http://www.nyhetsspeilet.no/2020/07/utenomjordisk-og-5d-weekend-i-kulturlaven-pa-gran/

Hvor mange skal måtte dø, før folk skjønner at noe er galt

9.6K visninger
7 minutter lesetid
252

Når folk begynner å falle fra, er det meget alvorlig, særlig hvis omstendighetene er uklare. Hvordan kan vi som ikke var tilstede på det omtalte møte, forstå det som hadde skjedd? Merkelige dødsfall og helt usedvanlige presse og fjernsynsoppslag? Hvorfor en ekstrem mobbing; mannen som hadde dødd ble omtalt som konspirasjonsteoretiker og koronafornekter; hvorfor det skrikende hysteri, hvorfor massesuggesjon av vanlige avislesere og fjernsynsseere? Og alle avisene hadde samme språk, samme begreper og fjernsynet uttalte disse. Kunne det være en hånd bak dette?


Saken synes merkelighere enn noen gang. Fra NRK 16. april 2021 het det, utdrag: “Fredag ettermiddag opplyser politiet i Innlandet at de ikke kommer til å etterforske saken videre.” Men kommunens ledelse likte det ikke: “Vi er overrasket over konklusjonen, sier rådmann i Gran kommune, Torbjørn Hansen, som leverte anmeldelsen. Kommunen mener samlingene i låven må kunne defineres som et arrangement, og ikke et privat arrangement. ” Hva var kommuneledelsens rolle? Var dette et meget større og vidtrekkende prosjekt (les videre, NRK, her)?
Hans Kristian Gaarder (her)

Var dette en klappjakt? Så vi begynnelsen til en ny praksis i Norge, i behandling av annerledes tenkende? Slik de i USA i 2020 hadde begynt jakten på tilhengerne av Trump (les her og her)? Mens de i USA var nasjonalister og politisk engasjerte, snakket vi nå om det som verre var, om konspirasjonsteoretikere og koronafornektere: De hadde deltatt på arrangementet, nå var to døde … det var Hans Kristian Gaarder og en dame rundt 70, hun var deltagende på det samme møtet. At det i media mellom linjene ble hevdet at de døde av Covid19, finnes det såvidt meg bekjent, intet belegg for. Hadde de blitt utsatt for noe langt sterkere og dødeligere? I mine omfattende studier av viruset, pandemien og enkelthetene rundt dette, hadde jeg aldri støtt på en troverdig vitenskapelig avhandling om Covid19-viruset, et forkjølelses- og influensavirus som dødsårsak, aldri. Her er det mange gode grunner til å stille spørsmål. Hva slags rolle spiller Gran kommunes ledelse i dette? Hadde de tatt på seg et oppdrag?

I VG 14. april 2021, uttaler Grans ordfører følgende: “Det er viktig å anmelde, det er jo også ulovlig å delta. Det var et forbudt arrangement. Vi var på strengeste nivå når denne festen pågikk,” sa Randi Eek Thorsen. “Smitte spores nå tilbake hit fra coronasmittede personer i fem kommuner på Østlandet: Asker, Jevnaker, Moss, Våler og Oslo. En kvinne i 70-årene fra Gran som deltok på arrangementet er død. Hun fikk i likhet med Gaarder påvist coronaviruset etter sin død” (her). Men politiet så det ikke slik: “Vi undersøkte rundt låven og hvem som stod som arrangør. Vi konkluderte med at det ikke var et arrangement fordi det ble arrangert på privat eiendom, sier politiadvokat Elena Lindstad til NRK” (her).

Hvorfor så forskjellige oppfatninger? Hvorfor de skråsikre uttalelser fra ordføreren? Politiet meldte den, 16. april 2021, at de legger etterforskningen ned, noe rådmannen i Gran kommune ikke var glad for. Hvorfor hadde kommunledelsen denne holdningen? Var kommuneoverlegen i samme båt? Han avga er merkelig intervju til TV2 . Se intervjuet av kommuneoverlege Dr. Løken, (1:16:40), her).

Fra Dagbladet 12. april 2021: “Nettstedet Nyhetsspeilet skriver i sin nekrolog: «Er det noe vi alle vet så har ikke Hans avsluttet inkarnasjonen sin på grunn av korona». Og videre: «Hans ettermæle er en falsk nyhet» ” (les videre, her).

Kunne Dr. Løken ha vært en representant for noen som ville noe? Var det derfor han la an på i intervjuet å late som han snakket om løst og fast? Han gav fra seg, mens han holdt armene stramt i kors, et merkelige utsagn: Han hadde “fått eposter med konspirasjonsteoretiske utsagn”; var utsagnet viktigere for ham enn den normale respekt for en avdød? Løken virket kynisk, var kald og avvisende; hva kunne motivet hans ha vært? Kastet han bevisst bann på andre mennesker ved hjelp av media? Og hadde ikke TV2 også hjulpet til: Etter intervjuet hadde en ekstra redigering av opptaket funnet sted; den anonyme TV2-stemmen kommenterte den store flod av eposter; det ble flettet inn rett før Dr. Løken uttalte dette. Skulle utsagnet virke som Jerikos trompeter? Jeg tror det.

Gikk ikke kommunoverlege Dr. Are Løkens engasjement langt utover det medisinske? Var det ikke åpenbart: De sterkeste mediale virkemidler ble satt inn, så viktig var dette for Løken og media at de valgte å bryte alle pressens regler om tilbakeholdenhet, respekt og personvern? Vær-varsom-plakaten ble rett og slett tatt ned.

Fra VG 9. april 2021 (les videre, her).

Vi må huske: I avgjørende saker skriver avisene aldri fordi de vil opplyse sine lesere, de skriver fordi de vil vi skal tro dem: Hans Kristian Gaarder var ikke bare død, han var en død konspirasjonsteoretiker og en død coronafornekter. Det så ut som en planlagt operasjon? For bevitnet vi ikke en skjelden presseaffære, en omfattende stygg mobbing av en avdød? Ikke engang AP-politikeren Tore Tønne fikk et slikt ettermæle, men Gaarder fikk det, Gaarder som konspirasjonsteoretiker og koronafornekter. Kunne dette være åpningen av en større aksjon, en forfølgelsesaksjon? Frem til idag har to deltagere fra møtet på låven avgått ved døden. Skulle etterhvert alle konspirasjonsteoretikere som hadde deltatt taes ut? Og etterpå de andre? Med dødelig virkende virus?

Ser vi kanskje i dette den virkelige betydning av det media kaller konspirasjonsteorier? Kunne det tenkes at mye alikevel stemte? At det hadde vekket til liv mørkladen og bitter irritasjon i maktmiljøet? De som døde sist høst var Alex Mike Cechanowicz (om Alex, se her) og Rainer Irgang (om Rainer, se her), begge imøtekommende, engasjerte og begavede mennesker som hadde stor innflytelse på menneskene rundt seg. Hva som ble fastslått som dødsårsak hos Alex, vet jeg ikke, men Rainer skal ha dødd av en kraftig hjerneblødning. Også en uuttrettelig opplyser av vaksinespørsmål fikk hjerneblødning sist november, men kom ifra det med livet i behold. Hendelsene skjedde alle tre personligheter rett etter hverandre; fellesnevneren var at det skjedde under uklare omstendigheter.

Håkonsløkken får sagt det som det er: Massesuggesjon, hysteri, karakterdrap, offentlig gapestokk og lynsjestemning. Det eneste som manglet var galgen og de blodtørstige hurrarop rundt den (VVP=Vær varsom plakaten).

Frekvensvåpen: Vi vet at de opererer med påfallende anonymt kledde menn, den dype stats utsendte medarbeider, med en liten elektronisk boks på størrelse med en mobiltelefon. Elektronikken kan sende ut sterke frekvenser som kan forstyrre hjerterytmen så kraftig at hjertet blir lammet av forvirrelse. Ofret faller sammen fordi hjertet plutselig slutter å slå. Det skjer raskt. En annen frekvens kan skape hjerneblødning, slik arbeiderpartipolitiker Knut Frydenlund plutselig døde av i 1987, 59 år gammel. Boksene kan skjules i en sammenbrettet avis og virker på kort avstand, kanskje 1 – 3 meter, kanskje lenger. Et CIA-utviklet våpen. Jeg har selv aldri sett et slikt drapsvåpen, men dette har blitt meg fortalt. Jeg skjønner at virus kan være et alternativ.

Den som mener dette må være en konspirasjonsteori, bør undersøke virkeligheten nærmere, for det er virkeligheten som teller. NRKs Dagsrevyen forteller lite om virkeligheten, men polerer gjerne lenge på overflaten. Var vi for sløve til å merke dette? Hadde vi blitt ofre på bekvemmelighetens alter?

