Illuminati-høytiden Halloween er her

8.6K visninger
3 minutter lesetid
42

Nyhetsspeilet presenterer en kortfattet bakgrunn for halloweeen-markeringen, som et apropos til et relativt nytt fenomen som nå”feires” Norge rundt uten at noen i det offentlige rom ser ut til å ha spurt HVORFOR…

I en kommentar fra Nyhetsspeilets kommentator Illumicorp sies det:

«Frimurerne som også eier de fleste leketøysbutikker i Norge, har fylt dem med Halloween effekter, som vi i Illumicorp har masseprodusert for barna

Det er lite sannsynlig at det er noen andre enn frimurere som er ansvarlig for å innføre halloween til Norge.

Begge deler kommer fra Baal dyrkingen. Tidl. høygrads Scottish Rite frimurer Bill Schnoebelen forteller om det i dette intervjuet:

http://www.youtube.com/watch?v=mCns8euj898&NR=1&feature=endscree

William «Bill» Schnoebelen er forsøkt myrdet flere ganger av medlemmer av frimurerlosjen, fordi han forteller hva frimurere faktisk er og hva de gjør. Han har selv vært en del av den amerikanske delen av illuminati, en overbygning til frimurersystemet, har vært involvert i det okkulte, da på høyt plan, i ca 16 år, og er utdannet katolsk prest.

I intervjuet over forteller han om halloween som en bearbeidelse av en gammel før-kristen ofringshøytid, der de religiøse lederne banket på dørene til de som hadde egnede barn som kunne ofres. Dette skulle da være de første fødte. De som nektet ble da gitt en advarsel, en trussel, ved at de måtte ta konsekvensene av deres valg. De ble deretter drept.

På den tiden var høsten en traumatisk opplevelse, fordi solen trakk seg mer og mer tilbake, og en var ikke sikker på om en noen gang skulle få se den igjen. Det var heller ingen rasjonell grunn til at de skulle tenke på noen annen måte. Solen ville komme tilbake, men det krevde ett offer. Ofringen skjedde alltid og solen kom alltid tilbake, og praktisk talt all makt var hos de religiøse lederne, slik det på sett og vis også er i dag. De synes bare ikke like godt som før.

Hvorfor sender en barn ut i oktobermørket ,der gutter prøver å være øksemordere og jenter mest mulig seksualiserte?

Ganske enkelt for å ødelegge dem, og en gjør det på en slik måte at det moderne mennesket ikke reagerer på det. En kan ikke lenger ustraffet kaste barn på bålet. En må finne andre måter å gjøre det på. Abort kan være en. Kjemisk forgiftning kan være annen. Å ødelegge barns uskyld og mentale utvikling kan være en tredje. Å fullt og helt presse et barn inn i en virkelighet som hører hjemme i et senere utviklingsstadium, f.eks ved at en 7-åring presses inn i en virkelighet som krever en modenhet en først finner hos tenåringer, fører til at den utviklingen som ligger i mellom forsvinner. En vil da få mentalt tilbakestående individer, som også lettere lar seg kontrollere og programmere, som er hva det okkulte egentlig dreier seg om.

Jeg sier ikke at alle barn som kler seg ut og går rundt og spør etter snop blir ødelagt, men halloween feiringen vil være helt anderledes om 20 år enn det den er i dag, hvis frimurere, og deres samarbeidspartnere, får det som de ønsker. Da er det ikke mye uskyld igjen hverken før, under eller etter 31 oktober.

Hodeskaller og knokler har også en bibelsk symbolikk. Det kan sees på som ett symbol på «Man’s Own», alt det som er menneskets eget, og som ikke er fylt av det livgivende hellige og gudommelige. Når en ikke er noe annet enn sitt eget jeg, sin egen person, når en kun er sitt eget, uten noen kontakt med Bibelens Skaper, Bibelens Gud, da er en ikke annet enn døde ben.

Frimurere tilber derimot «Man’s Own», og de vil utvikle det i så stor grad at en selv kan bli Gud, derfor også alle hodeskallene og alle knoklene. Problemet er bare at når Bibelens Gud forvinner, for å bli erstattet med troen på «Man’s Own», så er det heller ikke noen moralsk overbygning igjen, som kan gi det enkelte mennesket en egenverdi. En får da menneskeofring, for ett eller annet formål, en får alle snikmordene, og ikke minst forestillingen om at makt er rett.

Halloween har også det formål at en skal kondisjonere små barn for det okkulte på et tidlig stadium der det frimurere tror på senere skal kunne oppfattes som noe normalt, sjarmerende og harmløst.

Dag Reidar Bye

Dag Reidar Bye er en uavhengig skribent, som ikke tror på noen ideologier, og som står i opposisjon til et samfunn der den enkelte i stadig mindre grad kan være tilstede i sitt eget liv, og som ikke tror på et liv i skyggen av andres avguder.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

42 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
zeuz(abraxas)
zeuz(abraxas)
Anonym
3 år siden

frimurlerlosjen er de eneste som manikke gå inn til og ber til noe annet enn seg selv da,, i kirken-mosken så bner man til gud? noe eller noen du ikke vet hvem er .. i frimurerlosjen handler det om opphøyning av ditt høyere selv. om deg selv og ikke en gud i himmelen liksom,, skal man ha noe offentlig menighet og det er kirke moske eller losje som er valget er losjen rett valg tror jeg,, selv om jeg har hørt my rart om de,, men jeg vet at man ikke trenger og kjenne noen for ofg komme inn.. det sto i en ok at det er for alle og innmellingstelefonnummer.. bare og ringe dit da

Hans Gaarder
Forfatter
7 år siden

Så er Illuminati-høytiden Halloween her; natten til 1. november – nøyaktig et halvt år etter natten til 1. mai (som er kjent som walpurgis natt).

