https://www.hilltimes.com/2017/11/27/politics-morning-trudeau-offer-apology-lgbtq2s-community-chagger-appear-senate-question-period/127028

Nytt livsfarlig virus COVID21, rett rundt hjørnet, ifølge statsminister Justin Trudeaus kontor i Kanada.

6.9K visninger
3 minutter lesetid
22
Utdrag av et notat fra et møte mellom the Strategic Planning Committee og Statsministerens kontor, Canada.

Kary Mullis 1944-2019, he even said his PCR test were not made to detect any kind of infectious disease. It’s just there to pick up your signature of your DNA and RNA.

Utdraget bekrefter det vi allerede hadde skjønt måtte ligge mellom linjene, da globalistene manøvrerte stygt og uvørent mellom de mange holmer, fjellknauser og undervannsskjær med et utall av urimeligheter, halvsannheter og ofte regelrette løgner; en av disse var den utstrakte bruken av PCR-testen til Kary Mullis, en test som uttalt ikke skulle brukes til å diagnostisere infeksjoner, men som alikevel utgjorde hovedterskelen inn til troen på virus COVID19, godt støttet av angstpiskende og skrekkinngytende overskrifter fra et lydig NRK og en lydig rikspresse. Dette epost-notat bekrefter for mitt vedkommende at koronaviruset har vært et politisk brekkjern; at det ikke dreide seg om en alvorlig sykdom, men om noe helt annet, for i det følgende notat blir også et nytt viruset, COVID21 presentert, som skal resultere i langt flere infeksjoner, mange dødsfall og nye og strengere nedlukninger.

Det følger innholdet av et epost-notat skrevet av et medlem the Strategic Planning Committee, også medlem av The Liberal Party, Canada, statsminister Justin Trudeaus politiske parti. Vedkommende ønsker av gode grunner å være anonym, da det han offentliggjør er kriminelle handlinger planlagt av den kanadiske regjering, forteller kanadieren og finansrådgiver Jeff Berwick, innholdet virker troverdig etter alt å dømme av det som er tilgjengelig av fakta; dette kan faktisk være de neste skrittene de har tenkt å ta, derfor velger han å gjengi epostens innhold:

«Jeg har noen meget viktige opplysninger å gi deg. Jeg er et komitémedlem (innen Kanadas regjering, min tilføyelse), og medlem av Liberal Party of Canada. Jeg sitter i flere komitéer, men den informasjonen jeg gir her, kommer fra Strategisk planleggingskomité (som styres av PMO, min tilføyelse). Jeg må begynne med å si at jeg ikke er glad for å gjøre dette, men jeg er dessverre tvunget. Som kanadier og enda viktigere som forelder ønsker jeg å gi en bedre fremtid ikke bare for mine egne barn, men også for andres barn. Den andre grunnen til at jeg gjør dette er at omtrent 30% av komiteens medlemmer ikke er fornøyd med den retning dette vil gi Kanada, men våre meninger ble ignorert; de planlegger å gå videre og følge sin plan. De har også gjort det veldig klart at ingenting kan stoppe de planlagte resultater.

Veikartet og målet ble satt opp av PMO (statministerens kontor) og er som følger:

Den kanadiske finansrådgiver Jeff Berwick (foto fra video).

– Fase inn sekundære lockdown-restriksjoner på rullerende basis, begynnende med større storbyområder først og utvides utover. Forventes innen november 2020.

– Daglige nye tilfeller av COVID-19 vil øke utover testingskapasiteten, inkludert økning i COVID-dødsfall etter samme vekstkurver. Forventet innen utgangen av november 2020.

– Komplett og total lockdown (mye strengere enn den første og andre begrensningen i rullerende fase). Forventet innen utgangen av desember 2020 – begynnelsen av januar 2021.

– Rask konstruksjon av (eller bygging av) internerings-anlegg i alle provinser og territorier. Forventes innen desember 2020.

– Projisert COVID-19 mutasjon og / eller co-infeksjon med sekundært virus (referert til som COVID21) som fører til en tredje bølge med mye høyere dødelighet og høyere infeksjonsrate. Forventet innen februar 2021.

– Daglige nye tilfeller av COVID-21 sykehusinnleggelser, men også COVID-19 og COVID-21 relaterte dødsfall vil overstige kapasiteten til medisinske fasiliteter. Forventet Q1 – Q2 2021.

– Forsterkede lockdown-regler (referert til som tredje lockdown vil bli implementert. Omfattende reisebegrensninger vil bli pålagt (inkludert inter-provins og by). Forventet 2. kvartal 2021.

