Center for Disease Controle, se her: https://orthospinenews.com/2020/08/31/cdc-94-of-covid-19-deaths-had-underlying-medical-conditions/

Hvor er koronaviruset? CDC sier at det ikke er tilgjengelig.

5.7K visninger
2 minutter lesetid
92

Av Jon Rappoport, oversatt fra hans blogg 8. oktober 2020: Det amerikanske Helsedirektorat (CDC) innrømmer at de ikke har klart å isolere koronaviruset. Det betyr i klartekst at de ikke har kunnet finne det. Det betyr videre at det ikke finnes.

Dypt begravet, langt inne i CDCs dokument, på side 39 (se lenke nederst), inne i siste avsnitt under tittelen, “Performance Characteristics,” kan vi lese dette: “Siden intet kvantifisert og isolert virus under navnet 2019-nCoV var tilgjengelig på det nåværende tidspunkt, brukte vi tester konstruert for å oppdage 2019-nCoV RNA for å identifisere RNA’et…” (min oversettelse avvikende fra original tekst; assays [diagnostic tests] designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA…”).

Nøkkelfrasen var denne: “Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available”…

Ethvert objekt som eksisterer kan måles og veies (kan kvantifiseres). CDCs bruk av begrepet kvantifisert, betyr: CDC har ingen målbar mengde av viruset, fordi det ikke er tilgjengelig, med andre ord; CDC har intet korona-virus.

Rappoport skriver videre: Ingen har isolert viruset. Derfor har heller ingen kunnet påvise at viruset eksisterer. Når nå CDC hevder at de har en diagnostisk PCR-test som kan oppdage et virus-som-ingen-har-kunnet-påvise-eksisterer, og at testen ser etter RNA som man antar kommer fra et virus-hvis eksistens-ikke-er bevist, så har CDC mistet orienteringen. I tillegg har de begrunnet i denne testen, likeledes helsedirektorat over hele verden, telt koronasmittede og koronadøde, lukket ned samfunn og institusjoner, forårsaket helt unødvendige ødeleggelser, konkurser og dødsfall.

Hvis folk tror at “du har viruset, men dessverre er det ikke tilgjengelig ennå”, eller “du har viruset, men det er begravd i masse ugjennomsiktelig genmateriale og enn så lenge har vi ikke klart å rengjøre og isolere det”, så er det det samme som at folk tror at månen er lagd en av grønn ost. Dette er det samme som å si, “vi har 20 trillion dollar som befinner seg et eller annet sted gjemt på en av våre mange konti, men vi vet ikke helt sikkert hvor”; hvis du ikke vet hvor, så har du faktisk ikke penger å disponere.

Jon Rappoport

Eller: “Bilnøklene er et eller annet sted i huset, men vi vet ikke sikkert hvor”. Nå, hvis du ikke vet hvor, så vet du ikke om bilnøklene er i huset eller ikke. “Den manglende krysserrakett er et eller annet sted i vårt arsenal, men vi vet ikke hvor”: Nei, hvis du ikke vet hvor, så vet du faktisk ikke om raketten virkelig er i våpenarsenalet. “Koronaviruset er et eller annet sted i det materialet vi har, men vi har ikke klart å fjerne denne ennå fra dette materiale. Men vi vet at den er der, vi har identifisert den og kjenner strukturen”: Nei, det gjør du ikke, du antar bare at du kjenner den. Vitenskap ble IKKE bygd på antagelser. Science is not assumptions.

“Men…men…det finnes visstnok en vitenskapelig rapport som sier at noen forskere i et laboratorium har isolert viruset…”

De bare sa at de hadde gjort det. Men nå i juli uttalte CDC at de ikke hadde noe virus, tilgjengelig. Kanskje betyr det at de ikke hadde noen lastebiler for å frakte viruset fra laboratoriet til CDC. Eller at lastebilene hadde gått tom for bensin. Kanskje var det regnvær, kanskje hadde flommen tatt broen? Eller kanskje var lastebilene ennå ikke kjøpt og betalt og sto i butikken? Eller var det at Joe, sjåføren, ikke kunne finne masken sin, og at han ikke ville forlate hjemmet sitt, uten denne…

Vitenskap var aldri antagelser: Pandemien er et bedrag, helt ned i røttene av et tre fullt av dødelig gift (down to the root of the poisonous tree).


Lenker: Topp-foto, her, CDC, her, se Jon Rappoports artikkel, the Smoking Gun: Where is the coronavirus? The CDC says it isn’t available,

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

92 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
GuestJustForLaughs
GuestJustForLaughs
Anonym
3 år siden

Hva «satanisme» angår tror jeg samtlige av dere har misforstått kraftig. Og sjølveste sjettasænsen som hevder sin overlegne viten burde dykke dypere i emnet. Yahveh og ehyeh er ikke det samme, selvom alt dog går gjennom Ehyeh til syvende og sist. Sephirot. Kelipot.. Hver sefirah har en motstående kelipah. (Her kommer nu hainn satainn inn) As above so below. Hvor vidt du betegner det hele som svada får være opp til deg.. Men kabbalah er ikke forenlig med den tradisjonelle og bokstavelige tolkningen av skriftene.. Men mindre du kjenner til kodene da selvsagt.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  GuestJustForLaughs
3 år siden

GuestJustForLaughs – ingen interesse overhodet da dette ikke er annet enn eventyr for voksne. Eventyr sluttet jeg tro på som barn. Benytter man øynene og den individuelle hjernen man har blitt skapt med, tar det ikke mer enn et døgn utenfor husets fire vegger, innen man kan selv observere hvilket mesterverk Skaperen har skapt for oss.

GuestJustForLaughs
GuestJustForLaughs
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Din realitet er da heller intet mer enn et selvkonstruert eventyr? Det dreier seg vel mer om å tilegne seg ny kunnskap, man trenger ikke nødvendigvis å være troende for å lære mer om hvordan de «religiøse» fungerer. Driter man fullstendig i og setter på skyggelapper ovenfor hva som ikke appeller til en selv, da har man vel strengt talt stagnert? Et døgn? Shit, gi meg 5 minutter og jeg betrakter det hele som magi. Personlig har jeg frafalt det nihilistiske perspektivet, og ser det hele som en mirakuløs selvfølge. Du nevner dog en Skaper, hva legger din individuelle hjerne i det? Det er vel det i grove trekk kabbalah dreier seg om også.. Utspringet stammer ei fra en narsissistisk og hevngjerrig Gudeskikkelse, om det var det du postulerte(?)

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  GuestJustForLaughs
3 år siden

GuestJustForLaughs – argumenterer du for at var realitet er “et selvkonstruert eventyr” tyder på mentale problemer du behøver hjelp til å takle. Eventyr er da vitterlig ikke kunnskap.

Skaperen har ingenting med eventyrutgaven “Gud” om det er bibelen du sikter til. Han er ikke hevngjerrig når Han holder frimurerjævlene ansvarlig for sine ugjerninger. Det kalles rettferdighet! Straff som fortjent.

GuestJustForLaughs
GuestJustForLaughs
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Jeg antyder at alle har sin personlige oppfatning av verden, men jeg forstår at det kan være vanskelig å svelge for en stormannsgal allviter med mindreverdighetskomplekser(som antagelig skyldes en høy intelligens som fra barndommen av stadig har blitt mistolket og undervurdert, så din forsvarsmekanisme er å nedverdige og infantilisere andres meninger og tankesett) Hvilket er nok så forståelig, for de fleste er ikke i nærheten av ditt nivå.. Anyways

Foruten dine fattige forsøk på hersketeknikker er jeg genuint nysgjerrig på hva du personlig la i begrepet Skaperen, som du så nonchalant la det frem. Selvom jeg i utgangspunktet forsøkte å diskutere kabbalah. Rettferdighet er da nå forresten rett så subjektivt.
Du fremstiller ting på veldig usammenhengende og merkelig måte. Men det gjør antagelig mening for deg. Sikker på at det ikke er du som hadde hatt størst utbytte av snarvisitt innom doktoren?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  GuestJustForLaughs
3 år siden

GuestJustForLaughs – nicket ditt er i allefall ‘dead on the money’. Jeg ler, veldig!:-) Vi har Doktor Dyregod fra frimureriet her tydeligvis. Ettersom du desperat forsøker vri samtalen unna fakta vil jeg formode du er kvinne. Vennligst ikke benytte geniunt og deg som frimurer i samme åndedrag. Olje og vann.

“Rettferdighet er da nå forresten rett så subjektivt.”. En pedofil frimurerjævel som foretar overgrep mot barn vil alle, foruten mafiamedlemmene, synes dødsstraff adekvat som rettferdig utfall. Ettersom det kan finnes nyanser iblant mennesker om ulik forseelser, har vi den perpekte dommeren; Skaperen. Han vet hva som er 100% korrekt. Derfor må naturligvis Mikke Mus lovverket til frimurerne skrotes, da det ikke fungerer som annet enn opptenningspapir. Med grunnlag i ditt argument;-)

Ettersom du ikke evner lese og se de enkle sammenhengene her er det overhodet ingen tvil om hvem som har et skrikende behov for en avtale hos (hekse)doktoren. Kan du innbille deg det hjelper. Du tror tydeligvis på alt mellom himmel og jord, samt det under også, selv om det er en eventyrfortelling som alt annet frimurerne har skuffet sammen av litterært lapskaus.

GuestJustForLaughs
GuestJustForLaughs
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Ettersom det finnes mennesker med ulike forseelser, så tillegger de sannsynligvis sin ide av Skaperen forskjellige egenskaper. Deres selvkonstruerte eventyr, med mindre de har blitt hjernevasket? Har de ei en skaper så er vel alt lov, og alt blir synsing og sansing basert på følelsene sine.

Noen ville kanskje ikke funnet en simpel henrettelse adekvat, følt at mer drastiske midler måtte til verks for å oppnå «rettferdighet». Subjektivt.

Hva sikter du til ned Mikke mus og lovverket? Hvilket argument? At rettferdighet er subjektivt – Du kan da ikke nekte for det?

Hva mitt selvkonstruerte eventyr angår så er det kun du som har nevnt Skaperen din her, ikke jeg. Hahaha du tar helt av mann, pust med magen.

Jeg er hverken frimurer eller sympatiserer med dem, jeg ville bare adressere satainnistan og Lucifer ørlite grann, da jeg følte at din tolkning tok en liten spansk en. Hvor du da dro inn skaperen og eventyr d+_+b

Aner jeg også en kvinnefiendtlig holdning her? Er alle horer, hvorfor kan de ikke bare være litt mer som mamma isteden.. Pg servere meg alt på sølvfat og gi meg bekreftelse :( Eller du ble sviktet som barn? Sto ikke mamma opp for seg selv og valgte menn ovenfor guttungen sin?
Eller har du kun omgitt deg med de som forer og stryker det oppblåste egoet ditt med hårene, og fått inntrykk av at alle er like intetsigende og irrasjonelle som dem?^^,

Fælt til projisering og selvforakt her altså. Sikker på at du ikke trenger noen å snakke med?

You brought that shit to the table.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  GuestJustForLaughs
3 år siden

GuestJustForLaughs – vondt i viljen har jeg ingen kur for. God bedring. Du ga meg en god latter om ikke annet. Takk!:-)

GuestJustForLaughs
GuestJustForLaughs
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Moroklumpen ehehh

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Ole
3 år siden

Du var vel aldri av de skeptiske du Ole, var du vel ? Du må lære deg å lese artikkel, altså LESE*:: Første jeg tenkte var: WOW
At et så stort apparat som Faktisk ikke evner å finne et eneste bevis i verden på at det eksisterer noe virus så kan det umulig eksistere.
Du linker til regimets aktivist blogg Faktisk ? For å være grei med deg så leste jeg hele artikkel og tilhørende linker og filmer ..

Nazistene hadde et annet navn på faktasjekkere, de kalte det informasjonskontroll.

Ikke så mye som antydning til bevis leverer de på eksistensen av et virus, etter å ha brukt store resurser og mye penger så klarer de ikke å finne spor av noe koronavius i verden, vel …. ingen andre har sett det heller, du kan google så mye du vil, du vil ALDRI finne et ekte bilde av koronaviruset.

