Den våte drømmen om det evige liv: https://www.independent.com/2019/04/17/in-cryonics-lawsuit-son-fights-for-fathers-frozen-head/

Cryonics og Klaus Schwab, sammenslåing av mennesket og maskin

1.6K visninger
3 minutter lesetid
16

Deres 4. revolusjon, sammenslåing av mennesket og maskin: De tror på en fantasi, en løgn og en varmluftsballong. De blåser alltid opp mye støv for å fortelle oss at de har et nytt prosjekt, fordi de eier avisene og pengene. De gjorde det også med cryonic, oppkalt fra en av deres tegneserier. Hadde du glemt det? Det var en del år siden (se video, her, artikkel her, her, her og her). Men også det var en bløff, kanskje noen fremdeles tror på den. Den våte drømmen om det evige liv: De døde som står oppreist i is-metall-tankene og gud-vet-hva slags kjemikalier det ble pumpet inn i likene, vet det allerede. Det fungerte ikke. Det var bare en fantasi-ballong, svevende høyt oppe, langt fra bakken.

Nazismens opprinnelse ligger i utryddelser, det fulgte dem hvorenn de oppholdt seg; i Sovjet, Tyskland, Kina, Vietnam og Kambodia, osv. nå begynner de her med våre gamle: de nyttesløse spisere, the useless eaters…Sitat Attali er fra et intervju med Michel Salomon – The Faces of the Future, Seghers-utgaven, som ble publisert i Frankrike av Emi Lit da Attali var en seniorrådgiver for den franske presidenten, Francoise Mitterrand, en utgave av sitatet, her.

Nå fremhever Klaus Schwab med alle pengene sine denne ideen igjen, slik de gjorde med den seksuelle omveltningen i de «tøffeste» 19-tjueårene, deres homofile og transgendere, også kjønnene revolusjonert. Jeg har hørt at Herr Schwab mistet sitt gode humør da han hørte at den gjennomsnittlige europeer og amerikaner ikke likte ham, de kalte ham Dr. No og det som verre var. Var han fremdeles fanget i sin sjel i tenårene, fanget i sitt eget sinn, forkrøplet, levde han ikke i virkeligheten? (se Brother Nathanael, her og Mike and Doug-show, her).

Dette lover han om den 4rde industrielle revolusjon: «Den fjerde industrielle revolusjons-teknologier er virkelig oppsiktsvekkende – de forbedrer eksisterende måter å føle, beregne, organisering, oppførsel og ytelse. De representerer helt nye måter å skape verdier for organisasjoner og borgere. De vil over tid transformer alle systemene vi tar for gitt i dag – fra måten vi produsere og transportere varer og tjenester, til måten vi kommuniserer på, måten vi samarbeider på og måten vi opplever verden rundt oss. Allerede nå er det fremskritt innen nevroteknologi og bioteknologi som tvinger oss til å stille spørsmål ved hva det vil si å være menneske (fra boken Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution av Klaus Schwab 2018). Stemmer dette egentlig med virkeligheten?

Klaus Schwab, f. 1938, arving til turbinfabrikkene Escher Wyss AG i Ravensburg, Tyskland, som solgte våpen til både nazistene og amerikanerne under krigen. Hans revolusjon er i virkeligheten noe helt annet enn det hans overskrifter hevder, om dette hør bror Nathanael (her).

The Club of Rome, The Council on Foreign Relations, Bilderberger and Trilateral kommisjon og Henry Kissinger var hans spirituelle familie, hvorfra Jacques Attali-teksten kommer. I de «tøffeste» 20-årene måtte de trekke tilbake sin kulturelle revolusjon, fordi hvite, kristne middelaldrende menn og kvinner ikke responderte slik de hadde ønsket. De avviste Schwabs likesinnede fordi de ikke levde i virkeligheten, heller ikke dengang. Blir de nødt til å trekke seg tilbake igjen, også denne gang? Kanskje skulle vi le av dem, fordi de ikke klarer å åpne døren til den virkelige verden? For dette er virkeligheten, vi har allerede sett det, det finner sted i dette øyeblikk rundt om på våre gamlehjem; dette er begynnelsen på det de prøver å få til:

Den endelige løsningen; om befolkningens gamle, de dumme, forspiste og svake, de redde og idiotene

