Hun måtte gjøre alt som den viktige mannen, R. Nixon, befalte under turen fra Australia til Bohemian Grove i Kalifornia: http://psycholo.gy/abuse-survivor-fiona-barnett-the-candy-girl/

…og bakom synger nazismen?

2.3K visninger
5 minutter lesetid
33

Det skulle ta meg mange år å oppdage at dette var praksis i mange vestlige land. Den australske kvinnen Fiona Barnett gjorde meg oppmerksom på dette. Og sex var skalkeskjul for langt verre ting. Fiona Barnetts historie er hjerteskjærende og opprivende, et avbilde av den mest ekstreme egoisme jeg noensinne har møtt; å finne sin livskraft gjennom å avtvinge den fra andre.

Skulle vi kunne hanskes med slikt, var veien å gå en bekjentgjørelse av dette. Men vær varslet, dette er uvanlig kraftig kost.


Rituelle drap, Fiona Barnett og Mendel Beylis

Fiona Barnett, Australia, forteller om seksuell utnytting,  tortur og voldtekt av barn, men også rituelle drap. Har slikt funnet sted i Norge?

“Gjennom hele barndommen var jeg offer for en australsk VIP-sex-handels-ring med barn, for eksempel ble jeg brukt som prostituert på pedofile fester som parlamentets kammer arrangerte, f.eks. ble en internasjonal leder fløyet inn via en militær flyplass, de som var involvert i denne elitære pedofilringen inkluderte høytstående politikere, politi og dommere… det er dette jeg vitner om, min erfaring var så forferdelig at det kan ikke beskrives med ord alene, jeg var vitne til bortføring av barn, til tortur, voldtekt og drap. Men måten jeg har blitt behandlet på ved å rapportere om disse forbrytelsene jeg har vært vitne til og opplevd, har vært langt verre … Australia har vært og er et tilfluktssted for pedofile. Våre lover er skrevet, tolket og administrert på en måte som gagner de kriminelle pedofile og straffer ofrene. ”

“Og nå vil jeg gi deg navn til noen Very Important Persons. Michelle: Michelle var en vennlig 12-åring med langt, mørkt hår. Jeg var vitne til hennes bortføring, voldtekt og drap da jeg var seks år gammel. Samantha: Samantha var ni år gammel med stort, langt hår og et varmt smil. Hun hadde Downs syndrom. Samantha ble myrdet da jeg var 12 år gammel. Cloe: Cloe var en attraktiv 4-åring med glatt, varmt hår og sjøgrønne øyne. Cloe ble myrdet da jeg var 14 år gammel” (fra pressekonferansen i 2015, se her).

Beskrivelsen av historien om Mendel Beylis i en tyske bok av Keller og Andersen om , 1937, tilgjengelig på tysk, her.

Etter jeg lærte Fiona Barnetts historie å kjenne i 2015, betraktet jeg verden annerledes: Jeg skjønte at misbruk og ofring av barn, av unge voksne og gravide kvinner fant sted i vår hverdag i alle land hvor disse miljøer har kunnet finne grobunn. Også i Norge. De gjør selvfølgelig alt for å holde dette hemmelig. Og hvem deltar? Folk fra miljø med makt i sine hender, dvs politikere, politi og dommere, militæret, men kanskje også media. Kanskje brukes slike mørkladne tilstelninger som pressmiddel på folk i maktposisjoner? Jeg spurte meg selv om baneheiadrapene i 2000 kunne ha en slik bakgrunn, da stikkskadene var særegne. Kanskje også trippeldrapene i Tromsø i 2009 (her), hvor en gravid kvinne ble myrdet (Jmf. Fiona Barnetts fortelling, video, 57:35, her).

Et sted hvor dette dukket opp og skapte stor oppstand i offentligheten var i datidens Russland i 1911, i Kiev, gjerningsmann var Menachem Mendel Beylis (se det virtuelle bibliotek, her). Den som tar seg tid til å studere saken nærmere, vil kanskje komme til de samme konklusjoner som meg, nemlig at Mendel Beylis var skyldig. Det som hadde skjedd var at den kristne 13-åring Andrej Juchinski ble myrdet. Mendel Beylis var blitt iakttatt av en gatelampetenner og ble arrestert. Selv innrømmet han aldri skyld og flyktet, sikkert via medhjelpere i det russiske statsapparat, til Palestina og siden USA. Gutten oppviste følgende skader, fra den rettsmedisinske undersøkelse, skader hvilke karakteriserer et rituelte mord (fra en tysk bok av Keller und Andersen, side 170/171, tilgjengelig på tysk, her. Var drapet dengang i Kiev et rituellt drap?

