Kommer det et stort skifte den 21. desember 2020?

4.6K visninger
2 minutter lesetid
47

I den senere tid har det fra flere hold kommet informasjon om  at menneskeheten i nær fremtid vil påvirkes av kraftfulle energier. Det hevdes også at deres virkning vil bringe oss nærmere Vannmannens tidsalder. 

Starten på Vannmannen?

Bakgrunnsinformasjon fra astrologen Pam Gregory:

Her er en video som forklarer litt om den forestående begivenheten:

Konjunksjonen mellom Jupiter og Saturn

Den 21. desember vil vi få muligheten til å å se en konstellasjon som ikke har vært observert på mange hundre år. Jupiter og Saturn vil komme så nærme hverandre at de vil se ut som EN planet!

Konjunksjonen mellom Saturn og Jupiter

Hva har kornsirkler med dette å gjøre?

Den 5. september kom formasjonen som vises på hovedbildet til syne i Wiltshire i England. Kornsirkel spesialisten Horace Drew(Red Collie), tolker dette som et tegn på at svært betydningsfulle endringer vil finne sted i forbindelse med vintersolverv den 21.12, på grunn av gravitasjons bølgene som da vil treffe jorda. Her er hans forklaring.

Hva kan den enkelte gjøre?

Ved vintersolverv blir det gjennomført en fellesmeditasjon hvor tusenvis av mennesker vil delta. Det hevdes at 144.000 utgjør den kritiske masse som skal til for å få i gang en større og meget viktig forandring til alt og alles beste. Jo flere som deltar, jo større virkning vil denne meditasjonen kunne ha. Her er et intervju med Cobra som omhandler denne forestående begivenheten. Denne oversikten viser når denne meditasjonen finner sted i de ulike tidssoner. I Norge vil den starte mandag 21. desember kl. 19.22 og vare i ca 20 minutter. Ønsker du å bidra til at den positive effekten blir så stor som mulig? Da har du muligheten nå.

Fremgangsmåten:

1. Use your own technique to bring you to a relaxed state of consciousness. 2. State your intent to use this meditation as a tool to co-create the trigger that will start the Age of Aquarius. 3. Invoke the Violet Flame from its primary source to place a circle of protection around you during and after the meditation. Ask it to transmute anything that does not serve the Light. 4. Visualize a pillar of brilliant white Light emanating from the Cosmic Central Sun, then being distributed to Central Suns of all galaxies in this universe. Then visualize this light flowing through the M87 galaxy and then entering through the Galactic Central Sun, then going through our Galaxy, then entering our Solar System and going through all beings of Light inside our Solar System, then through the sublunar space and then through all beings on planet Earth and also through your body to the center of the Earth. 5. Visualize this Light transmuting all remaining darkness on Earth, healing all inequalities, erasing all poverty and bringing abundance to all humanity. Visualize soft pink Light of the Goddess embracing all beings on planet Earth and healing their emotional bodies. Visualize a new grand cosmic cycle of the Age of Aquarius beginning, bringing pure Light, Love and Happiness to all beings on Earth. Visualize your perfect life in the new Age of Aquarius.

 

Etterord

Etter all sannsylighet er det slik at når vi handler på vegne av oss selv på denne måten, så forsterkes våre anstrengelser av to grupper som holder oppsikt med oss og som befinner seg i kulisssene, nemlig våre utenomjordiske venner samt vår planets åndelige hierarki.

Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

47 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Russia Today
Russia Today
Abonnent
3 år siden

stort skifte kommer uansett, og det er opp til oss, de 99% av populasjonen, hvilken retning det vil ta.
Bli inspirert av dette:

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

Folk synger: “dere kan stappe ny verdensordenen opp i ræva deres, der solen ikke skinner.
Syng: vi er 99%, sammen er vi sterke.
dronningen vil bli arrestert i kappen sin fordi hun er en slik synder.
dere kan stappe deres korporasjoner i ræva, vi er en fri nasjon.
Det vil bli blå himmel igjen når chemtrails forsvinner og deres onde plan mislykkes.
dere kan stappe deres ram-virus opp i ræva, vi vet at dere lyver.
dere kan stappe deres giftige vaksiner opp i ræva fordi folk vet hva det betyr.
dere kan stappe deres tel-avi-sjon, GMO og skoler opp i ræva…
osv.

