http://www.nyhetsspeilet.no/2020/07/utenomjordisk-og-5d-weekend-i-kulturlaven-pa-gran/

Hvor mange skal måtte dø, før folk skjønner at noe er galt

9.5K visninger
7 minutter lesetid
252

Når folk begynner å falle fra, er det meget alvorlig, særlig hvis omstendighetene er uklare. Hvordan kan vi som ikke var tilstede på det omtalte møte, forstå det som hadde skjedd? Merkelige dødsfall og helt usedvanlige presse og fjernsynsoppslag? Hvorfor en ekstrem mobbing; mannen som hadde dødd ble omtalt som konspirasjonsteoretiker og koronafornekter; hvorfor det skrikende hysteri, hvorfor massesuggesjon av vanlige avislesere og fjernsynsseere? Og alle avisene hadde samme språk, samme begreper og fjernsynet uttalte disse. Kunne det være en hånd bak dette?


Saken synes merkelighere enn noen gang. Fra NRK 16. april 2021 het det, utdrag: «Fredag ettermiddag opplyser politiet i Innlandet at de ikke kommer til å etterforske saken videre.» Men kommunens ledelse likte det ikke: «Vi er overrasket over konklusjonen, sier rådmann i Gran kommune, Torbjørn Hansen, som leverte anmeldelsen. Kommunen mener samlingene i låven må kunne defineres som et arrangement, og ikke et privat arrangement. » Hva var kommuneledelsens rolle? Var dette et meget større og vidtrekkende prosjekt (les videre, NRK, her)?
Hans Kristian Gaarder (her)

Var dette en klappjakt? Så vi begynnelsen til en ny praksis i Norge, i behandling av annerledes tenkende? Slik de i USA i 2020 hadde begynt jakten på tilhengerne av Trump (les her og her)? Mens de i USA var nasjonalister og politisk engasjerte, snakket vi nå om det som verre var, om konspirasjonsteoretikere og koronafornektere: De hadde deltatt på arrangementet, nå var to døde … det var Hans Kristian Gaarder og en dame rundt 70, hun var deltagende på det samme møtet. At det i media mellom linjene ble hevdet at de døde av Covid19, finnes det såvidt meg bekjent, intet belegg for. Hadde de blitt utsatt for noe langt sterkere og dødeligere? I mine omfattende studier av viruset, pandemien og enkelthetene rundt dette, hadde jeg aldri støtt på en troverdig vitenskapelig avhandling om Covid19-viruset, et forkjølelses- og influensavirus som dødsårsak, aldri. Her er det mange gode grunner til å stille spørsmål. Hva slags rolle spiller Gran kommunes ledelse i dette? Hadde de tatt på seg et oppdrag?

I VG 14. april 2021, uttaler Grans ordfører følgende: «Det er viktig å anmelde, det er jo også ulovlig å delta. Det var et forbudt arrangement. Vi var på strengeste nivå når denne festen pågikk,» sa Randi Eek Thorsen. «Smitte spores nå tilbake hit fra coronasmittede personer i fem kommuner på Østlandet: Asker, Jevnaker, Moss, Våler og Oslo. En kvinne i 70-årene fra Gran som deltok på arrangementet er død. Hun fikk i likhet med Gaarder påvist coronaviruset etter sin død» (her). Men politiet så det ikke slik: «Vi undersøkte rundt låven og hvem som stod som arrangør. Vi konkluderte med at det ikke var et arrangement fordi det ble arrangert på privat eiendom, sier politiadvokat Elena Lindstad til NRK» (her).

Hvorfor så forskjellige oppfatninger? Hvorfor de skråsikre uttalelser fra ordføreren? Politiet meldte den, 16. april 2021, at de legger etterforskningen ned, noe rådmannen i Gran kommune ikke var glad for. Hvorfor hadde kommunledelsen denne holdningen? Var kommuneoverlegen i samme båt? Han avga er merkelig intervju til TV2 . Se intervjuet av kommuneoverlege Dr. Løken, (1:16:40), her).

Fra Dagbladet 12. april 2021: «Nettstedet Nyhetsspeilet skriver i sin nekrolog: «Er det noe vi alle vet så har ikke Hans avsluttet inkarnasjonen sin på grunn av korona». Og videre: «Hans ettermæle er en falsk nyhet» » (les videre, her).

Kunne Dr. Løken ha vært en representant for noen som ville noe? Var det derfor han la an på i intervjuet å late som han snakket om løst og fast? Han gav fra seg, mens han holdt armene stramt i kors, et merkelige utsagn: Han hadde «fått eposter med konspirasjonsteoretiske utsagn»; var utsagnet viktigere for ham enn den normale respekt for en avdød? Løken virket kynisk, var kald og avvisende; hva kunne motivet hans ha vært? Kastet han bevisst bann på andre mennesker ved hjelp av media? Og hadde ikke TV2 også hjulpet til: Etter intervjuet hadde en ekstra redigering av opptaket funnet sted; den anonyme TV2-stemmen kommenterte den store flod av eposter; det ble flettet inn rett før Dr. Løken uttalte dette. Skulle utsagnet virke som Jerikos trompeter? Jeg tror det.

Gikk ikke kommunoverlege Dr. Are Løkens engasjement langt utover det medisinske? Var det ikke åpenbart: De sterkeste mediale virkemidler ble satt inn, så viktig var dette for Løken og media at de valgte å bryte alle pressens regler om tilbakeholdenhet, respekt og personvern? Vær-varsom-plakaten ble rett og slett tatt ned.

Fra VG 9. april 2021 (les videre, her).

Vi må huske: I avgjørende saker skriver avisene aldri fordi de vil opplyse sine lesere, de skriver fordi de vil vi skal tro dem: Hans Kristian Gaarder var ikke bare død, han var en død konspirasjonsteoretiker og en død coronafornekter. Det så ut som en planlagt operasjon? For bevitnet vi ikke en skjelden presseaffære, en omfattende stygg mobbing av en avdød? Ikke engang AP-politikeren Tore Tønne fikk et slikt ettermæle, men Gaarder fikk det, Gaarder som konspirasjonsteoretiker og koronafornekter. Kunne dette være åpningen av en større aksjon, en forfølgelsesaksjon? Frem til idag har to deltagere fra møtet på låven avgått ved døden. Skulle etterhvert alle konspirasjonsteoretikere som hadde deltatt taes ut? Og etterpå de andre? Med dødelig virkende virus?

Ser vi kanskje i dette den virkelige betydning av det media kaller konspirasjonsteorier? Kunne det tenkes at mye alikevel stemte? At det hadde vekket til liv mørkladen og bitter irritasjon i maktmiljøet? De som døde sist høst var Alex Mike Cechanowicz (om Alex, se her) og Rainer Irgang (om Rainer, se her), begge imøtekommende, engasjerte og begavede mennesker som hadde stor innflytelse på menneskene rundt seg. Hva som ble fastslått som dødsårsak hos Alex, vet jeg ikke, men Rainer skal ha dødd av en kraftig hjerneblødning. Også en uuttrettelig opplyser av vaksinespørsmål fikk hjerneblødning sist november, men kom ifra det med livet i behold. Hendelsene skjedde alle tre personligheter rett etter hverandre; fellesnevneren var at det skjedde under uklare omstendigheter.

Håkonsløkken får sagt det som det er: Massesuggesjon, hysteri, karakterdrap, offentlig gapestokk og lynsjestemning. Det eneste som manglet var galgen og de blodtørstige hurrarop rundt den (VVP=Vær varsom plakaten).

Frekvensvåpen: Vi vet at de opererer med påfallende anonymt kledde menn, den dype stats utsendte medarbeider, med en liten elektronisk boks på størrelse med en mobiltelefon. Elektronikken kan sende ut sterke frekvenser som kan forstyrre hjerterytmen så kraftig at hjertet blir lammet av forvirrelse. Ofret faller sammen fordi hjertet plutselig slutter å slå. Det skjer raskt. En annen frekvens kan skape hjerneblødning, slik arbeiderpartipolitiker Knut Frydenlund plutselig døde av i 1987, 59 år gammel. Boksene kan skjules i en sammenbrettet avis og virker på kort avstand, kanskje 1 – 3 meter, kanskje lenger. Et CIA-utviklet våpen. Jeg har selv aldri sett et slikt drapsvåpen, men dette har blitt meg fortalt. Jeg skjønner at virus kan være et alternativ.

Den som mener dette må være en konspirasjonsteori, bør undersøke virkeligheten nærmere, for det er virkeligheten som teller. NRKs Dagsrevyen forteller lite om virkeligheten, men polerer gjerne lenge på overflaten. Var vi for sløve til å merke dette? Hadde vi blitt ofre på bekvemmelighetens alter?

For journalist Jane Burgermeister fra Sveits beskrev de levende og dødelige fugleinfluensavirus i 2009 (se her); hun fikk et tips. Hun leverte en anmeldelse med tilhørende nødvendige bevis av WHO, FN og legemiddelprodusent Baxter (anmeldelse, 173 sider til FBI i Wien, kan lastes ned, her). Hun hadde som journalist de beste kontakter i regjering, blant politikere i Østerrike og også i USA; saken vakte stor offentlig oppsikt, under en dengang pågående svineinfluensaen, men det ble raskt hysjet ned til nesten ingenting, men forsvant ikke helt. Men hun forsto at brysomme nyskjerrigperer, nørglende kverulanter som ikke adlød, folk som hele tiden stakk kjepper i hjulene til makthaverne kunne fjernes med virus, at det fantes folk som benyttet slike metoder. Og alle ville tro at det bare var en tilfeldig sykdom.

Fra Per Einar Guthus’ gode spørsmål, 13/4-21 (les hele, her).

Inntil helt klare og utvilsomme fakta ligger på bordet, ser jeg historien fra Gran kommune som et forsøk fra den grå underverden på å tynne ut i et for dem ubehagelig miljø av altfor våkne, nyskjerrige og spørsmålsstillende folk. De ville skremme til taushet, derfor ble Tønne dengang (2002) så gruelig mishandlet, så blodig etterlatt; det skulle være til skrekk og advarsel. Hvor langt de vil gå denne gangen, vet jeg ikke, men de beveger seg som allmektige skygger med egen gangbro over alle lover; slutten på dette har vi nok ikke sett, ennå.

Ulykksalige hendelser har allerede truffet engasjerte mennesker i flere leire; mine tanker går til miljøkjemper Kurt Oddekalv, advokat Tor Kjærvik, LO-leder Hans Christian Gabrielsen, pressemann Erik Nord, men også advokat Harald Stabell i 2018. Bare de mange kan forhindre dette. Hvis vi holder et øye med dem, kunne vi komme noen vei, for oppmerksomhet liker de aller minst. Var det ikke de som ville splitte for siden å herske? Var det derfor de sådde splid? I tillegg bar de på følgende plager: De forsto ikke at det var andre metoder å løse problemer på; at deres vei å gå var konsekvensene av en meget forenklet tenkning, men det lå dem i blodet. Så var de kanskje maktesløse, i dødskreftenes vold og kjente ikke livets spirende lykke? Jeg tror det.

Å drepe andre, er det laveste sted i bevisstheten man kan komme, man kommer ikke lenger ned i et altomfattende mørke; ondskap er mangel på lys. Velsignet være de som sitter fast nede mørket, slik at de får kraft til å komme opp i dagslys. Velsignet være våre avdøde, måtte deres lys virke gjennom våre inspirasjoner.


