https://demonstrasjon.net/nb/frontline https://www.americasfrontlinedoctors.com/

Vi trenger ikke direktører som vil tvinge på oss eksperimentelle vaksiner

5.5K visninger
1 minutt lesetid
274

52:23: «we dont need the CEO of big companies forcing experimental biological agents on anyone…»

Dr. Simone Gold, grunnlegger av America’s Frontline Doctors, her.

Fra hennes innledning: Vi kjenner sannheten i hjertet. Vi kan ikke akseptere så mye løgn. Det er sannheten som gjelder og vi må kjempe for å få den frem. En doktor ville ikke tvinge sine ansatte å bruke masker og myndighetene i Oregon tok fra han lisensen til å kunne praktisere. Vi skal kjempe for ham. Han sa at han var så glad for at han gjorde dette. For å leve i løgnen var ikke godt. Hydroxychloroquine er en medisin som må kunne selges fritt over disken. Det kjemper vi også for. Den store kampen er ikke mot viruset, men mot frykt. Folk flest vil ha sitt normale liv tilbake. Men det kommer ikke til å skje ved vaksinen. Derfor må vi ta tak i dette fra en helt annen kant. Se og hør hennes foredrag, lastet opp den 14. januar 2021 (her).

«Og vi trenger ikke direktører som vil tvinge på oss eksperimentelle vaksiner for at vi skal kunne fly til Washington for å demonstrere vår mening. Vi vil kjempe for at alle skal kunne fly uten bli påtvunget noen eksperimentell vaksine. Vi skal snakke med de største flyselskapene og ett av våre våpen skal være en liste med minst 1 mio underskrifter; vær snill å gå til nettstedet stopmedicaldiscrimination.org, og skriv under, her (også internasjonale underskrifter),» forteller Simone Gold.

Om Frontline doctors: «Mindre enn 24 timer etter at Frontline Doctors første pressekonferanse i Washington DC ble de sensurert og fjernet fra Facebook, YouTube og Twitter. Etter at deres egen nettside ble sensurert ut av nettet i et forsøk på å kvele dem, var legene tilbake foran trinnene av høyesterettsbygningen for deres andre pressekonferanse, og risikerte liv, familie og jobb, fordi de hadde bestemt seg for å bringe sannheten direkte til det amerikanske folk om at det finnes en kur mot COVID, og at publikum ikke lenger trengte å være redde.»

Dr. Simone Gold var den første legen som snakket i dag, og hun sa: «Vi kommer endelig ut i offentligheten, noe som har kostet mye både personlig og profesjonelt. Vi er lei av å se pasienter dø foran oss, og vi er enda mer opprørte over å se edderkoppnettet av frykt som omslutter den amerikanske offentligheten. Når det finnes en behandling, finnes det en helbredelse. Folk har vært redde for å si det. Men hva mer kan du kalle det hvis du gir noen medisiner tidlig, og det avbryter sykdomsprosessen? Vi kommer etter deg, Big Pharma. Vi kommer etter deg og vi forblir ikke tause. Det første grunnlovstillegget om ytringsfrihet er der av en grunn. Det er tusenvis av oss» (tekst oversatt herfra).

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

274 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kjell108
kjell108
Abonnent
2 år siden

Dagens utvikling
https://www.youtube.com/watch?v=M8g2wFI7Ttw

Video 0:00-10:00
«Svampen» kollapser?

Video 10:00-13:00
Her lærer vi at det var opposisjonen til Trump (FBI eller hva) som organiserte angrepet på Capitol. NRK forteller det var Trump, men det var også omvendt ifølge nye opplysninger.

Vær obs på at både Mitch Mcconnell og Rudy Guiliano er Rinos, altså Demokrater. Mitch Mcconnell støtter at Trump stilles for Riksrett (og sendes til Gitmo) for å stå bak oppfordring til opprør mot demokratiet … mens det var altså omvendt (Video 10:00-13:00).

Og fra den andre siden (Rubin Report er verken høyere eller venstre .. det kan diskuteres)

Tulsi Gabbard advarer oss mot alternative media, spesielt Nyhetsspeilet?
– Det er altfor mye konspirasjonsteorier her

Hans Gaarder skrev engang at den mest plausible forklaringen på 911 (etter hukommelsen, eller det var JFK-mordet) var at «Black Pope» stod bak. Det ser ut som at de som stod bak valgkuppet 2020 var Vatikanet, i samarbeid med London og Kina. Hvem kunnet gjettet det? Hvem kunne ha gjettet at når Vatikanet mangler penger (Trump har kuttet inntektene deres) så stiller Maoistene i Kina opp med finansering av valgkupp.

Erling
Erling
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

videolinken er utilgjengelig.
har du alternativ?

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

Ikke, så vanskelig å gjette. jesuitter står ansvarlig for ALT.

Bjørn Till
Bjørn Till
Abonnent
2 år siden

Takker for meget god, viktig og informativ artikkel igjen. Bare synd at Nyhetsspeilet når ut til så få, og at de globalistkontrollerte sosiale mediene stenger oss ute hver gang vi berører viktige temaer som kritiserer og avslører store, kontrollerte, samarbeidende, internasjonale globalistkorporative forbrytelser mot oss.

Heldigvis finnes det et facebook-liknende patriotisk alternativ som aldri sensurerer, blokkerer, utestenger eller kaster ut brukere som taler konger, paver, presidenter, politikere, globalister og gigantiske næringslivsinteresser midt imot. Alternativet heter brighteon.social – og eies og styres av menneskerettsforkjemper, ernæringsekspert og superpatriot, Mike Adams, med samarbeidspartnere. Mike Adams står bak naturalnews.com, Newstarget.com, youtube-alternativet brighteon.com, brighteon.social og en rekke andre informative websites.

Mitt ønske er å sette opp en norsk gruppe på brighteon.social, der norske og andre lands patrioter kan møtes for å samarbeide, utveksle, avsløre og dele hverandres syn på og uhyrlige opplevelser med den samarbeidende norske og internasjonale næringslivspolitiske mafiaen som i dag eier, styrer og kontrollerer det politiske Norge – og som bruker deres tilstjålne monopolpolitiske makt til å diktere, undertrykke, plyndre og ødelegge våre liv som det passer dem – til inntekt og fordel for dem selv.

brighteon.social vil være ideell som møteplass for alle som ønsker å informere vårt forum, følgere, lesere og andre med artikler som ta opp og belyser aktuelle problemstillinger som avslører og beskriver menneskefarlig teknologi som vaksiner og 5G, politiske vedtak som truer våre liv, rettigheter, friheter, økonomi, eierskap til vårt lands felleseide verdiressursers inntekter med mer.

Å opprette et samlingsforum for norske patrioter og følgere på brighteon.social, understøttet av videoer som kan legges ut på brighteon.com, er stort sett en formalitet. Tilretteleggelse og utvikling av nettverkets profil er fort gjort. Utfordringen vil være å nå ut til det patriotiske Norge, samt hindre at nettverket druknes i gratulasjoner og alt annet enn det det nettverket er ment for. Løsningen kan være å invitere ønskede profiler inn i nettverket, mens alle andre kun kan lese, høre eller se informasjonen vi bringer.

Du, Sven-Inge, er selvsagt en av mange dyktige artikkelforfattere som ønskes som bidragsyter på en norsk patriotisk plattform på brighteon.social. Det samme gjelder alle andre norske og/eller internasjonale patrioter, da vi kjemper mot samme felles fiende alle sammen – The New World Order Bilderberg Group.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Bjørn Till
2 år siden

Jeg regner nyheter som ferskvare. Verdien av nyheter forfaller fort. Etter 2-3 dager er de halvveis passe, og etter et par uker er det bare å kaste dem.

Mange ble kastet ut av Youtube og poster videoer på Bitchute og lignende istedenfor.
Youtube-video er «content production», med copyright. Ellers risikerer man å bli kastet ut av Youtube.
Når man først er kastet ut av Youtube står man mye friere. Man kan rett og slett kopiere villt.

Når Youtube er diskreditert som en nazi-kanal (både Google of FB stammer fra CIA. CIA er WWII nazier med HQ i Frankfurt) står vi overfor en gullalder for alternative media.

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
Svar til  Bjørn Till
2 år siden

Ja, det er synd at Nyhetsspeilet har så lite nedslagsfelt. Det skyldes nok at KLM og Norges dusteforbund har vedtatt at det tar dog lengre tid å le seg i hjel av Nyhetsspeilet enn av Donald Trump.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Sverke Bolme
2 år siden

Vi har flere nettsteder i USA med tilsvarende vinkling som Nyhetsspeilet, som har et fantastisk nedslagsfelt. Jeg tror ikke vi skal være for snar til å klandre Hitler for at Stalin mistet 3 mill soldater på noen uker, og 28 mill russere i løpet av VK2. Storbritannia mistet bare 700.000

ken
ken
Anonym
2 år siden

Sven-Inge Johansen – Vi må for all del ikke glemme Brandy Vaughan, grunnleggeren av antivaksinasjonsgruppen «Learn the Risk». Hun «døde» 45 år gammel i desember 2020… Tilfeldig? Neppe! https://learntherisk.org/

Hun kjempet for oss, slik som du kjemper for oss. Takk for atter en informativ artikkel, atter en gang! Forresten, takk for ALLE dine informative artikler!

Patriot
Patriot
Abonnent
2 år siden

The Lancet Study
https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)31180-6/fulltext

Det ble innført rasjonering av Hydroxychloroquine i midten av mars 2020. Sykepleiere visste altså at dette var en kur for Coronavirus og oppfordret hverandre til å ta det.

https://www.dagensmedisin.no/artikler/2020/03/18/oppfordrer-hverandre-til-a-ta-malariamedisin-mot-smitte/

Et lite utdrag fra dr Simone Golds video:

Kjent som «Sunday Sunday Medicine» i Afrika. Et middel som er veldig tilgjengelig og ufarlig. Studien som ble vist på Lancet ble trukket tilbake. Babyer, gravide og alle sammen kan bruke dette.

Sjanse for å overleve uten behandling:
0-20 år 99,997%
20-50 år 99,980%
50-70 år 99,500%
Over 70 år er sjansen 95 %. Hun understreker at dette er uten behandling. Dette er farlig for de som de som antas å dø uansett i nærmere tid. Sånn som lungebetennelse er bestefars beste venn. De som er plaget og er fornøyd med livet. Risikoen er for de som er over 80 år og er på sykehjem med t eks diabetes, er veldig overvektig, har dårlig hjerte og har dårlige lunger.

«Vaksinen» er et eksperiment på et middel som kan skape en overreaksjon i kroppen. Man får Covid for evig og det skaper en allergisk reaksjon når et koronavirus kommer tilbake.
Det finnes 7 forskjellige koronavirus. Alle forsøk på å skape en vaksine har feilet. Sars Cov 1 er 78% lik Covid 19 eller Sars Cov 2. Denne «vaksinen» er aldri testet på dyr. I siste dyreforsøk på Koronavaksine på mink/ilder gikk første dose bra, andre dose bra, men når de ble eksponert for Coronavirus naturlig ut i det fri, døde de. De avsluttet eksperimentet.

Den eksperimentelle vaksinen som nå prøves ut på millioner av mennesker kan gi alvorlige bivirkninger. Den anbefales ikke, da det ser ut til å handle kun om profitt.
Det er irrasjonelt å ta en uprøvd vaksine der produsenten og leverandøren har fraskrevet seg alt ansvar.
«Vaksinen» hindrer ikke smitte, man må fortsatt ha restriksjoner. Man tester positivt på nytt. De testene telles også som smittespredning.
Det er ingen bevis på at den virker og derfor heller ikke hvor lenge.
Det er overhode ikke verdt risikoen.
De vil spore deg i to år etter vaksinering.

America’s Frontline Doctors anbefalinger:
0-20 år Forbud
20-50 år sterkt frarådet
50-70 år sterkt frarådet
70 år og oppover er det frarådet, men om man er på sykehjem og i risikosonen er det ikke irrasjonelt. De er ikke vaksinemotstandere. Denne vaksinen vet de ikke om virker. Det finnes utmerkede alternativ. Det vil i disse tilfeller være pasientens eget valg som avgjør og da påpekes det at det må skje uten press.

Gravide må aldri ta vaksinen!

De reagerer sterkt på at rase blir brukt. På en eller annen måte skal det rettferdiggjøres at svarte og brune prioriteres. Studier viser at brune og svarte mennesker har alvorligere bivirkninger enn hvite.
Virus derimot viser mer til hvor tett vi bor og at det ikke har med hudfarge/rase å gjøre. Afrika er ikke påvirket av Covid, bortsett fra Sør Afrika. Dødsraten i Afrika er bare 1% av vestlige lands.

Svarte og brune prioriteres blant sykepleiere, politi og militære. Hvorfor ikke de som er på sykehjem og i risikogruppen? Hva om 30% av disse i de viktige stillingene plutselig dør om to år? Dette er sjokkerende.

De vil nå forsøke å tvinge på oss dette uprøvde stoffet ved å nekte oss å fly, gå på jobb, på skole, på butikken, bruke bank og fotballkamp.
Derfor er det viktig å signere opprop for å få slutt på galskapen. De vil ha en million eller mer underskrifter.

Et lite utdrag for de som ikke forstår engelsk.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

Patriot – man behøver ikke kur for noe som ikke eksisterer. «Virus» er kun bakterier. Hydroxychloroquine burde man aldri under noen omstendigheter benytte. Især om man er 50+ eller overvektig/ute av form. Les linken og du vil forstå.

https://medicalxpress.com/news/2020-06-hydroxychloroquine-effects-heart-rhythm.html

Jeg synes flere bidragsytere her gjør en forkastelig jobb med dobbeltale. «Vi hater big pharma», «Big pharma har løsningen». Eksemplifisert ved hydroxychloroquine i dette tilfellet. Man tar ikke medisin fra de som tjener på holde oss syke? Vi er da vitterlig ikke idioter. Eller, flere her inne er jo frimurere og dermed er det en ting de akkurat er; idioter.

Hydroxychloroquine ble utviklet i Corona (California). Byen kaller seg Crown Town, The Circle City, Crown Colony, Queen Colony, Anbefaler alle se logoen (seal) til denne byen: https://en.wikipedia.org/wiki/Corona,_California

Dermed har vi avverget at mange av NS sine lesere begår en kjempetabbe og benytter denne «medisinen», uten at de er gjort oppmerksom ved bakgrunnen alle burde kjenne til.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Mr Sixxthsense
Jeg forstår hva du mener, og det kan virke sånn kanskje, men dette handler ikke om Hydrochloroquine. Dette handler om det som alle disse legene har sagt hele tiden: Denne sykdommen er ufarlig. Det er vaksinen som er farlig. Hvis man behandler pasienter tidlig, vil overlevelsesraten være 100%, med andre ord. Hydroxichloroquine er blitt benyttet sikkert milliarder av ganger. I malarialand tar de dette hver søndag, derfor kaller de det Sunday Sunday Medicine. Pasienters dødsårsak er andre sykdommer, ikke Covid. Big Pharma vil ha deg bort fra billig og effektive behandlinger som Hydroxichloroquine og over på farlig, dødelig, uprøvd vaksine. Det handler om profitt, ikke helse. De sprer falsk propaganda om medisinen. Det er det hun sier. Studiet som viste at Hydroxichloroquine var farlig er trukket tilbake. Medisinen brukes hele tiden. Hvis man ligger på sykehjem, er over 80, med hjerteproblemer kan det være farlig med alt. Ser du hvor lett det kan manipuleres ut fra statistikk?

Regel nr 1 er å få nok vitamin D. Det får vi fra solen. Vitamin D er uhyre viktig for immunforsvaret. På vinteren er det ikke mye sol og det påvirker immunforsvaret, vi blir lettere syk. Kall det gjerne bakterie om du vil, men det er altså noe veldig lite som forstyrrer cellene våre. 1 tusendel av bredden på et hårstrå. En maske er omtrent like effektivt som å fange mygg med et fotballmål. Disse bakteriene, virus eller hva det er, er for det meste bra for oss. På sommeren, eller om du har sterkt immunforsvar med masse vitamin D, vil ikke dette utgjøre en trussel i det hele tatt. Trusselen er dårlig immunforsvar. Det er det legene egentlig sier. Mørkhudede er utviklet under mye sol, så deres hud tar ikke opp like mye Vitamin D. Derfor er de mer utsatt for sykdom i Norge. De må ha ekstra mye tilskudd. Samme med ekstremt overvektige fordi vitaminet lagres i stedet for å brukes. Hvis uhellet er ute og man kjenner symptomer kan de som føler seg truet ta en Hydroxychloroquine tablett og sink. Da er det for sent med vitamin D. Man må ta det allikevel sammen med andre vitaminer. C og K er vel også viktig, men alt må være i balanse, selvfølgelig.

Det er i grunnen lite interessant sånn sett om viruset finnes. Det er immunforsvaret man må ha fokus på. Det finnes legemidler for å «booste» immunforsvaret. At viruset finnes er bare de som prøver å tjene milliarder på frykt, med en PCR test som ikke kan brukes for diagnose alene. Om du tester positivt og ikke har symptomer kan man ikke si at du er syk. Ronaldo testet positivt 3 ganger uten symptomer. Han var forbannet og kalte testen ubrukelig. Men disse idolene er viktige for å selge illusjonen om at dette er en farlig pandemi. De brukes også til å selge «vaksiner». Sars Cov 2 er som su sier ikke isolert som virus. Influensa statistikken er gått ned med 98%. Man kan kanskje kalle virus parasittbakterie? En bitteliten bakterie som er avhengig av andre celler for å leve. De er så små at jeg ikke er i stand til å sjekke om de finnes. Folk blir i hvert fall syke. Mye av det er bakterier, ja.

Er det ikke rart:
Sol er det beste middel mot sykdommen – vi får portforbud.
Sterilt miljø uten bakterier er farlig – Vi må dusjes i antibac og såpe.
Isolasjon gjør oss deprimert og fysisk dårlig – Vi må være alene.
Trening holder oss friske – De stenger treningssentre.
Frisk luft holder kroppen sunn – Vi må gå med maske.
Å se smil og glede er bra for helsen – vi må dekke til smilet. Vi forstyrret åndedrettet, vi puster inn for mye av egen CO2. Det setter seg bakterier i masken som dras ned i lungene og som er en trussel for de som har redusert immunforsvar. Studier viser at disse kan utvikle lungebetennelse.

Aluminium og andre stoffer som er brukt i vaksinen er giftig. Disse fester seg i kroppens transportsystem uten å gå gjennom den naturlige prosessen gjennom mavesekk og lever ol. Disse stoffene er som gift for hjernen.

Jeg bruker veldig lite medisin. En gang jeg hadde tannverk, på hyttetur, knasket jeg Paracet som drops. På mandagsmorgen 1 time før åpningstid slapp de meg, Elefantmannen inn på venterommet. Da jeg endelig fikk en sprøyte med deilig bedøvelse, var det som om jeg var i himmelen. For en utrolig lettelse. Jeg var der i flere timer. De kjente meg ikke igjen i resepsjonen etterpå.
Alle er ikke skumle frimurere og hekser, vet du. Mange av disse ville risikert liv for å redde andre.
Frontline Doctors sier også at folk som er dårlig må oppsøke dem, ikke andre. De kjenner sine pasienter best og bryr seg.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

Patriot – litt glattere tunge på deg en gjengs her inne. Skulle tro du var politiker. Frimurerne har sendt inn kavaleriet:-) Vel, jeg liker motstand. Dette handler absolutt om Hydrochloroquine. Når man kan få hjerteinfarkt av “medisinen”, sier det seg selv man ikke under noen omstendigheter benytter den. Du tar helt feil omkring deres intensjoner. Profitten er uvesentlig. De vil ha deg død! Dermed dekker de begge sider. Vaksinen dreper deg. Hydrochloroquine dreper deg. Studien som viser “medisinen” gir deg hjerteinfarkt er trukket tilbake. Undrer meg over hvorfor.. Frimurerlosjen er en dødskult, men dette vet du jo.

De som er pensjonister er kun en utgiftspost for mafiaen, derfor vil de ta livet av dem. Jo eldre de er desto mer koster de per døgn holde i livet. Afrikanere har ingenting i Norge å gjøre, da det sier her stemmer. Derimot vil frimurerlosjen starte en krig mot muslimene siden de hater farvede memnesker, hvilket er ironisk siden hvit er en blanding av alle farger.

Får man influensa er det rengjøringen av systemet for de som har behov for dette. Man er ikke til fare for hverken seg selv eller andre. Disse bakteriene gjør sin jobb slik de skal og forlenger livet ditt i denne kroppen. Vil man unngå bli forkjølet er det en enkel og uhyre billing løsning. Sodium bicarbonate (må ikke forveksles med bakepulver). Den løsningen er skuddsikker. Har ikke hadd influensa på omtrent 25 år, hvilket et statistisk umulig. Egentlig.

Hva du foreslår er en oppskrift på rasere egen helse. Om man tar tilskudd kommer balansen totalt ute av kontroll. Det er helseskadelig! Spis normal mat som man lager selv. Unngå oppdrettslaks som er regelrett gift og annen fabrikat fra matforsyningskjeden til frimurerjihadistene. Denne forbanna solen dere maser om hele tiden. Maten har betydning, selv om det er fornuftig oppholde seg ute. Hvorfor har man hungersnød i Afrika om solen er energi? De lever jo rett under den!

Det er helt essensielt om virus eksisterer. Finnes ikke det knekker hele moderne medisin sammen, hvis avstammer fra heksekunsten. Sidem virus ikke eksisterer burde man holde seg lengst mulig unna sykehus og heksedoktorer. I tillegg beviser dette frimurerlosjen og deres marionetter i dukketeateret på stortinget har handlet med overlegg.