For journalist Jane Burgermeister fra Sveits beskrev de levende og dødelige fugleinfluensavirus i 2009 (se her); hun fikk et tips. Hun leverte en anmeldelse med tilhørende nødvendige bevis av WHO, FN og legemiddelprodusent Baxter (anmeldelse, 173 sider til FBI i Wien, kan lastes ned, her). Hun hadde som journalist de beste kontakter i regjering, blant politikere i Østerrike og også i USA; saken vakte stor offentlig oppsikt, under en dengang pågående svineinfluensaen, men det ble raskt hysjet ned til nesten ingenting, men forsvant ikke helt. Men hun forsto at brysomme nyskjerrigperer, nørglende kverulanter som ikke adlød, folk som hele tiden stakk kjepper i hjulene til makthaverne kunne fjernes med virus, at det fantes folk som benyttet slike metoder. Og alle ville tro at det bare var en tilfeldig sykdom.

Fra Per Einar Guthus’ gode spørsmål, 13/4-21 (les hele, her).

Inntil helt klare og utvilsomme fakta ligger på bordet, ser jeg historien fra Gran kommune som et forsøk fra den grå underverden på å tynne ut i et for dem ubehagelig miljø av altfor våkne, nyskjerrige og spørsmålsstillende folk. De ville skremme til taushet, derfor ble Tønne dengang (2002) så gruelig mishandlet, så blodig etterlatt; det skulle være til skrekk og advarsel. Hvor langt de vil gå denne gangen, vet jeg ikke, men de beveger seg som allmektige skygger med egen gangbro over alle lover; slutten på dette har vi nok ikke sett, ennå.

Ulykksalige hendelser har allerede truffet engasjerte mennesker i flere leire; mine tanker går til miljøkjemper Kurt Oddekalv, advokat Tor Kjærvik, LO-leder Hans Christian Gabrielsen, pressemann Erik Nord, men også advokat Harald Stabell i 2018. Bare de mange kan forhindre dette. Hvis vi holder et øye med dem, kunne vi komme noen vei, for oppmerksomhet liker de aller minst. Var det ikke de som ville splitte for siden å herske? Var det derfor de sådde splid? I tillegg bar de på følgende plager: De forsto ikke at det var andre metoder å løse problemer på; at deres vei å gå var konsekvensene av en meget forenklet tenkning, men det lå dem i blodet. Så var de kanskje maktesløse, i dødskreftenes vold og kjente ikke livets spirende lykke? Jeg tror det.

Å drepe andre, er det laveste sted i bevisstheten man kan komme, man kommer ikke lenger ned i et altomfattende mørke; ondskap er mangel på lys. Velsignet være de som sitter fast nede mørket, slik at de får kraft til å komme opp i dagslys. Velsignet være våre avdøde, måtte deres lys virke gjennom våre inspirasjoner.


Hør lege og immunolog Charlotte Haug om pandemien, masker og covid-vaksinering, her, hør Charter-Svein Østviks intervju, her, 40 x flere eldre død av pfizervaksinen enn Covid19 i Israel (les svenske Newsvoice, her). Se og hør en film med Hans Kristian Gaarder, her, Lysglimt, noe skjer: 7 informanter har gått bort, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

252 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Alexander J Holm
Alexander J Holm
Anonym
3 år siden

Hva for noe ??????

Jens Normann Løvlie
Jens Normann Løvlie
Anonym
3 år siden

Si din mening…

Jens Normann Løvlie
Jens Normann Løvlie
Anonym
3 år siden

Artig lesning det her,visste faktisk ikke at det finnes så mange tullinger til!Benekter fakta og bevis og tror på stjerneskip rundt jorden,ikke bra det her,Dikemark burde være en rimelig adresse.

ken
ken
Anonym
Svar til  Jens Normann Løvlie
3 år siden

Jensemann – Hvilke “fakta og bevis” sikter du til?!?? Åpen for debatt? Neppe! Typisk “troll”! Go away or fight me in the street. Just name adress and time! ;-) Sånne som deg skulle hatt juling, hehe.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

for noen få år siden ville jeg vel skrevet det samme, som jensemann. Når det kommer til stjerneskip etc.

Det som hendte for meg var at en person klarte å vekke meg, nok til å finne min vei.

bitte lille jensemann har ikke, våknet enda, så vi får vel bare ta det med ro en stund til. bitte lille jensemann, må jo få litt tid på seg til å våkne opp.

først da er han i stand til å se virkeligheten.

Lykke til Jensemann :D

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Tenk deg hvis alle kunne vekke en, som igjen vekket en. Ypper du til bråk forresten?

Sky has no limit
Sky has no limit
Anonym
Svar til  e
3 år siden

for noen er jo dette bråk, så hva slags bråk sikter du til ;)
for andre er dette hærlig musikk :)

e
e
Anonym
Svar til  Sky has no limit
3 år siden

Rampegutt ;) Det du ikke svarer på. Lys-språket.

Dagens låt. Denne trenger du. Kanskje du blir litt snillere etterpå. lol:

e
e
Anonym
Svar til  Jens Normann Løvlie
3 år siden

Pass deg for denne Jens, det er ikke sikkert at det er the good boys som er ute på tur. Når hundene gjør er det noe på gang.

Hmmm
Hmmm
Anonym
3 år siden

Sprut hakke gal du.

Aradorn
Aradorn
Anonym
3 år siden

PHYSICIAN YOU SHOULD LISTEN TO :

Judy Mikovits, Ph.D M.D
https://brandnewtube.com/watch/dr-judy-mikovits-responding-to-criticism-surrounding-my-viral-plandemic-documentary_hDmXoEkSgg9QkJW.html

https://brandnewtube.com/watch/dr-corsi-deep-dive-interview-61220-dr-judy-mikovits-dr-karladine-graves_RsMQ1YiQs3E83Z9.html

https://brandnewtube.com/watch/the-truth-about-vaccines-2020-preview-dr-judy-mikovits_SdkLUw56MHKl3LQ.html

https://brandnewtube.com/@DrJudyMikovits?page=videos

https://www.youtube.com/watch?v=pRuMuJLoNkw

Prof. Cahill, Dolores, M.D
https://brandnewtube.com/watch/new-earth-project-dr-northrup-and-prof-cahill-on-the-frontline-of-medical-tyranny-sept-12th-20_JlY6n7qq8NyUr8N.html

https://brandnewtube.com/watch/prof-cahill-says-she-will-not-take-the-vaccine_7Z6DzhgxF4J19SZ.html

https://brandnewtube.com/watch/dr-dolores-cahill-on-immunology-antibodies-cvd19-interview_WLnKYR34c8RcblH.html

https://brandnewtube.com/watch/prof-dolores-cahill-22nd-september-2020_zbnMQDAiEmgvLaC.html

dr carrie madej
https://brandnewtube.com/watch/the-end-game-with-dr-carrie-madej_wdEmt9rhHLGNBSB.html

https://brandnewtube.com/watch/dr-carrie-madej-mandatory-vaccine-ethics-and-risks_7j2qlNhG3xTLr12.html

https://brandnewtube.com/watch/human-2-0-quot-a-wake-up-call-to-the-world_Te8mee4spLg2CcB.html

https://brandnewtube.com/watch/human-2-0-a-wake-up-callto-the-world_o2JcpjCHP3yzdGW.html

https://brandnewtube.com/watch/the-beautiful-courageous-dr-carrie-madej_ARLHXjAIhQwgGye.html

https://brandnewtube.com/watch/dr-carrie-madej-exposes-covid-jab-as-the-mark-of-the-beast_SUwe2BvpcjnH4i9.html

Dr Rashid Buttar, kåret til en av usa’s 50 beste leger

https://brandnewtube.com/watch/corona-emergency-hearing-dr-rashid-buttar-amp-dr-judy-mikovits_bS2Yxbpfr5GW5vq.html

Dr Scott Jensen May Lose Carrier for exposing COVID-19 Fraud

https://brandnewtube.com/watch/dr-scott-jensen-may-lose-carrier-for-exposing-covid-19-fraud_yGMVViG3ONTVLTk.html

https://brandnewtube.com/watch/senator-dr-scott-jensen-de-belangrijkste-en-moeilijkste-video-ooit-r-dr-scott-jensen_TaSEtZEMmHFUSO2.html

dr Andy Wakefield

https://brandnewtube.com/watch/dr-wakefield-warns-this-is-not-a-vax-it-is-irreversible-genetic-modification-quot_xWNXdihhnhUMgW6.html

https://brandnewtube.com/watch/v-revealed-update-episode-10-dr-wakefield_UHwaniWlnSawkLd.html

dr amandha vollmer

https://brandnewtube.com/watch/dr-amandha-vollme-039-there-is-no-covid-virus-039_5ZS1qc7hdm64AcS.html

https://brandnewtube.com/watch/thebigvirushoax-com-with-dr-amandha-vollmer_tWEkgb5aUI1GNKo.html

dr stefan Lanka

https://brandnewtube.com/watch/misinterpretation-virus-ii-by-dr-stefan-lanka-amandha-vollmer-narration_gWuMQX6iBlAjKEz.html

dr Adrew kaufmann

https://brandnewtube.com/watch/dr-andrew-kaufman-viruses-amp-exosomes_wvOlGxKJS6Wuxge.html

