Døden er bare en synsrand

10.4K visninger
11 minutter lesetid
121

Opp gjennom årene har to svært nære venninner hatt så mange gode stunder, så mange turer i lag og så mange samtaler hvor alt mellom himmel og jord ble utforsket. Gjennom deres tette vennskapsbånd var fortrolighet og alltid å være der for hverandre en selvfølge, men samtidig som alle verdensproblemer ble løst under koselige pratestunder visste begge at en dag ville den ene bli igjen, mens den andre la ut på sin reise uten returbillett. Det ble derfor inngått en avtale om at den som reiste først skulle ta kontakt fra andre siden, døden skulle ikke skille oss.

Som man skjønner er det jeg som ble igjen, min beste venninne som bodde mye hos oss og var som en søster for meg, reiste 6. desember i fjor og det har vært et tøft år for meg som ble tilbake. Jeg savner våre samtaler på telefon og over bordet, savner den trillende latteren hennes, savner hennes hjelpsomhet hver gang jeg behøver hjelp, savner å prate sammen som før om den andre siden, diskutere healing og klarsyn som begge delte interesse for. Jeg har tatt til tårene da hun fysisk ikke er her lenger som før, men heldigvis har vi hatt åpninger mellom dimensjonene. Etter at hun reiste har vi vært på samme frekvens hvor vi har snakket og ledd, og midt i sorgen har dette vært veldig oppløftende.

Min søster og venninne holdt altså ord og allerede i kirka under begravelsen var hun her for meg. Mens jeg satt der, når det var som vanskeligst å takle bortgangen, følte jeg plutselig hennes nærvær og ved å justere meg om frekvensmessig så jeg henne to ganger i kirka.

Da gravfølget skulle bortover til kirkegården bar ikke føttene mine så jeg satte meg i bilen, hvorfra jeg så et sterkt lys som svevde med gravfølget. Jeg tok et bilde og når jeg kom hjem forstørret jeg det og fikk se at lyset er hjerteformet. Sjela er lys og min venninnes sjel viste meg et vakkert lys formet som et symbol på det største av alt – kjærligheten. Dette var den beste avskjedshilsen hun kunne gitt meg, og det visste hun.

 

Lyset er bak broren som hun var sterkest knyttet til, hadde mest kontakt med og pratet mest om.

 

Kort tid før min venninne reiste satt vi oppe nesten ei hel natt og innerst inne må begge ha visst dette var siste gangen vi skulle ha en samtale over bordet bare vi to. Jeg tenkte ikke på det da, men etterpå har jeg skjønt hvor mye vi egentlig sa til hverandre de timene. Samtidig var den lange samtalen vår en avskjed og et løfte, en slags gjensidig forståelse uten ord.

Hun sa at hun husket meg som ei søster fra et annet liv og vi begge kunne minnes det stedet hvor vi bodde. Vi beskrev det helt likt, utfylte hverandres beskrivelse av en plass hvor fjord og høye fjell møttes. Noe av det siste jeg sa til henne den natten var et budskap fra min venn på andre siden som ønsket at hun skulle få høre disse ordene. Han sa at det spiller ingen rolle om man dør og forlater kroppen for å skifte frekvens, eller om vi først endrer frekvens som sørger for dimensjonsovergangen, hvor vi får en fornyet utgave av samme kropp som vi har nå. Uansett går vi videre til et bedre sted, jeg vet det for jeg har sett bortenfor horisonten, jeg har vært der.

Telepati er ord og bilder – et billedspråk

Dere som har lest artikkelen Microchip er dyrets merke vet at jeg har fortalt om hvordan andre siden ofte kommuniserer med oss gjennom hendelser man møter i hverdagen, hvis man lurer på noe kan faktisk svaret komme i det vi opplever. Svar på forhold man vil stille spørsmål ved i fremtiden kan også komme før tiden, altså før det skjer og før vi er bevisst på at disse spørsmålene vil dukke opp. Derfor kan det lønne seg å skrive ned sterke drømmer, indre opplevelse og notere seg forhold i hverdagen man stiller spørsmål ved, det kan være små detaljer som liksom bare ikke skal være der. Det kan ta flere år før man får vite hva hendelsen egentlig betyr, så notater er til stor hjelp.

Telepati foregår gjennom ord og bilder, men både indre bilder og drømmer må tolkes. Siden jeg vet at mange andre kan oppleve tilsvarende, særlig i forbindelse med sykdom og død, vil jeg fortelle om min venninnes telepatiske billedspråk. Jeg forklarer også hva hun ville si, med andre ord jeg oversetter det hun sa med bilder til et språk, til ord som blir forstått av alle.

Noen kvelder før min venninne forlot oss hadde jeg en sterk opplevelse i mitt indre, vi var sammen i en stor bygning, oppe i etasjene var vi og jeg så hun lå på gulvet. Det føltes kaotisk der, men det var jeg som kavet rundt mens hun lå helt rolig,

Det betyr at hun hadde det fredfullt og skulle få det godt, mens jeg blir igjen her i kaoset i denne verden hvor jeg fortsetter i livets skole.

Det var en merkelig tilstand der i rommet, jeg følte det var skjedd noe galt med henne, men mest av alt reagerte jeg på at hennes svarte hår var blitt helt hvitt. Jeg forsto heller ikke hva hun gjorde der nede på gulvet for hun skulle jo hente noe oppå et bord eller ei hylle. Når jeg skulle hente det for henne var det ikke mulig, jeg fant det ikke. Mens jeg strevde med dette kom en mann som sa at nå var alt i orden så jeg kunne bare gå ned trappene. Jeg valgte i stedet å gå for å se på den fantastiske utsikten, men det gikk heller ikke bra for noen kom og trakk for gardinene så det ble helt mørkt inne. Da oppdaget jeg hvordan det hvite håret til min venninne skinte som lys, det var et nydelig syn og all min bekymring for at hun hadde fått hvitt hår, at jeg ikke fikk hentet det jeg skulle og det ble mørkt, disse bekymringene var som blåst bort.

I begravelsen fortalte hennes søsken til meg og mamma at noen kvelder før hun døde hadde hun kommet seg ut av sykesenga og falt, de på sykehuset fant henne liggende på gulvet attmed senga. De skjønte ikke hvordan dette kunne skje, og at hun i det hele tatt hadde forsøkt å forlate senga for den tiden var hun ikke i stand til å gå. Hun var mer eller mindre i koma på slutten, viste lite eller ingen tegn til respons på noe.

Hun hadde gitt meg svar, hun hadde hatt et lyst øyeblikk, derfor det hvite håret som lyste. Mange opplever å bli kvitt smerte, føler seg plutselig veldig bra og de har gjerne fantastiske syner kort tid eller dager før de dør.

Min venninne fortalte meg altså at hun hadde et sånt lyst øyeblikk og hun forteller også hvorfor hun lå på gulvet, hun skulle hente noe på bordet som sto litt langt fra og da hadde hun falt ut av senga. Mens hun lå på gulvet har hun tenkt på meg også for hun behøvde hjelp, måtte løftes opp fra gulvet. Hun sa en gang at den som eventuelt prøvde å voldta meg han ville få seg litt av en overraskelse, en så liten og tynn skapning skulle normalt ikke kunne ta tak i ham og slenge ham handfritt av gårde.