De beste Faktisk klarte var å linken til en liten artikkel fra Bill Gates WHO om en udokumentert påstand om at det har dukket opp et virus i Wuhan City, Kina og alle bør holde 1 meter avstand og vaske hender.
filmen i artikkel er en tegnefilm om hvordan du skal vaske hender.

WDA – World Doctors Alliance, altså verdens leger innkalte til pressekonferanse og avslørte at pandemien var over i april og at det bare var den vanlige influensaen som har byttet navn til korona. På samme måte som de meldte oss inn i EU med å endre navn til EØS. dumme folk faller for slikt.

At psykopatene hadde klart å gjennomføre en global takeover så lett hadde jeg aldri forestilt meg, folk er som hypnotiserte, sterkt rammet av Stockholm syndromet, en massesuggesjon av dimensjoner. Slavebinde menneskeheten med noe som ikke eksisterer på samme måte som med de ikke eksisterende klimaendringene.
Overalt går alle med sykdomsfremkallende masker selv om det ikke er påbud.

Til neste år har de planlagt global hungersnød, da blir det Smørbergregimet som skal dele ut brød og er du ikke underdanig så blir det heller ikke brød.

HERE COMES THE FOURTH REICH INDUSTRIAL REVOLUTION, GREAT RESET & WORLDWIDE TYRANNY

https://www.bitchute.com/video/DbO7xHJIuSmB/

Arve
Arve
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

Status etter snart eitt års koronahysteri:

comment image

ken
ken
Anonym
3 år siden

5G/korona fortreffelig oppsummert i sangvideo: “No Amount of Evidence (will ever persuade an idiot)”

“While men are hard to teach, they are easy to deceive. They learn with difficulty — if they do learn anything — from the few that know, but they are deceived only too readily by the many who do not know, and not only by others but by themselves as well. For the truth is bitter and unpleasant to the unthinking, while falsehood is sweet and pleasant. They are like men with sore eyes, they find the light painful, while the darkness, which permits them to see nothing, is restful and agreeable. Else how would falsehood often prove mightier than the truth, if it did not win its victories through pleasure? But though, as I have said, it is hard for men to learn, it is immensely more difficult for them to unlearn and learn over again.” Dio Chrysostom

ken
ken
Anonym
3 år siden

Sven-Inge Johansen – Hva tenker du om min kommentar til “Arve”?

Arve
Arve
Abonnent
3 år siden

Koronavirus-pandemi-svindelen er planlagt lenge. Den er eit middel for å få på plass ein strengare grad av kontroll. Samt “befolkningskontroll”, dvs reduksjon av talet på verdsborgarar.
http://tapnewswire.com/2020/09/ultimate-proof-covid-19-was-planned-to-usher-in-the-new-world-order/

ken
ken
Anonym
Svar til  Arve
3 år siden

Arve – Hjertelig takk for denne linken! Den er gull verdt! Var i ferd med å komprimere noe likeledes til mine mange kjære venner og familemedlemmer som har vendt meg ryggen og “lukka døra” i mange år grunnet mine “konspirasjonsteorier”, men kommer nå krypende og stiller spørsmål med “døra på gløtt”. Mange spørsmål… Vet med sikkerhet at linken gagner her på NS i anl andre i samme situasjon samt generelt. Oversatt til norsk ville vært helt superb! Har du mulighet til det? Evnt noen du kjenner? Tror nok Sven-Inge Johansen bidrar med å sette den på trykk her :-)

kjell108
kjell108
Abonnent
3 år siden

MrSixxthsense
– Videre kan enhver mann forlate frimurerlosjen på dagen. En gutt derimot har ikke ryggrad eller baller nok. Derav bekrefter du igjen hva jeg tidligere har nevnt om feige guttunger i losjen. Foreta Kol Nidrei om du er så forbannet redd lille gutt.

Hva insider Jessie Czebotar forteller
“Loyalty to the Illuminati System is Created & Maintained with Life – w/ Jessie Czebotar (1of2)”
https://sarahwestall.com/loyalty-to-the-illuminati-system-is-created-maintained-with-life-w-jessie-czebotar-1of2/

Jessie Czebotar:
– Each time I refused to participate (i ritualer) some would be killed before my face
– When some tries to get out of the system illuminati will hunt you – or they will send people to harass you to the extent you will commit suicide

Vær beredt på at MrSixxthsense vil poste et lass med benektelser

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – like godt som meg vet du inderlig vel jeg ikke har benektet hva disse menneskene foretar seg. Leser du i tråden vil du se jeg omtaler frimurere som sosiopater. Jeg er den som har hevdet dette finner sted hos frimurerne, men har blitt møtt med utsagn om dette ikke har forankring i virkeligheten. Her bekrefter du mine påstander og viser til andre mennesker som underbygger disse.

Tilleggsvis dokumenterer du selv det kreves en mann for at man skal bryte ut av gjengen. En mann bryr seg ikke om han blir trakassert, ettersom en mann har sterk nok psyke til stå på egne ben uansett hva som kommer hans vei. En guttunge derimot knekker om ikke umiddelbart, så over tid. Takk for at du bekrefter denne påstanden min også.

Hva skal lederskapet i frimurer banden foreta seg om medlemmene kollektivt slutter, politiet sier opp jobbene sine og forsvaret legger ned våpnene? De er absolutt maktesløse og helt prisgitt andre mennesker skal illusjonen fortsette. Ingen meninghet – ingen religion, ingen torpedoer – ingen innkrevningssentral, ingen hær – ingen krig.

Hver og en er ansvarlige for sine handlinger. Kan ikke skylde på satan lenger om foretar seg djevelskap, da han ikke eksisterer.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Israelere og palestinere tåler ikke hverandre (unntak finnes), men å myrde barn ligger under verdigheten selv til kriminelle. Da snakker vi om å brenne ned Vatikanet

Jessie Czebotar
– There were D.U.M.B.S. under the ocean close to New Zealand+

MrSixxthsense vil omsrkive alt sammen til pedofile med atomvåpen og egen romflåte. Dersom en astroide treffer Atlanteren dagen før 3. november og skaper en tsunami, … blir det “psykopati”?

MrSixxthsense
– kjell18 – forsøker du i ramme alvor hevde Nikola Tesla var fra Venus

Skolen vil fortelle oss at vi er aper og at temperaturen på Venus er 700 grader C.
La oss se på dagens forskning

“We know almost nothing about the deep atmosphere of Venus below 40 kilometers (25 miles), which contains more than 75 percent of the total mass of the atmosphere and controls the interaction between the surface and the atmosphere. Only in situ measurements from probes and landers can provide information for this region. Descent probes and short-lived (1 hour) and long-lived (1 year) landers have been proposed; more futuristic projects consider low-altitude balloons or surface rovers. New missions capable of making in situ measurements after a gap of more than 30 years will likely change our view of the planet all over again. After all, Venus’ appearances are deceptive.”

Altså, skolen fantaserer om Venus. Intet liv på Venus er bunnlinjen. Om Jorden heter det at den består av “lava”.
De som har vært i Jorden indre forteller noe helt annet. Jordens indre er bebodd.
Det ligger i sakens natur at alle planeter er bebodd

Å bygge baser under Stillehavet krever teknologi vi ikke kjenner til. Det er alien teknologi.
Jessie Czebotar forteller oss at illuminati har tunneller overtalt. Der oppbevares barn.
Czebotar formulerer seg slik at vi får inntrykk av at det foregår en krig under jorden mellom Trump og illuminati.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

-Det ligger i sakens natur at alle planeter er bebodd

Det bekreftes i denne videoen fra NyS: “Valiant Thor – A Venusian At The Pentagon [Rev. Frank E. Stranges]”
Link til artikkel http://www.nyhetsspeilet.no/2018/11/e-t-kontakt-i-bolivia/

Videoen inneholder flere sekvenser hvor Dr. Frank E. Stranges kunne ha forandret historien. Han oppgir på slutten at sykdom og død kan avskaffes. Han forteller vi vil få en “oppvåkning” på jorden som har karakter av å være sekulær – nærmest det vi ser i media dag for dag. Han oppgir også at hva kirken forteller oss om skriftene er villende på sentrale punkter. Rockefeller klarte å få Dødehavsrullene omskrevet (?)

Valiant Thor forhandlet direkte med president Eisenhower. Det er bibelsk. Med egne ord: Gudene tok kontakt med president Eisenhower. Valiant Thor hadde god oversikt over hva fremtiden ville bli, men fremtiden var opplagt ikke helt determinert.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

cnn

Trump har rett når han anklager DEM (dypstat) for å promotere “et liberalt marxistisk helvete”.
CNN journalisten her argumenterer for et et liberalt marxistist helvete – rettferdiggjort med “korona”.
NRK og Dagbladet og frimurerne står for det samme = et liberalt marxistisk helvete og NWO.
Sensuring av alt mulig – til og med presidenten – vil være endel av et liberalt marxistisk helvete. Hvem som bestemmer vil holdes skjult etter beste evne. Alt skal manipuleres av en dypstat med 100 armer.,

Denne videoen bekrefter at “dypstat” og “pedofile politikere” er sentrale emner i året valg. Dette er flaggsaker for Trump, og Trumps budskap slår gjennom i USA.
DEM taper valget når temaet blir “dypstat”

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

comment image

Nå satanisme gjennom barnemoter

ken
ken
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Nå satanisme gjennom CORONA:
Numerologi/tallmystikk/tallsymbolikk…
C – 3
O – 15
R – 18
O – 15
N – 14
A – 1
___ ___
6 66

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Med Biden (familien er kjent som satanister) med roret ser jeg for meg en ny og verre COVID-21 bølge og krav om vaksinering hvis man vil reise over en grense … som kan være en fylkesgrense. Vaksineringspass vil kreves for et normal liv. De fleste i Norge vil synes det er en bagatell?

-Denne vaksinen vil inneholde nanokrystallinske partikler som er for bittesmå «roboter» å regne …. Sentralt i denne teknologien hvor lys sendes ut av kroppen (bioluminescens) finner vi det oksidative enzymet kalt Luciferase(!)
fra
varsku-professor-i-medisin-snakker-ut-om-den-kommende-rna-baserte-koronavaksinena/
https://nononsensenews.org/

Anticrist / the false messias er direkte relatert til One World Goverment. Satanistene skal være soldatene i denne prosessen. Svalis stilling var martial art og våpentrening. Det siste er brennaktuelt ved en borgerkrig i USA. Illuminati er vel forberedt.

-The first journey carried hundreds of Swiss citizens who had won tickets in a draw, while the assembled guests in Erstfeld, including the Federal Council in corpore, heads of state and government from neighbouring countries and transport ministers from European countries, attended the opening show Sacre del Gottardo by Volker Hesse featuring 600 dancers, acrobats, singers and musicians celebrating Alpine culture and myths around the Gotthard.[
comment image
comment image

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Bomshell
Dave Hodges forteller at Kamala Harris har en rekord som en som beskytter pedofile mot å bli etterforsket
Gud hjelpe meg. Visepresidentkandidaten er også satanist.
https://sarahwestall.com/u-s-invasion-using-indian-reservations-mass-child-trauma-chinese-ray-technology-w-dave-hodges-2-of-2/

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Hvorfor vinner satanister og det onde i denne verden? Jo, de har ingen sperregrenser som medlidenhet og samvittighet. De bruker terror og provokasjoner som virkemidler.
Likevel taper vi ikke fordi fienden er sterk, men fordi vi er svake. Vi, en og hver av oss, burde nekte å spille etter fiendens regler. Det er ren fysikk at når 5% av massen strukturerer seg, så begynner resten å flokke seg rundt og strukturere seg etter samme mønsteret.
Satanister bruker tel-avi-sion og andre massemedier for å strukturere etter sin perverse mønster og endre massens bevissthet i retning du viser eksempler på.
Det finnes eksempler på hvilke mirakler en lokal valuta i enkelte byer gjør for at befolkning begynner å se lys i mørket og får fremtids OPTIMISME istedenfor katastrofe-forventninger.
Alle tanker materialiserer seg. Vi og våre barn får den verden vi skaper i dag.
Satanistene kan ikke få sine planer oppfylt uten vår mentale og fysiske medvirkning.
Sett kjepper i djevelsk maskineri der du kan, så vinner vi til slutt.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

Kjernen i SS var frivillige, og den største gruppen var fra sør-Russland, jødenes hjemland. Ukraina er hjem for jødene. Odessa var jødisk hovedstad.
Rothschild Hitler, familien Goebbels, Eichmann og store deler av SS var jødisk.
Jeff Rense forteller at Hitler anmodet Sveits om at ta vare på jødene for at de ikke skulle bli offer for barbarisk alliert bombing.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

vi har dårlig tid nå for å diskutere om det er Ukraina eller USA som er judenes hjemland.
De er legion. De er overalt etter planen å infiltrere og påvirke oss i sin perverse retning.
Vi har tid nå kun til å samle oss om strategiske mål som å bevare rester av våre menneskelige egenskaper og ikke la Frankenstein`er gjøre oss til fjernstyrte kiborger lik andre degenererte raser i universet.
Hør en sang fra Store Fedrelands Krig, kalt i vesten for 2.verdens krig, for å lade ånd:

Stå opp, enormt land,
Stå opp til dødskamp
Mot mørke fascistiske styrken,
Mot den forbannede horden!
La den adelige raserien
Koke som en bølge –
Det er en folkekrig
Hellig krig!
Vi er to motpoler,
Vi er forskjellige i alt:
Vi kjemper for lys og fred
De er for mørket.
Svarte vinger får ikke tørre
Å fly over fedrelandet,
Åkrene våre frodige
Tør ikke fienden å tråkke på!
Kjør en kule i pannen
Til råtten fascistisk avskum
Vi vil hamre en varig kiste
Menneskehetens avskum!