Corona Emergency Hearing: DR Andrew Wakefield & Dr. Sherri Tenpenny

https://brandnewtube.com/watch/corona-emergency-hearing-dr-andrew-wakefield-amp-dr-sherri-tenpenny_Htu1ioVuYn8qoPO.html

dr yadon

https://brandnewtube.com/watch/dr-mike-yeadon-pfizer-expert-exposes-the-lockdown-fraud-full-video_qSzNODJvCAxqGLp.html

Kunnskap
https://brandnewtube.com/watch/mrna-mutagenic-delayed-euthanasia-jab_rF1HG3sdZDahF3N.html

VICTIMS :
https://vaxxed.com

Bare en liten liste for nybegynnere her inne.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

vi skal aldri glemme denne fantastiske mannens arbeid i mer enn 30 år.
Nå først begynner han å få noe igjen for dette.

https://lightonconspiracies.com

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

⁣Dr. David Martin of https://davidmartin.world joins guest host Dr. Jane Ruby of http://drjaneruby.com on The Alex Jones Show to break down how the 1986 Vaccine Protection Act would not apply to the Covid-19 injections.

https://brandnewtube.com/watch/key-learn-why-the-1986-vaccine-protection-act-does-not-protect-covid-19-injections_VBhTcEYpbwV9D6K.html

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Nøff nøff, kanskje verden våkner og forstår at det ikke er greit å bruke vesner som IKKE har samtykket, til å være prøve-gris.

Anne Kari Karlsen
Anne Kari Karlsen
Anonym
3 år siden

Hei, jeg er på besøk på deres side etter å ha lest om Gaarder i avisene. Jeg blir dessverre sjokkert av alle teoriene som svirrer både i denne artikkelen og i kommentarfeltet. Det mye som er galt i verden. Men ikke fornekt eksistensen av Covid 19 og at det er farlig. Jeg jobber i Osloskolen og har kolleger som enda ikke har kommet seg tilbake på jobb lenge etter sykdommen, fordi de har senplager! Flere har fått pustehjelp på sykehuset. Datter av en kollega var i super fysisk form før hun fikk viruset. Nå går hun på tre typer astmamedisin daglig, flere måneder etterpå! Dette er ikke en sammensvergelse, det er reelt! Ved å ikke tro på det utsetter man seg kanskje for flere situasjoner som kan gi smitte, jeg håper virkelig vi alle slipper det. Grunnen til at tallene er så lave i Norge er jo nettopp restriksjonene vi har hatt. Om alle restriksjonene var effektive og riktige kan selvfølgelig diskuteres. Men i Osloskolen merker vi veldig godt at smittetallene går ned når det er mindre kontakt og høyere smittevernnivå. Men dere, dette kommer vi oss gjennom! Ha en god dag!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Anne Kari Karlsen
3 år siden

Morsomt at du tror på alle konspirasjonsteoriene om Hans Gaarder som fake news pressen leverer på samlebånd om dagen. Kanskje du heller skulle bekymre deg for regimet som likviderte han og som vil likvidere langt flere med døds sprøyten sin.

Det som skjer nå er identisk med det som skjedde i Jonestown 18.11-1978, når man ikke lærer av historien så er man dømt til å gjenta den.

Massakre i Jonestown i Guyana 18. november 1978, hvor 914 mennesker døde i masseselvmord etter å ha inntatt gift etter press fra lederne sine.

https://www.dagbladet.no/nyheter/40-ar-siden-massakren-som-rystet-verden/70469861

Det finnes ikke noe virus, det er exosomer, mao celler som kvitter seg med avfallsstoffer fra forurensing, gift og skadelige frekvenser fra 5G.

Her kan du se på 9 min hva virus er og hva exosomer er så kan du gjøre deg opp en mening om hva som er mest sannsynlig.

Her har vi advart i 20 år mot denne globale takeoveren som vi alle viste ville komme nå.

Nå ser du hvor mektig dypstaten er, på bare noen dager så satte de hele verden i fangenskap i egne hjem. Alt vi har sagt i alle år inntraff og da kommer slike som deg å kaller det tilfeldig ? WTF ?
Akkurat som i 1940 så likviderer makteliten alle makthavere som ikke ville innføre tiltak og underkaste seg dem, samme med leger og andre som forskeren og journalisten Hans Gaarder som de konstruerte skittpakker på og hengte ut med navn og bilde med omfattende løgner og fake news.

Snodig at mange ikke skjønner at det er et kupp når de står med begge beina godt plantet i det. Men det skyldes vel fakta frykt.
Det er vel mer behagelig å surre seg inn i løgner om at makta kun er opptatt av at du skal holde deg frisk og gi deg masse penger.

Siste milliard år så har vi aldri satt inn tiltak mot friske folk.
Du sier at vi har så lite smitte i Norge for at eRNA har væt så flink med tiltak og mRNA. Javel ? ??? Da kan du sikkert forklare hvorfor det ikke eksisterer noe covid i land som har null tiltak ?
Du finner heller ikke en lege i verden som omtaler friske folk som smittet, smitte brukes kun når folk er syke i fagmiljøene.

Det finnes ingen test i verdens som kan avdekke covid noe skaperen av PCR testen har gjentatt om og om igjen.
Det er ingen i verden som har påvist noe koronavirus, det er ikke isolert.
Det finnes ingen vaksine, bare en gmo injeksjon for å gjøre folk til hybrider.
Det finnens ingen Pandemi. Det at en krigsforbryter i WHO fikk milliarder fra vaksinekartellene for å endre definisjonen på en pandemi betyr ikke at vi har en. Du kan velge om du vi følge terroristens definisjon eller du kan velge å følge definisjonen til oss 8 milliarder som vi har hatt i tusener av år som sier at en pandemi har milliarder av døde og minst 20% svært syke i alle nasjoner.

For all del, stå å klapp for kuppmakerne så våkner du opp av transen uten å eie noe som helst som en ribbet lus, du har null privatliv og null rettigheter der vi er tilbake til føydalsystemer der de rike og mektige har alle makt og du ingenting.

Dere konspirasjonsteoretikere tror jo blindt på alle konspirasjonsteoriene fra makteliten. Koronapandemikonspirasjonsteorien er den mest latterlige jeg noensinne har vært borti.

God bedring.

Mikey Landings: Exosome or Virus Theory.

https://www.youtube.com/watch?v=wTn5H_wlwAc&ab_channel=BartholomeusClever

Alt bare fjusk og fanteri.

Når vi snakker om flokkimmunitet så endret WHO definisjonen 7. juni 2020 fra:

“Flokkimmunitet er den indirekte beskyttelsen mot en smittsom sykdom som skjer når en befolkning er immun enten gjennom vaksinasjon eller immunitet utviklet gjennom tidligere infeksjon.”

til:

“Flokkimmunitet, også kjent som” populasjonsimmunitet “, er et begrep som brukes til vaksinering, der en befolkning kan beskyttes mot et bestemt virus hvis en terskel for vaksinering er nådd. Flokkimmunitet oppnås ved å beskytte mennesker mot et virus, ikke ved å utsette dem for det ” 13. november 2020 .

Men selv denne definisjonen ble endret desember 2020 , med denne vanvittige uttalelsen:

“Vaksiner trener immunforsvaret vårt for å skape proteiner som bekjemper sykdommer, kjent som” antistoffer “, akkurat som det ville skje når vi ble utsatt for en sykdom, men – avgjørende – vaksiner virker uten å gjøre oss syke. Vaksinerte mennesker er beskyttet mot å få sykdommen. i spørsmålet og viderefører patogenet, bryter alle overføringskjeder.

Du e klar over hvem som står bak alt av kriger, folkemord, forbrytelser mot menneskeheten, hungersnød, terror, masseforgiftning, ran av folket og alt annet av djevelskap ? Hvem som har myrdet milliarder av mennesker mens de flirer og ler ? Vel det er myndighetene så hva er grunnen til at du stoler på disse demonene fra helvete ? Er du rett og slett dum ?

Du er klar over at vist du kan tar til deg informasjon fra den ene parten så heter det ikke informasjon, men derimot hjernevask. Mentalt friske personer tar til seg informasjon fra begge parter før de gjør seg opp en mening.

