Nytt nasjonalt vaksineregister – vaksinepresset øker

13.1K visninger
7 minutter lesetid
165

Nå får du vaksinasjonskort på nettet, sto det i en artikkel på NRK nylig. Det var mildt sagt. Dette er mer enn et vaksinasjonskort. Det er et nasjonalt vaksineregister som holder full oversikt over alle vaksinene dine.

Under påskudd om at du selv skal ha kontroll over stikkene dine, markedsføres dette som en gladnyhet. I artikkelen står det blant annet:

Folkehelseinstituttet tilbyr nå nettjenesten Mine vaksiner. Der kan du sjekke status for vaksinene til deg selv og eventuelle barn.

Her kan du også skrive ut et internasjonalt vaksinasjonskort. Noen land krever slike opplysninger ved innreise og opphold over lengre perioder.

Det er også mulig å reservere seg mot registrering av vaksiner, med visse unntak. Barnevaksiner og beskyttelse mot svineinfluensa er obligatoriske registreringer i det nye systemet.

Les artikkelen her.

Kan det nye vaksine-registeret misbrukes?

Vaksineindustrien begynner å bli en anelse pågående. Hvem vet hva disse opplysningene kan brukes til? Hva skjer om registeret blir påbudt, og ikke bare tilbudt? Det er rimelig å anta at hvis dette er et ledd i en større plan, der myndighetene til enhver tid vil ha full kontroll over hvem som er vaksinerte, så vil det bli en smal sak for eksempel å innføre tvangsvaksinering i neste omgang.  I USA ser vi eksempler på barn som ikke får lov til å gå på skolen, hvis de ikke tar de vaksinene som til enhver tid kreves.

Camilla Stoltenberg, assisterende direktør i Folkehelseinstituttet (FHI), er søster til statsminister Jens Stoltenberg. Denne uheldige forbindelsen gir god grunn til å være skeptisk. Det ser ut som Folkehelseinstituttets anbefalinger blir innført og vedtatt på løpende bånd i regjeringen. Hvorfor er det ingen som stiller flere kritiske spørsmål? Arbeiderpartiet er blitt ”Vaksinepartiet”. Statsministeren tok til og med opp vaksinetemaet i nyttårstalen 2012 hvor han påsto at  mange liv skal ha blitt reddet av et lite stikk. Ren vaksinepropaganda, på linje med det hans søster Camilla bedriver?

– Det er i hvertfall jeg stolt av, sa Jens Stoltenberg. Antyder han her at resten av befolkningen kanskje ikke burde være så stolte av det? Vi kan i hvertfall slå fast at søskenparet Stoltenberg har hatt et godt samarbeid i året som er gått.

"Tilgangen til dataene er sikre" sier assisterende direktør Camilla Stoltenberg i ”Folkehelseinstituttet”

Nye vaksiner markedsføres aggressivt

Nylig er hpv-vaksinen Gardasil innført i det barnevaksinasjonsprogrammet under svært tvilsomme omstendigheter. Vaksine mot omgangsyke – rotavirus, er på vei inn, og tilbys allerede på det norske markedet.

Ingen bør dra på festival eller store sportsarrangementer uten å ha vaksinert seg, advarer Verdens helseorganisasjon (WHO), som kontrolleres av verdens legemiddelindustri (som produserer vaksiner), noe som ble synlig for noen og enhver under svineinfluensahysteriet høsten 2009.

http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7719611

 

Folkehelseinstituttet anbefaler voksne å ta barnevaksinene en gang til

I september 2010 ble alle voksne anbefalt å ta barnevaksinene på nytt. Anbefalingen kom fra  Synne Sandbu,overlege i FHI.  Her anbefaler hun å ta kikhoste vaksine også, men påpeker samtidig at den vaksinen kun finnes i kombinasjons- vaksiner, noe som innbærer MER VAKSINERING med økt risiko for komplikasjoner og uheldige bivirkninger.

– Mange voksne tar difteri og stivkrampe-vaksine når de skal ut på reise. Da kan det være en god idé å ta en vaksine som også inneholder kikhoste, sier Synne Sandbu.

Folkehelseinstituttet anbefaler at man frisker opp vaksinene mot både difteri, stivkrampe, kikhoste og polio hvert tiende år.

Frisk opp kikhostevaksinen hvert tiende år, anbefaler overlege Synne Sandbu i FHI

– Både difteri og polio er svært sjeldne sykdommer i Norge, innrømmer Sandbu i samme artikkel.

Ellers så kan det jo nevnes at Synne Sandbu også sitter i ekspertgruppa som nå har anbefalt rotavirus-vaksinen til barnevaksinasjonsprogrammet.

 

Ebola-vaksine i farta

I en artikkel på NRK.no leser man følgende:

«Fryktes brukt i terror
Ebola smitter via kroppsvæske og kan også smitte gjennom luften. De som rammes blir kvalme, kaster opp og får smerter i hode, hals og bryst. I løpet av få dager dør de av indre blødninger og organsvikt.

Ebola er ett av verdens mest dødelige virus. Nå har amerikanske forskere funnet en vaksine som beskytter mus

Kan vi regne med at et tilbud om Ebola-vaksine er like om hjørnet ?

Hanne Nøkleby, divisjonsdirektør i Folkehelseinstituttet, tror det er langt igjen før man har en Ebola-vaksine for mennesker.

Er dette ren skremselspropaganda?
http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7904940

 

Også gravide blir anbefalt å vaksinere seg mot influensa

Gravide i 2. og 3. trimester blir anbefalt vaksinasjon mot sesonginfluensa kommende høst og vinter. Under svineinfluensaen ble en større andel gravide enn ikke-gravide rammet av alvorlige komplikasjoner av sykdommen. Årets sesonginfluensavaksine beskytter mot 2009A (H1N1) (svineinfluensa), A(H3N2) og et B-virus. Men det er jo slett ikke sikkert at årets influensasesong vil by på disse virusene, hvis det i det hele tatt blir noen sesong med influensa.  

