Myndighetene genmanipulerer den menneskelige organisme

8.7K visninger
6 minutter lesetid
62

En kan spørre seg om det er tid for å overlate ‘vitenskapen’ til skoleelever som forsker med de rette intensjoner, og ikke betalte bestillinsgverk for skjulte agendaer. GMO, mikrostråling, endrer menneskenes DNA og reduserer sterkt deres reproduksjonsevne, ifølge denne artikkel. Hvor mye sykdom dette skaper, at kroppen mister alt sitt næringsrike brensel, er en forbrytelse mot menneskeheten; et gedigent holocaust.

All kunnskap tilsier at det er lurt å være veldig skeptisk til alt som myndigheter og såkalte ‘viten’-skapen gjør i vår tid.

Nedenfor er beskrevet et vitenskapelig prosjekt presentert av en jente på en videregående skole i Sussex. Hun tok filtrert vann og delte det i to deler. Den første delen varmet hun ved å koke det i en kjele på komfyren, og den andre delen varmet hun opp ved å koke det i en mikrobølgeovn.

Etter avkjøling brukte hun vannet til å vanne to identiske planter for å se om det skulle være noen forskjell i vekst mellom normalt kokt vann og vannet om ble kokt i en mikrobølgeovn. Hun tenkte [testhypotesen] at strukturen eller energien av vannet kunne bli svekket av mikrobølgeovnen.

Det viste seg å bli en stor forskjell, hun ble selv også overrasket over forskjellen, etter at forsøket ble gjentatt av hennes klassekamerater en rekke ganger og hadde samme resultat.

Dag 1. Mikrobølget vannet plante til venstre.
Dag 3. Mikrobølget vannet plante til venstre.
Dag 5. Mikrobølget vannet plante til venstre.
Dag 7. Mikrobølget vannet plante til venstre.
Dag 9. Mikrobølget vannet plante til venstre.

Det har vært kjent i noen år at problemet med mikrobølger er ikke at det er strålingen folk behøver å bekymre seg for, men det er hvordan det ødelegger DNA i maten slik at kroppen ikke kan gjenkjenne den.

Mikrobølger virker ikke på ulike måter på ulike stoffer. Uansett hva du putter inn i mikrobølgeovnen lider det den samme destruktive prosessen. Mikrobølger gjør at molekylene beveger seg raskere og raskere. Denne bevegelsen skaper friksjon som ødelegger den opprinnelige tilstanden til stoffene. Det resulterer i ødelagte vitaminer, mineraler, proteiner og genererer nye ting som heter radiolytiske forbindelser, ting som ikke finnes i naturen.

Så i kroppen brytes dette ned i fettcellene for å beskytte kroppen mot den døde maten eller kroppen eliminerer det fort. Tenk på alle de mødresom varmer opp barnemelken i disse “sikre” apparater. Hva med sykepleieren i Kanada som varmet opp blod for en blodoverføring til en pasient og ved et uhell drepte ham idet han fikk i seg det døde blodet. Men produsentene sier det er trygt.

Men beviset er i bildene ved at levende planter dør!

[Leseren oppfordres til å replikere forsøket]

Ti grunner til å kaste mikrobølgeovnen

Rettsmedisinsk Forsknings Dokument
Utarbeidet av: William P. Kopp
A. R. E. C. Forskning Operations
TO61-7R10/10-77F05
RELEASE PRIORITET: Klasse I ROO1a

Fra konklusjonene til de sveitsiske, russisk og tysk vitenskapelige kliniske studier, kan vi ikke lenger ignorere farene fra mikrobølgeovnene i våre kjøkken. Basert på denne forskningen, kan man konkludere denne artikkelen med følgende:

1). Stadig spise mat behandlet fra en mikrobølgeovn fører på lang sikt – permanent – til hjerneskader ved at det ‘kortslutter’ elektriske impulser i hjernen [de-polariserende eller de-magnetiserer hjernevevet].

2). Menneskekroppen kan forbrenne ikke [bryte ned] de ukjente biprodukter som dannes i mikrobølget mat.

3). Menn og kvinners hormon produksjonen er nedstengt og / eller endret av kontinuerlig å spise mikrobølget mat.

4). Effekten av mikrobølget mats biprodukter er residual [langsiktig, permanent] i kroppen.

5). Mineraler, vitaminer og næringsstoffer for all mikrobølget mat er redusert eller endret slik at den menneskelige kroppen får lite eller ingen nytte av den, eller menneskekroppen absorberer endrede sammensetninger som ikke kan brytes ned.

6). Mineralene i grønnsakene blir endret til kreftfremkallende frie radikaler når kokt i mikrobølgeovner.

7). Mikrobølget mat forårsaker mage og tarm kreft [svulster]. Dette kan forklare den raskt økt forekomst av tykktarmskreft i Storbritannia og Amerika.

8). Den langvarige spising av mikrobølget mat fører til at forekomsten av kreftceller øker i menneskers blod.