Injisere kjemikalier i kroppen ved den tro det fremmer god helse er regelrett idioti! Morfin er et rusmiddel. Du fikk noe som maskerte problemet, men det løser ikke noe. Da kreves man adresserer årsaken.

Frimurerne er alt annet enn skumle. Imidlertid er de tøffere i gjeng. Få en på tomannshånd og vedkommende pisser i buksa. Derimot er de som er i den offentlige frontlinjen frimurere. En sammensvergelse. Disse vil ikke redde noe annet enn sitt eget liv, da hva som kommer ut av munnen deres har like mye verdi som alt annet man finnet på søppeldynga.

Leger har like stor troverdighet som et barn i godterikiosken og lover ikke spise noe. Lik null. Samme hva de kaller seg. Heksedoktorer brenner man på bålet sammen med hekser.

Kun en kan redde liv: den Allmektige Skaperen. Intet menneske. Interessant hva.. Man kan forlenge tiden i denne kroppen ved opptre som en normalt menneske om man ser andre i nød, men ikke redde det. Vi er ikke “gud”.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Jeg lo godt av den. Er jeg også frimurer nå? Er du her for å trolle? Jeg gidder ikke kommentere vås.
Jeg skrev stikkord og oversatte for de som ikke kan engelsk. Om det hjalp én person så var det verdt det. Nå holder det kjære deg, beklager.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

Patriot – du snakker i allefall som en. If it looks like a duck and walks like a duck, it is a duck.

Man kan vanskelig argumentere imot fakta. Mulig du trodde du var i Eliteserien, men jeg befinner meg på nivået over. Game, set & match.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Norge er nå på verdenstoppen i vaksine-ofre. Tallet ser ut til å være 1 : 1000 omkom av vaksinen så langt

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Hver obs på at opplegget til Trump (som tapte valget ifølge deg) er at de satanistene som snakker sant vil bli benådet. Resten at dere vil bli sent til gitmo eller summarisk henrettet.

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Ingenting kommer til å skje. Biden tar over og det blir flere år med elendighet. Nye oppkonstruerte kriger på falske premisser. Allerede flere år siden hørte man om Trump hadde bragt de onde menneskene til Gitmo. Men neida Clinton, Obama, Pelosi fortsetter videre med hatet sitt. Hvis Trump var på vår side hvorfor har han ikke advart mot vaksinene ? Hvorfor har han ikke brukt militæret mot disse psykopatene ? Hvis dere tror han kommer til å gjøre det de nærmeste dagene er dere jaggu naive

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  KTA
2 år siden

Jeg vet ikke hva du mener med «vår side». Mulig du refererer til norske patrioter eller norske anti-sionister. «A» i «MAGA» står for Amerika, ikke Storbritannia eller Skandinavia. Norske Media er i krig med MAGA, og NATO deltar i den krigen.
MAGA har sine opprinnelse fra JFKs dager. Hvor mange i Norge har sine opprinnelse fra JFKs dager? Et lite mindretall. Rødt blir vel Biden og avelektrifisering av verden.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

– Når man kan få hjerteinfarkt av “medisinen”, sier det seg selv man ikke

Kilden din ovenfor handlet on hjerterytmeforstyrrelse hos rotter. Nå kaller du det for «hjerteinfark» ??

– Hydrochloroquine dreper deg
?

Dersom den amerikanske hæren starter arrestasjoner av satanistene i Kongressen … det blir som «fredag den 13.» på nytt for dere.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell18 – «What disturbed me the most was when I was seeing not political officials say these medications are safe but seeing on the news cardiologists and infectious disease specialists say» hydroxychloroquine «is completely safe without even mentioning this rare side effect,» Ackerman said in an interview.

«That’s inexcusable,» he added.

While hydroxychloroquine is likely to be safe for 90 percent of the population, Ackerman said, it could pose serious and potentially lethal risks to a small number of those susceptible to heart conditions, especially those with other chronic medical problems already on multiple medications.
-Dr. Michael Ackerman
https://www.nbcnews.com/politics/donald-trump/mayo-clinic-cardiologist-inexcusable-ignore-hydroxychloroquine-side-effects-n1178776

Dette er fra en lege, djevelens sjarlantere. Hvordan tror du denne «medisinen» fungerer ovenfor mennesker som er sykelig overvektige (50% av befolkningen) og de som ikke er fysisk aktive. Direkte livsfarlig, slik denne legen påpeker, men unnlater fortelle om de reelle problemene ift. befolkningen som helthet.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

MrSixxthsense om hydroxychloroquine
– direkte livsfarlig
Gitt at 20% dør av kreft i Vest, og 99% av dem har gjennomgått kreftbehandling.
800-1000 mill * 0,2 * 0.99 har fått kreftbehandling, som ikke har hatt positiv effekt for dem.
160-200 mill er påført lidelser. Kreftbehandling er smertefull behandling (og det mest kostbare sykehusene har å tilby).
Jfr. det med tallet «8» for hydroxychloroquine.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell18 – hvorfor blandet du inn kreftbehandling? Igjen kommer du opp med tall fra fri fantasi i kjent frimurerstil. 97-98% dør av cellegiftbehandling, derfor er det ingen med vettet i behold som benytter den behandlingen. Jeg dokumenterte for deg at hydroxychloroquine er direkte livsfarlig for de som har dårlig hjerte. Dette inkluderer grupper som sykelig overvektige (50% av befolkningen) og de som ikke er fysisk aktive, samt de eldre.

Man går ikke til farmasien for løsninger! Dette burde selv du kjell18 evne konkludere uten at det sprenger din kongnitive kapasit den lille tiden det krever for at man skal forstå dette.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

MrSixxthsense
– Dette er fra en lege, djevelens sjarlantere. Hvordan tror du denne «medisinen» fungerer ovenfor mennesker som er sykelig overvektige (50% av befolkningen)

AMLO [Mexico’s Socialist president, Andrés Manuel López Obrador], has defied the World Health Organization and International Monetary Fund by proclaiming that Mexico will not shut down its economy or mandate lockdowns, masks

or vaccines. He has fought COVID-19 by making effective therapeutic drugs like Ivermectin and hydroxychloroquine available to the Mexican people. Critics have accused U.S. regulators, led by Dr. Anthony Fauci, with sabotaging and suppressing these remedies to prolong the pandemic and frame vaccines as the only solution for a return to normalcy.

Som vi skjønner hvis noe kommer fra MrSixxthsense et det junk. Han tror fortsatt at folk i Norge ikke dør av medisinbruk, det er vitaminer og denslags som er farlig

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell18 – Mexico er den eneste nasjonen hvis er mer åpenlyst korrupt enn Norge. Når man eksporterer varer derifra får man kun igjen deler av mva ved bestikke offentlige tjenestemenn, ellers blir ikke noe refundert.

Du skyter deg selv igjen i foten. Hydroxychloroquine er medisin laget av farmasien. Takk for at du argumenterte min sak:-)

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

«Hydroxychloroquine is being studied to prevent and treat coronavirus disease 2019 (COVID‑19), but all clinical trials conducted during 2020 found it is ineffective and may cause dangerous side effects.[3][4][5][6]»

Dvs. Big Pharma har ikke patent på HCQ, og HCQ motarbeides av Big Pharma (og det satanistiske Wikipedia & Twitter. Anti-vaxxers likestilles med anti-semittisme på Twitter).

Trump arbeider for å få de nazistiske media forbudt. Forhåpentlig vil heller ikke NRK få visum til USA.

Nazistene står bak uttallige drap på leger.

Trump jurister har tiltale (sealed indiction) på 100,000-1 mill frimurere og denslags. Din Dr Fauci vil forutsigelig bli sent til Guantanamo Bay for «forbrytelser mot menneskeheten»

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell18 – takk for at du gir meg en av de daglige dosene med endorfin rush for mitt overlegne intellekt.

Patentet for Hydroxychloroquine, US5314894A

Samtidig greier du tillegge meg meninger jeg ikke har. «Din Dr Fauci»… Jeg hater alle som ikler seg kostymer. Enten det er hvitt eller sort! Ryker det ut av ørene dine når du blir dominert så til de grader av meg at den tankekontrollerte hjernen din kapitulerer?

Donna Trump er transe. Arresterer frimurere..haha De vil den Allmektige Skaperen tas av:-) Knuse de!

Hvorfor anbefaler du andre mennesker benytte patenterte løsninger fra farmasien?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

– Hvorfor anbefaler du andre mennesker benytte patenterte løsninger fra farmasien?

Du vet vel også at hva som kan bli patentert blir patentert, unntatt vann uten tilsettinger. Patentet går ut etter 15 år.
Etter 70 år er HCQ umulig å patentere. Oppfinneren må heretter begynne å jobbe for å betale husleia.

Arrogansen til de som tror de eier verden er uten grenser. Pelosi tror hun er gud sier psykolog.

«Hillary labels Trump supporters domestic terrorists who need to be tracked and surveilled»
Hva Hillary står for er hva NRK står for.

Da adm Mike Rogers ble sjef for NSA (2015?) lærte patriotene hva NSA drev på med. NSA hadde arkivert alle eposter, alle tekstmeldinger, alle telefonsamtaler (?) på alle amerikanere. USA var en nazi-STASI stat.

I kjernen av denne nazi-STASI staten finner vi de som er mest lønnsomme i verden, farmasibedriftene.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell18 – det er ikke bare Pelosi som tror hun er gud. Dette gjelder hele den jævla frimurerlosjen, hvilket inkluderer hele det politiske systemet!

Igjen møter du deg selv i døra. Nå har det plutslig ingenting å si om løsningen er fra farmasien fordi patentet vil etterhvert utløpe. Er ikke problemet med farmasien at de tar livet av mennesker istedet for hjelpe dem. Dermed beviser du for alle leserne her inne du er akkurat som legene. En sjarlatan som snur kappa etter vinden.

Hvordan du klarte motsi deg selv i et innlegg, er ganske imponerede. Var det handleren din hos frimurerlosjen som skiftet personligheten din midt i tastaurøkten:-)

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Meg selv
– He has fought COVID-19 by making effective therapeutic drugs like Ivermectin and hydroxychloroquine available to the Mexican people

Jeg forstår deg slik at jeg kan ikke støtte hydroxychloroquine slik som Trump, fordi da motsier jeg meg selv.
Kan du fortelle oss hva jeg må si «for å ikke motsi meg selv» ?

I tilfelle Pelosi forlangte hun at nasjonalgarden ordnet med personlig beskyttelse for henne på Capitol, men hun fikk til svar at de tok bare imot ordrer fra Commander-in-Chief, hvilket fortsatt var Trump. Et rykte går på at Pelosi prøvde å reise fra USA … høres helt villt ut. Pelosi møtte ikke opp på jobb dagen etterpå.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell18 – korrekt. Du kan ikke hevde farmasien er problemet og samtidig henvise til at de har løsningen på problemet. Dette burde være åpenbart. Donna Trump er en banditt og en transe, så du burde hate vedkommende.

smurfen – innsettelsen av pleiepasienten er den 20.01.21 = 33, i tillegg er det halvmåne det døgnet så transene har lagt opp til at tvekjønnet skal hylles. For en pervers og ufordragelig gjeng. Vel, frimurerne er jo ikke annet enn bunnslammet av menneskeheten. Den Allmektige Skaperen driver eugenics. Alle utskuddene skal lukes vekk som ugress.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Du har nettopp fortalt oss at de er en selvmotsigelse for meg å promotere enkelt anti-inflammatorisk medisin for å forebygge COVID-19. Alt som finnes av medisiner skal være fra legemiddelindustrien, og de som er for hydroxychloroquine må støtte legemiddelindustrien ?? .. dvs. blodtrykksreduserende medisin, paracet, anti-statiner osv.

Vi skjønner alle sammen at legemiddelindustrien promoterer eksperimentelle vaksiner på oss som om vi er forsøkskaniner, istedenfor å bruke hva vi har, som hydroxychloroquine, og alternative metoder som virker oksyderende med god effekt.
Kuvøser for COVID-19-pasienter er farligere enn cyanid. 50% omkommer.
Det som brukes i Norge ifølge «Helene sjekker inn» virker svært dårlig.

De som spiser mest patentmedisin, som amerikanere og briter, dør fortest av COVID-19, 100 ganger fortere enn i tykkeste Afrika.

90% av de som dør av COVID-19 kunne ha vært reddet. Nå skal tallet for ofre dobles med COVID-19 vaksiner.
Når 1 av 1000 omkommer av vaksiner kan jeg se for meg at 1000 vil omkomme i Norge av vaksiner. Løsningen blir formodentlig at man vaksinerer alle som ikke er i faresonen, dvs. ikke de eldre. Så resultatet vil få null betydning for COVID-19.

Det er en grunn til at Trump vil utrydde Satanistene.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell 18 – du fortsetter med selvskudd. Du evner ikke og det er lov. Poenget mitt er vist frem for alle de som leser her.

Du argumenterer for at man skal vaksinere barn, unge og de under 70 med andre ord. Slik ordlyd du benytter skal dette implementeres via tvang. Kjenner du til et begrep som heter frihet til å velge selv?

Har sett utallige innlegg fra deg hvor du hevder COVID19 er en bløff fra myndighetene. Hvorfor vil du da at befolkningen skal vaksineres mot en trussel som kun eksisterer i hodene hos noen paranoide mennesker?

Donna Trump er satanist. Morroklumpen.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

– Du argumenterer for at man skal vaksinere barn, unge og de under 70 med andre ord

Du argumenterer mot en stråmann.

Så impliserer du for at Erna og regjeringen gjør en god jobb og de som ikke støtter Big Pharma er tilbakestående («Du kan ikke hevde farmasien er problemet og samtidig henvise til at de har løsningen på problemet. Dette burde være åpenbart. Donna Trump er en banditt og en transe, så du burde hate vedkommende».).

Så impliserer du at satanist Biden (Delaware er et satanistisk styrt område) er lovlig valgt president.

Jeg sier at dere er nazister. NSA har mapper på 100% av amerikanerne, alle eposter og tekstmeldinger. Det er nazisme. Formålet er at enhver som ikke støtter DEM og deep state kan settes i fengsel med lawfare. DEM politikerer argumenterte nettopp for at patriotene burde fratas barna sine.
Rette svaret til dere er hva de gjør i Italia – åpne restaurantene på tross av lockdown og eskortere politi til døra.

Dagen COVID-19 politikk er rett ut av Protokollene. Der hette det også at man kunne fylle tunnelene under (Washington DC) med dynamitt (krutt) og sprenge hele greie i lufta hvis goimen laget bråk.

https://projectcamelotportal.com/2020/12/22/kerry-interviewed-by-jean-claude-from-beyond-mystic-re-current-events-2
Video 11:30-12:15 — Hvem er nazistene?

Som vi forstår, vi flommes over av nazister.
9 av 10 politimenn i Italia er lydige nazister?
(Nazistene var et sosialdemokratisk parti, ikke det som tilsvarer høyresiden)

Kerry Cassidy forteller at når hun omtaler Kennedy-mordet begynner Google (nazistene) å slette henne.
Google er CIA – kjerne-nazistisk. CIA var involvert i Kennedy-mordet, og selvfølgelig alle krigene.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell18 – her er det mange ord og uttrykk du tydeligvis ikke forstår betydningen av. Du tillegger meg så mange meninger jeg ikke har, noe tråden og alle andre av mine kommentarer dokumenterer.

Jeg er konsekvent, har kun er personlighet og har nå som alltid spilt deg over tribunen og langt ut av stadion i denne diskusjonen. Du har ingen argumenter lenger og ettersom du synker dypere og dypere inn i vrangforestillingene, er diskusjonen ferdig.

Game, set & match.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

– Donna Trump er en banditt og en transe, så du burde hate vedkommende»

Nazistene overtok Norge under krigen. Så heter det i historie-bøkene at nazistene tapte VK2. Den historien stemmer nok ikke. Historien ble forfalsket.
Det dagens valg i USA dreier seg om er dere nazister. Makten skal vekk fra dere og tilbakeføres til folket.

Planen er at den amerikansken hæren gjør grovarbeidet. Hvis ikke de klarer det må patriotene selv arrestere dere.

Media prøver seg med «Krig mot Russland». Det er den vanlige nazi-propagandaen vi utsettes for. Vi har vokst opp med nazi-propaganda.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell18 – Hedningene i frimurerlosjen har styrt verden i ca. 2000 år. Her har du ikke fulgt med i historietimen, «tydeligvis». Videre er du meget svak omkring ideologier. Nazisme og sosialisme er samme ideologi, kun angrepet fra ulike sider. Felles for de begge: de er sataniske.

Har over lengre tid forklart jeg hater Donna Trump like mye som Joe Biden. Hvordan du klarer tillegge meg tilhørighet til et politisk parti bevitner psykosen, da jeg ikke engang stemmer ved valg.

Videre underbygger du min oppfordring til det norske folk ved utsagnet «Hvis ikke de klarer det må patriotene selv arrestere dere.». Kjøp våpen og ammunisjon, slik at man kan forsvare seg mot de sinnsyke «patriotene» i frimurerlosjen. Dere vil tape. Akkurat det kan jeg garantere! Vi er minst 9-10.000 mot 1, men klart dere lever som J. Hoel synger det:

«Et døgn går forbi
Du lever på lånt og kostbar tid»

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Trump vant valget overveldende, også California. Når Trump vant valget overveldende, og «du hater Trump», da hater du USA. Patriotene vil se på deg som fienden, som Satanist.

– Du argumenterer for at man skal vaksinere barn, unge og de under 70 med andre ord

Her dikter du opp at jeg er tilhenger av COVID-19 vaksine.
Normalt skulle du ha blitt saksøkt

Du har allerede avvist at HCQ kan brukes istedenfor vaksinering.
Hva er din holdning til COVID-19 vaksiner?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell18 – valg eksisterer ikke. En president blir utvalgt av frimurerlosjen i Norge. Videre hevder din side Trump vant og den andre hevder Biden vant rettmessig. De forsøker dele befolkningen da et samlet folk betyr de er ferdige påfølgende dag. Jeg hater alle nasjoner og av den enkle grunn som jeg synes Thor Heyerdahl oppsummer meget godt:

“Borders I have never seen one. But I have heard they exist in the minds of some people.”

Hvordan dette gjør meg til satanist behøver jeg en forklaring på. Dette eksisterer kun i hodet ditt. «Patriotene» vil nok synes jeg er fienden, men du misbruker ordet. De du tenker på er hedningene i frimurerlosjen, hvilket du må huske omtale som pedofile, patetiske, psykotiske, etc. Korret forbokstav hadde du om ikke annet. Inverteringer burde du ikke holde på med. Det tar seg elendig ut ovenfor de som leser da de alt har gjennomskuet deg.

Javel, hva vil du saksøke meg for? Du har selv sagt du håper løsningen blir at man skal vaksinere alle som IKKE er i faresonen.

Man burde istedet benytte baking soda ash (Sodium carbonate). Dette er noe som fungerer og har en historie med dokumentasjon over flere tusen år. De som vil ta vaksinen må gjerne gjøre det. Imidlertid må dette være frivillig og valget ikke ha noen implikasjoner over deltakelsen i samfunnet forøvrig.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

– Javel, hva vil du saksøke meg for? Du har selv sagt du håper løsningen blir at man skal vaksinere alle som IKKE er i faresonen.

Som en som skaper en stråmann, hvor hva jeg står for blir snudd opp ned.
Alternativet er at Nyhetsspeilet gir deg advarsel eller sletter deg som troll. Du har brutt «community guidelines»

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell18 – virker som om vi har en fascistspire her. Kanskje du ikke har vært helt ærlig ovenfor din oppriktige mening omkring Biden heller. Det er jo gjerne slike virkemidler evneveike må benytte seg av da de kommer til kort intellektuelt, hvis argumenter er helt fraværende og/eller ideologien skaper en illusjon av andre mennesker uten forankring i virkeligheten.

Du ble avkledd og står nå blottlagt tilbake. Ikke legg skylden over hos meg da jeg har advart deg ved flere anledninger om jeg befinner meg på et helt annet nivå med tanke på den mentale kapasiteten. Faktum ble påpekt. Vi behøver ikke gjøre skaden ovenfor deg større enn den allerede er. Poenget mitt er godt nok dokumentert her. Dermed er dette siste ord fra meg omkring denne saken, da hensikten er ikke å skade deg. Jeg er ikke frimurer.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Meldingen du svarer på handler om «Som en som skaper en stråmann, hvor hva jeg står for blir snudd opp ned.»

– Faktum ble påpekt

Her forsetter du med flere løgnaktigheter for å begrunne første løgnaktighet – at jeg støtter COVID-19 vaksiner. En vanlig person ville har postet en referanse som begrunnmelser, men du poster bare løgnaktigheter.

En 100% fake person på Nyhetsspeilet.

ken
ken
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell 108 – Hva tenker du om Trumps brev til Biden i går? Ekte? Gir det mening? https://www.bitchute.com/video/j5YqmvmNsRT2/

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden

Den beste kilden jeg har funnet er Simon Parkes igår. Han snakker om at deep state truet med å nuke Capitol og alle soldatene der.
Trump måtte kanselere statskuppet (Biden er en illegit president).
Det tar 2-3 mnd før neste forsøk på statskupp. Biden har ikke kontroll med US Army.

