Fra VG: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/x3MgqQ/les-dagens-vg-her

Vaksine eller ikke vaksine

8.6K visninger
4 minutter lesetid
131
Dr. Andrew Wakefield (foto fra video, her)

Jeg visste ingenting før det begynte å komme opp til overflaten i februar måned 2020. Siden har jeg har fulgt med på utviklingen av det de har kalt koronavirus; mye har jeg lært underveis, sålangt har ingen utspill i media (fra WHO, FN, våre helsemyndigheter) gitt meg noen grunn til å ha tillit til det de holder på med. Avgjørende for min mistillit har først og fremst vært den pompøse bruk av media om smittede, døde og kommende vaksiner, i mine øyne åpenbart i hensikt for å vekke frykt.

Ja, så ville de få meg til å tro at jeg var syk (smittet), selv om jeg var frisk, hva var det egentlig for slags bedrageriforsøk, og det fra våre egne helsemyndigheter?

Jeg tror denne damen har rett: Catherine Austin Fitts is an American investment banker and former public official who served as managing director of Dillon, Read & Co. and as United States Assistant Secretary of Housing and Urban Development for Housing during the Presidency of George H.W. Bush (se video intervju, her).

Men også den løgnaktige bruk av PCR-testen som brekkstang, den var ment å bli brukt til noe helt annet. Og den rigorøse sensur av andre meninger enn “den politisk korrekte” (WHO), som hos Youtube, Facebook og Twitter, var på et helt latterlig lavt nivå. Høye tanker om sine brukere og kunder hadde de ikke. De som daglig ser på NRK og tror på det de ser og hører på TV, i tillegg leser dagsaviser uten kritisk sans, er flertallet. Jeg aksepterer at det er flertallet som styrer.

Film Vaxxed, en oppskakende, hjerteskjærende og gripende film, åpnet for meg døren til en virkelighet om vaksiner jeg ikke kjente til, original (her), på tysk (her). Salgsrepresentant Merck, Brandy Vaughan: “Hvis et legemiddelfirma bare får én vaksine ferdig innenfor tidsplanen, kan de tjene opp til $30 milliarder på ett år” (48:04).

At noen blir alvorlig syke av det de kaller SarsCov2-viruset, er et faktum. Men var det virkelig et virus som forårsaket det? Jeg lurte på om det kunne være bakteriell forgiftning, for folkene bak koronaviruset hadde erfaringen med miltbrann-bakterier, visste jeg. Det beste middel for stabil sunnhet var sunn mat og drikke; hadde man et svakt immunsystem, hadde jeg tillit til zink og d-vitamin, god søvn og nyte det vakre ute i naturen. Folk som har betydd mye i min forståelse av temaet vaksinering var folk som Matthew Del Bigtree, Robert F. Kennedy Jr. og forskeren Dr. Judy Mikovits, men også Andrew Wakefield. Alle ærlige og oppriktige folk. Dessverre ikke våre egne helsemyndigheter eller regjering som tilsynelatende ikke la merke til det, de hoppet bukk over løgnene.

Dette er bakgrunnen for at jeg ikke vil la meg vaksinere: CDC i USA har innrømmet ikke å ha kunnet isolere det de kaller for SarsCov2-virus. Det er da korrekt å spørre seg om historien om coronaviruset og vaksine mot koronavirus kan være sann? Fordi man kan ikke utvikle en vaksine mot et virus de ikke har funnet. Jeg har stilt spørsmålet til Helsedirektoratet i juni 2020; de har fortsatt ikke besvart det. Men faktum er at både Gates, WHO og FN i alle år har vært aktive for reduksjon av jordens befolkning, særlig i Afrika og India, men også land i Asia, som på Filippinene. De brukte det svangerskapsforhindrende kunstige hormon hCG i kampanjen med stivkrampevaksine for unge piker og kvinner i Kenya, Afrika i 2014. Og det ble oppdaget.

Karita Bekkemellem har det ikke lett, men hun valgte å si ja til å kjefte på folket; hvor befinner hun seg, egentlig? Sitter hun høyt oppe i høydene og talte irettesettende til folket, der nede? Om hun blottstilte seg frivillig? Håper hun er tilfreds og fornøyd med seg selv (fra VG 28/12-20, her).

Dette hormon bevirket ufrivillig sterilitet og massive underlivsproblemer. Det ble holdt skjult at vaksinene inneholdt dette hormon, verken den katolske kirke i Kenya, de vaksinerte eller foreldrene ble informert. Disse folkene har ingen skrupler om å gjøre det samme igjen, også denne gangen i det skjulte, hvis de kan. Polly Tommey i filmen Vaxxed (51:29): “Jeg forteller deg dette bare fordi jeg ikke vil at du skal måtte leve det livet jeg har levd, for mitt barn er allerede ødelagt.” De gjør det for penger (se artikkel, her).

Les om vaksineskandalen i Kenya i 2014 (her), om den skjulte bruk av det kunstige hCG (humant chorion-gonadotropin) hormon i tetanusvaksiner (her). Stivkrampevaksinen ble tilbudt jenter og kvinner mellom 14 og 49, men ikke gutter og menn. Det var ved dette faktum at mange stusset og mistankene begynte å gro, men 130 millioner mennesker i 52 land hadde blitt vaksinert med denne vaksinen, den var sikker, effektiv og trygg, svarte WHO.

1986 US lov som fratar vaksineprodusentene økonomisk ansvar for bivirkninger, skader og død, gjelder også i Norge, hvor skattebetalerne betaler for vaksineskader, men ikke produsentene. Denne ordning må opphøre, snarest. Navnet på denne lov er dette: H.R.5546 – National Childhood Vaccine Injury Act of 1986. Det er store penger å tjene på vaksiner og at det er årsaken til at det foregår mye svindel og kriminalitet omkring vaksiner (les om vaksinesvindel, her, se video om hvorfor Bill Gates startet med vaksiner, her).

Fra en artikkel av forfatter og blogger Jon Rappoport; de har ikke kunnet isolere viruset kalt Sars-Cov2 (les her, samme spørsmål stilt helsemyndighetene i Irland, video her). Dr. Andrew Wakefield, en engelsk lege med mye kunnskap om vaksineringers dårlige virkninger, hører med til bakgrunns-kunnskapene om vaksiner; Wakefield var medprodusent av filmen Vaxxed. Intervju av Wakefields kollega Matthew Del Bigtree fra oktober 2020 (her).

For den som ønsker å ta vaksinen anbefaler jeg å lese listen over inneholdsstoffene i vaksinen. Vær på det rene med at stoffer som aluminium (her), kvikksølv og formaldehyd ikke fremmer sunnheten, selv om det er lite av det i vaksinene, heller ikke rester av aborterte barn. Noen mener at rester etter aborterte barn i vaksiner forårsaker autoimmune sykdommer. Den som vil lete frem flere kunnskaper om vaksiner, anbefaler jeg boken skrevet av homøopat MNHL Rolf Erik Hanssen, Vaksinasjon, Hva er sannheten om vaksiner, omtale skrevet av Atle Johan Løvaas kan leses i Riksavisen, her. Boken kan lastes gratis ned, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

131 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
2 år siden

God og Viktig artikkel
Vaxxn under microscope : worm eggs
https://brandnewtube.com/v/xMmWwg

https://brandnewtube.com/v/HWLhbk

Svaret ligger alltid foran nesa

Smart å ta seg tid til å finne ut hva alt dette er, før man går hen å tar en injeksjon, som inneholder noe av noe, som da kan være hva som helst.

https://brandnewtube.com/v/aUFUVR

Psykologisk skremmselspropaganda, som nå pågår.
Slå av TV, radio, og hold dere borte fra MSM ( MEDIA )

De bruker signaler du hverken kan se eller høre via radio og TV, samt mobiler, nettbrett etc.

Når enhetene deres konstant står i nettverk, så blir dere hjernevasket via signaler ( frekvenser ).

https://brandnewtube.com/v/rP1zyZ

Vaxxn under microscope : worm eggs
https://brandnewtube.com/v/xMmWwg

e
e
Anonym
Svar til  Master Aradorn
2 år siden

Svarte ligger alltid foran nesa, yo master A. Sjekk ut disse mulige klarsynte clues for SUMMER WELLS case:
Jeg spurte i meditasjon, hvor er Summer Wells. (Her er NOE av det jeg fikk opp, det er tydeligvis blanding av to saker, siden det er noe motstridene informasjon, eller jeg misoppfatter/mistolker)

“Look inside”
“Identified”
“Boys”
“Targeted this girl”
“Host” (Da jeg spurte hvem)
“Similar to the one you leeved/leaved/” (Når jeg gjentok spørsmålet hvor er hun nå. (Hytte i skogen?)
“Haily is safe” (Denne referere til tidligere clues i annen sak, så her er nok noe blandet fra to saker)
“telephone pole” (Da jeg gjentok hvor er hun, så kanskje følge telefonlinjen?)
“Numbers gutta be here”
“I Think we found her”
“On property”
“Huse arrest” (Da jeg spurte hvilken eiendom)
“Candis boyfriend” (Da jeg spurte om navn på eiendom)
“Answer calling”
“They found her”
“She was lost” (Betyr ikke nødvendigvis bokstavlig talt)
“property inversigation” (Da jeg spurte hvor de fant henne)

Jeg så en mann med mørkebrunt hår og brunt skjegg, husker ikke om han hadde briller. Vanskelig å si alder, men ikke over 50, kanskje rundt 40. Ikke grått hår. Slank. (Eller kanskje mer normalvektig , i hvert fall ikke mye overvekt) Kan bare være en av de som leter etter henne, hender at jeg får opp navn og bilder av folk som jobber med å finne.
Jeg har nesten ikke sett på noe om denne saken men fikk med meg noe om en rød pick opp med non hvite bøtter som fanget min oppmerksomhet, siden jeg så en rød pickup og hvite bøtter i en annen forsvinningssak.

Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Skal se om jeg fanger opp noe, men det blir i slutten av neste uke.

Serie :
Episode 1 :
https://brandnewtube.com/embed/GVQo6mOJGm6n8vK

Episode 2 :
https://brandnewtube.com/embed/ROvdXzUVWJUXbs2
Episode 2 bonus intervju :
https://brandnewtube.com/embed/nJOfqDeZvGRUqSR

Covid revealed documentary :
https://brandnewtube.com/v/USWIwT

C-19 Revealed | Dangerous Media Lies Exposed
https://brandnewtube.com/v/47h5iy

Dr. David Martin | The Dr. Ardis Show – November 26, 2021.
https://brandnewtube.com/v/5qmSim

Master Aradorn
Master Aradorn
Anonym
Svar til  Master Aradorn
2 år siden

https://brandnewtube.com/v/ZoJJZU

NEVERLOSE TRUTH
⁣91 Pages OF FDA Confidential Doc’s Released Show Knowledge Of Adverse Effects Prior To Jab Rollout, & More Important Info
⁣Israel’s Tracking Tech

https://twitter.com/Angelasfre….enews/status/1466510

France
https://twitter.com/ninnyd101/….status/1466320683642

https://www.bbc.com/news/world….-europe-jersey-59512

https://apnews.com/article/cor….onavirus-pandemic-he

Twitter deep 6’s AMA

Ice Age Farmer – UN Censorship

https://www.zerohedge.com/mark….ets/pfizer-jab-gsks-

https://dailyexpose.uk/2021/12…./02/texas-man-with-n

‘I’m not doing anything dangerous’ | Doctor resigns from Houston Methodist in wake of anti-vaccine m

https://www.zerohedge.com/poli….tical/watch-live-bid

e
e
Anonym
Svar til  Master Aradorn
2 år siden

Wow, skal si man er ute etter å “drepe” Ivermectin … ( Ang nest siste link)

ken
ken
Anonym
3 år siden

SOS/MAYDAY! Dr. Vernon Coleman: “Covid-19 Vaccines Are Weapons of Mass Destruction – and Could Wipe out the Human Race” https://www.brighteon.com/0df28628-3b9b-42a3-a4c9-5bec480e8335

Dr. Carrie Madej – “Human 2.0”? A Wake-Up Call To The World — https://www.brighteon.com/32b16194-00ee-4f0d-85e0-13e5d2aa5b60

Arve
Arve
Abonnent
3 år siden

Spanskesykja eit resultat av eksperimentell vaksine? Eg veit ikkje heilt kva som er fleip eller fakta:

https://salmartingano.com/2020/05/the-1918-spanish-flu-only-the-vaccinated-died/

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Arve
3 år siden

Arve – hadde ikke frimurerlakeiene i NRK et program som het ‘fleip eller fakta’ engang i tiden? Blir vel børstet støv av en gang når indoktrinasjsonen skal intensiveres. Bistå faktasjekkerne i faktisk.no

Injisere kjemikalier i kroppen ved den tro det fremmer god helse kan fint stå for egen regning. Er det nødvendig forklare dette ytterligere, ja da er det ingen hjemme. Vi kan velge fritt, så i denne sammenhengen må folk velge hva de selv synes er riktig. Ingen grunn til krangle om personlige valg.

e
e
Anonym
3 år siden

“Covid mirakelkur” MÅ SES!

Hm, fant akkurat denne snutten tilfeldigvis på YouTube. “Ivermectin” et legemiddel som allerede er i bruk, og har vunnet pris?
Leger hevder at du ikke blir syk dersom du tar det, men de får ikke bruke medisinen?!
Noen vil heller tjene penger på vaksine enn å gjøre folk friske kan det se ut som …

https://www.youtube.com/watch?v=Tq8SXOBy-4w

Noen som vet noe mer om dette her?

kjell108
kjell108
Abonnent
3 år siden

Flott video med general McInerny.
https://www.youtube.com/watch?v=5dAazPr8zx8&feature=youtu.be
1:14 —

comment image
Rudy Giuliani, amerikansk politiker

comment image
General McInerny USAF

GodeVibrasjoner
GodeVibrasjoner
Anonym
3 år siden

Touchy subject psykose.. Jeg insinuerte ikke at man er psykotisk fordi man mener noe som avstår fra den manipulerte normen, men snarere at noen viste konkrete tegn på det. Uansett hvor opplyst, oppegående og «våken» man er, kan det skje den beste. Det var overhodet ikke ment som noe angrep fra min side.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  GodeVibrasjoner
3 år siden

Hvis konstant angst fører til psykose og selvmord regner jeg med at vi får en bølge av det i Norge.
Sjekk gjerne ut om du ser konkrete tegn på det.
I USA sensurerer de presidenten. I Norge kunne de sensurere NRK, eller i det minste gi dem en advarsel om å bli fratatt monopolet sitt hvis de ikke forbedrer seg.
Sykehuskilde oppgav at sykepleiere var så livredd for å bli smittet av COVID-19 at de lot dem ligge i koma i kuvøser – for å minimalisere smittefare.
Mange sykepleiere plages av mareritt garantert. Det samme formodentlig gjelder ordførere.

Hvordan behandle NRK-ofre?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  GodeVibrasjoner
3 år siden

Jeg tror ikke det er touchy i det hele tatt. Oppfattet det heller ikke som angrep. Jeg forstår hva du mente. Det er bare det psykosen til de som virkelig er livredde for å bli syke er verre. Det er jo litt merkelig at oss som ikke er redde skal låses inne om vi ikke tar på en maske som ikke gjør noe annet enn skade. At vi ikke skal få ha sosial kontakt og nå heller ikke trene uten maske. Ta vitaminene, spis god mat, meng deg med familie og venner, og dette går bra. Ellers blir det jo psykose, skjønner du?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  GodeVibrasjoner
3 år siden

Minst 13 personer er allerede døde av vaksinen i Norge enda vaksineringen akkurat er startet.

Legg merke til at er det det ikke mye krigstyper fra de regime kontrollerte mediehusene når man dør av vaksinen, da er det mer at sånn må man bare regne med … helt normalt at alle som tar vaksinen dør .. .

Hvor er overskrifter som : Vaksinen dreper deg? Vaksinen kommer stadig nærmer, sett inn tiltak for å beskytte deg mot vaksinen, mann på møre død av vaksinen, neste gang kan det være deg osv …

Hadde de 13 leste Nyhetsspeilet så ville de vært i live i dag, mangel på ekte kunnskap tar liv. R.I.P

Tror du godevibber at heltene dine på TInget vil bli stilt til ansvar for drapene sine ? Alle psykopaters våte drøm, myrde uskyldige uten å få en bot eller kritikk engang.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2021/01/14/195732994/legemiddelverket-knytter-13-dodsfall-til-bivirkninger-av-vaksinen

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

«Til felles for alle er at de var gamle og skrøpelige» – rart at det aldri var nevnt i covid-dødsfallene? Gjennomsnittsalder 85 år og opptil flere underliggende årsaker. Til og med kulehull i brystet.

Så hvis dette hadde gått sin gang hadde alle vaksineofrene blitt til covid-dødsfall. Da er det kanskje riktig at vaksinen er et biologisk våpen da, eller? Tenk på hvilke tilstander det hadde vært her om alle var i den frykt-psykosen. De ville ha bedt på knær for å få vaksinen. Nei takk!
Bra videoer Smurfen!

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

Forsker Juri Leer advarer at chemtrails er utenomjordisk teknologi tatt i bruk av amerikanske militære i 1990 med stadig nye oppfinnelser som “smart støv” som kan ramme hvilken som helst individ på hvilken som helst måte, nano-Al, nano-Fe, sopp, bakterier, virus (bl.a. ebola og korona) med målet å gjøre planeten ubeboelig for vår livsform: https://www.youtube.com/watch?v=gdQYk9sC5ws (fra 30:30).
Monsanto utvikler GMO-planter motstandsdyktige mot nano-metaller, sopp og bakterier som spres fra fly med spesielt utstyrte rom produsert bl.a. på en flyfabrikk under CIA-paraply. Forskeren anbefaler en profetisk film “Toxic Skies” (2008) der det fortelles hvilken rase er motstandsdyktig mot chemtrail-komponenter (en versjon https://www.youtube.com/watch?v=gvMP4h2FcXU).