Les, les, les her så slipper du å dumme deg ut igjen for at du er blottet for allmennkunnskap.

https://nojabforme.info/

e
e
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

Nå har jeg akkurat lest den siste, lange artikkelen om Hans Kristian i VG og ble veldig skuffet. Den var overfladisk og i tillegg ble det ved minst en anledning lagt ord i munnen på Gaarder. Er det noe jeg HATER med aviser, er når de vrenger på det folk sier, slik at det får en annen betydning. Jeg hadde håpet på mer dybde, nøytralitet og mer film, ikke bare korte snutter/lydfil.
Men jeg likte å høre på den vennlige, varme stemmen til Hans Kristian, det var gode opptak. Jeg føler meg bare så inderlig snytt over å ikke få gleden av å bli kjent med han her inne. Ingen tvil om at dette var en kunnskapsrik og hyggelig mann. En skatt vil jeg si. Heldigvis er det flere her inne som er våkne og som tar seg tiden til å finne ut av ting som skjer i verden :)

e
e
Anonym
Svar til  Anne Kari Karlsen
3 år siden

Det er ikke ALLE som deler ALLE oppfatningene av informasjonen som finnes her inne. Det er lurt å ha i minnet når man er innom her på besøk. Samtidig så er det en svært viktig ting de aller fleste glemmer. Man kan godt si at enkelte konspirasjonsteorier kan være “farlige” med tanke på at enkelte individ kan ta saker i egne hender for å si det slik. MEN det som også er farlig, og nok mye farligere, er å avise alle påstander og teorier som usanne, uten å etterforske dem og se om det er, eller kan være noe hold i dem. Det kan potensielt få katastrofale følger både for myndighetene, og befolkningen.

La oss ta bare et eksempel her nå, som bruk av stråle-våpen. Eksistensen av disse er jo ikke en konspirasjon, (selv om de også på et tidspunkt var det) selv de ordinære avisene skriver om disse nå, og bruke av de mot uskyldige. Det vil være lurt og ta tak i dette før det er for sent. Slike våpen bør ikke havne i feil hender. (og egentlig ikke i noens hender spør du meg, de burde ikke engang eksistere) Disse våpnene kan brukes mot “hvem som helst” politikere, politi, eller andre utvalgte, usyldige personer av ulike årsaker.
Spørs hvor kult du syntes det hadde vært dersom DITT barn, din mann, eller deg selv hadde blitt utsatt for stråle-våpen, eller lignende, og ingen trodde på deg? Spørs hvor festlig det hadde vært for en politiker å bli drept fordi man prøve å gjøre det som er riktig?
I enkelte saker kan det være vanskelig å finne bevis, det betyr ikke at en hendelse ikke fant sted. Det finnes hendelser som ikke nødvendigvis setter synlige, beviselige spor, og det finnes i tillegg de som er flinke til å slette spor.
Selv hadde jeg ikke trodd på et ord av det som sies om noe som helst her inne, hadde det ikke vært for egenopplevelse som ligger til grunn. Så jeg kan heller ikke klandre andre for å ikke vite, se eller forstå. Men det er til folks eget beste at de begynner å forstå alvoret i enkelte saker, for da kanskje har de en mulighet til å beskytte seg og sine. Jeg advarer på det sterkeste folk mot å være naiv når det gjelder chipp teknologien. Ikke vent med å undersøk omkring dette før det er ditt eget barn som blir plukket ut og brukt.

Håper at det går bra med datter til din kollega, det er alltid trist uansett hvem som rammes av tragedier, urett, grimme tilfeldigheter, påført eller tilfeldig skade og sykdom. Jeg skal sende over litt god energi :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  e
3 år siden

Det er korrekt at konspirasjonsteorier kan være farlige, milliarder av mennesker er drept i alle krigene til makteliten og hver eneste en er startet med konspirasjonsteorier.

Det mange ikke er klar over er at 97% av alle konspirasjonsteorier kommer fra makteliten og det er derfor Nyhetsspeilet ble til. Nyhetsspeilet river maktelitens konspirasjonsteorier i filler med fakta så vi kan redde millioner av uskyldige liv.

I Asia startet WW2 med en konspirasjonsteori om at Japan angrep sin egen jernbanestasjon og skyldte på Kina så de kunne angripe. Hitler angrep sin egen telegrafstasjon der han la frem en konspirasjonsteori om at Polen sto bak der de måtte slå tilbake før Polen tok resten av landet.
Vietnamkrigen 3.8 millioner døde, 60 000 døde Amerikanere pga konspirasjonsteorien om at Nord Vietnam hadde angrepet Amerikanske skip, en militær rapport som ble frigitt etter 50år viste at alt var en konspirasjonsteori, hendelsen hadde aldri funnet sted.

USA ble med i WW2 da de fylte passasjerskipet RMS Lusitania med 5 millioner granater og sendte båten inn i en klynge med Tyske Ubåter for å bli senket. Hendelsen ble lagt frem som en konspirasjonsteori om et angrep på et sivilt Amerikansk Passasjerskip.

I Russland ble store mengder boligblokker sprengt i luften der Tsjetsjenia fikk skylden frem til FSB ble tatt med buksa nede da de plasserte identiske sprengladninger i en boligblokk.

Norge forvandlet verdens beste land å bo Libya til verdens verst land å bo i pga konspirasjonsteorier om at Daffy slaktet eget folk, Etter Jens var ferdig med å bombe så så det ut som om Norge hadde brukt atombomber på Libyske byer, alt lå i ruiner.
Det man kalte eget folk var terroristgrupper som NATO og USA hadde trent opp og sendt inn i Libya.

Man prøvde med å spre samme konspirasjonsteorier om Syria og sendte inn store mengder terrorgrupper kontrollert av CIA og hylte opp i vestlig fake news presse om at Assad angrep sitt eget folk, det gikk fint til Russland kom inn i 2015 og snudde krigen i Syrias favør, nå er det bare de heltemodige demokrati og frihetskjemperne fra IS og Al Qaeda som står igjen i Idlib provinsen beskyttet av Tyrkia, USA og NATO.

Så har man krigen mot Jugoslavia der de spredde konspirasjonsteorier om Serbiske konsentrasjonsleirer og folkemord som ente opp med et nytt land ødelagt av NATO bomber.

Så har man konspirasjonsteorien om Iraks masseødeleggelsesvåpen som førte til 1 million døde barn og nok et land lagt i ruiner for alltid. Det var oljen de ville ha slik som alltid.

Konspirasjonsteorien om at man måtte gå til krig mot Ghanistan for å ta CIA agenten Tim Osman, Alias Osama Bin Laden som handlet om å tvinge Afghanistan til å dyrke opium etter at Taliban la ned forbud i 2001. opiumen generer 20 000 milliarder årlig til CIA sine sorte prosjekter som å finansiere terrorgrupper og lage kupp i land der man ikke har en USA puppet som leder som vil selge landets verdier til US oligarker for ingenting. Til Mind kontroll prosjekter og til å lage virus og andre biovåpen samt mye mye mer.

Sånn kan man forsette og forsette siden tidens morgen, alt av kriger er startet med konspirasjonsteorier og det er nettopp derfor psykopatene i makteliten hater og forfølger slike som oss for vi ser gjennom løgner og illusjon og river i filler maktelitens konspirasjonsteorier med kunnskap for å redde store mengder liv.

Så har vi alle terrorangrepene som makteliten står bak, bare NATO utførte hundrevis av terrorangrep i operasjons Gladio mot eget folk i Europa for å sette folk i frykt og få dem til å vende seg til staten for å be om sikkerhet og beskyttelse samt mindre frihet.

Maktelitens angrep på eget folk 9/11 fratok oss friheten for alltid og med konspirasjonsteorien om korona pandemien så satte de spikeren i kista for folks frihet der vi alle er slavebundet for alltid og føydalsystemet blir innført igjen.

Så har vi de spinnville konspirasjonsteorien om global oppvarming, at vindmøller er naturvennlige osv osv osv .. < Makteliten er livredd for at folk skal få sannheten for de vet at de vil de dingle i gatestolper så derfor angriper de oss med alt de har og konstruerer drittpakker og likvideringer som med journalisten og forskeren Hans Gaarder. Om de trodde at med å myrde Hans Gaarder så ville flere være villige til å ta dødssprøyten så tok de feil, eneste de oppnådde var at langt færre vil ødelegge seg selv med dødssprøyten. Når makteliten starter kriger for at vi skal ta livet av hverandre så skal seff folk isteden angripe deres slott og sette fyr på dem, ikke gå rundt som idioter og skyte hverandre for at noen super psykopater sier det. De kan tyrannisere folket til et vist punkt, men når folk ikke har mer å tape så slår vi tilbake med alt vi har. Vive la liberte

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

Fabelaktig, smurfen :D

Vi har nå allianser verden over, som sammen jobber for friheten til verdens-befolkning.

vi har https://www.commonlawcourt.com hvor du kan registrere deg, og motta ditt første verdensborger pass.
common law er internasjonalt og respektert i 178 land.
lær common law, blir super viktig for vår fremtid.

