Tanker om Feminist Bevegelsen – Hvorfor jeg ikke klapper med

3.5K visninger
7 minutter lesetid
17

Hvorfor tror du makthaverne (TPTB) egentlig ønsket kvinner å gå på jobb hver dag? Det genererte enda større skatteinntekter … men hei, ingen bryr seg om at de rike patriarkene så mange hevder å forakte, at de står bak kvinnebevegelsen, ikke sant?

Med MAMMA ute av huset, begynte hennes innflytelse over barna sine sakte men sikkert å erodere, og med det, kjernefamilien – som planlagt, selvsagt. Det har fungert storartet gjennom årene for de djevelske maktkåte ved roten av det hele. Det har fungert veldig godt i deres favør. Våre familier er mistet. Vi taper. Big Pharma vinner. Banken vinner. Psykopatene vinner.

Kvinner tror de er FRI nå. For en spøk. Du er ikke fri hvis du laller deg inn i en illusjon. Jævla kjempebra avtale. Vi fikk stemmerett. Hva så? Avstemningen er falsk. Rigget. Det betyr Zero, Nada, null. men vi har “rett” til å late som om det betyr noe, og at vi engasjere oss i noe “viktig”. Jepp, vi er nå like med menn. Vi er like skrudd. Vi er like mye revet opp med roten. Like bedratt, like undertrykte. Vi er slaver med ennå rikere slave-mestere. Vi har solgt helse og trivsel og mental helse for oss selv og våre familier for et verdiløst gjeldsbrev som ikke engang er verd så meget som papiret det er trykt på. Vi har solgt våre egne tanker for andre sine tanker, våre sinn for illusjoner.

Vi har kjempet lenge og hardt for alle disse såkalte ‘rettigheter’ for kvinner i alle disse årene, og de mektige ‘kvinner’ i forkant av denne såkalte “bevegelse” i begynnelsen jobbet riktignok sammen med de rike patriarker de så mye hevder de forakter, og ville ha deg til å forakte også. Men det var ikke bare rike, mektige menn de ønsket at du skulle hate. Det var alle menn. Og alle som kaller seg “kvinne” brente sine bh’er, marsjerte avgårde for å jobbe og forlot barna sine alene med TV … OH BOY. Hvilken store fremskritt vi har tatt. Bakover.

TV-en har vært en enorm god lærer. Vi skylder alt som er galt med barna våre på alle og alt annet enn oss selv. Hvor var vi? Jaktet etter en allmektig verdiløs dollar. “Finne oss selv” på bekostning av alt som kan brukes til noe. De 1% vil ikke engang gi oss et kyss. Gloria Steinem vil ikke gi oss et kyss. Menn tør ikke gi oss et kyss. Menn vet ikke hva de skal gjøre lenger. Hvis du ønsker å takke Steinem for noe, så takk henne for den enorme mengden bullshit hun utåndet rett opp i vår kollektive rumpe. Hurra for oss. Nå stinker vi også.

Har vi funnet oss selv ennå?

Men HEY. Ingen bekymringer. Alt som skader våre dysfunksjonelle familier og våre mentalt uordnede fransk-chips gulmende barn er så lett å fikse med et voksende utvalg av dyre små piller. Alle typer fargerike små piller for å fikse oss ifølge mange av ‘ekspertene’ for å fortelle oss hvor flott vi føler oss og hvor mye vi trenger dem. Hvor mye barna våre trenger dem. Og den nye og forbedrede versjonen av “kvinnen”, de “opplyste moderne mødre” henter dem og lar barna sine spise denne hjerne giften. Vi er en hallikvirksomhet som har satt barna våre ut som marsvin til Big Pharma. Spis din pille og gli inni stillheten, kompatibel med Stepford zombiene, du min lille. Mamma er altfor distrahert av sine panikkanfall til å gi deg oppmerksomhet akkurat nå. Mamma trenger en pille og en drink og en lur. I mellomtiden ler Big Pharma rått. Cha-ching, cha-ching, cha-ching. Og de såkalte lederne i den feministiske bevegelsen kke akkurat skriker opp om at vi må stoppe dette. Jeg kan ikke høre dem lage noe støy i det hele tatt. Spiser de disse pillene også?

Vi kan ødelegge familien og overlate barna til Statens omsorg, ingen problem.

