Endelig fri fra dop

5.8K visninger
6 minutter lesetid
76

Det var mange som stussa litt da media meldte at selveste Hank von Helvete, vokalist i Turboneger, fikk hovedrollen i musikalen Jesus Christ Superstar. Ja, ikke bare skulle han spille Jesus, han sto enda til fram og fortalte at han hadde sluttet med dop og at han regnet seg som en kristen.

(Hans-Erik Dyvik Husby intervjuet av Leiv O Holstad, Maritastiftelsen).

Nå er han på vei inn i et nytt eventyr som hovedrolleinnehaver i filmen om Cornelis Vreesvijk. Jeg tok kontakt med Hans-Erik Dyvik Husby, som er hans rette navn, og han var slett ikke uvillig til å ta en prat. Vi hadde avtalt å møtes i bistroen som ligger i inngangspartiet til det norske teater. Hans-Erik kommer presis, setter seg ned og spør om jeg vil ha kaffe. Han virker å være en ujålete type, helt fri fra primadonnanykker.

Er det virkelig sant at du har slutta med all form for dop, også metadon? spør jeg.

Hans-Erik bekrefter dette og understreker det med å si: – Jeg har ikke bare sluttet med all den dritten jeg brukte før – heroin, metadon, subutex, kokain, for å nevne noe, men jeg er ikke lenger narkoman. Jeg var narkoman, men jeg er det ikke lenger! Det er litt viktig for meg å understreke dette, fordi handlingene våre er nært knyttet til vår identitet. Å fortsette å se på seg selv som narkoman eller alkoholiker er å dra med seg en sykdomsforklaring på noe som egentlig først og fremst handler om etikk.

Narconon-programmet

Hans-Erik fortsetter med å fortelle om programmet hos Narconon-klinikken i Eslöv, der han har fått hjelp til å slutte med rusmidler. Første trinn i dette programmet er å kvitte seg med alle rester av stoffer i kroppen.  – Jeg var jo på subutex , så jeg ble først nedtrappa. Samtidig som jeg gradvis trappa ned dosen fra 20 milligram subutex, fikk jeg ganske store doser med vitaminer, kalsium og magnesium.

I denne første fasen gjennomgår man også noen kommunikasjonsøvelser som kalles assister. Trente folk er med deg og kommuniserer med deg. Så begynner et konfrontasjonskurs som kalles treningsrutiner. Dette tar en måneds tid hvor man øver seg på å konfrontere livet. Lærer å se folk i øya og bare være der, at du er der kroppen din er, at du ikke alltid er andre steder og tenker på problemer og vansker. Det går egentlig bare på det å sitte på en stol overfor et annet menneske i to timer og se en person i øya i tillegg til andre kommunikasjonsøvelser. Bare å lære det er en stor mestring. For meg var det helt vilt å skjønne at jeg klarte det.

Så etter konfrontasjonen kommer da det som kalles badstukuren, da sitter du i badstu, fire-fem timer om dagen. Du får et spesielt B-vitamin som heter Niacin som har den egenskapen at den går i fettcellevevet og presser ut gift som er lagret der. Ikke bare narkotiske stoffer, men også miljøgifter og medisiner. Det svettes da ut. Det er også en åndelig renselse bare å være et sted og føle at du vasker kroppen innvendig. Kuren varer til du når en pussig tilstand hvor du rett og slett både ser og føler deg ren, rett og slett. Jeg satt 16 dager, noen kan sitte 30 dager, det er veldig individuelt. Teorien er at har du mye gifter i fettcellevevet og du hele tiden forbrenner, så kan giftene aktiviseres igjen. Selv om du ikke merker et flashback så vil du rent mentalt bli irrasjonell igjen i en gitt situasjon. Derfor er Narconon nøye på at du skal vaske ut giftene.

Når man er ferdig med badstuen så skal man gjøre et kurs som heter objektivene. Det er en trening i det å tenke objektivt, å oppdage selv at man kan ha kontroll. Man definerer hva kontroll er og definerer hva det er å gi fra seg kontroll, ta tilbake kontroll. Det er en del mentale driller hvor du kan gå ut av ditt eget synspunkt og liv, eller gå ut av deg selv og på en måte se deg selv og dine motparter utenfra. Den treningen er rett og slett å tenke objektivt og ikke bare subjektivt.

Videre begynner en etikkhåndtering. Da har du økt ”konfront”, du er ren i kroppen og du er i stand til å tenke objektivt.

Konfronteres du med dårlige holdninger og oppførsel? Om man har et fryktelig temperament som ofte går ut over ens nærmeste, hvordan rydder man opp, både i forhold til seg selv og de det gjelder?

Du får hjelp av en person som er trent i dette. Han hjelper deg til å se tilbake på ting som har skjedd. Han hjelper deg til å øke din konfront og din evne til å tenke objektivt. Du betrakter veldig eksakt hendelsen, sted, tid, hva hendelsen var og hvilke konsekvenser det fikk. Så skriver man dette ned.

Så det handler altså om å få en erkjennelse?

– Ja, en total erkjennelse og den er veldig produktiv. Man går gjennom overtredelser som har blitt gjort mot seg sjøl, og av seg sjøl, og klarer å forsone seg med det sånn at man ikke går og gnager på det, det blir borte. Man får også et kurs i livets opp- og nedturer.

Finnes det noe i Narconon-programmet som ligner på syndenes forlatelse og / eller omvendelse?

– Jeg bruker sjeldent begrepet synd, men det som i Narconon-programmet kalles overts og withholds. Et brudd på en etisk moralkodeks kalles for en overtredelse, eller en overt. Det å holde tilbake og prøve å skjule en overtredelse kalles på engelsk withhold. Grunnen til at vi prøver å unngå begrepet synd, er at det er en del negative følelser knyttet til synd som forsterker syndens dårlige effekt: anger, skam, skyld og lignende emosjoner knyttet til personens dårlige handlinger, og som viderefører handlingens dårlige effekt. Følgelig anbefaler jeg erkjennelse og økt ansvar som veien å gå.

Jeg har gjort mye vondt, men jeg er en god person, og kan og vil gjøre gode ting fra nå av. Det blir liksom tesen. Angre ikke gårsdagen, livet er nå og du skaper morgendagen selv. Dette vil aldri kunne gå hvis man overser sine overtredelser.

For å komme ut av en overtredelse må en annen lese det du skrev, uten å få noen annen tilbakemelding utover at det er lest, forstått og erkjent. Det evalueres ikke. Det er ingen som sitter og sier ”skjønner du hvor jævlig du har vært” og ”wow, det er det verste jeg har lest.” Det er bare, ”ok, jeg har forstått, dette opplevde du som en overtredelse”. Da er vi ferdig med det. Folk som har gjort dette, sier at da forfølger det deg rett og slett ikke. Du blir fortrolig med det. Du klarer å se sannheten om deg selv i øynene. Hvis man ser stort på det, er Narconon egentlig et etikkprogram.

På internasjonal basis er 80% av de som har gått gjennom programmet fremdeles rusfrie, det er en veldig høy prosent.

Hvilken forbindelse har Narconon til Scientologikirkens stifter L Ron Hubbard?

– Scientologikirken gir Narconon tillatelse til å bruke disse kursene for å få folk rusfrie. Man blir ikke scientolog av å være på Narconon, man blir rusfri. I Sverige er det folk fra Kriminalvården, Socialvården og det private, folk fra alle mulige religioner og livssyn. Det er tverrpolitisk og tverr-religiøst og vil bare hjelpe folk til å bli rusfrie.

Hvis man vil bli scientolog er det naturlig å gå til en Scientologikirke, ikke et Narconon-senter. Men det er L. Ron Hubbard som forsket fram disse metodene, han jobbet mye med rus og de effektene det har på mennesker, og fant en metode for å få folk rusfrie, som virker.

Fri fra 12 år med misbruk

Hvor lenge brukte du narkotika?

– Jeg begynte for 24 år siden. De siste 12 årene har jeg gått på morfin i fire år, så på metadon i fire år helt til det ble for tungt. Da fikk jeg subutex i fire år for at jeg skulle få noe lettere.