Se forskjellen mellom de norske allierte med tyggis i kjefter og pidor-gester
VS russiske sjøfolk på paraden i Thailand etter en tropisk tyfon:
https://www.youtube.com/watch?v=yuMSwGPO9KQ

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

-Satanister bruker tel-avi-sion og andre massemedier

Satanistene i Norge er ikke jøder på trygd i Oslo.
Bjørn Hansen fikk det rett med en gang. Anders Behring Breivik var frimurer.

Når vi ser falsk flagg aksjoner i London med knivstikkere er det ikke Mossad som lurer MI5 trill rundt rett utenfor deres egen stuedør. Det er MI5

kjell108
kjell108
Abonnent
3 år siden

Som vi skjønner her CNN er i sjokk over siste avsløringer vedrørende Hunter Biden.
La oss ikke glemme at de siste opplysningene vedrørende Obama og Bengazi kvalifiserer til landssvik. Amerikanske soldater ble myrdet for å skjule realitene.

Også i Norge blir hardcore dokumentasjon (1000vis av sider) relativisert
K11 på steigan.no
– Jeg holder ikke pusten mens jeg venter på at det angivelig eksplosive materialet slipper ut i offentligheten. Dessuten kommer ikke anti-Trumpere til å bli omvendt til Trumpere av dette. Hvert ekkokammer kommer til å fortsette å ha sitt eget narrativ. Sionisten Steve Bannon har forøvrig bakgrunn fra Goldman Sachs, og er en av flere med tilknytning til Trumps administrasjon som har bakgrunn fra denne banken. Administrasjonen hans er også full av folk fra Skull & Bones. At mange konspinisser stoler på sånne folk sier en hel del om nissene selv.

kjell108
kjell108
Abonnent
3 år siden

Covid-19 var planlagt

World Economic Forum https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000006O6EHUA0?tab=publications

– The Media’s Role During COVID-19
– Response and Recovery
– COVID-19’s Workforce Impact
– Avoiding COVID-19 Infection and Spread
– Finding a Vaccine
– COVID-19’s Impact on Trade
– COVID-19’s Impact on Travel
– COVID-19’s Impact on Financial Markets

Datoen ser ut til å være 07 May 2020, men det vi finner der er millioner av sider med plandokumenter. Altså. alt sammen har vært planlagt i lang tid. De millionene av dokumenter beviser det.

Det som ble rullet ut i Norge av Korona-tiltak var det samme som ble rullet ut i Marokko osv. Det var ikke Norge som utviklet planene, det var kopiering av an større plan.

Norge har hatt 51 korona-tilfeller per million, Marokko 78 … altså ikke mer hvem som dør av kreft på 3 uker, men begge ble utsatt for lockdown-tiltak … samme tiltak begge steder. Tiltakene var planlagt i lang tid, men planleggerne kunne ikke vite om det var noen pandemi å planlegge for.

Sarah Westall
– By 2030, there will be no natural babies born. Zero. All babies will be chosen with a specific design and program. I heard this on a video from the World Economic Forum site and I fact-checked this bizarre statement four times…
This is a topic for a different day, but know that the hydrogel intended to be in the COVID vaccine is activated by an enzyme called luciferase.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Navnet “COVID”
V-I-D = vaccination ID

Dette navnet kan avsløre WEF. Datoen for et dokument med “COVID-19” må være > mars 2020

smurfen
Redaksjonen
3 år siden

Drit i Covid 19, nå er det Covid 21 som gjelder, bølge 3 starter i februar og den blir ekstremt dødelig, så klart så er det ikke noe virus denne gangen heller, men derimot 5G som skal skape høye dødstall.
Covid 21 er et annet ord for Agenda 21 og nå handler det om befolkningsreduksjon.
For å sitere Kill Bill: Denne gangene vil det virkelig få oppmerksomhet og så et stort stort glis.

Som Event 201 eller 21 om du vil så handler mye om å total sensurere all informasjon som er kritisk til One World/One Leader prosjektet deres.
Alt er nå sensurert i NWO kanalene som youtube, FB, Google, Yahoo, Twitter, Instagram mm, men fordelene med at folk rømmer over til frie kanaler er at nå kan de ytre seg fritt.
Folket som nå er forbanna og vil ha slutt på Hitler tiltakene. som tar til gatene og protesterer vil gå rett tilbake i frykthulene sine når Covid 21 bølgen setts i gang.
Alt dokumentert av dem selv.
Vaksinen er for å genmanipulere en ny rase ut av vår rase. de som ikke tar vaksinen vil havne i dødsleirene og blir utryddet.
Når Covid 21 bølgen er over så eksisterer ikke Homo Sapiens lenger.

YOUTUBE HUNGER GAMES PURGE… WHAT DO THEY NOT WANT YOU TO KNOW ABOUT WHAT IS HAPPENING

https://www.bitchute.com/video/YGRRMH0fzcjv/

Hele skammen er kun mulig pga fake PCR testene. her godt forklart av Spiro, sett av snart en million.

WE ARE BEING LIED TO! HERE IS HOW…

https://www.bitchute.com/video/d7eF5vDATxBq/

ken
ken
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

smurfen – Er så lei av å lese “kjell108” og “MrSixxthsense” sine innlegg som aldri vil ta slutt. Som en uendelig krig uten mål og mening! Digger deg da du er “rett på sak”. Ingen over, ingen under :-)

Når det er sagt, “smurfen”, så savner jeg litt tankegang hos deg lenger enn “nesa rekker”. Klandrer deg ikke… Men min logikk i anledning spiritualitet tilsier at vi muligens kan forvente oss et “tveegget sverd” angående dine påstander om at det kun er det onde som er i ferd med å dominere og regjere. Hva med det GODE? The B I B L E (BASIC INSRUCTIONS BEFORE LEAVING EARTH) er nok bare den ene siden av saken. Som regel er det som kjent “to sider av en sak”. Hvilken side du refererer til taler for seg.

HVORFOR ER DU SÅ NEGATIV OG NEDLATENDE?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Spørsmålet om guder og Satan opptar folk

Eksempel fra nettet
Carina Visschedijk
2 days ago (edited)

The crooks and paedophiles are being protected in the Netherlands by the government. They are being exposed, and they can not escape the justice that is surely coming.
I believe the “aliens” are identified. I believe they are demons.
Thanks Jessie and David. God bless you both.

leslie falconer
1 day ago (edited)

Carina, the ‘Aliens’ are the fallen angels whose domain is the 2nd heaven ie earthspace/outerspace Demons are earthbound and descend from the race of giants ie the Zuzim Anakim Amorites Rephaim etc

Ateister er på den tapende enden. 2% av verden er ateister. Når satanister blir folk med “pedofil legning” da skjønner man ingenting av deep state. Det er det MSM media håper skal skje.

Jessie Czebotar
– There are tunnels everywhere (hvor barn blir holdt fanget)
– I believe illuminati are in every state

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Jessie Czebotar
– I witnessed abuse by Queen Elizabeth, Gloria Vanderbilt and John Brennan
– There were D.U.M.B.S. under the ocean close to New Zealand+

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ken
3 år siden

Hei Ken og takk for fine ord :)

Negativ ? Jeg er ikke det, jeg er realistisk, husk at de har planlagt dette i tusenvis av år og har mottiltak på alt som kan true deres nye verdensorden.
Jeg finner ikke noe positivt med mindre jeg lyver slik som Q Anon og Trump gjengen som poster hver enste dag nye poster med at i dag har 1 million av toppeliten blitt henrettet samtidig som man ser på Twitter at alle de som er henrettet Twitrer og prater som før.
Det jeg ikke skjønner er at folk gidder å la seg lure om og om igjen bare for at de liker så godt positive “nyheter”

Nedlatende er korrekt, det er for at vi står med begge beine godt plantet i historiens største kupp og de fleste besvarer kuppmakerne med å klappe for dem. Det er like sykt som om at jødene danset, klappet og sang til ære for Hitler på vei til gasskamrene.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

Smurfen
-Drit i Covid 19, nå er det Covid 21 som gjelder, bølge 3 starter i februar og den blir ekstremt dødelig, så klart så er det ikke noe virus denne gangen heller, men derimot 5G som skal skape høye dødstall.

Alt avhenger av valgresultatet. Deep state planlegger så godt de kan, men forhåpenligvis klarer de ikke engang å vinne valget. Da begynner alt samme å skjære seg. En ulykke kommer skjeldent alene.
Dersom borgerne i Napoli faktisk tar seg inn i rådhuset og kaster politikerne ut vinduet har vi en ny situasjon.. Jeg tviler på at det vil være noe NRK kan dysse ned

Jeg skjønner at Facebook / Twitter / Youtube kan rettferdiggjøre sensur med at de er privat og har rett til å gjøre hva de vil i eget firma. Men samme regler vil gjelde for oss andre også. De med eget nettsted kan si hva de vil på eget nettsted begrunnet med at de er eiere. Reglene må gjelde for dem også. Facebook / Twitter / Youtube kan ikke tette igjen nettet.

Idag har vi De Gule Vestene i Paris og deres ukentlige demonstrasjoner, som konkurrerer med Stopp Global Oppvarming demonstrasjoner ved siden av. Folk har ikke våknet opp enda. De burde forene seg til å fokusere på Lockdown

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

Disse dødsleirene bygges over hele kloden, de er virkelig skremmende. Ingen vei ut.
Det er riktig, kaputt for Homo Sapiens på Jorden, blir bare bioroboter igjen.
Hvordan klarte nederlendingene å få sine “folkevalgte” til å vedta forbud mot 5G i sitt land, men ikke andre europeere?
Det er avslørt at tyskere får “beroligende” stoffer i drikkevann fra springen for å sette dem i søvn- og apati-tilstand.
Samme virkning har bestråling fra høyere enn 3G sendere.
Folk må innse skrekk-scenario forberedt av satanister og våkne opp NÅ. I morgen er det for sent.
Protester er det eneste som kan stoppe satanister og skremmer dem.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

Det er betydelige forskjeller mellom land. I illuminati-staten Sveits er “assault weapon” med magasin på minst 25 skudd påbudt for borgerne, såvidt jeg husker

ken
ken
Anonym
3 år siden

smurfen – Hva tenker du om dette? “Global kunngjøring (fase 2) kommer kommer nå før det teatriske presidentvalget i USA i november…”

ken
ken
Anonym
3 år siden

Korrektur til “Her er koronaviruset”: Dette høres sikkert for vilt ut til å kunne være sant, men hør og se om Agenda 21 her (kun 5 minutter!). Vi blir holdt i en tilstand av styrt oppmerksomhet, empati tas bort, alt skal gjøres av økonomiske korporasjoner med overordnet mål om kontroll. «Agenda 21 – Your Life In Their Hands»: https://www.youtube.com/watch?v=3m8Z6291mpU og du vil straks se at konturene av det som er beskrevet nedenfor stemmer. FN er ingen vennlig organisasjon som vil oss vel. Agenda21 er en plan for ufrihet, fattigdom og død.”