9). Kontinuerlig inntak av mikrobølget mat forårsaker at immunsystemet svikter, gjennom lymfekjertel og blodets serum endringer.

10). Spise mikrobølget mat forårsaker tap av hukommelse, konsentrasjon, følelsesmessig ustabilitet, og en nedgang i intelligens.

Kilde

http://employsnews.org/2011/12/11/microwave-test-an-eye-opener/

Postscript

Ignorantene vil si at menneskene ikke er planter, så dette ikke gjelder for mennesker……… La ignorantene fortsette å mikrobølge all sin mat, men la alle andre slutte med det. Det er ‘survival of the fittest’, de mest intelligente overlever, og det er vel like greitt.

Det er veldig opportunt for myndighetene å skylde all verdens helseplager på tobakken, mens chemtrails, ført til fire -4- ganger øket barium- og aluminiumsinnhold i jordsmonnet, og kunstgjødsel  og mye annet dreper alle næringstoffer og endrer DNA i menneskekroppens brennstoff; maten.

“De som kontrollerer matforsyningen kontrollerer folket; de som kontrollerer energien kontrollerer hele kontinenter; de som kontrollerer pengene kontrollerer hele verden”

“Who controls the food supply controls the people; who controls the energy can control whole continents; who controls money can control the world”.

– Henry Heinz Kissinger, Bilderberger (sammen med Jens Stoltenberg, Siv Jensen og Erna Solberg)
http://en.wikiquote.org/wiki/Talk:Henry_Kissinger

Når Monsanto har tatt over hele matforretningen, hvor det er kun de genmodifiserte som selges og vokser lenger i det forgiftede jordsmonn, spesielt behandlet slik for formålet, da er det for sent for menneskeheten å protestere. De har da blitt så fordummet av giftene at der ikke er noen igjen til å protestere.

“Aluminum greater than 400 ppm [i plantene] is a problem for most growing plants.  The primary target for aluminum is the root cap.  Therefore, it has a major impact on root growth and efficiency.”  – A&L Canada Laboratories East

http://www.alcanada.com/index_htm_files/Calcium%20Nutrition%20in%20Plants.pdf

http://www.alcanada.com/index_htm_files/Metal%20Concentrations%20in%20Natural%20Soils.pdf

“Concerned city officials ordered more tests made on precipitation falling within a 40 mile radius of Edmonton. A second series of lab tests has now confirmed high levels of barium and aluminum in snow”
http://www.holmestead.ca/chemtrails/soilradar.html

Her er maten med slintrer og rester
http://www.vg.no/mat-og-drikke/artikkel.php?artid=10072537

All prosessert mat er forsåvidt ‘død’, ingen prana, strippet for næringstoffer. Å tilsette syntetiske næringsstoffer gjør vel bare alt verre. På bakgrunn av dette må sees forbudet i Codex Alimentarius som skal forby naturlige vitaminer.

Når folk vet dette som her er beskrevet så opphører den kognitive dissonans, og ting begynner å gi en logisk sammenheng og mening. De som beskytter ‘strålene’ populært kalt ‘Strålingsvernet‘, har meldt seg ut. De tjener visst andre intereresser enn det norske folk.

Det kan skape litt psykologisk ubehag å komme til kunnskap om dette, men det vil skape mye mer ubehag IKKE å vite det. I vår kultur er det lite rom for og toleranse for UBEHAG. Folk vil gjerne beskyttes for dårlige nyheter, som at der finnes slik ondsinnethet som her beskrevet, til og med kanskje stimulert av lederskap de synest vel om, og de nekter å ta UBEHAGET med å la disse illusjoner få lov å avgå med døden.

Vel, de får ta et valg om det er illusjonene som skal få lov å dø, eller om det er dem selv før tiden egentlig trengte å være inne ……

“Om vi fortolker verden rimelig bra, ja så blir den mer oversiktlig, forutsigbar og fattbar. Tolker vi dårlig, blir verden farlig“- – Psykiater Finn Skårderud

Professor i medisinsk sosiologi Aaron Antonovsky kalte dette i 1970 for ‘salutogenese’ hvordan helse blir til, eller ‘koherens’; opplevelsen av sammenheng som gir bedre livsmestring og dermed bedre helse.

Koherens er ifølge Antonovsky sammensatt av tre komponenter:

1. Forståelighet; det som skjer er forståelig i en logisk sammenheng av årsak og virkning.

2. Meningsfullhet: Det som skjer gir mening og kan sees i et større perspektiv.

3. Håndterbarhet: det som skjer lar seg påvirke gjennom egen handling.

Jeg har belegg for overskriften. Myndighetene tillater dette, ergo er de ansvarlig, ergo er det villet.

David Rockefeller (95), Håkon Lie (104), John D. Rockefeller (98), Heinz Kissinger (89), Prins Philip (91), George H.W. Bush (88) – de dør jo aldri disse folkene. Resten av menneskeheten dør vanligvis i syttiårsalderen i gjennomsnitt av ‘naturlig’ død. Hva vet de som ikke vi andre vet?