Det foregår unevnelige ritualer med halloween-støyen som bakteppe under halloween, dette har særlig vært tilfelle i USA…

Det er ganske så patetisk at det satanistiske halloween-greiene så lett har fått grobunn i norge…uten særlig merkbare motkrefter i form av KUNNSKAP og ÅNDELIG FOKUSERING…

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Satanic signs and symbols of the new world order http://www.exposingsatanism.org/signsymbols.htm * Satanic symbols http://tinyurl.com/cbpegvm

“GMO Ticking Time Bomb, Gary Null, Health Ranger + ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/myndighetene-genmanipulerer-den-menneskelige-organisme/comment-page-6/#comment-92938 * Genetically modified organism, GMO, a time bomb, food supply control, depopulation, new world order http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1852&start=1

Roar Kolstad
Roar Kolstad
Abonnent
11 år siden

Benjamin Fulford vs illuminati

http://www.scribd.com/91177info
Her er det mange dokumenter som alle burde se! Beskjeden under fikk jeg etter å ha vert på siden.

Because you’re accessing sensitive info, you need to verify your password. Detta er beskjeden jeg får når jeg må logge meg in på hotmail nå etter å ha vert på den siden. Også fikk jeg denne beskjeden: Document Expired This document is no longer available. The requested document is not available in Firefox’s cache.As a security precaution, Firefox does not automatically re-request sensitive documents.Click Try Again to re-request the document from the website.

Krystallbarn
Abonnent
11 år siden

http://www.youtube.com/watch?v=7Tw0p7sbRZc – fakta om Halloween.

Okkult betyr skjult. Det behøver ikke å være ‘djevelens verk’ :-O Jeg tror på etterlivet og synes halloween er en fin høytid.

Det er hva man gjør det til.
Jeg personlig synes at det generelt er litt for mye illusjoner ute og går på Nyhetsspeilet. I form av fryktbudskap ect.
Om man tror at alt mulig (til og med det som er okkult) er negativt, djevelens verk ect, så fører dette til at man aldri oppdager sine “overnaturlige” evner (-bare en måte som “djevelen” bruker for å forsøke å sørge for at folk ikke får brukt evnene sine… man sitter igjen kraftløs, bruker ikke evnene sine, ser ikke sitt fulle potensiale, og er lurt av djevelen) ;-) Noen ganger lurer jeg på om mange som skriver på Nyhesspeilet er frimurere selv, om da frimurere er syndebukker. Det hadde jo vært kjempelurt av dem i så fall. Husk at djevelen (psykopaten) er lur i det “djevelen” driver med.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Interessante ordvalg, Smurfen. Du våger å si “helvete”.
Selv har jeg dristet meg til å tre denne flotte hjelmen nedover ørene.
Den kler meg godt, i dette helvetes HAARP + chemtrail været. Snedig at svovelværet er så påtagende under Halloween. Som jeg oppfatter som et satanisk rituale. David Icke snakker her om andre typer ritualer også:

David Icke and the lizard apoalypse:

Når det gjelder hva og hvem man skal tro på i denne utrolige tiden, så tror jeg hverken på Bibelen, David Icke, på Halloween, eller noen som helst, som forteller meg hva jeg skal tro på. Men jeg følger godt med på hva folk sier, og jeg finner det interessant. Når det gjelder hvordan man skal agere i denne utrolige tiden, så forholder jeg meg til ordbruk, og ikke til fysisk handling. D.v.s. at hvis noen i Norge skulle finne på å slepe politikerne til gapestokken, så tror jeg at jeg ville forsøke å forhindre dette. Og jeg tror jammen meg, at korrupte frimurere, og alle andre som er med på denne NWO- planen, ville havne under min hjelm, hvis situasjonen kom til et usivilisert stykke. Hvilket jeg likevel finner lite sannsynlig.
Jeg får en sterkere og sterkere følelse av at vi nærmer oss en usikker tid, for ikke bare menneskeheten, men spesielt for “eliten”. Det er deres akopalypse, og ikke vår. Antakelig. Det er bare så trist at deres sterke tro på Satan formørker og blender deres evner til empati. Jeg kan bare ikke forstå at frimureriet i Norge er så kyniske som de er. Men så kan heller ikke frimureriet i Norge forstå hvorfor jeg sier dette.
For de MÅ følge sin mester. Som lurer dem trill rundt, tror jeg. D.v.s. at deres mester er dem selv. Som de stoler blindt på. For de har hele tiden hatt et valg. Hvor valget ikke nødvendigvis har et gunstig utfall for noen av dem, eller noen av oss andre.

Det er ikke klokt å undervurdere naturkrefter, og de krefter som ligger i et hvert menneske, slik frimurerne har gjort, og gjør hele tiden. Selv ikke barn, som er blitt lurt til å vandre rundt i frimurernes kostymer. Eller kanskje jeg bør bytte ut “klokt” med visdom. Frimurere er ikke vise. De er bare kloke, og kunnskapsrike på sine felt. Og de har ubegrenset makt i forhold til uskyldige barn. For meg har ordet “klok” en anelse makt i seg.