En mere detaljert beskrivelse skal man lete etter; utsnitt fra den tyske bok om drapet, last ned hele boken, her: “Guttungen het Andrej Juschinski, han ble myrdet av 7 knivstikk på den øvre hodeskalle og i bakhodet, i den venstre tinning 1 knivstikk, i den høyre tinning 13 knivstikk, på den høyre side av halsen 7 knivstikk, på adamseplet 2 knivstikk, på undersiden av underkjeven 1 knivstikk, på høyre side nedenfor armhulen 4 knivstikk, i ryggen, høyre side, mellom ribbena og hoften, 4 knivstikk, i den venstre side av brystet, nedefor brystvorten, 7 knivstikk, alt-i-alt 47 knivstikk. Blodtapet gjennom de tilføyde sår var så stort at kroppen var nesten fullstendig tom for blod. ” Videre heter det: “Darauf erhält das Opfer noch einige tödliche Stiche in Leber und Niere und schließlich einen Stich ins Herz. ”

Menachem Mendel Beylis (1874 – 1934)

Da Beylis var av hassidisk familie, er det nærliggende å tro at disse forferdelige religiøse skikker har hassidisk opprinnelse og dyrkes i deres kretser. Men jeg ser at dette dyrkes i meget videre kretser og ikke er konsentrert utelukkende hos hassidiene. Kunne dette dreie seg om en ustillet sult etter å bemektige seg andres menneskers livsenergi? “Hvordan kunne jeg bli ofret inn i et pedofilt nettverk? Du forstår sikkert, Australia var et tilfluktssted for nazister etter krigen ” (Fiona Barnett til Opperman report 18. desember 2015, 4:40, her).

Fiona Barnett (hjemmeside, her) prøvde å anmelde ledende australiere til politiet, men det resulterte i første omgang ikke i arrestasjoner. Men en som ble fanget av det han hadde vært en del av var faren til Nicole Kidman, Antony Kidman (les Daily Mail, her). Han ble etter min oppfatning, senere myrdet i Singapore. Fiona Barnett fortalte også at hun hadde sett Nicole Kidman delta. Når vi ser at hun idag glitrer i Hollywoods stjernelys, taler det for de faktiske forhold, da disse ritualer er sentrale for de ledende også i Hollywood. Fiona Barnett valgte å angi de mektige menn som systematisk hadde misbrukt henne over mange år i rituell sammenheng. Fiona Barnett ser en sammenheng mellom nazister etter 2.verdenskrig som flyktet til Australia og rituell misbruk av barn. Vi vet at nazistene også flyktet til USA. Fiona Barnett nevner navnet Ba’al.

Klaus Schwab, hans bok The Great Reset, kan lastes ned, her.

Kan dette være grunnen til at arbeiderpartipolitikeren Daniel Andrews i Melbourne fikk slikt armslag i Australia under Covid19-pandemien? Er undergrunnene i den australske politikk gjennomsyret av korrupte, uærlige og makthungrige folk som nedstammer fra tyske, russiske og britiske nazister? Andrews lot sitt politi banke opp folk i verste marxistmanér og tyranniserte befolkningen. Han hadde støtte fra sine mektige partifeller, det var helt åpenbart, ellers hadde han blitt fjernet for lengst. Hadde vi den samme situasjon i Norge? Sto flere av våre stortingsmenn, ledende innen stat, kommune, militære, politi og dommervesen med begge føttene i slike miljøer? Var det også hos oss i Norge i dette miljø at Covid19-restriksjonene, maskepåbud og vaksinering hadde sin hovedstøtte? Og den fremtiden de lovet kalte de the Great Reset (boken under samme navn av Klaus Schwab kan lastes ned, her). Vi står i en meget alvorlig situasjon: Er det ikke slik at hvis vi ingenting gjør, hvis vi ikke tar beslutningen, da er det fritt frem for dem? Vil ikke da våre barn og barnebarn være deres ofre?


