Psykiatri – en dødsindustri

7.6K visninger
2 minutter lesetid
65

I den opprivende rettsprosessen mot Breivik fremstår den norske rettspsykiatrien som en forvirret og usammenhengende gruppe selvoppnevnte «eksperter» som er i intern konflikt. Noen psykiatere mener Breivik er syk, mens andre anser ham som frisk.

I tillegg til de rettsoppnevnte sakkyndiges mange motsigelser uttaler en mengde psykiatere seg i media med egne analyser og synspunkter, kronikker og debattinnlegg.

Uenigheten er så stor og temperaturen i debatten så høy, at publikum ikke lenger vet hva de skal tro. Vi kan trygt si at rettspsykiatrien har vist seg som et høyst uvitenskapelig verktøy i denne rettssaken, og at det har vært mer til skade enn til gavn å la aktørene i fagfeltet psykiatri få så stort spillerom i denne saken.

Det må være mulig å spørre seg selv om psykiatri egentlig har noen plass i norske rettssaler, om psykiatri har nok vitenskapelig belegg i det hele tatt for å få slik makt i en så viktig samfunnsinstitusjon – eller noen annen institusjon som berører menneskers liv i alvorlig grad.

Tilliten svinner

Tilliten til psykiatrien er lav i Breivik-saken, men det få tenker på er at det er den samme uvitenskapelige psykiatrien som råder i resten av samfunnets instanser som berører vår mentale helse. Det er den samme psykiatrien som diagnostiserer barn med ADHD-diagnoser, og som har forårsaket en tredobling av medisineringen av norske barn de siste åtte årene. Det er den samme psykiatrien som doper ned de eldre i norske sykehjem, og gir dem demensdiagnoser når de blir apatiske og forvirret av vanskjøtsel og manglende ressurser i eldreomsorgen.

Det er den samme psykiatrien som har lært opp fastlegene til å skrive ut enorme mengder antidepressiva og andre psykofarmaka, som i den senere tid har vist seg verdiløse sammenlignet med placebo (sukkerpiller), men som har alvorlige bivirkninger som selvmord, psykoser, aggresjon, slag og nedsatt livskvalitet.

Psykiatrien er en relativt ny oppfinnelse, men den har på kort tid posisjonert seg så sterkt i samfunnet at den nå følger oss fra vugge til grav.

Folkehelsen forverres

Det merkverdige med denne utviklingen er at den mentale folkehelsen ikke er forbedret i Norge, snarere forverret. Flere blir diagnostisert, medisinert, elektrosjokket og tvangsinnlagt enn noensinne. Psykiatere finner opp og lanserer nye diagnoser på løpende bånd. Ingen av disse diagnosene er basert på vitenskapelige tester, men stemmes inn av et råd av psykiatere – som ofte har nære bånd til den internasjonale farmasiaindustrien.

Vi lures alle til å tro at mentale lidelser skyldes kjemiske ubalanser i hjernen, selv om dette aldri har vært målt i noen hjerne noen gang. Det skremmende med denne utviklingen er at psykiatriske diagnoser snart dekker halvparten av folks adferd.

Hvordan kunne dette skje?

Utstillingen Psykiatri – en dødsindustri tar oss med på en reise i psykiatriens historie, og viser hvordan den oppstod og hvordan den fikk sin posisjon i samfunnet i dag. Dette er en rystende og mørk historie som mange kan ha vanskelig for å ta inn over seg, men likevel viktigere enn noen gang er det at vi belyser denne historien i all sin grusomhet og spør oss selv: Hvem skal ha hegemoniet i den mentale helsesektoren? Hvem skal vi stole på, og be om hjelp når livskriser oppstår? Hvem skal bestemme hva som er sykdom og hva som er ondskap i en straffesak?

Denne utstillingen gir publikum kunnskap til å kunne gjøre seg opp sin egen mening om disse spørsmålene.

Informasjon om utstillingen

Utstillingen finner sted i Stortingsgata 4, Oslo, og åpner fredag 27. april 2012 med pressekonferanse kl. 11:00.
Den offisielle åpning foretas kl. 14:00 av talsmannen for CCHR Norge, Hans-Erik Dyvik Husby.

Dørene åpner for publikum kl. 15:00. Utstillingen holder åpent mandag – torsdag 10:00 – 21:00,
fredag 10:00 – 20:00, lørdag og søndag 10:00, fra fredag 27. april til og med søndag 6. mai.

Besøk gjerne utstillingen “Citizens Commission on Human Rights” også.

Prosjektleder Trygve Haug kan nås på +47 932 15 890 for ytterligere spørsmål, intervjuforespørsler etc.

Gaute Borgerud

Jeg har alltid vært opptatt av menneskenes opphav, - hvor kommer vi fra? Darwins teorier passet meg ikke. Tvertimot fant jeg teoriene til Erich von Daniken og interplantariske romvandringer mye mer interessant og korrekt. Jeg var veldig innvolvert i disse spørsmål og andre filosofiske betraktninger når jeg i 1985 snublet over Scientologien og observasjonene og arbeidene til L. Ron Hubbard. På den tiden avsluttet jeg et kjedelig endeløs søken etter noe som gikk dypere om livet enn materialismen. De tradisjonelle religiøse samfunn passet meg ikke. Jeg var derimot klar over at religion eller en form for åndelighet var viktig for mennesket og dets kultur. Scientologien som en filosofi-basert gnostisk religion appelerte til meg absolutt og jeg var ved starten på et eventyr.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

65 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Lise Tollefsen Slembe https://www.facebook.com/lise.slembe sitat:
+{
Og her min ekspertise på hvorfor så mange, spesielt unge begår selvmord.

1. Stor svikt i systemets hjelpeapparat.
2. Psykiatriens og legers eksperimentering med sterke mentaltødeleggende medisiner de selv ikke vet bivirkningseffektene til eller IKKE VIL vite bivirkningseffektene til, som blant annet er bivirkninger som gir store depresjoner, psykoser og selvmordstanker.
3. Barnevernsvikt og barnevernovergrep mot barn og unge.

Ja, jeg kaller meg selv med ordet – ekspert, i og med jeg i over ni år har jobbet på nært hold i mangfoldige timer pr. dag med barn, unge og deres foreldre som har tatt veien til meg eller jeg til dem, fordi de har gått på mange forskjellige psykiatriske medisiner, vært innlagt flere ganger p.g.a. selvmordstanker. Jeg har også vært flere begravelser med pårørende som mistet sine barn og unge som begikk selvmord på disse årene som leder for egen organisasjon. Deriblant har politiet ringt meg fra andre fylker av landet og fengselledelse når ungdommer har stengt seg inn på rommet i foreldrene sin leilighet og truet med å skyte seg og når unge har prøvd å ta livet sitt i fengsler grunnet DUMME fastleger som har sendt med dem sterke antidepressive og sløvende medisiner under soning. Fastleger jeg selv advarte IKKE måtte sende med medisiner til unge som ønsker å ta sitt liv.