Paradokset er at gravide nå blir frarådet å å ta svineinfluensavaksinen Pandemrix fordi den er forbundet med høy risiko. Ironisk nok ble den anbefalt året før. Når nyårets influensa- aksine beskytter mot svineinfluensa i tillegg til andre influensatyper, så kan en undre seg.

Det virker ikke som om Folkehelseinstituttet  har kontroll over alle vaksinene sine, som nå begynner å bli vel mange Folkehelseinstituttet ble kjent som ”Folkeforgiftningsinstituttet” etter alle de voldsomme bivirkningene som folk fikk av Pandemrix-sprøyta.

Les mer om anbefalingene i informasjonsbrevet fra FHI.

Disse gruppene anbefales også å la seg vaksinere med influensavaksine:

 •  Personer som er 65 år eller eldre, beboere i omsorgsbolig og sykehjem
 • Voksne og barn med alvorlige luftveissykdommer, spesielt personer med nedsatt lungekapasitet
 • Voksne og barn med kroniske hjerte/karsykdommer, spesielt personer med alvorlig hjertesvikt, lavt minuttvolum eller pulmonal hypertensjon
 • Voksne og barn med nedsatt infeksjonsresistens
 • Voksne og barn med diabetes mellitus (både type 1 og type 2)
 • Voksne og barn med kronisk nyresvikt
 • Voksne og barn med kronisk leversvikt
 • Voksne og barn med kronisk, nevrologisk sykdom eller skade
 • Voksne og barn med svært alvorlig fedme, dvs kroppsmasseindeks (BMI) over 40 kg/m2
 • Helsepersonell med pasientkontakt
 • Svinerøktere og andre som har regelmessig kontakt med levende griser

Det anbefales at revaksinering bør skje årlig før vinterens influensasesong. Med tanke på hva vaksinene inneholder burde det være nok til å ta nattesøvnen fra en.

 Denne influensavaksinen var de ikke så heldige med:

Av sikkerhetsmessige årsaker har Baxter AS frivillig valgt å trekke tilbake alle produksjonspartier av Preflucel levert til Norge.

Det er observert et uventet høyt antall bivirkninger etter vaksinasjon med enkelte produksjonspartier av Preflucel i europeiske land. Av sikkerhetsmessige årsaker har Baxter A/S valgt å foreta en frivillig tilbaketrekking av begge produksjonspartiene som er levert til det norske markedet.

http://www.legemiddelverket.no/templates/InterPage____83250.aspx

Det kommer stadig ny og urovekkende informasjon om svineinfluensavaksinen. Både Sverige og Finland har lenge rapportert om en økning i narkolepsi-tilfellene hos barn etter vaksineringen mot svineinfluensa. Og også i Norge er det nå klart at flere enn normalt som har fått sykdommen.

http://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.7695554

 

Russen slipper heller ikke unna

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom som skal delta aktivt i russefeiring til våren vurderer å vaksinere seg med meningokokk A-, C-, W- og Y-konjugatvaksine (Menveo®). Har ikke FHI lært noenting av den fryktelige meningokokk-vaksineskandalen som ene og alene var forårsaket av FHI for noen år tilbake.

 

Anbefaler innføring av rotavirusvaksine

Folkehelseinstituttet anbefaler myndighetene om å innføre rotavirusvaksinen til barnavaksinasjonsprogrammet. Det var riktignok ikke flertall for anbefalingen da representanten for landsgruppen av helsesøstre ikke støttet ikke forslaget. Hun mener det ikke synes tilstrekkelig dokumentert at rotavirus- vaksine i programmet vil gi en udiskutabel helse- og samfunnsøkonomisk gevinst i Norge i dag. Verdt å nevne i den sammenheng er at hun også var en av de få i gruppen som ikke hadde betydelige økonomiske interessekonflikter.

Det foreslås at vaksinen skal gis til alle barn før fylte seks måneder, noe som er omtalt her.

Urovekkende

Denne artikkelen er ikke ment å anbefale noen av vaksinene som her nevnes, tvert i mot. Det finnes en vanvittig markedsføring for vaksiner i det offentlige rom.  Det er totalt mangel på balansert informasjon om vaksiner i media, og de bør også refses for å ukritisk publisere Folkehelsesinstituttets vaksine-anbefalinger til enhver tid, uten å sjekke opp alle fakta rundt vaksinene det gjelder, inkludert hva de faktisk inneholder, som unødvendige og snikforgiftende aluminiumsubstanser som hemmer utviklingen av nervesystemet hos barn og forårsaker alzheimer hos de eldre.

Man trenger ikke lete lenge før man finner informasjon om vaksiner og vaksinering, som er såpass urovekkende at enhver bør spørre seg hvilken risiko de er villig til å ta – og hvem de vil tro på i vaksinespørsmål.
Hva er forresten risikoen ved å la være å vaksinere seg? Next to nothing, noe myndigheter og media ser ut til å ha glemt i farten…

Men vi andre kan være bevisst at FHI opprinnelig ble opprettet som et PRIVAT salgsledd for vaksiner, en praksis som tydeligvis følges den dag i dag, der målet er at et maksimalt antall sprøytestikk settes på nordmenn hvert år. Alle negative konsekvenser av vaksiner feies uelegant under teppet. Ansvarlig kan dagens praksis i hvertfall ikke kalles.

Folkehelseinstituttet ble opprinnelig opprettet som et privat salgsledd for vaksiner, beregnet på profitt for de utenlandske produsentene. Dette er en praksis som følges den dag idag. Det faktum at FHI har fått en statlig "kamuflasje" bidrar til å gi FHIs påfunn ufortjent tillit. Ifølge Per-Aslak Ertresvåg, forfatteren av "Makten bak makten" mottar FHI hvert år et hemmelig beløp (noen titalls millioner) fra Rockefeller Foundation, som i sin helhet disponeres av familien Stoltenberg. Og det forklarer vel kanskje noe?