«Fremtiden vil finne en måte å redusere befolkningen på. Vi begynner med det gamle, for så snart de overstiger 60-65 år, lever folk lenger enn de produserer, og det koster samfunnet dyrt. Så de svake, så de ubrukelige som ikke hjelper samfunnet fordi det alltid vil være flere av dem, og fremfor alt, til slutt, de dumme. Avlivning rettet mot disse gruppene; Eutanasi må i alle tilfeller være et viktig verktøy i våre fremtidige samfunn. Selvfølgelig vil vi ikke kunne henrette mennesker eller bygge leirer. Vi blir kvitt dem ved å få dem til å tro at det er for deres eget beste. Overbefolkning, og stort sett ubrukelig, er noe som er for kostbart økonomisk. Også sosialt er det mye bedre når den menneskelige maskinen stopper brått enn når den gradvis forverres. Vi vil heller ikke kunne teste millioner på millioner av mennesker for deres intelligens, du satser på det! Vi vil finne eller forårsake en pandemi rettet mot visse mennesker, en virkelig økonomisk krise eller ikke, et virus som påvirker gamle eller de forspiste, det spiller ingen rolle, de svake vil bukke under for det, de redde og dumme vil tro på det og søke behandling. Vi vil ha forsikret oss om at behandling er på plass, behandling som vil være løsningen. Utvalg av idioter gjøres av seg selv: De går til slaktebenk på egne føtter.» Sitat Attali er fra et intervju med Michel Salomon – The Faces of the Future, Seghers-utgaven, som ble publisert i Frankrike av Emi Lit.


Dette er folkene bak Covid19. Koronaviruset er døren til deres nye revolusjon. For revolusjonene var alle deres barn. De skyr ingenting, men hvis de vises tilbake, forsvinner de fra scenen, også denne gang. Hvis ikke, tar de styringen. På godt norsk; gjør vi ingenting, kjører de over oss alle.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

16 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
joar holtet
joar holtet
Anonym
2 år siden

Schwab fikk overrakt Spear of destiny for en tid siden også.
Som vel kan tyde på at the 4th reich er vel på vei.
https://truthbits.blog/2021/03/25/klaus-schwab-and-the-spear-of-destiny/
godt lesestoff også fra the federalist, som skriver om ape-menneske-robot-skapningen til Elon Musk
https://thefederalist.com/2021/04/21/scientists-are-mixing-human-body-parts-with-robots-and-monkeys-we-dont-want-to-see-whats-next/

kjell108
kjell108
Abonnent
2 år siden

Litt research:

«Living in Christchurch and having taken an interest in goings on at the Harewood Antarctic “Gateway” base, I’m aware that Italy is a major player in the Mars agenda, and spend plenty of time in the Antarctic wilderness, as well as Greenland in the North, which is also perceived to have a Mars-like environment. Suspiciously Mars-like actually. There’s even a “clone” Mars Rover crawling around there for these guys to practise with. Inevitably, it has been claimed that NASA and co. are kidding us: All those pretty pics of Mars are actually Greenland or Antarctica through a red tinted lens. I never paid much attention to this claim until I saw a “Martian landscape” in which one of the rocks looked suspiciously like an Arctic Lemming!»

«A NASA video purporting to show the surface of Mars has been exposed as a fraud, as experts have revealed that NASA’s Mars Curiosity rover was actually filmed in Greenland, fooling millions who believed they were watching footage from the red planet. »
https://newspunch.com/unveiled-nasas-mars-curiosity-actually-filmed-in-greenland/

Mars er «rød» fordi de bruker en rød linse.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Gitt at nye foto viser at Mars har samme farger som tilsvarende natur på Jorden, da har de løyet i alle år.

kjell108
kjell108
Abonnent
2 år siden

– Nazismens opprinnelse ligger i utryddelser, det fulgte dem hvorenn de oppholdt seg; i Sovjet, Tyskland, Kina, Vietnam og Kambodia, osv. nå begynner de her med våre gamle: de nyttesløse spisere, the useless eaters…

Hva som er nazismens opprinnelse har vi enda ikke svar på. Formelt var det «Thule society» som opprettet nazipartiet, like før Hitler kom på banen. Jeg antar et Hitler var en puppet med relasjoner til London. «Thule society» var okkultistisk.