e
e
Anonym
Svar til  Russia Today
3 år siden

Da jeg leste dette innlegget fikk jeg denne gamle låte opp i sinnet. lol

ken
ken
Anonym
3 år siden

MrSixxthsense – Litt for mye kult innabords? Din “Yahshua” kan få ting til å se veldig attraktivt ut… Alias “kult”! Du stiller ikke engang spørsmål…
Charlie Ward (NESARA/GESARA), en god venn av “mørket og lyset” forteller hva som skjer akkurat nå i lysets forstand da han har avslørt mørket: https://www.youtube.com/watch?v=PJNSfitlyUs

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken – du burde redusere bruken av YouTube eller bruke tiden der bedre om ikke annet. Nevnte det i et annet innlegg Yahshua er ikke den Allmektige Skaperen sønn. God mulig det var en som levde på den tiden med som het Yahshua, men han kan umuilg være den han utga seg for. Jehovas Vitner visste jeg hadde rett om noe, hvilket er evig liv her på jorden. Undervurderte kapasiteten for bedrag hos mafiaen i frimurerlosjen. Dette fordi jeg ikke oppdaget før nå hvem det er som egentlig har makten i den kulten:

Kvinnene

De kjenner menn sine svake punkter og er meget manipulerende om de setter dette for seg. Du burde vite jeg ikke gir meg innen jeg kommer til bunns i hva jeg har bestemt meg for avsløre. Blir det ikke internt opprør i mafiagjengen nå har hele sikringsskapet røket og lysbryteren gjemt.

Dere som er mafiamedlemmer: kvinnene hater menn og især de fra Norge, da vi blir av dem betraktet som slaveeiere av kvinnene. Ikke bare mister du livet ditt, men du ofrer det for noen som ikke gjør annet enn forakte din person da du har høyere rangering enn kvinnen og bestemmer over henne. Enten som far eller ektemann.

Tror dere meg ikke om Skaperen er en mann, men tvekjønnet? Gå ut i åkeren å få til en avling uten å så. Dette betyr man må ha sæd skal det skapes liv. Uansett situasjon!

Kvinnene er de eneste som tjener på en samfunnsendring vekk fra bondegården. Når du jobber deg ihjel for henne kalles dette slavedrift. Uansett om du blir betalt 1 milliard årlig eller 10.000. De vinner kortsiktig, men de bryr seg ikke da de ikke vil leve under “sharia”-lovene til Skaperen. Såpass mentalt syke er disse få kvinnene det er snakk om!

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Spennende tanker du har om kvinnene Mr Six.Jeg må innrømme att jeg har hatt lignende tanker,men slike tanker er jo farlige og veldig politisk ukorrekte.
Til Ken,jeg hører gjerne din argumentasjon om at Carl Norberg henger litt etter ?,ingenting er som informasjon.

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense – Redusere bruken av Youtube (“og Bitchute”) for heller å øke bruken av msm? Er det alt du kan bidra med? Sunn fornuft og logikk er det som gjelder og hva det handler om nå.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken – hvordan klarer du trekke konklusjonen om at jeg ber deg benytte msm? Sunn fornuft og logikk er naturligvis hva som gjelder, men det mottar du ikke i Frimurerlosjen!

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense – Sunn fornuft og kunnskap innenfor LIVETS SKOLE! Og jeg nevner i fleng. Har mer på lager. Spørs om du er klar for mer… Spesielt du som er så opptatt av numerologi!!!

F E A R – false evidence appearing real
C O V I D – creating our vision in detail
P E R S O N – mann eller kvinne, person eller personer har sin opprinnelse fra latin og betyr ansiktsmaske (pers on). Det er derfor de refererer til en person. “Du” er en maskebærer. Så hva refererer munnbind til? Rituale!
M E D I A er faktisk gresk opprinnelse. Gresk gudinne kalt MEDEA er gudinnen for ILLUSJON / bedrag / narre / lure etc

PS! P C R – test… Han som skapte testen selv sa at det ikke hadde noe som helst med virus å gjøre. Døde 2019. Døde naturlig eller drept?

