om alternativmessen nå er sterkt dalende. Snart er det vel bare tarot-damene og nøtteselgere som selger wasabi-nøtter tilsatt smaksforsterkende MSG som får lov å bidra på messen.

For uinnvidde – dette refererer til utestengelsen av Ertresvåg fra Alternativmessen samme uka som han fylte 80 år – EN STOR SKAM!

Artikkelen om dette er her http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/per-aslak-ertresvag-utestengt-fra-alternativmessen/

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Jeg kan ikke si noe om Alternativmessen du snakker om, men i den som ble avholdt i Bergen var inntrykket at det helst burde være “tvilsomt alternativ” for å være med på messen. Seriøse alternativer blir for sterkt, det konkurrerer med det etablerte (elitens pengemaskiner), men de som har litt showpregede useriøse ting blir fremhevet. Kunne nesten virke som folk fra “skepsis.no” leiren har folk inne i dette for å letter kunne latterliggjøre det hele !?
Bergen og omegn har mange glimrende homøopater og andre alternative folk og så langt jeg fant var det ikke noen slike på messen.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
12 år siden

Kjære Per-Aslak, gratulerer så meget med fødselsdagen. Jeg håper at vi møtes snart !

ye
ye
Abonnent
12 år siden

Kjære Per-Aslak,
Joyeux anniversaire!
Feliz cumpleaños!

Hans Gaarder
Forfatter
12 år siden

Kjære Per-Aslak,

og gratulerer så mye med dagen idag og de fylte 80 år!

Du bærer tittelen journalist og forfatter med heder og verdighet. All ære til deg for det viktige pionérarbeidet du har gjort med å avdekke og offentliggjøre informasjon om verdens skjulte maktstrukturer.

Den første artikkelen jeg publiserte på Nyhetsspeilet var samtalen vi hadde våren 2008:
Intervjuet som norske aviser ikke ville trykke

George Orwell har sagt at i en tid med universelt bedrag er det å fortelle sannheten en revolusjonerende handling. Det har du til fulle erfart, både gjennom å ha blitt motarbeidet av de mørke kreftenes feige agenter og ved at det offentlige Norge ikke har hatt intellektuell redelighet og ryggrad nok til å forholde seg til de viktige fakta som du har dokumentert.

Hva er de egentlig lagd av, dagens politikere, akademikere, rikskjendiser, lederskikkelser og ”journalister”? Tør de ikke å heve stemmen i det offentlige rom ved å kalle en spade en spade, og samtidig innse at et problem ikke forsvinner av at de stikker hodene i sanden og later som det ikke eksisterer?

Å foretrekke fornektelsens og uvitenhetens komfort fremfor innsiktens utfordringer kalles umodenhet og uansvarlighet.

Det er nå 5 år siden den banebrytende Makten bak Makten kom ut. Problemstillingene som er skissert i boka er mer aktuelle enn noen gang, noe som bl.a. er blitt aktualisert av Norges kriminelle bombing av Libya, og det faktum at de ansvarlige for disse krigsforbrytelsene tror at de har posisjonert seg for å slippe unna med sine ugjerninger – fordi de vet at norsk presse nå er den mest anemiske i hele den vestlige verden. For hva vil vel Stortinget foreta seg med det klokkeklare faktum at Norge gikk til illegal angrepskrig uten noe gyldig vedtak fra Stortinget i bunnen? Som du tidlig påpekte er det norske folkestyret nå en saga blott, de folkevalgte er styrt utenfra av ”noen” og ikke av det norske folk slik det engang var. Dette er faktisk en svært alvorlig situasjon, som ”journalistene” tier om…

Du har sådd viktige spirer, Per-Aslak ved å ha bidratt til at en økende erkjennelse på grasrotnivå om tingenes tilstand er som et sannhetens tidevann som langsomt stiger og gjør tilværelsen mer ubehagelig for de mange som ikke vil forholde seg til fakta – noe som har ført til at hykleri- og forstillelsesfaktoren i det offentlige Norge har nådd nye høyder.

