Karl Johans Gate i Oslo, foto fra: https://www.facebook.com/photo?fbid=3472940112827875&set=a.110926495695937

Mutert virus, varsko her…

4.2K visninger
1 minutt lesetid
101

Kommer normalen tilbake? Kan vi stole på helsemyndighetene?

Var vi overrasket, skal de prakke på oss flere vaksiner? Ser det ikke unektelig sånn ut? Kan det være vaksineindustrien selv som driver viruspandemien fremover mens våre helsemyndigheter og regjering er i deres hender (fra nrk.no)?

Gikk ikke helsemyndighetenes ut i offentligheten med fete overskrifter? Uten vitenskapelig begrunnelse? Har vi sett vitenskapelig rapporter som bekrefter muterte virus? Finnes det muterte virus bare i avisene, fjernsyn og radio? Hva er våre helsemyndigheter opptatt av? Tror vi at det er borgernes sikkerhet? Jeg tror ikke det; de svarer ikke på spørsmål fra landets borgere. De holder bare pressekonferanser og meddeler restriksjoner de har bestemt. Da de kun skremmer og skaper frykt er det klart at de ønsker å skape panikk, hvorfor? De ønsker ikke fundert kunnskap blant folk om virus, hvorfor?

Har de vitenskapelig redegjort for noen mutert virus? Nei. Har de vitenskapelig redegjort og isolert SarsCov2-viruset? Nei, ikke det heller! En gruppe engasjerte mennesker i Telemark hadde allerede i juni 2020 sent inn spørsmål om dette til Helsedirektoratet, vi purret på dette i oktober 2020, men vi har fortsatt ikke fått svar; vi ser følgespørsmålet som relevant; kanskje har de ikke et virus i det hele tatt (toppfoto, her)?

Har ikke Silla Holm rett, lar vi oss forføre av herskesyke folk (innlegg fra Facebook)?

Margrethe Salvesen Zivic skriver: “Det er for eksempel ikke redegjort for hvordan stengning av skoler og barnehager skal ha noen som helst betydning etter at det er funnet et virus på et sjukehjem. Den måten regjering og kommunale myndigheter nå herjer med barn og ungdom på er brudd på barnekonvensjonen og alle lover om barns rettigheter. Hvert eneste år har det kommet bølger av virus til Norge, og noen år med større antall innlagte og døde enn denne gangen. Men dette er første gang i norgeshistorien at landet styres på denne hysteriske måten. Den store illusjonen: «Når dette går over»…

I snart ett år er Norge styrt av unntakslover. Grunnloven og en serie med andre lover og menneskerettigheter er satt til side. I fjor het det «bli med på dugnaden» og «ta en for laget», etter hvert har tonen vært: «vent til dette er over», «så snart vaksinen kommer», «etter jul», «til våren» og så videre. Beklager å måtte si det, men dette er illusjoner. Det koronadiktaturet vi nå opplever vil ikke ta slutt så lenge vi godtar det. Normalen kommer ikke tilbake. Rettighetene våre kommer ikke tilbake. Hvis vi ikke tar dem tilbake” (se Røde Luers demonstrasjon, Oslo sentrum 23. januar, her).

Margrethe Salvesen Zivic har etter min mening rett.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

101 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
3 år siden

Noen som kjenner seg igjen? “Smart people learn from everything and everyone, average people from their experiences, stupid people already have all the answers.” – Socrates

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken – lider du av Sokrates-syken? Altså skal vi følge den logikken lærer smarte mennesker også av idioter…. Jeg simpelthen elsker det når frimurere driter seg selv ut omkring ting de ikke er i nærheten av forstå. Takk til både ken og Sokrates:-)

Smurfen – det er ikke vanskelig finne frimurere i deres eget ekkokammer. Derimot liker dere ikke bli eksponert, men jeg skal gjøre livet til heksene og homobrigaden her inne på NS så jævlig jeg kan, da dere ikke når meg til anklene intellektuelt.

Dagens gla’nyhet er at frimurerne aldri vil lykkes. Det er du sikkert sjeleglad for Smurfen?

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSix – “da dere ikke når meg til anklene intellektuelt”, ergo “stupid people already have all the answers”. Så bra du kjente deg igjen ;-)

Jeg gjentar: “Det handler ikke om å være intelligent. hvilket du skryter på deg til de grader (“frekkhetens nådegave»). Det handler om å være intellektuell. Ergo, det er kun med det intellektuelle intellegensen kan vokse og gro. Du stanger i veggen med bevisstheten hengende fast med hubba bubba i baklomma.”

Tungt for`t?

“Stupid is as stupid does” – Forrest Gump

Å kalle alle som ikke er enig med deg for “frimurere” blir FOR DUMT! Du har prvosert med mye, men nå ler jeg bare. Takk som byr :-) Det er deg og Joe Biden! Teater…

PS! Frimurerne vil aldri lykkes, det kan vi være enige om…

NB! Mistenker at du kan være et “troll” via AI da du ikke har snev av empati i dine kommentarer. Kan du motbevise det i form av å skrive noe følelsesladet? Ler…

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken – behøver ikke bevise noe som helst til noen. Er mann, derav er det tilstrekkelig at jeg vet. Kalles selvtillit, hvilket nok er et fremmedord for deg da du konstant må ha bekreftelse fra ekkokammeret.

Igjen evner du ikke forstå problemet med uttalelsen til Sokrates. Overraskende er det naturligvis ikke:-) Klart en liten frimurerhjerne kapitulerer når STORE ORD benyttes, men mens man egentlig ikke begriper et fnugg av hva som sies. Hva Sokrates kom med var ikke annet enn en selvmotsigelse. Dummet jeg det ned til te-skjenivå for deg.

Nå har Smurfen hevdet jeg er frimurer, hvilket er interessant siden jeg med den logikken hater meg selv:-) Du hevder nå jeg er AI:-) Vel, man kan si mye om NS. En ting er helt sikkert! Dere to med flere mafiamedlemmer gir Greta Thunberg rett i oppvarming av jorden, endog meget lokalt, da dette er eneste logiske forklaring på feberfantasiene deres.

Har ingen ting med hvorvidt folk er enige med meg. Utelukkende hvordan de argumenterer. Den forskjellen burde selv du evne skille imellom.

Run Forrest, RUN!!!!!:-)

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSix – “My truth is better than yours” kommer du ikke langt med. Du har utspilt din rolle.

Hevder ikke at du “er AI” annet enn at du oppfører deg sådan. En sint og sår person med mye hat i ryggsekken. Klandrer deg ikke. Har selv blitt førsøkt lurt av nære som ikke visste bedre.

“Run Forrest, RUN” – sick and tired of being bullied

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Det er bedre å være average og se det hele og fulle bildet. Man kan lære av hverandre.
Jeg jobbet en gang med en ingeniør som kom med en tegning over en installasjon, han hadde laget. Han klarte ikke å få det over fra tegningen og over til anlegget. Jeg så han aldri igjen. Man kan ta ting ut av sammenheng her og der, men de passer ikke sammen, dermed selvmotsigelser. Mens ting kan forstås av sånne som meg, om bare de rette brikkene kommer frem.

Det kan være veldig konstruktivt at vi tenker ulikt og mener forskjellige ting, men vi må jo ha et felles mål om å finne sannheten. Så, er vi her for å trolle og vinne debatter, eller for et felles mål? Det er ikke alle som ser ut til å ha et slikt mål og da blir det ganske kjedelig å se på.

Det kan umulig være intelligent å rive bygninger heller. Jeg husker veldig godt da noen sendte fyrverkeri inn ien juletrefest i losjen ved Stortinget (2008). Jeg tror ikke folk hadde blitt straffet om de gjorde det samme på min juletrefest. Jeg har sett verre ting som ikke har blitt politisak i det hele tatt. Vi er selvfølgelig mye sterkere enn dem om vi bare går sammen og organiserer oss.

Så da er alle enige om at vi ikke liker korrupte organisasjoner som frimurere, og de som er i mot et åpent og fritt samfunn. Det er da en veldig bra start.

ken
ken
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot – Så sant, så sant. På tide å jobbe mot “felles mål om å finne sannheten” fremfor å krangle med MrSix som “ikke når oss til anklene intellektuelt”.

Mange mennesker i denne matrisen (the matrix) er programmert av falske bevis som later til å være reelle. “De” påstår at det handler om vår sikkerhet, hvilket er et kodeord for kontroll.

F E A R – False Evidence Appearing Real

“When exposing a crime is treated as commiting a crime, you are being ruled by criminals.” – Edward Snowden

Jan
Jan
Abonnent
3 år siden

Det er rart dette med frimureri,denne organisasjonen som flere debattører her inne sier seg å være eksperter på.Nå er det vel sånn at frimureriet har eksistert minst like lenge som den norske staten,så da spør jeg meg selv og dere,hva kom først ?.Frimureriet har eksistert side ved side med Konge og stat,så da synes både stat og Konge at en skjult makt er greit,om ikke,da hadde vi sett en annen debatt.Så hva er statsmakt uten skjult makt ?.Hva er kongsmakt uten skjult makt ?.Hva er det som holder ett samfunn sammen ?.Den kontrollerende makten er den lovgivende og dømmende makten,men hvem kontrollerer politikerne og domstolene og deres verktøy politi og etterretning?.Bankene ?,javel,men hvem eier bankene ?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Jan
3 år siden

Mye som er rart. Det er rart at jeg blir beskyldt for å være frimurer også. Har aldri vært inne i deres lokaler heller. Skulle det nå, de leier ut lokaler, men alt ble stengt av influensaen.

Det høres ut som du mener at staten er et eget vesen, med egen fri vilje. Staten er jo folket. Skal være folket. Prosessene skal så langt det er mulig være transparente for allmennheten. Som borgere i dette landet er det vår rett og plikt å sette spørsmål til makthaverne. Media skal gi riktig informasjon. Bankene skal bidra med samfunnsutvikling. De lokale bankene skal bidra i lokalsamfunnet. Vi er staten, det er kanskje sånn man har blitt fortalt at det skal være i det demokratiske Norge. Så finner man ut ar det ikke er i nærheten av sannheten. Javel, da får vi endre på dette da. Jeg kjenner noen i andre klubber som Lions og Rotary. De vet mye om lokalsamfunnet og folkene. De prøver å hjelpe. Jeg har vært med de en gang for å laste opp biler med mat som de ga til trengende. Det er jo bra, men vi må få innsyn i hva de holder på med. Det er mye korrupsjon og gjentjenester i dette landet. Det skal være rettferdig for alle. Kanskje var det i tider nødvendig med hemmelige brorskap, sånn som da kirkene misbrukte sin makt.
Det diskuteres seriøst om nye banker, egen økonomi, eget Internett, TV og media nå.

Om du ytrer deg politisk eller religiøst i USA nå, så stenger de deg ute fra sosiale medier. Du får ikke laste ned alternativer på telefon og datamaskin. Du mister jobben hvis du uttaler deg politisk, bankene kaster deg ut. Folk har blitt nektet å fly etter å ha vært på politiske protester. Kristne blir tiet og forfulgt. Om man uttaler seg og organiserer protester på sosiale medier, så har man politi på døra et kvarter etterpå. Om du lager radio på YouTube og gjør narr av enkelte politikere, så er politi på døra. Når de kan tvinge en qtips opp i ræva på deg, sette sprøyte i blodet ditt og pakke på deg maske, ja da er det gått for langt. Da må de holdes ansvarlig for kriminaliteten og kastes i fengsel. De dreper folk. Flere dør av selvmord og vaksiner enn influensaen.

Man ser hvordan politiske parti, banker, medier, teknologiselskaper og finans samarbeider mot de som kritiserer makteliten. Milliardærer er den nye staten nå. Staten du snakker om er en falsk illusjon. Du må rykke TV-støpselet ut av veggen og se hva som skjer rundt deg. Synes du jeg er slem som kritiserer milliardærer og hemmelige maktorganisasjoner? Hva gjør du her da? Har du virkelig ikke noe annet å gjøre enn å spørre hvem kom først? Hva har det med saken å gjøre? Hvem sier at de er eksperter på frimureri? Da hadde det ikke vært diskusjon. Er det sp forferdelig? Må vi skjule oss og danne hemmelige brorskap? Vi må ha et samfunn som er rettferdig og der alle blir tatt vare på. Der alle får en sjanse til å lykkes med det de drømmer om. Folket kom først. Folket skal ha makt over staten. Jeg aner ikke hvorfor frimureri blir diskutert i alle artikler og kommentarer. Jeg skal i hvert fall gjøre det jeg kan for å få slutt på den korrupsjonen, uansett hva de de holder på med eller heter.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Jan
3 år siden

Jeg får faktisk ikke lov til å postere linker. Er det sensur fra wordpress? Jeg prøvde en annen link flere ganger uten at noe kom opp. Ingenting av det jeg skrev heller. Her er kommentaren min i hvert fall:

Jeg har ikke så mye kjennskap til Q, og alt det der. Jeg har akkurat begynt å se en video nå, som mange av dere kanskje har sett før. Jeg tror jeg har sett noe av det. Begynnelsen av filmen er hva vi alle har lest om mange ganger. Det hadde vært interessant å høre med andre hva de tenker. De som ser det for første gang. Jeg har sett litt over halvtimen.

Hva med deg Jansorlie, har du sett noe av dette før?
Hva synes du?
Den er ganske lang da. Den er ikke ny. Hvem er Q?
Er det noen som vet hvor de får info fra Q? Har de en hjemmeside?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Den heter:
Fall Cabal parts 1 – 10 – the world is about to change – Janet Ossebard
Ligger på bitchute

Hvis noen av dere prøver å poste da?