Ikke spis mere enn du tåler, posjonér ut den slags tungt fordøyelige fortellinger: Videoen fra hennes Candy Girl Documentary (video del 1, her, del 2, her, full dokumentar, her, vi kan se det er et stort og effektivt organisert miljø i Australia), Eyes Wide Open, bok 577 sider av Fiona Barnett, nedlasting, her. Er dette historie? Har vi lagt det bak oss? Nei, det ser ikke slik ut, fra august 2016: “The dark forced that are getting ready to erect a tempel to Ba’al, in New York City on tuesday, at the same time they are going to erect a tempel to Ba’al in London, so they’re going to be trying to open a portal for demonic entities to come through ” (Jeanice Barcelo i innledning av et flott foredrag om pornografi, sex og virkelig kjærlighet, her). De bruker demoner i sine kamper, det er viktig å vite. Vi kjenner beskrivelser av dem i Det nye testament. De kristne idealer verdige som motvekt, ble meg først gjennom Fiona Barnetts historie, bevisst. Det gjelder å kjenne sin fiende (Se general Sun Tzu, Art of War, nedlastning, her).

 

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

33 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kjell108
Abonnent
3 år siden

CATHERINE AUSTIN FITTS
– Government have stolen $50 trillion from pensions … and allocated it to space programs and underground bunkers.

“space programs” ??
“underground bunkers”

Hvem driver “space programs” og “underground bunkers” ??

kjell108
Abonnent
3 år siden

Relasjonen mellom nazistene og de norske skeptikerne

nazistene -> CIA / NASA
CIA -> media
CIA -> Carl Sagan
NASA -> Carl Sagan
Carl Sagan -> Skepsis.no (Arne på Nyhetsspeilet)

Arne
«Denne mannen [Jon Holden] står i et formidabelt erstatningsansvar dersom vaksine bevislig er veien ut av pandemien.”

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

«Denne mannen [Jon Holden] står i et formidabelt erstatningsansvar dersom vaksine bevislig er veien ut av pandemien.”

Påstanden til Arne er tre løgner i en setning
1. Vaksinemotstandere får juridisk ansvar for at mange ikke vaksinerer seg. I neste omgang at de kan bli erklært som “hjemlige terrorister” (den terminologien brukes i USA) … for å kunne internere dem i konsentrasjonsleirer for omskolering.
2. Den eneste måten å forsvare verden mot et virus på nivå med influensa er massevaksinering av 7000 mill
3. At COVID-19 vaksinene skaper beviselig immunitet (det ligger i opplegget til CDC at man definerer vaksinerte som “immune” selv om PCR-testen fortsatt lyser rødt). I realiteten ser man at vaksinerte lærere er en fare for elevene, og tilsvarende for kvinner på et kontor hvor det er en som er blitt vaksinert)

kjell108
Abonnent
3 år siden

De framtids-teknologiske nazistene

1. The Vril Society, Thule Society
2. Nazi scientists working in both paranormal and rocket research
3. Joseph Mengele
4. Wernher Von Braun
5. Maria Orsic

Corey Goode oppgir at faren hans ble utsatt for genmodifiserende virus under VK2 (!!!) (teknologien blir da 75-80 år gammel)
Han er selv genmanipulert da.

Mot slutten av video snakker Corey Goode en base for ulovlige kloneforsøk, og en “space portal”, i Antartica. Opprinnelig var dette en nazistisk base. Idag er den en del av det militærindustrielle kompleks – som han oppgir er underlagt nazistene -fra siden operasjon Paperclip.

smurfen
Redaksjonen
3 år siden

Det tragiske er at det er såkalte snille folk som gjør dette vanvittige misbruket, torturen og slaktingen av barn mulig.

De nekter å tro at dette er sant samme hvor mye beviser de får og dermed kan satanistene forsette med torturere og myrde millioner av uskyldige barn årlig.

Den største krim saken i Norges historie operasjon dark rom ble fort dysset ned da pedo nettverket var en del av det global pedo nettverket til Hillary og Co der mange av politikerne på stortinget, dommere og politifolk var blant monstrene.