Jeg er så glad jeg fikk vite det som min venninne fortalte meg i billedspråk på slutten av sin jordiske vei, at hun hadde fått et glimt forbi synsranden som ga henne trygghet. Den tiden opplevelsen kom tenkte jeg mye på det hun sa veldig ofte, at hun ville leve her, hun ønsket ikke å gi slipp på dette livet. Det var tydelig at hun ikke følte seg helt trygg før denne reisen, derfor ba jeg Gud om å hjelpe henne så hun fikk ro. Hun lå så rolig der på gulvet mens jeg kavet rundt – ja det gjør godt i hjertet å vite at Gud hadde vært hos henne, noe som gir meg også fred. Det at alle bekymringene mine forsvant til slutt i den indre opplevelsen forteller meg at under det lyse øyeblikket hun opplevde forsvant hennes siste rest av angst for døden (mørket).

Hun så sin mor i lyset, så nå behøver hun ikke låne min mamma mer.

Min venninne mistet sin mor i ung alder og hun sa at derfor var mamma blitt som en mor for henne. Dette nære båndet er grunnen til at samme natt som min venninne døde hadde mamma en uvanlig sterk drøm.

Mamma var på et fremmed sted, bakom et nes hvor hun skulle henge opp hvite gardiner eller et hvitt flagg, eller kunne det være begge deler. Hun strevde og strevde med dette, men fikk det ikke til så hun valgte å gå til andre siden av neset for å prøve der. Da gikk det helt knirkefritt og hun fikk dette opp med en gang.

Den usikkerheten om det var gardiner, man heiser jo normalt ikke opp gardiner ute, men fordi min venninne hadde fortalt mamma at hun skulle henge opp nye gardiner til jul brukte hun gardinene som symbolsk bilde for å fortelle hvem hun var. Strevet med å henge dem opp var min venninnes kamp og gardinene hennes kom dessverre ikke opp til jul, derfor var det heller ikke mulig å få dem opp der på baksiden av neset.

Mamma hadde ikke vært på min venninnes hjemsted før, så når vi kjørte dit i begravelsen fikk hun seg en overraskelse. Det viste seg at hjemstedet hennes så nøyaktig ut som mamma hadde sett plassen i drømmen og det var på denne siden av neset alt gikk så enkelt uten strabaser av noe slag.

Når min venninne kjørte hjem herfra pleide hun å ringe når hun kom fram sånn at vi skulle få vite at alt var ok. Heller ikke døden var et hinder for å si fra at nå var hun kommet seg hjem, det var bare for oss å forstå det telepatiske budskapet hennes.

Drømmen var min venninnes farvel til mamma, med billedspråk sa hun at nå var hun dratt hjem og der var intet strev mer. På hjemstedet til min venninne ble det hvite flagget heist til topps uten problemer av noe slag, reisen hennes gikk bra og hun var kommet seg velberget hjem.

Dyr ser og forstår mer enn man tror

Min venninne var veldig glad i hunden min Kella og omvendt, Kella pleide å hyle av glede når hun kom, bare jeg sa nå kommer tante … så var en spetakkel uten like i gang her. Når vi møttes i byen var det faktisk noen som trodde vi drev med dyremishandling når min venninne kom bort til oss, før de kom bort til bilen kunne de jo ikke vite at dette var gledeshyl.

Dyrene har følelser og de forstår mer enn mange tror, de har tydeligvis sanser og forståelse for liv og død som overgår de fleste mennesker. Det er et faktum at Kella og min venninne har beholdt kontakten de også, samt at Kella forstår at hun ikke kommer til oss som før. Etter at min venninne reiste har ikke Kella løftet på hodet en gang når jeg har sagt at tante … kommer. Denne manglende reaksjon i forhold til tidligere når jeg sa de samme ordene betyr at Kella vet at min venninne har endret form og ikke kommer hit mer som før.

På kvelden etter begravelsen tok jeg Kella med og kjørte bortover til gravstedet. Kella var veldig trist, men etter det som hendte på kirkegården så jeg at hunden fikk en fred over seg. Det som forbauset meg mest da vi kom dit var at Kella gikk rett bort til min venninnes grav, hvordan kunne hun vite, hvem viste henne veien, for på det tidspunktet kunne jeg ikke føle min venninnes nærvær.

Etter ei stund så jeg Kella begynte å følge noen med øynene, i begynnelsen kunne jeg ikke se noe, men jeg følte nå at min venninne var der. Kella, som først satt lenge, la seg etter hvert ned og la den skadde foten sin oppå graven. Hun hadde et dypt sår på ene foten, denne foten strøk min venninne på fra en annen frekvens rett etter at hun døde. Jeg så at Kella lå i senga si og plutselig rykket hun til og så på foten sin, så la hun seg rolig ned igjen. Dette hendte flere ganger, og jeg kunne føle min venninnes nærvær når det skjedde. Og der på kirkegården fikk Kella mer healing, det var så rørende å se hvordan de to ikke lot døden være et hinder for å vise tillit og omsorg som før.

Bilder fra kirkegården

Jeg tok bilder på kirkegården den kvelden og her er noen av dem hvor vi kan se litt bortenfor synsranden.

 

Bilde 1, Kella snudde seg plutselig og da tok jeg dette bildet.

 

Bilde 2, samme som forrige men dette bildet er tilsatt lys og da ser vi noe som ligner en arm.

 

Bilde 3, min venninne viser seg som orbs med et energifelt rundt seg.

 

Bilde 4, samme som forrige men bildet er nå redigert ved å tilsette mer lys.

 

Bilde 5, min venninne som orbs er her i ferd med å bevege seg rundt.

 

Bilde 6, flere orbs dukket opp, denne kom opp fra bakken og beveget seg oppover.

 

Bilde 7, min venninne viser seg igjen som energi og omfavner nå Kella.

Bildene er tatt med et Sony Cyber-shot DSC-W17 digitalkamera. Det var omtrent 5 varmegrader og oppholdsvær denne kvelden.

Vi møtes igjen

Jeg deler denne personlige historien for jeg vet at de aller fleste opplever stor sorg når den de er glad i blir borte og mange lurer på om de skal få møte sine kjære igjen, eller om døden er endelig. Jeg kan forsikre deg om at død som noe endelig eksisterer ikke, som min venn på andre siden sa før min bror reiste fra oss, livet er evig vi bare endrer frekvens.

Broren min døde i 2001 og han har også vært tilbake som en bevissthet, jeg fikk energien hans på et bilde hvor han beveger seg raskt til siden akkurat i det jeg knipser. Jeg finner det egentlig ikke merkelig i det hele tatt at han gjorde det, for mens han var her prøvde han bestandig å stikke av fra å bli fotografert. Personligheten tar man med seg, det er bare kroppen som blir igjen i denne dimensjon.

Se bilde av min bror som orbs her. Klikk på bildet, deretter ‘View Raw Image’ for å se det i full størrelse. Høyreklikker man på bildet og deretter ‘Lagre bilde som…’ lastes det ned på pc’en og kan forstørres derfra.

 

Dette verset ble benyttet i dødsannonsen til broren min.

 

Min søster og venninne er nå sammen med vår bror der bortenfor horisonten, og en dag reiser jeg og Kella dit vi også. Det vil bli en fantastisk dag med gledeshyl og hjertelige gjensyn. Presten leste disse ordene fra sløyfa til bårebuketten, det var min avskjedshilsen til henne og den kom fra det innerste i hjertet mitt.

Vi møtes igjen!

