Nytt nasjonalt vaksineregister – vaksinepresset øker

13.2K visninger
7 minutter lesetid
165

Nå får du vaksinasjonskort på nettet, sto det i en artikkel på NRK nylig. Det var mildt sagt. Dette er mer enn et vaksinasjonskort. Det er et nasjonalt vaksineregister som holder full oversikt over alle vaksinene dine.

Under påskudd om at du selv skal ha kontroll over stikkene dine, markedsføres dette som en gladnyhet. I artikkelen står det blant annet:

Folkehelseinstituttet tilbyr nå nettjenesten Mine vaksiner. Der kan du sjekke status for vaksinene til deg selv og eventuelle barn.

Her kan du også skrive ut et internasjonalt vaksinasjonskort. Noen land krever slike opplysninger ved innreise og opphold over lengre perioder.

Det er også mulig å reservere seg mot registrering av vaksiner, med visse unntak. Barnevaksiner og beskyttelse mot svineinfluensa er obligatoriske registreringer i det nye systemet.

Les artikkelen her.

Kan det nye vaksine-registeret misbrukes?

Vaksineindustrien begynner å bli en anelse pågående. Hvem vet hva disse opplysningene kan brukes til? Hva skjer om registeret blir påbudt, og ikke bare tilbudt? Det er rimelig å anta at hvis dette er et ledd i en større plan, der myndighetene til enhver tid vil ha full kontroll over hvem som er vaksinerte, så vil det bli en smal sak for eksempel å innføre tvangsvaksinering i neste omgang.  I USA ser vi eksempler på barn som ikke får lov til å gå på skolen, hvis de ikke tar de vaksinene som til enhver tid kreves.

Camilla Stoltenberg, assisterende direktør i Folkehelseinstituttet (FHI), er søster til statsminister Jens Stoltenberg. Denne uheldige forbindelsen gir god grunn til å være skeptisk. Det ser ut som Folkehelseinstituttets anbefalinger blir innført og vedtatt på løpende bånd i regjeringen. Hvorfor er det ingen som stiller flere kritiske spørsmål? Arbeiderpartiet er blitt ”Vaksinepartiet”. Statsministeren tok til og med opp vaksinetemaet i nyttårstalen 2012 hvor han påsto at  mange liv skal ha blitt reddet av et lite stikk. Ren vaksinepropaganda, på linje med det hans søster Camilla bedriver?

– Det er i hvertfall jeg stolt av, sa Jens Stoltenberg. Antyder han her at resten av befolkningen kanskje ikke burde være så stolte av det? Vi kan i hvertfall slå fast at søskenparet Stoltenberg har hatt et godt samarbeid i året som er gått.

"Tilgangen til dataene er sikre" sier assisterende direktør Camilla Stoltenberg i ”Folkehelseinstituttet”

Nye vaksiner markedsføres aggressivt

Nylig er hpv-vaksinen Gardasil innført i det barnevaksinasjonsprogrammet under svært tvilsomme omstendigheter. Vaksine mot omgangsyke – rotavirus, er på vei inn, og tilbys allerede på det norske markedet.

Ingen bør dra på festival eller store sportsarrangementer uten å ha vaksinert seg, advarer Verdens helseorganisasjon (WHO), som kontrolleres av verdens legemiddelindustri (som produserer vaksiner), noe som ble synlig for noen og enhver under svineinfluensahysteriet høsten 2009.

http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7719611

 

Folkehelseinstituttet anbefaler voksne å ta barnevaksinene en gang til

I september 2010 ble alle voksne anbefalt å ta barnevaksinene på nytt. Anbefalingen kom fra  Synne Sandbu,overlege i FHI.  Her anbefaler hun å ta kikhoste vaksine også, men påpeker samtidig at den vaksinen kun finnes i kombinasjons- vaksiner, noe som innbærer MER VAKSINERING med økt risiko for komplikasjoner og uheldige bivirkninger.

– Mange voksne tar difteri og stivkrampe-vaksine når de skal ut på reise. Da kan det være en god idé å ta en vaksine som også inneholder kikhoste, sier Synne Sandbu.

Folkehelseinstituttet anbefaler at man frisker opp vaksinene mot både difteri, stivkrampe, kikhoste og polio hvert tiende år.

Frisk opp kikhostevaksinen hvert tiende år, anbefaler overlege Synne Sandbu i FHI

– Både difteri og polio er svært sjeldne sykdommer i Norge, innrømmer Sandbu i samme artikkel.

Ellers så kan det jo nevnes at Synne Sandbu også sitter i ekspertgruppa som nå har anbefalt rotavirus-vaksinen til barnevaksinasjonsprogrammet.

 

Ebola-vaksine i farta

I en artikkel på NRK.no leser man følgende:

Fryktes brukt i terror
Ebola smitter via kroppsvæske og kan også smitte gjennom luften. De som rammes blir kvalme, kaster opp og får smerter i hode, hals og bryst. I løpet av få dager dør de av indre blødninger og organsvikt.

Ebola er ett av verdens mest dødelige virus. Nå har amerikanske forskere funnet en vaksine som beskytter mus.”

Kan vi regne med at et tilbud om Ebola-vaksine er like om hjørnet ?