Så dette gikk du på i 12 år mens du var en av Europas mest kjente artister og hadde en kjempekarriere som du for så vidt fortsatt har. Det er jo nesten litt imponerende?

– Ja, det er jo det. Jeg måtte jo sette inn litt ekstra gir for å få det til. Jeg måtte skjerpe meg, for jeg var ekstremt hemma av disse stoffene. Jeg hadde jo et sidemisbruk på kokain og amfetamin uansett, parallelt med dette. Det var mest kokain. Av og til fikk jeg lykkepillekurer og da ble det veldig vanskelig, jeg ble virkelig ”trøbla”. Det var antidepressive preparater som cipralex, remeron, og noen ganger antipsykotiske, som trilafon.

Så vidt jeg kan huske hadde du i alle fall noen positive meldinger om metadon i denne perioden? Husker du hva du sa?

– At det gjorde meg i stand til å ikke fly på gata og kjøpe heroin, men når jeg ser tilbake må jeg nok erkjenne at jeg var litt overentusiastisk og tok feil i mye av det jeg sa.

Oppmuntret og støttet LAR (legemiddelassistert rehabilitering) deg på noen måte til å slutte med metadon?

Nei, de fortalte at erfaringene med det var så dårlige at de ikke anbefalte det. De ba meg derfor hele tiden tenke meg om og utsette det. Da jeg likevel tok den beslutningen, samarbeidet konsulenten min og støttet meg i det. Hele tiden ble det understreket at jeg var hjertelig velkommen tilbake. Det var aldri noe sånn ”dette kommer til å gå så bra, dette klarer du hvis du virkelig vil”. Den støtten fikk jeg aldri.

Gaute Borgerud

Jeg har alltid vært opptatt av menneskenes opphav, - hvor kommer vi fra? Darwins teorier passet meg ikke. Tvertimot fant jeg teoriene til Erich von Daniken og interplantariske romvandringer mye mer interessant og korrekt. Jeg var veldig innvolvert i disse spørsmål og andre filosofiske betraktninger når jeg i 1985 snublet over Scientologien og observasjonene og arbeidene til L. Ron Hubbard. På den tiden avsluttet jeg et kjedelig endeløs søken etter noe som gikk dypere om livet enn materialismen. De tradisjonelle religiøse samfunn passet meg ikke. Jeg var derimot klar over at religion eller en form for åndelighet var viktig for mennesket og dets kultur. Scientologien som en filosofi-basert gnostisk religion appelerte til meg absolutt og jeg var ved starten på et eventyr.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

76 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Steinar Bjerke
Steinar Bjerke
Abonnent
2 år siden

Bra jobba Hans
Lar vil ikke at folk skal slutte i Lar…da blir de overflødige…
Det vanskelige er ikke å slutte med rusgifter(avgiftning) men å la være å å begynne igjen. En MÅ ha noe meningsfylt å fylle tiden med…håper Du som artist finner inspirasjon til å finne meningen med resten av livet!

amygdala
amygdala
Abonnent
13 år siden
amygdala
amygdala
Abonnent
13 år siden

Litt i samme DETOX gryta:
Klikk på linken eller les her :)

Aspartame Detoxification Components
Aspartame is used in about 6000 types of products.
The components of the Aspartame Detoxification Program consist of:

French Green Clay
B-Complex
B3 Niacin
Digestive Enzymes
Vitamin C
Multi-vitamin

French Green Clay is virtually unknown in America as an internal detoxification supplement, yet Europeans have used it internally for thousands of years to remove the causes of disease symptoms. In 1986 after the meltdown of the Soviet nuclear power plant, Chernobyl, the Soviet Union put French Green Clay in chocolate bars and dispensed them freely to the masses to remove radiation they may have been exposed to. Found only in France and India, the ancient sea beds that provide the green clays have healing qualities that not only attach themselves to and remove toxic foreign substances within the body, but activate the body’s own immune system through its chemical constitution.

Green clays contain magnesium, calcium, potassium, manganese, phosphorous, zinc aluminum, silicon, copper, selenium, cobalt, micro-algaes, kelp, and phyto-nutrients.

French green clay has the ability to remove toxic metals and chemical residues, bacteria, and blood toxins with virtually no side effects of constipation, diarrhea, or stomach cramping. It is known to remove radiation, arsenic, lead, mercury, and aluminum amid other toxic metals in less than six weeks. The more you use, the quicker you detox.

Vitamin C to bowel tolerance. The most affective form of Vitamin C is ascorbic acid NOT from corn. Begin with taking 2,000 to 3,000 milligrams (mg) every day and increase by 1,000 mg daily until you have a loose stool several days in a row. Remain slightly below that dosage, daily.
You can split the dosage throughout the day if the milligrams run high during the detox process. Ascorbic acid removes toxins from the water stores within your body, and ideally, every cell within your body should be bathed in water. When the ascorbic acid levels have successfully reached every cell within your body, the excess vitamin C excretes in your stool, which makes it soft and watery.

B-100 Complex once daily in the morning

B3- Niacin:
Begin with 50 mg. Niacin on a slightly full stomach; increase by 50 mg. daily until an immediate flush occurs; do not panic if you turn red or your heart beats rapidly; this is a good sign that your blood is pure and toxins are being removed. Some people have taken as much as 500 mg.
Niacin three times a day until they broke through their toxins and felt a burn. And the less food you have in your stomach, the quicker the Niacin will get into your bloodstream to do it?s work.
Remember this general rule of thumb: if you have more toxins than Niacin, you will not feel a burn through your skin. As you increase your daily Niacin intake, you are increasing the amount of B3 in relation to your toxic load. When you have more Niacin than toxins present, you WILL feel the burn within 10 to 20 minutes after taking it.

Digestive enzymes after every meal. Always supplement with an enzyme that contains both upper (papain, HCL) and lower (amalyse, lactase, etc.) stomach digestive aides and digestive enzymes. I recommend taking digestive enzymes immediately AFTER eating a meal so to give the stomach a chance to produce its own needed stomach acids in order to properly dissolve food intake. What the stomach cannot produce on its own can then be supplemented.

Multi-vitamin five days a week. As much as we may think we are eating balanced diets, unless you grow your own organic foods, most Americans are not getting the proper amount of vitamins and minerals from the food supply. American soils are depleted in nutrients and saturated with chemical pesticides and fertilizers, especially on corporate farms. It is merely an ‘insurance policy’ to supplement with a natural, organic multi-vitamin and mineral at least five days a week. If you have sufficient vitamins in your diet, it won’t hurt to keep a good vitamin supplement available for special times of need.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Rainbow sier:
17. 08. 2010 klokken 18:04

“Hvorfor?
Hmm, kan det være at scientologer har like mye rett på gratis reklame her inne, som det kristenfundamentalister og brunskjorter / nynazister har hatt nå i lengre tid…. ;) ”

Du passer perfekt for scientologien. Hjernen din er jo allerede grundig vasket. (Alle som betviler det Hellige Holocaust er “nynazister”, og personer med kristne verdier er “fundamentalister.” Patetisk.)

Michelle
Skribent
Svar til  Gaute Borgerud
13 år siden

Kjære Gaute, først jeg vet at du og alle som er i hvilken som helst religion og sekt er gode mennesker, la oss slå det fast først, for dette har ingenting med deg personlig selvsagt eller andre snille mennesker å gjøre, dette har med mind-control!

Alle mennesker og religioner og sekter har noe vakkert og positivt i seg også, som vi alle kjenner så offisielt vil ikke Scientologikirken bruke tabletter, men dette kan også være et middel for å få folk med på hele kalaset, problemet er at man ikke får vite eller klarer eller orker å se hele sannheten, hvem som står bak, at det er demoner som drar i spakene. Gode gjerninger kan folk gjøre uansett, så derfor får de folk innunder et system eller organisasjon som de har kontroll over, ofte et system der det er ulike nivåer du kan klatre i, slik at ledelsen kan holde mesteparten av informasjon og hva som skjer hemmelig, penger og makt.