Jeg har en følelse at straffen blir “grumpy old men”, preget av bitterhet og skam i sine hjerter, til deres dagers ende. For de forsto aldri hva “visdom” er.

smurfen
Redaksjonen
11 år siden

Da var portene til underverden stengt for i år, alt gikk rett til helvete, jeg fikk ikke så mye som en karamell :(

Opprinnelsen til Halloween handler om at prestene den gang i deres kulturer gikk rundt natten til 1. nov og hentet hustandens sistfødte barn for ofring, både menneskebarn og dyr ble benyttet i blodige ofringer. Nektet man å gi fra seg barnet gikk det ille både med hus og folk… Derav heter det idag knask eller knep.
Personlig så kledde jeg meg ut som Vågå ordfører Rune Øygard og sa Digg eller Ligg når jeg ringte på dørene, folk ble vettskremte, hylte og skrek he he

jokko
Abonnent
11 år siden

Så no må vi alle våkne, den eneste og alt vi kan gjøre noe med er oss selv….http://www.mooji.org/videos.html ….. gi etter,gi slipp og bli fri….

knut bye
knut bye
Abonnent
11 år siden

Jeg var på Wemley Arena og opplevde David Icke sist lørdag.
Ikke først og fremst for å høre hva han hadde å si, for det aller meste har jeg fått med meg fra før.
Det var aller mest for å støtte eksperimentet med å sende et positivt energi-budskap ut i kosmos. London er som mange vet en svært kraftig vorteks,— et energi-knutepunkt. De kreftene som vil kontollere oss, bruker derfor dette stedet for alt det er verd. (Olympiaden i sommer, f.eks.)
David Icke ønsket å sende kjærlighetsbudskap ut. Fordi at lyset har mye større kraft enn mørket, kan en slik happening ha en enorm positiv virkning.
Om vi lyktes?
Da vi var ferdig, satt i alle fall jeg igjen med veldig god følelse, og jeg tror, mange med meg.

Et viktig punkt David Icke brakte fram på slutten var hvor viktig det er at vi også sender kjærlighet til de kreftene som prøver å kontollere oss.
For som kjent er vi alle ett når det kommer til stykket.

Men for at vi kan bli i stand til å favne også mørket, må mørket eksponeres, og først da kan frykten overvinnes.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  knut bye
11 år siden

Her skal mye mer til enn David Ickes gode vibrasjoner

Matthew 6:24 (New International Version) http://www.biblegateway.com/passage/?search=Matthew%206:24&version=NIV 24 No one can serve two masters. Either you will hate the one and love the other, or you will be devoted to the one and despise the other. You cannot serve both God and money.

Så hvem skal man tjene, David Icke, egoet, din neste, bestefar?, som kan være et fast holdepunkt i alle sammenhenger, som skaper samhold uten strid og uenighet, som skaper såkalt bærekraftig miljø, personlig har jeg ikke funnet noe eller noen i vår jordiske verden som er så mye som i nærheten av å dekke opp en liten brøkdel av det nevnte, se bl.a. FN hva den organisasjonen har fått istand, sa at den var veien til fred og velstand men var og er åpenbart det stikk motsatte, sogar planlagt fra unnfangelsen

The New Age Infiltration of the Truth Movement, Final Cut http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1812&start=1

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Ulovlige og forbryterske PST- lenket til NSA bruker naturligvis “terror” som en kode. Og denne koden innebærer “absolutt underdanighet” i forholdt til forgiftning, utpressing, korrupsjon, GMO, og absolutt alle “kontroversielle” aktiviteter som skygge- myndighetene foretar seg.

Og jeg frykter at dette vil tilstrammes ytterligere i nær fremtid.
Ingen Maya, bare MER terror fra staten.

Mer bruk av HAARP, mer ceemtrails, og ytterligere installasjoner av smart- meters, og alt som tenkes kan, for å svekke oss ytterligere.

Og Arbeiderpartiet er livredde for å blit tatt, og for å miste sin makt.

Men jeg er redd de bokstavelig talt må gå over mitt lik i alle fall, for jeg aksepterer ikke dette i det hele tatt!

Michelle
Skribent
11 år siden

PST vil ha MER OVERVÅKNiNG & TANKEPOLiTi/ Kontroll:
http://dagbladet.no/2012/10/28/nyheter/politikk/pst/innenriks/terror/24077147
– mer bruk av hemmelige tvangsmidler som romavlytting, teknisk sporing, skjult fjernsynsovervåking og kommunikasjonskontroll

Øh, akkurat som ikke annen hemmelig etterretning etc overvåker all data- og mobil-kommunikasjon fra før?

“Velkommen” til the NEW WORLD ORDER:

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
11 år siden

5th NOV 2012 WORLDWiDE PROTESTS PEACEFUL OCCUPY WORLD!!!

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Jeg KNUSER av kjærlighet jeg, Gudfrid :-)

Husk: Det kreves KRAFT for å konstruere. Det kreves INGENTING for å destruere. Det kreves KRAFT og STYRKE for å destruere det destruktive, og det kreves KRAFT og STYRKE for å konstruere det konstruktive. På vegne av andre. Ikke på vegne av en selv.

Se det, er hva jeg kaller krefter!

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Det gode hjerte:
Den fødsel vi får i neste liv, er altså bestemt av handlingene i dette liv. Og det er viktig aldri å glemme, at handlingenes virkning er fullstendig avhengig av hensikten, eller motivene bak dem- Og ikke av deres omfang.

Sogyal Rinpoche
Buddistisk meditasjonsmester.

Og med all respekt, så er dette “kjærlighets”- snakket ikke akkurat ensbetydende med handling. For meg, blir det bare rør og visvas. Fordi: Jeg handler, av kjærlighet til andre mennesker. Og av kjærlighet til denne Moder Jord. Og alt som lever på den.

Og jeg kriger. Jeg sitter ikke på rumpa, og tror på fiksfakserier.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Det er meningen at vi skal HANDLE i kjærlighet, dvs i ett med skapende krefter og ikke destruktive knuse- krefter. Du har også alltid et valg, ønsker du ikke det eliten tilbyr, sier du nei takk og lager noe bedre selv.

