/

Uniform for Konge eller Fedreland?

3.6K visninger
6 minutter lesetid
12

Amerikanerne sloss engang for frihet fra det Britiske aristokratis tyranniske krav om stadig mer skatter og underdanighet fra sine koloniers innvånere, hvilket de regnet Amerika for inntil 1774.

‘Ingen skatter uten representasjon’, var omkvedet ved Boston Tea Party, når de kastet den skattebefengte telasten til de britiske seilskuter i havet på havnen i Boston i 1773, som innledet den Amerikanske Revolusjonen, for å kaste av seg de lenker som den britiske kronen påla dem i form av skatter.

Idag er de samme krefter iferd med å pålegge oss ennå mer skatter, i form av klimaskatter, CO2 skatter, og Gud vet hva hva mer i tillegg til alle de vi allerede betaler, – alt for å berike seg selv på vår bekostning. Bemerk at uniform’ kan ha minst to betydninger, klesplaggene symboliserer ikke annet enn en ‘uniform’ tankegang, kan være en indoktrinert tankegang. Tankene bak kan være basert på løgner og illusjoner. En kan være veldig uniformert, uten å bære klesplaggene som symboliserer den konforme mentalitet.

Det britisk-tyske adel, vel innenfor rammene av den Britiske Israelisme, under hvilken de regner seg som etterkommere etter Jesus, Bibelens Israel, eller 10 blodlinjer som overlevde Atlantis – så mener de seg at de har rett til å eie verden og alt i den. De er eiendomsfolket. Vi er de moderne slaver, som skal arbeide i sitt ansikts sved, for å tjene sitt brød, til deres berikelse.

Deres makt skal idag sentreres rundt noe som populært går for Den Nye Verdensorden, og de nye globale styringssystemer de jobber fortløpende med å innføre. Den mest nærliggende er det som kommer utav Klimakonferansen i København, som vil innføre overnasjonale institusjoner som skal straffe alle som ikke holder seg innen for rammene til konvensjonen som skal vedtas. Dette er første skritt, og det første spede forsøk, på innføring av en Verdensregjering – hvori nasjonene enkeltvis ikke har noe de skal ha sagt, uten at alle de andre stater, 192 nasjoner, er enig. Dette er per definisjon en verdensregjering i klimaspørsmål, og vi trenger ikke være spåmenn for å se at dette mandat nok kommer til å utvides etter hvert som deres media påminner oss om hvor ‘vellykket dette prosjekt var’.

I Amerika er der en hurtig eskalerende bevegelse som kaller seg ‘Oath Keepers‘ (Ed’s Beskyttere). De sverger lojalitet til konstitusjon og hva som er rett, mer enn å tro seg lojal til enhver som sitter med makten til enhver tid, for historien har vist at klandestine krefter kan tilrane seg makten, med tyranniske hensikter.

Militæret og politi (Peace Officers) er ikke våre fiender. De er våre beskyttere. Om noen av dem skulle se ut til å være fiender av folket, med å behjelpe innføring av marshall lover, klandestine agendaer eller inngripen mot sine egne, så gjør de dette av uvitenhet, mer enn av ondskap. Gjør de det, så vet vi hvem sine interesser de tjener.

Eksempel; I Thailand nylig grep militæret inn og hindret at den internasjonale elites mann Thaksin Shinawatra fikk makten i landet. De kaller det coup d’etat på wikipedia, men sannheten kan like godt være at militæret HINDRET et coup d’etat.

Den Amerikanske Drømmen
‘Ed’s Beskytterne’ er en gruppe mennesker i uniform som vil bevisstgjøre sin kolleger i disse spørsmål. For ingen steder har vanlige folk så idealistisk kjøpt teorien og ideen om frihet, om ikke det har vært like mye frihet i praksis, spesielt siden 1913 hvor the Federal Reserrve Act og IRS (USA’s Skattedirektorat) ble stiftet, IRS for å ta inn i skatter fra vanlige folk, for å betale de renter som den Amerikanske regjering skulle betale for å låne penger fra private bankiere som eier The Federal Reserve banken (USA’s Sentralbank). Snedig hva? I 1774 ble koloniseringen avsluttet, i 1933 tok dens slaveri til igjen, bare i en annen form. I mellomtiden hadde de jobbet ufortrødent med dette prosjekt, og ved hjelp av den korrupte president Woodrow Wilson lykkes de endelig i 1913. Siden det har alle presidenter der vært korrupte, bortsett fra John F. Kennedy, som blant andre ting ble drept for å ville avslutte dette system.