Når jeg tenker på Scientologi, eller egentlig hvilken som helst sekt eller religion (buddhisemen er ikke religion ifølge Buddha selv, fordi det er bare kjærlighet), så tenker jeg illuminati og sjefssatanisten Aleister Crowley. Det skremmer meg at både L Ron Hubbard sa selv han var god venn med han og fascinert av han; Og at sønnen til L Ron Hubbard beskyldte faren for at alt i den kirken handlet om okkult satanisme, offisielt intervju til og med! Det er så trist at han andre sønnen tok selvmord på grunn av homofili, og fortsatt så savner jeg en offisiell unnskyldning og likeverdiggjørelse av homofile fra Scientologikirken, noe som selvsagt burde være en selvfølge!

Vi vet åpenlyst at noen veldig få maktsyke mennesker og blodslinjer eier og kontrollerer nesten alt på jorden, mens nesten alle menneskene og dyrene og naturen lider groteskt dessverre! Vi må se på de viktigste problemene nå, ikke svinse borti ting som ikke kan endre noe i virkeligheten. At de fleste menneskene med makt og penger i Hollywood er involvert, skremmer meg nesten like mye, makt og penger, at de ikke klarer å gi ifra seg makten og pengene sine til fattige, er uforståelig, surrealistiskt og sykt!

Kjære Gaute og alle andre religiøse og involverte, i alle slags religioner og sekter og til og med de som står utenfor, kke ta dette som et personlig angrep, det handler ikke om dere, men å bevisstgjøre om mind-control, så dere kan tenke friere og se videre, så vi alle sammen, felles, kan våkne nå før 2012, se på dette som min sannhet fra mitt innerste hjerte, jeg vil bare hjelpe, selvsagt♡LOVE
http://www.youtube.com/watch?v=NmgQHYChrPw&feature=related

torkel
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Ikke ta dette personlig, men måtte le litt av siste avsnitt :-)

“kjære religiøse, involverte … religioner… sekter … andre …. bevisstgjøre om mind-control slik at _dere_ kan bli fri sånn at _vi_ sammen våkner før…. 2012..”

Jeg personlig tror ikke at evolusjonen har en tidsfrist! Vi blir mer bevisste på våre tanker og intensjoner slik at opplevelsen vår blir bedre. Kanskje eksisterte det veldig kunnskapsrike skapninger her før som forutså at vi nådde en terskel i 2012, jeg vet rett og slett ikke; det har heller ingen betydning for øyeblikket nå. Det skumle med 2012 er baksiden, hva vil folk tro om ‘forandringene’ dem eventuelt vil oppe leve i 2012 ikke lever opp til forventningene demmes? Vil dem tro at vi har feilet da? “OOoh noo! we didn’t make it; we’re doooooomed!” Eller vil dem jobbe videre med seg selv og sin egen opplevelse? :-) Jeg tror det er dumt å bygge opp til så mye forventinger til et gitt tidspunkt i fremtiden, da det virkelig er utenfor vår kontroll. La oss heller fokusere på her og nå, ta det som det kommer. Istedet for å kaste bort dette øyeblikket ved å spekulere på noe som ikke er virkelig. (må bare påpeke at ‘virkelig’ her er brukt om ‘fremtiden’ og ikke 2012. Det eneste som er virkelig er -NÅ-, ikke i morgen ikke i går.)

Michelle
Skribent
Svar til  torkel
13 år siden

LOL, ja jeg var litt usikker på om jeg skulle nevne det med 2012 i den samme setningen der, forstår hvorfor du lo ja! .-)

Men myndigheter ved frimurerne forbereder seg på evakuering for visse utvalgte, eliten sikrer seg. Men vi skal være glade at vi ikke har blitt lurt med billett under jorden sammen med de og der ritualene og demonene herjer villt. Det er likevel provoserende at de bare tenker på seg selv, men det er ingen overraskelse, selvsagt gjør de det, bare å se på alle gatebarna og fattige som dør, samtidig med at festen til de rike fortsetter og våpenproduksjon aldri har vært større business. Jeg personlig stoler 100% på UFO-kontakt-person Channie West om at vi kommer over på Den Nye Jorden og trenger ikke være redd for at vi ikke har fått søke tilflukt blant militæret og eliten og reptilene under jorden, og det som eventuelt blir av jordskjelv og oversømmelser, blir det vel HAARP som står for da.
http://www.youtube.com/watch?v=fOWWIDT910I

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Fløyteblåser fra scientologi”kirken” intervjuet på Project Camelot !

http://projectcamelot.org/dane_tops.html

Det hevdes at “det onde Illuminati” har overtatt scientologikirken og forvrengt den opprinnelige læren til Ron Hubbard for å manipulere massene for sine egne formål.

Og jeg som trodde at Ron Hubbard var kammerat med og disippel av okkultist-guruen Aleister Crowley… Men det er kanskje aldri blitt bevist at Crowley virkelig tilhørte Illuminati…?

Michelle
Skribent
Svar til  Ulven
13 år siden

Hjerteligst TAKK fra mitt innerste kjære goe goe Ulven♡

Religiøse skal vite at vi gjør alt dette kun for deres eget beste og for vårt eget selvs beste, også for å beskytte oss mot all mind-control som står bak religioner og sekters makt og vås. Selv illuminati som styrer mind-control, er under makt av demonene.

Det er så mange alt for rike og maktsyke “mennesker” som er involvert i disse tingene, om dette var av reneste kjærlighet, ville ikke jorden vært som den er nå, og dessverre alltid vært. Det er ikke meninge at noen skal ha noen som helst makt over andre, eller bestemme noe som helst over andre, hverken mennesker, dyr, eller naturen, ei heller at noen skal ha mere penger enn andre! Kardemommeloven er den eneste loven som er sannhet. Kjærligheten♡

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Selvfølgelig må scientologer få lov til å si det de vil. Men hvorfor vil redaksjonen for Nyhetsspeilet gi scientologene gratis reklame på dette viset?

Rainbow
Rainbow
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Hvorfor?
Hmm, kan det være at scientologer har like mye rett på gratis reklame her inne, som det kristenfundamentalister og brunskjorter / nynazister har hatt nå i lengre tid…. ;)

torkel
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Min hjerne genererte ikke masse ‘scientologi’ logoer/tanker når jeg leste artikkelen, det er faktisk kommentarene her som reklamerer for/mot scientologi, ikke artikkelen. Kast nok dritt på veggen så vil noe feste seg, scientologi er nevnt i hist og pist i kommentarene og dem gjør en positiv historie negativ i mine øyne.

Sakens kjerne er at Hank von Helvete (jeg kaller’n det selv om han er blitt mer skikkelig av seg) er et realt menneske og han forteller sin historie (som faktisk er dyp), det burde det blitt honnør til ikke kritikk. Ja kanskje han har valgt et ‘kontroversielt’ program i noen sine øyne. Ja kanskje programmet har røtter i andre ting, men det er i mine øyne irrelevant. Han gikk sin egen vei, fant et verktøy som fungerte godt for han og han oppnådde målet. Gratulerer!

Alle kommentarene for / imot scientologi / rehabiliteringsprogrammet er i mine øyne et symptom på splitt og hersk samfunnet. Vi stigmatiserer uten å se mennesket og historien.

Bare så det er sagt så er jeg hverken for eller mot scientologi, jeg bryr meg ganske enkelt ikke. Jeg har min tro, hva andre velger å tro på er opp til dem. Hvis jeg forventer at andre mennesker skal respektere at jeg har min egen tro må også jeg respektere at de har sin egen tro. Noen velger å la seg underkaste, noen velger smerte; kanskje de trenger det for å komme videre. Det er i allefall en god læremester.

Neo777
Neo777
Abonnent
13 år siden

Her var det mye bedrevitende fordommer og fordømmelser. Scientologer må ikke tillates å komme til orde, uansett tema i følge Belzebob. Om jeg klarer å lire av meg noen kabbalistiske ord, er jeg dermed ansvarlig for å ha produsert hele kabbalah, skal vi tro på det Michelle fremlegger. Her skal lite til for å fordømme mye og mange. Bin Laden topper det hele i kjent stil. Jeg kan ikke mye kabbalah men har forstått nok til å vite at dette ikke er noe man kan gå inn i eller forstå på noen lettvint måte. Om noe blir misbrukt vil det ikke si at det er ondt i seg selv.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Uansett hva man måtte mene om Scientology og Ron Hubbard, så gjør de en god jobb på visse områder, det skal de ha. De gjør åpenbart en god jobb med å hjelpe narkomane og rusavhengige. Det er prisverdig og flott!