 

Vil også minne om at Hans Gaarder holder foredrag om vaksiner førstkommende tirsdag (10. jan.) kl. 19 på Unity i Oslo med tittelen:

Vaksinering – helserisiko kamuflert som trygghet.

For praktisk info, klikk her.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

165 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Lars-Roger Moe
Skribent
11 år siden

Når myndighenene handler ondsinnet, mot bedre vitende, må folk selv ta ansvar og sørge for å skaffe seg nødvendig kunnskap de trenger for å ta vare på seg selv og sine barn.

Hva et forsker ess selv sier når han ikke vet at lydbåndet står på:
http://naturalnews.tv/v.asp?v=13EAAF22CDA367BB3C2F94D2CD90EF7B

Transcript av lydsporet:
http://www.naturalnews.com/033584_Dr_Maurice_Hilleman_SV40.html

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
11 år siden

:-)
http://www.naturalnews.com

Her på denne nettsiden har de diverse annonser – alt mulig av damer søker menn, «gunstige lå» diverse kosttilskudd osv. Disse folkene kjører sin egen agenda og er som alle andre opptatt av CASH.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  maranata
11 år siden

Dette er standard debuker tull.
Hele helsevesenet har sin inntekt basert på kunnskap gitt av det farmasøytiske kartellet. Fra byråkratisk personell til helsepersonell. Hele haugen har hele sin private økonomi – og har derved økonomiske interesser i – dette medisinske systemet. Hver enkelt lege er å anse som en selger for det farmasøytiske kartellet.Den offentlige tittelen deres er «medisiner». Det overstående argumentet er derfor en helt håpløs avsporing i forsøk på å spore diskusjon av fra saksinnhold.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
11 år siden

LRM skriver:
«Når myndighenene handler ondsinnet, mot bedre vitende»

Jeg er ikke særlig begeistret for hverken regjering eller statsminister, men dette var en temmelig drøy påstand – for det er kun en konspiratorisk påstand.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  maranata
11 år siden

De som rigger systemet og konsekvent svindler med forskning og vektlegging av kunnskap, som også saboterer motstridende kunnskap – med karriereknusing og drap på verktøylisten – kvalifiserer for betegnelsen jeg valgte. Dette er dokumentert.

De som legger denne politikken for det offentlige må etter mitt skjønn vite at de håndhever kunnskap med en enorm politisk og økonomisk slagside. De må, dersom de har utøvet det aller minnste våkenhet se at det finnes flere sider av denne saken – og burde ha undersøkt dette forholdet. Jeg velger å holde de som sitter øverst her ansvarlig ved å anta at de har et minimum av oversikt over hva de holder på med. For meg holder derfor merkelappen min i møte med de som øverst legger premissene for det norske helsepolitiske systemet. Her tror jeg det er skjellig grunn til å se nermere på forhold som bør etterforskes med tanke på systematisk korrupsjon.

De fleste som arbeider på andre nivåer i systemet, byråkratisk personell og helsepersonell, er ansvarsbevisste mennesker som gjør så godt de kan innen for det systemet de er lært opp til å tro på. Jeg har ingen krangel med dem.

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Takk for artikkelen. Jeg brukte ca to år på å studere hva vaksiner egentlig er. Ut fra mine funn fra alt fra vaksinertes erfaringer til fagfolks forskningsresutater, finner jeg ingen faktafeil i Lillian Sivertsens artikkel

I løpet av studiet fant jeg oppsiktsvekkende nok ut at ingen vaksiner fungerte som markedsføringen påsto men ofte stikk motsatt, mange kan forårsake alt fra svake til alvorlige bivirkninger, enten temporært eller varig. Eksempelvis vaksiner mot svineinfluensa førte til at noen fikk permanent narkolepsi og andre alvorlige bivirkninger. Disse vaksinene var, etter mine funn, ubrukbare, kun en utgift og fare, og en stor inntekskilde for investorer, industri og omsetningsledd med fler

En av grunnene til at vaksineindustrien har hatt relativt stor suksess med salget er at det er krevende for ansvarlige myndigheter og institusjoner, omsetningsledd og kunder å kontrollere at den relativt komplekse dokumentasjonen som følger med inneholder fakta. Dessuten er det mange organisasjoner, institusjoner, bedrifter og enkeltpersoner som har relativt store inntekter fra omsetningen. Etter det jeg kan se har industrien med fler utnyttet dette til fulle. Det eksisterer også en poltisk agenda som er knyttet til vaksiner, men denne skal jeg ikke gå inn på her, kan si kort at den kun er grunnlag for å avstå fra vaksinering

På grunn av vaksineregimets kompleksitet og massive markedsføring, er det dessverre nødvendig at hver enkelt studerer de fakta som foreligger fra uavhengige parter og på dette grunnlaget gjør seg opp en oppfatning for å ta et personlig valg. Vedlagt dokumentasjon er oppsamlet tildels sekvensielt etter hvert som aktuelle funn er gjort, derfor er det ikke utført en strukturert indeksering av materialet. Som en avslutning kan jeg kun si, prøv selv å finne en vaksine som har nytteverdig for mottakeren. Det tar dessverre ganske lang tid grunnet mengden av dokumentasjon. Legg merke til at det er (ca) fem relativt lange sider med videoer, audio, bilder og tekst:

Såkalt svineinfluensa forårsaket av blant annet vaksine. Swine flu and vaccine, a global crime http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1

I facebook finnes mange brukbare sider, grupper, som inneholder mye dokumentasjon:
Vaccine http://www.facebook.com/search/results.php?q=vaccine&init=quick
Vaksine http://www.facebook.com/search/results.php?q=vaksine&init=quick

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Du er heltpå kornet når du soer at organisasjoner, institusjoner bedrifter og enkeltpersoner håver inn penger i form av vaksinasjoner. Er vel av den grunn det ikke finnes så mye motstand mot vaksiner, ettersom nesten hele samfunnet er bygd opp rundt vaksinasjonsprogrammet, fra barnevaksinasjons programmet, de som produserer vaksinen, de som setter vaksinen osv.

