https://report24.news/dr-wodargs-verdacht-warum-will-man-hirn-krebs-und-geisteskranke-zuerst-impfen/

Covidvaksine i Tyskland, den reneste eutanasi?

4.4K visninger
1 minutt lesetid
189

Prioritet ved Covid-vaksinering fra Tyskland, er nazismen vendt tilbake?

På møtet i den tyske “Corona Committee” nummer 48, viste Dr. Wolfgang Wodarg, tidligere SPD-medlem og spesialist i indre sykdommer, hygiene og sosial medisin, en interessant liste over hvem som skulle være prioritert for covid-vaksinering. De har bl.a. prioritert folk med med fremskreden kreft, fysisk og psykisk syke, og hjerneskadde mennesker (se topp-foto, her).

Disse skal vaksineres først:

  1. Personer med uhelbredelig, medfødt fysisk og psykisk funksjonshemning.

  2. Prioritering for covid19-vaksine Tyskland, fra rapport tysk sykekasse, side 11, tilgjengelig her.

    Personer med degenerative hjernesykdommer som demens, Parkinsons, Creutzfeld-Jakob.

  3. Kreftpasienter med lungemetastaser.

  4. Kreftpasienter med hematologiske svulster (blodkreft).

  5. Mennesker med psykiske lidelser.

  6. Personer med nyre- eller leversvikt, AIDS-pasient.

  7. Mennesker som er smittet med MRSA-bakterier.

  8. Personer med alvorlige nevrologiske sykdommer.

Dette er folk som er særlig kostbare for trygdesystemet. Hvorfor skal de vaksineres først? Og hvordan kommer man på ideen om å vaksinere kreftpasienter i sluttstadiet, pasienter med avansert demens eller personer med medfødt fysisk og psykisk funksjonshemning først?

Hvis du undersøker litt videre, vil du oppdage at slike vaksinasjonsanbefalinger også finnes i Østerrike. Den østerrikske krefthjelpen forklarer at personer med aktiv kreft og personer med metastatisk kreft blir prioritert høyest. I Østerrike ble det kjent at folk blir vaksinert i palliative avdelinger – dvs. de som ikke lenger har en sjanse til å overleve og bare venter på døden (teoretisk) med så mye verdighet som mulig.

Møte koronakomite nr. 48, Berlin med bl.a. Dr. Wolfgang Wodarg (1:48:00, her)

Denne galskapen løper også gjennom Tyskland. Det tyske samfunnet for palliativ medisin ser palliative pasienter som en høyrisikogruppe og etterlyser vaksinasjon med høyeste prioritet. Hvordan forklarer du at psykiatriske pasienter ville være mer utsatt for Covid-19? Er det ikke merkelig at man uttrykkelig ønsker å prioritere vaksinering av mennesker med psykiske lidelser. Det er absolutt ingen alvorlig forklaring på hvorfor et virus fortrinnsvis skal infisere psykiatriske pasienter og kan føre til en mer alvorlig forløp hos dem. Ordvalget, som minner om nazitiden, kan være tøft, men tanken er åpenbar: Er dette et eutanasi-program?

Mange kritikere har allerede argumentert i denne retningen, de la merke til det økte antall dødsfall i aldershjem etter covid-vaksinering. Det er imidlertid ingen offisiell statistikk om dette. Sendingen fra Corona-komiteen vil antagelig bli sensurert igjen snart, inntil da kan alle selv se det aktuelle utdraget på YouTube (1:48:00). Etter sensur vil filmene vanligvis bli tilbudt andre steder via https://corona-ausschuss.de/.


Se artikkel Report 24, på tysk: her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

189 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
3 år siden

Vaksinen er så potent at den vil drepe disse når de tar den . Man må ha et immunforsvar ,hvis man skal ta vaksinen ! Dette er veldig intresant! SÅ nå prøver vestlige myndigheter å drepe sine egne innbyggere ????

ken
ken
Anonym
3 år siden

ALLE SAMMEN – TAKK FOR MEG! Sist, men ikke ikke minst! MEN STØRST AV ALT! I ANLEDNING OPPVÅKNING! Her snakkes det om faktabeserte bakenforliggende årsaker til all elendighet i verden SOM ALDRI NOENSINNE HAR VÆRT DOKUMENTERT FØR NÅ!

Altijan Juric, mest kjent som Altiyan Childs, vant X Factor Australia i 2010. Han avslører f r i m u r e r n e som om om han vet alt om “pakket”! HAN VET! Tipper han er en engel! ;-) https://drcharlieward.com/2010-australian-x-factor-winner-altiyan-childs-exposes-freemasonry/

Til de av dere som ønsker seg ut av elendigheten… Bestill boka fra Mike Cechamowicz: “LIVETS HÅNDBOK”!!!

e – Sistnevnte er spesielt tilegnet deg som er i samme kategori som vår kjære MIKE!

ALT GODT! OVER OG UT :-) Av kjente årsaker… Ønsker å leve og oppleve hva som kommer… Lyset har vunnet! Wakey, wakey!

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

God tur på livets vei, Ken :D

e
e
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Hæ, skal du også stikke av nå? Skal si det er gjennomtrekk her inne. Skal bestille meg den boka, husker ikke helt hvem dette er men ser at jeg har sett navnet før. I en eller annen artikkel her inne mener jeg å huske.

Jeg lette akkurat etter en enkel, bestemt setning som jeg ikke klarer å finne tilbake til. Et todelt ord med stor betydning. Men det er fortapt ser det ut til. Rart hvordan hukommelse virker. Ord kan komme som små ekko i ettertid. Så får det forbli en evig gåte.

Håper at alt er vel hos deg siden du suser avgårde slik? Kanskje har du funnet en medbed og et stjerneskip som lokker deg vekk herfra? Eller har du vært uskikkelig og trampet noen for hardt på tærne slik at du må Lay Low. Eller har du møtt en Egyptisk prinsesse som har narret deg til å oppgi internett for alltid og til å leve barbeint i ørkenene til evig tid? Mystisk!

Nei, jeg liker det ikke når stemmer, nick og folk blir borte slik. Men hva annet kan man gjøre enn å la folk gå når de vil?
Hver gang noen sier farvel blir jeg minnet på en gammel sterk drøm jeg hadde. Om en gutt som reiste fra jenta si og angret så fælt. Og stemmen som ropte “Dont let him go”. Snedig hvordan enkelte drømmer brenner seg fast i mange herrens år.

Takk for boktips, det skal jeg faktisk ta til meg. Ønsker deg alt godt, Kenny penny :)

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

ps

Noen som vet hvor jeg får bestilt boka “livets håndbok” av Mike C? Jeg fant ei side med det sto at den var utsolgt.

Lena
Lena
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

e- Boka du etterspør kan du få kjøpt her (men vær rask, bla nedover til “- Cechanowicz, Mike – Livets håndbok. Om bevissthetens skjulte egenskaper, muligheter, hemmeligheter og meningen med tilværelsen. 2007 (200.-)): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=187371458

“Mike Cechanowicz er (var) norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” – 2008.”

Mike Cechanowicz sine artikler her på Nyhetsspeilet: http://www.nyhetsspeilet.no/author/mike/

Søk i DuckDuckGo om den er solgt på Finn. Lykke til :-)

Lena
Lena
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

e- Boka du etterspør kan du få kjøpt her (men vær rask, bla nedover til «- Cechanowicz, Mike – Livets håndbok. Om bevissthetens skjulte egenskaper, muligheter, hemmeligheter og meningen med tilværelsen. 2007 (200.-)): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=187371458

«Mike Cechanowicz er (var) norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” – 2008.»

Mike Cechanowicz sine artikler her på Nyhetsspeilet: http://www.nyhetsspeilet.no/author/mike/
Søk i DuckDuckGo om den er solgt på Finn. Lykke til :-)

e
e
Anonym
Svar til  Lena
3 år siden

Tænks :)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

https://bokelskere.no/bok/livets-haandbok-om-bevissthetens-skjulte-egenskaper-muligheter-hemmeligheter-og-meningen-med-tilvaerelsen/47439/

finn.no
https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=187371458

Nyhetsspeilet – 2009
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/om-du-føler-deg-alene-misforstatt-og-veldig-lei-av-denne-syke-verden-vi-lever-i/

Forfatter
Mike Cechanowicz
Gå til http://www.acnlp.no og kontakte meg direkte på min epost adresse – så får du meditasjons cd med boken og forfatteren får mer ute av hele dealen . boken koster 440 inklusiv post sendt på direkten.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Den nederste linken virket ikke. Finner ikke tjeneren står det?

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Takk for info Aradorn :) Vandrere, starseeds, engler og demoner, religion, ailiens, reinkarnasjon. Mind controll, kanalisering. Er litt det samme hele greia syns jeg. Husker at jeg fant informasjon om disse tingene i tilknytning (etter) den festlige hendelsen jeg ble utsatt for i sin tid. Har aldri funnet noe jeg tror helt på. Aldri en bestemt linje, tro, religion, eller en retning, osv. Kun fragmenter av sannheter og ting som kjennes noenlunde riktig ut. Jeg er helle ikke en som følger, liker å finne min egen sti, ta noen avstikkere og måle hjertet, helst det høyere hjertet. Forsøker å følge hjertets skrift, alt annet blir falsk for meg. Ikke alltid jeg klarer det, vanskelig å leve i en verden som denne for de som ikke føler seg vel her.

Jeg liker heller ikke den star-seed ideen. Den gjør meg sint. Å tukle med noens DNA, og plante sitt DNA i en annen skapning uten at det er gjort gjennom den høyeste kjærlighet på naturligvis, er overgrep mener jeg. “Vandrer” blir litt bedre og mer naturlig. Sjeler som reiser rundt, reinkarnasjon, høres logisk ut selv om jeg ikke synes at det er særlig kult, fra nåværende ståsted. Fra et høyere perspektiv synes jeg kanskje at det er kjempemoro? :)
Men jeg misliker deler at dette “vandrer” aspektet også. Det med å skal holdes nede, være syk og fattig med tvang (frivillig?) Nei, jeg synes ikke det virker særlig sannsynlig egentlig. Og dessuten hensiktsløst mener jeg.
Det strider imot law of atraction, og det strider imot Jesu lære som sier be og du skal få. Jeg liker best Jesu lære, ifølge med law of atraction, altså slik jeg selv ser den/oppfatter den. Ikke nødvendigvis slik de fleste andre ser den. Men den er ikke nok i seg selv i mine øyne. Hvorfor skal man føle seg som en starseed eller vandrer dersom det er kun “Jesus” som gjelder? Er det fordi at fallet ødela oss og gjorde oss så reduserte og fortapte på et vis? Eller er det mer til historien?
Tradisjonell kristendom blir også noe trangsynt. (og noe feil-synt i følge mine øyne) “Vanlige kristne” misliker eksempelvis krystaller fordi de ser på det som hekseri og new-age. WTF? Har ikke Gud også skapt de vakreste av steiner og planeter? De har alle frekvens og synger, akkurat som cellene våre. Det er jo det samme som å si at vann er farlig, eller fjell er av ondskap. Jeg liker krystaller, enkelte utvalgte krystaller, de jeg reagerer med.