Legg merke til at alle media i Norge framstiller Biden som en legit president. Marxistene er ikke noe unntak. Biden var deres favoritt. Økt innflytelse for Kina i USA velkommes av dem.
Med Biden blir det fart på Green New Deal + immigrasjon + statsborgerskap til ulovlige immigranter. Det siste er endel av valgfusket. Biden vil reversere alt mulig hvor globalistene ble holdt nede av Trump.
Trump oppgis å vinne 49 stater, inklusiv California.
Han trenger nå å få ugyldiggjort valgresultatet i delstatene en for en.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
2 år siden

Her er en video som viser hvor viktig Vitamin D er. Hvorfor vi må ha tilskudd når det er lite sol og sammenhengen med sykdom.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
2 år siden

Her en en video av en lege som advarer mot bruk av masker. En 4-åring døde nesten av lungebetennelse etter å ha brukt maske. Bakteriene som setter seg i masken dras ned i lungene. Tiltakene er for å gjøre oss syke, advarer legen. Galskap!
https://davidicke.com/2021/01/17/masks-are-killing-you-take-them-off-now-doctor/

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

«The research, reported May 29 in the journal Heart Rhythm, found that the drug made it «surprisingly easy» to trigger worrisome arrhythmias in two types of animal hearts by altering the timing of the electrical waves that control heartbeat.»

De har ikke engang gjort en klinisk test

«Overdoses of hydroxychloroquine are extremely rare, but extremely toxic.[4] Eight people are known to have overdosed since the drug’s introduction in the mid-1950s, «

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Testing av Hydroxychloroquine på folk med Corona

«A total of 141 patients diagnosed with the coronavirus were treated with the three-drug cocktail over a period of five days and compared to a control group of 377 people who tested positive for the virus but were not given the treatment.

The study found that “the odds of hospitalisation of treated patients was 84% less than in the untreated patients,” and only one patient died from the group being treated with the drugs compared to 13 deaths in the untreated group»
comment image

https://wentworthreport.com/2020/08/08/countries-that-use-hydroxychloroquine-may-have-80-lower-covid-death-rates/

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  kjell108
2 år siden

Hei Kjell
Jeg hørte at de i flere land hadde gitt pasienter overdose av hydroxychloroquine. 5-10 ganger det som var vanlig. Det skal finnes dokumentasjon på dette. Eldre syke pasienter som ikke hadde blitt tilvent hydroxychloroquine fikk altså bortimot 10 ganger anbefalt dose og ble drept. Italia?

Patriot
Patriot
Abonnent
2 år siden

Denne industrien har på en måte blitt den nye religionen. Latinsk og vanskelig å forstå for sånne som meg. De vil vel ta vare på yrke, lønn og status. Samtidig skjer de største forbrytelsene menneskeheten har sett. Da går heldigvis eden, æren og integriteten foran hos mange.

Den opprinnelige forskningen på mRNA og slikt er sikkert med et godt formål. Målet er vel at Bill Gates og slike kan leve veldig lenge, og høste enorm rikdom og få kvittet seg med noen på kjøpet.

Jeg vet ikke så mye om dette, så jeg skriver spørrende her:
De kan manipulere celler til å ikke brytes ned og hindre aldringsprosess, er det riktig? På samme som planter blir genmanipulert til å ikke brytes ned av slike ting som Roundup. RNA strengen skal gå inn Io proteinet som fraktes rundt i kroppen. Denne strengen skal gjemmes som en trojaner og hindre at immunforsvaret reagerer på liknende streng. Så når et Coronavirus kommer vil det passere uten at det regnes som trussel. Sånn som i planteriket det på virke reproduksjon/forplantning. Bra for Monsanto som får solgt alt såkorn. Ikke så bra for oss.

Problemet er når folk har allergier. At «skuddet» gir deg en eller mange allergiske reaksjoner. Du blir litt syk hele tiden. Du tåler en dose eller to, men ikke det naturlige viruset. Du tåler en peanøtt no og da, men så får du en hel pose. Kroppen stenger alle organer og fu før brått. Det var vel en slik reaksjon den unge, friske legen fra Florida fikk?

Vi skal brukes som forskningsobjekt med andre ord, på veien til å utvikle supermennesker.

PCR testen skal altså finne igjen en RNA streng som likner på det man har fått en del av i Wuhan. Uten at det er funnet isolert og «oppdaget». Når man «blåser opp» prøvematerialet til 40 sekvenser, så har kroppen millioner av micro-organismer rundt seg og noe vil alltid ha liknende streng.

Hvis man har normalt hemoglobin nivå, det proteinet som frakter oksygen i kroppen, sammen med en positiv PCR test, blir det en falsk positiv. Med andre ord, om du ikke har symptomer så skal du ikke ha en Covid diagnose. Testene er fullstendig ubrukelige slik sett. Om du har lavt hemoglobin nivå sammen med en positiv test, kan det like gjerne være en forkjølelse eller influensa. 98 % nedgang i influensatilfeller tyder på det.

Hvis det er noen høyt oppe i IQ-sfærene som kan svare og forklare, så er det veldig supert.
Utfordring til mr Six?

Andrew Kaufman hadde en interessant videosamtale med noen som praktiserte «New German Medicine». Noen som har kommentarer på det? Det handler kort fortalt om sykdom som har startet med traumer. At sterke hendelser i livet, sånn som noen som mister et barn, får utslag i sykdom. Kreft og andre sykdommer kan spores tilbake til slike hendelser. Om man er tidlig i sykdomsprosessen kan man kurere den med deres terapi, hevder de. Kan være interessant for de som har slike sykdommer å teste. Det blir jo litt tilbake til immunforsvaret da, man låser seg inne, treffer ikke folk, får depresjon og man blir syk. For de som får kreft og styggedom gjennom vaksiner vil dette kanskje ikke være tingen. Det er aluminium og formaldehyd i vaksiner. Det er gift rett i hjernebarken det. Aluminium i deodorant fremkaller brystkreft. Tenk å få bitte små doser i blodet… Det kan ikke være bra. Aluminium gir hukommelsestap.

Kanskje noe for deg Sven-Inge? En artikkel.

Patriot
Patriot
Abonnent
2 år siden

50 000 restauranter i Italia har gått sammen og bestemt seg for å åpne igjen. Freeeedom!!!
https://gab.com/SomeBitchIKnow/posts/105564869947295857

kjell108
kjell108
Abonnent
2 år siden

**Switzerland to Hold Referendum on Government’s Pandemic Powers**

«In Switzerland, campaigners have gained enough signatures to force a national referendum on the government’s power to impose lockdowns and other freedom-suppressing measures on the citizenry. The referendum would decide the fate of the 2020 Covid-19 Act, which was passed in late September.

The group Freunden der Verfassung (Friends of the Constitution) garnered 90,000 signatures for the petition, far in excess of the 50,000 needed to vote on the repeal. A vote is expected as early as June of this year.

Under Swiss law, the outcome of the vote will be legally binding. According Friends of the Constitution, no other people are likely to be given the opportunity to have a direct say on their government’s responses to the pandemic. “Swiss voters can vote on government measures to combat Covid-19. This right will probably not be granted to any other people in the world,” said the group.»

https://thenewamerican.com/switzerland-to-hold-referendum-on-governments-pandemic-powers/

Logikken til NRK og norske media er at regjeringen får dobbelt så mye fullmakter hver gang FHI rapporterer 100 nye døde … underforstått ungdom må slutte å feste. Alt sammen i overensstemmelse med norsk grunnlov.

Patriot
Patriot
Abonnent
2 år siden

The 4th Annual Fake News Awards!
https://youtu.be/_EkWhDDoips

Navn*
Navn*
Abonnent
2 år siden

Nei så la andre ta den, og hold kjeft.

Stykket
Stykket
Anonym
Svar til  Navn*
2 år siden

og hyll Mao

Sverke Bolme
Sverke Bolme
Abonnent
2 år siden

.

Patriot
Patriot
Abonnent
2 år siden

33 mRNA vaksine dødsfall på to uker. Det er vel omtrent det samme som på en måned etter «pandemien» startet. Det ble veldig lite dødsfall når influensasesongen var over. Det blir vel ikke noen pause i Pfizer/Moderna/Gates pandemien…

Camilla Stoltenberg påpeker at det det dør 45 personer hver dag på norske sykehjem. Men når det var corona-dødsfall, da var ingen som unnskyldte. Det var knapt lov å nevne at de hadde underliggende sykdom og at de var allerede på dødsleie, med gjennomsnittsalder på 85 år.

Man må kanskje ha tre doser i Norge før man er vaksinert. Over 10 000 israelere testet positivt på nytt innen det hadde gått to uker etter sprøytestikket.

Kina ber Norge om å stanse vaksineringen med Gatesvaksinene, så da kommer det vel kinesiske vaksiner neste runde?

https://davidicke.com/2021/01/19/china-calls-for-suspension-of-covid-fake-vaccines-as-norway-investigates-33-deaths-and-germany-another-10/

kjell108
kjell108
Abonnent
2 år siden

Interessante data
comment image

https://wentworthreport.com/2020/08/08/countries-that-use-hydroxychloroquine-may-have-80-lower-covid-death-rates/

MrSixxthsense om Hydroxychloroquine
– Dermed har vi avverget at mange av NS sine lesere begår en kjempetabbe og benytter denne «medisinen», uten at de er gjort oppmerksom ved bakgrunnen alle burde kjenne til.

Undersforstått, «NS sine lesere» [Nyhetsspeilet forkorter seg selv til NyS, ikke NS – National Samling] bør følge mere med på NRK og FHI sine sider. Truthere er noe man ikke bør høre på. Full medisinsk embetseksamen er det som gir troverdighet. FB og Youtube driver nå og sletter alle linker / videoer til COVID-19. Det er i overensstemmelse med MrSixxthsenses analyse

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell18 – «The HCQTrial was done anonymously by @CovidAnalysis – who say they are PhD researchers, scientists.»

Hvem blir leger og vitenskapsmenn lønnet av? Farmasiindustrien..

“You can find our research in journals like Science and Nature. For examples of why we can’t be more specific search for “raoult death threats” or “simone gold fired”. We have little interest in adding to our publication lists, being in the news, or being on TV (we have done all of these things before but feel there are more important things in life now).”

Her har vi frimurerretorikk i full kraft. Dette betyr jeg kan lage tilsvarende graf, hevde den ble gjort anonymt og manipulere det resultatet jeg vil forkynne. I tillegg etter funnet noe som burde formidles til hele befolkningen som redder utallige menneskeliv, vil jeg naturligvis hevde «det finnes viktigere ting i livet».

NS er ikke valgt tilfeldig.. Igjen tillegger du meg meninger jeg ikke har. Hater NRK og FHI, som alle lesere her vet. Begynner du bli desperat da jeg ødelegger for misinformasjonen din?

Her er løsningen jeg mener folket burde bruke: baking soda ash (Sodium carbonate). Dette er noe som fungerer og har en historie med dokumentasjon over flere tusen år. Finner du den løsningen hos NRK, TV2, VG, Dagbladet, FHI, e.l?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

På spørsmålet of hvordan du stiller deg til temaet her

– De som vil ta vaksinen må gjerne gjøre det.

Altså, du vil ikke si om COVID-19 vaksinering er endel av deep state agenda eller ikke…
men du insisterer på at HCQ bør ingen ta (det samme som fake news)

Hva du bidrar med er falsk vitenskap og utenomprat.

Jeg fant fakta som viser faket ditt om HCQ, hvor du henviser til faktabenekterne, som har gjennomført irrelevante tester på rotter uten COVID-19 og deretter vil ha oss til a tro at et land som India – med lite COVID-19 – holder på å ta livet av inderne. Moron.

Statistikk er ikke en medisinsk undersøkelse, det er fakta. Grafen jeg oppga er en faktaoversikt, som viser hva som skjer i typiske nazi-stater som UK og USA, vs. 3rd verden.

Ifølge MrSixxthsense er 1 av 1000 døde etter COVID-19 vaksinering akseptabelt. Overført til 7000 mill mennesker, 7 millioner ofre for COVID-19 vaksine

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

kjell18 – takk for at du viser hele Norge hvor ufattelig evneveike frimurere er. Jeg vil legge ned hele nasjonen (staten). Er det ikke over flere år blitt proklamert fra min side det er frimurerlosjen som styrer Norge og resten av verden, hvilket betyr deep state om du ikke forstår bokmål. Dette er grunnen til at jeg ber folk tenke seg om to ganger innen de vaksinerer seg. Imidlertid er det ikke mitt valg, da hvert individ har frihet.

Du fant fakta:-) Interessant beskrivelse. Du leste kanskje kun det du ville lese. Artikkelen du henviste til var regelsrett bedrag, men dette liker jo du som frimurer. «Det er ikke løgn om den man lyver til ikke er verdt sannheten». Fin holdning og viser psykosen deres.

Hvordan kan du tillegge meg dødsfall etter vaksinering som akseptabelt, siden jeg mener den er et bedrag, men ikke vil tvinge folk til dele mitt standspunkt? Blir psyksosen forverret når du blir latterliggjort. Nå bader du naken og greier ikke få på deg badebuksa igjen.

kjell108
kjell108
Abonnent
2 år siden

Portuguese nurse dies two days after taking Pfizer-BioNTech’s Covid-19 vaccine
https://www.thehealthsite.com/news/portuguese-nurse-dies-two-days-after-taking-pfizer-biontechs-covid-19-vaccine-789631/

Patriot
Patriot
Abonnent
2 år siden

Dr Simone Gold er arrestert av FBI. En av mange som var tilstede på Capitol Hill. Det var vel ikke helt uten grunn at det var akkurat hun som var plukket ut?

ken
ken
Anonym
2 år siden

kjell 108/MrSix – Krigerske? Slapp av litt og lytt til hva som egentlig skjer bak kulissene: https://drcharlieward.com/simon-parkes-with-tiana-david-rodriguez-discussing-the-inauguration/

«I would rather have questions that can’t be answered than answers which can’t be questioned» – Richard Feynman

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden
kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden

Dette er realitene – nazisme – Biden er illegitim president
(Simon Parkes snakker om trussel om atombombe mot Capitol)

The Enabling Act gave Hitler plenary powers and followed on the heels of the Reichstag Fire Decree, which had abolished most civil liberties and transferred state powers to the Reich government. The combined effect of the two laws was to transform Hitler’s government into a legal dictatorship and laid the groundwork for his totalitarian regime.

comment image
https://www.sgtreport.com/

steigan.no og de andre befinner seg i drømmeland. hva som skjer når snekkere. førskolelærere og konservatorer blir «politiske eksperter» (milliardærene ønsker seg mere penger, Kina kritiseres urettmessig osv …)

Smurfen
Redaksjonen
Svar til  kjell108
2 år siden

Simon Parkes er desinfoagent slik som kameraten Robert Steel, angående at nazistene vant WW2 så har du delvis rett.
Det var bare 9 personer som ble dømt i Nuremberg etter WW2. Altså bare symbolsk.
I Operasjon Paperclip ble flere hundre tusen hardbarka nazister reddet ut, de fikk ny ID av Vatikanet og Røde Kors før de ble innrullert i NATO, CIA, FBI og ikke minst NASA og andre steder det var behov for ekspertisen deres.

Men man trenger ikke grave lenge for å se hvem bakmennene var, det var Frimurer som Rothchilds, Rockefeller, Prescot Bush, IBM, IG Farben, Hugo Boss mm som fikk Hitler og nazistene til makten. Selv på krigens siste dager ble det smuglet inn flybensin via Sveits. De hadde også nær bånd til Vatikanet.

Mens en hel verden jaktet nazister så jobbet andre grupper innen CIA, FBI, MI 5 og 6 mm å gi de nye navn og innrullere dem i dypstaten.

Stort sett hele den indre sirkel og Hitler selv var Frimurere .. Thule selskapet, Wril ordenen og Oktagan var Frimurergrupper, svært mørke og okkulte brorskap som tilba Satan.

Samme med brorskapet Den sorte Hanske som drepte Ferdinand og startet WW1.
Samme med Trump som kommer fra en mektig Frimurerfamilie. Kontrollert opposisjon.

Samme ser vi nå i WW3. Alt er Frimurerskapt.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Smurfen
2 år siden

det er ikke annet å forvente på en prison-planet under total faens kontroll.
Dessverre er det nok av nyttige idioter som gjør møkka-jobb og forventer belønning fra faen for det.
Det kom i en av regresjons-sesjoner et tidligere liv som en mason der personen med oppblåst ego ble lovet gull og grønne skoger av frimurere. Da hans underbevissthet ble spurt om han fikk den belønningen han ble lovet, så svarte den at han ble lurt trillrundt og ble bare fanget i evig slaveri i faens nett i flere påfølgende liv.

De interesserte kan få inntrykk av hvordan regresjons-sesjoner fungerer her:

(se fra 55:00 før du begynner fra starten fordi det starter med introduksjon for å hensette sleeperen i en endret tilstand).
Her finnes flere sesjoner på engelsk: https://www.youtube.com/channel/UCT7jB_tmON_1oG5XOSwrCgg

Det er å kaste tiden bort i forsøk på å finne sanne informasjons kilder. Alt er løgn og bedrag, gjerne med dobbel og tredobbel bunn.
Som jeg forstår, skal man konsentrere seg om å finne veien tilbake til sin egen kjerne/lys for å slippe ut av denne fellen. Ingen vits å prøve å redde verden som ikke vil redde seg selv.
I andre regresjoner kommer det at andel levende mennesker på Jorden er ca.40%, resten er kloner og bioroboter uten sjeler som er plassert på planeten for å dra ned vibrasjons-nivå, dra med seg i massepsykose, overbevise at pervers er normal, svart er hvit, krig er fred osv. (les Orwell s roman «1984»).

P.S. allerede nå er det lagt inn i programvare på videokameraer en liste over bilnumre kameraer «ikke ser».
Det blir samme opplegg med fjeskontroll etter fullført tvangs-vaksinering. De riktige A-fjesene skal gå fritt forbi passkontroll o.l., mens vanlige sauer skal testes, karantin-innsettes og plages på alle mulige måter.
OM VI IKKE GJØR MOTSTAND NÅ.

e
e
Anonym
2 år siden

SPØRSMÅL:

Kan noen opplyse meg om hvor jeg kan finne informasjon som viser frimurernes tilknytning til CIA, og CIAS virke her i Norge?
Hva med FBI? Hvilke oppgaver er det de utfører her til lands?
Er det sterk forbindelse mellom CIA og FBI?
De såkalte «svarte prosjektene», driver de av «avhoppere» eller av direkte av disse organisasjonen?

Hvem er myndighetene i dette landet «underlagt»? Kan man eksempelvis stole på helsetilsynet dersom man er utsatt for «overgrep» fra/av grupper tilknyttet eksempelvis frimurere/CIA?
Hvis politiet/PST ikke er til å stole på heller, er det ingen vits i å anmelde heller …

Hva med Forsvaret? PST? Har de samarbeid med CIA her i Norge?

Hvor kan man finne en FULLSTENDIG oversikt over forsvunnede mennesker i Norge?

Det jeg aller helst lurer på er om det i det hele tatt finnes EN eller flere etteretnings «organisasjoner» (som tilsvarer det FBI tilsynelatende står for) Som er 100% pålitelige, og som faktisk respekterer menneskerettigheter, dyrs rettigheter, som er sterkt ETISKE orienterte, og faktisk arbeider for å avdekke eksempelvis menneskehandel og finne forsvunnede mennesker? Som IKKE beskytter presidenter og konger, kompis, kollega, eller slektninger, dersom de finner ut at disse er innblandet i ulovligheter.

Jeg trodde og håpet at kanskje FBI i det minste var en utelukkende god enhet, men etter etter å ha sett noe urovekkende informasjon er jeg i sterk tvil om det er slik at det bare er noen korrupte individer innad i FBI eller om hele FBI også er som frimurerne, og visse andre «organisasjoner» som dekker over hverandres ugjerninger og utsetter utvalgte individer for sinnsyke overgrep for eksempelvis å utprøve ny teknologi eller bruke vedkommende på andre uetiske vis.

Det MÅ da finnes en allianse (på tvers av verden) av noe slag i det minste? som har GODE, hederlige mennesker fra alle samfunnslag og yrker, høyt og lavt, som medlemmer. Som kan få stoppet all organisert djevelskap. ???

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

Hei e
Jeg tror det finnes mye bra mennesker i alle organisasjoner. Jeg har faktisk besøkt et FBI kontor, men de var vel ikke så høyt oppe, nasjonalt i hvert fall. Det har blitt arrestert mye folk innen pedofili og human trafficking i de siste årene, så det er ikke helt mørkt. CIA er delt opp i så mye forskjellig, så det er vanskelig å vite. Det er jo slik med frimurere at de er infiltrert i styre og stell og dermed kan påvirke på den måten. Det skjer lekkasjer fordi det finnes bra mennesker overalt.

Jeg har hatt mye håp omkring Trump når det gjelder å avsløre mørke krefter. Det har i hvert fall fått ekstra liv i bevegelsen som jeg har vært en del av siden omkring 2006. Mange har blitt red pillet av hvordan media har løyet og sensurert han og folkene rundt. Jeg anbefaler å se denne videoen:
https://cantcensortruth.com/watch?id=601c82e5a7e7f9236dd66ed7

Det er vel også motstridende elementer i Pentagon. Det sies at det er en internasjonal del av våre forsvar som har ekstra kunnskap og som jobber for en bedre verden. Det vet man ved å høre på pensjonerte generaler og direktører fra t eks Pentagon og FBI. Mange har håp i Steve Pieczenik som hevder USA er under militært styre inntil etterforskning og arrester kan vise folket at valget var korrupt og at land som Kina stod bak. Om ikke Pieczenik har rett, så vet vi i hvert fall at det finnes krefter innad i Pentagon som jobber for å avsløre kriminalitet både innad og internasjonalt.
https://cantcensortruth.com/watch?id=601c56780d1b52231b87f363

Uansett tror jeg Trump, hvis han er hva han sier, vil være like sterk utenfor. Han har jo bolig og kontor i det som ble brukt som alternativ til det hvite hus for presidentene om vinteren. Det er 2 «Hvite Hus» nå for tiden. Han har enorm støtte.