Pilletrillerne smiler. Cha-ching, cha-ching, cha-ching. og vi må holde barna våre på disse pillene for livet, sier de. Cha-ching, cha-ching. Og vi trenger å få i oss mer piller også. Cha-ching, cha-ching. Hvis du ikke liker det, vel da, opplyst moderne kvinne, gå ut og … BRUK DIN STEMME og endre det. Eneste problemet er at en stemme av deg egentlig aldri endrer noe til det bedre, gjør det vel? Du kommer ikke til å få den endringen du stemme “for”. Du vil få mer illusjon. Og misnøyen vil fortsette å vokse, som en urolig, ekkel følelse i bunnen av tarmen din at noe er veldig OFF her, at noe er overmåte galt.

Og hei der, mens vi først er i gang, så la oss bare holde på å å bli suge ned av backlashet at alle menn fremdeles er fienden, fordi det mater den hegelianske splitt og hersk strategi, denne sosialt konstruerte skolen av tankestoff vi har lov til selv å bli gjetet inn i, som de fleste av dere ikke engang vet eksisterer, fordi du bare tenker hvordan dere best underholder dere selv, som å samle mer penger, om utseende, om sex, om hva Lady Gaga hadde på i går kveld, og uansett hva TV’en forteller deg å tenke. De fleste av dere er altfor distrahert: av deres iPhone’s, med dumme mobiltelefon-spill, av hele konseptet av bemyndiget hore, et “ideal” promotert og oppmuntret av den falske feministiske bevegelsen og ved å se disse horer på idiot-boksen som sliter med sitt selv ‘bilde’, mens de sjonglerer hverdagssaker som om de er i et sirkus. Skal kvinner i fullt alvor forholde seg til disse horer? Og vi har rett til å bli forbanna når mannfolk ikke respekterer oss? Prøve å ta på truser. Det er en start.

Men HEY. Vi har valg nå, sier de. Bann på det.. Vi har “fått” valg til å gjøre abort-on-demand, og vi har støttet de institusjonene som ønsker å drepe våre barn for oss, for en kostnad. Vi støtter ‘Planlagt Foreldreskap’, en annen av våre “opplyste ikke-beslutninger”. Se, nå kan vi ha sex hele tiden, ikke bruke beskyttelse, og “ta seg av problemet ‘dersom’ ulykken ‘skjer. Vi har bekvemmelighet.Vi har Planlagt Foreldreskap organisasjonen i rygger søster. Tross alt hadde eugenisten Margaret Sanger ingen kjærlighet til ideen om at kvinner trengte å føde flere barn. Å, opplyste feministisk kvinne, har du noen gang fundert på opphavet til Planned Parenthood? Har du noen gang hørt ordet “rasehygiene”? Overask meg. Slå det opp.

Den feministiske bevegelsen er en illusjon. Mer røyklegging og speil. Frontes av personer med agendaer som forteller deg hva du ønsket å høre. Fortelle deg hva du skal tenke – om deg selv, om dine kjære, om din rolle i denne verden. De omdefinerer hele ditt formål med og selve essensen i ditt liv.

Den feministiske bevegelsen representerer bare kvinner som tenker slik bevegelsen gjør. Den representerer ikke alle kvinner. La oss se hvor mange feminister som støtter min rett til å uttrykke ideer som strider mot sin gruppetenkning. Fordi de representerer ihvertfall ikke kvinner som tenker som meg. Jeg er ingen bibel-lesende kristen, og jeg er ikke villedet av falske politisk paradigmer som svinger mellom ‘demokrat eller republikaner’. Den feministiske bevegelsen støtter IKKE eller representere kvinner som utfordrer dens gruppetenkning eller dens agenda.

Jeg er bare en kvinne. Jeg hater ikke menn, på tross av og til tross for noen av de dårlige opplevelsene jeg har hatt med menn eller på grunn av de dårlige mennene jeg har vært involvert med, eller på grunn av mine dårlige valg og generelt dårlige beslutninger. Og jeg er en mor, som har sett de negative effektene av å delta i arbeidsstyrken i mitt eget liv – og den uopprettelige skade det gjorde på familien min opp gjennom årene. Jeg ser hva mange av disse feministiske ideer har utført i verden, og hvordan de har snudd dette landet med innsiden ut og opp ned.

“There has been a continuing, albeit concealed, alliance between international political capitalists and international revolutionary socialists – to their mutual benefit.”

Antony C. Sutton. Wall Street And The Bolshevik Revolution

Jeg tror ikke bytteforholdet var verdt det. Hva har vi egentlig fått? Mer selvrespekt? Mer verdiløse penger? En “rett” til å avgi en forfalsket stemme i valg? Mer meningsfulle relasjoner med det motsatte kjønn? En sikker måte å bli kvitt uønsket graviditet på selv om vi fortsetter å ha mer uansvarlig sex? Wow. Så mange valg “. Hvor imponerende.