Hør lege og immunolog Charlotte Haug om pandemien, masker og covid-vaksinering, her, hør Charter-Svein Østviks intervju, her, 40 x flere eldre død av pfizervaksinen enn Covid19 i Israel (les svenske Newsvoice, her). Se og hør en film med Hans Kristian Gaarder, her, Lysglimt, noe skjer: 7 informanter har gått bort, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

252 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
e
e
Anonym
2 år siden

Knallbra, grundig og detaljert arbeid dette her Sven :) Og ikke minst opplysende! Endelig fikk jeg høre mer om hvem som muligens har blir tatt av dage. Det første jeg tenkte da jeg hørte om noen av disse dødsfallene var stråle våpen. Jeg visste dog ikke at de gikk med benevnelsen DEW, før jeg så begrepet brukt her. Jeg er litt interessert i å vite hva som er utviklet av skjold/vern mot slike våpen. Det finnes garantert noe. For beskyttelse av hjerne og hjerte vil jeg tro. Kanskje noen her inne vet noe om det? Jeg tenker også at det er noen som muligens er mer avansert, når det gjelder avstand. Var jo et underlig sammentreff jeg hadde omkring dette nylig. Skulle likt å vite hvor mange grupperinger som har tilgang på slike våpen.
Forsvaret står vel øverst på lista over teknologi, så vet vi jo at det finnes mange avhoppere fra det miljøet som kunne stjålet med seg teknologien og slik har det spredd seg. CIA er jo også ofte et ord som dukker opp der det er fæle ting som skjer. Men jeg lurer på om de noen ganger får skylden for det andre har gjort. Litt greit å ha en sånn «usynlig» syndebukk, da blir lettere å slippe unna med ting om man bare har noen andre å skylde på. Men det er nå bare mine tanker.

Fant uheldigvis ikke Hans Kristian før han han var borte. Men føler veldig sterkt på det likevel, fremdeles. Nå skal jeg sluke alt han har skrevet som jeg kan finne. For interessen vokste fort når jeg først bare hørte/så ham. Likte jo særlig det han sa om MC og ABB. Artig når noen ser de samme rare detaljene som man selv ser. Han hadde jo en interessant bakgrunn og virket til å ha mye kunnskap. Og samtidig kom det både kloke og morsomt utsagn, fra det lille jeg til nå har sett og hørt da. Ble inspirert til en ny bok ide med en spesiell tittel av det å finne ham, alltid artig å bli inspirert. Jeg liker å jo å leke litt med å løse forsvinnings og draps-gåter, men tror at jeg skal la Hans Kristian hvile i fred. For familiens skyld som ønsket ro. Men, jeg er fremdeles sikker på at han ikke døde av corona. Ingen vil kunne overbevise meg om at han gjorde det. Kanskje får jeg treffe ham på den andre siden, når denne verden ender. I så fall skal han få en skikkelig, inderlig, omfavnende, svinaktig god klem, lol :)

Når vi er inne på gåter, så synes jeg at det er høyst besynderlig at ikke alle forsvinningssaker i Norge er godt dokumenterte og registrerte.
Leste nylig en flott artikkel I Adresseavisen om dette. Da begynner virkelig «konspiratorikeren» i meg å få blod på tann. Noe så viktig glemmer man ikke å loggføre og skrive rapport om spør du meg. Jeg har mine tanker omkring dette og det har jeg hatt lenge. Tenker å ta en runde på det etterhvert. Jeg husker for 30 år siden (+), at det var flere mennesker i Norge som påstod at de ble utsatt for CIA overgrep ol. Disse ble buret inne, neddopet. Ingen trodde på dem. I dag er det mer kunnskap. Det finnes de av oss som faktisk vet. Husker godt da de første «stjerne-skipene» kom i Nord, med påfølgende avisoverskrifter. Blinkende stjerner. Det er en kobling her. Flere teorier.

Det er påfallende mange som har «falt fra», spørsmålet er bare hvem som står bak. Hvem har de pillet på nesen?

e
e
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
2 år siden

Der sier du noe meget viktig. En indre beskyttelse i ånden. Var det jeg gikk for til skjold, og det virket :) Men det slo meg at det må finnes noen ytre også, tenker jo at forsvaret har noe, de er neppe særlig åndelig av seg, hehe. jeg skal se om jeg kan finne noen underveis. Nå fikk jeg en plutselig ide. Forsvaret burde opprette en ånds-forsvar avdeling. Med åndelige «krigere» og åndelige tolkere. Et ekte forsvar, som ikke gjør fæle ting. Bare beskytter alle vesen.

Jeg kan jo skrive en artikkel om det i forbindelse med når boken kommer, for det blir en sammensatt historie. Men det vil ta sin tid, jeg har skrive-kø. lol. (Tror at det vil blir letter fremover, for noen/noe har gitt meg healing som faktisk virker, en engel kanskje?) Hvis jeg fremdeles har hukommelse igjen når dagen kommer ;)
Å se Tims arbeid og ord gjorde også noe med meg. En ny bit i puslespillet falt på plass. True purpose.
Jeg har enda ikke sett den ene filmen, skulle vært en slik funksjon på nettsiden deres og alle slags plasser for film på nett, at man kunne kjøpe den digitalt, også som gave. Kunne spredd seg senda mer.

Er det ikke rart hvordan man kan finne forståelse eller mening med noe mange herrens år etter at ting fant sted, ord ble sakt?
Og plutselig se linkene og mønstrene som lå rett under overflaten. Noen ganger må man ta et par steg opp i trappen for å se bedre. Fremdeles er det mye mysterie, mye man ikke forstår. Mens enkelte ting begynner å synke inn på en ny måte. Og noen ganger skjer det kanskje i siste liten, skal at ordne komme dit de skal akkurat i tide.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Virker ikke som om «toppene» er riktig vel bevart. Må være en grunn til det. Kanskje de er byttet ut.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
2 år siden

Stjerne(skipene)

«Skipene» ligger i bane rundt oss. og følger nøye med på utviklingen.
De vil gripe inn, når tiden er riktig.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Har hørt rykter om det ja. Men den gangen jeg/vi så de for første gang oppi Nord, så var ikke dette kjent, her i Norge i alle fall. Jeg håper at det finnes representanter fra andre steder enn Venus og Saturn. Where are the good boys? Orbs?
Må jo finnes noen som ikke er kjøttetende, manipulerende, og som bedriver fanterier. Har alltid lurt på hva de egentlig venter på, Jesus og/eller de gode ailiens. Vet du?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

LOL, du ser for mange sci-fi movies fra hollywood

Skipene har en agenda, og de følger nøye med på alt som skjer.
De har egne «folk» plassert midt i suppa, som forer de med informasjon.

Aliens :D de kommer sikkert ned for å spise hjernenene våre som frokost, mmmmm…

Sjelene våre kan jeg til enkelte se rimelig klårt.
Det er mange rare skapninger på jorden her…

Man in Black, de skapningene er rimelig likt med det jeg ser

Vi kommer ikke, fra saturn eller venus. De er gamle planeter.

Det ligger fortsatt ett observatorie på månen.
Solen er en portal.

husk vi er i en virtual reality – gameplay.

Ikke, rart vi «kan huske» tidligere liv. Om den som spiller «oss» legger det inn som kriterier.

Der er et matrix og en hoved-server.
Alt på jorden er jo lagt opp med gåter og utfordringer i bøtter og spann, så det er jo totalt opp til
det enkelte mennesket hva det vil gjøre.

Du er totalt fritt.

Bare du kan la deg, ta til fange.
bare du kan la deg vaksinere.
bare du kan syte og bære dine tanker.

ser du opp og langt frem, så kan du manifestere din fremtid, og den blir slik du har skapt det
virtual reality

Og de som seiler rundt jorden er ikke, onde skapninger LOL

De er «oss».

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Ja, det er jo en av teoriene. Vi fra fremtiden ;)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Forrige gang, atlantis, så klonet mørket mennesket.
Denne gangen, så har de hacket seg inn i kjernen på mennesket, DNA.

Er i grunn liten forskjell på de to tingene.
Begge deler ødelegger mennesket.

Så, en snarlig inngripen fra våre beskyttere, kommer nok fortere enn vi tror.

De må forholde seg til spillets – «regler».

Slik jeg har forstått det, så griper de ikke inn, uten at det er særlig grunn.
ødeleggelse av mennesket er en god grunn til å gripe inn.

De har folk på innsiden, så det blir nok gjort dramatiske ting der i disse dager.

Iflg en video, så har de arrestert en rekke personer knyttet til culten.

blant de arresterte var biden, som nå blir representeret av skuespiller.
samme med hillary, obama, og en rekke andre.

må ses

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Det er akkurat der jeg aldri klarer å bli enig. Jeg vil tror at en inngripen burde ha hendt for tusenvis av år siden. Å tillate at barn og dyr blir behandlet så grusomt som mange blir i denne verden er for meg fullstendig uforståelig og utilgivelig. Bedre var at denne verden aldri eksisterte enn slikt et helvete.

Fuck the rules and the rule makers ;)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

En annen situasjon som også utspilles akkurat i disse dager.

jorden skal flyte over i 5’dimensjon.

Bevistheten på jorden skal oppgraderes.
mange kan føle at ting skjer.
de går rundt med hodesmerter.
smerter ved 3’dje øyet,
ledd smerter som de aldri har opplevd før.
dette er oppgradering til 5’te dimensjonen.

du kan oppleve å flyte mellom flere dimensjoner.
før du blir klar til å reise inn i 5’te dimensjonen, så må du være helt PURE.
du kan ikke ha noen negative tanker, så finn freden i sjelen.
mediter, og kontakt dine hjelpere, guider, guardian angles.

har du hatt, eller har konflikter, så glemm de, og tilgi what ever.
gjør deg klar til å flyte over i 5’te dimensjonen.

tilgivelse for what ever er en god start.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Ja, dette er jeg enig i. Kjenner meg jo veldig igjen. Jeg pleide få helt vanvittig jetlag etter mine astral-reiser, OBE o.l Skjønte jo at det var noe uvanlig på gang. Men mye moro også med reisene.
Nå har det vært «rolig» i noen år, men energiene bygger seg veldig opp på ny nå kjenner jeg. Jeg har besøkt det jeg opplever som 5. men jeg detter ut for en skjev tanke. Men jeg kjenner jo at man kan trekke den ned her, om enn ikke til fulle enda i alle fall. Tror det var sterke blokkeringer som nå er revet i stykker av faenskapet som skulle opp, hehe. Vanvittig greier. Jorden skal hoppe, bytte spinn og få konstant høyere frekvens. Øver på tilgivelse for tiden, siste skanse for meg kanskje. Hvis ikke det kommer flere ubehagelige overraskelser. Husker at det var mye lettere da jeg bare drakk juce og spiste frukt og var veldig ren i kostholdet. Må ta opp det igjen tenker jeg. Virker som om det har mye å si. jepp, smertene er RÅ til tider. Men slik blir det vel når alt på innsiden slites fra hverandre og settes sammen igjen :)

ken
ken
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e- «Inngripen»?!? Fortellingen om David og Goliat har i flere kulturkretser blitt et symbol på å vinne over en tilsynelatende uovervinnelig motstander. Det har ikke lyktes FØR NÅ (takket være Internet) da sauebefolkningen over hele verden har vært i dyp søvn grunnet den smarte «eliten»:

Lin Wood sin «wake up» opptreden på Helse- og Frihetskonferansen i Oklahoma for noen dager siden med tusenvis av mennesker som publikum i anl «child sex trafficking» mm: https://www.bitchute.com/video/c7tneviWxHoP/

e
e
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Bra snutt :) Må innrømme at jeg begynner å bli litt nysgjerrig på Q. Håper at de er bare gode da. Men jeg støtter ALLE i denne verden og hvilken som helst verden som forsøker å stette en stopper for overgrep mot barn, dyr og ellers alle former for overgrep. Bedre å støtte hverandre i en slik viktig sak enn å krangle om hvem som rett i alle ting. tenk hva vi mennesker kunne vært i stand til å utføre dersom vi bare kunne legge vekk fokus på ulikhetene for en stund!

