https://demonstrasjon.net/nb/frontline https://www.americasfrontlinedoctors.com/

Vi trenger ikke direktører som vil tvinge på oss eksperimentelle vaksiner

5.5K visninger
1 minutt lesetid
274

52:23: “we dont need the CEO of big companies forcing experimental biological agents on anyone…”

Dr. Simone Gold, grunnlegger av America’s Frontline Doctors, her.

Fra hennes innledning: Vi kjenner sannheten i hjertet. Vi kan ikke akseptere så mye løgn. Det er sannheten som gjelder og vi må kjempe for å få den frem. En doktor ville ikke tvinge sine ansatte å bruke masker og myndighetene i Oregon tok fra han lisensen til å kunne praktisere. Vi skal kjempe for ham. Han sa at han var så glad for at han gjorde dette. For å leve i løgnen var ikke godt. Hydroxychloroquine er en medisin som må kunne selges fritt over disken. Det kjemper vi også for. Den store kampen er ikke mot viruset, men mot frykt. Folk flest vil ha sitt normale liv tilbake. Men det kommer ikke til å skje ved vaksinen. Derfor må vi ta tak i dette fra en helt annen kant. Se og hør hennes foredrag, lastet opp den 14. januar 2021 (her).

“Og vi trenger ikke direktører som vil tvinge på oss eksperimentelle vaksiner for at vi skal kunne fly til Washington for å demonstrere vår mening. Vi vil kjempe for at alle skal kunne fly uten bli påtvunget noen eksperimentell vaksine. Vi skal snakke med de største flyselskapene og ett av våre våpen skal være en liste med minst 1 mio underskrifter; vær snill å gå til nettstedet stopmedicaldiscrimination.org, og skriv under, her (også internasjonale underskrifter),” forteller Simone Gold.

Om Frontline doctors: “Mindre enn 24 timer etter at Frontline Doctors første pressekonferanse i Washington DC ble de sensurert og fjernet fra Facebook, YouTube og Twitter. Etter at deres egen nettside ble sensurert ut av nettet i et forsøk på å kvele dem, var legene tilbake foran trinnene av høyesterettsbygningen for deres andre pressekonferanse, og risikerte liv, familie og jobb, fordi de hadde bestemt seg for å bringe sannheten direkte til det amerikanske folk om at det finnes en kur mot COVID, og at publikum ikke lenger trengte å være redde.”

Dr. Simone Gold var den første legen som snakket i dag, og hun sa: “Vi kommer endelig ut i offentligheten, noe som har kostet mye både personlig og profesjonelt. Vi er lei av å se pasienter dø foran oss, og vi er enda mer opprørte over å se edderkoppnettet av frykt som omslutter den amerikanske offentligheten. Når det finnes en behandling, finnes det en helbredelse. Folk har vært redde for å si det. Men hva mer kan du kalle det hvis du gir noen medisiner tidlig, og det avbryter sykdomsprosessen? Vi kommer etter deg, Big Pharma. Vi kommer etter deg og vi forblir ikke tause. Det første grunnlovstillegget om ytringsfrihet er der av en grunn. Det er tusenvis av oss” (tekst oversatt herfra).

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

274 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
2 år siden

SOS/MAYDAY! Dr. Vernon Coleman: “Covid-19 Vaccines Are Weapons of Mass Destruction – and Could Wipe out the Human Race” https://www.brighteon.com/0df28628-3b9b-42a3-a4c9-5bec480e8335

Dr. Carrie Madej – “Human 2.0”? A Wake-Up Call To The World — https://www.brighteon.com/32b16194-00ee-4f0d-85e0-13e5d2aa5b60

e
e
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

LUCIFERACE. Her er teknologien bak “the Seal” in the forhead. 666. The Number of the beast. Eller the Seal of god.
Et “selvlysende stempel” i panna. Merkingen har allerede begynt.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

genocide er det som skjer i dag. punktum.
de som står bak dette er jesuit culten.
de dyrker luzifer.
offrer små barn.
drikker deres blod etc etc…

de har infiltrert frimurer losjen i alle land. tatt over alle viktige roller i alle samfunn i alle land.
de har gjennom 1000vis av år forsøkt å kapre verdensherredømmet, slik de nå gjør i dag. dette er veldig godt planlagt.
over svært lang tid.

de er advokaten som skal forsvare deg.
de er advokaten som skal anklage deg.
de er dommeren som skal dømme deg.

de startet ww1, ww2, alle andre kriger. de tjente enorme summer på krig.

de skyr ingen midler for å drepe, om det er barn, kvinner, eldre eller menn spiller ingen rolle.

samme skjedde under Atlantis.

Ikke, noe nytt i det som skjer.

verden går i sirkel akkurat som klokka.

alt skjer om igjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen og omigjen……………………………………………………………………om igjen.