Deriblant har jeg hatt besøk og oppsøkt mange “super” deprimerte unge, deriblant rusmisbrukere som har vært oppvokst i flere fosterhjem under myndighet av barnevernet og på institusjoner som flere ganger ha prøvd å ta sitt liv. Det såkalte – “hjelpe- og behandlingsapparatet” sviktet dem fullstendig! Det er ” velferds” Norge i et nøtteskall. Mista både bror og son i sjølvmord – Magasin http://www.nrk.no/magasin/mista-bade-bror-og-son-i-sjolvmord-1.11731012
}+

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Ilagt besøksforbud for å sende brev til kommunelegen! http://www.verdidebatt.no/debatt/cat36/subcat38/thread11502604/

Sitat: Filmskaper Kathrine Haugen sendte brev til kommunelegen Sinne Simony Marken i Vega kommune om at hun ville starte journalistisk reasearch om forholdene rundt helsevesen, barnevernet og psykiske diagnoser som eksploderte etter at hun tiltrådte. Kathrine Haugen fikk besøk av lensmannen, hun var ikke hjemme, satt og jobbet i sin skrivehule. Hun skriver : Dro rett til lensmannskontoret etter å ha levert ungene i barnehagen og fikk forkynt to besøksforbud. Det ene er fra Kommunelege I og Helsesjef i Vega kommune, Sinne Simony Marken, som på bakgrunn av to brev jeg har sendt til henne føler seg forfulgt og krenket. Samt at hun er redd jeg skal utføre en straffbar handling mot henne. Besøksforbudet varer til 24.05.2015. Altså i ett år. Vegas ordfører 2011 – 2015 heter Andre Møller og representerer Arbeiderpartiet. På komunens hjemmeside står det: ..

Skorpionen
Skorpionen
Abonnent
10 år siden

Minner om Brennpunkt på NRK1 klokka 21.30 i kveld, altså tirsdag 5. november 2013.

”En livsglad, aktiv jente ble syk som 14-åring. Etter det gikk alt fryktelig galt. Foreldrene prøver å finne svar på hva som skjedde, og de forundrer seg over hvor mye medisiner jenta fikk fra ulike leger etter at hun ble 18 år. I kveldens Brennpunkt setter vi søkelyset på overmedisinering. Vi møter pasienter som vil ha flere og flere piller, og leger som ikke klarer å si nei.”

TobbStar
TobbStar
Abonnent
Svar til  Skorpionen
10 år siden

Er helt utrolig at dere klarte å få denne tragedien til å bli en konspirasjon “ting”.
Er helt enig med Kristiann her, at dere sluker jo alt når en av dere nevner noe utenfor boksen. Plutselig er hele hendelsen blitt til en konspirasjon med sataniske hensiker, MIB, tankekontroll, og litt smålige rasistiske utrop om at alle svarte og latinos ikke kan tenke for seg selv. Skulle gjerne sett de papirene som viser til det forskningsresultatet. Er det virkelig så vanskelig å fatte at vi desverre lever i en verden der mennesker gjør ekstremt mye radikale handlinger når dem føler alt er tapt? At gjerningsmannen føler seg ganske langt der nede er vel en naturlig reaksjon på det han har gjort og opplevd. Sier heller mere om at han faktisk handla urasjonelt enn at han blei mind controlla.

Ps: Som Kristiann sa til falcon..Du har ikke noe eller har noensinne hatt noe å bidra med i diskusjonene. Copy/paste er ikke å bidra i en diskusjon. Har vel aldri sett deg skrive mer en 3 linjer (figure of speech). Prøv heller å yt noen meninger for deg selv enn å copy/paste andres verk uten å gi uttrykk for hva du prøver å si.

Folkens… prøv heller å aksepter ting for det det er enn å reise ut i googles ville verden for å finne kaotiske løsninger når svaret er så enkelt til tider.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  TobbStar
10 år siden

– Det fremkommer av kommentarfeltet at alle er ikke klar for denne viten, de får så være…

“Confusion of Being”
The greatest hoax ever played on man. Everyone believes they own what they have. Nothing could be further from the truth, and nobody cares. “The Perfect Swindle”
http://www.youtube.com/watch?v=g-PJDVG1uak#t=22

For videre studier: The Unraveled Programs
http://www.servantking.info/

Maarit M. Hanssen
Forfatter
10 år siden

http://www.aftenposten.no/nyheter/–Antatt-gjerningsmann-var-asylsoker-7362575.html
Nå har det skjedd igjen – en asylsøker, denne gangen fra Sør-Sudan, går amok med en kniv og dreper alle i bussen. En trenger ikke å være en rakettforsker for å forstå, at vedkommende er et offer for psykiatri ( men det får vi stadsfestet forhåpentlig litt senere idag gjennom media ).

Det, som forundrer meg litt er det at Sør-Sudan har jo vært et fredelig sted siden 2005, majoriteten av innbyggere er kristne og landet fikk selvstendigheten i 2011. Er det noen grunn til å bli flyktning da fra landet?

De fleste og største asylmottak i Norge eies av private investorer. Dette eies av HERO hvor Ahmed Bozgil er eier, selv en flyktning fra det tyrkiske Kurdistan. Hero driver flere mottak og barnehager i Norge og hadde halv milliarder kroner i driftsinntekter i 2012 med over 600 ansatte. 40% av de ansatte er innvandrere.

Kommunale helsetjenester er ansvarlige om flyktningenes helse etter det første helsesjekket i mottaket. Siden mottakene ligger i små kommuner som regel, har ikke kommunene noen muligheter til psykisk hjelp unntatt piller og en ansvarlig fastlege, turnuskandidat i små kommuner som Årdal. Kommunen er under statens administrasjon grunnet svære underskudd av budjetter det siste året.

Denne busskapringen er den andre i rekken i løpet av 10 år i Årdal kommune, samme rute, 16.35 bussen, med dødelig utgang. Paradoksalt er kommunens motto ” Årdal Tenk Tryggleik “. Kommunen har 5500 innbyggere.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article8568279.ece
Og så har vi det “klassiske” i terrorhandlinger: politiet startet øvelse med busskapring i Trondheim i dag tidlig. Du kunne stille klokken etter politiets øvelser hvor scenariet er akkurat det som skjer !

Den antatte gjærningspersonen, 31 år gammel sør-sudaneren, er nå innlagt til et døgns psykiatrisk “observasjon” på Sandviken psykiatriske sykehus i Bergen. Der blir han pumpet full av bedøvende antipsykotika, slik at han ikke husker noe av det som skjedde i bussen og tiden før. Hensikten er at han ikke skal huske noe. Han skal ikke forhøres før medisinene har tatt knekken på hele hans hukommelse.

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

Nå lå du slutte med teorier om absolutt alt. Denne saken er veldig enkel. Han fikk avslag på sin søknad, å skulle sendes ut av landet. Siden han fikk vite det har han gått rundt oppi hodet og prøvd å finne løsninger for å bli her i norge. Han fant ingen. Men så tenkte han tydligvis at det er bedre å sitte fengslet her i norge, enn å bli sendt hjem. 20år med mat, varme og penger, tenkte vel han. Er helt sykt, å han klikka jo på en måte. Men er ikke noe feil med han psykisk, han ville bare være her.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  kristiann
10 år siden

Så du mener, kristiann, at det enkleste måte for asylsøkere for å få lov til å bli i Norge er å drepe nordmenn, helst mange for å få 20 års straff i fengsel på statens bekostning. Opparbeide seg retten til norsk statsborgerskap og uføretrygd. Det er klart at noen kan tenke at denne måten er det enkleste i ren desperasjon. Jeg er glad at jeg er ikke politiker under denne tiden.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  kristiann
10 år siden

Da er ganske naiv. Klart han har blitt dopet kraftig ned, kanskje chippet, og man skal ikke utelukket at han ble utnyttet til et satanistisk rituale.