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Det har vært inngripen mange ganger, men mennesket har fått total frihet til å velge hvordan de vil leve.
Hvordan verden skal være.

Så, mennesket har bare seg selv å takke for at alt som i dag skjer, skjer.

«lignelse »
mann dro ut i sin fiskebåt, mens han lå der å fisket, så kom en bølge.
bølgen veltet båten, og mannen klatret opp på bunnen.
der satt han, og ba til gud om hjelp.
så, kom det en båt bort til han og de spurte om han ville ha hjelp til å komme seg i land.
mannen svarte: neida, jeg har bedt til gud om hjelp, så han hjelper meg nok.
noen timer senere så kmmer enda en båt bort til han, litt større båt.
han fikk tilbudet om å bli med, og de kunne slepe båten hans til land.
mannen svarte : neda, jeg har bedt til gud om hjelp, så han hjelper meg nok.
så kommer et cruise skip, og de roper til han vil du ha hjelp.
mannen svarer : neida, har bedt til gud om hjelp, så han hjelper meg nok.

Så, kommer en skikkelig bølge og mannen drukner.
han står foran peter, og spør hvorfor reddet ikke, gud meg ?
peter svarte : hva forventer du ! ? han sendte deg 3 båter, og du takket nei, alle gangene.

Samme gjelder menneskene i forhold til det som i dag skjer.

billyboy psycopath har stått på sene etter sene og fortalt verden at han skal lage virus, og starte pandemi, og drepe 7 milliarder mennesker.

fortsatt, så tror ikke, menneskene på dette.

kun ett lite antall har våknet opp og sett hva som skjer.

Pia
Pia
Anonym
Svar til  Aradorn
1 år siden

Ja det sies og at Putin og Paven også er tatt av dage.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Aradorn, tror du at det er mulig å huske fremtiden? eller alternative tidslinjer?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Du kan ta tidsreiser, når du mediterer.
For min del klarer jeg ikke å meditere for tiden.

alle tyskerne, som angrep området i 1940, herjer så det jomer i området. og det er nok å få de sendt over.

når det er sagt, så blir neste runde å meditere temmelig heftig, mye.

har i det minste begynt å få et fornuftig kosthold.

hadde foresten en speisll opplevelse med noen katter for ca 3 år siden :D

satt på terrassen, og dette var i en tid hvor jeg mediterte mye, for å åpne opp alle chakra og alt det der.
en av kattene i området, gikk gjennom gårdsplassen og ut mot veien, men stoppet rett ved utkjørselen.
da tenkte jeg : morsomt om katten kan forstå telepati fra meg :D
så, jeg sendte en melding : det er lov å hilse på
sendte den om igjen noen ganger.
2 dager senere : står opp og går inn på stue skal trekke gardina fra, der sitter katten. løfter høyre labb, og åpner munnen.
altså, svar på telepati – testen :D
noen dager sener, så sitter 8 katter på plenen, og bare stirrer på meg, som sitter på terrassen. :D

hadde vært morro om det kunne gå digitalt :D så jeg kunne høre dem :D

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

lol. Du sier så mye rart, jeg liker det :) Aradorn har fortjent plass som en karakter i en av mine historier. Fantasien får bein å gå på av underlige navn, merkelige ord osv. Jeg er litt lik Ally MB sånn, kanskje ikke akkurat like sprø ;)
Ja, jeg hadde inntrykk av det hendte noen ganger i mine forunderlige reiser. Jeg følte at det gikk alle veier, sidelengs, fremover, og baklengs. Bevisstheten er vel i stand til mye forskjellig. Jeg har sett og hørt mye underlig. Jeg prøvde ut det du forteller på traner. Jeg skulle nok ikke gjort det. Den første kom flyvende tilbake og sirklet over meg før den forsvant opp i en sky. Så den var grei. Men den andre forstyrret jeg virket det som. Den ble hengende igjen å lete etter noen (meg) og kom seg ikke med dit den skulle sammen med resten av flokken. Kattene derimot, de hører aldri på meg. Kanskje jeg har Fugle gener også ;)

Artig det du forteller. Ser for meg den katte-gjengen, du hadde påkalt som henger ventende utenfor hos deg. Jeg kunne sakt mye omkring telepati, men det egner seg ikke på trykk, hehe. Men jeg har veldig god hørsel, vanligvis. Det er ganske nyttig innimellom, andre ganger noe forvirrende. Og litt kjipt når ting blir halvveis. Den teknologien finnes nok allerede, men er neppe tilgjengelig for så mange. Heldigvis, lol.

Kan du kjenne Schuman? Det er som om hjertet eksploderer av varme.

Schumann Resonance Reveals a Round PLANET SHAPED Anomaly

Dagens låt som kom til meg ved utgang av meditasjon. Mystisk.

Smaken av ekte tilgivelse er som en himmelsk drikk av guddommelighet som aldri ender. Magisk.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Da fenger sikkert denne å :

eller

åndelig :

best song ever ;)

https://www.youtube.com/watch?v=avrCpYrdkxk min favoritt :D

På tide vi LER igjen.

https://www.youtube.com/watch?v=93b3D1rNlZs

Alt som pompes ut på denne siden og «alle» andre sider, bilr og er negativ energi.

Så, her inne burde vi ha en egen side, hvor man kun kan komme med positive ting. Noe som får folk til å le. som skaper energi, og løfter mennesket OPP.

alt dette negative som vi pøser inn her er ikke, bra.
samtidig, så er det nyttig for de som ikke, har våknet opp, og trenger dette for å finne veien.

derfor, bør alt dette balanseres med en egen side, som alle pusher positiv energi.

:D

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

hehe, Lets go coconuts ;)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Mektig tolkning av Imagine, rørende og vakkert :)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Knallbra ide Aradorn!!! :) :) :) The power of love, er det ikke derfor vi er her?
Latter er frekvens hevende, og love transmissions av andre slag, som eksempelvis slik den svenske unge herren sang «Imagine» Og når vi klatrer opp, blir vi gitt skatter for å dele.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Vi har en massiv skare av jesuitter i Norge.
De sitter i de «høyeste» possisjoner.

De styrer, «ALT».
røkke, rimi-hagen, stoltenber, brundtland, jensen, støre………….

De eier media.
De eier firmaet stortinget.
De eier legemiddelindustrien.
De eier kongefamilien.
De eier lovverket ( corporat law ), dommere, stats-mebets-menn-kvinner.
De eier nærmest «ALT».

Folket er totalt blendet for «alt».
Synnet er totalt borte.
Æren og sjela i dette landet har forlatt oss for lenge siden.

Kan knapt si hei til en nabo uten at «alt» er gæ’ærnt.

Gaarder, ble drept. I Norge har vi et » black-ops» team, som utfører alt av dødelig-utfall.
Disse er trent under CIA etc.

De opererte under 22-7-2011 = 22+7 = 29 = 11, 2011 = 13+11 = 34 = 3+4 = 7 «illuminati» varsel.

Pressen tok nærbilde av ABB, som ble liggende på nettet lenge. Dette ble interesant, da bildet var rettet mot ABB’s ansikt.
Det som slo meg : ABB har grønne øyne. På bildet kunne vi se lyseblå øyne bak linser, som var grønne.

Ble ABB, drept lenge før.
Var det en skuespiller / agent, som utførte 22-7-11

stoltenberg, ble det skrevet om for 11 år siden i nyhetsspeilet.
han er jesuitt, og jobber nå i verdens største terrororganisasjon : nato, og den eneste terror organisasjonen i verden.

Gaarder skrev :
Beretningen om en planlagt pandemi ( 2009 )
NÅ skjer dette igjen.

PÅ TIDE Å TA LANDET TILBAKE, VEKKE BEFOLKNINGEN, STOPPE GALSKAPEN.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Artig å se at det er flere som merket seg ABB øyne.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Bodhisattva
Apell fra Storebror

Helt fra du var liten sneip
ble du kledd i svart og hvitt
Du vil nok tro det er en fleip
til du ser hva du er blitt

Mitt våpen er kynisme
Penger er mitt fag
Med tilslørt slu fascisme
skapte jeg din dag

Du skal få en dag i morra
som rein og ubrukt står
Men ikke før jeg går a’
du fargestifter får

På skolen fikk du lese
men ikke tolke fritt
Jeg tok fra deg din nese
for sannhet og kritikk

Jeg ga deg all din fremmedfrykt
men ingen medisin
Du ska’ke tro du vandrer trygt
her på kloden min

Du har ingen sjanse
for jeg er storebror
Jeg lærte deg å danse
omkring mitt runde bord

Jeg ga deg valg og stemmerett
I sannhet er du svak
Partiene vil rett og slett
gavne samme sak

Et media som lyder meg
Politi i stram giv akt
Alt er elementer
i en hverdag jeg har skapt

Det er Verdensherredømme som
er min filosofi
Og du kan bare drømme om
en jord der du er fri

En krig mot skjulte troner
Økonomisk slaveri
Er mine intensjoner
mot tankens anarki

Underholdningen på TV
er ditt lithium
Og du vil alltid leve
blind, godtroende og stum

Jeg vil fortsette å bygge
på en visdom bare min:
Du ser verden som en skygge
av eget tankespinn

Så èn regel skal du pugge
her på min planet:
Du skal aldri la deg vugge
av kreativitet

fant denne i en gammel sak.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Siden det er så lenge siden nå…..

I slutten av januar 2010, chatta æ med noen kompiser, og det hente jo litt av hvert i politikken akkurat da.
Det var i den tiden lille blondine røkke, sto å gråt på senen, jamret og bar seg.
vi diskuterte diverse tema, og i chatten så skrev jeg at : om 1.5 år, så sprenges stortinget, og det en person som utfører dette. bilen er hvit. fikk dette som bilde akkurat nå, fra min guide, eller guardian angle or so.
akkurat 1.5 år fra det tidspunktet jeg skrev dette i chatten og til utførelsen : 22/7-2011.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Var de ikke to da tro du?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e:
Det var veldig mange involverte, men bare 1, som fikk skylden. Det var en død mann.
på øya, så var det flere.
var jo grunn til at spesialstyrken ikke, forsøkte å stoppe noen som helst på øya.
skarpskyttere klarte ikke å holde våpnet oppe å skyte. de forsøkte ikke, å gjøre noe som helst.
dette synes for meg som ren offring.
var det dette stoltenberg måtte gjøre for å bli godtatt av illuminati, som han nå arbeider for.

Leser man kroppsspråket til stoltenberg i etterkant, så ser man en psykopatisk narssisist.
Han var leder for det som skjedde.
var jo en grunn til at brundtland, stoltenberg og co, ikke befant seg på øya, når alt skjedde.

ved å drepe, egne, så blir ikke, lyset rettet mot han.
var det frp, som satt i regjering, så hadde de blitt halshugget alle sammen.

lille blondinen støre ønsker jo å bli «statsminister», direktør for stortinget «AS».
det skjer ikke. kanskje, han ikke, er globalist nok.

erna, som er globalist, narssisist. styrer nå landet langt, langt ned i grøfta.

befolkningen kan bare glemme de «11000.mrd kroner».
de pengene er borte.
de er tilknyttet firmaet stortinget.
i det noe skjer, så tar «rockefeller / rottchild» pengene.

landet Norge eksisterer ikke, lengre.
vi har ikke, hatt storting eller regjering i Norge siden de overtok, og firmaet stortinget ble opprettet.
197x – sannsynligvis «brundtland «, eøs, olje-funn og nye penger.

alt var planlagt til minste detalj.

de vet eksakt hva som skal skje, når og hvor.