Menn er så trøtt av kvinner nå, så det er et under at noen forsøker å date oss i det hele tatt. Men det er helt greit, ikke sant? Vi trenger ikke å date menn lenger. Vi kan date hverandre. Kjempebra. Og mens det appellerer til mange kvinner idag, betyr det ikke at det appellerer til meg. Så jeg er overlatt til å navigere i den ødelagte dating verden, full av skadede, ødelagte mennesker som presenterer seg som skinnende, lykkelig, vellykket, grunne, perfekt og plastic fantastic.

Jeg tror virkelig kvinner har fått sine halliker i «feminist bevegelsen’. Solgt ut og sokket i hopetall, og hele familien har betalt prisen. Hele vårt samfunn har betalt prisen. Mann, kvinne og barn. Psykopater vinner. Hvilket morsomt spill dette må være for dem. De har aldri synest å tape noe terreng. Men vi, folket, har mistet noe grenseløst. Vi forspilte fordi vi nektet å tenke selv. Vi plukket en fin tid å gjøre det på … Jeg er ikke og har aldri vært en feminist.

Den feministiske bevegelsen påvirker ikke mitt liv eller min tenkning. Dette er bare en til sosialt konstruert avvei som jeg nekter å bli gjetet inn på. Mye har blitt ødelagt, altfor mange mennesker har blitt systematisk lurt, forrådt, opprevet og villedet. For mange familier revet fra hverandre, barn ødelagt, knuste sinn.

Vi er et land fullt av skjøre, sprukne, apatiske, ned-dummede, zombied-out, tankeløst folk som ikke ser lenger enn oss selv, som ikke forstår oss selv, som ikke kjenner oss selv, som ikke tror på våre egne tanker, kan ikke huske hvem vi var og nekter å innrømme hvem eller hva vi har blitt. Hvis vi ikke kan gjenkjenne oss selv, hvordan kan vi identifisere de problemene utenfor oss selv? Hvordan kan vi forstå noen av disse tingene som betyr noe og hvem som er bak dem og hvorfor og hva vi skal gjøre med dem, hvis det i det hele tatt kan gjøres? Vi er blitt slaver av rike Herrer. Den feministiske bevegelsen bidro til å ødelegge familien innenfra. Er dette noen stor prestasjon?

Det er igrunn på tide, ikke sant? Tid for noen å minne meg på alle disse usikre vilkår, om hvor langt vi har kommet. Yeah, vi har kommet så lang vei, baby. Cha-ching, cha-ching, cha-ching …

Kilde

http://www.sott.net/articles/show/243635-Thoughts-on-the-Feminist-Movement-Why-I-Don-t-Clap-along

Lisa Giuliani

Lisa Giuliani skriver for Sott.net

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

17 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Sheikh Khalid Yassin, Muslim woman no rights? Must See! + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=226#M8198 + extra * Quote: Sheikh Khalid Yassin about muslim woman. Go to http://www.youtube.com/ozzieISLAM for the best islam video’s and subscribe for even more!

Direct reference,
Sheikh Khalid Yassin, Muslim woman no rights? Must See! +

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Henry Makow’s official web site. Exposing Feminism and the New World Order, Henry Makov .com,

~ search ‘feminism’ http://www.henrymakow.com/cgi-bin/mt/mt-search.cgi?search=feminism&IncludeBlogs=1&limit=20
~ search ‘new world order’ http://www.henrymakow.com/cgi-bin/mt/mt-search.cgi?search=%22new+world+order%22&IncludeBlogs=1&limit=20
.
Sister Sledge – We Are Family http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1320&start=326#M8177 + extra

Direkte referanse,
Sister Sledge – We Are Family

* lyrics http://www.lyricstime.com/sister-sledge-we-are-family-lyrics.html

Google ~ ‘sister sledge we are family illuminati’ https://www.google.com/search?q=sister+sledge+we+are+family+illuminati

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

En mann som har vært en mentor for bl.a. de som planla og etablerte feministbevegelsen, women’s liberation, ikke for å frigjøre kvinnene, men for å utnytte de og alle andre:

Google ~
edward bernays https://www.google.com/search?q=edward+bernays
edward bernays women’s liberation https://www.google.com/search?q=edward+bernays+women%27s+liberation

Youtube ~
edward bernays http://www.youtube.com/results?search_query=edward+bernays
edward bernays women’s liberation http://www.youtube.com/results?search_query=edward+bernays+women's+liberation
.
Sentralt om bl.a. samme tema,
Alex Jones Interviews Aaron Russo (Full Length) http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1663&start=201#M8174 + extra * Quote: .. Aaron explains how the elite created the women’s liberation movement to break up the family and tax working women. ..