I tillegg gjør de en god jobb med å informere om skadevirkninger av psykiatri og psykofarmaka gjennom den uavhengige organisasjonen de har startet: http://www.cchr.org/

The Citizens Commission on Human Rights (CCHR) is a nonprofit mental health watchdog, responsible for helping to enact more than 150 laws protecting individuals from abusive or coercive practices. CCHR has long fought to restore basic inalienable human rights to the field of mental health, including, but not limited to, full informed consent regarding the medical legitimacy of psychiatric diagnosis, the risks of psychiatric treatments, the right to all available medical alternatives, and the right to refuse any treatment considered harmful.

Dette er helt glimrende og godt arbeid! Jeg har ikke gått dypt inn i dette med scientology eller Hubbard, men Jesus har lært oss at det er kun en eneste måte å bedømme andre mennesker og deres tro, om den er rett eller ei..

Og det er at PÅ FRUKENE SKAL DERE KJENNE TROEN.. altså, det er ut fra folks handlinger.. i praksis mot sine medmennesker, at man kan se om noe er godt eller ondt og hva noe er laget av. Ut fra det arbeid scientologene gjør på disse områdene, ligger de ikke verst an, etter den vurderingen :-)

Jeg kjenner også en person som er scientolog, han oppfører seg ok..
Han er til å stole på og stiller opp om noen trenger det iallfall på noen områder. Dvs der han har sin kompetanse, hjelper han folk ut fra det.

Jo mer stygt som skrives om scientology, kabbalah og mye annet, desto sikrere kan vi slå fast, at her er det massive svertekampanjer på gang..
Da bør vi heller stille oss spørsmålet: HVORFOR er det så viktig for visse krefter å sverte og stigmatisere visse andre retninger og personer?

Dersom en artikkelforfatter til hører en trosretning og snakker ut fra sitt perspektiv og en annen artikkelforfatter tilhører en annen retning.. da er dette helt naturlig og greit. Vi snakker alle i lys av vår bakgrunn og de oppfatninger og innsikter vi har fått, som selvstendig tenkende mennesker.

Man burde ta godt imot en artikkelforfatter uavhengig av hans tro eller religiøs eller etnisk tilhørighet. Ikke vise smålige fordommer og karakterisere noen som helst sin religion som “latterlig”. Det avslører kun egen mangel på evne til empati, forståelse, respekt og toleranse for andre mennesker, og deres tanker og tro.. Fordøm ikke for at dere selv ikke skal bli fordømt..

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

jeg tror også at menneskene der er gode og det er så mange gode mennesker og alle er gode innerst inne!!!

De gjør mye godt, men de vet ikke at det er eid og styrt av satanister. For L Ron Hubbard har bekreftet selv flere ganger at han var fascinert av sjefssatanisten Aleister Crowley og sønnen hans har bekreftet offentlig at han drev bare med ofringer og satanisme og drugs, og han andre sønnen hans tok dessverre til og med selvmord på grunn av at han var homofil (http://www.youtube.com/watch?v=zS9ShF3oaok), noe vi må si KLART iFRA OM ER STYGGEDOM!!!! Homofili er universets gave og ingenting som er farlig eller negativt på noen som helst måte!!!! Det er viktig å få eksponert denne SANNHETEN NÅ!!!!

Satanister kan gjøre masse godt de også. Verdens ledere, Obama, Bush, Dronning Elizabeth, Blair, Brown osv osv gjør mye bra også, men de gjør ekstremt mye negativt og farlig også! De har for det første alt for mye penger og leder kriger og deler ut krigsmedaljer osv. Makt og penger vil overvåke og bestemme alt for mye og det har fått pågå alt for lenge!

Men jeg kjenner også mange som sier de er satanister, leker seg med black metal vil mange si, og de tar avstand fra ofringene, sier de iallefall, og jeg ser på de som veldig snille, men de tror på mye av det den satanistiske bibelen sier også kanskje, og det kan være skummelt å begi seg inn der tror jeg.

For det er mind-control, og illuminaterne og Aleister Crowley og co lager slike ting som virker positivt men som er ondt. Akkurat som loven om at du kan gjøre hva du vil i livet ,selvsagt kan du det, men du kan ikke påføre smerte på andre uten å få smerte selv, så da påfører du ikke frihet på andre, men tvang, som er motsatt av kjærligheten.

For meg så blir de lurt, De kunne gjort like mye godt og for narkomane uten å kalle det for Scientologi eller hvilken som helst annen religion. Vi trenger ingen bøker eller religioner for å gjøre gode gjerninger, kjærligheten ligger i oss.

Jeg føler at Scientologene bruker dette for å lokke til seg gode mennesker inn i sekten sin. På samme måte som Bibelen bruker Jesus for å lokke folk inn der, eller dronningfamilien bruker Prinsesse Diana som et glansbilde og for at vi skal godta systemet, eller andre sekter bruker kjendiser osv!

Men akkurat det at de er imot narkotika og tabletter er superbra, men må man være scientolog eller ha en annen religion eller tilhøre en sekt for å være imot tabletter og kunstige kjemikalier og nano-partikler, og heller hjelpe narkomane? NOPE – NO WAY!

Jeg tenker også at man kan gjøre mye bra om man jobber i en bedrift også, kanskje jobber bedriften med veldedighet? Kanskje har bedriften ulike avdelinger og nivåer? Kanskje har bedriften en ledelse som sitter på lukkede møter? Men hva disse lederne driver med, og deres agenda, om de er satanister eller ikke, det gjør jo ikke alle de som jobber som slaver for de til satanister heller, ser den.-)

Men jeg forstår jo så godt det du kjære goe Singoalla sier her, positiv tankegang, superbra, se ting fra en vakker og kjærlighetsfull side, prøv å ikke dømm noen egentlig, men prøv selv å gjøre de rette tingene i livet iallefall, best mulig, hurra!

det er ingen religioner eller sekter på vei til kjærligheten –
for kjærligheten er veien –
men buddshismen er ingen religion, for den er bare kjærlighet
♡vår alles ELSKEDE Buddha♡

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Michelle: Du er også god og vil alle vel.. men husk at alle må ta sine egne valg og gå sin egen vei. Vi er alle forskjellige og det må vi tolerere.

Hank Von Helvete, som han kaller se, Vokalisten i Turboneger, han følge ikke noe press i det hele tatt om å bli scientolog, fulgte bare deres opplegg å ble rusfri. Denne infoen du har om satanisme og Ron Hubbard er det greit nok at du plasserer her. For den tror jeg ikke scientologer flest kjenner til..

Du har lov til å advare andre og så får folk trekke slutninger som de vil. Men andre har også rett til å advare, bla om homofili, om de mener at dette er skadelig for sjelen. Bibelen gjør det og vi må ha respekt for at det er millioner av mennesker innen mange forskjellige religioner som holder Bibelen som sannferdig. Ingen av oss er like. Vi kan advare andre om vi mener noen er på gale veier, men når de velger noe annet enn oss, må vi prøve å respekterer og tolerere deres valg, og vise respekt og kjærlighet uansett..
Scientologien bygger faktisk mest på buddismen..