Det du sa : de burde ha grepet inn

Ja, enig, men vi som mennesker lever helt fritt her, og de involverer seg ikke, så lenge der ikke tukles med : DNA, kloning… atombomber…

Meningen er at vi skal komme til folkelige løsninger, og finne våre svar som mennesker.
fredlige løsninger.

vi er i : «virtual reality gameplay» of some kind.

ved høyt fokus, meditasjon, kan man forandre, å gjøre det mest utrolige.

Når, viss de tar ned internett, strøm etc i verden, og skal kjøre opp sitt nye overvåkningssystem, så mister vi ALT.
kontoene dine blir tomme.
du blir sittende med gjeld, som blir brukt i mot deg, så de kan tvangs-dope-deg med pfizer eller hva de nå vil.

dette er kommende scenario.

i det nye systemet, så er det nytt bank-system, vi blir chipet, pålagt jab.
og alt man gjør blir totalt kontrollert.
smart cities.
ingen får noen sinne spise en real god biff mer. alt blir monsanto lab fremstilt kjøtt.
alt må kjøpes over nett, og alt kommer til døra.
du kan ikke, ha sex uten billyboys signatur og han ser på alt du gjør.

det er den fremtiden som er spådd.

vi kan forandre dette, ved å fokusere riktig.
illuminati vet hvordan man fokuserer og klarer derfor å få igjennom det meste.

for 5-8000 år siden, så startet vist dagene med kobling til sitt høyere selv, og meditasjon.
dette var før onskapen som nå rejgerer hadde fått noen grep over mennesket.

så vi burde begynne å meditere, felles hver dag, så vi fokuserer opp hva VI SOM MENNESKER ØNSKER. er vi i en virtual reality, så kan vi gjøre dette.

da er det vi som tar styringen. vi er mange, de er få.
vår kraft, som fellesskap er enorm.
deres kraft er black magic, men har ingen funksjon mot lysets kraft.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Jeg skal ikke uttale meg mye om politikerne, jeg vet lite til ikke noe om de. Men jeg er skeptisk til alle nå. Var ikke det før i tida, da hadde jeg tvert imot godt innrykk av Torvald Stoltenberg (Som var min favoritt, syntes han virket lun) og Jensegutt og Jonas (hvem likte vel ikke ham) jens har fått svært kalde øyne med årene. De var ikke slik før. Kanskje har har fått for mange chipper opp i essen. Eller kanskje det er andre grunner til isfronten.
Tror nok at politikerne er ille utsatt for å bli overstyrt.

Vi trenger ikke biff i heaven ;)

Meditere sammen er en fortreffelig ide. Slå sammen den gode kraften.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Aradorn
2 år siden

Det er sant at vår (lysveseners) kraft er enorm. Parasitter er tomme for sin egen energi, derfor benytter de vår energi til å fylle opp med kjøtt og blod sine tomme planer/hologrammer.
De vet at vår energi flyter dit hen vi retter vår oppmerksomhet til.
Derfor trenger vi en ny visjon for fremtiden, en slik visjon som skal tiltrekke massenes begeistring og dermed energi. Da er seieren vår, og parasittsystemet er kaputt.

e
e
Anonym
Svar til  Russia Today
2 år siden

Ja, det må jo være en grunn for at noen ønsket å dumme oss ned. Hadde vi vært kraftløse så hadde det ikke vært «nødvendig» for the bad boys og holde oss nede.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

… Lurer på hvorfor akkurat nå. Han har jo tråkket folk på tærne lenge. Jo mer jeg ser av det materialet han hadde, jo mer ser jeg at han var den som ville forstått og sett sammenhengen.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

barn / undom som blir borte :

for noen få år siden, så forsvant en ungdom (18 år ) fra trh sentrum.
politiet har tiet, og avfeid alt fra begynnelsen.
de har forsøkt å presse fakta under bordet og langt ned i dypet.
spesielt hoved-etterforsker.
dette stiller ? om hvem som står bak, og hvem som beskytter de.

alt ble dysset kraftig ned, og media gadd ikke å skrive om dette.

mange slike, saker.

mørke krefter, som ligger bak.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Dette er viktige saker Aradorn. Jeg forsto for ca 15 år siden at det var ting for foregikk, noe som ikke stemte angående en del forsvinninger. (og etterhvert mistenkelige dødsfall) Kunne tenke meg å får tilgang på informasjon om alle sakene, det er jo en del som mangler. Skal gå gjennom de jeg finner litt etter litt og se om det kommer opp noe. Må lære meg å fokusere på en og en sak/person. Er så lett at saker blir blandet. Før var det sakene/personene som kom til meg, tenkte prøve andre veien litt mer. Kanskje vil det drysse informasjon fra oven igjen. «Gud/good» liker at man spør direkte ser det ut som :)

Media har ikke vært så interessert i emnet som de burde være. Jeg undres hvor mye «noen» vet som ikke blir delt. Kan være en del. Ser ofte eksempler på det i utlandet i hvert fall. I en sak jeg fulgte litt med på, så måtte familien til offer gå til retten at privat etterforsker skulle få tilgang på all informasjon fra politiet omkring saken. Det høres ikke bra ut. Selvfølgelig skal man være forsiktig med å utgi en del informasjon ( i enkelte saker) men å løse saker bør være viktigst. Og her trenge tydeligvis politiet en goood del hjelp. Tenker litt på den saken med de to brødrene som forsvant for en tid siden, hvor en privat etterforsker hadde kastet seg på saken frivillig, gratis, (om jeg forstod rett) Han fant informasjon som politiet ikke fant, og de likte ikke at han gravde i saken. Han skal ha blitt tuet, hvor vidt dette med trussel stemmer vet jeg ikke, men jeg så et intervju med ham på YouTube. Jeg hadde lyst til å spore ham opp og gi han det lille jeg har fra gjennom meditasjon, kanskje han kunne bruke noe av det.

Kan du forstå det at ikke all informasjon om alle forsvinnings saker er tatt vare på?
Og hvorfor skal det være SÅ vanskelig for folk å finne helt enkel informasjon om sakene?
Nesten som om «noen» ikke vil at folk skal vite om de og finne dem. Å bare anta at noen er død er noe av det verste man kan gjøre mot et offer.

En annen ting man bør begynne å se på er tyveri av også dødes kropper og organer. Og for ikke å snakke om alt som stjeles av vev fra levende og bruke i all mulig forkastelig forskning. Og hvorfor er reservasjons-løsningene så gammeldagse for å reservere seg som slike ting. Det er en skam at man i det hele tatt må reservere seg mot at alt som helsepersonell har tatt av prøver fra deg skal kunne brukes i hvilken som helst forskning, til hvilket som helst formål.(perverst som faan) Og at de i tillegg har gjort det SÅ vanskelig med reservasjons-skjema; er sinnsykt. Det burde nå i 2021 være FULLT mulig å bruke elektronisk signatur.

Aradorn, er det ikke høyst besynderlig at når teknologi finnes som kan styres fra satellitt, med overvåkning, bruk av DEW, og alt det andre. Så klarer man altså ikke å finne forsvunnede mennesker og løse saker? KÅM ÅN DA!

ps. DERSOM BANKID ER GYLDIG VERIFISERING, HVORFOR ER DEN IKKE GOD NOK TIL Å RESERVERE SEG MOT AT DITT VEV O.L BLIR BRUKT I FORSKNING?!

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Her var det mye :D

hvorfor media ikke, er interesert i saker. de styres og eies av kriminelle.
de har vel ingen interesse av å gi til kjenne sine hemmeligheter.

i fbi, så har de egen unit, med bare klarsynte.

disse, har løst utrolig mange saker.

du ser ut til å glemme vesentlig opplysning her:
hvem, hva er det som kontrollerer samfunnet ?!
– stortinget er et firma. norge har ikke, storting eller regjering.
– om du skal bruke bankid eller ei, til å reservere deg er totalt likegyldig for disse, privateers.
de som eier selskapene.
stortinget, sykehusene, kongehuset, norges bank, alt.
tilhører firmaet : rottchild / rockefeller / dronningen av england(luzi-fer).
disse udyrene, kan når de vil, gjøre hva de vil, med hvem de vil.
– tømme bankkontoen din ( mange har oppleved id-tyveri, hint, hint )
– tvangs-innlegge deg på psykiatrisk ( de har full tilgang og kontroll over hele livet ditt. )
– bankid, sender våre person-opplysninger til kina – > silicon valley.

vi er ikke, fri lengre, og flere innser dette, litt etter litt.

derimot, så kan man nå, som folkemassen våkner :
– starte folkedomstol ( common law court), innføre ny valuta, nytt system, og rekke midtre finger opp i trynet på de som forsøker å ta fra oss livene våre.

:D

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Ja, jeg har jo smakt på noens vrede allerede, uten at jeg skal si mer om det ;)
Heldigvis er jeg ikke lettskremt, og det er nyttig å evne det å bli venn med selv en gråstein. Kjærlighet er undervurdert, den kan ta oss langt.
Morsomt det du sier der, jeg har sett i meditasjon flere som har sett meg om du skjønner. Om de med vilje så etter meg vet jeg jo ikke, men jeg så de se meg se dem. Skjer ikke så ofte men innimellom. Morsomt når flere sanser er involvert. Men med den teknologien som finnes, så er det kanskje ikke lett å skille mellom hva som er plantet og hva som er ekte.

Folkedomstol høres bra ut, jeg vet nok for lite om det men …

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Ny knakende bra artikkel i Adressa i dag, om uløste saker i forbindelse med savnede/forsvunnede mennesker. Jeg ble nokså sjokkert over å finne ut at det ikke blir/har blitt tatt DNA test av pårørende i eldre saker. Her burde politiet drive oppsøkende arbeid og tilby/oppfordre pårørende til å ta DNA test. Veldig bra jobb av Adressa, som stiller de rette spørsmålene :)
Håper at de kommer med en som omhandler uoppklarte, mistenkelige dødsfall i Trøndelag også.

Noe av det verste for en levende savnet person å oppleve, må være at folk tror og antar at de er døde når de ikke er det.
Jeg skulle hatt svært sterke indikasjoner på at noen var død før jeg antok at de var det. SVÆRT sterke. (Eksempelvis man ser noen forsvinne i sjøen o.l) For meg er de alle levende til det motsatte er bevist. Etter det jeg nå vet om hvordan frimureriet dekker hverandre, så ville jeg vært veldig forsiktig med å tro for mye på vitner også.

Det er et mysterium at det finnes så mange Jane og John DOE der ute i verden, også her i Norge. Hvordan kan mennesker forsvinne uten at noen savner dem? AI må jo kunne gjøre en god jobb med å connecting the dots.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

link til den saken i adressa :

vi burde ha en egen avdeling med klarsynte, som jobber med slike gamle saker, og nye. de har slik avdeling i fbi, og det fungerer veldig bra.

de som får jobb der må gå igjennom tester, som viser at de kan jobbe med dette.
selv om man er klarsynt, så betyr ikke det at man får opplysninger om hva som helst, og til den tiden man skulle ønsker.

healing er mitt område, men jeg får også informasjon om «eiendommer» (person).

kan lese kroppen din, og se inn i cellene.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

lol. Du er en artig kar du. Alltid ønsket meg røntgen-syn ;) Kan du lese hjerter også? Mitt på avstand?

Det var papiravis igjen. Tilfeldig at jeg så den, rygget tilbake og snappet den til meg. Jeg leser jo vanligvis ikke aviser. Men jeg drømmer innimellom at jeg leser gamle aviser.

God ide, men det er akkurat det, mye vas fra hjernene med drømmebilder som spinnes opp. Og lett at saker blir bladet. Det kan være blanding også, noe stemmer mens annet er vas. Også har du den varianten hvor ting ligner. Symboler er vanskelig.