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Hei Patriot.Den kjennskapen jeg har til Q er minimal,x 22 og sgt report på Bitchute er av de som jevnlig rapporterer om fenomenet Q.For meg ser det ut som ufarlige greier og kan ikke forstå venstresidens hysteriske raseri,men hvem forstår venstresiden ?.Så da finnes det iallefall to muligheter,venstresiden frykter Q eller så er det stikk motsatt.Ryktene sier at Q er JFK Jr og er han det,da forstår jeg frykten og raseriet fra Venstrerne og makten.Kennedy advarte mot den skjulte makt og han var ikke spesielt glad i CIA,nettopp det samme som Trump.
Slik jeg har forstått det så er frimurerne godt plassert i politikk,militæret,domstoler,politi mm og de passer på at systemet som den skjulte makt styrer forblir inntakt.
Hvordan bli kvitt uvesenet ?.Melde seg ut av systemet/slaveriet,for det er det det er,en tredemølle ingen slipper unna,
Når du er født inn i en galskap,da ser man sjelden galskapen,noen gjør det,men de blir betraktet som gale.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Jan
3 år siden

Det er sånn jeg også forstår frimurerne. De har som mål å infiltrere alle deler av samfunnet. Jeg trodde du mente at det var nødvendig med deep state, skjult makt. Det har jo vært tilfeller av rettferdige frimureri også. Det har vel vært intriger i mellom de forskjellige. Hva med Sverige?

Jeg har sett filmen om Q nå, og jeg har sett det meste før. Det er groteske greier, og jeg tviler ikke på at det meste er sant. Det er slutten som er litt for mye, men det kan jo være JFK jr. Men det må vel være en gruppe? Så JFK og Trump var nære venner. Ja, det ville absolutt være motiv i fleng. Hvem vet? Det er mye unormalt i DC for tiden. Trump har satt opp kontor i det gamle vinter-hvite hus. Venstresiden er jo gale, tydelig at de er redde forsvar som kommer.

Det skal være noe på gang rundt 4. mars. Vi får se da.

Jan
Jan
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Javisst skjer det mye for tiden,Capitol har fått ett solid gjerde rundt om.Innenfor det gjerdet myldrer det av soldater,det har visst noe med riksrettsaken å gjøre og ryktene sier at det vil bli en militær domstol,men om det er valgfusk,nære relasjoner til fremmede stater (Biden og Demokratene) eller Trumps påståtte oppvigleri som granskes er uvisst.Propagandaen vi ser utspille seg er så åpenbar at det er utrolig at folk ikke ser den,men sauer er vel mest opptatt av gress.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Jan
3 år siden

Det skal komme en 3 timer lang dokumentar på torsdag eller fredag som skal vise hele verden at det skjedde et kupp i USA. Der Biden, Kina og andre aktører manipulerte resultatene. Det vil komme på OAN og flere andre nettverk.
Den vil vise både Demokrater og Republikanere at det var kommunister. som prøvde seg på et kupp. Altså vil den samle velgere og vise hvem som er den virkelige fienden. Mike Lindell hevder også at Jack Dorsey og Mark Zuckerberg vil bli arrestert som forrædere.
Mike Lindell: “Everyones going to see this miracle unfold.” | Election Fraud Documentary | 2/2/2021
https://tv.gab.com/channel/constitution1a/view/mike-lindell-everyones-going-to-see-601b1b04ed14317c26c1e6fb

Så da Jan, er det bare å vente og se hva som skjer bak piggtråden. Jeg så fra innsettelsen til Biden at Pelosi ble advart fra å snakke. Hun sa hun ikke ville si noe. Så det hele kan være rigget for å få en videre etterforskning rundt valgfusk og samle opp og se hva folk foretar seg nå i tiden etter fusket. Til og med Ted Cruz trakk seg og lukket øynene. Kanskje er det også mye spill for galleriet? Det kan være at de holdes innesperret til Pentagon har etterforsket ferdig. Kanskje er det likt med Burma? Det er mye rart. Biden virker ikke å være Commander in Chief ennå i hvert fall. Mange soldater vendte han ryggen og ingen hilste på han.

Det blir spennende å se nå da. Håper det er slik, men vi skal komme oss gjennom dette uansett. Det er en enorm oppvåkning og den kan virkelig ta fart denne uken.
https://www.oann.com/

Smurfen
Redaksjonen
Svar til  Patriot
3 år siden

Du kan ta det helt med ro Patriot, MrSixxthsense har anklaget hver enste en som leser, skriver, poster artikler mm for å være Frimurere .. …… Men det er vel som Putin sier så klokt: ….. Den som roper Tyven, Tyven, er Tyven….

Før var det et krav at man måtte være kristen for å bli medlem, dette er nå endret av en reke losjer til å gjelde at man ma tro på en skaperkraft.
Allerede på første møte må man avsverge seg kristendommen og sverge troskap til de falne.

Grunnen til det er at for Satan så er det en mye større seier å ta en kristen fra Gud enn en ateist.

I 8 grad er man Tempelridder, går man opp til 10 grad så er stikkordet Zion.
Albert PIke reformerte Frimureriet og tilførte 8 nye grader fra 25 til 33 som kalles Illuminati. De opplyste som bader i Lucifers lys.
I Albert PIkes brev til Jesuitt Kardinal Giuseppe Mazzini i 1871 er de 3 kommende verdenskrigene beskrevet, til tross for at brevet har vært kjent i alle år så har alle de 3 krigene gått 100% etter oppskriften, den siste er vi nå inni, den siste som skal føre frem til en verdensregjering.

Første verdenskrig må oppnås for å tillate Illuminati å styrte tsarenes makt i Russland og gjøre landet til en festning for ateistisk kommunisme. Forskjellene forårsaket av “agentur” (agenter) til Illuminati mellom det britiske og germanske imperiet vil bli brukt til å oppmuntre denne krigen. På slutten av krigen vil kommunismen bygges og brukes for å ødelegge de andre regjeringene og for å svekke religionene.

Andre verdenskrig må fremmes ved å utnytte forskjellene mellom fascistene og de politiske sionistene. Denne krigen må oppnås slik at nazismen blir ødelagt og at den politiske sionismen er sterk nok til å innføre en suveren stat Israel i Palestina. Under andre verdenskrig må den internasjonale kommunismen bli sterk nok til å balansere kristenheten, som da vil bli holdt tilbake og holdt i sjakk til den tiden vi trenger det for den endelige sosiale katastrofen. ”

Den tredje verdenskrig må oppmuntres ved å dra nytte av forskjellene forårsaket av “agentur” av “Illuminati” mellom de politiske sionistene og lederne av den islamske verden. Krigen må føres på en slik måte at islam og politisk sionisme gjensidig ødelegger hverandre. I mellomtiden vil de andre nasjonene, enda en gang splittet i dette spørsmålet, være tvunget til å kjempe til fullstendig fysisk, moralsk, åndelig og økonomisk utmattelse …

Vi skal frigjøre nihilistene og ateistene, og vi vil provosere en formidabel sosial katastrofe som i all sin forferdelse klart vil vise nasjonene effekten av absolutt ateisme, opprør av villskap og av den mest blodige uroen.

Så overalt vil innbyggerne, forpliktet til å forsvare seg mot verdensminnet av revolusjonære, utrydde sivilisasjonens ødeleggere, og folkemengden, desillusjonert av kristendommen, hvis deistiske ånder fra det øyeblikket vil være uten kompass eller retning, ivrige etter et ideal, men uten å vite hvor den skal tilbede sin tilbedelse, vil motta det sanne lyset gjennom den universelle manifestasjonen av den rene læren om Lucifer, endelig brakt ut i offentligheten.

Denne manifestasjonen vil komme fra den generelle reaksjonære bevegelsen som vil følge ødeleggelsen av kristendommen og ateismen, både erobret og utryddet samtidig. ”

Det som vil skje nå er at “koronakrisen” vil forsette frem til 2025, nye mutasjoner og nye virus skal slavebinde og utmatte oss til det ekstreme.
Snart hungersnød og pengekollaps. i 2023 får vi krig med Kina og i 2024 får vi Fake Aliens. i 2025 blir verdens nasjoner omgjort til en nasjon i verden. Et globalt diktatur med en diktator på topp.
I 5 år får de sin verdensregjering før Jesus kommer i 2030, 2000 år etter siden død og kaster djevlene i ildsjøen for så å skape alt på nytt. :)

comment image

Her blåser en Prest hele Frimureriet, korona og deres agenda fra 1717 og frem til 2030 på 10 min.

PRIEST WARNING FROM ROME !!! MUST HEAR BEFORE YOU DIE!

https://www.bitchute.com/video/pfcrKGuZztfM/

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Smurfen
3 år siden

Ja man burde kanskje la være å kommentere slikt.

Jeg så videoen etterpå også. Om Madsen i legemiddelverket. Søkte litt på frimurer, men det kom bare opp i søkefeltet, ikke i artikkelen. Tjener nesten 3 mill og ler av mediainteresse utenlands etter 33 dødsfall av pfizer Ingen bekymring i Norge, sier han. Ganske sikker på at han er frimurer. Tenk når rundt 4-500 leger, overleger og andre i høye stillinger er medlemmer av slikt som frimureri. Tenk på alle politikere. Tenk på kringkastingssjefene og alle mediehus og journalister. Tenk på prestene. Næringslivstoppene, pilotene, bare for å nevne noen. I politiet florerer det av slike.

Hadde det latt seg gjøre foruten? Neppe.
Kristne i USA er jo veldig høylytte nå. Hva med de norske? Finnes det i det hele tatt opposisjon til genmanipulerte mennesker og abort i Norge. Drap av foster helt frem til fødsel? Forfølgelse av kristne i USA. Folk er sannelig hjernevasket her til lands.

Vi må organisere oss vi også. Det snakkes om å ta barn ut av skolene og lage kristne skoler. Kristne banker og Internett, økonomi, medier og alt mulig. Vi må få kastet disse satanistene ut av ledelsen. AOC som hevdet hun hadde en nær-døden opplevelse etter Capitol protestene, var ikke i nærheten da det skjedde. De lyver så det renner av dem alle sammen. Vi har gitt slike stygge mennesker tillitsverv og ledelse.

Det var engelske sionister, da sikkert frimurere, Rotschild og Balfour som fikset mandatet etter WW1. Deretter ble landet fylt med forfulgte jøder etter WW2. Etter Amerikanske Sionister erklærte boikott og handelskrig med Tyskland. Det førte til jødehat og forfølgelse. Tyske jøder protesterte mot den amerikanske handelskrigen. De likte seg godt i Tyskland. Da var allerede nazistene godt i gang i Palestina, sammen med Rotschild.
Dette er Akkurat som de har gjort i land etter land. Sulter ut folk etter FN resolusjoner og boikott, inntil det blir opprør og sult blant befolkningen. Så væpner de gjerne begge sider og høster blodpenger og makt av testene. Jødeforfølgelser, progroms i land etter land har ført til en strøm av jøder i aliyah tilbake til moderlandet. Nok til å presse ut og gjøre de som bor det til minoriteter. Skaper spenning mellom gruppene og fremstår som den trygge, sterke helten selv.

Nå er dette globalt. De skal tvinge frem en reset med enorm sult og økonomisk ruin. Som du sier Smurfen. Krig og elendighet. Vi får håpe påta vi får snudd dette før det blir for ille. Det er økt spenning i Taiwan nå. Kina er klare.

Kina har også gitt ut en digital Yuan nå. Er stedene nye økonomien og valutaen vår? Forsøker de seg på Bitcoin nå?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Her er dokumentaren om Kinaviruset i Dominion-maskinene under det amerikanske valget. Mike Lindell har fått mange drapstrusler etter dokumentaren. Dette er et angrep på hele verden fra fascistiske globaliser. Dette angår oss alle. Vimeo slettet videoen rett etter den ble lagt ut.
https://michaeljlindell.com

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Her er en link uten forsinkelse i lyden. Fra banned.video -https://cantcensortruth.com/watch?id=601dd3b6a773ce26767cef58
Infowars sine linker blir slettet fra media, så de må skape nye for å unngå Big Tech algoritmer. Derfor cantsensortruth.
Clothub slettet også Lindell. Til og med My Pillow ble slettet fra Nazi-Twitter.
Det går rykter om at Elon Musk & Donald Trump kommer med et alternativ til Facebook.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Bra med alternative plattformer, og de bør fylles med konstruktive forslag til utvei fra blindveien.
Barn blir friske ved hjelp av sin egen tankekraft fordi de ikke tviler.
De voksne blir hjernevasket nok for å ta med skepsis det faktum at våre tanker manifesterer seg som konkret resultat/materie.
Satanistene kjenner til universelle lover og lar sine psyko-planer lekke ut gjennom filmer, sanger og åpne uttalelser. Massenes taushet betyr samtykke til realisering av disse planene.
Både judar, muslimer og kristne utfører felles bønner for å gi dem styrke.
Prison-planet Terra er kapret av onde makter. Alle religioner og doktriner er diktet opp av den samme mørke kraften som benytter disse for å holde sjeler lenket.
Teoretisk sett har vi en fri vilje, men den er fratatt oss. Vi er fanger så lenge vi tillater det.
Det er stadig flere i øst-jewropa og rusland som slår seg sammen for å FORBY satanistene å realisere sine perverse planer. De får sitt eget lys til å spre seg og fylle opp psykopatenes dypeste huler.
Det er nok at 10% av jordklodens populasjon slutter å tie og sier: “jeg forbyr faenskap på min planet fordi slik er min frie vilje” og begynner å stråle ut lys.
Moder Jord stønner og skjelver. Smerten er uutholdelig. Vi må hjelpe henne, oss selv og våre barn.
For å gjøre en slik innsats trengs ikke spesiell tapperhet. Trengs bare å slå zombi-TV av.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

Du mener at bønn gjør mennesker passive? Er det derfor taushet blir samtykke?
Jeg mener at spredning av hat, frykt, grådighet og vold er det som styrker satanistene.