Hva kan vår livsform gjøre for å stoppe dem? Opplysning og aktiv motstand i sinnet, motstand i form av protester mot “folkevalgte” marionetter som får forsikringer at de skal få motgift. De burde spørre seg hva de skal brukes og spares for når slaktelinjen har fullført sin oppgave?
Ang. masser har jeg ikke ord. Selv de firbente plasserer sine unger i midten og stiller seg i ring rundt dem med horn mot fienden. Hvem skal forsvare tobente barn? Hvite gutter med uskyldige blå øyne og spredte bein i ett badekar? Motbydeligt.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

– med målet å gjøre planeten ubeboelig for vår livsform

Vi vet hva mortalitet er ganske enkelt ved å lage helsestatistikk

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

Har dere sett Lana Del Rey – Chemtrails over the country club? Rare greier…
https://cantcensortruth.com/watch?id=6001f5fe475529448e7412b4

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot, likte den låta jeg :) Men lurer på om de selv vet hva de sprayer. Jeg mener … “de” er flinke til å operere med dekkhistorier i mange sammenheng. Tror ikke alle vet HVEM de egentlig jobber for og HVA de egentlig jobber med.

Ps. Hva hendte meg deg da? Gikk du ned med gab?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Hei, e
Folk gjør hva som helst for penger. Det er bare å legge det frem som om man liksom ikke kan vente på tillatelse fra myndigheter. Om de i det hele tatt tenker over helseeffekt og konsekvenser er tvilsomt. Handler chemtrails i videoen egentlig om å dekke over ting som ikke tåler dagslys? Hva er sammenhengen mellom chemtrails og vampyrer/varulver?

Gab har over 30 millioner brukere. Jeg funderer på å samle mange venner der og lage en gruppe. Jeg går litt forsiktig frem mot mine venner. De er oppdratt foran TV’n og tilhørende kognitiv dissonans. Man må få de red pilled, for å si det slik.

Jeg holdt på med dette før Nyhetsspeilet eksisterte jeg, og har flere enn gab. Jeg skriver også masse e-poster. Både her og i USA. Forfattere, organisasjoner, journalister og hva det måtte være som trigger noe.
Jeg var særdeles aktiv i fjor. Nå trenger jeg litt mer ro og leser så mye at øynene går i kryss. Det er så mye spennende på gab og andre steder. Det velter over en.

Jeg går nok ikke ned. Man finner noen man passer med. Det norske alternativ miljøet har ofte vært infiltrert av holocaust fornektere og jødehatere. Jeg har jødedom som interesse og hobby. Derfor vet jeg hva en jøde er. Jeg vet hva jøde ikke er også. En jøde er dedikert til sin Torah. De har ikke tid til så mye annet. Mange av jødene er også i mot staten Israel, fordi bare Gud kan samle Israel. Du ser vel selv at det er litt laber interesse om de gode jødene i artiklene. Det er kognitiv dissonans der også. Jeg kunne skrevet artikler om det samme, men det er ikke interesse. Hvis Satan sier at jøder styrer og skal regjere over oss andre, så må det være sånn, liksom. De vil ikke utfordre den troen, men samtidig er de “red pilled” og åpen. I USA er det mer det samme om muslimene. Islam er en ond religion, sier de. Så nevner du at muslimene venter på at Jesus kommer for å seire over satan. Kognitiv dissonans. Sier ingen ting. Gidder ikke utfordre tro med research og kunnskap. Akkurat det samme. Men det er absolutt ikke så mye av det. De er så utrolig fine mennesker så mange av dem. Nesten for snille. De blir kalt høyreekstreme og radikale i noen sammenhenger, men de er så snille, så snille. Mange av de.

Så lenge satanister kan sette muslimer, kristne, muslimer og andre opp mot hverandre vil det aldri bli noen løsning. Vi burde gå sammen mot satanistene og forandre verden slik vi vil ha den. Inntil da blir det liten vits i å holde på. Jeg har vært igjennom hele runden og løgner og faenskap gidder ikke jeg å bruke tid og energi på. Jeg vil aldri gjøre noe basert på blind tro. Det blir uansett bare stille og ingen vilje til å se. Fornektelse.

Vi blir som gjengmedlemmer. You gotta keep em separated. Blir aldri enig. Ingen respekt.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Denne gikk rundt i dag. 4 personer truffet av lyn i India. De overlevde! Foreløpig i hvert fall.Verre er det for mange som har tatt eksperimentell vaksine. Det er forferdelige ting som skjer akkurat nå. Land etter land stopper Astrazenica og det florerer av skader og dødsfall. Media er medskyldige i denne massakren. Helvetes idioter!
https://timesofindia.indiatimes.com/videos/city/chandigarh/on-cam-four-people-hurt-as-lightning-strikes-in-gurugram/videoshow/81470843.cms

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Nå har jeg fått den låte på hjernen. Den var hypnotisk ;)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Vel, bokstavlig talt så tåler vel ikke vampyrer dagens lys, hehe. Jeg har bare møtt en vampyr i hele mitt liv, men regner meg at det finnes flere av dem. De er nok redde for DET NYE LYSET, det er DET lyset de ikke tåler. Denne verdens lys er tilpasset. Så kanskje chem-trails skal dimme “Det nye lyset” som skal komme gjennom vår sol. “Min vampyr” skal få hovedrollen i en av mine kommende historier, han blir en helt fantastisk antihero :) Utrolig hva en scene/episode man opplever kan sette i gang en hel historie.

Jeg liker også informasjon, men er nok mer glad i underholdning. Det kreative og kunstneriske. Øyne i kryss, høres ut som du trenger lesebriller, hehe. Men hva var det som startet deg opp? Hvis du har holdt på så lenge? Jeg er veldig nysgjerrig på de som lever inni orda. Og på hva orda kan fortelle. De har sitt eget liv utenom oss, vi tror vi styrer dem men jeg tror noen ganger at det er andre veien.

Da jeg fulgte hodet mitt i sin tid, hadde jeg en helt annen opplevelse om religion enn da jeg gjennom min oppvåkning eller la oss kalle det oppvekking, fikk kjenne på det åndelige aspektet. Energien. Og den fortalte meg noe HELT annet enn hva jeg mente fornuftig sett. Det er vanskelig å forholde seg til “den nye” sannheten når den strider mot noe man ikke ønsker skal være sant.

Det er mye hat i verden, vendt i alle retninger. Noen ganger er det vanskelig å komme seg gjennom den mørke skogen. Og man kan fort bli til en del av den dersom man dveler for lenge der inne. Det er så mye å være sint for når man bryr seg. Men det er den åndsfellen, å ikke la det mørke overveie lyset; kjærligheten. Det er en utfordring for mange av oss på denne stien tror jeg.

Har du forresten sett filmen “The Truman Show?” hadde vel ikke vært morsomt dersom det var slik? Hm?
Hva kom først, høna eller egget?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Ja, hun sier også at solen er cancer og månen er Leo. Så det skjuler seg noe under det dekket. Det er ikke zodiac-tegn for å si det slik.

Det var det åndelige som viste meg vegen. At mediene løy og at virkeligheten var noe annet enn hva jeg hadde sett tidligere. Så da starter en periode man ikke stoler på noe og trenger noe tid på å få tilbake balansen. Deretter har det vært bare interesse for å finne sannhet. Det er ikke noe annet egentlig. Det er 100% alvor da, det er ikke noen lek. Så er det også lek, for det er ikke lenger noen død.Jeg håper å kunne bidra til noe godt for generasjonene som kommer. Jeg har fått kjenne på de mørke kreftene. Det er ikke noen vei tilbake. Mørket blir borte når man går inn med lys. Litt som med Covid. Det er bare frykt, og den blir borte når man går ut og lever livet igjen. Dessverre er det noen som tror de kan leke gud og styre andres frihet. Det var mange av oss som straks visste at det var hoax, eller en oppblåst influensa. Det var ventet. Man må bare stå han av. Vi har jo lest en god del om biologisk krigføring fra før. Det er vanskelig og naturstridig å få til noe svært dødelig til å spre seg som pandemi. Å bruke masker har også vært helt idiotisk, om man bare hadde noe kunnskap. Det er virus som ikke kan ses i mikroskop. Slike sykdommer har alltid tatt de svakeste blant oss. Det er slik livet er.

Ja, jeg har sett Truman Show. Jeg har også sett Matrix og man må virkelig bli red pilled for å se utenfor den verden som er satt opp for oss. Derfor er det vanskelig å få venner og familie til å se det samme. Man kommer jo fra den verden selv, så man kan se det fra to sider, heldigvis. Det er litt morsomt av og til når noen kommer som eksperter for å gjenta hva som blir sagt i nyhetene. Det er Truman, og det er Matrix. Ja, egget kommer fra cellen og blir til høne, så en slik mutasjon kan jo skje. Tallet 1 kommer før 100. Tiden kan være en illusjon kanskje, men prosessen kan vel ikke snus på hodet?

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Tjihi. Jeg pleier å svare at de kommer samtidig. Kvantefysikk :)

Jeg så the Matrix lenge etter min “hendelse”, og fikk litt sjokk over å kjenne igjen en del ting jeg selv hadde kommer frem til. Jeg så det, for ca 15 år siden. At “de” skulle plante sykdom. Men jeg så også det som kommer etter. Det skal bli hett om ørene etterhvert …

Tiden er en liten luring. De som leter etter fremtiden på forskudd, lures av fortiden. Høna og egget. Den uløselige sirkelen.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Matrix var litt sånn for meg også. Var det ikke Gregg Braden som snakket om hvordan universet skapte filmer som dette for å formidle hvordan ting henger sammen? At det overhodet ikke er rart at det er gjenkjennende. Er det ikke rart at internett og all den nye teknologien har kommet så fort og hjelper oss til å samle hele verden til motstand mot ondskapen som har styrt og kontrollert oss? Det ligger i tiden liksom.

Jeg forstår det slik at du mener parallelle univers, men utviklingen skjer uansett. I kvantemekanikk vil det alltid være en prosess fra noe lite til noe stort. Med looper faktisk! partikler som går gjennom annen materie. Det er ingenting som oppstår i løse luften. Det kan selvfølgelig være at noe kommer til syne gjennom parametrene som er satt, men det må være en prosess. Jeg forstår ikke helt spørsmålet med høna og egget jeg. høna kommer jo fra en liten celle. Det er jo helt elementært. Det kan ikke være noe annet.

Tiden er bare aldringsprosessen, er det ikke det da? Det er ikke noe annet som kan vise oss at tiden flyr. Jeg vet ikke jeg. Den samme solen står opp igjen i morgen og alt det der. Rommet ekspanderer, men er det tid da? Jeg tror det bare er en illusjon. Det er som da Gud skapte verden på syv dager. Men så fortsatte det jo etterpå da. Men for planetene er det jo bare sirkler og gjenskapelse. Nye blomster og mennesker dukker opp og forsvinner. Det er jo ikke tid.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Er ikke så sikker på at det er nye menneske som dukker topp. Reinkarnerte kanskje?
Vel, hvis ingenting kan oppstå fra løse luften så lurer jeg på hvordan alt begynte ;)

Jeg tro på tid, men vi kjenner kanskje ikke den sanne tid. Alltid. ALL TID ;)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

La oss si at det var en liten partikkel da. Sånn som at en tanke vibrerer og setter noe i bevegelse. Sånn som i Bibelen. Bli lys! Det ble lys. Så det er egentlig tilbake til jødene som sier at menneskene skaper verden med tankene og manifestering. Faderen er gnisten(tanken) og moderen (mater). Du husker det med Braden og sjelen som setter seg i cellen som vokser til et hjerte. Gnisten som setter i gang hjertet. Kunne det manifestere rett fra et bilde? Ja, kanskje det. Hvem vet? Vi lever jo i våre drømmer også. Det er vanskelig å skille drøm og virkelighet. Men slik vår materielle verden er i dag, så må liv utvikles fra en celle. Ellers er vi jo inne på at alt er illusjon og ikke materie egentlig finnes. Det er et dataprogram som setter parametre for oss og skaper illusjonen om vår verden. Da kan liv oppstå når som helst. Plutselig står en elefant ved siden av deg. Den kunne ha stått der hele tiden, men du var ikke programmert til å se den. Men spørsmålet om høna og egget var før slike teorier da. Jeg tror alt er mulig egentlig, men ikke som det er i dag. Kanskje i en annen “tid” kan vi fly. Det er morsomt å la tankene vandre i de baner. Du har rett i det, e. Det er jo det Bibelen sier. Morsomt og interessant. Jeg tar det å skape noe i et bilde som en tro kopi av det du har tenkt. Så setningen sier at Gud skapte Adam & Eva i sitt bilde, men det betyr bare at de var perfekte i Guds øyne. Utifra Adam ble hun og han skapt. Helt likt. Mange tror Adam kommer fra atom, men jeg vet ikke hva jeg skal tro. Men fra tanke til partikkel og at verden ble skapt av tanker, det synes jeg er fornuftig. Jeg tror egentlig vi er skapt for at Gud kan se seg selv i speilet.

Åge johansen
Åge johansen
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

3. Verdenskrig er biovåpen som skal fjerne menneskeheten, mens Eliten sikrer seg selv.

Dere har hørt det, lest det og nå starter dere å føle det. Er det fortsatt bare konspirasjonsteorier?

Hva skal til for å vekke et folk?
At resten av familien dør?

https://newtube.app/HolyFaithMedia/Madjm3E

Covid Vaccines are Weapons of Mass Destruction – and could Wipe Us Out! – Dr. Vernon Coleman Dr. Vernon Coleman’s video. Subscribe at BrandNewTube: https://brandnewtube.com/@DrVernonColeman newtube.app

Sigo a este doctor, me he visto muchos de sus videos. Tiene uno sobre el agua de grifo muy interesante también. Aquí en España, la situación respecto a la vacuna es una causa perdida, muchos de mis amigos míos ya la han tomado

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

ja, vi lever i våre drømme også. Det er i grunnen litt snedig det med drømmer. Når det gjelder de man har om natten, så finnes det (i hvert fall i mitt sinn) flere typer drømmer. jeg har drømmer som er skapt av meg, drømmer som er skapt av andre (induserte) Jeg har drømmer der jeg ikke kan styre, og drømmer hvor jeg kontrollerer det som skjer. jeg har kunstige drømmer/ AI, og jeg har sjels-drømmer. Jeg har “lucid dreaming”, hvor jeg kan våkne ved bruk av viljekraft, og jeg har astral-drømmer, hvor jeg reiser med ånds-kroppen, og jeg har rene sinns-drømmer, hvor bare sinnet reiser ut. En fellesnevner er ofte at MENS man drømmer, er drømmen den eneste virkeligheten, og man tror altså at det som hender er virkelig. Jeg har hatt mange magiske opplevelser knyttet til drømmer. Jeg tror også at drømmer kan knyttes opp mot ulike dimensjoner og derav ulike regler. Så man kan altså ha lavfrekvente drømmer eller høyfrekvente drømmer. Det finnes drømme-statister og det finnes drømme-agenter. For ikke å glemme drømmeprinsen ;) Men våken-drømmene skal jo være av stor betydning for den ytre virkeligheten vi lever i, hvis man skal tro på the law of atraction, noe jeg gjør.

Jeg tror Kain og Abel representerer raser/stammer, og At Adam var den første mennesketypen, ikke en mann. Kvinne representerer en hybride, eller en avart/avlegger for å si det slik. I sitt bilde. IMAGE. Avtrykk?
Vi ligner altså den eller det som har skapt oss. Da kan man i så fall forstå at vi også må være i stand til å skape noe ut av ingenting ;)

The “IMAGE” = Shape-shifing teknologi. The Ring. Hva er det frimurerne bærer som symbol?
Et individ kan ha mange roller. Men jeg sier likevel ikke at ALLE som har denne teknologien er djevler.
“De falne” og de “rene”, hvis “de” opprinnelig kom fra samme sted, så har de tilgang til samme teknologi/evner. Det står jo det at selv Lucifer kan skape seg om til en engel av lys. Var jo det han var før han ble vampyr ;)

Ja, hva hvis vi alle er fragmenter av Gudet? Da er jo djevelen og Gud også den samme.
Måtte vært himla kjedelig å være bare et sinn, et vesen, uten noen å kaste balle med?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Jeg begynte å lære om dette etter en åndelig oppvåkning. Jeg hadde hatt flere brudd i forhold og søkte etter grunner til at det gikk dårlig. Det er derfor jeg leser Bibelen. Da aller helst GT fordi det handler om sjel, familie og moral. I stede for en jødisk lærer har jeg gått direkte til det åndelige, og jeg har fått svar. Mye av det jeg har lært er i samsvar med Kabbalah og annen jødisk lære. Derfor handler alt fra skapelsesberetning og i de fem mosebøkene om moral fremfor religion og tro. Man må liksom finne en rød tråd for å forstå. Så kan man høre på lærere, rabbinere og annen kunnskap. Forståelsen og mønsteret i det store bildet er det viktigste. Så man må i grunnen se enkelt på det, men man må også huske at de som faktisk skrev det har både skriftlige tekster og muntlig tradisjon som et tillegg for å forklare Torah og Tanakh. Man må også ha kunnskap om hebraisk og røttene til ordene og betydningen sammen med numerologien som en del av det. Jeg har ikke hatt den kunnskapen, men jeg har allikevel kunnet lære det samme gjennom å ha funnet den røde tråden ved å søke i ånden. Zohar t eks er vanskelig å lese i norsk oversettelse fordi den norske oversetteren må forstå læren, og det er ikke så lett. Ordene har heller ikke samme betydning i andre språk. Det blir liksom en Rema 1000 versjon, men jeg tror at det kan være like bra å forstå gjennom den levende Gud, som å studere med nesen i hebraiske ord hele livet. Jeg har jo lært mye av det samme uten å ha studert hos noen. Så når jeg hører en jødisk lærer er det morsomt hvordan det samsvarer. Noen ganger gjør det ikke det, men slik er det blant jødene også. Det er mange tolkninger. Mye av grunnen til at vi havner i et fallen Babylon eller Sodom & Gomorra er at moralen som den tradisjonelle kjernefamilien er kjent for faller bort. Jødene er veldig opptatt av dette. Et ekteskap er mellom soulmates. Det finnes ikke andre ekteskap. Det er en person som er den rette. Da er skapelsen fullkommen. Adam som ble splittet som mann/kvinne er blitt én igjen. Hvis Cardi B er rollemodell eller en rik Rothschild er drømmemannen, så vil du havne i elendighet. Dette sprer seg til hele jorden, og du har Satan’s rike. Så ekteskapet er slutten på et savn etter en soulmate.