Heh, morsomt at du sier det, jeg drømte at e-tjenesten koblet seg på min hjerne for å spørre meg ut. «Hvem er det du snakker med?» spurte de. Jeg snakker ikke med noen, men leter etter noen, svarte jeg. (jeg scanner himmelen med den høyere sansen, noen gange leter jeg jo bare etter drømmeprinsen, hehe) Så såg jeg en mann slå en neve i bordet. Mer røper jeg ikke. Det kan sikkert se ut som om jeg snakker med noen, fordi jeg ofte leker med orda.

Jeg er kun interessert i TT og hans bakgrunn. Det de jobber med. Jeg tror at det finnes godt der han kom fra. Hvis ikke de er seriøse hvem er det da? Jeg så et symbol i meditasjon en gang da jeg ønsket meg en ende på all ondskap. Vanskelig å tolke riktig men jeg har en ide hva det betød.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Når jeg tygger litt på det … Team Trøndelag? Lage vår egen lille frivillige, miniatyr klarsynt avdeling? (med ukorrupte individer) Som forsøker å løser saker fra hele verden. Saker for TT og de andre som han samarbeider med. Alle de som forsøker å finne forsvinnende mennesker. Man skulle satt sammen da folk med ulik kunnskap/kompetanse. Lite nytte med klarsyn dersom man ikke har lært eller forstår til fulle hvordan man skal tolke tegnene/informasjonen fra oven. Jeg skulle i alle fall likt å samarbeide med noen som er gode på etterforskning, og data. Pokker, det slår meg akkurat nå hvem som hadde passet. To bad, to late. Jeg blir stående fast i det at jeg ikke klarer å nøste tilstrekkelig pga manglende kunnskap. Frustrerende. Jeg drømmer om å opprette en «savnet» gruppe, som kan registrere og oppdatere fullstendig alle data om ALLE forsvinninger i Norge, og verden egentlig. Og samtidg forsøke å løse sakene. Blir vanskelig å gjøre det alene. Adressa har jo gjort en god jobb der man kan bruke informasjon til grunnlag for å opprette et slikt register/en slik organisasjon nærmest. Vet ikke hva som blir den rette benevnelsen.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

bedre å gjøre dette skikkelig.
mange klarsynte fra trøndelag.

grundig testing, og finne ut hvor vær enkelt står.
om de kan jobbe med å finne personer eller ikke, som eksempel

burde vel ha en gruppe, som kan jobbe med å skape energi, som overvinner den negative energien, som brer seg over verden for tiden.

bruke tiden til å drive mørket ut av vår verden.
mer krevende, men ingen utfordring er for stor.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Jo flere kokker jo mere søl ;)

Vet ikke hvor stor interesse det er for å la de savnede bli husket i et offentlig register. Høyst besynderlig at dette ikke er blitt gjort tidligere. Det er ikke sikkert at man får gjort så mye mer enn å skape det registeret og jobbe litt rundt det. Holde det oppdatert osv. Men det er det aller minste noen kan gjøre for de. Så kan jo den som vil bruke registeret til å lete etter de savnede på hvilket vis de måte ønske. Greit å jobbe med å spre litt info om aktuelle sake også, vanskelig å finne savnede hvis ingen vet at de er savnet.
Det burde kjøres veldig harde kampanjer i områder hvor man antar at en bestemt savnet kan befinne seg, med spredning av bilde osv. Dette er jo også noe frivillige kan gjøre. Man trenger ikke klarsyn for slikt, men flere sammen om å fullføre denslags er greit.

«Dont be deceived» sa en engel til meg. Store grupper og testing er ikke noe for meg. Jeg er ikke her for å bevise noe for noen som helst. Ikke ute etter å få betalt for å forsøke å finne noen. Jeg tar imot det jeg får, hvis jeg i det hele tatt får noe. (Informasjon, ikke penger!) Ønsker å bidra frivillig i så fall til de utvalgte, rette individene, som TT. Men vært artig å samarbeide med noe få som hadde erfaring med å nøste opp i tråder, og som kan det å finne frem i nettverdenen osv. Noen flere som også ønsker å bidra til TT´s arbeid. Men man får se hva man får tid til. Og hva som er ledet av den gode/gud. Hvis det er ment å bli så blir det. Er mye rare energier der ute.

kjell108
kjell108
Abonnent
2 år siden

Har dypstaten ønske om og vilje til ramme kritikere? Selvfølgelig har de det. Vi husker Capitol 6. Januar, hvor BLM og «crises actors» – i samarbeid med lokalt politi – ledet storming av Capitol, altså en falsk flagg aksjon.

Nå driver FBI og etterforsker «hvem som deltok i angrep på staten»
??
[Youtube: «WE’RE BEING INVESTIGATED BY THE FBI»]. FBI driver ikke politiarbeid da, men politisk overvåkning.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Før var man mer naiv, forstod ikke hvor utbredt falsk fasade-bruk var, litt av en oppgave er det å forsøke å finne ut av hvem som er hva. Hvem ER hva de gir seg ut for å være? Hvem er det som man kan ha tillit til, som ikke har en skjult politisk agenda.
Jeg klør meg i hodet fremdeles. Lett å gå seg vill i alt, la seg forvirre for mye. Er vel det som er enkelte gruppers metodebruk, forvirring. Slik at vedkommende ikke skal forstå hva som egentlig skjer.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

Project Veritas avslører at når COVID-19 er borte fra forsidene, skal vi dopes ned med «global oppvarming» og «grønn energi».
Det som skjer i USA gjentas i Norge.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Hehe, da har vi noe å se frem til ;) De må ha det morsomt de som sitter og finner opp ting og tang.

ken
ken
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Kjell108 – Ja, det var planen… Du må fokusere mer på EVERGREEN i Suezkanalen. Noen stakk kjepper i hjula i anl det du nevner. Apropos SUEZ baklengs blir til ZEUS…

https://drcharlieward.com/tiana-islam/

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

ASA, Attack-Solution-Agenda
Splitt, og hersk.
Lager Virus, og Anti-virus. Tjener på begge deler.
Attack – Solution – Agenda

Viktig å holde tunga rett i munne, ikke slikke seg rundt munnen hvert sekund.

Viktig å puste normalt, ikke tildekke munn-nese med nano-worms

Viktig å lese mellom linjer, og virkelig se ting fra forskjellige kanter.

Viktig å hente opplysninger fra mange hold, og finne en rød-tråd, som man igjen kan kontroll sjekke.

ruth
ruth
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Det finnes ikke fakta grunnlag i det hele tatt for at Capitol insurrection 6.januar var en flagg aksjon. Dette er så klar en konspirasjonsteori som en kan finne!I alle videoene, fra den dagen , så du noen svarte mennesker/BLM? De har i motsetning allerede arrestert mange fra de høyre ekstreme gruppene/Trump supportere.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ruth
2 år siden

– Det finnes ikke fakta grunnlag i det hele tatt for at Capitol insurrection 6.januar var en flagg aksjon

Det finnes mange kilder på det. Hvis man først går rundt og tror at Al Qaida er noe annet enn CIA (CIA blir ansvarlig for 911) – da kan man ikke engang lese Wikipedia. «Al Qaida» var den største operasjonen [pengemessig] i CIAs historie står det der. CIA agentene var så ustø i arabisk at de skjønte ikke at «Al Qaida» betyr «dass» i arabisk dagligliv.

http://www.911myths.com/images/f/fc/Zb-kp1.jpg
Bin Laden and Brzezinski

Bin Laden rapporteres å leve i Iran idag. Det kom fram rett foran presidentvalget, men media var ikke interessert i den slags.
Al Qaida er en falsk flagg operasjon i seg selv.
Obama var livredd for at Bin Laden plutselig skulle dukke opp i media. Det samme gjelder formodentlig Biden

Apropos bomben i Madrid foran valget der nede. Regjeringspartiet løy så det ljomet om at baskerne stod bak. Så tapte de valget da de ble avslørt. Idag, mange år etterpå, skjønner vi at valg manipuleres over en lav sko. Bomben i Madrid var ment å favorisere regjeringspartiet?

e
e
Anonym
2 år siden

lol. Alle vil ha kjærlighet. Hva er egentlig forskjellen mellom et lam og hund?

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
2 år siden

TUSEN TAKK for velskrevet artikkel. Hvordan noen kan ta seg til å «teste» en død person for «Covid», kan kun sidestilles med LIKSKJENDIG!
FY og FAEN! Jeg er så sint, at jeg ikke skal skrive mer om dette.

Jeg vil imidlertid oppfordre folk til å melde seg på den landsdekkende infiltreringen av årets 17. mai – tog (enten det blir tog, eller ikke), som jeg koordinerer. Her i Bergen kommer jeg til å stille opp utenfor Lagunen Storsenter, ved buss- terminalen, fra kl. 12.00 til 13.00, med et eget fakta- tog mot «Covid».

Hva passer vel bedre enn denne «dagen», til å si sannheten, høyt og tydelig, om «Covid»? Ta med din egen fakta- plakat, det norske flagg, og evnt. løpesedler til utdeling. Folk kan kontakte meg på epakkene@gmail.com. VELKOMMEN!

Jeg har sendt en forespørsel til David Icke, om å holde en appell, via internett, som jeg hadde ønsket å sende over monitorer i de største byene i Norge (og alle andre steder). Han er imidlertid en opptatt mann, så jeg regner ikke med å få det til. De jeg har vært i kontakt med her i Norge så langt, virker ikke interessert i å delta, men jeg stiller isåfall opp alene. HIPP? NEI! HURRA? NEI!

Hege Fredriksen
Hege Fredriksen
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
2 år siden

Takk for tipset, og for gode ord. Stå på videre; du trengs! Mvh

G. Olsen
G. Olsen
Anonym
Svar til  Hege Fredriksen
2 år siden

«Hvordan noen kan ta seg til å teste en død person for covid, kan kun likestilles med LIKSKJENDING.»

Er du helt ute og kjører!?!? Det er 100 prosent vanlig og helt normalt at man undersøker, i de fleste tilfeller også obduserer, når folk dør brått og ung på den måten.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Hege Fredriksen
2 år siden

PS ! snart skal vel folk ut å rope hurra, hurra, som betyr «drep!»

– Men det som er sikkert, er at vi har ordet fra tysk og engelsk. Det som er karakteristisk er vi legger trykket på andre staving, på a-en. Det mest sannsynlige er at ordet kommer fra russisk, og til russisk fra tatarisk og persisk, hvor ropet «urà» betød «drep!». Det ble med andre ord brukt i kamp, sier Lomheim til NRK.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Noe så snålt. Språket er vendt mot oss. Det ser man av å lese ordene inni ordene.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Hege Fredriksen
2 år siden

VIKITG :
https://brandnewtube.com/watch/vaxers-shedding-virus_lBpiWRb5zDIMPpW.html

2009 :

crisis actors or real !?
https://brandnewtube.com/watch/they-are-dying-why-is-it-not-on-msm-the-truthers-already-know-genocide_lT2t8gkIeXZQjNr.html

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Hvor er det filmet? siste link

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

utfra kommentarer, så sier de India.
Det som sies av ord, kan nok bekrefte det.

e
e
Anonym
2 år siden

Love Transcends Dimensions of Time and Space

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Herlig, så hele. Liker dette tema, alltid gjort det. Jeg er særlig interessert i tid og hukommelse. Kan en gigantisk solstorm utslette vår hukommelse? Tanken kan reise raskere enn lyset. Og ja, kjærlighet transcends dimesion of time and space.
Hva skjer når man husker fremtiden og tar til høyre istedenfor venstre og unngår en fatal ulykke? Har man da to tidslinjer eller opphører den ene? Hva tror du? Eller hva om man sendte en flaskepost fra fremtiden til fortiden, som førte til at noen kverket Adolf H. eksempelvis. Ville da de som allerede hadde opplevd gasskamrene huske dem fra den linjen som ble endret?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

noen må jo vite hva som skal skje i fremtiden.
viss man ser på :
https://www.youtube.com/results?search_query=illuminati+card+game

er det en fra fremtiden, som har laget korta ? de viser tvillingtårna 9/11.
de viser obama, som president.
trump, som siste president om jeg husker riktig.

kortene ble produsert fra 1978.

har vel vært en tidsreisende, som har gitt informasjon.

vi lever paralelle liv, og mange liv i paralelle dimensjoner.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Artig, hadde ikke sett de korta før. Ja de har vel lånt den looking glass teknologien kanskje?
Husker at Coast to Coast hadde det som tema flere ganger, minnes ikke navnet på han ene som hevdet å være en reisende. Det har vært flere å finne på YouTube også. Kjempe spennende :)
Husker da «back to the future» filmene kom, det fikk hjernen min til å gå i spinn. Jeg ble litt hekta på den tanken siden den gang, kanskje før det også. Liker også DEJAVU filmen, har hatt sinnsykt mye av dejavu opplevelser, men mine er mer som dejavu-vu-vu med en twist ;)

:

«You look into the face of a stranger and feel like you`ve known her all your life»

«What if you had to tell someone the most important thing in The World but you knew they would never Believe you …»

Mange kule mulige senario omkring dette tema. Jeg hadde en tanke en gang i forbindelse med mulig reise og reinkarnasjon. Hva om man i reinkarnert mannelig utgave av seg selv fra fremtiden reiste tilbake og møtte sin fortidige kvinnelige inkarnasjon og forelsket deg. (og fikk barn sammen!) lol.