 

Monica Waade

Har siden barndommen hatt evne til å oppfatte mer enn andre rundt seg og har alltid vært søkende. Våknet for andre virkeligheter i 1996 ved å motta og notere budskap om livets skole, at sjelen ikke dør og hendelser som vil komme. Ble underveis minnet om sin essens med egenskaper til å føle energier og overføre helbredende kraft, samt avlese kropp og tanker til mennesker og dyr. Monica ble syk fra kvikksølvforgiftning i 2003 og har siden deltatt i den store amalgamkrigen. Det har vært en beintøff kamp gjennom felles erfaringer i et større pasientnettverk. Hun har også avslørt myndighetenes kyniske agenda og har de siste årene advart dem mot å fortsette sitt hensynsløse maktspill.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

121 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Amanita
Amanita
Abonnent
7 år siden

Fikk grøssninger nå.Pratet om dette for to timer siden med min kjæreste om frekveser og energier før jeg leste artikelen.Fikk følelsen av nærvær av flere energier idag også,neppe tilfeldig da jeg har vært litt “nede” i noen dager men nå er jeg tunet inn riktig etter “besøket”.Ha en fin kveld og takk for fin lesning:)

Uffda
Uffda
Abonnent
11 år siden

Just a reminder…
The greatest question affecting each and every human being is the question of death and dying. Do we simply cease to exist or do we pass quite naturally into the next world? Astounding personal encounters with supposedly dead relatives coupled with new scientific evidence based on quantum physics – the study of the invisible part of the universe – suggests that WE ALL SURVIVE death.
The Science Of Eternity 1 – 3

Uenur
Uenur
Abonnent
12 år siden

Dette er nok kun en lysbrytning,som ofte dukker opp i forbindelsen med små skyer eller trails. Dette finner vi ofte på fotografier tatt på noenlunde solrike dager men med litt skydekke her og der. De øvrige fotoene har jeg derimot ingen forklarieng på gitt! :-)

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Lens flares forekommer i utallige varianter, og formen på dem avgjøres av mange faktorer. Som bl. a. størrelse og krumming på linse, vinkelen lyskilden har inn på linsen osv. Ta med dette bildet til en fotograf, og du vil få det samme svaret. Lens flare. Men hold deg unna fotografen på Voss som ikke kunne si hva “jordenglene” var for noe.

Grunnen til at “orbsene” ser store ut skal du få en gang til, siden det tydeligvis har tungt for å synke inn. Du skal også få et praktisk eksempel du kan gjøre selv med en finger og øyet ditt. Og en knappenål.

Et kamera har begrensede optiske egenskaper. Og et objektiv/kompaktkamera har, i likhet med øyet ditt, en nærgrense. Med mindre man benytter seg av macro-funksjon kan denne nærgrensen være 10 ganger den øyet ditt har, eller mer. Når noe kommer innenfor denne nærgrensen, kommer det ut av fokus. Og det som er med ting som kommer ut av fokus, er at de blir uskarpe og “blurete”. Når det da i tillegg reflekterer blitslys (har fortsatt til gode å se bilder av “orbs” der det ikke er blitt benyttet blits eller bakstilt belysning) vil refleksjonen se ut som et stort, diffust og ofte sirkulært opbjekt. Med nye kameraer der avstanden mellom objektiv og blits er veldig liten, blir “fenomenet” vanligere, fordi lyset reflekteres mer eller mindre direkte tilbake i linsen.

Øvelse: Hold fingeren din opp mot øyet ditt slik at du ser den skarpt. Før den nærmere til den blir uklar. Ser du hva som skjer? Omrisset av den ser ut til å vokse og blir diffust.

Gjør det samme med f. eks. et knappenålshode, helst lyst på farge. Finn en lampe du kan sitte foran slik at knappenålshode blir belyst. Ser du hva som skjer? Knappenålshodet forvandles til en diffus lysende orb!

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  CillaBee
12 år siden

Orbs filmed creating crop circle symbol!!
http://www.youtube.com/watch?v=VbaGJW8m0ko
Videoen som Monica Waade viser til.
Er dette etter din mening en forfalskning, lysfeil eller noe annet?

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Jeg så noe lignende på vei hjemm fra nattskiftet 2330 over Meråker og skremte vannet av sjåføren..Og utbrøt: Oj Ufo” uten hele tatt og summe meg før jeg hadde sagt det..Et intenst lyst ekstremt kjapt forbi synsranden..m en ikke fallende tendens og ikke hale som evt en meteor ville ha hatt..Noe udefinert er det i hværtfall…

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Thor
12 år siden

“sukk” er det en tilfeldighet at akkurat kl:2012 falt strømmen i stua/kjøkkenet ut igjen..Jeg har noen i huset mitt nå..Kjøleskapet og router’n er på samme veggen + et par kontakter og lamper som ikke funker akkurat nå..Må få tak i husrenser’n min igjen..:(

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Det du ser “på himmelen” her er en lens flare. Refleksjon i linsen kameraet. Den er faktisk ikke å diskutere. Her er det solen, som er oppe til høyre i bildet, som gir en refleksjon.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lens_flare

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  CillaBee
12 år siden

Hadde det vært en lensflare som du kaller det hadde du sett en distinkt bøy i det som er fotografert,og det er det ikke…siden linsen er oval og ikke rett..Are you debunked?:)

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Thor
12 år siden

“Distinkt bøy i det som er fotografert”

Hva mener du? Du kan da vitterlig få lens flare uten å bruke vidvinkel, hvis det er det du sikter til. Er selv en ivrig hobbyfotograf og har flere titalls bilder med lens flares, både med vidvinkel, telelinse og standard linse.

Du tar dessverre feil.

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Thor
12 år siden
Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Thor
12 år siden

Lensflare får du ganske enkelt når du fotograferer noe som lyser,som eks:solen,lamper som avgir lys,blits mot blits..osv..ivrig hobbyfotograf sa du?

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Thor
12 år siden

Lyskilden trenger ikke være innenfor bilderammen. Hvis du vet hva dette er, så forklar det. Men det trenger du ikke. Dette er lens flare. Har du i det hele tatt sett på lenkene jeg la ved i forrige innlegg? Ikke det nei? Kanskje du skal gjøre det.

Og kanskje du ikke skal uttale deg så skråsikkert om noe du tydeligvis ikke har det minste snøring på.

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Thor
12 år siden

“Flare is particularly caused by a very bright light sources either in the image – which produces visible artifacts – or shining into the lens but not in the image – which produces a haze.”

http://en.wikipedia.org/wiki/Lens_flare

Noe mer du lurte på i denne sammenhengen?

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Thor
12 år siden

Fra samme wiki-side:

Lens flare is extremely difficult to control when a bright light source like the sun is just outside the frame.

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Thor
12 år siden

Forklarte det faktisk uten å være på den siden du henviste til..Og nei en behøver ikke å være i bilderammen (lyset som kaster gjennskinn)..

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Thor
12 år siden

Så da er vi enige da. Det på bildet Monica la ut er en lens flare. Godt.

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Thor
12 år siden

Jeg er ikke enig, du er:)

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Thor
12 år siden

Da kan du jo forklare hva det er vi ser. Og hvorfor du mener dette ikke er en lens flare.

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Her er det vel mer kameraet som er flyttet og endret vinkel på, mer enn “orben” som har begevet på seg. Hva skjedde med bildet uten orbs?

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Nei jeg har ikke orbs på mange av mine bilder. Derimot har jeg noen bilder der støvkorn som er utenfor fokusområdet reflekterer blitslyset så de blir uskarpe rundinger.

Seitasis
Seitasis
Abonnent
12 år siden

Ok, ta med kamera til kirker, ta bilder i nærheten av taket. Frankrike kan anbefales. På ferie i Jerusalem er gravplassene et fint sted å forske på. Venter spent på resultatet :)) eller kanskje noen har allerede bilder liggende ta en titt da?

