/

Planetarisk meditasjon for menneskeheten

1.8K visninger
3 minutter lesetid
14

Er du lei av å vente på bedre tider for menneskeheten? Nå kan du gjøre ditt! Sett av 20 minutter og delta den 21. desember 2021. Da er det grupper verden over som samles for å utnytter de kraftfulle energiene som er tilstede på vintersolverv.

Den globale mafiaen kjører alltid okkulte ritualer før en større hendelse da de forstår hvor kraftfullt dette virker inn på fysiske hendelser. Nå kan du være motstykket som utligner disse for akselerert planetarisk oppvåkning sammen med hundretusener av mennesker verden over.

NB! Lineær tid eksisterer ikke innenfor kraften i meditasjon. Gikk du glipp av tidspunktet ovenfor så kan du fremdeles meditere og bidra med din kraft i fellesmeditasjonen.

Eksponensiell kraft

For å få slutt på den store verdensomspennende fryktkampanjen og all global ondskap maskert i fåreklær, er det viktig å sende et kraftfullt signal ut i galaksen, for å tydeliggjøre med en stor felles innsats verden over at vår beslutning om å føre jorden inn i en ny tidsalder i et galaktisk samfunn.

Vi er allerede kommet godt på vei i retning av at lyset bryter gjennom mørket. Vi ser tegnene på mange plan og mange steder verden over. Sammen er vi eksponensielt kraftfulle og dermed kan vi akselerere denne prosessen betydelig for hele menneskeheten og omsider sette en stopper for manipulasjonen av menneskeheten fra de mørke kreftene.

For å oppnå dette trenger vi så mange som mulig til å delta i en verdensomspennende meditasjon på vintersolverv den 21. desember 2021. Dette vil skape en massiv helbredende kjedereaksjon i energifeltet for hele planeten.

20 minutters meditasjon

Meditasjonen starter tirsdag 21. desember 2021 kl 17:00 og er synkronisert med lokasjoner over hele verden på dette bestemte tidspunktet. Det eneste du trenger å gjøre er å sette deg ned og meditere i 20 minutter fra det tidspunktet med den guidede meditasjonen som følger her, som er fra 144K Meditation Group.

Du kan også delta i andre grupper som er i tråd med hva som føles riktig for deg. Eventuelt hold din egen meditasjon hvor du ser rent lys, frihet og glede for alle verden over.

Meditasjonen:

Bruk din egen teknikk for å bringe deg selv til en avslappet tilstand av bevissthet. Det enkleste du kan gjøre er:

Pust dypt inn gjennom nesen og ned i magen og brystkassen, pust rolig ut gjennom nesen, gjenta 8 – 12 ganger.

Følg denne videoen på engelsk eller teksten nedendfor.

Si din intensjon (enten høyt eller inni deg) om at denne meditasjonen er et verktøy for å forsterke prosessen sammen med alle andre som mediterer verden over:

… for å starte prosessen for nærkontakt med vår galaktiske familie

… og guddommelig intervensjon.

Påkall den fiolette flammen fra dens kilde for å skape en beskyttende sirkel rundt deg selv under og etter meditasjonen.

Be den om å forvandle alt som ikke tjener Lyset.

Visualiser en søyle av strålende hvitt lys som kommer fra den kosmiske sentrale solen,

… som stråles videre til sentrale soler i alle galakser i dette universet.

Visualiser så at dette lyset deretter går gjennom vår galakse, så inn i vårt solsystem og gjennom alle lysvesener i vårt solsystem,

… og så gjennom alle vesener på overflaten av planeten og alle vesener under jorden,

… og også gjennom kroppen din til jordens sentrum.

Oppgi ditt ønske og beslutning om nærkontakt og guddommelig intervensjon ved å befale høyt:

Jeg befaler fysisk kontakt med galaktiske vesener nå! Jeg befaler guddommelig inngripelse nå!

Jeg befaler fysisk kontakt med galaktiske vesener nå! Jeg befaler guddommelig inngripelse nå!

Jeg befaler fysisk kontakt med galaktiske vesener nå! Jeg befaler guddommelig inngripelse nå!

Visualiser vennligsinnede galaktiske vesener som reagerer på disse ordene og tar fysisk kontakt med deg og alle andre som har sendt ut de samme ordene.

Visualiser at Kilden griper direkte inn i situasjonen på jorden, og utløser en intens helbredende transformasjon av menneskeheten.

Visualiser lys som forvandler alt gjenværende mørke på jorden
… helbreder alle ulikheter
… sletter all fattigdom
… bringer overflod til hele menneskeheten.

