/

Vitnesbyrd fra ex-illuminist Mark Cleminson

8.1K visninger
2 minutter lesetid
25

Nyhetsspeilets “påskeberetning” fortelles av Mark Cleminson, som frem til 2001 var aktiv innenfor Illuminati. Siden dengang har han viet seg til å tjene Gud.

Mark Cleminson ble født inn i en av Illuminatis blodslinjer, med bånd til frimureriet, Den Hvite Losjen (The White Lodge), jesuittiske mysterieskoler og andre hemmelige selskap (secret societies).

Som barn ble Mark lært opp til å bli clairvoyant (klarsynt) gjennom praktisering av Transcendental Meditasjon. I en alder av  12 år, lærte han å sveve med kroppen (levitere) og praktisere bl.a. telekinese og astral projeksjon.

Mark Cleminson praktiserte levitasjon i en alder av 12 år. (Bildet viser autentisk levitasjon, utført av en munk). Den vitenskapelige forklaringen på levitasjon er at det er et grensesnitt mellom bevissthet og magnetisme. Det er også et grensesnitt mellom magnetisme og gravitasjon.

I 2001 vendte Mark seg fra bort fra okkultismen. Han sluttet i en godt betalt jobb i IBM og begynte å  studere Bibelen.

Fra 33 min. i videoen forteller Cleminson om sin oppvekst og trening i en Illuminati-familie og sin karriere i IBM.

Marks studier av Skriften hjalp ham til å innse at åndene som han hadde kommunisert med faktisk var ”djevler i forkledning” (demoner).

I 2002 sluttet Cleminson seg til  Syvendedags Adventistsamfunnet. Mark sprer budskap om håp, men også sannheter som er i ferd med å bli avslørt i disse siste dager.

“Babels tårn” er i ferd med å bli bygget på nytt – i regi av det gudløse og udemokratiske EU

Mark Cleminson fremhever at det pågår en åndelig krig som er kommet inn i sluttfasen,og peker bl.a. på at  ”Tårnet i Babylonia” (The Tower of Babel) er i ferd med å bli bygget på nytt, at sabbat (lørdag) er den virkelige helligdagen og at mennesker bør unngå å involvere seg i okkulte aktiviteter i henhold til Bibelens Deuteronomy 18:10-12 som lyder (i New King James Version):

10 There shall not be found among you anyone who makes his son or his daughter pass through the fire, or one who practices witchcraft, or a soothsayer, or one who interprets omens, or a sorcerer, 11 or one who conjures spells, or a medium, or a spiritist, or one who calls up the dead. 12 For all who do these things are an abomination to the Lord, and because of these abominations the Lord your God drives them out from before you.

Dette sitatet fra Deuteronomy ble også fremhevet av ex-Illuminati John Todd Collins fra  den svært okkulte Collins-blodslinjen i Illuminati (en av Illuminatis 13 hoved-blodsjinjer). John Todd Collins sa at ”The occult is a very dangerous thing”, og han visste hva han snakket om…

William Booth, en av Cleminsons forfedre, grunnla Frelsesarméen (The Salvation Army). Den ble finansiert av Nathaniel Rothschild, noe som manifesterte seg i at logoen er et rødt skilt (Roth schild betyr rødt skilt). Ifølge Cleminson ble Frelsesarméen benyttet som skalkeskjul for Rothschildenes narkohandel i Asia. Idag er en av Frelsesarméens hovedfunksjoner å “sementere” søndag som helligdag, noe som er en satanistisk praksis ifølge Cleminson. Ifølge Bibelen er lørdag (sabbat) helligdagen. Frelsesarméen er organisert som en militær hær, på samme måte som Jesuittordenen. Arméen ledes av en (Illuminati-tilknyttet) general som har massiv autoritet over sine underordnede. De fleste er fotsoldater som er hjelpeløse individer som må utføre ordre, en situasjon svært mange er såre fornøyd med. Hjertelaget er et av Frelsesarméens fremste varemerker.
Scottish Rite frimureriets hovedkvarter (“tempel”) ligger i Washington DC, 13 kvartaler fra Det Hvite Hus. For å bli innviet i den 33. graden er det nødvendig å sverge troskap til demonen Lucifer, som aktiviteten i “Frimurer-templene” tilber…

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

25 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Homosexuality, Knights Templar, Secret Societies and Initiation https://www.youtube.com/watch?v=hoJ_G4VH8cY * Source: 9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/

