/

Niceland fase to: Nå går vi til next level

10.5K visninger
6 minutter lesetid
18

Etter utkastelsen fra Niceland tenker mange at “det var det”, så var det over og der tapte Ingunn Sigurdsdatter,-som fra nå av bare heter Ingunn.  Men, jeg startet ikke dette for å “tape” og vi har bare så vidt startet på runde nr én. Nå starter runde to.

Og det kan komme mange runder; så mange som det tar.  Dette handler helt klart ikke om meg eller min “rett” til å bo i et hus, men det handler om dette: skal overmakten alltid få vinne bare fordi de er sterkere? Hva ville David gjort? Jeg startet på denne veien nettopp fordi noen må gå foran og nekte å gå med på statens maktmisbruk. Jeg gjør det for meg selv, og jeg gjør det for alle staten har tråkket på og tatt livet av. Det er ikke snakk om å gi seg.

Det er helt åpenbart at staten  tilsynelatende alltid kan vinne fordi de har størst politistyrker og flest våpen, og det er også denne totalitære maktbruken som gjør at så mange alltid “taper” når staten er inne i bildet. Fordi staten er sterkest fysisk, legger vi  oss flate for de mest urimelige pålegg og krav. Vi går med på å miste barn til barnevernet, miste lisens til å drive forretning, få økonomien knust etter forskjellige statlige krumspring, og vi tillater vanskjøtselen av eldre som trenger omsorg og barn i skolen som trenger  en kjærlig og rolig atmosfære for å lære. Ikke minst tillater vi at staten begår folkemord i andre land.  Folk flest tenker at det ikke er noe å få gjort mot staten, og det de sier til meg er “ nå må du gi deg og skjønne når du har tapt, ser du ikke at staten er sterkere enn deg? Men hvis jeg tenkte sånn, ville jeg aldri ha startet på den veien jeg nå går.

Hva har jeg måttet tåle fra staten i mitt liv:

Etter at jeg var med i Vaksineaksjon opplevde jeg at helt ordinære massemedier gjorde det de kunne for å trekke oss rett ned i søla og knuse omdømmet vårt. Statens propaganda-apparat står ikke noe tilbake for hva vi ser i land vi ikke tror Norge likner på.  Dersom du virkelig tror at pressen er ute etter å rapportere nøytralt, så er du ganske naiv. Rett og slett. I etterkant har vi kunnet se at Vaksineaksjon hadde rett på alle punkter. For meg er det en gåte at ikke folk reagerer med vantro og spør seg om det virkelig kan stemme at styresmaktene visste det samme som oss og allikevel valgte vaksinasjon som ødela mange liv.

Da jeg så startet Engleskole i Skien, kom Skepsis/HEF på banen med den statsstøttede kampanjen IngenLiker Å Bli Lurt, hvor de valgte ut noen målgrupper og individer som de kunne utsette for den mest utenkelige hets. Alle som har fulgt med på dette vil vite hva det har dreiet seg om. Jeg har ikke tall på hvor mange venner jeg har som er homeopater, akupunktører og annet som har mistet så mye selvtillit og glede, og ikke minst som har mistet levebrødet sitt i kjølvannet av den mest infame “kampanje” jeg noen gang har sett. Det har nesten ikke vært en dag hvor ikke Færseth, Eggen, Søderlind, HP Nenseth, Gran, Bergh & co har vært ute med artikler, kommentarer, anmeldelser og innspill som kun har hatt til formål å knuse, helt enkelt. Virkemiddelet har alltid vært ad hominem; ta mannen og ikke ballen. Med sitt høye og statsbetalte aktivitetsnivå enten de er “forfattere”, bloggere eller får uføretrygd,  har de satt standard for en fordumming og en verbal voldsbruk som jeg for min del ikke drømte om at var mulig.

Da jeg så fikk en bot på 500000 i posten fra NAV etter at jeg for første gang var arbeidsledig, så skjønte jeg at dette var en del av samme strategi for å få dissidenter. til å gi seg, og komme inn på linje med staten igjen. Vedtaket fra NAV var urimelig, latterlig, uten hjemmel i noen lov annet enn at NAV følte at “jeg med vilje hadde lurt dem”. Jeg fikk ikke vite hvem saksbehandler Kristian V.T Lindgren var før to år senere; NAVs forvaltere sitter innelåst i sine egne fort for å kunne fatte umenneskelige vedtak uten å måtte svare for det.