Dersom det var mulig, ville det kunne by på problemer med å få noen til å tro på noe som ikke anses som mulig i vår tid av folk flest. Og det kunne oppstå mange utfordringer, begge veier. Særlig hvis man ikke var tydelig nok. Og hva hvis fortiden ikke kom først? Fra et perspektiv gjør den ikke det. Det er jo ikke sånn at man kunne hoppe frem fra en sky og si til noen: «Hei … din fremtids-utgave fortalte meg at jeg skulle minne deg på å ta på deg setebeltet, for du kommer til å krasje snart» Din nåværende person ville neppe lyttet, og gjort samme feilen igjen fordi de ikke hadde innsett noe enda på det tidspunktet. Kanskje ville de husket det på runde to forsøket, eller runde tre. Dersom det det hele tatt ville vært mulig med flere forsøk. lol. Og tenk deg den da; noen forelsket seg gjennom tid og rom litt sånn som filmen «Lake-house» (herlig film) å skulle overbevise noen om at de elsker deg, før man i det hele tatt møttes. Kanskje de var i ferd med å gifte seg med noen andre eller de skulle reise til Australia hvor de kom til å bli bitt av en Cobra (som i drømmen din) lol. Kan bli masse flotte romaner av slikt noe. Artige tanker i alle fall. Jeg elsker å la hjernen spinne på tema. Sånn er det å være kreativ, man har en fot i en annen verden, drømmenes verden, og der er alt mulig. Romantisk sci fi film er digg :)

Når vi nå er i det åndelige hjørnet; Jeg hadde forresten litt flaks nylig, og innså et av mine livs-mål. Nå skal jeg finne han som sover med lyset på. Blant annet. Og for ikke å glemme han som kaller meg for «jenta si». lol. Hvis jeg lever lenge nok :)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

https://www.youtube.com/watch?v=JstTw_ZU-BQ

«The 2 most important days in your life are the day you was born, and the day you find out why »
Mark Twain
https://www.youtube.com/watch?v=cPWlxFNkM2I

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Liker ikke volds scener, men god historie, så hele filmen. Hadde ikke sett den fra før (Dejavu hadde jeg jo sett) Noen må jo ta seg av the bad boys, D gjør en god jobb, lol. Morsomt hvordan han alltid gav de en sjanse først. Egentlig litt rart at det ikke er mer slike som han i virkeligheten, så korrupt som denne verden er. I denne verden er det djevelen som råder. Rart.

Hermis
Hermis
Abonnent
2 år siden

Massemedia har i den senere tid nærmest karakterdrept Gaarder og Charter-Svein og fremstilt dem mest mulig som farlige ekstremister. I ettertid har politiet henlagt saken som gjaldt Gaarder. Jeg tror årsaken til denne hysterisk overdrevne svartmalingen/mobbingen har vært både å ta oppmerksomheten bort fra Ernas og elitens lovbrudd men også skremme folk fra å tenke selv og ytre seg. Erna viste jo med sitt lovbrudd at heller ikke hun så på viruset som spesielt farlig siden hun hadde samlet sin nærmeste familie. Veldig mange skjønner at det massemedia leverer av drittpakker er overdrevet, men mange blir likevel redde for å bli sett på som en ekstremist, konspirasjonsteoretiker etc.

e
e
Anonym
Svar til  Hermis
2 år siden

Har de henlagt saken? Selvfølgelig er det flytte av fokus. Alltid en agenda. Jeg håper at noen har sikret at alt arbeidet hans er tatt godt vare på. Jeg blir bare mer og mer fascinert ettersom jeg setter meg inn i arbeidet hans. Drømmeprinsen min har nå fått konkurranse mot en død mann med kjæreste. ( I tillegg til konkurranse mot et nick som forsvant) Verden skakes her inn på speilet, hehe, det var ikke bare DEW jeg fikk oppleve … Lurer på hva det neste blir, her kan alt skje føler jeg. lol :)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Hm … det ER noe med DEN låta, husker bare ikke hva det var. Så rart.

Erling
Erling
Abonnent
2 år siden

Strålevåpen – mikrobølge våpen ble brukt av britene mot IRA allerede på 60 tallet.
De bestrålte demonstrasjoner mot myndighetene + hus som IRA trodde var trygge der de satt inne.
Her kan du høre en pensjonert froskemann i UK sine styrker fortelle.
60 tallet, det er over 40 år siden og utviklingen i mikrobølge teknologien ( wi-fi) har vert eksplosjons aktig.

Kanskje. .ikke vet jeg, men det er sikkert enkelt å bestråle »Låven» fra en kasse bil o.l.?
Lytt selv:

Erling
Erling
Abonnent
Svar til  Erling
2 år siden

Frem til tidspunktet 6:45 i ovennevnte link, hvor han hopper fra fortid til nåtid, er hans øyne stålkalde. ISKALDE!
ja han ser så snill ut der han smiler med munnen, .. ikke med øynene, når han beskriver radarstrålingen mot landets fiender (IRA)

Men etter tidspunktet 6:45 blir øynene delaktige.

Uten blygsel utbryter han at alle som våger å installere wifi i en barneskole, fortjener ikke å puste!!!!!!!
WIfi idag dreper de umodne pikers egg og gjør dem i beste fall(!) sterile som kjønnsmodne.. osv..
– lytt selv..
Han er en anerkjent ekspert på området.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Erling
2 år siden

observerte det med øyne og kropps-språk…..
de fleste som er i army, blir iskalde.
de er en del av «firmaet».
militæret er også et org nr. og bare et firma. styrt av galskapen.

mannen var sliten, og veldig tynget av noe.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Du har et falkeblikk Aradorn ;)

e
e
Anonym
Svar til  Erling
2 år siden

Strålevåpen er lite sannsynlig. Hva kan gi like symptomer som covid og være vanskelig å detektere?
Forgiftning.

Så linken, var ikke klar over at d begynte så tidlig med dette, men det forklarer litt mer hvem som sitter på teknologien.
Helt sinnsykt.

Jeg er ikke helt enig med ham, ikke alle vet at ting de gjør er farlig. Det er de som med overlegg går inn for å drepe og skade som kanskje ikke burde hatt livspust i seg.
Men man kan jo spørre seg hvem som ønsker å ødelegge menneskets DNA osv.

… Må legge til USKYLDIGE. De som med overlegg går inn for å skade og drepe uskyldige, og med overlegg skade på bakgrunn av ondskap.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

de minst 25000 satelittene til billyboy psycopath og tesla, som nå ligger i bane rundt jorden.
mange forskjellige våpen i de satelittene : stråle, radio-bølger, frekvenser, (5G)
og masse annet de kan ha puttet inn der.

frekvenser under 100hz er faktisk interesante : psykiske-problemer bare en av mange. de forskjellige frekvensen går direkte inn på frekvensene til hjernen.
dette er tyrannene klar over, og forberedt på å bruke.
de kan da styre en flokk mennesker med frekvenser.

https://energicxusa.com/frequency-of-human-body/

“In 1992, Bruce Taino of Taino Technology, an independent division of Eastern State University in Cheny, Washington, built the first frequency monitor in the world. Taino has determined that the average frequency of a healthy human body during the daytime is 62 to 68 Hz.

When the frequency drops, the immune system is compromised. If the frequency drops to 58 Hz, cold and flu symptoms appear; at 55 Hz, diseases like Candida take hold; at 52 Hz, Epstein Bar and at 42 Hz, Cancer. Taino’s machine was certified as 100 percent accurate and is currently being used in the agricultural field today.”

In 1992, Bruce Tainio of Tainio Technology, an independent division of Eastern State University in Cheny, Washington, Tainio determined that the average frequency of the human body during the daytime is 62-68 MHz. A healthy body frequency is 62-72 MHz. When the frequency drops, the immune system is compromised. His Calibrated Frequency Monitor (CFM) has been used to measure the frequencies of essential oils and their effect on human frequencies when applied to the body. These are his findings:

HUMAN BODY

Genius Brain Frequency 80 – 82 MHz

Brain Frequency Range 72 – 90 MHz

Normal Brain Frequency 72 MHz

Human Body 62 – 78 MHz

Human Body from Neck Up 72 – 78 MHz

Human Body from Neck Down 60 – 78 MHz

Thyroid and Parathyroid Glands 62 – 78 MHz

Thymus Gland 65 – 68 MHz

Heart 67 – 70 MHz

Lungs 58 – 65 MHz

Liver 55 – 60 MHz

Pancreas 60 – 80 MHz

DISEASE

Disease Colds and Flu start at: 57 – 60 MH

Disease starts at: 58 MHz

Candida overgrowth starts at: 55 MHz

Receptive to Epstein Barr at: 52 MHz

Receptive to Cancer at: 42 MHz

Death begins at: 25 MHz

https://knowyourfrequencies.com/humanfrequencies

The Healing Frequencies of the Human Body: Full List & Benefits

While sound and frequencies are used to impact human health in several ways, there are specific frequencies that are regarded in alternative medicine to be particularly healing to the human body. Here is a list of those frequencies that are generally considered to have healing properties:

40Hz
Flickering lights and sounds at 40 hertz have been used in Alzheimer’s therapy studies to stimulate an increased neural response and fight symptoms of dementia. Sound at 40 hertz has been linked to gamma brain waves and the stimulation of memory. For an example of 40 hertz therapy, see the video here.

174Hz
174 hertz is one of the Solfeggio frequencies, a series of tones used in sacred music that is believed in alternative medicine to have different positive effects on human health. 174 hertz is associated with the reduction of both pain and stress. For an example of 174 hertz therapy, see the video here.

285Hz
285 hertz is also one of the Solfeggio frequencies and is considered instrumental in the healing of cuts, burns, and other physical wounds. 285 hertz sound frequencies are supposed to activate the body into cellular regeneration, encouraging it to heal itself in the event of an injury. For an example of 285 hertz therapy, see the video here.

396Hz
This sound frequency is associated with the removal of fear and other negative feelings. As one of the Solfeggio frequencies, the 396 hertz tone aids in the removal of the feeling of guilt, making it an effective addition to spiritual music. 396 hertz frequencies balance the root chakra while simultaneously transforming negative emotions such as grief into positive, joyful ones. For an example of 396Hz healing, see the video here.