Direkte referanse,
Alex Jones Interviews Aaron Russo (Full Length)

Lillian Sivertsen
Forfatter
12 år siden

Når alt kommer til alt så trenger man ikke være så veldig alternativ eller spirituellt begavet for å skjønne at den guddommelige feminine energien har vært undertrykt siden tidenes morgen.

“The divine feminine” som det kalles har ikke noe med kjønn å gjøre. Det har med balanse mellom yin og yang , maskulin og feminin å gjøre.

Den undertrykte guddomelige feminine kraften er på vei tilbake,noe som vil bety alfa omega for en bedre fremtid på dene planeten.

Dette var og er en uunngåelig prossess. Smertefull fordi vi allerede levde/lever i et ubalansert undertykt syntetisk samfunn, bygget på løgn og bedrag.

Å gjøre dette til en sak om femenistbevegelsen blir banalt, men på slutten av dagen handler det vel om hvilken frekvens man er på, når man beskuer sin oppfattelse av illusjonen, eller det mange også oppfatter som virkeligheten i ordets rette forstand.

Vi går mot lysere tider.

trackback
12 år siden

[…] Staten er familien […]

o
o
Abonnent
12 år siden

Er du et dyr eller en åndsvesen ?
Inn og ut av materialismen.
Frihet vs moral ?

La meg bli gjenfødt, midt i hjertet av Texas eller Teheran !
Hvem er du ? Sjelene møtes , magnetene nøytraliseres og omkobler seg til en sterkere enhet .
Min makt – din respekt . en pakt ?
Skyt Ulven , Kast hammeren i havet . Herren talte i evigheten !

o
o
Abonnent
Svar til  o
12 år siden

http://www.youtube.com/watch?v=bVOoUTLl0dc&feature=related

Inn og ut av virkeligheten .
Mennesker . Makt . Animale behov . Kjærligheten speiler seg i øynene .
Tenk hvordan “vi” hadde måtte leve våre liv foruten den marxistiske arven ? Selvsagt en umulighet i seg selv, fordi likeverd, basis rettigheter og friheten, ikke vil fø seg logisk i en paranoid-psykopatisk styrt virkelighetsoppfatning.
Om det var Marx, eller noen andre, så må evolusjonen ekspanderes om så i et annet navn. Og det har den gjort så til de grader.
Det er på høy tid å fri seg fra de primale paradigmene, hvorfor støtte seg til de primitive repilinstiktene. ( menns hjerner overser instinktivt helheten, og kombinert med fysisk makt forklarer dette hele vår moderne historie, på godt og vondt) . Det er derfor staten Norge, har blitt den ultimate vinneren, igjennom en middelvei ,gitt ut ifra samtidens paradigmer. Om det er mannen( i familie ) som kjemper om “potten” mot andre menn, eller om kvinner også burde inkluderes i denne prosessen, er helt essiensiellt ift menneskeverdet ved en evt familiær krise at det finnes en praktisk FRIHET. Sett deg inn i alle dine mødre bakover i treet ditt . Ta deres plass . Se utenfor din navle i dag over hele verden. Vær de kvinnene , nyt deres Frihet da. ?
Norge er ikke utopia idag. . . Ursamfunn har en harmonisk løsning, men er det dit vi skal?
Er du et menneske, eller er du et kjønn ? Meld deg ut og dyrk materialismen, fullfør eskapismen og gi makten mer makt til å forsette galskapen .

MortenB
MortenB
Abonnent
12 år siden

Jeg er enig i at kvinner i de siste generasjoner har tatt mange feile viktige når det gjelder de som er viktigst her i livet. Men det har jammen vi menn gjort også.

Selv har jeg og kona prioritert familien, hun har hvert hjemme med barna siden eldstemann ble født. Ja, det betyr at vi må klare oss med mindre penger, ikke like fint hus som naboen, aldri ny bil, og med 5 barn kan vi glemme å reise til Syden. Men det har definitivt skapt et stressnivå som er hinsides lavt i forhold til nesten alle jeg kjenner, og i forhold til barn som mine barn kjenner eller går på skole med.