1: Si opp Schengenavtalen.
2: Legg ned HELE asylpolitikken og samtlige asylmottak.
3: Legg ned hele den pskiatriske (nazistiske) bransjen og brenn deres “medisiner”
4: Hjelp folk der de kommer ifra.
5: Bevæpm befolkningen
6: Ikke tro at politiet kan avverge eller redde noen

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  kristiann
10 år siden

Offameg, det er ikke mulig å snakke med dere her inne. Det er bare rett å slett umulig å ha en intelegent samtale med dere. Alt jeg gjorde var å gi riktig informasjon om DENNE saken. Jeg har ingen meninger. Jeg mener ingenting. Jeg bare skrev hva han mest sannsynelig tenkte. Han ville ikke bli sendt ut av landet, å var derfor villig til å gjøre alt for å slippe det. Så enkel er denne saken. Ingen som har tvingt han, ingen som har dopet han, ingen som har chippet han.

Men vil gjerne legge til noe jeg har en MENING om: Hvis noen trenger psykiatrisk hjelp og medisiner så er det deg “balle klorin”.

Punkt 3: de burde absolutt ikke legge ned et tilbud som du tross alt burde benytte deg av.
Punkt 5: aldri en god ide å bevæpne samtlige borgere, tross alt da er jo du en av de som får våpen, å det er IKKE bra.
Punkt 6: politiet kommer noen ganger for sent, å de gjør også feil. Men de er mennesker, de gjør feil, og de får alt for lite penger til mannskap og resurrser. Største grunnen til politiets dårlige saker er dårlig utstyr, lite personel, lite trent personel. Men de har reddet tusenvis av liv, å de fleste gjør sitt beste hver dag. Ikke døm noen før du selv har vært i den situasjonen. Med så lite resurrser som de har så gjør de en sinnsyk god jobb.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  kristiann
10 år siden

For å fjerne all tvil, nazi landet Norge er beviselig administrert av idioter og kriminelle, åpenbart med tankesmie og infiltrasjon fra og i samarbeid med bl.a. den såkalte europeiske union, her noen alvorlige eksempler

Belgium considering unprecedented law to grant euthanasia for children, dementia patients http://www.washingtonpost.com/national/health-science/belgium-considering-unprecedented-law-to-grant-euthanasia-for-children-dementia-patients/2013/10/31/67fd55be-4200-11e3-b028-de922d7a3f47_story.html Kilde UK Column Live – 1st November 2013 http://www.youtube.com/watch?v=acxQ16qk6Mg

Årsaken til det folkefiendtlige vanstyret ligger helt opp i dagen for alle å se

We are all Jesuits http://www.abeldanger.net/2012/12/we-are-all-jesuits.html

Mer som viser at det ikke er intellekt og ansvarlighet som generelt preger vårt lands administrasjon, offentlige institusjoner, det militære media kompleks, det militære politiske kompleks, mange korporasjoner og bedrifter samt såkalte religiøse institusjoner inklusive den såkalte norske kirke, alt unorsk pga infiltrasjon

Orkdal barnevern under sterk kritikk fra kunder, advokatfirma, kommuneadministrasjon og noen ansatte http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1825&start=1

Anbefalt underholdende internasjonal forestilling ** Cirkus mullah Krekar & co ** entertainment Inc, et utenlandsk tverrpolitisk foretak http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1816&start=1

Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Genetically modified organism, GMO, a time bomb, food supply control, depopulation, new world order http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1852&start=1

Chemtrails Trondheim Norway, late afternoon 28 September 2012, a crime against life and environment http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1818&start=1

UN UNCED: Earth Summit 1992 by George Hunt, depopulation, bank scams, fascist new world order agenda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1863&start=1

Order of the illuminati, the conspiracy to rule the world http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1762&start=1

William Cooper interviews a 32 DEGREE FREEMASON CAJI INFILTRATOR http://www.youtube.com/watch?v=NK3gB5w08AU&list=PLqQQFOVUZBLg87XE6ygPMI8B51V56amRB * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Følgende ble sendt til enkelte entititer og personer i bl.a. det militære politiske og media kompleks, frimureri og offentlige institusjoner, og ble kun besvart med å fjerne min mulighet til å sende e-post via min internettleverandør, og ikke som forventet formidlet til det norske folk for å unngå at våre barn blir forgiftet

400.000 piger i fare: HPV-Vaccinen kan give alvorlige bivirkninger http://www.bt.dk/danmark/400.000-piger-i-fare-hpv-vaccinen-kan-give-alvorlige-bivirkninger gt ~ 400,000 girls at risk: HPV vaccine can cause serious side effects http://tinyurl.com/pqau6xn

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  kristiann
10 år siden

Falcon, du skriver så mye latterlig at det er nesten umulig å svare deg, men skal prøve å svare på noe.

1. Svineinfulensaen, vaksinen var tydligvis ikke så farlig, av flere hundre millioner mennesker så var det ekstremt få som fikk bivirkninger, her i norge var det vel rundt 50-150 som fikk langvarige bivirkninger. Noen mer alvorlig enn andre. Men helt som forventet fra en hvilken som helst legemiddel. Må huske at over 1 million tok den i norge, det betyr at 0,02% av de som tok den fikk bivirkninger, å det var smme statistikk i alle andre land. Å svineinfulensaen i seg selv var jo mildere enn den vanlige infulensaen, med omtrent samme dødstall som sesong infulensaen.

2. At et barnevern er under sterkt kritikk? Igjen helt normalt, de er mennesker, de gjør feil, noen er drittsekker å gjør det med vilje, noen er ræva i jobben sin. Sånn er det i alle jobber, ikke alle er flinke i sin jobb. Betyr ikke at det er kontrolert for det.

3. Chemtrails, hvis det virkelig var noe de gjorde så hadde jo folk blitt syke, men ingenting har skjedd verken med mennesker, dyr eller planter. Det finnes ingen sorøyting.

Jeg vil gjøre klart en ting, det finnes konspirasjoner, det sier seg selv, mennesketer sånn, vi er farlige, grådige, psykopatiske syr som i mange tilfeller kan gjøre hva som helst for å nå et mål, dette gjelder helsigvis ikke alle mennesker, men vi er dyr, vi har instinktene våre vi å, vi er ikke så spesielle bare forsi vi kan skrive, lese, og bygge ting.
Det har ingenting med aliens eller andre rare ting å gjøre, det er oss mennesker selv som skader oss selv.