Hanne Nøkleby, divisjonsdirektør i Folkehelseinstituttet, tror det er langt igjen før man har en Ebola-vaksine for mennesker.

Er dette ren skremselspropaganda?
http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7904940

 

Også gravide blir anbefalt å vaksinere seg mot influensa

Gravide i 2. og 3. trimester blir anbefalt vaksinasjon mot sesonginfluensa kommende høst og vinter. Under svineinfluensaen ble en større andel gravide enn ikke-gravide rammet av alvorlige komplikasjoner av sykdommen. Årets sesonginfluensavaksine beskytter mot 2009A (H1N1) (svineinfluensa), A(H3N2) og et B-virus. Men det er jo slett ikke sikkert at årets influensasesong vil by på disse virusene, hvis det i det hele tatt blir noen sesong med influensa.  

Paradokset er at gravide nå blir frarådet å å ta svineinfluensavaksinen Pandemrix fordi den er forbundet med høy risiko. Ironisk nok ble den anbefalt året før. Når nyårets influensa- aksine beskytter mot svineinfluensa i tillegg til andre influensatyper, så kan en undre seg.

Det virker ikke som om Folkehelseinstituttet  har kontroll over alle vaksinene sine, som nå begynner å bli vel mange Folkehelseinstituttet ble kjent som ”Folkeforgiftningsinstituttet” etter alle de voldsomme bivirkningene som folk fikk av Pandemrix-sprøyta.

Les mer om anbefalingene i informasjonsbrevet fra FHI.

Disse gruppene anbefales også å la seg vaksinere med influensavaksine:

 •  Personer som er 65 år eller eldre, beboere i omsorgsbolig og sykehjem
 • Voksne og barn med alvorlige luftveissykdommer, spesielt personer med nedsatt lungekapasitet
 • Voksne og barn med kroniske hjerte/karsykdommer, spesielt personer med alvorlig hjertesvikt, lavt minuttvolum eller pulmonal hypertensjon
 • Voksne og barn med nedsatt infeksjonsresistens
 • Voksne og barn med diabetes mellitus (både type 1 og type 2)
 • Voksne og barn med kronisk nyresvikt
 • Voksne og barn med kronisk leversvikt
 • Voksne og barn med kronisk, nevrologisk sykdom eller skade
 • Voksne og barn med svært alvorlig fedme, dvs kroppsmasseindeks (BMI) over 40 kg/m2
 • Helsepersonell med pasientkontakt
 • Svinerøktere og andre som har regelmessig kontakt med levende griser

Det anbefales at revaksinering bør skje årlig før vinterens influensasesong. Med tanke på hva vaksinene inneholder burde det være nok til å ta nattesøvnen fra en.

 Denne influensavaksinen var de ikke så heldige med:

Av sikkerhetsmessige årsaker har Baxter AS frivillig valgt å trekke tilbake alle produksjonspartier av Preflucel levert til Norge.

Det er observert et uventet høyt antall bivirkninger etter vaksinasjon med enkelte produksjonspartier av Preflucel i europeiske land. Av sikkerhetsmessige årsaker har Baxter A/S valgt å foreta en frivillig tilbaketrekking av begge produksjonspartiene som er levert til det norske markedet.

http://www.legemiddelverket.no/templates/InterPage____83250.aspx

Det kommer stadig ny og urovekkende informasjon om svineinfluensavaksinen. Både Sverige og Finland har lenge rapportert om en økning i narkolepsi-tilfellene hos barn etter vaksineringen mot svineinfluensa. Og også i Norge er det nå klart at flere enn normalt som har fått sykdommen.

http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7695554

 

Russen slipper heller ikke unna

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom som skal delta aktivt i russefeiring til våren vurderer å vaksinere seg med meningokokk A-, C-, W- og Y-konjugatvaksine (Menveo®). Har ikke FHI lært noenting av den fryktelige meningokokk-vaksineskandalen som ene og alene var forårsaket av FHI for noen år tilbake.

 

Anbefaler innføring av rotavirusvaksine

Folkehelseinstituttet anbefaler myndighetene om å innføre rotavirusvaksinen til barnavaksinasjonsprogrammet. Det var riktignok ikke flertall for anbefalingen da representanten for landsgruppen av helsesøstre ikke støttet ikke forslaget. Hun mener det ikke synes tilstrekkelig dokumentert at rotavirus- vaksine i programmet vil gi en udiskutabel helse- og samfunnsøkonomisk gevinst i Norge i dag. Verdt å nevne i den sammenheng er at hun også var en av de få i gruppen som ikke hadde betydelige økonomiske interessekonflikter.

Det foreslås at vaksinen skal gis til alle barn før fylte seks måneder, noe som er omtalt her.

Urovekkende

Denne artikkelen er ikke ment å anbefale noen av vaksinene som her nevnes, tvert i mot. Det finnes en vanvittig markedsføring for vaksiner i det offentlige rom.  Det er totalt mangel på balansert informasjon om vaksiner i media, og de bør også refses for å ukritisk publisere Folkehelsesinstituttets vaksine-anbefalinger til enhver tid, uten å sjekke opp alle fakta rundt vaksinene det gjelder, inkludert hva de faktisk inneholder, som unødvendige og snikforgiftende aluminiumsubstanser som hemmer utviklingen av nervesystemet hos barn og forårsaker alzheimer hos de eldre.