Uten å være for spesifikk vil jeg si «deep state» stod bak både nazisme og bolshevisme. Essensen hos begge to er at folk gjøres til nyttige idioter for staten.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
2 år siden

Innholdsfortegnelse for kapittel 9 i Protokollene ( Page 44 of 109)

«Application of masonic principles in the matter of reeducating the peoples. Masonic watchword. Meaning of Anti- Semitism. Dictatorship of masonry. Terror. Who are the servants of masonry. Meaning of the «clear-sighted» and the «blind» forces of the goyim States. Communion between authority and mob. Licence of liberalism. Seizure of education and training. False theories. Interpretation of
laws. The «undergrounds» (metropolitains).»

Kapittel 9 avslutter med at «de» vil sprenge «metropolitains» i lufta dersom folk skulle oppdage planene deres før tiden er inne for å ta over verden.

Allen Dulles var en sentral aktør i arbeidet med å benekte protokollene.

Hva vi har sett siste året er som rett ut av Protokollene. Jeff Berwick publiserte hva som ser ut til å være en subplan av protokollene for dagens Canada – opprinnelse ukjent (omtales også i hans siste video)

«Seizure of education and training. False theories.» = fordummelse gjennom utdannelse.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Opptakten til VK2 framstår her som en pakt mellom Churchill og Stalin, hvor Tyskland skulle erobres – » Om sovjetstat i norra Sverige – Jüri Lina i Swebbtv vetenskap nr 15 – del 2.»
Det er tankevekkende. Hitler blir smågutten av de tre: Churchill, Stalin og Hitler. Jüri Lina baserer seg på dokumenter. La oss anta at også Churchill ble forfremmet av en større makt enn han selv da han ble statsminister.
MSM historie vil forflate at sammen til at Churchill, Stalin og Hitler er «aktørene» som skaper historien. Historien blir resultat av «tilfeldigheter». Det er det de vil vi skal tro.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

– In other words, these two investment companies, Vanguard and BlackRock hold a monopoly in all industries in the world
https://patriotrising.com/monopoly-an-overview-of-the-great-reset-follow-the-money/

2 investeringsselskap eier $20 trillion i aksjer (THE AMOUNT OF 20 TRILLION DOLLARS)
?? (Røkke * 8000)
Det lærte ikke jeg på skolen
IG Farben ble aldri bombet
??

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kjell108
2 år siden

Det er riktig det Kjell, både WW1, WW2 og Napoleonskrigen var et dypstatsprosjekt på samme måte som vi står med begge føttene godt plantet i WW3 nå. Siste krigen mot menneskeheten.

Alle de okkulte brorskapene til nazistene som Thule Society, Vril: The Power of the Coming Race, Tempelridder gruppen Ostara var alle frimurergrupper. Hitler var også Frimurer i en losje i München.

Det var vel heller ikke jøden Hitler som fikk nazistene til makten, men derimot Rockefeller, Rothchilds, IG farmen, IBM, Prescott Bush og mange flere fra dypstaten, Hitler fikk levert flybensin via Sveits til krigen siste dag. alt var et spill for galleriet.

Alle de 3 store, Storbritannias statsminister Winston S. Churchill, USAs 33 president Franklin D. Roosevelt og Sovjetunionens partisjef Josef Stalin var 33 graders Frimurere, hvilken grad Hitler hadde vet jeg ikke. Men helt sikkert høyere grad enn Breivik.

Krigene og pandemiene handlet først og fremst om befolkningsreduksjon.

Om Tyskland så ut til å vinne skulle man hjelpe Sovjet, om Sovjet så ut til å vinne så skulle vesten støtte Tyskland. Målet var så mange drepte som mulig sa president Harry Truman til New York Times.
comment image

Som alle skjønner så handlet det også om makt, penger og imperialisme. Israel skulle bli et eget land og Hitler fraktet 250 000 khazar jøder til de som den gang bla kalt Palestina som første kontingent i Balfourerklæringen.

Tusen takk til Sven-Inge Johansen for en ny glimrende artikkel, du gjør en utrolig bra jobb :D

Det er vel nå alvoret skal starte ifølge de Canadiske dokumentene som ble lekket i mai i fjor der hele «pandemien» var beskrevet uke for uke fra start til slutt.

Nå sent i 2 kvartal som blir juni så skal vi få økonomisk kollaps og kollaps av matforsyninger/ hungersnød.
Dette løser de med å slette all gjeld mot at ingen skal eie noe, alt vi trenger vil vi få lov til å leie av dem, de vil også forby kontanter og innføre en blokkjede cryptovalutta så de kan overvåke alt vi gjør.
Alle skal over på borgerlønn, samme lønn enten du bor i Afrika eller Norge, samme lønn enten du jobber aller ikke.
Vi vil også få militære sjekkpunkter overalt nå til sommeren.