Litt ironisk er det jo at du opprinnelig ikke var interessert i problemkomplekset som har resultert i ”Makten bak makten”-trilogien. Som du selv påpekte i intervjuet:

I 2001 fikk jeg tilsendt en bok i posten anonymt, med et innhold som jeg avviste fordi jeg ikke anså boken som troverdig. Jeg avviste både innholdet jeg hadde fått tilsendt anonymt og spesielt tanken på å sette meg ned og gjøre noe med det.Jeg skjøv det fra meg og hadde ingen interesse for det hele inntil jeg en kveld fikk en telefon nordfra som ble avsluttet med kommentaren ”Men er du ikke journalist da?” Det fikk meg til å bestemme meg for å sette meg inn i saken”. (Se innledningen her)

Det fikk deg til å vise at å være journalist faktisk innebærer en vilje til å ta samfunnsansvar, og det har du gjort til gangs. Tusen takk og gratulerer så mye med dagen.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Føyer meg til gratulasjonslisten og Hans’ velformulerte hyllest.

Miramir
Miramir
Abonnent
12 år siden

Hei Monica, takk for en koselig artikkel.

Og gratulerer til deg Per-Aslak Ertresvåg, og takk for det modige arbeidet du gjør, – du er av en skjelden rase, og slike som deg bør vi hegne om.

Jeg har gjort meg noen tanker om dette begrepet; konspirasjonsteoretikere.
Dette er tydeligvis et yndet ord å ta i sin munn, spesielt når man skal kneble sin motdebattant. Man slenger dette ut…. BØ!!! og dermed har man oppnådd en paralyserende effekt…. ikke nødvendigvis på motdebattanten, men ofte ved at de som følger diskusjonen blir kneblet. Man vil jo ikke selv bli forbundet med et så ladet ord?
Derfor velger mange å ta avstand fra alt som blir sagt av den som har fått dette stempelet på seg.

Fordi folk forbinder dette ordet med så mange ting, kanskje fordi det også blir nevnt de mest ekstreme variantene av konspirasjoner i samme åndedrag som man sier dette ordet. Dermed blir man klumpet sammen med det mange oppfatter som en rar klan av litt mentalt ustabile personer som man hevder mener at: planeten er styrt av reptiler, at den engelske dronningen drikker spedbarnsblod i mørke slott og at noen planlegger å drepe 90% av klodens befolkning med et dødlig virus.
Man blir da klumet sammen og assosieres med ALLE dissse teoriene på EN GANG.
For hvis du våger å hevde at det eksisterer korrupsjon i den norske forvaltningen….. da MÅ du jo også tro at verden styres av reptiler? Eller at denne dronningen er en vampyr ikke sant?
Det er noen forferdelig undertrykkende mekanismer som trer i kraft, og denne metodikken blir benytter stadig vekk, overalt?

Et eksmpel på dette er en advokat som heter Marius Reikerås, han skrev følgende på FB i går; ”Jeg er i disse dager i kamp mot staten og Hordaland statsadvokatembete…….. Det interessante er at statsadvokaten konsekvent bruker mot meg at jeg er aktiv med å legge ut informasjon om offentlig maktmisbruk her på FB. Jeg blir av statsadvokaten stemplet som en konspirasjonsteoretiker. Hvor mye er ytringsfriheten verdt, tenker nå jeg.”

Her er noen grunnleggende prinsipper:

Fase 1. Alle avsløringer om juks, korrupsjon, maktmisbruk, innsidehandel, konspirasjon og løgn i vårt samfunn starter opp med at en person faktisk registrerer at det foregår noe som virker mistenkelig, ulogisk, ute av proposjoner. Når dette inntreffer, så begynner denne personen å fundere på hva dette kan bety!……. da begynner den store FORBRYTELSEN!!! Personen starter nemlig å tenke, setter i gang sin forestilllingsevne for å forstå det som skjer……. begynner å lage en KONSPIRASJONSTEORI.
Dermed inntreffer neste punkt.