Denne ‘Oath-Keepers’ bevegelse bringer håp for Amerikas fremtid. Faller Amerika, faller vi alle. Jfr. ‘Vi som elsket Amerika‘.

Oath Keepers – Ed’s Beskytterne

Vi er mange som har tjent i uniform, uten å vite hva eller hvem vi har tjent. Vi kommer nok til å gjøre det igjen, – om det er rette siden vi representerer. Når vi en gang skal eventuelt ta på uniformen igjen, så skal vi vite at vi skal slåss for det rette folket, og den rette side. Eliten er ikke folket. De har ALLTID vært tyrannene, gjennom hele den kjente, og for mange ukjente, historien. Vi skal vite hvilket folk vi er ment å tjene, og hvem eden er rettet mot.

Fordi historien skal dømme oss, og eventuelt en høyere myndighet enn verdens, om vi svikter dette.

“God governs in the affairs of men. And if a sparrow cannot fall to the ground without His notice, is it probable that an empire can rise without His aid?… Without His concurring aid, we shall succeed in this political building no better than the builders of Babel.”
—Benjamin Franklin, 1787

Må Gud bevare og beskytte Fedrelandet, og også Kongen og Hans Høyhets Råd (Regjeringen) og Storting, gitt at Kongen og Storting er våre representanter, mer enn pådrivere for internasjonale eliters agenda. Når vi ser hvor lett våre soldater blir sendt til Afganistan for å beskytte andres agendaer, mer enn å holde seg hjemme og ta seg av vårt forsvar, som stadig blir nedbygget, så kan vi tvile.

Siden vi vet at vårt kongehus er i samme ætt som og i blodlinje med den britiske adel, så må vi følge med dette. Det er den enkelte bevisste borgers ansvar å påse dette. Det er hele vitsen med hva vi i våre beste aspirasjoner, om ikke alltid i praksis, definerer som ‘demokrati’. Vi kan gjerne være en av The Crowns aller siste kolonier, uten at vi har blitt fortalt dette. Det er litt merkelig at ‘vår’ oljeformue må administreres fra London “The City” og ikke fra Oslo, og at Norge får bare 4% +/- av avkastningen i administrasjonshonorar……

Vi hadde Mot Dag bevegelsen i Norge også før siste krig, som hadde sterke sympatier for kommunismen. Vant de krigen?
Vi hadde Mot Dag bevegelsen i Norge også før siste krig, som hadde sterke sympatier for kommunismen. Vant de krigen?

Uansett er rekkefølgen slik; Fedreland – Folk – Kongen, og hans Statsråder (Regjering), eventuelt de av Stortinget som tjener folket, mer enn makten..

Jeg skammer meg ikke av å ha gjort min tjeneste i Den Kongelige Norske Marine, jeg er stolt av det – det var en samvittighetshandling, og visste vel ikke bedre som ung, og vil også være en samvittighetshandling som voksen, dog med litt mer kunnskap om verden og dens beskaffenhet.

Er det for rette saken og ikke med klandestine agendaer, men av de rette motiver, skal jeg stolt ta på meg uniformen igjen, og ta denne kampen, som krigseilerne har gjort før meg. Dessverre visste ikke de fleste av dem at de vant krigen, men tapte freden. Det var andre klandestine krefter som profitterte på deres innsats, spesielt Mot Dag bevegelsen, som ‘var kollektivt medlem av Arbeiderpartiet fra 1922-1925’.

“Etter den andre verdenskrig var mange av medlemmene ledende i norsk politikk og kulturliv. Norges tre første etterkrigsstatsministre Einar Gerhardsen, Oscar Torp og John Lyng var alle på et tidspunkt med i Mot Dag. Det var også Gro Harlem Brundtlands far, forsvarsminister Gudmund Harlem, Arbeiderpartiets mangeårige partisekretær Haakon Lie, som i likhet med Torp og Gerhardsen ble værende i Arbeiderpartiet da Mot Dag ble ekskludert, Oslos mangeårige ordfører Brynjulf Bull og den senere vesttyske forbundskansler Willy Brandt.”