– Prosjekterte fordelinger i forsyningskjeden, mangel på lager, stor økonomisk ustabilitet. Forventet sent Q2 2021.

– Implementering av militærpersonell i større storbyområder samt alle større veier for å etablere reisekontrollpunkter. Begrense reiser og bevegelser. »


artikkel-forfatter

Toppfoto, her. Anonyme brev fra høye posisjoner i et statlig system bør alltid betraktes med skepsis. De kan likegodt være ment til å føre den vanlige samfunnsborger bak lyset. Tonen i dette brevet virker ærlig og oppriktig, det kan dreie seg om statlige kriminelle handlinger. Jeg forstår at viruset var et politisk virus fra begynnelsen av, planlagt i god tid, og at det dreide seg om et omfattende misbruk av folks angst for sykdom, kun i den hensikt å få makt. Fra andre kilder vet vi at virus-unntakstilstanden skal vare til 2025, denne mailen beskriver tiltak inn i 2. kvartal 2021. Vi må anta at interneringsleirene vil utvikles videre i beste FNs ånd, etter dette (hør den kanadiske politiker, Randy Hillier stille spørsmål i det kanadiske parliament, i video, 12:17, lenke nederst), såfremt ingen protesterer. Dokumentet ble gjengitt av den kanadiske finansrådgiver Jeff Berwick, en mann jeg har hatt tillit til så langt, offentliggjort den 17. oktober 2020, epostens gjengivelse begynner fra ca 8:20, flere viktige punkter som f.eks. Universal Basic Income Program, World Debt Reset Program av IMF, Canada’s HealthPass o.a. fra samme epost, nevnes også i videoen, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

22 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kjell108
kjell108
Abonnent
3 år siden

Gamechanging infomasjon om vaksinene her. Hvis 100% nøyaktig, Erna overlever ikke vaksinering av oss.
https://www.bitchute.com/video/GuSORtj86jYd/
Video 12:00 —

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

ser ut at gamechanging i verden omfatter langt mer enn bare satanistenes vaksinerings-planer.
Jeg lurte på hva meningsløst søppel på nrk-radio de siste tre dagene skyldtes.
I tilfelle Sovjet spilte de klassisk musikk (oftest “Svane Sjøen”) i flere dager på rad når neste levende lik i rekke av Generalsekretærer i kommunistparti døde ut. Da måtte propaganda-medier ta en “time-out” for å orientere seg hvem de skulle bøye seg til videre.
Forvirring i NRK gir en grunn til forsiktig optimisme ang. jordklodens og neste generasjons fremtid.
Virker slik at info om arrestasjoner er sant.

Arve
Arve
Abonnent
3 år siden

Pandemien er over!!
Mike Adams viser til eit intervju med Pfitzers tidlegare forskingssjef.
Den 2. bølgja finst ikkje.
https://www.naturalnews.com/2020-11-24-no-second-wave-pandemic-is-over.html

A new interview with this former chief science officer at Pfizer, which was pulled from YouTube within two hours, reveals that the so-called “second wave” of the Wuhan coronavirus (Covid-19) is completely nonexistent.

Arve
Arve
Abonnent
3 år siden

Tøff sheriff nektar å handheva portforbod. Seier at folk skal få hjelp, som vanleg, – ikkje det motsette!

https://wearethene.ws/notable/171875

Sacramento County Sheriff Scott Jones said that he won’t enforce the state’s coronavirus curfew or any current or future coronavirus orders.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Arve
3 år siden

Amerikansk politi oppgir at de nye koronatiltakene er så idiotiske at det undergraver publikums tillit til politiet.

kjell108
kjell108
Abonnent
3 år siden

Trump Bombshell
Dominion Software Deleted 2.7 Million Trump Votes Nationwide, switched
over 500000 from Trump to Biden.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kjell108
3 år siden

Og sånn så alltid så avslører Simpson valgautomat jukset, trykker du Trump så har du gitt en stemme til Biden.
Det er vel heller ingen bombe at det r George Soros og Bill Gates som står bak jukse maskinene.

Det fine er at nå blir servere i Tyskland, Spania og Serbia raidet av Amerikanske soldater, og det blir sikter for kupp mot USA, samme med CIA og FBI som har bidratt til jukset, de blir sikter for landsforræderi og kuppforsøk, samme med de store tech gigantene som Google, Twitter, FB, Youtube mm og så klart alle de store fake news blekkene.
Trump trekker også all styrker i utlandet hjem nå for å rydde opp i eget land.

https://www.eutimes.net/2020/11/the-2020-us-election-took-place-under-a-trump-declared-national-emergency/

Homer Simpson tries to vote for Obama w/ electronic voting machine.flv

Så hva skjer med dødsviruset ? Ellon Musk 2 4 tester, 2 av dem var positive og 2 negative, bare tull alt sammen s han, idiot testene slår ut på vanlig forkjølelse, Covid eksisterer ikke.