Fase 2. Nå vil denne personen få en sterk trang til å samle informasjon og data for å bevise eller motbevise om dens antagelser og teorier har rot i virkeligheten. Da starter arbeidet med å studere dokumenter, lese artikler, gå gjennom litteratur og artikler….grave frem så mye kunnskap som mulig. Hvis man da ender opp med tungtveiene beviser for at den konspirasjonsteorien man hadde er en KONSPIRASJONSFAKTA, da blir man ganske engasjert og ønsker å formidle dette videre. Men man skal ikke tro at det er så lett, fordi uansett hvor mye fakta man kan vise til, vil disse faktaene ikke bli ANERKJENT som fakta før de rette maktpersoner, myndigheter, eller rettsapparatet gir deg lov til å snakke om disse tingene….. Alt du påstår vil derfor fremdeles bli stemplet som konspirasjonsteori.

Fase 3. Først når det store flertallet, myndighetene, politikere eller maktpersoner går med på at det er sant, blir konspirasjonsteorier virkelig gjort om til fakta. Da kaller man det for skandaler, – da kommer rettsaker og opprullinger. Men det tar ofte fryktelig lang tid, man må som regel hoppe over en hel generasjon fordi den generasjonen som nektet for å anerkjenne informasjonen lar det gå presisje i å tviholde på sin sannhet slik at først etter at en ny ”generasjon” har sluppet til vil de være i stand til å anerkjenne fakta. I mellomtiden har mange mennesker måte bøte med livet eller gå gjennom store lidelser fordi viktig informasjon blir bevisst holdt tilbake.

Spørsmålet til slutt er jo hvordan man skal takle personer som har kommet gjennom fase 2. Mange regimer velger å bure disse inne, eller rett og slett kverke dem. Men for andre regimer som ønsker å fremstå som demokratiske så velger man å tie dem ihjel, latterliggjøre dem eller kalle dem rare ord.

I min drømmeverden ville man oppforde folk til å tenke nytt og prøve å finne konspirasjoner, man ville applaudert mennesker som er i stand til å tenke nye tanker og avdekke korrupsjon, og bringe fram viktig informasjon. Man ville gitt statlig stipend til de som ønsket å grave seg gjennom fase 2 og hatt et velfungerende og åpent rettsystem, eller vitenskapsmiljø som var i stand til å håndtere fase 3.

Så hva gjør vårt samfunn med en som Ertresvåg?

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Miramir
12 år siden

Folk og samfunn er i stor grad offer for dette: Utviklinga viser klare tegn på å følge denne planen, the communiist manifesto http://www.google.no/#hl=no&cp=24&gs_id=7&xhr=t&q=The+Communiist+manifesto
Pawns In The Game – William Guy Carr exposing the Synagogue of Satan (Full) http://www.youtube.com/watch?v=QxUC7LB1TmU

I dette inngår stor reduksjon av klodens befolkning, slavebinding av befolkninga under en elitisk minoritet, kontroll av media, indoktrinering via utdanningssystem, med mer, hva som helst av metoder anvendes for å nå målet, kort sagt sykt og idiotisk