Et godt dressert media tiet slik som alltid, de jobber for overgriperne og ikke ofrene.

Debra avslører her hele faenskapet ……. Containerskipet «Ever Given hadde flere tusen barn om bord som skulle tortureres og slaktes for å bli til Andreochrome, elitens dop. Da det ble avslørt at Mette Marit var en hypping gjest i pedo paradiset til Jeffrey Epstein så var de raske med å myrde Ari Behn for å ta fokuset bort fra Mette Marit og mediene var flinke og lydige og stoppet å skrive mer om andreochrome dop prinsessen.

Ekte mennesker som protesterer og stiller spørsmål samt graver ender fort opp som døde, ofte ble de funnet hengt med 20 knivstikk i ryggen og 4 skudd i bakhodet slik som kalles selvmord i de kretsene, de eier jo alle medier og politi så ingen stiller spørsmål.

Filmen her anbefales på det sterkeste, men er du ikke så godt kjent med pedo nettverket så vil sannheten gi deg mange søvnløse netter. Det er helt forferdelig grusomt det Debra fra Stoppthechrime.net avslører. Filmen kom for 3 dager siden og er allerede sett av titusener.
( Første del er om den oppkonstruerte vannkrisen i California. ) Før var APs ordtak : Alle skal med, det er nå endret til : Alle skal dø.

Coming Water Shortages and the Super Blood Drink 4-23-2021

https://iconnectfx.com/view/ad0c54a8-eaa3-eb11-9979-00505682f257

På linken her kan du se små barn bli torturert til døde med el-staver før de tappes for blod.

THE SEQUEL TO THE FALL OF THE CABAL – PART 11

https://www.bitchute.com/video/F1dXQ1szMdXl/

På linken her kan du se et intervju med Dr. Sucharit Bhakdi som er en berømt tysk mikrobiolog som har vært pro vakser i 40 år, men han advarer på det sterkeste mot koronavaksinen. Han forklarer på en utrolig lett måte hvordan vaksinene fungerer og hva som skjer år du tar den.

Det som sjokkerer han mest er at alle arbeidskollegaer som er leger osv vet dette her men de tier i frykt for å bli drept slik vi har sett skje med ærlige autoriteter og fagmiljø som prøver å advare. Ja alle som tar vaksinen vil dø som alle leserne av Speilet allerede er klar over.

Vi står med begge føttene godt plantet i det største organiserte massemordet i historien sier han.

German Microbiologist: “They are Killing People with these COVID Vaccines” to Reduce the World’s Population

https://medicalkidnap.com/2021/04/21/german-microbiologist-they-are-killing-people-with-these-covid-vaccines-to-reduce-the-worlds-population/

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
3 år siden

Eliten kjører nå et villt løp for å overta verden. Metode 1 er er å kjøre oss konkurs (slik at vi blir sittende igjen med null verdier). Selv skal de eie alt sammen.
Media vil benekte hva jeg sier her til de er blå i trynet.
Idag har vi et kappløp om å kjøpe opp de 21 mill Bitcoin som eksisterer. De vil stige i verdi som den nye reserve-valutaen. Tonen i media er at nå gjelder det å selge Bitcoin før den blir lite verd. Det virker.

e
e
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

Hvis dette du sier er sant smurfen så er det så helt ufattelig sinnsykt, som tatt ut fra en skrekkfilm. Jeg klarer ikke se på linkene, har nok søvnløse netter før. Man kan jo spørre seg hvorfor ikke det har blitt tatt tak i tidligere, de masse forsvinningene rundt omkring i verden. Særlig USA. Oregon var det visst mye barn som forsvant osv. TT kan snu dette, jeg tror at han/ de er velsignet fra høyeste hold. Det kan bli en ustoppelig bevegelse.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Et søk på “Klassekampen andrenochrome” gir 27 treff på Google.
Det har aldri vært omtalt i Klassekampen da.
smurfen er et lysår foran norske journalister.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Heia smurfen! Jeg må visst begynne å lese ALT her inne for ikke å gå glipp av noe :)
Skal sjekke begrepet.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