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Photon Sound Karma, The Wave

“IT IS NOT YOUR PROBLEM TO WORK OUT.
THE KARMA THAT MUST BE BROKEN IS THE UNIVERSAL
KARMA OF TRADITION AND DOCTRINE”

“All of us must find the place of mind that we may separate from all of the traditions that have come from the Kings of the Earth, and break them.

ONCE WE BREAK THE KARMA OF TRADITION AND DOCTRINE
WE CAN FIND PEACE”

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Jeg er faktisk uenig med deg, Tor. Jeg mener det er “Illuminati`s” direkte feil, at så mange lider. Hvorfor dør det så mange mennesker av kreft i Norge? Hvorfor har 300 000 mennesker fått “diffuse lidelser”, som fibromyalgi, “ME”, og andre “kroniske” sykdommer?
Hvorfor har så mange barn fått narkolepsi? Grunnet gift i vaksiner?
Hvorfor er de sosiale velferdsmessige forhold så ulike?
Hvorfor øker stadig skillet mellom rik og fattig, frisk og syk?

Jeg vet det, jeg. Det skyldes IKKE karma hos de uskylidge. Det skyldes dårlig KARMA hos de skyldige.

Det tror jeg. Og jeg tror jeg har en dårlig KARMA, hvis ikke jeg bidrar til å knuse dette faens korrupte statsveldet som vi har.
Handlende. Ikke drømmende.

Thor M Hammern
Thor M Hammern
Abonnent
11 år siden

nosce te ipsum:
Det er trist å se så mange mennesker med en åndelig lengsel som går seg vill i en søken etter feil hos andre. Det er ikke andres feil at jeg og du lider i denne eksistensen. Det er min og dins egen feil. Min og din og vår karma.
Når jeg hører Schnoebelen fortelle om sine erfaringer, forundrer det meg meget hvor lite opplyst han blitt. I stedet for å søke med erfaring i de feil han selv har gjort, angriper han disse.
Hvem eller hva er Lucifer? Det er en som bringer lys (opplysning). Man har et valg. Hva skal man bruke dette til? Lær av Job. Gud lot Satan prøve Job. Job hadde valget. Han vendte seg fra det som var urett. Han brukte lyset til “rett”. Det var Lucifer som bringet han dette og Job brukte det til å utvikle seg selv.
Av de ting i livet man gjør rett og galt; Hva lærer vi mest av? Vi lever i en mørk tid. Dette gir oss muligheten til å lære mye. Veldig mye. Vi må begynne med oss selv. Vi kan utvikle oss til engler og Guder, men vi må slutte å kjempe mot andre mennesker med deres feil. De har sin egen kamp og skal stå til rette for dette. De er et resulat av sin karma. Mekaniske vesner som fortsetter i de samme mønster og forværrer sin karma intil den endelige renselsen. Kampen mot disse er i stor grad handlinger i det samme mønster. Motivert av egen stolthet og egoisme.
Det beste man kan gjøre for menneskeheten og sin egen sjel er å lære seg selv å kjenne, og gjøre noe med dette.
Neste gang du får en innsikt om illuminati, Satan eller Halloween for den saks skyld, så lær deg å gjenkjenn dette i deg selv. Det kan du gjøre noe med. Dette kan ta bort et fragment av lidelse for deg selv og dine medmennesker. Det vil også gi deg et fragment av opplysthet.

Kampen mot “Illuminati” er en kamp man ikke kan vinne. Min overbevisning er at mennesker i “fordelaktige” posisjoner og som vi betrakter som medlemmene i Illuminati e.l., er mennesker som i tidligere liv har oppnådd en grad av opplysthet, men som ikke har jobbet nok med sitt ego til å bruke dette til beste for menneskeheten. Kanskje er dette deg i ditt neste liv?

Det okkulte er okkult fordi vi ikke tåler å se virkeligheten slik det faktisk er. Det okkulte har alltid vært der, men det har ikke alltid vært okkult. Det er blitt okkult fordi vi ikke lenger evner eller tåler å se og forstå. Har du en åndelig lengt og følger denne, vil du få innsikt i det okkulte i den grad du er klar for det. Okkultisten fra Nasaret sa i Luk 10.23-24: “For jeg sier dere: Mange profeter og konger ville gjerne se det som dere ser, men fikk ikke se det, og høre det som dere hører, men fikk ikke høre det.» “. I Thomasevangeliet, sier Jesus, i likehet med oraclet i Delfi, at Guds rike er å finne inne i oss selv. Gå til de andre religionene, kulturene og mytologiene: De sier det samme.

For de av dere som fortsatt vil jakte det onde i andre: Jeg føler med dere. Jeg ser hvilken lidelse jeg påfører meg selv hver gang jeg faller i samme fellen.

God søndag.
Thor

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Thor M Hammern
11 år siden

Det er lettere å slutte å jakte på ondt ved å se på personen som et barn som ikke har kommet lengre i utviklingen. Alle barn trenger kjærlighet for å kunne utvikle seg til det bedre, kanskje trenger de det mest når de fortjener det minst..
Den som har hjerte til å tilgi, har alle muligheter åpne, det er kjærligheten som er selve drivkraften i universet. Den som ikke klarer å tilgi, stagnerer.

Skulle ønske at fler av artikkelforfatterne på speilet hadde Thors og Thunders åndelige innsikt :)

Jeg også så Icke i går, ventet egentlig hele tiden på at han skulle komme med løsninger, blant disse var å danse i glede (skape de høyere vibrasjonene eliten ikke ønsker), nekte å krige, og ..gi kjærlighet til eliten.
Ikke værst til å være mann det, Icke. Ønsker man et større fokus på løsninger fra vår tids største geni, må man lese Vladimir Megres bøker om Anastasia.