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Hei Monica. Har du noen formening om hvorfor disse orbsene, som på bildet med hunden din, bare dukker opp på bilder tatt med blitz?

Har du noe forklaring på hvordan kameraet, som jo har dårligere optikk enn øyet ditt, kan fange opp noe du selv ikke ser?

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  CillaBee
12 år siden

Og CillaBee,kan du forklare meg hvorfor det er absolutt ingen Orbs på de fleste bildene i forhold til de som er med Orbs? Og tatt med Blitz..

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Thor
12 år siden

Nei det er vanskelig for meg å forklare, i og med at jeg ikke har sett dem, ikke vet når/hvor/hvor tett de er tatt, bl. a.

Men jeg mener fortsatt jeg har til gode å få svar på mine to betimelige spørsmål.

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

“Altså barn, hunder og sidesynet til voksne har omtrent samme optikk som kameraet. Hvorfor komplisere det enkle?”

:-)

Glucifer
Glucifer
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Nå er vel disse såkalte orbsene så til de grader debunket ;)
Men hvis du enda ikke har hørt det:
http://www.ssprstn.com/id65.html
Her finner du en ypperlig forklaring på hva som har skjedd :)
Klemz Glucifer

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Lagt inn en masse bilder på http://www.husgjester.com og med et 4pix camera (enkelte bilder) med linsa åpen så du tydlig ser støvkorn linsa,kontra Orbs’ene rundt og utebilder m snøflinger som motsier skeptikerteorien ja..og i røykfylte omgivelser og lett uskarpe bilder..og de som er kan se et ansikte dukke opp i 2 bilder tatt utenfra mot loftsvinduet..hvis du forstørrer bilde..(og det er alltid litt rotete hos meg,før jeg rydder:))

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Hei igjen

Har kikket litt mer på bildet av gravfølget. Du skriver at “Lyset er bak broren som hun var sterkest knyttet til (…)”

Det vises tydelig på bildet at ansiktet på personen lyses opp av dette lyset. Jeg har også tatt bildet inn i photoshop og justert litt skarphet og kanter, og det er helt tydelig at personen med hvit genser/jakke som får ansiktet sitt opplyst, holder lyset i hendene. Hvorvidt det er en gravlykt, lighter eller annen lyskilde er unødvendig å spekulere i.

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Hei

Da vil jeg veldig gjerne ha bildet i full oppløsning; kan sendes til powderpow@hotmail.no

:-)

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Tror vi får være enige om at vi er uenige her. For meg ser det helt tydelig ut som denne personen i lys overdel står med ansiktet mot resten av forsamlingen, med et lys i hendene.

CillaBee
CillaBee
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Den kraftige “auraen” lyset avgir har faktisk ikke noe med at lyset er sterkere enn gatelys å gjøre. Snarere tvert i mot. Et sterkt lys, som gatelyset f. eks. ville lagd et mye tydeligere “avtrykk”. Størrelsen på “auraen” har også noe å gjøre med det som kalles lystemperaturen. Varmt lys gir større aura enn kaldt lys. Og du mener vel ikke at alle lyskilder gir fra seg samme farge og lystemperatur?

Sikker på at alle her er i bevegelse? Isåfall ser det ut til at de er på vei gjennom en rad av biler. Hvis ikke de også tilhører åndeverdenen da.

Mutti
Mutti
Abonnent
12 år siden

Hei!

Jeg er helt ny her inne. Visste ikke om denne nettsiden før i går.
Til nå har jeg lest endel og liker det jeg leser. Det var denne tråden som fikk meg til å registrere meg.
Jeg har ingen spesiell utdanning, så jeg kommer ikke til å kunne dele noe annet enn erfaring og opplevelser og ting jeg kan formidle om hva jeg har kommet over her på nettet.

Først vil jeg si til deg Monica Waade, NYDELIG bildet du har øverst på toppen her!

Disse orbsene dine fikk meg til å mimre litt…Jeg mener og er ganske så sikker på at da jeg var lita så så jeg sånne fly i luften. Jeg trodde det var såpebobler, bare at man kunne ikke ta på de. Jeg hoppet opp og bøyde meg ned for å ta på de, men det gikk ikke. Jeg lekte meg med de.
Kan dette stemme? Eller kan dette være tatt ut i fra en drømm jeg hadde som barn?

Jeg har egentlig aldri vært opphengt og tenkt så mye på energier før, inntil de senere årene. For uansett hvor jeg har bodd (unntatt mitt barndomshjem) så har jeg opplevd uforklarlige ting.
Jeg har stort sett holdt dette for meg selv, da jeg ikke vil bli sett rart på…
Kan nevne noe….
Jeg og en venninne sitter å leser på prøve sammen (vi var vel 17år gamle), det var sjeldent med mobil telefon, mamma og pappa ville ha telefonkontakt med meg når jeg måtte flytte hjemme i fra så de ordnet med hustelefon. Trådløs.
Da vi sitter der å leser, så ser vi og hører at tastene blir trykt ned! Vi hører summetonen, ser at tallene blir trykt ned, den blir skrudd av og så på igjen.
Jeg måtte ta telefonen for å skru den av. Vi fikk begge sjokk, så å følge med hvilke tall som ble trykt var det ingen av oss som tenkte over.
Jeg finner INGEN naturlige forklaringer på dette. Joda elektriske ting kan begynne å “jobbe” alene, men ikke at knappene blir TRYKT ned.
Hvis noen sitter med en naturlig forklaring så kom med den!

Jeg blir også litt sånn….betenkt når folk sier “naturlig forklaring”. Jeg tar meg i det å sier det selv, men mest for å bli forstått. For etter alt jeg har opplevd, så er dette også blitt naturlig for meg. Ergo så er ting for meg naturlige enten om det er ånder/energier/pappa/avdøde eller telefonelektronikken som kan til at dette skjedde.
Jeg er ikke verdens beste til å forklare meg, håper dere forstår! =)

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Mutti
12 år siden

Hei Mutti:) Sjekk Bloggen Min: http://www.husgjester.com

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Det stemmer med tidligere info:) Sist min faste husrydder,(litt over 1mnd siden) fjernet hun fra loftet en mann med hund og det viste seg stemme,som var på besøk her,overnattet også:)Før jeg flyttet inn…

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Thor
12 år siden

Legger inn flere bilder etterhvært:)

bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

Etter livet, kommer livet … det ekte, det virkelige …

Vi lever nå … i tiden i illusjonen i frykten … for døden … livet etter livet …

Takket være kirka, bla – de gamle løgnere – kristendommens maktinstitusjon, lever vi i frykt – for døden … kirkas grep for undertrykkelse og makt over mennesker.

De visste det nok, men fortalte aldri sannheten … De gjemte den, de holdt det skjult. Livet og frelsen kun gjennom guds stedfortredere …

Dem hadde et budskap, et budskap kledd i sort som ibenholt dystert formet og bekreftet med foldede hender.

I frykt skulle folke knele – i frykt for døden, i frykt for kirka, i frykt for Gud … hevneren, dommeren …

Der finnes kraft – en kjærlig kraft – der finnes livet og ingen død,
der finnes alt som tenkes kan – foruten trengsel, foruten frykt, foruten nød.

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

“Jon Schau fikk erfare at døden ikke eksisterer.

