Myndighetene genmanipulerer den menneskelige organisme

8.7K visninger
6 minutter lesetid
62

En kan spørre seg om det er tid for å overlate ‘vitenskapen’ til skoleelever som forsker med de rette intensjoner, og ikke betalte bestillinsgverk for skjulte agendaer. GMO, mikrostråling, endrer menneskenes DNA og reduserer sterkt deres reproduksjonsevne, ifølge denne artikkel. Hvor mye sykdom dette skaper, at kroppen mister alt sitt næringsrike brensel, er en forbrytelse mot menneskeheten; et gedigent holocaust.

All kunnskap tilsier at det er lurt å være veldig skeptisk til alt som myndigheter og såkalte ‘viten’-skapen gjør i vår tid.

Nedenfor er beskrevet et vitenskapelig prosjekt presentert av en jente på en videregående skole i Sussex. Hun tok filtrert vann og delte det i to deler. Den første delen varmet hun ved å koke det i en kjele på komfyren, og den andre delen varmet hun opp ved å koke det i en mikrobølgeovn.

Etter avkjøling brukte hun vannet til å vanne to identiske planter for å se om det skulle være noen forskjell i vekst mellom normalt kokt vann og vannet om ble kokt i en mikrobølgeovn. Hun tenkte [testhypotesen] at strukturen eller energien av vannet kunne bli svekket av mikrobølgeovnen.

Det viste seg å bli en stor forskjell, hun ble selv også overrasket over forskjellen, etter at forsøket ble gjentatt av hennes klassekamerater en rekke ganger og hadde samme resultat.

Dag 1. Mikrobølget vannet plante til venstre.
Dag 3. Mikrobølget vannet plante til venstre.
Dag 5. Mikrobølget vannet plante til venstre.
Dag 7. Mikrobølget vannet plante til venstre.
Dag 9. Mikrobølget vannet plante til venstre.

Det har vært kjent i noen år at problemet med mikrobølger er ikke at det er strålingen folk behøver å bekymre seg for, men det er hvordan det ødelegger DNA i maten slik at kroppen ikke kan gjenkjenne den.

Mikrobølger virker ikke på ulike måter på ulike stoffer. Uansett hva du putter inn i mikrobølgeovnen lider det den samme destruktive prosessen. Mikrobølger gjør at molekylene beveger seg raskere og raskere. Denne bevegelsen skaper friksjon som ødelegger den opprinnelige tilstanden til stoffene. Det resulterer i ødelagte vitaminer, mineraler, proteiner og genererer nye ting som heter radiolytiske forbindelser, ting som ikke finnes i naturen.

Så i kroppen brytes dette ned i fettcellene for å beskytte kroppen mot den døde maten eller kroppen eliminerer det fort. Tenk på alle de mødresom varmer opp barnemelken i disse «sikre» apparater. Hva med sykepleieren i Kanada som varmet opp blod for en blodoverføring til en pasient og ved et uhell drepte ham idet han fikk i seg det døde blodet. Men produsentene sier det er trygt.

Men beviset er i bildene ved at levende planter dør!

[Leseren oppfordres til å replikere forsøket]

Ti grunner til å kaste mikrobølgeovnen

Rettsmedisinsk Forsknings Dokument
Utarbeidet av: William P. Kopp
A. R. E. C. Forskning Operations
TO61-7R10/10-77F05
RELEASE PRIORITET: Klasse I ROO1a

Fra konklusjonene til de sveitsiske, russisk og tysk vitenskapelige kliniske studier, kan vi ikke lenger ignorere farene fra mikrobølgeovnene i våre kjøkken. Basert på denne forskningen, kan man konkludere denne artikkelen med følgende:

1). Stadig spise mat behandlet fra en mikrobølgeovn fører på lang sikt – permanent – til hjerneskader ved at det ‘kortslutter’ elektriske impulser i hjernen [de-polariserende eller de-magnetiserer hjernevevet].

2). Menneskekroppen kan forbrenne ikke [bryte ned] de ukjente biprodukter som dannes i mikrobølget mat.

3). Menn og kvinners hormon produksjonen er nedstengt og / eller endret av kontinuerlig å spise mikrobølget mat.

4). Effekten av mikrobølget mats biprodukter er residual [langsiktig, permanent] i kroppen.

5). Mineraler, vitaminer og næringsstoffer for all mikrobølget mat er redusert eller endret slik at den menneskelige kroppen får lite eller ingen nytte av den, eller menneskekroppen absorberer endrede sammensetninger som ikke kan brytes ned.

6). Mineralene i grønnsakene blir endret til kreftfremkallende frie radikaler når kokt i mikrobølgeovner.

7). Mikrobølget mat forårsaker mage og tarm kreft [svulster]. Dette kan forklare den raskt økt forekomst av tykktarmskreft i Storbritannia og Amerika.

8). Den langvarige spising av mikrobølget mat fører til at forekomsten av kreftceller øker i menneskers blod.

9). Kontinuerlig inntak av mikrobølget mat forårsaker at immunsystemet svikter, gjennom lymfekjertel og blodets serum endringer.

10). Spise mikrobølget mat forårsaker tap av hukommelse, konsentrasjon, følelsesmessig ustabilitet, og en nedgang i intelligens.

Kilde

http://employsnews.org/2011/12/11/microwave-test-an-eye-opener/

Postscript

Ignorantene vil si at menneskene ikke er planter, så dette ikke gjelder for mennesker……… La ignorantene fortsette å mikrobølge all sin mat, men la alle andre slutte med det. Det er ‘survival of the fittest’, de mest intelligente overlever, og det er vel like greitt.