Quote: In this video excerpt Eustace Mullins shares research on homosexuality in Secret Societies. A few sections are poor audio quality but overall the research is clearly relayed. In Pasadena around 1996, with Jordan Maxwell and Vladimir Terziski
.
“Informasjon slettet i Nyhetsspeilet.no av ukjente årsaker ..” http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1758&start=1#M8351

Fler personer, samt entiteter, er klar for rettsforfølgelse, reprimander, bøtelegging og fengsling http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/videovisning-av-tabu-foredraget/comment-page-6/#comment-88244 I min forrige kommentar ble mange utelatt som må etterforskes og straffeforfølges http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/videovisning-av-tabu-foredraget/comment-page-6/#comment-88270

Lilje
Lilje
Abonnent
11 år siden

Må bare nevne for ordens skyld at Frelsesarmeen tar i mot veldig mye mat som ellers ville bli kastet. Blandt annet fra bakervarer og brødmat fra butikker pluss flere. Mange butikker og matprodusenter gir maten sin til dem i stedet for å kaste. I påsken har de fått spekket opp lagrene med blandt annet fjordland middager pluss masse annen dyr mat som eller ville gått til spille i påsken grunnet dato. Dette har blitt flittig utdelt til sultne påskeharer rundt om.

Uffda
Uffda
Abonnent
11 år siden

Mytologisk sett befinner personer som Cleminson seg fortsatt i Egypt. De har mislykkes med å krysse det røde hav(egne emosjoner) til det lovede land. De velger flokken det trygge, og tilhørighet i en religion.
Religion medfører at vi ikke følger Bibelen, men tar den bokstavlig og ender opp i endeløse kriger. Ingenting i Bibelen har noengang skjedd, men alt er sannhet likevel. Bibelen er ikke ment å brukes av organisasjoner og kooperasjoner, men av de som lengter etter å forstå seg selv. Ha det fint.

Zetera
Zetera
Abonnent
11 år siden

Er det bare meg, eller har andre også lagt merke til at det til stadighet er organisasjoner eller enkeltpersoner i ledende stillinger som bare MÅ frempå for å oppfordre til begrensning av vår frihet på en eller annen måte!

Frelsesarmé-topp vil fjerne røde dager for å fylle kirken
Mener fridagene i påsken gir dårlig kirkeoppmøte.
http://www.vl.no/kristenliv/frelsesarm-topp-vil-fjerne-rode-dager-for-a-fylle-kirken/

Thunder
Thunder
Abonnent
11 år siden

Enhver bevegelse i folkemassene vil bli snappet opp og kontrollert av myndigheter/illuminati. Slike organisasjoner er nødvendig for å opprettholde totalitær kontroll, men soldatene og organisasjonen trenger det ikke være noe muffens med. Alternativbevegelsen blir også kontrollert og styrt av forlagene og kapitalen. Et rikt rotary-medlem vil tjene millioner av å spekulere i matpriser og helse på børsen mens han vil bli hyllet for sitt engasjement for kommunens fattighus, og har selv utmerket samvittighet. Sånn er spillereglene i hans verden, survival of the fittest. Krig, sykdom, katastrofer og matmangel gjør eliten enda rikere. Lån ut monopolpenger til fattige katastrofeland og lev på renter og økt likviditet. Alt handler om penger. Fattige tiggere som roter i søpla for å finne mat, skal for all del ikke mates – Det er helseskadelig for dem. I stedet skal man donere penger til veldedighet. Har du mat til overs skal den destrueres. I mange storbyer i USA vil du nå havne i fengsel om du gir mat til de fattige, gi heller penger til veldedigheten som vil kjøpe ny mat. Å dyrke egen mat vil også bli ulovlig, ihvertfall økologisk mat, det er helseskadelig og kan spre sykdom.. Mat og klær SKAL koste penger, penger, penger, penger. Frelsesarmeen og Fretex burde være opptatt av å dele brødet og ikke så opptatt av å kjøpe nytt. Mat og klær bør være gratis for fattige i den overfloden vi lever i. Tonnevis av mat og klær blir kastet i våre nabolag hver dag, bare for å opprettholde høy pris og luksuriøst mangfold.
http://theeconomiccollapseblog.com/archives/feeding-the-homeless-banned-in-major-cities-all-over-america