Derfor ser vi nå hvor lett vi er å kontrollere:
– Frykt – Cojona,cojona! Ateister og svake i troen gir i fra seg alle rettigheter. Er livredde et spøkelse, akkurat so når de hypet terror,terror! Tar på seg idiot-masker og lar satanister sette sprøyte i blodet med biologiske stoffer som forandrer deres DNA. Det er helt, helt sinnsykt. Absolutt ingen rasjonell tankegang, kun utifra frykt.
-Grådighet- De som burde ha stoppet dette tør ikke si noe. Holder kjeft og mottar penger for å utføre satanistenes planer. Blandet med frykt gjør dette at hver og en ikke gjør noe og bidrar til at satanister i NRK og andre medier får holde på med propagandaen til politikerne/globalistene.
– Fredfulle protester blir møtt med vold. globalist-støttede organisasjoner drar ut for å ende enhver protest med vold. Da kan det korrupte politiet og enda hardere krutt bli satt inn. Hver gang blir dette narrativ i propaganda-pressen. De alternative medier som Infowars lar det også bli det. Så nå har de brukt flere uker på å unnskylde seg for noe som var en liten fis. Mens AOC og satanistene kan lyve og få folk til å tro på at de var truet. Så en million blir til terrorister. Dette fordi Alex Jones og andre skylder på hverandre, mens globalistene, fascistene, satanistene kan ture frem. Det er vondt å se på hvor lett idiotene kan manipuleres. Ja, jeg kaller de for idioter, fordi de er så høye på seg selv og tror de alltid vet best. Det må bare sies. Det har også vært undertoner fra den gjengen som skriker war, war, war!

Man må være smartere for å slå disse. Det er så lett å manipuleres i feil retning av slike løse kanoner. Det må organiseres og snakkes sammen. Jeg har fulgt med de kristne i USA. De får til utrolig mye. De får nå åpnet kirkene. Da kan folk møtes og snakke samme. De møtes også på Gab og sprer masse informasjon til hverandre. Andrew Torba i Gab er også i ferd med å bygge Gab-TV. De vil komme med en egen telefon. De har egen browser, men den og alt annet forbys av Apple og Google. De får ikke bankforbindelser, så man må betale i Bitcoin. Dette er et angrep på kristne. De svarer med egne banker, egne skoler, nytt politisk parti, alternativ til Facebook og til og med eget internett. Vi er milliarder, vi kan få til hva vi vil, bare vi går sammen og prøver. Jeg er veldig, veldig imponert av kristne i USA. Fryktløst til verks Liberty or Death. Enten vinner Gud, eller vi kommer til Gud. Det er ekte Tro. Jeg ante virkelig ikke at troen stod så sterkt i USA.

Så at disse skulle på noen som helst måte gi styrke og makt til satan, det forstår ikke jeg. Det er et stort, stort Exodus ut nå. Fox News ligger med brukket rygg, GOP ligger med brukket rykk, Twitter faller, Facebook faller. Man boikotter alle som ikke respekterer talefrihet, religiøs frihet og politisk frihet. Det skjer veldig mye spennende, og de kommer til å seire. Mye av dette er jo fordi de har sett løgnene til media. Nordmenn tror fortsatt på media, dessverre. Cojona, cojona! Kommer ikke vaksinen snart? Vi får bruke maske til da. Man er for naive og stiller ikke spørsmål. Hadde masker hjulpet, og hadde vaksiner vært det de sier, ja da hadde det vært veldig bra. Jeg tror nok dette har med ateisme å gjøre, eller svak tro. Jeg kan gjerne være med på survival of the fittest, men når naturen skal gå sin gang, da er det ikke så mange ateister og svake som står for det de tror/ikke tror på.

Det kom overraskende på alle at de liberale eide nesten alt av Big Media og Big Tech. Nå er det litt klarere bilde, over there, så det vil vokse alternativer etterhvert. De kommer ikke til å gi seg. Vær sikker. Amerikanere har Gud & Jesus. Jeg vet ikke hva den norske kirken har? Hjemmekontor? Under pulten…

Hva kan vi gjøre Bin Laden?
Likner ikke dette mye på en Nazi-okkupasjon? Nøytralt Sverige og Norge som bare gjør det vi får beskjed om. Har Norge vedtatt noe som helst annet enn Kina-politikk? Skal vi ta frem de røde nisseluene?

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

det er sikkert riktig at troen gir noen mot og styrke til stå imot dritt-skredet som er i ferd med å drukne oss.
Mens viten om konsekvenser gir mot og styrke til andre.
Problemet er at de religiøse blir villedet i hver sin retning når vi trenger å gå mot en og samme mål.
Ingen problem for meg å slå meg sammen med hvem som helst om de vil kjempe for å stoppe satanistenes planer som er å knuse sjeler [dette er satanistenes primære oppgave) for så å gjøre oss til kiborger a`la Hillary Clinton

.
Allerede nå består tobent populasjon på Jorden hovedsaklig av kloner og bioroboter uten sjeler.
Mindretallet med menneskesjeler er hybrider manipulerte med gener av slange- og kakerlakk-raser.
Judar fikk f.eks. overdose av reptil-gener, mens kinesere – overdose av insekt/maur-gener.

Jeg støtter danskene som protesterer mot “vaksine-pass”

fordi disse vaksiner inneholder tungmetaller og nano-roboter som reproduserer seg selv i kropper og danner en duplikat av nervesystem ved å feste seg til nervecellene. Etter signal fra 5G blir disse aktivert og skal diktere hva de vaksinerte skal føle og gjøre. Det blir nok å sende en bestemt bølgelengde fra 5G for å slå av [drepe] en bestemt personnr. Vi er jo ikke mennesker for satanister per definisjon, vi er sifre.

Heller dø enn å la seg gjøre til en chipped sau eller bikkja på en short strict leash.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

Det er i hvert fall lettere å få til noe når man er organisert. Millioner av kristne går sammen der borte og får ting gjort. Trekker de seg fra økonomien og lager egne løsninger, vil ikke fascistene overleve lenge.

Jeg får en følelse av okkupasjon her. Sverige er igjen utenfor/nøytral når vi stenger ned og bures inne. Jeg har lenge tenkt å spørre deg om Russland. Hva skjer der? Vet ikke om du er russer da, men hvordan ser du Russland i denne globalist-overtakelsen? Det er jo bare Trump som er blitt mobbet mer enn Russland de siste årene. Noe hjelp fra Russland denne gangen?

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Rusland er okkupert i enda større grad enn andre land i verden pga. enorme naturressurser som skal kontrolleres av dyp stat bestående av ikke-mennesker.
Men populasjonen er mer søkende og dermed mer opplyst om underliggende krefter som drar i tråder, mye takket utforskende sesjoner med bruk av regresjons hypnose. Metoden er i hyppig bruk hos dyp statens løpegutter KGB, CIA o.l., den holdes skjult for masser.
Materialistisk populasjon i vesten tror ikke på noe sånt, de tror på tel-avi-sion og NRK bemannet av personer som har vansker med å uttale lyden “R”.
I utforskende sesjoner med bruk av regresjons hypnose kommer frem info skurkene prøver å grave dypt ned, info som lekkes ut i forvrengt form for å lure søket etter sannhet i feil spor. Selv de “folkevalgte” og andre som mener seg priviligerte, er uvitende sauer i sitt flertall.
Jeg kan godt oversette det mest vesentlige fra disse sesjonene hvis det er av interesse og til nytte for å vekke opp vestlige masser. Før det er for sent. Diskusjoner om religioner og masoner kan utsettes som mindre viktige. Masse info om dette kommer fra sesjoner med bruk av regresjons hypnose også.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

Bin Laden
Forstår ikke helt hva du mener om regresjons hypnose. Mener du at historiebøkene er feil, og at de kan se tilbake gjennom hypnose?

Jeg så du kommenterte en annen plass om Russland. Jeg synes det er veldig spennende. Vi får jo bare medienes versjon. Jeg kan ikke snakke med russere på samme måte som amerikanere. Fint om du oversetter stoff fra Russland. Hva med Putin? Utfører han deep state eller har han egen klan og agenda?
Er han godt likt?

Jeg diskuterte ikke religion, men påpekte hvordan de organiserer seg for å stå i mot satanismen. Vi må finne en felles plattform og ikke sitte alene bak pc-skjermen. Det var poenget. Vi har jo felles problemer i alle land, også i Russland. Vi må knyttes sammen og slå tilbake. Globalister og frimurere ser ikke grenser de heller.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot, helt enig at vi må stå sammen mot globalt koordinert faenskap. Det er bedre rustet teknisk og økonomisk, men det har ingenting å stille med i sjelelig/åndelig kamp.
Derfor driver de med inkvisisjon siden middelalder – for å utslette vitenskap og erstatte det med tro under sin kontroll. Satanister gjør det på bestialske måter til skrekk og gru på deres yndlings terror-måte.
Krigeren Aleksander “den store” stoppet sin erobring helt brått etter å ha brent opp bibliotekene i India.
Fordi utsletting av gammel vitenskap, teknologier og historie var selve målet for dem som har betalt disse krigene. På samme måte bibliotek til tsar Ivan “den grusomme” ble brent opp.
Historien forfalskes rett foran våre øyne, bare se på det som skjer i US i dag.
Regresjons hypnose gir tilgang til ubegrenset informasjon. Men det pågår kriger der også. Det benyttes sine metoder for å bygge barrierer for å stenge adgang til hemmelig info, det forsøkes å villede og gi feil info. Presist som i spion-filmer, kamp mellom intellekter.
Ang. Putin – han er en marionett-dokka, men vettskremt etter bestialske drapet på Gadafi. Han forstår at han (som alle oss andre) har med rene galninger å gjøre, og forsøker å beskytte sitt eget skinn.
Skal samle og oversette det mest vesentlige fra regresjoner.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

“Ajatollah” er en grad i frimurerne eller noe sånt. Vi har en allianse mellom Obama og Iran, og en allianse mellom Trump og Putin. Her kan USA og Russland slå seg sammen for å ta ned Ajatollahene. Folk tror det er omvendt, at presteskapet i Iran er anti-USA.
Man kan diskutere om russerne regner kineserne som fiender eller venner. Juryen diskuterer fortsatt.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

Ja, de brenner historien. Et tips for de som ønsker å unngå Googles algoritmer er å bytte til duckduckgo i nettleseren. bare slett alt i feltet, så kommer et forstørrelsesglass i venstre hjørne. Trykk på det og du får opp alternativer til google. Velg duckduckgo. Du vil mye lettere finne det du søker på og ikke det google vil at du skal søke på.

De har jo slettet kulturer over hele verden. Hele Amerika. Vår gamle historie og kultur, Nå slettes det i vei på internett. Umulig å finne tilbake sider man har lest før. Google er noe dritt.

Jeg mener at Putin sa en gang at det ikke var seierherrene som skrev historien. Kan det stemme? Er det at nazismen levde videre i USA, Israel og alt av deep state?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

– Patriot, helt enig at vi må stå sammen mot globalt koordinert faenskap.

Antagelig er dette uttrykk for en overbevisning om at et parti kan mobilisere folket mot “fienden”, som var tsaren i 1917. Det vi trenger er en leder og masse propaganda osv.

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

China Joe forbyr nå å omtale Corona virus som «China-Virus». De skal nå sjekke i dokumenter og sakspapirer om Trump har misbrukt Chinas navn på noen måte. Nå kaller alle det for China virus, selvfølgelig. China Virus!

kjell108
kjell108
Abonnent
3 år siden

Tenk på følgende paradoks: I Kina aborteres 1000-10000 babyer hver dag … for å unngå at det blir flere kinesere i verden. Så kommer COVID-19 og plutselig må de gamle ikke bli offer for COVID-19 (?) … istedenfor å promotere COVID-19

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

Vaksine-produsent Merck dropper Corona-vaksinen. Sier det er mer effektivt å få viruset og la immunforsvaret gjøre jobben selv, på naturlig vis.

https://www.infowars.com/posts/merck-scraps-covid-vaccines-says-its-more-effective-to-get-the-virus-and-recover/

Patriot
Patriot
Abonnent
3 år siden

The great reopening- 30. januar
https://youtu.be/KZcL1_6HHQE

Roy
Roy
Redaksjonen
Svar til  Patriot
3 år siden

Takk for at du deler info med oss Patriot :)

Denne Norskproduserte filmen her bør alle se og dele videre, vise til familie og venner, skepsis og HEF psykopatene er helt i panikk for å forhindre at folk får se den. Sett av 80 000 på noen dager.

En informasjonsfilm rundt coronaviruset blir spredt i rekordfart på sosiale medier og har blitt sett over 60 000 ganger på Youtube.