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Men å ikke tolerere homofili, er det samme som å ikke tolerere heterofili!
Mange er født homofile, det er noe helt naturlig, mange dyr er homofile, svaner lever hele livene i homofile partnerskap. Til og med blant delfiner har man homofile. Det er positivt og vakkert. Homofili er hverken noe som skader andre eller seg selv, det er for mange også ikke noe de har valgt like lite som noen har valgt å være heterofil eller være jente eller gutt. At noen selv ikke er homofil, er helt ok, at de kanskje er biseksuell, men ikke vil ha se kjæreste med samme kjønn er helt ok. Husk at homofili er så mye mere enn sex.-)

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

en av hovedgrunnen til å advare folk mot bibelen og andre bøker og ledere, er at mange avhoppere sier de har fått ødelagt livene sine, eller kanskje bare føler at de har kastet bort mye tid på unyttige greier, det er først når man får en slik vekker av noen utenifra, som er helt uavhengige, at man kanskje kan våkne av hypnosen, vi MÅ ha alle fakta på bordet, folk må få all informasjon, da først kan de velge fritt hva de vil tenke og hvor de vil være og hva de vil gjøre.-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Vi må alle ha lov til å ha vår egen mening og få respekt for den.
Vi kan ikke styre og bestemme hva andre tror og mener, kjære Michelle.
Enhver er salig i sin tro inntil det motsatte er bevist :-)
Eller evt viser seg. Vi behøver ikke misjonere så fælt.
Er en bok hellig for noen skal det også respekteres.
De som holder Bibelen for Guds ord, må mene det som står der,
ang homofili og annet, om de skal leve i pakt med sin tro.
Det må vi respektere :-)

Hm.. har du sett artikkelen til JJ om homofili?
Jeg har faktisk ikke lest den.. tiden er for knapp..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Vi får aldri aldri noensinne alle fakta på bordet om noe som helst.
Ikke i dette livet i denne kroppen..
Folk må få velge likevel uansett.. det er derfor vi er her.
Total innsikt får vi etter døden eller på et mye senere tidspunkt.
I vår utvikling, om enn noensinne.. vi utvikler oss hele tiden.
universet også..

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

ja, å være under mind-control eller hypnose eller religiøse ledere eller magikere er ikke å ha en EGEN tro eller egne meninger, er det?

jeg vil absolutt aldri bestemme over noen som helst, jeg vil bare vekke de til å bestemme over seg selv.-)

å være noe som helst imot homofile, er det samme som å være imot funksjonshemmede eller folk med annen rase, vi er absolutt ALLE akkurat like mye verdt og like viktige uansett!!!!

det jeg mener med alle fakta, er å få så mange fakta på bordet som det er mulig da, om noen har noen fakta fra noen som helst om noe som helst, enten det er negative eller positive, bring it on, nå!!!!

vi trenger å lytte til alle sjeler, ikke la media eller myndigheter eller presteskap lengre få bestemme hvem som skal få ytre seg, når denne muren faller, og media ikke er kjøpt under bordet lengre og ikke har redsel, da kan informasjonen flyte fritt, det er allerede igang nå på internett, og det er supert♡

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Hm. Er du begynt å sette minuser på meg søte kanin..
Vel, opp til deg, jeg har aldri gjort det på deg da..

Jeg er enig i det meste du skriver i ditt siste innlegg.
OG alle har selvsagt lik verdi, det mener jeg iallfall.
Og det er ikke vi som skal dømme..
Så mye fakta på bordet som mulig er bra.
Men hensikten med livet og jorden og at vi er her,
er faktisk utvikling.. og da endrer man mening.. underveis.
Om man skal utvikle seg.

Alle har lik verdi, det tror jeg de fleste er enige om.
Man skal dermed respektere homofile, handikappede og alle andre.
Men noen tror at visse typer adferd kan være skadelig.
Og da vil de advare andre mot å gjøre det som er skadelig,
akkurat som du stadig advarer andre mot ting du mener er skadelig.
Om noen advarer slik, er det fordi de vil andre vel.
Men nå må vi ikke spore av mer. Det går ikke kanin.
Tror forøvrig scientologer mener at homofili er helt ok.
Eller tar jeg feil?

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

jeg er jo som sagt overbevist om at illuminati står bak alle religioner og sekter og lovbøker og media og myndigheter og politi og rettsvesen osv som sagt, men om alle disse gode menneskene som jobber under og for illuminatierne på ulike måter og nive, fikk selv fritt få forandret på selve grunntekstene, eller kom seg ut av religionens makt, hadde jo det vært best, tenk hvor mye friere de ble til å spre kjærlighet?

hvorfor må alle pengene gå til kirken eller kabbalah eller bygge moskeer? hva med rent vann og mat og bygge gatehjemsbarn? er det ikke der energien bør ligge?

vi er alle under mind-control i ulike former og i ulik grad, selv illuminati er under sterk mind-control av demoner!!!!

men intensjonen er viktigst i livet, vi gjør så godt vi kan, grunnen til mine advarsler, er bare for å spre sannhet, om det ikke er sant, da har man jo ingenting å være redd for, jeg sprer informasjon fra andre, det er jo det andre tror på, deres opplevelser og sannheter, deres virkelighetsbilde, hver og en må selv få vite alle andres meninger og sannheter og fritt gjøre seg opp en egen fri mening, vi kan ikke holde religioner ved like ved å kneble ytringsfriheten lengre, media og myndigheter og prester har alt for lenge hatt monopol på kommunikasjon og informasjonsflyt imellom oss, det er på tide å ta makten tilbake til folket igjen.-)

♡LOVE♡

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Tror ikke at det går noen penger til kabbalah fra noe offentlig instans overhodet..
Kabbalah er en åndelig esoterisk retning for spesielt interesserte, og man trenger ikke penger for å praktisere kabbalah egentlig..
Heller ikke har jeg hørt om noen bygning noe sted for å praktisere det.

Ellers er jeg enig i det meste du skriver her.
Mind control finnes i mange forskjellige former og ingen er helt uten påvirkning.

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

men husk darling, det er veldig mange kjendiser der og mektige skumle mennesker som styrer og bestemmer der og over alle oss alt for mye, over dyrene også, minst 1 av de 13 satanistiske blodslinjene som selveste David Icke prater om er bekretfet å være tungt involvert, kabbalah baserer jo seg på reptilenes bok, hovedboka, etter satanistbibelen da, så de må ha en mind-control-bok for de som ikke vil gjøre noe ondt også, så det ble bibelen, men likevel full av evil!!!! Jeg tror det blir aldri fred her på jorden dessverre før alle legger helt vekk Bibelen og Koranen iallefall..
http://www.evilbible.com/

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Michelle: Nei og atter nei. Kabbalah vet du INTET om og har ingen forståelse for overhodet. Baserer seg på en reptilbok.. dette er jo rent sludder og vås.
Kabbalah er den muntlige lære og baserer seg ikke på noen bok overhodet!
Dessuten bør vi holde oss til tema, det er regelen her.

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

NEi kjære Singoalla, for dette gjelder BÅDE Scientologi og Kabbalah, for begge baserer seg utrolig nok og skremmende nok på selveste sjefssatanisten selv, dete burde du visst, og det er på tide du får vite sannheten NÅ, ja igjen Aleister Crowley, ikke uten grunn at han skrev kabbalah-boken, BEViS: http://en.wikipedia.org/wiki/777_and_Other_Qabalistic_Writings_of_Aleister_Crowley

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Michelle: Seriøst. Dette har du ikke greie på. Jo mer du skriver og legger ut om det jo mer avslører du det. Kabbalah er flere tusen år gammelt og noe går tilbake til ADAM.. det er eksisterer kabbalah-bok og kabbalah bygger ikke på noen bok i det hele tatt, tvert om. Du er feilinformert og du bør slutte denne heksejakten. Dette henger ikke på greip. Bruk kreftene dine på noe mer konstruktivt og ikke se bare på ensidige videoer og info fra utube osv som er laget som en del av sverte-kampanje. Jeg trodde du var en søt positiv kanin, men nå er du akurrat som de mest ekstreme sektene, som svartmaler alt og alle som ikke deler akkurat deres egen oppfatning og tro.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Rettelse: Kabbalah er flere tusen år gammelt og noe går tilbake til ADAM.. det er eksisterer ingen kabbalah-bok og kabbalah bygger ikke på noen bok i det hele tatt, tvert om.

Ang wikipedia vet vi at den har zionistiske og frimurerske eiere og aktører, vi vet at hvem som helst kan redigere og at ikke alt som står der er 100 % sant.

MEN det kan være en fordel å lese det som faktisk står der også. Og det er IKKE hva du hevder, Michelle. Nå leser du inn akkurat det du vil.. om du omgås og gjengir kilder så lettvint og annerledes enn de er blir jeg skremt. Du ser fanden på høylys dag. Du gjør alt om til en kamp mot satanisme som du ser overalt enda mer enn de mest ekstreme krisne.. Hva er det som gjør at en søt kanin projiserer satan overalt konstant?!