De som den kognitive dissonans har stilnet hos, og som har en grad av empati og medfølelse for sine medmennesker, oppfordres til å spre denne artikkel så mye som mulig.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

62 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

..leger tror det er en genetisk feil…moren..utsatt for store mengder kjemikalier brukt i jordbruket.

Det er mange barn som blir født med ulike fødselsskader i denne regionen i Argentina.
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/ingen-forstaar-hvorfor-treaaringens-rygg-er-full-av-haar-4164151.html

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Peter Rothschild er administrerende direktør for BioGaia.

Syrnet melk har bakterier fra brystmelken til én dame i Andesfjellene
Biola bruker bakterier de henter ut fra menneskeavføring,….
http://www.tv2.no/underholdning/syrnet-melk-har-bakterier-fra-brystmelken-til-en-dame-i-andesfjellene-4127399.html

“Kunne nesten vært brukt som” et gigantisk symbolsk masseriutale dette her, det er endel som fortærer disse produktene vil jeg påstå.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

Frankenfisk..er den første genmanipulerte dyrearten som skal selges i dagligvarebutikker. Foreløpig kun i USA..
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10148277

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

‘reverses cell ageing’

Going on a health kick reverses ageing at the cellular level, researchers say.

The University of California team says it has found the first evidence a strict regime of exercise, diet and meditation can have such an effect.
http://www.bbc.co.uk/news/health-24111357

Tydeligvis noen som visste hva usunn mat gjør med kroppen for lenge siden gitt.

8 Daniel bestemte seg for at han ikke ville gjøre seg uren med maten og vinen fra kongens bord.

Han ba hoffsjefen om å få slippe å gjøre seg uren. 9 Gud lot hoffsjefen få godhet og velvilje for Daniel.

10 Men hoffsjefen sa til Daniel: «Jeg frykter at min herre kongen, som har bestemt hva dere skal spise og drikke, skal synes at dere ikke ser så friske ut som de andre guttene på deres alder, og da har dere satt livet mitt i fare hos kongen.»

11 Daniel sa da til oppsynsmannen som hoffsjefen hadde satt over Daniel, Hananja, Misjael og Asarja:
12 «Prøv tjenerne dine i ti dager! Gi oss grønnsaker å spise og vann å drikke!

13 Så kan du sammenligne vårt utseende med de unge guttene som spiser av maten fra kongens bord, og behandle tjenerne dine ut fra det du da får se.»

14 Han hørte på dem i denne saken og prøvet dem i ti dager.

15 Da de ti dagene var gått, viste det seg at de så bedre og sunnere ut enn de guttene som hadde spist av maten fra kongens bord.

16 Så lot oppsynsmannen dem slippe denne maten og vinen og ga dem grønnsaker.
http://www.bibel.no/Nettbibelen?query=yboVuICisHm678kjoru+/x0aD5t21NTVzTfMMcJg8dsMcijaX9mcvtc9Sr2hcvO2LPS1RyTW5cY=

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

– Mye av maten myndighetene anbefaler gjør oss syke
Jeg vil fortelle folk det myndighetene ikke forteller dem, sier forfatter Niels Christian Geelmuyden.
http://www.abcnyheter.no/nyheter/kultur/2013/10/06/mye-av-maten-myndighetene-anbefaler-gjoer-oss-syke

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

Mattilsynet er mer opptatt av å betjene mektige næringsinteresser enn helsen til avmektige forbrukere.

Det Mattilsynet ikke forteller
http://www.dagbladet.no/2013/10/15/kultur/meninger/hovedkronikk/kronikk/debatt/29786360/

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Farlig hestemedisin kan ha havnet i mat

I sjeldne tilfelle kan dette middelet forårsake alvorlig blodsykdom hos mennesker som får det i seg.
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/farlig-hestemedisin-kan-ha-havnet-i-mat-3988744.html

French meat processing company Spanghero knowingly sold horsemeat labelled as beef, the French government has said.
http://www.bbc.co.uk/news/world-21464052
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/krigføring-mot-var-helse/
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/usa-har-vedtatt-fns-mat-tyranni-codex-alimentarius/

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

New GMO animation film launched by Infomatic Films and Natural News – must see! http://www.naturalnews.com/038904_GMO_animation_film.html

GMO A Go Go – Truth about GMOs explained in new animated cartoon http://www.youtube.com/watch?v=KGqQV6ObFCQ

GMO A Go Go – Truth about GMOs explained in new animated cartoon http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=E9B36B60EF3E646E65735F3E35D700C9

“Så noen tror at Nord-Korea inklusive alle barna der har sjans mot selve satans eget NATO? ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/til-barnets-beste-staten-som-omsorgsperson/comment-page-2/#comment-94591

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Mike Adams on the Alex Jones Show – eugenics, GMOs, Federal Reserve and more http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=8381DA86FCD886CEC006A70C3F7ABDCC

Quote: Alex Jones interviews the Health Ranger for InfoWars about various topics, including eugenics, genetic class warfare, GMO grass and the Roundup herbicide that may soon be made legal for widespread use all around the country.