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Jesus ble født uten sæd-bruk Mr 6 ;)

Menn som hater kvinner. Kvinner som hater menn. Det kommer fra et sted, innenfra.
Det finnes masse flotte, gode menn, og mange gode kvinner der ute i verden. Litt avhenge av hvilket filter man ser gjennom, og hvilket trappetrinn man står på. Hvilke briller man bruker. Alt du trenger er EN berøring av ekte kjærlighet og din verden forandres for alltid.

John
John
Anonym
3 år siden

Meditasjon er en god ide. Det kan motvirke depresjon, øke livsglede og -kvalitet, det kan til og med øke evnen til å tenke logisk, a.k.a. “øke IQ” (Jeg vet det ikke er mulig å øke IQ, men man kan fokusere bedre, så man gjør det bedre på en IQ-test).
Meditasjon for å stoppen en orkan derimot, det krever vesentlig mer dokumentasjon enn en tilfeldig youtube video.

Sagt på en annen måte: Bruk meditasjon for å bedre eget liv og din egen kontakt med Gud (uavhengig av hvilken gud du måtte tilbe), be gjerne om at menneskeliv skal bli spart, men ikke forvent at meditasjonen skal løse dette.

Når det er sagt, det vil jo ikke skade å prøve.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  John
3 år siden

Når man hele tiden får ytre impulser overveldes man av impulsene. Da har man behov for å understimulere, slik som meditasjon … eller bare gjøre noe så enkelt som å gå en tur et sted hvor det er ingenting nytt å se. Jeff Berwick vil underskrive dette. Han pleide å sitte på barer og feriere i Thailand. Nå mediterer han og drikker vann.

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Jeg anbefaler alle å følge Carl Norberg.se og hans youtubekanal.

ken
ken
Anonym
Svar til  Jan
3 år siden

jansorlie – Carl Norberg “henger litt etter” av en grunn. Nå må du og mange her se å våkne opp! Vatikanet er “falsk historie”. Hvor er paven? Buckingham Palace står tomt. Hvor er dronning Elisabeth? DER DE HØRER HJEMME! CUBA… Hvorfor det? Jo, fordi 2020 er (var) mørkets år! 2021 er lysets år! HER HAR DU “JULENISSEN” (SATAN CLAUS) PÅ GODT OG ONDT: https://www.youtube.com/watch?v=o-HIIYp79YY

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Er det noen,enten I Nyhetsspeilets Redaksjon eller i andre alternative media som holder ører og øyne oppe for at det finnes andre forklaringer på hvorfor alt kan være feil og at det finnes forklaringer på at den dype staten er de som styrer alt og at det er de som er udemokratiske.

tothestars
tothestars
Abonnent
3 år siden

Det blir en av mange energiboosts som kommer de neste 10 år fremover. Bare å hive seg på med fokus, intent og meditasjon.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  tothestars
3 år siden

tothestars – kjetringene i Frimurerlosjen fornekter seg ikke. Meditasjon den 21.12.2020 i 20 min kl. 19.22, hvilket også kan skrives som kl. 7.22 og inverteres slik satanistene bedriver til 22.7. Er det noe kjent med den datoen Sven-Inge? Smurfen? Energiboost..:-) Her demonstreres det igjen hvor evneveike disse kjeltringene i Frimurerlosjen er. Man er sterke i tro, til absolutt ingen nytte da dere jobber for Yahweh. Via samfunnet og politikerne vises det hvor galt det kan gå om menneskene forsøker overta Hans posisjon. Det blir en gledens dag når Yahweh iverksetter jakten på hedninger. Da vil Dovre falle:-)