1. ALDIR GI DITT SAMTYKKE (never ever consent ), til disse kriminelle, offentlige ansatte. de er ansatt, UNDER OSS, levende mennesket. viss de offisielle personene forsøker å gjøre noe mot oss, så må de vise oss den kontrakten vi har med dem.
eksempel: politiet er under levende mennesket, uansett. de tilhører et firma og er ansatt i et firma. De må derfor ha gyldig kontrakt med deg som menneske, for å utøve sin praksis, som privateer.
så lenge du ikke, gir ditt samtykke, så kan de heller ikke utføre sin makt mot oss mennesker.

virus er et fragment av NOE.
man kan ikke, se et “virus” ( microscop eller annet ), derfor heller ikke, isolere det.
VIRUS do not exist.period.
virus har aldri blitt isolert noen gang.
NO pandemic = plandemic genocide

CDC ( amerikanske siden tilsvarende fhi ) har beskrevet hva en vaksine er.
denne vax’n fra billyboy holder ikke mål. kommer ikke, innenfor beskrivelsen av vaxine.
dermed er det IKKE vaxine som folk frivillig pumper inn i kroppen sin, men et eksperiment.
eksperiment som aldri har blitt brukt på mennesker før. Ikke, helt sant, da de gjorde akkurat dette under Atlantis.

Målet med vax’n fra billyboy psycopath er å drepe 7 milliarder mennesker. han håpet 40% bare ved vax’n.
vax’n er dermed et mordvåpen.

PS ! husk dette : vax’n er ikke godkjent noen plass.
tar du vax’n, så er det på eget grunnlag.
ingen forsikring vill kunne dekke deg.
ingen forsikringsselskap vil godkjenne dekning av skade eller annet, da dette er ikke en godkjent vax.

Dr. Reiner Fuellmich, kjent advokat som nå står i front for mange 1000 advokater i verdens største sak.
Fuellmich sitter i “korona komiteen”, som innhenter speialist uttalelser etc til saken.
de har PCR testen som et av hoved argumentene i saken.
pcr testen er falsk i seg selv.
Dr k. mullins som oppfant pcr testen sa i sin tid (mottok nobels pris for denne oppfinnelsen ): den kan aldri finne bakterier sykdommer.
testen er spesielt utviklet for å finne genetisk materiale.
så når de swabber nesen din og kjører den i maskinen, så kan de ikke, finne bakterie eller virus eller annet nyttig. bare masse gen-materiell. resultatet vil bli positiv eller negativ, men har ingen ting med virus(som ikke eksisterer) eller bakterier å gjøre.

verden står på repeat.
hakk i plata, alt skjer om igjen, og omigjen…………………………………………………………………………………………..og om igjen

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

… Men det er jo nettopp det mange er ute etter. Å stjele DNA. Det er også en form for overgrep. Har du et ekstraordinart talent, kan du være sikker på at noen hanker deg inn og stjeler av deg.

Lo høyt av Billyboy. Jeg synger på den innimellom, en tante-låt fra min barndom. “Hvor har du vært Billyboy Billyboy, hvor har du vært kjære Billy ;)”

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

billyboy psycopat sitt mål er å drepe alle. han ser ut til å se på seg selv som ene-hersker over denne verden. akkurat som hans far og mor og besteforeldre. (farfar eller morfar til billyboy psyco som hentet over masse nazi på slutten av ww2, og hjalp dem i sikkerhet.) så billyboy psycopatic gen går langt tilbake i tid. Stjele noen skarve dna, da trenger han ikke, å drepe folk. bare å spørre. folk fleste do not care. do not understand, anyway. så de vill vel gitt fra seg dna’et umiddelbart om han spurte om det.

det som skjer i dag er genocide. far til billyboy psychopat var i styret til fatherhood. organisasjon som planla nettopp det som skjer nå. genocide. de mener verden er overbefolket, og må reduseres. så da er de GUD, og kan bestemme hvem som skal leve og dø.

Når man fokuserer nok, så kan man bevege seg hvor som helst.
mitt fokus er å gå usett.
meditasjon og høyt fokus.

show no fear.

do not consent
do not apply

internasjonalt / international :
https://www.commonlawcourt.com/

mer common law :
https://brandnewtube.com/watch/great-common-law-info-key-to-freedom-notice-liability-document_BwoDM7PMN3cwn9S.html

Activist :
20 mars 2021
https://brandnewtube.com/watch/new-update-from-freedom-activists_TBS9i88g7pODPGN.html

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Ja visst er verden overbefolket, men det er jo fullstendig galskap å begynne å kverke folk dersom det er målet å redusere befolkningen. Det finnes en helt naturlig måte å redusere på uten å skade. Man kan slutte med å sette så mange barn til verden. Men vi mennesker ser ut til å værer programmert til overbefolkning og selvutslettelse. Så hvem sin feil er det egentlig? Vi er overstyrt gjennom hormoner og DNA, “fri vilje” er bare delvis. Noen har det gøy med oss. leste en gang en artikkel som sa “We might be someone Elses hobby” Vi er i hvert fall noen lab-rotter.