– Når man har opplevd at man ikke kan dø, blir det plutselig liv i det gamle uttrykket «vend det andre kinnet til». Jeg opplevde jo ikke dette som død, men som evig liv. Hvis noen tror at de kan drepe meg, så gjør det da.”

http://www.krystallkulen.no/?text=185

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden
maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Because to believe is in general the most powerful medicine. The power of the mind, the spirit, can never be replaced by poisonous or syntetic drugs. On the contrary, such a drug is the minds enemy, and no need to use a placebo drug if your mind is set to believe and heal. Also placebo drugs generates profits for the drug industry so it’s very convenient to promote them, an easy solution with limited possibilities. THE MATRIX, MELANIN, THE BLACK DOT AND MIND CONTROL, DR PHIL VALENTINE http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1628&start=151#M6669 New John Chang video

Welcome to ZhengZongDaDao.com http://www.traditionaltao.com/

About healthy food and natural healing http://naturalnews.com http://mercola.com

Banning of cannabis is one of the biggest treasons against life and environment, supported by mass media, industry conglomerates and many others, ‘where has the hemp gone?’ my mother said in the 60s, and silence from autohorities and mass media, now we know why. Message to the youth and children, the elites in generations before you have betrayed us all big time, and they are still doing it. Cannabis is the most important and resourceful plant on earth,
The Hemp Revolution http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1405&start=1#M3622
.
Terence McKenna: Culture is not your friend http://www.youtube.com/watch?v=iYB0VW5x8fI

«We have the money, the power, the medical understanding, the scientific know-how, the love and the community to produce a kind of human paradise. But we are led by the least among us – the least intelligent, the least noble, the least visionary. We are led by the least among us and we do not fight back against the dehumanizing values that are handed down as control icons.» ~ Terence McKenna http://www.facebook.com/note.php?note_id=172832789408291

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Placebo-effekten er faktisk noe av det beste vitenskapen har klart å vise. At det er mulig å tenke seg selv frisk, sier noe om hvor kraftfull vår tanke er.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Orb orb… Perspektiv:

Noen ser orber der andre ser støvkorn
Noen ser terror-trussel der andre ser svindel
Noen ser bevis for evolusjonslæren der andre ser juks og trangsynthet
Noen ser UFOer der andre ser værballonger og meteorer
Noen ser Holocaust der andre ser en keiser uten klær
Noen ser en tilfeldig finanskrise der andre ser en intensjonell finans-skvise
Noen ser chemtrails der andre ser contrails
Osv – vi ser forskjellige ting.
Viktig å spørre seg: 1. Er dette virkelig min egen mening eller en mening jeg har adoptert fra andre? 2. Er jeg sikker på at jeg har rett? 3. Er jeg villig til å gi avkall på dette synet om det skulle vise seg at dette synet er et urealistisk/feil syn? Meninger om alle mulige diverse saker er som sokker: man kan skifte dem ganske lett. Det er kun det man virkelig vet som man sitter igjen med. Prøv å se det store bildet. Prøv å se mønstre. Prøv å se hvordan hver lille ting passer inn i helheten. Og så er relativitet essensielt.

Dagbladet i dag viser oss hvilken relativitet redaksjonen der har: Pass deg for de livsfarlige kosttilskuddene! Igjen. Lignende beskjeder kommer omtrent daglig mens langt viktigere saker ikke omtales. Dette er et problem jeg mener er viktig. Men skeptikerne vil heller krangle om orber og UFO-fenomener. Hvilken relativitet har de? Hvordan ser deres store bilde ut? Hvorfor er de så uvillige til å være åpne for fenomener de ikke kan forklare? Bare noen tanker jeg hadde.

Futulama
Futulama
Abonnent
12 år siden

Du burde vaske kameralinsen din.

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Det øverste bildet i artikkelen, det fra gravfølget, ser veldig ut som om det er en person som tenner seg en røyk. Ikke ser det veldig hjerteformet ut heller. Men det er bare min mening. De andre bildene kan jeg ikke uttale meg om siden jeg ikke har peiling på fotografering, kamerautstyr og sånne ting.

Offtopic: Fin hund Monica :)

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  Cavalli
12 år siden

Godt poeng Monica :)

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Futulama
12 år siden

Futulama: Kan gi deg 3 alternativer,komme med Digitalkameraet ditt hjem til meg mens Huset er nyvasket meget grundig…eller ikke vasket på en par dager:) eller jeg kan slenge opp finstøv…murstøv etter borring, og ta foto av stua..og jeg kan love deg den mest innfantile skeptiker blir overbevist over hva som er støv eller orbs..På flere bilder fra stua er det over 100 orbs i forskjellige størrelser og farger..sekunder etter et nytt bilde kan det være 20 stykker..til ingen orbs i hele tatt..med og uten et støvete hjem..og et minste støvkorn på en linse blir BLURRIG når det fremkalles..Kanskje du bør skaffe deg Briller..

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Ikke som sirkler som bildene nei,når det er mange av dem opp til 50-100 i stua kan jeg se at stua blir mer diffus der de sammler seg mest i stua i forhold til når det er få av de (nesten som røyk fra vedovn når det trekker inn) selve lufta blir tettere,det ser jeg fysisk..I følge hun som renser huset mitt har jeg en portal så å si midt i stua som er nærmest umulig å lukke helt..blir usedvanlig tung i hodet og trøtt og sliten av de når det er mange av de..Kan sende deg en del bilder som vedlegg på eposten din der jeg har tatt bilder rett etter hværandre og man ser forskjellen i anntall på bildene..Tar bilder av stua så og si hvær dag for og se at de er der..

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Kirkegården er rett over veien,knappe 50 meter unna,og min “faste husrenser” sier at mange av orbsene er ikke fra kirka,portalen hjemme hos meg vender mot nord fra Kirka,mellom meg og kirka har det kommet opp støyskjerm,så den skjermer litt,fra vi begynte med husrenskning,fra slutten av 2007 til nå har hun fått over 50 sjeler,ånder over på andre siden,også dyr,2 hunder og 1 katt..Det mest spesielle var når jeg ble forsøkt tatt over eller bli besatt av en person sent i 70 årene,på vei mot pc med en kaffekopp i handa og opplever med ett å bli kraftløs og stående i sekunder uten å røre meg mens kaffekoppen raser ned mot gulvet,selv om jeg holdt den fysisk hardt med neven..skjedde 2 ganger den dagen..ellers så har over 7 kaffetraktere gått heden på den perioden..på en del av de kunne jeg si: slutt å tull med kaffetraktern” og da startet den igjen..våkner opp til kokkaffe en del ganger,så det er tydlig at den som var i huset ikke likte kaffetraktere..Som for eks da kjøleskapet sluttet å funke,så å si helt nytt som gikk i samme krets som tvstua og pc der,halve kjøkkenet og tv stua,men pc’en og lyset virket,men ikke i kjøkkenet der kjøleskapet stod,en elektriker ble kalt inn,og skjønte ingen ting,det var strøm på hele kretsen,men fremdeles funket ikke kjøleskapet,samtidig begynnte kjøkkendøren og skli bortover skinna(skyvedør)fysisk kraft må brukes for å få igjen den,da ble vår elektriker en smule svett..(rett etter startet kjøleskapet igjen) bilder har blitt tatt ned og lagt med bildesiden ned,opppå hværandre..og faktisk startet en kappsag maskin på jobben,der vi er 3 stykker på ettermiddagskift og bare oss som skulle ta første matpause så startet saga og slo seg av igjen.. og det er en gigantisk sag fra 70-80 tallet…og fremdeles finner jeg kronestykker sirlig plassert der bare jeg finner dem på jobben også hjemme..men jeg legger merke til skygger som drar forbi synet eller sidesynet,sjekker noenganger om jeg har sett feil,noe er det..Har også et avslappet forhold til de og er ganske åpen av meg,helt til onde energier begynner å ta for seg,som for eks: da hundene mine knurret intenst og jeg kikket meg rundt der de så, i soverummet da noe klamt krafset meg nedover i nakken…

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Hei Monica:) Takk for et klart svar,overraskende at det kan dreie seg om ett eller par stykker som klarer å “dele” ut flere Orbs energier,kan det være forbundet med kroppens chakra tro,kroppen har jo syv punkter?..Og i en Uke nå så har strømmen vært avslått på veggen mot kirka,kun den kretsen,alt annet i huset er det strøm på..Bare ikke den stue og kjøkkendelen mot kirka..heller ingen feil m strømnettet,elektriker har sjekket tidligere:) Gleder meg å lese den artikklen!!