Ble påstått at jeg er desinfo-agent, se url som følger, nope, og at jeg muligens har betalt for det, ja men ikke av denne verden, og betalt er feil betegnelse http://www.nyhetsspeilet.no/2011/10/tabu-kveld-med-nyhetsspeilet/comment-page-8/#comment-94581 * The Bible, Bibelen http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1773&start=1

“Chemtrails & HAARP Modifying our Weather on a Daily Basis…weaponising weather !!!!!!! ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/08/hvorfor-i-all-verden-sprayer-de/comment-page-9/#comment-94580

Mr. Scary
Mr. Scary
Abonnent
11 år siden

Ser ut til at Monsanto har gått på en smell her til lands! :) GMO-søknad avslått. Merker meg at det var uenighet mellom AP på den ene siden og SV + SP på den andre… hehe. Men uansett godt nytt for oss!

http://abcnyheter.no/nyheter/2012/12/14/avslar-genmodifiserte-raps-setter-gmo-mais-pa-vent

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mr. Scary
11 år siden

GMO Ticking Time Bomb, Gary Null, Health Ranger + http://www.youtube.com/watch?v=wC3yteAC9nk&list=PLqQQFOVUZBLgLBLgMPSeHxBERU2xOLLng&feature=plpp_play_all Quote: The most important vote you can make this Nov. 6; Vote YES for Proposition 37.. “The Right to Know It’s GMO”

“Eksisterende terrorlov må effektueres per omgående. Vi er beviselig allerede minimum 100 år for sent ute. Terror har vært og er blitt en integrert del av bl.a. vår egen administrasjon. ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/03/mk-ultra-cias-mangearige-mind-control-prosjekt/comment-page-8/#comment-92937

Eddvin
Eddvin
Abonnent
11 år siden

Dette BØR alle få med seg om mat, kun 4 min, på Norsk:

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Du kan så si, Hans. Og jeg sier det samme. Å gå i butikkene i dag, nå vel vitende om at det meste stammer fra “den frie flyt av dritt og møkk fra EU”, så er dette som et “heavy” helse- minefelt.

Artikkelen til Armin er ytterst interessant, og jeg siterer ham: “Etter å ha gått gjennom ett og ett produkt i matvarehyllene, begynte ansatte i butikken å snooke på meg, men i virkeligheten var det jeg som snookte på dem.”

Selv har jeg vært i utallige butikker, og poengtert/påvist svært helseskadelige matvarer for de ansatte. Vel vitende om å bli beglodd av overvåknings- kameraer overalt. Som selvsagt ingen reagerer på i det hele tatt. “Godt med sikkerhet”. Dette ofte dreier seg om unge uerfarne ansatte, som er flinke til å knaste på de heldigitale kassa- apparatene, fylle på varer, og være flinke til å smile påtatt pent, og si:

“Vi har aldri fått noen klager på dette før”. Eller “Vi vet ikke noe om dette vi”.

“Ha det bra, og velkommen igjen”

(fuck off)

Og hvis man går litt hardere til verks, hever øyebrynene, og poengterer at de ikke kan noe som helst om den maten de håndterer og selger (selv bak fersk- diskene), så rygger de bare unna, ser flaue ut, eller blir fornærmet.

“Vi bare jobber her vi, lizzom”

Og dette er en djevelsk smart og nøye uttenkt plan. Hevet over en hver tvil.
For er det egentlig noen som helst i detta møkkalandet som vet noe som helst, utover akkurat det de er blitt opplært til å vite? ALT av kunnskap, kometanse, og ansvarsområde er hovedsakelig basert på hierarkiske pyramide strukturer.
Hele Norge er ett eneste “Bermuda triangel”. Dog mindre eksotisk enn Bermuda.

Ta for eksempel grøntforet, som blir mistenkelig mer og mer gen- modifisert.

Spør man ansatte om de har økologisk mat, eller om de vet hvilket land som grøntforet er importert fra, om det er behandlet med sprøytemidler, eller i verste fall er GMO- modifisert, er svaret: “Duh”. Muligvis fordi de ansatte kommer fra en annen planet, eller noe.

Det er som om agurk- hodene i Norge nå til dags ikke en gang har reflektert over begrepet “klimaendringer”, eller “jordvern”, eller noe som helst annet, enn den kunnskap de erverver seg fra TV og underholdning generelt.

Null og niks av selvstendig refleksjon/tenkning/observasjon

Zoombier som aldri en gang ser opp mot himmelen, eller sanser noe som helst, av det som skjer rundt dem. Annet enn det de er blitt indoktrinert til å “fange opp”. Og det er ikke stort.

Biler, båter, modellfly, Allers, Se og Hør, snus og tobakk, VG, Dagbladet, og en Cola på baklomma. Eller Donald Duck, for den saks skyld.