Smurfen – forstår hvorfor du trodde jeg var en trojansk hest. Som vi vet er jo satan, evig helvete og utilgivelig synd fiksjon. Nå er det ingen tvil hos meg Yahshua enten var en falsk profet eller oppdiktet. Yahweh ville ikke sendt sin sønn til jorden som et offer for våre synder, da vil blir straffet i den kroppen. Ergo er det en kontradiksjon. Videre om Yahshua lagde vann til vin er det i beste fall et magitriks. Man kan ta vann, tilsette gjær og sukker, hvis man med et destilleringsapparat får hjemmebrent i omtrent 96% alkohol. Begge deler ser ut som vann. Forbered to stykk gjennomsikte krukker og ingen kan se de blir byttet om. Videre ville ikke sønnen til Yahweh la seg døpe, da dette betyr gjenfødelse og er satanisk. Kjenner vel til uttrykker “Born again Christian”..

Frimurerne har forsøkt dekke begge sidene, men Yahweh vinner alltid med budskapet. Som sagt tidligere; mitt nivå for intelligens og klokskap går langt over hodene til kjeltringene i Frimurerlosjen. Her klarer et hode knekke flere tusen år med konspirasjoner mot Yahweh fra samtlige hedningjævler. Den seiersfølelsen vil dere aldri kjenne på, da små patetiske homoer aldri vil tilegne seg karakteristikkene til en ekte nordmann.

Videre kaller disse menneskene seg FRImurere, men mer lydige slaver finnes ikke. Alt må foregå på bestemte datoer og klokkeslett. Da er man intet mindre enn en slave av numerologi. Og de kaller seg fri…:-)

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Smuren – slik at det ikke er noen misforståelser; noen hevder YHWH er den kanaanittiske guden av vulkaner bl.a. beskrevet i salmenes bok 18. La oss ikke tillegge Han noe navn siden dette er bortimot umulig bevise, men kun omtale Han som den Allmektige Skaperen. Knuse Frimurerlosjen vil Han uansett foreta seg, hvilket er det viktigste:-)

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Du oppga at man kan melde seg ut av losjen når som helst. Ja, ingen er interessert dersom man ikke passer inn og ikke trives. Men taushetsløftene gjelder fortsatt, også nå man melder seg ut.

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Hva er den dype staten mr 6,er det frimurerne,eller er det Wallenbergdynastiet ?.Bare sjekker Mr six.

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  Jan
3 år siden

Hvem styrer og eier Telecom,hvem styrer og eier kraftindustrien ?.Når vi snakker om dette,da har vi kommet ett steg videre i jakten på sannheten.

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Hei Mr Sixx.Du er en fighter,respekt for det,men kan du gi oss dine tanker om den dype staten,finnes den ?.Hva er den ?.Hva er den ikke ?.Finnes det en kraft soim er forankret i de statene som er neutrale ?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Jan
3 år siden

jansorlie – frimurerne. Man kan jo kalle den hva man vil egentlig, men de disse menneskene er blitt såpass forledet da Skriften var mer manipulert enn hva selv jeg først trodde. De har utnyttet en svakhet i mennesket som er såpass kynisk og manipulerende man nesten ikke tror det mulig. Hva jeg håper og tror faktisk kan skje, er historien vil gjenta seg om den en nogenlunde korrekt gjenfortalt. Nå er jeg alt annet enn en spåmann da dette kun er bedragier. Imidlertid skulle det ikke forundre meg om det blir internt opprør innen relativt kort tid i Frimurerlosjen, da det er noen der som virkelig er blitt ført bak lyset. Denne gang bokstavelig talt.

Det er ingen kraft som er forankret. Kun overtro og den er sikkert nok reell nok for de som inderlig ønsker den er sann. Som sagt tidligere hadde jeg ikke brydd meg det døyt om frimurerne holdt på for seg selv, hvor alt var samtykkende for de involverte og de ikke forulempet uskyldig 3. person. Hva jeg aldri klarer finne meg i er urettferdighet. Fjern pengesystemet (og ikke erstatt det med noe), da blir det hver mann for seg og ting faller automatisk på plass.

Hva enhver mann med respekten for selv i behold klarer forstå, er at hvert individ ikke er gud. Derimot, av ulike årsaker, har denne forsvunnet hos enkelte menn og samtidig later det til fornuften og bondevettet forduftet i samme prosess.