“Klassisk Kanalisering” forbinde jeg mye med MC og bad boys/ bad ailiens. MEN, at det er mulig å motta informasjon fra engler/good ailiens/ gud/universet, sitt høyere selv, ja så absolutt. (såkalt “klarsyn”)
Telepati er helt normalt. Alt kan bringe med seg informasjon. Man må bare på rett kanal.
Og at jorda skal opp i frekvens, ja det tror jeg på. At mange sjeler da har kommet hit for å hjelpe til med det, høres nokså sannsynlig ut i grunnen. Tror litt på det med tvillingsjeler, den høyere kjærlighets partner, (forening både innad og utad) foreningen som skyter frekvensen i været og besmitter andre. Jeg har sett noe svært merkverdig der som får meg til å tro, den troen har jeg egentlig alltid hatt med unntak av noen mørke perioder hvor jeg tvilte. Men vanskelig å koble alt på plass igjen når noen har hacket hjernen din.

Det som er veldig tydelig er at noen ønsker å styre og kontrollere oss mennesker, noen som ikke har gode intensjoner. De ønsker å leve av vår livskraft, vår sjel, stjele vårt åndsliv på alle vis. Dermed hacker de hjerner og stjeler drømmer, planter drømmer, osv. Det er teknologi som er langt, langt forbi det folk flest i denne verden kjenner til. Noen ønsker ikke at kloden skal ha høyere frekvens, og at alle skal være frie. EKTE frie.
Til motvekt ser det ut som om noen på sin side ønsker å frigjøre oss. Selv om det gode er lite synlig i denne verden sett med jordiske øyne da ;)

Men jeg er ikke låst, med unntak om at jeg tror på at Jesu lære/den høyeste kjærlighet trumfer alt.
Litt motgang og mørke kan være utviklende, men ren ondskap og for mye “mørke” er sjels drepende.
Hopp :)

Dagens låter:

Å vente ved et vindu … “confusion has its cost”

Alle de som ikke er her lenger, men likevel er nær … “When i look and your not there”

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Religion = money, power

Så, for meg : “religion” er hva, man gjør mot andre, og seg selv.
Hvordan man behandler andre, og seg selv.
Følg hjertet, som du skriver.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Nettopp, følg hjertet. Egentlig så enkelt, men innimellom akk så vanskelig.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Man skal hoppe ut i vannet, ikke bare stikke tåa utti.
Det er læring.
Ikke, følge noe slavisk, men ha det som rødtråd i livet, for hvordan man bør leve.

Tenk på alle opp / ned turer i livet, som positivt, læring, og erfaring.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Nei det slaviske blir falskt. Jeg tror man kan lære gjennom andres erfaringer også. All you need is love ;)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

… Er vel lurt å bruke ei tå innimellom vel? lol. Hoppe kan man gjøre etterhvert.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Det betyr : “har du sene-skrekk”, så gå ut gjennomføre, ikke bare tenk på å gjør det.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

lol. Jeg HAR sceneskrekk.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Hvorfor skrev jeg det, montro. ❄️ ;)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

lol. Når man skriver fra over-bevisstheten eller underbevisstheten kan man skrive mye rart. Tenkte akkurat det samme selv ;) Se ned. lol.

Aradon
Aradon
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Fly en tur? Denne har tatt meg med på flere uforglemmelige ferder. Om du er en av de som har astral-reiser så anbefaler jeg denne turen. Fest setebeltene ;)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Dagens låt. :

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Åh, den var vakker! Aldri hørt den før. Er glad i norsk visesang. Samisk og joik også, Mari Boine er en av mine gamle favoritter. Likte hele denne men joiken var vakrest. Det var godt å høre, lenge siden jeg hørte samisk nå. Denne komme jeg til å høre en del på fremover kjenner jeg. Artig med nye skatter :)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Takk :) Men tittelen finnes ikke lenger i sortimentet. stod det. Jeg fant et annet sted, litt usikker om den er på lager der også, så har sendt mail, venter på svar.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Finn kode : 187371458

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Surprised little girl

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden
e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Herlig, særlig da det tok av, måtte gispe etter pusten nesten :)

Organ grinder. Er hekta på denne, liker best begynnelsen. Fra filmen “Jeg er Dina”
Snakker om å få knust innvollene av emosjoner fra denne. lol. Heftig, når Dina skriver kjærlighetsbrevet til Leo: “I cannot marry a man that does not exists”

Ps. Men jeg kan, lol ;)

Aradon
Aradon
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Healing

kjell108
Abonnent
3 år siden

Arne: “Det å forsettlig drepe kan ikke på noen måte rettferdiggjøres om du er kristen muslim Nazi eller fundamental”

Våpen
“Et våpen er et redskap som er konstruert med formål til å kunne drepe, skade eller fange personer, dyr, eller ødelegge fysiske mål. Noen typer våpen kan brukes til angrep, forsvar og til å true, avskrekke med, mens andre blir brukt til jakt og sportsskyting.”

Alle industrinasjoner produserer våpen. Uten våpen er man forsvarsløs.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Espen Rostrup Nakstad er helten jeg velger å stole på han, rolig saklig jurist og lege.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Både Høie og Nakstad promoterer medisinsk fascisme.
Vaksinepass hører hjemme i nazi-Tyskland.
Dette er hva du står for.

Arne
– Pfizer vaksine ser ut til å redde Norge der dere som frykter medisinsk vitenskap også blir reddet som følge av flokk immunitet

Tallet 4000 døde i USA pga COVID-19 vaksiner er en 20-dobling av døde pga vaksiner. Dette tallet er normalt 100 per år. Så sier vaksineprodusent at for hver vaksinedød som rapporteres er det 49 tilfeller som ikke rapporteres.
Da ser jeg før meg at det et et genocide som foregår.

Dyreforsøk med COVID-19 vaksiner førte til at dyrene døde. Dette ble holdt vekk fra media.
De som har et velfungerende immunforsvar får større reaksjoner etter COVID-19 vaksiner enn folk med svakt immunforsvar. Barn har et bedre immunforsvar og får større reaksjoner.

ken
ken
Anonym
3 år siden

Oppfølger for “dummies” kommer her: Les vedlagte link og redd så mange mennesker som mulig!

“Smittetilfeller i Norge (siden april 2020):

Korona: mer enn 100 000 tilfeller

Influensa: mindre enn 10 tilfeller

INLUENSA forsvant praktisk talt helt akkurat da korona ble introdusert. Før testene ble tatt i bruk, ville korona vært klassifisert som en “influensa-lignende” sykdom og ikke fått spesiell behandling.”

Kilde til LIV eller DØD: https://virusfakta.no/

NB! “Influensa” er og har alltid vært kroppens måte å varsle om at immunforsvaret er dårlig og trenger en boost for å overleve, hvilket ligger naturlig latent i oss siden menneskets opprinnelse.

GÅTE: Noen leker G u d her i verden. Hvem kan det være??? De 6 individer som eier alt av vestlig main stream media? Eller hva? Forventer ikke at den naive og arrogante bedreviteren Arne har noe å tilføye her…

Apropos… Arne, er du akademiker? Lærer? TROLL? Akademikere var i opprinnelsen “PLATONS ELEVER”, men det har endret seg drastisk i den propaganda-verden vi nå lever i… Hmm…

Arne
Arne
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Oppfølger for «dummies» kommer her:
Du har selvsagt en doktorgrad i medisin vil jeg tro. Underlig at du ikke er oftere fremme i media da du kan redde verden fra en økonomisk katastrofe. Du er jo et funn for verdens kapitalen.

Apropos… Arne, er du akademiker? Ser jeg ut som en akademiker i linken jeg la ut ?

Arne
Arne
Anonym
Svar til  Arne
3 år siden

Hvor ble det nå av alle nett Trolla ?

ken
ken
Anonym
Svar til  Arne
3 år siden

Arne – MSM i Norge: “Fullvaksinert, men ble likevel smittet” UPS ;-)

“Liken din”? Hva med den? Har ikke tid til svada, men hvis du mener den er viktig for å kompensere med din usaklighet til nå, kan jeg alltids ta en titt når jeg får tid…

Det har seg sånn at hele menneskeheten befinner seg nå i 3. verdenskrig uten at de fleste vet om det, være seg informasjonskrig/spirituell krig mellom det gode og det onde, alias lyset og mørket. Ikke kuler og krutt denne gangen som i første og andre verdenskrig, men skudd via injeksjon (som IKKE har noe med vaksine å gjøre) som DU later til å ha gjennomført i praksis. Hva med den teoretiske biten? Dødsskuddet ditt er ikke godkjent som “vaksine” før evnt i 2023 da du er medvirkende til en klinisk test inntil da… Har dokumentert flg i tidligere kommentarer, men du tar deg ikke bryet med å undersøke selv.

Må presisere at UVITENHET er ingen UNNSKYLDNIG da fakta har funnet sted i maaange år på nettet samt her på Nyhetsspeilet.

Minner om at “media” du sikter til er av mørket/de onde. De har som formål å redde/forsvare de onde. Ergo,media vil ikke høre på meg…

Jeg har ikke “doktorgrad i medisin”, men mange av “oss” har det…

Vi er en gruppe frie mennesker som skriver om ting vi bryr oss om og mener er viktig. Drift og vedlikehold betales av egen lomme, og vi tjener absolutt ingenting på annonser eller videresalg. Vårt eneste mål er fri deling av interessant informasjon, og vi håper noe av det kan hjelpe deg på den magiske veien gjennom livet.

Vår verden overskygges i dag av en kraft som ikke vil oss godt. Det er krig, vold, nød, fattigdom, forurensing, usunn mat, sykdom og tilnærmet stillstand av nyttig teknologisk utvikling. Økonomien er faretruende nær et varig kollaps, og det moderne mennesket er i beste fall tvunget til å bruke mesteparten av sin våkne tid på å brødfø seg selv og familien. De som ikke takler det har ingen vei ut, og blir slitne, lei og deprimert når de innser at vi ikke får realisert våre drømmer.

Media, skolen og politikken er redusert til et ensporet propaganda-apparat designet for å distrahere oss og stjele vår tid. Det er opp til hver enkelt å ta ansvar for seg selv og sine omgivelser og vise hvordan man vil ha det. I et nytt Norge setter vi agendaen selv.

Vi trenger din hjelp til å spre informasjonen på NyttNorge til så mange som mulig. Del gjerne artiklene du liker i sosiale medier, eller send de du kjenner en epost med linken. Du finner dele-knapper under hver artikkel, og øverst på siden.