“Bibelens gud”, eller “bad Ailiens” om du vil, har utslettet denne verden før, og nå skal det visst skje igjen.
FIRE AND BRIMSTONE COOMING, crispy crispy crispy … No, not the donuts ;)

ken
ken
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Er verden overbefolket? Hvor har du det fra? Hele verdens befolkning til nå får plass i Australia med 1 mål tomt hver seg…

e
e
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Ken, for meg så er det slik at så lenge et dyr eller menneske lider nød i denne verden så er vi for mange. Uavhengig om vi er 300 stk her eller 300 trilliarder. Så lenge det er en skjevfordeling av goder, er vi for mange. Så lenge et dyr eller menneske blir drept, er vi for mange. OSV
I tillegg så trenger jeg ca hele Australia for meg selv ;)

Planeten har også rettigheter. Vi kan ikke bare pøse på og ta og ta og ta.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

Vi er omtrent 1% for mange;-) Om vi kvittet oss med de ville det ikke være den skjevfordelingen. Når vi snakket om jøder: Vet du at noen jøder gir deres “prester” skylden for at dyrene oppfører seg slik de gjør? Det er deres vranglære som får jordens skapninger i ubalanse. Det er deres vranglære som manifesterer seg og skaper kaos. Så plantene ble giftige og dyrene ble aggressive. Menneskene også, selvfølgelig. Det er jødenes oppgave å lede mennesker og dyr etter Guds vilje.

Jeg har hørt at man kan plassere alle i Monaco, men med moderne bygninger og utnytting av areal. Jeg tror ikke det er riktig da, men la oss si at det er rikelig med både plass og mat. Det er på ingen måte overbefolket. Men vi må få ned overforbruket og alt juggel Made In China. Det er også noe som styres gjennom TV.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

samt sørge for at befolkningen er klar over at politikere er ansatt av befolkningen, ikke omvendt.
Befolkningen skal aldri bli under-kuet av politikere, politi, eller andre i det offentlige. De er våre ansatte.

Så systemene som i dag er der, må gjøres om, og man må sørge for at ingen noen sinne får makt over mennesket slik det er i dag. De bruker media til å styre befolkningen ( TV, radio, kino, filmer), musikk, alt har blitt brukt for å manipulere befolkningen på jorden.

Statsministre, regjeringer og storting, har laget seg sine egne lover og regler gjennom flere 10år. lurt mikset og trikset inn lover og regler til deres egen fordel.

på tide å gjøre en brå-stopp.

ta landet vårt tilbake.

erna skal i fengsel for folkemord, og krigsforbrytelse mot menneskeheten. Ikke bare henne, men hele røkkle av politiker og masse leder, sykehus-ledere, pharma-ledere etc etc vil bli stilt for retten.

Hva skjer først, og siste ?!!!
slutten av det store spillet på jorden er “morsomt” å delta i.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
2 år siden

Jeg mente selvfølgelig ikke at 1-prosenten var jøder. Det kunne nesten se slik ut. Det var Rotschild og alle de andre som har karret til seg alt av jordens ressurser foran øynene på de som har sultet.

Her er noen offer for eksperimentell vaksine. Det strømmer inn.
https://t.me/covidvaccinevictims
Ikke glem 20. mars
https://t.me/worldwidedemonstration

https://lbry.tv/@Doctors4CovidEthics:d/Prof.-Sucharit-Bhakdi-statement-on-EMA-open-letter.ENG:0

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

Jeg forstod det, men greit å understreke, lett å bli mistolket. Har brent meg på den en del ganger siden jeg lager meg min egen betydning av ord innimellom, og lignende.
Skal sjekke linkene :)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

Haha, nei den var ny. Ja hvem vet hva som var årsaken til reverseringen/”fallet”. Jeg har også hørt at det var Jahve som kastet menneskene ned i den laveste materie som straff. Så spørs det, om 9na har rett, har djevelen okkupert bibelen og menneskets DNA og gjort seg til herre? jeg tror det.

Hvis jeg var gud selv så vet jeg neimen ikke om jeg ville ha samlet på menneskene. Enten ville jeg ha reparert eller latt dø ut, skånsomt. Jeg ville først og fremst sørget for at ingen fikk skade dyrene og at dyrene ikke skadet hverandre. Er bra for denne verden at jeg ikke er Gud, hehe.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

” de såkalt rike landene kaster mer mat enn den 3’dje verden har i året. ”
så kan vel se det i fra flere vinkler.
kanskje kutte ut dette uvinnelige presset om penger og power.
og dele godene, ikke kaste mat i den mengde som kastes i dag.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

billyboy psycopath har vokst opp med den ideologien at verden må utslettes, og han bli ene-hersker. genocide.