«Covidfilmen 2020 – Historien om hvordan tall og ord lammet en hel verden», heter informasjonsfilmen fra ViktigViten.no. Den ble lagt ut på Youtube i forrige uke og har allerede gått viralt.

https://resett.no/2021/01/26/den-norske-covidfilmen-gar-viralt-stiller-sporsmal-rundt-coronatesting-og-nedstenging-av-samfunnet/

Neste punkt på agendaen er fake aliens, I Korea ble folket angrepet av drager … Men det var bare Bluebeam fra Droner …. Snart blir dragene byttet ut med Aliens ;)

HERE’S HOW THEY CAN CREATE A FAKE ALIEN INVASION

https://www.bitchute.com/video/fHolbRl2FK6j/

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Roy
3 år siden

smurfen – mange brukere? Ved hovedsiden er du ‘Roy’ og i kommentaren dukker du opp som ‘smurfen’. Vel, det krever sitt skal man ri mange hester og jobbe seg ihjel skal man inn i himmelen/ny jord for frimurerne:-) Ikke overraskende, naturligvis. Ikke ofte man finner konkrete bevis ovenfor mange hatter..

Nå klarte du formidle noe fornuftig, så bruk den hatten litt oftere.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Så smurfen er også “feil”.
Trump støttes av 3 av 4 i USA, han som er en “dust” ifølge deg. Det siste blir landsvik i USA.
Biden er president for at han skal avsløres som “landsviker” for den alminnelige amerikanere. Så lenge det er 30-60 tusen nasjonalsoldater på Capitol … Capitol er en militæreleir. Politikerne er drittnervøse. https://nononsensenews.org/2021/01/23/usa-hva-slo-feil-20-januar/
Jeg har vel følelse av at både Høie og Solberg ligger tynt an i norsk opinion. Begge formidler at COVID-19 vaksiner skaper “immunitet” — kvasivitenskap.

Donald Duck
Redaksjonen
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Samme bruker Mrsixx. men navn endrer seg utfra om du logger inn oppe i høyre hjørne eller om du logger inn under kommentaren du skriver. Hvorfor det er sånn aner jeg ikke .. Bugs kanskje ?

Hva synes du om det kristne brorskapet Frimurerne som krever at du er kristen for å bli medlem ? he he

Er du villig til å forsake din kristne tro til fordel for vår religion. For vi har også vår religion

– Jeg stod der med bind for øynene mens tankene raste gjennom holdet. Måtte jeg virkelig avsi meg min barnetro? Det er det verste jeg har vært med på i hele mitt liv, fortalte tidligere frimurer Knut Renslemo til Magazinet for syv år siden. I 15 år var han med i frimurerordenen, og kom til syvende grad, før han meldte seg ut i 1996. Den dag i dag er han både takknemlig og lettet over at han forlot Frimurerordenen.

– For meg var dette ramme alvor. Jeg frasa meg virkelig troen under seremonien, og gråt mang en gang i fortvilelse over dette etterpå, sier Renslemo. Han mener det blir for lettvint når frimurerne hevder at spørsmålet kun er ment som en karaktertest, eller at det er et lurespørsmål.

– Egentlig søkte jeg etter Jesus, men kom altså helt til syvende grad uten å ha hørt om ham, sier Renslemo, som mener frimureriet er en vranglære.

– Når losjebrødrene omtaler Gud, sier de ikke Gud, Jesus eller Den Hellige Ånd. De snakker om Verdens Trefolds Store Byggmester. De tar litt her og litt der fra Bibelen for at det skal se bibelsk ut, men det hele er en vranglære, sier han.

Groteske trusler

Sterke troskapsløfter og taushetsløfter er noe av det man sverger det nye fellesskapet. Det er blant annet en kjent sak at taushetsløftet innebærer at den nyinnvidde ordensbroderen samtykker i å få halsen avhugget, tungen og hjertet revet ut og kroppen brent dersom man skulle bryte dette.

https://www.dagen.no/Nyheter/-_Groteske_frimurer-ritualer-29566

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Donald Duck
3 år siden

smurfen – nå fester jeg ikke et snev av tillit ovenfor at Renslemo er meldt ut av Norsk forening for psykotisk skadde og utskudd. Det er nok noe sannhet i hvordan disse ritualene foregår, uten at jeg har videre kjennskap til dette. Frimurerne har jo skrevet bibelen og derav plukket litt fra sin religion og implementert der. Ikke den andre veien.

Flere medlemmer hyler og skriker om den solen hele tiden, men noe sier meg heksene som kontrollerer homobrigaden tilber månen. Er det et skille mellom menn og kvinner her? Eller har dette med gradering å gjøre?

Virker for meg som om Renslemo var opp til gradering her da han ble offentlig ydmyket. Mer informasjon omkring hvorfor dette foretas kan man lese her: https://www.document.no/2021/01/26/svensk-studie-fornedringsran-handler-ikke-om-okonomi-men-om-status-og-makt/

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Donald Duck
3 år siden

Jeg leste boken til Roger Aase noen år tilbake. Jeg mente det var nok å ha en tro, så det atde måtte være kristen var nytt for meg. Jeg husker sikkert feil. Hvis man ser politikere høyt opp i gradene ønsker at medlemmene skal gå inn for masker, lockdowns og vaksine, så tror jeg det er innført på et blunk. De vil jo så gjerne ha en grad høyere vet du. Det har nok mer med sionisme å gjøre. Å bygge Salomos tempel. De blir vel riddere rundt 9. eller 10. grad, blir de ikke? Salomo ble begravet med en slikt trekant-symbol.

De laget en verdensreligion som alle kunne akseptere. Jesus-følgerne eller de opplyste på den tiden ble jaget og drept av de som grunnla kristendommen. Derfor er det mange motsigelser i Bibelen. Vår symbolikk og andre kulturers symbolikk ble svøpt inn i bevegelsene rundt Jesus/Yeshu og vi fikk en ny religion. Mye av det samme, men med Jesu ord. Det har mye med solen og årstidene å gjøre. Døperen Johannes født midtsommer og halshugd på høsten. Solen født i julen når solen «snur» og dør i påsken. Månen bestemmer datoen. Det står til og med i Bibelen at Gud plasserte stjerner og planeter for å bestemme festdager. Slik var det også i vår mytologi/tro. Så ble dette mikset med Jesu lære.

Det er misforståelser og vranglære som gjør at de tror ondskap bygger templet. Frimurere gir makt til demoner mens Salomo hadde makt over demonene. Det motsatte faktisk. Den romerske læren ved å dyrke legemet, avlat, idol og penger er også motsatt av Jesus lære. Voksne menn dom legger seg i kister og står opp som opplyste etter døden altså. Det er virkelig en sprø verden vi lever i. Slike bestemmer for oss i politikken altså. De forstår ikke en dritt. Det er på neandertaler-nivå. De tror faktisk demoner kan hjelpe de å bygge tempel. Det er altså lov å lyve og bedra. Man må huske at David ikke var verdig fordi han hadde tilsmusset sitt sverd i blod. Solen vendte fra Salomo når han mistet overtaket på demonene. Når kjærligheten dro ut av kongeriket med arvesølvet/familien. Tempelridderne dyrker demonene som Salomo mistet overtaket på. Det er først og fremst snakk om et indre tempel. Det er huset som må renses. Det er øyet som lyser som en lampe og viser vei. Det er øyenstenen, juvelen i tempelet. Odin var også enøyd. Han måtte bli blind for å se ved brønnen. Skjønner? Mye likt i all tro. At man setter en demon til å arbeide i tempelet betyr bare at man må rense sitt sinn. Det betyr ikke at man skal bruke ondskap til å bygge et Guds tempel. De tror det. De kan stjele, voldta og drepe fordi de mener det kan hjelpe å bygge tempel. Alt er lov for de.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot – her treffer du innertier med metaforen “Det er på neandertaler-nivå.”. Hvordan voksne menn kan forkaste alt av sunn fornuft og logikk ut vinduet er helt ubegripelig. Kvinner som ikke holdes i ørene kan være truende til la fantasien løpe løpsk, hvilket man har fått demonstrert igjennom alle religionene heksene i frimureriet har laget.

Ny jord, Gaia-gullalderen gjennom det hellige hjertet og den kristne kvinnen – Gudinnene, shekinah og sophias retur, den hellige guddommelige feminine. Er vel frøya og frigg dette for hedningene her i Norge.

Igjen, voksne menn som kryper for kvinner. Er det mulig..:-D Man kan ikke annet enn le.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

– igjennom alle religionene heksene i frimureriet har laget.

Dette er på nivå med løgneren Karl Marx:
– Religion er opium for folket

Russerne måtte gi marxistene nakkeskudd for å bli kvitt disse falske “representantene” for folket.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Frøya/Frigga er bare symboler på kjærlighet. Det grunnleggende i kristendom/jødedom er at slangen/seksualiteten kommer gjennom forførende kvinner. Eva var ikke en slik kvinne. Gud skapte mennesket og ut fra mennesket kom Eva/Adam. De gjør hva som helst for hverandre. Når man sier til barn at de ikke skal røre noe, kan du være sikker på at de gjør det. I den muntlige tradisjonen var dette Guds vilje. Det bekreftes senere med at Abraham skulle få etterkommere og ætt som antall stjerner. Gud ga oss seksualiteten, men advarer om at den kan skape et helvete. Bokstavtro/skriftlærde vil si at kvinnen er ond. Det handler egentlig om å temme slangen. For kvinnen som forfører er egentlig slangen. Dette kjenner vi igjen i mange historier. Slangen er Loke i vår gamle kultur. Hvis Frøya sendte deg en hest, så var det ekte kjærlighet i vente. Et bud på ridderen. Det er øynene som forfører menn, ikke kvinnene. Samson ble forført og fikk øynene revet ut og tempelet lå i ruiner. Det er hva kjærlighet/seksualitet kan gjøre med oss. Den kan skape og ødelegge. Samson er sønn av solen også.

Prestene ville legge skylden på kvinnen, Maria. Husk at hun vasket føttene til Jesus mens han vasket føttene til disiplene. Hva er kjærlighet? Kaller man denne kvinnen for skjøge? Hva sier Jesus? Handling. Det er hva du gjør som teller. Hva sier Satan? Det er hva du tror som teller. Om du tror på idolet, kan du gjøre hva du vil.

Det ble sagt at Salomo falt for en kvinnelig demon. Men det var hun som kom til han. Det var han som forførte henne og fristet med vann. Salomo er vannbæreren. Når man forstår vannbæreren forstår man også Jesu ord. Ordet er gjenreist. Kunnskapen og forståelsen som de hadde. Det var Israelittene som ikke godtok dronningen fordi hun var mørk og annerledes. Hun hadde passet vinrankene, hun hadde vært mye ut i solen. Vinrankene/familien/slekten/genene. Når de ble splittet, ble Israel/stammene splittet.

Så disse kvinnene får skylden, men det er mannens svakhet ovenfor seksualiteten og den forførende slangen. Med ekte kjærlighet kommer masse frykt. Den frykten må overvinnes. Det er manndomsprøven. Det er det mytologi handler om. Kjærlighet sterk nok til å beseire frykt i form av Kraken,Fenrisulven, troll, hekser og demoner.

Med de to kvinnene som kranglet om hvem som var barnets mor, visste Salomo at den ekte moren ville heller gi fra seg barnet enn å skade det. Det er kunnskap om demoner, når man lærer seg å kjenne demoner kan man bygge tempel ved hjelp av demoner. Da vil man ikke forføres av lyster og begjær.

Hos samene er det en vel en Bjørn som må beseires? Da kan du bli varslet av den hvite reinen og så venter manndomsprøven. Hvis du klarer den, får du ringen.

Det er i grunn bare en advarsel mot slangens/seksualitetens forførende og manipulerende kraft. Så Satan ville i dag forsøke få menn og kvinner bort fra dette og søke andre verdier. Status, penger, kropp, utseende…

Det er altså det tredje øyet som guider disse heltene. Persevs, Herkules, Salomo, Jesus. Man må overvinne heksene for å se. Det er tre hekser på veien til øyet. Det er samme stjernehimmel. Tre vise menn eller hva som helst. Man laget historier utifra samme stjernehimmel. Det er altså når de tre stjernene i Orion er på linje med Sirius at et nytt år blir født. Lyset er født på ny. Dronningen av sør. Polaris, øyet i toppen av verdenstreet Yggdrasil som stjernebildene danser om, slik vi gjør rundt juletreet. Osiris/Seth Isis, Horus og alle sammen. Slangens kunnskap, men ikke for å tilbe, men for å overvinne. Golden dawn tror jo at homoseksualitet og dominans er veien til Gud. Fordi slangen sier det… altså for å få makt og rikdom. Ikke kjærlighet.
Med slik religion kan du forføre, manipulere og drepe for å bygge Guds tempel. Men i enden vil vi få bevisstheten tilbake og forstå bedre. En opplysningstid hvor motsetningene dreper hverandre i et ragnarok. Odin/ormen, Tor eller Ty mot ulven. Jesus/Satan. Frykt/kjærlighet…

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot – jeg var naturligvis klar over at du var frimurer, men for de som kanskje ikke er like skarpe som meg fikk de i allefall dette demonssstrert her. Hvor hjernevasket må man være om man skal tro dette oppspinnet.

Menn skal ikke kontrollere sine lyster ovenfor kvinnen de er sammen med. Hun skal kontrolleres ettersom hun er underlagt mannen. Mannen skal nyte sin kvinne på alle mulige måter.