For å forstå hvorfor Haakon Lie’s utsagn om at de skulle ‘bygge det nye Jerusalem‘ har med dette å gjøre,  så må en vite hvem som stod bak den bolsjeviske / kommunististiske revolusjonen i Russland (USSR).

Vi kan trenge at noen organiserer noen ‘Ed’s Beskyttere’ her hos oss også. Om ikke vi vil ende opp mer som Trellemenn, enn Frie Menn, – og Kvinner, for å motvirke at den utprøvde kommunismen får verdensvid utbredelse, i all sin grusomhet.


“We cannot expect the Americans to jump from capitalism to Communism, but we can assist their elected leaders in giving Americans small doses of socialism until they suddenly awake to find they have Communism.”

– Soviet Leader Nikita Khrushchev, 1959


“Sagen er den, ser I, at den stærkeste mand i verden, det er han, som står mest alene.”
“You see, the point is that the strongest man in the world is he who stands most alone”

– H. Ibsen * Dr. Stockmann, Act V

Kollektivisme var aldri noen god ide.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

12 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
skulb
skulb
Abonnent
14 år siden

Bra artikkel bortsett fra at Federal Reserve ble innført i 1913, ikke 1933.
Det er forøvrig de som mener at det ikke er helt tilfeldig at krigen startet året etterpå; det ble drevet temmelig intens økonomisk krigføring fra London og New York mot tyskerne gjennom vinteren 13-14.

Det som er hevet over enhver tvil er at argumentet for å innføre sentralbank i USA var at det ville gjøre økonomiske kriser umulig. Ganske festlig argument med tanke på at verden har vært i mer eller mindre kontinuerlig økonomisk krise helt siden:)

Det er verdt å merke seg at Marx nevnte private sentralbanker som en av forutsetningene for et kommunistisk styre. Et av de andre var sentralisert matforsyning

skulb
skulb
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Bra link, hadde sett den før men takker allikevel. Synd Russo døde, han var temmelig tidlig ute blant amerikanske kjebndiser med å si sannheten.

Blue
Blue
Abonnent
14 år siden

CNN sprer disinfo om FEMA camps og hevder de ikke finnes.
http://campfema.com/CNN-Spreads-Detention-Camp-Disinformation.html

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“Amerikanerne sloss engang for frihet fra det Britiske aristokratis tyranniske krav om stadig mer skatter og underdanighet fra sine koloniers innvånere, hvilket de regnet Amerika for inntil 1774.”

Hvem er “amerikanere”? De som tok “frihet” fra de innfødte (indianere) og prøvde å skape en fritt europeisk-amerika? Jeg er så forbanna lei av at folk ser bare på den ene siden av historien, og hyller dermed amerikanske revolusjonistene. De var jo tross alt bare “terrorister” i storbritannias øyne… :)

Hvis amerikanerne idag lider av et slavisk bankster pengesystem, og nær-kollaps gjeldsbyrde, så tror jeg at dem fortjener det deres forfedre sådde for dem. Man kan ikke skape “frihet” ved å ta fra eksisterende frihet fra andre!

Denne kommentaren var ikke ment for å latterliggjøre forfatteren. Bare en “alternativ” måte å se historien på. Man har aldri sett historie fra “indianernes” perspektiv. Dem hadde like mye rett til fri ferdsel på det amerikanske kontinentet før europeerne kom dit i søken av djevelske gullet, og satte eierskaps pinner overalt.

hanze
hanze
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Indianere kalles indianere fordi Columbus, i 1492 trodde
han var kommet til India. Han kalte stedet for San Salvador.

I Wounded Knee i South Dakota i 1890, ble 300 våpenløse
indianere slakted ned for fote.

Dette er bare ett eksempel på en ufattelig tragedie som
rammet dette folket som ikke hadde noen annen intensjoner
enn å leve i pakt med naturen.

Skal vi trekke noen sammelingnede tråder til fortsettelsen….

skulb
skulb
Abonnent
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Vel, I praksis brøt USA kronens føydale undertrykkelse, satte fart i den franske revolusjonen og ga oss menneskerettigheter, begreper om frihet i den moderne verden og et håp om å være noe mer enn en slave for innavlede troglodytter i Europas slott.