De skal også bygge interneringsleirer overalt for all opposisjon. Her i Asker er de allerede i gang.

-På grunn av dagens situasjon med pågående utbrudd av koronaviruset, mener kommunen at det er nødvendig å ha mulighet for tvungen isolering av enkelte befolkningsgrupper i kommunen, som ifølge kommuneoverlege Meera Grepp mangler evnen/viljen til å forstå pålegg om karantene og samtykke.
At Erna vil ha portforbudslov nå som folk tror det er over burde vel også få noen bjeller til å ringe.

https://www.rha.no/kommuneoverlegen-onsker-a-bruke-englokka-til-tvungen-isolering-vi-haper-vi-ikke-far-bruk-for-den/s/5-70-295938

Så hvorfor kommer dette nå som nær alle er vaksinert ? Av den grunn at det er nå det starter for alvor. De vaksinerte vil dø som fluer når immunforsvaret deres kollapser og de vil så klart skylde på en nye super farlig mutasjon. Allerede nå ser man at de sier at vaksinene ikke beskytter mot Afrika mutasjonen.

De spiller på folks uvitenhet og mangel på allmennkunnskap. Alle virus svekkes relativt fort, super dødelige virus blir ufarlige etter få mnd.
Alle virus muterer også og svekkes for hver mutasjon og svekkes hver gang det går fra en vert til en annen slik vi så under $vinepandemien. Farlig i noen uker i Mexico og helt ufarlig lenge før det kom noen vaksiner.

Om det var sånn at virus blir farligere og farligere for hver gang det muterer så ville planeten vært utryddet for alt liv for milliarder av år siden. Det burde jo selv en selvtenkende 3 åring skjønne.

Den ubrukelige PCR testen slår ut på 25-30 forskjellige sykdommer og corona viruset er enda ikke isolert så det finnes ingen beviser engang på at det eksisterer.

Det er heller ingen overdødelighet i verden, eneste vi ser er at syke folk som dør i verden får stemplet Covid på dødsattesten, noe sykehus og leger får godt betalt for, stempler de ikke Covid som dødsårsak så får de ingenting.

Allerede nå ser vi at vaksinedøde ligger langt over påstått covid døde. Regner man derimot vaksinedødsfall på samme måte som Covid døde så ligger vaksinedøde himmelhøyt over corona døde. Da regner man alle som hadde vaksinen i seg da de døde som vaksinedøde.

Man er bra hjernevasket i frykt trance for å ta en livsfarlig vaksine mot et mildt influensa virus. Det er ikke et forsikringsselskap
i verden som gir deg 5 øre om du dør eller blir alvorlig syk av vaksinen. alt folk har betalt inn i livsforsikring kunne folk like gjerne kastet i do. Du tar en eksperimentell vaksine/GMO injeksjon som ikke er godkjent på eget ansvar.

I det minste så ser alle nå hvor mektige dypstaten er, på bare få dager så ble hele menneskeheten slavebundet der alle ble satt i fangenskap i egne hjem.

https://steigan.no/2021/04/tallet-pa-dode-av-vaksinen-overskrider-na-tallet-pa-dode-av-covid-19/

BIOLOGICAL AND PSYCHOLOGICAL WARFARE AND PROPAGANDA… IT’S ALL PART OF THE ROCKEFELLER LOCKSTEP!

https://www.bitchute.com/video/Q3zQ1fEZtmLF/

David Crowley prøvde også å advare mot koronaskammen som Hans Gaarder, det endte også opp med at David, hans kone Komel og han 5 år gamle datter ble funnet drept.

The Hidden Hand forming a Gray State: 33rd Edition

Den første Frimurer Nimrod, Babylons konge og byggeren av Babels tårn er nå funnet i Irak der de er i ferd med å klone han så han kan herske over verden igjen. Å gjenskape Nimrod var også en av hovedintensjonene med Irak krigen.