Synes denne enkle animasjonsfilmen viser hvordan det hele er oppbygd. http://www.youtube.com/watch?v=vIhNyX3pRrk

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  RawKuz
11 år siden

Takk RawKuz, klikka feil tommel , pluss på 2, som fortjent ~zz~ jobba i hele natt ~zz~ :)
*
Såvidt jeg husker ble følgende nettsted etablert under siste fatale svineinfluensa-vaksine-kampanje i regi av FN ved WHO og den norske stat ved FHI, ser det er lagt et godt arbeid:
Vaksineaksjon.no http://vaksineaksjon.no/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  RawKuz
11 år siden

En digresjon, svineinfluensa vaksine til 7,000,000,000 mennesker, som var planlagt, gir en pris på 700,000,000,000 kr, 117,000,000,000 dollar, forutsatt stk-pris på 100 kr, men de ble vel solgt til ca 250 kr her på det lokale legesenteret, * prisen med 2.5, husker ikke nøyaktig. Konklusjon: potensielt farlig stor profitt, mange gjør seg avhengige av dette for å få inntekt. Ingen har i ettertid vist at svineinfluensa-vaksinen var annet enn uvirksom og potensielt helseskadelig, mange fikk bl.a. permanent narkolepsi, finnene har gitt litt erstatning til ofrene, i Norge tror jeg erstatning har uteblitt til dags dato, totalt stille fra fhi og ansvarlige statlige entiteter såvidt jeg vet. Som enkeltmenneske blir man liten og maktesløs i samfunnet slik det er idag, jeg har fire barn, synes synd på de som får disse tildels korrupte forholdene i arv
.
Paul Rodgers – Fire & Water http://www.youtube.com/watch?v=WQScQvOqlNk

Uffda
Uffda
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Measles among vaccinated Quebec kids questioned
«So the discovery that 52 of the 98 teens who caught measles were fully vaccinated came as a shock to the researchers who conducted the investigation. »
http://www.cbc.ca/news/health/story/2011/10/20/measles-quebec-vaccine-schedule.html

Mambob
Mambob
Abonnent
Svar til  Uffda
11 år siden

Hvor mange var vaksinert i utgangspunktet?

Vaksiner virker ikke 100% på alle som får det, derfor er det naturlig et enkelt som er blitt vaksiner fortsatt blir syke. At resultatene er et sjokk for etterforskerne må være en mediehype. Det er jo flere tusen vaksinert barn som IKKE har blitt syke. Det er typisk feil presentasjon av statistikk som tabloidmedia gjør for å skape hysteri og selge aviser.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Følgende e-post er sendt pga terroriseringen og mengden av skader som svinesprøyta har forårsaket, og det er nå omsider allment kjent at det kun var en svindel, som noen av oss både heldigvis og katastrofalt visste på forhånd http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/svineinfluensavaksineringen-1-ar-etter/comment-page-17/#comment-82393

Saken må behandles under terrorloven http://www.google.no/search?q=terrorloven

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Vaccine failure admitted: Whooping cough outbreaks higher among children already vaccinated http://www.naturalnews.com/035466_whooping_cough_vaccines_outbreaks.html

Quote: (NaturalNews) For several years, NaturalNews has maintained that many vaccines actually cause the very infectious diseases they claim to prevent. Measles vaccines, for example, actually cause measles. And flu shot vaccines actually increase susceptibility to the flu. (See sources below.) Now we have an open admission of precisely this point. ..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Myth busted: Vaccinations are not immunizations http://www.naturalnews.com/035871_vaccination_immunization_myths.html

Quote:

+{

(NaturalNews) There is only one kind of immunity and that is natural immunity which is achieved by battling the infectious diseases itself. Vaccination is merely the artificial triggering of temporary responses to manmade pathogens. Vaccines are both harmful and dangerous and are leading to generations of humans with no natural defenses to disease.

Vaccines do not provide long-term immunity; only temporary at best. In vaccines, an antigen is injected into the body to produce a reaction and the immune system responds in the form of antibodies, but antibody presence does not confer immunity. People still catch the diseases that they are vaccinated against. Vaccines actually skip the normal immune responses to activate killer cells which can trigger an overproduction of cytokines in response to the toxic vaccine adjuvants and can damage tissues and organs and even stop the heart and block air pathways.

Vaccines should never be called immunizations because that is a misnomer. Immunity and vaccinations are two different subjects altogether. In fact, breast milk is so potent with immune energizing effects in the infant that researchers at the CDC recommend women withhold breastfeeding their children in order to boost the «effectiveness» of childhood vaccines. The paper claims that women should stop breastfeeding long enough for the man-made poison to work on artificial/temporary «immunity.»

There is no such thing as a «side effect»
After-effects of vaccines are only followed for a very short time. Effects that are not seen for 30 years will not even be associated with the vaccine. Immunizations are contributing to the lowering of immunity along with the spread of auto-immune diseases such as arthritis and even AIDS throughout the world. Research clearly shows that aluminum mixed into vaccines carries a risk for autoimmunity, long-term brain inflammation, and subsequent neurological complications and may have profound and widespread adverse health complications. Many vaccines contain both aluminum and trace amounts of mercury. When you mix these 2 metals together it causes Extreme Synergistic Toxicity.

The facts:

..

}+

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Vaccine myths unraveling: 600 percent increase in number of parents refusing vaccinations for their children (Australia) http://www.naturalnews.com/038239_Australia_vaccinations_parents.html Quote: Parents across Australia are waking up in droves to the dangers of vaccines, as evidenced by new government figures showing a major uptick in the number of parents who are choosing not to vaccinate their children. According to the data, there has been a 600 percent increase in recent years in the number of informed vaccine opponents who are simply not willing to inject their offspring with toxic, and largely untested, chemical cocktails. ..