Har du lyst til å skrive for oss eller bare har du noe på hjertet? Send oss gjerne en epost. Vi svarer på alle hyggelige henvendelser. Lykke til!

https://nyttnorge.no/info/

NB! Som født i USA må jeg tillegge en kommentar fra en av mine nærmeste barndomsvenner: “This is genocide, plain and simple. A mass culling. It’s been done every hundred years if you look back in history. If the vaccines are so safe, why do these drug companies that make vaccines get immunity from damages?
And for for God’s sake, look up EVENT 2 0 1 (October 18, 2019). There you have the answer for this fucking FAKE WAR, as in EVERY WAR for the last hundreds of FAKE WARS! https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

PS! ARNE, ER DU VENN ELLER FIENDE? ELLER TROLL???

Arne
Arne
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Det faktum at verden er inne i enorme problemer som setter mennesker på store prøvelser der mange vil møte en urettferdig død er det ingen tvil om. Det jeg stiller et stort spørsmål om er, hva om dere her på Nyhet speilet tar feil? Vaksine viser seg i ettertid var den eneste riktige vei ut av pandemien. Venn eller fiende og nett troll? Nei jeg er ingen av dele, kun et vanlig mennesket som liker å leve.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Arne
3 år siden

Du sier at du er et vanlig menneske som bare liker å leve ? ??+? + ?

Så hvorfor i all verden tar du da å injiserer deg med en livsfarlig gift utviklet av satanister for å ødelegge skaperverket ?

Vi har noe som heter immunforsvar som beskytter oss mot sykdommer. Jada, jada jeg vet at satanistene nå har kvalifisert immunforsvar som konspirasjonsteori og at ordet immunforsvar er byttet ut med vaksiner.

Du sier vi har en pandemi bare for at en krigsforbryter har sagt det ? Så om jeg endrer definisjonen av månen til å være en ost så er det en ost ?

Offisielt har det dødd 50 personer under 65 år i Europa på et år, på samme tid så har det dødd 45 millioner av andre årsaker…. Men det 50 er nok også bare fake.

Offisielt er Covid på 147 plass over dødelige sykdommer så er du redd for Covid må du være hysterisk vettskremt over de 146 som ligger over, om ikke så er du hjernevasket til det ekstreme av makta og medene deres.

9000 dør hvert år i Norge av røyk, 6000 dør i Norge hvert år av alkohol .. regnet med du få hysteriske panikk anfall om du ser en flaske øl eller en røyk som er skinnsykt mye farlige enn den offisielle påstanden om Covid.

Verden er i enorme problemer ?? Seriøst ? Her i min verden er alt som det alltid har vært, kjenner ingen som har dødd eller hvert syke og kjenner heller ingen som kjenner noen som kjenner noen som har dødd .. Litt av en pandemi må jeg si . ..

Men for all del, pga slike ekstremt lettlurte =¤)&/U(=Q#&=Q som deg som kjemper for sin egen undergang så vil verden snart være i enorme vansker …… ingen har produsert mat på et år så vi har snart hungersnød, finansboblen er blåst opp til enorme proposisjoner og nå når den sprekker så vil alle penger miste verdi og har du ikke mat så sulter du i hel eller spiser naboen din.

Det jeg lurer på er hva du egentlig vil ? Er målet ditt å hjelpe Satan til å få flest mulig til å ta GMO vaksinen hans så vi kan få nytt DNA og bli en del av hans arme og ikke lenger en del av Guds skaperverk der all tilgang til det hellige blir blokkert?

Du kan sikkert lyve for deg selv, men det hjelper dessverre ingenting .. Samme hvordan du vrir og vender på det så endrer du på Guds byggesteiner DNA og RNA så er du ikke lenger en del av hans skaperverk, men derimot han andres.

Det er heller ingen angrefrist så du har dømt deg selv for ingenting …. I det minste så slipper du å fryse til evig tid.

Alle som tar “vaksinen” får Covid, men det skal det nå bli slutt på har CDC bestemt. Er du vaksinert så skal du testes med syklus på 28 som viser ingenting og er du ikke så skal du testes med 40 til 45 sykluser som bare gir falsk positive.

Har du vært med i VM i å bli lurt og tatt medalje eller noe ? Selv min sønn på 3 år ville ALDRI ha latt seg lure til å tro på den sataniske corona konspirasjonsteorien.
Har du lest hva injeksjonen de kaller vaksine inneholder ? Apenyrer, kyllingegg, celler fra aborterte fostre, olje, frostvæske, formalhydrid, metaller, nanopartikler og sikkert noen edderkopp føtter og flaggermusvinger også.

I det minste så har dere som har tatt dyrets merke lov til å selge, kjøpe og reise, vi andre må bare vente til vi bli hentet opp til paradise.

CDC senker retningslinjer for PCR-test for å sikre at 95% av vaksinerte mennesker ikke lenger vil teste positivt for COVID

Om noen får penger som WHO for å endre definisjonen på bil til å være en elefant…. tror du seriøst da at du kjører runt i en elefant ? Om ikke så hvorfor tror du da at vi har en pandemi bare for at Tedro fikk milliarder av vaksinekartellene for å endre definisjonen fra å gjelde milliarder av døde til ingen døde og enorme mengder syke i alle land til ingen syke ?

https://www.eutimes.net/2021/05/cdc-lowers-pcr-test-guidelines-to-ensure-95-of-vaccinated-people-will-no-longer-test-positive-for-covid/

Angående flokkimmunitet så endret WHO definisjonen 7. juni 2020 fra:

“Flokkimmunitet er den indirekte beskyttelsen mot en smittsom sykdom som skjer når en befolkning er immun enten gjennom vaksinasjon eller immunitet utviklet gjennom tidligere infeksjon.”

til:

Flokkimmunitet er et begrep som brukes til vaksinering, der en befolkning kan beskyttes mot et bestemt virus hvis en terskel for vaksinering er nådd. Flokkimmunitet oppnås ved å beskytte mennesker mot et virus, ikke ved å utsette dem for det ” 13. november 2020 .

https://nojabforme.info/

Et team på 1000 advokater og 10000 medisinske eksperter har nå satt i gang en Nürnberg 2-rettssak mot verdensledere for forbrytelser mot menneskeheten.
Snart sitter alle vennene dine i buret for forbrytelser mot menneskeheten.

https://www.eutimes.net/2021/05/team-of-1000-lawyers-and-10000-medical-experts-start-nuremberg-2-trial-against-world-leaders-for-crimes-against-humanity/

Her er en nydelig låt du kan spille til deg selv samt venner og kjente.

WAKE UP (OMNIA VINCIT VERITAS) – by Pirate Mantra ( featuring Santos Bonacci )

https://odysee.com/@PIRATEMANTRA:9/PIRATEMANTRA:e

Arne
Arne
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

Alle former for fundamentalisme er skadelig. Det å forutsi et resultat av vaksine blir for meg en forutinntatt fundamental påstand. Det er ikke flytende rottegift vi får injisert. Nå overlevde jeg også flytende rottegift så det blir å se lyst på livet frem til noe annet er bevist.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Innholdet i CDC retningslinjer for PCR-test er at testene skal returere “false” dersom man er vaksinert, og mest mulig “true” dersom man ikke er vaksinert.

Anvendt på skattekontroll: Dersom vedkommede stemmer Frp skal regnskap for firma kontrolleres 10 år tilbake i tid. Dersom vedkommede stemmer Ap skap regnskapskontroll begrenses til siste år.
Så skal konklusjonen bli at Frp’ere driver skatteunndragelse, men ikke Ap’er, ifølge Skatteetat.
Selvfølgelig blir det konklusjon når man jukser med kontrollarbeidet.
Nå legger legestanden opp til å jukse, og fortelle oss at vaksinerte blir “immune”

Sky has no limit
Sky has no limit
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

Samt, at mange er magnetiske på “stikk-området” etter injeksjonen. hvorfor det montro !?

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

I den omtalte Nürnberg 2-rettssak nytter det ikke for dere å komme med masse bla-bla og at Tedro i WHO sa det. Dere må komme med data som kan sjekkes.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Bra klarsynt da om du lager en vaksine mot et virus ti år før det kommer. Hva har de gjort med denne vaksinen i løpet av de ti årene da? Har de videreutviklet den eller latt den ligge?

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Arne
– Venn eller fiende og nett troll? Nei jeg er ingen av dele, kun et vanlig mennesket som liker å leve.

Du promoterer hva vi finner hos faktabenekterne på skepsis.no. Nyhetsspeilet er en nesten usynlig minoritet i Norge. Skepsis.no er en mikroskopisk minoritet i Norge. Der hører du hjemme.
Opprinnelsen til skepsis.no er nazistene skrev jeg i en annen melding. Forbildet på skepsis.no er okkultist John Færseth. Okkultister opprettet nazi-partiet i 1919.
Dagen vaksineprogram, ledet at Bill Gates og WHO, har genocide som mål. Vi hører fra Kanada at de er igang med å bygge interneringsleirer.
comment image

Angående å styrke immunforsvaret (enkelt med D-vitaminer) står skepsis.no for at D-vitaminer er “farlig”.
Både D-vitaminer og C-vitaminer er viktig for å unngå infeksjoner, men apotekene motarbeider vitaminer.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

skepsis.no is parked

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Opphold deg i solen, så har d godt med vitamin D.

Men, har du ikke, B-vitaminER, i kroppen, så tar du ikke opp, andre vitaminer.

SÅ, først av alt skaff deg nok B-vitaminer. Deretter, trøkk ned noen tonn med C-vitamin helst fra blåbær ( som ogspå er rik på omega-3 )

Skaff deg juice maskin, så kjører du noen gulrøtter igjennom den maskina, og vipps så har du en mengde B-vitaminer.

gjør det samme med Kiwi f.eks. så har du C vitaminer

Spis helst rå eller lett damp brokkoli, så har du K-vitamin ekstremt viktig fro beina.

osv osv osv osv osv osv

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Først av alt så er vi i 4’de verdens krig. 3’dje var terror, som ikke skremte verden nok.
Nå har vi Bio-Chip-Gen-terror mot menneskeheten.

vanskelig å holde orden på alle disse verdens-krigene, startet av samme gruppe mennesker, hver gang.

Når de ser, at de igjen har feilet, så hva blir den 5’te og siste verdens-krigen, bomber av type A-bomb, siden der er 25000 A-bombs på avveie, som de kaller det ;)

25000 satelitter klare til å grille oss, når som helst. Samt andre våpen som seiler over oss, som også kan utslette oss ved et fingertrykk.

dette er realiteten.

Arne : leve i frykt, NEI, det er for kjedelig. Men, du lever jo i frykt siden du tar en gen-bio-syntetisk-modifiserbar enhete å sender inn i kroppen din. OG tror at dette skal hjelpe deg og dine … stikk mer enn fingrene ned i sanden. Grev et stort høl.