Nimrod – Why Did Patreon Remove this Video

https://iconnectfx.com/view/ed8223b4-1f9d-eb11-9979-00505682f257

Vi er på vei inn i Transhumanismens tidsalder nå, de er allerede godt i gan med å lage genmanipulerte super soldater og helautomatiske krigsroboter og droner, maskiner og mennesker skal smeltes sammen, vi er som i Noahs dager nå.
Du finner ikke en ungdomsserie eller film lenger på Netflix der ikke alle som er med er homofile, lesbiske, transer og andre legninger og fetisjer. Verdens skal forvandles til Sodoma og Gomorrah. Hjernevasken skal skje i så ung alder som mulig.

De 10-12 første filmene/seriene jeg ble anbefalt på Netflix var zombiefilmer, de kommer ut på samlebånd om dagen … så mye tyder på at de vaksinerte snart vil oppføre seg som zombier.
Nostradamus sa også at i 2021 så skulle vi få en zombie apocalypse med store mengder døde. the great evil of half dead will make the world too end.
comment image

Her i årets Grammy låt så ser man hele pakka deres med satanisme, pornoshow med barneleker og pornostjerner utkledd som barn. Det hele er et Frimurershow så klart.

AMERICA IS DUMB, DUMBER, & DANGEROUS IN 2021

https://www.bitchute.com/video/FXfKFExSjnnr/

Om ikke motstanden øker så ender vi opp som dette her. Det er heller ikke håp om så mye motstand når vaksinen har fjernet den frie vilje i det nye operativsystemet vårt.
Hele skaperverket til Gud skal bort og erstattes med skaperverket til han andre.

Sound of Silence-Transhuman Neon God

Så folk bør snarest begynne å dyrke mat og hamstre, samt legge seg i gerilja trening og finne seg en hule eller skjulested en kan være når det blir for ille.
Trøsten er at elendigheten og fordervelsen vill ikke vare lenge, Satan vil herske en kort tid og de vet han så derfor skjer alt på en gang nå.

Vi er allerede på god vei inn i en ny gull aldrer som vil vare i mange tusen år, en ny æra for menneskeheten så hold deg i live og hold deg langt unna vaksinen så vil alt gå bra. :)

https://www.numerologensverden.no/vediske-skrifter-om-verdens-tidsaldre-hvor-befinner-vi-oss-i-syklusen-na-a/

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
2 år siden

comment image

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

AI Stasis Giants ;)

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  smurfen
2 år siden

– Å gjenskape Nimrod var også en av hovedintensjonene med Irak krigen.

Antikke portaler / antifacts er en mulig målsetting for Irak-krigen.

Fra tidligere artikkel på Nyhetspeilet: – en oversetttelse av Henry Markov om 911:

«Edward Hendrie er advokat. Hans bok, «9-11 – Enemies Foreign and Domestic» bygger en sterk sak for at 9-11 var et ondsinnet bedrageri og forræderi begått mot det amerikanske folk. Åpenbart er en stor del av den amerikanske politiske, militære og medias øverste klasse delaktige i massemord og / eller cover-up, fra Presidenten og nedover.
Hendrie dissekerer og diskrediterer den offisielle historien og plasserer skylden på israelske Mossad.»

Den tolkningen er tvilsom. I trekanten CIA-MI6-Mossad er Mossad dem uten penger.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Nimrod = Mind door ;)

Ja, passer bra med antikke portaler Kjell :)

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

«Deep state» identifisert

«So what can one conclude from the Hidden Hand dialogue? In my opinion, it is a genuine revelation by an insider belonging to an organization called “The Family” that has both Earthly human and extraterrestrial membership. The Family has been secretly involved in ruling both the Earth and other planets through highly placed elites in key social and political institutions. No one extraterrestrial race is the nexus of negative activities as mistakenly claimed by Icke and others»
http://exonews.org/16601/

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

nasisme, fasisme, communisme er ett fett.
de lever etter sin agenda.
de er jesuitt cult’en / illuminati cult’en / satansitene / luzi-ferians

de har null empati.
de er 100% psycopats, narssisister.
de dreper for pleasure.
de har jobbet for sin agenda siden 16-1700-tallet.
ideen, om å redusere befolkningen på jorden og danne, new world order, en order, som regjere hele verden, startet med og kanskje før plato’s tid.

https://brandnewtube.com/watch/banned-gates-documentry_JpnQTDCOVF6JkHg.html

« Forrige artikkel

Hvor mange skal måtte dø, før folk skjønner at noe er galt

Neste artikkel »

…og bakom synger nazismen?

16
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x