Man trenger ikke lete lenge før man finner informasjon om vaksiner og vaksinering, som er såpass urovekkende at enhver bør spørre seg hvilken risiko de er villig til å ta – og hvem de vil tro på i vaksinespørsmål.
Hva er forresten risikoen ved å la være å vaksinere seg? Next to nothing, noe myndigheter og media ser ut til å ha glemt i farten…

Men vi andre kan være bevisst at FHI opprinnelig ble opprettet som et PRIVAT salgsledd for vaksiner, en praksis som tydeligvis følges den dag i dag, der målet er at et maksimalt antall sprøytestikk settes på nordmenn hvert år. Alle negative konsekvenser av vaksiner feies uelegant under teppet. Ansvarlig kan dagens praksis i hvertfall ikke kalles.

Folkehelseinstituttet ble opprinnelig opprettet som et privat salgsledd for vaksiner, beregnet på profitt for de utenlandske produsentene. Dette er en praksis som følges den dag idag. Det faktum at FHI har fått en statlig "kamuflasje" bidrar til å gi FHIs påfunn ufortjent tillit. Ifølge Per-Aslak Ertresvåg, forfatteren av "Makten bak makten" mottar FHI hvert år et hemmelig beløp (noen titalls millioner) fra Rockefeller Foundation, som i sin helhet disponeres av familien Stoltenberg. Og det forklarer vel kanskje noe?

 

Vil også minne om at Hans Gaarder holder foredrag om vaksiner førstkommende tirsdag (10. jan.) kl. 19 på Unity i Oslo med tittelen:

Vaksinering – helserisiko kamuflert som trygghet.

For praktisk info, klikk her.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

165 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Kari
Kari
Abonnent
7 år siden

Det er kanskje nevnt før, men kan uansett gjentas, og det er at det ser ut til at gutter er hardere skadd av vaksiner enn jenter. Det skyldes at det mannllige kjønnshormonet TESTOSTERON samvirker med giftstoffene i vaksiner (f.eks. kvikksølv som finnes i Thimerosal) og FORSTERKER GIFTVIRKNINGEN, men hos jenter er effekten motsatt. Altså at østrogen beskytter mot den skadelige virkningen, så og si. Gir kanskje en god forklaring på at mange gutter sliter i skolen. Referanse for dette er prosessor emeritus i kjemi, Boyd Haley (https://www.youtube.com/watch?v=anirpRdz8I8). Robert F. Kennedy Jr. er inne på det samme temaet (https://www.youtube.com/watch?v=icSIbnHR4XE), likeså J. B. Handley, faren til en vaksineskadd gutt: https://www.youtube.com/watch?v=e7Hhgaf3Co0

Falcon
Falcon
Abonnent
8 år siden

Vaccine Truth Australia https://www.youtube.com/watch?v=XVMMP55xyuY&list=PLqQQFOVUZBLgr_YOLIjBXM9MO_gJ0CIY5

Så langt en serie med fire intervju, men fler er planlagt, australske barn og foreldre blir utsatt for biologisk krigføring og økonomisk terror fra statsadministrasjonen

1: Viera Scheibner, PhD ~ Vaccine Induced SIDS/Cot Death & SBS ~ Host, Sallie O. Elkordy
2: Karen Johnston, VINE ~ Vaccine Truth Education in Australia ~ Host, Sallie O. Elkordy
3: Chronic Fatigue from Police Academy Hep B Vaccine + Falsely Diagnosed SBS ~ Savage & Elkordy
4: Kathryn Scarborough, VISA ~ Australia Vaccination Targeting Poor ~ Host, Sallie O. Elkordy

En av de neste
Stephanie Messenger ~ Remembrance, Measles & Mandates ~ Host Sallie O. Elkordy http://www.blogtalkradio.com/publicadvocate/2015/04/27/stephanie-messenger-remembrance-measles-mandates-host-sallie-o-elkordy

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Globalism and the Push for Mandatory Universal Vaccination – The Egregious Lie: “Everyone Needs Doctors All the Time” – “Seeing the Lies of the Secret Program” – One Nation, Under Sedation: Medicare Paid for Nearly 40 Million Tranquilizer Prescriptions in 2013 – Upgrade Brain With Electronic Mesh http://www.abeldanger.net/2015/06/globalism-and-push-for-mandatory.html

Quote: This article appeared at Jon Rappoport’s Blog https://jonrappoport.wordpress.com/2015/06/11/globalism-and-the-push-for-mandatory-universal-vaccination/ Globalism and the push for mandatory universal vaccination, by Jon Rappoport, June 11, 2015, NoMoreFakeNews.com http://nomorefakenews.com/ “Once you really understand the truth behind the lies in a given arena, then you can finally back up far enough and see the actual reasons for the lies. You can see the secret program the lies are protecting. You can see why the program is being pushed. You can see what most people would rather not see.” (The Underground, Jon Rappoport) In many previous articles, I have established a number of facts about vaccines. They are not safe. They are not effective https://jonrappoport.wordpress.com/2015/05/19/fantasy-vaccines-remarkably-safe-and-effective/ They were not responsible for the major decline in so-called contagious diseases. In most if not all cases, the diseases they are supposed to prevent affect only a tiny fraction of the people claimed to be at risk. In some instances, (e.g., seasonal flu https://jonrappoport.wordpress.com/2014/03/18/welcome-to-the-medical-matrix-the-flu-isnt-the-flu/ Swine Flu https://jonrappoport.wordpress.com/2012/06/27/how-swine-flu-was-invented/ SARS http://www.westonaprice.org/health-topics/the-sars-epidemic-are-viruses-taking-the-rap-for-industrial-poisons/ ), the “outbreaks” have virtually nothing to do with the viruses touted as the cause of illness. Therefore, even if vaccines were safe and effective, they would have no relevant effect, because they are targeting viruses which are not causing illness. ..