Ken : bra side, men du må jo få med på en slik side at virus ikke, eksisterer.
virus kommer fra latinsk, som du vet og betyr flytende gift = vaksiner.

akkurat som f.eks. ms har laget data-virus og anti-virus i all sin tid, så brukes samme ideologi nå.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Ja frykten for å måtte grave store hull var berettiget i Norge da vi ser lik bål og skrekk bilder der mennesker dør som fluer ute i verden. Pfizer vaksine ser ut til å redde Norge der dere som frykter medisinsk vitenskap også blir reddet som følge av flokk immunitet. Vi er jo bare 5,5 mill innbyggere i dette landet da må vi passe på hverandre.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Vaksinedød USA
– og hittil har ingen stoppet vaksineringen, omkring 1000 mennesker døde pr måned. Hva er det egentlig som skje
http://www.nyhetsspeilet.no/2021/05/dod-etter-korona-vaksine-tucker-carlson/

Obligatorisk vaksinering bryter 10 punkter i Nurnbergkonvensjonen. Hvert punkt har dødstraff som strafferamme.
Overført til norske forhold blir 1000 per måned til 16 per måned.
De som rammes er i alle aldrer, ikke bare folk i 80-årene.
Tapt levealder for en på 30 år er 50 år, mens tapt levelalder for en på 80 år er 2 år.

600 døde i 80-årene tilsvarer 24 selvmord i 30-årene.
600 selvmord i 30-årene tilsvarer 15000 døde i 80-årene.
I Norge gjør 500-600 selvmord per år.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

– Nå legger legestanden opp til å jukse, og fortelle oss at vaksinerte blir «immune»

Se ovenfor angående kontekst. Hva som skjer her er i seg selv straffbart på nivå med forskningsfusk.
Skepsis.no vil idag promotere forskningsfusk.
Reiseforbud (som vi finneri mange land) er nazilover.

Florida innfører forbud mot å bruke barn som medisinske forsøkskaniner
(I Norge er det tillatt)

“Under no circumstances will Florida schools ever be allowed to mandate an injection that is pushed during a “public health emergency,” the bill provisions, effectively protecting students against being human guinea pigs.”

I en stat som Texas må vi regne med at man kan legalt bruke våpen mot vaksineteam.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Arne
3 år siden

lille gutten, Arne mann, skrekk bildene du refererer til var falske for nåtiden. De er fra noen år tilbake hvorav der var gass lekkasje i India, Da droppet folk som fluer i gatene.

Viss du følger med i bare main stream media stakkars lille gutten, så er det ikke, så rart du er utenfor virkeligheten.
¨
SE DENNE :

https://brandnewtube.com/watch/the-united-states-incorporated_pY43xAMaq4LU4bH.html

ken
ken
Anonym
3 år siden

Arne – Du kødder! Men takk som byr ;-) Du gjør deg selv og andre som deg selv en bjørnetjeneste med å benekte fakta på fakta slik at det flommer over av fakta til fordel for alle som leser her…

Aldri så galt at det ikke er godt for noe! Tipper at du hadde stemmen til Solan Gundersen i Flåklypa som stadig sa at “det står i avisa”, og da må det jo være sant… Propaganda”nisse” (les: santa/satan). Media har sin opprinnelse fra MEDEA på gresk som er en gresk gudinne som representerer illusjon… Undersøk!

Vi tar en annen vinkling, slik at vi får med oss et større perspektiv på bedraget som angår oss alle, hvilket bidrar til at flere kan se hva som foregår, takket være sånne som deg.

Du nevnte “religion”… Ulike religioner er menneskeskapt for å skille/splitte menneskeheten. Født i Norge som kristen, født i Irak som muslim, født i Hellas som katolikk og så videre. Mange ulike fellesnevnere, men her er fellesnevneren: “George Carlin – Religion is Bullshit” –

Og hvis N A S A (Never A Straight Answear) kan, så kan alle ;-) https://drcharlieward.com/nasa-the-lies-told-to-us/

Humor og fakta virker ofte bedre for trangsynte som elsker NASA og svada, “No Photographs of Earth!”:

Vi tar med 5g og smartmeter også… HÆH?!? “No Amount of Evidence (will ever persuade an idiot)”

Og sist, men ikke minst! Dr. Baker nekter å behandle pasienter som er vaksinerte med cov-vax (14:22) https://drcharlieward.com/shedding-the-light-on-mrna-with-lee-dawson-david-mahoney/

PS! Company Security Officer and Vise President in PFIZER har sagt opp jobben sin og advarer hele verden om svindelen som nå foregår. Finner ikke linken (midlertidig slettet, men jeg skal finne den annet sted, bare for deg og “dine”), men her er et utdrag (13:04): https://digitalwarriorproductions.com/variant-truth/

NB! Oppfølger kommer snart (for dummies)!

Sky has no limit
Sky has no limit
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Du har jo tatt skikkelig av her: Ken :D

har lasta ned den videoen ang pfizer, leder(e), som advarer. Samt 50-60 GB til med informasjons-videoer. Skulle bare hatt en plass å lasta det opp :D

Du må jo også ta med at mange skoler nekter sine lærere å komme tilbake på jobb om de har tatt vax’n.

så, nå har vi et stort veiskille i det som i dag skjer i verden.

Song of the day for e:

ken
ken
Anonym
Svar til  Sky has no limit
3 år siden

Sky has no limit – Det du påpeker samt “veiskille” har du helt rett i… Hør på “denne” vise og jordnære mannen fra Norge og fortell oss hva du tenker. Denne videoen forteller om konsekvensene av injiseringen av genkoctailen som feilaktig kalles vaksine. Den gir håp for en annen måte å se dette som utspiller seg i samfunnet:

sky has no limit
sky has no limit
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

:D nice… Den Gamle Mannen i Sofa’n ;)

Han sier jo det vi her inne har sagt 1000vis av ganger.

Han har jo våknet opp :D

Fornuftig, klar tale.

Ser ikke, ut til at han har fått med seg at stortinget er et firma.
og regjeringen er stortingets : boardroom.

kanskje han tok opp det i tidligere videoer :D

Den gamle mannen i sofa’n nr 20

Den gamle mannen i sofa’n nr 21

Den gamle mannen i sofa’n nr 22

Den gamle mannen i sofa’n nr 23

Arne
Arne
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

§ 3-6 a.(erstatning for ærekrenkelser)
Den som uaktsomt har satt frem en ytring som er egnet til å krenke en annens ærefølelse eller omdømme, skal yte erstatning for den lidte skade og slik erstatning for tap i fremtidig erverv som retten ut fra den utviste skyld og forholdene ellers finner rimelig. Han kan også pålegges å betale slik erstatning (oppreisning) for skade av ikke-økonomisk art som retten finner rimelig.
En ærekrenkende ytring medfører ikke ansvar etter første ledd dersom den anses berettiget etter en avveining av de hensyn som begrunner ytringsfrihet. Ved denne vurderingen skal det særlig legges vekt på om ytringen hviler på et fyldestgjørende faktisk grunnlag, på ytringens grad av krenkelse,

Arne
Arne
Anonym
Svar til  Arne
3 år siden

Denne mannen står i et formidabelt erstatningsansvar dersom vaksine bevislig er veien ut av pandemien.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Jon Holden forteller at han er ved god helse og har ingen planer om å begå selvmord. Så vet vi det i tilfelle han plutselig forvinner.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Dersom det blir offentlig kjent at holocaust er en stor bløff kommer norske lærere dårlig ut.
Dersom statistikken viser at lockdown har hatt null betydning for de landene det gjelder vs. land uten lockdown – da er det noe feil med vitenskap og vitenskapsfolk. Norge må da ta et oppgjør med vitenskap og stille spørsmålet om vitenskap skal regnes som religion.
99% av norske studenter regner vitenskap som noe objektivt, ikke politiske “sannheter”.
Hvis vitenskap viser seg å være noe som manipules da manipuleres folk. Da kommer vitenskap i samme klasse som al Qaida, et redskap for slavegjøring

Amerikanerne våkner nå opp i rekordfart. Det kan spre seg til Europa.

ken
ken
Anonym
Svar til  Arne
3 år siden

Arne – “Denne mannen” (Jon Holden, som du sikter til) skal du ha respekt for da HAN beviselig er “veien ut av pandemien”! Det er “menn” og “kvinner” som deg som blir stilt ansvarlig for å ha bidratt til folkemord om få måneder ;-)

Oppforder “godtfolk” her til å studere Rainer Irgang (i tillegg) som ble tatt av dage for hans viten i godhetens fortegn! Anbefaler å starte her (sunn fornuft og logikk KREVES da planer i krig holdes hemmelig for ikke å informere fienden):

Se flere av hans videoer for så å oppdage at han hadde HELT RETT!

NB! “Vaksine”? Ikke registrert som vaksine! Du er med på et klinisk forsøk! Som ei rotte, eller forsøkskanin, om det passer bedre! Biovåpen er det rette navnet! Leser du ikke dokumentasjonen VI viser til? Er du robot? Troll? Eller er du kåt på russisk rulett? Fysj og fysj…!!!

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Her innrømmet prosjektlederen at COVID-19 er et våpen. Innrømmelsen er tatt opp på video. Da har vi like mye bevis mot legevitenskapen (de står selv bak COVID-19) som bevisene for holocaust = en innrømmelse av en tysk leirsjef.
Hva vil skje nå med Nakkestad? Høring? Deretter straffesak?
https://www.newswars.com/smoking-gun-video-fauci-project-manager-confesses-to-creating-covid-19/

Nå kan vi spørre oss om COVID-19-vaksinene også er biologiske våpen?

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Crimes against humanity
“Crimes against humanity are certain acts that are purposely committed as part of a widespread or systematic policy, directed against civilians, in times of war or peace. They differ from war crimes because they are not isolated acts committed by individual soldiers, but are acts committed in furtherance of a state policy.Wikipedia”

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

– Den som uaktsomt har satt frem en ytring som er egnet til å krenke en annens ærefølelse eller omdømme

Her prøver du å krenke Jon Holden.
Nesten alt sammen fra faktisk.no og skepsis.no dreier seg om å “defamation” av folk i alternative media.
Jfr. NRK og MSM om Trump gjennom 4 år. “Defamation” ble industri for dem.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Hm. Fikk Ertnesvåg noen erstatning for æreskrenkelser og omdømme han ble utsatt for, ved å bli tvangsinnlagt?

e
e
Anonym
Svar til  Sky has no limit
3 år siden

Vingle-gutten Elon Musk. Men hvem trenger en rakett når man har en Merkabah? ;)

e
e
Anonym
Svar til  Sky has no limit
3 år siden

Sky, har du fått med deg dagens energier fra oven? Ting skjer.