Man må også huske at det er enormt mye trusler rundt omkring. Derfor kan det virke som om alt er korrupt, mens de egentlig ikke har noe valg. Det kommer også mer frem etter valget, fordi mye blir brukt i politisk spill. Det hevdes at Epstein var elitens hallik og at mange vil følge etter. Så spørs det om det er bare noen som blir ofret da? Uansett hvilken side de er på vil det være kompiser og korrupsjon. Jeg tror og håper på Trump, at han er bedre i hvert fall.

Jeg velger å se positivt på det. Jeg tror allikevel at løsningen ligger blant folket. Jeg tror vi må organisere oss internasjonalt og slå hardt sammen. Vi må trekke oss ut av deres virksomheter og bygge alternativ. Et alternativt «Global Reset»

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Patriot
2 år siden

e
– Det MÅ da finnes en allianse
Det finnes nok ikke i vår del av verden
I den grad det finnes et «parti» er det deep-state-partiet.
Her kan alle gjennomføre en evaluering
– Er kona deep state?
– Er sønn deep state?
– Er datter også deep state?
osv.

Sjekkpunkter for om «deep state»
– Promoterer CO2 ødelegger verden
– Promoterer at biler bør være elektriske
– Promoterer at piller er sunt og at vitaminer er giftig
– Promoterer at folk bør gå med masker, helst 3 masker samtidig
– Promoterer at folk bør drikke fluor og si ja til stråling og cellegift
– Mener at å operere bort bystene er «forebyggende» mht. kreft

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

Tusen takk, dette var godt å lese. Greit å bli minet på at ikke alt er sorthvitt, på gode dager husker jeg det, men på mørke dager glemmer jeg det :)

Det hørtes spennende ut å besøke FBI, jeg håper virkelig at de er hva de sier de er. Lite håp for denne verden dersom alle er som «old days CIA» i hver fall. Det ble nylig lagt ut ny informasjon av dem selv, som bekreftet noe av det jeg ble utsatt for (ca 15 år siden). De glemte bare å informere om at dette også ble gjort mot personer uten deres samtykke og viten.

Ja, man kan lett få sterkt inntrykk av at alt er korrupt, at Ingen er til å stole på. Mitt inntrykk er at det har vært for lite som blir avslørt i forhold til hvor mye som faktisk foregår, at det er ting som kunne vært avdekket men som er beskyttet/dekket over. Og at det er ting som åpenbart burde vært fremmet i media som likevel ikke får se dagens lys. Da spør man seg hvorfor?
Hvem er det som har jerngrep over informasjonen? Det er bare så underlig med den teknologi som finnes at ikke flere blir tatt.

Jeg fikk blant annet teknologi brukt mot meg, som teknologi som «ingen» den gang kjente til, men som (noe av det) siden har lekket ut. Det er rimelig skittent å ødelegge et menneskes liv for alltid, fordi de kan ha et talent/kunnskap som er ettertraktet.
Eksempelvis personer som Ingo Svan o.l Linken i mitt tilfelle var CIA, Monroe inst., Frimurere, Helsevesen. + ?
Såkalte «supermennesker» ble visst til å begynne med sett på som en bruksgjenstand, deretter som en trussel. (Se dokumentar på YouTube, CIA og Ingo Svan +++) Der hevdes det at programmet ble avslutte for lenge siden og at det fremdeles er i drift.
Det jeg mener er at når teknologi kan brukes slik mot uskyldige, så må den jo kunne brukes til å stoppe de som er ute etter å skade andre mennesker?

Har tenkt mye i det siste på det du sier til slutt, at løsningen ligger blant folket, at man må organisere seg internasjonalt og bygge alternativ. Jeg drømmer om et verdens omspennende nettverk av ildsjeler, som arbeider for å ende ALL korrupsjon og ondskap en gang for alle. Som bygger fristed for dyr, og for mennesker som har vært utsatt for fæle ting og som trenger beskyttelse. Fri flyt av kunnskap, og bruk av ny teknologi på en positiv måte, for individets beskyttelse. Men som samtidig gir personvern, uten å putte en mickrochip i panna.

At alle vesen har krav på ekte frihet må jo være en universal sannhet :)

e
e
Anonym
Svar til  e
2 år siden

ps. (Fant ikke den jeg snakket om) Men se her:

Third Eye Spy

CIA and the gateway prosess.

CIA og Uri Geller

e
e
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Ps 2

MK ultra, CIA Brainwashing Experiment.

Disse program finnes i «remote» utgave. Via CD hypnose. Hvor triggerord er installert i CD uten mottakers viten.
Med nyere teknologi trengs ingen CD … man kan «hacke» seg på underbevisstheten og installerer triggerord/negativt program. Forvrenge et menneskesinn, skape et monster.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

e
Interessant dette. Jeg har lest litt om slike ting før. Microchips, narkotika, radiosendte tanker og hypnose.
Er det remote viewing du tenker på? Er det en sjette sans? Er det forsøk ved bruk av narkotiske stoffer? Er det snakk om en slags hypnose eller elektriske signaler? Hva tror du selv? Er dette snakk om Monarch-programmet, Manchurian ol. Hvordan henger Monroe sammen med frimurere, CIA og helsevesenet? Kan du forklare?

Du har sikkert hørt om LSD-brød som ble gitt ut i Frankrike? Folk trodde de kunne fly blant annet. De hoppet ut av vinduene. I tillegg er det spesielt at byen det skjedde heter Den Hellige Ånds Bro – Pont Saint Esprit. Spesielt for meg siden jeg kaller punktet for det tredje øyet for broen. At det er et møtepunkt mellom høyre og venstre hjernehalvdel. Så når vi balansere sinnet så vil vi møte ånden på broen. Jeg har faktisk sagt det tidligere til en person. Vi vil møtes igjen når du ser meg på broen i mellom øynene. Det betyr altså at forskjellene og uenighetene blir borte når tankene er i ånden. Man vil forstå hverandre med tiden. Det er umulig å forstå før man kommer dit. Et eksempel er jo de to vidt forskjellige persepsjonene en person uten TV får i forhold til en annen. Det blir som Platons hule. Slik er denne oppvåkningen. Folk tror på masken sin og vaksinen og ser ikke verden utenfor TV’n. Man må få den berømte røde pillen. Ellers sover de videre og de vil forsvare TV’n med sitt liv.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

Patriot,

CIA og Monroe instituttet samarbeidet ved bruk av hypnose man kan bestille på cd, blant annet. Som skulle forsterke et individs klarsyn/ESP evner. (Og annet) Men i tillegg har de tatt seg den frihet og legge inn program personen ikke vet om er der. Dise er ikke hørbare og ligger gjemt i eksempelvis lyd av vann.

Noen individer har visstnok ESP evner som ligger latent, og de er da ettertraktet i visse miljø på grunn av disse evnene. Hvis man ønsker å innbringe disse individene for videre forsøk/bruk finnes det teknologi som brukes i noen sammenheng for å lande deg som «pasient» der agentene har sitt virke. Det finnes sikkert mer som ikke jeg vet om.

Frimurerne er som et edderkoppnett som selger mennesker til alskens formål, etter min erfaring. De bor i klynger for å kunne dekker over/beskytte hverandre og være hverandres falske vitner. Vet ikke om det er påbudt for nye medlemmer å «ofre» noen nær seg for å få innpass, men det var min oppfatning at dette gjelder for noen typer medlemskap om man skal kalle det for det.

Dersom jeg jobbet med etterforskning av forsvinningssaker, ville jeg undersøkt om jeg fant link til frimureri hos nære venner/personer til ofre i forsvinningssaker. Og organisert menneskehandel skjuler seg under opprettede ruter verden over. I le av firma, organisasjoner osv. Dog skal jeg ikke påstå at det er frimurerne som står bak alt dette alltid.

Elektriske signaler/frekvens kan brukes som en videreføring/viderekommende løsning, er mitt innrykk. Nå kan det saktens hende at det er ulike program som har ulik fremgangsmåte. Chip, er brukt i noen tilfeller, og kanskje en måte som gjør det lettere å programmere et individ på. Men mulig også uten chip er mitt innrykk.

Jeg vet ikke om jeg har chip lenger, men hadde det før. Ufrivillig. Jeg fikk beskjed om at alle ikke kom til å bli chippet, men de som regnes som «Supermennesker» altså de med «spesielle evner», blir forsøkt overvåket/kontrollert. (Det betyr absolutt ikke ikke at alle organisasjoner er ute etter å gjøre dette mot alle individer som virker å være ekte klarsynt. Men at dette er noen som noen gjør, i noen tilfeller.
Jeg oppdaget siden at jeg ble programmert når jeg er i halvsøvn tilstand. Men siden jeg mediterer hver dag har jeg lært meg å nå høyere frekvenser, og jobber med å overkomme disse programmene/stå imot dem.
Jeg har hatt masse fantastiske opplevelser med astral-reiser og annet «åndelig», så alt er ikke bare sorgen. (selv om det ofte kjennes slik innimellom) I tillegg har jeg begynt å lære meg å finne noe positivt i det å delvis leve på en annen frekvens enn folk flest. Man kan bruke det man mottar til å hjelpe den gode sak i noen sammenheng.

Det jeg misliker sterkt, er at en del av denne type virksomhet er skjult/innebygd i enkelte avdelinger i det offentlige helsesystemet. Noe som har ført til at jeg vanligvis skyr sykehus til tross for at jeg trenger behandling. Og videre det at jeg absolutt ikke stoler på en levende sjel lenger. Min beste venninne ble inngiftet i en frimurer familie, og det de gjorde mot meg kommer de til å brenne i helvete for for å si det slik. Så ja, jeg forstod ettersom jeg la brikkene sammen at CIA måtte ha en link til frimurerne for å kunne gjennomføre det de gjorde.

Det er mye mer til historien, men en del av den velger jeg for alltid å holde for meg selv. Og en del av den velger jeg å vente med å dele, enn så lenge. De kortene bruker jeg bare om jeg må. Jeg vil helst bare ha fred og ro, og leve resten av tiden min uten noe mer sprell. Og kanskje blir det slik, at jeg slipper å si noe mer …

Ps.
Du skrev:
«I tillegg er det spesielt at byen det skjedde heter Den Hellige Ånds Bro – Pont Saint Esprit. Spesielt for meg siden jeg kaller punktet for det tredje øyet for broen. At det er et møtepunkt mellom høyre og venstre hjernehalvdel. Så når vi balansere sinnet så vil vi møte ånden på broen. Jeg har faktisk sagt det tidligere til en person. Vi vil møtes igjen når du ser meg på broen i mellom øynene. Det betyr altså at forskjellene og uenighetene blir borte når tankene er i ånden. Man vil forstå hverandre med tiden. Det er umulig å forstå før man kommer dit.»

Et morsomt sammentreff her :)
Jeg drømte for lenge siden at vi i denne verden skulle reise/flytte fra den ene hjernehalvdelen til den andre. (At motsatt halvdel regjerer i fremtiden?) Og siden en stemme som hvisket til meg «Vi møtes på broen»
Jeg føler dette du sier, når jeg er i mitt høyere hjerte/lyshjertet/åndshjertet, at kjærligheten utligner forskjellene, og uenighetene, de opphører. I den høyere kjærligheten ligger nøkkelen :)

Med vennlig hilsen jenta som en gang nesten forsvant …

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

Morsomt sammentreff ja:)

Det er jo en slik endring i tankesett som fører til paradigmeskifte og exodus. Det er jo egentlig det som skjer i disse tider. Vi får hjelp av disse onde globalistene/faraoene til å søke andre verdier, forenes og skape en bedre verden.Det er også Ragnarok der motsetningene utsletter hverandre mot en bedre verden.

Du må vite at mennesket er i stand til å komme seg over hva som helst. Jobb med å omprogrammere deg selv. Repeter gode ting om deg selv. På akkurat samme måte, men motsatt av de MK ultra – programmene. Du kan helt sikkert hjelpe de stakkarene som sitter og blir programmert foran TV hver dag. Søk til naturen, bli ett med naturen. Tren fysisk for å flytte mentale sperrer. Gjør det som er morsomt. Du må finne den jenta igjen. Lek med barn, vær et barn. Hva likte du den gangen da? Hva gjorde deg glad? Kjøre ski, hester, løpe, danse, svømme…? Du må bli Supergirl inni deg.

Det er nok forløperen til moderne TV det der. Terror, terror, terror, terror, corona, corona, corona, corona, frykt, frykt, frykt, død, død, død. Steng av TV’n alle sammen!!! Artig bilde som går rundt nå. Det er en maskert journalist som spør en Amish hvorfor de ikke er berørt av Covid: Vi har ikke TV, svarer mannen.

Det er mange som mener at vaksinen og medisinering skal ta vekk den åndelige delen av et menneske. At disse onde folkene som Cameron, eller hva han het jobber for å slette den delen av oss. Det er umulig å fatte at slike som han, Bill Gates, Obama, Clinton og vennene deres virkelig kan være så onde. De tas i mot som messias, med åpne armer.

Jeg kan også se slike ting, og har slike evner, men har ikke vært alt for interessert i å holde på med akkurat remote viewing. Jeg holder definitivt på med tankeoverføring – telepati. Jeg synes ikke det er rart i det hele tatt. Vi sender signaler til kroppen og vi kan sende og motta til hverandre. Tanker er slike signaler og når en tanke er tenkt, kan man laste ned. Når hundre mennesker tenker det samme, blir det mye sterkere. Dette vet disse agentene veldig godt. De vil holde oss i frykt, nød, depresjon og elendighet, så vi kan kontrolleres og styres. Vi må komme oss ut av det der. Vi må finne barnet og være leken.
Håper du skriver mer, det er veldig interessant.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

Ja Patriot, positiv hjernevask som jeg pleier å kalle det :) Å programmere seg selv med gode ord +.
Naturen er den beste medisin, og latter kan jo bryte negativ frekvens super raskt. Pleier å se på morsomme snutter på YouTube som får meg å le så tårene renner. Har ikke tv, så bruker bare pc/nett.

Med å forsvinne mente jeg egentlig fysisk, og ufrivillig. Men ettersom ordne dine har hjemsøkt meg i dag så innser jeg at det forsvant jo en god del av den jenta uansett. Men jeg var heldig som fikk lappet sammen en del av hjertet igjen. Og at jeg fant en slags alternativ livsstil som passer meg.

Når du nevner at mange mener at vaksinen skal ta vekk den åndelige delen av et menneske, så kom jeg på at jeg så en snutt på YouTube, en pastor (Paul Begley, en litt annerledes) som jeg noen ganger lytter til når han har interessante innslag. Han leste opp noe angående uttesting av vaksine, huske rikke hvilken og hvor, men et eller annet sted i USA måtte det kanskje være. Hvor forsøks individet hadde fått en negativ reaksjon og uttalt at «Gud er død, de har drept gud» Men hørte ikke mer om det, eller rundt det så vet ikke engang om det er sant. Men litt urovekkende dersom det skulle vise seg å være sant selvfølgelig.

Når jeg tenker tilbake på den tiden jeg begynte/forsøkte å studere medisin grunnfag, så kom jeg over noen prosesser inni kroppen som gjorde at jeg med et forstod hvorfor og hvordan «oppstigning» kan forhindres. Min teori angående «Chemtrails» er at «noen» forsøker å forhindre denne prosessen. Og det er mulig å påvirke biologien negativt via i denne forbindelse medisin og vaksinering. Det betyr selvfølgelig ikke at all medisin og vaksine er verken farlig eller utviklet for å ødelegge, men at noen kan være det. Når det gjelder akkurat Corona vaksine har jeg bare en dårlig følelse.

Det er vanskelig å tro at noen i det hele tatt kan være så onde at de med vilje skader og torturerer mennesker og dyr for ulike formål. Mens «eliten» selv kan «kjøpe seg fri» i denne verden, enn så lenge … Hvis de ofrer andre så slipper de unna selv. Men det vil komme en dag …

Enig med deg, tankeoverføring er helt naturlig, og sammen er vi sterkere ja :)
Var det ikke Jesus som sa at man måtte bli som barn for å finne himmelen?
Barn har lett for å tro på ting, ting som ikke finnes, men på en måte skapes jo alt i en høyere dimensjon, der fantasien er den rådende kraft. Der er alt man tenker og føler sant. Er man riktig så heldig, så kan man oppleve å manifestere noe fra den verden inn til denne. Eller uheldig, alt ettersom, hehe.

Har du hørt noe på Gregg Braden og Dr, Joe Dispenza?

Ps.
Fortell meg noe gåtefullt, noe lignende som det med broen …

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

Hei e
Jeg har faktisk sett Paul Begley tidligere. Jeg kom på han med flaggene. Jeg har sett så mye. Jeg har også sett Gregg Braden, men ikke Dispenza. Jeg skal se litt på alle når jeg får tid og bli oppdatert. Takk for tips. Det var forsket på et religions-gen, men det var også videoer som viste seg å være falsk. Det som er sagt om slike vaksiner er at stoffer som aluminium blir kamuflert og fraktet inn i hjernen. Aluminium er giftig for hjernen og skaper demens og autisme. Så er det forskjellige grader av dette. Det er jo helt sikkert ikke som en bryter- autisme ON/OFF. Man får dårlig hukommelse og en mer zombie-liknende tilstand. Har du ikke sett når du forklarer enkle ting til enkelte personer, at de ikke forstår bæret. De sier ingenting, men de klarer ikke å fatte hva som blir sagt. Jeg tror de kan bli litt sånn. Litt i sin egen verden og treg. Jeg tror man kan trene det opp. Jeg leste også om hun som sa hun hadde mistet Gud etterpå. Kvikksølv, aluminium og formaldehyd, er det ikke det? Det fører kanskje til en fordumming av hjernen? Kan det være det?

Det som er rart med chemtrails er at de som skal sette i gang prosjektet advarer mot at det kommer til å føre til endring av monsun, ekstrem vær, mislykkede avlinger, tørke, flom og sultkatastrofer. Vi vet jo at de har holdt på med det, organisert og omfattende i i hvert fall 15 år, og hva har skjedd med været? De skal lage det som de skal forhindre.

Ble du forsøkt bortført, ofret, overgrep og slikt? Hvor gammel var du? Du trenger ikke svare, hvis du ikke har lyst. Det er ganske mange som kommer med bortføringshistorien.

Barna er jo veldig åpne, de vil lære og har ikke gått seg ville i tankemønstre. Det er litt av poenget med lignelsene til Jesus. Da er tredjeøyet, lampen som må holdes tent. Så man vil ikke kunne se han og Guds rike uten å være åpen. Det vil være annerledes enn hva kirken og de skriftlærde tror. Jeg kaller det bokstavtro. De er blinde. For å sette det på spissen – noen vil lete etter et lam. Lammet er som barna. Det er lekent, uskyldig, uten frykt og hopper rett opp til tronen hos Gud. I sterk kontrast til de som gjemmer ansiktet i jorden. Hvis du overfører det til verden i dag så skjønner vi at dette ikke er Guds rike, men det kan bli det. For hvis vi kvitter oss med frykt, grådighet, vold og hat, så har vi Guds Rike.

Noe gåtefullt, noe lignende som broen…

Det er en spesiell tid for sammentreff akkurat nå. Hvis jeg skal bruke sammentreff i vår samtale så må det være Jupiter og ringen. Jeg har ikke hørt at Jupiter har en ring, og det gjør det hele spesielt, fordi…

Du husker Jupiter/Saturn som passerte hverandre i julen? De kalte det Christmas Star Alignment. Jeg kalte det et vendepunkt, der det gikk mot bedre og bedre tider. Lyset beseiret mørke. I bibelsk sammenheng buker vi Jupiter som Jesus og Saturn som Satan. Den som kom seirende ut av kampen ble altså seierherren i åpenbaringsboken. Jeg sa at Jupiter kom til å vinne, og ville få ringen av Saturn. Man kunne spå utfallet av denne endetidskampen, fordi Jupiter gikk videre til Venus etterpå. Han fikk morgenstjernen altså. Var ikke det veldig spesielt da? At du kom med historien om Jupiters ring like før møtet med Venus? Så jeg sier til alle, se på hvem dere treffer i dagene rundt Jupiter/Venus møtet. Det skjer i disse dager. Det er møter på sjelenivå. Det er sammentreff, magi og masse moro.

Det er veldig spennende tider og vi er heldige som lever nå. Man vet at vi har seiret fordi Jupiter seiret over Saturn, fikk ringen og morgenstjernen. Var ikke det gåtefullt?

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

Artig at du sier det, 3.øyet, lampen som må holdes tent. Jeg kom for lenge siden frem til akkurat det samme. Det er som om oljen er ånden på en måte.

Joda, fikk med meg Christmas Star Alignment. Begley snakket om den tror jeg. Pleide å høre mye på når «Mike from around the world» var på, the 5 waves of Energy. Sveiper ofte innom der men lytter ikke til så mye lenger.