Romerne visste at den som kontrollerte Egypts kornlagre, kontrollerte verden gjennom sult som gir enorm makt. Mange kriger kommer i kjølvannet av sult og fattigdom. Hva følger i kjølvannet av utsultingen etter FN-sanksjoner? (hunger games)
Eneste vei ut av sult og fattigdom er å drepe hverandre. Systemet er det ikke noe feil på, vi følger bare spillereglene med god samvittighet. ;-) Verden er bare sånn, tilbake til tv-skjermen. Illuminatis drømmeverden, Hunger games(film 2012, bok) Man kan jo se for seg en total kollaps av nord-amerikansk økonomi og overvåkningen er jo allerede total. Filmen beskriver en fremtid med ufattelig tortur og elendighet med et diktatur innsatt etter en revolusjon.
Her får du programmert konsekvensen av oppvigleri mot myndighetene og en god porsjon frykt med på kjøpet i underbevisstheten av illuminatis egne metoder for barne -oppdragelse. Kanskje best å la ting gå sin gang…
Nei, men illuminati må jo få ha sine drømmer.
http://www.henrymakow.com/hunger_games.html

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Thunder
11 år siden

Thunder;

Fretex dreier seg om resirkulering, og er det noen som “deler brødet” så er det vitterlig Frelsesarmeen, så den kritikken forstår jeg fint lite av.

Men man kommer ikke utenom det faktum at selv veldedige organisasjoner trenger penger, varer og tjenester for å gå rundt. Ingen kan gi mer enn det man har, selv ikke Frelsesarmeen. Der Frelsesarmeen skiller seg fra andre organisasjoner så gjelder det nettopp deres evne til å formidle videre det de mottar, noe som blant annet innenærer et lønnsnivå for ansatte i Frelsesarmeen som folk flest vil anse som latterlig lavt.

Jeg er ellers enig i mye av det du skriver, for å presisere det.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Det var ikke så mye kritikk til Fresesarmeen og Fretex, Vandalf. Det var ikke ment slik, de gjør det de kan for å få hjulene til å gå rundt med de forutsetningene de har. Det de kan gjøre er å bruke sin røst til å ta opp og virkelig gjøre noe med at samfunnet rundt oss kaster tonnevis av førsteklasses mat. Det er tabu. Frelsesarmeen har vel tilpasset seg samfunnet ellers og blitt ren butikk. Det trengs politisk press i hele den vestlige verden for å fordele ressursene som vi høster inn mye mer av enn vi selv kan spise mens andre sulter. Mesteparten av maten blir kastet, hvor er engasjementet? Tenk hva organisasjonene kunne ha gjort for å fordele maten her. Kritikken blir rundt dette. Ellers trenger vi organisasjoner som sender gratis klær og mat. Frelsesarmeen hadde vel mer av den rollen tidligere?

Lilje
Lilje
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Min farfar som var frelsesoldatsoldat og musikant og en del andre ting i frelsearmeen åpnet lageret til fretex både i tide og utide for å dele ut ting til tregende sjeler han kom over i hytt og gævær.

Det kunne være en alkoholiker som var skitten og stinket urin, en som dere vanlige folk ikke ville tatt i med ildtang en gang. Han ville bli tilbudt en dusj og få plukke seg ut helt nye rene klær etter eget smak og behag.

Det kunne være en trengende sjel som gikk med tynn jakke på vinterstid og frøs. I så tilfelle ville vedkomende fått hansker og sjal og ullsokker og lue i tillegg til ny jakke.

Det kunne være en sosial klient som hadde fått seg bolig en ikke hadde møbler.Igjen ..åpne lagrene, samme prosedyre.

Butikken fretex er en ressurs som gir enda flere muligheter til å hjelpe.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Lilje
11 år siden

Veldig bra dette, Lilje :-) Jeg forsøker å få frem det store bildet og fokus på det som ikke gjøres. Det som med litt annerledes organisering og nytenkning kan hjelpe mange flere uten å bruke mer penger, en mer rettferdig fordeling i hele verden og ikke bare de som er heldige og har en snill farfar i nabolaget. Mye mat blir kastet for å ikke tilfredstille EU-standard, overdrevent sortiment fører til at mye går ut på dato, dårlige rutiner, dårlig lagring,alle slags produkter blir kastet før hver ny sesong. Disse produktene er det ikke lov å omsette, det skal destrueres. Det er matmangel i verden, men den kan lett fjernes om det var nok vilje. Miljøorganisasjonene overser også denne overproduksjonen av mat, klær, elektronikk.
http://www.tastethewaste.com/info/film
Sånn gjøres det(også i nærmiljøet vårt) for å opprettholde priser og et fiktivt stort forbruk som igjen fører til matmangel som ønsket. Da må veldedige organisasjoner og miljøorganisasjoner og oss vanlige folk begynne å tenke annerledes, med eller uten ildtang. Pengeinnsamling hjelper lite i et slikt råttent system.