Det er nesten så man får lyst til å agere slik som denne øgla her:

Hva skal til for at søvngjengerne våkner?
Denne øgla her, har litt av et budskap til mennesket: “Die”, sier den.

Gud forby!

Hadde vært mye bedre om Independence Day aliens rettet gapet sitt mot mattilsynet i stedet. Hva pokker skal vi, med alle disse hersens nemdene, tilsynene, ekspertene, og resten av Norges- knallisene, som bare meler egen kake? Svar: Ingen ting som helst. Totalt unyttige for vår næringskjede og VÅRE LIV!

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Du kan så si, Hans. Og jeg sier det samme. Å gå i butikkene i dag, nå vel vitende om at det meste stammer fra “den frie flyt av dritt og møkk fra EU”, så er dette som et “heavy” helse- minefelt.

Artikkelen til Armin er ytterst interessant, og jeg siterer ham: “Etter å ha gått gjennom ett og ett produkt i matvarehyllene, begynte ansatte i butikken å snooke på meg, men i virkeligheten var det jeg som snookte på dem.”

Selv har jeg vært i utallige butikker, og poengtert/påvist svært helseskadelige matvarer for de ansatte. Vel vitende om å bli beglodd av overvåknings- kameraer overalt. Som selvsagt ingen reagerer på i det hele tatt. “Godt med sikkerhet”. Dette ofte dreier seg om unge uerfarne ansatte, som er flinke til å knaste på de heldigitale kassa- apparatene, fylle på varer, og være flinke til å smile påtatt pent, og si:
“Vi har aldri fått noen klager på dette før”. Eller “Vi vet ikke noe om dette vi”.

“Ha det bra, og velkommen igjen”

(fuck off)

Og hvis man går litt hardere til verks, hever øyebrynene, og poengterer at de ikke kan noe som helst om den maten de håndterer og selger (selv bak fersk- diskene), så rygger de bare unna, ser flaue ut, eller blir fornærmet.

“Vi bare jobber her vi, lizzom”

De vet ikke en gang hvem som er eier av butikken de jobber i. Godt gjort!

Og dette er en djevelsk smart og nøye uttenkt plan. Hevet over en hver tvil.
For er det egentlig noen som helst i detta møkkalandet som vet noe som helst, utover akkurat det de er blitt opplært til å vite? ALT av kunnskap, kometanse, og ansvarsområde er hovedsakelig basert på hierarkiske pyramide strukturer.
Hele Norge er ett eneste “Bermuda triangel”. Dog mindre eksotisk enn Bermuda.

Ta for eksempel grøntforet, som blir mistenkelig mer og mer gen- modifisert.

Spør man ansatte om de har økologisk mat, eller om de vet hvilket land som grøntforet er importert fra, om det er behandlet med sprøytemidler, eller i verste fall er GMO- modifisert, er svaret: “Duh”. Muligvis fordi de ansatte kommer fra en annen planet, eller noe.

Det er som om agurk- hodene i Norge nå til dags ikke en gang har reflektert over begrepet “klimaendringer”, eller “jordvern”, eller noe som helst annet, enn den kunnskap de erverver seg fra TV og underholdning generelt.

Null og niks av selvstendig refleksjon/tenkning/observasjon

Zoombier som aldri en gang ser opp mot himmelen, eller sanser noe som helst, av det som skjer rundt dem. Annet enn det de er blitt indoktrinert til å “fange opp”. Og det er ikke stort.

Biler, båter, modellfly, Allers, Se og Hør, snus og tobakk, VG, Dagbladet, og en Cola på baklomma. Eller Donald Duck, for den saks skyld!

Det er nesten så man får lyst til å agere slik som denne øgla her:

Hva skal til for at søvngjengerne våkner?
Denne øgla her, har litt av et budskap til mennesket: “Die”, sier den.

Gud forby!

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Disse etatene bør politianmeldes for alvorlig tjenesteforsømmelse:

Matportalen
http://www.matportalen.no/merking/tema/tilsetningsstoffer/efsa_har_gjennomgaatt_to_nye_studier_av_kunstige_sotstoffer

Mattilsynet
http://mattilsynet.no/

Statens strålevern (juks og bedrag AS)
http://www.nrpa.no/eway/default.aspx?pid=239&trg=CenterAndRight_6254&CenterAndRight_6254=6439:0:15,4972:1:0:0:::0:0

Vitenskapskomiteen for mattrygghet (hvilken trygghet?)
http://vkm.no/

Og til sist, bør nordmenn nå begynne å samarbeide, for å bli kvitt en av de verste drapsmaskinene av dem alle:

Folkehelseinstituttet:
http://www.fhi.no/

Senate Bill S510 Makes it illegal to Grow, Share, Trade or Sell Homegrown Food
https://www.youtube.com/watch?v=gOups0dfdwM

Det er tydelig at mektige skjulte krefter bortenfor vår fatte- evne står bak disse forbrytelsene. Og det begynner å bli oppgjørets time i Norge også.
Nå må disse gærningene stoppes!!! Jeg begynner å lure på om “opplysning” er nok. Handling må til. Den eneste måte å gjøre dette på, er å begynne å samarbeide. MOT faenskapet. Og det er ikke vanskelig å finne ut av hvilke personer i Norge som hjelper puppet- masters fra utlandet.
Sperr dem inne på livstid, mener nå jeg! Stolzenberg klanen på hue og raua inn i cella. Der de hører hjemme! Gro kan sitte på sin egen celle og gruble over hva i huleste hun har holdt på med.