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Skjelvet målte 7,7 på Richters skala.

Det er også for sikkerhets skyld utstedt et tsunamivarsel for Mexico, Guatemala, Panama, Honduras, Costa Rica, Nicaragua og El Salvador.
http://www.dagbladet.no/2012/10/28/nyheter/tsunamivarsel/utenriks/jordskjelv/24075926/

trackback
11 år siden

[…] […]

MortenB
MortenB
Abonnent
11 år siden

Hele familien har det meste av dagen sett direkte Divid Icke fra Wembley arena i dag (startet kl. 11:00 Norsk tid). Bildet han tegner av hvor eliten vil ha oss får selv det verste Halloween kostyme til å være vakkert… Men, for å ta noe komplisert enkelt, eliten trenger vår aksept og skaperevne for å klare det. Det er det ikke mange som vet.
Det er nå pause og jeg ser frem til siste runde der David nok vil gå gjennom hvordan vi kan skape fremtiden vi ønsker og ikke elitens ønsker. Og hans oppdaterte syn på 21.12.2012. http://www.davidicke.com/wembley/
Beklager avsporingen fra Halloween, Dag Reidar

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  MortenB
11 år siden

Jeg så også store deler av sendingen fra Wembley Arena.
Icke gjør et forsøk på å sette brikkene på plass i pusslespillet. Det er egentlig lite nytt. Mye har vi lest om før, bla her på Speilet.

Nå er det tid for ettertanke :-)
Vi må analysere showet til Icke som han analyserer andre. Subliminal meldinger, symboler, tale.
Jeg ønsker personlig å få den feminime energien tilbake i førersete. Jeg snakker egentlig om omsorg overfor andre. De fleste mødre har dette i seg i forhold til egne barn. Slik omsorg burde vi ha for vår planet også. Man må kanskje igjennom svangerskap med smerte og faanskap for å utvikle slik omsorg. De vet om det og gjør det allikevel med enorm drivkraft og vilje. Vi må forlate verden slik vi ønsker å finne den…Jeg ønsker ikke David Icke som åndelig leder. Jeg venter på damene, det har vært nok av gamle grå stakkato menn på scenen ien merkelig dans. Jeg fikk ihvertfall opp et forsøk på å demonisere det feminime når jeg så chitahuri- maleriet. Dette er et bilde for underbevisstheten, subliminal melding, hypnose.

Foredraget er massehypnose/suggesjon. Man kjenner hvordan energien bygger seg opp fra null i starten til enorm applaus og energi helt mot slutten. Icke bygger opp dette med stemmen mot slutten. Mye humor, det var veldig morsomt, det gjør det lettere mottagelig. David Icke suger til seg all energien mot slutten, hvor man til og med ser en dame strekke hendene mot Icke som om hun ønsker å sende kjærlighet og healing. Avslutningen er etter min mening absurd og merkelig. Den var virkelig grenseløst skuffende.
Det som jeg sitter igjen med etter denne seansen er dessverre:

David Icke – Its all about me, me, me , me, me, me, me!!! (subliminal persepsjon)
Det er ikke Icke som sitter på kunnskapen, det er oss, oss, oss. Alle sammen.
Regner med å få litt pepper for dette, men sånn er matrix ;-) Maya 2012, sløret som dras bort. Ikke bloody, bloody, bloody, bloody David Icke!

En annen viktig ting jeg reagerer på er hva Icke sier om Saturn. Joda, det kan godt hende at Saturn er en sender av telepatiske vibrasjonsbølger som påvirker oss. Mulig jeg misforstår når jeg mener Icke hevdet at Saturn var ondskapen selv. Han nevner ringenes herre i den sammenhengen og den filmen gjør det lettere å forklare. Hvis vi samtidig kobler det sammen med historien om den tosidige ulven, der vinneren var den som ble matet, forstår vi det lett. Det er den som kjenner hemmeligheten om dette som sitter med makten. Så er det selvfølgegelig en ufattelig intelligens som ligger bak der igjen ;-) Det er dette historien om Salomos ring også handler om, kjærlighet over hat, hvor de med kjærlighet kan bære ringen. De som ser verdier i jordlig makt, gull, og jordlige troner i tempelet kan ikke bære ringen. Det jordlige tempelets arkitekt og hans murere kan ikke bære ringen. Kun Frodo og Salomo og de som kan temme demonene i seg selv. 666 er hva vi gjør den til(som ulven). La oss bruke den til noe godt.
Icke snakker litt imot seg selv ang Saturn/månen. På den ene siden viser han vann/iskrystallet som danner et perfekt hexagon/gram og forklarer hvordan det er mulig kun igjennom kjærlighet og healing. På den annen side gir Saturns vibrasjon/lyd et perfekt hexagon. Så den må dermed være kjærlighet altså. Det er vel hvordan den mates da…Saturn er som vårt tredjeøye, det kan brukes ondt og godt, hvis man setter brikkene sammen. Satan eller Jesus…Kanskje vi kan få Saturn til å skinne av lys og RIKTIG kristusenergi? Godt tegn at den har begynt å lage et hexagon, det er begynnelsen på et hexagram og en stjerne, hehe! Mat ulven riktig. Snu symbolene til noe godt, hexagrammet er symbolet på hjertet og en verden i balanse uten gamle NWOs nye trosystem.