Nå er det på tide ta frem spaden å begynne spa, da både du og Sven-Inge er totalt nedsnødd:-) Akkurat det er hva jeg kaller storarbeid.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Jeg er ikke frimurer, men det er tydelig at du bryr deg lite om sannhet. Du får ta det opp med Skaperen da vel… er ikke redd for å bli veid jeg. Hvor mange ganger har du nevnt «frimurer» nå? Eller hvor mange ganger har du ikke gjort det? Kanskje er det du som er frimurer? Nei, du er bare et kunnskapsløst lite troll. Er ikke rart du er redd for solen. Du sprekker akkurat som teoriene dine.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot – det kan aldri nevnes ofte nok hvem som er bak all faenskap i verden, heksene i frimurerlosjen og deres homobrigade. De evneveike har ofte til felles de ikke begriper hva som er sannhet eller løgn, da de konstant lyver. Jeg er ikke en foræder slik frimurerne er. Det nivået kunn jeg aldri synke til. Jeg er da nordmann!

Hvorfor skulle jeg være redd solen? Noe som er skapt av Skaperen har utelukkende positive egenskaper. Ei er jeg heller redd frimurere og deres mafiagjeng. Når man ikke er redd for døden kan ingen annen mann kontollere en. Kun Skaperen er jeg redd og med meget god grunn. Han kan ta livet mitt.

Forskjell ved realiteter og eventyr.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Mr Six
Jeg tror de fleste er her for å utveksle informasjon. Jeg har invitert deg inn i diskusjoner, men du ser ut til å ta alt feil og i stedet angripe. Jeg er ikke interessert i å vinne noen debatt med deg. Kan du ikke komme med noe konkret og informativt da? Kan du ikke prøve å forklare til andre hvordan mRNA virker. Jeg oppfordret deg til det tidligere. Forklar hvordan frimureriet er satt sammen. Hvem er heksene.

Jeg, som sagt forteller om gammel jødisk muntlig tradisjon som sier at Eva og Adam var skapt samtidig. Om det er eventyr får så være. Det er i hvert fall ikke sant at mannen var skapt først. Fra deres perspektiv ble også Satan skapt av Gud. Det for å lære mennesker forskjell på rett og galt. Fravær av kjærlighet. Ondskap får oss også til å utvikle oss. Vi lærer masse.

Du klaget på at jeg nevnte solen i forbindelse med vitamin D. Du sa jeg måtte være frimurer pga det.

Du må gjerne motsi meg, men kan du ikke rette meg med noe konkret som får meg til å se ting annerledes? Jeg kommer ikke til å hate kvinner. Greit å ha meninger og jeg respekterer talefrihet, men når det er uten innhold og gjennomgående burde man kunne si at nok er nok. Hvem, hva, hvor? Fortell om heksene, fortell frimurernes hemmeligheter. Ellers tror jeg du bare er har for å få Nyhetsspeilet og leserne til å se teit ut. Det du skriver er rett og slett uten innhold.

Hydroxichloroquine er igjen blitt bekreftet som en trygg medisin mot Corona/influensa/forkjølelse. Brukt siden 50-tallet. Omtrent like farlig som er par Red Bull. Trump hadde helt rett. CDC har bekreftet at Covid 19 ikke eksisterer.

I UK blir barn oppfordret til å tyste på sine foreldre. De arresterer folk for å være ute å leke i snøen.

Robin Hood appen som ble brukt av bla Reddit-brukere for å kjøpe aksjer som ødela handelen for milliardærene ble stengt. Vanlige folk får ikke lov til å manipulere markedet. Når milliardærer gikk i mot Game Stop og prøvde å manipulere dem til fall, var det greit. Nå får man bare til å selge Game stop og Nokia fra Robin Hood som gjør at aksjen faller igjen. Enkelte ofret millioner på å få disse hedgefond traderne til å mislykkes. Nå skal vi stenges ute akkurat på samme vis som Parler.
Du har sikkert et godt hode, som du sier Mr Six. Kan du ikke prøve å bidra med litt informasjon? Forklare for andre hva som skjer.
Det er mye spennende som kommer fram nå. Man ser også at akskjemarkedet, Wall Street også er rigget og blir brukt for å kontrollere og ødelegge for mindre og sårbare aktører. Det markedet er bare for noen få utvalgte. Kanskje dette er frimurere som handler i deres egen økonomi? Hvordan henger alt sammen. Hvem er disse korrupte hensynløse traderne som kan ødelegge andres liv og samtidig være beskyttet fra egen ruin? Kan vi finne en rød tråd sammen?

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense/(smurfen) – Nesten korrekt! Man kan ikke “annet enn å le” (les; i ettertid). Hvordan ville du selv forholdt deg til det smurfen siterer, MrSix? Mellom barken og veden… Tenkt situasjon, midt i serimonien, vel vitende om at din respekterte far sitter og observerer og følger spent med i håp om at du går på “limpinnen” (uten at han selv “vet”) i en nøyaktig situasjonsbeskrivelse smurfen siterer. Det samme gjør dine 2 faddere du har stor respekt for og tillit til gjennom mange år. Kanskje lett for deg å LE av det, men for de fleste fungerer det ikke sånn i hjernevaskingens forstand. Ser du dilemmaet, eller er du blottet for empati? Du skriver: “Hvordan voksne menn kan forkaste alt av sunn fornuft og logikk ut vinduet er helt ubegripelig”. Det er alldeles ikke ubegripelig for folk flest. Det burde du forstå. Vi er bare mennesker. Helt normalt å feile, for så å lære av det, være seg ung eller gammel. Man lærer hele livet uansett alder. Ingen er perfekte, men du innbiller deg det. Rett og slett kvalmt!

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken – for en mann ville varsellampene blinket for lenge siden. En mann har ikke behov for en gjeng for at man skal stå på egne bein. En mann skal ikke tilfredsstille andre mennesker, være seg kvinne eller mann. Derfor ler jeg og dette er hvordan jeg begrunner frimurerne er evneveike. Man tar ansvar for egen handlinger! 

Jeg har ikke empati med mennesker som søker en kult for at de skal berike dem selv. Rett og slett forkastelig. Man trenger da vitterlig ikke perfeksjon for at man ikke skal bedrive ondskap!

Derimot kan alle gjøre feil og da ser det bare melde seg ut av mafiagjengen.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

– hvordan jeg begrunner frimurerne er evneveike

Du omtaler dem
1. Som skapte USA
2. Som skapte den franske revolusjonen
3. Som tok ned Tsaren
4. Som skapte VK1 + VK2 + Israel

Ta en titt i speilet for å se en evneveik. F…. idiot
Maoisme er såvidt jeg vet hegeliansk / vestlig. I mangel av konkret kunnskap vil jeg gjette Mao er utdannel på en privatskole i Sveits – hvor “kinesere er noe dritt” var endel av pensumet?
Både SUKP og KKP er opplagt modellert etter frimurerordener, med sentralisme og hemmelighetskremmeri
– Hvem er sjefen her?
– Det har ikke du noe med å vite

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – man skal være vanvittig evneveik om man jobber seg ihjel for ingenting. Ved dommedag mister de livet. Det er kun Skaperen som kan skape noe. I tillegg blir det straffet for sine overtramp i dette livet i tillegg.

Evneveike er definitivt den korrekte karakteristikken.

Sjefen? Den Allmektige Skaperen!

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

– Ved dommedag mister de livet. Det er kun Skaperen som kan skape noe

Som å høre på en virkelighetsfjern prest.

Du omtaler dem
1. Som skapte USA
2. Som skapte den franske revolusjonen
3. Som tok ned Tsaren
4. Som skapte VK1 + VK2 + Israel

som “evneveike”.
Hadde det vært karakterer her ville du fått ikke bestått.
Når du blir utfordret blir du svar skyldig.

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSix – Her assosieres det til de første gradene. Da hjelper det ikke om man er “mann” eller ei, hvilket vitner om at du er totalt blottet for empati. Vel og merke på et senere tidspunkt melder mange seg ut, men sistnevnte er ikke poenget i budskapet mitt…

PS! “mennesker som søker en kult…” Tror du virkelig det er hva det handler om for de fleste? Neppe! De fleste aner ikke hva de begir seg inn på. De samme “fleste” er gode mennesker som unner andre alt godt med den gylne regel om at man skal behandle andre slik man selv ønsker å bli behandlet i positivt fortegn. Du konkluderer som en hensynsløs robot! Hevngjerrig for tapt barndom, kanskje? Noe galt i orden? Nå må du våkne og slutte med å være så forbanna DØMMENDE hele tiden! Du minner meg om “God på bunn” med Dumdum Boys:

SEX SYV SANSER Å SANSE MED
FLER AV DEM GIR FANDEN SÅ
SÅ JEG ER IKKE TIL Å STOLE PÅ
VET IKKE OM JEG LYVER NÅ
SKYGGENE DANSER MED LYDENE
VINDEN KOMMER MED MER ENN LUFT
SVART REGN NATT REGN
FÅR MØRKET TIL Å SKINNE
IDAG ER IGÅR NÅ VEKK FOR GODT
SATTE SMÅ SPOR MEN
ER NÅ EN GANG LOST
MÅNEN GJØR TRUTMUNN
ER MÅNEN GOD PÅ BUNN
MÅNEN GJØR TRUTMUNN
HVEM HER ER GOD PÅ BUNN
SEMSKET MÅNESKINN
TRÆRNE VINKER TIL NOEN JEG IKKE SER
JEG VIL RØRES VED
VIL KJØRES I SENK
SKRITT FOR SKRITT FOR SKRITT
KOMMER FOR Å FLÅ LÆRET AV DEG
& FINNE DET SOM ER
VERDT Å SAMLE PÅ
ETT AV TO ER BEGGE DELER
MÅNEN GJØR TRUTMUNN
ER MÅNEN GOD PÅ BUNN
HVEM HER ER GOD PÅ BUNN
NÅ SER DEN GAL GUL & LUR UT
ER MÅNEN GOD PÅ BUNN

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  ken
3 år siden

ken – når du spiller offerkortet på mafiamedlemmene har du ikke annet enn frekkhetens nådegave.

Jeg hater frimurerlosjen, alle deres mafiamedlemmer og vet inderlig godt de får som fortjent.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Vi har kilder fra Roma som snakker om at frimurerne har infiltrert det meste. Så har vi MrSixxthsense som impliserer at de vil ikke engang klare å drive ei pølsebu (Nyhetsspeilet brukes som kanal for desinfo. MrSixxthsense avslører seg når han ikke vet om vaksiner er farlig eller ikke selv etter han han har lest Nyhetsspeilet.)

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – det er jo ei pølsebu de driver. Homobrigdaen driver jo ikke med annet en suge pikk og stappe skit. Drive bandittvirksomhet er ingen bragd. Akkurat det klarer samtlige. Derimot krever det en mann stå imot ta snarveien. Gutter derimot forledes lett. Jeg vet utmerket godt vaksiner er farlige, derfor vil jeg ikke la meg vaksinere. Du derimot håper alle de utenom faresonen skal bli vaksinert, hvilket avslører deg! Argumentere for at mennesker skal få velge selv handler ikke om innholdet i vaksinen.

NS er homobrigadens ekkokammer. Man kan finne interessante artikler her inne og jeg er ofte enig med Sven-Inge, men han bommer fullstendig på de siste 20 prosentene. Mannen og flere med han her inne er så indoktrinert det lyser langt vei. Pun intended. NS er hva man kaller kontrollert opposisjon.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

– De som vil ta vaksinen må gjerne gjøre det.

Kristne er ikke kyniske … bare følg strømmen utfor stupet. Men satanistene tenker slik.

– men han [Sven-Inge] bommer fullstendig på de siste 20 prosentene.

Hvis du ikke klarer å si fra hva som er feil .. har du ingen nyttefunksjon

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – det at man tvinger sin egen ideologi på andre er hva satanistene i frimurerlosjen foretar seg. Jeg forteller hva folk burde tenke over ifm. vaksinen og advarer folk mot ta den, da virus ikke eksisterer. Derimot er det ikke mitt valg. Folk vet best hva som er optimalt for dem.

Har satt Sven-Inge til pers ved mange anledninger. Les kommentarfeltene. Jeg er ingen papegøye.

ken – du og kjell18 er trolig noe av de minst begavede debattatene jeg har vært borti. Dere skjemmer ut dere selv. Har dere ingen ære? Når dere møter mennesker som er i en helt annen liga, er den klokeste avgjørelsen lytte og deretter benytte egen hjerne senere og finne ut av om det er noe i innholdet. Dere to spyr ut indoktrinasjon fra mafiagjengen, hvilket hjelper min sak, da dette viser for hele Norge hvilke premieidioter som danner grunnlaget for homobrigaden i frimurerlosjen.

Takk for hjelpen!

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Hvis ikke frimurerne og Vatikanet planla VK1 + VK2, hvem planla disse krigene da? Til og med utfallet av VK2 var planlagt.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – hvorfor drar du inn dette? Jeg har sagt frimurerne har styrt i minst ett par tusen år. De brente 18 millioner mennesker levende under 2. verdenskrig.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Konteksten for “Hvis ikke frimurerne og Vatikanet planla VK1 + VK2, hvem planla disse krigene da? ” er ditt flåsete

MrSixxthsense
– takk for at du viser hele Norge hvor ufattelig evneveike frimurere er.
Jeg vil legge ned hele nasjonen (staten). Er det ikke over flere år blitt
proklamert fra min side det er frimurerlosjen som styrer Norge og resten av
verden,

Vi skal altså tro at de som planla VK1 + VK2 var “ufattelig evneveike frimurere”

De første til å hevde at 99% av Kongressen er på lønningslista til Bibi er jødene. Og de første til å hevde at ikke en sten snues i verden uten at en frimurer har gitt tillatelse, er frimurere

Hva du formulerer henger ikke på greip. Frimurerne er utrolig dyktige, ikke dumme. Du dummer deg ut med dine proklamasjoner for å dekke til hva du er.
Hva du “hater” er ikke noe vi kan verifisere. Ikke engang hvem som betaler husleie di kan verifiseres. Når noen framstiller seg som en insider bør vi spørre oss selv: hvorfor føler han seg trygg mot represalier?