Thor
Thor
Abonnent
12 år siden

At Per -Aslak har hatt en stor innvirkning på meg er hevet over tvil,da jeg kjøpte “Sov mitt lille Norge” og med de jeg diskuterte boken med, som med skepsis fra før av hva som egentlig foregår i Maktens korridor..med “hva er det mulig?” Og tankeprossesen begynner å slå inn..Det var med stjålen fornermelse de leste boken,og når sannheten slår en blir man en smule forbannet..så faktisk har boken en gigantisk misjon og det er å opplyse..Som tidligere journalist som Aslak var en gang og så,leste og mottok alt fra Usannheter,halvsannheter og sannheter av og til og at da sakte men sikkert begynner å forstå at det er noe galt med tingenes tilstand og sikkert forundersøkt nyhetene og funnet feil på feil og blir nektet å sette det på trykk..Da er liksom journalistånden borte..den som skulle opplyse,undersøke og tilrettelegge sannheten for leseren..Det var det VI trodde…Siden WTF ble sprengt innenfra,med kontrolert sprengning og raser ned i sin reelle omkrets..Da begynte Nyheter,politiske agendaer få en ny vinkling fra min side,,surfet på flere nettsider med forskjellige vinklinger på nyheter og setter i sammens igjen til en helhet,til og med CIA styrte nettsider”Eu-net” og Uberconspiracysider…Fremdeles er min inntresse for tidligere sivilasjoner,ET’er,Ufo’s meget stor..Det begynte med Dåniken for min del..og myndighetenes svært så talentløse “Aliens finnes ikke,Ufoer eksisterer ikke..Agendaen..og Nasa’s tukling med månebildene osv osv…Sakte men sikkert vet man at man har blitt løyet til og folk begynner å våkne så smått..Som Smurf,Monica,Singoalla,Michelle,Belse ,Armin,ulven m flere som har påpekt feiler,løgner og som rett og slett undersøker bak “nyhetene” ala “Terror” og påskudd for å krimalisere de som virkelig undersøker sannheten og sier fra rett fra hjertet..Og hvis jeg får lov og si det, så er jeg stolt over av og være en “Per- Aslak Ertresvåg” jeg og,ihværtfall en liten del:)

MortenB
MortenB
Abonnent
12 år siden

De Hjerteligste Gratulasjoner til Deg, Per-Aslak.

Etter å ha lest “Makten bak makten” våren 2007 har jeg lært mer på 4.5 år enn alle de andre 45 tilsammen. Den har ført meg inn på massevis av veier som tilsammen har gitt meg uvurderlig kunnskap, spesielt viktig i den tiden vi er i nå !

trackback
12 år siden

[…] og enkelte på Nyhetsspeilet er i harnisk. Som vanlig. Det skrikes nok (gjesp) en gang opp om sensur og heksejakt: Per-Aslak Ertresvåg er nemlig blitt utelukket som taler ved Alternativmessene. Eirik Solum […]

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Monica sier:… For øvrig leste jeg litt i Skepsis forum og jeg har aldri før i mitt liv sett så mye hat, håning og latterliggjøring av andre mennesker samlet på en plass som der….
Mener du at det ikke forekommer hat, håning og latterliggjøring av andre mennesker her på NyS? Spesielt rettet mot skeptikere.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Cavalli
12 år siden

Trist men sant Søss :(

Kikket såvidt innom der for en tid tilbake og makan til hat og ondskap har jeg aldri vært borti før, det var så ille at jeg løp og kastet opp og siden den gang har jeg skydd skepsis linker som pesten

Så en psykopat som hadde kopiert over et sitat fra meg der jeg fleipet med Vandalf og linket ut en film som heter Iron Sky som har premiere snart

Smurfen: Nazister fra månenes bakside skal innvadere oss i 2012 sto det i nicket til vedkommende

Seff så var jeg langt fra alene som hadde fått sitater i skeptikerens nick på svært ondskapsfulle måter

For bare noen tiår siden så fikk slike som oss gule stjerner men de onde kreftene har utviklet ny metoder nå

Man trenger seff ikke rakettforsker for å se samnenligningen her

Det er helt identisk med det som intraff 9/11 i 1938 under Krystallnatten

Det er ikke forskjell på Asbjørn Dyrendal og Adolf Hitler, man ser akkurat det samme gjentar seg der han drar til seg slike voldlige systemtro elementer som utgjør en mobb som en slags Hitler jugend som jager oss på samme måte som Jødene ble jaget
Dyrendal bruker helt identiske teknikker som Adolf, Hess og Goebels brukte for å skape hat mot jødene men nå er det vi som er jøder