Takk for starten i kommentaren din. Dette er bare slik jeg er skapt. Som nevnt tidligere er noen av de bedre egenskapene mine hodet og at jeg ikke lar meg kjøpe, da det er ingen ting som kan få meg til dolke den Allmektige Skaperen i ryggen. Frimurerne slik det er nå jobber febrilsk for at alle profetiene i Skriften skal oppfylles da dette “beviser” deres “sannhet”. Nå er det mulig mine tall ikke er helt korrekt, men minst 50% av medlemmene er fullstendig lurt trill rundt. Det er ikke helt utenkelig 80-90% overhodet ikke har noen anelse omkring hva som egentlig foregår. Alle disse er satanister og har kjøpt historien om satan. Derimot er det noe veldig mye dypere som foregår. Innen jeg har alle bevisene er det ingen grunn til forhaste konklusjonene.

Det kan bli liv i leiren utpå vårparten..

Trailblazer
Trailblazer
Anonym
Svar til  Jan
3 år siden

Jeg fortalte Smurfen om Dypstaten, og han hadde ikke sett de navnene jeg la frem før. Hvis dette var den samme som Hans Gaarder, som jeg tenker det kanskje er, siden smurfen også betrodde meg at han trodde at de som satt på toppen var samme synspunkt som Gaarder, men dette ser vi jo etterhvert om smurfen slutter å skrive her.

Den enkleste måten å få forståelse av det, er å kjøpe to tre bøker : The Killing of uncle Sam av Rodney Howard Browne, og neste er The Anglo american Establishment av Carroll Quigley, som ligger på nettet, og den tredje : Tragedy and hope 101 . Disse temaene er kjent for James Corbett som også har lagt denne forståelsen inn i serien om WW1.
Lykke til.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Trailblazer
3 år siden

Det at du tror jeg er Hans Gaarder tar jeg som et stort kompliment, en mer fantastisk mann skal man lete lenge etter. Spekket med kunnskap, alltid blid og glad. Et stort tap som ingen kan erstatte.

Når man ser denne organiserte propaganda kampanjen til dypstatsblekkene og TV kanalene deres så er det lite tvil om at dette var et godt planlagt drap.
IS og Al Qaeda terrorister blir ikke avbildet i media, heller ikke politikere bak ekstrem kriminalitet. Men en helt vanlige mann og samfunnskritiker som Hans Gaarder er ikke kald engang før de klistrer han på forsiden i alle medier og nyhetssendinger og sprer grove konspirasjonsteorier mot han.

De som snakket med Hans G timer før han døde sa han var helt frisk da, men hadde vært litt slakk uken før, noe som er helt normalt på denne årstiden.

Hans G var også veldig opptatt av helse og spiste kun økologisk, vitaminer og mineraler.

Hans Gaarder var 60 år gammel, ser man på statistikken så er det 33 menn og 4 kvinner på 60 og under som har dødd med korona i Norge på 1 år, altså ingen har død av, men med, altså folk som hadde dødelige sykdommer fra før.
Med andre ord så er det klin umulig at Hans G døde av korona slik fake news pressen påstår i konspirasjonsteoriene sine.

Allerede før Hans G var kald så kom politiet og raidet PCen hans …. ikke helt normalt når folk dør akkurat.

At de som var på foredrag blir redde og ikke vil oppgi at de har vært der er jo ikke så rart siden de da tror at også de vil bli drept.

Så når man bruker Vaffen SS metoder med likvideringer for å få folk til å ta en livsfarlige vaksine mot en ufarlig sykdom så bør vel alt av alarmer gå med tanke på hva som er i denne såkalte vaksinen de vil injisere oss alle med.

De 4 presidentene her og Karry Mullis ble også drept, presidentene for at de ikke ville vaksinere folket sitt og Karry Mullis for at han sa at PCR testen hans kun ville gi falsk positive og ikke kunne brukes til å diagnostisere noe som helst.
comment image

Så hvordan ble Hans Gaarder myrdet ? På samme måte som mange tusener før han, med en CIA pistol som gir hjertestopp.