Tenker
Tenker
Abonnent
11 år siden

Får litt magefølelse av at dette er klipp og lim fra internett, og mer eller mindre rent plagiat fra engelsk.
Bl.a. brukes ikke betegnelsen deuteronomy for femte mosebok i Norge, til nød kan man bruke det latinske Deuteronomium. “Tårnet i Babylonia”? mener du det babelske tårn eller tårnet i Babel som det gjerne heter på norsk. I tillegg til alle oversettelses feil er der også et uttall av feil bruk a stor bokstav, men som stemmer med måten stor bokstav brukes på engelsk.

Denne bør du nok ikke ta æren for selv hr. Gaarder. Dette er mer som Google translate.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
11 år siden

Jeg aner ikke hvem denne Mark Cleminson er, men jeg finner påstandene hans om Frelsesarmeen som så graverende at de ikke kan forbli uimotsagt.

Det er antageligvis ingen organisasjon som har gjort så mye for de som trenger det mest på denne kloden de siste 140 årene som det Frelsesarmeen har gjort. Derfor bør man kunne forvente at påstander som det Cleminson kommer med backes opp av kilder/beviser. Det gjør han ikke.

Jeg blir både trist og lei meg når jeg leser/hører slike angrep på en organisasjon som gjør så mye UTROLIG BRA for sine medmennesker.

Jeg skal komme tilbake til mitt forhold til Frelsesarmeen litt senere, samt hva Frelsesarmeen er, og hva de står for.

Før det kan vi se på hva Cleminson sier, så kan vi raskt slå fast at mannen ikke akkurat fremstår som en spesielt pålitelig kilde;

Cleminson sier at han har studert Boothfamilien nøye (42:40). Merk dere det; nøye…

Han følger så opp med å si at William Booth “became the founder and the first general of The Salvation Army in 1912” Og på illustrasjonen har han til og med dato: 20.august 1912.

Min godeste Cleminson, dette var stusselige saker!

Om du hadde gjort hjemmeleksen din ville du enkelt kunne funnet ut at William Booth stiftet det som skulle bli hetende The Salvation Army i 1865. Da het det riktig nok Christian Revival Association, men i 1878 forandret de navnet til The Salvation Army. Han bommer med nesten 50 år…

Videre, Cleminson, ville du enkelt funnet ut at William Booth døde den 20.august 1912.

Kanskje du bare klusset litt med tallene?

Etter å ha feilet så monumentalt i innledningen til en åpenbar svertekampanje kan man vel neppe si at fyren har kredibilitet på noe som helst vis.

Han fortsetter videre med at William Booth var 33. grads frimurer.

Dette er også sludder! Det finnes ingen beviser for at William Booth var frimurer.

“There have been several William Booths that have held Masonic Lodge membership. However, upon investigation, these men are not the founder of the Salvation Army.”

http://generalwilliambooth.wordpress.com/

Videre;

“There is confusion because many Masonic sites list the “General” as a famous mason. However what we have here are two different William Booth’s. The William H. Booth, who is listed as a freemason, was married to Mary Kelso Booth [2], The William Booth, founder of the Salvation Army, was not a freemason and did not even have a middle name. He was married to Catherine Booth [3] This affirmation therefore is simply not true.”

http://firstplumbline.net/salvationarmy/salvationarmy.html

Det stemmer at William Booth mottok penger fra Rotschildene. Han var en pragmatiker som ikke så på penger som hverken gode eller onde, men som noe han kunne benytte for å hjelpe andre mennesker.

Det kan man like eller mislike, men faktum er at Frelsesarmeen fra dag 1 og frem til våre dager har gjort en enorm innsats for de svakeste av de svake.

Willam Booths motto var soup, soap and salvation. Man trenger penger for å skaffe de to førstnevnte. Det forstår de fleste tenkende mennesker.

Cleminson angriper videre Frelsesarmeens bruk av militær doktrine, og bruk av uniform. Han sammenligner dette med jesuittene, og viser nok en gang hvor lite han kjenner til William Booths visjon.