Ca 200,000 personer forsvinner årlig i UK, ca 80% kommer til rette, ca 20%, 40,000, forsvinner for godt hvorav ca 27,667 er barn http://www.nyhetsspeilet.no/2012/11/human-etisk-forbunds-og-foreningen-skepsis-interesse-for-okkulte-sexovergrep-mot-barn/comment-page-4/#comment-92136

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Innlegg https://www.facebook.com/groups/vaksineaksjon/permalink/10151314656539086/ i facebook av Mona Stuve https://www.facebook.com/mona.stuve sitat:

+{

Jeg mener det er etisk uforsvarlig at ikke våre myndigheter setter av penger til å utføre UAVHENGIG forskning på vaksiners effektivitet og trygghet.
Norge gir bort MILLIARDER av kroner til vaksineindustrien for at fattige, underernærte barn skal vaksineres. Men det har omtrent IKKE I DET HELE TATT blitt utført uavhengig forskning på hvilke bivirkninger, eller effekter disse vaksinene har på de ofte underernærte barna som mottar denne medisinske behandlingen.

Er ikke det rett og rimelig å forlange at det blir brukt noen ressurser på slik forskning? Norge er et rikt land som liker å gi bort veldig mange milliarder til vaksineindustrien, men VI VET IKKE om vaksinene har noen effekt? eller om de kanskje har alvorlige bivirkninger på ofte avmagrede barn som skal motta disse?

Har man ikke et etisk FORPLIKTELSE til å finne ut av dette før man bare «gir» bort en slik medisinsk behandling man ikke vet konsekvensene av??

Det kan virke som om Stoltenberg allerede har bestemt seg for at vaksiner er helt trygt. UTEN at det foreligger noe uavhengig vitenskapelig dokumentasjon på dette!

Jens sier følgende i en tale om vaksiner av alle verdens barn i 2004:

«Vaksiner er et medisinsk mirakel. …..Vi har råd til dette – Infrastrukturen må være på plass. Men hovedutfordringen er og blir: nok penger, og forpliktelse til å stå løpet ut. Og det er her tiden er inne for Norge til å ta et løft, til å gå foran, slik at vi kan trekke flere med på giversiden.
Norge ble blant de ledende giverne. Det var bred politisk støtte til denne beslutningen. I høstens budsjettforlik hadde jeg gleden av å finne støtte om å øke det norske bidraget til vaksinasjonsprosjektet til 300 millioner kroner i året. Vi forlenger den norske forpliktelsen med en ny femårsperiode til 2010. Samlet betyr dette at Norge vil ha gitt 2,7 milliarder norske kroner i perioden 2001 til 2010. Denne enigheten skal vi ta vare på. Dette er et område der vi bør ha alt å vinne på at partiene går sammen.»

}+

Kommentar til dette innlegget, sitat:

+{

Vaksiner er et medisinsk våpen, en idé som nok en gang førte til at vi betaler for vår egen misære, nøye planlagt og utviklet inklusive relativt avansert propaganda, de kriminelle bak vaksineregimet vet at reell forskning inklusive fullstending rapportering av skader får denne militære grenen til å bli forbudt. VACCINATION 101 – Dr. Lanctot alias «GHIS», vaccines are only a form of warfare http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1819&start=1 * Belief not science is behind flu jab promotion, new report says http://www.bmj.com/content/345/bmj.e7856 * Autism and vaccines, related. Autisme og vaksiner, relatert http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1774&start=1 * Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine. Swine flu and vaccine, a global crime. Information in english language http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1540&start=1 * Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1 * Hvorfor utviser skepsis.no Jørgen Skavland og Asbjørn Dyrendal m. fl. beviselig farlig inkompetanse? http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1813&start=1

1 Terrorisering utføres for lettere å programmere befolkninga med løgner subliminelt og bevisst
2 Mange involverte er alltid sultne på profitt
3 Forskjellige partier vaksiner av samme merke har fordekt ulikt innhold
4 Kan hende de tidvis forsøker en relativt ufarlig svindelvaksine for å gjenvinne tillit
5 Alltid kun potensielt farlig å motta en vaksine
6 Vaksiner er ikke immunisering
7 Vaksiner kan frembringe ønskede sykdommer og i valgte geografiske områder
8 Vaksiner er fordummende
9 Vaksiner kan være del av binært våpen
10 Vaksiner er metafysisk våpen i en stille krig

}+

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Secret government documents reveal vaccines to be a total hoax http://www.naturalnews.com/038598_vaccines_medical_hoax_government_documents.html Quote: (NaturalNews) If you have children, you are more than likely already aware of the official U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) «Immunization Schedules,» which today recommend an astounding 29 vaccines be given between birth and six years of age, including yearly flu shots, as well as another five to 16 vaccines between ages seven and 18 ( http://www.cdc.gov/vaccines/schedules/ ). But a recent investigative report compiled by Dr. Lucija Tomljenovic, Ph.D., uncovers more than 30 years of hidden government documents exposing these vaccine schedules as a complete hoax, not to mention the fraud of the vaccines themselves to provide any real protection against disease. Though her paper focuses primarily on the British health system’s elaborate cover-up of the dirty truth about its own national vaccination program, the tenets of the study’s findings still apply to vaccination schedules in general, which are typically designed for the purpose of serving corporate interests rather than public health. Government authorities, it turns out, in an ongoing bid to satisfy the private goals of the vaccine industry, have deliberately covered up pertinent information about the dangers and ineffectiveness of vaccines from parents in order to maintain a high rate of vaccination compliance. And in the process, they have put countless millions of children at risk of serious side effects and death. You can access Dr. Tomljenovic’s full paper here: http://www.ecomed.org.uk/wp-content/uploads/2011/09/3-tomljenovic.pdf Hiding the truth and covering up data to encourage vaccine compliance ..

«.. Ei heller den norske kongefamilien inklusive dens internt anerkjente slekt globalt har valgt å leve i pakt med Guds ord ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/slaa-ring-rundt-kong-harald/comment-page-5/#comment-93782

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Sitat: «.. Det eksisterer også en politisk agenda som er knyttet til vaksiner, men denne skal jeg ikke gå inn på her, kan si kort at den kun er grunnlag for å avstå fra vaksinering ..»