Leger for sannhet:
https://lbry.tv/:4/dr-simone-gold-tells-the-truth-about-the-COVID19-vaccine:9?fbclid=IwAR0KAqVLBz9nxmzKSn6MtAhJkS1LUV7GZjY3gBg3ZJBsvKz40sc76rQYWQ4

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

litt billyboy psycopath stuff :
https://brandnewtube.com/search?keyword=bill+gates

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

kjent sang :D

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Ikke glem viktig infor her :

brundtland og stoltenberg er genocidere.
brundtland var med å skrev aganda 2020 – 21, samt 2030.

dette er ekstremt onde personer, som absolutt burde stilles for retten for krigsforbrytelse mot menneskeheten.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Aradorn
2 år siden

Har hørt at Stoltenberg er stort inne i GlaxoSmithKline. Har ikke sjekket det selv. Camilla Stoltenberg i FHI som ble grunnlagt av Rockefeller-penger, og som visstnok fortsatt sirkulerer millioner gjennom Stoltenberg-slekta og alle andre korrupte kanaler. Stoltenberg skal ha uttalt at alle barn i verden skal vaksineres. Vi vet jo om disse filantropi-fondene og hvitvaskingen…Nürnberg!

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

var ikke hun innblandet i noe ulovlig blodforsyning for en del år siden?

e
e
Anonym
Svar til  e
2 år siden

LOL, blod forskning skulle det stå, hehe ble en litt vampyrisk skrivefeil ;)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

Ja hun ser ut som en blek vampyr. Sikkert blodfattig. Jeg har ikke hørt det, men vi burde følge med på hva de holder på med. Har du hørt om Adrenochrome? Det snakkes mye om det for tiden. Det er jo litt so Dracula og vampyrer i såfall. De må ha det for å holde seg unge. Det høres jo helt sinnsykt ut. De selger jo barn også da. Er det ikke 6 millioner barn som forsvinner årlig? Det har kommet en film nå som heter sound of Freedom. Handler om sex handel med barn. Basert på virkeligheten. Man har også funnet menneskekjøtt (barn) i slaktehus hos McDonald’s. Det er ikke rart at det kjempes for å nedjustere den seksuelle lavalderen. 12 år. Under 12 hvis barnet samtykker(Frankrike). Det er et fullstendig moralsk kollaps som utspiller seg. Det er Sodom & Gomorrah og Babylon på speed. Et sikkert tegn på at vi går mot lysere tider, om du forstår.
Den ligger faktisk på youtube, men jeg linker ikke den. Filmen er med Jim Caviezel(Passion).

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

Sjekket det opp nå, høres helt Villt ut, men … hvem vet hva djevlene finner på. Jeg har lenge sett at det er noe som foregår med alle de menneskene som forsvinner verden rundt årlig. Men noe er i ferd med å sprekke nå. Mange vil slite den dagen teknologien ikke lenger virker. Og vi vet hva som skal sette en stopper for bruk av den. Det andre du forteller der høres ut som klippet ut fra en film. Det kan neppe være sant.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

Er det McDonald’s du tenkte på?

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

Så nettopp denne: “– Folk må ikke få panikk. Vi anbefaler inntil videre at land fortsetter å vaksinere med AstraZeneca, sier WHOs forskningssjef Soumya Swaminathan. Hun understreker at ingen dødsfall så langt er tilskrevet noen av koronavaksinene som er tatt i bruk.”

Hei, gutter, ikke få panikk ;) LOL.
Er det ikke rart at “alle” som dør i verden i disse dager får corona på dødsattesten men nei, INGEN dør av vaksinen. Det er så innlysende at de lyver om bivirkningene at folk må begynne å forstå at her er det i det minste NOE som ikke stemmer.

Nei nå skal jeg kose meg med vampyr-låta før jeg tar natten. Er vel snart bare natte-dyrene/vampyrer som er våkne, hehe. God natt til alle venner og fiender, til alle parasitter, vampyrer, prinser, mennesker, agenter, hybrider, engler og Ailiens, sendebud og til AI. Tenk om vi alle kunne få den verden vi ville ha, helt uten å skade noen. DET er noe å drømme om :)

Sender over litt god energi til den som vil ha ;)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

Inntil videre? Det høres betryggende ut. Ja, og hvorfor trykker ikke media artikler og bilder av vaksineoffer sånn som de gjorde med influensaen? Da døde man av corona om man fikk 4 pistolskudd i brystet. Nei nå kan ingenting settes i sammenheng med nylig innsprøytet eksperimentell gen teknologi. Da er det noe annet. 0 skadde og 0 døde.

e
e
Anonym
2 år siden

https://www.fosna-folket.no/nyheter/2020/02/20/Signalet-kan-bli-borte-når-Forsvaret-øver-21146820.ece
Var ikke bare signalene som ble borte gitt. Jeg fikk plutselig en helt ny forståelse av begrepet “elektronisk krigføring”. LOL

ken
ken
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e – Sjekk dette: Advokatfirmaet Suleiman & Co AS (fra 1:27:38), men hør og se gjerne hele videoen så får du sannsynligvis et godt inntrykk

e
e
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Tusen takk for tips Ken, dette er uvurdeli informasjon, og gir meg håp om at det finnes noen der ute som ikke arbeider på oppdrag fra en eller annen djevelsk etterretnings organisasjon o.l
Her kan det i det minste kanskje finnes tips til fremgangsmåte og muligheter når det gjelder hvem man skal saksøke osv.

e
e
Anonym
2 år siden

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/Blb25G/store-tekniske-problemer-rammet-helse-norge-dette-er-krise
Helsenett nede. Noen som forsøker å dekke sine spor?