… Det minner meg bittelitt om noe jeg ble vist/fikk se i meditasjon for mange mange år siden, at det var noen som tappet/høstet hormoner fra våre organer. Jeg forstod ikke helt hva det betød, men det var på en måte som om noen tømte livskraft og stjal liv fra oss. Kanskje noe som gjorde at vi eldes raskere. Mulig jeg oppfattet noe feil.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

våkner av nålestikk. de operer i kroppen. vi er ikke, reelle mennesker. virtual reality på en måte vi ikke, kjenner til enda.

dette har pågått i mange herrens år.

noen styrer oss, fra utsiden.

er det oss, selv, eller andre. har vi ett høyre selv, som leker hersker.

all sannhet skal bli synlig for menneskene nå i disse dager.

iflg min guardian angle, så må vi leve med det som nå skjer til 2029. i perioden, så vil de stoppes, og masse vil skje. kan ikke, se nøyaktig hva.

for min del har verden vært fullstendig bekkmørk etter 2024, ser ofte ca 10 år fremover, så enten har jeg fått reise hjem, eller verden er snudd totalt opp ned, og billyboy psycopath har klart å dekke for sola ;)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Har du også nålestikk? trodde at det var bare meg. Sikkert smådjevlene som leker med magien sin ;)
Jeg hørte for mange år siden rykter om at de ikke kunne se lenger enn til et gitt punkt med den krystallkula si, etter det punktet så de bare lys. Jeg tror min g. engel har ditcha meg, bare stillhet og oppdrive for tiden.
Han ble vel lei av klaging og mas kan jeg tenke meg, lol. “Du hører jo ikke etter” pleid han å si noen ganger.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

ps.

Du vet vel hva som kommer i 2029 ja? Big A

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

2011 så sa jeg til venner at i 2020-21 ville verden bli snudd på hodet. viste ikke, at der skulle bli scamdemic, men at noe veldig spesifikk av ett eller annet skulle skje.

det ble enda sterkere i 2016+ + +, så når dette kom i fjor i mars, så var det ikke, så veldig overraskende for meg, nei.

ps

kjører du en liten bil, som en liten el-bil, mulig rød. isåfall, så være ekstra oppmerksom de neste dagen.

ser ut til at noen ikke, overholder vikeplikten, om det er “du” eller noen andre kan jeg ikke se.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Jeg kjører ikke bil, men såg en rød bil selv i meditasjon. Den så litt flat ut, blek-rød aktig. Bilskilt også.
Kanskje det er den trafikkulykken jeg leste om. Eller det kan være en annen sak.

Jeg så en del ting for ca 14 år siden, som jeg trodde omhandlet den gang, men nå innså jeg nylig at noe av det kanskje alt, omhandlet denne tiden akkurat nå. Minnet ble trigget av vulkanutbrudd. Dessverre så forstod jeg hvordan (noe av det) ting hang sammen for sent. Det plager meg litt. Ble en del urolige netter i det siste av det. Fremdeles forstår jeg ikke alt. Men krysser fingrene for at det kan være gode ting jeg ikke ser. Ellers må jeg bare stole på at den gode/gud kan reparere ting og tang.

Pandemi så jeg men en annen enn denne. + mva. (nei nei, det er ikke en kode, det er noe vi pleier å si oppi nord når man skal si “med mer” ;)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

… Når vi nå er inne på det tema. Jeg har sett noen ganger i meditasjon noen som ser meg se dem, men nå dukket det opp igjen med en ny vri. Jeg ser bare nedre halvdel av ansiktene deres. Men jeg føler noe som minne rom VR briller på øvre halvdel. Har de en egen teknologi for klarsynte i visse grupper som de bruker for å … ja hva brukes de til da?

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

ps. Hørt om jenta som gikk til legen og ble syk?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

ALDRI hørt om noen som har kommet ut fra et lege kontor og blitt frisk :D

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

lol. Dagens latteranfall :)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

skjønner godt hun ble syk. ;)
må jo ha vært en grusom opplevelse ;)
legen så vel ut som et uhyre, eller …hvem vet hva han/hun gjorde ;)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Ja det er nettopp det, hvem vet hva de egentlig gjør. Særlig når man blir syk etterpå.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

mange år har jeg sagt at der vil bli en “blood red day” ca 2023. passer godt med at der skal bli en avgjørelse rettslig ifht vax’n i 2023, og samtidig ser det ut til at der vil bli en rettsak, Reiner Fuellmich og crimes against humanity …. kommer opp i samme tid.