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
12 år siden

Jeg har ikke vært her på en stund Monica men ble veldig nysgjerrig på denne artikkelen din som du fortjener all ros for. Veldig interessant det du bringer ut om dine erfaringer og sterke sjelsevner.

MVH

Lise Tollefsen Slembe

2Q11
2Q11
Abonnent
12 år siden

Kjære Monica, det som kommer fra deg tror jeg personlig er hentet fra ur-lærdommen. Den tror jeg på. Det som kommer fra bok-lærdommen er jeg mer skeptisk til. Jeg blir for å si det rett ut kvalm av ting som måtte stå i en eller annen skrift, som blir brukt til å slå i hjel andre utsagn. Du skal ikke slå i hjel! Skriften er ikke en gang et pust i sivet. Det er mer flyktig enn som så. Ur-lærdommen er fritatt fra uret…

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
12 år siden

Anbefaler å høre radioinnslag som forteller om åndelig / åndenes nærvær langt fra sivilisasjonen. Og fraværet midt i sivilisasjonens støy….
“05.10.2011: Dansken som skal styre vikingeskipene. Han er medlem av Eventyrernes klubb i København. Han er pelsjeger, han har en imponerende CV som forsker og er professor i antropologi, med åndetro hos sibirske urfolk som spesialfelt. Møt Rane Willerslev, ny direktør for Kulturhistorisk Museum i Oslo.
Reporter: Halfdan Bleken.”
http://podkast.nrk.no/program/ekko_-_et_aktuelt_samfunnsprogram.rss

[audio src="http://nl.nrk.no/podkast/aps/20062/nrk_ekko_-_et_aktuelt_samfunnsprogram_2011-1005-1239_6345341547.mp3" /]

NRK er som menneskene og deres politikere(eller er eierforholdet omvendt?): Noe vakkert og bra, noe stikk motsatt.

maranata
maranata
Abonnent
12 år siden

Monica – jeg betviler ikke dine gode hensikter, og jeg finner ingenting ondt i det du skriver. Men – Våre avdøde venner, kjente og familie er avskåret fra kontakt med vår fysiske verden. De befinner seg i en ubevisst tilstand – en søvn. De som utgir seg for å være disse er åndsvesen som ikke er i Guds tjeneste.

De levende vet at de skal dø, men de døde vet ingen ting.

Autopilot
Autopilot
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Ja, hva er begrunnelsen? Spent på å høre??!

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Monica:
Jeg ser du takker Gud, og regner da med at den Gud du takker er Bibelens Gud , men jeg kan selvfølgelig ta feil der. Min begrunnelse er Guds advarsler mot åndemanere og lignende:

Manasse lot sin sønn gå gjennom ilden. Han drev med tegntyding og spådomskunster og rådførte seg med åndemanere og spåmenn. Han gjorde mye som var ondt i Herrens øyne, og gjorde ham rasende.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

For det første står det at Gud skapte oss i sitt bilde. Jeg tror kanskje både Gud og skaperverket kan oppleve glede, sinne og tristhet. For lenge siden var Satan en lysets engel, en overengel med stort ansvar – ja hans navn var Lucifer og han ville bli Gud lik, siden han ikke var fornøyd med å være underlagt Gud. Man misforstår Guds kjærlighet hvis man med den mener at Gud alltid reagerer med kjærlighet uansett. Som kjent ble Satan/Lucifer kastet ut av himmelen og en tredjedel av englene med ham. Kan du forestille deg at Gud ble rasende over Satans svik, så hvorfor skulle han ikke bli rasende overfor andres svik?
De menneskene som var sendebud fra Gud og kom med hans budskap hadde ikke noe fra gode ånder og noe fra onde ånder. I Guds nærvær var det ikke plass til onde ånder, for disse går rett og slett ikke sammen. Sundt bondevætt er ikke alene nok til å skille ondt fra godt om du forstår, så her nytter det ikke med greip. Selv Satan kan jo skape seg om til en lysets engel, slik det står skrevet, og da er ikke så greit å skille det onde fra det gode. Satans hensikt er kun å skille oss fra Gud, og til dette bruker han det som er nødvendig til enhver tid. Da Satan skulle friste Jesus tilbød han mennesket Jesus materielle verdier og makt, men Jesus avvæpnet ham ved enkle bibelord. Jesus var/er jo både sant menneske og sann Gud.

Gud hadde lovet menneskene at hvis de var ulydige mot ham skulle de dø – en død som betød adskillelse – adskillelse fra Gud. I dag bruker vi død stort sett om slutten på dette jordiske livet, men dette var ikke slik fra begynnelsen. Bibelen snakker derfor også om den annen død, som er den endelige adskillelse fra Gud ved menneskehetens slutt. Bibelen forteller at alt her på jorden har en ende, der de siste akter er grundig beskrevet.

Etter at Satan hadde forført menneskene overtok han faktisk nøklene til dødsriket – hades. Dette var jo en såkalt pyrros-seier, for Gud hadde andre tanker om hvordan menneskene skulle bli frelst fra Satans klør. Han sendte sin sønn, Jesus Kristus, for å dø en stedfortredende død i vårt sted for at vi skulle finne nåde hos Gud. Alle mennesker kan nå bli frelst av nåde alene, og ikke av egne gjerninger. Alt som nå skal til er tro og bekjennelse av at Jesus er Herren og at vi er frelst gjennom Jesus stedfortredende død. Alt dette vet jo Satan inderlig godt, og så lenge vi er utenfor samfunnet med Jesus Kristus vil vi ikke finne nåde hos Gud. Onde ånder finnes overalt, og er ikke alltid like lett å skjelne, men det som kjennetegner dem alle er frykten for Jesus Kristus. Se eksempelvis hvordan Jesus opptrådte i onde ånders nervær. Derfor kan jeg fortelle deg Monica at dine åndelige hjelpere ikke vil trives særlig godt i ditt selskap om de må dele plassen med Jesus Kristus. Min påstand blir derfor: Du vil ikke oppnå noen som helst kontakt med disse åndene hvis ditt fokus er på Jesus Kristus.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Monica:
Først – Jeg hverken vil eller kan dømme deg for hvem du er eller hva du gjør. Det eneste poenget i mitt innlegg er at vil ikke har mulighet til kontakt med våre avdøde venner/familie/etc, og dette begrunner jeg ut fra Bibelens klare ord om dette.

Dernest til dine spørsmål.
Åndenes agenda blir ikke avslørt ved første kontakt. Forførelsens ånd ønsker først og fremst å fange din interesse og bygge tillit. Hvordan tilliten blir etablert er selvfølgelig individuell og varierer fra menneske til menneske. Men det sentrale i budskap fra Gud er naturligvis sentrert om veien til frelse, og der kommer man ikke utenom Jesus Kristus. Hvis dine åndelige kontakter forherliger Jesus Kristus bøyer jeg meg i støvet og aksepterer at de er fra Gud. I motsatt fall vil de kunne akseptere Jesus som er godt menneske og til og med som profet slik Muhammed gjorde, men det er likevel et godt stykke derfra til å anerkjenne Jesus som selve frelseren.