For de som har rett teknologi er det sikkert en smart sak å gjenopprette slettede opplysninger. Og eventuelle legge til falske opplysninger.
MEN… Ikke alt har DIGI spor, og DIGI spor kan jo manipuleres.

Artig med teknologi sjøh :)

e
e
Anonym
2 år siden

https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/nou-2003-33/id149032/?ch=
CIA tortur av norske borgere.

FIRE AND BRIMSTONE …

e
e
Anonym
3 år siden

“KAPPLØPET OM HJERNEN” AI mot AI? Gruppe-bevissthet?

Nauralink. Alt kan hackes. Slik kan beistet ta full styring over et individ.
3 strategier: Snik mickrochipping. Lokking av goder. Indirekte og direkte tvang.

Ser ut som om Elon Musk har blitt sin egen forsøks Ape? eller konkurrenten har tatt over arbeidet. Kodeord “Ready to go” ?

(reprise)

King James Version:
“And I saw as it were a sea of glass mingled with fire: and them that had gotten the victory over the beast, and over his image, and over his mark, and over the number of his name, stand on the sea of glass, having the harps of God.”

Her må man visst ha olje på lampen for å stå imot ;)

(The harps of God, representerer de kanskje en frekvens?)

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

ps.

666 versus 999

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

en psykolog kalte på NRK veksling mellom “gjenåpninger” og stenginger [inn-buring av frittgående høner] og påfølgende svik av forventninger for “lært håpløshet” som fører til apati.
Masser dresseres at det ikke nytter å forsøke å ha styr på sitt eget liv. Det er løgn!
Danskene klarte å skremme Mette Fredriksen til å snu den satan-pålagte linjen med tortur av folket.
Det ser ut at ingenting kan hjelpe de tel-avi-sion’ avhengige. De er fastlenket til slaveopplegget og følger med billig spill for galleriet med Molde-ordfører i hovedrollen og “politiske kommentarer” om hvem som kom best med poeng til neste valg-uten-valg runde.
Man må være bevisst for å klare å stå imot psy-kontroll via 5G og propagandamedier.

e
e
Anonym
Svar til  Russia Today
3 år siden

Jeg har reagert på den heftige vekslingen, virker unødvendig å svinge så voldsomt. Hadde de stengt grensene i tide, så hadde det ikke kommet noe mer virus hit. Man kan jo spørre seg hvorfor de ikke lærte av første runde? Det er så vanskelig å tro at de rett og slett bare er så dumme. Men det blir jo ikke noe vaksine salg dersom viruset stanses. Massen er nok litt hypnotisert ja. Så du ikke øyet i filmsnutten lenger opp?

e
e
Anonym
3 år siden

Gab hacket:

https://www.wired.com/story/gab-hack-data-breach-ddosecrets/#intcid=recommendations_wired-right-rail-vidi-experiment_cb80b8e4-d74e-4ee5-85f9-43e8c691adad_popular4-1

Som jeg sa.
Lurer forresten på hvem som har mulighet til å hacke seg på pc med Appels to stegs sikkerhet. Hm… hvis man dirigerer noen eposter og telefon kan man vel sørge for at personen ikke får beskjed om at pc er hacket. Dette er teknologi jeg ikke forstår meg på, men god fantasi har jeg :)

Mange snedige sammentreff, i hvert fall om man er litt inne på konspirasjonsteorier. Jeg har kanskje i overkant god kreativ, fantasi ;)

e
e
Anonym
3 år siden

Microchip implanting gjennom neseregionen.

Snedig sammentreff. Det var neseoperasjon jeg hadde, for å få puste bedre.

Denne gjelder hester:
“The nasal implant location can be quite easy to perform once a person has been trained. A person comfortable with giving intravenous injections and with average to above average equine handling skills will be able to easily microchip equines.”https://factcheck.afp.com/posts-

falsely-claim-coronavirus-testing-excuse-implant-gates-funded-microchips
Hm … snedig sammentreff. jeg sier ikke at dette stemmer, men det er verdt å stille seg spørsmål. I teorien kunne det være mulig, men ja det virker for Vilt til å være sant.

Snik-mikrochipping?

e
e
Anonym
3 år siden

Wow! Hva ha skjedd med Elon Musk?:

Se fra =0.36

Han flakker med blikket nesten under hele intervjuet som om han er i REMsøvn eller leser fra en usynlig skjerm.

e.
e.
Anonym
3 år siden

Ser ut som noen har hacket seg på min pc. Noen tukler med min side på Gab også. Sletter gruppene mine og setter opp to grupper jeg ikke er medlem av. Etter en stund så er gruppene tilbake. Dette skjer på nytt og på nytt. Jeg får ikke postet på mine grupper og de kommer ikke opp ved søk.