Men vi er vel definitivt også en annerledes familie, min datters venninne sa det greit “vi er den rareste familien hun vet om”. Innen for husets vegger kan de spørre og diskutere absolutt alt. At barna nå er større gjør at nivået er høyere, nå diskuteres alt fra Krishnamurti, helse, E-stoff, urter/planter/kosttilskudd, meditasjon(er) og Rife og hele spekteret til UFO, David Icke, Lilou Mace, Jmmanuel ++ og alt av “rom-kontakter” vi kan komme over, utenomjordisk filosofi kan man si. Dette er det også stort sett familiens TV fores med via mediespilleren, og dette kan ikke lastes ned der Hollywood filmene er, men helt andre steder, utrolig nok mye fra YouTube.
Mye av det vi snakker om kan ikke diskuteres utenfor husets vegger da folk simpelthen fordi utenforstående ikke skjønner hva vi snakker om og tar det opp i sin forståelse, og da blir det alltid helt feil.

Jeg tror likevel at foreldre som har valgt “feil” ikke bør klandre seg selv, jeg vil si alle generasjoner i de siste 2-300 år har valgt feil og latt en satanist-tilbedende elite styre verden totalt, med støtte/lov fra ekstremt negative “mennsker”. VI snakker om de med blått kobberbasert blod, jeg kaller dem Nehalems.
Uansett mener jeg at våre barn har selv valgt å bli det, de har valgt oss fra den “andre siden” ut fra det de skal lære i dette livet ! Og da kan det være at absolutt ingenting blir feil. Vi mennesker er ikke en skapning som går rundt med en sjel men en høyerestående skapning med en ufattelig energi som har en “experience” som menneske der nesten all vår opparbeidet kunnskap og viten i stor grad er avskåret fra oss. Vi er kommet til denne planeten for å lære og å finne oss selv og finne tilbake til hvem vi egentlig er.

Så da er det kanskje det også 2012 handler om ?

Julia
Julia
Abonnent
Svar til  MortenB
12 år siden

Vi matcher dere der MortenB. Våre samtaler er også vanskelig å forklare for andre. Vi har valgt bevisst å snakke med barna om “alternative” ting. Vi bruker sølv-vann og har ikke trådløst nettverk. Vi har veldig åpne tema om alt mellom himmel og jord, og det er herlig berikende. Vi er nok ikke A4, men jeg tror våre barn lærer mye av å kjenne healing på kroppen og snakke om ufo og liv på andre planeter, engler og ånder, og masse annet rart. :-)
2012 – here we come

Lilje
Lilje
Abonnent
12 år siden

Alt for negativt og generaliserende i denne artikkelen.
Vanskelig å identifisere seg med denne virkelighetsoppfatningen.
Det er sååå typisk å skylde på voldtektsofferet.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Lilje
12 år siden

Men noe om voldtekt fant jeg ikke her ???

Lilje
Lilje
Abonnent
Svar til  MortenB
12 år siden

Metaforer er ord, språklige uttrykk eller ulike former for billedspråk som brukes med overført betydning. Det vil si at en skriver eller snakker om én ting for å uttrykke en annen ting. En metafor kan også kalles sammenlikning.

http://no.wikipedia.org/wiki/Metafor

J.Johansen
Forfatter
12 år siden

Artikkelforfatteren av denne artikkelen har dybder det ikke er så lett å få øye på snart i enhver setning, la meg bare gi ett eksempel på hva hun mener når hun nevner Margaret Sanger, stifteren av Planned Parenthood, Gro Harlem Brundtlands forløper og icon….

Eugenics
Sanger’s 1920 book endorsed eugenics.
As part of her efforts to promote birth control, Sanger found common cause with proponents of eugenics, believing that they both sought to “assist the race toward the elimination of the unfit.”[72]
http://en.wikipedia.org/​wiki/​Margaret_Sanger#Eugenics

Gro Harlem Bruntland og Karin Stoltenberg visste veldig godt hva de gjorde her i Norge i denne forbindelse, men det er trist at folk flest ikke vet så mye om hva de støtter, hva slags bevegelser som står bak.

Eugenics er et annet ord for å drepe de som ikke er i henhold til en nærmere spesifisert politisk bestement mal, eller rasehygiene, aborter! Jeg finner det utrolig at det norske rase skal være så ‘unfit’ at det skal være nødvendig å stimulere til å drepe 15.000 av oss hvert eneste år…….