Det har nok ingenting med Nyhetsspeilet å gjøre at han ble drept, det var utelukkende for at han var den beste kandidaten til å brukes i propaganda pakken til dypstaten/NWO mot ekte mennesker som ikke vil la seg forgifte med en eksperimentell GMO injeksjon.

R.I.P.

En ting klarte han i det minste og det var å dra psykopatene i Norge ut av sine mørke huler.

Aldri sett en sånn vanvittig ondskap i mitt liv før som på Hans Gaarders FB side og på Nyhetsspeilet.
Store mengder psykopater har gått inn på hans FB side og hånet og jublet over hans død, alle som har skrevet korte fine minneord til han på hans FB side er total ødelagt med massevis av latterikoner fra psykopatene.

Det er som om man ikke kan tro det er sant at sånt pakk bor i Norge … en liten reserch viser at de alle kommer fra HEF og Skepsis.

Ingen som blir overrasket om denne gjengen også dukker opp i begravelsen til Hans Gaarder for å kaste råtne egg på de som møter opp for å ta et siste farvel.

https://resett.no/2021/04/10/familien-til-hans-gaarder-reagerer-pa-identifisering-i-mediene/

e
e
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

For en verden vi lever i. Folk kverker hverandre for å ha ulik mening om ting. Å gå etter noen som forsøker å avdekke sannhet, korrupsjon og maktmisbruk, er noe av det råtneste som finnes.
Jeg lurer virkelig på hva disse individene forteller seg selv som får de til å tro at det er greit å drepe folk.
På en annen side. Sannsynligvis er noen av disse morderne hjernevasket/programmert til å drepe, og har fått spaltet personlighet osv, de vet kanskje ikke engang at de har knertet noen.
Det skal komme den dag at de som håner skal sitte der og gnisse tenner i redsel og innse at han hadde rett og forsøkte å hjelpe dem. Men da er det allerede for sent. Så kan de takke seg selv for at de hånet og ikke hørte på sannheten.

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

ps.

Hans Gaarder har kastet en fakkel inn i et ormebol. Og ormene kravler febrilsk. Jeg ser noen intenst forsøke å slukke ilden. Den vil aldri kunne slukkes. Det er tent en ild som for alltid skal brenne …
Vent bare å se hva fremtiden forteller om saken.

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

Så hvordan ble Hans Gaarder myrdet ? På samme måte som mange tusener før han, men en CIA pistol som gir hjertestopp.

Har du bevis for dette, eller er dette bare antagelser?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  nm264
3 år siden

Så hvordan ble Hans Gaarder myrdet ?

Er du mentalt tilbakestående ? Du spør og svarer deg selv enda det står i kommentaren min. Har du en eller flere diagnoser av noe ?

Om du mener jeg sto bak gardinen og filmet og tok bilder av drapet så er det feil, men mange indisier gir en fellende dom og bli ansett som fellende bevis.

Man skjønner det er en kampanje når alt av regimets blekker fra VG til bygdeblekker har identiske artikler og identiske løgner, henger ut en som er død med fult navn og bilde, men ikke terrorister og kriminelle i makteliten for det bryter med personvernet.
Kaller han koronafornekter og konspirasjonsteoretiker ? Eier de ikke skam ? Hans Gaarder var samfunnskritiker og forsker.

Man tester heller ikke døde for korna og man tar heller ikke å konfiskerer PCen til avdøde personer.

Men du er kanskje en av gjerningsmennene siden du er så redd for at drapet er avslørt ?

Til nå har allmektige eRNA brukt over 300 milliarder på tiltak, 50 % av summen er gått til hennes 5 riking venner, 23 000 andre har delt resten.
Ikke en krone er brukt på flere intensivplasser.

Vi har hatt ca 600 døde med korona, ikke av korona. Deler du det så er det brukt 440 millioner på hver død person, ser man på smittede eller falsk positive som det heter så er det brukt 3 millioner på hver fake diagnose.