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Jeg identifiserer deep state med hemmelige samfunn (du finner dem i alle byer i Norge), Vatikanet, storbankene/Basel og nazistene, og i siste instans aliens og faraoer, men hos deg blir det “FN” og Brundlandkommisjonen?
Hos steigan.no blir deep state lik “finanskapitalen”, som igjen oppfattes som “jødene”
Bunnlinjen er at ingen har peiling på hva “deep state” er

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell108 – “deep state” er frimurlosjen. simple question, simple answer. Derimot synes jeg det er på tide vi rocker litt i båten deres, pun inteded, så hold på hatten for her kommer det orkan i kastene;

The first problem is that Lucifer is a Latin name. So how did it find its way into a Hebrew manuscript, written before there was a Roman language? To find the answer, a consulted scholar at the library of the Hebrew Union College in Cincinnati was asked “What Hebrew name was Satan given in this chapter of Isaiah, which describes the angel who fell to become the ruler of hell?

The answer was a surprise. In the original Hebrew text, the fourteenth chapter of Isaiah is not about a fallen angel, but about a fallen Babylonian king, who during his lifetime had persecuted the children of Israel. It contains no mention of Satan, either by name or reference. The Hebrew scholar could only speculate that some early Christian scribes, writing in the Latin tongue used by the Church, had decided for themselves that they wanted the story to be about a fallen angel, a creature not even mentioned in the original Hebrew text, and to whom they gave the name “Lucifer.” Why Lucifer? In Roman astronomy, Lucifer was the name given to the morning star (the star we now know by another Roman name, Venus).

The morning star appears in the heavens just before dawn, heralding the rising sun. The name derives from the Latin term lucem ferre, bringer, or bearer, of light.” In the Hebrew text the expression used to describe the Babylonian king before his death is Helal, son of Shahar, which can best be translated as “Day star, son of the Dawn.” The name evokes the golden glitter of a proud king’s dress and court (much as his personal splendor earned for King Louis XIV of France the appellation, “The Sun King”).

The scholars authorized by … King James I to translate the Bible into current English did NOT use the original Hebrew texts, but used versions translated … largely by St. Jerome in the fourth century. Jerome had ‘mistranslated’ the Hebraic metaphor, “Day star, son of the Dawn,” as “Lucifer,” and over the centuries a metamorphosis took place.

Lucifer the morning star became a disobedient angel, cast out of heaven to rule eternally in hell. Theologians, writers, and poets interwove the myth with the doctrine of the Fall, and in Christian tradition Lucifer is now the same as Satan, the Devil, and — ironically — the Prince of Darkness. So “Lucifer” is nothing more than an ancient Latin name for the morning star, the bringer of light.

Lucifer = Tidenes bedrag og bløff.

Skaper ikke dette rabalder innad i Frimurerlosjen aner jeg ikke hva som skal til. Videre betyr det alle som foretar djevelskap er selv ansvarlige. Skylden kan ikke flyttes til lucifer. Er man en forbanna jævel er det deg det er noe feil med, ingen andre.

Hadde rett hele tiden; frimurerlosjen består utelukkende av evneveik og mennesker som ikke klarer stå som en mann på egne bein. De tror på noe som ikke eksisterer. Jeg gjentar;

DE TROR PÅ NOE SOM IKKE EKSISTERER!!

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Du gir ikke noe svar, du bare demoniserer slik som Peter Schiff
– dollar ar “fiat money” … “fiat money” …”fiat money” (dollaren styrket seg 2009-2020)
Så hette det fra han at bitcoin er “fiat money” (bitcoin oppfattes idag som gull * 2)

Nå det gjelder jødene ser du ut til å være på nivå med de store antisemittene på nettet – som oppfatter jøder som en “religion”. Dagens Israelere har historisk aldri vært fanger i Babylon. Israel var en kommunistisk stat 1948.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – er det meg du adresserer? I såfall mister du poenget; lucifer aka satan eksisterer ikke…:-) Se for deg frimurerne med den informasjonen i hende. Snakk om få snudd verden på hodet ila ett par sekunder!

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Du har misforstått. Jessie Czebotari forteller om en tett relasjon til Satan.
Det er ingen mangel på guder her.

“At age 3, Jessie [Jessie Czebotari] gave her heart to Jesus. A bit over a year later, she was forced into Illuminati training to become the successor of the Queen Mother of Darkness. However, Jessie refused to take her position in the System. In 2019, she started to share her testimony and expertise. Her main goal is to tell the captives of the System and those who fell victim to it, that there is a Way Out.”

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – akkurat det betviler jeg ikke et sekund:-) Hele meningheten i Frimurerlosjen er jo guder i egen sinnsforvirrelse:-) Satan eksisterer ikke og det er bevist. Skjønt beviser er ikke viktig bare man har korrekt gradering. Da kan man indoktrinere enhver løgn som sannhet.

satan eksisterer ikke:-) ler så jeg rister. Frimurerne tror på noe som ikke eksisterer. Da er man sterk i troen. Hva kaller man mennesker som tror på noe som ikke eksisterer? Hjelp meg kjell18.

Huff, dette blir underholdning i flere år.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

-Satan eksisterer ikke og det er bevist

Jessie Czebotari vil ikke skjønne hva du snakker om. Hun kunne se 1000+ menneske-offer på en måned. Hva hun har sett er 1000 ganger enn hva du har sett.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – faktum satan ikke eksisterer har ingenting med det faktum sinnsyke mennesker som frimurerne gjennomfører menneskeofringer. Disse menneskene har en skade på hjerne som er meget vanskelig reversere. Langt ifra umulig, men det responderer ikke til sunn fornuft og de nekter vedkjenne seg logiske argumenter. Sannsynligvis fordi de driver med så mye djevelskap og derav forsøker skape en annen persona, da skyldfølelsen driver dem til vanvitt. Dette er pisken til Yahweh. Selv den mest ihugga jævelen vet forskjellen på rett og galt. Dette ligger i skapelsen av mennesket og kan ikke fjernes. Tro meg de har forsøkt.

Igjen sitter man med en gjeng sosiopater som faktisk ikke føle empati eller sympati, eller til og med elske eller føle seg elsket, uansett hvor hardt de prøver å føle følelsene. Bortimot ubrukelig som menneske da man ikke fungerer på noe som helst plan. Derav er neste steg pille-, alkohol-, og annet dopmisbruk. De som er født inn i den “innerste kjerne” hos disse satanist er usatt for systematisk (rituelt) misbruk fra ung alder i den tro man kan “avle” frem ondskap. Hva man skaper er kun sosiopater. Derfor klarer ikke disse menneskene forholde seg normalt til andre personer. I sosiale settinger er de ikke annet enn utskudd.

Personlig synes jeg det er interessant observere hvordan reaksjonene fra de som hevder de er imot frimurerne og vil eksponere de, er stille. Tyst som i graven. De avslører seg selv ettersom man skulle forvente stormende jubel og feiring over at man hadde kledd de naken og avslørt bløffen. Derav var påstanden om Nyhetsspeilet som frimurernes ekkokammer korrekt.

Hadde jeg vært frimurermedlem ville jeg klikket i vinkel i losjen, hvis jeg hadde blitt bedratt slik. Derimot har jeg noe frimurerne mangler; ryggrad og et par baller. Hvordan medlemmene ikke begynner rive ned losjene og kirkene er bortimot ubegripelig etter en slik avsløring, da den verifiseres av hver enkelt. Bedraget koster dem den ultimate pris; livet.

Vel, det er meget som skiller menn fra gutter. Man kan ikke lenger peke til satan for djevelskapen man selv foretar seg. Den ansvarsfraskrivelsen er historie.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Jessie Czebotari vet utmerket godt hva hun snakker om. Det er fra hestens egen munn.
Det virker som du baserer deg på “MrSixxthsense” som kilde.

I den grad du svarer konkret på noe blir det å gjenta Wikipedia – eks. på hvem som skrev Protokollene
Hvor er kilden din for “satan eksisterer ikke:-)” ?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – om du vil feste lit til den egen fantasiforestilling er det uproblematisk. Bare ikke gjengi den som en sannhet. Hva du velger tro er ditt valg og mange foretrekker den fiktive verden ettersom det har vel mange utfordringer i den reelle. Samtlige utsagn jeg gjengir kan verifiseres av hver og en. “MrSixxthsense” er ingen kilde, kun en person med hjerne skarpere enn de fleste andre mennesker her på jorden. Derav behøver ingen ta kun mitt ord for noe av det jeg forteller.

Godt mulig du har et problem med korttidshukommelsen og kun klarer husk en setning av gangen. Ettersom jeg gjerne skriver lengre innlegg vil det naturligvis gå fullstendig stakkato for ditt vedkommende. Les hele forklaring omkring bløffen av satan lengre oppe i tråden. Kilden; “a consulted scholar at the library of the Hebrew Union College in Cincinnati”.

Hvorfor er ikke du fra deg av glede over satan blir eksponert som løgn og bedrag?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Hvor er kilden din for «satan eksisterer ikke:-)» ?

MrSixxthsense
-Hva du velger tro er ditt valg

MrSixxthsense
-the Devil, and — ironically — the Prince of Darkness. So «Lucifer» is nothing more than an ancient Latin name for the morning star, the bringer of light.
Lucifer = Tidenes bedrag og bløff.

Jessie Czebotari ble altså trent opp til å bli en av “Mother of Darkness”.
Å ofre barn var rutine i det miljøet. Hun oppgir at 5 kvinner er det åndelige overhodet for Jorden. Over dem stod “Satan” for å bruke hennes egne ord. Under dem kommer “Commitee of 300”.
Du impliserer at Jessie Czebotari ikke er det hun gir seg ut for å være, begrunnet med egen bibel-fortolkning.

Du impliserer videre at din bibelfortolkning gir svar på forholdene på Venus og om Tesla var fra Venus.
Idag har USA direkte kontakt med “guder”. “Fientlige (utenjordiske) raser” er ord som brukes i det miljøet. Det nye er at de har vært på Jorden gjennom hele historie. De som skapte homo sapiens blir våre egne guder. Du kan trekke paraleller til “Star Wars”, som er copyworks av antikke skrifter.

Jessie Czebotari er et vitne på hvem som styrer i denne verden. Hun snakker om “13 bloodlines”. Det vet du lite om.

Jessie Czebotari forteller at Hillary er en “high priestess” – altså prestinne i det satanisk hierakiet. Jessie Czebotari forteller at de er antihuman.

Hva Jessie Czebotari forteller lar seg forene med hva nazistene var / er
comment image
“The Thule Society, a German occultist and völkisch group, famously sponsored the Deutsche Arbeiterpartei which later became the Nazi Party under Hitler”

Thule Society skapte nazipartiet. Vatikanet støttet alt sammen.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – tydeligvis hadde jeg rett. Du klarer ikke lese og huske en helt tekst sammenhengende. Satan eksisterer ikke. Har aldri vært en fallen engel. Klarer du tenke over den siste setningen og venter gjerne 24 timer innen du svarer. Kanskje går det opp et LYS for deg.

Har aldri benektet satanismen’s eksistens. Den kan fint oppstå med tilstrekkelig mange idioter som tror de blir klokere av gradering til eksempel. Disse menneskene er Eugenetics i minst mulig klokskap:-) Tidligere kalte man slike mennesker lobotomerte. Vi burde gjeninnføre det uttrykket da det er det eneste som er dekkende nok for frimurere. Poenget er de tror på spøkelseskladden og betaler den ultimate pris; maksimal straff i denne kroppen og livet blir avsluttet momentant ved dommedag. Mennesker som evner tenke selv omtaler slike personer som kronidioter.

Resten orker jeg ikke en gang svare deg på. For å bruke et uttrykk du kjenner godt; du er ikke verdig. Håper virkelig du finner en medisin som virker for sinnstilstanden din. Her trengs det profesjonell hjelp og da er det kun til vår Elohim Yahweh du kan henvende deg.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

-Satan eksisterer ikke. Har aldri vært en fallen engel. Klarer du tenke over den siste setningen og venter gjerne 24 timer innen du svarer. Kanskje går det opp et LYS for deg.