Dagens låt:

En vakker gammel klassiker, som egentlig kan minne oss alle på viktigheten av det å uttrykke kjærlighet før det er for sent.

kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Arne kommer til å få sjokk når han skjønner at det er ingen Biden i det Hvite hus. Arne tror selvfølgelig at Biden er president. Men fotoene media viser fotomanipuleres. Are og Kiri – Mot strømmen forteller at det skjer også i Norge

Sky has no Limit
Sky has no Limit
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

så en video der de hentet ut mange av disse kjeltringene fra hvitehus. derfor de barikaderte hele eiendommen fra utsiden. låsen til på disse barrikadene / veggene som ble satt opp rundt hvitehus er jo på utsiden, ikke innsiden av eiendommen.

som de sa i den videoen, så var det fordi fbi hadde en operasjon på gang. Og vi fikk se i videoen at fbi hentet ut mange av disse kjeltringene, og tok dem med i håndhjern, og helikopter.

de ser vel aldri dagens lys mer uansett. de skal vel ta hele baden, og de har holdt på noen år for å få til dette.

i Norge, så blir det en gedigen oppvask om ikke, lenge. når folket endelig skjønner hva som virkelig har skjedd.

At de har vært slaver for en “usynlig fiende” i lang tid.

mange har mistet sine kjære, og mange vil miste sine kjære i fremtiden, da alt for mange har gått rett utfor stupet etter bjella.
totalt hjernevasket, og uten å klare å tanke selv, men å benekte sannheten, klarer de fint ;)

e
e
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Takk, en for dummes trengs ;)

Arne
Arne
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Ikke noe kødd med Solan Gundersen han er min bror.

Som dere ser så holder det ikke å drikke tran ,skal jeg lage flere slike turer vil jeg ha vaksine.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  Arne
3 år siden

Jeg valgte de to linkene fordi man kan fort bruke livet på en visjon og frykt for fremtiden fremfor å leve livet i dag. Kidsa og vennene som jeg har laget mange turer for.

NB! Oppfølger kommer snart (for dummies)!

e
e
Anonym
Svar til  Arne
3 år siden

Eru kaptein Arnemann?

Arne
Arne
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Kaptein blir litt formelt .

e
e
Anonym
Svar til  Arne
3 år siden

Jeg kan anbefale algeolje ;)

kjell108
Abonnent
3 år siden
kjell108
Abonnent
3 år siden

Irland
“Covid-19 was one of the lowest causes of deaths in the third quarter of 2020, according to Central Statistics Office figures.
There were 191 coronavirus deaths in Ireland between June and September last year out of a total of 7,111 deaths over those three months.”
https://www.irishtimes.com/news/social-affairs/covid-19-one-of-the-lowest-causes-of-death-in-ireland-between-june-and-september-2020-1.4511871

I Norge vil ca. 400 dø på eldrehjem i løpet av en uke.
På spørsmål om Erna Solberg vil arrangere nasjonal dugnad for de gamle var svaret kontant: – Nei

e
e
Anonym
3 år siden
Sky has no limit
Sky has no limit
Anonym
Svar til  e
3 år siden

navnet sier alt : Si Nei til Pharma

kjell108
Abonnent
3 år siden

Seychelles påstås å være mest vaksinert i verden. De hadde null døde per 1.1.2021. Idag har de 283 døde per million. Antall COVID-19 ofre har gått rett til verst.

”Seychelles, which has fully vaccinated more of its population against the coronavirus than any other country, has closed schools and canceled sporting activities for two weeks as infections surge.
The measures, which include bans on the intermingling of households and the early closure of bars, come even as the country has fully vaccinated more than 60% of its adult population with two doses of Covid-19 vaccines. The curbs are similar to those last imposed at the end of 2020.
https://www.msn.com/en-us/money/other/worlds-most-vaccinated-nation-activates-curbs-as-cases-rise/ar-BB1gntUb

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Dersom du har evne til å lese denne linken du publiserer ser du at vaksine har stor betydning for å bekjempe pandemien.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

På denne linkem kan vi se at “total cases” for Seychelles var 204 per 1.1.2021.
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/seychelles/
Så kom vaksinering. Idag er total cases 6000. Det er en stigning på 3000% etter at de gjennomførte vaksinering.
Idag må selvfølgelig elevene holde seg hjemme og alle må gå rundt med masker … takket være vaksinering

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Det blir et totalt feil sammenligningsgrunnlag fordi pandemien slår til med ulik styrke. Uten vaksine ville dødstallene ligge vesentlig høyre. Se bare til India. For meg med pusteproblemer uten korona virus er jeg takknemlig for vaksine noe som føles beroligende.

ken
ken
Anonym
Svar til  Arne
3 år siden

Arne – “Vaksine”? “Pandemi/massedød”? Nå må du slutte med å “trolle”! Les artikkelen og kom med noe saklig i anl motargumentasjon fremfor å avsløre deg selv som en som bidrar til satanisme ;-) https://viktigviten.no/covidvaksinens-kryssreaksjon/

PS! Siste sjanse!!!

Arne
Arne
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Satanister er mennesker som går djevelens ærend jeg føler ikke at jeg har kontakt med onde makter. Jeg håper kun å ikke bli alvorlig syk av denne pandemien som er det verste som har hent siden andre verdenskrig.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Arne
3 år siden

Da er det lykkedagen din Arne :D

Jeg kan glede deg med å fortelle deg at vi overhodet ikke har noen pandemi, alt er som det alltid har vært :D
Det er så klart om man følger den definisjonen vi 8 milliarder har hatt i tusener av år.

Følger du derimot definisjonen til krigsforbryteren Tedros Adhanom Ghebreyesus som er siktet for folkemord som leder WHO og som har null so ever fagkunnskap innen hele og virus så har vi faktisk flere tusen pandemier gående.

Det finnes ingen vaksine, kun en GMO injeksjon mot et påstått virus ingen har isolert.

Det finnes heller ingen test som kan finne koronavirus, Kerry Mullis som fant opp testen og fikk nobelprisen for har sagt om og om igjen at testen hans kan ikke finne noe virus, du vil kun finne masse genetiske mutasjoner som gir falsk positive, jo mer testing jo mer smitte.

Du finner heller ikke en lege i verden som kaller friske folk smittet, smitte er en betegnelse man bruker på syke folk, ikke friske. Hadde Nakstad sagt syke istedenfor smitte så ville alle skjønt at det var en skam.

Du er en vanvittig modig mann Arne, jeg hadde aldri turt å ta en vaksine/injeksjon fra personer som holder fine foredrag om hvordan de skal redde verden med å kverke mange milliarder mennesker med vaksiner.

Det står respekt av at du ofrer deg sammen med milliarder av andre for å redde oss andre så vi får bedre plass på stranden.

Du har nok enda fra 6 mnd til 2 år igjen så bruk tiden godt.

De som er vaksinert skal kun ha 28 sykluser på PCR testen som kun vil gi negativt svar i motsetning til ikke vaksinerte som skal ha 45 sykluser så nå er du kjempe trygg. ;)

Det er heller ingen tiltak som beskytter mot sykdom, derimot så gjør tiltakene deg alvorlig syk både psykisk og fysisk.

Personlig så gleder jeg med som en liten unge til 95% av menneskene er borte fra kloden så vi som blir igjen får masse plass.

Så tusen takk til deg og dine Arne, jeg heier på slike som deg :) Go go.

THE SEQUEL TO THE FALL OF THE CABAL – PART 12

https://www.bitchute.com/video/XgfNcryfoOmS/

Bare 5% av svenskene sier at de skal ta giften.

Vet du hvor det er mest smitte i verden nå Arne ? Det er de 2 eneste plassene i verden der alle er vaksinert 2 ganger, nemlig Seychellene og Alberta i Canada.

Se introen her på 1 min så ser du selv hvor vanvittig hjernevasket du er.

https://www.bitchute.com/video/qT0QNBF87SKO/

I hjernevask pressen til eliten så snakker de om India har så mange syke, et kjapt søk på 100 hjernevask medier så ser man at ikke en eneste en nevner Indias befolkningstall på 1.4 milliarder.

Dør folk i samme fart i India som nå uten at en eneste ny fødsel i landet så vil ta ta over 30 millioner år før India er folketomt. Om det fødes flere barn slik det alltid har gjort så vil folketallet øke akkurat som normalt…. det er ingen overdødelighet i India eller andre land i verden.

Alle som tar “vaksinen” tester også positivt for korna, eneste måten å skjule det på er å gå ned til 28 sykluser som de gjør med de vaksinerte/forgifta.

Hva er grunnen til at så stå sterkt ønsker å innføre nazisme igjen ?

Hvorfor kommer du inn hit for å prøve å lure friske mennesker til å injisere seg med gift ? Er du en psykopatisk terrorist som blir kåt av å drep andres barn ?

Hva faen er feil med folk som kjemper for mindre frihet og mer tyranni ?
comment image

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

– Det blir et totalt feil sammenligningsgrunnlag
Jeg sammenlignet Seychelles med Seychelles etter 9 mnd med COVID-19 og deretter etter at vaksinering av de fleste var gjennomført.
Du sammenligner Norge med India. Så vil du ha oss til å tro at indiske tall for COVID-19 vil bli fælt for Norge. India har færre COVID-19 offer enn Norge. Det samme gjelder de fleste land i Afrika. De klarer seg bedre enn Norge.
Allerede før COVID-19 var kommet til Sør-Afrika fikk vi høre hvor mange “offer” det var i Sør-Afrika på NRK.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Jeg ser bilder på TV fra India og har ikke sett lignede i Norge. I Norge har vi underlødiges i forhold til en vanlig influensa situasjon på et år. Årsak til at Norge i motsetning til Sverige har så gode tall kommer av at det norske folk ikke følger det som publiseres på Nyhets speilet.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

– Jeg ser bilder på TV fra India og har ikke sett lignede i Norge.
Man bruker elva til å vaske seg. I Norge blir det en iskald opplevelse, med fare for forkjølelse bare av å vaske seg.
Jeg forstår deg slik at du har ikke peiling på hvor mange offer det er i India, men ditt bidrag er å fortelle hva du har sett på Dagsrevyen, slik at alle de andre også lærer det.
Hva som er hovedoppslag på Dagsrevyen er på nivå med hva som var førstesideoppslag på Goebbels Der Angriff.

Ovenfor hevdet du at legene og helsemyndigheten i Norge har “bevist” hva levealder i Norge er – at dagens ungdom vil leve like lenge som foreldrene (så ble det til at levealder “beviser” at vaksiner gjør at folk lever lengre). Det er det nivå du befinner deg på, en som ikke skjønner seg på definisjoner.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Du har helt rett jeg har ikke peiling derfor leser jeg meg opp på saken der mennesker som kan noe om tema belyser global helse og vaksine. Det burde dere også i Nyhetsspeilet fremfor konsekvent føre mennesker bak lyse der liv og helse kan gå tapt som følge av deres virksomhet.Når du sammenligner den globale presse lik en nazileder ja da er det rimelig mørkt i dit hode.

https://videnskab.dk/krop-sundhed/se-hvilken-massiv-gavn-vacciner-har-gjort-indtil-videre

https://www.bistandsaktuelt.no/nyheter/2016/10-framskritt-i-global-helse/
https://forskning.no/medisinske-metoder-sykdommer-vaksiner/professor-vaksiner-kan-redde-verden–men-bare-hvis-vi-bruker-dem-riktig/1268896

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Den første kilden din er Thomas Hoffmann – Journalist, som snakker om kopper++
Jeg bruker spesialister på COVID-19 som setter karrieren sin på spill, mens du bruker betalte journalister som skriver akkurat hva som fremmer egen forfremmelse og høyere lønn, deretter et dyrere hus og en bedre bil. Som mennesker snakker vi om human junk.
Å bruke NRK journalister som kilde blir å lite på statsansatte informasjonmedarbeidere.