Menneske
Menneske
Abonnent
Svar til  Thunder
11 år siden

Takker for innlegg Thunder. Godt skrevet. Gode poeng!
Baphomet forby at jeg faktisk tror at David Icke er en villeder. Kjøpt og betalt av globalistene, for å temme massene.

Jeg gjør meg opp noen refleksjoner:

Michael Jackson: Myrdet for å si “pip”.
Synnøve Fjellbakk: Tvangsinnlagt og skadet for livet, for sin tapre innsats, m.h.p å avsløre korrupte Gro.
Mahtma Ghandi: Myrdet
JFK: Myrdet
Bare for å ta noen ytterst få eksempler.

Hvorfor blir ikke David Icke myrdet?

Er det fordi eliten vil at massene skal tro på alt mellom himmel og jord, slik at de, med eyes wide shut, skal unngå å holde fokus på hva myndighetene bedriver?
Er det for at massene skal villedes til å tro, at hvis de ikke er snille lovlydige borgere, og fysisk, tar affære med sine korrupte myndigheter, så vil de få utlevert satans segl i pannen, eller smelter bort i flammer, når “Maya- kalenderen” “slår til”?

Jeg tror faktisk ikke på Maya- kalenderen, like lite, som jeg tror på korrupte politikere.
Og jeg tviler på at noe som helst kommer til å skje, den 21 desember i år, og at “eliten vil gjemme seg i sine bunkers”.

Jeg tror på meg selv. Jeg tror på sannhet i meg selv, og er kritisk til de “positive konspirasjons teoriene”.

Og sannhet er tøff å bære. Men lærer man seg å bære denne, så blir man også tøff nok, til å stå imot Arbeiderpartiets forbrytere, og frimurer- satanistene. Samt alle de nikkedukkene som jobber for dem.

Og jeg kan ta feil, men jeg tar så absolutt ikke høyde for at slemmingene skal bli helt borte av seg selv i 2012, lissom. Det blir for dumt.

Energier, fiksfakserier, snikende ulltepper, og annen magi. Javel.
Arbeiderpartiets fortsatte herjinger. Nuvel.

Jeg får en følelse av “Religiøs paranoia”, med David Icke.

Og hva blir effekten av at millioner tror at 21 desember, så kommer redningen, hvis det i så fall ikke skjer noe som helst? Total svekkelse av tro på sin egen styrke?

Viktig å ha bakkekontakt fremover!!! Viktig å tenke kritisk, men ikke så kritisk som “alle liker å være nazister.no”, eller septik- tank- tenke- tankerne.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Jeg tror ikke noe dramatisk skjer 21. 12. 2012. Overgangen er jo allerede i gang og skjer gradvis. Det kan man umulig nekte for når man ser bakover i tid. Poenget er at det ikke slutter med dette, men nye dører vil åpne seg fremover.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Her sier Icke noe om hvorfor han ikke blir “tatt ut”:

Jeg tror på det :-)
Jeg har tro på deg også, Menneske, synes både du og Icke er handlekraftige karer med gode intensjoner! Love U :)

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Thunder
11 år siden

Informasjonen om Saturn er nok grunnen til at en forfatter som skriver en bok om Saturn blir så motarbeidet og trakassert at boken hans måtte trykke i hemmelighet og da den kom ut gikk agenter i sort dress “manngard” gjennom all bokhandlere og tok med seg alle eksemplarer de fant. Boken heter “Ringmakers of Saturn” kan av og til kjøpes brukt for heftige summer $2500. Jeg tror Saturn er viktig. Annen informasjon er en person som heter Tolec, han forteller at de fra Andromeda han har kontakt med (fysisk noen ganger på 90 tallet, senere kun telepatisk) forteller at Saturn er basen i vårt solsystem for reptilenes “DNA-netteverk” i Melkeveien. Det har satt opp ett energinettverk 20 steder i galaksen Melkeveien som sender ut en energi som i løpet av 360 år vil reprogrammere DNA’et til alle mennesker på alle planeter i Melkeveien til reptiler. De kaller reptilene dem Hydra og det vil vi alle være i år 2370 om de får fortsette. Dette har gitt “Galactic federation of light” en slags tillatelse fra “unuversets skaper” til å gripe inn og hindre. Dette er årsaken til at Hydra skal være fjernet fra vår planet, bare noen få som har klart å stikke av er igjen.

Når det gjelder avslutningen på Wembley er jeg litt enig, men jeg tror saken er at vi ser det på TV og ikke er tilstede. Likevel mener jeg David får frem ekte glede og kjærlighet i publikumet uten at han står frem som en slags super ego person. Ikke lett for en som har snakket for 3 personer i 1990 og nå står foran 10.000. Det var for meg tydelig at mange ikke var klar for dette (låst hjerteshakra) og forlot salen. Og David Icke som åndelig leder ? , jeg tror han er mere motstander av tanken enn du er !

En fornuftig ting David Icke sa: “I do not believe in anything”. Han tror ikke på noe, han har en oppfatning av ting, men tror ikke på noe. En oppfatning kan oppdateres med mer informasjon slik at en får en annen oppfatning eller en mer detaljert oppfatning. Tror en på noe er en låst i en boks…

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  MortenB
11 år siden

Det er ikke informasjonen jeg er kritisk til. Jeg må gi honnør til Falcon som har tipset i det uendelige om at noen vil prøve å kuppe sannhetsbevegelsen. Selv om han ikke forklarer noe rundt dette. Informasjonen kommer ikke fra David Icke. Det vil være naturlig at det gamle sytemet når det rakner vil prøve å kuppe sannheten igjen og berge restene av tårnet.