UN UNCED: Earth Summit 1992 by George Hunt, depopulation, bank scams, fascist new world order agenda http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1863&start=1

Quote: (Video is uploaded for Educational purposes Only) LINK TO – LIFTING THE VEIL –

ABEL DANGER http://www.abeldanger.net/ UNCED Conference. http://www.un.org/geninfo/bp/enviro.html United Nations Conference on Environment and – Development (UNCED), Rio de Janeiro, 3-14 June 1992. —– The Earth Summit.. The Earth Summit in Rio de Janeiro was unprecedented for a UN conference, in terms of both its size and the scope of its concerns. Twenty years after the first global environment conference, the UN sought to help Governments rethink economic development and find ways to halt the destruction of irreplaceable natural resources and pollution of the planet. Hundreds of thousands of people from all walks of life were drawn into the Rio process. They persuaded their leaders to go to Rio and join other nations in making the difficult decisions needed to ensure a healthy planet for generations to come. The Summit’s message — that nothing less than a transformation of our attitudes and behaviour would bring about the necessary changes — was transmitted by almost 10,000 on-site journalists and heard by millions around the world. The message reflected the complexity of the problems facing us: that poverty as well as excessive consumption by affluent populations place damaging stress on the environment. Governments recognized the need to redirect international and national plans and policies to ensure that all economic decisions fully took into account any environmental impact. And the message has produced results, making eco-efficiency a guiding principle for business and governments alike. * Patterns of production — particularly the production of toxic components, such as lead in gasoline, or poisonous waste — are being scrutinized in a systematic manner by the UN and Governments alike; * Alternative sources of energy are being sought to replace the use of fossil fuels which are linked to global climate change; * New reliance on public transportation systems is being emphasized in order to reduce vehicle emissions, congestion in cities and the health problems caused by polluted air and smog; * There is much greater awareness of and concern over the growing scarcity of water.

«#1369 Marine Links Sidley Austin to Sandy Hook Spread-Bet Shooter’s Death On Day Before the Shoot! ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/12/en-feiring-av-end-of-time/#comment-94530

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

New Information Dissolves Illusions About Vaccines—And They’re All Illusions http://vactruth.com/2013/08/02/dissolving-illusions/

Quote: There’s a new book out. It’s called Dissolving Illusions: Disease, Vaccines, and the Forgotten History. The biggest illusion is quite simple and is the basis for the entire book and what the book ultimately proves. Before I continue, answer this true-or-false question: Throughout history, vaccines have been responsible for the eradication of all or most infectious diseases. If you said false, you are correct. Vaccines were not responsible for the eradication of all or most infectious diseases. Another question. True or false: Clean water, nutrition, hygiene, and sanitation were responsible for the eradication of all or most infectious diseases. This is true, which Dissolving Illusions clearly shows. This single fact makes the following question easy to answer. True or false: The vaccine program in this country is based on a false premise. Absolutely true. Really think about this. Diseases like smallpox, pertussis, cholera, and measles all but vanished before the introduction of any vaccine. Therefore, vaccines could not have been responsible for the eradication of the diseases. But wait. I was told my whole life that vaccines are absolutely necessary to protect us from awful diseases. How can it not be true? It’s Basic History 101 ..

HPV Vaccine Exposed As Japan Health Authorities Withdraw Recommendation To Vaccinate http://www.collective-evolution.com/2013/07/09/ubc-researchers-expose-gardasil-vaccination-japan-health-authorities-withdraw-recommendation-to-vaccinate/

«Sun hieroglyphs under the windows on second floor and same and pyramid over the door, Søndre gate 20, Trondheim, Norway, the swiss nazi templars, url: http://octogon.falconscafe.com ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/joseph-wilting-om-jehovas-vitner-og-frimureriet/comment-page-4/#comment-100521

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Experimental Vaccines ‘Vaccine Free’ Stickers

http://experimentalvaccines.org/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Innlegg http://postimg.org/image/mktqhu9v7/ i facebook gruppe Vaksineaksjon.no – Vaksineinformasjon for den bevisste https://www.facebook.com/groups/vaksineaksjon/

Andreas Wahl Blomkvist https://www.facebook.com/andreas.wahl?fref=nf sitat:
+{
Hei «vaksineaksjon» gruppen,

Jeg er medisinstudent på syvende semester og har brukt en god del tid de siste årene på å lære om sykdom og kroppen. Det kommer neppe som noen overraskelse at jeg opplever mye av de argumentene som spres fra denne siden som propaganda pakket inn med misvisende informasjon og direkte feilaktige påstander.

Gitt at alle leger, professorer og medisinstudenter jeg har truffet og personlig kjenner, ekspertorganisasjoner, forskningen og helsemyndigheter verden over er uenig med omtrent alt som spres ut herfra får det meg til å lure hvordan dere kommer til å tenke om vaksiner på den måten mange av dere gjør.

Så klart, for mange av dere er denne overbevisningen irreversibel og lite annet enn seks års profesjonsutdanning i medisin kan rokke denne troen. Men det er kanskje noen som er åpen for å se på saken fra to sider. Disse kan gjerne kommentere på denne posten.

Jeg er ikke interessert i å diskutere med folk som tror at all forskning er kjøpt og betalt av en hemmelig industri, at jens stoltenberg er et romvesen, USA har dna chipper i vaksiner og a priori avviser all informasjon som ikke samsvarer med deres illusjon.

God kveld videre ! :)

Antallet sykdomstilfeller av meslinger i perioden da vaksiner ble innført på 60-tallet i USA. Kilde: CDC http://postimg.org/image/mktqhu9v7/
}+

Kommentar, Otto Lund https://www.facebook.com/otto.lund.33 sitat:
+{
Sjekk opp hvem som har skrevet lærebøkene deres og hvilke kilder de har brukt

Natural Infectious Disease Declines, Immunization Effectiveness and Dangers, Raymond Obomsawin Ph.D. http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1687&start=1 -> Figure 9, England & Wales, mean annual measles mortality cases children under 15, 1850 – 1965 http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1687&start=1#M7428

85% of measles outbreak victims already received vaccinations http://www.naturalnews.com/045693_measles_outbreaks_infectious_disease_immunizations.html

Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1760&start=1

VACCINATION 101 – Dr. Lanctot alias «GHIS», vaccines are only a form of warfare http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1819&start=1
}+

Innlegget ble slettet og kanskje av innleggets forfatter

maranata
maranata
Abonnent
11 år siden

Er det virkelig slik at våre myndigheter vil oss bare vondt, og at all vaksinering er av det onde? Er det virkelig slik at våre myndigheter kun er nikkedukker for bakenforliggende kapitalistiske krefter?