Hans Gaarder
Forfatter
9 år siden

Det er ikke noe poeng i å vaksiner mot sykdommer som er UTRYDDET, som difteri.

Sykdommer kommer IKKE tilbake selv om slik hodeløs molbo-vaksinering opphører.

Det blir som han som skrudde på og av lyset i gangen hjemme 5 ganger hver gang han kom hjem.

– Hvorfor gjør du det?! ble han en gang spurt om.

– Det er for å holde tigerne borte, svarte lysbryter-switcheren

– Men det er da ingen tigre her!

– Nettopp, der ser du hvor effektivt det er… var hans logiske resonnement

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

Regjeringen vurderer vaksinasjonsprogram for voksne
Få vet at vaksine mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt slutter å virke etter ti år.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Regjeringen-vurderer-vaksinasjonsprogram-for-voksne-8028247.html

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Wave of medical police state refugees to flee California if SB 277 signed into law… Gov. Brown to declare war on children… no child safe http://www.naturalnews.com/049782_SB_277_medical_police_state_California_refugees.html

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Gov Sourced Website Proves End Is Near

Quote: Article associated with this video, with links to the Deagel website at http://www.allnewspipeline.com/Gov_Website_Proves_End_Is_Near.php Bizarre website shows US population drops 78.2% From 316 million to Only 69 million in 2025. Depopulation? Video created by ANP co-owner Live Free or Die

NASA reports on your death plan ca 2025, be warned!, EMP, radiation, agenda 21, codex alimentarius + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1879&start=1

ADGPI http://abeldanger.net

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

The EBOLA Virus File (“EBOLAGATE”) https://www.facebook.com/groups/155098401190394/817871894913038/ in BAN VACCINES 2013! https://www.facebook.com/groups/155098401190394/

Post med relaterte kommentarer

MAJA
Abonnent
10 år siden

Jeg fikk ett tips av en leser om denne mannen Andreas Hochmair som her blir interjuet på RED ICA”RADIO”:http://www.redicecreations.com/radio/2013/11/RIR-131127.php

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Vaksiner redder liv http://www.med.uio.no/om/med-200/arrangementer/lordagsseminarer/05-vaksiner-redder-liv.html

Det er beviselig et seminar arrangert av tidenes farligste terrororganisasjon

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Mumps Outbreak Involves Highly Vaccinated Students + https://www.youtube.com/watch?v=A5hww1OB_Tg&list=PLqQQFOVUZBLjXJqlJA76OOsQjgl-I1OdP Source: http://experimentalvaccines.org/2014/03/25/mumps-outbreak-involves-highly-vaccinated-students/

Japan: International Medical Researchers Issue Warning about HPV Vaccine Side Effects http://sanevax.org/japan-medical-experts-warning-hpv-vaccine-side-effects/

FDA considers approval of genetically modified babies http://www.naturalnews.com/044428_genetic_modification_babies_FDA.html

So the sick FDA want to give the children permanent illnesses before they are born

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Mandatory Vaccination in 2013 Switzerland, Epidemics Laws by Pharma Lobby & 666 RFID Micro Chip http://www.youtube.com/watch?v=znOnYHFRLVE&list=PLqQQFOVUZBLjfNbUPid5_l3C3eSrKXUua

Quote: INTERNATIONAL TOURISTS SHOULD BE ADVISED TO AVOID SWITZERLAND FOR THEIR OWN SAFETY AND THAT OF THEIR LOVED ONES DUE TO THE NEW SET OF EPIDEMICS LAWS

Hitchhiking to Corsica, birthplace of the gods (arabic); How to survive with little or no money + http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1897&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Quiz: Hvor i Europa eksisterte barneslaveri offisielt inntil år 1989, tortur rutine i fengsler, eugenikk offisielt inntil år 1996, tallet 116 (911 snudd opp ned) mye brukt, vanlige symboler obelisk, templar kors, reptiler og pyramide? ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/malteserordenen-monstermakt-i-fordums-drakt/comment-page-12/#comment-102584

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

…første tilfelle av at et SARS-lignende virus har smittet fra pasient til sykepleier.

Men alvorlighetsgraden og dødsprosenten for dette viruset er neppe så høy som mange frykter, sa avdelingsdirektør for infeksjonsovervåkning i Folkehelseinstituttet tidligere denne uka.
http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.11029418

Slapp av, de jobber på spreng med ny vaksine, den vil være helt trygg.