Siden den gang har jeg sett staten fabrikkere “bevis” tre ganger. Den ene gangen var da Mattilsynet hevdet at noen hadde blitt forgiftet av vårrullene mine. Mattilsynet hadde vært  på døra mi uka før og ikke fortalt meg om dette.  Jeg ba derfor om å få tilsendt dokumentasjonen, men da den kom var dokumentet helt uten dato og uten annen informasjon enn at “noen” hadde hevdet de hadde blitt syke. Så alt tyder på at Mattilsynet selv produserte dette beviset etter at de hadde vært hos meg og ikke hadde kommet inn.

 

Da hadde jeg nådd min grense, helt enkelt.

Da jeg endelig, etter tålmodig dialog i mange år, fikk boten fra NAV skjønte at dette var mitt “crux” i livet; en prøvelse som var så stor at jeg måtte grave helt til bunns i meg selv både for å finne sannheten om meg selv i dette, og også sannheten om det matrixet vi lever innenfor. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke tror det har gått en dag uten at jeg har møtt meg selv i døren eller speilet meg i omgivelsene, men jeg har også forstått at jeg med dette kom inn i et spor hvor jeg fikk en stor sjelsoppgave. Min konklusjon var at vi lever innenfor en virkelighet som er full av illusjoner og bedrag fordi noen skal tjene på energien vår/arbeidskapasiteten vår/kreativiteten vår. Ikke bare det; de samme kreftene eier oss faktisk. Verden driftes helt enkelt som et kasino og du er en av sjetongene.

Da NAV tok pant i huset mitt og jeg også fikk problemer med banken i kjølvannet av dette, bestemt jeg meg for å grave helt til bunns i hvordan dette systemet er skrudd sammen; hvem som eier hva og hvordan alt fungerer.

 

Pionerprosjektet Niceland har to formål:

  1. De privateide bankene er den primære årsaken til lidelsene og misbruket vi ser rundt oss fordi de helt konkret eier landene våre. Banklånet vårt er den ene tråden inn til matrix som vi kan trekke ut. Det er ingenting som er legitimt eller lovlig i kontrakten vår med banken. Alt kan plukkes fra hverandre. Kontrakten er kun basert på at vi aldri oppdager hva som skjer.
  2. Jeg vil vise et eksempel på at vi ikke kan legge oss flate når staten ruller over oss med sin tvangsmakt. Noen må “take a stand” og signalisere at nok er nok, selv om du risikerer å bli “knust”, satt i offentlig gapestokk, latterliggjort etc. Det må vi kunne tåle, helt enkelt. Dette er en psykopats modus operandi; det må vi ikke være overrasket over.

Da utkastelsen skjedde sendte politiet voldsomme styrker inn både på Niceland og enda mer på Lillestrøm neste dag. Det sier meg at vi har rett i det vi gjør og at staten er redd for at det skal komme ut. Men det skal komme ut, det er vi mange som skal sørge for.

 

For å kunne få dette til har jeg for min del ofret dette:

Alle “rettigheter” i staten, -pensjon, barnetrygd etc.

Jeg hadde en jobb jeg tjente godt på som jeg ga bort til to av elevene mine.  I stedet tjener vi lite nå.

Muligheten til å leve det komfortable livet i mitt eget hus som jeg ville hatt dersom jeg bare hadde gjort det de fleste andre ville gjort: betalt NAV og fortsatt med å betale banken. For meg ville det vært som å ha signert på at det er OK å bli voldtatt. Det er ikke OK.

Muligheten til å tjene i stedet for å tape på et hussalg.

Omdømmet mitt. Fasaden ut mot verden.

 

Så hva skjer nå:

Jeg er hundre prosent sikker på at vi har rett i alt vi har lagt fram. Vi har levert inn juridiske papirer som er så vanntette at banken eller tingretten aldri kan få rett. Det eneste de har, er ren vold. Ikke noe annet enn det. Så jeg kan aldri gi meg med dette fordi jeg ikke bare “kjemper” for meg selv, men for alle som tråkkes på av staten. De kan sette meg i fengsel, eller gjøre hva de ellers vil: de kan aldri av den grunn få rett. Det som har skjedd med Niceland nå, er kun fase én. Nå kommer fase to snart. For meg er det det samme om vi kan bo i huset eller ikke, men det er ikke det samme å la staten “vinne” eller ikke. Jeg har alltid visst hvordan staten ville reagere; spørsmålet er mer hvor langt de er villige til å gå for å hevde en rett de ikke har.  Så nå blir det rett og slett en spennende tid framover.