Jeg regnet ikke med at du kunne vise oss et land hvor COVID-19 vaksinering har hatt positiv effekt. Så langt bekrefter du det. Sesongen for influensa er om vinteren. Antall tilfeller av influensa blir uansett 10 ganger mindre om sommeren.

Analyser av svenske data viser at Sverige ikke er i noen spesiell situasjon. De hadde unormalt lite influensa-døde i 2019. Den bølgen kom 2020 som normalt skulle komme 2019. Dermed bli dødstatistikk for2019 veldig lav og dødsstatistikk for 2020 veldig høy vs. normalen. Men summen er det normale.
De som ser på NRK skjønner ingenting selvfølgelig, fordi der henges Sverige ut som en “katastrofe”. Så henges India ut som en “katastrofe”. Alt sammen for å skremme folk til å vaksinere seg. Når jeg spør deg om hva dødsstatitiskken er i India kan du ikke svare. Jo mere man ser på Dagsrevyen jo mindre kan man svare på.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  Arne
3 år siden
kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Det er 100-vis av mutasjoner. Etterhvert vil det bli 1000-vis.
Hvorfor du tror at man kan vaksineres mot noe som muterer på 14 dager er et mysterium.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Linken virket ikke for meg.
Vi kan ikke bruke “Bloomberg” som kilde om India.
Bare fortell oss hva som hva poenget.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Mange mutasjoner vil true verden, å lage en vaksine mot samtlige kan i verstefall redusere kroppens immunforsvar . Dette er en begrunnet angst mot vaksiner. På den andre side vil millioner dø uten å bekjempe med vaksine. Dere her på Nyhetspeilet mangler balanse i deres påstand noe som er farlig dersom dere tar totalt feil.

Sky has no limit
Sky has no limit
Anonym
Svar til  Arne
3 år siden

for hver mutasjon, så blir det svakere, ikke sterkere. Så, flere mutasjoner betyr at hva det nå enn er, blir borte.

Sky has no limit
Sky has no limit
Anonym
Svar til  Arne
3 år siden

Nå tror jeg det er på tide å ordne gammel-hjems plass til denne gutten, Arne.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  Sky has no limit
3 år siden

Det blir vel først demente debattanter på Nyhetsspeilet som bør prioriteres en omsorgsplass. Når mennesker som leser ulike faglige rapporter om vaksine blir stemplet som satanister sier vel det meste om lavmålet på denne nett Platform.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Arne
3 år siden

Fortelle oss hvilken fagkunnskap innen helse Bill Gates og Tedros Adhanom Ghebreyesus som du lytter til har da Arne ?

For å si det sånn så kan du like gjerne gå til en bilmekaniker for å få helseråd enn til en program utvikler og en krigsforbryter.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

Nå har jeg arbeidet noen år som fagperson innen bil og jeg kan ikke tolke denne linken dit at noen i denne yrkesgruppen har ansvar for vaksine.
https://legemiddelverket.no/godkjenning/koronavaksiner/godkjenningsprosessen-for-vaksiner-mot-covid-19

Arne
Arne
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Arne
3 år siden

MURDER BY INJECTION AND “TRANSITORY HYPERINFLATION” IS OUR NEW NORMAL

https://www.bitchute.com/video/qT0QNBF87SKO/

According to Harvard University Study, approx. 318,600 Americans may have been Killed by the Vaccine

https://www.eutimes.net/2021/05/according-to-harvard-university-study-approx-318600-americans-may-have-been-killed-by-the-vaccine/

UN Agenda for 2030 Reveals Muh Democracy is Planning to Go Full Totalitarian: No Property, Privacy, Cash, Freedom, Meat, Cars

https://www.eutimes.net/2021/05/un-agenda-for-2030-reveals-muh-democracy-is-planning-to-go-full-totalitarian-no-property-privacy-cash-freedom-meat-cars/

Biden To Hire Private Firms to Spy on American Citizens Who Spread ‘Conspiracy Theories’

https://www.eutimes.net/2021/05/biden-to-hire-private-firms-to-spy-on-american-citizens-who-spread-conspiracy-theories/

COVID-19 DØDSFALL KONTRA BIVIRKNINGS-DØDSFALL.

https://www.numerologensverden.no/covid-19-dodsfall-kontra-bivirknings-dodsfall/

Mannen bak Korona skammen Kill BIll som styrer de 7 største vaksine kartellene som sier at han skam redusere verden befolkning med flere milliarder med vaksiner er fødd 66 år og 6 mnd etter Adolf Hitler.

Man er bra idiot om man frivillig injiserer giften hans i seg.

https://www.numerologensverden.no/melinda-french-gates-har-sokt-om-skilsmisse-hva-avslorer-tallene-a/

Artig at koronagjengen også har lagt ut en nettsiden med hvor mange de skal myrde med vaksiner.

260 millioner skal myrdes i USSA før 2025. Her i landet kal de bare myrde 1.5 millioner ifølge dem selv.

https://www.deagel.com/country

Du kan få min gift også så går det enda litt fortere :)

På slutten av filmen her så kan du se hvilken selskaper som tilsetter celler fra aborterte fostre i produktene sine, det er ikke få for å si det sånn .. Du har dem i all vaksiner og i alle de store sataniske selskapene som Coca Cola, Pepsi mm.

Hvorfor gjør dem det ? For å gi folk en enveisbillett til helvete .. med litt Luciferrase i tillegg så får du det hett og fint.

https://www.bitchute.com/video/XgfNcryfoOmS/

Arne
Arne
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

Jeg finner kun en tanke i det du sier pandemien har rasert FN 2030 agenda. Jeg er sterkt kritisk til agenda 2030 fordi den har en overordnet religions styring siden det var Vatikanet ved paven som igangsatte dette i FN. Mennesker kan aldri forenes innen religion slik Den katolske kirkes våte drøm ønsker.

https://www.un.org/development/desa/en/news/sustainable/sustainable-development-goals-report-2020.html

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Fra kilden
– The effects of the pandemic [de snakker om lockdown] have devastated the most vulnerable and left them further behind

Jesuitter (Pope Francis) regnes ikke som kristne. Det er forbud mot at de blir paver.
New World Order er jesuittisk.
Innholder i New World Order er “det er vi som er guder”
Bill Gates = Vi Guder
Guder har det problemet at når de blir 100 må de late som de dør. Da bytter de identitet med en med lavere alder.
comment image
En gud (King Tutanhkamun)
comment image
Computergrafikk av King Tutanhkamun fra National Geographic. Her halveres hjernevolumet og han presenteres som menneske. De er ateister liksom norsk skole.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

I lys av middelalderens djevelske massedrap forvoldt av jesuitter har det vokst frem konspirasjonsteorier der pandemien er menneskeskapt for å redusere jords befolkning og de som tilhører eliten vinne totalt verdensherredømme. Arveavgift skal settes til 100% slik Tangen fremla. FN Agenda 2030 kan for mange synes som et globalt arbeidsverktøy for denne realisering. Spørsmålet er da er det riktig å dyrke konspirasjonsteorier i en tid der verden står i en dyp krise?

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Ifølge norsk skole planla nazistene å “utrydde” jødene. Nå går 99% i Norge rundt og tror på den konspirasjonsteorien.
– Nei, nei, det er faktum
De har brukt moderne jordradar for å finne skjeletter av jøder i både Auschwitz og Treblinka. Ingenting ble funnet. Konspirasjonsteorien kan ikke bekreftes med fakta. Røde Kors inspiserte Auschwitz rutinemessig og skrev rapporter om dødsfall. De så ingenting til “gassing”. I tilfelle Treblinka II hadde Røde Kors aldri hørt om “leiren” (leieren eksisterte ikke). Men 99% i Norge går rundt og tror på at “900.000” jøder ble utryddet i Treblinka, og “4.200.000” jøder ble utryddet i Auschwitz. 99% i Norge er hjernevasket om hva som skjedde under krigen. 11 mill tyskere ble utryddet. Det var folkemordet.

Nå tror de samme hjernevaskede at COVID-19 er en “pandemi” fordi WHO sier det.

– Spørsmålet er da er det riktig å dyrke konspirasjonsteorier i en tid der verden står i en dyp krise?

Patent på testutstyr for COVID-19 ble tatt i 2018. Navnet “COVID-19” ble brukt i pantenten.
“Krisen” i Norge er forårsaket av alle de politisk korrekte sauene. De er en samfunnstrussel. Det finnes unger som går rundt med maske på seg døgnet rundt. De kommer til å bli helseskadet.

Påstanden om at legene kan “bevise” hvor lenge dagens nordmenn kommer til å leve = idiot.
Påstanden om at vi komme til å leve lengre enn foreldrene våre = idioti (data forteller ikke det).
Nå tror Arne at han vil leve lengre hvis han vaksinerer seg. Så vaksinerte han seg … og mener at rapporter om 300.000 vaksineskader (USA) er bare tull, ellers ville NRK ha fortalt han det.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Ja jeg tror Pfizer er fordelaktig i min situasjon derfor tok jeg vaksinen. Kun 3 negative søksmål Pfizer.Tallene av alvorlige tilstander er publisert i dag med utgangspunkt i stort antall vaksinerte. Nazi Tyskland utryddelse av jøder er bevist av sannhetsvitner film og annen dokumentasjon, hvor ble så de mange tusen som ble transportert til konsentrasjonsleirene av ? Var det Gud som hentet dem til himmelen.
https://direkte.vg.no/coronaviruset/news/29-har-soekt-erstatning-etter-vaksinering.czdt6j1Aw?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row7_pos1

Les deg opp på nazi ondskap.
https://snl.no/Auschwitz

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

– Tyskland utryddelse av jøder er bevist av sannhetsvitner film og annen dokumentasjon,

“Vitnemålet” var at tysk øverstkommanderende innrømmet å ha gasset ihjel 6 mill under Nurnberg-saken.
Han fikk valget mellom knuste testikler og innrømmelse.
Så nå er offisiell norsk historie skrevet ved hjelp av tortur.
Bare sjekk selv … de allierte hadde ikke tekniske bevis.
Som jeg sa, du tenker ikke selv. Det var de allierte som var skyld i tyfus-epidemier 1944 / 1945.