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Narkolepsidrabbade i Finland får full ersättning – nu kräver de drabbade i Sverige samma sak http://vaccin.me/2013/05/06/narkolepsidrabbade-i-finland-far-full-ersattning-nu-kraver-de-drabbade-i-sverige-samma-sak/

Sitat: Finland garanterar full ekonomisk ersättning till alla som insjuknat i narkolepsi efter vaccination. Nu kräver Narkolepsiföreningen att svenska staten gör likadant. Sydsvenskan träffade unga drabbade. När advokaten Mats Wikner går igenom snårig juridik och fem sätt att få skadestånd slumrar den ena åhöraren efter den andra till i salen. Det beror inte på att föreläsningen är ointressant, luften dålig eller på att kaffet har tagit slut. Det beror istället på att de som lyssnar har drabbats av narkolepsi, efter vaccineringen mot svininfluensa hösten 2009. Sydsvenskan var med när ett femtiotal ungdomar med narkolepsi samlades för några dagar sedan i Stockholm. Narkolepsiföreningen anordnade en helgträff för att de unga skulle få prata med varandra om framtiden. Först på schemat stod frågan om ekonomisk ersättning. Finland har infört en ny lag som innebär att staten garanterar full ersättning livet ut till alla som har skadats av vaccinet Pandemrix. Läs hela artikeln i Sydsvenskan. http://www.sydsvenskan.se/sverige/drabbade-kraver-full-ersattning/

Full erstatning? Dette er kun et solid tillegg i overgrepet. Hva med det de skadedes barn taper på å ha en syk mor eller far, barnebarn taper på å ha en syk bestemor eller bestefar, alle som opplever den syke og sørger og lider med, alle organisasjoner og arbeidsplasser som taper den sykes innsats. Lista over offer og tapere blir lang som et vondt år, og det representerer et særdeles stort tap økonomisk samt ubeskrivelig sorg og lidelse. Studer og forstå den reelle tragedien for hvert sykdomstilfelle, en tragedie som går over mange generasjoner. De skyldige må fratas sine stillinger, straffeforfølges, bøtelegges og fengsles. Slik som dette behandles nå, er det beviselig kun pur idioti og vitner om mange maktmenneskers og andres fatalt svake sjelsevner. Dra parallellen over til bl.a. de mange inkompetente og kriminelle overgrepene i barnevernet, det viser en ufattelig katastrofe både menneskelig og økonomisk for hver enkelt person som rammes

The military pharmaceutical complex har gjort rent bord, fått staten til å ta ansvaret for skader slik at vi, folket, får både skadene og belastet skadeerstatninger over skatteseddelen. Det kaller jeg god og kynisk forretning og lydige sauer, bææææ http://tinyurl.com/cw2oesf

“E-post sendt til fhi hpv-vaksine@fhi.no med kopi til media m.fl., sitat: ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/folkehelseinstituttet-lyver/comment-page-9/#comment-98606

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

“Police State” Registry System Being Set Up to Track Your Vaccination Status http://vactruth.com/2013/04/26/police-state-registry-system/ Quote: The Centers for Disease Control has been quietly rolling out a nationwide program called the Immunization Information Systems (IIS), registering your vaccine information into a database. [1] This effort has been run in parallel with state vaccine registry implementations. What is the intention of such programs? My colleague Leslie Manookian, writer and director of the movie The Greater Good, wrote in a recent article http://www.greatergoodmovie.org/news-views/vaccine-registries-whats-all-the-fuss/ the “CDC has openly stated that vaccine registries are a tool to identify areas of ‘undervaccination’ so that they can be ‘addressed’ and brought into ‘compliance.’” [2] I would also add to Leslie’s statement that since the government purchases a large bulk of the vaccines (for example, the Vaccines for Children program), it is in their financial interest to make sure vaccines are consumed regularly. If you exempt your child from being vaccinated, your refusal is also being tracked and put into the database. If you want to know why this is a big deal, read on. But first, what does tracking every vaccine you or your children have ever been injected with look like? Big Plans for You. I want to make this very real for you. ..

Abel Danger Explains Gun Control Agenda – The Military Pharmaceutical Complex – The Military Industrial Complex – The Military Media Complex http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1814&start=1#M9109

“Fusion Centers – Finding the «Octopus» – Data Collection and Data Sharing Repository – Information Superhighway – All Accomplished Under Executive Orders – Smoke Blowing on Privacy and Civil Liberties – «Intelligence» Systems for Controlling People ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/nasjonal-dugnad-mot-datalagringsdirektivet/comment-page-3/#comment-98138

Også vår egen regjering, folkeforgiftningsinstituttet, frimureri som odd fellow, mange kriminelt infiltrerte offentlige og private institusjoner og bedrifter m.fl. arbeider åpenbart for å repetere følgende historie og i mye større omfang enn tidligere,
One Mainframe to Rule Them All – HD – Full Length (5 parts combined) https://www.youtube.com/watch?v=uXTwS_T-CvM

“Folkehelseinstituttet retter sine opplysninger om meslinger etter vår artikkel ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/folkehelseinstituttet-lyver/comment-page-9/#comment-98142