99prosentavoss

Ingunn Sigurdsdatter

“The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift.” (Albert Einstein)

Jeg har gått på universitetet i mange år men har brukt minst like lang tid på avlæring av "etablerte sannheter". Livet handler for meg om å komme inn i størst mulig felleskapsfølelse med mine medmennesker og jorden, og å leve med integritet. Det er målet mitt.
Jeg er takknemlig for at Nyhetsspeilet tilbyr en åpen plattform hvor alle kan komme til uttrykk med sitt ståsted i en tid hvor kjente medier har abdisert, og heller enn å fortelle sannheten undertrykker den.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

18 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Trond S
Trond S
Abonnent
9 år siden

Thunder:
Enig vi kan nok bare gi oss, som du sier vi lever i to helt ulike situasjoner, jeg er såvidt jeg vet ikke mentalt syk. Og jeg ville aldri begitt meg ut på en slik diskusjon med en barn eller andre tilbakestående som ikke ville hat evne til å forsvare seg selv. Jeg vet ikke helt om jeg ville sagt at du var tilbakestående, men som du sier du opplever verden og ting rundt deg annerledes. Og siden jeg ikke har nok psykologi bakgrunn så tror jeg du har rett, det er like godt og gi seg.

Men hvis dette du skriver er seriøst så blir jeg fantastisk imponert over hjernen vår, at den kan feile og gi deg slike en virkelighet som virker sann og riktig og kun det eneste rett. Det er her min fasinasjon kommer inn for fult.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Trond S
9 år siden

Jeg kan nok være tilbakestående på mange områder. Jeg har undret noen ganger :-) jeg kunne skrive en lang liste for deg om mine negative sider. Jeg er nok hardere mot meg selv enn du er. Jeg ville nok bare si meg enig. Jeg kan ha suksess på en ting og en komplett idiot på andre ting. Ting som er viktig for meg personlig er jeg håpløs og verdiløs på. Arrogant, sær, sta og vanskelig.
Jeg har vel egentlig ikke noe å forsvare, og jeg forstår ikke hvorfor du setter min person i fokus. Da ville vi nok bli enig:-) jeg har feilet mange ganger allikevel hører jeg folk sier at alt er lett for meg. Sannheten er at alt er vanskelig, men jeg bare smiler overfladisk. Det er nok noe mentalt der:-) jeg bortforklarer det bare med andre verdier.

Mercury og Bowie forklarer bedre enn meg. Jeg anbefaler å høre teksten på Queens “under pressure”
Det er slik jeg ser verden. Presset som skiller oss, dårlig tid, sliten, avgift på avgift, skole, barnehage, jobb, lite penger, ditt og datt. Det presset splitter og kjærlighet er mental sykdom eller bare kjedelig.

Trond S
Trond S
Abonnent
9 år siden

Thunder:
Nei det har jeg skjønt at du synes dagens system ikke passer for deg, men jeg ser ingen forslag på løsning fra deg heller. Du bare klager på hva du synes er galt, og jeg er enig med deg på at utgiftene på krigføring o.l. har vært stygge. Jeg tror ikke krig er løsningen på noe. Men et samfunn trenger en utøvende makt som kontrollerer, ellers får vi et anarkistisk samfunn og det vil ikke fungere.

Ja Ola og Kari lever forholdsvis bekymringsløst fordi vi har gjort mange riktige valg og hatt minimalt med interne konflikter fordi vi er kun 5mill mennesker.
Vi har forvaltet våre verdier fornuftig og vært utrolig heldig med oljen og kystnæringen. Og vi har olje for minst 50-100år til, det er en større fare for at vi mister rettighetene og kontrollen av den før det er tomt. (Jeg jobber med oljeutvinning)

Du kan jo ikke seriøst mene at staten skal gi deg en bolig, alle i Norge har krav på et sted og bo. Men ikke alle kan få bolig, og at man setter seg til et livslang slaveri er jo helt opp til en selv. At folk kjøper og låner over evne er jo neppe i utgangspunktet et problem samfunnet skal få, men dessverre så blir det ofte slik. Og i hvert fall i Norge hvor vi har puter til alle armer som finnes.