Jeg kunne skrevet side opp og side ned om dette, men skal fatte meg i korthet;

Den militære doktrinen er en gimmick, hverken mer eller mindre. Et symbol på kampen mellom det onde og det gode, hvor frelsessoldaten kriger mot djevelen og det onde.

Videre ble uniformen tatt i bruk for at frelsessoldatene skulle være synlige i bybildet, et vitnesbyrd i seg selv. Uniformen lik for alle, og skapte identitet. I tillegg var det et billig plagg som de fleste hadde råd til, slik at de enorme sosiale forskjellene som preget tiden Frelsesarmeen oppstod i ble utvisket blant armeens medlemmer.

Her var rike og fattige like. Genialt, spør du meg…

De som kjenner Frelsesarmeen vet utmerket vel at offiserene ikke har noen “massiv autoritet” over sine underordnede. Du skal lete lenge etter en mer raus og inkluderende organisasjon.

Påstanden om at “De fleste er fotsoldater som er hjelpeløse individer som må utføre ordre” er absurd, hverken mer eller mindre. Igjen utviser forfatteren en monumental mangel på innsikt og kunnskap om hva Frelsesarmeen er og står for. Som soldat i Frelsesarmeen skriver man riktignok under på en del heftige løfter, blant annet at man skal være totalt avholds fra rusmidler, men det er innfor Gud, ikke en overordnet offiser.

Det er forøvrig interessant at Cleminson angriper den militære strukturen til Frelsesarmeen når man finner mye av den samme tankegangen hos hans egen menighet, Syvendedags Adventistene;

“The highest level of governance within the church structure is the General Conference which consists of 13 “Divisions”, each assigned to various geographic locations. The General Conference is the church authority and has the final say in matters of conjecture and administrative issues. The General Conference is headed by the office of President”

http://en.wikipedia.org/wiki/Seventh-day_Adventist_Church#Organization

Hm, generalkonferanse, divisjoner, president…

Stein i glasshus?

Jeg synes Lilje på utmerket vis lister opp mye av det Frelsesarmeen holder på med, så jeg vil bare supplere litt her og der.

Frelsesarmeen var nærmest for en protestbevegelse å regne. Booth og konen ville gjøre mer for de trengende enn hva the establishment gjorde. Idéen var at uten suppe og såpe, ingen å frelse. Enkel logikk spør du meg. Derfor ble også Frelsesarmeen den raskest voksende vekkelsen verden har sett i nyere tid.

I dag er Frelsesarmeen i Norge et milliardforetak med en omsetning i 2009 på like over 1 milliard kroner.

Overskuddet var på beskjedne 1,5 millioner.

Hvorfor ikke mer?

Fordi i motsetning til mange andre veldedige organisasjoner så handler armeens arbeid om å utnytte de midlene de får inn til det ytterste. Bunnlinje og overskudd må vike til fordel for hjelp til de som trenger det.

Ser man på Frelsesarmeen internasjonalt så forstår man mer av omganget av hva de holder på med;

“Frelsesarmeen driver idag sin virksomhet i 124 land.[3] Frelsesarmeen er verdens nest største formidler av sosial hjelp, etter FN. I 2006 brukte man 2,6 milliarder dollar på å hjelpe mer enn 30 millioner mennesker, hovedsakelig i Afrika, men også mange andre steder i verden.”

http://no.wikipedia.org/wiki/Frelsesarmeen#Utbredelse

Jeg ble “født” inn i Frelsesarmeen, og ble juniorsoldat når jeg var 6 år. Deretter ble jeg soldat som 16 åring. Jeg står fremdeles registrert som soldat, men jeg er ikke lenger aktiv. Ikke fordi jeg ikke støtter det de holder på med, men rett og slett fordi jeg som 20-åring “mistet” troen på Gud. Jeg har derfor et ambivalent forhold til Frelsesarmeen i den forstand at jeg ikke lenger kan stå for det kristne budskapet, samtidig som jeg av hele mitt hjerte støtter den innsatsen de gjør for de som trenger det mest.