åpent og godt intervju med Dr. Judy Mikovits
Hun slår på stortromma ang informasjon :D
EXCLUSIVE: Dr. Judy Mikovits EXPOSES The Virus! – The GREATEST Lie In History – FULL Documentary
https://brandnewtube.com/watch/exclusive-dr-judy-mikovits-exposes-the-virus-the-greatest-lie-in-history-full-documentary_76KIkDPkG9mJgEA.html

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden
e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Har alltid brukt google. Jeg må innrømme at jeg har ekstremt vanskelig for å tro på at noen som helst er hva de hevder å være. Men jeg blir nysgjerrig, mener du virkelig at det er informasjon google holde vekke som man kan finne her i disse?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

google har en hærskare av anti-google folk, og de har egne veier ( data-folk ) duckduckgo tracker deg ikke. searx.org tracker deg ikke, google legger alt du gjør i kinas database i sillicon valley.
og alt dette vil og blir brukt mot deg.

de kan gjøre det hus-løs og verdi-løs på sekunder.
de har alles id’er, og kan gå inn på banken din når som helst ( de eier den )

ta jevnlig utskrift, så du ikke en dag våkner og opplever at noen har slettet deg fra jordens databaser.

bruk data-sikkerhet, som vpn. husk at mange vpn tilbydere er tyrannen selv.

alt som nå skjer er KAOS, og etter kaos, må man få orden. det betyr at forsvaret må inn og kontrollere, nazi-vworld.

når du bruker searx.org, så gå til høyre hjørne oppe : preference trykk der… gå til ENGINE, og til høyre på skjermen : velg alle, deretter klikker du bort google, bing, yahoo, wikipedia.

så går du nederst på skjermen og trykker SAVE

søk så etter hva det nå måtte være. du vil finne det. og det er ikke, manipulert info. siden bruker en bra kryptering.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Ja, at google lagrer har jeg visst om i ca alltid. Men at det gikk til Kina var nytt for meg. jeg har gjennomskuet den frimurer metoden for lenge siden, at man prøver å få noe på noen eller plante noe for å bruke som pressmiddel. (det finnes mye teknologi som kan sørge for det) Hvis DE måtte ønske eller trenge det. Men … det finnes noen småting DE ikke har tenkt på. Det kan hende at det er DE som ender opp med å sitte overrasket tilbake og klø seg i hue. Come what may ;)

Samtidig så håper jeg jo at det finnes noen av de gode som nøster og høster også. Du vet, the good boys og the bad boys ser ganske like ut innimellom. Når man sitter på sidelinjen så kan man kanskje ikke skjønne forskjellen på Tim og Tater om du skjønner hva jeg mener. Jeg legger merke til ting, men kan ikke alltid tolke tingene. Å følge kaniner komme jeg ikke til å gjør igjen, da jeg mistenker at noe jeg en gang trodde var noe bra faktisk var noe dårlig. Men slik går det når man bare oppfatter bruddstykker av en samtale, da blir man lett villedet, eller ting misoppfattet. Forsøkte å finne ut av noe jeg trodde var en morsom lek, så viste deg seg å være noe ganske annet.

ps. parasittene har oppgrader avlyttings-utstyret for telefonlinjen, jeg er mektig imponert, lol.
Fremdeles noen som er interessert i alt tøvet jeg snakker om. Eller, kanskje e det bare Siri som knabber visse setninger?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

1 : Israeli news live
https://iconnectfx.com/view/ad0c54a8-eaa3-eb11-9979-00505682f257

2 : The Manufacturing of a Mass Psychosis – Can Sanity Return to an Insane World?