Og det er her min fasinasjon slår inn, Ingunn tar seg til rette signere papirer uten og forstå hva hun signere, går inn på avtaler hun ikke kan/vil holde for de hun har for lav inntekt. Også sitter hun her og projiserer sin uvett og gir staten og banken skylda. Og jeg tror hun er seriøs og ser ikke sin egen urett i situasjonen.

PS: Jeg håper Northug får sin straff som om han var en vanlig mann i gata, det skulle bare mangle.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Trond S
9 år siden

Du har rett i at jeg ikke har kommet med løsninger Trond. Det er også vanskelig å komme med løsninger til deg for jeg tror vi lever i to forskjellige verdener når det gjelder bevissthet, og da må jeg snakke om det åndelige. Så det er fra det perspektivet jeg ønsker vårt samfunn skal være bygd av. Hvis du lever i en verden hvor den sterkestes rett rydder vei, ser jeg ikke noe grunnlag for diskusjon. Jeg vil ikke en gang prøve å vinne en diskusjon, det er ikke derfor jeg er her. Hva med deg? Jeg vil selvfølgelig prøve å få folk til å innse at den måten vi lever på i dag ikke kan fortsette. Det er du og de rikeste som er det svake leddet i min verden om du forstår. Jeg lever evig og ingenting ville glede meg mer om vi tenkte som et team og tok vare på de svakeste. Jeg har ingen glede av å eie mer enn andre eller glede av å se andre slite. Men det er noe som har endret seg med tiden. Jeg er så heldig å ha opplevd begge verdener. Jeg har levd med folk som har vasset i penger og tilsynelatende bekymringsløst, men det er jeg som lever uten bekymringer. Det er jeg som ikke er redd. Jeg vet at om du og andre hadde vært så heldig å få mitt perspektiv, så ville det alene forandre verden. Det er altså nok med en endring i bevisstheten. Verden er bygget på at man må sikre seg selv og barna for all fremtid. I min verden må jeg dra tilbake å fikse ting jeg ikke klarte i dette livet og da kanskje ikke så “heldig”. Om jeg er redd for noe så må det være hva som venter etter døden. Ikke helvete, men min egen sjels dom over mine valg. Jeg må forlate denne verden som jeg ønsker å finne den.

Et bankvesen uten profitt hvor vi er eiere ser jeg på som en god løsning. Sharia er jo bedre enn vårt system og det finnes da eksempler på at staten tar ansvar for innbyggerne. Personlig ønsker jeg makten bort fra Oslo. Jeg ønsker meg sterke ledere, kvinner og menn som høvdinger i lokalsamfunn. Jeg går motsatt vei av sentralisering. Sentralisering fører til diktatur. Samme gjelder salg og sammenslåing av kraftverk og sentralisering og salg til utlandet. Jeg ønsker meg selskap som har interesse for lokalsamfunnet og ikke India eller Russland. Jeg har rett på min del av kaka, og som Inngunn sier virker det som om Staten har tatt meg til sitt eie. Som om Staten har fått fri vilje og ikke meg.

Nå har Senatet i USA gitt Obama fullmakt til å bevilge seg selv nye fantasillioner.
Var det ikke bedre med et nytt system bygget på helt andre verdier? La bankene feile istedet for å sende regningen til de fattige. Vi ville kunne bygge opp noe nytt på kort tid. USA delte jo ut land for noen år siden, nå skal de bare ta tilbake fra de som bygget.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Thunder
9 år siden

Sentralisering og globalisering tjener den gale “elites” makt og profitt som kjent. For dem er folk flest sauer som skal klippes og slaktes.
De fleste gjør seg fortjent til tittel “sau” når de underkaster seg gale regler og krever av de andre å følge disse.
Indianere levde i små samfunn i balanse med naturen og hverandre der hver enkelte var synlig på godt og vondt, der hele samfunnet var barne-oppdrager.
Da var det sunnere mentalitet og åndelighet tilsvarende hver enkeltes utviklings nivå.
Dagens samfunn gjør barns mentalitet til slavementalitet.
For å desentralisere verden trengs forståelse og vilje av en “kritisk masse” mennesker i alle land. Denne diskusjonen i NS er med på å opplyse hva som skjer og hvem som drar i tråder, gjør oppmerksom på at veien vi går, er gal.