Som soldat i Frelsesarmeen mottar man ingen ordrer. Alt man gjør er basert på frivillig innsats, noe de fleste soldater i Frelsesarmeen gjør mye av, og med glede. Når jeg var aktiv jobbet jeg som frivillig på det som hadde den noe tvilsomme benevnelsen Slumstasjonen (et sted hvor rusmisbrukere og fattige kunne komme og få tak over hodet, en dusj og noe å spise). I tillegg var jeg i fengslet 1 gang pr mnd og spilte og sang for de innsatte (jepp, helt sant). Tilsvarende gjode vi på gamle- og sykehjem. Reiste rundt og spilte og sang. Hver 1. juledag, 1. påskedag og 17. mai dro vi rundt med hornorkesteret og spilte utenfor sykehus, sykehjem, gamlehjem og andre offentlige institusjoner. I tillegg kommer uttalige timer med innsamlinger, pakking og distrubusjon av alt fra mat og klær til de som måtte trenge det.

Hvorfor skriver jeg så slt dette;

Rett og slett fordi jeg synes det er uttålelig at man på så lettvint grunnlag som det Cleminson gjør skal diskreditere en organisasjon som ikke har gjort annet enn å hjelpe de som trenger det mest, og som underveis har beholdt både sin identitet og sjel.

Du finner ingen overbetalte pamper i Frelsesarmeen. Alt arbeid fra medlemmene er frivillig, og de som velger å vie sitt liv som offiserer lever på lønninger som ligger langt under gjennomsnittlige lønninger.

Jeg synes derfor det er passende å avslutte med denne;

“As you open your pockets for yet another natural disaster, keep these facts in mind:

Marsha J. Evans, President and CEO of the American Red Cross… salary for year ending 06/30/03 was $651,957 plus expenses.

Brian Gallagher, President of the United Way receives a $375,000 base salary, plus numerous expense benefits.

The Salvation Army’s Commissioner Todd Bassett receives a salary of only $13,000 per year (plus housing) for managing this $2 billion dollar organization.

No further comment necessary”

http://urbanlegends.about.com/library/bl_charities_salaries.htm

Lilje
Lilje
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Takk for dette innlegget.
Det var mer informasjon enn hva jeg hadde ressurser til å komme med.

Jeg har selv en oppvekst med en kvart fot i frelsearmeen. Det betyr noe å være et medmenneske…..ikke bare for andre, men for en selv. Deler av mitt menneskesyn har jeg hentet fra frelsesarmeen.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Vandalf
10 år siden

Her er jeg helt enig med Vandalf.
Tror denne Mark Cleminson gikk fra asken til ilden ved å knytte seg til syvendags adventistene.
Det er mye som skurrer rundt denne Cleminson

Uffda
Uffda
Abonnent
11 år siden

Her kan det være på sin plass med en mer edruelig innsikt av åpenbaringen, som en motvekt til den vanlige skrudde tolkning ala Cleminson…

Revelation 3 ++
http://tinyurl.com/cbhbbcg

What Is The Christ
http://tinyurl.com/cvvuuf5

Zetera
Zetera
Abonnent
11 år siden

Slik jeg ser dette, også ut i fra videoen med Cleminson, vil vi alle bli kalt ut i fra og vekket i den siste tiden og vi blir stilt på valg.

Cleminson kunne jo bare fortsatt i jobben sin hos IBM og tjent gode penger men ble vist sannheten, både når det gjaldt IBM, menneskene osv. Andre i samme bedrift kan også ha opplevd det samme men ble værende, de har også tatt et valg, om et annet valg enn Cleminson. Slik vil vi bli kalt ut, også fra falske menigheter eller organisasjoner og lignende og bli vist sannheten.

Det er nå vi har mulighet til å velge side.

Det står mye om dette i de tre englers budskap Cleminson forteller om i Åp. 14, 6-10.

Lilje
Lilje
Abonnent
11 år siden

De fleste er fotsoldater som er hjelpeløse individer som må utføre ordre, en situasjon svært mange er såre fornøyd med.

Om viljeløs er blitt til hjelpeløs så kan man gjerne si at begge begrepene fortsatt er upassende om frelsesoldatene.

Du lykkes ikke i å peke på noen generelle trekk ved organisasjonen i din beskrivelse. Som jeg besvarte etter beste evne i forrige innlegg.

Som jeg også har beskrevet i forrige innlegg bruker frelsearmeen allerede sine ressurser til å “frelse” om du vil, eller “hjelpe” som jeg foretrekker, svakererstilte mennesker i vårt samfunn. Individer som samfunnet vårt gir katten i. Hjelpe foregår på individnivå, noe som er særdeles unikt og viktig. Hvert enkelt menneske fortjener en håndstrekning og et halmstrå av håp.