Saturnhistorien var interessant. Den kan vi holde utenfor David Icke. Siden jeg har nøstet mye tråder rundt dette med Salomo, ringen, Frodo Baggins o.l. over lang tid, kan det gi en forståelse på hvordan det henger sammen. Månen har jeg også kjent virkningene av. Jeg har mottatt telepati, jeg har tatt i mot og lagt det på vent, grublet filosofert. Jeg oppfatter en dualitet, kjærlighet/hat. Så det dreier seg ikke om tro, men å sette sammen noe som gir forståelse. Connecting the dots altså. Jeg trenger ikke komme frem til forståelse, men når jeg ser Icke snakke mot seg selv i hypoteser, kan det hjelpe meg:

Saturn=ond
Ondskap er en illusjon.
Ulven, den blir til hva du mater den.
Iskrystallet kan bare bli til ved kjærlighet.
Vibrasjoner av kjærlighet gir mønster som hexagon- hat gir kaos.
Det er bare å sette brikkene sammen.
Vudu talismaner blant kongelige er velkjent. Kunnskap om telepati og hvordan vi mennesker er koblet sammen er blitt holdt skjult. Telepati opplever jeg daglig, det handler ikke om å tro. Det handler om å prøve å forstå hvordan.

En fornuftig ting David Icke sa: «I do not believe in anything»
Jeg sier det samme, jeg er sannhetsøker, få sier så ofte “vet ikke” som meg, jeg er stolt av det, men det har ikke alltid vært sånn :-) Nå er vi inne på tema som gir interesse, jeg vet ikke, men ønsker å finne ut. Jeg mener selv jeg har kommet et stykke på veien ihvertfall, men det er jo etter å ha høre på andre og lete etter forståelse. 100 monkey, har jeg også tro på, telepati.

Icke som åndelig leder? Vel, vel. Det handler om å tro på David eller ikke, jeg vet ikke. Jeg prøver å analysere foredraget. Jeg liker ikke måten det blir gjort på. Håper det fortsetter like stille som før uten folk i gatene og revolusjon faktisk, den tiden er forbi for min del. Sannhet først, tiden jobber for oss.

Ønsker vi kunne diskutere mer, sånn som vi gjør nå. Har mer tro på det. Dessverre blir man for opptat av å beskytte egne teorier.
Jeg lærte mye fra foredraget, det er mer bekreftelser sånn sett. Innholdet er greit, fremførelsen til stryk.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  MortenB
11 år siden

Til slutt(urelatert):
Jeg har mange tydelige drømmer som er vanskelig å skille fra virkeligheten.
Drømmer er som telepati, de kan komme klart og tydelig, men man trenger ikke forstå dem før det har gått litt tid. Kommer an på når tiden er inne.

Jeg vil dele drømmen fra i natt:
Forhistorien er ikke så viktig, den er litt personlig. Jeg var sammen med flere personer i et hus og jeg åpnet døren for å gå til en bil som ventet utenfor. I det jeg gikk ned trappen og gikk mot bilen, kom noen flaggermus flyvende. To av oss ble bitt. Jeg ble bitt i hånden, jeg ble ikke redd, men ble litt skeptisk da gifta spredde. Det strømmet smerte utifra hånda, Noen løp inn i huset. Jeg løp litt jeg også og spurte en annen hva jeg kunne gjøre med dette. Jeg fikk til svar at det var om å gjøre å holde seg i ro og gå sakte. Det var hjelp å få, jeg ble tatt med inn til et rom hvor man sto med sprøytene klare. Jeg sa at jeg var motstander av vaksiner :-) Men smerten var uutholdelig, jeg måtte. De stakk meg tre ganger i hånden. Ved det tredje stikket rotet de rundt så mye med spissen og det gjorde så vondt at jeg våknet…

Så er det bare å bruke tiden fremover til å tolke. Det morsomme er at svarene kan komme her på Speilet eller ute blant folk.

Det første jeg tenker på er å ta det litt mer med ro, gå sakte, bruk tiden.
Flaggermus kan gjerne være demoner, men ikke noe å bry seg om, det finnes vaksiner :-) Det er litt hvor jeg er for tiden. Jeg leste innlegg fra Monica og Gudfrid om å la Eliten/demoner være i fred og fokusere på kjærlighet. Det høres fornuftig ut, så lar man tiden jobbe. Jeg har hoppet litt inn og ut av dette. Ondskap er en illusjon. Det handler om frykt som damene nevnte. Eliten er nok mer redd for fremtiden og døden enn oss små :-)

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  MortenB
11 år siden

Thunder: du høres ut som en person som har forstått mye og som hadde vært givende å diskutere slikt med :)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  MortenB
11 år siden

Jeg prøver ihvertfall å forstå MortenB. Når man kommer dit, har man kommet langt. Jeg har nok hatt hodet ned i jorda for det meste av tiden :-) Det er ikke noe å gjøre med nå. Jeg opplever ofte at misforståelser blir til gnisninger her på Nyhetsspeilet. Det er å diskutere konstruktivt jeg ønsker å gjøre, men det er litt rolig her inne. Jeg tenker på å forlate skuta og heller diskutere ute blant folk. Jeg tror det er mye lettere med kroppspråk og tonefall og slikt. Ting har jo forandret seg de siste årene. Nå er folk mer åpne for å diskutere om ting vi har hatt fokus på her inne. Tidligere ble det møtt med sinne. Healing, økonomien, vaksiner, sionister, Nazi,911 o.l. Jeg turde ikke ta opp slike tema tidligere, da var det godt å finne Nyhetsspeilet. Men matrix synes å miste taket på det :-) Istedet for karismatiske personer som forteller med taleevner, humor og sjarm på scenen, vil jeg heller delta på tea party og slikt blant vanlig folk. Det er rart hvordan man kan begynne å samtale med en person som igjen kjenner en osv. Vips så er man en gruppe som danner nye grupper. Utenfor kontroll og system. Grasrota gjelder. :-)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  MortenB
11 år siden

Jeg anbefaler alle å se David Icke fra Wmbley Arena. Bare man ikke får samme rus som halve kloden hadde under Obamarusen. Obama betalte ikke ned huslånet våres og ingen change, alt ebbet ut. Hvis man sa slikt for 4 år siden ville man risikert å bli slått i bakken.