Kommer du fra utlandet må du i karantene leir om du har vært på en reise eRNA ikke anser som viktig, har du vært i utlandet på noe eRNA anser som viktig reise så slipper du test og karantene leir.

Så det må være et utrolig intelligent virus som kun angriper ikke viktige reisende og ser det magiske viruset en som har vært på viktig reise så ser viruset det og sparer vedkommende.

De som går med masker kunne like gjerne hatt et stort stempel i panne med idiot på siden masker blir fuktige og blir bakteriebomber etter få minutter og etter 4 timer får du varig hjerneskade pga oksygenmangel.
Det finnes ikke en eneste vitenskapelig test i verden som sier at masker beskytter mot korona, derimot så viser all forskning at masker gir korona.

Siden du er en av de hjernedøde som bare repeterer propagandaen til Solberg-regimet og mediene deres som en papegøye istedenfor å tenke selv så skal jeg være grei å forklare deg det.

Makteliten vil tilbake til Føydalsystemer vi hadde før der de super rike eide alt og alle og folket var slaver uten rettigheter.

Eiendomsretten forsvinner, du vil ikke eie noe som helst, det du må ha får du leie av gjengen som eier hele verden til en rå leie.
Kapitalisme forsvinner, makteliten i WEF vil ha monopol, ikke konkurranse.
Alle nasjoner blir oppløst og verden blir til et land med en diktator. Du vil ikke lenger kunne bestemme noe som helst og WEF bestemmer alt.
Du vil også miste alt av privatliv.

Konspirasjonsteorien om den påståtte koronapandemien er Global Takeover og så hjernedøde som folk flest er så går det som en drøm der de ler hele veien til banken.
Folket blir rævpult så innihelvete og de svarer med å klappe i hendene. Det er hverdagen i et samfunn som bærer preg av alvorlig mental sykdom.

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

:) glemte å skrive at det var et sitat, første del av innlegget var kopi av din kommentar, spørsmålet er hvilke bevis du har for at en “CIA pistol” ble brukt? du hevder dette som fakta, uten å si at dette er rene spekulasjoner.
vet ikke hvem som er mentalt tilbakestående jeg

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  nm264
3 år siden

men dette er jo litt typisk deg, komme med personangrep og svada, uten rot i virkeligheten

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  nm264
3 år siden

Og din reaksjon rett etter et dødsfall er å hakke på den avdødes kollega? Hva sier det om deg? Er du 12?

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

hakke på? han kommer med personangrep, eg svarer. er han så følsom at han ikke tåler at man svarer???

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  nm264
3 år siden

Må du spørre om han er det? Man må gå utifra at man har reaksjoner ja. Det kalles empati. Det tenkte jeg med en gang. Overreagerer man? Også helt naturlig å få en slik reaksjon når idioter plutselig besøker Gaarders nettsted og skal håne. Det er ikke normal oppførsel. Forstår det veldig godt at han blir sint. Uforskammet oppførsel. Hvorfor kom du nå? Har du ikke annet å gjøre enn å forfølge Gaarder inn i døden? Merkelig hvordan dere tenker. Kan du forklare det? Jeg forstår ikke.
Helt naturlig å stille spørsmål rundt dødsfallet, spesielt om det er en nære venn. Psykopater vil ikke nøle med å bruke et dødsfall til å føre deres egen agenda.

nm264
nm264
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Har hatt konto her lenge, ingen ny bruker

HS
HS
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

Sitat: Er du mentalt tilbakestående ? Synes du Smurfen, som moderator for denne siden burde holdt deg for god for slike kommentarer. Det hjelper ikke akkurat på troverdigheten din/deres når du kommer med slike utsagn.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  HS
3 år siden

Jeg ville ha tålt det. Og jeg valgte å ikke stille han spørsmål. La han få avreagere. Gaarder var en bauta i miljøet. Jeg har ikke vært en del av deres miljø. Det var synd jeg aldri fikk møte Gaarder. Jeg synes ikke det er rart å reagere slik. Man må ha litt takhøyde. Hvis man er sint må man få avreagere. Uansett hva jeg måtte like. Mye verre å komme for å lage kvalm på Gaarders nettsted rett etter han døde. Mye, mye verre. Føler ikke at det har noe med troverdigheten min å gjøre i det hele tatt. Hvorfor skulle det gjøre det? Jeg kommenterer bare og linker andres uttalelser. Forstår ikke hva du mener med det?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  HS
3 år siden