At du foreslår at disse ressursene heller burde vært brukt til “frelse fra chemtrails” blir like urimelig som de andre forslagene dine. Eksmpelvis til aksjonering mot illuminatikrige, og CIAs narkohandel.

Når du likevel nevner det så kunne det kanskje vært en ide og starte opp organisasjoner som var skikket til denne type arbeid?? Det kunne jo heller vært noe og håpe på.

Det er min forståelse at du ikke tar selvkritikk, eller er enig i mitt syn på hvordan du fremstiller ildsjelene i frelsesarmeen som de “hjelpeløse” fotsoldatene” ++

Det er selvfølgelig helt ok. Det er dine ord,dine meninger som du skal stå for, så jeg er fornøyd med å ha speilet en annen vinkel på dine, etter min mening, feilaktige fremstillinger.

Du har gjort det klokkeklart at du for frelsearmeen ønsker et nytt skilt og en ny logo, og at frelsoldatene burde askjonert mot chemtrails narkohandel og illuminatikriger, og at deres nåværende status er hjelpeløse invider (gjelder fotsoldater), en situasjon de også er såre fornøyd med.

Jeg respekterer dine oppfatninger og meninger.

Lilje
Lilje
Abonnent
11 år siden

Her har du et utvalg av arbeidet til “frelsesoldatene” som du omtaler som viljeløse fotsoldater.

Attføring & gjenbruk (Fretex)
Barn og unge (FAbU)
Barne- og familievern
Barnehager
Døve og blinde – trivselstiltak
Eldre
“Over 60”-gruppene
Ettersøkelsesarbeidet
Fadderordning
Fengselsarbeidet
Frivillig arbeid
Hjelp (fattigdom mv.)
Krigsropet
Kvinner
Menigheter (korps)
Misjon og bistand
Rettferdig handel
Rusomsorgen
Sang og musikk
Skoler/kurstilbud Kongress 2012

Å kalle frelsesoldatene “viljeløse fotsoldater” er veldig urettferdig. De er meget viljesterke og målrettet med fokus på å være medmennesker. Medmennesker for alle. Spesielt for dem som oftest møter en kald skulder i vårt samfunn. Tenk å tørre det. I vårt samfunn der de fleste streber etter status penger og suksess.

Det er meget mulig at noen får mennesker på toppen av frelse pyramiden driver med sin helt egne agenda, men det rettferdigjør måten du beskriver Fsoldatene på og det arbeidet de gjør.

Jeg synes ikke det blir riktig å skulle pålegge disse velsignede menneskene og skulle påta seg og å hindre at nye Illuminati-initierte kriger bryter ut, som Røde Kors-Støres bombing av Libya eller den planlagte krigføringen mot Syria og eventuelt Iran, som du foreslår. Deres hjerter kjenner ikke til denne ondskapen en gang. Som medmennesker holder de energi frekvens og vibrasjoner som ingen andre i vårt samfunn.

Når det gjelder ditt spørsmål angående dagens frelsearmeansatte’s aksjontillatelse, så kan jeg først og fremst informere deg om at de ansatte i frelsearmeens forskjellige bedrifter er helt vanlige ansatte på like linje med normale ansettelsesforhold for arbeidstakere for øvrig. Du må skille mellom ansettelsesforhold og medlemskap. Armeen benytter seg av helt ordinære arbeidstakere og det stilles ikke krav til omgang/medlemskap med selve armeen.

Som du sikkert skjønner så er CIAs styring av den globale narkotrafikken lite kjent for befolkningen for øvrig, og det gjelder også ansatte i frelesarmeen, samt også deres medlemmer.

Jeg tør også påstå at det arbeidet soldatene /bakkemannskapet gjør, de gode vibrasjonene de utsender, det håpet de gir, er tusen ganger mer verdt i sitt nåværende utrykk via medmenneskelighet, enn om de skulle aksjonert mot illuminatis grep om verden, noe som blir en håpløs fremstilling og et urimelig krav til en av de få gruppene i samfunnet vårt som fakstisk gjør noe posetivt.

-Spør i vei-

Lilje
Lilje
Abonnent
11 år siden

Dette :

“Arméen ledes av en (Illuminati-tilknyttet) general som har massiv autoritet over sine underordnede. De fleste er fotsoldater som er hjelpeløse individer som må utføre ordre, en situasjon svært mange er såre fornøyd med. Hjertelaget er et av Frelsesarméens fremste varemerker.”