Det som står i din link er at Alestair Crowley skrev noen kabbalistiske skrifer, og så står det om de og andre kabbalistiske skrifter av Crowley.

Jeg kan også skrive eller snakke kabbalistisk..
Om jeg anstrenger meg mye for det er ikke lett.. det betyr ikke at jeg skrev kabbalah! INGEN gjorde det, merk deg, INGEN!
Du aner ikke hva kabbalah er og forstår ikke dette. La det være.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Ordet “кaбaлa” på rusisk [leses: kabala] betyr slaveri av verste slag, gjerne hos demoner.
Det ville få meg til å hoppe bort i forskrekkelse fra jødisk hekseri “kabbala” om jeg fikk vite om bare et tilfelle av dets bruk i satanistiske ritualer, men Singoalla er tolerant og betingelsesløst lojal mot faen.
“israhelliske” kabbalister brukte satanistiske ritualer med spyding av kylling-lever med øvrig motbydelig kabbalistisk møkk i mange dager for å drepe Egypts president Naser.
Da de avsluttet sine woodo-satanistiske ritualer, døde Naser samme natt, selv om han var helt frisk kvelden før.
Dette er bare et eksempel på kabbalistenes drap og ondskap, og tilfellene er utallige. Singoalla står fritt til å avvise ubehagelig sannhet eller synge igjen om gode og dårlige jøder innenfor heksekunst kalt “kabbala”.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Å Faen! Jeg har alltid trodd det var Kapp Allah !
Ja, ja! Slik er det når man bare tror og ikke vet !

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Spyding av kylling-lever, okkult styggedom, omg, slaveri av verste slag, ja du fikk sagt det kjære goe bin♡Laden, hjerteligst takk for denne kjempeviktige informasjonen, håper alle kabbalahister og andre under religioners lureri fikk det med seg, skrekk og gru! Enda et eksempel på hva mind-control gjør med mennesker. Maktsyke testosteronkåte menn under hypnose av illuminati, magi og okkultisme som skader andre, og så drar de kvinner og dyr også med i magien sin til og med, fy flate! Det er skremmende hvor mye mere vanlig det er med woodo-satanisme og liknende ting, enn vi vet og makter å forstå. Det er jo en form for minc-control i seg selv også. Selv om sikkert veldig få vet noe som helst om dette innen kabbalah også (goe ♡Singoalla & co selvsagt), burde ikke dette være bevis nok for at folk frivillig får lagt vekk bibelen en gang for alle? Tvang er det motsatte av kjærlighet. Men de skal iallefall bare vite, at det de gjør mot andre, gjør de mot seg selv.

Morsom sammenligning du har der Cosmomind, kan det hende at ordet Kapp Ahl er satanistisk mind-control av oss også? For å få oss med?

Nå har jeg funnet at den boken jeg linket til ( http://en.wikipedia.org/wiki/777_and_Other_Qabalistic_Writings_of_Aleister_Crowley ), er ikke den eneste, sjefs-mind-control-satanisten Aleister Crowley selv “kanaliserte” også flere skremmende kabbalah-greier via demonene han offisielt skrøt av at han var under ledelse av:
http://hermetic.com/crowley/
-> http://hermetic.com/crowley/libers/lib58.html
-> http://hermetic.com/crowley/libers/lib1264.html
-> osv
Vær så snill, make no mistake, Aleister var syk i hodet!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Michelle: Kabbalah har du ikke greie på overhodet. Det skal litt til å sette seg inn i og det er ikke slik at hvem som helst kan gjøre det heller man må være åndelig rede og moden, man må være mystiker for å forstå noe mystisk. Bibelen er også mysterieskrifter, egentlig og kan bare forstås slik. Du er ingen mystiker, Michelle.. langt langt ifra. Kanskje i et senere liv..

Din konsekvente stempling av alle som tror noe annet enn deg sjokkerer meg for jeg trodde du var en supersøt kanin. Men i det siste har du bare snakket om satanisme og demoner og stemplet alle som tror noe annet enn deg.. verre enn noen kristenfundamentalist jeg har opplevd.. og helt uten noen toleranse eller respekt for andres tro og menneskeverd. Du vil gå så langt som å forby all religion etter hva jeg forstår. Det er ekstremt. La nå alle få tro hva de vil og vis et minimum av respekt.

Alestair Crowley VALGTE den onde siden, Michelle.. og han valgte Kabbalah rett og slett fordi det er der sannheten finnes. At han så går inn der og forvrenger og misbruker det han kan, beviser heller hvor mye sannhet som er her.. Kabbalah er the real thing.. og satanister går inn for å pervertere, misbruke og tråkke på alt som er hellig.

Hvorfor legger du bare ut videoer som du vil andre skal se men unngår konsekvent å se videoer som er lagt ut utallige ganger både av meg og andre.. som ville ha befridd deg fra noen av villfarelsene ang kabbalah? Nei det VIL du ikke se! Istedet sluker du rått alt negativt og stigmatiserende dritt du kan finne, og hetser kabbalistene videre sammen med zionistene som du sier du er imot.. tenk litt. For du går fem på her, Michelle!

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Kjære Singoalla, dette er ikke min egen fantasi, jeg har ikke funnet på dette, jeg bare viser til hva andre sier, og tror ikke de heller bare finner på ting, avhoppere osv, og jeg kommer aldri til å forby noen noe som helst, fordi jeg er imot tvang, tvang er det motsatte av kjærlighet. Men jeg bruker heller min energi på å spre sannhet, kjære Singoalla, jeg sier bare dette fra mitt innerste hjerte for å hjelpe, når man blir dratt inn i en sekt, eller religion, kommer man ofte under mind-control til å tro på ting man ellers ikke ville godtatt. Om man er helt sikker man jobbet med den største kjærlighet, ville man ikke reagert på det jeg sa likevel, at du reagerer, viser at du ser innerst inne at illuminati står bak dette også. Om en person ga penger til de fattige, og jeg sa jeg er imot det, tror du han hadde brydd seg? Hvorfor ikke? Fordi han vet jeg tar feil i det tilfellet! Om noen jobber i en bedrift som jeg sier er hemmelig styrt av satanister, så betyr ikke det at den personen er satanistisk. Men kanskje du bør snakke med Rauni om dette nå siden hun vet mye om MK! Alle bør også få sett denne dokumentaren om hvordan de ved kjent mind-control får programmert dine tanker til akkurat hva som helst myndighetene og militærindustrien ønsker:

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Er ikke medlem av noen sekt eller losje eller noe som helst, og har aldri vært det. Du får fortsette dit hatefulle korstog mot alle religioner og trosretninger unntatt din egen. Og du får fortsette å tro på zionist-propagandaen om kabbalah og en del annet. Fortsette å legge videoer som du vil andre skal se, men ignorere totalt det som andre legger inn. Fortsette å gjenfortelle andres hets mot andres trosretninger og religioner. Det er ingenting jeg kan gjøre for du insisterer på å fortsette med dette uansett og uten å forsøke engang å sette deg inn i tingene. Det er ditt valg. Så får vi vente på at sannheten kommer frem om alle ting.

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

LOL Altså hvis det er kabbalah-mind-control-videos, så kan det hende jeg dropper det ja, men jeg er takknemlig for alle videor som ellers har blitt lagt på NS og sett hundrevis av de, SUPRE! Kabbalah har en sterk forbindelse til GT dessverre, alt med bibelen, ulike retninger, ser jeg på som religiøst og styrt av illuminati (MK fra demoner, involverte er Vati-Can/Profetic-Serpent, mektige rike monarker som Dronning Elizardbeth og biskoper osv). Dette er ingen hets, selv Paven er under mind-control til å eie multiinternasjonale selskaper og fornekte kondomer i en verden som oversømmes av gatebarn og AiDS dessverre. Jeg vil bare hjelpe, er det så vanskelig å se?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Uten respekt for andres meninger og tro kan du ikke hjelpe noen. Om man bare spyr ut edder og galle om at all religion er satanisme og mind control, hjelper man ingen og aller minst seg selv, med et slikt ekstremt negativt fokus. Å misjonere for sitt eget som det eneste rette og fordømme alt alle andre mener og tror uten noen respekt for andres menneskeverd, er i beste fall mind control. Om man vil bruke livet sitt til å fordømme og jobbe imot noe, bør man i det minste sette seg litt inn i hva dette dreier seg om og ikke bare videreformidle andres fordommer og stygg propaganda, og trekke konklusjoner som ikke henger på noe greip. Det er å bidra til forvirring, fordommer og fordømmelse. Det hjelper absolutt ingen og aller minst deg selv.