Her har vi en jødinne som faktisk var i Auschwitz selv. Henia Bryer. Hun så ingenting til “gassing”

Hun forteller SS-vakt var hennes beste venn i en leir. Hun mistet en nært person da tyskerne forflyttet jøder i Auschwitz vestover for å unnslippe russerne. Det var livet under transport som var et helvete.
Auschwitz ble bygget av IG Farben – et Rockefeller konsern som ble delt opp. IG Farben er Wall Street.
Auschwitz var en fabrikk, muligens den største i verden med 100.000 arbeidere.
A være i Auschwitz = jobbet i Auschwitz-fabrikken
Altså, Tysklands største kjemi-bedrift var egentlig alliert konsern. Eierne var halveis jøder, og jøder var betrodd i Auschwitz til å stå for administrasjon osv.
Israel hyllet netopp de 100.000 jøder som kjempet for Hitler. Historiebøkene framstiller det som omvendt, at jødene var på de alliertes side.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Vi har en rekke norske jøder som krøp ut av lik haugene og fortalte sine historier om gass kammer og krematorier. Sannhetsvitner fortalte sine historier uten å kunne samordne sine forklaringer og nazi Tyskland er ansvarlig for historiens største folkemord. Bruk hode, Tyskland har selv anerkjent folkemordet som nasjon ellers ville selvsagt landet ført saken for internasjonal folkedomstol og fått påstanden dømt død og maktesløs. Nazister som benekter har ingen verdi ved det faktum av at de tilhører en under rase av menneskeheten.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

– Vi har en rekke norske jøder som krøp ut av lik haugene

Det var de allierte som skapte massedød i Auschwitz. Det var INGEN gasskammer utenom kremering av døde. Sorry, du har blitt lurt trill rundt. Det var nazistene som bygde Israel (på 30-tallet). Jødene fikk valget mellom å bli settlere eller bli i Tyskland. 98-99% valgte å bli i Tyskland. Idag er Tyskland drømmen for israelere [uten 3 års verneplikt kan folk skaffe seg masse utdannelse i Tyskland – som de ikke får tid til i Israel]. Tyskland har alltids vært drømmen for jødene. Ukraina of Polen var ikke attraktivt. Odessa var jødisk hovedstad før krigen. Idag er det lite jøder igjen der.

Nå det gjelder teknisker bevis for “gassing” oppfordres du til å presentere det du har sett (du har ikke sett noe som helst selvfølgelig). Israel ble bedt om å legge fram tekniske bevis i saken mot “Ivan den Grusomme”. Israel innrømte da at tekniske bevis eksisterte ikke. Det de hadde var modell av fangeleir de hadde laget selv (det kan alle lage). “Ivan den Grusomme” kunne så reise fra Israel som fri mann.

“Ivan den Grusomme” var detaljert beskrevet av flere holocaust overlevende, men substansen var ingenting. Det var bare fiksjon.

Relasjon til COVID-19 er at media er falske, og du er hjernevasket av de samme media. Du kan ikke si et sant ord. Røde Kort bokførte 50.000 døde jøder i Auschwitz. 90% pga tufus. Stalin erklærte at av de 700.000 jøder i Auschwitz var “4.2 mill” gasset ihjel. Det tallet brukes vel fortsatt i norske skole. I Israel bruker de tallet “1.2” millioner.
I de tyske fangeleirene døde millioner, men ikke mange jøder. Folketellinger av jøder viser at det var flere jøder etter krigen enn før krigen.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Nå er det KUN ny nazister som fornekter jøde utryddelsen og folkemord under den andre verdens krig. Ny nazister ,terrorister , religiøse fundamentalister, ku klux klan osv. og andre ekstreme mennesker er under klasse av menneskeheten som ikke fortjener å bli viet noen plass i diskusjoner.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Det var ikke noe mangel på folkemord under VK2. Russland mistet 28 mill. Millioner frøs ihjel uten hus. Tyskerne brant ikke husene. Tyskland mistet 11 millioner, mest etter krigen. Fascistene vant krigen. Storbritannia mistet 600.000. Frankrike mistet 700.000. USA mistet mindre enn Storbritannia. Jødene mistet mindre enn nye fødsler. Da forsvinner at de mistet 6 mill.
Folkemord benektes av skeptikerne. Å bombe sivile regner de ikke som folkemord.
Tyskerne drev opplagt ikke noe folkemord i Norge og Frankrike. London sentrum klarte seg bra under krigen. Derimot så Berlin ut som Stalingrad.
Liksom USA gasset alle immigranter fra Mexico med Zyklon B, gasset tyskerne alle, nordmenn inkludert, med Zyklon B. Det var datidens disenfeksjon mot lus.
Dette blir av de falske media og skeptikere som Didrik Sønderlind beskrevet som “folkemord”. De lyver oss i ansiktet.
Etter folkemordet på tyskerne kom folkemordet på japanerne, så koreanerne, så vietnameserne. 4 folkemord her. Å drive folkemord ble standard krigføring. Det ble gjentatt i Iraq og Mellomamerika.
Nord-Korea husket godt folkemordet på dem, inklusiv forgiftning av mat og spredning av sykdommer.

De venter på muligheten til å utrydde USA, med en hær 3 ganger større enn Russland. Russland på sin side har like mange soldater som NATO.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

– Nå er det KUN ny nazister som fornekter jøde utryddelsen og folkemord under den andre verdens krig

Utrolig hvor dårlig du er til å lese egen kilde:

“Selv om Holocaustbenektere gjerne har klare bånd til nynazister, er det ikke bare nazi-sympatisører som er mottagelige for deres argumentasjon, understreker Hobson.- Det finnes også noen intellektuelle fra ytre venstre som har gått veien om anti-sionistisk kritikk av Israel til Holocaustbenektelse.”

Hvilket betyr at DET IKKE ER KUN NYNAZISTER

Oppsummering
Du vet ikke hva bevisene for holocaust er, men regner dem som ikke tror på holocaust for nynazister- Det vil du være, derfor tror du på holocaust.

Når kilden din (relatert til HL-senteret) oppgir at det som møtte de allierte i Auschwitz var “industrielt folkemord”, så tror du at da de allierte så alle de utsultede og syke fangene så så de “industrielt folkemord”. Det de så var effekten av alliert bombing. De møtte seg selv i døra.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Kilden din er kjemisk fri for historiske fakta. Jeg fant en faktapåstand:
– Irving forsøkte først å vise at Hitler ikke kjente til Holocaust, men nærmest var en venn av jødene.
Det stemmer jo.
Hitler var en venn av britene. Hitler beordret at de britiske soldatene i Dunkirk ikke skulle angripes på tvers av generalene sine. Senere skulle Moskva ikke angripes, da Moskva manglet forsvar.
Kjæresten til Hitler var brite. Selv var Hilter en Rothschild, altså mer eller mindre Ashkenazi jødisk selv.
Goebbels familie var jødisk. Jeg skrev at det var nazistene som bygde opp Israel på 30-tallet. Nazipartiet og sionistene samarbeidet. Britene prøvde å stoppe de jødiske settlerne.

Churchill skrev i sine memoarer (antagelig) at han ikke kunne skjønne hvorfor de største jødiske bankene finansierte nazipartiet. De var ikke snakk om småpenger. Nazipartiet ble det partiet med penger.
Oversatt til Norge: Frp får 2000 millioner fra Røkke til valgkamp og trakassering av politiske motstandere. Alle andre partier hindres fra å holde valgmøter av en organisert mobb på 10.000 Frp’ere. Det blir situasjonen før valget i 1932.

Hans Gaarder omtales som en hedersmann. Men han når ikke opp til Adolf Eichmann. Eichmann er “skaperen av Israel”. Han hadde egen fan-klubb der nede. Mange kjente han fra krigen, og visste at han var en mann jøder kunne stole på. Han hjelp utallige jøder, og fikk 1000 jødisk barn sendt til sikkerhet i Storbritannia ut fra Wikipedia.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Didrik Sønderlind er svært løgnaktig, for å si det mildt. Sannhetsvitnet ditt er de verste typene som kan oppdrives i Norge.
Det er et uomstridelig faktum (gjentatt i lærebøker) at de allierte bombet de sivile tyskerne. De allierte var terrorister. Etter krigen fortsatte USA i samme spor med å brannbombe byene i Korea (3 mill døde). så Vietnam (3 mill døde).
Tilslutt fikk vi matmangel i Tyskland. Fangene i slaveleirene ble underernærte og syke, og døde i hopetall. De allierte begynte så å framstille tyskerne som “de onde”, for å avlede eget folkemord.
Både i Norge og Frankrike hadde tyske soldater et godt rykte blant kvinnene. Det hadde ikke russiske soldater i Tyskland, eller amerikanske soldater i Irak.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Så du hevder domstolen i Berlin ikke har kunnskap når de dømmer i forhold til folkemord som har funnet sted ?
https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/k4ArL/nazi-bestemor-paa-88-aar-doemt-igjen

Innkusiv Tysk høyesterett !
https://www.timesofisrael.com/german-nazi-grandma-denied-early-prison-release/

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

– Haverbeck has repeatedly asserted that the Auschwitz death camp was just a work camp

Jeg forstår deg slik at du ikke har noe fakta utover at VG og tysk dommer sa ditt og datt. Du er ikke istand til å komme med faktaopplysninger, liksom du kan ikke oppgi hvor mange døde det er i India .. men bare av NRK sier det er en “katastofe”.
VG fortalte i 3 år at Trump konspirerte med Putin. De har enda ikke beklaget 100 løgn-oppslag i den saken. I Norge er det ingen straff for løgnaktigheter i media.

Man kan få et oppgjør med politi i Tyksland for å “lese om VK2”. Dette er det samme som hva nazi-Tyskland stod for.

Hva Israel sier om holocaust teller. At Tyskland forteller at 6 mill jøder ble gasset (slik som Eichmann erklærte) er ikke verd papiret det er skrevet på. Israel har gjort retrett på “6 mill Jøder”
Henia Bryer er et førstehånds vitne. Hun forteller hva hun opplevde i Auschwitz. Hun opplevde ikke noen “gassing”. Bestyreren ved Auschwitz museum idag forteller at Stalin bygde gasskammeret.

Hvor mange flyvere som bombet sivile i Tyskland ble stilt for retten. Ingen selvfølgelig. Vi er terrorister.

Når Auschwitz er tema kan du ikke si et sant ord. Du vet ikke hva Auschwitz var. En typisk skeptiker.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Du ville blitt fengslet i Tyskland for dine påstander, oppsporet via IP adresse.

https://www.timesofisrael.com/german-court-rejects-case-of-holocaust-denying-nazi-grandma/

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Du kan få livstruende skader av COVID-19 vaksine – hvis det betyr noe. Barn kan også få det. Men legene har immunitet mot straff i så fall.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Jeg er beskyttet av vaksine å vil bli i ettertid inngå i historien som heltene som tok vaksine.Dette for å bekjempe pandemien og berge dere som er feige å unndro deres kropper for vaksine der dere står for fall for viruset. Det blir som gutta på skauen som bekjempet nazistene slik at tungtvann ble bombet å jødene kunne befris fra gass kammer.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

De som promoterer Holocaust promoterer fascisme. Du promoterer fascisme. Hiroshima-bomben var fra nazistene. Nazistene flommet over til USA. Nazistene hadde alt mulig av teknologi- Idag ligger de 100 år foran oss.
Du kan ikke argumentere. Du kan bare benekte.