– er vanskelig å gjennkjenne utifra den førstehåndskunnskapen og erfaringen jeg har med frelsearmeen og deres soldater, og deres aktiviteter pr dags dato.

I frelsearmeen i dag finnes det så utrolig mange gode uselviske mennesker. Mennesker som bryr seg om andre. Mennesker som som samfunnet vårt generelt driter i. Narkomane, psykisk syke, og andre vanskeligstilte mennesker. Listen er lang. Jeg synes ikke de fortjener en slik omtale. Deres hovedfunksjon er heller ikke helligdagsbasert. Det er en uriktig fremstilling.

Zetera
Zetera
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
11 år siden

Veldig bra artikkel og bra du stiller spørsmålene Hans.

Hvilke side står disse organisasjonene på den dagen det gjelder er også et relevant spørsmål?
Når de ikke har stilt seg et eneste spørsmål rundt sin egen organisasjon og tilhørighet all den tid disse har eksistert vil de nok på DEN dagen følge sin ”sjef”.

Frelsesarmeen har fra gammelt av hvert kjent for å kunne oppspore personer. Mange familier har opp gjennom tidene hatt kontakt med dem for å få hjelp til å spore opp et familiemedlem de ikke har hatt kontakt med på mange år.

Hvilke sporingsmekanismer ble brukt fra Frelsesarmeen i slike anledninger?
Tilbake til 60 og 70-tallet vet jeg om flere familier som fikk hjelp fra dem i slike saker.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Angående forespørsel fra Røde kors og Røde halvmåne om doneringer for hjelp til haarpvær nødstedte på Filippinene http://postimg.org/image/9td30kh41/ I facebook http://tinyurl.com/ojmrld6

Hjelp nødstedte, men er det riktig å gjøre det via Røde kors og Røde halvmåne?, se bl.a. url: http://octogon.falconscafe.com/ The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Nevnte organisasjoner kommer ikke til å få noen penger eller annen støtte fra undertegnede, relatert

Nazi Rat Line & Devil`s Pass from Swiss Red Cross for Eichmann, Mengele, Barbie, Priebke & Klement http://www.youtube.com/watch?v=BRBxlRMj4B8&list=PLqQQFOVUZBLhBLeYTnKxEqbTZtHOEsH2E

US POW/MIA in Switzerland`s Concentration Camps & Pro Nazi Swiss Red Cross denied Food and Help

Ditt livs viktigaste information ! Chemtrails och HAARP, en global forbrytelse mot alt liv og miljø http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1860&start=1

HAARP, High Frequency Active Auroral Research Program, Tesla, military weapon and civil applications http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1907&start=1

Chemtrails Trondheim Norway, late afternoon 28 September 2012, a crime against life and environment http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1818&start=1

Swiss-Argentina Nazi Connection: British killed by Switzerland`s Oerlikon 35mm Skyguard in Falklands

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
10 år siden

Frelsesarméen Trondheim, flagg ”Blod og ild” http://postimg.org/image/hfccvaysh/ I facebook http://tinyurl.com/p57msb2

Relatert

Se url: http://octogon.falconscafe.com/ The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Vitnesbyrd fra ex-illuminist Mark Cleminson http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/vitnesbyrd-fra-ex-illuminist-mark-cleminson/

Lilje
Lilje
Abonnent
11 år siden

Dette er facinerende og interessant video. VELDIG!

Når det gjelder helligdager, søndag eller lørdag så tror jeg på “end of time”.
Er det virkelig noe poeng i å føre protokoll på ukedager? Spiller det noen rolle hvilken dag det er? Ut av illusjonen tid. Inn i tidløshet. Bort med klokke og kalender. Det er en god begynnelse. Så godt det lar seg gjøre, så snart det lar seg gjøre.

Hele livet er hellig. Alt liv er hellig. Kilden til enhet er hellig. Evigheten og hvert eneste øyeblikk av den er hellig. Å holde lørdag eller søndag hellig, virker banalt kunstig og begrensende. Når tid er illusjon….

Om frelsesarmeen kan man i mange tilfeller si at ” ut av det onde, kom det noe godt” . Mye bra som foregår i frelsearmeen i dag heldigvis. Personlig tror jeg likevel ikke på organisert religion.

« Forrige artikkel

Tanker om Feminist Bevegelsen – Hvorfor jeg ikke klapper med

Neste artikkel »

Den sosialistiske Ettpartistaten Norge

25
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x