Medisinsk forskning bedrives av en hel rekke firma, og for å slippe nye medisiner ut på markedet kreves solid dokumentasjon og verifisering av at produktene virkelig holder mål. Vi mennesker er alle forskjellige med ulik motstandskraft mot sykdommer og ulik følsomhet for innholdet i disse medisinene, og alle skal informeres om eventuelle bivirkninjger og deretter ta en avgjørelse for/mot for seg selv og sine barn. Det kan da ikke være tvil om at medisiner både kan lindre, kurere og gi mennesker et bedre liv. Det vil vel alltid forekomme bivirkninger hos enkeltindivider, og det er jo disse som blir viet oppmerksomhet – ikke alle de som har blitt hjulpet av aktuell medisin.

Vaksinering er fremdeles en frivillig sak i Norge.

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

«Er det virkelig slik at våre myndigheter vil oss bare vondt, og at all vaksinering er av det onde?» Nei, men «makten bak makten» illuminati om du vil, er ute etter full kontroll av samfunnet og depopulasjon.

At våre myndigheter er nikkedukker er vel en kjennsgjerning? Når EU/USA sier hopp, spør myndighetene i Norge «hvor høyt» istedenfor «hvorfor?» Dette sees veldig enkelt på alle EU direktivene vi har innført /flest av alle) selv om vi ikke er medlem i EU (Selvfølgelig er vi det gjennom EØS, men ikke offisiellt) En annen sak er bombingen av Libya, kjøp av jagerfly fra USA istedenfor Sverige selv om de var billigere og bedre egnet til vårt formål. Flyene fra USA er i hovedsak bombefly, som vil være ubrukelige til formålet -forsvar. Dessuten frigir ikke USA kildekoden, slik at de sitter på nøkkelen til programmering av bombeflyene..

Falcon har lagt til noen veldig informative lenker, som tar for seg bl.a svineinfluensa-svindelen. Du som er kristen, står det ikke noe om å blande dyrevev og menneskevev? Ved å ta vaksiner har vi fått muterte gener, noe som umulig kan være bra. For å dyrke frem vaksiner må det gjøres i sykt vev, ettersom virus ikke kan overlever i friskt vev.

Menneskeheten har et svært sofistikert og velutviklet imunnsystem, som klarer å ta knekken på de aller aller fleste influensa/virus helt av seg selv. Å begynne å tukle med dette i form av vaksinasjon, vil føre til svekket imunnforsvar, i verste fall et ikke fungerende imunnforsvar. I så fall vil den minste infeksjon/influensa være dødelig.

Helt siden vaksinasjoner ble innført har vi sett en oppblomstring i nevrologiske og autoimunn sykdommer. Kroppen går til angrep på stoffene vi fikk injisert, som da har spredd seg til store deler av kroppen og som fører til store bivirkninger. Vaksiner blir også proppet med kvikksølv (thimerosal) for å få et innblikk i hvor giftig dette er (tredje mest giftige ikkeradioaktive stoffet) for å få en indikasjon på hvor giftig det er, se de 2første minuttene av denne http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/684243/

«Vaksinering er fremdeles en frivillig sak i Norge.» – Enn så lenge! fortsetter vi som nikkedukker, kommer vaksinasjon til å bli pålagt ved lov.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  RawKuz
11 år siden

Angående depopulasjon agenda, det er etablert og dokumentert i FN-regi, således ikke hemmeligholdt, men de har utført store vaksineaksjoner i enkelte land uten å informere om at planen inneholdt depopulasjon. Vaksineringen førte til et høyt antall spontanaborter, således en suksess for å si det slik:
IMMUNOCONTRACEPTIVE HIDDEN IN THE FLU VACCINE ( SHARE LIKE WILDFIRE NOW )

Bl.a. Gro Harlem Brundtland var kjent med denne agendaen, men såvidt jeg vet har befolkninga aldri blitt informet om dette av myndighetene direkte eller gjennom media,, således er det i praksis hemmeligholdt:
George Hunt:UN UNCED Earth Summit 1992 (Population reduction, Bank Scams etc..) http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&start=226#M4284
UN Population Division Policy Brief, No. 2009/1 March 2009. What would it take to accelerate fertility decline in the least developed countries? UNITED NATIONS ● DEPARTMENT OF ECONOMIC AND SOCIAL AFFAIRS http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1569&start=101#M5298

Dette viser at hele kjeden fra produsent til helsestasjon, legesenter, generelt ikke informerer om kjente agendaer for og bivirkninger av vaksiner. De erkjenner i dokumenter at vaksinene er giftige men informerer ikke mottakerne:
Bill Gates Admits Vaccines Are Used for Human Depopulation http://www.youtube.com/watch?v=xqAGasF6Hfo&list=PL7DE46A64F01E6403

Hvis vi ser bort fra stoffer i vaksinene som er ment for generering av aborter og infertilitet, er det mange flere stoffer som er potensielt veldig skadelige. Informasjon om dette finnes via andre internett-referanser i kommentarer her under aktuell artikkel

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Flott innspill! Kan også nevne FN’s Agenda21. Enkelt forklart her:

Lenken til hele dokumentet: http://www.un.org/esa/sustdev/documents/agenda21/english/Agenda21.pdf