Det er veldig opportunt for myndighetene å skylde all verdens helseplager på tobakken, mens chemtrails, ført til fire -4- ganger øket barium- og aluminiumsinnhold i jordsmonnet, og kunstgjødsel  og mye annet dreper alle næringstoffer og endrer DNA i menneskekroppens brennstoff; maten.

«De som kontrollerer matforsyningen kontrollerer folket; de som kontrollerer energien kontrollerer hele kontinenter; de som kontrollerer pengene kontrollerer hele verden»

«Who controls the food supply controls the people; who controls the energy can control whole continents; who controls money can control the world».

– Henry Heinz Kissinger, Bilderberger (sammen med Jens Stoltenberg, Siv Jensen og Erna Solberg)
http://en.wikiquote.org/wiki/Talk:Henry_Kissinger

Når Monsanto har tatt over hele matforretningen, hvor det er kun de genmodifiserte som selges og vokser lenger i det forgiftede jordsmonn, spesielt behandlet slik for formålet, da er det for sent for menneskeheten å protestere. De har da blitt så fordummet av giftene at der ikke er noen igjen til å protestere.

«Aluminum greater than 400 ppm [i plantene] is a problem for most growing plants.  The primary target for aluminum is the root cap.  Therefore, it has a major impact on root growth and efficiency.»  – A&L Canada Laboratories East

http://www.alcanada.com/index_htm_files/Calcium%20Nutrition%20in%20Plants.pdf

http://www.alcanada.com/index_htm_files/Metal%20Concentrations%20in%20Natural%20Soils.pdf

«Concerned city officials ordered more tests made on precipitation falling within a 40 mile radius of Edmonton. A second series of lab tests has now confirmed high levels of barium and aluminum in snow»
http://www.holmestead.ca/chemtrails/soilradar.html

Her er maten med slintrer og rester
http://www.vg.no/mat-og-drikke/artikkel.php?artid=10072537

All prosessert mat er forsåvidt ‘død’, ingen prana, strippet for næringstoffer. Å tilsette syntetiske næringsstoffer gjør vel bare alt verre. På bakgrunn av dette må sees forbudet i Codex Alimentarius som skal forby naturlige vitaminer.

Når folk vet dette som her er beskrevet så opphører den kognitive dissonans, og ting begynner å gi en logisk sammenheng og mening. De som beskytter ‘strålene’ populært kalt ‘Strålingsvernet‘, har meldt seg ut. De tjener visst andre intereresser enn det norske folk.

Det kan skape litt psykologisk ubehag å komme til kunnskap om dette, men det vil skape mye mer ubehag IKKE å vite det. I vår kultur er det lite rom for og toleranse for UBEHAG. Folk vil gjerne beskyttes for dårlige nyheter, som at der finnes slik ondsinnethet som her beskrevet, til og med kanskje stimulert av lederskap de synest vel om, og de nekter å ta UBEHAGET med å la disse illusjoner få lov å avgå med døden.

Vel, de får ta et valg om det er illusjonene som skal få lov å dø, eller om det er dem selv før tiden egentlig trengte å være inne ……

«Om vi fortolker verden rimelig bra, ja så blir den mer oversiktlig, forutsigbar og fattbar. Tolker vi dårlig, blir verden farlig«- – Psykiater Finn Skårderud

Professor i medisinsk sosiologi Aaron Antonovsky kalte dette i 1970 for ‘salutogenese’ hvordan helse blir til, eller ‘koherens’; opplevelsen av sammenheng som gir bedre livsmestring og dermed bedre helse.

Koherens er ifølge Antonovsky sammensatt av tre komponenter:

1. Forståelighet; det som skjer er forståelig i en logisk sammenheng av årsak og virkning.

2. Meningsfullhet: Det som skjer gir mening og kan sees i et større perspektiv.

3. Håndterbarhet: det som skjer lar seg påvirke gjennom egen handling.

Jeg har belegg for overskriften. Myndighetene tillater dette, ergo er de ansvarlig, ergo er det villet.

David Rockefeller (95), Håkon Lie (104), John D. Rockefeller (98), Heinz Kissinger (89), Prins Philip (91), George H.W. Bush (88) – de dør jo aldri disse folkene. Resten av menneskeheten dør vanligvis i syttiårsalderen i gjennomsnitt av ‘naturlig’ død. Hva vet de som ikke vi andre vet?

De som den kognitive dissonans har stilnet hos, og som har en grad av empati og medfølelse for sine medmennesker, oppfordres til å spre denne artikkel så mye som mulig.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

62 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Tore B. Krudtaa
Abonnent
11 år siden

Jonas Gahr Støre om habilitet, vaksiner og genmodifiserte organismer

«I den senere tids spekulasjoner om Jonas Gahr Støre var inhabil når han delte ut 6 millioner skattekroner til stiftelsen Senter for nordområdelogistikk, kan det kanskje være greit å vite at utenriksministeren faktisk har en god unnskyldning for rotet med skattekronene.»