M.JOHAN
M.JOHAN
Abonnent
Svar til  Trond S
9 år siden

Det er en illusjon at vi trenger myndigheter til å bestemme over oss, det det handler om er at mennesker trenger å få tilfredstilt deres elementære behov, i dagens samfunn har dem klart å få satt en prislapp på alle disse behovene som i realiteten kunne vært gratis.
Men en eller annen form får ett kontroll organ med menesker som ikke hadde hatt mulighet til å ta utbytte til tilfredstillelse av eget behov hadde vært fint, men i dag er det om å gjøre RULE over andre, da makt erlik penger.
Dagens dynastier har hatt disse posisjonene så å si for alltid, det er dette vi må få slutt på, folket må ta makten tilbake, problemet er tilliten folket har til dette råttne systemet.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  M.JOHAN
9 år siden

Folk har tillit til dette råtne systemet fordi det har lært dem å leve med puter under armer. Godt og bekvemt.
Systemet avlærte yngre generasjoner i vestlige- og ruseland å ta ansvar for egne liv. Skole er degradert MED VILJE, der hensynet er å stappe hode med fragmentariske data for å desorientere istedenfor i gi et oversiktlig perspektiv.
Det er lettere å styre selvgode masser som ikke kan klare seg uten overformynderi.
Noen eldre mennesker fortalte hvordan et ganske isolert samfunn på Frøya levde for litt over 50 år siden. Det var bygget på ekte solidaritet i både arbeid (fiske) og gjensidig hjelp ved båtulykker eller husbrann. Alle kom til unnsetning til den trengende. Det var mye håndarbeid og slit, men i fritid spilte de trekkspill, sunget og danset slik at sjeler fløy til syvende himmel.
De synes synd på sine barnebarn som drukner i klær / elektronisk tull og kjeder seg slengte på sofa foran TV med dødskjedelig tull.

Trond S
Trond S
Abonnent
Svar til  Ingunn Sigurdsdatter
9 år siden

Du sitter vel inne og for ikke lest dette kanskje, men skulle du noen gang slippe sykdomsfri ut igjen uten sikring og daglig meldeplikt så kan du jo lese over det du selv skriver og ikke si at andre tar feil. Jeg regner med at du blir “hjernevasket” nå som du er under tilsyn, men se på som en god hjelp til deltagelse i samfunnet senere. Det er ikke bestandig DE ANDRE son har feil, de fleste mennesker feiler av og til selv. Det er gjerne slik folk her på Nyhetspeilet avslører seg, fordi de har BESTANDIG RETT og alle andre tar feil. Men slike folk fasinerer meg voldsomt fordi det er så enormt langt fra min verden.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Trond S
9 år siden

Handler det om hvem som har rett og hvem som tar feil?
Jeg kan ihvertfall avsløre for deg at for min egen del gjelder det å bruke sin stemme. Jeg sier at jeg ikke vil ha dette systemet og samfunnet som vi lever i.
I et fritt marked er det ikke noe som heter too big to fail. Når myndighetene redder bankene ved å overlate regninga til kommende generasjoner er det de som burde være buret inne. Fotlenke?Nå er bankene klare til å stå imot en ny krise, og de varsler en ny krise. Hvorfor skulle oljeprisen stupe for andre grunner enn at det var bestemt? Med opprustning til krig og allerede eksisterende kriger og skyhøyt forbruk er det vel ingen grunn til å spå fall. At de har funnet et nytt felt i USA gjør absolutt ingen forandring på oljeutsiktene, ikke for 2015 og heller ikke på lang sikt. Ola og Kari tåler vel det meste, bare de får gullrekka og taco på fredagskvelden og Northug får gå fritt.

Så alle på Nyhetsspeilet tar feil og du har rett og det fasinerer deg?
Jeg ønsker meg en stat som jobber for at bolig er noe du har krav på og ikke en nøkkel for et livsvarig slaveri. Mest mulig tid til familie. Jeg ser ingen grunn til at vi ikke kan forandre på dette. Kan man ta feil eller ha rett? Nei, jeg ønsker bare noe annet enn deg.