Men dere her inne tror jo absolutt ALT er en konspirasjon. Hvis det er en skyting på en flyplass, eller hjemme i et hus, i et hvilket som helst sted/land så er det noe annet som står bak. Når det egentlig er bare en far som f.eks hadde så mye gjeld som samboeren ikke visste om, så mista jobben sin, i stedet for å innrømme til samboeren så la oss si at han tik livet av henne og seg selv. Der var det hele. Dere her inne ville d funnet på en helt annen bakhostorie. Det gjør dere til alt hele tia. Dere må vel skjønne at langt ifra alt er en konspirsjon? Det meste er gjort av vanlige mennesker, med vanlige problemer. (Heldigvis ikke så mye psykiske problemer som dere her inne)

herr anfsim
herr anfsim
Abonnent
Svar til  kristiann
10 år siden

Fascinerende lesing. Må jo nesten spørre hvor du tar alt fra Maarit, og eventuelt om du vil være grei og dele kildene til disse oppsiktsvekkende oppdagelsene.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

Forsvareren til gjærningsmannen sier til media at han er medtatt og kraftløs, trøtt og sliten. Disse er typiske tegn på at han har blitt dopet ned. Han har rett å være innlagt 3 døgn på akutten i psykiatrien. Vedder på at han kun sover neddopet disse dagene. Selvsagt trenger han søvn og ro etter adrenalinkickket han fikk i bussen, men bivirkningen er at hans hukommelse kommer til å svikte i forhøret, noe som kan være ønskelig av myndighetenes side. Myndighetene har allerede bestemt seg at han er psykisk syk og utilregnelig. Han skal få tre sakkyndige som skal observere ham ( Breivik hadde bare to sakkyndige ).

Var dette en falsk flagg terrorhandling. Mystisk svart BMW er observert kjørende bak bussen. Tipper at gjærningsmannen ble beamet og at han fikk voice to scull som fortalte til ham at han måtte drepe. Det ble sannsynligvis gjort også tiden før han gikk inn i bussen i Årdal.

Hjernene til afrikanske og latinamerikanske menn er veldig følsomme for beaming med mikrobølger. De reagerer umiddelbart og har ingen motstand mot falske tanker. De kan ha intellektuell forståelse for at tankene deres blir manipulert utenfra noe som gjør dem rasende, men bare noen få klarer å motstå beskjedene de får direkte inn i hjernen. Dette har noe med psyken til disse gruppene av menn å gjøre.

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

Marit: Forsvareren til gjærningsmannen sier til media at han er medtatt og kraftløs, trøtt og sliten. Disse er typiske tegn på at han har blitt dopet ned.

Vet du hva marit? Det er også typiske tegn på reaksjon på hva han har gjort. De fleste mennesker hadde reagert sånn, de som ikke reagerer sånn er de som er umennsklige. Du hadde også reagert sånn.

En falsk flagg terroraksjon? På hvilket grunnlag kan du i det hele tatt si det? Å hva skulle denne aksjonen ha for seg? Hvem skulle tjene på denne aksjonen? Dine teorier er helt latterlige og grunnløse.

Marit: Hjernene til afrikanske og latinamerikanske menn er veldig følsomme for beaming med mikrobølger. De reagerer umiddelbart og har ingen motstand mot falske tanker. De kan ha intellektuell forståelse for at tankene deres blir manipulert utenfra noe som gjør dem rasende, men bare noen få klarer å motstå beskjedene de får direkte inn i hjernen. Dette har noe med psyken til disse gruppene av menn å gjøre.

Hvordan i hæ…ette kan du vite dette? Er ingen forskning på dette? Igjen helt latterlige og grunnløse påstander uten rot i virkligheten. Hvor får du disse tingene fra? Du har hvertfall en helt sinnsyk fantasi. Sikkert mange leger som kunne ønske de kunne studere deg og hjernen din.

Dette var en manns reaksjon på en utkastelsesordre, hans desperate forsøk for å bli i norge, det er alt.

Skjerp deg!

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

Den satanistiske “action-kalender”: http://splashurl.com/povzyr6

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

Sørsudaneren har ikke noen sjanse. Følgende leger/psykologer skal være hans sakkyndige:
1)Jan Øystein Berle, Dr.medisin,psykiater,Haugeland sykehus i Bergen
2)Knut Dalen,nevropsykolog,Bergen
3)Gunnar Johannessen,psykiater,rettsmedisiner,Grimstad

Disse “fagfolkene” (les=hjernekrympere) kommer til å dissikere hjernen til gjerningsmannen i småbiter og forske på ham i våken tilstand og sovende og alt imellom i flere måneder. Han er jo allerede tvangsinnlagt. Han blir et eksempel som skal gi føringer for politikere for hvordan helsesjekket til asylsøkere skal organiseres fra nå av. Spesielt den psykiske helsen.

Hvis en asylsøker heretter setter et kryss på en feil plass i skjema risikerer han/hun å havne i et lukket asylmottak hvor en hjernekrymper setter ham i tvungen antipsykotisk medisinering for resten av oppholdet i Norge.

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

Igjen Marit, du unngår mitt svar til deg. Du bare fortsetter å rable ut dritt, å det er fordi du ikke har noe å komme med tilbake. For inners inne vet su at jeg har rett. Å til det siste du skrev, kan du være så snill å gi meg bakgrunnstoffet for din konklusjon om at alle asylsøkere som krysser av feil boks havner i et lukket asylmotak hvor de vil bli hjernekrympet som du sier??
Er du så virklighetsfjern ag du tror på det du skriver selv? Eller bare gjør du det for moro skyld? For jeg kan virkelig ikke se for meg ag en person kan være så uintligent.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

Kristiann, lær aller først å skrive rett navnet mitt. Hvis du kan det så kan jeg vurdere å svare til deg.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

http://www.aftenposten.no/fakta/innsikt/Forsker—Norge-trenger-lovpalagt-oppfolging-av-sarbare-asylsokere-7364659.html
Norge: tak over hodet til alle asylsøkere, Nederland:sjekker psyken til alle asylsøkere. I Nederland fyller asylsøkere ut en sjekkliste for symptomer for psykiske lidelser og hvis de krysser “feil” så havner de til slutt i et psykiatrisk sykehus. Norge er annen ytrekant. I Norge er man fornøyd hvis asylsøkere har tak over hodet noe hvilken som helst langtvekkistan land kan oppfylle.

Kommunen, som har mottak for asylsøkende er ansvarlig for helsen deres. Slik bør det være etter min mening og kommunene bør ha de ressursene de trenger for å kunne gjøre jobben. Det trengs ikke nærmere psykisk sjekk ved innkomsten. Stikkordet er informasjon. Er asylsøkende tilstrekkelig informert om hvor de kan få helsehjelp i Norge. Og det bør fremdeles være frivillig om å søke helsehjelp.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

http://www.ba.no/nyheter/article6971539.ece
Gjerningsmannen nekter alt ! Det var Bergensavisen som var først ute i kveld å informere at gjerningsmannen på Valdresekspressmordene nekter å ha noe å gjøre med drapene og anker fengslingsbeslutningen fra i går.

Dette er tegn på at morderen foretrekker tvungen psykiatrisk behandling foran å ha vært tilregnelig på gjerningsøyeblikket. Da kan han være fri man etter noen måneder. Det er ingen problem for ham å spille gal. Eller at han har blitt neddopet (slik jeg påstod i min første kommentar i denne tråden) de grader at han har mistet hukommelsen.