3 : COVID-VACCINE=Pharmakeia=Witchcraft=Sorcery=Evil
https://iconnectfx.com/view/801ee328-e04a-eb11-9979-00505682f257

4 : German Microbiologist: “They are Killing People with these COVID Vaccines” to Reduce the World’s Population
https://medicalkidnap.com/2021/04/21/german-microbiologist-they-are-killing-people-with-these-covid-vaccines-to-reduce-the-worlds-population/

kjell108
kjell108
Abonnent
3 år siden

Det var 500.000 bibelske jøder i Middelalderen, og 5 mill khazarer. Idag blir det kanskje 5 mill bibelske jøder og 50+ millioner khazarer. Khazarer finner vil i alle leirer, både som rike og fattige. Hvis vi antar at nazistene var elite, med solid bakgrunn i Nederland og Sveits, blir de mere en fraksjon av eliten.
Statskuppet i Bolivia mot Evo Morales? Typisk nazistene. Det er fullt av dem i Argentina, Chile og omliggende områder. New Swabenland ligger ikke så langt unna.

http://cabanasabrilbrc.com.ar/wp-content/uploads/Centro-de-Bariloche.jpg
Bariloche ser ganske tysk ut.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Argentine president says Obama to visit Bariloche

Now, for those who’ve been following my books, you’ll immediately recognize San Carlos de Bariloche as the epicenter for all sorts of postwar Nazi mischief: “fusion” projects for Juan Peron, Estancias (ranches) for ‘Dolf and other high ranking murderous malcontents, and, just over the Andes in roughly the same southern regions of Chile (around Paral, if you’ve been paying attention), the notorious Colognia Dignidad, training center for Pinochet’s intelligence forces, infamous Nazi compound, and secret manufacturer of chemical weapons – little things like Sarin gas and other WMDs. It’s a vacation wonderland for former Regia Marina, Kriegsmarine, and Imperial Japanese Navy sorts, among many others. Even the grand master of the Italian Loge Propaganda Due, Licio Gelli, managed to make his way to the place after the Italian government shut him down. We know the region for its Bavarian-style chalets and “hotel,” which used to be a plastic surgery clinic(Gee…I wonder why?), for its annual anniversary celebrations (among many other such places in South America) of ‘Dolf’s birthday. Across the border with Brazil, we have all heard of those stories of the village where Indian parents are bearing children with blond hair and blue eyes.”
https://gizadeathstar.com/2016/03/president-obama-to-visit-san-carlos-di-bariloche-you-fill-in-the-rest/

De amerikanske presidentene som betyr noe tar private ferier i Bariloche … hvor tilgangen til VK2 nazister er upåklagelig.
En rask (imaginær) meningsmåling blant norske progressive viser at 9 av 10 tror det var CIA som stod bak Pinochet. Det er derfor vi har media, for å fordumme folk.
Eg. det er nazistene som står bak CIA. Pinochet er selvfølgelig de chilenske nazistene.

La oss holde denne muligheten åpen: Klaus Schwab og WEF er Vatikan/nazistene. Dominion software og Google er nazistene?

KTA
KTA
Abonnent
3 år siden

Tryllekunstnere bruker også demoner i sine handlinger akkurat som psykopatene i makt-stillinger. Husker jeg skrev et innlegg om dette på youtube for mange år siden og etter det har jeg nærmest blitt blokkert og sensurert av youtube. Når tryllekunstnere gjør ufattelige “triks” så er det fordi demoner hjelper dem. Fatter ikke at folk skjønner det ennå.

Husker dere dark-room saken i Norge ? Ca 100 personer ble arrestert i Norge største pedofil-sak i historien. Vi har lest om et par av sakene i ettertid. Blant annet om en AP-politiker fra Hordaland. Hvor ble det av alle de andre sakene ? Hvorfor holder mediene kjeft om denne viktige saken (Dark-Room) ? Jeg antar at tidligere fiskeriminister og frimurer Svein Ludvigsen som brukte asylsøkere som sex-slaver var kun en “ofring” av eliten.

Jeg husker også Prins Phillip og Dronning Elizabeth II sin tur til leirskolen i Kamloop i 1964 også. De bortførte 10 barn som aldri kom til rette igjen. Hovedvitnet William Combes ble drept rett før da han skulle vitne for en domstol om dette for 9-10 år siden. Det er groteskt å se alle de hjernevaskede kvinnene i vesten hylle de kongelige. De er så fjernt fra virkeligheten

e
e
Anonym
Svar til  KTA
3 år siden

Har ikke hørt om Dark-room. Hvorfor nevnte media kun noen?

« Forrige artikkel

Cryonics og Klaus Schwab, sammenslåing av mennesket og maskin

Neste artikkel »

Covidvaksine i Tyskland, den reneste eutanasi?

33
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x