MrSixxthsense
– Videre hevder din side Trump vant og den andre hevder Biden vant rettmessig.

Frekk som f…
Biden er bedt om å holde seg vekk fra Pentagon. Les: Pentagon adlyder han ikke.
Pentagon har sett bevisene på valgfusk.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Kan være enig med det om kontrollert opposisjon. Jeg har undret meg over hvorfor kjente alternativ-sider har lekket litt og litt etterhvert. Det er som om de har visst hele tiden om manuskriptet og melket det for det er verdt. De har kunnet forutse, men har ikke gitt andre tilgang til manuskriptet og kildene. Man får vite litt og ledet i forskjellige retninger og man forblir passiv og venter på nytt fra disse kanalene. Hvorfor viser ikke Nyhetsspeilet aktuelle saker øverst og fremst? Hvor er Aune og Gaarder. Hvorfor svarer de ikke på henvendelser? Hvorfor er alle så opptatt av å advare mot Q og få de fritenkerne inn i sine egne rekker? Ser ut som folk som øyner et lite håp i denne Q. Jeg gir blaffen i hva som red-piller folk. Det viktige er at folk våkner og leter etter sannhet, ikke hvor de leter. Sannheten kommer en dag uansett. Det bekymrer meg ikke.

Det er heller ikke bra at enkelte driver hets mot kvinner, homser, jøder, muslimer eller kristne. Det kan få Nyhetsspeilet stengt. Noen får betalt for å drive med slikt. Vi har mistet Disqus i Norge. Media er så bekymret for vårt personvern, vet du. FB gjør jo ikke sånt? FB skal være den største kilden til barneporno og annen porno. Man kan ikke uttale sin mening om valgfusk. Nå stenger de ut folk før de får sagt noe. Nå vil de merke religion på samme vis. Jesus er Gud’s sønn er ikke lov å ytre mer. Først ytringsfrihet, nå religionsfrihet.

Derfor var det Trump kom og viste oss hva som bodde i sump-myra. Derfor er det nå så mange av oss vanlige som tar initiativ i flokk som hos Robin Hood. Det blir stengt, men vi kommer på nytt og på nytt. Det er millioner av hoder som går sammen og tenker ut nye veier å vinne fram. Dette kan ikke stoppes. De er i fritt fall. Masse exodus fra Big Tech og nye giganter, maurtuer bygges. Det er inderlig spennende tider. De prøver å tie og kneble, men det er for sent. Snøballen ruller videre. 200 millioner amerikanere vet godt hva som foregår.

En nyhetsreporter spurte en Amish hvorfor de ikke var berørt av Corona: «Vi har ikke TV». Nordmenn får det meste av infoen sin på TV, har jeg inntrykk av. Såpass at de er villig til å slåss for den falske persepsjonen de har fått servert. Uten å ha lest en artikkel eller bok. Trist!

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot – naturligvis kjenner NS manuskriptet. Nå er de psykotiske inne i siste del av Revelation, igjen! Den blekka frimurerne har skrevet. Livet går i sykluser skal man tro de evneveike og sinnsforvirrede. Kan ikke annet enn le av dem:-) Derfor lystrer forfatterne her inne kommandoene fra heksene som styrer sjappa deres.

Gaarder er vel ut å flyr i alle betydningene av det ordet og Aune driver jo som kjent med barn.

Donna Trump viste ingenting. En del av dukketeateret som alle de andre i det politiske/medie bildet. Denne kua (Q) burde man avlivet. Bortkastet tid for de som har hengt seg opp i dette. “driver hets mot kvinner, homser, jøder, muslimer eller kristne”. Her inne er det ingen som driver hets mot noen. Det at man forteller sannheten er ikke hets. Det faller for sin egen urimelighet, noe selv frimurerer i psykose klarer forstå.

Om du faller for GameStop hendelsen reflekterer du ikke mye. Dette har ingenting med vanlige folk å gjøre. Ettersom jeg formoder du klarer lese navnet på selskapet, hva tror du dette betyr i praksis? En elendig kodet melding om at pluggen i svindelen kjent som “børsen” blir trukket ut innen kort tid. Tror du Spetalen, Fredriksen, Gjeldsten, Stordalen, etc. har tjent pengene sine fordi de er smarte? Disse guttene er lengst bak i køen når det gjelder finne seg kone, da det mangler alt hva en mann har. Derfor selger de seg ut som ei hore for en kortvarig periode ved toppen av hierarkiet ved spille en rolle for heksene i frimurerlosjen. De mister livet, men er tydeligvis villig til betale prisen for blir knullet i ræva av andre menn og fronte et glansbilde utad. Livet er midlertidig rigget, men uansett taper de. De er tapere nå og de er tapere når dommen faller. Menn blir ikke forædere. Gutter blir det.

Løsningen er enkel; knus og jevn alle frimurerlosjene med jorden. Deretter tar man for seg kirkene, moskene, synagogene og andre plasser for djeveltilbedelse. Deretter slottet, stortinget og andre offentlige byggverk. Dette vil naturligvis skje. Det store spørsmålet er om det skjer via oss mennesker eller om det er den Allmektige Skaperen som tilslutt blir nødt til ta skjea i egen hånd. Nyheten som er bra for oss alle: losjene skal knuses før eller siden. Når korthuset faller skal se “brødre”. Blir det mye gråt og omforlatelse. Akkurat det blir ikke akseptert av folket. Det kan jeg garantere!

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Da kan vel du forklare det med Robin Hood og hvordan alt henger sammen. Jeg vet det er vanlige mennesker som har investert. Hørte at Maxwell var CEO. Jeg leser mye, men vet ikke alltid hva som er sant og jeg kan ikke bastant si hva som skjer. Men ja, jeg ser også at Biden krasjer økonomien og at USA skal kjøres i grøfta. Så kommer det great reset. Så kommer det en motreaksjon forstår du, de får motstand av de som vil reise USA.

Kristendommen står utrolig sterkt i USA og det snakkes nå om å starte egne banker og egen økonomi. Det kommer alternativer til Google, Apple, det snakkes om egen Internett og alt mulig. Det finnes store ressurser og masse flinke folk. Fly allianser går sammen mot vaksinepass. Forretninger organiserer seg og står sterkt sammen. Forbrukerne boikotter de som blokkerer politiske aktivister. Jeg måtte selv svare på om jeg var politisk aktiv i forbindelse med bankverifisering, så her er det bare å finne alternativer.

Nå må man fra mandag bruke minst 2 masker på på offentlig transport i USA. To dager etter Biden ble satt inn ble Hydroxychloroquine lovlig. Det er altså planer om å knekke USA og verdensøkonomien. En langvarig plan. I hvertfall siden de politiske bevegelsen med Rockefeller og marxistene startet, men helt sikkert lenge før det, praksisen, ideologien og bevegelsene skjøt i hvert fall fart. Det er en motreaksjon og det gjør det litt vanskeligere å spå enn å bare fortelle om NWO og great reset. Har absolutt 0 tro på at det blir noe av. Det absolutte nullpunkt. Q-folket er bare folk som har våknet etter å bli løyet til. Man må bare prøve seg frem, ikke noe galt i det. Robin Hood er ferdig, de som ble svikter der, finner andre veier. Jeg tror det er løsningen i hvert fall. At vi også står sammen og blir sterke. Slik har jo elite familiene gjort lenge, og splittet oss andre. Splitt og hersk.

Fortell hva som skjer du da, hvis du ser det for deg.
Det eneste som gjelder er vel om man er snill eller slem. Gir blanke i hvilken legning de har, så lenge det ikke er snakk om overgrep. Hvilken religion eller hudfarge betyr ingenting for meg. Bidra med noe. Jeg ønsker å lære. Spådommer må ha basis i noe. Kan ikke bare slenge rundt visvas.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot – “spådde” rød måne 30.11.2020, omtrent to år innen det skjedde, hvilket burde fortelle deg noe om at jeg forstår vesentlig mer enn hva folk gjør. GameStop er signalet frimurerne sender til sine mafiamedlemmer om at de skal trekke seg ut av aksjemarkedet, da det vil kollapse. Jeg antar 04.07.21 og da tar de ned hele pengesystemet, hvis erstattes med krypto. Dermed blir alt verdiløst, inkl. Bitcoin etc. Nå skaper de et falskt håp slik at folk skal kaste seg over en ny aksjebølge og dermed tape alt i kollapsen, når de i stedet burde hamstre våpen og ammunisjon. Her er riktignok Amerikanerne godt skodd og psykopaten Jens vil aldri lykkes ta ned Amerika. Han planlegger angripe fra både Canada og Mexico med de kinesiske FN-soldatene. Derimot vil han bli overrasket, spesielt i Mexico. Der gjelder egne regler og det er hverken kartellene eller frimurermafiaen som bestemmer. I tillegg har Amerikanerne en stolthet og tapperhet som kun overgås av ekte nordmenn. Finnes ikke mennesker som er hardere enn oss, noe homobrigaden i frimurerlosjen har erfart ved mange anledninger. Umulig knekke, men denne gangen skal Skaperen hevne seg på hedningjævlene. Losjene og medlemmene vil bli knust.

Folket finner alltid løsninger. Og korrekt som du sier; det finnes enormt mange mennesker med fantastiske løsninger som er blitt paralysert av frimurermafiaen. Klubben vår er enormt mye større og flisa kan fort snu. Ikke helt utenkelig Bill Gates of Hell, Erna og resten av mafiamedlemmene må på ufrivillig langvarig diett, da matenkjeden deres kan raskt strupes. Mange muligheter. Bare hvordan man skal ta mafiaen hardest. Vi har Skaperen som vil gi svar.

Hydroxychloroquine ble lovlig ja. Ikke merkelig da dette forårsaker hjerteinfarkt. Dødskulten fornekter seg ikke.

Gir blanke i om homobrigaden suger kuk til de spyr og knuller hverandre i ræva døgnet rundt. Totalt uinteressant. Problemet jeg har med bandittene er ganske enkelt de forvolder andre mennesker skade og misbruker barn. Heldigvis besørger Skaperen straff som er verre enn forbrytelsen de begår. Dermed taper de uansett.

Du vil naturligvis se losjene jevnet med jorden du også, ikke sant?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Jeg begriper ikke at frimureri og hemmelige brorskap er lov i det hele tatt jeg. Er nok mange muligheter for å benytte seg av slike kontakter. Om man er skikkelig kynisk kan man vel tjene seg en god slant, og ja jeg kjenner til de tegnene deres når noe skal skje. Erna var vel også enig i det? Norsk taliban.

Kan ikke huske at månen har vært rød eller jeg. Er det i forbindelse med ellipse? Mener å ha hørt det, men syntes ikke den var særlig rød den gangen. Blood moon er vel et tegn for de ja.

De stengte nå også ut oss vanlige fra aksjemarkedet sitt da, så hvorfor gjorde de det og gikk til søksmål om det var bare for å lure dem? Mange av disse gjorde det vel vitende om at de kom til å tape pengene. Tror ikke de ville likt om vi laget investeringsfond med millioner av medlemmer som kunne spytte inn noen tusenlapper av og til. De truer med skikkelig straff. Facebook, Apple og Twitter stupet og Biden gjør alt han kan for å ødelegge økonomien. Var det ikke de samme spekulantene som startet finanskrisen da? De som satset på andres ulykke og tjente seg søkkrike. Er du sikker på at det ikke var noen som prøvde å forhindre slike skred da?
Jeg har ingen aning. Jeg følger ikke med på dette. Det kom advarsler med en gang mot Robin Hood. Det var Giselle Maxwells sønn som stod bak og det var en felle. Andre sa at det var et oppgjør med bad guys i bransjen. De ondeste på hele planeten ble det sagt. At de gjerne legger andres liv i ruiner for å tjene store summer selv. Jeg prøver alltid å få frem alle sidene. Jeg kan ikke konkludere like lett. De prøvde seg på Nokia også. Jeg tenkte på Nokia, da jeg så etter alternativer til Apple og Google. Det kommer snart alternativer. Kanskje Nokia kan være en løsning? Jeg er klar for å vrake alt av Big Tech. Jeg tror globalistene er litt på hælene nå. Jeg tror de er livredde, rett og slett. Hørte Musk var inne med. Investeringer i Robin Hood. Bare for å ta de forhatte traderne som kan gjøre akkurat det som gjengen i Robin Hood gjorde, men de har lov. Det er noe rart her altså. Tror ikke det er helt etter planen. Vet ikke om Robin Hood visste det ville bli så stort en gang. Jeg vet ikke.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot – frimureriet er en terrororganisasjon. Hverken mer eller mindre. Ettersom denne terrororganisasjonen eier staten, har de kontroll over politiet og forsvaret også. Her ligger kjernen i problemet om vi skal ordne dette selv.

Månen var rød den. Fikk til å med en gratulasjon av ‘ken’.

Du vil se hva som skjer til sommeren. Elom Musk er del av samme mafia, så ingen person feste lit til. Frimurerne driver utelukkende med jævelskap derfor er dette helt etter boken deres.