Hvem er guden til satanistene da?

I bilde med nazistene overfor han i midten en kanal for Lucifer.

Du kommenterer ikke ritualene med ofring av barn = antihumanisme, som om det ikke er relevant. Ut fra Jessie Czebotari ofres 10.000-100.000 barn hvert år i sataniske ritualer.

Jeg siterer Albert Pike – 33. grads frimurer, vedr. 3. verdenskrig
“We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil.” … “will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view.”

Kristendommen skal erstattes med luciferanism er kortversjonen.
Albert Pike mener selvfølgelig om at Lucifer skal styre verden etterpå.

Her omtales “Satan” i bibelen

“Revelation 12:9
English Standard Version
And tthe great dragon was thrown down, that ancient serpent, who is called the devil and Satan, the deceiver of the whole world—whe was thrown down to the earth, and his angels were thrown down with him.”

Takket være internett og ny kunnskap om hva verden er, kan vi nå konkludere at satanister styrer verden. DNC (demokratene i USA) er satanister. Vi skjønner også at NRK er endel av det samme systemet. Fake News = satanistene. Symbolene satanistene bruker stammer fra Egypt og faraoene. Faraoene var gjenlevende av gudene, de som styrte verden før antikken.

ken
ken
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell108 – “Jessie Czebotari er et vitne på hvem som styrer i denne verden. Hun snakker om «13 bloodlines». Det vet du lite om.”

Er nokså sikker på at MrSixxthsense har god greie på “13 bloodlines” da han er født inn i en frimurerfamilie.

Denne lille gruppen du babler om danner et brorskap som kjent kaller seg illuminati og så mangt (les; DELITE). Kjernen består av 13 enormt rike familier osv. Du har et særdeles godt poeng, men jeg må tillate meg å stille deg et særdeles vesentlig spørsmål vedrørende Jessie Czebotari og din tillit til hennes sannhet være seg eventuell villedning alt i alt…

ER JORDA I HENNES ØYNE RUND ELLER FLAT?!???

PS! “Bibelfortolkning”??? Man kan tro på så mangt, men den “moderne bibel” er da vel ikke noe annet enn “13 bloodlines” agenda… Profetier “my ass”!

NB! Ta vare på hverandre! “Global kunngjøring (fase 2) kommer kommer nå før det teatriske presidentvalget i USA i november…”

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

-ER JORDA I HENNES ØYNE RUND ELLER FLAT?!??

Hun er bare et kvinne med en insider bakgrunn, liksom Svali. Jeg regner henne som en idiot når relativitetsteori skal diskuteres, eller i makroøkonomi.
Liksom for Assange, Jessie Czebotari kan påvirke presidentvalget. Hum vet hvor likene er begravd.
4 år til med Trump og deep state rulles opp.
Legg merke til hva slags panikktilstand Youtube demonstrerer ved å slette den ene kanalen etter den andre. Nå taper de. Nå er det lett å forutse at de folkene vil prøve å sprenge verden i lufta som straff

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – for ente gang, jeg benekter ikke satanismens eksistens. Derimot forklarer jeg hvordan hedningene (frimurerne fra Norge) har alternert og skrevet inn satan som en fallen engel. Betviler ikke i det hele tatt på satanistene tror satan eksisterer. Akkurat gjør jo de som omtaler seg som kristne utenfor losjen også. Alle vet hvem Gud og satan er inkl. barn. Derimot har man fjernet navnet til den Allmektige Skaperen. Han heter Yahweh. De har omdøpt Yahshua (som er vår Konge og Frelser) til Jesus som er en omskrivning av Zevs. Bokstaven ‘J’ eksisterte ikke en gang på tiden til Yahshua derav burde samtlige vite Yahweh ikke skrives med ‘J’ også. Tilleggsvis lagde de kinderegget ‘Gud’ slik at det passer med flere guder. Elohim oversatt beyr ‘Gud’ og dette benytter man ved omtale av Yahweh når man ikke bruker navnet Hans. Den Hellige Ånd er luften vi puster inn (innÅNDER), ikke ved dåp eller gjenfødelse ved se lyset.

Naturligvis kunne jeg vist mer forståelse og ikke lagt inn de subtile kilevinkene. Derimot kjenner jeg utmerket godt til faktum; gjennomslag hos mennesker som har investert hele sin person omkring et verdensbilde hvor man selv kan opptre akkurat som man vil, ettersom man dyrker seg selv som gud, trengs kraftig lut. Se bare til venstresiden politisk. Vi har mennesker som bjeffer som hunder til meningsmotstandere idet man slipper opp for argumenter til eksempel, da det heller vil leve i illusjonen enn innrømme man er blitt lurt. Problematikken eksalerer tifolds om du mesteparten av ditt voksne liv har dyrket ditt eget ego. Jeg har vært i de skoene selv hvor jeg trodde alt kretset rundt meg. Øyeblikket man innser det ikke er tilfellet, er hard kost for de fleste. Tilleggsvis har jeg en hjerne som fungerer langt over gjennomsnittet. Hvordan tror du reflekterte for min egen del da illusjonen ble knust i pinneved? Dalen er dyp og min psyke er knallhard, derav taklet jeg dette sannsynligvis mye bedre enn de fleste.

Poenget mitt for eksponere satan som fantasifigur her inne er ikke for godte meg over frimurerne. Eneste måten jeg kan forklare hvordan tingene henger sammen for de som virkelig vil vite hva som egentlig foregår. Her inne kan jeg nå mange som er medlemmer av frimureriet. Ingen medlemmer – ingen organisasjon. Slik er det med absolutt alt, staten inkludert. Jeg kan ikke velge hva folk skal foreta seg med sitt liv. Det er opp til hver enkelt. Mitt anliggende er gi mine medmennesker best mulig beslutningsgrunnlag for den avgjørelsen de treffer. Ovenfor frimurerne har jeg utelukkende et problem; de forulemper andre mennesker med sin tro. Ettersom satan er eksponert som fiktiv er det kun man selv som er ansvarlig for sine handlinger. Bedriver man pedofili eller menneskeofringer er det ingen andre enn egen person som er ansvarlig. Dermed har man flyttet spillereglene betraktelig da det ikke finnes unnskyldninger eller bortforklaringer lenger.

Book of Revelation tror jeg er skrevet av Frimurerne. Dette har jeg nevnt ved tidligere tilfeller. Grunnlaget er enkelt; de vil opptre som Yahweh og bestemme over liv og død. Hva de tydeligvis ikke evner begripe. Yahweh ved allerede når et menneske vil møte døden. For alle som lever nå på jorden og kommende generasjoner innen dommedag finner sted. Eventyret omkring evigvarende helvete er også skrevet inn i alterneringen av Skriften. Ikke nok med det. De skriver “I am the beginning and the end”. Yahweh har ingen slutt. Evigheten har ingen ende. Man trenger forøvrig ikke slå opp i en bok for at man vet hva som er rett og galt. Dette kompasset er du skapt med og selv om man har forsøkt avle frem ondskap lar det seg ikke gjøre. Dette fordi det er Yahweh som skaper hvert individ. Dermed er vi nede til kjernen. Hvorfor?

Jeg antar, men har ingen dokumentasjon omkring dette. Yahshua var araber og jeg formoder de hvite hedningene ikke ville bøye kne for Han. De ville ikke ha en Konge som var mørk i huden. Hva som skjedde i den forbindelse er det vel ingen som egentlig vet med 100% sikkerhet, selv om noen nok hevder de innehar all kunnskapen omkring dette. Videre tror jeg Yahshua la ned livet sitt for å beskytte en kvinne. Dette ble nok tolket som om at kvinnen er mer verdt, men her misforstås hvilket ansvar en mann har. Derav dette voldsomme kvinnehatet. Dette er den eneste logiske forklaringen jeg kan gi. Imidlertid kan den være feil.

Tilleggsvis vet du misunnelsen i Norge er temmelig enorm, hvilket kan gi en delforklaring omkring man ikke unner andre evig liv ettersom man selv ikke klarer kontrollere egne lyster og moderere seg selv. Selvdisiplin er jo et fremmedord og det finnes en unnskyldning for absolutt alt. Fråtsing over en lav sko er vel heller ingen overdrivelse.

Var vel noen som forsøkte latterliggjøre meg da jeg hevdet frimurerne driver med menneskeofringer. Den ballen burde bli lagt død nå i allefall. Videre har jeg forklart omkring dette med pedofili da frimurerne tror de lever evig om de fratar et barn uskylden. Dette kan intet menneske i vater og med en rasjonell tankerekkefølge forklare. Sosiopati og psykopati er kanskje hva som kommer tettest på om man skulle prøve seg med gjetting. I tillegg er det et sant mareritt bli født som nr. 1 i en frimurerfamilie. De som er tettere mot kjernen tar livet av sine førstefødte og de andre som ikke tar et slikt skritt, gjør livet til vedkommende så vanskelig som mulig. Jeg er førstefødt og vet hva dette medfører seg. Grunnlaget er Yahweh ofret sin førstefødte, Yahshua. Dermed klarer nok flere forstå hvor vanviddet stammer fra. De evner rett og slett ikke se Yahweh gjorde dette for sine barn (alle oss) og Yahshua (eksisterer nå som Erkeengelen Michael). Her har av alle mulige meningheter Jehovas Vitner rett, da dette bekreftes i Skriften over minst 8 passasjer. I tillegg kan ingen hevde Yahweh er urettferdig når Han straffer de som synder i denne kroppen vi har nå. Dette har jeg sett med egne øyne. Intet menneske kan påføre slik smerte som Han. Selvsagt, da Han er Skaperen. Innen man foretar seg djevelskap; heven er Min, forteller Han. Ingen kan unnslippe. Se bare hva Han foretok seg med Judas.

Hedningene har manipulert Skriften og tilpasset slik at flest mulig skal tråkke feil. Derimot er jeg langt ifra sikker på hvordan dette blir bedømt. Min logikk tilsier det blir etter hvordan hjertet ditt er. Det kan ikke forfalskes og blir ikke endret overnatten med en bønn om tilgivelse og God Jul. Forhåpentligvis er dette korrekt, da det betyr frimurerne har en fullstendig fiasko bak seg. Stemmer min hypotese handler livet om hvorvidt man vil dele evigheten med Yahweh under Hans Lov. Dermed er det en simpel løsning for et komplekst problem av en enkel mann.

ken – nå har du kastet flybensin i motoren til smurfen. Vel, det er jo underholdning på sett og vis, der han pisker opp stemningen. Ikke dermed sagt ting ikke vil skje som han hevder, men det er da mer hensiktsmessig ikke skremme vannet av folk. Er det informasjon man vil spre kan det foretas mye mer nedtonet enn slik han driver som en vill fyrbøtter som spar for harde livet.

Er enig med deg i valget kun er et teater. Donald vinner og venstresiden klikker i vinkel. Ikke glem jeg nevte solen blir rød 30.11. Om dette er en formørkelse eller om de sprenger oljefeltet i California vites ikke, men blir interessant se om det er noe hold i denne “spådommen”.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

-Poenget mitt for eksponere satan som fantasifigur her inne er ikke for godte meg over frimurerne.

For å skjære gjennom det søplet du presenterer, har du noen gang snakket om barneofringer i Vatikanet, eller benekter du det også?

Referanser til Lucifer finner vi overalt, her fra Vatikanet
comment image?w=616

“Lucifer,” Vatican Telescope, In Arizona, On Sacred Apache Land
The Vatican’s Telescope named L.U.C.I.F.E.R.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

– jeg hevdet frimurerne driver med menneskeofringer

Her fikk vi et svar på foregående spørsmål. Du svarer i ateistisk stil med å referere til “psykopati”. Hva som er høyst religiøse ritualer omskriver du til sosiologi i liberal-marxistisk stil, og håper på at folk kjøper den svadaen.

Den enkle fortolkningen er at satanisme er antihuman. Å utrydde noen milliarder på kloden er antihuman. Det lar seg forene med at ikke humans prøver å erobre jorden. Eisenhower måtte skrive under på avtale om at utenomjordiske kunne bortføre 100.000+ mennesker for diverse formål – DNA eksperimenter er opplagt ett formål..