Les mer om dette her:
http://debatt.nationen.no/-/bulletin/show/730757_jonas-gahr-stoere-om-habilitet-vaksiner-og-genmodifiserte-o

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Tore B. Krudtaa
9 år siden

Dr. Mercola Interviews Vicky Debold about GMO Vaccines + https://www.youtube.com/watch?v=kbMAlKDrj38&list=PLqQQFOVUZBLjZIK2VOQez3Jr5_sqzFfhR

Quote: http://www.mercola.com/ Natural health physician and Mercola.com founder Dr. Joseph Mercola interviews Vicky Debold, a NVIC board member and volunteer Director of Research and Patient Safety, about GMO vaccines.

smurfen
Redaksjonen
11 år siden

Takk for flott og viktig artikkel Jarle :)

Satan vokser seg sterkere dag for dag i et kraftig akslererende tempo

Det er en kjent sak at Codex Alimentarius som ble innført i 156 land uten så mye som en notis i bygdeblekke engang ble skapt for massedrap på 2-3 milliarder mennesker, de restrerende skal dø i krig, folk som prøver å advare mot dette får sine kommentarer slettet umidebart

Resultatet av direktivet som ble inplendert 1 mai i fjor er allerede begynt å gi resultater, Codex påbyr at all dyrefor skal tilsettes antibiotika, mao så får vi i oss små doser antibiotike hver eneste dag som fører til at imunforsvaret vårt blir sakte men sikkert ødlagt dag for dag vist vi spiser kjøtt, fisk eller melk mm, det fører også til at det utvikles super bakterier som er resistente mot all type antibiotika der selv en flis i fingen eller et skrubbsår blir dødlig

Et skrubbsår på kneet kan bli dødelig

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/03/16/et-skrubbsar-pa-kneet-kan-bli-doedelig

Barn blir også utsatt for microbølger 24/7 via sine trådløse router som bruker microbølge frekvensen 2.4 GHZ, samme frekvenz bruker også de fleste trådløse tastatursett

En annen sak er at de fleste microbølgeovner lekker som siler, du får mao i deg like mye stråler som maten som er inne i ovnen

En kjapp test er å plasere mobilen din i microbølgeovnen og ringe til den fra en annen telefon, ringer mobilen inne i ovnen så er den ikke beskyttet og du blir like mye grillet som maten du lager i microovnen

Når det gjelder mobil så vil jeg anbefale folk å lese denne her

Selv ørsmå stråledoser fra mobil kan skade hjernen, viser forskning.

http://www.aftenposten.no/fakta/innsikt/article3546042.ece

EU bestemte også at nordmenn skulle være forsøkskaniner med å påby UV C-bestråling av drikkevann selv om forsøk med UV C-bestråling av mus viser at musene utvikler kreft

http://www.varden.no/meninger/2.263/uv-bestraling-av-drikkevannet-1.206479

En annen ting er nanopartiklene som de er begynt å tilsette i alt fra medisiner, mat og forbruksartikler som er så små at det trenger inn i all kropsorganer som ødlegger DNA og gir deg kreft, nanopartikler utgjør et marked på over 1000 milliarder årlig der produsentene kan bruke mindre av virkestoffer siden de trenger rett gjennom huden og inn i kroppen

Nanopartikler i kosmetikk, medisiner og tennisracketer kan gi skader på DNA. Det viser danske forsøk på mus og rotter. Partiklene utløser muligens kreft, åreforkalking og hjerte-karsykdommer

http://forskning.no/artikler/2009/juli/225109

TROJANSK HEST: – Blandingen av biodiesel og vanlig diesel kan føre til at kjente nanopartikler får nye egenskaper, blir til en "trojansk hest" , og lettere kan trenge inn i celler og skade arvematerialet og føre til kreft, sier forsker Otto Andersen.

http://www.tu.no/energi/2010/11/04/-biodrivstoff-kan-oke-kreftfaren

De ekstreme skadevirkningene av GMO som ikke bare reduserer hjernes utvikling men reverserer den også, det perfekte våpen for en elite som vil kontrolere et folk, i tilegg så tar GMO sakte livet av deg med sine cryo proteiner som tar liver av alle insekter som prøver seg på avlingene og ikke minst Round Upp sprøytemidlene som brukes på GMO som dreper alt liv utenom GMO plantene, Round Upp ble testet ut av USA i Vietnam der 83 millioner liter ble sprayet over befolkingen som et biokjemisk våpen som førte til at millioner døde eller ble mutanter

Så var det dette med kunnskap da, var ute å shoppet på fredagen der jeg først var inne på gartneriet og spurte etter GMO fri frø, fyren bak disken hadde aldri hørt om GMO og bare så rart på meg, så gikk jeg på apoteket og skulle ha solkrem til barnet, siden 90% av all solkrem inneholder NANO partikler så ba jeg om en solkrem som ikke er tilsatt nanopartikler og farmasøyten så rart på meg, aldri hørt om NANO partikler før

Den beste var kanske da jeg etterpå dro innom Meny for å kjøpe litt frisk sjømat og spurte eksperten bak disken om han kunne si hva som var opdrett og ikke, nja …. alt er vel oppdrett her sa han……… gi meg litt oppdretts-hval og noen oppdrets-reker da sier jeg :)

Da jeg kom til kassa så kom han løpende med viktig info, han hadde vært på fryseren og lest på eska at rekene kom fra Norishavet så de var nok ikke opdrett alikevel sånn som han feilaktig hadde sagt he he :)

Mange lurer på hvorfor ikke myndighetene eller produsentene opplyser på sine produkter om de er GMO, inneholder NANO partikler, hvorfor ikke det opplyses at alle råvarer blir injisert med søppel og fosfater for å øke vekten