Adam betyr menneske. Det er også en slags rot for ordet jord/terra. Så kvinne/mann ble skapt ut av menneske. Det er ikke noe forskjell, de er helt sidestilt. 100%. Er ikke det noe vi egentlig vet? Jo, det ville være rart ellers. De ble jo skapt av leira da, men det høres jo litt rart ut. Så da er vi kanskje tilbake til jorden, moderen og materien-livmor og slikt. For meg handler ikke dette om en magisk skapelse, men en historie om moral og dyp kunnskap. En fortelling som en rabbiner/bestefar forteller barna. At de er skapt i Guds bilde er at de er perfekt i Gud’s øyne. De er akkurat slik foreldrene ønsker. Så vokser de og finner puberteten, sex og skam. Essensen i mannen er jo å gi, skaffe mat og jakte. Det ligger i naturen. Det har ikke noe med likestilling å gjøre. Slik er det bare. Kvinnen er jo moren til barnet og har gode egenskaper til å ta vare på og gi omsorg. Slik er det. Så de er sammen om å spise eplet (forbuden frukt). Det er naturen til Adam å gjøre dette for kvinnen. Etterpå kommer skammen. De kler på seg. Så kommer straffen. Hun blir syk, så kommer fødselssmerter og de blir kastet ut av det uskyldige barnets verden. Og hun vil jo dette, hun gjør det mer enn gjerne. De vil erfare skapelse, fødsel og død. Dette var helt i tråd med Gud’s plan. Sett opp en plakat med “ikke rør” og de aller fleste må ta på den. Så dette var Gud’s plan hele tiden. Det var ingen synd. Det som er synd er når seksualiteten tar overhånd og sjelen ikke lenger finner ekteskapet. Så Kain og Abel er liksom symbol på den gode/onde kraften når slangen har entret scenen. Vi vil få erfare kunnskap om det gode/onde. Hva er kjærlighet, hva er ondskap? Så slangen/Satan vil gjøre alt den kan for å få verden i ubalanse gjennom å splitte ekteskapet og innføre umoral. Da har du helvete vi lever ut i dag. Stammene er splittet og spredt utover jordkloden og umoral er hva som hersker. Samson valgte sin make etter hva som behaget øynene og seksualiteten. Øynene ble revet ut og templet endte i grus. Han bar større og større beholdere av vann for å tilfredstille kvinnen. Det er kvinnene som bærer vann tradisjonen. Det er et tegn på ekteskap. Hun bærer vannet i maven. Så man må gjenskape moral og samle stammene som utgjør Israel. Det gjøres ikke med makt, men det skjer gjennom Gud, når menneskene overholder loven og følger Gud’s vilje. Satan får aldri en ekte jøde ut i umoral. Derfor hater Satan jødene og det største ønsket er å regjere med hard hånd over Israel.

Jeg er ikke jøde, men mener at alle har den samme muligheten til å entre Gud’s rike. Hvordan ville jeg ellers oppnå samme kontakt og kunnskap uten å ha lært fra dem? Ved å ekskludere andre lager de sin egen lidelse. Det er sagt at på slutten vil alle samle seg for å høre visdom fra rabbinere. Så et barn sa at da ville ikke-jødene konvertere til jødedom. Men læreren sa nei, det var ikke så lett. Etter min mening er det stygg arroganse som ikke er i følge loven. Er det ikke da man ser at folk trekker på skuldrene når naboene blir revet ut av deres hjem og tilintetgjort? Hva om alle var inkludert og Israels stammer var gjenforent? Ville Nazister og fascister klare å stå i mot det? Så jødenes mål om en stat som Israel vil ikke skje før alle Abrahams barn blir samlet som én. Det er nytteløst å overholde alle bud og være rettferdig uten å inkludere alle. Det sier seg selv. Det er ikke noe å lure på. De er jo også kjent for å gjøre mye feil da, og det er de klar over. De er også klar over at det onde vil ha oss andre, ikke-jøder, til å tro at det er de som er ondskapen. De har mye kunnskap og de må bruke den kunnskapen til å gjøre hele verden bedre. Da blir vi samlet, og da vil aldri et holocaust kunne skje. Du ser at det er vi som lager ondskapen med våre valg og gir ondskapen energi. Det er også en konflikt i oss mellom menneskedyrets sult og sjelen’s savn. Litt som tvillingene på skuldrene. Det er en slik gjenforening av stammene som skjer nå. Vi skal overmanne fascisme og rive de som leker gud ned fra tronene. Det er et savn i oss. Ekteskapet er en gjenforening av splittede sjeler. Israel er en gjenforening av stammene etter Gud’s plan. Det er også et savn.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Vi er nok ikke helt enige nei, men jeg liker å lese hva du skriver, selv om du fremstår for meg som mer enn en person :)

Jeg tror ikke at det finnes et utvalgt folkeslag som jødene, men snarere et “folkeslag” av den gode lære som kom ut av “Nasaretterne” (The Way) de som har den rette loven nedtegnet i hjertene sine. Det er disse “satan” hater, det andre er bare et dekk over spill tror jeg. Har ikke sansen for det gamle testamentet, kun det nye. Liker ikke det jordiske, bare det åndelige :) Er egentlig ikke begeistret for bibelen i det hele tatt, kun Jesus. Men vi er kanskje mer enig når vi er inne på tvillingsjeler. “The divine partner”. Forbindelsen mellom de høyere hjertene. Lys-hjertene. Tror at vi har en dark twin også, som forsøker å holde oss borte fra den rette. For det er nok denne type ekteskap “de” forsøker å avverge. De jordiske ekteskapene er ingen trussel for dem. Så det blir en form for negativ magnetisme, den kan også være sterk. Men den høyere, som trekker opp og får man til å sveve, bokstavlig talt, er likevel ulignelig.

Tror ikke at akkurat dette var guds plan jeg, Har mer tro på at det er en unnskyldning brukt av de som har utpekt seg selv som gud. Fallet var snarere en sabotasje tror jeg. Djevlene gjør alt de kan for at vi skal godta verden slik den er i dag som normalen. Det finnes ingenting som kan rettferdiggjøre den ondskap som er i denne verden. Ikke engang gud. Men jeg tror at alt skal repareres nå, at det har begynt. Samtidig vil det bli en slags ødeleggelse fordi det gamle skal bort. Det vil bli veldig varmt her :)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Mer enn en person?
Nei, jeg vet vi ikke er på samme frekvens. Vi havner vel på samme sted uansett til slutt? Jeg har snakket med kristne som har blitt veldig interessert. Historiene er jo veldig rare, men så har de en dypere og skjult mening. Det er det som jeg synes er interessant og spennende. Sånn som å bli spist av en hval og overvinne Goliat, og slikt. Veldig morsomt, men det har nok en begrenset interesse, ja.

Jeg har ikke sagt noen var utvalgt, heller at de har gjort noe ekstra. Nei, vi blir nok ikke enige, men det gjør ingenting. Det er andre ting som er viktigere akkurat nå. Mer opptatt av vaksine, nazister og pedofile akkurat nå. Jeg håper å få folk til å våkne og få en ende på den dritten.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Så sant så sant :)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

For å få slutt på det må alle religioner og folkeslag gå sammen. Det er hele poenget mitt. Slik at media ikke kan få kalle oss høyreekstreme, nynazister og antisemitter. Forstår du hvordan det er satt opp? Der for er det viktig for meg å påpeke hva en rettferdig jøde er. Det er en person som bruker loven, Torah til å leve et så godt og moralsk riktig liv som mulig. Det er viktig å ikke benevne Rothschild og andre satanister, sionister, nazister og slikt som å være jøder. Så når det skrives jewropa og det skyldes på jøder så gjør man seg selv en bjørnetjeneste. Man går rett i fella som Satan har satt opp. Disse elitene og Hollywood-stjerner og alt det er er ikke rettferdige jøder. Det er ulv i fåreklær.

Hvis du liker Jesus, må du også like Bergprekenen.
https://bibel.no/nettbibelen?query=SyXGjvFYqNIZbs4N/mRmrSsHhw/Frt3dYRp3t2MZBONaQprwduG4viQFCb/WuePh
Han var jøde. Sier at ikke-jøder bare trenger å følge budene og ikke alle lovene til jøder. Han advarte fra å tukle med en eneste bokstav i loven. Han kom ikke for å ta bort loven(Tora,5 mosebøker), men for å oppfylle og holde pakten. Hans følgere måtte gjøre det samme for å se himmelriket. Det holder ikke med at bare én holder loven. Når hele verden holder loven har vi himmelriket. Til og med oss gentile/goyim vil entre himmelriket før de skriftlærde og fariseerne. Det er altså tolkninger og mer billedlig enn bokstavelig – Jesus likte parabler. Parabler som i Kabbalah og Zohar(mener jeg). Hvis man skal sitere fra GT og samtidig ikke like GT, så burde man kanskje la være. Det ville vært lurt (mener jeg) å legge til betydningen som er gitt i tradisjonen til de som skrev den. Hvis man skal sitere fra skapelsesberetningen må det være noe samsvar fra med tolkningen av hebraiske ord og tradisjon(mener jeg).

Man vet at det finnes opp/ned folk, satanister eller det de kaller Sabbatean Frankism. Det går ut på å fjerne all god moral og holde folk nede i dyrets rike. Derfor er moralen som Jesus og jødene har tviholdt på deres store angrepsmål. Det har alltid vært motstand mot denne sionismen/frimureri. Neturei Karta har holdt på siden oppstarten av staten Israel. Kun ved å følge loven og oppfylle den kan man få en slik stat. Det er Gud’s vilje som gjelder. Alt er Gud’s plan. Intet menneske kan komme å si at Gud har mistet kontroll, og burde ha gjort sånn og sånn. Gud er altet og har gitt oss fri vilje. Hvis vi elsker våre neste og står sammen vil vi få oppleve Gud’s rike. Det er fullstendig kontroll.

Falske jøder/sionister/ulver har holdt på siden før 1900 med å opprette en stat for å regjere over Gud’s rettferdige. De rettferdige er Guds barn, sa Jesus. Satan/antikrist vil prøve å ta kontroll fra traktene Jesus og jødene vandret i. Israel/Palestina og det gjør de ved å fjerne åndelighet og moral. Bygge et dyrets tempel i helliglandet.

Engelske frimurere/sionister la grunnlag for dette i 1. verdenskrig da de nedkjempet ottomanerne(tyrkerne) og opprettet en britisk mandat i Palestina. Balfour signerte traktaten sammen med lord Rothschild. Deretter startet amerikanske, og verdens sionister en “jødisk boikott” mot Hitler’s Tyskland. De tyske jødene var sterkt i mot dette. Britene/sionistene lagde en avtale med Hitler. De tyske jødene som eide forretninger og eiendommer kunne selge disse for å handle innenfor Tyskland. Det var jo en toveis boikott. De kunne også plassere disse pengene i en britisk/sionist bank i Palestina. Bank Leumi var opprettet av disse sionistene/frimurerne/tempelbyggerne. Hvis tyske jøder solgte det de hadde og skrapet sammen omtrent 50 000 kroner, så fikk de komme inn i det britiske mandatet i Palestina. Da fikk de brukt noe på den tyske økonomien og samtidig finansiere Israel. Det var mye penger den gangen. Snakk om å skille klinten fra hveten. Så jøder på flukt har finansiert frimurernes opprettelse av Israel. Så var det jo masse arbeidsleire og hva med de som man ikke har bruk for da? Hva så om de ikke ble gasset. Mange andre ble også offer for disse idiotene. Folk blir satt opp mot hverandre. Nå prøver de seg på hvite. The white supremacy kaller oss hvite for the white supremacy, nazister og rasister. De beskylder oss for det de selv er. Og Ola Dunk skylder på jøder eller muslimer. Vi må komme oss over det der og forenes mot felles fiende. Man må lære litt om historien rundt Theodor Herzl, sions vise, frimurere, tempelriddere, Rotschilds og Balfour. Alt orkestrert av disse satans disipler. De som vaksinerer for harde livet. Epstein hadde et tempel på sin private øy. Lille st James Island med underjordiske ganger og torturkamre som man har funnet under losjer og deres templer. De lokale kalte den for orgy Island, pedophile Island og Island of sin. Nrk kaller Pizzagate for bare en konspirasjonsteori og forsvarer Twitter når Russland stenger Twitter for å nekte å fjerne barneporno(og Navalny). De sier ikke så mye når kristne og konservative blir kastet ut og sensurert av Twitter. Man kritiserer ikke at land senker den seksuelle lavalder til under 12 år. Og gir barnet rett til å bestemme og avgjøre om de skal ha sex med voksne og til og med ta kjønnsoperasjon. Våre medier og politikere angriper de unge og innfører deres sataniske agenda. Null moral, Sodom & Gomorra.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Hvis det siste du sier om kriminell lavalder stemmer, så er det aldeles (lagt forbi) forkastelig.

Vet du hva, jeg holdt på å kveles slik jeg gispet etter luften da jeg googlet og leste nærmere om hva Gab var, det fikk meg til å lure på om hva som kunne skjule seg her inne under nesen min. Jeg kan være imot mye og ha sterke meninger om mangt, men rasist er jeg ikke, og heller ikke Nazi, eller høyreekstrem. For å være helt ærlig så vet jeg for lite om disse gruppene, jeg har fått med meg begrepene, og noen småting, og har hatt en rar forestilling om hva det/de er. Jeg skal innrømme at jeg har sett for meg unge, “pønkete” gutter som løper rundt i gatene og drive hærverk og banker opp folk osv. Jeg hadde aldri trodd (tidligere) at det kunne befinne seg en høyere agenda bak disse, eller at disse gruppene faktisk kunne fremstå som helt vanlige folk. Jeg må le nå, når jeg tenker på hvordan jeg hadde denne naive forestillingen, og kanskje som en av mange fordommer man har gjennom livet.

Men, så begynte jeg å tenke litt nærmere på hvor går egentlig grensen? Kan det være at folk havner i den kategorien som ikke hører hjemme der? kan det være folk som hører hjemme der som forsøker å skjule seg?
Begge deler er mulig. Jeg har jo lagt merke til at det er mye snakk om jøder her på speilet, men har ikke sett nøye etter. Tanken slo meg så, at selvfølgelig kunne en slags “motstandsbevegelse” få mange merkelapper som ikke nødvendigvis er sanne. Jeg skal ærlig innrømme at jeg vet altfor lite om alt til å kunne si hva som er hva. Bortsett fra det jeg sanser av energi via mine antenner, så har jeg for lite å gå på. Jeg fikk en guffen følelse inne på Gab, men her inne er det ikke helt det samme. Bortsett fra den mørke energien jeg fanget opp for en stund siden, så har det ikke vært en dårlig energi her selv om mange skriver mye rart. Jeg skriver kanskje i andres øyne mye rart selv. Likevel har jeg en litt rar følelse av dette stedet. Ikke dårlig, bare annerledes.

Skal sjekke link :)

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

Ikke rart det at det doneres mye til politikken. Artikkelen fra Breitbart inneholder to videoer som fersker organisert valgfusk og hvor mye bare én person er i stand til å få til. https://www.breitbart.com/politics/2021/01/13/woman-charged-with-operating-massive-ballot-harvesting-scheme-in-texas/

http://www.projectveritas.com avslører mye.
På NRK er det naturligvis ikke noe valgfusk. Løgn på lik linje med pandemien. Bruk noen få timer på egen research og kom ut av psykosen. TV gjenspeiler ikke virkeligheten man må tenke litt selv.

Even Feltseng
Even Feltseng
Anonym
3 år siden

For en slitt gjeng med konspiratører, som tror alt som blir skrevet i media og uttalt fra regjeringen er løgn xD Hadde vært artig om Erna Solberg, Bent Høie og Nakstad var pedofile vampyrer, men det blir vel med fantasien dere. Er selv liberal og tilhenger av frihet til folket på alle plan. Men hvor lavpanna går det an å bli!? Det er nok dessverre ikke slik at legestanden i Norge får noe økonomisk utbytte for å verken sette eller fremme Covid-19 vaksinen.

Takk for farvel til dere og Donald =)

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Even Feltseng
3 år siden

De som følger med på media dine tror at Alex Jones var “ringleder” for “væpnet angrep på Capitol”, med 4 døde som resultat. Media hadde ferdig skript som beskrev at Alex Jones ledet angrepet. Men Alex Jones takket for seg, og kom aldri til Capitol.
Angrepet på Capitol startet mens Trump hold tale foran det Hvite Hus. Trump var 1 time forsinket, og det ødela mye i scriptet de hadde forberedt, om “væpnede patrioter” som gikk til angrep på Capitol.
Foto i Media om sammenstøt mellom demonstranter og politi er maniputerte.

Eksempel på hva som med all sannsynlighet var et forberedt nyhetsinnslag, hvor Ashli Babbitt jobb er “undercover agent”
Video av Ashli Babbitt som “skytes” viser at hun ikke ble skutt. Hun lever fortsatt. Han som skjøt fungerte altså som “crisis actor”.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Even Feltseng
3 år siden

Donald blir mye sterkere utenfor huset. Bevegelsen er langt, langt større enn Donald. Du vil høre fra oss igjen, helt sikkert.

GodeVibrasjoner
GodeVibrasjoner
Anonym
3 år siden

Jeg får sterke assosiasjoner til psykose her.
Særlig med tanke på «profetier», usammenhengende prat, Skaperen som ikke kan beskrives, forfølgelses paranoia etc..

Prøv å ikke fokusere på så mye negativt for en periode.. Det er ikke bra for psyken. Uansett hvor sterk man i utgangspunktet er så møter man sin sterkeste fiende i døren på et eller annet tidspunkt(seg selv..)

stykket
stykket
Anonym
Svar til  GodeVibrasjoner
3 år siden

Alt er i den skjønneste orden mener du eller?

GoodVibrations
GoodVibrations
Anonym
Svar til  stykket
3 år siden

Jeg mener at det er ganske dystre samtaleemner på denne siden her, og når noen ytrer seg på den måten bevitner det om at vedkommende (eventuelt) ikke har det så bra.