“Psykopati” er bare akademisk demonisering. Menneskeofringer er sentralt for satanistene, og du kan bli foredreløs når Trump ruller opp nettverket av menneskeofringer.

Finner vi referanser om “menneofringer” under “psykopati” i Wikipedia. Nei. Du bare fantaserer villt om emnet.

Frimurer-innsider Kameran Faily oppgir at toppen av frimurerne er ikke-humans.
Guder finner vi overalt.
Vi er skapt av guder som beskrevet i Book of Enoch.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

comment image

Baphomet is a deity that the Knights Templar were accused of worshipping, and that subsequently was incorporated into occult and mystical traditions. The name Baphomet appeared in trial transcripts for the Inquisition of the Knights Templar starting in 1307. It first came into popular English usage in the 19th century during debate and speculation on the reasons for the suppression of the Templars

(Albert Pikes’ brev 1871 beskriver formålet med VK1, VK2 og VK3 som å bekjempe Kristendom. Dette vil selvfølgelig MrSixxthsense benekte)

MrSixxthsense
– Sosiopati og psykopati er kanskje hva som kommer tettest på om man skulle prøve seg med gjetting. I tillegg er det et sant mareritt bli født som nr. 1 i en frimurerfamilie.

Hos MrSixxthsense bli satanisme til noe som dreier seg om pedofil .. psykopatisk legning.

(Apropos JFK-mordet – det ble i media framstilt som forårsaket av “JFK-hatende tulling”. Man kan lyve på mange måter for å skjule hva som skjer i verden)

NWO vil bli til “ambisøse politikere” med ønske om høyere lønnstrinn? Det ligger i sakens natur at MrSixxthsense vil omskrive “transhumanisme” tilsvarende … til “ingenting religiøst” her:
“Stortinget i 2016. «Lov om endring av juridisk kjønn innebærer at du, basert på egen opplevelse av kjønn og kjønnsidentitet, får bestemme hvilket juridisk kjønn som skal framgå av folkeregisteret og personnummeret.»”

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – du er totalt desillusjonert. Siden du ikke klarer lese en tekst sammenhengende er det ikke mulig kommuisere med deg. Du tillegger meg meninger jeg ikke har og dikter helt på linje med Asbjørnsen & Moe omkring mine synspunkter. Kanskje ikke merkelig verden din klappet sammen da satan ble avslørt som ikke eksisterende. Vil tro han fortsatt eksisterer i beste velgående inne i ditt hode.
God bedring, kjell18

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

-Poenget mitt for eksponere satan som fantasifigur her inne er ikke for godte meg over frimurerne.

MrSixxthsense prøver å benekte virkeligheten med frimurerlære.

“No one will enter the New World Order unless he or she will make a pledge to worship Lucifer. No one will enter the New Age unless he will take a LUCIFERIAN Initiation.” – Dave Spangle, Director of Planetary Initiative at the UN (1978)

Være obs på at mens amerikanske soldater avlegger ed til konstitusjonen en gang, avlegger en frimurer ed hvert år ca. Edene har form av de samtykker at hjertet deres skal rives ut ved illojalitet. Ritualene inneholder rutinemessig ofring av mennesker.

Logisk er en frimurer programmert / traumatisert til å kaldsvette dersom noen anklager han for illojalitet. De kan få samme skjebne som Seth Rich, eller falle ut et vindu. En som allerede har godtatt at han kan henrettes ute videre ved illojalitet, kan henrettes uten lov og rett ved illojalitet.

Frimurerne behandler norsk lov som noe som er underordnet brorskapet. “Brorskap” er et navn frimurerne bruker om nettverket. Jessie Czebotari bruker gjerne benevnelsen “systemet” om illuminati.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – benekte virkeligeheten? Jeg? MED frimurerlære:-) Indoktrineringen som frimureriet har gjort med deg viser hele omverden de virkelig må sky dem som pesten, da skadene virker bortimot uopprettelige. Du kan ha en gruppe sinnsyke mennesker slik som frimurerne, hvis vrangforestillinger og desillusjoner gjør all rasjonell tankevirksomhet umulig, forsøke lage en ny verdensorden. Derimot betyr ikke dette de vil lykkes. Har du glemt hva som skjedde i Babylon. Wipe out. Pulverisering. Knusende nederlag. Maktdemonstrasjon av den Allmektige Skaper Yahweh som fullstendig latterliggjorde de okkulte. Hva skjedde rundt Noah. Det ble bygget og bygget, for her skulle man jobbe seg inn i himmelen. Samme resultat. Fullstendig pulverisering og nok en maktdemonstrasjon av den Allmektige Skaperen Yahweh. Hva man i idretten kaller POWER PLAY…

Gir meg fullstendig faen i hva hva en eller annen Mikke Mus karakter har sagt skal komme til å skje. Vil ikke skje med meg uansett. Jeg har evig liv her på jorden etter dommedag uansett, så om jeg blir 40, 50 eller 100 år er knekkende likegyldig. Tror du en selvutnenvt “autoritet” ikledd ett eller annet kostyme kan ta valget for meg? Hehehehehe…. Derfor kaller jeg deg desillusjonert. Du har jo ikke bakkekontakt mann!

Videre kan enhver mann forlate frimurerlosjen på dagen. En gutt derimot har ikke ryggrad eller baller nok. Derav bekrefter du igjen hva jeg tidligere har nevnt om feige guttunger i losjen. Foreta Kol Nidrei om du er så forbannet redd lille gutt. Fint du bekrefter mine påstander om menneskeofringer som er blitt benektet her inne tidligere. Du arbeider fint for meg nå:-) Som jeg fortalte deg tidligere. Jeg har en hjerne som er sylskarp og det var en annen her inne som forstod hvor dette bar hen. Anbefalte andre holde kjeft. Han kjente motstanden var av en enorm karakter. Siden dere er en gruppe vil det kun bli et tidsspørsmål innen dere begynner tvile på hverandre. Skal du se hvor lenge det tar innen det blir hver mann for seg selv. Uungåelig situasjon og utfall.

Norsk lov:-) Du er meg en sann komiker! Kun en Lov som gjelder og den er ikke utformet med så mange mangler som lefsa frimurerne har snekret sammen i mer eller mindre ruset tilstand. Loven over alle lover gjelder. Den Allmektige Skaper Yahweh sin.

“Brorskap” er jo kun et annet navn for en gruppe gutter som suger kuken til hverandre og knuller hverandre i rompa. Den informasjonen skulle vel gjerne muslimene kjent til:-)

Nesten så jeg synes litt synd på deg da verden raknet etter satan ble eksponert som fantasifigur. Ser det er kalt inn forsterkninger til debatten. Vedkommende evner heller ikke innse (kan undre seg over hvilket grunnlag) Skriften er alternert.

Glemte jeg kanskje fortelle helvete ikke eksiterer evig og jorden skal ikke lages på ny. Nevnt det tidligere, men passende nevne det igjen nå. Må få deg ned på landjorden igjen.

Om du tror Yahweh tillater implementasjonen av den sataniske overtro burde du se til historiebøkene. Trenger ikke tro meg. Argumentere for dette er så latterlig du burde ta fire uker ferie kun på vann og se om ikke det rensker opp i systemet ditt. Snakker om forurensing!

Den Allmektige Skaperen Yahweh vinner ALLTID, Han er makten, Han er evigheten, A’mein!

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

– Fint du bekrefter mine påstander om menneskeofringer som er blitt benektet her inne tidligere.

MrSixxthsense
– Sosiopati og psykopati er kanskje hva som kommer tettest på om man skulle prøve seg med gjetting.

Du bagatelliserer med spekulasjoner. Antihuman menneskeofringer er ikke “påstander”, men fakta.

MrSixxthsense
-Videre kan enhver mann forlate frimurerlosjen på dagen.

Jessie Czebotari forteller noe annet. Å bli hengt ut i media som pedofil vil være mer standard straff på en som stemmer feil i Kongressen. I USA at man får FBI på nakken som en fiende. Seth Rich ble henrettet. Det er siste opsjon. Rauni-Leena Luukanen-Kilde ble akutt kreft-offer. Jessie Czebotari oppgir sykdom som et virkemiddel.
At frimurere er villig til å gjøre hva som helst er Anders Behring Breivik et eksempel på.
Italiensk mafia er bygd opp på prinsippet “taushet eller død”. Det er samme systemet.
Folk som trenes opp til ledende posisjoner traumatiseres fra de er liten. Svali fortalte hun måtte være tilstede under ofring av barn

http://www.roydschapter.org.uk/wp-content/uploads/images/1st_degree_masonic_ritual_1.jpg

En som jobber i CIA kan forlate CIA.. Men han har taushetsplikt i 15 år.

Trailblazer
Trailblazer
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Hei Kjell108.

Her er de tre essensielle stedene man kan se hvor det er omtalt.
Jeg så du skrev her og hoppet innpå i dag, pga en innskytelse.
Jeg satt oppe i natt og så for første gang en video med Jessie Czebotari, så det er nok meningen at jeg skulle hit i dag.
Håper jeg kan bidra litt.

1. NT med gresk grunntekst her som omtaler Satan.

Åpenbaringen 12,7-9
( drakon, satanas, ophis og diablos er brukt )
Og det blev en strid i himmelen: Mikael og hans engler tok til å stride mot dragen, og dragen stred, og dens engler. Men de maktet det ikke, heller ikke blev deres sted mere funnet i himmelen. Og den store drage blev kastet ned, den gamle slange, han som kalles djevelen og Satan, han som forfører hele jorderike; han blev kastet ned på jorden, og hans engler blev kastet ned med ham.
https://www.blueletterbible.org/kjv/rev/12/1/ss1/t_conc_1179009
https://no.bibelsite.com/revelation/12-7.htm

2.
Se Jesaia 14, 2 og v 12-14. ( det hebraiske “heylel” er brukt )
v. 2 How art thou fallen from heaven, O Lucifer, son of the morning! how art thou cut down to the ground, which didst weaken the nations!
https://www.blueletterbible.org/lang/lexicon/lexicon.cfm?Strongs=H1966&t=KJV

3.
Eze 28:14 (Kjerub er brukt her)
Thou art the anointed cherub that covereth; and I have set thee so: thou wast upon the holy mountain of God; thou hast walked up and down in the midst of the stones of fire.

Ezekiel 28. 13 -16.

v.13

“Thou hast been in Eden the garden of God; every precious stone was thy covering, the sardius, topaz, and the diamond, the beryl, the onyx, and the jasper, the sapphire, the emerald, and the carbuncle, and gold: the workmanship of thy tabrets and of thy pipes was prepared in thee in the day that thou wast created.”
https://www.blueletterbible.org/kjv/eze/28/1/s_830001

Her er grunnteksten. Det er litt jobb å se på , men går sikkert bra.
https://www.blueletterbible.org/kjv/isa/14/1/t_conc_693012
https://www.blueletterbible.org/lang/lexicon/lexicon.cfm?Strongs=H1966&t=KJV
https://www.blueletterbible.org/kjv/isa/14/1/t_conc_693012
rotordet
https://www.blueletterbible.org/lang/lexicon/lexicon.cfm?strongs=H1984&t=KJV

Her, et annet nettsted, der man kan trykke på ordene og få opp grunnteksten.
https://biblehub.com/isaiah/14-12.htm
https://biblehub.com/hebrew/1966.htm

Tar med denne .
https://www.opencar.info/gesenius-hebrew-chaldee-lexicon-77/

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Trailblazer
3 år siden

Her kan vi se at Wikipedia benekter satanisme (samt den store delen av media) (ha sensuring av YT i bakhodet)

– In more recent years, discredited allegations of SRA [sexual ritual abuse] have been levelled against Jimmy Saville during the posthumous investigation into his sexual abuse of children,[115] as well as against former Prime Minister Ted Heath (who was previously falsely accused of SRA during his lifetime).[116]
https://en.wikipedia.org/wiki/Satanic_ritual_abuse#Investigations

I kjente saker blir mødre som anmelder tortur av barna sine selv anklaget for for å være den som torturerer barna (?), og logisk at barna deres må overlates til faren (ofte den som er skyldig i torturen)
Ted Heath var altså PM og en som stod dronning Elizabeth nært

London er full av oppned kors (satanisk symbol)
-Satanists believe they will get power by blood sacrifice
-One World Goverment was openly promoted by satanists (Antichrist -> One World Goverment)
-Covid-19 have been a convinient cause for calling for One World Goverment

ken
ken
Anonym
3 år siden

Her er koronaviruset. AGENDA 21. IKKE FAEN! “Six feet apart/six feet under”. Agenda 21 innføres mens vi sløver gjennom dagene som går, og skattene vi betaler brukes til å finansiere vår underkastelse!