Svaret på det ligger seff i at våre myndigheter har ikke noe makt, de må fint adlyde alt de får beskjed om av sine herrer, som de fleste vet så består alle FN organger, EU elite, Kongress, Senat osv osv osv av Jesuitter, Rosenkunzere og Frimurere som har som et mål og innføre en verdenorden med ca 500 millioner slaver

Dag Hammarskjöld som var FNs 2 general sekretær var kjent for at han krevde et satanisk alter der han utførte blodofringer til sin herre i FN hovekvartet

Løynens mester ( Lucifer ) er mest kjent for verdens største løgn med å få folk til å tro at han ikke eksisterer

Lucis Trust One World Religion 2009 Part 2/2

Det har vært store protester internasjonalt etter at bedrifter i England innførte forbud for ansette å bære smykker med kors, demostranter blir iris scannet, Bunnpris i Norge har inført fingeravtrykk for å få lov å handle røyk og og øll, stadig flere har betalingsterminaler med chipp der du bare holder kortet ved siden av betalingsterminalene uten å taste pinkode, et kontantløst samfunn nærmer seg med stormskritt og i dag kommer det info som få de troende til å skjelve, verdens befolkning skal være chippet innen mars 2013, i Utah bygges det enorme bygg under og over jorden som skal registere selv den minste bevegelse og tanke på samtlige individer i verden, ja selv et enkelt tastetrykk på tastaturet gjør at super computerene automatisk får opp den hvert eneste ord du noensinne har skrevet på nett selv om du bruker anomym nick

RT: NSA vs USA: Total surveillance zooms-in on Americans

Tiden er vel snart inne for verdens folk å reise seg samlet og bryte slavelenkene våre og ta friheten tilbake og bli de vi var ment for å bli

La oss rive ned deres Babylonske imperium med å knuse alle Obelixene, pyramider, monolittenr, katedraler, babels tårn osv som symboliserer deres makt over menneskeheten og sette satanistene og psykopatene bak lås og slå før det er for sent !

De troende mener at Anticrist vil stige frem til sommeren noe som også får støtte fra New Age som Iliuka som også forteller at en ur-gud vil ankomme like før overgangen til vanmmannens tidsalder (The Serpent Holder )

21. mai 2012 verre enn 9. april 1940

http://idag.no/debatt-oppslag.php3?ID=20762

Vil bruke kjemikalier for å øke fiskevekt

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7346589

En litt OT kommentar til slutt som savner litt plass på NS

Blowouten på Elginn vil føre til ekstremt giftig nedbør om ikke gassen antennes, 530 millioner tonn giftig hydrogensufid kommer ned med nedbøren

North Sea Gas Leak/First Acid Rain Warning/UK/Amsterdam

http://www.youtube.com/watch?v=SJ5A8IH_KZ4&feature=player_embedded

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Monsanto, gmo patents, pollution and fascism http://forum.davidicke.com/showthread.php?p=1058524740#post1058524740

Quote:

+{

Monsanto Patent for a Pig http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1569&start=76#M5144 + extra

The World According to Monsanto http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1507&start=1#M4611 + extra

My conclusion after three years of study, the plan behind the gmo, genetically modified organism, agenda and technology is to destroy or sicken all life and establish a global fascist regime. The thinktank behind is totally cynical, the same as was and is behind the destructive nazi ideology. It lacks empathy and respect for sustainable development completely. It is of utmost importance to understand this. Please forward this information.

With regards from
..

Falcons’ CAFE

}+

Direct references,
Monsanto Patent for a Pig

The World According to Monsanto

Michelle
Skribent
11 år siden

Over 90% av all korn i USA er nå GenMOdifisert:

rarplanet
rarplanet
Abonnent
Svar til  Michelle
11 år siden

GMO- er ikke tilatt i Norge, eller Europa generelt – dog det er trolig noen smutthull for import av dette .

Er det noen som vet hvor trygt en «induksjons-ovn» er iforhold til normal gass eller element? Jeg er litt redd for at denne elektro-magnetiske induksjon ødelegger maten i stor likhet med microbølgeovn. Finner ingen info rundt det.

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  rarplanet
11 år siden

Nå har ikke jeg kunskap om alt som foregår i en induksjonsovn, men jeg vil tro elementene er pulsbredde-kontrollert (duty cycle) med frekvenser i kilohertz-området. Nå er det viden kjent at »firkantbølger» generer endel harmoniske frekvenser, men jo høyere den harmoniske fekvensen er, jo svakere blir spenningen/effekten på pulsene.
Hva de negative helseeffektene er burde jeg kanskje ikke uttale meg om men jeg antar det ligger i nærheten av »spare»-pærer, mobilladere og annet fordømrade rask.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  rarplanet
11 år siden

Ææææ…. det var i går det var 1 april og ikke i dag rarplanet eller bare driver du å troller ?

GMO- er ikke tilatt i Norge, eller Europa generelt – dog det er trolig noen smutthull for import av dette ???