LOL, gåtefullt indeed :)
Skjebnemøter, synkronisitet, puslespillbrikker, twinflame reunion. Guds rike på jorden. Kom plutselig til å tenke på en genser som ikke var grå men hvit, eller kanskje var det omvendt.
Snedig hvordan hjernen fungerer, assosiasjoner… Jeg har aldri brydd meg om klær egentlig, men akkurat den genseren lette jeg etter alle steder. Fant den aldri igjen, men alltid forventet at den skulle dukke opp igjen en gang i fremtiden på et eller annet magisk vis.
Er det ikke rart hvordan enkelte hendelser brenner seg fast i sjelen i en evighet, bokstavlig talt? Hvordan en enkelt hendelse kan forandre alt … Som eksempelvis et brev som skulle sendes men aldri ble sendt eller ikke kom frem.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

Har det med valg å gjøre da tenker du? Det er en spesiell greie det med jenter og valg av farger. Man kan lese mye bare på klærne. Så når du tenker på en hvit/grå genser er det kanskje fargen knyttet til valg? Det er bare spekulasjoner, men jeg ville ha spurt litt rundt dette hvis omstendighetene var annerledes. Kanskje det henger sammen med brevet og spørsmål rundt valg? I hvert fall leser jeg ofte farven på gensere, og alt slikt fungerer best om vedkommende handler ubevisst eller er styrt fra noe i underbevisstheten. Litt dumt å røpe slike hemmeligheter kanskje…Jeg opplever at valgene stort sett er riktig, det er ikke alltid lett å forstå der og da, men på lang sikt forstår man.

Artig å se Paul Begley igjen, det var jammen mange år siden. Stadig på jakt etter endetidstegn. Jeg skal se på de andre du tipset om også. Godt å snakke litt åndelighet og healing i mellom, jeg elsker det. Supert!

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

Ja, sannsynligvis. Farger kan være ganske ubestemmelige, en genser kan se nesten grå ut, når den egentlig er hvit og omvendt. Apropos valg … Når man vet hvem man er, er det så mye enklere å ta valg, og riktige valg. Husker jeg en periode led av beslutningsvegring. Kunne ikke bestemme hva jeg skulle ha på brødskiven en gang. Kanskje en slags mini identitetskrise. Heldigvis gikk det over. Men jeg tror noen ganger at det kan være vanskelig å ta valg fordi man ikke klarer å forstå/forutse konsekvensene av valget man tar. Og for ikke å snakke om, dersom man ikke engang forstår valgmulighetene sine. Det er som om noen holder frem to blanke kort og sier; Velg A eller B, men du får ikke vite hva Hverken A eller B inneholder. Og dermed forstår man heller de mulige konsekvensene av slike valg. Å ikke ta et valg er også et valg huske jeg å ha hørt. Og det er vel nettopp derfor. Utrolig kjipt dersom man velger feil basert på misforståelser.

lol. jeg leste feil først, trodde at det stod «Jeg elsker deg» Men da det var etterfulgt av supert, forstod jeg at jeg hadde sett feil.

Jeg har noe annet jeg ønsker at du skal se som snarest på, om du ikke har sett det før. En litt spesiell kilde. Må bare se om jeg klarer å finne de beste snuttene. Og jeg har et litt rart spørsmål til deg, men det kan vente litt.

Smurfen
Redaksjonen
Svar til  e
2 år siden

Veldig interessant å lese det dere skriver her :)

Angående dommedags profeten Paul Begley så fulgte jeg han lenge, men da han sa i fjor at alle Kristne måtte ta Covid vaksinen så stoppet jeg tvert å følge han. Det er bare falske profeter som ber troende ta en vaksine som som er en enveis billett til helvete.
Når man endrer Guds byggeklosser ( DNA ) så tilhører du ikke lenger skaperverket, du tilhører derimot han andre. Hele skaperverket blir faset ut med genmanipulerte planter, dyr og nå også mennesker.
Skal man underkaste seg Satan så må man gjøre det frivillig, derfor er vaksinen frivillig, får du den med tvang så er du et offer som fortsatt har tilgang til St Peters port.

Chemtrail, 5G, 4G. WiFi, Smartmeter, vaksiner og medisiner, skrekk kampanjer fra makta og mediene deres er for å senke våre frekvenser for å hindre eller forsinke en global oppvåkning.

Akkurat nå bli vi truffet av bølge etter bølge med enorme energier der Schumann resonansen går rett til himmels. Alle merker energiene.

http://sosrff.tsu.ru/?page_id=7

Israel var først ute med å vaksinere hele folket, men jødene fikk bare placebo vaksine, men når smittetallene fortsatte å øke, så endret de måten å teste på.

https://www.eutimes.net/2021/02/evidence-surfaces-israel-using-placebo-covid-vaccines-and-have-changed-pcr-test-to-prove-vaccines-are-working/

Angående bølge så har de nå satt i gang bølge 3 med å spre det hypotetiske Afrika virusmutasjonen i USA, det kan kanskje smitte litt lettere enn original viruset fra Wuhan og kanskje litt mer enn virus mutasjonen fra UK og virus mutasjonen fra Brasil.
Snart kommer nok virus mutasjoner fra Galapagos eller Tasmania.

South African coronavirus strain lands in USA, third wave is imminent

https://english.pravda.ru/news/world/147260-south_african_strain/

Personlig så lærte jeg på barneskolen at alle virus svekkes fort og blir ufarlige i løpet av 2-3 mnd og alle virus muterer og blir svakere for hver mutasjon.
Men når folk er dumme som brød så bruker de denne uvitenheten til å generere masse skrekk i hodene på folk.
Den gode nyheten er at influensa er sporløst forsvunnet og det til tross for at ingen tiltak beskytter mot influensa. Influensa får man hver vinter pga at vi går fra varmt til kaldt, eneste som kan stoppe influensa er Greats Thunbergs globale oppvarming. Til tros for vaksine så før det hvert enste år mellom 900 til 1800 mennesker i Norge av Influensa. ca 8000 sykehusinnleggelser og det uten at det får en notis i media engang.

At korona er på 147 plass over de mest dødelige sykdommene i Norge er det få som bryr seg om, er man redd for korona bør man være vettskremt over de 146 sykdommene som ligger over.
46 000 dør i Norge hvert år, over 900 hver eneste uke.

Etter 1 år så er fortsatt ikke viruset isolert, det er heller ikke mulig å påvise noe virus med PCR testen, kun falsk positive. og hvorfor folk vil ta en vaksine som ikke er en vaksine mot et virus som ikke eksisterer er jo ganske utrolig. Det burde kanskje ringe noen bjeller når verdens største super psykopater av noen satanister er helt ville etter å stikke deg med sprøyter som skal endre DNAet ditt.

Regner med at alle fikk med seg verdens største årlige satanshow, pauseshowet i årets Superbowl ?

Flere hundre zombier i sataniske farger sort og rødt med hvite masker i rytmiske bevegelser til en verden i brann i skjermen bak samt mye mer .. Skal det symbolisere at alle som tar vaksinen blir til Zombier ?

Tom Brady på 43 som er tidenes mest vinnende og eldste fotballspiller vant sitt 7 Super Bowl og ble en legende … Selv kunne Tom Brady fortelle at det var han kone som skal ha æren, hun er en heks sa han som før hver eneste kamp lagde en pentagram i blod med masse lys det hun ofret en hane eller annet dyr til Satan mens hun messet i vei. Som sagt så er det bare en Gud som tilbyr penger, makt og berømmelse og det har en pris, han andre tilbyr bare evig liv.

The Weeknd Super Bowl Halftime Show 2021

comment image

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Smurfen
2 år siden

Smurfen
Det positive med Tom Brady er at han satte sinnene i kok hos satanistene da han ankom uten maske til Superbowl. Det er fullstendig galskap i den kretsen for de hevder at det er rasistisk når Brady har vunnet så mye. Satanistene som har torturen og drept svarte mennesker i alle år har fridd til svarte nå. De ønsker plutselig å stå frem som de svartes beste venn. Det er tingen å følge med på nå. De er absolutt besatt av å skape splittelse gjennom rasisme. Heldigvis forstår mange hvorfor dette plutselig skjer. Du ser han som stiger ned fra himmelen blant de hvite maskene. Overalt er det svarte mennesker. Den svarte nasjonalsangen ble spilt for showet. Det hele er fullstendig creepy. Svarte amerikanere skal vaksineres først. Nesten alle som setter sprøyter er svarte. Absurd!!

Vet du hva såkalte placebo-vaksiner er?
Man skulle tro det var saltvann, eller noe sånt. Noe helt ufarlig, ikke sant?
De kan bruke en annen vaksine som til eksempel Tamiflu. Så i studier om autisme så sammenligner de ikke antall barn som har fått vaksine mot barn som har fått en nøytral væske. De sammenligner med en vaksine for noe helt annet. Altså placebo. Da kan man si at studier av barn som har fått vaksinen har omtrent samme antall barn med autisme som de som fikk placebo. Fordi de inneholder samme dritten. De gir også barn altfor mange vaksiner på kort tid, slik at studier er vanskelig å få til og vanskelig å spore.

Jeg leser ikke nyheter lengre, men så det muterte viruset fra Sør Afrika på VG-forsiden. Latterlig. Det er fullstendig vanvidd. De skal holde det i gang helt til vi er konkurs og på knær foran dem, tror de. Det kommer ikke til å skje!

e
e
Anonym
Svar til  Smurfen
2 år siden

Smurf, artig å se denne uttalen fra Rudolf Steiner, har ikke dette den før, det er absolutt noe i det tror jeg. Ble mettet av Begley selv, men er nå ofte en rask tur innom å ser på overskriftene og sjekker om det er noen gullkorn. Har en ofte kjapp å få tak i enkelte nyheter som man ellers ikke får så lett tak i, eller som tar litt tid før kommer mer ut. Schumann resonansen synes jeg har vært rolig lenge nå, den var jo helt vill en lang periode. Håper det var stille før stormen. Jeg svever på skyer når den går i været :)

Angående dyrets merke … Det kunne være en mulighet for at vaksinering er et ledd i de djevelske planene. Det sies at merket skal forsøkes påtvunget, at man ikke kan selge og kjøpe uten, altså drive handel.
Dersom vaksinen skulle ha en direkte sammenheng med dette, så måtte det kanskje være at den som ikke tar vaksine blir utstøtt, ikke får tilgang til butikker og så videre. (Man får nå ikke tilgang til offentlig transport, butikker og annet uten ansiktsmaske mange steder) Selv ble jeg nektet inngang et sted fordi jeg ikke spritet hendene mine (Er allergisk) og hadde ikke hansker med(Allergisk mot de fleste), så da så jeg for meg at det lett kunne bli slik at den som ikke er vaksinert ikke får tilgang til slikt)
Men så har man jo netthandelen da? Kan jo ikke nekte folk å handle på nett uten vaksine? Dog kunne masse vaksinering muligens være et ledd i en plan om å gjøre mennesker sterile ( Dersom det fantes utenomjordiske som ønsket å ta over og fase ut mennesket ) Og så har vi det som Steiner er ikke på, kan være et desperat forsøk på å forhindre jordens hopp over til en ny, høyere frekvens. Hva enn det er, så ser det ut til å ha en sammenheng med det siste jeg nevner.

Jeg så ikke den Supebowl greia du nevner, og skal heller ikke gjøre det, men det du forteller er vemmelig. Og ja, det finnes mange slike. Frimurerne er kanskje på toppen av lista? Såkalt sort magi.
Nå var jeg jo klar over at denne siden er overvåket av visse etterretningstjenester, tenkte kanskje mest på PST, men at CIA og frimureriet henger på ble tydelig for meg etter en bestemt episode i natt. Var vel derfra jeg kjente det sure gufset av «dårlig energi nærvær» etter at jeg skrev her inne. Virker som om jeg gjorde noen litt sur for å si det slik :)

Kan ikke fatte at hemmelige brorskap er lov, men det er vel som bukken og havresekken der der …
Det som burde finnes, var en overordnet allianse av utelukkende gode høy-etiske sjeler med 100% hederlige hensikter, som voktet over all eksistens, og som hadde mulighet til å stanse ondskap, sørge for at djevlene ikke fikk tilgang på en del kunnskap og teknologi, eller i det minste sørge for at de ikke kunne bruke den mot noen. Noen som regulerte, som overgå at all teknologi blir brukt utelukkende til gode formål osv. Og som passet på at «god» kunnskap ikke ble undergravet. Men det er vel for mye å håpe på? Eller? …
Jeg tenker på «Jesus» og «englene», :)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Smurfen
2 år siden

Paul Begley nevnte et enormt is-skred i India. Er det skrevet om i Norge? https://www.upi.com/Top_News/World-News/2021/02/08/At-least-18-dead-about-200-missing-after-India-glacier-bursts-dams/1451612758370/

Mer maskehysteri rundt Tom Brady:https://www.thegatewaypundit.com/2021/02/covid-karens-freak-video-maskless-tom-brady-looking-tipsy-super-bowl-parade/

Sletting av Disney+ kontoer etter sparkingen av Gina Caranohttps://www.thegatewaypundit.com/2021/02/two-mandalorian-actors-posted-nazi-analogies-social-media-lucasfilm-fired-conservative-one/

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

Jeg synes det er bra at du tenker gjennom valgene, e. Du ser hvordan timing spiller en rolle, så kanskje blir man bare forberedt på et veivalg som kommer senere, en korsvei. Man må leve i nuet og legge ting bak seg. Man må også la andre legge ting bak seg. Vi er den som lever i nuet. Det er også hva Dispenza og Braden snakker om. Samtidig kan man lete etter svar tilbake i tid. Hvis du sjekker Andrew Kaufmann og German New Medicine, så snakker de om å finne svaret på sykdom fra traumer tilbake i tid som har trigget sykdom. De hevder at de kan helbrede mye, om de får tatt tak i det på et tidlig tidspunkt. Litt av det samme som Dispenza.

Det var interessant å høre Gregg Braden snakke om hjertet. At det var det første som ble utviklet. Han sa at det var der sjelen kom inn. De vet ikke hva som starter hjertet. Jeg har både sett og tatt på slike sjeler. De vibrerer og kjennes elektrisk. Så det kan være den gnisten som setter det hele i gang. Det er også hva som er sagt angående Gud og hvorfor man snakker om far. I følge tradisjonen er far i himmelen bare en gnist. Akkurat som hos menneskene. Du har moderen som bærer livet og faderen som er gnisten som setter ting i bevegelse. Det er to i en. Det er i hvert fall derfor det kalles Far og er maskulint. Jorden og livet er feminint. Da kan vi gå til at tanken skapte gnisten, ikke sant? sånn som i hodet vårt, vi gir ut elektiske impulser med tanker. Så verden ble skapt av tanker. Sånn som la det bli lys og videre. Alt dette blir en bevissthet som vi kaller Gud. Alt som er oss bevisst er det man kan sette ord på. Derfor blir ordet, alfa-omega, fra begynnelse til slutt, den store bevisstheten Gud. Der inne er også våre micro-bevisstheter. Alt vi kan sette ord på er vår bevissthet. Vi tok et valg om å lære om godt og ondt i denne verden. Vi vokser på dette. Vi utvikler oss til å bli egne individ med egne erfaringer og dermed egen bevissthet. Dette er selvfølgelig også en del av den store bevisstheten. Vi kan altså aldri gjemme oss fra det vi er en del av. Så når vi dør blir vi en del av den store bevisstheten, men er fortsatt den som lever i nuet. Den som leser akkurat nå. Når vi øker vår bevissthet, kommer vi nærere og nærere Gud. Til slutt kommer det hele som noe fra glemselen. Ja, sånn var det. Vi er avskjæret fra både en større del av nuet og altet i Gud. Så tror jeg disse satanistene er bare et speilbilde av oss selv, så de er bare program. Jeg tror det er en felles-sjel som er klonet og er en og samme. Det er den virtuelle delen og matrix, sånn som agent Smith.

Ikke umulig at det er sjelen som setter i gang hjertets puls. Det var veldig interessant og spennende. Takk for den. Det er bare å spørre rare spørsmål. Ikke sikkert det er så rart. Det er litt bra at vi har ord som «elsker». Andre har «love», som brukes som å være glad i. Elsker er liksom så mye sterkere, og det er ikke noe vi bruker uten å ha tenkt gjennom. I hvert fall er det slik for meg. Jeg blir glad når folk skriver her på Nyhetsspeilet. Det er folk som bryr seg om andre og er glad i folk de ikke kjenner. Jeg mener at åndelighet og kjærlighet er de artiklene som fenger mest og har best potensial. Det er også et språk som ikke satanister forstår. Så å knytte folk sammen på den måten kan være veien å gå det. Det opptar mange og kan være en inngangsbillett til en rød pille (Matrix).

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

Patriot, Det er så sant det du sier om timing og at man må la andre også legge ting bak seg.

Så artig at du kan sanse sjeler på den måten :) Og den gnisten du snakker om … Husker at jeg en gang i tiden forelsket meg i ord/via ord/poesi som om en ånd for gjennom orda, på en måte usett av den som skrev. Jeg drømte at sjelene våre egentlig bare var en gnist, og at vi var to som magnetisk svirret om hverandre som ildfluer. Jeg følte at dette var en tvillingsjel, symbolsk drøm.

Morsomt det du sier der om satanistene som klonet med felles bevissthet, Jeg har tenkt mye av det samme.
Tenk bare på fugleflokken og fiskestimer, de har en slags felles bevissthet. Det er meg underlig at ikke vi mennesker også, på et høyere plan, på et eller annet nivå ikke skulle ha en form for det også.

På en måte er det som om hele denne virkeligheten er et slags spill, og når man har overkommet et nivå, kan man gå til neste. Eller spille på nytt om man ønsker det. Uansett så liker jeg ikke denne verden i sin nåværende form, det er for mye ondskap. Litt motgang og mørke er utviklende men for mye av det er bare sjels-drepende. Det er ikke nødvendig med den ondskapen for å utvikle en sjel. «All you need is love». Så enkelt, og så likevel vanskelig for oss mennesker.

Det du sier der er som å tenne lys istedenfor å forbanne mørket. Det har kraft. «Jesus» sa at man skal velsigne sin fiende, og de mister sin makt over deg. Ekte kjærlighet, er sterkere enn døden.

Skal se litt på de du nevnte, spørsmål og link kommer senere. Må jobbe litt først :)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

YouTube kanal: 9Nania, Anbefales på det sterkeste. (Bibel oversettelser og teorier)

The image/ The saft/ Ring Technology:

Jeg sier ikke at jeg er enig i alt hun sier eller at hun har rett i alt. Men etter det jeg selv har sett og opplevd så vet jeg at noe av dette stemmer i en viss grad. Spørsmålet er, om teknologien kun brukes av the bad boys eller om den også brukes av det good boys :)

1)

2)

3) https://www.youtube.com/watch?v=orF6aPI0J24 (Se fra 7 minutter og ut.
Guds navn inngravert i menneskets DNA? Eller … beistets?

Så til spørsmålet:
Puslespillbrikker kommer ofte til oss gjennom andre.
Gi meg en sang (link)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

e
Jeg må se litt nærmer på 9Nania.
Jeg har skrevet mye om dette før, men ikke på norsk. Så jeg vil egentlig bare skrive noe helt kort. Jeg bruker alltid å ta med meg sammenhengen rundt spørsmål og timing, så svaret ligger egentlig der. Derfor kan jeg oppsummere det ganske kort. Jeg er egentlig mer over på Gregg Bradens side, når det gjelder innhold i videoene.

Hvis vi tar det helt fra begynnelsen, er det Adam man snakker om i videoen. Skapelsesberetningen. Jeg har nevnt det for noen få dager siden. Adam kan oversettes til menneske. Ut av mennesket kom Eva & Adam. Dette er fra den muntlige tradisjonen som skal forklare GT eller Torah. Det er det Braden refererer til som Kabbalah og Zohar. Mann og kvinne var likestilt, født samtidig og var perfekte. De var skapt i Guds bilde, de var akkurat slik Gud ville ha dem. Det vi lærer av den muntlige tradisjonen er at man må være forsiktig med å tolke bokstavelig. Det er lignelser og skjulte betydninger, akkurat som Jesus lagde i sin tid. Slik at når man metter flere tusen med 5 brødstykker, så er de 5 brødstykkene mosebøkene. Penta er viktig. 2 fisker er vår tidsalder. Man kan mette millioner med dette. Det er manna fra himmelen, åndelig føde, Guds ord. Moses avsluttet oksen/tyrens tidsalder og blåste i et vær-horn. Han snakket om værens tidsalder. Jesus ledet saueflokken inn i fiskenes tidsalder. Han snakket om at han ville være der til enden, når vannmannen dukket opp, ikke sant. Så Jesus metter folket med Guds ord om tidene som skal komme.
Dette om Jesus er selvfølgelig ikke i Kabbalah, men det er samme språk, om du forstår. Det er tolket med samme oppskrift.

Gud plasserer treet i Edens hage, husk dette er heller ikke bokstavelig. Jeg har skrevet det før, tenk på Gud som far/mor og to barn. Dette handler om synden, tolket av religiøse som synd. Men hva skjer når foreldre forteller barn at de ikke må røre noe? De gjør det selvfølgelig, og det visste Gud veldig godt. Gud ville ha flere barn, men også at man skulle erfare godt/ondt. Hele besettelsen er jo bare om pubertet og seksualitet. Slangen er symbol på seksualitet, man føler skam og man går ut av den uskyldige lekefulle barndommen. Man skaper liv, man erfarer fødselsrier og sykdom. Det var ingen synd. Gud ville gi Abraham like mange etterfølgere som stjerner på himmelen, det var ingen synd, Adam & Eva var perfekte. Det som skjer er at demonene blir født. Uansett hva man kaller de, vi kaller dem demoner. Utifra det vi har snakket om her: Det finnes et ekteskap i himmelen og et på jorden. Vi snakker om kjødets fristelser og ekteskap arrangert av Gud, tvillingsjeler. Satanistene i dag gjør alt de kan for å påvirke oss gjennom seksualitet. Skapelsesberetningen er en historie om moral. Hvis man ikke følger sjelen, men gir tapt for Satan og jordlige fristelser, ender det med mennesker som ikke passer sammen, barn som ikke er i balanse. Satan leder de helt til det ikke finnes rettferdige igjen. Om det finnes bare ett rettferdig menneske, vil byen bli spart, husker vi. Gud er ikke ond, men menneskene ble til bastarder. Barn skapt av demoner og ikke av sjelene – hybrider.
Dette er fra den muntlige tradisjonen.