Jesus kvistet veien for oss slik du utmerket skriver, men jeg vet allikevel ikke hva du egentlig legger i dette. Om dette er det samme som at Jesus er veien, sannheten og ikke minst LIVET, slik han selv uttalte.

I begynnelsen var Ordet (Jesus) – Ordet var hos Gud og Ordet var Gud. Dette sier i grunnen alt som trengs å sies i denne sammenheng. Det å gjøre Jesus til noe annet enn han virkelig er blir for meg feil. I Bibelen advares det kraftig mot budskap – om så fra en engel fra himmelen – som kommer med et annet evangelium enn det som er sentrert om Jesus Kristus. Var det ikke akkuratt dette som skjedde da Muhammed ca 600 år etter Jesus soningsdød fikk et annet evangelium fra en engel fra himmelen som kalte seg Gabriel, der Jesus ble umyndiggjort og kun fikk anerkjennelse som profet?

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

En ting til – siden jeg var inne på islam. Islam er den mest antikristelige av samtlige verdensreligioner. Ingen annen religion angriper så intenst og eksplisitt læren om at Jesus er Guds sønn. I Koranen forbannes uttrykkelig enhver som tror at Gud har en sønn. Denne forbannelsen gjentas i ulike former gjennom store deler av muslimenes hellige bok.
Det holder altså ikke å tro på Jesus på den måten muslimene gjør. Jesus er ikke bare en profet. Han er Guds enbårne sønn som døde og stod opp igjen til soning for våre synder. Bare den troen frelser.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

:-)
Min broder Useless ble utestengt fra NyS fordi han avslørte identiteten til Sigr Huginson. Useless ble stemplet og deretter trakkasert på det groveste og svarte med å avsløre en del av denne norrønes tidligere bravader.

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  maranata
12 år siden

Synes å huske at Useless antydet at Sigr hadde noen form for nazi-tilknytning.
Vil ikke påstå at jeg sitter igjen med det intrykket av Sigr selv. Husker faktisk denne diskusjonen mellom Sigr og Useless. Grove indirekte påstander synes jeg. Ville bare nevne det, i og med at dette kom på banen igjen.
Kjiipt om begge brødrene (Useless – Maranata) skulle bli utestengt av samme grunn. Tvillingskjebner

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  maranata
12 år siden

Ja. Når skeptikerene herjet som værst tidligere her på speilet, synes jeg det var tydelig at flere utestengte kom inn igjen med nye nick. Synes at skeptikerene har sin plass her, men at det desverre er få som hever nivået.
Har sans for Vandalf, da han begynte som frekk villkatt og utviklet seg til en en mer åpen svart huskatt. Så det viser at alle kan forandre seg :)

Men tilbake til artikkelens tema. Spennende tema dette med døden. Har i mange år trodd at døden kun er et bevissthetsskifte eller frekvensendring om du vil. Jeg tror jeg erfarer et menneskeliv her på jorden. Det kan være vanskelig å forstå livets vanskelige sider, men jeg er her for å erfare, så da er jeg akuratt der jeg skal være til enhver tid. “There is a god in us all, but he is hidden in our deepest fear”

Autopilot
Autopilot
Abonnent
12 år siden

Hei Monica! Artikkelen du skrev har gitt meg større håp – andre artikler dere her inne på Nyhetsspeilet har skrevet om tema døden har også hjulpet meg veldig. Jeg tenker på farmor hver dag, og gråter – men det er da jeg føler henne som nærmest. Hun var nemlig et meget bløthjertet menneske med kjærlighet til alle.
Interessant det du sier om at hun skal være hjelper til et nytt lite familiemdlem; jeg har også hatt en sterk følelse på at farmor er engelen til min lille fetter som ble født bare ni dager før hun gikk bort og som hun aldri rakk å møte(Det er nesten så jeg kunne ønske at hun var engelen min også). Og dette har du nå bekreftet for meg, takk!!
Klem

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Dokumentaren Afterlife anbefales varmt. Clint Eastwood’s Hereafter er også fin.

Les gjerne også Saved by the Light av Dannion Brinkley.

Michelle
Skribent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Snille kloke Søster, Nydelig artikkel her ja ♡

Ut av kroppen, jeg gjorde det også for noen år siden, fantastisk opplevelse, men varte bare noen sekunder helt ordentlig, men klarte det nesten på første forsøk ved å lese denne boken, starter i midten:
http://amazon.com/Projection-Astral-Sylvan-Joseph-Muldoon/dp/087728069X
Jeg fikk anbafalt den for mange år siden av en utrolig kjærlighetsfull dame, som var personlig nær venn av UFO-Kontaktpersonen Elizabeth Klarer, og ble kalt hennes datter, for mange år tilbake.
Ja man kan reise langt og gjøre utrolig mange spennende ting ;)
Kort fortalt så går metoden ut på å tenke at du reiser ut av kroppen, mens man slapper mer og mer av, prøver man å reise ut bevisst fysisk, men så skal man holde seg mer og mer våken og bevisst fysisk se at man er ute av kroppen, nesten som å våkne fra en drøm, bare at du er utenfor kroppen din.
Metoden i boken som jeg brukte, er at du trener på at du tenker deg at du ligger i en heis og tenker at den kjører ned og opp og tenker at du reiser deg når den har kjørt helt opp, går ut og ser deg rundt og så skal du til slutt åpne øynene og se at du svever, om du ikke klarer det går du tilbake og tenker at du reiser ned igjen etc og prøver på nytt. Mye handler om at du må tro det virkelig er mulig og ha lyst. Jeg fikk det beviset jeg selv trengte iallefall, tror man må prøve det selv for å vite ;) Jeg svevde utenfor soverommet, husker at solen så annerledes ut, så lurer på om det var et astralt plan av Den Nye Jorden, men vet ikke det sikkert. Man kan flyge rundt og se ting andre steder i denne fysiske verdenen også ja..

Det er så utrolig mange positive spennende ting folk aldri tar seg tid til å teste ut selv i livet sitt dessverre.

“The most beautiful experience we can have is the mysterious. It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science. Whoever does not know it and can no longer wonder, no longer marvel, is as good as dead, and his eyes are dimmed.”
– Albert Einstein
(også sitert i UFO-boken Beyond the Lightbarrier, av Elizabeth Klarer)

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Det hele starter når man slapper av eller at man kan ha tusen ting å tenke på,så kroppen ikke får ro,og man kan kontrollere det,med viljen,ved å tømme alle tankene,faktisk vanskelig,men du oppnår dyp søvn,uten å sove så og si..bedre kan jeg ikke forklare det..Det starter i pannebrasken (pineal gland) som vibrerer,det blir varmere,du kan faktisk kjenne brentlukt,og kroppen får en vibrerende følelse til det slipper,og du undrer deg om dynene,klærne etc blir løftet av,først starter det med bena,og så resten av overkroppen,og du svever over deg selv og ser deg selv i kjøtt og blod..eiendommelig..og om du tenker at du skulle ha vært en plass akkurat da så kommer du dit på et øyeblikk..en ekstremt kjapp fortfilm..2 av de mest eiendommelige følelsene var å fase seg igjenom vindu/vegger,som om du stikker fingern gjennom vann,kunne til og med si fargen på veggen da den ble malt før jeg ble født på hjemmplassen min..og det stemte!! Og bare det å sveve ut over hjemplassen og lengre bort og du opplever alt i rundt deg som om man hadde øynene i nakken og se like så klart som dagen,bare klarere..og du treffer andre ute også i forskjellige former..og det vakreste jeg opplevde var å se hele jordkloden ovenfra en liten stund før du må trekke deg tilbake inn i kroppen igjen..da har din ubeviste kropp sovnet,jo mere du var ute,jo mere sovner den..(akkurat som om du sovner på arma di med hodet) og må riste den i gang for å få igjen blodomløpet..det er følelsen som kommer når trer inn i kroppen igjen..og det med Pineal gland kan man også “se” tidligere liv,fortid og fremtid også..som om du slår på en tv,en rund sirkel som åpner seg større og større,og du er der..Litt av hva jeg har opplevd av ut av kroppen opplevelser..