Om alt er i den skjønneste orden? Nei, vi lever i et absurd dystopi. Hvor vidt man burde la det prege alle aspekter av livet sitt er en annen sak.. Eller la det ta opp så mye av tankene sine at man går helt i kjelleren.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  GoodVibrations
3 år siden

Jeg er enig med dere om for mye fokus på negativitet. Det er også veldig vanskelig å vite hva den som skriver føler og tenker. Det er ikke sikkert det er så mørkt hos andre, kanskje det har med øynene som ser å gjøre…

Det er heller ikke lov å uttrykke seg alle plasser lengre. Kanskje er dette deres eneste sted for å få ut litt dritt fra «lungene»?

Jeg er i hvert fall veldig, veldig positiv. Vi har ventet lenge på dette. Vi ser en oppvåkning som skjer litt kjappere enn hva verdenslederne hadde sett for seg. Ting tar uventede retninger og det de kommer med blir absurd og dumt.

Det er faktisk mye verte for meg at folk bruker masker frivillig. Når vi blir tvunget vil det slå tilbake på de. Det er den frykten som media og politikere trer nedover hodet på folk som jeg har hatt mest fokus på. Jeg har sagt fra dag 1 at dette ikke er farligere enn influensa. Nå vet mange at influensa er farligere. Dette er en mild influensa variant. Det å være inne, bruke maske og ikke ha et sosialt liv gjør dette farligere.

Vi er på vei ut av dette. Jeg har gode vibrasjoner, jeg gleder meg til hver dag. Det er masse-exodus fra Big Tech. Alle folkeslag og kulturer samles til kamp mot tyranni. Dessverre er det også folk som sliter mentalt. Det er tøffe tider for veldig mange, man skal ikke male over det. Det dør flere av depresjon, ensomhet og selvmord enn Covid noensinne vil være i nærheten av.

Tenk om det ikke var for alle som turte å stå frem og tale Roma midt i mot. Da ville de ha kunnet gjøre hva som helst med oss akkurat nå. Men sånn er det altså, vi ser hvordan korrupte politikere sammen med media får til å vende narrativ på et blunk i den sovende massen. En demonstrasjon på bortimot 1 million mennesker som hadde en kjempefin dag i washington, ble vinklet til Pearl Harbor og krystallnatt, og jeg vet ikke hva. Patrioter prøvde febrilsk å stoppe Antifa fra å storme den bygningen. Det er løgn og ondskap som rår der inne og i våre medier. Det er de som vinkler alt motsatt i vår disfavør. Washington Capitol stormingen var planlagt, men det skulle bli mye større, isteden roet folk ned stemningen. De stempler altså folk som står og venter på at Jesus skal komme å gjøre for dem, som terrorister. De vil h alle sammen på en liste og nekte de penger, jobb og å uttale seg. Det var til og med en som ble nektet å reise hjem på flyet. En kaptein truet med å lande hvis de ikke sluttet å synge nasjonalsangen.

Dette er alt bare positivt på lang sikt. Vi er på vei ut. Det er nok mat og ressurser for mange flere milliarder her på jorden. Nå skal Lagarde inn å regulere Bitcoin også, men nå må vi få fordelt deres makt og ressurser til alle som trenger det.

Si hva du vil om Donald Trump. Jeg er uenig i mye. Ingen fortjener å stå i slik mobbing. Alle har en rett til å uttrykke seg. Om ikke USAs president kan, da er det på tide å rope høyt der man kan. Det kan man på Nyhetsspeilet. Det kan man også på Gab. De har nå lastet opp på nytt alle tweets fra Donald Trump. Det skjer så uendelig mye positivt for tiden. Stå på!

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden
ken
ken
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot – Dette skjer i DC: https://drcharlieward.com/kelli-rivers-robert-campbell-nesara-gesara-trump-government-step-down/

Kom gjerne med tilbakemelding :-) Men først etter å ha sett helle innslaget!

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Hei Ken
Jeg tror faktisk de er inne på noe. Det blir spennende dager. Jeg så noe av det samme på banned.video. Steve Pieczenik kom i hardt vær når han gikk ut med at stemmesedlene var merket slik at de kunne spores. Alex Jones tror ikke på han denne gangen, men Pieczenik påstår hardnakket at militære tar over. Han nevnte også det med paven. Jeg hadde ikke hørt om de andre landenes myndigheter, men vi får håpe det stemmer. Kongressbygningen ser jo ut som et fengsel nå. Jeg tror det stemmer i USA i hvert fall.
https://cantcensortruth.com/watch?id=5fff54d4df45e13f8fff86a7
Banned.video må skape nye url hele tiden fordi Big Tech klarer å stoppe delingen av linkene. Nå heter den can’t censor truth.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  GoodVibrations
3 år siden

– Jeg mener at det er ganske dystre samtaleemner på denne siden

Hovedoppslag for VG var altså at man sier ikke til vaksinering uten konsekvenser
– Vi har fortsett ledig plass på Svalbard som kan brukes for internering av konspirasjonteoretikere … osv

Det jeg har i hodet fra dagens Dagsnytt er
– Dømt for angrep på demokratiet
– Norge får for lite vaksiner
– idrettsstjerne snakker ut om spiseverging og mentale problemer
– begravelse for offer på Gjerdrum
– rekortstor budjett fra Biden
– 20.000 soldater til Capitol
– amerikaner i Washington vil flytte fra Washington: – Jeg er redd for å gå på jobb

Gladnyheten er at Dagsnytt verken snakket om de 13 vaksineofrene eller at Russia Collusion avsløres som svindel

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  GodeVibrasjoner
3 år siden

– Prøv å ikke fokusere på så mye negativt for en periode..

Selvsagt. Å slå av NRK er en start. Ikke gå rundt å tenkt på hvor mange nye tilfeller det er av COVID-19 hver dag.
Det vil føre til enstelse
Nå du går inn i et sykehus, bare overse Securitas
– Korona bekymret meg ikke
kan du nevnte i entreen. og det samme i butikker. Glem desinfeksjon. Det er for pyser.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  GodeVibrasjoner
3 år siden

Negativitet ? psykose ? Paranoia ? Forfølgelse .. ?
Tror du er kommet feil, det er VG, NRK, TV2, FHI, Blabladet du snakker om … 300 milliarder vil dø om du ikke vasker hendene i løsemidler og kjemikalier 20 ganger om dagen … bla bla bla … du kan ramle død om når som helts og når du minst venter det … bla bla bla .. Solbergregimet er de eneste som kan redde livet ditt …. kryp i støvet …. blablabla..

Hele verden er i fryktpsykose, men her på Speilet får du grundig dokumentasjon på at det ikke finnes noe å være redd for, det er ikke noe virus, det er ikke noe pademi, hadde ikke regimet og skrekkblekkene nevnt ordet pandemi så er det ingen i verden som hadde merket noe som helst. …. influensaen hadde kommet og gått sånn som alltid.

Her ler vi bare av psykopatene bak Covid 19, det er utrolig morsomt å se alle som er i frykt psykose over ingenting, som går med masker, holder avstand og vasker seg i gift for å bli alvorlig syke. Det er utrolig morsomt å se hvordan vanlige folk blir forvandlet til skremte villdyr bare av å lese de regime kontrollerte blekkene.

Den siste til Jeff og Lucy var utrolig morsom, se og få en god latter .. .. at dødstallene går til himmels på alle sykehjem der de er blitt vaksinert er kanskje ikke så morsomt da …. selv om vi sa dette vil skje for veeeeldig lenge siden.

2021 THE GREAT RESET, LOCKDOWNS, GENOCIDE AND CENSORSHIP

https://www.bitchute.com/video/MLhuYqXJitCO/

Det er full fart nå for å ødelegge verdens matforsyninger og lage en global hungersnød, men for oss som har hamstret, dyrker, jakter og fisker så betyr det ingenting. Ja så lenge de som leser VG og ser på TV2 ikke finner ut at dem vil spise oss da ..

UK GOING DOOR TO DOOR KILLING CHICKENS – BIRD FLU AS COVER STORY

https://www.bitchute.com/video/w8pX3rm6sdmc/

CHINA IS EATING OUR LUNCH! – WE ARE LOSING THE FOOD WAR!

https://www.bitchute.com/video/fqWpfqtO8eLC/

FINAL BROADCAST? BIG TECH CUTS COMMS, BIG FOOD CUTS SUPPLY LINES.

https://www.bitchute.com/video/vnz9z2qqj7MJ/

Danmark: Regjeringa får fullmakter til tvangsinnleggelser og å tvinge seg adgang til private hjem

https://steigan.no/2021/01/danmark-regjeringa-far-fullmakter-til-tvangsinnleggelser-og-a-tvinge-seg-adgang-til-private-hjem/

Mens mentalt friske folk overlever på mat så prøver andre i psykose å leve på gode vibrasjoner. God appetitt :)

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

I sistnevnte artikkelen om Danmark står det:
“Denne loven er delvis slått tilbake
Dette var en artikkel fra ifjor vinter. Men dansk TV2 skriver 18. desember 2020:
I ugevis har demonstranter stået foran Christiansborg og demonstreret mod både regeringen og epidemiloven.

Et bredt flertal har indgået en aftale om en ny epidemilov.
Individets rettigheder styrkes. Al form for tvangsvaccination skrives ud, fordi partierne mener, at oplysning er bedre end tvang, lyder det. Desuden indføres der såkaldt automatisk domstolsprøvelse. Det vil sige, at ministeriet selv indbringer alle sager for byretten, hvis der gives påbud med karakter af frihedsberøvelse.”

Danske “folkevalgte” ble tvunget til å snu av demonstranter Patriot har skrevet om:
“Ville tilstander i Danmark. Politi gikk knallhardt til verks mot protester. Det er skikkelig stygge bilder fra Danmark. Politi mot fredelige protester. Skammelig!

Ingen vinning uten kamp. Danskene har bevist at de er mennesker med selvrespekt og kan stå for sin rett til å leve i frihet.
Hvem ellers skal stå for barnas rett til liv og helse hvis ikke deres foreldre?
Gud? Høyere makter? Trump? Erna, Jodas, SV ?
Det er satans system på Jorden vi selv er ansvarlige for å demontere for så å bygge opp nytt frisk verden.

De som bøyer seg for satanistenes nedverdigende “påbud og restriksjoner”, eier ikke skam i livet. Ellers ville de ikke klare å se sine barn i øyne.

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

Ville tilstander i Danmark. Politi gikk knallhardt til verks mot protester. Det er skikkelig stygge bilder fra Danmark. Politi mot fredelige protester. Skammelig!

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot – Politi? Frimurerlosjens torpedoer mener du sikkert. Nå forstår sannsynligvis flere hvorfor jeg har ordnet meg en “forsikring” som vil medføre en voldsom gjengjeldelse ovenfor enkelte mafiamedlemmer om noe skulle tiltreffe meg. Det var en gang…Ikke et eventyr, men da BitCoins verdi var 0.01… Naturligvis har jeg lagt opp dette slik at det er et enormt insentiv for at hevnen blir foretatt. Ettersom jeg vet BitCoin og pengesystemet vil kollapse har jeg tenkte mange trekk fremover.

Dette er Brasil. Dette er Mexico. Dette er Afrika. Dette er Portugal.

Hamstre våpen og ammunisjon. Man skal ta grisene først og etterpå kommer den store dagen da alle losjene og kirkene skal jevnes med jorden! Det blir en stor seier for Skaperen og menneskeheten!

Hedningjakt….tikk-takk-tikk-takk

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Tenkte det samme, frimurere. Noen av de er sikkert KKK ja, som får med seg de andre. Bare slik kan det fungere samtidig i land etter land. De har vel også alt å tape, så det blir full guffe det. Brukes det vold så blir vi hugget ned altså. Tror det er bedre å protestere i dagslys jeg, men da blir det ikke lange seansen her da. Bedra å danse jenka eller noe sånt. Allikevel ville vel nrk klare å klippe det til, tenker jeg.
Dansker begynner å innse at de er i krig.
Planet of Apes dette her.

Innbyggere i polske Zakopane har bestemt seg for at nok er nok. De åpner opp samfunnet igjen – back to business. Det finnes ikke noe farlig virus og det er ikke noe behov for vaksine. Så da erklærer de åpning.
https://davidicke.com/2021/01/12/zakopane-mountains-south-of-poland-goralskie-highlanders-veto-lockdown-we-open-businesses-no-more-destroying-polish-entrepreneurs/

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot – det er de nyttige idiotene (lavest rangerte i frimureriet) som nyttes til kanonføde. Politiet ble slaktet i 1917 (mener det er korrekt) i Sovjet og dette vil gjenta seg igjen om de ikke sier opp jobbene sine. Disse menneskene var taperne i skolesystemet. Guttene svake og ikke mye til mannsemne og kvinnene var/er alt annet enn førstevalget til en mann med synet i orden. Derfor har disse menneskene utviklet et hat ovenfor andre istedet for korrigere og endre sine egne egenskaper. Klart det krever mer endre seg selv enn forlange at andre tilpasser seg eget verdensbilde, da man kan gjøre seg selv attraktiv på utallige måter. I stedet lyver man i en slik grad man begynner selv tro hva man innbiller seg er realiteten. Var noen som kommenterte om at fortid, nåtid og fremtid skjer samtidig. Bevitner om at rullegardinen har gått ned på permanent basis.

Hva som er det optimale løsningen er i godt si. For egen del lever jeg akkurat som tidligere og følger ikke noe av påbud/råd. Polakkene er ikke lett rokke ved. Heller ikke de med latinoblod lengre sydover. Grunnen til at det ikke skjer noe i Norge er enkelt forklart omtrent halvparten av befolkningen mottar sosial stønad. De som mottar mest befinner seg av og til på stortinget og de med litt mindre ytelse rundt en kaffetrakter i et eller annet kommunalt bygg fra 09-14.30.

Smellen i Norge kommer når katolikkene og muslimene finner ut det er frimurerne som har laget religionene deres. Ekskalerer politiet volden i håp om at det rettferdiggjør sette inn militæret ved at folket svarer, vil frimurerne motta en overraskelse. Jens i FN er sjakkmatt også om han innbiller seg at kinesiske soldater skal foreta jobben. Dermed sitter de igjen med skapen en illusjon ved hjelp av media, men polakkene har avslørt bløffen.

Siterer Jørn Hoel her og det er rettet til frimurerne:

“Et døgn går forbi
Du lever på lånt og kostbar tid”

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Ja mr Six noe er det med dem i hvert fall. Det er rart når man går løs på egen befolkning. De er selvfølgelig redd for å miste jobbene sine og mange i flere land sier opp. Det er ikke alle som slår og er brutal da. De er roligere her rundt oss i hvert fall. Det er litt annerledes på landsbygda, sikkert sånn i Zakopane.

Det er mange kommunister i Norge også. De vil ha borgerlønn og stønad, som du sier. Så er det mange med hjemmekontor, og vi er ikke berørt på samme måte som i andre land. Tusener har måttet bo i telt og Microhus. Venstresiden i Norge er ikke klar over hva som venter. Det er Hitler 2 dette. Var det ikke Erna som nevnte at nordmenn takler pandemi så godt fordi de lærte av krigen. Å gjøre som de fikk beskjed om. Altså ikke gjøre noe. Verdens rikeste land tror de på vet du. Gjelden vår telles som rikdom.

Det med religionene tror jeg ikke er så farlig, for Gud er den samme. Var det Vatikanet som lagde Islam også? Jeg tror det, men det er som du sier en gjeng brødre som styrer alt. Det er faktisk slik at alle folkeslag, religioner og kulturer samles og forstår at denne kulten har satt oss opp mot hverandre. Det er nå den virkelige fienden er ute på glattisen foran oss. Dette klarer vi, det er jeg ikke i tvil om.

Trump-talen fra Texas var lite nytt. Det var muren som var ferdigstilt. Vi får vente og se. Det er spennende tider.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot – det er kvinnene (heksene fra gammelt av) som styrer frimurerne. De hater menn og derav er deres ultimate mål nok en krig hvor man først blir kvitt alle arbere og afrikanere, mens man i samme prosess blir kvitt nok hvite menn til at homobrigaden, som du omtaler som brødre, klarer kontrollere de som overlever krigen med 5G-master satt i perimeter hvis fungerer som fengsel via 300GHz frekvensen. For meg er griser griser uansett hvordan de ter seg. Noen som jobber med frata et annet menneske friheten er ikke annet enn svin.

Nå er ekte nordmenn et seigt folkeslag som hedningene aldri har klart kue. Ryker strikken så smeller det ordentlig. Frimuerne har tydeligvis ikke lært at de kjemper en tapt kamp, derav synes jeg frimurerjihadist er en meget treffende betegnelse. Norge styrer hele banksystemet. Vent til 04.07.2021 og du vil se hva jeg mener. Hva som er motoren i ponzi-svindelen er økonomi. Fiktiv og har absolutt ingen verdi. Imidlertid har de klart overbevise verden via indoktrinering om det motsatte. Vi kan ha 10.000 trillioner i gjeld uten at det betyr noe kontra 1 krone.

Uten religionene ingen krig og du har rett; Gud er den samme fiktive figuren i alle sammen. Den katolske kirke lagde islam, men kirken er norsk og ikke fra Vatikanet. Naturligvis vil vi knuse frimurerlosjen og deres lakeier. Vi har Skaperen på laget som vil bane vei for oss. Ettersom de er kvinnene som styrer galskapen kan vi godt si Bambi er på glattisen:-)

Den muren er bygget med formål hindre amerikanerne flykte når Jens setter inn FN-soldatene (de kinesiske) som vil angripe fra både Mexico og Canada. Heldigvis har amerikanerne enormt mye våpen i privat eie og militæret vil aldri angripe egne borgere. Med den nasjonalfølelsen de er flasket opp med kommer det aldri til skje, uansett hvor mye frimurerpolitiet der borte konfiskerer av våpen innen krigen bryter ut. Trump vil bli husket som TraitorTrump. Kanskje du ser hvorfor frimurerne er helt besatte av Donna Trump. De er jo ingenting annet enn forædere de heller. Av den Allmektige Skaperen.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Uganda stengte ned Internett en uke før valget. Twitter sier det bryter med ytringsfriheten.
Mr Six
Jeg tror ikke vi skal blande kjønn, raser ol inn i dette. Det er vel god eller ond som gjelder. Ettersom du nevner skaperen så kan vi kanskje snakke om en ond kraft som påvirker oss mennesker mer eller mindre?
Kan du være mer konkret om det du snakker om?
Hvem er disse kvinnene? Deter jo ikke alle.