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Kjære goe Singoalla♡, jeg kan forstå en del av det du mener der, og poengene dine er vakre og gode, takk for dine synspunkter og refleksjoner, her trenger vi alles meninger, du er god og har gode intensjoner og vil bare det beste. Jeg har lenge pratet om at illuminati står bak nesten alt via demonene som har makten. At jeg ikke har nevnt kabbalah før, skyldes rett og slett at jeg ikke kjennte noe særlig til hva det var. Nå har jeg søkt en del, og funnet informasjon mot kabbalah som jeg ønsker å legge ut på NS. Mye av det jeg finner, er skremmende, bare at kabbalah har forbindelse til GT, er nifst nok i seg selv. Jeg forstår at du først reagerer nå på mine innlegg når du ser jeg skriver om noe du er medlem i. Men dette angår ikke deg personlig som om det skulle være et angrep på deg kjære Singoalla, på noen som helst måte. Og jeg kan ikke skjerme kabbalah, bare fordi du er medlem. Jeg vet du er god, alle vi andre er også snille, men tror ikke du vet alt hva som foregår og hvem som står bak, øverst på toppen i kabbalah-hierarkiet. For jeg tror ikke folk sier ondt om ting sånn ut av det blå, når avhoppere advarer, er det en grunn til det, og jeg mener det er positivt å spre det jeg får vite, så kan hver enkelt selv fritt velge hva de vil tro, men da har de iallefall i det minste hatt muligheten til å også se ting fra den andre siden. Alt må belyses, alle meninger og mest mulig fakta må på bordet, nå. Jeg ønsker ingen noe vondt selvsagt, jeg ønsker deg alt godt kjære Singoalla, du har ikke gjort noe ondt, du er ikke satanist fordi om det er søkkrike maktpersoner involvert i kabbalah, at de ikke klarer å dele med andre, er en sykdom som skylde at de selv også er under mind-control. Når man har fått fremlagt informasjon, da er jo fortsatt alle helt fri til å tenke og gjøre akkurat det de selv mest ønsker, sikkert friere enn noen gang♡.-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Du leser ikke hva jeg skriver overhodet. Jeg er IKKE medlem i noen som helst sekt eller losje og har aldri vært det hverken innen kabbalah eller annet. Dette har jeg skrevet i klartekst, likevel fortsetter du å slå fast at jeg er det.

Du har ikke satt deg inn i tingene og vet INTET om kabbalah, du bare bringer videre svertehets fra de som vil sverte de ekte jødene som er kabbalister!
Du fordømmer HELE kabbalah.. generelt og ALLE ANDRE RELIGIONER OG TROSRETNINGER. Den søte kaninen her folkens, er mer ekstrem en noen ultrakristen fundamentalistisk sekt, mer ekstrem enn Marx. ALL religion er ikke bare opium for folket, men satanisme og mind kontrol, i følge Michelle!

At dette er zionistenes svertehets mot de ekte jødene, vil kaninen ikke se eller vite. Her er det bare snakk om å spre ut sitt eget. Det som andre legger ut i sakens anledning blir hverken lest, sett eller forstått. Og på denne måten har alle debatter den seneste tiden blitt effektivt avsporet VEKK FRA TEMA!

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Beklager at du føler det slik kjære Singoalla♡
http://www.youtube.com/watch?v=x9GPFsVJuu4

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Nå oppfattet heller ikke jeg denne artikkelen som reklame for Scientlologi “religionenen” men at den annonserte at Hanky Boy hadde vandret ut av et slaveri og inn i noe annet. ;)
Nå er det vel ikke noe oppsiktsvekkende at noen har sluttet med noe!
Det er vel lett: Jeg har sluttet å røyke mange ganger . :D
På min faste rute mellom vannhull i mine yngre dager, (Oslo) da jeg ennå ikke så alkholens skadevirkninger brukte jeg å passere Scientolog disiplene.
De var som fluer på meg når jeg var deprimert. Men hadde jeg en god dag! Nei, da holdt seg langt unna!
Dårlige venner!

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Michelle:

Det er sant: Psykopaten Hubbard var en stor fan av psykopaten Crowley. Og sammen hadde de visst også et mystisk prosjekt sammen med Jack Parsons.

(Psykopater har det med å like hverandre.)

Ta en tur på youtube og lær litt om “Hubber’n.” Se de videoene scientologene definitivt ikke vil du skal se.

Forøvrig må jeg si at jeg har ingenting imot esoteriske broderskap, “sekter” osv. i utgangspunktet, men det er soleklart for meg at scientologien er ingenting annet enn svindel for å tjene penger. Og “religionen” er totalt latterlig og kan umulig lede til noe godt.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Seriøse moderatorer hadde aldri latt en scientolog poste her.

Michelle
Skribent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

men jeg mener at alle religoner og sekter er laget av illuminati7MK/mind-control/satanistene selv da,

men jeg forstår atl alle må få slippe til, husk at vi er neste alle fanget i pyramiden og lurt inn der enten via at man jobber i militæret, media, industri osv også, ytringsfrihet er viktig!

jeg bruke rå tenke sånn at om du jobber f.eks.i en bedrift, og jeg kommer til deg og sier at de som eier bedriften er satanister, så trenger ikke det å gjøre deg til en satanist heller da

men ja scientologer blir også lurt – STERKT!!!! Via ulike nivåer og retniger de har også.. Det er jo sjefssatanisten selv, Aleister Crowley som står bak, det har jo L Ron Hubbard sagt selv, offisielt, de var “goede venner” (om man kan kalla en satanist for en god venn da) – så kan det bli mere ÅPENLYST?

Michelle
Skribent
Svar til  Gaute Borgerud
13 år siden

Hvor lenge har du kjære Gaute vært i lære der da? Vil du nevne de 4 viktigste tingene du har lært av Scientologi?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Gaute Borgerud
13 år siden

Du har nok rett i det Gaute, jeg vet lite om Scientologi, det jeg vet er at det ble startet i 48 eller noe av en som sa han startet det for og tene penger der det er en eller annen urus som er univerests hersker som skal invadere oss eller noe …

Satt pris om du kunne gitt en kjapp innføring i hva Scientologi egentlig handler om :)

Du har skrevet en flott artikkel om Hans-Erik Dyvik Husby som selv påstår at han ikke er Scientolog så får jo tro han på det da selv om mange prøver og koble han til Scientolog kirken, spess pharmaindustrien

Hans-Erik Dyvik Husby er en fantastisk fyr som kjemper hardt mot den syke psyiatrien
Han er få i landet som har satt seg mere inn i galskapen en det han har gjort der han bruker mye av fritiden sin til og advare mot galskapen

På midten av 1900 tallet så kom en gærning fra USA og fant opp 911 psykiatriske diagnoser der legemiddeindustrien umidelbart fulgte opp med 5 medikamenter i snitt for hver diagnose
Er en sjenert får en en diagnose, er en ikke sjenert får en en annen diagnose og sånn forsetter det
Det er en diagnose på alt som ikke er 100% A4, men det er sikkert en diagnose vist en er alt for A4 også da som kan behandlest med mediakamenter fra pharmaindustrien

Mulig det er meg det er noe galt med men jeg syns det var en flott artikkel om Hank Von Helvette der jeg ikke ser noe direkte reklame for Scientologikirken :)

Michelle
Skribent
Svar til  Gaute Borgerud
13 år siden

De 4 viktigste tingene du har lært av Scientologi, mener jeg burde vært ett av dine ultimate favorittspørsmål å besvare kjære Gaute. Jeg spør for jeg er nysjerrig og jeg vil bevisstgjøre deg selv og andre, slike smp bør man kunne stille til religioner og sekter! Selvsagt kan du ramse opp flere ting enn 4, det forsterker jo bare dine argumenter.

kj
kj
Abonnent
13 år siden

“Man made alcohol”…

Det gjorde Jesus også! Har du ikke hørt om bryllupet i Kana.
De tørste bryllupsgjestene hadde drukket opp all vinen mens kvelden ennå
var ung!