Man skal heller ikke nevne Gud med navn. Å gi Gud navn plasserer skaperen utenfor oss. Vi er en del av skaperen. Jeg er, eller I am betyr bare bevissthet-consiousness. Jeg tenker, derfor er jeg.
Verden ble egentlig ikke skapt på 6 dager. Gud tok en titt på hva han hadde skapt på den syvende. Jeg sier han, men det handler ikke om kjønn som hos oss, det forstår alle. Deretter fortsatte skapelsen som vi er en del av. Han sier bare at vi må se på hva vi har skapt i løpet av uken, reflektere og ta lærdom slik at vi slipper å repetere neste uke. For vi er her for å lære.

Jeg har lest Zohar, Bibelen og det der, men Kabbalah kom egentlig til meg. Jeg fant ut etterhvert at vi snakket samme språk. Det startet egentlig med at slike små hvite lys i form av et DNA, dobbel Helix kom flyvende gjennom rommet. Et vitne var til stede. Det var livets tre – Kabbalah. Det ble naturlig sammensveiset, men vi taler samme språk, vi er ikke alltid enig. Jeg har en helt annen kultur og bakgrunn.

De oppfører seg akkurat som ildfluer, det er riktig det. Du har helt rett.

Hvilken musikk vil du ha da? Jeg liker alt fra Boys II Men til Iron Maiden. Jeg spilte faktisk Iron Maiden i dag, Vi snakket om drømmer. De har en som heter Infinite Dreams. Den handler litt om det vi snakker om. Usikkerheten rundt livet og døden. Hva skjer med oss etterpå og har vi vært bra nok? Reinkarneres vi igjen og igjen?
Jeg tenkte litt på den, når det var snakk om ondskap. For hva betyr et lite øyeblikk av ondskap i et liv i infinity? Har du noe forhold til infinity? Hvilken farge har du på puslespillbrikken? Jeg trenger alltid å se ting i sammenheng. Den må passe inn i puslespillet :) Men sånn er jeg.

Jeg lever videre uansett, men jeg har mine dager jeg er drittlei av satanister, vaksiner, masker og lockdowns. Jeg føler meg absolutt ikke hjemme i den illusjonen eller den falske realiteten som omgir oss. Et bedrag mot alle. Så må man forstå at vi er her for å lære fravær av kjærlighet og finne ut av ting.

Jeg liker historier om Dreamwalkers. Har du hørt om dem? Det er altså at man går i andres drømmer og prøver å finne nøkler som hjelper de som sover ut av marerittet eller drømmene, som de skal lære av. Det er fra de amerikanske indianer-kulturene. Jeg lytter til naturen og universet og prøver å finne ut av mysteriene som omgir oss. Artig tanke. Vi legger oss ned og går inn i drømmene til hverandre.

Gi meg en farve da :)

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

Blå :) Alltid blå. Ånds-blå. Jeg forbinder fargen med «Jesus»… med den hellige ånd … med min tvillingsjel …
Jeg liker symbolet for infinity, andre veien bare. For meg er det «bare» et kjærlighets-symbol. Evig kjærlighet.

Jeg har hørt om skywalkers ;) Har ofte drømme-besøk. Liker den tanken, på å hjelpe hverandre på den måten. Mine «drømme statister» pleier noen ganger å kommentere meg når jeg analyserer det som hender inni drømmen. Før i tiden handler jeg bare, det kan fremdeles skje, men nå er jeg blitt mer bevisst. Særlig hvis jeg gjør ting i drømme som jeg ikke gjør i virkeligheten, som eksempelvis å ete kjøtt eller drikke alkohol eller røyke. Da tenker jeg og føler og analyserer. Deilig å kunne vekke seg selv fra dårlige drømmer, er det beste jeg vet.

Det er synd på hybridene, uansett hva og hvem de er skapt av. De er i mine øyne uskyldige. En katt er ikke skyldig i å drepe og ete mus. men den eller det som skapte det slik. For alt vi vet er vi alle en form for hybrider.Også kan man lure da om det er Aliens, gud eller satan som skapte verden i nåværende form.
Jeg har ingen tro på at dette var planlagt eller meningen. Denne verden vi lever i nå, er ikke skap av kjærlighet. Det var kanskje det i begynnelsen, og den kan nok repareres av den/det som skapte den. At mennesker dreper og eter dyr, ar dyr dreper og eter hverandre er så hårreisende perverst. Det finnes ikke en promille av kjærlighet i noe slikt. Det er ikke naturlig eller ok på noe vis bare fordi det er slik.

Artig tekst, på Infinite Dreams, ville ha den første som falt deg på nesen. Det er da det betyr noe, når det kommer direkte fra et annet sted …

Har tenkt det flere gager selv, kanskje vil vi bare ned hit igjen og spille på nytt når et liv er ferdig. Var i alle fall det jeg drømte en gang for lenge siden. At vi reiser opp til en mellomstasjon, blir rykket ut av kropper idet vi dør, og så er det en mellomlanding før neste utsendelse. Fra et høyere perspektiv har vi kanskje en annen mening om mangt. Hvem vet?

Alle som påkaller herrens navn skal bli frels har jeg hørt ;)

Jeg klarer aldri helt å låse meg fast i tro. Jeg er innom mye, beholder fragmenter som jeg kjenner i hjertet er sant. Har mest sansen for de alternative skriftene og Jesu lære.

Hvilke språk bruker du å skrive på?
Hvilken øyenfarge har du? Bruker du briller?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

e
Enig i at blå er healing. Det er rart, men ofte er det damer som jeg hører på, når det er snakk om healing. Jeg liker de åndelige tekstene. De som reflekterer over livet. Jeg tror den som påvirket meg mest i musikken i fjor var Gabrielle. Hele albumet var bra, syntes jeg. Jeg oppdaget det i fjor og hadde aldri trodd jeg skulle like det så mye. «Klarer meg bra» og «Lag på lag», kanskje. Den første gjør meg ekstra glad. Så har vi jo Gabriellas sång, den liker vel alle? Jeg liker Paramore – veldig reflektert og bra. Det er alltid morsomt med frekvenser når publikum er med. En av de beste med publikum i live innspilling er Aha «Hunting high & Low» – Det er en spesiell innspilling jeg tenker på, men jeg finner den ikke. Det er en der publikum synger i lengre tid underveis. Det er magisk. Jeg liker publikumet best faktisk. Jeg blir glad når jeg ser folk tett i tett som gir alt for å lage musikk sammen. Så er det rart når folk har favorittlag og de andres sang ikke klinger like godt i ørene. Musikk er ofte et uttrykk for følelser og sinnsstemning der og da. Det kan også være manipulasjon – Mange elsker Obama, helt uten grunn. Det skurrer i ørene mine. Kanskje ville «For whom the bells tolls» eller «The Number of the beast» passer bedre. Jeg har et vidt spekter innen musikk. Havet, døden og kjærligheten.

Hvis jeg skulle skrive en artikkel am Bibelen, ville den kanskje hete «Familie». Jeg tenker mest på mennesker, når jeg tenker på Bibelen. Det handler om hverdagslige ting og tanker. Åndelige historier om moral og ikke så mye om Gud. Det er guidelines mer enn noe annet. Det handler om valg, for det er våre valg som får oss inn i trøbbel. Gud har en tendens til å forandre seg utover historien, men det er mennesker som har skrevet ned historien. Derfor har vi uttrykket: «Intet nytt under solen» som betyr at Gud er den samme, uansett hva vi måtte tro.

Jeg anbefaler videoen til David Icke i denne artikkelen, Sabbatian Frankism. https://davidicke.com/2021/02/11/message-from-israel-which-as-i-have-said-for-decades-is-controlled-by-a-sabbatian-death-cult-that-hates-jewish-people-while-claiming-to-be-their-protectors-here-a-jewish-friend-describes-what-is/

Vibrasjoner og frekvenser rundt hat, frykt, grådighet, sinne ol. Det er det samme i dag. Sosial distansering, redsel, hat, forfølgelse, tvang… Alt det der er satanisme. Det er opp/ned fra hva livet handler om. Slike som styrer våre nasjoner i dag hører hjemme i en slik verden selv, men for å være ærlig, jeg tror ikke de får erfare så mye mer. Jeg tror det er veis ende for ondskapen. Noen ganger må vi også være harde og si nok er nok, dere hadde sjansen til å snu, men valgte å gå motsatt vei. Det er der ditt valg, det er her det ender for deg. Det kan virke brutalt, men slik ender ferden for de urettferdige og hatefulle. Det vil komme en innhøsting. Vi vil møte oss selv i døra, for å si det sånn.

Vibrasjoner og Frekvenser – healing og meditasjon:
Du kan stå med hendene ned, litt som Jesus. Tenk at hele kroppen vibrerer og fokuser den energien ut av hendene. Stå der og lytt, føl på omgivelsene. Gjør en litt annerledes meditasjon, en veldig aktiv. Tenk på null punkt energi og resonans. Tenk på hvordan ting opphører og løses opp i resonans. Tenk på hvor sterk en planke kan være, men hvor lett den løses opp, brekker i egenfrekvens, resonans. Still deg foran et speil. Kjenn hvordan vibrasjonen strømmer ut av hendene. Tenk på farven blå. Nå prøver du å hoppe i fast rytme. Ikke spesielt høyt og ikke spesielt hurtig, men finn den frekvensen der alt løses opp. Helt i balanse med skuldre i samme høyde. Prøv deg litt frem, det finnes et klimaks, men det behøves ikke. Stopp og prøv den samme teknikken med vibrasjonene gjennom hendene, tenk healing, tenk blå. Prøv å heale noen. Gjerne noen som ligger på ryggen. Hold Kjenn på auraen, når du føler litt sånn magnetisk motstand, send healing og bølger av vibrasjoner i blått. Det aller beste er føttene. Det sies at alt går gjennom føttene. De er også veldig følsomme. Gå rundt og kjenn på brytninger i auraen, tenk at du lapper på den. Kjenn på om du kjenner de punktene som kalles chakra.

Litt annerledes meditasjon. Jeg har aldri likt å sitte som en Budda Jeg liker å være aktiv i naturen og også i meditasjon. Det er da frekvensene kommer høyere. TV og radio er ikke bra for oss. Å være sin egen DJ er det beste,

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

God Lørdagsmorgen :)

Jeg sjekket tekstene, Gabriellas, har ikke hørt om henne før. Likte de, men ikke så glad i «lag på lag» bare fordi jeg ikke liker «adjø». Jeg foretrekker» på gjensyn». Aha har flere knallgode låter og tekster, denne du nevner er en av de beste. Paramore har jeg heller aldri hørt om, så ikke ut til å være min greie ved første blikk, her skal du få en av mine største skatter (se link) Selv gammel-katten min elsker denne og helt blir salig av den. Den kan få et hjerte til å åpne seg og kjærlghetstårer til å strømme fritt. Jeg hører ikke mye på musikk, men får servert en del låter både fra under og over-bevisstheten. Puslespillbrikker, og da lytter jeg.

Jeg tror at du kan ha rett i det, at de ikke får holde på så mye lenger. Jeg tror at alle får tilbudet/sjansen om transformasjon/oppstigning/bli med på jordas hopp/Frekvens bytte. Men det er en tøff vei, mange vil ikke.
Jeg drømte for lenge siden at det skulle komme et nytt lys, (ny sol eller nytt lys gjennom nåværende orb) og at mange forsøkte å gjemme seg under jorden, de var redde for lyset. Men jeg hoppet av toget som gikk til jordens indre og valgte å gå til fjellene for å motta det nye lyset, selv om jeg ikke var sikker på om det ville drepe meg eller helbrede meg. Grunnen til at mange var redd for det nye lyset var at det ville brenne dem, de ville altså ikke tåle det. Så dette lyset ville være frigjørende for noen og drepende for andre.
Jeg tror at det er en viss sannhet i den drømmen.

Jeg sender/deler bare energi på avstand, eneste som fungerer for meg. Alt blir blått av seg selv her når frekvensen går opp.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

Jeg har alltid vært for urolig for slik meditasjon. Jeg har deltatt på kurs, men jeg tror det hadde vært bedre for de andre om jeg ikke var der, for å si det sånn. Det ble i hvert fall veldig gøy, men ikke mye meditasjon.

Jeg liker å tolke drømmer. Det var en veldig spesiell drøm du hadde. Vanligvis er toget skjebnen, fordi man kan ikke styre utenom skinnene. Så velger man å hoppe hav og finne en brattere vei, på en uredd måte. Kan det ikke være en tunnel bare da? Jeg tror de fleste vil nå dit med toget, men de er nok redde og usikker på hva som møter dem. Andre er veldig klare for det og tar gjerne oppoverbakken for å komme tidligere.
Jeg vet ikke hvilken sammenheng du drømte i, eller når. Det kan jo være noe som ikke tåler dagens lys. Noen er jo redd for dommens dag og slikt på en åndelig måte. Det blir litt som i Infinite Dreams. Redd for å leve, redd for å dø/drømme. Har jeg levd et godt liv? Vil jeg bli straffet. Mange var faktisk redde for 21. 12. 2012. De er redde for endetiden, er det enden eller er det begynnelsen? I disse dager kan det jo være å protestere mot det totalitære samfunnet, med masker, sprøyter, lockdowns og sosial distansering. Redd for hva naboen sier, redd for å miste jobben og alt det der. I USA kan det være risikabelt å uttale seg politisk. Man mister jobben og blir svartelistet. Hvi vi ikke skjerper oss og slutter med hatefulle ytringer, kan de stenge ned alt av sosiale medier og nettsteder. Det er det de holder på med nå. Fullt fokus på rasisme og hat i sosiale medier. Ett skritt på vei til et fullt ut totalitært samfunn. Ingen mulighet til å hoppe av toget.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

Du sier noe her, det er mye fokus på det negative. Jeg styrer derfor unna mye fordi det er ting som gjør meg sint og trekker ned min frekvens. Forsøker å holde fokus på et godt sted, men det er til tider svært utfordrende og andre ganger ganske lett. Man må passe på å ikke sette seg fast i negativitetens hengemyr.
En skikkelig ironisk åndsfelle det der.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

Det er urolige tider. Det skjer mye på en gang nå og mye er negativt. På en annen side kan det være fordi vi nærmer oss mål.
» Woe to you on earth and sea. For the Devil sends the beast with wrath because he knows the time is short.

Det påvirker nok de aller fleste på en negativ måte og spesielt de som har så mye å miste…Guvernøren I Montana har opphevet maskeforbudet. Florida snakker Biden midt I mot og mye er på gang. Cuomo får så ørene flagrer etter å ha drept mange i sykehjem Newsom i California har fått så mange underskrifter i oppropet mot seg at han vil bli satt av og blir utfordret etter ville grunnlovsstridige nedstengninger. Sirkus Pelosi er stengt ned etter at de ble avslørt for å tukle med bevis. Det organiseres og løsninger kommer til live. Det begynner heldigvis å skje noe.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

Hm … Noen har forstått hva som egentlig er i ferd med å skje kanskje?
Noe bør begynne å skje her til lands også.

Hva Tor du om tidslinjer?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

Er ikke helt sikker på om jeg forstår hva du mener, det må du kanskje forklare. Mener du spørsmål om når dette går over? Jeg tror vi har kommet ganske langt til juni/juli. Hvis vi tenker at vendepunktet var i desember. At vi begynte å få overtaket når det gjelder oppvåkning. Det handler jo om valg ofte da, og hvor mye som må gjentas før det skjer en forandring. Det begynner å bli ganske tullete med det viruset allerede, ikke sant. Hvor mange mutasjoner og varianter skal vi tåle… Nordmenn er så glad i sola at de driter i restriksjoner, når den tid kommer. Vaksinen virker heller ikke og opplyste og gode nordmenn vil ikke ha den nye «normalen». Det er hva jeg tror.

Om det er en tidslinje som gjentar seg du tenker på, så tror jeg bestemt at dette er endetiden. At vi virkelig går mot en tid som kalles light age. Det blir en global Reset, men en god en. Det blir en globalisering, men en god en. Det er et desperat forsøk på å holde igjen, men tiden er for kort for dem. Dette skiftet er godt i gang og vi er inne i sluttspillet. Jeg tror vi har mye godt og spennende å se frem til, men det er opp til oss på en kollektiv måte. Det er Guds vilje at vi går sammen og blir som én. Det er å samle stammene. Jeg kaller det Salomos tid. Det er han med vannbeholderen – aqarius – vannmannen. Det er en tid for visdom, kunnskap og opplysning. Slik verden var før stammene ble spredd. Det er en overgang og skjer ikke over natten, men jeg tror de mørke kreftene som står bak i ånden er i oppløsning. Det er de som har vært sløret som har hindret oss å se faenskapet. Når ligger det der åpent rett foran øynene. Men vet du hva? Øyboerne i Karibia så ikke skipene som kom mot de, fordi de var ikke en del av bevisstheten. Bevissthet er veldig rart. Det kan være der rett foran øynene, men vi ser det ikke. Når de så skipene trodde de at seilene var vinger og at skipene kom fra himmelen. De trodde mannskapet var guder, men så etterhvert ble de flådd levende og ble spist levende av deres guder. Da skjønner vi hva slags krefter som har rådet og hvilken lettelse vi vil få i tiden fremover.

Dyrets merke og alt det der har vel egentlig skjedd tidligere. Det er vel egentlig en historie som ikke henger sammen i dagens samfunn. Slik at vi kjenner igjen det, men det blir ikke overførbart direkte. Så vaksinepass, AI og bioroboter blir nok stoppet ja, men det er opp til kollektivet når. Vi går over til den andre halvdelen av hjernen og vil verdsette kunsten og det å stelle med jorden. Og det å gjøre noe sammen og til og med for å vise Gud. Bygge ting sammen igjen. Pynte gatene og stelle blomstene. Gjøre ting sammen. Det blir litt som beskrivelsene før fallet, men så kan vi utvikle oss mye åndelig, utforske nye evner og så blir vi jo kvitt alle sykdommene og skadevirkningene etter vaksinene. En helt annen verden en de falske illusjonene som har vært skapt for oss. Det er min ærlige oppfatning av tiden fremover.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

Ja, det kan være der rett foran øynene våre, og vi ser det ikke. Du har så rett så rett. Fascinerende det du fortalte der. Og noen ganger ser vi kanskje et glimt av noe, men tør ikke helt tro på at det vi ser er sant.

Jeg trøstes mest av at dyrene ikke lenger skal ete hverandre og vi skal bli som englene. Englene gifter seg ikke, får ikke avkom. Og de spiser ikke kjøtt. Blant annet :) Og «han» skal tørke vekk alle tårene og hele hjertene. Vel, historien er en annen me de falne englene da. De liker jo å leke menneske.

Kanskje «Vår» AI stanses, men jeg tror det finnes fra før, lenger opp, og jeg tror ikke all AI er bad. Jeg elsker roboter, men man bør ikke begynne å blande. Stakkars den som blir skapt slik, slike vesen bør befris og beskyttes, mens de som skaper slikt kan få en fin ståplass i ildsjøen sammen med kompisen sin ;)

Jeg tenkte på tidslinjer som om det er ulike tråder med ulike hendelser som er på vei mot en sammenslåing, som på en måte kriger om hverandre for å få overtaket. For den som taper, taper alt denne gangen.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  e
2 år siden

Tidslinjer… jeg ser mer på motsetninger som smuldrer opp når sannheten kommer frem. Sånn som at folk kan se hvordan politikere prøver sammen med media å skape motsetninger mellom hvite og svarte. Så finner folket ut av det og det slår tilbake på politikerne. Det skjer nå i USA. At jøder blir satt opp mot muslimer i Palestina/Israel slik at ulven i fåreklær kan opptre som beskyttende. Slik som muslimene nå blir satt opp mot andre franskmenn. Det slår tilbake og da vil det plutselig snu og bli fred, for de aller fleste menneskene vil ha det. Det tror jeg. Så tror jeg også at en stor grunn til krigene er nettopp for å ødelegge kulturer og viske bort menneskers identitet. Fra blant annet flyktninger og migranter.

e
e
Anonym
Svar til  Patriot
2 år siden

ps.

Ikke før jeg har snakket/skrevet om å ikke se det som er foran øynene … så fant jeg en puslespill-brikke.
Takk Patriot, for dine mange gode ord og påminnelser :)

ken
ken
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e – The power of 432 Hertz –

«If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration» – Nikola Tesla

Sang – «Don`t let them take your mind» –

e
e
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Ken, tusen takk, denne var knall!
Jeg bruker 528 hver dag, til meditasjon. Hadde ikke hørt denne «Heart» før, veldig fin :) Som han synger, alle gjentar bare det de har blitt fortalt. Så mange låser seg fast i tros-system tidlig og evner ikke å motta innputt som kan rokke på det de har hengt seg opp i, uansett hvor fucked up det er. Bare fordi «verden er sånn» betyr ikke at ting er riktig eller godt.

ken
ken
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e – Bare hyggelig! Angående frekvenser, så håper jeg du setter pris på disse 2…

«The weaponisation of the music that people listen to» –

«The A=432Hz Chakra tones explained» –

Apropos «tros-system»… Hørt denne?
George Carlin, Religion is bullshit –

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

ken – blir hjernecellene til sagmugg etter en par tre graderinger i frimurerlosjen?