Fikk ikke noe svar om du ser losjene jevnet med jorden.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Har skrevet 5 ganger. Havner det i søpla? Er det linken? Testing testing.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Ja, kanskje? Det gikk i hvert fall nå. Jevne med jorden – begriper ikke at der er lovlig – var vel svar nok. De kan i hvert fall slutte å eksistere som organisasjon. I mine øyne er det 666 organisasjonen altså. Det sier vel nok. Jeg håper at ikke alle er like involvert da. Jeg omtaler de som beistet ja. Presidenten som blir satt inn i etter et rituale og som kjører rundt i the beast. De gjemmer det ikke en gang. Jeg tror og håper at Trump ikke var utvalgt. De ville absolutt ikke ha han. De tapte for han igjen. Han er blitt levende martyr der borte. De ser det går til skogen uten han.

Må prøve denne uten link da.
Linken var fra et opptak etter kameraet var slått av. Pressefolkene til Biden diskuterte at ferske tall fra CDC var kommet og dødsraten for covid var den samme som vanlig influensa. Den ene sier: så det var en hoax altså? Deretter ler han. Etter samfunn i ruiner og folk i nød ler man når man får vite at pandemien var svindel. Kanskje Nyhetsspeilet kan plukke ut linken fra spambøtta?

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Okay, videoen var etter Trumps pressefolk. Det er en eldre video, men det er vel det samme. De bekrefter at det hele er en vanlig influensa epidemi. Det er en skandale. Tallenes tale.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot – skal man knuse mafiaen må møteplassene elimineres. Ellers er det status Q. Pun inteded.

Donna Trump er utvalgt som alle andre for lenge siden. Nå har man satt inn en annen klovn som alle hater da han/hun er offentlig pedofil. Donna Trump snakket jo om rosebud i et intervju for lenge siden, men folk sin hukommelse er ikke alltid like god. Alle politikere er skadedyr, akkurat slik som kloakkanlegget de er medlemmer av hvor rotter og parasitter tilhører; frimurerlosjen.

kjell18 – du linker til en anonym studie. Kan du slutte med jævelskapen din ovenfor leserne av NS? Muligens du ikke vet det er rotter/mus som i all hovedsak blir benyttet som forsøksdyr når medisiner testes ut av farmasien. Feiler de der blir de ikke prøvd ut på mennesker. Kanskje det var derfor studien ble presset trukket tilbake? Da et farmasiselskap hadde omgått denne prosessen med viten og vilje, hvis man nå kunne bevise dette.

Evner den lille frimurerhjernen din tenke så komplekst.

Den første millionen tjente jeg for lenge siden, men hva du impliserer er direkte feil. Disse guttene som jeg nevnte er del av homobrigaden og har solgt seg ut, hvilket betyr alt kommer helt av seg selv. Poenget er at de ikke eier noe av det. Har du tenkt over det? Kun en rolle de spiller i offentligheten.

Bli tørr bak ørene først, junior.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Okay, men det er ikke min greie å rive eller slåss. Jeg må holde meg til det jeg kan.
Jeg vet ikke helt om jeg forstår deg når du sier rosebud for jeg vet ikke sammenhengen. Jeg så det var noe i en film, Citizen Kane. Jeg har ikke sett den, men slik jeg forstår av kommentarer kan man kanskje kalle det en angrende synder. Den gangen var det i forhold til familie kanskje. At det var noen feilvalg. Jeg googlet det bare litt. Det var også noe i forhold til at rikdom får deg til å isolere deg fra omverdenen. Igjen en anger.

I dag tror jeg det kan overføres til religion og tro. Han har opplevd alt med penger, nå ofrer han det for folket, landet, men for Gud.
Jeg har faktisk tenkt på han som den rike mannen i Bibelen, flere ganger. Kan det være mulig? Da bekrefter rosebud det i hvert fall.

Du tenkerpå rosenkrans da eller? Sikkert ikle det samme som meg. Mener du at han er en annen enn den han fremstår som? Jeg har alltid sagt at jeg liker Trump. Slekt og venner som har sittet foran TVn har reagert kraftig. Uansett står jeg for det. Mest på grunn av media, men han har jo gjort mye bra også. Det har kommet venner og sagt det til meg. De har satt seg litt inn i det og har sett hva han har gjort. Noe helt annet enn media får frem. At NRK og testen mobber Trump har vært et godt tegn.
Jeg tror han vil gjøre noe godt på hans gamle dager. Vi får se.

Hva mener du med rosebud da?
Nå må du ikke være så sint da. Vi er vel alle på samme side? Bare forskjellige veier.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot – er det ikke din “greie å rive eller slåss”, kan vi utelukke du er mann. Rive en frimurerlosje er enkelt og noe alle kan foreta seg. Mulig du liker moderne medisin hvor man maskerer problemet og ikke kurrerer det.

Tror du Donna Trump har foretatt noe godt for Amerika er det nyttesløst ha en diskusjon med deg. Den økonomiske situasjonen er verre enn noen gang. Ja selv under Obama.. Donna Trump ofrer seg for gud. Det er ikke den Allmektige Skaperen du snakker om. Nå vet du homobrigaden i frimureriet kryper for kvinner. Trolig mye bedre enn meg. Dermed vet du at disse menneskene er forædere! Media spiller sin rolle. Intet derifra er har noe som helst verdi.

Det er ikke hva jeg mener med rosebud, men hva dette betyr i frimureriet. Finne en yngre jente. Tilslørt pedofili! Donna Trump har selv snakket varmt om dette, hvilket fortelle enhver med fungerende hjerne hvor skadet Donna Trump er.

Vi er ikke alle på samme side. Dette burde du innse, for det er ikke lenge til den Allmektige Skaperen vil demonstrere PowerPlay. Er du på hedningjævlene i frimurerlosjen sin side vil du angre bittert. Frimurerlosjen skal knuses.

Dovre faller. Tikk-takk-tikk-takk.. Tiden renner ut..:-)

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Å ja du tenker underlivet. Rosen, ja da skjønner jeg. Ungt underliv. Så homobrigaden som du kaller de er opptatt av umodne kvinners underliv. Det er sannelig ikke lett å nå tak i tråden på det du kommer med. Det er det som det betyr i frimureriet, ja vel. Jeg tror fortsatt ikke at Donald Trump var den klanens utvalgte leder. Hvor i helvete har du Donna i fra da? Jeg sliter litt med å henge med her, forklar. Hva med Aune da? Er det også sjette sans og spådom?

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot – er man sexgal tar man hva som helst. Ingen standard. Frimurerne tror de finner ungdomskilden ved ta uskylden til barn – der ligger forklaringen. Nekter man innse bevisene kan ikke jeg hjelpe. Det finnes ingen kur for idioti, da det er et valg. Donna Trump er transe. Mann til kvinne. Aune driver med barn. Fosterhjemsbarn. Kan du legge hva du vil i det. Uansett hvor han befinner seg på skalaen er det minste han er skyldig i, tilrettelegge for kidnapping av barn fra foreldre. Hva tror du Skaperen mener om kidnapping av barn? Heldigvis vil Aune bli straffet hardt av Skaperen for sine ugjerninger. Rettferdigheten skjer alltid fyllest.

Blir du litt sint og agressiv når jeg latterliggjør taperne i frimurerlosjen? Trodde da du hatet disse menneskene også. Muligens du av og til glemmer hva du skriver.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSixxthsense
– Frimurerne tror de finner ungdomskilden ved ta uskylden til barn – der ligger forklaringen.

Du bagetalliserer noe forferdelig
Søk “Adrenochrome Satanism”

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – du mener frimurerne er verre enn det jeg beskriver.. Du har for mange personligheter til at man kan ha en diskusjon med deg over tid. Noen ganger argumenterer du for frimurerne og andre ganger imot dem. Disse jævlene ødelegger barn på mange måter. Felles er at de tar uskylden fra barn. Om dette kalles bagatellisere mangler du forståelse av hva overgrep mot barn medfører for de som blir utsatt for kloakkens ideologi.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

– Felles er at de tar uskylden fra barn.

Du framstiller dem som “pedofile”. Adrenochrome har et helt annet formål.
Strafferammen her for den kriminaliten jeg snakker om er henging, uten anledning til å anke.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  kjell108
3 år siden

kjell18 – de ER pedofile! Derimot kan man ta uskylden fra barn på flere måter enn kun den seksuelle. Jeg har tidligere omtalt frimurerne er rusavhengige. Hvordan tror du adrenochrome passer inn i den uttalelsen?

Du begynner argumentere fornuftig her nå til alt overmål. Frimurere er rotter og parasitter.

Her blir dødskulten frimureriet avkledd totalt: https://resett.no/2021/02/01/det-gronne-skiftet-kan-bare-skje-ved-a-myrde-alle-menneskene-i-verden-her-er-hvorfor/

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

“The harvest of adrenochrome from murder victims is a key part of the 2017 horror film Adrenochrome”

Altså Dracula. Det er slikt man blir hengt for. Man blir ikke hengt for pedofili.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Rosebud i den sammenhengen det var snakk om var en rose som presser bort det som er rundt når den vokser. Hva du legger i det personlig er irrelevant.

Nyhetsspeilet er jo i åndelig retning, så å skrive her blir mer som å meditere. Man kan kanskje rives ut av stillingen, men da må man ta seg en pause fra det. Kanskje gå en tur i skogen.Nei, jeg blir ikke irritert. Tar ofte en kopp TE når jeg skriver. Jeg hater t eks at de som er satt til å ta vare på vår helse og frihet pålegger meg restriksjoner. Det er på etåndelig plan. At man er født fri, lufta for alle og alt det der. Jeg irriterer meg over at disse kan tvinge frem injeksjoner i kroppen til mine venner. Pålegger meg maske for å handle mat og mer i den retningen.

Jeg tror at frimurere opp til riddergrad i hvert fallkan snu. Det er litt på Judas-nivå, det er karriere og penger. Hvis de snur er det også en kollaps. Kollaps av bygninger er meningsløst. Jeg vil gjerne at slike ting skal stå til minne og historie burde aldri slettes. De skal fortelle barna hvilke grusomheter vi hadde i våre dager og advare mot dette i fremtiden. Det er taliban og tyranner som eliminerer historie. Mange flotte fasader med mørke rom og kroker.

Det er jo så absurde påstander at jeg lirer på om du har kritisk sans i det hele tatt, noen ganger. Det må jo ha en basis en plass, det man skriver om. Det virker som beskyldninger ut av løse luften. Jeg har lest om dette serumet og den energien som frigjøres når man voldtar og dreper uskyldige barn. Serumet er vel en Q-ting, er det ikke? Det ville ikke forundret meg i det hele tatt om dette er virkelighet, men å tro at man er slik for å ha nevnt ordet Rosebud, det er absurd. MSN kan kanskje gå inn og sjekke om det ligger noe mer bak, men å skyte fra hofta eller vilt på dekk, er ikke annet enn tåpelig. Inget innhold. Kom med noe mer enn rosebud fra en film mange år tilbake.

Jeg følger litt ekstra nøye med i landbrukspolitikk i USA. Jeg har mange venner der og jeg er interessert i markedsføring av landbruksprodukter. Jeg var opptatt av markedsføring av produkter fra råvare og helt frem til forbruker. Så mange, mange år før kortreist mat ble en trend i Norge, var jeg opptatt med dette. Monsanto og roundup er en del av dette også, for det foregikk genmanipulering også, men det er en annen sak. Så, råvarenes beliggenhet, foredler, klima, marked, shipping, markedsføring og alt var med i dette prosjektet, teori og praksis. Hvordan utnytte råvaren 100% med best mulig kvalitet, effektivitet og med det også i økonomisk sammenheng selvfølgelig. Det er bakgrunnen.
Så kommer Kina og snur opp/ned på alt dette. Fisken vi tar opp sendes til Kina for pakking og kommer tilbake til forbrukere, billigere enn hva vi er i stand til selv. Da er det noe grunnleggende feil. Det er dette samfunnet vi får. Da er vi ikke lenger frie mennesker, men lever i tyranni. Hvis ikke vi gjør som Kina sier, så finner de Corona i laksen. Da vil heller ikke Xi sine venner handle med oss.

Så kom Trump. America first. Hvis Japan skal selge biler i USA, må de produsere biler i Detroit. Michigan opplever vekst. Jeg finner meg ikke i at Kina ikke forholder seg til avtaler, sa Trump. Hvis de ikke vil handle med oss, handlerne ikke vi med dem. Kina kunne bestille tonnevis av produkter og da de var klare for shipping, trakk Kina seg fra avtalene og ødela landbruket i landene. Trump stod rakrygget og forhandlet frem en god avtale. Trump beriket USA, motstanderne beriker seg selv. De går gjerne til krig sammen med våpengigantene mot at de selv blir beriket. Australia har akkurat samme problem med Kina, det kanselleres avtaler i siste liten for å ramme Australias industri. Kina har infiltrert styre og stell i Australia, kanskje enda verre enn USA. Biden og hans venner jobber for Kina og egen vinning. Det er dette som er det virkelige China Virus. Det infiserer nervesystemet og vitale organer i land etter land. Det er en dødelig pandemi. Det Kinaviruset skal isoleres og vaksineres mot Warp Speed – Det kommet til å skje. Når vi står sammen og utvikler gruppeimmunitet mot Xi Peng og hans korrupte kloner, da kan vi puste fritt igjen.

Dette er absolutt ikke venstrefløy politikk. Dette er ulver i fåreklær. Synd at ikke venstresiden ikke har sett dette.