Vi har selveste Ronald Bernard, som vitne i rettsaken, fortalte alt om Illuminati, og de international ¨bankerne.
Hvordan de ødela, kontrollerte og saborterte økonomien til personer og land.
Hvordan det var å vokse opp under satanismen.
osv osv.

vi har Judy Mikovits, som har Ph.D, M.D og jobbet på labratorie i ca 40 år, immunologi, microbiologi, og vaksiner har vært og er hennes spesialitet. hun ble av ” tyrannene ” fullstendig ødelagt. fikk livet totalt sabortert, fordi hun gikk mot de med sannhet. f.eks. fauci, som hun jobbet med.

https://brandnewtube.com/watch/exclusive-dr-judy-mikovits-exposes-the-virus-the-greatest-lie-in-history-full-documentary_76KIkDPkG9mJgEA.html

Så, har vi prof. Dolores Cahill, som kjører et vanvittig løp mot disse tyrannene, og opplyser folk, land og strand.
hun er leder for flere av alliansene, freedom alliansen og doktor alliansen.
https://worldfreedomalliance.org

Dr Yadon, som jobbet som sjef for pfizer i ca 15 år, som går ut å roper varsku.

dr Astrid Stuckelberger
https://brandnewtube.com/watch/dr-astrid-stuckelberger-on-who-corruption-march-30-2021_rxWoDwoPOM2NWZ5.html

Serena Teffaha, Lawyer
https://www.advocateme.com.au

Dr Reiner Fuellmich, Lawyer
7 mnd : https://brandnewtube.com/watch/crimes-against-humanity_NhJTpokNXaHOOSk.html
5 mnd : https://brandnewtube.com/watch/dr-reiner-fuellmich-coronavirus-update-nov-13-th-2020-drreinerfullmich-lawsuit_r5ds7h8hHfWLg7u.html
4 mnd : https://brandnewtube.com/watch/reinerfuellmich-inberlinplanetlockdown1_rmok9KHDKdUbleu.html
4 days : https://brandnewtube.com/watch/reiner-fuellmich-on-suing-the-who-full-interview-by-germ-warfare-april-1-2021_LG4VMiBEwNTu2l8.html
2 days : https://brandnewtube.com/watch/dr-reiner-fuellmich-full-video-in-the-description_jZ9MXv9fPUeLvEF.html

Dr kaufmann, Dr. vollmer Amandha, og mange, mange flere som burde nevnes…

Anne Kari Karlsen
Anne Kari Karlsen
Anonym
Svar til  smurfen
3 år siden

Alle er interessert i sannheten. Og du virker bombesikker på at det er alle andre som tar feil og at dine teorier er riktige. Har tanken slått deg- tenk om det er du som villeder andre her? Mener du at jeg ikke skal tro på det jeg har sett med mine egne øyne, for corona kan erfares- ikke bare leses om i avisene. Jeg kjenner noen som avviste korona som ble syke. Ja, vi skal ikke være naive. Ja, jeg velger Signal framfor What`s App pga personvernet. Jeg er så enig i at vi ikke må bli værende i en boble lukket for synspunkter som ikke stemmer med våre egne. La oss ihvertfall være enige om det.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Anne Kari Karlsen
3 år siden

Legg frem bevis for at dette har noe med et virus å gjøre, som INGEN i denne verden noen gang har sett og isolert.
Finn beviset for at dette er et reelt virus.
Se om du kan finne dokumentasjon på at virus virkelig eksisterer.

Når du søker igjennom patenter, så finner du ut at mange “virus” er det tatt patent på.
Disse er ikke, fra naturen.
De er dyrket frem i labratoriet. Se videoen intervjuet med Judy Mikovits, og kanskje du forstår noe

Men, fortsatt er de ikke virus. Virus er avfallet fra cellen.
Det er en bakterie-kultur.

virus er totalt dødt. kan ikke, spres fra person til person eller fra dyr til person eller fra menneske til dyr.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Anne Kari Karlsen
3 år siden
e
e
Anonym
3 år siden

Dette så jeg og snakket om for ca 14 år siden.
Gjett hvorfor?

Mvh lille kanin.

e
e
Anonym
3 år siden

feil låtvalg til festen din Aradorn? ;)

ken
ken
Anonym
3 år siden

Litt humor må vi ha i P(L)ANDEMIEN (MEM): https://www.youtube.com/watch?v=fwFCYaVjNVA

R.I.P Juan Joya Borja A.K.A. El Risitas (1956-2021)
You brightened so many people’s day, your legendary laughter will always stay with us ❤️

e
e
Anonym
3 år siden

WTF?!

Til Motsetning her i Norge
https://www.youtube.com/watch?v=G6u1tZa0J6I
lol.

e
e
Anonym
3 år siden

Dagens låt:

Får denne ofte, som et brev fra over-bevisstheten. Fin tekst :)
Feil link; denne:

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

feil link, det var denne;

e
e
Anonym
3 år siden

https://www.aftenposten.no/verden/i/jB3v8q/det-hoertes-ut-som-en-gigantisk-gresshoppe-da-klikket-det-i-hodene-til
(Jepp, det hyler i ørene som jeg sa til Patriot før han forlot meg her, i følge akutt sterk hodepine og sinnsykt “hjertebank”)

Er nok mulig at det er utprøving av dette våpen som står for “massedøden” av fugl og fisk rundt om i verden de siste årene. Oh yeah, jeg kjenner lusa på gangen. Men så rart at ikke myndighetene i USA tok det seriøst, når selv CIA ble utsatt for det. Eller er det en røverhistorie slik at man ikke skal tro at det er CIA som står bak?

https://www.riksavisen.no/russisk-lov-mot-mikrobolgevapen-har-norge-noen-saann/
“Hete/kuldetokter.
Søvproblemer.
Smerter; hodepine, magesmerter «som om innvollene rører på seg», øresmerter, smerter i øynene, tannverk, m.m.
Stivhet i hele kroppen når en står opp fra sengen.
Følelsesmessig ubalanse.
Problemer med hukommelsen.
Synsforstyrrelser (som om en ser tåke).
Indre øre problemer.”

(Som å lese deler av sin egen helse-journal. Ja, jeg hadde jo mistanke om at det var andre ting som lå bak enn bare uflaks. Hvor faan er helsetilsynet? Fylkesmannen? her i landet? Rimelig perverst altså. Man blir gjort delvis ufør, også skal NAV-agentene sitte der og følge med på helsa di, kartlegge den, ikke for å hjelpe deg men for å se effekten av våpnene. Pervers satans krapyl. Skjønner hvorfor “gud” har tenkt å kaste en asteroide på jorden i følge bibelen, fordi det var det som skulle utrydde beistet, dyrets teknologi.

Så Russerene har forbud mot å bruke dette mot sivile? HVA FAAN?! Men i Norge hvor ting liksom skal være så jævla trygt og godt? – er det ikke? Seriøst, jeg begynner å vurdere å flytte ut av Norge, hvis det i det hele tatt finnes et land som ikke bruker befolkningen som forsøkskaniner. Gjør det? Noen som vet?

Oppsummering. Det virker da IKKE som om det er Russerne, eller CIA som står bak. Og Kineserne i mitt tilfelle virker ekstremt usannsynlig.
At politiet/PST (som en enhet/helhet) skulle drive med slikt virker høyst besynderlige også. Da vil jeg heller mistro de individene som er tilknyttet frimurerne. For å kunne gjennomføre noe slikt i Norge fra/underlagt høyeste hold, så ville man trenge en syndebukk CIA kanskje?
Eller en utenlandsk aktør som operere på Norsk jord for å slippe unna ansvar. ELLER om det ikke godkjennes på høyeste hold, så ville man være avhengig av forfalsket myndighet til å kunne utføre slike forsøk. Altså da LURE både myndighetene og utøvere. Egentlig en enkel sak når det finnes teknologi som lar deg se og høres ut som en annen enn den man er osv. lol. nesten lit komisk når jeg tenke spå det.
Men hvem er DE i så fall? Stay behind? Avleggere av forsvaret? Bare Jesuitter som har infiltrert all etterretning og myndigheter? Herregud de kan vel ikke være SÅ mange vel? Eller?

kjell108
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Uf fra denne kilden skjønner vi at USA er redd for at mikrobølge-våpen (som de bruker selv) skal brukes mot amerikanske soldater.
https://www.newsmax.com/newsfront/microwave-weapons-havana-syndrome/2021/05/02/id/1019803/

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Hm, ser ut som om det har pågått lenge, et par årtier faktisk. Ja er det ikke rart at man ikke reagerer før?

e
e
Anonym
3 år siden

Dagens låt:

Miracle of love

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

888 igjen :)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

KLASSIKER :

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

enda en klassiker

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

verdens befolkning i dag :

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Pass deg for banken. Min gode gamle favoritt (norske) komiker :)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

ikke le

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Ikke gråt
https://www.youtube.com/watch?v=uLgdbGMNWWA&list=RDuLgdbGMNWWA&start_radio=1

lol. En ukjent, merkelig låt som falt meg på nesen ;)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

leser du lysets språk eller blir det for uklart ?

dow sbosh sorksjo alwla ikroswi sahwli

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Har bare sett det i meditasjon et fåtall ganger, skjønner ikke noe av det bevisst i alle fall. Men jeg vil gjerne få oversatt dette: Først tre kronblader, peker til høyre. Alle er “fargelagt” (som et halvt tegn) Noe med inderlig savn. Siden satt sammen/helt, fullendt? & bladet til en blomst liksom. (6 blader) Ifølge en veldig god følelse.