Hva skjer 4. 7 2021?

Du tenker at Trump blir til scapegoat og en unnskyldning for nye fascistiske lover?
Jeg mener det har kommet 30 millioner immigranter over til USA fra Mexico. Illegale innvandrere som Demokratene gir rett til å stemme. Disse blir brukt til å vinne valg og sikre oppslutning. Så nevner Trump selv om kriminalitet. Det er kriminelle som kommer over. Det blir det samme som skjedde i Palestina det. Jødeforfølgelsene har gjort at de som har jaget jøder ut av sine hjem i Europa, har kunnet styre fra Israel gjennom splitt og hersk. Skape strid mellom palestinere og Israelere og tilby beskyttelse. Ulv i fåreklær. Jøder, muslimer og kristne må våkne opp og få kastet disse tyrannene. De må stå sammen.

Trump er på viddene i Israel, det er det ikke tvil om. Jeg tror ikke det var rike Elitefamiliene som var de såkalte utvalgte i Bibelen. Tvert i mot.
Når det gjelder muslimer, så vet jeg at det forskes på om oldtidsbyen Petra er det virkelige Mekka. At Saudi Arabia er deres falske profet. Tenk på det da? Det er bombe det!

Jeg tror Norge er i krig. Jeg tror Erna er maktesløs mot dette. Hun har ingen valg. De følger ordre.

Jeg klarer ikke helt se sammenhengen i det du skriver kan du forklare nærmere? Du ser klarere enn meg. Jeg forstår ikke helt hvorfor Trump skulle sette seg i den rollen frivillig.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot – Man hogger seg gjerne i foten når den andre alt er amputert. Det er absolutt kjønn og raser som er bakgrunnen. Jødene er siste eksempelet på denne “renheten”. Dessverre er det mange som ikke klarer ta til seg hva disse heksene har holdt på med over lang tid. Det gjelder ikke alle kvinner naturligvis. Erna, Siv, Karita, Nina, Sylvi, Monica, Mette Marit, Martha Louise (er vel hybrid) og trollet Sonja. Never kun de mest kjente. Disse ødelegger for alle, både kvinner og menn, inkl. seg selv.

Ansvarsfraskrivelse er dekkende når man hevder seg påvirket av “onde krefter”. Dette er kun fantasi og overtro. Tar man ansvar for egne handlinger faller all slik argumentasjon for egen urimelighet. Skaperen er den som har skapt dette mesterverket. En enorm kraft ingen kjenner opprinnelsen til, men som hvert eneste individ vet er der. Vi bare vet det, da det ligger i beinmargen vår.

04.07.2021 tror jeg pengesystemet fjernet og erstattet av krypto fra myndighetene. Betyr alt annet blir verdiløst, i allefall i offentlig øyesmed.

Det å stemme betyr at du gir ifra deg selvråderetten. Har ingen innvirkning på utnevnelsen av president. Jødene styrer ingenting. Kun front for frimurerlosjen. Enig i at vi må stå sammen mot hedningene og jevne deres losjer, kirker, moskeer og synagoger med jorden. All religion er startet av frimurerlosjen inkl islam. Når muslimene finner ut det kan det rock’n roll her på bjerget..

Trump er helt på viddene med alt, unntaken en ting er gjort korrekt. Rettighetene for hele alfabetet gjengen er forverret, noe jeg tror kommer av hat mot seg selv. Trump er ikke født mann! Bibelen er eventyr. Alle er utvalgt. Av den enkle grunn; vi er født. Det narrativet passer ikke late “aristokrater”.

Norge er i krig. I allefall om vi skal prøve forstå sirkuset som foregår i hodene til heksene og homobrigaden i frimureriet. Erna er med på å bestemme dette, så her har vi et helt annet syn på hva som skjer.

Hvorvidt det er frivillig kan man saktens undre seg over. Jeg antar Trump ble voldsomt misbrukt som barn og ikke kjenner til annet. Uansett er man ansvarlig for hva man foretar seg som voksen person. Det hevdes bankene reddet imperiet fra konkurs med 4 milliarder dollar. Hvorvidt dette har påvirket kan man bare spekulere i og om beløpet er korrekt. Det finnes mange pressmidler om man ikke har ryggrad. I tillegg er disse menneskene narkovrak, så det spiller nok en rolle også.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

– Trump er helt på viddene med alt,

Ledelsen er de 200 generalene som startet en konspirativ bevegelse – senest etter drapet på JFK, men mulig også før den tid. De 200 generalene er Kennedy-relatert, og Trump er også Kennedy-relatert.
Så du har misforstått det som betyr noe her.

Trump har lyktes a skape en MAGA-bevegelse utenfor DEM and GOP. Både DEM og GOP er nå ute istand til å vinne noe valg. Bare MAGA politikere vil vinne valg i USA. Alt sammen i Kongressen vil forsvinne enten de vil det eller ikke.

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

RSBN sender Live fra Trump i Texas. Right Side Broadcasting Network er på høyresiden og har fulgt Trump hele tiden. Høyresiden i USA er kristne. De er ikke høyreradikale og ekstreme som norsk media prøver å fremstille dem som. Et Trump rally er mer som et vekkelsesmøte for oss. Så er det selvfølgelig noen som er klar til fysiske tiltak. Dette er uten tvil de gode. Det er virkelig Satan mot kristne der nå.

Dere har sikkert hørt om Texit? Det er veldig mange i Texas som ønsker seg ut av unionen om Demokratene klarer å gjennomføre kuppet. Mange ville ha fulgt etter, men da vinner vel Kina?
Vi satser på at det ikke skjer.

Det er blitt lansert en væpnet kampanje i hver stat de siste dagene før innsettingen. Det skal ikke være organisert av Trumpsupportere. De tror det er falsk flagg for å få en grunn til å avskaffe retten til å bære våpen. 2. amendment er for å beskytte seg hvis man blir angrepet. Man ville ha behov for paragrafen, før noen prøvde å ta den bort, ble det sagt. Det er ikke disse som står bak volden i USA. De som gjør det skaffer seg våpen veldig lett. Dette er for å hindre motstand mot fascisme. Gruppen som står bak aksjonen skal være Boogaloo, tror jeg, eller noe i den duren. Aldri hørt om. Det kan jo være en unnskyldning for å sette ut militære for andre aksjoner også. Det er store militære styrker i DC. Oppimot 30 000 er klare for å rykke ut der.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden
ken
ken
Anonym
3 år siden

Sven-Inge Johansen/smurfen/MrSixxthsense – Hva tenker dere rundt dette som kom ut i går? https://drcharlieward.com/mel-k-tiana-islam/

ken
ken
Anonym
3 år siden
kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Mulig den krigen blir på nivå med “Tianjin blasts” – en skjult krig.
Putin vil ikke delta. Kim Jung-un allierer seg med Trump.

Man kan spekulere i om den krigen dreier seg om å ta ned deep state i (Kina har også deep state) og deres laboratorier for kloning av mennesker.

ken
ken
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell 108 – Beundrer din visjon og intuisjon. “Skjult krig”… 200 kinesiske selskaper har nå blitt stengt på børsen. More to come! https://drcharlieward.com/mel-k-tiana-islam/
Der gikk aksjene “våre” dundass, men absolutt verdt det :-) “Aldri så galt at det ikke er godt for noe”!

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Nå er bitcoin i faresonen. Bitcoin er kinesisk mynt eller noe slikt.
Hvis du er bitcoin-millionær kan du være kvalifisert for sosialhjelp.

Hvis du hadde valget mellom å redde eget hus fra å bli dratt ut i ei elv – eller redde “Nigeriastan”, hva ville du satset på? For Trump kommer USA først. Det er USA som skal reddes med krigen. Så krigen vil være mot Pelosi++

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Ny video med Charlie Ward
https://bluedragonjournal.com/2021/01/12/charlie-simon-mckay/
Italienerne innrømmer alt sammen og Pelosi er toast

1. The Vatican paid Dominion (even though their assets have been/were seized)…
2. the CCP financed the Vatican to do this
3. 2 Satanic groups playing together
4. Khazarian mafia funds all the ‘isms’, world-wide

De kommer inn på slike emner som: Selv om Biden blir president 20. januar vil Trump fortsatt ha kontroll over romflåten

[ … (og ubåtflåten) og deler av etterretning. Trump vil altså fortsatt være en rommakt som kan nuke Washington DC når som helst (hvis det var problemet).
Selv uten å være president i USA kan altså Trump starte krig mot Kina. Nå begynner ting å bli komplisert.
Dave Hodges oppgir at nuking av Kina [altså fra ubåter] vil starte dersom 100.000’er av maoister invaderer USA nordfra eller sørfra.]

kjell108
kjell108
Abonnent
3 år siden

MrSixxthsense
– Trump er en marionett.

Jeff berwick har også holdningen at Biden og Trump er det samme. men han legger til
– Det kan hende jeg tar feil

MrSixxthsense er ikke på det nivå. Han tror han “vet noe mere”

– Trump ble reddet av bankene på 90-tallet med fire milliarder dollar

Altså et lån på $4 mrd, som skal tilbakebetales med renter (+50% da)
Trump er mere kjent for “You are fired” enn Trump hotellene

Innholdet på Hunter Biden’s laptop er av en slik karakter at folk som har sett bildene ikke vil vise det på nettstedet sitt.
MrSixxthsense’s holdning er at man kan like gjerne stemme på Biden

Idag vil MrSixxthsense forsikre oss om at Biden er neste president

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – jeg har sagt Pence blir neste president. Ei heller stemmer jeg og oppfordrer folk til foreta samme avgjørelse som meg. Tror du ikke meg, hjelper kanskje Mark Twain?

‘If Voting Made a Difference, They Wouldn’t Let Us Do It’

Forresten sa jeg månen ville bli rødt 30.11.2020 nesten to år innen det inntraff. Ikke helt umulig jeg forstår noe andre ikke evner. Har tidligere nevnt 04.07.2021. Følg med..

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Hvem er din Joseph Stiglitz?

“Stiglitz has received more than 40 honorary degrees, including from Cambridge and Harvard, and he has been decorated by several governments including Bolivia, Korea, Colombia, Ecuador, and most recently France, where he was appointed a member of the Legion of Honor, order Officer.”

“In 2011 Stiglitz was named by Time magazine as one of the 100 most influential people in the world.[13] Stiglitz’s work focuses on income distribution from a Georgist perspective,”

Joseph Stiglitz jobbet som “17th Chair of the Council of Economic Advisers” under Bill Clinton.
Joseph Stiglitz var “Chief Economist of the World Bank” 1997-2000

La os anta at han er pro-Biden

MrSixxthsense om Trumps økonomiske politikk
Joseph Stiglitz (uker før valget)
«Remember that Trump reduced taxes for billionaires and companies in December 2017 and, in the same law, raised them for most of the people in the middle, which is the one who has been struggling in the last 40 years,»

Han lyver så det renner av han. Trump gjennomførte den største skattelettelsen for svarte mødre og andre lavinntektsgrupper i menneskehetens historie. Idag har Trump 50-70% mer oppslutning blant svarte enn i 2016.

Du rapporteres herved for å poste desinformasjon på Nyhetsspeilet

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – igjen er du helt ute på viddene. Fakta kan man ikke argumentere imot, selv om Donna Trump er favoritten din.

President Trump on the other hand was handed an economy that was growing. In 2017, his first year in office the deficit grew to $666 billion.
https://www.forbes.com/sites/chuckjones/2020/02/01/trumps-deficits-are-racing-past-obamas/?sh=f2fa70748199

666?

Hva………

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Trump doblet minstefradraget. I kroner blir det ca. 5.000.000.000.000
Du fortalte at Trump gav enorme skattefradrag til millionærer og denslags, of så lot du være a fortelle at det var svarte mødre som var den store vinneren. Veksten i USA gjorde et hopp etter den skatteletten.
Minstefradrag betyr også mindre regnskap

Akkurat hvor stort minstefradraget er i USA har jeg ikke i hodet, men det vil være i nærheten av det norske minstefradraget på 50,000+. Så ble det doblet av Trump. Så ble noen andre fradrag tatt bort slik at netto ble mindre enn hva jeg formulerer her.
5.000.000.000.000 er ment å representere netto effekt.

Frank
Frank
Anonym
3 år siden

Hei.
Regner med dere sletter denne kommentaren, men prøver meg uansett.
Dette er rett å slett bare flaut å lese. Forfatter er så blottet for kunnskap om disse emnene at det blir farlig. Jobber i helsevesen selv, og er rett og slett lei av dere som undergraver flere tiår med kunnskap, arbeid og utvikling. Det er greit at dere ikke forstår dere på disse tingene, for det er rimelig komplisert, men det er ikke greit at dere sprer løgner og usikkerhet i en periode der vi ikke trenger mer av noen av delene.

Kildene i “artikkelen” (det leses mye mer som et essay fra ungdomsskolen) er investment bankers, homeopater, youtube-videoer og andre nettsider av samme kaliber som nyhetsspeilet. På andre siden av saken har vi leger, sykepleiere, helsemyndigheter (både nasjonalt og internasjonalt), vitenskap, styresmakter, kjemikere, biologer og øvrige eksperter. Hva er egentlig greien? Tror dere faktisk at alle disse organene, som er helt uavhengig av hverandre, sammen har laget en eller annen konspirasjon? At alle de tusenvis av vitenskapsmenn og medisinsk personell som er med på å utvikle og teste vaksiner, og har gjort det i årevis, at alle de lyger?

I dag har vi sett i USA hvor en slik idiotisk retorikk og tankegang fører hen, og hvor farlig det kan være når mennesker frasier seg all fornuft og ansvar for å kaste seg ned i et eller annen konspirasjons kanin-hull. Vi trenger ikke dette i Norge. All informasjon finnes der ute, det er ikke spesielt vanskelig for dere å få et ordentlig overblikk på f.eks vaksiner, men da kan dere altså ikke lese bloggen til en homeopat eller gå på youtube og søke på “vaccine bad”.

Ta dere sammen

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Frank
3 år siden

Frank – nå deler jeg ikke Sven-Inge sin ideologi, da jeg finner den forkastelig. Derimot har han helt rett ift. vaksiner. Cellegiftbehandling blir gitt ovenfor de som utvikler tilstanden kreft. Dødsraten for den behandligen ligger på 97-98%. Dette er vitenskapelig bevist. Ergo har man likt utfall selv om man skulle velge ikke foreta seg noe ovenfor tilstanden. Forskjellen er enkel: ved cellegift blir man utsatt for et smertehelvete, mens uten behandling lever man bortimot som normalt inntil man dør. Det logiske er se etter andre løsninger enn cellegift. Løsningen er enkel og gratis, men folk flest nekter lytte. Hvilket de er i sin fulle rett til, da vi alle foretar egne valg.

Derimot er det en sammensvergelse som kalles frimurerlosjen som har full kontroll over alle de “uavhengige” enhetene du beskriver. Velger du tro disse menneskene begår du din livs tabbe. Imidlertid ditt liv og ditt valg.

Beskriver deg som “helsepersonell”. Jeg hadde den årlige samtalen med et familiemedlem i høst, hun er medlem i frimurernes mafiagjeng og jobber i helsevesnet. Hun skulle ikke ta vaksinen. Ikke helt usannsynlig de forteller sin egen menighet om hva vaksinen innerholder eller hvorvidt den skal tas eller ikke.

Moderne medisin har opprinnelse fra heksekunsten. Det burde forenkle valget for samtlige.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Frank
3 år siden

Hei Frank
Jeg konsentrerer meg mest om forholdene i USA, men når jeg kommenterer her så er det for å bidra om noen ønsker å gjøre egen research. Det er 14 år siden jeg sluttet å høre på TV. Jeg har i stedet lest alt jeg har kommet over på nettet. Det er enorm motstand mot vaksinen. Les hva helsearbeidere i USA har å si.

Du må gjerne ta vaksinen, så mange ganger du vil. Du kan f eks gå til http://www.americasfrontlinedoctors.com
Jeg vil absolutt anbefale å lese, men det er ikke slike som deg jeg skriver for. Det er folk som er interessert til å høre på andre. Jeg har også jobbet litt i helsevesenet. Det betyr absolutt ingenting. Jeg leser hva veldig godt utdannede personer skriver. Jeg har ikke vært syk heller, men alle de rundt meg som har tatt influensavaksine har vært syk, mange ganger. Jeg spurte legen om svinevaksinen. Du trenger ikke den, svarte han. Når man skremmer opp folk, kan man bli overbevist om at himmelen faller ned.

Det er enorme pengesummer. Ufattelig mye penger involvert. Noe som også man kan se utslag av når det gjelder å representere folk og grunnlov i disse dager. Man ser ikke hva som skjer gjennom TV-ruta. Steng av TV og gjør research på egen hånd, da vil man kanskje forstå hvorfor man bruker tid på andre. Det er jo fordi man bryr seg om at andre har det bra. Det er så bra at slike som Sven-Inge tar seg bryet med å spre dette også i Norge. Knallbra! Supert! Heroisk!

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

hei, Patriot. Frank skal ikke vaksinere seg, garantert.
Slike troller skriver for å lure andre, mens selv vet de hva dette handler om.
Trump ble presset til å si at han gir seg fordi han lovet at verden ville glemme ordet “korona” om han fikk makten.
Dessuten lovet han å nasjonalisere FRS og fortelle om kontakter med romvesener, dvs. alt J.Kennedi ble drept for.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Russia Today
3 år siden

bin Laden – Trump er en marionett. Akkurat slik Biden og alle andre politkere er. Dette teaterstykket som utspiller seg er så elendig det kan kun være frimurere i rollene og som statister, da det krever lav intelligens om man skal kunne produsere et slikt makkverk.

Kontakt med romvesner? Her mistet du all kredibilitet. Er det Gaarder i forkledning?:-) Og dette ble Kennedy drept for? Burde lese deg opp på dette temaet, men jeg skal hjelpe deg akkurat nå:

John F. Kennedy was killed over currency right next to the 33rd degree latitude line in the 11th month on the 22nd = 2 x 11 right when he entered the pyramid. Where they killed him, with a triangle hit of masonry, they erected an Egyptian obelisk with the eternal flame of masonry on top.