417Hz
Instead of a focus on physical ailments, healing sound therapy involving 417 hz (another of the Solfeggio frequencies) focuses on the removal of negative energy such as the energy surrounding a past trauma or negative energies in the ambient environment. 417 hertz therapy is designed to dissolve emotional blockages and activate the sacral chakra. For an example of 417 hertz therapy, see the video here.

432Hz
432 hertz therapy is aimed at the heart chakra and listening to a 432 hertz frequency is supposed to lead to greater levels of mental and emotional clarity. A 432 hertz tuning is considered optimal for tuning opera singers and is associated with a higher level of spiritual development. For an example of 432 hertz therapy, see the video here.

440Hz
Music that is tuned to the 440 hertz versus 432 hertz is considered “cerebral” music that aids in the listener’s cognitive development. Sound frequencies at 440 hertz are considered to activate the third eye chakra. For an example of 440 hertz sound frequency, see the video here.

528Hz
Also known as the love frequency, 528 hertz is one of the most well-known and popular of the Solfeggio frequencies. This musical tone is also known as the “miracle note” and has been used in native populations as a sound associated with blessings since before written history. For an example of 528 hertz sound therapy, see the video here.

639Hz
639 hertz is a sound frequency that affects the heart chakra. This sound frequency is associated with therapy intended to produce positive feelings and greater attunement to harmonious interpersonal relationships. As therapy, 639 hertz exposure encourages clearer communication practices and situational awareness. For an example of 639 hertz sound therapy, see the video here.

852Hz
852 hertz sound therapy is a tone that is associated with redirecting the mind away from overthinking, intrusive thoughts, and negative thought patterns. These patterns of thought play a larger role in depression and anxiety. Exposure to this sound frequency can help alleviate the role of negative thoughts in these psychological ailments. For an example of 852 hertz sound therapy, see the video here.

963Hz
963 hertz sound frequencies are associated with activation of the pineal gland and higher spiritual development. The 963 hertz frequency is known as both the “pure miracle tone” and the “frequency of the gods”. 963 is associated with the activation of the crown chakra and a connection to the source of all humanity. For a sample of 963 hertz sound therapy, see the video here.

As you can see, there are many different sound frequencies that can be used in a healing application to both change cognitive thought processes associated with psychiatric illness as well as produce physical healing effects to counteract an illness or injury.

https://mindisthemaster.com/sound-frequency-healing-human-body-benefits/

Body Frequencies
https://www.natural-health-zone.com/body-frequencies.html

Foundation for Alternative and Integrative Medicine
https://www.faim.org/measurement-of-the-human-biofield-and-other-energetic-instruments

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Our Greater Destiny
5G, 60 GHz, Oxygen Absorption, You, and Coronavirus

Posted on February 26, 2020 by ourgreaterdestiny

I transcribed part of Dana Ashley’s video regarding the impact of 5G/60 GHz on the human body. The transcript is not word for word.

The impacts of 5G/60 GHz are not widely published. Here’s what we know from big telecom company promotional material: “60 GHz has a very distinct impact on none other than oxygen itself.” Yes, articles from companies touting benefits of 5G admit 60 GHz is absorbed by oxygen as seen by this graph.

5G urgent info : https://radiationdangers.com/5g-roll-out/5g-urgent-forbidden-info/

Some very important information contained in this short 15 minute video by Joe Imbriano. Joe reveals that the 2.4 GHz frequencies being used in Iphones, microwave ovens, baby monitors, cordless deck phones, etc., alter the water molecules of our bodies. No doubt these frequencies are killing ocean life as well.

5G frequencies (60 GHz) alter the orbital spin in oxygen molecules.
Respiration and all bodily functions will be negatively effected.

They are blatantly trying to kill us now folks. They’re not even trying to hide it.
5G is a kill grid folks. This is the most serious bio-spiritual attack they could have ever conjured up and we had better get wise to it and deal with it pronto.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

528 HZ er en livredder :)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

agenda 21th centrury

https://freetobewealthy.net/global/index.php#.YIXHC0XPxhE ( samme )

strategic intelligence
https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000006O6EHUA0?tab=videos

billyboy psycopath, who is this crature from hell
https://www.corbettreport.com/gates/

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Ja, det er nok mye med de satellittene som vi ikke vet om. Spørs hva som skjer den dagen de slutter å virke.
Når tårnet faller, når teknologien blir ubrukelig, blir litt kjedelig for mange da når de ikke kan styre og kontrollere masse lenger, og når det ikke er noe å gjemme seg bak slik at alle ser det sanne ansikt. Jeg synes synd på enkelte. Men verstingene må slites i ørene ;)

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

De fleste våpen som er kjøpt inn av norsk hær har som målsetting å skape dødelige effekter, med gode intensjoner.

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Kjell, jeg tror man har en del ulik oppfatning av HVA og HVEM som skal forsvares og HVORDAN et forsvar skal fungere/utøves. Eksempelvis vil noe si at angrep er en form for forsvar, og hvis de skal beskytte staten så vil man kanskje gå for å angripe kritikere av staten slik at de ikke skal formere seg, eller hur?

ELLER

Er det bare avhoppere og CIA lignende grupperinger som har tatt over staten?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

militæret er bare et firma, som jobber med og for staten, som igjen er et firma, som jobber for illuminati, osv osv osv

så, Norge har ikke, noen statsoverhoder, bare et firma, som ser ut til å få lov til å gjøre hva de vil.
de har tatt kvelertak på gud og enhver mann og kvinne i Norge, og strammer stadig til hardere.

befolkningen, ser ikke, ut til å ville våkne.

lær dere universal lov, internasjonal lov, som gjelder for alle mennesker.
common lov / civil lov, som er fortsettelse av universal lov.

vi trenger folk, som kan bli med å ta styringen i Norge.
vi trenger folk, som vil bli med å sette opp folkedomstol ol.
vi trenger folk, som vil bli med å sette opp en EKTE REGJERING i Norge.
vi trenger folk, som vil bli med å sette opp lovverket på nytt i Norge. da tidligere direktører i firmaet stortinget har utøvd grove feil, ved å forandre lovverket uten folkets-samtykke.

og mange lover er forandret til firmaet stortingets / regjeringens fordeler.

vi folket, må komme sammen og starte med å si :
NEI, vi samtykker ikke.
I do not consent / we do not consent

bare det å si, NEI, er veldig sterkt.
derfor trenger folket å samles, og si : NEI, til denne galskapen, som kjøres ut fra firmaet stortinget / regjeringen, ved direktør erna solberg og co.

«No freeman shall be taken, imprisoned, disseised, outlawed, banished, or in any way destroyed, nor will We proceed against or prosecute him, except by the lawful judgment of his peers or by the law of the land.»

«To no one will We sell, to no one will We deny or delay, right or justice.»

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Hva/Hvor er det sitatet fra?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Magna Carta

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

The Lord gave me a word in Psalms 106 that fit perfectly what we are seeing today. Verse 41 says this;
«And he gave them into the hand of the heathen; and they that hated them ruled over them».

must watch : strålevåpnen i aksjon ??!

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden
e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Hvis det der er sant så er så hinsides perverst. Ara, hvorfor tror noen at det er greit (i følge dette) å ete kjøttet så lenge de tapper vekk blodet først? Er jo umulig å få helt blod-fritt kjøtt? Og jeg ser ikke noe forskjell.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

I følge 9na så står det om dette i bibelen. Endetidens kannibalisme. De som eter barn. Dette vil kunne kalles for en nymotens kannibalisme. Så dette og andre påstander kan kanskje være hva den refereres til.

e
e
Anonym
2 år siden

Sitter akkurat og ser på Hans Kristians foredrag om jesuitter +. Interessant det han snakker om måten «de» hevner seg på; å bli forrådt av en av sine nærmeste. Lyder jævlig kjent. Tror kanskje at vi hadde noe til felles der meg og Hans Kristian. Judas kysset. Lips of venomous poison.

(36.06)

King James Bible:
«For the weapons of our warfare are not carnal, but mighty through God to the pulling down of strong holds»

En herrens engel kan omdirigere djevelens piler. Kanskje vi skulle kalle på englene til den siste dansen gutter ;)

ken
ken
Anonym
2 år siden

«PANDEMIEN» er over: https://drcharlieward.com/the-pandemic-is-over-dr-roger-hodkinson/

PS! Dr. Roger Hodkinson er ingen»hvem som helst»… Undersøk!

e
e
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Ser på nå, han tar opp det meste omkring «pandemien» Jepp, vaksinene er et eksperiment, presset på og manipulert på folk.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

time to le :

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

lol. lenge siden jeg så de karene der :)

Sjekk denne her om du trenger å få smeltet hjertet ditt:
https://www.youtube.com/watch?v=fv4xPQ4wdJg
«Do you know what happend to my heart first time i saw you?»

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
e
e
Anonym
2 år siden

Den troyanske hesten?

Mike from around the world, snakker om the SWITCH, ca samme som 9na snakker om. Utbytte av personer uten av folk merker noe. Lett å ta over verden på den måten …

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Way to go Canada :)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Oh my. Han vugget som en autist og så virkelig hypnotisert ut under utspørringen/rettssak. MC.
Bra dokumentar forresten. Synes at det dufter av en bestemt sort her. Hvem er det som pleier å bruke uskydlige til medisinsk forsøk nå igjen? Hm …

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

la du merke til hvordan han svarte ?

» I do not under stand = jeg står ikke, under deg »
» I do not consent = jeg forstår ikke »

han brukte en taktikk, som var lett å forstå.
når man har litt informasjon om «språket» common law, og hvordan de bruker dette, innenfor corporate law.

så, lenge han ikke, forstod noe, så kan de heller ikke, gjøre noe.
ser ut til at han var vel informert om dette.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Hm, du sier noe der. Jeg er ikke kjent med det. jeg kan merke meg ting, men ikke alltid jeg forstår alt. Alltid likt detaljer. Han så virkelig blåst ut, nesten dopa. lol. Også ble han plutselig en «storsjarmør», kanskje han bare hadde en dårlig dag under utspørringen, hehe ;)
For å være helt ærlig så ble jeg ekstremt skeptisk til alt som har med sykehus og medisin å gjøre, for lenge siden. Dette corona-styret og vaksine opplegget har bare bekreftet for meg at det er hinsides mye djevelskap som skjuler seg der.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

hans far var advokat, og blant annet kjent igjennom «planned parenthood», som da er genocide.

kanskje, han hadde lært ett og annet av jussen der.

han ser ut som en, som har rømt fra psykiatrisk ? du meg.

som jeg skrev til «kjell108», så er alt en gedigen smørje. og nå nøstes det opp i alle kanter, kanskje man finner ut 1% av før man blir slaktet.

de har drevet med dette i flere generasjoner, 2-400 år.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Jeg får litt sånn «The Island» vibber av denne verden, har hatt det i en del år.

«What are we?»

Hvordan vet vi at vi selv ikke er kloner? Og hvordan vet om minnene vi har er ekte eller implantert?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Video unavailable
This video is not available

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

BC under MC? ;)

e
e
Anonym
2 år siden

Masse psykopati:
https://ung.forskning.no/bioteknologi-etikk/forskere-har-klart-a-lage-en-blanding-av-menneske-og-ape-i-en-skal/1845084
Fy faan for en verden vi lever i …

Hvorfor er det «alltid» forskere som er de mest perverse skapningene i denne verden?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

si det på en annen måte :

forskere er de mest perverse individ, som tar imot penger, og / eller blir tvungen til å gjøre en jobb.
for galninger, som har penger.

ikke, nødvendigvis at forskere gjør slikt av seg selv. De gjør ting ut fra hva «de» betales for å gjøre.
all forskning må ha en godkjennelse og økonomisk dekning.