Her er veikartet uke for uke frem til NWO i deres psykopatiske planer, pengesystemet bli tatt ned, ingen kan kjøpe eller selge. de vil kjøre en EMP som tar ut kraftnettet, ingen strøm lenger og matforsyningene kollapser.

The Dark Winter er over oss, de vil slette all gjeld i verden, baksiden er at ingen skal lenger eie noe, alt du trenger får du av NWO. alle vil få borgerlønn, alle vil få penger enten du jobber eller ikke. Full fart mot global kommunisme.
De som er vaksinert til hybrider vil bli satt inn mot oss andre der de blir fortalt at ingen tiltak blir opphevet før alle er vaksinert, dermed så får de uvaksinert skylden for Hitler tiltakene.
De skal også sette inn militæret mot folk som sulter som tar til gatene, de bygges også konsentrasjonsleirer til oss som ikke vil underkaste oss NWO og kuppmakerne.

“Next Crisis Bigger than COVID” – Power Grid/Finance Down – WEF Cyber Polygon

Men alt dette vil Trump sette stopper for med mindre de skyter han, i så fall så tapte menneskeheten sin siste krig for egen eksistens.

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

Når man ser psykopatene blant demokratene, til eksempel AOC, Waters, Pelosi, Omar, Clinton, så stusser jeg over at ting har gått så fort fra idioti til galskap i form av noen måneder. Det er som om noen har gitt dem ei sprøyte og de ble zombier over natten. Det samme gjelder hjemme i Norge. Var Græsvik virkelig så gal for noen år siden ? Eller Erna Solberg ? Det er som om de er noen andre personer, åndelig okkupert av mørkets krefter. Sjekk øynene til Erna, hun ser jo ut som hun ikke har noen sjel lenger.

Jeg klagde for noen år siden at jeg levde i en tidspoke hvor ingen store historiske ting skjedde, bortsett fra 11 september. Men nå ser det ut til at alt kommer på en gang. Jeg er jammen ikke sikker på Trump kan redde oss. Han har ikke gjort mye for å få fjernet folk som George Soros, Henry Kissinger og Barack Obama fra makt og innflytelse. Jeg mener han har ikke gjort nok

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  KTA
3 år siden

The Great Reset

Dette er fra hestens egen munn.
Det virker som han sier det som det er, minus at Trump eller Biden betyr ingenting for Davos folkene. De vil fortsette i samme spor uansett amerikansk president sier han.

– Jeg er jammen ikke sikker på Trump kan redde oss

Dette får vi tidsnok svar på. Trump er Trump. Med hans ego vil han kjempe for å bli neste president. Hvis han ikke blir neste president blir jeg bekymret. Da blir moralen at det skal mer til enn ambisjoner til for å styre verden.

“The Great Reset” er rebranding av NWO.

Vi skjønner at nå skal folk over på trygd. Det har Davos-folknene funnet ut er best for verden. Så skal vi selvfølgelig ikke kjøre bil med mindre den er batteridrevet.

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Ja Karls Scwab gir meg frysninger. Den ene etter den andre NWO-fascisten dukker opp fra intet. Jeg ser på nyhetene igår og idag at Hviterussland blir satt under sanksjoner fra EU og dilte-Norge. Det er vel ikke pga volden mot demonstrantene men fordi EU og globalistene sliter med å få tak på Hviterussland. President Lukasjenko vil ikke bøye seg for globalistene i likhet med Putin. Vi har en annen artikkel her på Nyhetsspeilet om hvordan Verdensbanken og IMF prøvde å kjøpe ham og bli med på Covid19-svindelen

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  KTA
3 år siden

Selv om Norge økonomisk har mye i reserve pga. olje, når turistindustrien blir historie blir det ikke så mye å bruke pengene på. Det blir ikke samme verden lenger.