432 – 234 = 666

Tror du på «healing», Snåsamannen eller annet sjarlatansk mikkmakk er testosteronnivået faretruende lik null. Foregår kastreringen kjemisk eller fysisk?

e
e
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

Mr.

jeg tror det er sagmugg før de starter graderingene sine. Hvis det engang er såpass.

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
2 år siden

MrSixxthsense – Etter første. Men noen oppegående beskuer galskapen med hodet intakt for så å vise fingern.

«432 – 234 = 666» Kan du forklare hva du mener/tenker/vet om det foruten at det kan være en tilfeldighet? Men skremmende er det. læll. Gidder du?

Jeg tror på «med beds»!

e
e
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Ken, Den midt linken var midt i blinken :) Lo av den nederste, Jesus har vel humor han også ;)

ken
ken
Anonym
2 år siden

Bidra til å stoppe vaksinepass og vaksinetvang: https://www.frittvaksinevalg.com/

Gratis brosjyrer (mot porto) om koronavaksinen, en eksperimentell hasteutviklet vaksine med ukjente biologiske og genetiske langtidsvirkninger: https://www.frittvaksinevalg.com/brosjyrer

Hvordan er risikoavveiningen mellom global eksperimentell massevaksinering og pandemiens lave dødelighet på 0,1% (ifølge statistikk fra en rekke land)? Noe som tilsvarer en litt kraftig influensasesong.
Kan situasjonen rettferdiggjøres dersom en større andel vaksinerte opplever alvorlige negative helsekonsekvenser?
Hvilket skadeomfang snakker vi om dersom store deler av jordens befolkning opplever alvorlige bivirkninger?
https://www.frittvaksinevalg.com/coronavaksinen-en-eksperimentett-va

e
e
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Dersom det blir vaksine tvang er det en bekreftelse for meg på at denne vaksinen er farlig; altså en link til «dyrets merke».
«Forvent konsekvenser dersom du ikke tar vaksine» Høres ut som en tilslørt trussel.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden

NRK kalte den planlagte 100% vaksineringen av islendinger for EKSPERIMENT med islendinger som forsøks-kaniner.
Hvis resten av jewropa tillater dette skje taust, så skal satanistene voldta alle land på samme måte, en etter en.
Danskene protesterer mot vaksinepass som betyr tvangsvaksinering, og norske «folkevalgte» inkl. FrP som posisjonerer seg som «mot-statlig-inngrep-parti» planlegger innføring av slike pass i strid med menneskerettighets konvensjoner, grunnloven osv. Stater må saksøkes preventivt, og ikke når faen står med sprøyte i din dør.

Kan noen tolke hva psykopatene ville si med sin perverse forestillingen under OL-åpningen i 2012

(fra ca.46:00) ?
hvorfor syke barn? hvor er deres foreldre? hvem er demoner som jakter på barn? betyr burene at neste generasjon blir gjort til slaver?

Så snart det digitale poeng-systemet som i Kina blir slått på, vil ingen kunne kaste et feil blikk engang, et kikk, man blir fratatt alt, vil ikke komme inn i huset sitt, så total digital kontrollen blir. Folk blir sendt i konsentrasjonsleirer med forferdelige forhold. Mens verden var under ødeleggelsens prosessen av perversjon, bygget psykopatene årvåkent en felle for verden.
Verden begynte å våkne for sent, dette digitale systemet er «dyrets system» fra Johannes ‘åpenbaring, og så snart det begynner å fungere, kan ingen stoppe det.

e
e
Anonym
Svar til  Russia Today
2 år siden

Jeg har alltid sakt at vi lever i et innbilt demokrati …

Menneskers og dyrs rettigheter må alltid komme først, (også de stakkars «vesen» som er ufrivillig er skapt, har rett til beskyttelse og frihet) og etikk må alltid ligge til grunn for alt.

Har ikke sett på OL åpning, jeg blir dårlig av å se sånne ting, styrer unna for alle i verden :)

e
e
Anonym
Svar til  Russia Today
2 år siden

«USA lar fullvaksinerte slippe 14 dagers karantene etter nærkontakt med coronasmittede. Norge kan følge etter, opplyser Folkehelseinstituttet (FHI).» Hva tror du det neste blir? Som jeg var inn på i en tråde et eller annet ett på siden her …

ken
ken
Anonym
2 år siden

Dr. Fauci: «Masks» were the real killers in 1918 Spanish Flu. Artikkel fra New Scientist, 4. aug 2008
comment image

https://www.newscientist.com/article/dn14458-bacteria-were-the-real-killers-in-1918-flu-pandemic/

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  ken
2 år siden

Ja, biomassen blir lurt, men den vil ikke se sannhet heller. Den vil få vaksinen og dra til syden snarest. Biomassen vil kose seg ihjel. Brød og sirkus er en uslåelig oppskrift. Zombi-TV underholder med billig såpe-søppel.
Det spilles «angrep på WTC», ristes prøverør med noe som utgis for kjemisk våpen fra Saddam fra FN-tribunen for å starte teppebombinger med biomassens godkjennelse.
I neste episode er det kamp mellom gode Tramp som kjemper mot satanister, og onde Bidon. Tel-avi-sion forteller ikke at den samme Tramp reklamerer for amerikansk vaksine med nano-roboter/chip og heier på 5G-utbygging. Det spilles et teater.
Tilskuere tar den ene eller den andres part og heier for dem. De produserer etterspurt energi parasittene forsynes seg med.

Alt brukes som tåkelegging i hvilken som helst krigføring. Denne gangen mot øverflødig biomasse globalt.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Russia Today
2 år siden

Jeg liker folk med løsninger. Hva er planen din bin laden?
Her ser du noen som prøver å gjøre noe, men det er vel deres skyld alt sammen? https://www.msn.com/en-xl/news/other/ultra-orthodox-jews-protesting-against-covid-rules-clash-with-security/ar-BB1dztXV

Smurfen
Redaksjonen
Svar til  Patriot
2 år siden

Det er ikke så rart at jødene klager. Israel er første land i verden der nesten alle nå er vaksinert, men de har like mye smitte fortsatt.
Kanskje ikke så rart siden alle jødene fikk placebo vaksine. Når alle de vaksinerte i verden begynner å dø av immunsvikt så vil jødene stå igjen som en herskerrase.

Nå har de endret måten det testes på for å få ned antall covid positive.

Så klart så kan det også bety at vaksinen har null effekt, men det er jo en kjent sak at jødene ønsker å kverke alle utenom seg selv og en liten flok som kan jobbe som slaver for dem.

“Goyim ble født bare for å tjene oss. Utenom det har de ingen plass i verden – bare for å tjene Israels folk. ” “Hvorfor er det behov for hedninger? De vil jobbe, de vil pløye, de vil høste. Vi vil sitte som en effendi og spise …
Det er derfor ikke-jøder ble skapt … ”- Rabbi Ovadia Yosef, tidligere overrabbiner i Israel “ Hvis en jøde trenger lever, kan du ta leveren til en uskyldig ikke-jøde som går forbi for å redde ham. Toraen ville tillate det. Jødisk liv har en uendelig verdi. Det er noe uendelig mer hellig og unikt ved jødisk liv enn ikke-jødisk liv. ”- Rabbi Yitzhak Ginsberg

https://christiansfortruth.com/more-evidence-israelis-are-using-placebo-covid-vaccines-and-have-changed-pcr-test-to-prove-vaccines-are-working/

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Smurfen
2 år siden

Jeg forstår i hvert fall at vi aldri kan bli enig om dette. Jeg har alltid sett på Israel som et sted hvor satan skal herske over jødene. Jeg kan ikke tenke meg at noen jøde i hele verden var interessert i å herske over slike som meg. Jeg kjenner ingen jøder, men er det snakk om slike konspirasjonsteorier mot uskyldige mennesker, er jeg helt klart på motsatt side. Det som betyr noe er om man er god eller ond i handlingene. Jeg vet forbasket godt at mange av disse jødene er gode og sliter under et fascistisk system.

Det er ikke bare i Israel de skifter PCR sekvensene for å få det til å se ut som vaksinen hjelper. Jeg tror neppe alle land har vært like ærlige som Norge i tellingen. De teller motsatt av Covid-dødsfall. Om du blir truffet av en buss, dør du etter Covid. Om du dør etter vaksinen, dør du av underliggende årsaker. Det er bare å skru opp noen runder på PCR testen, så dør alle av Covid. Slik er det ikke med vaksinen. Jeg tror ikke det er kosher å ta lever fra en goyim som meg. Uansett hva en tidligere «over»-rabbiner sier. Det er så mange forskjellige meninger innad i Israel at det blir helt meningsløst å bry seg om. Goyim er jo en utlending. Utenfor slekten, troen og landet. Det finnes mange slike i Norge også. Norge for nordmenn og nazister. Mange muslimer er sånn også. Jeg er overgoyim – orker ikke å tenke på slike konspirasjonsteorier. Splitt og hersk, Psyop, kontrollert opposisjon. Det vil vise seg til slutt. Hva med reptilian overloards? Er det de som skal herske over oss sammen med jødene?

Det telles sikkert helt annerledes i Norge også nå. Nå er det plutselig underliggende årsaker og alder de dør av, ikke sant. PCR skrues vel ned over hele verden? Det er vel WHO? Vi så jo hvordan de lo det bort, når internasjonal media stilte spørsmål. Neida, ingen ting å bekymre seg for. Vi fortsetter som før.
Jeg vil heller samarbeide med utlendinger. Svarte, hvite, jøder muslimer, kristne eller hva som helst, bare de er bra mennesker og man kan stole på dem noenlunde. Jeg gidder ikke bry meg om det skvipet der.

Smurfen
Redaksjonen
Svar til  Patriot
2 år siden

Det er riktig Patriot, Satan er jødens Gud.

«De fleste jøder vil helst ikke innrømme det, men vår gud er Lucifer.»

http://www.nyhetsspeilet.no/2016/07/the-hidden-tyranny/

Goyim betyr ikke utlending, men derimot kveg.

Det vanlige jøde er som folk flest, de hater eliten sin like mye som oss andre.
Vi har alle samme fiende.
Jødene vil herske over hele verden og gjøre alle folkeslag til slaver for seg. Slik er det skrevet og slik vil det bli sier de.
Slik er det jo allerede siden det er elite jøder i alle toppstillinger i verden, bare Rothchilds eier 60% av verdens samlede pengemengde. Eller så eier de olje, banker, media, pillekarteller, mat og det meste av alt annet.

Ordet jøde er veldig kompleks, 98% av de som bor i Israel i dag kommer fra Khazaria og Kaukasia og har ingenting å gjøre med jødene som bodde i Israel på Jesus tid.
Dette er gjengen som Jesus advarte mot: De som kaller seg jøder men ikke er det.

Du har Tora jøder som dyrker den sanne jødedommen, så har du Zionistene som dyrker Talmud og Satan. Så har du kristne jøder.

Du har ortodokse jøder, du har Israelittene og de 12 stammer fra Abraham, Vi er etterkommer fra Dans stamme. Så har du de sorte israelittene, de som rømte til Afrika da Romerne nær utryddet alle jødene i år 70.
De fleste var Levitter. det var også de som skrev Dødehavsrullene.

Jødene var aldri Guds utvalgte, men derimot Guds fordømte for at de tok seg nye guder og tilba Molock og gullkalven istedenfor Gud.

Men du har så klart helt rett, vi har som sagt alle samme fiende og kun med å stå sammen kan vi ta ut makteliten/dypstaten/satan/Zionistene, /Illuminati/Gutteklubben grei/CFR/WEF …. … velg det som passer. . det er mange navn, men alt er det samme.

Men å tro at jøder gir en dødelig RNA og DNA vaksine til andre jøder er utenkelig. De tar vare på hverandre så å tro at de har fått noe annet en placebo blir naivt.

Dødstallene fra mRNA injeksjonen de kaller vaksine overgår allerede dødstallene fra det påståtte koronaviruset. Om 1-2 år så er det ingen igjen av de genmodifiserte.
comment image

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Smurfen
2 år siden

Goy betyr betyr utlending, flere blir Goyim eller nasjon. Goyim er gentiles, utlendinger, utenfor nasjonen Israel. Jødene er de som vendte bort fra gullkalven og aksepterte den nye pakten med Gud. Det er de riktige jødene med Torah. Så er det de som utgir seg for å være jøder som ikke er jøder, nevnt i fleng oppgjennom årene. Talmud og Sabbatian Frankism som jeg linket til. Så hvorfor referere til jøder, når de ikke er jøder, men satanister som utgir seg for å være jøder? Hvorfor snakker du mot deg selv i kommentaren din? Jøder hevder seg ikke å være Guds utvalgte, men folket som valgte Gud. De har pålagt seg ekstra harde bud og leveregler, lover. Jesus er som kardemommeloven i forhold, men det har med tolkninger å gjøre. Det er muntlig tradisjon som forklarer tolkningen av Bibelen. Derfor var det bråk mellom den læren og den fra prestene allerede den gangen.

Vi som er utenfor nasjonen har faktisk en enklere utvei. Vi trenger bare følge Noas 7 bud/lover. Det er de rettferdige Goyim utenfor nasjonen Israel. Det er helt OK for min del. Har ingen problemer med det. Stolt nordmann og goy. Herlig!

Jeg så en video av en vaksinemotstander i USA som ble veldig forbauset når hans svarte venn fikk en annen vaksine enn den han fikk. Ja, det er nok en fetish de har om å regjere over jødene. Vaksinene må også kastes fordi de ikke kan lagres i -70C. At man snur dette til at det er de rettferdige av jødenes skyld, er helt på trynet. Det er ren og skjær idioti. Jeg vil ikke assosieres med slikt i det hele tatt. Hvorfor bruke ordet «jøde» når de ikke er jøder?!

«Ordet jøde er veldig kompleks.» Nei, det er ikke det. Enten er du rettferdig jøde, eller er du ikke det. Så enkelt er det. Man må nesten gå utifra at «jøde» må vise til rettferdig jøde og ikke de som utgir seg for å være det. Det er jo det du selv skriver. Hvorfor bruke «jøde» da og beskylde tusener av fattige uskyldige mennesker. Det er sionister, neocons, nazister og mange andre navn som man kan bruke. Du sier det jo selv, jødene er som folk flest og hater eliten. Den eliten er ikke jøder! Satan er ikke jødenes Gud. De kan ikke eie banker. De må ettergi gjeld. De må være rettferdige. De er pålagt en strengere vei og har akseptert det. Nå er det jo en helt annen verden i dag med samme sataniske TV programmering hos dem som oss. Det synes jeg David Icke forklarer veldig godt i videoen om Sabbatian Frankism som er det motsatte eller opp/ned av den opprinnelige læren. De er infiltrert overalt. De snur stjernen opp/ned, korset opp/ned og hele læren opp/ned.

Jeg har alltid likt å lese kommentarene dine Smurfen, det vet du godt, men nå sliter jeg med å forstå deg.
Kveg er vel bedre enn sauer, eller? Jeg bryr meg uansett null og niks. Kanskje det er samme nummer i hebraisk Kabbalah. Det kan være. Er dine handlinger onde eller gode? Det er spørsmålet.
Skal Jesus komme i 2030 og redde deg fra jødene? Er det jødenes konge du snakker om? «Satan er jødenes gud.»Hva er dette da?! Den er drøy altså, fytti rakker!
Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte…Jeg elsker det folket i Bibelen jeg. Jeg elsker Norge og vår kultur også.

Smurfen
Redaksjonen
Svar til  Patriot
2 år siden

Tror du bommer litt her ……… Trodde du at jøde utryddelsen stoppet i 1945 ?

Den har pågått hele tiden og pågår fortsatt uten at noen bryr seg om det ….. grunnen er at det er de falske jødene som er godt i gang med å utrydde de ekte jødene.
Bibi ( Benjamin Netanyahu ) dreper jøder i store flokker, jødene som rømte til Afrika for å redde seg fra masseutryddelsen av jøder i år 70 av Romerne.

«TILBAKEVENDING» : Etiopiske jøder samlet i en midlertidig synagoge i Gondar i Etiopia, hvor om lag to tusen jøder venter på å få dra til Israel. De skal få komme til Israel i løpet av i år. Men nå avsløres det i Israel at deres kvinner får tvangsprevensjon og fødselstallene blant dem stuper.

Etiopiske kvinner som skulle innvandre til Israel, fikk sprøyter med et langtidsvirkende prevensjonsmiddel uten tilstrekkelig forklaring av virkningene. Ofte ble de ledet til å tro at dette var et vilkår for å komme til Israel. De fortsatte å få sprøytene etter å ha kommet til Israel.

«Rasisme» Den undersøkende journalisten Gal Gabbay samlet flere enn 30 vitnemål om dette som han la fram i fjernsyn i november. Avisa Haaretz fikk bekreftet denne politikken av regjeringskilder

Høres det kjent ut? Også vi får slike sprøyter nå der folk tror de ikke har noe valg, ingen vaksine, ingen mat.

https://www.dagbladet.no/nyheter/brukte-tvangsprevensjon-pa-etiopiske-joder/64001262

Skulle tror Bibi har fått hjelp av Bill Gates/Kill Bill/Gates of Hell.

NO VAX, NO FOOD. UK SUPERMARKETS MAY REQUIRE VAX PASSPORT

https://www.bitchute.com/video/mnZsUlbH8CnQ/

Er du Kristen Zionist ? Gjengen som elsker Israel men hater jøder eller Jesus mordere som de kaller jødene.

https://www.dagbladet.no/magasinet/israelvennene-som-ikke-bryr-seg-om-jodene/65304722

e
e
Anonym
Svar til  Smurfen
2 år siden

vaksine-passport … jammen kjente jeg lusa på gangen, igjen.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Smurfen
2 år siden

Spør du meg om jeg er kristen sionist? Hva er det som får deg til å tro det? Jeg tilhører ingen religion eller tro jeg. Jeg sier bare at man må dømmes etter hva man gjør og ikke hvilken rase eller religion man tilhører. Jesus var jøde og alle følgerne var jøder. Ikke én bokstav skulle tukles med i boken. Grunnleggerne av kristendommen var jøder. Du sier jødenes Gud er Satan.

Jeg vet godt om de etiopiske jødene i Israel. De er etterkommerne av Salomo. De regnes som de som er nærmest de opprinnelige jødene. Jeg liker ikke flyttingen av av USA-ambassaden til Jerusalem. Jeg har overhode ikke følelser knyttet til Israel, Sion eller Jerusalem. Har aldri hatt ønske om å dra dit. Jeg har sett utrolig mange dokumentarer for å prøve å forstå hva som virkelig skjer der, fra alle sider. Mange av muslimene der har samme gener som jødene. Mange av muslimene ble tvunget til å konvertere til Islam. Jeg har lest om Salladin, Suleiman og Jorsalsfarere – jerusalemsfarere. Jeg er mer interessert i historie enn religionen.

Jeg tror ikke du har lest hva jeg skrev. Det ser ut som vi er enig om mye bortsett fra at jødenes Gud er Satan. Kristendom og Islam har utspring i Abrahams Gud. Du sier at jødene skal herske over oss og samtidig at de blir utryddet av eh.. seg selv. Så får de en ufarlig vaksine for å være en herskerase samtidig med at de blir utryddet.

Er ikke dette en rekke motsigelser da Smurfen?

Nå sier helsemyndighetene i USA at det ikke er noen sammenheng mellom vaksiner og dødsfall der heller. Altså 0 døde. Det er sjonglering med tall. Underliggende sykdommer telles som covid, ikke når det gjelder vaksinering. Folk som har blitt skutt har fått covid som dødsårsak. Det er derfor Norge var for flinke til å telle?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
2 år siden

Du tenkte på at de vendte tilbake til gullkalven og bort fra Gud? Det er nettopp derfor de har strengere lover og regler enn til eksempel meg, som ikke er jøde. Jeg følger også de 10 bud, men det er liksom innbakt i vår kultur. Så var det sagt at den hellige ånd plasserte budene i våre hjerter ved pinsen slik at vi ikke trenger å tenke på budene, de er i våre hjerter. Vi vet forskjell på rett og galt. Så det er forskjellen mellom Moses pinse og Jesus pinse. Moses ut av tyren/gullkalven inntil Væren og lammet ut av væren til fiskene. Så er det vannet og Aquarius som følger etter fiskene. Vannet blir da hellet ut som symbolikk for at synden tas bort. Vannbeholderen finner du igjen hos kong Salomo og dronningen av sør/Sheba. Hun som ønsket bare kunnskap, men lot seg friste av vannet og hoppet til sengs med kongen. Når de ble separert ble freden ødelagt og stammene ble spredt utover. Symbolikken sier at kunnskap og sannhet vil sette oss fri,og heve vår bevissthet, til å samle stammene og leve i fred, da ORDET har gjenoppstått. Altså vi vil forstå Jesus ord når enden er nær. Det er det vi ser nå. Vi får økt kunnskap og bevissthet og slår tilbake mot Satan. En messiansk tid, en opplysningstid.

De sier at jeg, som ikke er jøde, skal følge Noahs bud og lover og holde pakten der Gud lover å aldri skape syndeflod og utslette mennesker. Men det var altså fordi menneskene ikke var rettferdige og gode mennesker. Altså var det bare én rettferdig så ville vi bli spart. Hvis satanistene hadde fått overtak på oss, hadde det ikke vært meg imot å få en ny flom, en ny start. Det skal sies. Det livet hadde ikke vært verdt å leve. Men en flom setter oss også tilbake i bevissthet, ikke sant? Vår historie, minne og opphav blir borte. Det står noen minnesmerker fra oldtiden, men vi vet ikke hva som skjedde.