Dette høres sikkert for vilt ut til å kunne være sant, men hør og se om Agenda 21 her (kun 5 minutter!). Vi blir holdt i en tilstand av styrt oppmerksomhet, empati tas bort, alt skal gjøres av økonomiske korporasjoner med overordnet mål om kontroll. “Agenda 21 – Your Life In Their Hands”: https://www.youtube.com/watch?v=3m8Z6291mpU og du vil straks se at konturene av det som er beskrevet nedenfor stemmer. FN er ingen vennlig organisasjon som vil oss vel. Agenda21 er en plan for ufrihet, fattigdom og død.

Link til FNs bærekraftmål finner du her: https://www.fn.no/om-fn/fns-baerekraftsmaal Konsekvensene av disse målene er innføring av et kontrollregime med brutal undertrykking av all individuell frihet for å oppnå framdriften de ønsker.

Samt her: https://sustainabledevelopment.un.org/content/documents/Agenda21.pdf

Dette er åpenlyst organisert faenskap! VI SER DET TYDELIGERE NÅ ENN NOEN GANG! Nazi-verden. Det er skammens verden… Her er vi som vil gjøre noe godt for å forandre verden til det gode. Med det GODE blir man nektet, truet, hatet og sensurert. Man møter så mye motstand overalt. Fra politiet, helsevesenet (les sykevesenet), rettsvesenet, media, kjeltringene på stortinget. Ingen av de nevnte vil ha noe med det GODE å gjøre. De hater godhet som pesten. De som lever i løgn hater sannhet! De som er ment å elske oss, hater oss! NOE “GALT I ORDEN”?!?

Med din hjelp vil Agenda 21 ikke bli en realitet. De får det ikke til når alle sier nei. Demokratiet er ikke det man tror. Det er et flertallssystem man bruker for gradvis å vende verden til overordnet global styring og full kontroll over alle. Ikke faen, svaret er NEI!

Agenda 21 er en planlagt verdensdekkende, koordinert overtakelse av verden vedtatt av noe kalt States/Stater styrt gjennom verktøyet FN. De vil utvikle et globalt slavesystem. De vil bevisst gjøre oss mindre informerte, katastrofeorienterte og gradvis sykere med det formål å kontrollere hvert eneste aspekt av våre liv. Det er nå viktigere enn noen gang å ikke bli med på dette. Bli aktivist, ha objektiv protest som grunnholdning til alt..

Agenda 21 vil gjøre miljøbevegelsen til et monopol for mega-korporasjonene. De bygger et katastrofescenario for å begrunne flere begrensende regler, øket kontroll og høyere skatter. Dette gjør de bak en grønn maske – de kaller seg miljøforkjempere, men er bare ute etter kontroll som gir øket fortjeneste.

Dette skal ikke skje. Gjør motstand mot Agenda 21 ved å forlange frihet til å gjøre som du selv vil. Gjør egne valg i alle miljøspørsmål, Lev naturlig uten kjemikalier og genmodifisering, stem mot begrensende lovgiving, gå mot overgrep fra byråkrater og gjør alle oppmerksom på den ufriheten de prøver å skape i samfunnet vårt.

De fleste er produkter av et skolesystem som leder inn i en tilstand av apati og viljeløshet. Alt de greier er å gå på skolen, deretter gå på jobben og så forsvinne. De gjør alt de får beskjed om uten å tenke, mene og gjøre noe selv. De er uten egen kraft, og kan manipuleres fullstendig. Slik kan det ikke være.

Prosjektet Agenda 21 har hatt usynlig framdrift en stund for de er redde for å bli avslørt. Nå girer de opp med hjelp av den katolske jesuitt-paven Frans i ly av en grønn og bærekraftig verden som skal tvangsrealiseres innen 2030.

De lager et katastrofebilde av verden på alle områder. All aktivitet som ikke er bærekrftig vil bli forbudt: Slalomløyper, tømmerhugst, fritidsbåter, beitende dyr, eneboliger, privatbiler… De sier løsningen er å underkaste seg et globalt styringsorgan som skal fjerne alle katastrofer gjennom streng og tvungen organisering for alle. Et globalt partnerskap (deres egne ord) skal overta kontroll, utvikling og styring av verden på alle områder. Verden skal bli et slavesamfunn, og alle normale vanlige mennesker blir slaver.

Miljøvern eller bærekraftig utvikling er FN-verktøyet som skal gjøre oss ufrie for godt.

De hevder de har global konsensus for å gjøre dette. Tiltakene skal finansieres med skatter fra alle “utviklede” land med overføringer til de som skal “utvikles”. De har allerede innført begrepet States/Stater som er organet der alle vedtak skal gjøres. Gjennomføringen over hele verden skal FN stå for. States/Stater skal kunne gripe inn i alle lands budsjetter og styre disponering av det som blir felles globale finansmidler.

Dette er avansert nysnakk, for ordene betyr ikke det vi tror når vi vanligvis leser en tekst. Nysnakk og doble meninger er i aktiv bruk. En ekte trojansk hest er satt inn i verden for å bedra oss.

Eksempel: Dyrk store arealer hensynsløst med kjemikalier og kunstgjødsel og flytt videre når jorda er ødelagt. Etterpå kommer Agenda 21 inn og bruker elendigheten til å utvikle sine katastrofescenarier, og innføre flere tvungne mekanismer som alle må følge.

Hovedpunkter i Agenda21 er følgende:

1. All matproduksjon skal kontrolleres. Kun patenterte frø og planter med opphavsrett blir tilgjengelige. De eies av store korporasjoner, for eksempel Bayer AG. Maten skal inneholde et minimum av næring. Bare FN-godkjent mat blir tillatt, lokale frø og planter skal bort, husdyrhold skal følge verdensdekkende normer, all jakt for mat skal begrenses og gradvis fjernes.

2. Kraftig depopulasjon og helsesvikt. 7 milliarder mennesker er for mange å kontrollere og skaffe mat til. Tallet må kraftig ned, kanskje så lavt som 500 millioner. Vaksiner er et middel som skal brukes for å få det til.

3. Medisin er kun det som er godkjent av kontrollinstanser. Naturlige legemidler forbys eller gjøres utilgjengelige. Den kjemiske medisinindustrien bestemmer alt, og styrer all utvikling mot mer profitt og kroniske sykdommer.

4. Vi skal ha en verdensregjering med et verdenspoliti og militærvesen gjennom FN med en verdensvaluta utstedt av en verdensbank (World Bank) som igjen er kontrollert av en fåtallig elite. Dette blir en global kryptovaluta.

5. Alle skal enkelt og greit mikrochippes ved fødsel og skal kunne overvåkes døgnet rundt hele livet.

6. Alle som ikke går med på dette er terrorister og blir fjernet ganske enkelt ved at chippen skrus av, de kan ikke gjøre noe mer og livet deres stopper opp.

5G, 6G, 7G…

Kilde: http://www.nyttnorge.com/agenda-21-mens-vi-sover.html

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

-Det er skammens verden…

Hvem som er problemet og hva de vil ble lite substansiert … utover “FN”

ken
ken
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

“Inn med teskje”? “We will keep their lives short and their minds weak while pretending to do the opposite. We will use our knowledge of science and technology in subtle ways so that they never see what is happening. We will use soft metals, aging accelerators and sedatives in food and water as well as in the air. They will be covered in poisons wherever they turn. The soft metals will make them lose their minds.

We will promise to find a cure from our many funds, and yet we will give them more poison. Chemical poisons will be absorbed through the skin of idiots who believe that certain hygiene and beauty products presented by great actors and musicians, will bring eternal youth to their faces and bodies, and through their thirsty and hungry mouths, we will destroy their minds and systems of internal organs. reproduction. However, their children will be born as disabled and deformed and we will hide this information.

The poisons will be hidden in everything around them, in what they drink, eat, breathe and wear. We have to be ingenious in distributing the poisons because they can see far. We’ll teach them that poisons are good – with funny pictures and musical tones on TV. Those who are looking for them will be helpful. We’ll enroll them to push our poisons. They will see that our products are used in film and they will get used to them and will never know their true effect.

When they give birth, we will inject poisons into the blood of their children and convince them that we are helping them! We will start earlier, when their minds are young, we will target their children with what children love most, sweet things. When their teeth decay, we will fill them with metals that will kill their minds and steal their future. When their ability to learn has been affected, we have created drugs that will make them sicker and cause them other illnesses, for which we will create even more drugs. We will make them docile and weak before us, by our power. They will grow depressed, slow and obese, and when they come to us for help, we will give them more poison.

We will focus our attention on money and material goods so that they never connect with their inner self. We will distract them with fornication, external pleasures and video games, so that they are never one with the unity of all. Their minds will belong to us, and they will do as we say. If they refuse, we will find ways to implement technology that alters the mind in their lives. We will use fear as our weapon. We will establish their governments and we will establish opposition within them. We will own both sides. We will always hide our goal, but we will continue our plan. They will do the work for us, and we will prosper from their toil.

Our families will never mix with theirs. Our blood must be pure (because it is). We will make them kill each other when they oppose us. We will keep them separate from unity through dogma and religion. We will control all aspects of their lives and tell them what to think and how. We will guide them kindly and let them believe that they are guiding themselves. We will instigate animosity among them through our factions.

When a light shines among them, we will extinguish it by mockery or death, which suits us best. We will make them tear their hearts apart and kill their own children. We will accomplish this using hatred as our ally, anger as our friend. Hatred will completely blind them and they will never see that in their conflicts we will be their leaders. They will be busy killing each other. They will bathe in their own blood and kill their neighbors, as long as we see that they are against us. We will benefit greatly from this, for they will not see us, for they cannot see us.

We will continue to prosper from their wars and their deaths. We will repeat this until our ultimate goal is achieved. We will continue to make them live in fear and anger, we will give them images and sounds. We will use all the tools we have to achieve this. The tools will be provided by their work. We will make them hate themselves and their neighbors. We will always hide the divine truth from them, that we are all one. That he must never know!

They must never know that color is an illusion, they must always believe that they are not equal. Drop by drop, drop by drop we will advance our goal. We will take over their lands, resources and wealth to exercise control over them. We will trick them into accepting laws that will steal the little freedom they have. We will set up a money system that will shut them down forever, keeping them and their children in debt. When we ban them together, we will accuse them of murder and present a different story to the world because we will own all the media. We will use the media to control the flow of information and their feelings in our favor. When they rise up against us, we will crush them like insects, because they are less than that. They will be helpless to do anything about it.”

https://www.youtube.com/watch?v=tRVkMaTM91Q

Teksten er påstått hentet fra “JOHN D. ROCKEFELLER MASONIC CREED” uten direkte kilde, men logikken i faenskapen taler for seg. OPPNÅELIG? NEPPE! Men du ønsket likevel møkka på trykk! Siden du er så forut for din tid… Er dette oppnåelig for eliten (les ; DELITE)?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

-Agenda 21 er en planlagt verdensdekkende, koordinert overtakelse av verden vedtatt av noe kalt States/Stater styrt gjennom verktøyet FN. De vil utvikle et globalt slavesystem

Det eneste ken selv bidrar med i meldingen overfor er “«Inn med teskje»? “. Resten av tenkearbeidet overlater han til oss andre.