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Kjell er dette noe av det vi kommer til å se framover i Tyskland ? Ser ut som Gestapo mer enn Politi spør du meg [video src="https://d2tvq423nso063.cloudfront.net/media_attachments/files/001/404/014/original/b395e3d11fdaa81e.mp4" /]

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  KTA
3 år siden

“korona”-fascistene har brukt et standard-sett for å presse statsledere til lydighet – fra kjøp til trusler om sanksjoner og oransje revolusjoner. Kun personer av “mannlig politisk kjønn” klarte å stå imot.
Beklageligvis, er det for få av dem i denne homo-verden, og biomassen velger gulrot som henges foran demmes tryne fremfor et verdig liv for sine etterkommere.
Tyskere viste igjen sine fremstående egenskaper da de demonstrerte i Berlin den 18.november. De nektet å ta på seg munnkurver selv under polizai`enes brutalitet.
Øvrige jewropeere sitter klokeligt på gjerdet. Disse tar på seg hundeutstyr frivillig. Om det blir pålagt med penis-bind som den hårete apen demonstrerer fra plakater, så skal de gjøre det uten diskusjon.
Da blir det sånn som David Ben Gurion har sagt: “Spiller ingen rolle hva goyims sier, det er viktig hva jødene gjør”. Og de er legion. Her er opptak fra et vindu i NY der chabad har samlet kun sine hankjønns tilhengere: https://www.youtube.com/watch?v=Fw8UyPHSSXo&feature=emb_logo . Kommentaren nederst sier: “Hele jordkloden er vår”.
Hver man er nødt til å ta et valg nå – sitte fortsatt på gjerdet eller slå oss sammen i stå imot legionen.
Ingen kan redde sitt eget skinn alene.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

-Her er opptak fra et vindu i NY der chabad har samlet

90% av de ortodokse jødene er hardcore anti-sionister. De fleste av dem holder seg unna Israel. De i Israel protesterer stadig vekk mot Netanyahu – en sionist.
Når de ortodokse i New York demonstrerer mot Netanyahu er det blackout i de liberale marxistiske media. De liberale marxistene er selv sionister?

Vi skjønner her at ortodokse ikke drømmer om å bli spesialsoldater, slik som mange i Norge. Våpen er synd for dem

Helbom om David Ben Gurion

“On 14 May 1948, he formally proclaimed the establishment of the State of Israel, ”
Ben Gurion var kommunist. Israel 1948 var en kommunistisk stat.
Ergo, han var ikke engang Judaist.

Hva vi leser om jødene på steigan.no er total nuts.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

eventyr om snille judiske kommunister kan fortelles til noen som ikke har opplevd judiske rød terror og represalier på nært hold i bl.a. sin egen familie.
om steigan.no ikke behager ditt verdens bilde, så bare les og hør på offisielle propaganda-medier inkl. norske, de er bemannet av judar og totalt underlagt sionister.
Dostoevsky har advart at judar ville ødelegge russland, og disse har gjort akkurat dette.
Leiba Bronstein [Trotsky] har sagt hva sionistenes mål var: “vi skal gjøre dem til hvite niggere, vi skal legge landet under vår makt ved hjelp av terror verden ikke har sett maken til. Og etter at vi tar kontroll over deres ressurser, skal hele verden knele for oss.”
Judar jobbet systematisk med å motarbeide Stalin, korrumpere og forderve samfunnet, noe som resulterte i Sovjet-fall, selv om det sovjetiske plan-systemet viste seg å være det mest progressive og vel-fungerende i verden på alle områder.
anbefaler å sette seg grundig i hva de snille ortodokse rabbiner forkynner til sine menigheter.
Selv den sionist-kontrollerte FN var nødt til å innrømme at Tora var en fascistisk skrift.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

– hva ortodokse rabbiner forkynner

https://www.worldjewishcongress.org/en/news/ultra-orthodox-jews-in-new-york-rally-against-israeli-army-draft-plans

Kilden her er
“The WJC, the ‘Diplomatic Arm of the Jewish People’, has been active in countless campaigns since its inception: advocating for justice for Holocaust victims and their heirs, including the payment of reparations for hardship suffered under the Nazi’s; protecting the memory of the Holocaust; obtaining restitution of, or compensation for, stolen Jewish property,”

hvilket blir sionistene, altså dem som regner de ortodokse jødene som evige fiender.
Israel ble skap av USSR årene 1945-1948, ikke UK.
Stalin var en forkjemper for Isreal med sin propaganda om “6 mill Jøder”

Når 100.000 ortodokse protesterer i New York blir det det 10.000 i sionistiske media som WJC, og blackout i NYT

Ifølge Bin Laden (et Muslimsk navn — en Palestina-aktivist?) er det omvendt, de ortodokse demonstrerer for Israel og stemmer Likud.
Det er dette sionistene ønsker vi skal tro, at Israel er en dypt religiøs stat. Det er akkurat omvendt. Samme budskapet om at Israelere er Judaister gjentas på steigan.no.
Israelerne er ikke engang jøder, men ukrainere.
http://blogs.timesofisrael.com/leaked-report-israel-acknowledges-jews-in-fact-khazars-secret-plan-for-reverse-migration-to-ukraine/

Det paradoksale her er at bibelen på det anti-sionistiske steigan.no har jødisk forfatter (Lenin). Leninistene var sionister selv. Som dem som selv bygde et gasskammer i Auschwitz etter krigen for å fremme myten om “6 mill jøder”, er bolsjevikene sionister.