Revolusjon før folket er klar for det fører til vold og kaos. De systemtro vil ta livet av oss for et skjevt ord. Kaos er bra kun for systemet. Få ut info, vend om den systemtro skepsisbevegelsen først. Det er mitt tips.

Jeg trekker meg ut fra www spidernettet. sionistenes nye 666, selv om det kan brukes fornuftig. Jeg vil ut blant folk og liker ikke tanken på overvåkning av noe slag. Jeg er gått lei av all teknologi mikkmakk.

Drømmen:
Ofte ligger budskapet hvor det gjør mest vondt eller mest skremmende. Dette for at man ikke skal glemme. Den tredje forgiftningen gjorde så vondt at jeg våknet. Sånn var det også utenfor drømmen, men det er en annen historie. Det finnes en motgift, hjelpen kommer, gå sakte, la tiden lege alle sår, så kommer bedre tider.
works for me…
Ciao :-) :-) :-)

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  MortenB
11 år siden

Jeg tror du skal se på drømmer som en “ut av kroppen” tilstand. Eller, vi er vel egentlig i hovedsak ute av kroppen, vi har vel bare flyttet 10% av bevisstheten “over”, resten er i den vi egentlig er. Jeg oppfatter dette slik at i drømmer kan vi snakke med hvem vi vil, reise bakover eller fremover i tid, og siden tid er en illusjon på vårt vibrasjons-nivå kalt “fysiske verden” skjer alt på en gang… Alt kommer an på vårt bevissthetsnivå (egentlige alder) og hva som tjener til vår læring.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Thunder
11 år siden

Som forventet godt skuespill

The New Age Infiltration of the Truth Movement, Final Cut http://www.nyhetsspeilet.no/2012/10/vagasaken-en-satanistisk-seanse/comment-page-6/#comment-91163

MortenB
MortenB
Abonnent
11 år siden

Jeg har fått to forklaring på Halloween:

1: Fra en frimurer jeg kjenner som er fra Irland: Halloween er en gammel Irsk tradisjon der familien møtes for å minnes og øre familiens døde. Dette gjøres med og godt måltid og ved å sette frem tallerkener til de som ikke er der lenger. Maten som de som ikke er der lenger kan spise blir så tatt med til fattighuset og gitt til trengende. Familien besøker så familiens kirkegård for en stille stund. Altså ingen bisarr utkledning, ingen “produkter” å kjøpe, men en stille stund med minne om avdøde i familien, på en positiv måte. Merk at vedkommende er “frimurer på lavt nivå” og har ikke ide om organisasjonens egentlige aktiviteter….

2: Fra channeled informasjon (tror det var Youtube canal “atlanticobr”) Halloween var opprinnelig en markering av Atlantis sin siste dag, dagen da 4.83 millioner “UFO-jagerfly” angrep hovedstaden i Lemuria (i dag Gobi ørkenen) med energistrålevåpen som vibrerer alt de siktes på til “sand”. Dagen etter ble nemlig Atlantis truffet av en gigantisk astroide som Lemuria hadde hentet fra astroide-beltet og sendt mot Atlantis. En ekstrem katastrofe senket det meste av Atlantis til 3000 meter under havflaten og fjellkjeder løftet seg flere steder på kloden. Svært få overlevde dette.
Før astroiden traff brakk det flere biter av den som traff det som i dag er østkysten av USA. I Google Eart kan hundrevis av krater sees den dag i dag, fra Jacksonville og vestover (og litt nordover) sees de, alle med tydelig indikasjon på at stene som har truffet har hatt samme retning…..

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

TABU for norske media: Illuminati utgjør toppsjiktet i frimurerpyramiden.

“I filmen Star Wars figurerer en makt kalt The Dark Side. The Dark Side symboliserer den onde og skjulte maktstrukturen som hersker på jorden. Illuminati er et viktig element i The Dark Side.

Illuminati er et hemmelig selskap som bl.a. bedriver demon-interaksjon gjennom ulike ritualer. Illuminati har også vært en aktiv deltager i kulissene under den franske revolusjon, den russiske revolusjon og andre viktige begivenheter. En maktmann som nesten eksplisitt innrømmet at Illuminati var hans overordnede og usynlige puppet master var USAs president «FDR» Roosevelt. Det var FDR som plasserte Illuminati-symbolet (pyramiden med øyet) på én-dollarsedlene.

FDR uttrykte seg slik om de skjulte makter i aksjon:
”In politics, nothing happens by accident. If it happens, you can bet it was planned that way.”

President FDR var frimurer (Freemason) av 32. grad innenfor The Scottish Rite. Illuminati er det usynlige og hemmelige toppsjiktet som bestyrer verdens frimurerpyramide, noe de fleste frimurere av lavere grader er lykkelig uvitende om.”

Se TABU nr. 26 i norske medias samlede TABU-oversikt: http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/norske-mediers-samlede-tabu-oversikt/

« Forrige artikkel

Vågåsaken, en satanistisk seanse?

Neste artikkel »

Reinert identifiserer hovedfaktorene i evolusjonær nasjonaløkonomi

42
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x