Jo flere dager det går at han ikke blir avhørt desto mindre husker han. Dette ser ut til å være bevisst strategi fra politiets og andre myndighetenes side at han husker minst mulig.

Saken snur seg til å bli mer alvorlig jo flere dager det går at vi får ikke vite om hans egentlig identitet og at det ikke blir gjort avhør på ham.

Jeg har sendt e-mail til politiet og til den sør-sudanske ambassaden i kveld hvor jeg krever at det publiseres et bilde og navn av gjerningspersonen i media.

Hello ,
I think it ‘s time to publish the name and photo of the offender at the bus killings in online edition of Aftenposten so that the public can come with specific tips about the person. Even if it should turn out that the person is not from South Sudan and operating with a false identity , which the public can be helpful to clarify.

I hope that Aftenposten ‘s online edition does not stop publishing articles about this terrible tragedy, although interest in the newsroom can be lower.

The perpetrator has used up his right for three days in ICU in psychiatry. Now he has the right to be hospitalized 14 days . After the 2-3 months . Interrogations of him may be just a big joke after so long running from the cold-blooded murders .

It seems that the perpetrator’s only motive was to be allowed to stay in Norway . I think that he has killed before . Maybe he is an assassin from a glandestin intelligence agency , tipping MOSSAD since he has stated to have been in Israel and Egypt and speaks Arabic which they do in South Sudan , where the official language is English plus they speak some local tribal dialects. The killings were an act of terrorism and tools to be allowed to stay in Norway at the government’s expense . 21 years in a Norwegian prison or compulsory psychiatric treatment is only baby foods for cold-blooded ( renegade ) assassins .

MVH
Maarit M.Hanssen
Drammen

Mobile : 95488352

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/–Trippeldrapssiktede-opererte-med-flere-identiteter-7364607.html
Sør-Sudans ambassadør i Norge Bol Weg Agoth tviler på at gjerningsmannen er fra Sør-Sudan. Han kan være fra Kenya, Nigeria eller Kongo. Sørsudanere har ikke behov for å søke asyl i andre land, sier han til Aftenposten. Han skal besøke gjerningsmannen på fredagen i Bergen.

Gjerningsmannen kan være en kriminell eller en CIA-agent/terrorist ( les= Al Qaida ) enten fra Sør-Sudan eller fra et annet afrikansk land eller fra Midtøsten siden han snakker arabisk, en PATSY i et false flag angrep mot Norge. Mye trening har han hatt når han klarte å drepe med kniv tre personer i bussen uten at det oppstod kamp ( etter obduksjonsrapporten ). Sovende celle, solo terrorist. Uansett, han er en farlig mann.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10153001
Egentlig lukter det lang vei en CIA/MOSSAD operasjon fra disse kaldblodige drapene. Vedkommende gjerningsmann HAR oppholdt seg i ISRAEL og ellers i Midtøsten. Han snakker (ihvertfall) arabisk. I Sør-Sudan snakker man engelsk som offisielt språk og ellers diverse stammespråk.

Gjerningsmannen kan være en agentleiemorder, som ønsker seg en identitet og statsborgerskap i Norge samt uføretrygd for å leve av. 20 år i fengsel eller tvungen psykiatrisk behandling er bare barnemat for slike som denne.

Han er chippet helt sikkert hvis han er en hemmelig leiemorder agent. Mindcontrollert djævel. Skal Erna slippe nå slike inn i Norge er jeg veldig skuffet !

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

Mossad training ! Se spesielt trening med kniven.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/–Han-var-iskald-og-uanfektet-7365680.html
Redningsmannen Pål Nesfossen trodde at gjerningsmannen var en godt trent soldat med iskaldt blikk og helt uanfektet når han flere ganger spurte etter politiet.

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

Nytt drap i dag, det også cia? Eller stay behind? Eller kanskje en sovende terrorist celle?

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

Fortsett å unngå du, jeg bryr meg veldig lite om jeg skriver navnet ditt riktig eller ikke. Å bare fordi han dreper 3 personer uten kamp betyr ikke at han har trening. Han satt bakerst, å alle de tre hadde en distanse mellom seg. Hvos han har gått bak jenta først, tatt halsen på henne, eller holdt henne for munn så trebger ikke de to andre å ha hørt noe, han kan lett ha overraska alle tre. Uansett vi vet ingenting. Men Maaaarit, han er ikke en “hemmelig agent leiemorder” som du kaller det, hehe. Slutt å finn på så mye rundt han, han er en vanlig mann. Ikke no mer. PS: alle sprsial soldater fra alle land lærer seg å trene med kniv, også vanlige soldater. Må ikke være spesialsoldat for det.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  kristiann
10 år siden

kristiann, hvor mye betaler PST til deg for at du skal trakassere meg og navnet mitt? Vedder på at du får en tusenlapp annen hver måned og en flaske vin når du slutter hos dem.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

http://www.bt.no/nyheter/lokalt/–Han-vil-ikke-mote-oss-3002019.html
Gjerningsmannen for bussdrapene er neppe fra Sør-Sudan siden han nekter å møte ambassadøren fra dette landet uten å oppgi grunnen. Han er fra et annet afrikansk land eller fra Midtøsten siden han snakker arabisk og krever en arabisktalende tolk.

Men ambassadøren sier at de vil ikke gi opp forsøket å få klarhet i hvor gjerningsmannen kommer fra og hans identitet. Dette er bra. Tipper fremdeles på at gjerningsmannen er/har vært i Mossads payroll og er nå i Norge for å få her en ny identitet og trygd ved å drepe to nordmenn (og en svensk).

Gjerningsmannen er fremdeles, fjerde dag, til “observasjon” på Sandviken psykiatrisk sykehus i Bergen. Tipper at han blir der to uker til, noe han har krav på etter 3 døgn på akutten. Han ble i går dømt 4 ukers forvaring med to uker i full isolasjon. Tipper at dette må politiet bare glemme så lenge han har krav om å bli i psykiatrien. Etter to uker har han krav ytterligere om å være innlagt hele to-tre måneder.

Jeg synes, at det er på tide at politiet/media publiserer et bilde av ham plus et navn, falsk eller ikke slik at publikum kan komme med konkrete tips om ham. Media har allerede et bilde og navnet hans ihvertfall Aftenposten. Men det virker som om at saken blir dysset ned fortest mulig for å beskytte denne Mossad-agenten. Han har sannsynligvis hoppet av eller fått sparken. Motivet for drapene er klinkende klart: for å få bli i Norge på statens regning.

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

Hehe, joa jeg får rundt 2000kr imnd bare for å sende deg meldinger her på nyhetsspeilet, jeg ble ansatt for 1 uke siden, de følte du ble en såpass stor trussel at de måtte sette en såkalt “trakaseringsfrimerke” på deg. Dette gjør jeg på oppdrag av dem for å sette deg og ditt navn i dårlig lys.