Så kan man spørre seg hver som står bak. Noen vil at jeg ikke skal snakke? Eller er det også noen som ønsker å styre Gab? Da mener jeg ikke “motstanderne/CIA” nødvendigvis, men dersom man ikke er “mainstreem gab” så vil de ikke ha det du har å komme med?
Jeg trodde at det var snakk om ytringsfrihet … Hvorfor skulle eksempelvis PST eller lignende forsøke å tvinge på meg tilsynelatende “høyreekstreme” grupper? Det rimer ikke. Mye som skurrer her. Kanskje jeg misforstår en del, men jeg har en følelse av at det er noe som ikke stemmer.

For å understreke en gang for alle slik at ingen er i tvil: så er jeg er FOR “Black lives matter”. Jeg snakker ikke i koder mest har en følelse av at det er de som gjør det. Jeg er IMOT vold og rasisme. Jeg interesserte meg ikke for politikk, jeg driter i hvem som vinner et valg, for meg er de av samme ulla. Jeg er for ytringsfrihet, samtidig så blir det feil å bruke den som et pressmiddel eller en unnskyldning til å skape hat for å nøre oppunder en politisk agenda.

NÅR MAN HATER STERKERE OG MER ENN MAN ELSKER – Hvert er det da man følger?!
Når man hater mørket mer enn man elsker lyset så blir man en del av mørket.

ken
ken
Anonym
Svar til  e.
3 år siden

e – Det er ikke din feil/skyld, men MSM. Du skriver: “For å understreke en gang for alle slik at ingen er i tvil: så er jeg er FOR «Black lives matter».”

Du må lese deg opp ;-) Ønsker deg alt godt!

The Truth About Black Lives Matter (George Soros): https://timetofreeamerica.com/blm-soros/#scroll-content
Hovedkilde: https://timetofreeamerica.com/blm-soros/#scroll-content

Ett utdrag av mange (i nevnte link):
The Blue Meridian Group
https://www.bluemeridian.org/our-partners/

“Our Partners are a group of results-oriented philanthropists seeking to transform the life trajectories of our nation’s young people and families trapped in poverty by investing in solutions to the problems that limit economic mobility.”
There are 16 companies in The Blue Meridian Group of them the most notable are:
George Kaiser Family Foundation – $50 million over 5 years
Bill & Melinda Gates Foundation – $15 million right upfront
It all connects back to Philanthropy Groups who are funding all of the riots.

Gi meg tilbakemelding om du forstår (du er i 4D, bravo, men du kan lett komme deg opp til 5D) og del derav til så mange som mulig. Vi er i 3. verdenskrig på “informasjonsarenaen” til nå… Her er det “ekstremt mye snadder” være seg hva sannheten angår (Se fra 30. januar 2021 og videre): http://hagenbo.blogspot.com/2021_01_30_archive.html

e
e
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Ken, jeg forstod ikke hva du mente med første setning. Men jeg skulle sjekket litt bedre før jeg gikk inn på Gab. Jeg sjekket nærmere etter at jeg hadde slettet konto, og ble direkte sjokkert. Da forstod jeg hvorfor jeg hadde denne følelsen av at noe ikke stemte. Jeg ser “troll sloss mot troll”. Alt er politikk og agenda. Den overordnede agendaen er åndelig og den er det ikke mange som ser har jeg inntrykk av. Jeg følger ikke nødvendigvis informasjon, jeg følger energi. “På fruktene skal du kjenne dem”

Med mindre Bill G. er satan selv eller en av de falne englene, så gjør han sikkert noen gode ting ved siden av de dårlige tingene.
mange djevler som skjuler seg bak gode gjerninger. For meg handler “Black lives matter” også mye om at vi alle må ta ansvar for å fornye dårlige holdninger og vaner i forhold til rase. Minne hverandre på når vi tråkker over grensene. Mye gammelt rask henger igjen fra fortidens rasisme. Jeg glemmer meg ofte selv og som norsk så er jeg også for lite informert om emnet.
Vi har ikke helt de samme forhold og utfordrings som USA.
Dog kan man være kritisk til både innvandring og islam eller annen religion uten at man er rasist eller nynazist. Man trenger heller ikke like alt man er enig i, og man trenger ikke være enig i alt man liker. Man må være snill, respektere hverandre. Mye faenskap kommer ut av menneskers forhold til religion, og ut av religion, men for å være ærlig så tror jeg ikke verden hadde vært et bedre sted uten. Vi mennesker er dyr, vi er pattedyr, og vi oppfører oss som rovdyr også. Vi hadde alltids klart å finne på noe å sloss om. Men vi har muligheten til å velge om vi vil være snille, i motsetning til de andre dyrene i denne verden.
Skal man endre noe så må det også gjøres gjennom inspirasjon til ønske å bli et bedre menneske, og ikke gjennom fordømmelse. Vil man eksempelvis ha slutt på Islam, så inspirer også til noe annet, ikke bare kritiser.