Man kan kun kaste vann på den flammen så ser man “evigheten” av den:-) Burde forklare fakkelen som de springer rundt med som sinnforvirrede høns under olympiadene, for de som ikke vet dette allerede..

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense – Er du sikker på at Trump “er en marionett”? Hva begrunner du det med? Siterer “smurfen” i kommentarfeltet her: “Når du kun tar til deg informasjon fra en side så heter det ikke kunnskap, men derimot hjernevask”. Venter spent på kommentar ;-)

PS! Hva er ditt synspunkt på hva som “egentlig” skjedde i kongressen 06.01.2021?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken – Trump heter vel egentlig Donna til fornavn og ikke Donald. Mulig derfor gåsa i tegneseriebladet løper rundt uten bukser. Trump ble reddet av bankene på 90-tallet med fire milliarder dollar. I praksis betyr dette sjakkmatt. Her hjemme har vi Røkke som er blitt spilt på akkurat samme måte. Hele Norge vet mannen er en kjeltring av verste sort. Akkurat det samme som med Trump. Begge offentlig ydmyket tilstrekkelig antall ganger de må komme tett på høyest sikte av den mannlige delen av frimureriet. Altså i homobrigaden, siden det er kvinnene som styrer den kulten.

Eiendom i New York har underavdelingen til frimurerne kontroll over, hvis omtales som mafia. Hvilket er ironisk siden hele kulten er en mafiagjeng. 2% “skatt” betales for alt i prosjektene, samt en prosent ekstra for sement, etc. Videre pekte Trump til himmelen i Aug. 2018 “I am the chosen one”. Det vil straffe seg.

Jeg hater Biden like mye. Alle politikere, da ingen har lagt ord og handling sammen enda. Dukketeateret er kun underholdning for min del. Ler mye:-) Ettersom jeg ikke tilhører noen side og ikke stemmer, har jeg gleden av se evneveike til både venstre og høyre. Har registrert flere og flere av denne kloakken samles i sentrum. Vedum, Bøhler, Lippestad, barnebarnet til Bondevik, etc.

06.01.21 var arrangert. Om dette kalles storming vil frimurerne få en vekkelse i losjene når tiden er inne for jakte hedningjævler. Menn med testosteron og adrenalin vil gi et annet resultat. Merk mine ord:-) Var et klipp via Bitchute hvor det vises politiet slipper inn “de som stormer bygningen”.

Er vel ikke helt tilfeldig mannen som inntok stolen var ikledd vikingkostyme, gikk på Moon Valley High school og er 33 år.. Regien for “stormingen” var såpass elendig det stinker frimurerkloakk over hele verden.

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense – Hva med at Trump heter ditt eller datt?!? Alt Trump har gjort er etter boka og loven. Ellers ville “pedoeliten” fjernet ham lett som en plett. Alt hva “pedoeliten” har foretatt seg bak senen har vært ulovlig og motbydelig av verste sort, hvilket representerer ekstrem grådighet med mer samt satanismen i mente i det uendelige ift hva vi kan klare å ta til oss. Hva sikter du til når du påstår at Trump er en “marionett”? Har du et eneste eksempel på denslags?

Sikter du til at Trump er i samme kategori som EKSEMPELVIS Bill (Kill) Gates? Blant det verste eksempelet på grådighet er nevnte psykopat, han som kjent opprettet datamaskinen, hvorpå han gjorde seg styrtrik , hvilket var vel og bra samt hjelpsomt for oss alle. Han innså at han kunne tjene enda mer penger ved å skape et virus på datamaskinen sin for deretter å skape antivirusprogram. Så da kjøpte vi antivirusprogram for å stoppe viruset drittsekken selv opprettet. Dette sørget for at han som millionær ble til milliardær. Og hvordan ble han billionær? Jo, ved å bruke de samme teorine mot mennesker. Han skapte et virus da vi frykter denslags og derav vaksiner. Som du vet, kan ikke virus overføres annet enn via injeksjon eller i blodbaner. Han har gjort det med en mentalitet fra datakompetanse. At teoriene er linket til datamaskinen var hans “glimrende” ide for å skremme vettet av oss. Besatt av penger, besatt av makt/ondskap! LIGNER DETTE PÅ TRUMP?

At Trump ble reddet av bankene på 90-tallet er da ikke ensbetydende med at han er “marionett”???

At Trumps eiendom i New York er å rokke ved (med adresse 666) er da ikke ensbetydende med at han er “marionett”???

Han kan da ha sin egen agenda som alle andre i “pedogjengen”?!?

Hva med Kill Gates sine veldedighetsorganisasjoner? Det påstås at han gir penger til sine veldedighetsorganisasjoner som igjen gir penger videre til en annen av hans 5 organisasjoner, slik at pengene går i en sirkel på 5 for derav å ende opp tilbake til ham. Han får 5 ganger publisitet og folk gir ham donasjoner rett i egen lomme. LIGNER DETTE PÅ TRUMP?

“Patriot” har svart mer utfyllende på spørsmålet om “hva som «egentlig» skjedde i kongressen 06.01.2021”. Kan føye til at pc-ene til anhørige svikere ble stjålet i den forbindelse og er nå antagelig trygt i hendene på Trump.

Vi er så inderlig priviligerte som har anledning til å oppleve og observere tiden vi nå er inne i. NYT REISEN OG JUSTER DITT MORALSKE KOMPASS OM DU ER ÅPEN FOR DET.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken – her treffer du blink: kan da ha sin egen agenda som alle andre i «pedogjengen». Som alle andre er essensen.

Nobel Prize-winning economist Joseph Stiglitz:

“Remember that Trump reduced taxes for billionaires and companies in December 2017 and, in the same law, raised them for most of the people in the middle, which is the one who has been struggling in the last 40 years,”

“The 2017 tax cut gave the economy a sugar boost, but any economic model will tell you that this is not sustainable, that it will lead to record deficits.”

“Employment is now comparable to the levels seen at the same point of the Obama administration in his first term in office, before he was reelected.”
https://www.newsweek.com/donald-trump-joe-biden-election-2020-joe-stiglitz-economist-1540836

I tillegg inviterte Donna Trump Kina inn i Mexico ved at amerikanerne trakk seg ut. Her har jeg kun tatt en liten del av all ugangen Donna Trump har foretatt seg, men burde bli tilstrekkelig for selv enhver frimurer begripe hva som faktisk har skjedd.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense :Hva tror du om dette ?

Dette var utrolig trist, frimurer djevlene klarte omsider å myrde Kurd Oddekalv, eneste naturverner som brydde seg om naturen, de andre hyklerne vil ha vindmøller og ødelegge naturen.

R.I.P. Kurt Oddekalv var en stor mann og stort forbilde for oss alle, han gikk rett i strupen på regimet og fikk ekstremt mange fiender i den øverste makteliten.

De prøvde å ta Kurt med å gi han 2 slag slik de aller fleste som står mot regimet får. Steinar Bastesen hadde ikke før kommet ut av Stortinget før han fikk slag, han sto på talerstolen og freste ut av seg disse korrupte jævlene som dro på Bilderberg og andre sataniske møter.
Samme med Olaf Thommesen og mange andre som ikke har villet krype for Satan og hans arme på Tinget.

Han gikk gjennom isen sier de, alene på isen han som var en av de fremst i Norge med kjennskap til natur og farer … Henger ikke på greip. Her lukter det mer en ugler.

Ser man på tallene så blir det enda dummere. ….. Kurt var 63 år altså 6 ganger 3 …. 666

Den 11 i dag. dagen i mnd de aller meste av faenskap fra Frimurerne kommer.

pressemelding klokken 17.17 altså 88.

Seff så skriver Frimurerblekka VG dritt og konspirasjonsteorier om han på hans egen dødsdag når han ikke lenger kan forsvare seg mot løgner. Det er vel full jubel i VG og på Tinget i dag.

I sommer var han ute på jobb og ble overfalt av en flokk frimurerpurk som ransaket han og kaste han på glattcelle for at de fant en kniv i bilen hans …….. en kniv i bilen til en som er i skogen og på havet ? WTF ? Der har jo alle. Ren terrorisme.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/41bklg/kurt-oddekalv-gikk-gjennom-isen-og-doede

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

smurfen – jeg aner ikke hvordan dette fungerer. Om de sender folk til en eller annen øy, tar livet av de, man ofrer seg selv igjennom et rituale slik at man kommer til valhalla. Hva psykotisk syke mennesker tenker er umulig forestille seg for noen med vettet i behold. Husk de tror på noen heksene har snekret sammen over et enormt langt tidsperspektiv. Man har dekket alle sidene, men glemt at Skaperen kan fortsette skape ufortrettelig slik at man aldri klarer sette Han ut av spill. De kjemper en tapt kamp, men evneveike vet sjelden innse når slaget er tapt. Kommer nok en gedigen dose “toxic masculinity” innen kort tid, hvis innhenter disse kvinnene og gamle tradisjoner igjen tas i hevd.

Var 7 døde og 3 savende i Gjerdrum. 7 x 3 = 21 / 777. Hvorvidt folket er evakurt i forkant og sendt til en annen plass i verden eller dette er rituellt massedrap en dødskult verdig hvor de innvolverte hadde allerede begått selvmord, innen feltet ble sprengt ut, kan man bare spekulere i.

Oddekalv var naturens mann ja, i sin store bensindrevne Landcruiser. Harmonerer ikke akkurat med bildet han ville male av seg selv. Nå vet du like godt som meg frimurerne vil tilbake til naturen som betyr bl.a menneskeofringer, etc. Leve i harmoni med naturen… Dyrene spiser jo hverandre. Hvilket sirkus som holdes i hodet hos disse menneskene! Har de noen gang besøkt en dyrepark? Sjimpansen hevdes være søskenbarn av mennsket. Har de sett hvordan en sjimpanse oppfører seg? Godt mulig det er søskenbarn av gjengmedlemmene i frimurerlosjen, men det er ikke et av mine!

Det er ikke uten grunn jeg har ordnet meg med min egen “forsikring” om noe skulle hende meg. Ettersom frimurerlosjen er full av idioter kan det hende noen begår feilen frivillig gå etter meg. Naturligvis vil Skaperen hevne meg ovenfor samtlige skulle noe finne sted. Imidlertid er det fint at man kan vise det eksisterer andre folk som hater frimurerne like mye som meg. Blir jeg utsatt for en “ulykke” vil det oppstå mange merkelige hendelser i etterkant, som vil demonstrere for befolkningen at ingen er trygge. Selv ikke mafiamedlemmer.

Var en filmsnutt som oppsummerte dette meget vel og man kan spinne videre med den: “This is Brazil. This is Mexico. This is Africa. This is Portugal”. Frimurerne har sitt Mikke Mus rettsvesen. Legg deg ut med feil mennesker og det finnes ikke beskyttelse i verden for noen. Ikke meg heller naturligvis, derav en ekstra forsikring. Avlaster man Skaperen litt i tillegg.

Dovre faller..Tikk-takk-tikk-takk..

Roger Næss
Roger Næss
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

Du er vel utrolig ond og utspekulert løgner smurfen. At du i hele tatt er så bedervet at du lager en konspirasjon om Oddekalv. Denne teorien finnes bare inne i ditt ynkelige hodet.
Jeg kjente personlig oddekalv, og også hans sønn som jeg har pratet med etter ulykken.
Du burde holde deg for god, og vise respekt for Oddekalv i stedet smører du på med løgner og syke syke teorier

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

Hei, bin laden
Jeg er enig. Det er faktisk folk som er betalt for å trolle. Tror ikke det med Frank, da han ser ut til å være oppfostret av TV og er programmert. Det er ikke noe annet svar enn at løgnen er for stor til å være sant som Nazistene visste så godt. Mulig han er troll, hva vet jeg?

Jeg er også enig med deg om Trump, men aliens og Kennedy, vet jeg ikke. Jeg har fulgt deg en stund. Jeg må også si meg uenig med deg om jødene. Hvis du sier at noen som ikke er jøder opererer under jødisk flagg, da kan jeg være enig. Sionister vil jeg plassere i samme kategori som frimurerne, som mr Six snakker så mye om. Nykonservative i USA også. At disse har brukt jøder til å få kontroll over Palestina, er jeg sikker på. Disse er jødenes verste fiender. Sionister, nykonservative og frimurere har samme mål. De vil ha tronen. De vil dominere oss andre.

Det var bevegelsen som også Nyhetsspeilet er en del av som som fikk valgt President Trump. Vi er ikke alltid enig med han, fordi det er ikke en politisk bevegelse. Det er en oppvåkning. Presidenten har vært under enormt press. Han ble gjort narr av når han fortalte at viruset kunne behandles med vanlig medisin. Han nektet lenge å gå uten maske. Han fortalte også at hans kone ikke skulle ta vaksinen, og dermed si at det var frivillig. Så valgte han en annen strategi, og det forstår jeg godt. Han fikk også pepper for å fortelle at antall dødsfall var sterkt overdrevet. Vi vet at mange i den statistikken hadde kulehull i kroppen. Trafikkulykker, alderdom, kreft osv. Sykehusene tjente mye på dette. Eldre med influensa eller covid da, ble stuet inn på sykehjem og dermed spredte det seg raskt til de med nedsatt immunforsvar. Det er ingen økning i statistikken i 2020. Influensa-tilfellene i USA var redusert med 98%. Forkjølelse, influensa og andre ting ble som Smurfen sier en del av korona-statistikken. Mullins kalte Fauci rett og slett en idiot, som ikke hadde noen forstand på virus. Det er altså han som fant opp PCR-testen, også nevnt her i artikkelen.

Vaksinen sies å ha potensial til å lage en allergisk reaksjon, derfor er det alvorligere ved sprøyte nummer to. En ung lege i Florida døde for kort tid siden etter runde to.

Capitol Hill:
Du har sikkert fått med deg hva som skjedde i DC på onsdag?
Kongressen ble informert om at den fascistiske antifascistiske gruppen Antifa, finansiert av Deep State, George Soros, skulle angripe bygningen. Dette skjedde dagen før. Mens Trump talte begynte stormingen av bygningen. De kledde seg som Trump-supportere. Alex Jones skulle lede marsjen opp til Capitol Hill og det skulle være taler der. Patrioter på stedet prøvde å hindre Antifa fra å lage kaos. Antifa som prøvde å knuse vindu ble lagt i bakken av Trump-supportere. Politiet behandlet først supportere dårlig, det ble dårlig stemning langt fremme. Det var mellom 500 000 og 1 million mennesker der. Mange trodde de hadde vært med på en fredelig demonstrasjon. Det var det også stort sett. Så åpnet politiet den latterlige inngjerdingen og ledet folket inn i løvens hule. Når Presidenten sa at folk måtte gå hjem, ble det raskt slutt. Dette er helt vanlig folk. Veldig mange kristne gode mennesker og lite bråkmakere.
Det var Antifa under falsk flagg som egget opp stemningen.

Nå bruker de dette til å stenge alle ute fra sosiale medier. Twitter slettet kontoen til presidenten i USA. Han er blokkert fra å sende e-post til velgerne. Han gikk fra Twitter til Parler. Google slettet hele Parler fra sin app store. Apple truer med det samme. Parler bruker Amazon-server som kanskje nekter Parler tjenester. Trump vil muligens bygge egen plattform. Det er slike som oss og Nyhetsspeilet de er ute etter. Dette er korrupte, onde mennesker som truer, som utpresser korrupte politikere. Det er avslørt pedofili, satanisme og korrupsjon hele veien. Klart de vil slette all kommunikasjon, er ikke rart i det hele tatt.

Åge johansen
Åge johansen
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Må bare medgi at jeg er så enig så enig med sistnevnte her. Dette er en boble som er helt på bristepunktet, tror ikke det amerikanske folket vil greie å ta imot stort mer. Her på berget er vi fortsatt en søvnig gjeng som lar oss villig bli geleidet for å få våre vaksinestikk er jeg redd.

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  Åge johansen
3 år siden

Men selv om dere misliker facebook , NRK, TV2 og andre korrupte norske fake-news institusjoner så er det viktig at dere kommenterer deres tanker på facebook. Noen i kretsen deres kanskje vil synes dere er gale. Jeg har mistet mange venner og familie pga mine tanker om hva som foregår. Men her på nyhetsspeilet er de fleste av oss enige om hva som foregår i USA. Men vi burde være mer aktive på facebook fordi folk begynner skjønne at noe ikke stemmer. Jeg opplever Resett og Document som svært strenge når det gjelder sensur mens Dagbladet, NRK, TV2 (facebook kommentarfelt) har ingen problemer med hvis jeg mener at Israel og Saudi Arabia var involvert i 9/11. Det er viktig at dere er synlige i de mediene dere liker minst siden det er der mange nordmenn kommenterer

smurfen
Redaksjonen
Svar til  KTA
3 år siden

Skal man skrive på FB så må man være kjapp, det er en global aksjon nå der alt som kan krype å gå skal slette sine Twitter kontoer og FB kontoer 20 januar.
Aller helst slette alt fra dypstaten som de bruker til kontrollere oss, Google, android,, Apple, IOS, Yahoo, Gmail, Hotmail osv osv ……………Det er plenti av frie alternativer som MeWe, Gab som er ganske lik FB.

For min del så synes jeg det er helt latterlig at mange Truthere leser de dypstatskontrollerte mediene, altså fienden.
Like latterlig som at jøder og kommunister skulle lest Hitlers Nazi News frivillig.
Personlig så sluttet jeg med det for over 10 år siden, jeg ble rett og slett syk av alle løgnene, manipuleringen og regime propagandaen.

Dypstatsblekkene er sinte og redde for at vi leser våre egne blekker og ikke deres, det betyr at de frykter oss og vi er i ferd med å vinne.
Som Gro H B sa : Vi er i ferd med å miste kontrollen over hva som blir sagt.

Det som har skjedd nå er at det har vært et kupp i USA der presidenten er isolert fra å kommunisere med sine milliarder av tilhengere. Twitter konto stengt, mail operatøren hans nektet han å sende mail, ingen vet hva som skjer med Trump om han er skutt eller fanget i eget hus. Når en president er nektet å kommunisere med velgerne så kalles det et kupp!