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Flu shots during pregnancy lead to 4,250 percent increase in fetal deaths http://www.naturalnews.com/039292_flu_shots_pregnancy_fetal_deaths.html Quote: (NaturalNews) For years, the U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) has maintained that the combined influenza vaccine, which was first administered during the 2009 H1N1 pandemic flu season, is perfectly safe and actually encouraged for pregnant women. But a new study published in the journal Human and Environmental Toxicology (HET) reveals that, following the mass administration of the untested dual vaccine, which contains the mercury-based preservative Thimerosal, miscarriages and stillbirths among pregnant women who received it skyrocketed by an astounding 4,250 percent.Based on information compiled from the official government Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), which only accounts for less than 10 percent of all actual vaccine injury cases, the multiple-strain, inactivated flu vaccine containing mercury was directly responsible for triggering the 4,250 percent fetal death increase, which was seen only during the 2009 pandemic flu season. In the years before the vaccine’s administration, as well as in the years after, rates of miscarriage and stillbirth were far lower, pointing to the combined vaccine as the culprit. According to Eileen Dannemann, Director of the National Coalition of Organized Women (NCOW), the CDC has continually made a conscious and willful effort to cover up this data, which shows the immense dangers of the combined flu shot, and has repeatedly lied to the public with claims that the vaccine is safe for pregnant women. The agency even went so far as to publish a fraudulent study in the American Journal of Obstetrics and Gynecology (AJOG) that intentionally withheld critical data on the fetal death spike. “Not only did the CDC fail to disclose the spiraling spike in fetal death reports in real time during the 2009 pandemic season as to cut the fetal losses, but also we have documented by transcript Dr. Marie McCormick, chairperson of the Vaccine Safety Risk Assessment Working Group (VSRAWG) on September 3, 2010, denying any adverse events in the pregnant population during the 2009 pandemic season,” wrote Dannemann in a letter to Dr. Joseph Mercola about her findings. Hidden presentation slide reveals CDC knew full well about spike in fetal deaths from flu shot, deliberately tried to hide this information ..

“International Conspiracy Against Syria – Syria In the Crosshairs – Syrian Representative Bashar Jafari Speaks About Syria – U.S. Congressman Eliot Engels Introduces Legislation to Arm Rebels ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/04/syria-under-angrep/comment-page-8/#comment-95780

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Det globale folkemord går som smurt!
Dagbabbelet med en forferdelig artikkel.
Israel ga sprøyter med langtidvirkende prevensjonsmiddel på etiopiske jøder, ofte mot deres viten og vilje.

http://www.dagbladet.no/2013/01/30/nyheter/utenriks/politikk/rasisme/israel/25521316/

Det blir vel som å spille «Assassin’s Creed» med maskingevær, en annonse på samme side til det sionistiske Dagbabbelet
http://www.pressfire.no/nyheter/PC/6436/Som-Assassins-Creed-med-maskingevr

Strålende!

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Menneske
11 år siden

Our common future, a readers guide, the “Brundtland report” explained, photo http://i48.tinypic.com/mvi9a1.gif in facebook http://tinyurl.com/av224fb

The Big Bad Bank – Intro https://www.youtube.com/watch?v=WmxVUlN8F0I&list=UUyYIS2TafzUr3DiIQpOz-5g

Quote: George Washington Hunt introduces us to the World Conservation Bank. Mr. Hunt also explains his background and how he discovered the plan for this bank. One of the handouts included the Brundtland Report “Our Common Future” as well George reveals what the bank will need to get it’s feet off the ground http://www.thebigbadbank.com/videos/thebigbadbank/

«.. UN UNCED: Earth Summit 1992 by George Hunt, depopulation, bank scams, fascist new world order agenda ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/nytt-nasjonalt-vaksineregister-vaksinepresset-oker/#comment-94542

Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

UNFPA Exposed

Quote: The UNFPA claims to promote family planning and reproductive freedom around the world. PRI shows how they have actually cooperated with some of the worst human rights abuses in recent history.

Source,
Hillary Clinton: Population Control Will Now Become The Centerpiece Of U.S. Foreign Policy http://howtohelpsavetheenvironment.com/archives/hillary-clinton-population-control-will-now-become-the-centerpiece-of-u-s-foreign-policy

“Jørgen Skavlan .. Han kvalifiserer til grad 1 Septikk Animert Lureklovn Fabian ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/vi-blir-lurt/comment-page-5/#comment-94434

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

En annen ide kan være å få kartlagt alle de kvinnelige “helse” søstre og “virksomhetsledere” som er blitt konfrontert gang, på gang, på gang, av fortvilte foreldre som har fått syke barn, grunnet “regjeringens” vaksiner.

Jeg kjenner svært mange foreldre som er blir møtt med en kald skulder av disse kvinnene. Enten er “helse og miljørøysla” tyste, eller så svarer de med en masse svada, om at dette forebygger influensa, eller så rygger de i døra, i frykt for å miste jobbene sine. Hallo, sier jeg! Dette er personer som ikke gjør annet enn å loppe statskassa for den klingende mynt til sine egne lønninger, og som sprer gifta si uhemmet. Tross soleklare påminnere, og klare fakta, om at vaksinene dreper.