Jeg sendte inn varsel på rasisme her om dagen på et annet nettsted. Det var ordbruken i forhold til raser. Vi må ha stor takhøyde, men vi liker at det er god stemning. Det kan bli hett i debatter, men stort sett er det rolig her på Nyhetsspeilet. De har jo litt åndelighet med seg som bakgrunn. Det er så mange betalte troll som går inn på nettsteder for å gjøre kvalm og spre rasisme, men bare for at nettstedene skal bli stengt og eierne straffeforfulgt. Vi må passe på å ta vare på ytringsfriheten i disse dager. Jeg liker jøder og jødedom, og forsvarer det, men jeg vet at troll bruker antisemittisme og rasisme for å stenge ned Nettsider. Jeg passer ekstra godt på. Nyhetspeilet har sikkert retningslinjer og regler de også? Man burde gjøre som Mike Lindell ellers kan alt bli brukt mot dem. Tydelige regler.

Gledelig at noen finner verdien av ytringsfrihet.. Nå kommer Mike Lindell med sitt alternativ til Youtube og Twitter. Det tror jeg blir veldig bra. Jeg er enig i retningslinjer og regler han legger frem. Alt er ikke ytringsfrihet, men man må få uttrykke meninger og følelser. Man må bare holde seg unna om man ikke liker å snakke med noen. Man finner alltids noen som uttrykker seg likt. Mange som ikke liker det jeg skriver.

Alle som tar vaksine er mentalt tilbakestående vil jeg si. Jeg mener det og man kan kurere det. Kanskje mener du at jeg er mentalt tilbakestående som ikke gjør det. Sannsynligvis gjør du det. Trenger ikke å fortelle så mye egentlig. Gaarder døde ikke av Covid, men det er nok mange som har behov for å håne med det. Jeg kaller de gjerne hjernedød, forresten. Ja, kanskje ikke så bra, men det er alvor i saken. Folk dør og blir skadet av vaksiner og leger og eksperter advarer. Ingen dør av Covid. Da har man dårlig immunforsvar eller dårlig hjerte. Underliggende årsaker. En ubrukelig test og helt andre regler for å fastslå dødsårsak. Tull og tøys for fascisme.

Jeg fikk bakoversveis da Apple sensurerte meg for å stille spørsmål. Hvordan kan Apple gå inn og bestemme hva jeg gjør med min telefon og maskin? Hvorfor får jeg ikke bruke den nettleseren og søkemotoren jeg vil? Hvordan kunne de bestemme om jeg skulle få bruke Parler? Jeg har kjøpt telefonen, men det er deres!? De slettet spørsmålet. Hva sier det om troverdigheten når man sletter og sensurerer spørsmål og meninger?
Får ikke poste Bitchute-videoer her på Speilet. Vi kan ikke ha det slik. Det er mye verre.
https://frankspeech.com – Mike Lindell

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Han starter også et alternativ til Amazon. veldig gledelig. Det Amazon gjorde mot Parler var råttent. Amazon, Twitter og Facebook må overleve på barneporno og pedofile da. Motbydelige kryp fra ytterste venstre.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

var ikke noe på den link

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Var det hos meg. Var det Newsweek du tenkte på?

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Mike lindell

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

https://frankspeech.com/ Frank er navnet på Youtube/Twitter alternativet.

e
e
Anonym
Svar til  nm264
3 år siden

C

Trailblazer
Trailblazer
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

Takk for oppklaringen smurfen.
Godt å se deg skrive, som beviselig viser at jeg tok feil.

« Forrige artikkel

Kommunismen, Georg Floyd og opptøyene i USA, 4 av 4

Neste artikkel »

Vaksine eller ikke vaksine

47
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x