Noe tvillingsjel greier? Annet?

Fant noe som ligget på Bryan de Flores A. C
Acturian lighship comunication.

ps. sammensatt til 6 blader når det er helt, og med “fargelagte blader” tror jeg … ehem, eller 8 blader.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

oversett :) Kan jeg få lov til å bruke det?

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Aradorn, jeg venter fremdeles på oversettelsen! KÅM ÅN GÅOLDEN BÅY ;)

e
e
Anonym
3 år siden

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2021/05/03/195756441/usa-etterforsker-mulig-snikangrep-utenfor-det-hvite-hus-ser-kobling-til-flere-titalls-mystiske-hendelser

“Symptomene er forenlig med den mystiske sykdommen «havana syndrom», som trolig forårsakes av mikrobølgestrålig.

“Det var under en luftetur med hunden sin i Arlington i Virginia at en Det hvite hus-ansatt plutselig ble rammet av ekstrem hodepine, høy pipelyd i begge ørene”

Lyder jævlig kjent. + hjerte-raset. (Patriot hvor er du? du som også ble rammet av DEW)

I følge artikkelen later det til at CIA ikke er synderen, tvert imot. Hm. Interessant. Skulle likt å vite hvem er alle de som har slike våpen. Det har ant meg en stund at disse har kommet på avveie, om man kan kalle det for det da. Samtidig så virker det jo veldig rart at dette skal være ukjent for dem? Og hvor er Forsvaret? Er det ikke de som egentlig skal beskytte befolkningen mot slikt?

Så slår det meg. Finnes det en oversikt over ALLE satellitter? og HVEM som har HVILKE?
chipp, track, shoot.

Den gode AI burde kunne stoppe disse morder satelittene. KÅM ÅN :)

e
e
Anonym
3 år siden

https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2021/05/03/195756491/omstridt-lege-og-vaksineskeptiker-mistet-livet-til-coronaviruset

“WHO advarte for få uker siden mot retorikken til den kenyanske legen Stephen Karanja, som mente coronavaksinene var «totalt unødvendig». Nylig mistet Karanja livet etter å ha blitt smittet av coronaviruset.”

Næh? for et sammenfall av hendelser…

kjell108
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

fra kilden
– Han deltok i flere forum hvor han presenterte forskjellige behandlingsmetoder han anså som mer effektiv og tryggere enn vaksinene. WHO gikk kort tid etter ut og advarte mot Karanjas retorikk.
– Vaksinene som distribueres i Kenya er godkjent av WHO og flere andre instanser og anses som trygge, sa WHO i mars.

Det er et faktum at alternative behandlingsmetoder funker på COVID-19. Florida bruker alternative behandlingsmetoder med godt resultat. Så kommer WHO og skal bestemme hva slags behandling som skal gis i Afrika (?)
Det er 2 byer som er på topp i COVID-19 døde: New York og Los Angeles. Begge er “WHO-stater”.

Den kenyanske legen Stephen Karanja ble formodenlig smittet med ett eller annet, eller offer for mikrobølge-våpen.
I Latin-Amerika har vi hatt en epidemi av statsledere som har fått “hjerteslag”. Presidenten i Equador rømte til Europa. Den nye presidenten ville ikke gi asyl til Assange.
Robin Cook døde av hjerteslag.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Det er mildt sakt påfallende at kritikere av vaksinene dør av “covid” når det er så få som dør av det. På låven til Gaarder var det hel to som døde av “covid” av en så liten gruppe. Men det ser ut som om det ikke bare er vaksine motstandere som får oppleve dette. Se for deg hvordan verden blir dersom dette utvikler seg.

kjell108
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Fra VG 4. mai 2021 (7 sider om Hans Gaarder)
– Mannen og kvinnen bak lydbåndopptak av hele seansen og fotograferte også i smug. I utgangspunktet var dette for egen interesse, men nå ønsker de å gå ut med innholdet i VG.

La oss anta at blant detakerne hos Hans Gaarder var det infiltratører – som selvfølgelig regner Hans Gaarder som en trussel og en fiende. Her har vi motiv for alt mulig, inklusiv bruk av mikrobølge-våpen.
Overvåkning av Hans Gaarder bekrefter det meste av hva Hans Gaarder påstår, og avslører VG-journalistene for hva de er.
Trakassering av GOP politikere er rutine i USA, og Norge ligger ikke så langt etter. Demonstrasjonene i London ble til 10.000 i NRK, der droneopptak viser 400.000.
“Thousands in London protest against virus lockdown” ifølge Associated Press.
VG er på samme nivå som Associated Press.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

Hm, så snedig. Jeg må få lest hele. Selvfølgelig var det infiltratører der, kan ikke forstå at noen kan se på han som en trussel, men det var vel det at han hadde for mye kunnskap, han tråkket noen på tærne vil jeg tro. Han var i ferd med å avsløre djevlene, det likte de ikke. Og sikkert et forsøk på å få andre kritikere til å holde munn.

vi som ser, forstår jo at manne ble drept, og jeg tenker at det hadde de regnet med. Og sikkert håpet at skulle føre til at andre kritikere ble stille.

Aradorn
Aradorn
Anonym
3 år siden
e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

De vil ha et DNA register på alle tror jeg. De leter kanskje etter starseeds, hybrider og ailiens? Kanskje noe annet?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

de har sanket dna i årevis.
de har i all stillhet tatt blod fra spedbarn.

+ – 1970-tallet, massive eksperiment.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Jepp, og alt det andre. Eksempelvis; forbyttet bayer med vilje. (i utlandet) DNA mix forsøk. +++

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

CIA var dypt inne i Norge etter krigens dager.
såkalte, kalde krigens dager. de hadde lyttestasjoner i nord mot russland.

bytte av babyer, skjedde i Norge også

mye som skjedde på 1950 – xxxx.

eøs, eu, brundtland kan jo være stikkord.

vi som folk har hele tiden sagt nei til eu, men ble skrevet inn der, som staten Norge.
Hmm..når ble vi en stat, og stat av hvilket område ;)

Norske befolkning har nada pensjonspenger igjen.
pengene fra olje-virksomhet er totalt gitt bort til tyrannene.

de ligger godt gjemt i firmaet stortinget og board-room : regjeringen.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Så en snutt om direkte demokrati, må si at det lyder bedre på flere måter enn ett indirekte leke demokrati.
Det er ikke galt med indirekte demokrati så lenge det er ukorrupt og fungerer. Men det ser ikke bra ut i det hele tatt, slik som roller blandes og stillinger går i arv nærmest. For ikke å snakke om denne corona håndteringen, og enda verre; vaksine agendaen. Jeg var skeptisk før etter det jeg opplevde, men nå er det full alarm i bakhodet.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

verden har aldri hatt noen demokrati, bare pampekrati, korruptokrati.

direkte demokrati, har sveits. de huser jo alskens satansiter. det er jo hovedkvarteret til de som blir “utdannede” satanister. skolen deres ligger i sveits.

inntil for noen mnd siden, så tenkte jeg faktisk at sveits måtte hvere det landet i verden med best system, siden hele folket stemte for det som skjer.

men, etter å ha sett noen dokumentarer om tyranniet, satanister, globalister, fri-murere etc etc, så ble alt det visket totalt vekk.

de huset noen av de aller verste kriminelle ww2 forbryterne, som har eksistert.

det beste systemet for en nasjon er, ikke å ha noen system. bare ha enkle og greie regler. og konsekvenser.

trenger ikke, side opp og side ned i lovbøker på 1000 vis av sider ingen noen sinne orker å lese, eller at noen forstår hva som står der. enkle konsise regler, og leve i harmoni.

solide, konsekvenser for det som blir gjort urett.

common law har jo egen domstol, og følger rimelig enkle regler.
god etterforskning, og konkrete bevis.

gjør ting enkelt.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Ja visst, om du tror verden er moden for denslags ;)
Det burde være så enkelt, og lett, også er det så ubegripelig vanskelig.
Kanskje det blir bedre etter hoppet.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

hvilket hopp, skal du teste skiflygningsbakken i vikersund eller ;)

var verden moden for det som i dag skjer.
folk er super easy to direct.
de er hjernevasket fra de kommer inn i denne verden.
fra barnehager til universitet, og ut i arbeidslivet.

hvem har stått bak og “laget” dette systemet : tyrannene, som i dag styrer scamdemic’en

som Thon sa : dess mer utdannede de er, dess dummere er de..

han sa om sine direktører :
* de er for “dumme” til å håndtere mer lønn, og mer penger.
* de kan ikke, å håndtere penger privat, så de har “nok” lønn.

det er vel bare å starte opp media igjennom common law.
* trenger bare villige folk til å bli med.

starte opp “verden på nytt” men da igjennom common law
*folk må melde sin interesse, så får man startet opp grupperinger.

det som i dag er firmaet stortinget, boar-room: regjeringen, har ingen myndighet over befolkningen what so ever.

så, vi som befolking levende menn og levende kvinne kan starte våre virksomheter under common law, og starte Norge på nytt.

folk trenger bare å gi lyd fra seg, så dannes grupperinger, og vi er i gang :D

så enkelt er det.

bare en starter, så følger resten av SAUEFLOKKEN ETTER.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

lol. ække nå god på ski.