Det verste med det jeg nettopp skrev er, hvis jeg ikke hadde skrivd no mer så hadde du trodd på det. Det er det tragiske her. Men nei Maarit, jeg jobber ikke for pst, eller noe annen myndighetsgruppe. Jeg vet du tror at myndighetene overvåker deg, og at du tror at de ser på deg som en “trussel” fordi du “vet så mye”. Hehe, men det er nok sånn at ingen fra myndighetene er interesert i deg ( kanskje psykiatrien, kanskje onoen leger koser seg med det du skriver), verken du eller noen andre her inne utgjør en større trussel enn den vanlige normannwn i gata. Det er dere som er forfattere her inne, pluss de som alltid kommenterer, så er det de som meg som kommer innom for å lese alle de morsomme historiene, og kommentarene, totalt kanskje 100 lesere, kanskje 1000 innom i løpet av mnd, men faste sikkert 100 lesere. Myndighetene bryr seg ikke om at 100personer driver her inne, ikke engang om det dere faktisk skrev var ekte, så hadde myndighetene fortsatt ikke brydd seg.

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

Ps: forresten, nå er du plutselug enig at han begikk drapene for å bli i norge? Hehe, bra det har gått opp for deg. Ps:ps: han er fortsatt ikke mossad

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

Jeg forstår ikke hva du skriver om, kristiann, jeg har hele tiden ment at gjerningsmannen drepte for å få lov til å bli i Norge. Nå har han i tillegg bestemt seg å bli innen psykiatrisk “behandling” for å få lov til fortest mulig å bli fri og få trygd. Spekulativt, spør du meg. Han kan være en fri mann etter noen måneder innen psykiatrien.

Han har drept før, ikke noen tvil om det. Han er trent for å drepe og slike bestialske drap er det kun Mossad-agenter, KIDON KILLERS, som gjør.

http://www.globalresearch.ca/inside-israel-s-secret-wars-mossad-s-elite-kidon-killers

De er de mest kaldblodige drapsmaskiner verden har sett og de opererer over hele verden.

Denne mannen er livsfarlig. Jeg synes synd på forsvareren hans som nå må forsvare ham når han sier at han har ingenting med drapene å gjøre. Vitner som brannmannskapene og ambulansemannskapene står i livsfare fordi det finnes flere kidon killers i Norge.

Politiet og etterretningsorganisasjonene i Norge beskytter gjerningsmannen, denne agenten og leiemorderen ved ikke å publisere bilde og identitet av ham.

Jeg sendte en e-mail i natt til rottereiret Israels ambassade for å få dem til å bistå med identifiseringen. Det skader ikke at de er obs på ambassaden at noen har tenkt denne tanken.

kristiann
kristiann
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

Du har ikke hevdet det hele tiden, jeg som skrev at han drepte for å bli i norge. Du skrev at han drepte fordi han hadde blitt beamet, eller på annen måte blitt påvirket av noen. Å skrive det er er ikke det samme som å si at han drepte av egen fri vilje for å bli i norge. Skjerp deg, bare se hva du skrev selv. Å nå så skriver du at van drepte for å bli i norge, men at han fortsatt er en trent mossad agent, å det vet du blant annet pga måten han drepte på. “Det er bare agenter som mossad som dreper på den måten”. Hehe, du kan tydligvis ingen ting om hvordn de trener. Alle spesialsoldater i verden blir trent i knivkamp, å jånd til hånd kamp, med spade, kjepp alt man kan tenke seg å bruke til våpen. Så uansett hvis han skulle vært trent soldat, kan van blitt trent vvor som helst. Men er ingen tegn til det. Ambulansefyren som var der hoppa på han å la han i bakken alene, det klarer man ikke med en spesial soldat :).

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

Nyhetsspeilet har over en million individuelle lesere, antagelig halvannen million akkurat nå. Nyhetsspeilet blir stadig kontaktet av ledende media, aviser, magasiner og TV, i Norge for intervjuer.

Det er lav terskel for utestengning fra kommentarfeltene ved trakassering, bare du vet det. Bevisstheten din peker i retning *psykopat* (“har du glemt å ta pillene dine”, “psykiatri er interessert i dine kommentarer” osv ). Eller typisk PSYOP og stalking etter ordre fra PST.

Tror du kristiann, at du gjør stor tjeneste for Norge ved å trakassere meg og andre (Rolf Kenneth) på Nyhetsspeilet?

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

kristiann, luftambulansereddningsmannen som hoppet på gjerningsmannen sa til avisene at han trodde gjerningsmannen er en veltrent soldat. Gjerningsmannen kapitulerte seg når han så alle kampklare brannmannskapene og ambulansefolkene og gjorde ikke motstand når han ble teipet fast. Han hadde jo ikke hatt en sjanse.

Jeg tror at gjærningsmannen har drept før, enten som en soldat eller en agent. Han har gitt følgende flukthistorie til det sør-sudanske miljøet i Oslo: han kommer fra Mayom området i Sør-Sudan, fluktet til Khartoum ( Nord-Sudansk hovestad i dag ), flyktet videre til Egypt og videre til israel hvorfra han flyktet til Spania og videre til Norge hvor han kom i april i 2013.

CIA og MI6 har trent og trener spesialagenter i Sør-Sudan (selvstendig stat i juli 2011)i dag. Mossad er svært aktiv i Afrika. Jeg tror at gjerningsmannen er en ingrediens i denne grøten av etterretningsorganisasjoner i Afrika.

kristiann, en liten tips til deg som gjør kommentarene dine mer forståelige. les gjennom og korriger skrivefeilene før du taster på “lagre”. Mitt morsmål er ikke norsk, men jeg forsøker å korrigere skrivefeilene før jeg publiserer. Det ser så meget ryddigere ut og hjelper til å forstå hva jeg prøver å formidle.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
10 år siden

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/–Siktede-husker-ikke-turen-7369040.html
Gjerningsmannen nekter å ha vært ombord på bussen !

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/mann-knivstukket-i-trondheim-4154827.html
En mørkhudet mann har stukket med kniv en mann i Trondeim sentrum.

Skorpionen
Skorpionen
Abonnent
10 år siden

I morgen, tirsdag 24. september klokka 18, vil det være en minnemarsj for folk som har vært utsatt for psykiatrisk feilbehandling. Marsjen går fra Youngstorget til Stortinget. Det hele avsluttes med en minnekonsert med blant annet Hans-Erik Dyvik-Husby, Jørn Hoel m.flere. Konserten starter klokka 20 i Kulturkirken Jakob (i Hausmannsgate 14). Konserten er gratis, men det vil bli samlet inn kollekt.
De som står som arrangør er SiljeBenedikteStiftelsen, Kulturkirken Jakob og CCHR Norge.

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Silje tok livet sitt – fikk 16 forskjellige medisiner mens hun var deprimert

Far leser gjennom listen med medisiner Silje hadde tilgjengelig:

Seroquel
Catapresan
Rivotril
Orfiril
Nozinan
Remeron
Cipralex
Sarotex
Lamictal
Vival
Nobligan
Pinex Forte
Imovane
Atarax
Tramadol
OxyNorm
Listen omfatter 16 medikamenter, hvorav sju hadde økt selvmordsfare som mulig bivirkning.
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/helse/silje-tok-livet-sitt-fikk-16-forskjellige-medisiner-mens-hun-var-deprimert-4002591.html

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

De siste fem årene kan 45 nordmenn ha dødd av bivirkningene av psykiatriske medikamenter.