“Dette for å bekjempe pandemien og berge dere som er feige å unndro deres kropper for vaksine der dere står for fall for viruset”

Det er det MSM media messer. Siden vi har MSM media i hele verden har vi hørt det 1000 ganger.
Arne prøver å fortelle oss at Galdhøpiggen er norges høyeste fjell.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

De som tok vaksine er de som er rene i sin tro skal stå frem for Gud å si. Vi sto frem med våre kropper og tok vaksine for å føre menneskeheten videre i respekt for Gud. I svovel sjøen vil det høres rop fra de feige som bespottet Gud der de satte seg opp mot Gud som skaperen og hevdet om seg selv å stå i Gud sitt sted på jorden ved deres fordervede sinn.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

– De som tok vaksine er de som er rene i sin tro skal stå frem for Gud å si.

Ikke glem at din Didrik Sønderlind er ateist og din Asbjørn Dyrendal er satanist.
Biden, han dere promoterer, er ikke kristen. Mer satanist han også.
Soros er på toppen av Vatikanet – satanist han også.

Bill Gates-familien er en eugenisk familie (les nazistisk raseteori).
WHO begikk genocide på filippinerne. Norge deltok. Vaksinering og nazisme hører sammen.

Når Bill Gates er tema er skeptikere Bill-Gates-ere. De er vår tids nazister.
Bill Gates var mot å utrydde jødene, men han er for å utrydde 1-2 mrd mennesker.
Bill Gates promoterer at alle skal vise fram ID når de reiser. I motsatt fall skal de hindres fra å reise. Det er som nazi-Tyskland. I Canada planlegger de konsentrasjonsleierer.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Jeg skal ikke benekte det du skriver her. Djevelen har infiltrert alle verdens makt organisasjoner. Hovdan det går på Filippinene har jeg daglig oppdatering.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Som en som rettferdigjør drap på sivile med holocaust (rettferdigjgøring: det var for å stoppe forbrytelser at vi måtte drepe tyske sivile), og promoterer det samme som Bill Gates …
det er dere som er problemet i verden
Bill Gates: – Hvis vi gjør en god jobb kan vi få vekk 700-1000 millioner på jorden med hjelp av vaksinering

Den kristne holdninger er: – Hvis vi gjør en god jobb kan vi øke befolkningen på jorden med 700-1000 millioner med hjelp av vaksinering

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Mike Adams / Ethan Huff
“Millennials are being devastated by chronic health conditions and no one knows why”

En av to av dem født mellom 1981 og 1988 i USA er kronisk syke.

Et eksempel vil være: studerte data og er nå projektleder i et større firma, men har 30 sykedager i året i en alder av 35.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Bill Gates har jo en kone med høy rang innen Den katolske kirke. Overbefolkning er et stort problem globalt sett der mange mennesker lider. Det å forsettlig drepe kan ikke på noen måte rettferdiggjøres om du er kristen muslim Nazi eller fundamental. Det å benekte folkemord er en ytterst farlig situasjon fordi verden blir presset til ytterlighet som følge av pandemien da kan historien gjentar seg.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Din kilde Didrik Sønderlind benekter at nazistene promoterte Israel.

Det er et faktum at nazistene og de sionistiske organisjonene samarbeidet om Israel.
Hvorfor det er så viktig å forfalske historien her henger sammen med at den falske holocaust-historien ikke henger på grep når jødene promoterte nazipartiet fram til 1933 (et historisk faktum), og deretter at nazistene promoterte Israel etter 1933 (et historisk faktum).

Hva vi ser her er hvordan dere forfalsker historien.

Så forfalsker dere vitenskap og presenterer AstraZeneca som en “vaksine”. Der er ingen vaksine men et genetisk eksperiment.

Så forfalsker dere realitene med å benekte at 400.000 demonstrerte mot lockdown i London. Media dine er falske.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Jeg er bare meg selv og er ikke tilsluttet noen religion.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

Kilden din fra Aftenposten er altså sentral aktør i det norske ateist-miljøet

“Didrik Søderlind (born March 13, 1971) is a Norwegian secular humanist and skeptic who works as a journalist and author. He works as an advisor for the Norwegian Humanist Association and has previously been a journalist for forskning.no with science, religion, and culture as primary areas of interest”

– Jeg er bare meg selv og er ikke tilsluttet noen religion.

“forskning.no” blir som “faktisk.no” = faktabenektere
skeptic = tror ikke bibelen er sann
tror ikke bibelen er sann = tror aper er forfedre
Alt du sier om holocaust, vaksiner, levelalder, kopper, troen på autoriteter og ledende medisinsk ekspertise i WHO … finner vi på hos ateistene på skepsis.no

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

– Overbefolkning er et stort problem globalt sett der mange mennesker lider.
Da skjønner ikke jeg vitsen med vaksiner hvis det er bedre med færre folk.

Media formidler oss at vi må gjøre alt mulig for at gamle ikke skal dø, og så forteller du at det er for mange i verden – spesielt gamle uten å nevne dem.

Det vi ser i Afrika er at det blir flere sterile med vaksinering. De steriliserer og kaller det “vaksineringsprogram”

De fleste skjønner vel av skjult sterilisering av folk er nazistisk agenda. Her riskerer Stoltenberg å bli stilt til ansvar for penger til WHO.

Bill Gates (han er relatert til Norge gjennom GAVI og pengestøtte fra Norge) promoterer sterilisering.
Da promoterer Norge hans sterilisering av verden.

Ressurser kan bli et problem på jorden. Per idag har vi nok gull, jern, olje, gass, aluminium, tømmer, soya, hvete. Når det blir mangel vil prisene stige. Det går automatisk.

e
e
Anonym
Svar til  Arne
3 år siden

Jeg trodde ikke at katolikker hadde lov til å skille seg?

OI
OI
Anonym
Svar til  Arne
3 år siden

Arne.
De som tok vaksinen er de som lot seg forføre.
Det er de som villig lot sine kropper bli merket.
Fra svovelsjøen vil vi høre rop fra de som trodde de var så flinke, rene og gode.
De som bespottet guds skaperverk, som trodde mennesket kunne være guder.
De som trodde mennesket ikke er fullkomment fra skapelsen men at det måtte tilsettes noe for at vi skulle bli hele. Det er de som er fortapt, lurt og holdt for narr.

Arne
Arne
Anonym
3 år siden

Jeg som er Nyhetspeilets eneste full vaksinerte får meddele at jeg lever utmerket uten noen form for vaksine problemer. Jeg vil informere den dagen jeg sliter med å trykke på tastaturet.

e
e
Anonym
Svar til  Arne
3 år siden

lol. Du var kanskje en av de heldige som fikk en av de spesielle vaksinene da Arne :)

ken
ken
Anonym
Svar til  Arne
3 år siden

Arne – Du har lest artikkelen http://www.nyhetsspeilet.no/2021/04/covidvaksinens-kryssreaksjoner-et-intervju-med-dr-sherri-tenpenny/#comments

Du er herved avslørt som “TROLL”! Enhver med sunn fornuft og logikk i behold ville stilt spørsmål til artikkelen isteden for å oppføre seg arrogant og likegyldig slik du gjør med å oppfordre folk til å spille RUSSISK RULETT med vaksiner som ikke er godkjent som vaksiner annet enn nødvaksiner frem til 2023…

Du kan i logikkens forstand ikke ha barn og/eller barnebarn. Kun EGO!

Aldri for sent at det ikke er godt for noe… Du digger sikkert å se på sport. Hørt om Frank Løke? Tipper det ;-) Hørt om Gladiatorkampene i Colosseum? (samme møkka i moderne tid!) Tipper det ;-) Hørte om broren til Frank Løke, Morten Løke? Neppe!

I følge SSB, så døde 10.262 uskyldige mennesker i Norge under 2. verdenskrig: https://www.ssb.no/befolkning/artikler-og-publikasjoner/krigsdodsfallene-under-2-verdenskrig

Vi får se hvor mange døde vi har i Norge i 2023. Om ikke du er en av de daue, er du delaktig i landsforræderi og massemord. La det synke inn… 3. verdenskrig alias den “stille krigen”…

https://viktigviten.no/ vitner om fakta ;-)

Lykke til, Arne :-) Bli med på laget som allerede har vunnet ;-)

Arne
Arne
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Jeg er ikke noe troll eller landsforræder. Jeg tror på legevitenskapen fordi bevislig har levealder økt de siste 100 år og dødelige sykdommer er bekjempet som følge av medisinsk vitenskap. Det er trist for dere her på Nyhets speile fordi dere lider av kollektiv angst mot den verden dere lever i. Angst lammer den sunne frie tanke. Jeg har tre barn og fem barnebarn. Hva med deg ?

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
3 år siden

– fordi bevislig har levealder økt de siste 100 år
Levealderen har gått opp i hele verden etter industrialiseringen.
Idag forventer man at levelalderen vil gå ned i USA spesielt. Kuba ligger rett under USA i levealder, og de kan godt få lengre levealder med litt mere økonomisk utvikling.
Hvorfor levealderen stagnerer i USA er opplagt. De er ikke bare de rikeste, men også de sykeste i verden.
Det er flere kjente Youtube-forfattere som forteller at “barnet mitt ble hjerneskadet av vaksiner”. Derfor skal mitt neste barn ikke ha vaksiner.

Dersom alle nålevende amerikanere bare ble 60 år gammel, det vil ikke vise seg på statistikken før folk faktisk er i graven. Det er et lagg på 70 år fra barnestadiet til levealderstatistikk avspeiler dødelighet.
En bedre måte å kartlegge dødelighet på er å regne på død per 1000 per år. Da kommer Sverige nesten på topp i verden i dødelighet (beviselig). De tror selv det er omvendt.

De gamle som dør idag er en generasjon som ikke opplevde 52 vaksiner som barn. Deres helse viser ikke hva som skjer med dagens barn. Levealderstatistikk er basert på dem født før og etter krigen.
Legene vilk bedyre at det som betyr noe er hvilket land man bor i – altså om det er Norge eller Gaza. Eg. den faktoren er det av minst betydning. Mat er viktigere, og der ligger Gaza langt foran oss.

I egen familie levde bestemor til 94 år. Neste generasjon ble mindre enn 90 år. Vår egen generasjon vil være død 10 år før det. Legene vil fortelle at vi må se på levealder 1940 og sammenligne med idag. Eg. levealder 1940 gjaldt dem født før 1900. Dagens tall er dem født 1940+.
comment image
Insider: Trump Was Told Clintons Are Dying
https://newspunch.com/trump-clintons-dying/