Historiene er full av feil som mennesker gjør. De er for å lære av, så vi slipper å gjenta dem. Det er historier om moral, først og fremst. Sånn som at Jakob lurte til seg førstefødte-retten og fikk den første-fødte datteren og søsteren til den jenta han ville ha. En slags karma der altså. Jeg bruker ikke gener og slekt i det hele tatt. Jeg bruker det kun som fortellinger om moral. Det er fortellinger med moral vi kjenner igjen i kulturer over hele verden. Gud ville lede Jakob, og andre til, jentene som var villige til å bære vann/barn.De møtte disse kvinnene ved brønnen, de tilbød vann for den tørste. Kvinner bærer barnet i vann. Hun er villig til å bære ditt barn. Det er symbolikken. Så er det også sensuelle undertoner med vann i brønn. Samson bar vann i stedet for kvinnen og det gikk til helvete. Han mistet øynene som fristet han til lidelse. Man prøver å bære mer og mer vann, men bøtta bare renner over. Det er feil make.
Dette er jødedom.
Så vil de påstå at det er nok å ha jødisk mor og far i kjøtt og blod, men det er ikke nok i følge boken.
Det er et uttrykk fra Salomo som sier at intet et nytt under solen. Som betyr at Gud er Gud uansett hva vi tror. Gud har alltid vært den samme, men det har ikke troen. Det ville vært rart om ikke vi alle var hadde lik sjanse til et godt liv. Til og med de som er født mellom bakkar og berg og elsker solen.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
2 år siden

Jeg glemte å nevne det. Moses kom med loven og fant israelitter dansende rundt gullkalven. Knuste den gamle skriften og førte på at man aldri skal tilbe idoler. Alt er selvfølgelig et resultat av alle feilene vi mennesker gjør. Han tegnet ned 10 feil som måtte rettes på, men det er jo egentlig mye mer da. Det er jo mange flere lover og regler, men som sagt, dette er en historie med moral. Gjør dette og ikke dette, og du vil oppleve Guds rike på jord, men én person kan selvfølgelig ikke gjøre dette alene. Det var også hugget i stein og vil stå til pakten er fullendt og riket er skapt. Derfor skulle man ikke røre en eneste bokstav. Det er kollektivt. Men én mann(kvinne) og Gud er nok, sies det. Det starter med oss selv.

Smurfen
Redaksjonen
Svar til  Patriot
2 år siden

Jeg tror ikke vi er så veldig uenige når alt kommer til alt Patriot.
Du mikser og blander og får ikke med deg hva jeg skriver … Det er elite jødene selv som sier de dyrker Lucifer/Satan.
Hadde du lest linken jeg la ved så hadde du skjønt det.
De som kaller seg jøder, men ikke er det ønsker å utrydde de ekte jødene.
Grunnen til at Hitler hatet jøder var ikke for at han synes det var fulle i lus og tok jobbene fra folk, men derimot for at de drepte Goliat og de siste stammene av Nepilimer kjemper … . Masterrasen nazistene prøvde å gjenskape.

Det var Kong Bulan som tvang Khazarerne til å konvertere til jødedommen i år 740.

Jødisk rase teori setter opp en fremtidig generasjon hvite som skal slaktes. Jødisk forakt for den hvite arbeiderklassen har etterlatt en generasjon i fortvilelse og avhengig av opioider / alkohol. Jødisk HBT-propaganda har etterlatt en generasjon hvite barn som ønsker å skade seg selv og lemleste kroppene Gud ga dem. Styrke finnes bare i enhet. Trykk tilbake mot den jødiske krigen mot hvite.

Det er ikke innbyggerne i Israel som er fienden vår, men derimot elite jødene fra Khazaria.

Historien til Khazaria om en jødisk stat nær det Kaspiske hav som regjerte mellom 7. til 11. århundre, og begynte som en liten stamme og vokste i størrelse og makt. Det startet i år 650 e.Kr. da migrasjonsmønstre vestover og kriger med de muslimske styrkene fra sør brakte Khazar-imperiet frem i historien. Khazaria lå omtrent mellom dagens Ungarn fra øst og Persia i vest. Khazarene var opprinnelig nomader kjent for sin voldsomme kamptradisjon som forsvarte regionen deres og ble en løs stat omtrent i midten av 600-tallet.
comment image

Men over til noe annet, verdens matforsyninger forsvinner som dugg for solen, makteliten går over lik for å skape tidenes største hungersnød.

Stort sett alt av avlinger er nå ødelagt i Texas og mye i resten av USA pga at de manipulerer jetstrømmene med chemtrail og HAARP.
Tidenes hungersnød katastrofe er snart over oss, folk vil snart spise hverandre.
Mange trodde at de kunne dyrke mat selv, men nå sier makta at du vil få kjempebøter og 2 år fengsel om du dyrker mat selv.

Slik blir det også i Norge til høsten. Vi importerer 60% av maten vår, når land har lite mat så vil de så klart ikke selge noe som helst til oss. Kina har stort sett kjøpt opp alt av soya i verden, også for neste år.

TEXAS GOES DARK – 45% US WHEAT DAMAGED – GRAND SOLAR MINIMUM

https://www.bitchute.com/video/1YjeIMf976qK/

Aldri glem at patrioter har et valg og nå er patriotene sinte, veldig sinte. ;)

PATRIOTS HAVE A CHOICE: NATIONAL JUSTICE PARTY

https://www.bitchute.com/video/ZHS7Nx68yJFN/

Denne her er gull, et norsk filmselskap som har produsert den. Den viser hvordan Vikingene dro til hjertet av Khazaria og utslettet hovedstaden deres Attil, men dessverre så var skaden allerede skjedd, jødene hadde allerede infiltrert og kuppet alle maktstillinger i vesten som Paven og Vatikanet mm.
I tiden etterpå så tik den ene korrupte kongen etter den andre og underkastet seg Vatikanet og Paven.

The Viking Age One Ring To Rule Them All The Tale Of A Forgotten Kingdom1

Dette er den forbudte historien de fjernet fra skolebøkene som de håpe ble glemt for alltid.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Smurfen
2 år siden

Jeg forstår. Jeg tror ikke på kjemper og nephilim da, men det er greit. Jeg tar det som oppdiktede historier jeg og det er jo veldig spennende. Det er vel Talmud-jøder det der. Ja, jeg har lest deres historie for noen år siden.

Jeg vet at Djevelen har et rødt skjold som symbol. Rotschild bærer navnet. Du vet sikkert at Rotschild sikret det britiske mandatet i Palestina, sammen med Balfour? Engelske sionister kjempet gjennom det i vk1. Nazistene var på plass før den andre, men måtte gå under jorden etter. Jeg tror altså dette er freemasons mer enn jøder, men det får så være. Amerikanske sionister erklærte krig med Tyskland lenge før vk2 og boikottet tyskerne som tok igjen på sine jøder. Så Rothschild og sionister satte i gang forfølgelsene av jøder. De brukte disse jødene til å sikre flertall av jøder i Israel og et mindretall av muslimer. Veldig kjent strategi. Så har de i årene etter laget forførgelser som kalles progrom i årene etter. De kaller dette for en Aaliyah som er når man blir løftet opp til Sion. Derfor sier jeg at jødene er voktet av en ulv i fåreklær. Jødene hadde ikke noe ønske om å bli revet ut av sine hjem og dra til Palestina. De ble behandlet veldig dårlig av britene. Du kan jo sjekke hva Benjamin Netanyahu betyr. Guds høyre hånd, gitt av Gud. Friskt å ta det navnet, når du heter Mileikowsky og er fra Polsk zionistslekt.

Infowars var også strømløse i dag. Det hadde vært -13C grader og det er sjeldent. De er rimelig fed up med det grønne skiftet. I Florida derimot var det nesten 30C i går når de feiret presidents day. Gatene var fulle i nærheten av Trump. Litt spennende for jeg har også vært i nærheten, men det var aldri folk i gatene. Vi ble faktisk jaget av politiet. Det var deilig å se alle som koste seg i solen, uten masker og avstand. De klemte og håndhilste. Politiet hadde heller ikke masker. De ler av Cuomo i New York som skylder på alle andre når han beordret syke pasienter inn på sykehjemmene og spredte influensa, og dermed drepte folk. Jeg vil flytte til Florida :)

Smurfen
Redaksjonen
Svar til  Patriot
2 år siden

Snø og kulde også i Saudi Arabia, Jemen, Sahara, Texas og på vårt kjære Gran Canaria, snø og hagl ned til 800 og meter. I følge svenske klimaforskere (Vitenskap), skyldes alt dette global oppvarming.

Så på Jones nå i dag, han er blitt litt småfeit og gammel, men klarer seg fint :)

UN Backed Great Reset Turns Off Texas Power

https://banned.video/watch?id=602b16b2d39d0a09315f31bb

Det ser virkelig ikke bra ut i USA nå, 13 stater strømløse i ekstremkulden.
Det alle spør seg om er hvordan politikerne kunne vite dette allerede for 6 mnd siden ?
Joe Biden har ikke snakket om annet enn Dark, Dark Winter siden lenge før han kom til makten, samme har Klaus Skabb og WEF samt IMF.

Power Emergency! Millions Freeze As Rolling Blackouts Hit Across 13 States

Vi andre vet jo at dette er godt planlagt der de manipulerer jetstrømmer for å skape ekstremkulde som tar ut avlinger. Den som kontrollerer maten, kontrollerer folket.
Personlig så kjøpte jeg 4 ganger med ved enn normalt i sommer for jeg viste at denne vinteren ville bli ekstrem samt at vi ville få skyhøye strømpriser.

Utrolig trist for alle som valgte å lytte til myndighetene isteden. Enda det er et år siden de sa vi skulle ha 14 dager nasjonal dugnad for å flate ut kurven så sitter de fortsatt hjemme og skjelve i Covid skrekk.

Snodig hvordan hjernene fungerer på folk, eller rettere sagt ikke fungerer. En liten privat bedrift som heter WHO som alle andre ønsker seg mest mulig penger tok bort en setning i definisjonen på pandemi og plutselig ble alle livredde, hadde definisjonen på pandemi vært slik den alltid har vært så er det ingen i verden som hadde hørt om Covid engang, milliarder av døde og minst 20% syke i alle nasjoner ble tatt bort. Nå har du global pandemi selv om ikke en eneste en er død i verden. Faktisk så har vi hundrevis av pandemier gående nå i verden etter de nye definisjonen på pandemi.

Corona er også på 147 plass over de dødeligste sykdommene i Norge. er man redd for Covid så må man være livredd de 146 andre.

Du burde lese deg opp på Nepilimere, kjempe artig. halve bibel omhandler dem .. . Satan og de 200 falne som landet på Mount Hermon som hadde sex med menneskedøtre og avkommet ble til kjemper (nepilimere ), mødrene døde under fødsel.
Gud sendte floden for å utslette denne gjengen, men noen overlevde og dro til Thule i Nord, landet der solen aldri gikk ned. ( Det er også opphavet til folkloren om store blodtørstige Troll som jakter kristenmanns blod og som bor inni fjellene. )
De skal befinne seg en koloni på sydpolen, men Sydpolen voktes jo av en global hær som passer på at ingen tar seg ditt så det er vanskelig å bevise. De fleste kjenner vel til hva som skjedde med Jarle Andhøy og mannskapet da han prøvde.

70% av innbyggerne i USA skal drepes så de er godt i gang nå. snart er 200 mill av dem borte, her i landet skal de «bare» ta ut 1.8 mill før 2025.

https://www.deagel.com/forecast

e
e
Anonym
Svar til  Smurfen
2 år siden

Ikke alle vaksiner inneholder det samme. Og da sikter jeg ikke til de ulike merkene. Men til ulike partier innen samme merke. Kanskje derfor de er personlige som ble sakt lenger ned på siden her.

Patriot
Patriot
Abonnent
2 år siden

Butikkeier lanserer nasjonal bevegelse for gjenåpning av Amerika. 1 mars starter første bølge av gjenåpning av bedrifter som har vært stengt av grunnlovsstridige nedstengninger. Hos Alfie Oakes får du handle uten maske, det er ditt valg. Du må gjerne bruke maske, men ingen politiker kan tvinge frie mennesker til å puste gjennom maske. Det er ingen vitenskapelige grunner som ligger bak, tvert i mot er masker ansett som skadelige. Som Ken viser til i artikkelen i en kommentar om Fauci og Spanskesyken.
Det er ingenting av våre lederes restriksjoner som fører til god helse. Det er fascistiske trojanere som folk mottar med åpne armer, da de lover oss god helse. Nå må vi snart legge idiotiske konspirasjonsteorier til side og se realiteten i øynene. Ellers vil dette bli den nye «normalen». Vi må få dette stoppet så tidlig som mulig og arrestere forræderne som innfører kinesiske tilstander i landet vårt og i hele verden. Nå må grasrota i alle land samarbeide om felles fiende. Amerikanere, russere, nordmenn, muslimer, kristne, jøder og ateister, og alle andre må samles for å slå den totalitære fascistiske globalistiske agenda som har spredd seg rundt i verden som et Kina-Virus.

Vi trenger ikke en gang tenke på om dette er for å redusere og ta livet av store deler av befolkningen. De tar i fra oss våre rettigheter på verst tenkelige forræderisk måte. Folk vi har fått lov til å velge av kandidater til å lede våre land, har satt andres agenda, og personlig agenda først. https://www.infowars.com/posts/shock-report-new-do-not-resuscitate-orders-imposed-on-covid-19-patients-with-learning-disabilities/
De skal ikke gjøres forsøk på å gjenopplive enkelte deler av befolkningen, om vaksinen tar knekken på de.
Hvis du ser 14:30 minutter ut i denne videoen vil du se hvor nøye denne planen for «pandemien» Covid 19 er lagt ut på forhånd.https://shakingmyheadproductions.com/covid-19-is-an-amazing-virus
Dette dataprogrammet er ikke laget på 14 dager. Dette er planlagt i lang tid. Kun for å ta folks rettigheter og innføre fascisme. Nå har våre lokale folkevalgte fått kjenne litt på makt og bestemt at vi andre skal risikere vår helse og våre liv for å følge pålegg som er i strid med menneskerettigheter og grunnlov. De må føle seg store i sine små kropper. Skal disse få spille guder? Eller skal vi stå sammen og kaste faenskapet i ildsjøen, der Satan hører hjemme? Hadde dette handlet om god helse, ville jeg ha beundret de og gjort som de hadde foreslått. Disse idiotene er ikke i stand til å lede andre. De er korrupte både i ånd og på jord.
Til helvete med dem!

Smurfen
Redaksjonen
Svar til  Patriot
2 år siden

9NAnia forteller i dag hva Bibel sier om år 2021 og frem til 2025.

De hellige er Allah, snart vil de bli knust.

Hvem er de hellige i Daniel 7? (Sjokkerende sannhet!)

Nå åpner man litt før bølge 3 slik man gjorde i forkant av bølge 2.

Når de vaksinerte dør så blir de registrert som Covid ofre og folk får panikk og løpet til nærmeste vaksine stasjon.

Min stedatter jobber på sykehus og der er det et ekstremt vaksine press, hun fikk beskjed fra ledelsen at om hun ikke tok vaksinen så vil den kastes og gå til spille for hver vaksine var personlig, de kunne ikke gi den til noen andre …. så da kan man jo lure på om Bill Gates snakker sant om sin vaksine ID ID2020.

The Agenda behind Bill Gates Vaccine & ID2020 : Coronavirus Conspiracies

1:15​ Bill Gate’s ‘predictions’
3:02​ ID2020
8:09​ Bill Gate’s Agenda
8:56​ Population Control
14:11​ Dialectic

https://www.youtube.com/watch?v=nWcoGWx2Wq4&ab_channel=SyrianGirlpartisan

e
e
Anonym
Svar til  Smurfen
2 år siden

Hm … det hørtes rart ut at de sa at vaksinen ville kastes? Det rimer jo ikke med at det er for lite vaksiner, så dersom dette er sant er det jo bare enda et tegn på at noe skurrer. Det er veldig vaksine-press blant helsearbeidere ja. Mange av dem føler at de ikke har noe valg vet jeg.

Er ikke enig i alt 9na sier, men hun har en del man ikke finner andre steder. En Annerledes måte å se på. Viktig å spørre seg om noe av dette har hold. At hun har rett i noe, her jeg sikker på. William Henry nevner også litt av denne teknologien som hun nevner i noen snutter. Han har kanskje en litt annen tolkning men veldig spennende materiale.

Hva mener du med Vaksine ID?

Smurfen
Redaksjonen
Svar til  e
2 år siden

Heisan e :)

9Nania har jeg fulgt siden hun varslet det store Japan skjelvet 11 mars 2011 flere uker i forkant, hun har mye bra, men som deg så er jeg ikke enig i alt. Tidslinjen hennes er nok veldig korrekt …
Jeg ser for meg at alt vil eskalere mer og mer med tyranni og faenskap frem til 2025, da vil de ha en ny verdensregjering på plass med en verdensleder ( Antichrist )
Verdensregjeringen vil bli et helvete i 5 år frem til 2030 da høyere makter griper inn og vi får en tusenårs æra.

Snakket med fastlegen min og han sa jeg ville bli oppringt når min vaksine var klar, så alle i Norge vil bli kontaktet når deres vaksine er klar. …… mulig jeg tar feil, men alt tyder jo på at vi alle skal ha personlige vaksiner .. da inneholde den nok en slags ID som de kan scanne og spore oss med..

ID er en forkortelse for identifikasjon. Altså vaksine identifikasjon som Bill Gates og flere sier vi skal ha.

Anton Johansen ( Lebesbymannen ) Så alle de 3 kommende krigene og beskrev dem i detaljer, for vår del så ser det veldig mørkt ut, men tidslinjer kan endres slik som i 1953. året da Stalin ville gå til krig, men døde av slag isteden.

En lungesykdom skal herje veldig og kreve mange ofre, særlig i Sverige. Europa vil se ut som et stort sykehus.

Det hørtes kjent ut ….

http://www.steiare.no/anton.htm

Når sant skal sies så bestemmer vi vår egen skjebne og fremtid. . . ingenting trenger å skje så sant folk kommer seg ut av sofaen og protesterer, men slik det ser ut for øyeblikket så ser det ikke så særlig bra ut …….. håper ting endrer seg når varmen og våren kommer.

Den store trussel er WEF og The Great Resett som sier at om vi gir alt vi eier og har til de super rike så vil vi bli happy ….. men mye tyder vel på at det er WEF gjengen som bli happy om vi gir dem alt vi eier og har og ikke oss.

CONTROL – OPPRESS – VICTIMIZE – ISOLATE – DIVIDE (COVID)… THAT’S THE GREAT RESET

https://www.bitchute.com/video/QTljKulajr2h/

e
e
Anonym
Svar til  Smurfen
2 år siden

Hei Smurf, Artig å se at flere har funnet 9na :) Og godt å se liv her inne akkurat nå, for her ble det bikkjekaldt nylig. rart hvordan plutselige, synlige sannheter kan fryse deg inntil margen?

Dette du nevner om ID, er nok grunnen til de ulike partiene vaksine. Alle får ikke det samme innhold. Dette kan bety mangt. Need I say more?

Jeg er en smule forvirret angående det store Resett, noen fremstiller det som bra, andre som dårlig, jeg vet nok for lite om det. Nå har jeg lært at dårlige ting ofte pakkes inn i noe bra for å være salgbart. Så jeg er skeptisk som alltid.

ken
ken
Anonym
Svar til  e
2 år siden

e – 2 varianter av «resett». En ond og en GOD. Det pågår nå en krig mellom det onde og det gode. Den «stille» krigen…

Den onde er presentert av bl a Klaus Schwab (World Economic Forum): https://www.weforum.org/focus/the-great-reset

… og her (hvor du kan se at covid har vært planlagt lenge): https://shakingmyheadproductions.com/covid-19-is-an-amazing-virus / https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/resources

Den GODE varianten er ikke så lett å finne da MSM er fienden. Samt at man forteller ikke fienden i krig om de enkelte trekk. Noe kan man finne i alternativt media, som eksempelvis her: https://drcharlieward.com/digging-deeper-with-mel-k/ (Les gjerne i kommentarfeltet for å se hvordan lytterne opplever budskapene)

e
e
Anonym
Svar til  ken
2 år siden

Ken, NESARA mener jeg å ha hørt om siden forever, jeg må innrømme at jeg sluttet å tro på det for flere år siden. Jeg knyttet det i tillegg opp mot Sheldan Nidle (channeling) som påstår han har en chip i hjernen som lar han kommunisere med ailiens.

Krigen er så til de grader stille, nesten så stille som sne.

e
e
Anonym
Svar til  Smurfen
2 år siden

LOL – Killary, den var morsom :)

e
e
Anonym
Svar til  Smurfen
2 år siden

Oj, har ikke fått med meg dette, men kjente igjen mine egne tanker og ideer her da :) At vaksinen kan være pressmiddelet. ++
Jeg måtte le av den Simpson snutten. Galgenhumor :)

e
e
Anonym
2 år siden

Hei alle sammen, jeg spør her inne også, er det noen som kjenner til advokater i Trondheim som er trygge å bruke og som ikke er redde for å gå imot staten?

Er det flere som har blitt chippet mot sin vilje og ønsker å saksøke staten? Eller blitt utsatt for overgrep av frimurere og eller CIA?
Jeg kan vel ikke være så himla spesiell at jeg er den eneste i Norge som er blitt utsatt for dette?

« Forrige artikkel

Vaksine eller ikke vaksine

Neste artikkel »

Mutert virus, varsko her…

274