Jeg tviler på at noen som helst skal komme og hjelpe Nordmenn, og redde oss, fra et mindretall personer, som bare skaper faenskap og hodebry. Vi må kvitte oss med dem selv. Spørsmålet er hvordan. Gud forby vold. Men noe MÅ gjøres!

Og å sitte med henda i fanget, pleier å hjelpe svært lite.

“Den dagen da folket tok makten tilbake til gatene”.

Den dagen begynner jeg utålmodig å vente på. Disse hersens idiotene i Norge, som bare har gjort djevelskap. Antakelig fordi noen mektige rikinger “vil ha det sånn”. Helt utrolig!

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Er det norske konsernet “Stabburet” med på genmodifiering av Nordmenn?

La oss ta en kikk på “Stabburet” en gang til, med nye øyne.
http://www.stabburet.no/

Her kan man scrolle seg frem, og se hvilke merkenavn og produkter som Stabburs- giganten markedsfører og selger.

Spørsmålet mitt er om klassikeren “makrell i tomat på boks”, er så sunt, hvis selve boksen er laget av aluminium. Og stiller Stabburet noen garantier for at ikke fisken deres inneholder giftstoffer, eller i verste fall kvikksølv?

Hva med deres merkenavn “Nora”.
Hvis vi går i de ulike matvarebutikkene, så kan vi begynne å studere varedeklarasjonen på deres utallige syltetøy glass. Svært dyre, og samtlige av dem inneholder konserveringsmidler og e- stoffer. Jeg tror faktisk at noen av produktene også inneholder søtningsstoffer.

Oppfordrer folk til selv å gå i butikkene, og faktisk observere hvor enerådende Stabburet er, i forhold til en rekke produkt- typer. Monopol!! Konkurransetilsynet en forhistorisk levning?

Det aller verste produktet de markedsfører, er “Fun- light”
http://www.stabburet.no/Merker-Produkter/Merker/Fun-Light

Om fun light:

http://www.stabburet.no/Merker-Produkter/Merker/Fun-Light

“Da FUN Light først ble lansert i 1992 var det den første drikken i Norge uten sukker og drikken ble kjapt en suksess blant norske forbrukere – endelig kom det et produkt på markedet som smakte uimotståelig godt og som ikke inneholdt sukker!”
Hvem jobber i Stabburet?

http://www.stabburet.no/Stabburet/Om-oss/Menneskene-bak

Har “Produktutviklingssjefer” kompetanse i forhold til hvor skadelig søtningsmiddelet Aspartam er?

Aspartame – Sweet Misery, A Poisoned World! Full Length
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c0UDeydlEDM

I dag trenger man hverken være kokk, eller ha peiling på mat, what-so-ever.
Det er muligvis heller slik at man kan være “markedssjef”, for å ta “de rette” avgjørelser.

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  Menneske
11 år siden

Jeg er blitt vant til at maten som selges i norge er “minefelt light”. Derfor leser jeg alltid på pakka før jeg kjøper noe jeg ikke har smakt før.

M621 – smaksforsterker – bidrar til å snikforgifte en hel masse produkter (se Armins banebrytende og folkeopplysenede artikkel her): http://www.nyhetsspeilet.no/2009/08/nesten-all-mat-du-spiser-inneholder-giftige-smaksforsterkere/

Hva har vi Mattilsynet for? Vi kunne nedlagt hele denne statlige illusjons-fasaden (som ser til at maten vår inneholder usunne tilsetninger – mens de later som de ivaretar matsikkerheten – komplett nytale – sort kamuflert som hvitt)

Armin Bahrami burde blitt ny direktør for Mattilsynet – så kunne dagens byråkrater for iverksetting av Codex Alimentarius (som har som skjult agenda gradvis å frata oss og våre barn sunn mat – under det sinnssyke påskuddet “å ivareta matens sikkerhet”) – fått fyken hele bunten, uten pensjon men med 10 års diett av usunn og snikforgiftende mat som de har bidratt til å smyge ut i våre butikkhyller fordi dagens “gode” (nytale) byråkrater har det til felles at de ikke hever stemmen for å si ifra når noe ikke stemmer, de er happy med å velge minste motstands vei –