At de nå har falt for imperialistisk og totalitær infiltrasjon er jo bare å beklage, men å rakke ned på USA er ganske enkelt et enormt idioti som kun kan tjene undertrykkerne og deres lakeier.

Utryddelsen av indianerne kan ikke i min oppfatning betraktes isolert. Den britiske overklassen var grenseløst rasistiske og betraktet alle som ikke var en del av den angelsaksiske herskerrasen som undermennesker. Rasismen ble derfor grunnleggende i deres møte med innfødte i Amerika, og i motsetning til på fransk eller spansk ble indianerne i britisk territorium utsatt for regelrett jakt.
I de tilfeller dett skjedd i latinamerika dreide det seg så vidt jeg vet stort sett om religiøse pogromer, mens det i USA var en rent rasistisk affære.
Det er ikke det minste rart at denne praksisen ble en del av det amerikanske folkets kultur på 1800 tallet, siden de fikk sin kultur fra det mest rasistiske landet i Europa. Helt til tyskerne tok dem igjen litt senere, etter å ha øvd seg ved å drive jakt på Namibiere før første verdenskrig.
Bare fordi rasisme er politisk ukorrekt idag må vi ikke glemme at det var ikke bare stuerent for 150 år siden, men helt selvfølgelig og like naturlig som evolusjonen eller tyngdekraften er for oss.

skulb
skulb
Abonnent
Svar til  skulb
14 år siden

Det jeg mente Å påpeke var at dersom franskmennene hadde kolonisert USA ville det sett helt annerledes ut, slik man kan se selv hvis man leser hvordan de tilnærmet seg de innfødte. Stort sett med samarbeid og avtaler som kunne være ganske gunstige for dem.
Så rasismen er for det første ikke europeisk og for det andre ikke populær. Den er et rent overklassefenomen, som noen ganger siver ned i befolkningen og forårsaker rasistisk aktivisme blant plebeierne.

Forestillingen om å være utvalgt, født til å herske eller overmenneskelig er heller ikke ny for det Britiske aristokratiet men kan gjenfinnes bakover i historien i mer eller mindre eksplisitt form, kanskje særlig hos det Romerske aristokratiet og i Sparta.
Det betyr ikke at jeg synes det er greit å ta livet av hele kulturer og millioner av hjelpeløse mennesker fordi de er svake og mindreverdige, men det er langt fra første gang og det blir neppe siste. For eksempel ble ca 3 millioner gallere drept under Cæsars felttog i Gallia, bare et eksempel blant mange på folkemord der forbryterne opphøyes til kulturelle og militære helgener etterpå.
Eksempelet med indianerne skiller seg egentilg bare ut ved at det er mer omtalt, nærmere i tid og bedre kjent enn mange andre.
Ikke akkurat skjult historie spør du meg…

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
Svar til  skulb
14 år siden

Her er jeg enig med deg Skulb ”ikke akkurat skjult historie”.
Uansett hvor vi åpner historiebøkene de siste 5000 år så handler det om kongelige og oligarker som tråkker på den lille mannen. Og desperate forsøk fra den lille mannen på å kare til seg litt frihet når forholdene blir uutholdelige. Det er tydelig en del av historien vår vi har glemt. Ingenting har forandret seg i dag. Vår frihet er kanskje større enn for 500 år siden. Men pisken til Oligarkene er langt mer sofistikert i dag for å kompensere. I Norge har vi et kjempeflott eksempel: Sverre og Birkebeinerne. Det er flere likheter med situasjonen til Sverre og Birkebeinerne og oss i dag enn vi liker å innrømme.

jab
jab
Abonnent
14 år siden

Endelig noe positivt fra Amerika. Du skriver godt og har god innsikt i hva du skriver om. Jeg var også sjømann og har lest mye, men historie ble for meg for negativt så ville heller se verden som den var og nyte den.
Når jeg ser på utviklingen fra 1060 til idag så er det ganske skremmende hvordan det har utviklet seg og hvordan det akselerere. Men allerede i 60 årene var us immigration og us coastguard ikke lette å “danse” med, men etter min siste tur til Newyork i 2001 sa jeg aldri mer usa for meg.
Takk for dine innlegg.

jab

« Forrige artikkel

Straffen for ulydighet

Neste artikkel »

CIAs narkotikahandel for USAs skjulte oligarker

12
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x