Husker du korta «illuminati» ?
ett av kortene viste kloning av mennesket.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Ja, det er sant, men de kunne nektet. Det finnes ting jeg aldri ville gjort, hvor jeg heller ville valgt å dø fremfor å utføre enkelte handlinger. Man må ha en grense et sted. Ja de kortene var fascinerende. Kunne tenkt meg å studert de på nært hold.
Kloning av menneske har de gjort lenge. Lurer bare på hvordan klonene blir, jeg mener blir de som tvillinger i oppførsel? hvor man liker mye av det samme men likevel er to forskjellig? Sjel? Får de en egen sjel? Den samme bevisstheten og sjel kan vel ikke oppstå i to kropper samtidig? med mindre man er chippet og koblet opp mot sky-nett.

… Jeg tenker litt som oblivion, en av mine favorittfilmer. Der arver klonen minnet og emosjoner av orginalen. Dermed har han den samme drømmedama som orginalen. Romantisk :)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

disse krypa elsker å torturere, og innen en dag gjør duabsolutt hva som helst.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Aradorn, dette kunne tolkes som en frimurere trussel ;)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

enig .

fant denne :

burde interesere deg, som elsker dette temaet ;)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

og denne :

learn more about annunaki = sky-people or people from heaven.
who came from heaven

so, who are we ?

why are we here ?

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Godt spørsmål, jeg tenkte de siste dagen på hva skjer når man har fullfør det man kom for?

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Velkjent informasjon ja. Han legen har jeg sett en del intervju med og Bruce Lipton hører jeg på rett som det er. Jeg er klar for en ny opplevelse. Lenge siden det har skjedd noe nytt. Kanskje en astral reise til Jupiter, eller Antares :)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

du kan jo entre skipene, og dra utenfor vårt univers. portalen gjennom solen er jo stadig åpen i disse dager. mange steder å studere.

tidvis har jeg 14 timers søvn, og husker ingen ting etterpå. føles som jeg har sover i maks en time, så noe skjer under søvn, som gjør meg veldig sliten ;)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

lol. Samme her. Å sove er ikke lenger hva det en gang var. Tja, så lenge man rekker hjem igjen til man skal stå opp. Men jeg liker best når jeg husker, løse minne fragmenter er nokså frustrerende.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

… Mener du at det er forskere som blir tvunget til å utføre slikt?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

absolutt, mange forskere og høytutdannede ( universitet 4-+ år ) blir tvungen til å gjøre slikt arbeid.

de får vel tilbud de ikke, klarer å si net til under studiet, før de virkelig er klar over hva de har signert, så er det for seint.

som en klassisk action – thriller. forsøker de å nekte, så går det utover familie-slekt etc.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Huff av meg, så trist.

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden
e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Spørsmålet er, kan man etter dette med corona og vaksinene stole på at det kommer normale vaksiner i fremtiden?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

der er vaksiner mot «ormer» og bakterier.

disse kan sikkert fungere.
for de som ikke, gidder å bruke naturlig næring, som sin «vaksine».

men, ifht virus, NEI.
siden virus har aldri eksistert.

e
e
Anonym
2 år siden

Dagens låt:

No fair …

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

to sleep better :

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

takes me into a long dream :

shamanic hypnose

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Jeg hadde en noe spesiell episode i begynnelsen da jeg kom inn her og hadde en lyntur inn på Gabs. Fikk en av disse ekstremt klare, tydelige drømmene, som skiller seg ut. Jeg fikk se en Native seremoni, en shaman som chantet og noen kvinner som begravde noe. Nå har jeg glemt noe av det men det siste jeg hørte var sjamanens stemme som sa «Do not touch it again» Så kom jeg ut av «drømmen». Jeg fikk inntrykk av at det var noe i forbindelse med savnede mennesker å gjøre, siden det er hva jeg er opptatt av. Hadde en liten anelse over hva det kunne være men det er for vilt til å kunne være sant, så sannsynligvis stemmer det ikke.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

… Når det gjelder drømmer/meditasjon og denslags. Kom akkurat ut av en meditasjons-drøm. Noen ganger begynner jeg bare å drømme, du vet mye fjas, og andre ganger ting som betyr noe. Problemer er at man ikke alltid klarer å skille når det er bare en fjas-drøm og når det kan være noe av betydning. I denne drømmen fikk jeg se og lese om noen som døde i trafikkulykke, og jeg fikk mistanke om at dette ikke dreide seg om en vanlig ulykke, fordi at vedkommende hadde en slags link inn hit. (men det kan være helt feil tolkning) Jeg fikk se at vedkommende bodde i et gul/orange hus med flere leiligheter, så ut som en litt slitt trebygning. Navn T … og tror etternavn begynte på samme bokstav. Jeg vet ikke om dette skulle forestille å være en av framtidsdrømmene jeg får eller om det var en fortids-drøm. Det kan også bare vært en fjas-drøm. Så dersom noen kjenner seg igjen så vær forsiktig med bilkjøringen i lang tid. Det samme navnet kom til meg en gang tidligere, bare fornavn, men jeg husker ikke det andre som fulgte, det var ikke noe negativt. Har lett gjennom alt av papirer for å finne tilbake informasjonen men det er søkk vekk. Ville bare se om det var noe som hang sammen.
Jeg burde kanskje ikke si noe, for de fleste drømmer er jo bare nettopp det, drøm. Og dumt å kanskje skremme folk.
Men jeg ville fått dårlig samvittighet, igjen, dersom noe virkelig hendte …

En gang fikk jeg en advarende meditajonsdrøm mot meg selv, om at jeg skulle passe meg/være forsiktig med en trapp jeg kom til å ha en ulykke i. Jeg ble veldig forsiktig med trapper en god stund etter dette, men så gav jeg etterhvert blaffen fordi det ikke skjedde noe, og jeg trodde at det bare var tøv og skremsel. Helt til en dag noen md senere hvor ei trapp kollapset under meg og jeg trynet skikkelig og knakk noe.

I tillegg hadde jeg en drøm natt til Lørdag 1. Mai, / tidlig morgen, hvor noen bad meg om å støtte Nyhetsspeilet.
Jeg husker ikke mye mer, jeg vet ikke hvem personen var, men det var en varm drøm. En av disse hvor man er veldig følelsesladet når man våknet uten å helt forstå hvorfor. Man husker ikke drømmen.

Og i tillegg, lol. Hadde jeg en rar drøm i natt om fantom nicket Aradorn. Jeg har jo skapt en fantasi person inni hodet mitt som passer til navnet. Det var en svada drøm, men med god underholdningsverdi :)

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

ja, drømmer kan være morsomme, underlige, og sanne.

de kan gi beskjeder. fremtiden, fortiden,, nå-tiden.
de kan stjele masse energi, og gi enda mer energi.

ken
ken
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Aradorn – Du som kan svare på det meste! Seriøst! Jeg ser tallet 33 mange ganger i løpet av dagen, være seg tilfeldig i anl et nummerskilt på en bil… På en video jeg så på… På klokkeslett jeg ser på (19:33) med mer! Har du en formening om det?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

så, hva vil du spørre oraklet om ? ;)

https://trustedpsychicmediums.com/angel-numbers/angel-number-33-meaning/

If you keep seeing 33, it indicates that your angels are sending you the encouragement and assistance that you need right now. It’s up to you to receive this message and act on it.

Read more at: https://trustedpsychicmediums.com/angel-numbers/angel-number-33-meaning/

ken
ken
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Hva betyr tallet «33» som jeg ser hver dag?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

https://www.everydayknow.com/angel-number-33/
The ancient art of numerology has been around for thousands of years. Ancient Egyptians believed that numbers were a sign from their gods about their lives. In your life, you may sometimes notice that a number seems to reappear all the time. If you keep seeing the number 33 everywhere, it may be because the angels are trying to communicate a message with you. If you listen to this message, it can bring about great changes in your life.
********************************************************************
This number is a sign that anything is possible. Don’t let yourself succumb to doubt and fear. You already have the talent that you need to achieve your dreams, but you have to realize it.
********************************************************************

https://www.quora.com/Why-do-I-constantly-see-the-number-33-everywhere?share=1

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

så, siden du står i ett veiskille ( ut fra hva jeg kan lese av energien din ), så er det bare å kjøre på med det du ønsker sterkest å gjøre.

33 – betyr fra din guardian angle, kjør på det går bra. du er beskyttet, så kjør på :D

Svela
Svela
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Om dokk æ dumme elle noge sånt

Svela
Svela
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Orakelet ja, du æ jo dumm som bare dæ

Svela
Svela
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Koss æ dokk så dumme å trur på sånn konspirasjons drid

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Gode tips, jeg har undret meg over det innimellom, hvordan jeg kan variere mellom opplevelsene, veldig positive, eller litt negative. Det med å observere negativ programmering (MC) når man er i drømmesøvn. For ikke å glemme alle de forskjellige tilstandene og episodene. Men også himmelske engel-drømmer, fremtidsdrømmer, møte-drømmer osv. Mye rart :)
Har noen småting jeg gjør for å søke en fredfylt, positiv nattetid. Det hjelper, men her fikk jeg flere tips.

Svela
Svela
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Dokk æ merkelige

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Svela
2 år siden

bare du som ikke, er våken. vi ser verden i 5D, du lever i 2D/3D, og forstår selvsagt nada.

e
e
Anonym
2 år siden

Law of Atraction med en twist:

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

song of this freaki’n day

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

888

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden
e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Lucky me ;)

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Oh no bad boy baby, song of the Day:

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

jesus elsker heavy metal. ingen ting er svart / hvitt.
jesus var en fargerik personlighet.
ville elsket, nærmest alt vi gjør. så lenge vår tro, vei, og visdom ligger i hans fotspor.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

lol. Frekvenshevende ?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

mest fordi at prosessoren i pc’n sa god natt for siste gang. ,
da fungerer heavy metal growling godt.

alt skjer av en grunn, så … får vel bare vente å se hva som kommer ut av dette.

skal endelig få registrert meg, som common law verdensborger :D

https://commonlawcourt.com

kl. 23:23 lets see what it means

Significance of 23:23 with the Guardian Angels
Here you are getting a message on behalf of the guardian angels concerning a project which is very dear to your heart. The angels are giving you clear indication that they are beside you and will help you make this project a reality. You can rest assured that if you have an idea of something you want to carry out in your romantic or professional life then your actions will be met with success.

The hour 23:23 also means that you are subject to movement. Get ready to go on a journey! This could be to do with business, but take the time to look within yourself because the move may also be to do with your personal life; it is up to you to determine the nature of this movement.

The angels will help you to become a flexible person with an open mind. You have the ability to adapt to all kinds of situations which is very impressive! You certainly have an innate gift for communicating your ideas with those around you, all while having a great capacity to listen as well. This makes you a good intermediary that people can trust with great secrets!

At this moment you are benefiting from substantial protection on behalf of the angelic world. The angels are guiding you in your spiritual development so make good use of this armor of light to progress in your life with serenity. You have the ability to reach your lofty objectives. All you need to do is set out on the life path which is right for you. This may require changes in your habits, but these will do you a lot of good!

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Aiai, jeg tenkte kanskje det var omvendt at growlingen fikk pc til å klikke. lol.

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Helt sykt. Ivermectin får de ikke lov til å bruke? Den er ikke tilgjengelig i Israel. Forbudt. Nei for det er en billig, trygg medisin som faktisk virker og gjør vaksiner overflødig.

Akkurat dette som jeg har snakket om; at man ikke har samtykket til å bli brukt i medisinsk forskning.

Beistet stinker.

« Forrige artikkel

Covidvaksinens kryssreaksjoner, et intervju med Dr. Sherri Tenpenny

Neste artikkel »

Cryonics og Klaus Schwab, sammenslåing av mennesket og maskin

252
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x