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Trond S
9 år siden

Kanskje det fascinerer deg fordi du innerst inne vet at hun har veldig mye rett i det hun sier? Folk flest kan jo ikke ha problemer med å skjønne at noe er galt når penger skapes av luft og folk blir evige gjeldsslaver, boligprisene eksploderer, de unge sliter med å kjøpe bolig etc. I tillegg fungerer økonomien som et pyramidespill. Da er det bare å vente på neste krakk, noe som igjen vil øke gjelda, økt ledighet, etc, etc, etc. Det burde faktisk bekymre deg litt at du tror at alt dette er “så enormt langt fra min verden”…

Jordas mektigste aktører som står bak skjønner jo alt dette, men de selv vil jo ha det slik.

Sigurd Mellqvist
Sigurd Mellqvist
Abonnent
9 år siden

Alt er mulig i den finansielle verden og vi kan være enig om at det trengs en skikkelig reform og samfunnsdebatt før ting blir gjort. Dog, hvis du aldri har fått låne en krone fra DNB hadde du heller ikke hatt muligheten til å på papiret ihvertfall bli eier av Niceland? Null finansielle muskler (kredittverdig) = intet lån og ingen bolig.

Et annet problem, “Jeg hevder at kreditten ble utstedt på basis av mitt eget finansielle instrument, som jeg var eier av og som utgjorde kreditten. Jeg er derfor kreditor, ikke DNB” Men i det øyeblikket du underskreiv kontrakten pantsatte du den retten, du er ikke egen kreditor, den retten solgte du til banken for pengene du fikk i hånd for å kjøpe Niceland.

Hva de har gjort med lånet etterpå er av begrenset interesse da du har kontrakten med DNB å forholde deg til. Et fast avtalt beløp hver mnd der begge parter frivillig skriver under frivillig.

Men du får ha lykke til.. Når skal dette til retten?

Sigurd Mellqvist
Sigurd Mellqvist
Abonnent
9 år siden

Tja, bankene har vel også en ganske så vanntett kontrakt rent juridisk der du har skrevet under på lånepapirene, at du skal betale tilbake renter og avdrag over en viss periode. Har du ikke skrevet under på noe slikt? Hva skal forsvaret være her? At pengene ikke eksisterte før du skrev under lånepapirene og derfor skal du ikke betale tilbake?

Hva var begrunnelsen med en bot på en halv mill fra NAV? “Vi tror du har prøvd å lure oss og derfor en bot på 500’000” ? Ikke engang NAV sender ut noe slikt. Står selvfølgelig unntatt offentligheten, men du kan jo på egen initiativ publisere det hvis det er så borti stokk og stein som du hevder?

Forøvrig pantsetter vi alle fremtidig verdiskapning til bankene når vi skriver under, hvis man ikke liker det burde man ikke skrive under, men bo hjemme til mor og far til man kan betale huset kontant..

tothestars
tothestars
Abonnent
9 år siden

Respekt for de valgene du har tatt. Stå på!

http://awakenedhearts.com/

Michelle
Skribent
9 år siden

Kjære vakre Ingunn, du bare stråler Kjærlighet, Frihet og Lys til oss alle ♡
En etter en vil også en vakker dag staten med, altså folket, også våkne..
‘98% of the literature and information on this planet is pure synthetic bullshit designed to keep you in one box or another.’ – Val Valerian, The Real Matrix, Introduction to Matrix 5 http://youtube.com/watch?v=a19LGITi-zI&list=UU3e-OtRchBZJ-CJk6Qykp4Q

Mike Cechanowicz
Forfatter
9 år siden

Vi lever i en tid der mye av det vante har sluttet å virke som det var tenkt. vi oppdager også at mye av det som slutter å virke for oss og tjene våre beste interesser var aldri tenkt på for å gjene oss noen gang. De var bare til for å gjene andre

Det koster å bli kongruent – emosjonelt ærlig. Det koster å gå foran. Det koster å stå alene. De koster å bli hetset av folk som har et tilstivnet sinn. Det har også sine absolutte fordeler fordi du begynner å forstå hvordan det er å leve et liv uten frykt. For å kunne ha et slikt liv må du være villig til å gå fra alt.

Enkelte celler i menneskehetens kollektiv har oppgave som en del av immun forsvarssystemet. Deres oppgave er å identifisere og ufarliggjøre konkurransen for din vitalitet. Der for trenger disse mye mer støtte fordi oppgaven er stor og vi trenger å organisere oss.

« Forrige artikkel

Hva feiler det NRK?

Neste artikkel »

Privateide banker eier landet vårt. Vet du hvorfor?

18
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x