Med alle mulige midler skal de som er skeptiske til sittende regimes kriger og stadig økende kontroll over massene samt overgivelse av landet vårt til en fremmed makt (EU ) tas, ikke noe triks er for skitende til å tas i bruk

Snart vil Asbjørn Hitler sende mobben sin ut for å utslette alle ekte skeptikere

Ting går fort nå, PST Janne K ( Gestapo ) går ut i dag og sier at hun vil ha fullmakt til å oprette registrer og mapper der alle kommentarer på nett fra krigsmotstandere og regime kritikere skal lagres

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2011/11/22/pst-sjef-ber-om-nye-terrorlover

Det er nyaktig det Gestapo holdt på med like før WW2, alle tegn tyder på en snarlig WW3, vi blir gasset i konsentrasjonleirer etter at de Rinnan folkene på skepsis.no har gått berserk.

De kan ta våre liv og knuse våre bein, men vår frihet vil de aldri kunne ta fra oss :)

Mahatma Gandhi

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  Cavalli
12 år siden

men en morsom liten fyr, det er du smurf …

Og dette med overgivelse av landet vårt til EU, tror jeg ikke stemmer i det hele tatt.
Du vet hun dama fra Hamarøy, Anna Elisabeth Westerlund – hun som var så synsk.

Før hun døde, sa hun at Norge ikke kom til å bli medlem av EU, og at unionen kom til å være en saga blott i 2014.

Tjohei …

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  Cavalli
12 år siden
2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Cavalli
12 år siden

Her etterlever førstemann i kommentarfeltet til artikkel i EU Times Godwin’s law:

JanB Norway says:
22/11/2011 at 5:02 am

The US Gestapo now serves as the ruthless example for its allied dictatorships, and the imperial thuggery is just beginning…
http://www.eutimes.net/2011/11/saudi-police-opens-fire-on-protesters-several-dead/comment-page-1/#comment-36378

Uansett, et poeng har han?

ola
ola
Abonnent
Svar til  Cavalli
12 år siden

Hei du bardun, du sier “Og dette med overgivelse av landet vårt til EU, tror jeg ikke stemmer i det hele tatt.”

Kan du henvise meg til noe som helst som tyder på at vi IKKE er medlem av EU? Jeg finner det nemlig ikke, eneste jeg finner er at folket stemte nei til EU i 1994, men etter 1994 så tyder alt på at vi er medlem.

slenger med 2 linker, av sikkert 1000 eller fler som backer up smurfen, min og flere våkne borgeres påstand om at vi er et EU land. selvom folket stemte nei.

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4045602.ece

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/eu/artikkel.php?artid=10099715

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  Cavalli
12 år siden

UFO
Formelt er Norge et ikkemedlem. Men snakker en EØS-avtalen og hvordan den praktiseres, er vi langt på vei der.

Inntil 1992 hadde Norge en handelsavtale med EU med tilgang til EU,s indre market. Men for noen var dette tydeligvis ikke nok.

MAJA
Abonnent
12 år siden

Jeg vil komme med de hjerteligste gratulasjoner på din 80 års dag og vil gjerne meddele min store beundring for det du har gitt av kunnskap i de to bøkene jeg har lest: Makten bak makten og Sov, mitt lille Norge, og jeg skal garantert kjøpe den siste boken så snart som mulig.
Det er en synd og skam at vi lever i ett land hvor mennesker som du blir så dårlig behandlet.
Det eneste vi alle kan gjøre er å fortelle alle vi kommer i kontakt med hvilke løgnere som sitter og gir bort vårt flotte land til onde krefter.

Thor
Thor
Abonnent
12 år siden

Gratulere med dagen Gutt:) Du har min respekt Ertresvåg..Boken skal jeg bestille så fort som råd:)

« Forrige artikkel

Per-Aslak Ertresvåg utestengt fra Alternativmessen

Neste artikkel »

PST må beskytte oss mot tankegodset i regjeringen

33
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x