Vist man kan regne de 27 EU landene som Europa så dyrkes det GMO i alle EU land borsett fra Frankrike og Hellas som EU komisjonen forlanger skal tilate GMO

I 2010 fattet EU kommisjonen at også alle land skulle dyrke GMO poteter selv om poteten inneholder et gen som er resistent mot antibiotika

Irland er det første landet i Europa som forbyr GM-produksjon og tilbyr i tillegg frivillig merking av GM-frie produkter. Dette er en avgjørelse gjort 13 okt.2009

At ikke Norge dyrker GMO er riktig, søknad om dyrking av GMO mais har vært på bordet til Erik Solheim i over 4 år men ikke noe vedtak er fattet enda, sier man ja til et GMO produkt så kan man ikke si nei til andre produkter

Men selv om vi ikke dyrker GMO i Norge så får vi i oss GMO hver eneste dag, store deler av det som impoteres inneholder GMO, nesten all ferigmat inneholder modifisert maisstivelse og annen GMO dritt, nesten all dyrefor og fiskefor er GMO soya som går videre til vi som spiser kjøtt, fisk, melk osv

70% av all Soya i verden er GMO Soya

Ønsker du å leve en stund eller ikke ønsker å bli en zombie så hold deg unna oppdretsfisk, kjøtt, ikke økologisk frukt og grønnsaker, mal huset med strålebeskyttende maling og kast ut alle El-apperater, bor en brønn og drikk grunnvann, instalerer filtrer i husets ventiliasjonsanlegg og ikke forlat huset uten gassmaske

Vi dør vist ikke fort nok så derfor tilsettes radioaktivt avfall fra kjernekraftverk i mat og artikler i Norge, også det går for sakta så derfor nuket norske myndigheter sin egen befolkning 19 mars i fjor
Under de inledene angrepet på Lybia ble det brukt 175 000 kg utarmet uran som i løpet av 7-9 dager spredde seg utover Europa, enten så dør man av kreft eller blir til mutanter

Men men det er ikke så ille, utarmet uran har en halveringstid på bare 4.5 milliarder år så om ca 100 milliarder år så er det meste borte og tenk så praktisk det er med barn med 4 armer, 6 ben, 2 hoder osv :)

Ups ….. glemte at sola vil slokne om 5 milliarder år :|

Britain was nuked by their own weapons

http://www.presstv.ir/detail/232493.html

Monsanto and Genetically Modified Crops – Is there a cover-up?

http://english.pravda.ru/opinion/columnists/19-03-2012/120824-monsanto_genetics-0/

Ettervirkningene etter angrepet på Fallujah i Irak er verre enn hva de var i Hiroshima og Nagasaki etter 2. verdenskrig, ifølge ny rapport.

Grunnet bruken av utarmet uran I Fallujah fødes det nå et urovekkende antall barn med store skader. Antallet barn med leukemi er nå 17 ganger høyere i Fallujah enn normalt. Noen mangler armer eller bein. Andre fødes med ryggraden i en s-form eller med for mange fingre og tær. Et fotografi viser et barn som ble født med tre hoder

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3766563.ece

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
11 år siden

Her må jeg vist debunke meg selv litt, radioaktivt avfall fra kjenrnekraftverkene I Halden og Kjeller blir ikke tilsatt betong og mat i Norge som jeg har lest tidlige, det blir transportert og lagret i Himdalen

http://www.ife.no/avdelinger/stralevern/nyheter/overforingtilhimdalen

I 2009 ble det satt ned et utvalg som skal finne en løsning på problemet, Utvalget skal utrede en mellomlagerløsning hvor brukt brensel og langlivet avfall kan lagres i 50-100 år for videre nedkjøling og i påvente av etablering av en endelig deponeringsløsning

http://www.bellona.no/nyheter/Nyheter%202009/Skal_lagre_norsk_atomavfall

For å ikke virke negativ og pesemistisk så anbefaler jeg folk å se denne flotte fantastiske filmen her som tar for seg hele meneskehetens historie ( fortid, nåtid og fremtid ) samtidig som den gir svarene vi søker :)

Vi har nesten bare lys, kjærlighet og glede og se frem til når våre 12 helixer blir aktivert :8

Pleiadian Message 2012 – A Wake Up Call For the Family of Light

Humanity wins illuminati lose

Indigo
Indigo
Abonnent
11 år siden

Vil bare takke J. Johansen for en glimrende artikkel. Det som er så tragisk, er at «norsk» eid presse tilstadig propaganderer for frukt, grønt og diverse mat, som genmodifiserers. I dag har Aftenposten riktignok en mer kritisk artikkel som omhandler «syntetisk» frukt.
Eplet som nektet å dø:
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Eplet-som-nektet-a-do-6797960.html#.T3mo2XPxmbL

Likevel sitter det personer og debunker leserinnlegg som går imot kjemisk spøytning, og GMO.
Denne gang er det snakk om Trygve Eklund:
utdannet cand. real og tekn. dr. i mikrobiologi, og har mange års erfaring fra forskning, forskningsledelse og forskningsadministrasjon. Nå også styremedlem i Teknologisk Matforum, og har forsket på tilsetningsstoffer i en årrekke.

Denne adamikeren har medvirket i Codex Alimentarius programmet, forsvarer GMO, og mener det er meningsløst å si at man er imot tilsetningsstoffer.

http://www.matindustrien.no/article/20110401/NYHETER/110409996/1001&ExpNodes=1001

Kan vi si at selv høyt utdannede personer, ikke nødvendigvis er ærlige personer, og at SELV de kan bli grepet av sin egen grådighet, og ikke stopper for noe som helst, for å gi næring til sin egen status, makt, innflytelse, og det viktigste: Sin egen lommebok?