– Judar jobbet systematisk med å motarbeide Stalin
Nå får du gi deg. Lavrentiy Beria var også jøde (i vanlig terminologi), og det samme med godfather Lazar Kaganovich. Stalins siste kone var jødisk.

ken
ken
Anonym
3 år siden

LIVSVIKTIG! Føler du deg lat, fortapt og utmattet i det satanistiske ritualet vi lever i nå? Det er helt greit, for det betyr at du er ærlig med deg selv.

Denslags kommer fra ønsket om ikke å gjøre noe hjertet ditt ikke er i harmoni med. Du er ikke i tråd med din sanne hensikt. Lad batteriene med denne, så kommer du “på fote” igjen :-) Dette er styrkedrikk “deluxe”! Å, ja, vedkommende er psykolog. Ikke fra den indoktrinerte siden, men livets skole…

john
john
Abonnent
3 år siden

Iflg. denne artikkelen er covid, 19 kodenavn: (Certificate Of Virus IDentification 19). grundig avslørt og forklart.

http://stateofthenation.co/?p=32237

jab

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  john
3 år siden

Tyskerne planlegger rettsak The German Corona Investigation. “The PCR Pandemic”
Den rettsaken vil ikke være om “NWO”.
comment image
Fullt mulig COVID-19 er 9/11 v 2.0, hvor neste runde blir fengsling av dem som ikke godtar COVID-pass..
Jo mindre troverdig COVID-21 er jo flere kan fengsles.
Alle kanaler på Youtube som er Covid-19 kritiske taes ned.

ALERT: YouTube TERMINATED BOTH SGT Report channels on October 15, 2020 without warning or cause. Both channels were in good standing with ZERO community guidelines strikes. This is fascist electronic book burning!! TRUTH and REAL news will be live at SGTreport.TV

Alle kongresser med mange deltakere forbys. Gudstjenester forbys.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Historien gjentar seg. Her er et bilde av amerikanske medlemmer av “Liga mot masker” fra 1918:comment image
Det ble brukt samme taktikk den gang også: først skremselspropaganda, så påbud om sosial distansering, bruk av binder, stengte skoler og kafeer, og til slutt vaksinering mot spanskesyken med døden til ca. 50 millioner av de vaksinerte som følge…

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  john
3 år siden

Testutstyr for COVID-19 ble utviklet allerede i 2017

IN 2017 AND 2018 – TWO YEARS BEFORE COVID-19 – HUNDREDS OF MILLIONS OF TEST KITS FOR COVID-19 WERE DISTRIBUTED WORLDWIDE.

https://madisonarealymesupportgroup.com/2020/09/30/proof-that-the-pandemic-was-planned-with-purpose/

This baffling data was discovered by someone on September 5, 2020, who posted it on social media. The next day it went viral all over the world. On September 6 the WITS suddenly changed the original designation ‘COVID-19’ into the vague ‘Medical Test Kits’.

THIS IS NOT ALLOWED IN TRADE, BECAUSE YOU ALWAYS HAVE TO BE SPECIFIC. THERE ARE MANY TYPES OF TEST KITS FOR DIFFERENT DISEASES.
The fact that they removed the specification ‘COVID-19’, after this data became known worldwide, proves that they don’t want anyone to know about it. They however forgot to delete one detail: the product code for these ‘Medical Test Kits’ is 300215 which means: ‘COVID-19 Test Kits

HVA NÅ, OLE NORDMANN? HVOR MYE SCAM GODTAR DU?

kjell108
kjell108
Abonnent
3 år siden

Ifølge “YOUTUBE HUNGER GAMES PURGE… WHAT DO THEY NOT WANT YOU TO KNOW ABOUT WHAT IS HAPPENING” sier Berwicks kilde at kommunisme skal innføres i Kanada. Gjeld skal ettergis og folk skal over på borgerlønn. De som ikke vil samarbeide vil bli plassert i konsentrasjonsleirer på ubestemt tid.

(Om man bruker “”kommunisme” eller “nazisme” om en slik politikk blir ett fett for meg. De 28 mill. russerne som døde VK2 døde mer av kulde og sykdom og slavearbeid enn tysk bombing)

« Forrige artikkel

Hvor er koronaviruset? CDC sier at det ikke er tilgjengelig.

Neste artikkel »

Kommunismen, Georg Floyd og opptøyene i USA, 1 av 4

22
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x