“Soros” er en omskriving for hvem som står bak Open Society. “Trump” er også noe annet enn en billionær med politiske ambisjoner. Trump ble selektert. “”Hitler” var en posterboy for deep state og Vatikanet.
Boris Johnson er nå beviselig “Soros”-relatert. Da sitter vi igjen med spørsmålet: Hvem er “Soros. Hvem er Rockerfeller?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Alt henger sammen. http://www.nyhetsspeilet.no/2014/01/sensurert-informasjon-fra-vare-utenomjordiske-venner-del-1/ er endel av hvem som styrer. Tesla var Venusianer. Det er han som gav oss elektrisitet slik vi kjenner den. USA driver vel fortsatt og hemmeligholder skrifter fra han. Tesla var med på Philadelphia eksperimentet, hvor folk forsvant i tidsdimensjonen. Idag er det blitt avansert teknologi som holdes hemmelig. Teknologien gir dem som har den makt.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – kan ikke annet enn sitere Arthur Arntsen ” Og ellers har lensmannen det bra?”:-) Du har bra humor. Lo slik jeg nesten gråt:-)

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Jeg skjønte ikke meningen.
Det ble nettopp frigjort Tesla-dokumenter i USA som forteller om hans tilknytning til Venus.
Der gikk evolusjonsteorien i dass. Lærere bør få Prozac gratis?
Hans Gaarder intervjuet en venusianer.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – forsøker du i ramme alvor hevde Nikola Tesla var fra Venus (den stjernen som “er lucifer”)? Evolusjonsteorien er pulverisert langt tidligere. Mulig du ikke har fått dette med deg:-) Har du utviklet evnen til kritisk tankegang? Som f.eks disse dokumentene er fabrikkerte. Ring elverket i sakens forbindelse. Virker som om hele sikringsskapet ditt er ute av drift.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

-forsøker du i ramme alvor hevde Nikola Tesla var fra Venus

Det er helt seriøst. Japanerne fortograferte nettopp Venus. Fotoene viser noen annet enn “500 grader celsius”.
Wikipedia
“Venus has by far the hottest surface of any planet in the Solar System, with a mean temperature of 737 K (464 °C; 867 °F), “

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – skulle virkelig ønske jeg kunne hjelpe deg. Din fantasi overgår det meste av hva jeg har sett. Du går jo selv Gaarder en høy gang der han kretser sammen med Smurfen i fri utfoldelse. Lite tips som kanskje leder deg til oppspinnet:

“mean temperature of 737 K”.

mean kan bety ond, ikke bare gjennomsnittstemperatur. 737 = 73 – 37 = 3 x 7 = 21

ken
ken
Anonym
3 år siden

Sven-Inge Johansen – “Lockdown” og ritualer! Det er hva det handler om!

Dersom “lockdown” ikke fungerer, hvorfor er det sånn at “overherrer” på vår jord skal få oss til å “bli hjemme” og bruke munnbind ut av intet? Fra et okkult synspunkt er det mange svar på det: https://www.eyeopeningtruth.com/covid-19-satanic-ritual/

PS! Jeg bidrar gjerne til oversettelse dersom du synes det er verdt å oversette nevnte artikkel og få den på trykk her :-)

ken
ken
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 år siden

Flott! Et av verdens største test-selskaper for Covid- 19 ved navn “IPSOS MORI” (som er av latinsk opprinnelse og betyr “DE DØR”) skulle vel tale for seg… “Largest testing study for Coronavirus publishes latest findings” (kan også leses på norsk): https://www.ipsos.com/ipsos-mori/en-uk/largest-testing-study-coronavirus-publishes-latest-findings

Deres testfasiliteter er merket med logoen av ANUBIS (dødsguden)…
TheCrowhouse snakker om det her (fra 11:20): https://www.bitchute.com/video/jF-wBC_Iyww/

There is much more to this agenda than meets the eye…

CARL-ERIK
CARL-ERIK
Abonnent
3 år siden

JEG FIKK DENNE KOMMENTAR PÅ DETTE FRA MESSANGER: @Carl-Erik Farnes
hva slags utdanning har du? Anyway.. Jeg viste CDC rapporten til min samboer, som har jobbet med DNA an lyse (mastergrad), og har vært akuttsykepleier i flere år i London. Han er sjokkert over at nyhetsspeilet skriver at de ikke har koden til cov19, for det skriver jo cdc at de har (sier han) : ” MN908947.2″

Den de bruker: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nuccore/MN908947.2

Oppdatert versjon https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nuccore/MN908947

Hilsen min samboer, ikke meg

lars
lars
Anonym
Svar til  CARL-ERIK
3 år siden

Du blir lurt av overskriften, hvor det står at viruset er isolert. MEN litt lenger ned i dokumentet under TITLE, står det: ” A new coronavirus associated with human respiratory disease in china “. ” associated with ” BETYR IKKE ISOLERT. Rett under TITLE klikker du på linken ved siden av ” PUBMED “, og blar ned til ABSTRACT. Der står det:

” Despite intense research efforts, how, when and where new diseases appear are still a source of considerable uncertainty. “

lars
lars
Anonym
Svar til  lars
3 år siden

Utrykkene ” coronavirus associated with ” og ” considerable uncertainty “, er ensbetydende med IKKE ISOLERT.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  CARL-ERIK
3 år siden

carl-erik; hvilken betydning har utdannelsen? Det betyr kun du kan repetere hva andre mennesker har tenkt før deg. Ikke at tankene er korrekte. Ergo er utdannelse fullstendig verdiløst, dessverre. Klart man kan skape en illusjon hvor alt kretser rundt teorier, utmerkelser, priser og graderinger, men fortsatt like verdiløst. Egen individuell hjerne krever ingen lisensiering for bruk..

I tillegg som Lars nedenfor skriver; burde fokusere på leseferdighetene istedet. Back to basics:-)

lars
lars
Anonym
Svar til  CARL-ERIK
3 år siden

Kan du heller ikke spørre samboeren din om hvordan en eventuell smittet person som tester positivt på corona samtidig også kan være smittet av influensa. De utfører mest sannsynlig ikke tester for begge samtidig. Så la oss si at smittet person har begge samtidig, som er fullt mulig. Hvilke av de 2 er da den dominerende? Dette forteller de ikke noe om. Slett arbeid fra de som tar testene.
WHO skrev nettopp også at opp mot, eller mer en 750 mill. er smittet. Da vil jo 1 mill. som er døde utgjøre en dødelighet på 0,13%. Altså mindre dødelig enn vanlig influensa, som har en dødelighet på 0,17%.
Viktig å stille de kritiske spørsmål, som ingen gjør, hverken til MSM eller ansvarlige myndighetspersoner.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  lars
3 år siden

Så forresten en graf her tidlig på vårparten som viste både influensa- og coronatilfeller i Norge. Det merkelige var at coronatilfellene økte omtrent like mye som influensaen falt. Første april mener jeg det var, ble det erklært fra helsemyndighetene at influensasesongen var over. Influensasesongen var forholdsvis tidlig over i år samtidig som det var mange tilfeller med sykehusinnleggelser, smitte og dødsfall med corona.

CARL-ERIK
CARL-ERIK
Abonnent
3 år siden

JEG FIKK DENNE TILBAKEMELDINGEN PÅ MESSANGER: @Carl-Erik Farnes
hva slags utdanning har du? Anyway.. Jeg viste CDC rapporten til min samboer, som har jobbet med DNA an lyse (mastergrad), og har vært akuttsykepleier i flere år i London. Han er sjokkert over at nyhetsspeilet skriver at de ikke har koden til cov19, for det skriver jo cdc at de har (sier han) : ” MN908947.2″

Den de bruker: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nuccore/MN908947.2

Oppdatert versjon https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nuccore/MN908947

Hilsen min samboer, ikke meg

Bjørn Till
Bjørn Till
Abonnent
3 år siden

Jon Rappoport er en av de mest troverdige kritikerne av den internasjonale legemiddelindustriens uendelig lange rekke med forbrytelser for profitt mot menneskeheten.

Både Jon Rappoport og en annen av verdens fremste eksperter på virussykdommer, Judy Mikovits, kaller koronaviruset en Plandemic – et planlagt, ufarlig propagandaskremselsangrep rettet mot den del av menneskeheten som stoler så blindt på verdenslandenes landssvikende politikere og deres kontrollerte propaganda- og jugemedier at de er mer enn villige til å underkaste seg det unødvendige og livsfarlige vaksinasjonsprogrammet Bill Gates ønsker å påtvinge verdenssamfunnet ved hjelp av politikerpålagt tvang.

I denne sammenheng er det viktig å forstå at ingen politisk regjering eller autoritet på helse har rett til å tvangsviksinere andre enn dem selv!

The Nuremberg Code of Human Rights stadfester at det kun er det enkelte menneske selv som har rett til å velge eller avgjøre hva en ønsker å gjøre i ens eget liv. Ingen andre! Unntaket er om eller når et menneske beviselig har begått en forbrytelse av så alvorlig karakter at arrestasjon er uunngåelig. Selv ikke i fengsel kan såkalte “myndigheter” pålegge deg tvangsvaksinasjon.

Det er en tragedie for oss i Norge at de aller fleste i vår befolkning er fullstendig uvitende om deres menneskerettigheter.

Enda verre er det når vårt godtroende, jugemediahjernevaskede folk tror at vaksiner fungerer på andre områder enn å ødelegge vår helse til milliardprofitt for den internasjonale legemiddelmafiaen som Bill Gates samspiller med i forbindelse med propagandaviruset COVID-19.

Store deler av norges politiske elite samarbeider tett med WHO, Bill Gates og den internasjonale Legemiddelindustrien – enten fordi de eier store aksjeposter i Legemiddelindustrien, eller fordi de har mottatt millionbestikkelser for å løpe denne massemorderindustriens ærend i Norge.

Men verst av alt er at vårt folk ikke er informert om at vårt politiske system er del av en internasjonal næringslivspolitisk mafia. Disse arbeider ikke til fordel for Norge eller oss som bor i vårt land. De arbeider til fordel for deres internasjonale samarbeidspartnere og egne lommebøker.

Hvis du er blant dem som tror at oljefondet eksisterer, eller at norske politikere arbeider til fordel for deg og meg, blir du skuffet når sannheten kommer for dagen.

Alt er stjålet! Til og med landet vårt og vår personlige identitet som menneske!

Kun de færreste i landet vårt vet at den norske staten er et aksjeselskap registrert under navnet AS Norge i Brønnøysundregisteret.

Der finner du blant annet AS Stortinget, AS Regjeringen og AS Statsminsterens Kontor med fler sammen med vår gamle forvaltning, registrert som sekundære aksjeselskaper hørende innunder moderselskapet AS Norge. Sjekk selv!

Norges næringslivspolitiske frimurermafia har klart å sikre seg monopol på den politiske makten i landet vårt ved å stille partikandidater som fanger opp stemmene til de aller fleste som avgir stemme under et politisk farsevalg i Norge.

Det spiller liten rolle hva partiene eller kandidatene på stemmesedlene heter, når det norske politikerkontrollerte flerpartisystem i virkeligheten er ett parti med mange navn og representanter, som alle arbeider til inntekt og fordel for deres internasjonale næringslivspartnere og egne lommebøker – på vårt folks bekostning.

Norges næringslivspolitiske frimurermafias representanter i storting, regjering og forvaltning er aktive medspillere i løgn- og propagandasvindelen COVID-19.

Jeg anbefaler deg på det sterkeste å lese Jon Rappoport artikler, samt se og høre hva han sier om svindelen på egen hjemmeside og Infowars.com.

Judy Mikovits er forlengst fjernet fra de etablerte sosiale plattformene fordi hun er altfor farlig for etablissementet, som nå har klart å stenge de aller fleste landegrensene, påtvunget folk helsefarlige ansiktsmasker, og nå rasler med truende tvangsvaksineringssabler for ytterligere å berike seg på vår frykt for å dø av propagandaviruset, samt uvitenhet om våre personlige, ukrenkelige menneskerettigheter.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Bjørn Till
3 år siden

-Store deler av norges politiske elite samarbeider tett med WHO, Bill Gates og den internasjonale Legemiddelindustrien

Når NRK er et 24/7 propagandaorgan for vaksiner er det snakk om noe mer enn at legemiddelindustrien har kontakter i NRK-miljøet. Det peker i retning av at NRK er deep state.
Deep state er antihuman. Det er et interessant emne for Nyhetsspeilet. Hvem vil være anti-human? Hvilken ku vil være anti-kyr?

« Forrige artikkel

Konkurs som følge av koronapandemi (?), et gruppesøksmål av tyske Dr. Reiner Fuellmich

Neste artikkel »

Nytt livsfarlig virus COVID21, rett rundt hjørnet, ifølge statsminister Justin Trudeaus kontor i Kanada.

92
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x