Når djeveldyrkere går til krig mot den frie verden og menneskeheten så kryper man ikke, men svarer med samme mynt!

i USA så er folk rasende for at Pedo Biden har kuppet valget med omfattende valgfusk og kalt 180 millioner Trump supportere for terrorister, skrekkøgla Nancy Pelosi vil ha en vaksine kun for Trump supportere.

I USA så har man ikke bare en rett til å protestere mot omfattende valgfusk, men en plikt til å si fra, en million i gatene gav klar beskjed..

Hundrevis av Antifa terrorister hadde infiltrert Trump supporterne og ble geleidet inn i bygget av politiet og gjennom sperringene for å forhindre at valgfusk bevisene ble lagt frem for kongressen. noe de klarte.
George Soros fikk valuta for pengene sine.

På filmen her har Dan Dicks i Press for Truth sammen med Jeff og Lucy i TDV teamet samler sammen alle filmene fra de som har filmet at politiet hjalp de falske Trump supporterne inn. ikke bare hjalp, men geleidet mens de ropte, denne veien… denne veien ..

AN URGENT MESSAGE TO ALL CONSERVATIVES, RIGHT-WINGERS AND PATRIOTS

https://www.bitchute.com/video/BqONKjY2xrCR/

Mike Adams i Natural News kom ut med denne i går, Mike er en veldig oppegående fyr, men infoen her høres helt spinnvill ut som at Biden har bedt om hjelp fra Kina og sendt 250 000 Kinesiske soldater til Washington og at store Kinesiske tropper er i Canada og Mexico klare til å rykke inn, samt at Biden gjengen vil sprenge en atombombe i en US by og skylde på Trump. Ta nå infoen her med en klype salt om man ikke har noen her med info som bekrefter den.

SITUATION UPDATE, JAN 9, 2021 – EMERGENCY RED ALERT AMERICA DESCENDING INTO WAR

https://www.bitchute.com/video/FlUoZ72do46B/?fbclid=IwAR21GlSuAH04J9v1HpnzNEBNHT9Qm8MpY5eYrgOijsK5Zl_WEInWn3BIXfM

Den gode nyheten er at det ser ut til at vi får hjelp av høyere makter, i dag gikk Vatikanet i svart, ingen vet hvorfor, da lyset kom tilbake så lå det titusener av døde fugler dekket over Petersplassen.

Ser man på hva som har skjedd de første 10 dagene av året så er det helt utrolig.

This Will Shock You! (2021 EVENTS)

50 000 jordskjelv på sydpolen, et snitt på 1-2 skjelv i resten av verden hver dag på over styrke 6.
Et gedigent synkehull i et corona test senter i Italia. Ekstremkulde i Spania de aldri før har sett maken til og mye mye mer.

Joe Bidens Dark Dark Winter ?

Huge Blackout Leaves Over 200 Million In The Dark In Pakistan, Something Caused A Frequency Drop

Blackout Hits Vatican, Reasons for Outage Still Unknown

Kristenverden er under angrep fra Satan og ber alle bli med og slå tilbake og slette alt han og tilhengerens hans i sumpen kontrollerer, kom ut nå og allerede sett av flere hundre tusen.

Veldig kloke ord fra pastor Steve Cioccolanti & Discover Ministries. Det er krig nå sier han og ber folk dele info via apper istedenfor sosiale medier og mailer.

Prophetic 10 DAYS Left -The JUDASES Around TRUMP | Mike Lindell, Kat Kerr, Filipino Election Lawsuit

Som sikkert mange har fått med seg så vil Erna innføre portforbud med støtte fra militæret i landet, den nye loven er ute på høring til 31 jan.
Om hun vil bruke bombefly og bombe hus der det er mistanke om at det befinner seg flere enn 5 i samme husstand eller skyte de som stikker hodet ut av døren er ikke godt å si, men ingenting overasker lenger fra den kanten.

Det vi vet er at unntaksloven hun startet på senhøsten 2019 som ikke var ment for å brukes, men for å ha noe om det skulle oppstå en nasjonal krise tredde hun i kraft noen uker etterpå den 13 mars.

Det lukter veldig av en Portforbudslov når vaksineringen av det norske folk er godt i gang og alle venter på at tiltakene skal fjernes, ikke økes.
Noe opposisjon på Stortinget eksisterer ikke, Erna er en allmektig enehersker som har satt Stortinget til side med Stortingets tillatelse.

Vi kjenner lusa på gangen, et monster av en kakespisende lus på 250 kg.

Som sikkert alle vet så kom unntaksloven og Portforbudsloven fra overnasjonale krefter i Dypstaten.

Den vil tre i kraft, mest sannsynlig i feb/mars.

Ifølge Canadiske myndigheter kommer da Covid 21, en påstått svært dødelig mutasjon som vil skremme vannet av folk.
Denne såkalte Covid 21 er ikke annet enn at de som dør av vaksinen vil få Covid 21 på dødsattesten sin.
Så tilfeldig så sier også professor Dolores Cahill at de vaksinerte vil begynne å dø i feb/mars.

PROFESSOR DOLORES CAHILL: WHY PEOPLE WILL START DYING A FEW MONTHS AFTER THE FIRST MRNA VACCINATION

https://www.bitchute.com/video/Dxjp6nkwhWn8/?fbclid=IwAR0dTl1QBwzIDWZXMPmLXsF3UO2mb8893DH5nE8ViezAxLv9o80NRambaRs

Selvfølgelig så vil folk snakke sammen på nett når de ser at vaksinerte de kjenner dør. Men det har SatanKlaus allerede en plan for, også i Event 201 ble vi lovet at de skal stenge ned nettet.
En Cyber pandemi kaller Klaus det for. I Event 201 så sier de bare at de vil ta ned nettet for å hindre at det kommer ut feilinformasjon om Covid 1984.

Hundretusener av de store selskapene er infisert med virus fra Solarwind. alt klart til en Cyberpandemi.

THE CYBERPANDEMIC HAS BEGUN: SOLARWINDS + FIREEYE – ANYTHING CAN HAPPEN NOW

https://www.bitchute.com/video/lf9x9bta973f/

Interneringsleirene spretter opp overalt.

NY SB416: QUARANTINE CAMPS & FORCED VACCINATIONS – DO YOU LOVE FREEDOM ENOUGH? [BITCHUTE EXCLUSIVE]
Her i landet rykes det at man skal bruke nedlagte militærleirer til interneringsleirer. Det er en påstand jeg ikke har fått bekreftet så ta nå det med en klype salt foreløpig.

https://www.bitchute.com/video/uUH7PfMM8bcp/

Så hva skal man si ? Happy War ? Eller som Mahatma Gandi: De kan knuse våre bein og ta våre liv, men VÅR FRIHET FÅR DE ALDRI!!

William Wallace
Run, and you’ll live…at least a while. And dying in your beds, many years from now, would you be willing to trade all the days, from this day to that, for one chance – just one chance – to come back here and tell our enemies that they may take our lives but they’ll never take our freedom!

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

er Tramp allerede drept eller arrestert?
Det var rart at “Tramp” hadde en blå slips rundt halsen og snakket i uvanlig høyt tempo i video etter demonokratenes provokasjon med utkledde antifister på onsdag.
Her er noe enda mer merkelig, nemlig et svart hull der Tramps hode ble limt til en kropp: https://www.youtube.com/watch?v=r6-aLNHfceM (fra 9:50).
Teknologi med videoshop ble utviklet av noen smartinger i Hviterussland og kjøp av FB i all hast.
Den tillater å synkronisere mimikk og stemme fra den person det ønskes.
Faen prøver å så kaos i massenes hode for å føre dem ut av balanse og gjøre med forvirrede masser hva som helst.
Det er viktig å følge med sjarlatans fingre og skille mellom fake og fakta nå som aldri før.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

Jeg tror Trump er i Texas. Pompeo skal komme med noe info nå snart. Mike Lindell i My Pillow sier at han er helt sikker på at Trump får 4 nye år. Grunnen til sensur og slikt er i følge han at det vil komme kraftige bevis på valgfusk. Han sier Biden fikk 68 millioner stemmer mens Trump sprengte algoritmene hos Dominion og fikk over 80 millioner stemmer. Twitter har varslet at de vil fjerne alt snakk om valgfusk. Et internet-selskap har svart med å blokkere Facebook og Twitter for de som ber om det. Texas har også tatt Trumps side i den saken. Frankrike og Tyskland er sjokkert over at Trump er sensurert. Det er masseflukt fra Twitter og fb til GAB og Spreely. Folk sletter Google og Amazon. Parler gikk i svart og det ble lekket ut alt av videoer og sensitiv informasjon som hackere gasser i seg nå. Parler har saksøkt Amazon. Ingen er villig til å selge tjenester og varer til Parler. De er redde for konsekvenser. De sensurerer sittende senatorer. Ron Paul er blitt blokkert, men det er heldigvis knallhard motstand. Jeg har slettet mine kontoer.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Her er en liste med alternative sosiale medier med informasjon.
https://100percentfedup.com/list-of-new-alternative-media-options/

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Patriot
3 år siden

For 10 år siden var det mye snakk om George Soros Dominion maskiner, de ble brukt til å kuppe valg over hele kloden, istedenfor å sende en armada av bombefly og fotsoldater så gikk man over til å bruke en stemmemaskin fra Soros. Få bort folkets valg og inn med US puppet som gir bort alt av nasjonale verdier til styrtrike Illuminati troll.

Bare den ene avsløringen her er nok til å felle hele Biden gjengen og bure dem inne for godt.

Se fra 41 min og ca 10 min frem ……… helt utrolig at de har fått holde på i så mange år.

415 000 visninger på 1 dag.

Tøft gjort av deg å slette faenskapet de kontrollerer oss med, skal gjør det samme 20 jan, greit å legge ut til folk en ukes tid så de vet hvor de finner deg.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

De våkner opp en etter en nå Smurfen. Gab hadde vel en million nye brukere på noen få timer. Trump hadde så mange stemmer at maskinene ikke hadde nok stemmer å forvandle. De måtte stenge «kontoret». Resultatet var at det ble flere stemmer enn stemmegivere. Det har foregått i lang tid, også i lokalvalg. Så dette går veldig dypt og bredt. Mange, mange involvert. Dr Shiva vant nettopp en slik sak. Hvis ikke Trump hadde vunnet så overlegent, ville de ikke ha oppdaget det. Han fikk mer enn Obama. Så kommer ChinaJoe og sier han fikk enda mer.

Jeg prøvde duck duck go nå for første gang. Så langt er det ypperlig. Fant ut hvem som sporet meg og fikk advarsler. Surfer ganske anonymt. Det er på norsk. Ser veldig bra ut. Lover å ikke samle data og slikt. Lå på app store.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

– Like latterlig som at jøder og kommunister skulle lest Hitlers Nazi News frivillig.

Om ikke Goebbels var jøde selv, så var kona det, og dermed barna også. Der Angriff = Hitlers Nazi News.
Israel hedret de 100,000 jødene som kjempet i den tyske hæren. “100,000” tallet brukes av israel.

ANTIFA trenger fascister selvfølgelig, og kommunister trenger nazister. I en krig Stalin-Finland trenger Stalin “finske fascister” / “finske nazister”.
NRK trenger “høyereekstreme”

Twitter slettet 70.000 kontoer som var “QAnon-relatert”. Her ser vi konturene av kampen mot “konspirasjonsteorier”. Det er imot “community guidelines” på Twitter å kommunisere QAnon da. “Stopp tyveriet” blir typisk QAnon-nazisme
Norske videregående skoler vil kunne utvise studenter som gjentar QAnon?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  KTA
3 år siden

– mens Dagbladet, NRK, TV2 (facebook kommentarfelt) har ingen problemer med hvis jeg mener at Israel og Saudi Arabia var involvert i 9/11.

Det går bra å erklære at Trump “styres av Israel” og at “jødene finansierer han”. Klassekampen får vel 40 millioner selv med det budskapet. Problemene oppstår ikke så lenge man gjentar fake news.

Jeg ble slettet på steigan.no for å si at “Israel ikke styrer verden”. Det tåltes ikke. I begrunnelse ble “vanskelig oppvekst” poengtert av steiganister.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Jeg vil legge til at angrepet på Capitol bærer preg av å være organisert av FBI eller noe tilsvarende.
Enkelte scener kan være opptak gjort under forberedelse. Er ikke sikker, med de har preg av “crises actors”
Media bruker foto som ser ut til å være fotomanipulerte.
Der er ikke greitt å få timingen rett når Trump starter talen en time forsinket.

Trump deklassifiserte alt mulig. I neste øyeblikk legger Wikileaks alt de har i arkivet ut på nettet.
Vi må se sensurering i lys av det. Deep state prøver å unngå at deklassifiserte dokumenter når ut til folk.

NRK prøver å komme deklassifiserte dokumenter i forkjøpet med et langt nyhetsinnslag om QAnon
– Noen høyreekstremister som tror at verden styres av satanistiske jøder som spiser barn

Sensuren er så omfattende at en alternativist i US ikke bare mistet Twitter konto, Youtube konto, og sikkert også Paypal konto, domenet ble også erklært “ulovlig” av GoDaddy, så all kommunikasjon er umulig i første omgang

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Frank
3 år siden

Tuller du Frank ? Hvorfor i all verden skulle noen slette kommentaren din ? Du er jo rene gavepakken for skeptikere, et levende eksempel på hvordan man blir når man går igjennom et helt liv og kun leser informasjonen til den sterkt regimekontrollerte pressen.

Du er en slik som Hitler kalte en perfekt borger, tror blindt på alt av konspirasjonsteorier fra makteliten.
Men slapp helt av, etter vaksinen så vil alle bli som deg, alle vil miste evnen til å tenke selv og stille spørsmål.

De aller aller fleste leger og virologer og andre helseeksperter sier at “koronakrisen” er en kjempe skam.
Vaksinekartellene betalte WHO for å endre kriteriene for å erklære pandemi med å fjerne setningen store mengder døde og minst 20% av befolkingen syke. Noe som genererte eventyrlig profitt til vaksinekartellene. Nå kan hva som helst kalles en pandemi.

Men du tenker kanskje som nazistene med at bare man brenner bøker, sensurer og sletter alt som avviker fra deres påstander så sitter man igjen med sannheten ?

Når du kun tar til deg informasjon fra en side så heter det ikke kunnskap, men derimot hjernevask.

Hva mener du med dere ? Vi som er her ? Vel … du er også her å da er vel du også inkludert i dere.

Hvorfor sier du youtube ? Det er ikke det …. det er Theytube.

Har du noen fra SS, Gestapo mm i familien siden du ønsker at alt som avviker fra dine tanker og meninger skal sensureres ?

Du er klar over at samtlige folkemord i historien har startet med informasjonskontroll ?

https://resett.no/2021/01/06/regjeringen-utreder-grunnlag-for-a-innfore-portforbud/

I UK så har man 327 under 60 år med andre sykdommer som kanskje har dødd av Covid, mye det samme i USA.

I Norge 472 døde som kanskje døde med Covid, av dem 97% med Covid, ca 15 stk av Covid. Snittalder 84 år, levealder i Norge 82 år.

Dette er med PCR tester som er totalt ubrukelig til å diagnostisere noe som helst, den slår ut på influensa, forkjølelse og alt mulig annet og gir 90 % falsk positive.
PCR testen ble oppfunnet av Kary Mullis som fikk nobelprisen for det, som han selv sa så er testen totalt ubrukelig til å stille diagnoser, med sykler på over 35 så finner den bare tull, med 40 sykler som de kjører i Norge så er den helt latterlig.
Derfor snakker de bare om smitte, pass deg for smitten. bla bla bla .. den nye Bogymannen Smitten.

18 okt 2019 kjørte makteliten en simulering på hvor mye de kunne tjene på å fake en pandemi med Korona virus, og så på utrolig vis for første gang på en milliard år så dukker det opp et koronavirus noen dager etterpå. Jøss så tilfeldig, alle bak er nå blitt eventyrlig rike, 23 000 milliarder har de tjent så langt og vi andre tapt, Gutteklubben grei som eier alt vil nå også eie oss.
Johns Hopkins Center for Health Security i partnerskap med World Economic Forum, Bill og Melinda Gates Foundation kjørte simuleringen Event 201.

DID BILL GATES & WORLD ECONOMIC FORUM PREDICT CORONAVIRUS OUTBREAK? AN INSIDE LOOK MAY SHOCK YOU!

https://www.bitchute.com/video/EwrQonXzO0FG/

Her kan du se den selv og høre med egne ører psykopatene selv fortelle hvordan de skal lure hele verden.
Som Gro Harlem B sa: Eneste måten å komme ut av koronakrisen er å danne en verdensregjering. Altså slapp hun katta ut av sekken.

Du kan jo forklare folk her hvorfor vi bør genmodifiseres mot en helt ufarlig sykdom som mest sannsynlig ikke eksisterer engang, verdens leger sa sykdommen var over i mai. etter det bare fake.

Fortelle da ? Hvorfor skal vi gjøre oss om til en ny rase ? Hvorfor skal vi ta en vaksine skapt av super psykopater som holder fine foredrag mom hvordan de skal reduser verdens befolkning med mange milliarder ?

Skal vi tillate at vi blir genmodifiserte

https://www.youtube.com/watch?v=WPBvJrW2HJo&ab_channel=ForeningenforFrittVaksinevalg

Her er noen helse professorer som sier at man vil dø av vaksinen etter en del mnd. skal jeg høre på deg og lytte til leger så vil hele verden blir utslettet innen året er omme. Om det stemmer eller ikke vil tiden vise, jeg tar ikke sjansen og bli en del av elitens befolkningsreduksjon.

Vaksineprodusentene har kjøpt immunitet mot straffeforfølgelse å søksmål, bare her bør det blinke i alt av alarmer og bjeller.
Om hele verden dør eller blir ødelagt så vil de ikke få 50 kr i bot, vaksine som ikke er en vaksine er heller ikke testet opp mot kreft og en rekke andre ting.