– Medisin er kjemisk lobotomering

Dødsårsakene til disse pasientene ligger likevel tett opp til listen av mulige alvorlige bivirkninger ved nettopp medisinene:
– Hva tenker du om at det er så mange dødsfall i denne pasientgruppen?

– Vi skal prøve å få ned antallet, men vi må være oppmerksom på at det i denne gruppen av pasienter alltid vil forekomme dødsfall.
Det kan vi ikke unngå.
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/helse/-medisin-er-kjemisk-lobotomering-3973174.html

Eirik (17) fikk psykosemedisin før han tok livet sitt

Ikke psykotisk, fikk psykosemedisin
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/helse/eirik-17-fikk-psykosemedisin-foer-han-tok-livet-sitt-3984040.html

For å spare penger lar sykehusene være å informere psykiatriske pasienter om sine rettigheter….
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/helse/-helseforetakene-spekulerer-i-svake-pasientgrupper-3894279.html

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Australian Psychiatrist Says Modern Psychiatry Has No Scientific Basis—Drugs are Crude & Damaging Treatment http://www.cchrint.org/2012/11/19/psychiatrynoscientificbasis/ Youtube quote: Dr. Niall McLaren, an Australian practicing psychiatrist for 22 years, explains what is wrong with the psychiatric profession: That it cannot/will not take criticism, for fear the entire model of biological psychiatry will unravel. That there is no science to psychiatric diagnoses, no brain based diseases. And that psychiatry only pushes mental disorders as biological disease in order to convince people to take psychiatric drugs, causing a host of dangerous side effects. For more psychiatrists/psychologists and doctors who have spoken out against the fraud of psychiatry’s biological model of mental disorders (chemical imbalance, etc) click here http://3.ly/4kp

“Mulig alarmerende opplysninger ankommet angående Betania Malvik psykodrama modell v/Aud Steinsbekk og opsjonelt Nora With ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/human-etisk-forbunds-og-foreningen-skepsis-interesse-for-okkulte-sexovergrep-mot-barn/comment-page-6/#comment-92004

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Jeg har inntrykk av at avisen Morgenbladet fra tidligere av, var en noe mer “rød- preget” avis, enn slik den fremstår i dag.

Spørsmålet er om den ca. 70 år gamle avisen har fått ny redaktør, og at den nå er like “infiltrert” som de aller fleste andre propaganda- blekker.

Og dagens artikkel er ikke bra.
Psykokirurgiens gjenkomst
http://morgenbladet.no/ideer/2012/psykokirurgiens_gjenkomst

Jeg anbefaler å kjøpe papirutgaven, for artikkelen i sin helhet gir inntrykk av å villede, samt propagandere for “en ny type psykiatrisk teknologi” som vurderes på “helsemarkedet”.

Elektroder i hjernen, for å stagge sinte folk, og for å kurere depresjoner, og ulike “diagnoser”. Total destruksjon av menneskers liv, m.a.o.

Generelt er ikke Morgenbladet den store “opplysnings- kilden” å trakte etter.

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Nææ, er tilliten til psykiatri svekket? Æ`re muli, a?
Skulle nesten tro at psykiaterne her til lands, og i resten av den vandaliserte verden, er de mest sprøyte gale personer som finnes. Eneste de kan no`om, er jo
piller….piller…..piller. Og de psykiatriske nyttige idiotene som febrilsk har forsøkt å lure det norske folk laaangt vekk fra sannheten når det gjelder ABB, HAARP, chemtrails, og stort sett alt av dævelskap som “myndighetene” tillater for å kverke oss….. tja. Det eneste jeg klarer å finne av ord for å beskrive dem, er: Sprøyte gale. De tror faktisk på det pjattet de har “lært” på skulebenken. Selv når de får hardnakket kritikk. Vanskelig for både deres ego, og lønningspose, å innrømme hvor stupide de er.

Men nå er det snart slutt på idiotien deres. Og på nordmenns likegyldige, og godtroende natur.

The messiah clock is tikking. Tikk-takk-tikk-takk

“In a mad world only the mad are sane”

Akira Kurosawa

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Omega
11 år siden

U/Heldigvis er det flere klokker som tikker i MAD harmoni. Selveste NWO kan falle for eget grep og komme til kort. Enjoy… Rise of the Caliphate –

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Tilliten til psykiatri er svekket
… og 22. juli-saken kan ha skylda.
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8277224

Synd folk ikke har skjønt dette før nå!

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Brukere og tillitsvalgte frykter at kraftige kutt i psykiatrien ved Sykehuset Innlandet vil føre til flere selvmord.

De tillitsvalgte i psykiatrien slår også alarm og sier kuttene tilsvarer driften av 100 sengeplasser.
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/-kutt-i-psykiatrien-vil-foere-til-selvmord-3827131.html

Det er vel ABB`s tvungen psykiske behandling dette skal gå til nå.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Varsler full psykiatri- oppvask
– Stor avstand mellom folket og domstolen.
http://www.dbtv.no/?vid=1691365345001

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

To av tre har ikke fått mindre tillit til rettspsykiatrien

Det viser en fersk undersøkelse som analysebyrået NORSTAT har gjennomført for NRK.
http://nrk.no/227/dag-for-dag/ikke-mindre-tillit-1.8215635

15. 06. 2012 kl. 18:00
Varsler full psykiatri- oppvask
– Stor avstand mellom folket og domstolen.
http://www.dbtv.no/?vid=1691365345001

Igjen får vi servert en bestilt analyse der “flertallet er enige” med staten.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Det antidepressive stoffet citalopram er sannsynligvis skyld i mange tilfeller av hjertestans, ifølge ny dansk studie. Nesten 30.000 nordmenn går på slike medisiner.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/2012/05/31/lykkepiller-er-skyld-i-mange-hjertestopp

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

PST får hjelp fra psykiatrien

Skal oppsøke og vurdere personer som mistenkes for å true myndighetspersoner
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/artikkel.php?artid=10065551

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

DETTE ER BARE HELT SYKT!!
Nå skal statsmakten gi sikkerhetspolitiet anledning til å granske folks sykdomshistorie! Endog bare på mistanke som de sier her!
Det er ikke riktig at folk som truer er så syke at de gjør alvor av sine trusler, det er snarere egen terapi for å få ut sin frustrasjon.
Nå kommer jo ABB sin telefon trussel i et klarere lys. En trussel som “forsvant” så behendig fra politiets arkiver.
Nå må folk faktisk vurdere å gjemme seg i åpenhet, dvs. gå ut med fullt navn med sine tanker og meninger i det offentlige rom slik at de ikke bare kan kan bli hentet inn for å bli kjemisk lobotomert.
Dette er ikke paranoia men en vurdering av de faktiske forhold som utspiller seg rett foran våre øyne!
DETTE ER EN LIVSFARLIG UTVIKLING FOR DET SOM ER IGJEN AV VÅRT DEMOKRATI!!