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Orker ikke å se filmen TEDxlovaCity ferdig. Det er bare grusomt. Hva slags verden er det vi har, og hva slags idioter er det som styrer den?
Vi har ufattelig mange tragiske tilfeller i Norge også. Man skal jo være fredelig, ikke- voldelig, og stort sett smile, være glade, og akseptere de grusomme planene som nikkedukke- politikerne er med på. «Nice little puppets». I Norge er det ikke ytringsfrihet, slik at man kan protestere mot nytte- idiotene på tinget. Enten kan man se på «kjærlighet», av Sissel Kyrkjebø:

Eller så kan man skrive: AAARRRGH (håper ikke politikerne blir furtne av den grunn)

Så har vi et ( filosofisk og vakkert sitat): Den av dere som er uten synd, la ham kaste den første stein på henne!

Voksne mennesker er vel ikke helt uten synd, så de må ikke kaste stein. Fines det noen rene sjeler uten synd, som kan kaste stein på politikerne? Eureka: Barna! De er rene, og uten synd. Hver gang vi går sammen med barn , så kan vi fortelle dem: «Se der, der ser du noen politikere, men du kan bare kalle dem nytte- idioter, fordi de tillater at dere barn skal forgiftes og bli syke. Ser her: Ta disse steinene, og kast så hardt du bare orker. Sikt på knollen deres. Det er ingenting som kan gå i stykker likevel. Det er bare vakuum der inne, og de kan ikke føle smerte i noe de ikke har. Du er ren, uten synd, og under kriminell lavalder, så du går fri uansett.»

(må ikke tolkes bokstavelig talt, da dette kun var ment som svart galgenhumor)

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
11 år siden

Det er bare kjipt hvor mye dritt som har blitt introdusert de siste årene. Stråling av vann, krydder, urter, mikromat, samt stråling fra mobil, fjernkontroller, trådløsen ettverk ect er alle med på å bryte oss sakte ned, sammen med vaksiner, GMO og tilsetningsstoffer i drikke og mat, alt kan summeres som softkill. Mekanismen er dessverre slik at politikerne er mest opptatt av næringslivet, og dessuten forholder de seg til informasjonen de FÅR, de søker selv ingen informasjon. Så selv om det ligger masse informasjon om farlighetene nevnt over kommer lite eller intet av dette til politikerne. Og når de får noe utenom «main stream», så er det gjerne: nei, dette har jeg aldri hørt om, og var det sant ville jeg hørt om det tidligere.

Nå er skepsisen stort på Stortinget til GMO, men når vi vet at 90 % av all mais er GMO er det nærliggende å tro at den maisen som vi spiser også er GMO.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Som en liten ekstrabonus, forsøker «they» å forgifte oss, med nanoteknologi i maten (sikkert tatt opp på NS tidligere)

http://svt.se/content/1/c8/02/32/67/18/FoodWater.pdf

http://forskning.no/artikler/2009/juli/225109

Imens viser NRK dokumentaren om Titanic:
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/837916/

Det blir jo helt skrullete å se på noe som helst på TV, fordi alt er jo løgn. Ingen som finner det særlig motiverende å snakke med Pinocchio, fordi den kontinuerlig voksende nesa bare blir distraherende :-) Snart finner vi vel ut at vi ikke bor i Norge, men at dette egentlig er en jordskorpe som ble utlevert av mufiozo fra planeten Znork, for 150 år siden. Derav grunnen til at noen snorker om natten, fordi deres DNA ble programmert til å gjøre det, hver onsdag kl. 03.47

Titanic, skipet med vanntette skott. Vel, jeg tviler sterkt på at «eliten» har vanntette skott, og jeg er overbevist om at det er de som vil få en kraftig slagside i 2012 (null chemtrails i dag), og at det er VI som blir de rettmessige vinnerne. Bare vent!

Basert på de observasjoner jeg har foretatt i det siste, så er det heftige ting på gang. Uten at jeg kan bevise «hva det er». Look up to the sky every day!

Illusions
Illusions
Abonnent
11 år siden

GMO crops have infiltrated 80% of all the packaged food in the United States, and no one has told you. Here’s why.

Genetically modified food is in a store near you today. In fact, it’s been there for years. You may not know it, but in all the fracas over genetically modified food, one point is often left out: You’ve been eating it for a long time and no one has told you. This infographic from Nature’s Path–which makes organic cereals, bars, and waffles that contain no GMO ingredients, they’d like you to know–shows where you’re getting your genetically modified treats, and why no one has told you: http://chasvoice.blogspot.com/2012/04/genetically-modified-food-you-eat-every.html#axzz1rOSvmUcN

Many crops are genetically modified so frequently, it’s nearly impossible to find non-GMO versions. These modifications usually involve either a seed manufacturer making their seeds genetically resistant to a certain type of weed-killer (that the seed company also conveniently sells–synergy!) or to make plants resistant to certain pests naturally.

You may not know that you’re eating these crops–despite the fact that they appear in 80% of all packaged food sold in the country–because the U.S. is one of the few places in the developed world that doesn’t require food producers to disclose whether or not their ingredients have any modifications.

smurfen
Redaksjonen
11 år siden

Her får du uventet støtte til artiklen din Jarle ;)

Gro Harlem Brundtland (62), sjefen for Verdens helseorganisasjon, får hodesmerter av å snakke i mobiltelefon. Ikke nok med det: Folk i hennes nærhet må slå av telefonen hvis hun skal unngå ubehag.

Trådløse telefoner, som blir stadig mer vanlig i hjemmene, hevdes å stråle «sterkere» enn mobiltelefoner. Heller ikke slike tåler Gro.