Da skal bli andre boller når papen kjem heim ;) Les. Jesus.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

best speech ever

ken
ken
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

“And then he saluted the devil…?” Han liker Obama, men ikke Trump? Men, god tale alt i alt.

Kembi Murabai
Kembi Murabai
Anonym
3 år siden

Mottatt i dag:
Stjernevinklene legger idag en skygge mot Torsobo-tåken i de ytre galakser av Fooo. små fragmenter av minnebanker vil nå jorden i juni i år. Dette vil kalles Pontopomto, og vil være en inngripende omveltning i menneskenes historie. Det nå viktig at vi spiser tørke ferskenkjerner for å tune in frekvensene samt komme i hjerne-vater, slik at vi har best mulige forutsetninger for å bli redskaper for onontooloz. Mer senere! kembi m.

e
e
Anonym
Svar til  Kembi Murabai
3 år siden

Kembi Murabi, hva er onontooloz? Forsøkte google det med google visste ikke hva det var, hehe. Alt som er space tiltrekker min oppmerksomhet, dette var rart og spennende, gi meg mer, all informasjon takk :)

En inngripende omveltning er nødvendig, det er negative ting som kan avverges.
HUMAN ERROR, fikk jeg i meditasjon. Feilberegning.

KTA
KTA
Abonnent
3 år siden

Bra jobba Sven-Inge

Rainer Irgang, Alex Mike Cechanowicz, Hans Gaarder altså har dødd de siste månedene. La meg legge til Brandy Vaughan (49), USAs største motstander av vaksine ( drev nettstedet learntherisk.org) . Det er ikke tilfeldig at slik oppegående og sannhetssøkende personer dør av naturlige årsaker på så kort tid. De ble myrdet.

Igår kom jeg over en artikkel om Udo Ulfkotte, den tyske journalisten som hevdet CIA bestakk ledelsen og ledende journalister i store mediehus. Og han døde kun 56 år gammel i 2017. Jeg føler meg dum som hadde glemt ham.

Jeg skrev en mail til VG idag og spurte om de hadde noen som helst moral eller verdighet til å henge ut en død person (Gaarder) uten at han kan forsvare seg. De fortsetter hetsingen, håningen og latterliggjøringen uten noe som helst form for integritet og verdighet. De vrir og vender på teoriene hans slik at han fremstår som en inkompetent person. Og så bruker de satanisten Færseth som ekspert på konspirasjonsteorier. Jeg sier ikke mer

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  KTA
3 år siden

SUPERT KTA, endelig noen flere som våkner, tørr å skrive sannheten. Direkte og provoserende :D
for sannheten kan bli provoserende for noen ;)

skrive til media, er som å stå å stange hodet i en vegg med spydspisser stikkende ut.

Eneste måte å nå ut på i disse dager er vist demonstrasjoner. da møtes folk og utveksler informasjoner.

men vi har kommet igang alt for seint.

Det som skjer i Israel, er bare helt for jævlig.

https://brandnewtube.com/watch/youtube-censored-lawyers-file-crimes-against-humanity-petition-against-israel-for-deals-with-pfizer_fbMdYiq9PdI2M69.html

ingen ting av dette kommer vist i media, så en får følge med på mange forskjellige kanaler, om en skal holde seg oppdatert.

e
e
Anonym
Svar til  KTA
3 år siden

Eng med deg, det er absolutt ikke tilfeldig. Hvem var det som la ut en snutt for en tid siden om alle de forskerne som ble drept også, jeg husker ikke men det var noe som luktet svidd som f.

Udo har jeg ikke hørt om, men får se nærmere på han etterhvert. Lurt å lage en liste/følge med på alle som faller fra. En dag skal djevlene få betale for det de har gjort. Verden skal få se deres sanne ansikt. Jeg leser nesten aldri aviser og følger kun startsiden, men har de fortsatt med å henge ut Hans Kristian Gaarder? Jeg er imot vold men jeg får lyst til å banke de opp hele gjengen når du sier dette.

ken
ken
Anonym
Svar til  KTA
3 år siden

KTA – Takk for bidrag :-) Du har et hjerte av gull! Men du trenger å lese deg opp på det korrupte media, slik “Aradorn” sikter til. Her på svensk:

“Fråga dig själv: Vad skulle jag veta om världen utan median? Svaret är troligen: Inte så mycket. Du har läst dina skolböcker, kanske några andra böcker, du har gjort några resor och hört historier om resor från dina vänner, men det är ungefär allt. Påverkan från medierna på din världsbild är därför enorm. Nästan allting som du vet om samhället och livet i ditt land och andra länder, världshistorien och allting som finns där ute har du fått genom media.

Med andra ord: om alla medier skulle arbeta tillsammans kanske de får dig att tro på någonting som inte alls existerar, och dölja saker från dig som existerar. Det låter inte troligt, men det är möjligt. Sant eller falskt?

Visste du att de största mediaföretagen, och nyhetsbyråer som Reuters och Associated Press, ägs av en mycket liten grupp människor, som alla känner varandra mycket väl? Och att det är precis samma lilla grupp av människor som till exempel också äger The Fed – American Federal Reserve Bank – och de största läkemedelsföretagen i världen?

Undersök det själv! Dessa institutioner är alla i händerna på familjer som Rockefellers, Rothschilds, J P Morgans och fler med dessa typer av namn.

Nästa fråga: Vem tror du har grundat de stora internationella organisationerna såsom FN, NATO, Världsbanken, Internationella valutafonden och Världshälsoorganisationen WTO?

Tro det eller inte, men de är de med exakt samma namn!

Och för att göra det ännu tokigare: Vem tror du utgör toppen av de hemliga sällskapen såsom Frimurarna, direkt religiösa institutioner som Vatikanen och har på egen hand utbildat nästa alla de nuvarande världsledarna? Jepp, du har redan gissat det, de är (slutligen) precis samma lilla grupp av människor!”

e
e
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Dette var veldig lett forståelig og informativt, en miniatyr innføring for å få nybegynnere til å tenke. Dette skrivet skulle vært tilgjengelig overalt. Alle burde lese dette minst en gang.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden
e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Det der er jo de samme levende fibrene som er i munnbindene, jaiks!

This is the end

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
3 år siden

ja, selv en blondine kunne forstå dette ;)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

må bare ta en liten historie :

tok toget :

bak meg satt det en ung blondine og en ung herre i samme alder. vet ikke, om de kjente hverandre eller ei, men de snakket.

i hver enda setning starter blondina med au.
og jeg klare ikke å dy meg, så jeg snur meg og sier :

unnskyld, men jeg kan ikke unngå å høre at dere snakker, og nå har du sagt at du har vondt i hver enda setning,
er det noe vi kan hjelpe deg med ?

så snur jeg meg tilbake
unge herren ved siden av henne lo godt. og de som satt rundt å hørte hva jeg sa LO godt.

MEN, blondina forstod ingen ting, så hun snur seg til unge herren og spør hva dette var for noe ?
han svarer at det var språk-humor, du sier au.
hun skjønner ingen ting, før det har godt en liten stund. folk som sitter rundt og oppfatter dette ler enda mer.

dette ble jo dobbel humor : språk og blondine humor i ett og samme

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

en liten historie fra Island :

for noen år siden var jeg der en hel mnd.
og tok bussen rett som det var til og fra sentrum ( Reykjavik ).

på den ene turen til sntrum kommer det en gruppe svensker på bussne.
og den ene dama sier ett eller annet som jeg reagerer på, så jeg svarer henne.