Eddvin
Eddvin
Abonnent
11 år siden

Meget god informasjon/dokumentar om sammenhengen mellom Gen-manipulert mat og kroniske sykdommer. Last denne ned, den kan fort forsvinne….
http://www.youtube.com/watch?v=wnlTYFKBg18&feature=player_embedded

Eddvin
Eddvin
Abonnent
11 år siden

Mattilsynet får hard kritikk for at de ønsker å tillate økte grenseverdier for verdens mest solgte sprøytemiddel. Resultatet blir mer gift i maten.
Mattilsynet kritiseres for ønske om mer gift i maten
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Mattilsynet-kritiseres-for-onske-om-mer-gift-i-maten-7019824.html

gudfrid
gudfrid
Abonnent
11 år siden

Ungarn har kastet ut Monsanto og brent ned GMO mais-åkrene :-)

http://theautomaticearth.com/Finance/hungary-throws-out-monsanto-and-the-imf.html

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Bellona med nytt gigantprosjekt i ørkenen

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/klimatrusselen/artikkel.php?artid=10052750

Har Sahara Forest Project en sammenheng med Svalbard globale frødlager?
Er en av elitens planer å skape et nytt mekka i ørkenen, med frød som er syntetisk frie for GMO? Der eliten destruerer skog, luft, vann, og næringsgrunnlag for menneskeheten, så må det jo være et paradis, å kunne skape en ny verden, med eventyrlige oaser i ørkenen? Begynne med blanke ark, etter at “bermen” (menneskeheten) er skylt ut med kloakken.
Greening the desert with Yara, Qafco & the Sahara Forest Project

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Eddvin.
Etter å ha gått “Why in the world are they spraying” i sømmene, så tror jeg dette er en hoax. *Hvorfor* det sprayes, er det absolutt ingen dødelige som vet. Dette er top- secret. Grunnen til min skepsis mot denne dokumentaren, er innspillet til Foster Gamble, med sin “thrive”- bevegelse. Jungeltelegrafen har avslørt “thrive”, eller “trives”, som nok en satanisk agenda fra eliten. D.v.s. å få folk til å falle dypere i søvn. Sjekk tidslinje 1:03:08

Og, er det ikke søtt: Det innrømmes selvsagt chemtrails- fenomenet, det snakkes om “geoingeneering”, “værmanipulasjon”, det spilles melankolsk musikk. Det vises en masse klipp med “tillitsvekkende” personer, og hvor tragisk det er, at økosystemet blir ødelagt av chemtrails.

Og her avsløres Foster Gamble
“THRIVE” MOVIE: DON’T FALL FOR IT!
http://www.helpfreetheearth.com/news461_thrive.html

Hvor mange sataniske dokumentarer har ikke eliten laget, med melankolsk musikk, hvor det sørges til det kjedsommelige, over hvor fryktelig det er, at denne vakre planeten (som eliten eier), blir destruert, dag for dag.

La meg gjette: Filmer om chemtrails produseres, fordi eliten har skjønt at mange har begynt å undersøke på fenomenet “chemtrails”. Slike produksjoner plantes på nettet, for å villede.

La meg gjette èn gang til: Chemtrails har enda flere funksjoner, enn det som nevnes i denne dokumentaren. Og den *overordnede* funksjon?

Spenn fast sikkerhetsbeltene, for dette er hard- core gjetning: (muligvis bare sprøyt)

Et “skjold” som skal beskytte hele jorden, mot kommende astronomiske begivenheter? D.v.s. beskytte elitens teknologiske infrastruktur? Eliten skremmer, og dominerer på Jorden, med sin Gestapo- kontroll. “Det altseende øyet” har mange blitt vettskremte av. Den “Orwellske tidsalder” .Vel, uten teknologi, så fremstår det altseende øyet, som en dårlig vits. Som et fjollete symbol, uten funksjon, eller makt.

Ta en nærmere kikk på illustrasjonen av en satellitt over Jorden, med følgende tekst: Satellitteknologi som samkjører strømdriften har igjen åpnet for mulige forstyrrelser i den norske strømforsyningen i tilfelle solstorm. (Illustrasjon: Colourbox)
http://www.forskning.no/artikler/2012/august/330988

Og på bildet, kan vi forestille oss det hvite laget som dekker jorden, som et massivt chemtrails- magneto teppe.

“Kan bli strømbrudd i månedsvis”:
“Svidd elektronikk ødelegger satellitter”
“Her nede på jorden er vi ganske beskyttet mot alt annet enn en kraftig solstorm, fordi magnetosfæren fungerer som et skjold mot de fleste partiklene.”
http://www.forskning.no/artikler/2012/august/330199
Kan vi bytte ut “magnetosfæren”, med “chemtrails”? (HAARP fungerer ikke uten noe som kan lede dets energi: “magneto”)
http://www.forskning.no/artikler/2012/august/330199

HAARP Induction Magnetometer
http://www.haarp.alaska.edu/haarp/magind.html

“Shields up” har vært en vitenskapelig drøm, for eliten. Her i en av deres mange sataniske sci-fi filmer:

Chemtrails og HAARP er deres endelig drøm, som har gått i oppfyllelse.
Problemet er at det er så klumsete, så teknologisk begrenset, og så forurensende, at man knapt kan kalle det et “teknologisk vidunder”.
Eliten skiter i egen bakgård, og risikerer selv å bli knust. Historien om hoff og aristokrater som sket bak gardinene, er blitt en gjenganger.
La meg gjette en gang til: Hvorfor da denne massive ødeleggelsen av menneskers næringskjede? Vel Hitler´ idealer lever i beste velgående. Rettere kalt: “Brente jords taktikk”. “Hvis ikke vi kan eie alt, så skal ingen andre heller gjøre det”.
“Færre mennesker, mindre fiender, lettere å ha kontroll og makt”.

Og med den massive forurensning som HAARP og chemtrails påfører Jordens naturressurser, så sier det seg selv, at eliten ikke klarer å brødfrø like mange undersåtter, som de gjorde før, etter å ha overfunnet “2012”. “Lucifer” forby, Jorden skal ikke overtas av andre krefter, og eliten gjør det de kan, for overvinne “et eller annet” som skal skje, men da er det også selvsagt plass til færre mennesker på slagmarken i ettertid: 500 millioner.

“Therefore I will make the heavens tremble; and the earth will shake from its place at the wrath of the LORD Almighty, in the day of his burning ”
Isaiah 13:13

“while men’s hearts are fainting for fear, and for anxious expectation of what is coming on the world. For the forces which control the heavens will be disordered and disturbed.”
– Weymouth Bible

Fantastiske “teorier” dette her? ;-)

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

“A genetically modified form of Bermuda grass known as Tifton 85 seems to be the cause of death for a herd of Corriente cattle in central Texas, according to preliminary test results. A federal investigation is now looking into the grass on Jerry Abel’s 80-acre ranch in Elgin, Texas, where he’s used the field for cattle grazing and hay for 15 years.”

GMO- muterer til Cyanid:
http://www.youtube.com/watch?v=WluC9XBGJHc

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Importance of Non-Hybrid & Non-GMO Seeds – Doomsday Seed Vault – SeedsNow.com ??
http://www.youtube.com/watch?v=zyvlhsdg-CA&feature=related

Doomsday Seed Vault, SkyNews
http://www.youtube.com/watch?v=vUlToC4lxX8

Omega
Omega
Abonnent
11 år siden

Norges propaganda er helt horribel.
I denne artikkelen, skrevet av Wenche Aale Hægemark (journalist),
blir det skrevet en “avhandling”, om hvordan “klimaendringene” medfører alvorlige fuktskader på norsk hveteproduksjon. Men, situasjonen er ikke helsvart, står det.

http://www.forskning.no/artikler/2012/august/330038

“Professor Odd-Arne Olsen har forsket på grunnleggende forståelse av kornets utvikling, og arbeider nå på senter for integrert genetikk (CIGENE) ved Universitetet for miljø og biovitenskap. Der leder han blant annet den norske delen av det globale konsortiet som jobber med å kartlegge hvetegenomet.”

Og hvor har Odd- Arne Olsen sin utdannelse fra?

“Professional background: Associate professor in genetics, University of Oslo (1981-89), Research Director, Ag. Res.Council of Norway (1989-1991), Professor of genetics, UMB (1991-2001), Research Fellow, Pioneer Hi-Bred Int’l, a DuPont company, Johnston, Iowa (2001-2006); Research Scientist, Monsanto Company in St.Louis (2006-2008). Sabbatical leaves at University of California, Davis, Stanford University, Cornell University.”

Han står, med andre ord, i ledtog med Monsanto.

http://www.cigene.no/people/57-members/250-odd-arne-olsen.html

Og det er mange med høyere utdanning i Norge, som tjener formuer på Codex Alimentarius.

Og de som har gjort leksa si, forstår, så inderlig vel, at det er HAARP + chemtrails, som ødelegger jordbruket. Dette velsignes av svært mange norske journalister, politikere, og forskere. Løgn, bedrag, svindel, og medvirkning til kollektivt snikmord av mennesker, dyreliv, og natur.

Kjekke mennesker, det der.
Eiscat Tromsø

Fare for oversvømmelser og jordskred på Vestlandet
http://www.nationen.no/2012/08/22/nyheter/jordskred/nedbor/regn/skred/7614189/

Eddvin
Eddvin
Abonnent
Svar til  Omega
11 år siden

Så denne Dokumentaren i går, og har fått bekreftet at vaken.se skal oversette den til svensk så snart som mulig. så den blir til salgs der.

Men den ligger ute på youtube.com
Why in the world are They spraying

Her viser dem at været er til salgs, og hvordan Monsanto ødelegger med vilje.
Sammenhengen mellom Chemtrials og Haarp.

« Forrige artikkel

Jonas Gahr Støre er en kyborg

Neste artikkel »

Jesus – Den Ultimate Rebell

62
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x