– Jeg får en øyeblikkelig reaksjon hvis jeg tar i en slik telefon.

http://www.dagbladet.no/nyheter/2002/03/09/318013.html

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Gro er 73 år… Ikke er hun sjef for WHO lenger heller…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Rettelse; 72 år. Hun blir 73 20. April.

Da skal hun feire med bløtekake og rødbrus!

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

20. april … samme dato som Hitler?

Hvilken sammenheng skal vi sette dette i?

Her har vi med Illuminati eller Bilderberg å gjøre – ingen tvil …

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
11 år siden

Bravo Einstein :)

Kan ikke annet enn å legge meg helt flat her siden jeg ikke fikk med meg det siste nye i dag med at Gro blir fra i dag av vår nye Statsminister
Sikkert like greit for jeg er litt skeptisk til han dere Odvar Nordli som er statsminister nå

Odvar Nordli går av som statsminister og Gro Harlem Brundtland overtar. Hun blir da den første kvinnelige statsminister i Norge.

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/434368/

Bursdag samme dag som Adolf ? Er vel noe med at like barn leker best ….

Hun feirer nok dagen sin den 19 April undet Beltan Eve, en dag som de hyller Baal, Moloch, Nimrod med brann ofring av barn

De mest kjente brannofringene til sin herre på 19 april foruten om krigene er Waco Texas brann masakren av 19 barn og Oklahoma brann ofringen av 19 barn
19 april er 109 dagen i året

Det er heller ingen bombe at demonen Ratzinger ble valgt til pave 19 april

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
11 år siden

Ja hva skal man si Bardun ?

Håper hun feirer med måte denne gangen, i 2010 så feiret hun og vennene sine dagen med brannofring av 11 personer kl 22.00 den 20 april met et kjempe bål da de satte fyr på Deepwater Horizon

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

Klart det er en sammenheng her smurf …

Datoer er ikke noe man spøker med …

Foresten datoer … syns du har falmet og blitt noe blek i det siste?

Har du ikke noe spennende å fortelle om april, mai, juni – desember …

Kanskje det egentlig var til neste år – i 2013 … når kometen sneier oss at flom og jordskjelv og aliens fals flag invasjon blir satt i verk?

Skal ikke se helt bort i fra det …

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
11 år siden

Beklager det Bardun, skal skjerpe meg :)

Klart du kan få datoer av meg men det skjer så mye nå at de kommer daglig, som jeg skrev så ville vi få en stor hendelse 11 april, mest sannsynlig jordskjelv, det var jo i grunn ganske logisk at vi fikk et monterskjelv i Sumatra når man ser på symbolikken i at i fjor kom det 11 mars

De blir flinkere for hver dag, HAARP forskerene ved Stanford har utviklet nye metoder for å perfeksjonere HAARP katastofer, EISCAT kaller de bare for super
heater

http://www-star.stanford.edu/~vlf/publications/2008-03.pdf

I fjor så skapte dem den verste tornadosesongen noensinne i USA, mye tyder på at de vil slå den rekorden ganske snart, det er vist et helevette med HAARPing i USA i helgen

http://sincedutch.wordpress.com/

For å glede deg litt så kan jeg berolige deg med at kometen ( som egentlig er en astroide ) som kommer i starten på 2013 er alt for liten til å gjøre noen skade, ja selv om den traff oss så ville den ikke utgjøre særlig fare, ja vist man ikke fikk den i hodet eller i øye da vel og merke

Main stream har kastet seg på dommedagsbølgen og de knuser Nyhetsspeilet i støvlene, på TV2 nyhetene i dag sa de at de har skapt et super virus som vil utslette 75% av menneskeheten og oppskiften skal offentligjøres nå så alle kan lage det selv med noen hundrelapper, også Al Qaeda

http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/har-skapt-dommedagsvirus-vil-avsloere-oppskriften-3754599.html

Seff så er det bare blank reinspikka løgn og skremselpropaganda, som profetiene sier sammen med weboot og noen andre så skal kun 1/3 av menneskeheten dø av dette viruset, det blir jo bare 33% og ikke 75 % som TV2 og eliten påstår

Profetiene sier at i år vil vi få økonomisk kolaps, et virus vil drepe mange mennesker på kloden og det kommer ild fra himmlen, hva faen som menes med fire in the sky aner ikke jeg men antar at det er snakk om krig, konvensjonelle rakettet eller A-våpen, muligens fake aliens

Man trenger seff ikke være klarsynt, rakettforsker eller profet for å skjønne hva som er på gang, det rekker lenge å se Hollywood filmer :)

Først var det onde kommunister i alle filmer som skulle utslette oss, så kom det onde muslimeske terrorister, så kom fæle diktatorer med mulige A-våpen, nå spyr Hollywood ut filmer med onde reptiler som skal angripe planten vår og utslette oss på samlebånd

Battleship med Rihanna er smekket med illuminati symbolik, her får en også et lite nærbilde av reptiløye :)

BATTLESHIP

http://www.youtube.com/watch?v=OOGr9bzaGcM&list=UUu2VpK5H67o1HVtuzqvawhg&index=16&feature=plpp_video

Ser at mange sannhetsforskere mener at fake alien kan komme allerede nå i april, personlig så tror jeg ikke det kommer før til sommeren eller høsten, både WW3 og Fake Aliens invasjon er avbildet i illuminati kortene

Du ønsker datoer sier du, enig der, må være en menneskerett å få datoer å forholde seg til, gjør din plikt og krev din rett, Arbeit gibt Freiheit som de sier :)