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Denne mailen dumpet ned i min innboks i dag, den er vel like mye til deg Monica m.f.

What if you could escape the confines of your body…

And experience reality beyond the physical?

That’s what happens when you astral project.

And those who do it describe it as the key to transcendence, limitless
intuition and knowledge, and even liberation from the fear of death.

In fact some even call it the ultimate spiritual experience.

Want to feel it for yourself?

My friend Steve G. Jones is hosting an online event where he’ll show
you how to astral project in 7 easy steps.

I told him Quantum Jumpers would love this – so he’s giving us free
access.

The event is called Consciousness Evolution 101, and it happens on
Thursday December 8th, 6pm PST.

>>> Just go here http://www.theartofastralprojection.com/online-presentation/invite

See You In Another Universe,

Burt

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Uffda
12 år siden

Har ikke sjekket den astral siden du refererer til før, men har brukt en del til på studere astral-reiser og lucid dreaming.

Vil på sterkeste anbefale bøkene Astral Dynamics

og
Mastering Astral Projection http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss/175-5680609-6624843?url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=mastering+astral+projection&x=0&y=0
Dette er svært gode bøker både for nybegynnere og viderekommende.

En trenger ikke dø for å komme helt ut :)

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Uffda
12 år siden

Jeg har litt erfaring med astral-reiser og lucid dreaming. Det krever en del øvelse og disiplin, men er absolutt verd det.
Nå skal det sies at lucid dreaming (bevisste drømmer) er klart enklest å få til. Men disse to fenomenene er nært beslektet.

Det blir svært mye å skrive hvis jeg skal ta for meg hele prosessen, men kan ta for meg noen av elementene.

Drar en på en astral-reise reiser en på en måte i våken tilstand. En “lurer” hjernen til å tro at en en sover ved å få kroppen til å sovne mens en er bevisst. Dette gjøres ved å bruke diverse teknikker. Når kroppen sover bruker en nye tekninkker for å komme dypest mulig. Da går en gjennom flere faser. Alt fra fysisk velbehag/ubehag, til stemmer , musikk, metalllyder og diverse. Men det gjelder å ligge helt stille, og ikke la seg påvirke av “støyen”
Er en heldig da så “forlater” en kroppen. Det skal sies at en egentlig aldri forlater kroppen. Det som skjer er at en er bevisst flere steder.

Når det gjelder lucid dreaming så blir man bevisst i drømmen. Man kan plutselig gjøre hva man vil i drømmen. Dette er en fantastisk opplevelse.
Dette kan også trenes opp ved hjelp av tekninkker.
En teknikk jeg brukte var å studere hendene mine i ca 10 min hver kveld før jeg sovnet. Var nøye på å få med meg alle detaljer på hendene mine. Når jeg da kikket på hendene mine i drømmen virket dette som en “trigger”, og jeg ble bevisst i drømmen. Å skrive ned drømmene sine hver morgen hjelper også mye for å “trigge” bevisste dtrømmer.

Jeg synes astral-reiser er en mye mer skremmende opplevelse. Dødsangsten kan komme så en må være sterk i troa. Jeg har kun reist ut av kroppen noen få ganger. Beskrivelsen til Thor i kommentaren ovenfor kjenner jeg meg igjen i. Spesielt dette med 360 grader syn.

Jeg har bl.a. brukt bøkene Astral Dynamics og Mastering Astral Projection, som jeg linket til i kommentaren over. Her er det mye bra lesestoff og gode teknikker som fungerer. Så bøkene vil jeg anbefale på det sterkeste.

I vår verden er drømmer nesten tabu. Men om en vil kan det være en del av hverdagen

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Uffda
12 år siden

Oxford
Vi knytter vår id sterkt til ego, når det tilsynelatende løses opp i en ut av kroppen el ascencion spiral opplevelse slår gjerne frykten inn og man faller tilbake til kroppen. Det kan oppstå intens ringing som om det skulle være tlf el klokker som ringer. Frykt/dødsangst stopper da kanskje en overgang til å erfare litt av soul id.

De bøkene du referer til ser ut til å behandle tema veldig seriøst.
Kanskje du finner noe nyttig info på veien her også.
Dr Hew Len 1 of 9, ho’oponopono

Oxford
Oxford
Anonym
Svar til  Uffda
12 år siden

Takk for link Uffda.
Har nå sett del 1. Det var interessant. Så de neste delene står for tur :)

Autopilot
Autopilot
Abonnent
12 år siden

TAKK Monica!
5. desember er det 1 år siden min kjære farmor brått forlot oss, sorgen er ikke krympet – men håpet er forstørret!

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Hei Dere. Kan anbefale ukentlig afterlife report. Det er bare å abonnere på newsletter.(Receive Friday Afterlife Report). De har holdt på i 11 år.
http://www.victorzammit.com/

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Uffda
12 år siden

What You Must Know BEFORE you die

Autopilot
Autopilot
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Hei Monica! Artikkelen du skrev har gitt meg større håp – andre artikler dere her inne på Nyhetsspeilet har skrevet om tema døden har også hjulpet meg veldig. Håpet om at døden ikke er forgjeves.. og at det finnes noe etterpå <3
Jeg tenker på farmor hver dag, og gråter – men det er da jeg føler henne som nærmest. Hun var nemlig et meget bløthjertet menneske med kjærlighet til alle.
Interessant det du sier om at hun skal være hjelper til et nytt lite familiemdlem; jeg har også hatt en sterk følelse på at farmor er engelen til min lille fetter som ble født bare ni dager før hun gikk bort og som hun aldri rakk å møte(Det er nesten så jeg kunne ønske at hun var engelen min også). Og dette har du nå bekreftet for meg, takk!!
Klem

Autopilot
Autopilot
Abonnent
Svar til  Autopilot
12 år siden

Ikke meningen å spamme – men er veldig ivrig på at du leser svaret mitt Monica!

Autopilot
Autopilot
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Monica!
Tusen takk for svar, gråt av glede da jeg leste at oldemor er min hjelper – en kvinne jeg respekterte og verdsatte høyt mens hun var her. Erindrer ikke drømmen, men nå er det ikke alle drømmene jeg klarer å huske for tiden…
Skal spørre min far og min tante om de ser noen likhetstrekk ved meg og “mormor” som de kalte henne.
Monica, jeg er deg evig takknemlig- du har bekreftet det jeg har følt ang. min farmor og min lille fetter, og nå har du gledet meg med budskap om at min kjære oldemor er min engel.:-)
Fortell dem at jeg aldri vil glemme dem og den tiden vi fikk om du skulle “skompe” borti dem igjen ;-)

« Forrige artikkel

Meningen med livet!

Neste artikkel »

Ta tilbake ditt liv!

121
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x