Mye vondt å si om gubber og mannfolk. Dog har jeg begynt å rette mine blikk mot den såkalte “feministbevegelsen” også.
På toppen av det hele sitter altså selve skjøgen, administrerende direktør i legemiddelverket, nå som “foredragsholder” og utleder en masse kvasi-søppel om følgende emner:
• Kvinner og ledelse. Vil kvinner bli ledere? Hvilke hindringer møter de?
• Kan kvinner bidra til mangfold som på sikt gir bedre resultater? Selvtillit som suksessfaktor er kanskje undervurdert?
• Media og kommunikasjon: Hvordan kan bedrifter dyktiggjøre seg selv på dette området?
• Hvordan nå gjennom i dagens mediemangfold?
Hva er det Gro Harlem Brundtland holder på med? Nøyaktig samme svada og vås. Keiserens nye klær, får tomskallene aldri nok av.

Skrevet en selvbiografi om alt mølet sitt har Karita også “klart”.
http://www.tanum.no/tanum/product/product-detail.action?id=9788203291289
“TV2’s reportasjer og diskusjons-programmer begynte bra, ved å fokusere på måten samfunnet går frem på ved å tvangs-ta barn mot deres vilje. Befolkningens reaksjoner var sterke. Folk uttalte at de aldri hadde kunnet forestille seg at det foregikk slik. Daværende barne- og familieminister, Karita Bekkemellom Orheim (Arbeiderpartiet) fremsto på skjermen som svært sjokkert og harmfylt, og sa at slik skulle barn i Norge ikke behandles uansett.
Men ganske snart skeiet debatten nærmest ut. For eksempel hadde verken Bekkemellom Orheim eller andre ”barnefaglige” personer som uttalte seg i media konkrete forslag til endringer som virkelig kunne satt en stopper for brutalitetene. De fleste av dem mente at man burde ta slike flyttinger over en del dager, snakke rolig med barnet, osv. De hadde med andre ord en rørende tiltro til at barne-ekspertenes snusfornuft er basert på barnets beste og at barn ganske snart glade og fornøyde vil la seg føre bort til ekspertenes ideal-tilværelse. Ingen tok alvorlig det faktum at Per Kristensens sønn hadde uttalt at han ikke ville til Danmark uansett hva autoritetene sa. Tvert imot uttalte politiet og/eller den medfølgende helsesøster at gutten hadde nektet plent, og at han derfor måtte tas med makt.”
http://www.rettsnorge.no/artikler/290302_Barnevern.htm
Det er ingen tvil om hva “Karita” og resten av Arbeiderparti-røysla holder på med.
Et folkemord, som for en hver pris må holdes hemmelig. Et landsomspennende snikmord av små barn, deres foreldre, eller av enslige personer. Svekke deres helse, og robbe dem for hver eneste krone.

Innføre et grusomt diktatorisk “sosial og helse” dogme, som folk godtroene bøyer seg for.
Et sosialistisk helvete, hvor vår næringskjede og alle muligheter for en noenlunde stabil (og gudegitt rett) til helse destureres. Bit for bit.

“Kveldsåpne sykehus kan bli dyrt” (gitt)
http://www.dagsavisen.no/samfunn/kveldsapne-sykehus-kan-bli-dyrt/
Biorobot, satanist, og fokemorder jøgle-Støre på pletten igjen.
Nye varer bygget på norske tradisjoner
http://www.dagsavisen.no/samfunn/nye-varer-bygget-pa-norske-tradisjoner/
Codex Alimentarius!
Vil kreve mer av sykehusene
http://www.dagsavisen.no/samfunn/vil-kreve-mer-av-sykehusene/
Margit og Kjell måtte skilles etter 65 år
http://www.nettavisen.no/nyheter/article3559972.ece
I Målbolandet Norge vet likevel handelsstanden råd for de som ønsker bedre “helse”
http://24.no/?p=7984

Denne artikkelen belyser et annet emne, men det er bildet av Arnstad, samferdselsministeren som jeg reagerer på. Et åpent og grådig gap etter å sole seg i sin egen glans og karriere.
http://www.na24.no/article3560053.ece
Hvordan er det mulig at dette helvetesyngelet fra der Arbeiderpartei og andre fiktive “politiske” partier kan gjøre så grusomme ting?

Svaret ligger vel i penger, penger, penger, samt i maktens beruselse.
“Feel my wrath”!!!!

MAJA
Abonnent
11 år siden

Filosofie doktor Lucija Tomljenovic har med hjälp av hittills undangömda dokument avslöjat att vaccinationsprogrammen är en total bluff. Påståendet att vacciner skulle ge skydd mot sjukdom är inget annat än bedrägeri. Myndigheterna har avsiktligt mörklagt relevant information om vaccinernas risker och ineffektivitet för att fortlöpande tillfredsställa vaccinindustrin och upprätthålla en hög vaccinationstäckning.
Att avsiktligt undanhålla information från föräldrar enbart för att de ska följa det nationella vaccinationsprogrammet strider mot bland annat Helsingforsdeklarationen, och kan anses vara en etisk kränkning eller försummelse. Officiella dokument från det brittiska hälsodepartementet och Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) avslöjar att de brittiska hälsomyndigheterna har ägnat sig åt just ett sådant oetiskt förfarande de senaste 30 åren.