Datoer jeg mener er viktige er 19 april 20 april, 29 april, 30 april og 1 og 2 mai, så kommer 20 mai, så 6.6 og 7.7, utenom det så har vi de vanlige illuminati datoene på 11 og 22 hver mnd

THE SHIT IS GOING DOWN: American scientist admits the existence of Reptilians.

http://www.youtube.com/watch?v=V2HJ6-FeUjI&list=UUDILoNT7dzVgpes7JiTjR7g&index=1&feature=plcp

Sånn ellers så anbefaler jeg denne sterkt vist du har 2.5 time å avse, den tar for seg hele elendigheten fra A til Å som at hver eneste krig som har vært er basert på løyner og falsk flagg opprasjoner, også en del nytt om 9/11, den forteller også hva som kommer til å skje i 2012

NWO Secret Societies and Biblical Prophecy

http://www.youtube.com/watch?v=74kqp6yE0-4&feature=youtu.be

I dag bestemte FNs sikkerhetsråd at de skal sende FN observatører inn i Syria, for de som har gjort leksa si så husker de at det var nyaktig slik Vietnam krigen startet

Det er seff ikke helsvart, de UFO troende er overbevist om at GFL beskytter oss, deaktivere militærbaser og A-våpen, Raketten fra Nord Korea som ble skutt ned nå var seff utført av intergalaktiske voktere fra GFL

Selv så mener jeg at vi må ta ansvar selv og ikke legge livene våre i hendene på aliens og ekle elite reptiler mens vi koser oss med cirkus og brød

Folk flest er sofagriser, selv om Pikes og Mazzini oppskift fra 1872 om de 3 kommende verdenskriger er oppfylt til punkt og prikke så holder folk seg forran ørene og sier det ikke vil vite, så om ikke sofagrisene våkner så vil nok Pike kaste Lucifers lys over oss all innen året er omme …….

Så hva skal vi gjøre Bardun ? ta opp store lån og leve som konger med hor, narko, fest og rocenroll siste tiden eller prøve å stikke noen kjepper i hjula på de «opplyste» så de ikke får 1 verdenshersker, 1 bank, 1 relgion, 1 hær, 1 liten superelite og 1 slaveklasse på 500 millioner ?

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  Vandalf
11 år siden

«Datoer jeg mener er viktige er 19 april 20 april, 29 april, 30 april og 1 og 2 mai, så kommer 20 mai, så 6.6 og 7.7, utenom det så har vi de vanlige illuminati datoene på 11 og 22 hver mnd»

Herlig smurf!

Det var jo dette jeg etterlyste … alt det andre vet vi jo fra før av.

Det er avmerket på kalenderen …

Bolla
Bolla
Abonnent
11 år siden

I dag var det strålende blå himmel, helt til cirka kl.2, da kom svinepelsene inn og begynte å spraye befolkningen ifra Austevoll og nordover.

Svært lett å se hvordan chemtrails legges og brer seg utover himmelen. Siden forbryterne holder på i dette øyeblikk.

Bolla
Bolla
Abonnent
11 år siden

Det virker som sprayingen har avtatt i forhold til tidligere «sesonger». Nå holder de seg til fredags ettermiddag og gjerne lørdag og søndag. Men ikke hver dag kontinuerlig.
Begynner de å gå tom for penger eller er det noe annet som plager disse forbryterne?

Klokka 2 i dag som vanlig, så begynte grisene å legge stripene sine utover en knallblå fin himmel. Og etter et par timer var det stort sett ikke noe blått å se lenger, kun disse slørene på himmelen.

Illusions
Illusions
Abonnent
11 år siden

Naturen slår tilbake, avlinger dør over hele USA på grunn av tørken.
http://theeconomiccollapseblog.com/archives/the-corn-is-dying-all-over-america

Siden dette er store mengder genmodifiserte avlinger kan man gjøre seg sine egne tanker.
http://en.wikipedia.org/wiki/Genetically_modified_food

Enok
Abonnent
11 år siden

» World’s first GM babies born :

– The world’s first geneticallymodified humans have been created, it was revealed last night.

The disclosure that 30 healthy babies were born after a series of experiments in the United States provoked another furious debate about ethics.

So far, two of the babies have been tested and have been found to contain genes from three ‘parents’.

Kilde : http://www.dailymail.co.uk/news/article-43767/Worlds-GM-babies-born.html#ixzz20P8V8iJT

ola
ola
Abonnent
Svar til  Enok
11 år siden

Mye rart de lager, så en dokumentar her om dagen, noen forskere som hadde laget geiter som produserte edderkoppspinn i melken sin, fordi de ikke kan tvinge edderkoppene til å produsere nok.

Hva vil disse barna ha og si for menneskeheten vis de kommer ut i sirkulasjon?
Vil septikere fortsatt si at det er umulig at vi kan ha blitt skapt av romvesner?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Enok
11 år siden

Jacques Cohen, say that this ‘is the first case of human germline genetic modification resulting in normal healthy children’.

Jacques Cohen is regarded as a brilliant but controversial scientist who has pushed the boundaries of assisted reproduction technologies.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-43767/Worlds-GM-babies-born.html#ixzz20P8V8iJT

En kan jo bare spekulere med gru i hva som skjer bak lukkede dører på dette området, spesielt når Jacques sier at dette er første gangen det er et resultat der barna er blitt normale og friske med denne metoden.

« Forrige artikkel

Jonas Gahr Støre er en kyborg

Neste artikkel »

Jesus – Den Ultimate Rebell

62
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x