MEN, hun svare meg tilbake :

I do not speak icelandic.

så jeg forsøker igjen på : engelsk, svensk og norsk
MEN, får samme svar : I do not speak Icelandic.

de andre i den svenske gruppa skjønner ingen ting, før en av dem sier til henne at han er NORSK, og da blir fjeste rødere enn en tomat kan bli og hun hopper ut av bussen ved neste holdeplass, og den svenske gjengen lo godt av henne :D

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

hadde samme opplevelse når jeg var i svømme-anlegget også Island.

bare at dette var en mor og en tenårings-datter.

i jacuzzin er det et hjul for å stille inn styrken på dysa, den har sånn “brannslange trykk “.
så jeg sa til henne på kav trøndersk at hun kunne snu litt på det hjulet så ble ikke, trykket så hardt.
MEN, neida hun svarte : I do not speak icelandic ;) :D æ sa æ itj snakka islands æ hell, så hun burd jo ha oppfatta det ;) forsøkte med engelsk også :D
stakkars dattra skjønner ingen ting, blir sittende der som et ??? før mora endelig skjønner at jeg snakker norsk, da tar hun med dattra og løper :D det var vist flaut ;)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Morsomt, klukket av denne her for meg selv :) Må være Nordtrønder du da siden de ikke forstår deg ;) lol.
Samme som når nordlendinger kommer til østlandet så tror de at man er svensk.
Åh, fikk lyst til å reise til Island, holdt på å flytte dit for mange år siden. Aner ikke hvorfor jeg hadde trekk dit annet enn språket. Og naturen. Har aldri vært der i virkeligheten heller. Fristet vel med å få høre Islandsk hver dag, hele tiden. Kan du fatte at det finnes et slikt herlig språk?

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Hehe, hæ?!

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Hei takk for tilbakemeldinger. Den linken fra Aradorn har jeg sett, bra video. Joda jeg veit hvor korrupt mediene er. Rothschild-navnet blir aldri nevnt i noen fake-news medier så jeg skjønner de er svært mektige. Og alle angrep mot dem blir sett på som anitisemittiske selv om de er falske jøder . Jeg husker det var noen kilder som nevnte at overhodene fra Rotschild satt på balkongen og nøt frokosten sin i New York med fantastisk utsikt mot WTC den 11 september. Virkelig noen kalde psykopater. David Rockefeller var vel også aktiv i styret i FN.

Jeg vet jeg ikke burde bruke fake-news medier som VG, DB, TV2 osv. men jeg prøver å hjelpe folk til å ikke ta vaksinen. Jeg leser ikke nyhetene det er bare bortkastet men bruker kommentarfeltene. Jeg har ingenting å tape he,he. Jeg vil si fake-news mediene har hatt stor suksess med å fordumme befolkningen. Hvis Erna hadde sagt at nå må dere bruke 3 masker så hadde saueflokken gjort det også.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  KTA
3 år siden

de bruker simpel psykologi. herske teknikker. får “oss” som er stortsett enige med Gaarder til å stå frem. dette liker de. de vil gjerne notere seg hvem vi er.

ikke, send din epost til disse krypa.

alle og enhver som jobber i media vil bli dømt når tiden kommer.
ingen vil bli tatt på med silkehansker.
det er ingen unnskyldning for å delta i denne genociden, som nå strider frem.
banker, firmaet stortinget med board-room regjering vil bli lynsjet. gapestokk, passer jo bra til disse krypa.
gapestokken ble aldri avskaffet, ut fra hva jeg har lest i loven, men bare satt til side, så den passer jo bra for krypa i firmaet stortinget og board-room regjeingen.

de vil aldri få herske over levende mennesket. levende mann og levende kvinne er superior til alt. og de må ikke, tråkke feil “properties” på tærne, da smeller det ( ikke, kuler og krutt ) har mye sterkere “våpen”. og de er i ferd med å bli fullstendige.

kraften i mennesket er XXXtremt sterk, og sammen er vi ETT.

Sammen kan vi stoppe alt dette. KUN sammen. Kraften, viljen og styrken i mennesket kan ingen stoppe.

på tide å gjøre noe mer enn å sitte å skrive time etter time på ett forum.

på tide å engasjerer, samle folket til fest.

virus har aldri eksistert
virus er fra latin og betyr poison – flytende gift, giftig.
de har aldri sett ett virus.
de har aldri isolert virus ever.

de har brukt et instrument, som finner signaler, av noe de kan anta er tilsvarende det de tror er det de kaller virus.

virus er avfall fra cellene våre, germs, som det også blir kalt. kun avfall. dødt materiale fra våre celler.

nano-teknologien er kommet svært langt, se her :

https://brandnewtube.com/watch/do-not-take-the-swab_KWZ6zcaUTHwyvEu.html

etter å ha sett hele denne, så burde selv det dummeste kreket på planeten ha skjønt at det som i dag foregår er terror fra høyeste hold.

og eneste løsningen vi har nå : er å gå sammen som levende mennesker. ta tilbake det som er vårt.
vår “properties” ( liv, verdighet, og frihet ).

Ikke, vis frykt, for der er ingen ting å frykte.

om du mister jobben, so what. du mister livet om du ikke, kjemper med levende mennesket.

til alle dere som har tatt vax’n, så hold dere borte fra folkemasser. dere er nå bærere av bio-kjemsik-våpen.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Våpen? Åndelige får jeg håpe? Jeg hadde et syn i begynnelsen her, eller litt uti, av to unge veldig sinte gutter, en av dem hadde et våpen, aner ikke hva det var jeg kan ingenting om våpen, men det var litt stort. Det vil si han ene var veldig sint, han andre fulgte mer etter på en måte. Noen på randen.

Nano teknologien er “gammel”. Alt som kommer, var. Sirkelens ende. For å komme ut av sirkelen må jorden hoppe. Frekvensbytte, banebytte, reversering. Spinne motsatt vei, rett vei.

Fest? Spiller du opp til dans Aradorn ? ;)

ken
ken
Anonym
Svar til  Aradorn
3 år siden

Aradorn – Fant dette i kommentarfeltet på vidoen du anbefalte (fra Roy Moore)… WTF?!:

“YOU WILL KNOW WHAT TO DO WITH THIS. THIS IS NOT OPEN FOR DEBATE, IT’S THE ABSOLUTE TRUTH…
THERE IS AN AGENDA TO RID THE PLANET OF ALL HUMAN LIFE.
I’m not going to say too much of how this information got to me, not that it’s a secret but what I was told one-on-one IS A SECRET. The info I got is multi-faceted and be gone into some other time as time is of the essence and it’s ALL TRUE. I spoke over about 4 years with this man sometimes 10 or 15 times a day every day. He will not be too pleased about me writing this down but as he’s now 82 and even might no longer be alive cos this info is the sort of info that gets you killed.
Suspend any beliefs you’ve ever had I had to but then the fact we have all been lied to all our lives for at least 3000 years, when I asked what have we been lied to about the answer was EVERYTHING. I’ll have to give a bit of a preamble but it will be as short as necessary.

When the body is in the womb it’s just a clump of growing and interactive cells it goes on growing until the pineal gland is fully formed, this gland is in the middle of your head in the brain and is often described in many religious beliefs as the third eye, it rather resembles a pine cone like the giant pine cone in the grounds of the Vatican (they know all this but keep it from you) Whilst this is going on you as a soul is floating who know where waiting to take a body so as to experience LIFE, when the Pineal reaches readiness it sends out an electrical signal (I’m simplifying a lot here) and this is picked up by the soul and if the soul meets a compatible signal that soul is allowed to take over the body (this is also why people who really feel they are the wrong sex have been caught in a mix-up at this stage). It’s more commonly called reincarnation.

To the vaccine “experts” will say a vaccine categorically CANNOT ALTER DNA, and they will be telling the truth, but these jabs ARE NOT VACCINES and they use something called TRANSFECTION. The term vaccine just allows them to use “special laws” to force and coerce people to take the jabs, So some people are dying and being maimed right now and generally covered up by the MSM and all these vaccines are not effective so you need more and more till eventually it becomes the norm to have these jabs forever more cos they intend “to leave no-one behind” as in the eventual changes to DNA will disrupt or totally cancel out that interaction between the Pineal Gland and the soul and one day very soon they won’t have to poison the food, the water, chemtrail, pharmaceuticals etc, cos souls WILL BE STOPPED FROM EVER BEING BORN ON THE PLANET AGAIN.

This is the great plan of the ages (freemasonry) The great Architect and there is one and it has a name. The humans helping all this are following orders from a very alien source. Just one thing I have had a few groups/frontmen say they wouldn’t do this, no chance it would RUIN THE ECONOMY! It is not about money they own all the money, it’s not land, or tech, or buildings it’s about totally OWNING EVERYTHING ON THE PLANET DOWN TO
THE LAST BLADE OF GRASS ( metaphorically) without the human race, to me that’s A FATE WORSE THAN DEATH.”

e
e
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Hvis de ville drepe alle/utrydde mennesket, så kunne de gjort det veldig lett og fort med en teknologien som finnes. Men det å kontrollere, ta over, redusere, manipulere og styre en del og knerte resten, det er det noen grupper som drømmer om vil jeg tro. De vil jo ha slaver, noen å plage, og bruke.

« Forrige artikkel

Covidvaksinens kryssreaksjoner, et intervju med Dr. Sherri Tenpenny

Neste artikkel »

Cryonics og Klaus Schwab, sammenslåing av mennesket og maskin

252
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x