PROFESSOR DOLORES CAHILL: WHY PEOPLE WILL START DYING A FEW MONTHS AFTER THE FIRST MRNA VACCINATION

https://www.bitchute.com/video/Dxjp6nkwhWn8/?fbclid=IwAR0dTl1QBwzIDWZXMPmLXsF3UO2mb8893DH5nE8ViezAxLv9o80NRambaRs

Vel, jeg tenker når du har sett over informasjonen fra ekspertene så vil nok heller ikke du ta GMO “vaksinen” ;)

Når fleskfeite psykopater med syltelabbene sine langt nede i den nasjonale honningkrukken sikler og slever etter å injisere deg med en GMO suppe så bør vel alt av alarmer gå om du ikke er kraftig tilbakestående da.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Frank
3 år siden

– og øvrige eksperter.

Gud hjelpe meg for hva slags politisk korrekthet vi står overfor. 90% i Norge tror på NRK?

99,999% i Norge tror Jake Angeli er “Patriot”
– Jeg må selvfølgelig være politisk korrekt
er holdningen
comment image

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Frank
3 år siden

Hva står NRK og 90% av nordmenn for?

1. Nei til yttringsfrihet (det begrunnes med at konstitusjonen ikke har gyldighet for FB, Google, Twitter)
2. Nei til private våpen
3. Ja til krig mot Russland (Ukraine var om å starte krig med Russland og overta Krim)
4. Ja til skuespillere som opptrer som Trump-supportere. De framstilles som “armed insurrection” / “white supremacists”
5. Ja til vaksinering av verden betalt med oljefondet (Norge og Bill Gates er to sider av samme mynt)
6. Ja til The Great Reset (et annet ord for NWO og kommunisme)

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

Sterke advarsler fra leger og doktorer fra hele verden. Ikke ta vaksinen!!!
https://theresistance.video/watch?id=5febc6a8c3c5ce1ce2f5f8d7

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

Lovforslag fra New York som vil gi Guvernør Cuomo makt til å arrestere smittespredere og internere de i konsentrasjonsleire.
https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/new-york-state-democrat-lawmaker-propose-bill-detain-disease-carriers-governor-deems-dangerous-public-health/

smurfen
Redaksjonen
3 år siden

Nå er fakta om bølge 2 kommen, det er som jeg har sagt hele tiden, bølge 2 er årets influensavaksine.
Av helt friske voksne så vil 5 av 1324 dø der de blir forvandlet til Covid 1984 ofre, altså ca 1 av hver 250 som tar influensavaksinen, kurvene for årlig influensa matcher perfekt.
Det er mer utfyllende vitenskapelig informasjon på sidene til Dr Carrie, du finner henne på Twitter og Bitchute mm.

Forfatter James Perloff kom ut med ny bok som straks ble bannet av Amazon, i boka hans Covid-19 and the agendas to come, red-pilled blir hele skammen avslørt.

James Perloff advarer på det sterkeste at nå MÅ folk begynne å sla tilbake, ja kanskje du dør i kampen om in eksistens, men om du ikke kjemmer så vil du garantert dø. Du har alt å vinne og ingenting å tape på å kjempe.
Dette er ikke en vanlig krig sier han, denne krigen er den siste krigen om menneskehetens eksistens, innen året er omme så eksisterer vi ikke lenger om makteliten får det som de vil. Da er det bare genmodifiserte skapninger igjen på kloden.

Som alle vet så vil nok ikke skaperen akseptere at hele skaperverket hans blir utryddet, det er mange år siden de begynte å bytte ut planter og dyr med genmodifiserte planter og dyr med de “rette” egenskapene, nå er det vår tur.

Sist sendte han en flod for å fjerne de urene, denne gangen vil han rense jorden med ild om ikke vi klarer å stoppe satanistene.
Som Ronald Bernard og mange andre har avslørt så teller de ekstreme satanistene på toppen ca 8000 super psykopater, de er alle super rike, men de har ikke mer makt enn vi velger å gi dem, snur vi dem ryggen så har de ikke mer makt enn en et aldershjem.
Det er vel ingen som tror at en 90 år gammel mann er noe trussel så lenge ingen gjør som de krever ? Le av psykopatene isteden.

Sammen så skal vi klare det, nå som vi har kommet inn i Vannmannens tidsalder og en global oppvåking er startet så har vi sett en ekstrem økning i folkemasser som begynner å kjempe tilbake mot Rottene.
Deres våte psykotiske drømmer om et verdensrike under Lucifer vil bli knust og menneskeheten vil tre inn i en ny æra uten ondskap og urettferdighet.

I denne filmen her så har Spiro Skouras intervjuet James Perloff, et meget bra intervju som alle bør få med seg der Covid, Vaksinen og boka hans blir diskutert.

COVID-1984 AND THE AGENDAS TO COME WITH JAMES PERLOFF

https://www.bitchute.com/video/Pg8bmKMrDEkn/

Erling
Erling
Abonnent
3 år siden

Noen som vet hvordan man lager en vaksine på noe som ikke fins?
For pt. har de IKKE maktet å isolere viruset!

Ergo, hva er de de presenterer oss som vaksine?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Anne
3 år siden

Fauci sier at vaksinen bare blokkerer symptomer. Det er altså ikke en vaksine.
https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/not-vaccine-crazy-dr-fauci-says-early-covid-vaccines-will-prevent-symptoms-not-block-infection/
Det betyr vel rna/dna som genmanipulering da?

Allikevel sier Fauci at vaksiner vil bli påbudt i enkelte tilfeller. Hvis barn skal tilbake i klasserom og hvis du skal ut å reise.
https://www.westernjournal.com/dr-fauci-predicts-covid-vaccines-may-mandatory-certain-cases/

Man må allikevel fortsette å holde avstand og bruke masker. Også etter dose nummer to.
https://www.breitbart.com/europe/2021/01/01/lockdown-forever-vaccine-wont-mean-end-to-social-distancing-says-uk-govt-doctor/

I mellomtiden vokser økonomien i Kina som feirer Vestens undergang med et fullpakket Wuhan Sentrum.
https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/going-wuhan-city-center-jam-packed-new-years-eve-ny-times-square-london-empty/

På mirakuløst vis har Kina blitt kvitt viruset uten vaksine.
https://www.breitbart.com/clips/2021/01/01/zakaria-china-has-essentially-vanquished-the-virus-without-a-vaccine/

Gates har vel sagt at man må ta vaksinen opptil 5 ganger for at den skal være 100% effektiv.
Motstanden vokser for hver dag. Helsearbeidere i USA sier nei. Tror de er oppe i 50% nå.

Amund Garfors
Amund Garfors
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Bill Gates er en kjeltring som har samarbeidet med de kinesiske bandittene og skremt livet av vestlige ledere. Men i morgen, da må de amerikanske patriotene vise seg som menn, og sto opp mot de onde planene til globalistene. Kommunistene og globalistene som klarte å jage Trump ut av det Hvite Hus ved hjelp av tidens verste valgsvindel. Og jeg håper det kommer en backlash, og som de aldri vil glemme!.
Husk at alt henger sammen, Korona, Covid-19, “vaksiner”, valgsvindel, fjerningen av Trump og opprøret i Washington. Og som vi enda ikke har sett slutten på…

Åge johansen
Åge johansen
Abonnent
Svar til  Anne
3 år siden

Det hviskes at den første rundene med vaksinering er med meste parten fake vaksine virkestoffer. Dette for å trygge befolkningen at vaksinen er ufarlig. Etter hvert som folk blir mer villig til å vaksinere seg da kommer det inn kraftigere doser med genomet.
Det er et gjennomtenkt opplegg

Roger Næss
Roger Næss
Abonnent
Svar til  Åge johansen
3 år siden

Det viskes…………det er tinnfoliehattefolke sin dokumentasjon , eller kanskje jeg heller bør kalle deg en sladdrekaill.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Roger Næss
3 år siden

roger – nå har tinnfoliehattfolket fått rett i alle sine antagelser, derav “the joke is on you”. Er du en av de over 30 prosentene som lever av sosial stønad via “jobb” i det offentlige? En samarbeidspartner og foræder.

Interessant registrere du krever dokumentasjon for noe som evt. planlegges bak lukkede dører. Hva vedkommende foretar seg er ganske enkelt oppfordre folk til benytte sitt eget hode kontra lystre “myndighetene”. Bedraget ovenfor folket er konsekvent og bevislisten tilhørende lang, hvilket burde fortelle enhver hvem man i allefall ikke burde lytte til.

Samarbeidspartner.

smurfen
Redaksjonen
3 år siden

Takk for ny super artikkel Sven-Inge. :)

Snart gått et år og fortsatt så er ikke det hypotetiske viruset Covid 1984 blitt funnet, historiens største skam som overgår selv den ikke eksisterende klimakrisen til Club Of Rome fra 1954 med slagordet: Vi har bare 10 år igjen.

De bruker PCR tester som gir utslag på alt mulig rart med offisielt 97% feilmargin. Som egentlig er 100%.

Hundrevis av sykehus og krematorier er faktasjekket etter at man har sett på TV at det er rene krigs og katastrofetilstander, alle som en er helt tomme og der man finner noen leger og sykepleiere så sier de alle at de har hatt store korona øvelser tidligere på dagen som lyve media har brukt til å skremme vannet av folk før de fortsetter å lage dansevideoer på Tik Tok.

Vi har jo masse dødsfall sier noen, Nei det har vi ikke, vi ligger langt lavere enn normalt og begravelsesbyråer må ha støtte for å unngå konkurs.
Alle sykehus får flere hundre tusen vist de skriver i dødsattesten at de kanskje hadde Covid når de døde, skriver de det ikke så får de heller ikke en krone.

Masker har en satanisk agende, hele verden ser ut som Illuminati orgie og det har så klart en satanisk agenda i tillegg til et psykologisk krigførings program for å få folk til å underkaste seg og bli lydige, et lydighets program for store folkemasser mao.

Ikke se om du blir fort skremt.

The Truth Unmasked In This Mad World!

Det er også svært mye som tyder på at du blir sterilisert. Andre ting tyder på at du også vil avgå med døden etter 1-2 år. youtube.com/watch?v=pjqXULJGfK4&feature=youtu.be&ab_channel=ShakingMyHeadProductions

Innen det nye året er omme så eksisterer ikke menneskeheten lenger, enten har du tatt vaksinen og blitt genmanipulert til en ny skapning eller så sitter du i leir der du blir hodeløs.

Verdens verste super psykopater og massemordere har laget en vaksine som ikke er en vaksine mot et virus som ikke er funnet der de er helt maniske etter å sprøyte giftsuppen inn i alle i hele verden. Det vi vet er at “vaksinen” vil frata deg all evne til å tenke selv, du blir en perfekt borger for de på toppen, du vil også bli steril. mye tyder også på en befolkningsreduksjonsagenda der du dør etter 1-2 år etter at vaksinen er satt. store deler av de som har tat vaksinen har allerede blitt lammet i ansiktet som ved slag og blitt paralysert. Men såpass må man tåle for å beskytte seg mot et ikke eksisterende virus.

Det som skjer nå er som hentet ut av oppskriften om verdensherredømme fra Giuseppe Mazzini og Albert Pike, verdens borgere skal utmattes til det ekstreme for så å reise sin nye verdensorden. Med Covid 21, global hungersnød og dollarkollaps så er det i boks.

Så klart så trenger ikke noe av dette skje om vi får en global oppvåkning, men det er lite som tyder på det foreløpig.

Følge TDV med Jeff og Lucy så er du oppdatert på siste nytt hver dag :)

PEOPLE DROPPING LIKE FLIES FROM THE VAX, EMPTY HOSPITALS AND TIK TOK NURSES

https://www.bitchute.com/video/CoJK5sgKCQVQ/

Godt nyttår alle sammen.

Her er noen av gruppene og personene som vil vaksinere hele verden, kos dere ;)

Mennesket er den mest farlig, destruktiv, selvisk og uetisk dyr på jorden.” -Michael Fox, Visepresident of the Humane Society

”Mennesker, som en spesies, har ikke mer verdi enn sniler.” – John Davis, editor of Earth First! Journal

”Mennesker på denne Jorden oppfører seg på samme måten som patogeniske mikro-organismer, eller som kreft celler.” – Sir James Lovelock, Healing Gaia

”Jorden har kreft og kreften er mennesket.” – Club of Rome, Mankind at the Turning Point

”En kreft sykdom er den ukontrollerte deling av celler; befolkningseksplosjonen er en ukontrollert deling av mennesker. Vi må skifte våre anstrengelser fra behandling av symptomer til kutte ut kreftsvulsten. Operasjonen vil tvinge frem mange tilsynelatende brutale og hjerterå beslutninger.” – Prof Paul Ehrlich, The Population Bomb

”Jeg har ingen spesiell interesse i naturhistorie, men som gutt ble jeg oppmerksom på de årlig endringene i antall vilt og behovene for å justere antallet ved å ta livet av overskuddsbefolkningen.” – Prince Phillip, preface to Down to Earth

”En rimelig beregning for en industrialisert verdenssamfunn i den nåværende Nord Amerikansk levestandard ville være en milliard. På nivået av de mer forenklet Europeiske standarder, 2-3-milliarder ville være mulig.” – FN Global Biodiversity Assessment

”En total befolkning på 250 -300 millioner mennesker, en 95% reduksjon fra nåværende nivåer ville være ideal.” – Ted Turner, founder of CNN and major FN doner

”Den ideal bærekraftig befolkningen i verden er mer enn 500-millioner men mindre enn en milliard.” – Club of Rome, Goals for Mankind

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 år siden

Det er et lite håp i at folk over hele verden våkner, ja bortsett fra Norge da, men det begynner å komme seg her også med faste demonstrasjoner hver lørdag fremover som vokser og vokser.

Ifølge Rockefeller dokumentene så skal NWO være på plass senest til sommeren, om folk ikke aksepterer NWO så vil de spre påstanden om et nytt superfarlig virus. Ser de allerede begynner å varme opp folk i WHO/FN mm med at det kommer snart nye og enda farligere virus.

Folk flest tror at bare vi gir fra oss all frihet og tar denne fantastiske vaksinen som vi skal få helt gratis av de snille lederne våre så får vi friheten tilbake og alt blir som i 2019.

Spania er første land ut som lager register over de som takker nei til å bli genmodifisert som de deler med resten av verden.
Som alle vet så handler det om å sette opp lister over hvem som er lojale mot NWO og de opposisjonelle som de ser på som en stor trussel som må fjernes.
Den allmektige diktatoren Fjerna Smørberg sier hun har kjøpt 10 millioner doser vaksine til ALLE nordmenn og datatilsynet synes det er flott at nå skal alle Nordmenn utstyres med Covid vaksine pass, ingen vaksine, ingen tilgang til fly, butikker, offentlig transport osv osv.
Vi andre skal nok merkes med gule stjerner inntil vi bli hentet og satt i store leirer.

https://resett.no/2020/12/29/digitale-vaksinepass-underveis-onskes-velkommen-av-datatilsynet/

https://resett.no/2020/12/27/erna-solberg-vi-skal-vaksinere-fem-millioner-nordmenn/

https://steigan.no/2020/12/spania-lager-register-over-dem-som-ikke-vil-ha-vaksine/

Makteliten har gått til full krig mot oss så brett opp ermene og forberede deg på krig de neste 6 mnd om du ønsker å kjempe for menneskehetens eksistens i den siste krigen vår.
Still deg selv et viktig spørsmål: Hvem side av historien ønsker du å være på ?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

Hehe, hadde tenkt foreslå å brette opp ermene jeg også. Ja nå kommer nye restriksjoner og påbud på løpende bånd. Nytt dødsoffer for vaksinen i dag. Mange blir svært dårlig.
Norge henger nok etter, ja. For mange svære flatskjermer her i landet. Det er bare å jobbe hardere med info det. Vi har noe ytringsfrihet ennå i hvert fall.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Patriot
3 år siden

Klokken tikker og tiden er i ferd med å renne ut, mørke har lagt seg over verden og det brer seg utover til alle verdenshjørner.
Om en ikke starter nå så er det for sent, du har ingenting å tape og alt å tjene på å kjempe mot.

Som Bin Laden skriver så må alle på kloden forene seg i kampen mot djevelene.

WHO går nå ut og sier at en langt større pandemi enn Covid 19 er på vei.
Det er som hentet ut av kjeften på Bill Gates der han sier rett ut at denne gangene vil det virkelig få stor oppmerksomhet med et stort stort glis, hadde det ikke vært for ørene så ville smilet gått helt rundt og hodet hadde falt av. Så glad er han for sitt Covid 21, så klart så vil langt flere ta vaksinen når påstanden om Covid 21 spres, jo flere som tar vaksinen jo flere vil dø av Covid 21.

WHO Warns That A Bigger Pandemic Than COVID-19 Is Coming

https://www.youtube.com/watch?v=FdFGC_zILos&ab_channel=DAHBOO777

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  smurfen
2 år siden

Nå, mange månder etter at du skrev dette, så vet vi hva som kommer.
de som tok selvmords-sprøyta, er svært smittsomme.
dermed, så kommer neste runde.
zombie time, bare denne gangen er det ikke, morro og sci-fi.
ekte, og farlig.

tar du borti en eiendom med jabben i, så blir du smitta, og det på en mye verre måte, enn om du hadde tatt den.

så, vi som ennå er normale, må finne hverandre, og samle oss, og beskytte oss.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

Godt oppvåknings år til alle sammen!
Vennligst fortell hvor de faste lørdags demonstrasjonene holdes og til hvilken tid, takk.
En halv million tyskere demonstrerte mot “korona”-faenskap i Berlin i august 2020 uten munnkurver, de advarte om sosiale, medisinske, økonomiske, psykiske, politiske konsekvenser av dette globale bedraget.
Korrupte propagandamedier prøvde å fremstille dem som noen ekstremister.
I virkeligheten er de ansvarlige mennesker som nekter å bøye seg for nedverdigende begrensninger og påbud om bruk av hundeutstyr.
Samme i London, titusener uten munnbind https://www.youtube.com/watch?v=onX6qmfcg3w, Frankrike, Italia m.m.
høyst aktuelt slagord: proletarer i alle land, foren dere!
Alle kan bidra i sivil ulydighet med nekt av bruk av forsøplende munnkurver, nekt av vaksinering, bruk av kontanter for å bremse fullføring av satanistenes planer.
Heller dø stående enn eksistere på knær.

« Forrige artikkel

Kommer det et stort skifte den 21. desember 2020?

Neste artikkel »

Vi trenger ikke direktører som vil tvinge på oss eksperimentelle vaksiner