Men heldigvis, Jesus og hans mor og hele gjengen var der! Og alle skulle slukke tørsten!
Det gikk visst med ca 500 liter vann, og miraklet var at vannet ble til vin av beste kvalitet, og nok til alle hele natta!
Ikke verst til å være han første under!

Armin Bahrami
Forfatter
13 år siden

Man made alcohol, god made cannabis, wich one do you trust?

Hva er ditt valg? Alle har stimulanter de foretrekker, kaffe, sukker, andre partydooper seg på resepter, somadril, rohypnol, effendrin, og såkalte “lovlige” dop fra farmasøytene. Kokain, heroin, Ecstasy, amfetamin, er alle skadelige unaturlige syntetiske kjemiske substanser som er til skade for deg.

Cannabis ikke hasj, er helberedelsen av dette sykeligjorte samfunnet :D

Emolusjon
Emolusjon
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Det burde kanskje vært flere alternativer å velge mellom?

Sjøl er jeg veldig glad i mango

Jeg har ikke tro på at cannabis kan helbrede samfunnet,
men vet av erfaring at det kan lette smertene ved det å være til,
for en periode.

Michelle
Skribent
13 år siden

Kjære alle scientologer og andre religiøse under mind-control (katolister, frimurere, scull&bonser, illuminatere, kristne, mormonere, jehovaer, vitner, jødedommere, muslimer, kabbalahister, bankmenn, mediafolk, militære osv), husk at vi bare gjør dette for å hjelpe, vi vil hjepe bare, det er våt eneste mål, kjærlighet, sannhet, frihet, omsorg nå!!!!!!!

Har dere tenkt hvor skremmende lett det er å starte en religion eller en sekt og liknende? Iallefall hvis en tar litt her og litt der og mikser isammens, legg på litt som virker som sannhet, smør på med masse folk ikke forstår, kurser og nivåer, la de ikke få alt med en gang, true med helvete og skremsel og fordømm de utenfor, men la alle som betaler få komme inn iallefall, hent litt tips fra sjefssatanisten selv Aleister Crowley, gi makt og ære til de som jobber seg oppover i sekten, skap et fellesskap og gi store løfter om ting de har oppnådd og de kommer til å få videre i livet, på andre siden osv.. Lag ulike forgreininger innenfor religionen og sekten, slik at det får plass for alle, de slemmeste og ondeste er i mindretall, så lag plass for de på toppen til å herkse og bestemme fordi de har mest behov for det og vil ikke godta å være emd ellers, slik holder du dine fiender nærmest også innad i sekten.. Gurimalla så lett det er å lure folk dessverre!

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Jeg syns Turbofyren burde fortsatt med heroin.

Heller det enn at han doper seg med scientologi. Tror faktisk heroin er mindre skadelig.

Michelle
Skribent
13 år siden

Kjære Gaute, jeg vil advare deg mot Scientologi, se på denne dokumentaren her så ser du at det er bare en annen form for satanisme egentlig (satanisme har ulike grener og ulike navn, jeg tror også Det Gamle Testamentet og Koranen er satanistiske), jeg MÅ bare være dønn ærlig her nå:

kj
kj
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Bra Michelle! Vær ærlig. Sannheta trenger ingen beskyttelse eller støttespillere.
Den står støtt på egne ben!

Religioner skapes av mennesker for å villede mennesker.

I tusener av år har vi gått i fellene deres og latt oss undertrykke og bli utnyttet!
GT og Koranen er intet unntak i så måte!

Maktens og ondskapen begjær, kjenner ingen grenser eller hindringer. Undertrykkelse, utnyttelse og lidelser har alltid ligget tykt i religioners kjølvann.

Enok
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Kjære Michelle,
Forfatteren er dypt inne i Scientologikirken i.flg hans hjemmeside
http://gauteborgerud.home.oursites.net/

Er jeg den eneste her som reagerer på at NyhetsSpeilet ,ved denne artikkelen promoterer en sekt og dens agenda?

Jeg er veldig for ytringsfrihet og religionsfrihet, men ikke når den skjules og kamufleres slik her som i artikkelen.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Enok
13 år siden

eh, jo.
Under “om forfatteren” så står det at han er Scientologist så den er ærlig nok.
Men artikkelen i seg selv er etter min oppfattning snikreklame/produktplassering.
Det liker jeg svært dårlig.

Nyhetsspeilet er ingen homogen gruppe, så det er litt feil å si at det er nyhetsspeilet som promoterer, men jeg forstår hva du mener og er i grunn helt enig. For å si det forsiktig så er jeg ikke helt fortrolig med at elementer fra COS bruker plass på NS til å så frø som bærer rotten frukt.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

EViG TAKK kjære kj♡

ja jeg tror alle religioner og sekter etc er styrt via illuminati, får oss til å slakte dyr og ofringer og gå til krig og dømme og se ned på andre osv og ha redsel og akseptere at andre bestemmer over andre og ta del i pengesystemet som er laget og fordeles og eies av illuminati selv osv osv Alle dems øverste ledere veiledet og styrt av demoner i black rituals dessverre!!!!

Onskap og satanisme blir kamuflert i så mange varianter og retninger, ikke alt er fullstendig ondskap åpenbart, men de lurer oss for å få oss inn i systemet, inn i illuminatipyramiden i ulik grad, det er MK (mind-control) som står bak, de vil ha makt over alle, lamme oss og få oss til å lyde dem, vi blir jo lurt, det er ikke morsomt lengre, det har fått pågå alt for lenge!

Vi må ha respekt og tilgivelse for hverandre, ja absolutt, men viktig å være ærlig også, si hva man føler, sannheten, jeg vil bare hjelpe – ALLE til et meningsfylt og best mulig liv, det man gir til andre får man jo tilbake uansett, det er ikke noe poeng i å følge noe man aner ugler i mosen ved, vi vet alle hva som er den største kjærligheten, la oss gjøre som kjærligheten som vibrerer i vårt innerste guider oss til å gjøre, ikke hva noen bøker eller media eller ledere prøver å lure oss til å gjøre om det går imot vår sunne fornuft!

Jeg tror en god del på buddhismen, fordi den ikke er en religion, men bare kjærlighet i følge Buddha selv, og det jeg kan se, og så tror jeg selvsagt 100% på UFO-knotakt-person Channie West:
http://www.wistancia.com/tne.htm

♡♡♡♡
http://www.youtube.com/watch?v=mRtdpldCAOc

http://www.youtube.com/watch?v=w2uXeq0UrWw

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

EViG TAKK til kjære Enok også skulle det stå selvsagt
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Det er viktig med ytringsfrihet tror jeg, problemet er også at de fleste som er i en religion eller sekt, ikke vet at de blir lurt, de er jo under mind-control i ulik grad, mange kan la seg lure til å verve seg i militæret for Gud og fedreland osv, men selv om de ikke gjør noe ondskap også, så har likevel illuminati taket på de!!!

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Det ville være trist om det man husker komposisjoner;
ledsaget av intravenøse smeller og anale eksplosjoner
Som en kreftsyk venn sa i de siste uker:
Jeg vil ikke dø som en rusmisbruker!

Som komponist og lyriker holder jeg meg unna musikere:
For mange akkorder i hodet og for mye bråk i blodet!

URBANT TURBOFORFALL

Fly belaster tromme hinner!
Biler blåser i slitne lunger!
Tog linjer gnager i seg nattesøvn!
Min kulturgrelle bakgrunn besørger resten!

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Men det betyr fremdeles ikke at de pengeplyndrende psykopatiske science fiction-frelste Hollywoodstjerne-elskene scientologene er bra mennesker.

De vil bare utrydde konkurrentene. (Psykiatrien, og alle andre religioner og kulter som hindrer scientologene fra å tjene enda fler milliarder dollar.)

« Forrige artikkel

David Ickes verden

Neste artikkel »

Hvordan universet fungerer – RA og enhetsloven på film

76
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x