Visualiser en ny storslått kosmisk syklus begynner

…som bringer rent lys, kjærlighet og glede til alle vesener på jorden.

Det store ukjente

Alle disse spesielle hendelsene fører oss inn i en ny kosmisk dag med ankomsten av nye, høyere frekvenser vi aldri har opplevd i vår livstid. Alt vil være nytt for oss. Dette gjør at det er spesielt viktig å være rolig og stole på hva hjertet ditt sier. Vi vet ikke hvordan dette vil utspille seg. Vi vet heller ikke hvordan fremtiden ser ut. Men Star Elders sier at det vil være «en overraskelse».

Vi lever i det store ukjente. Frykt og alt som det innebærer, som ikke er kjærlighet, får vi legge bak oss. Vi kan nå være sentrert og holde hjertene våre åpne, mens alt annet rundt oss av gamle energier smuldrer opp.

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

14 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Roger Kjøde
Roger Kjøde
Anonym
2 år siden

Å bli opplyst er bullshit,.. Alle er vakne,… Budda og dei tollingane tok feil,… Eg er ei fersk sjel,.. aldri reinkarnert,…

Roger Kjøde
Roger Kjøde
Anonym
2 år siden

Det tok litt meir enn 20 minutt,.. så var det slutt,…
Du blei ikkje opplyst,.. men kanskje baklyst.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
2 år siden

Neimen, skal vi eksponere NS som frimurerjihadist-medie…

Opening the Soul 666 – SATAN IS GOD

These meditations, like Satanism are the real thing. Void meditation is highly recommended in order to control the thoughts and mind that will be stimulated by the opening of the chakras.

https://www.satanisgod.org/www.angelfire.com/empire/serpentis666/OpeningChakras.html

Ettersom jeg slapp katta ute av sekken for noen dager siden kan vi spre det glade budskap her inne hos forrærderne i frimurermafiaen: mottrekkene ovenfor planene til tispene i frimureriet ble lagt FØR de la sine

Nå skal frimurermafiaen knuses og frimurerjihadistene elimineres. Jakten er allerede begynt. En etter en blir de eliminert. Kan ikke frimurerjihadister sove trygt om natten lenger, ei heller bevege seg utendørs i den tro de er trygge:-)

Listen over hierarkiet er ute, samt den komplette medlemslisten

Tikk-takk-tikk-takk

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

999 LORD IS GOOD :)

Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Ikke, så sikker på at denne personen er enig :
https://brandnewtube.com/v/vwUHce

e
e
Anonym
Svar til  Master Aradorn
2 år siden

And so does Borellia…

Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Volds praten din lillegutt, løser nada, zipp, zero ting i verden.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Master Aradorn
2 år siden

Når den eneste pesten som eksisterer her i verden elimineres, løses jo samtlige problemer automatisk. Dette er jo en naturlig prosess og bevitner kun hvor elegant den Allmektige Skaperen gjennomfører sin eugenics, slik at vi blir kvitt samfunnets byrde: frimurerlosjen

Disse evneveike klossmajorene er ikke verdige tilbringe evigheten her på jorden sammen med resten av oss. De mangler klasse, kunnskap og standard

Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Da får du sette deg ned på ett kne, og be for Deres sjel.
De trenger det mest av alle.

VIKTIG INFORMASJON :
https://brandnewtube.com/v/RQX82P

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Master Aradorn
2 år siden

Hvorfor? Jeg har evig liv her på jorden etter at Den Allmektige Skaperen har fjernet samfunnets byrde: disse ubrukelige frimurerjihadistene

Den Allmektige Skaperen krever ingen tilbedelse. Dette vet du sikkert, eller har tispene i frimurermafiaen lurt deg trill rundt med Mikke Mus “kunnskap”…? Mulig du er blitt indoktrinert til tro det er en kvinne som er den Allmektige Skaperen… Hva var det? Hørte du? Hör ni gökorna….:-)

Hör ni gökorna????

e
e
Anonym
Svar til  Frank
2 år siden

Pokker, merket ikke denne før nå, fire timer for sent :(

Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
Svar til  Frank
2 år siden

Doctor whistleblower :
https://brandnewtube.com/v/SXk1Rh

Roger Messias Kjøde
Roger Messias Kjøde
Anonym
2 år siden

Hva er nå egentlig nanitter, er det på dem vi titter, eller er det midikloriner kanskje appelsiner, eller kan det vere bakterofager?

« Forrige artikkel

Gjennomgår verden nå en transformasjon?

Neste artikkel »

Ascension: Oppstigning til en høyere bevissthet

14
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x