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Cosmomind
12 år siden

Ja, jeg har egen erfaring med at en kommunelege skriftlig erklærte meg som en fare for rikets sikkerhet i begynnelsen av 1990-tallet.. Legen er Aage Hegge Hansen fra Vardø. Han satt selv i fengsel i 5 år for å ha importert narkotiske piller fra Thailand, som han distribuerte i gutteklubben sin i Vardø. Så fikk jeg høre at min arbeidsgiver på den tiden, Vardø kommune, hadde hemmelige notater om meg ved rådmannens datasystem.
Jeg er enig i at dette er livsfarlig utvikling.

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Hegge Hansen, fikk på åttitallet en fengselsstraff på nesten to år for hans omgang med narkotiske stoffer, og fradømt retten til å drive legepraksis i fire år.

Er det denne Hegge Hansen som omtales i «Finnmarken». Se også kommentarene under!

http://www.finnmarken.no/lokale_nyheter/article5966470.ece

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Maarit M. Hanssen
12 år siden

Ja bardun, det er han. Jeg er ikke så glad i å se fjesen hans igjen. Husker på 1970-tallet når jeg jobbet som sykepleierstudent på Vardø sykehus så kom Dr. Hegge Hansen i cowboy dresset med en sigarett i munnen på legevisitten. Han kjørte rundt med digre amerikanske biler. Det fortelles at han har nærmere ti barn utenom ekteskap med forskjellige damer. Jeg ønsker ikke å svartmale ham i andres øyne, men det som han gjorde meg den gangen er verre enn å offentlig fortelle om hans eget liv.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Hva med å foreta en kritisk politisk ytring på et nettforum eller på en pub, f.eks. rettet mot Jenz?

Nå som Norge er i ferd med å bli nazifisert innenfra (pga. FALSK FLAGG TERROREN 22. juli og blodfattig presse m.m.) så vil vel en kritisk ytring kunne bli oppfattet som en trussel…? “Poenget er ikke hva det er, men hva PST-psykiaterne sier at de oppfatter det som” (og de ser seg vel om etter flere inntektsmuligheter, i likhet med barne-fjernerne i barnevernet osv.)

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Ulven, ettersom du nevner barnevernet, tenk deg at noen ikke liker trynet ditt, eller dine meninger, de tar en telefon til Onkel Politi og ditt liv kan bli snudd opp ned på en dag.
Denne absurde ideen bör ALLE tenkende mennesker sloss i mot!
Kom til å tenke på et sitat, fritt etter hukommelsen:
-Jeg liker ikke hva du sier, men jeg vil gi mitt liv for at du skal få lov til å si det!!

Ole-John Saga
Skribent
12 år siden
Nixo
Nixo
Abonnent
12 år siden

Det kom frem at Breivik faktisk ble ivaretatt av psykiatrien sammen med moren sin i barndommen. De ble innlagt 10 dager i en institusjon sammen blant annet.

Breivik vil forøvrig ikke snakke mye om barndommen, eller klarer han ikke fordi han har installerte psykiske blokkeringer som nekter han å tale ut.

Det er nærliggende å spørre om pykiatrien hjernevasket han under disse prosessene og hans handlinger er et resultat av denne hjernevasken.

En annn mulighet er at han ble misbrukt som forsøkskanin i medisinske og psykologiske eksperimenter og at handlingene hans er et resultat av et hat mot myndigheter fordi myndighetsinstanser misbrukte han på denne måten.

Han er helt klart ikke skitsofren, men ser ser ut til å kunne være hjernevasket, eller drevet av et intenst hat mot instanser som har misbrukt han.

Og siden hatet tydligvis er rettet mot landets myndigheter, må en slutte at det er myndighetsinstanser som står bak misbruket.

Ole-John Saga
Skribent
12 år siden

Hvem står bak CCHR ?

fjellstugan
fjellstugan
Abonnent
Svar til  Ole-John Saga
12 år siden

Det er vel scientelogikirken. I følge Hans Erik Dyvig (og dem selv) er det en organisasjon mot psykiatri som er uavhengig av øvrig misjonering i dette trosamfunnet. Jeg kan lite om dette trosamfunnet men når det kommer til deres syn på psykiatri/rusmidler er jeg ganske så enig med dem.

baugen
baugen
Abonnent
12 år siden

Foredrag av Beria for amerikanske kommunister:

“CHAPTER X: Conduct Under Fire

The psychopolitician may well find himself under attack as an individual or a member of a group. He may be attacked as a Communist through some leak tn the organization, or he may be attacked for malpractice. He may be attacked by the families of people whom he has injured. In all cases his conduct in the situation should be calm and aloof. He should have behind him the authority of many years of training, and he should have participated fully in the building of defenses in the field of insanity which give him the sole claim to expertise on conditions of the mind.

If he has not done his work well, an individual psychopolitician may be exposed by hostile groups. These may call into question the efficacy of psychiatric treatment such as shock, drugs, and brain surgery. Therefore, the psychopolitical operative must have at hand innumerable documents that assert enormously encouraging figures on the subject of recovery by reason of shock, brain surgery, drugs, and general treatment. Not one of the cases cited need be real, but they should be documented and printed in such a fashion as to form excellent court evidence.

When his allegiance is attacked, the psychopolitical operative should explain his connection with Vienna on the grounds that Vienna is the place of study for all important matters of the mind. More importantly, he should laugh into scorn, by reason of his authority, the sanity of the person attacking him, and if the psychopolitical archives of the country are adequate many defamatory data can be unearthed and presented as a rebuttal, if needed.

Should anyone attempt to expose psychotherapy as a psychopolitical activity, the best defense is calling into question the sanity of the attacker. The next best defense is authority. The next best defense is a validation of psychiatric practices in terms of long and impressive figures. The next best defense is the actual removal of the attacker by giving him, or them, treatment sufficient to bring about a period of insanity for the duration of the trial. This, more than anything else, would discredit them, but it is extremely dangerous to manage.”

http://www.lawfulpath.com/ref/brainwsh.shtml

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Psykiatriprofessor Simon Wessely har vurdert helse-beredskapen 22. juli på oppdrag fra norske myndigheter.

Hans konklusjon er følgende: Det er en utbredt feiltolkning at grufulle, kriminelle handlinger nødvendigvis må skyldes psykisk sykdom.

– Når folk streber etter å forstå hva som ligger bak massedrapene på ungdommer som er samlet for ei helg med diskusjoner og leirbål, er den enkleste reaksjonen at drapsmannen «må være gal», skriver Simon Wessely.
Videre skriver han at det uforklarlige bare kan forklares som en sinnsyk handling som per definisjon ikke kan forklares rasjonelt.

– Handlingene var så grufulle og konsekvensene så omfattende at gjerningsmannen måtte være gal. Men da jeg var i Oslo, forberedte folket seg på å få resultatene av den rettspsykiatriske rapporten. Alle vi snakket med insisterte på at Breivik ikke skulle bli vurdert som sinnsyk. Og da psykiaterne slo fast at Breivik er schizofren, til alles og inkludert min overraskelse, ble det ramaskrik, skriver psykiatriprofessoren.
http://www.dagbladet.no/2012/04/27/nyheter/innenriks/utenriks/breivik/rettssak/21315941/

« Forrige artikkel

Var det flere skyttere på Utøya?

Neste artikkel »

Intervju med NWO-forskeren Will Banyan

65
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x