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Veldig bra, Johansen. Fullstendig enig, dette er en tanke om mennesket jeg ikke deler.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  J.Johansen
12 år siden

Historien om Sanger og American Eugenic Society/Planned Perenthood dekkes i filmen MAAFA21 http://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/anbefales-a-se-pa-internett/

For øvrig tar artikkelforfatteren opp et svært seriøst emne, og det er ingen tvil om at familien som instutisjon er under hardt angrep. Både barnevernet og barneombudet er medvirkende til dette, og til en viss grad også helse- og skolevesenet. Det forundrer meg at kvinner anser avhengighet til Staten eller banken/jobben som bedre enn til en mann. Det er også en fordel at en av partene er hjemmeværende, og kan dermed utgjøre familiens arbeidsreserve i tilfelle skade eller sykdom på den som jobber. En konsekvens av politikken er fortgang i den økonomiske spiralen og ikke minst boligpriser/boligmangel. Det bør vel nevnes at etter de politiske partiene begynte med familiepolitikk har antall skillsmisser og aleneforeldre gått drastisk opp.

Abort er en del av dette, og nå er også “after birth abortion” introdusert: http://www.washingtonpost.com/blogs/she-the-people/post/after-birth-abortion-can-they-be-serious/2012/03/03/gIQADgiOsR_blog.html De ser ikke forskjellen på de å drepe et foster og en treåring, hvis treåringen i utgangspunktet burde vært abortert!!??!! Vi må derfor være klar over at vi har med gale mennesker å gjøre.

Menneske
Menneske
Abonnent
12 år siden

Endelig. Denne artikkelen var godt skrevet, og gjennomtenkt. Feminist- bevegelsen fungerer ypperlig til å holde tannhjulene i gang, til å skape splid mellom mann og kvinne, og sist, men ikke minst: Bidra til å danne en rotløs oppvekst for barn, med potensielle sjelelige sår resten av deres liv. Sist men ikke minst, svært inntektsbringende for den diabolske farmasøytindustrien, som tjener store summer på kvinner, menn og barn. Snakk om å slå en hel fluesverm i en smekk. Vi har levet i “moderne tider”, helt siden Charlie Chaplin levde. “Vi” forventer produktivitet og effektivitet, og synes det er en strålende idè, at næringen således inntas like effektivt. Da slipper man å kaste bort tid, samlet, ved middagsbordet hjemme:
http://www.youtube.com/watch?v=pZlJ0vtUu4w

Hvor selv denne skuespilleren visstnok var medlem av et eller annet:
http://www.masoniccollection.com/masonic-charlie-chaplin-badge-pi-9.html?zenid=99d406d162dea5497cdb79125d1ab5f4

Nesa til Pinocchio blir stadig lenger.
Sterkt :-)

MAJA
Abonnent
12 år siden

Kjempebra artikkel , Lisa Guiliani .
Jeg har aldri tilhørt rødstrømpegjengen , men kjenner en del av disse jenetene som egentlig helst ville vœre menn, som snakket om at de skulle utvikle seg .
Vi ser de grelle resultatetr av utviklingen i dag hvor barna er blitt en salgsvare , fordi de blir overlattt til det offentlige og staten har virkelig overttat barna .
Barnevernet bryter alle lover og med politiets hjelp bryter de inn i enhver familie de planlegger å stjele barn fra .
Menneskerettighetene eksisterer ikke for dem , fordi staten na jobber på spreng i samarbeide som nyttige idioter som Magne Raundalen og flere av de mere fremtredende sakkyndige psykologer som er kjøpt og betalt av staten for å gi alle mødre diverse diagnoser , slik at de “psykologiske foreldre” (les fosterforeldre og institusjoner ) kan overta . Helen Bjørnøy , generalsekretœren for PLAN NORGE, var samtidig leder for Barnevernpanelet , som ivrer for at alle barn skal vokse opp uten røtter og tilhørighet og bli ovelatt til barnevernspedagoger , dommere, psykologer , som går naturlig inn som fosterforeldre for en meget god sum . Ar etter år vokser bunken av barn som er selsuelt misbrukt i barnehjem, fosterhjem og institusjoner , men foreldre taper i rettergangen mot disse mektige menn i dommerkapper , halvparten av dem har ikke engang avsagt hverken ed eller “dommerpapirer”:https://www.facebook.com/groups/ulovliigedommere/

« Forrige artikkel

Jesus – Den Ultimate Rebell

Neste artikkel »

Vitnesbyrd fra ex-illuminist Mark Cleminson

17
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x