Hva og hvor er 5d? Min opplevelse er at det er en frekvens, en “ånds-tilstand” som har makt til å transformere molekyler fra “fysiske” lavt-vibrerende, til så hurtig-vibrerende at de blir usynlig for denne verdens øyne. Dit kommer man bare gjennom å heve frekvensen gjennom en høyere kjærlighet. Ikke gjennom verdens informasjon. 5D tilstand gjør at alt du tenker manifesteres umiddelbart. Så jeg betviler sterkt at du befinner deg i 5d ;)

Jeg må innrømme at jeg nå ble mer skeptisk til ting her inne, og det er synd for jeg har satt pris på ordene jeg har fått her inne.
Og følt meg mindre alene om å bli utsatt for livsødeleggende hendelser. Min skak ble plutselig litt mer vanskelig. Men kanskje var det nyttig, for nå må jeg finne ut, om det kan være andre som står bak/samarbeider med Monroe enn CIA.
Til syvende og sist så er det staten som er ansvarlig for norsk borgeres sikkerhet, så jeg må vel saksøke de uansett hvem som står bak. Noen skal få stå til ansvar. Og siden jeg betviler at jeg er alene om å bli utsatt for slikt, så får noen forsøke å sette en stopper for disse sinnsyke overgrepene. Jeg betviler dog, at det finnes nok av de gode menn til å få utført dette. Så får håpe at Jesus kommer, og setter en stopper for all urett en gang for alle.

Jeg ønsker deg også alt godt, og jeg tror mange her egentlig mener det godt. Og vi er jo flere som har noe til felles. Vi liker ikke covid-vaksiner og frimurer særlig godt i hvert fall :)

Når det gjelder den mørke energien jeg sanset her inne, så sender jeg over arven av all min sorg og smerte, til parasittene og frimurer-djevlene. For hver tåre som jeg har felt så skal de få felle tusen mer. Helt til tusen år har gått og de kan frigjøres av kjærlighetens lys. Selv den mørkeste skapning trenger kjærlighet. Disse ord forsegles herved med tro håp og kjærlighet til tiden ender.

Når det gjelder den gode energien jeg sanset, så kjenner jeg på et slags savn mot den, og en slags sorg over noe som er tapt.
Jeg vil dele en sang som spiller inni meg døgnet rundt nå om dagene. Jeg kjenner hjertet mitt så tydelig i disse tonene og ordene. Vi trenger vel alle å kjenne på hjertet innimellom, slik at vi husker på at vi har et?

En takk til alle de som man ikke ser men som likevel forsøker å passer på. Er jo ikke bare parasitter alt. Noen ganger så har parasittene tatt på seg en pen bekledning og andre ganger så finner man gull inni en gråstein. Er derfor ikke alltid like lett å se forskjellen. Selv om vi ikke er enig i alt så Jeg kikker nok innom innimellom fremover.

Love :)

e.

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

ps. Fornye, som i komme bort fra. Klønete formulert :)

e.
e.
Anonym
3 år siden

Det er nok ikke bare i India vil jeg tro:
https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2021/02/26/195742431/indere-var-med-i-klinisk-testing-av-coronavaksine-uten-a-vite-det

“For å delta i en klinisk test skal man signere kontrakt som bekrefter at man har lest og forstått hva man tar del i. Dette hadde ikke funnet sted.”

Nei og det fant f… meg ikke sted i mitt tilfelle heller. Selv om det dreide seg om noe annet enn corona. For sent å spørre etterpå, når man allerede har påført personene traumatiske hendelser, og kokt hjernen deres. Men det er kanskje det som er hensikten da? En redd liten hare vet ikke hvor den skal hoppe?

Jeg drømte at myndighetene hviste om, og hadde gitt sin velsignelse til prosjektet, men at djevlene hadde gått utenom avtalen i tillegg. Spiller ingen rolle. Det er ikke greit å utsette egne borgere for noen som helst form for overgrep, verken fysisk, mental, emosjonelt, eller spirituelt. Bare fordi man er indirekte skyldig gjør ikke at du e uten ansvar.

e
e
Anonym
3 år siden

Noen som kan se hva dette er? Se fra 0,57 og litt fremover. Hva er de øye-formede trådene?

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Jeg fant jeg fant. Det ligner på et av de derre NWO øyet. Kan noen andre sjekke?

e
e
Anonym
3 år siden

Som i Norge:

Brainwashed: The Secret CIA Experiments in Canada – The Fifth Estate

Noen som har tips hvordan jeg skal finne flere som har blir utsatt for lignende som meg? ønsker å finne flere som kan gå sammen om å saksøke staten.