Genom flera Freedom of Information Act-förfrågningar (FOIA), har Tomljenovic fått fram protokoll från privata möten mellan JCVI, som påstås vara en oberoende rådgivande expertkommitté, samt olika brittiska hälsoministrar. Även om Tomljenovics grundliga 45-sidiga rapport i huvudsak fokuserar på det brittiska hälsovårdssystemets utstuderade mörkläggning av den smutsiga sanningen om vaccinationsprogrammet, är principerna allmängiltiga för alla vaccinationsprogram. Programmen utformas för att tillfredsställa företagsekonomiska intressen i stället för allmänhälsa.

Den chockerande rapporten förklarar hur vaccinprogrammen har etablerats genom en avsiktlig negligering av säkerhetsproblem, samtidigt som fördelarna överdrivits. Den beskriver hur nya farliga barnvacciner tagits i bruk genom bedrägeri, och hur vaccinsäkerhetsstudier motarbetats. Vi får även veta hur allmänheten systematiskt hjärntvättas genom manipulation och vetenskapliga fingerfärdighetstrick.

Vaccin.me kommer att i en artikelserie titta närmare på de åtta slutsatser som Tomljenovic kommit fram till med hjälp av mötesprotokoll från åren 1983-2010:

1. I stället för att reagera korrekt genom att granska existerande vaccinationsrutiner då säkerhetsproblem hos specifika vacciner avslöjats, har JCVI antingen

a) inte gjort något alls

b) selektivt plockat bort ogynnsamma data från offentliga rapporter

c) gjort intensiva ansträngningar för att försäkra både allmänheten och myndigheterna om att vaccinet i fråga är säkert.

2. Kontraindikationerna för vaccination har märkbart begränsats för att öka vaccinationsgraden, trots uppenbara och olösta säkerhetsfrågor.

3. JCVI har vid flera tillfällen begärt att vaccintillverkarna ska göra särskilda ändringar i sina produktblad, så att infon inte står i strid med JCVI:s officiella rekommendationer.

4. JCVI har ihållande åberopat metodologiskt tvivelaktiga studier för att främja vaccination, medan de samtidigt avfärdat oberoende forskning.

5. JCVI har ihärdigt och kategoriskt bagatelliserat säkerhetsproblem medan vaccinfördelar har uppförstorats.

6. JCVI har främjat och utarbetat en plan för att införa nya vacciner med tvivelaktig säkerhet och effektivitet i barnvaccinationsprogrammet, med antagandet att licenserna slutligen ska godkännas.

7. JCVI har aktivt motarbetat vaccinsäkerhetsstudier.

8. JCVI har avsiktligt utnyttjat föräldrarnas förtroende och brist på relevant kunskap om vaccinationer i syfte att främja ett icke-vetenskapligt vaccinationsprogram som kan orsaka allvarliga och långvariga neurologiska skador hos barn.

Det är dessutom anmärkningsvärt att alla dessa punkter strider mot JCVI:s egen Code of “Practise”:http://vaccin.me/2013/01/18/hemliga-dokument-fran-brittiska-regeringen-avslojar-att-vacciner-bara-ar-bluff-och-bedrageri/
23.01 13 stod en notis i papirutgaven til Fœdrelandsvennen om at en liten gutt på 1 år hadde fått livmorvaksine HPV istedet for MMR- VAKSINE .
Smittevernlegen hadde dette å si “Det er bedre med en vaksine for mye emm en for lite .
Jeg har nå skrevet brev til smittevernlegen , fylkeslegen og helsesøster i Kristiansand, noe jeg la ut på “origo”:http://follopuls.no/-/bulletin/show/782587_brev-til-smittevernlege-vedroerende-barnevaksinasjon
. Jeg har en stalker som er våken hewle døgnet og så fort jeg legger ut noe , spesielt gjelder det kritikk av de rødgrønne, vaksinasjon og barnevern, så kommer han med nye diagnoser, for man er selvsagt hel eller halvgal hvis man ikke sluker rått det media kommer med :
Hvor får du faktaene fra? Tror dette er enda et produkt fra en forstyrret hjerne, men er den din? Igjen har du funnet dine fakta på youtube, herre gud!
Bengt Kvasnes
Dine henvisninger holder ikke mål Seppola, hvor de første cellene til en vaksinelinje hentes fra er forøvrig ikke så interesant, for vaksinene redder liv. Om du ser på det etiske bør du forøvrig heller se på kosmetikkindustrien, hvor celler blir brukt i antirynkekrem. Din agenda for å skremme folk fra å bruke vaksiner er trolig økonomisk, det er vel den eneste måten å få folk inn på sidene til det du kaller parti, på sidene til samfunnsspeilet og ellers hvor dere konspirasjonsteoretikere og andre på siden av samfunnet samler dere på nettet.

Sykdommene du skremmer folk mot å vaksinere seg mot er veldig alvorlige, bare les hva legen du siterer til skriver om skader på foster når mor får røde hunder før 20 svangerskapsuke. Vil du virkelig stå ansvarlig for de skadde barna til dem du skremmer fra å ta vaksinen?
Bengt Kvasnes

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Under Attack, NVIC Helps Americans Stand Up & Speak Out http://www.youtube.com/watch?v=CbnSk-1QLrg

“25 Facts The Mainstream Media Doesn’t Want To Talk About Right Now ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/videovisning-av-tabu-foredraget/comment-page-6/#comment-93497

« Forrige artikkel

Joker-Jens’ nytale

Neste artikkel »

Johan Galtungs Ti teser om 22/7

165
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x