Transer: De har jo fått inn en transe i ledelsen nå.
Det spøkes mye om…eh! Hen? De spøker om at hen og McConnell aldri kan være sett samtidig. Ganske like, men det er jo for å være jævlig med de kristne. Kongressen må benytte awoman isteden for amen. For å irritere kristne, helt sikkert. De er ute etter kristne og religiøse, akkurat som Kina. Du har sikkert hørt at Michelle blir kalt for «Big Mike»? Obama. Jeg ler, men gidder ikke bry meg. De får bare holde på for min del. De kan kle seg i hva de vil og holde på med sitt, men ikke manipuler andre og ikke tving dritt på andre. Jeg finner meg ikke i det. Jeg trenger ikke Made in China, Tsjaina-masker og jeg trenger ikke gift inn i blodet mitt. Få dette skrømtet ut av landet og verden. Djevelske parasitter! Det er min mening.

Så jeg trenger verken ytre meg med sterkere ord enn det og jeg trenger ikke rive ned noen bygg.
Jeg kan bli forbannet, men da setter jeg meg ikke ned og skriver på Nyhetsspeilet. Det er bare bra at du har andre synspunkter. Det får meg til å tenke utenom. Det jeg ikke liker er at folk utenfra kan komme og peke på Nyhetsspeilet som et sted for hatefulle ytringer og planlegging av eliminering av bygninger. Det er ikke slik det er.
Man må kunne gå inn og be folk om å holde igjen litt, for det er overhode ikke hva jeg står for. Det er bare pinlig. Kan være for å ødelegge dette nettstedet, rett og slett. Jeg ønsker alle frimurere ut av det dyret og kjempe i mot i stedet. Oppvåkning fremfor alt. Aldri vold eller hat. Du kan kalle meg hva du vil, jeg er bare en kommentar på en nettside. Bryr meg ikke.
Blir ofte langt når jeg skriver. Jeg skriver slike tekstmeldinger også, til enkeltes forargelse
En mld i stedet for tusen små. Er ikke det mannlig kanskje? Ha Ha!!

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Patriot
3 år siden

Patriot – hvordan kan du anta frimurere opp til riddergrad kan snu? Dette beviser du er medlem og har minst riddergrad, ellers kunne du umulig vite dette. Ah, du glemte du er opp imot meg som er i en annen liga:-)

Losjene skal naturligvis knuses. Noe minnesmerke etter psykopater har man absolutt intet behov for. Viskes ut av historiebøkene, da de er helt ubetydelige. De møter den andre og umiddelbare døden ved dommedag uansett, derav vil ingen savne de. Imidlertid er det viktig som en symbolsk handling, da pulveriseringen av disse bygningene vil ha samlende effekt ovenfor befolkningen. Deretter må mafiamedlemmene holdes ansvarlig for sine ugjerningen. Der kan vil la deres ofre få fritt spillerom, slik at de kan hevne seg, ikke sant? Vi vil jo ha rettferdighet.

Transer er det mange av; harald, sonja, martha louise, donna trump, clintons, obamas, erna, jens, etc.

Det er ingen hatefull ytring hvor man påpeker sannheten. Videre fremlegges det en løsning for hvordan man kan bli kvitt det aller meste av djevelskapen i verden ved rive noen bygninger. Det burde i aller høyeste grad anses som et meget fornuftig virkemiddel da det betyr man mister minst mulig menneskelig i prosessen, da det umulig vil bli noe opprør mot at noen bygninger blir jevnet med jorden. Eller argumenterer du for at frimurerne faktisk er psykopater og vil sette seg til motverge?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

– Blir du litt sint og agressiv når jeg latterliggjør taperne i frimurerlosjen?

Du minner meg meg om FBI / CIA. De driver “krig mot terrorisme”. De finansierer al Qaida selv, men folk flest tror det er omvendt.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

– De finansierer al Qaida selv, men folk flest tror det er omvendt.

Det bekreftes her
“I bevismaterialet som varsleren sitter på, finnes det også en rekke andre pikante avsløringer. Blant annet om hvordan Clinton-familien står bak terror i Midtøsten. Som det sies på nyhetssendingen under, så er dokumentasjonen allerede spredd — også til pressen. Det vil derfor være henimot umulig for djupstatskreftene å greie holde lokk på sannheten særlig mye lengre.”
https://nononsensenews.org/2021/01/19/9-11-obama-adminstrasjonen-avslort-av-varsler/

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

– Hydroxychloroquine ble lovlig ja. Ikke merkelig da dette forårsaker hjerteinfarkt. Dødskulten fornekter seg ikke.

?? Siste gangen du skulle begrunne dette hentet du fram rotter som ble utsatt for elektrisitet – som om hjertearytme er lik “hjerteinfark”
comment image

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

– Tror du Spetalen, Fredriksen, Gjeldsten, Stordalen, etc. har tjent pengene sine fordi de er smarte?

Nå man først har 1 mill i kapital er veien til neste million kort. De trenger litt sunn fornuft. Kom tilbake når du har tjent din første million.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Her er en video som forklarer veldig godt hva som skjer i aksjemarkedet. Historien til Robinhood og short trading. Get Shorty! Hvorfor Musk er inne, og hvordan handelen foregår med margins. Ting som alle burde sette seg inn i.
Anbefaler Valuetainments videoer. Jeg har sett mange.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Patriot
3 år siden

Det er uvurderlig at “millioner av hoder går sammen og tenker ut nye veier”. Psykopatene fra dyp stat og deres løpegutter WHO, Bidon, Gates, Rothschild-Rockefeller med sin planetary lockdown, ble selv overrasket over resultatet. De forventet ikke at biomassen skulle vise en slik lydighet.
Målet til parasittene er å erstatte menneskesjel med teknologisk konstruksjon under sin totale kontroll.
Får biorobot beskjed via 5G “hopp ned stupet, drep noen eller sitt pent og gi labb”, så skal de utføre psykopatenes ordre presist.
Menneskesjel har en enorm potensiale til å transformere tid og rom, derfor holdes den i evig frykt og lidelse. Men vi er nødt til å løfte opp blikk fra parasittenes lenker og opp til lyset. Lyset i oss selv, i Solar plexus.
Rette opp vår oppmerksomhet til det, få lyset til å våkne opp og spre seg. Nå eller aldri. I morgen kan bli for sent.
Parasittene som oppholder seg under jorden (bokstavelig dyp stat), planter rykter om at de forlater Jorden i all hast, men det er løgn. De har ikke noe sted å flykte til. De skal slåss til slutten.
Vi må samle oss til siste kamp for verdige liv.

David Icke sier “…det som skjer i verden, er ganske skremmende. Men massene ser inn i et speil når de ser hvor ille ting har blitt.
Ja, eliten gjør dårlige ting, men det er massene som har gjort det mulig for dem å gjøre det og slippe unna og fortsette. Nå skalerer de opp NWO-planen. Ingen kan redde en annen person fra tyranni.
Tyranni eksisterer fordi folket fortsetter å ignorere det og late som om det ikke skjer. Hvis du gjemmer deg for hva som skjer, bidrar din mentale energi til skrekken. Du er en del av enten en løsning eller av problemet. Folk flest fortsetter å gjemme seg for sannheten, men det er et menneskelig moralsk ansvar å avsløre sannheten. Mennesker som lukker øyne for realiteten, kaster barna sine under bussen.”
https://banned.video/watch?id=6013fe17f0ed1114345a3ff2

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Russia Today
3 år siden

Catherine Austin Fitts tipser helt konkret i Planet lockdown https://www.youtube.com/watch?v=LVuA98P4aA8 (fra 45:00) hvordan masser kan stoppe psykopatenes planer om elektronisk slaveri for de gjenlevende etter en global rensing for overflødige forbrukere av naturressurser.
Vi selv finansierer psykopatenes planer. Hver og en av oss må begynne å strø sand i djevelens maskineri for å stoppe den. Slutt å se og betale for debiliserende programmer og filmer på zombi-TV. Hver krone du betaler er en donasjon til ferdigstillelse av elektronisk konsentrasjonsleir.

ken
ken
Anonym
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

MrSix – Det handler ikke om å være intelligent. hvilket du skryter på deg til de grader (” frekkhetens nådegave”). Det handler om å være intellektuell. Ergo, det er kun med det intellektuelle intellegensen kan vokse og gro. Du stanger i veggen med bevisstheten hengende fast med hubba bubba i baklomma.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
3 år siden

Mutasjoner er virusets natur, virus svekkes og mister sin styrke etter hver mutasjon. Slik avsluttes alle epidemiene.
Satans system utnytter massenes uvitenhet om fakta og frykt for uforståelig og dermed skremmende ord “mutert”.
Skremte og stressede sauer er lett å manipulere til “frivillig” vaksinering som vil åpne tilgang til pumping av demmes energi.

De håndplukkede kloner og bioroboter i maktsystemet følger bare ordre fra parasitter i andre dimensjoner som er helt avhengige av energien fra oss. Disse tåler ikke lys fordi de vibrerer på lave frekvenser.
La oss sende det sterkeste lyset mot både øverste parasittene og deres kloner Gates, Bidon, “folkevalgte” med sine påbud, forbud og vaksineringsplikt for å føre DEM ut av balanse og følgelig kollaps av systemet.
Vi vinner aldri om vi skal spille etter demmes regler.
Ikke vi skal gjette hva demmes symboler betyr, men la DEM skjelve og prøve å gjette hva vi mener og har planer å gjøre.

Takk til Sven-Inge for flotte spørsmål klovner fra sirkuset ikke er i stand til å besvare.
Klovnene sikter til tvangs-vaksinering, men fraskriver sitt ansvar for bivirkninger og øvrige konsekvenser på forhånd.
Dette burde de forklare. Slik opplegg burde også vekke opp sauene.

MrSixxthsense
MrSixxthsense
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 år siden

Sven-Inge – her har du muligheten til gå fullstendig bananas og blottlegge frimurernes totale psykose. Dere har diktet opp alt av religioner, inkl. dere egen variant, så her er det bare la det stå til. Med hjelp av Gaarder burde man da vitterlig klare få samtlige til å miste bakkekontakten. Mangler dere kreativitet, noe jeg betviler ettersom mennesker hvis behøver en hel heksedoktoravhandling skal diagnostiseres, kan dere ringe Elon Musk.

bin Laden tok den helt ut her:-) Disse folkene er mennesker som drives av egne perverse lyster for djevelskap. Ikke kloner, men parasitter har du helt rett i. Skaperen ordner saken for oss med både straff og den 2./endelige død ved dommedag. Da slukkes lyset umiddelbart. Ikke noe evig helvete eller ny verden.

Tikk-takk-tikk-takk..

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  MrSixxthsense
3 år siden

Alle andre er “demoniske” liksom. Det er holdningen din. Sånn sett ligner du på Færseth.
Når konservative slettes på Youtube ser vi “AI” i aksjon, ikke “frimurerne” i aksjon. “AI” er “alien”

kjell108
kjell108
Abonnent
3 år siden

Nesten 100% av positive PCR tester er “false positive” ifølge WHO.
https://dollarvigilante.tv/videos/watch/c2fba12d-e8b3-4f94-948e-e142cb35bc0b
Video 9:30-18:00

Bidens popularitet: Innsettelsevideo lastet opp fra Det Hvite Hus fikk
31000 downvotes
4000 upvotes

Biden vil ikke få nøklene for å avfyre atomraketter ?
Jeg vil gjette general Flynn får de nøklene, og at han adlyder Trump.

Patriot
Patriot
Abonnent
Svar til  kjell108
3 år siden

Kjell fikk du med deg at YouTube fjernet downvotes på biden?

KTA
KTA
Abonnent
3 år siden

Hvis 10-20 personer har fest så er ikke naboene i Norge seine om å ringe politiet. Og i avisene står det at disse 10-20 personene har blitt bøtelagt med 10.000 til 20.000 kr. Kommentarfeltene i fake-news mediene jubler. “De burde fått 100.000 i bot”. “Neida 200.000 i bot sier en annen”.

Når regjering eller kommune kommer med nye restriksjoner hyler det samme kommentarfeltet “vi må ha strengere tiltak, dette er ikke bra nok”. “Steng grensene” og “steng butikkene” hyler saueflokken.

Dette forteller meg at Norge har Europas mest hjernevaskede befolkning. Det vil ikke komme 20.000 og demonstrere utenfor Rådhuset i Oslo imorgen liksom. Det er svært skremmende og se at så store deler av Norges befolkning aksepterer alt av løgner fra psykopatene i den norske regjeringen, FHI og løgn-mediene. Noe av skylden får være at nordmenn er blytunge i ræva pga alle pengene de har stappa langt opp hølet sitt. De hyler og skriker etter vaksinene som barn hyler etter godteri på lørdagene

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  KTA
3 år siden

Nordmenn har mindre kritisk sans enn amerikanere. 95% av oss tror fortsatt at julenissen tok ned World Trade senteret?

Nils
Nils
Abonnent
Svar til  KTA
3 år siden

Jepp. I land der folk har en sunn skepsis til styresmaktene, eks Kongo og Somalia ville folk gi faen i dette sprøytet. Dessverre tror vi nordmenn at Norge og resten av verden er omtrent som vi lærte i o fagtimene på barneskolen.

araadoon
araadoon
Anonym
Svar til  KTA
3 år siden

de fleste av dem er vel i jesuit culten.

de fleste burde vel ha fått med seg nå at virus ikke eksiterer. Når et fragment av NOE, antas å ha mutert, så blir det svakere, ikke sterkere.

altså, mindre bekymring :D

le mens man kan :
https://brandnewtube.com/watch/SSv69OkxnCZrqsL

Stykket
Stykket
Anonym
3 år siden

“The Great Awaiting”

« Forrige artikkel

Vi trenger ikke direktører som vil tvinge på oss eksperimentelle vaksiner

Neste artikkel »

Virus, Folkehelseinstituttet og CEPI på Torshov

101
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x