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

ps. Når ble “kontrollkommisjonen” opprettet?

ken
ken
Anonym
Svar til  e
3 år siden

e – Du/dere kan ikke saksøke en korrupt stat! Slapp av, len deg tilbake og vent på at staten “saksøker seg selv”! StatenE har gått i fella… Alt ordner seg nå. Flere tusen år med undertrykkelse er i ferd med å se dagens lys. Mye pågår bak kulissene. En åpenbar grunn til at vi ikke får høre om denslags i MSM er begrunnet med at fienden ikke får vite neste trekk. Tredje verdenskrig, det gode mot det onde, lyset mot mørket. Lyset har seiret. Bare vent og se… NYT!

Hint: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/bokanmeldelse-av-ertresvags-sov-mitt-lille-norge-2008/

Hint: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/ertresvag-intervjuet-som-norske-aviser-ikke-ville-trykke/

e
e
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Nå ble jeg i godt humør :) Skal se på linkene, mener at jeg nylig leste en artikkel om Ertnesvåg og boken hans. Ler for meg selv av ordene dine “Staten saksøker seg selv” den var rå, hehe :)

e
e
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Fant enda flere artikler om Ertnesvåg, leste at han og flere andre hadde blitt utsatt for noe av det samme kan det se ut som. Jeg har en ny teori jeg prøver å finne ut av, kanskje fiske litt her inne etterhvert. Også skulle jeg likt å vite hva de andre han nevnte hadde “gjort” for å tirre på seg de du vet ;)

ken
ken
Anonym
3 år siden
ken
ken
Anonym
3 år siden

MrSixxthsense – «432 – 234 = 666» 432 =9 (GUDs tall) Kan du forklare hva du mener/tenker/vet om nevnte foruten at det kan være en tilfeldighet? Men skremmende er det (les; du sprer frykt)

Jeg tror på «med beds»!

PS! 432 er lik 9. 9 er GUDs tall. Hvis man multipliserer det med et annet tall, vil de resulterende tallene alltid gå tilbake til 9. (2 x 9 = 18 /1 + 8 = 9) etc

e
e
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Ken, hva mener du med “beds” ?

e
e
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

… Jeg fant med bed. Holy sh.. ;)

ken
ken
Anonym
Svar til  e
3 år siden

e – Noe for deg? https://karmakure.com/

e
e
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

Artig type, så litt på et par av videoene :) Kjente igjen teknologien de snakket om. Høres ut som et spennende prosjekt, særlig interessant med “med beds” Jeg husker at de ble kalt for “light Chambers” for 10-15 år siden. Jeg har lyst til at dette skal være sant. Dersom det finnes bad ailiens, så må det jo finnes good ailiens? Som i engler og falne engler …
Og de gode måtte jo kunne gjøre noe slikt og mye mer.

e
e
Anonym
3 år siden

Miniatyrisk Lynkurs i Gab?

Jeg er ei kløne på nett, trodde at jeg skulle legge ut en kommentar og trykte på “what is on your mind” men det så ikke ut til å bli en kommentar av det. Så forsøkte jeg å trykke på kommentar, men fikk ikke til å legge til en egen. Grrrr.
Er det mulig og reversere likes? Jeg er usikker på om jeg misforstod noe som jeg trodde var en ironisk, spøk.

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

ps. ikke alle som har et hue å bruke ;)

e
e
Anonym
3 år siden

Stempel i pannen for hjemmekarantene/covid

e
e
Anonym
3 år siden

Noen som vet hva dette symbolet betyr? To sverd i kryss. Altså ikke kors, men kryss.

e
e
Anonym
Svar til  e
3 år siden

Jeg fant det selv. To Sverd krysset, pekende nedover:

(…) However, the downward pointing swords also have a place in Christianity, as explained above.
Downward pointing swords mean that the fighting is over. No more killing, no more battles, no more wars. It is then that mankind will have finally realised that the only thing (repeat; the only thing) that can fight and conquer evil is love.
As Jesus showed, love is not violent.”

e
e
Anonym
3 år siden

Noen som vet hva som er galt med Gab? Er umulig å få full tilgang der. Ingen bekreftelse mail komme gjennom.

Ailo
Ailo
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Det har vært opp og ned det siste døgnet..De sliter litt nå og da, da det plutselig bare raser inn med millioner av brukere som forlater andre sosiale plattformer og vil inn her! Vær litt tolmodig :)

e
e
Anonym
Svar til  Ailo
3 år siden

Ok, kjent å vite. Det kommer sikkert etterhvert da :)

e
e
Anonym
3 år siden

Høie presiserte under pressekonferansen at det vil være naturlig å lette på tiltak når større grupper er vaksinert, men at vi først vil gå helt tilbake til normalen «når hele den voksne befolkningen er vaksinert».
Og det gikk Folkehelseinstituttet ut med at det er godt håp for at vil være tilfelle til sommeren.

DREAM ON

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
3 år siden

Ja, dream on:)

« Forrige artikkel

Vaksine eller ikke vaksine

Neste artikkel »

Mutert virus, varsko her…

274
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x