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

I referert dokumentar ‘IMMUNOCONTRACEPTIVE HIDDEN IN THE FLU VACCINE ( SHARE LIKE WILDFIRE NOW ) http://tinyurl.com/6ona3hh ‘ nevnes bl.a. The Kissinger report ifm depopulasjon agenda. Angående Heinz Alfred «Henry» Kissinger og høyst kritikkverdige forhold innen bl.a. Nato’s ledelse, lytt til: Kay Griggs: Colonel’s Wife Tell-All Interview http://www.youtube.com/results?search_query=Kay+Griggs%3A+Colonel%27s+Wife+Tell-All+Interview

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

** H1N1 Vaccine Linked To Miscarriages ** http://worldtruth.tv/h1n1-vaccine-linked-to-miscarriages/

Quote: .. Recent data presented to the U.S. Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC) Advisory Committee on Children’s Vaccines has revealed some shocking information about the effects of the H1N1 / swine flu vaccine on pregnant women. According to the report, the rate of miscarriage among pregnant women during the 2009 H1N1 / swine flu pandemic soared by over 700 percent compared to previous years, pointing directly to the vaccine as the culprit — but the CDC denies the truth and continues to insist nobody has been harmed. ..

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Is The H1N1 Vaccine Safe? Shocking Stories From Pregnant Women Who Have Had Miscarriages After Taking The Swine Flu Vaccine http://organichealthadviser.com/archives/shocking-h1n1-swine-flu-vaccine-miscarriage-stores-from-pregnant-women-tell-your-doctors-that-vaccines-and-pregnancy-do-not-mix

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Korrigering grunnet utilgjengelig video,
Bill Gates Admits Vaccines Are Used for Human Depopulation http://www.youtube.com/playlist?list=PL7DE46A64F01E6403

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  maranata
11 år siden

: «Medisinsk forskning bedrives av en hel rekke firma»

Følg pengene, Maranata. De største firmaene eies på kryss og tvers av noen svært få og små grupperinger, sentralt blandt dem Rockefeller klanen som stod bak kuppet av «helse»tjenester i 1905 ved The Flexner Report.

ALLE andre firmaer innen det etablerte systemet jobber med bakgrunn i kunnskapssystemet som siden er bygget opp i vestens universiteter – tuftet på Fleksners rapport til den amerikanske kongressen. Den rapporten er fra starten av en svindel som handler om industriel kontroll (kontroll av pengene) i «helse», eller snarere mangel på helse. (Det er lite penger i god helse).

Undersøk begge sidene av en sak – grundig – før du begir deg ut i en diskusjon.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
11 år siden

How the Rockefellers took control of the US medical system, Flexner Report http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1357&start=276#M4628
*
Digresjon, et annen kupp med påfølgende hemmelighold av teknologi:

google ~ royal rife http://www.google.no/search?q=royal+rife
youtube ~ royal rife http://www.youtube.com/results?search_query=royal+rife

Royal Rife kurerte kreft med et egetutviklet optisk mikroskop samt frekvensgeneratorer. Hans metode var så effektiv med små investeringer at kreftbehandling ble veldig billig. Dette så noen andre var en mulighet for god forretning, undertrykke Royal Rife’s teknologi og innføre mindre effektive og kostbare metoder. Sistnevnte er videreutviklet og danner grunnlaget for dagens kreftbehandling. Royal Rife»s effektive teknologi er fremdeles hemmeligholdt

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Falcon
11 år siden

Takk Falcon, det er ikke alltid jeg har tid til å hente frem kildene. Rife er god, og vi kan nevne i fleng en mengde tilsvarende eksempler. Tror vi har vært igjennom noen diskusjoner med noen andre rettroende herlseappostler før. Selvsagt offisielt demonisert av kartellet, og dermed ferdig debunket for de som nøyer seg med å kun sjekke den siden av saken. De andre kan jo fortsette med Max Gerson når de er ferdige med Rife. http://www.youtube.com/watch?v=QNoZSduLMuo

Hans Gaarder
Forfatter
11 år siden

Jeg holder foredrag om vaksiner førstkommende tirsdag (10. jan.) kl. 19 på Unity i Oslo med tittelen

Vaksinering – helserisiko kamuflert som trygghet

Foredraget vil bl.a. omhandle:

– Vaksiner kontra kroppens eget immunforsvar
– Litt vaksinerings-psykologi
– Ingrediensene i vaksiner
– Trippelvaksinen MMR
– Vaksiner og autisme
– Lærdommer fra svineinfluensa-skandalen
– Folkehelseinstituttets medisinsk-faglige uredelighet
– Andre aktuelle vaksine-relaterte temaer

Program:
Kl. 19 – 20 Om vaksiner og vaksinering, del 1
Kl. 20 – 20.15 Pause med forfriskninger
Kl. 20.15 – 21 Om vaksiner og vaksinering, del 2

For praktisk info, klikk her.

Vel møtt til en informativ og uavhengig vaksine-gjennomgang!

For bakgrunnsinformasjon om vaksiner, se her.

Om svineinfluensa-vaksinen se f.eks her.

Ulven
Ulven
Abonnent
11 år siden

Er det mulig å få tak i bildet øverst som wallpaper?

Det burde fungere greit som dart-blink. Så kunne man få tak i noen sprøyter og benytte som dart-piler.

Treffer man en av forgiftningsheksene i ansiktet gis det poeng.

«Innertieren» vil være nesa til den stolzenbergske Camilla.

Jeg lurer på om det vil kunne ha en slags voodoo-effekt. Ved at den negative energien som disse forferdelige kvinnemenneskene formidler til andre blir returnert til dem selv, i henhold til en eller annen kosmiske eller karmisk lov.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Ulven
11 år siden

Man kritiserer myndigheter og personer for ting som slett ikke er dokumentert for deretter å vise sine egne ondskapsfulle perverse tanker.
Skjerp deg!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  maranata
11 år siden

Prøv nå å smil litt da din tørrpinne :)

Vi får dokumentere litt da vetdu, På 1950- og 1960-tallet ble poliovaksine
forurenset med et apevirus, en vaksine gitt til over 100 millioner uskyldige på verdensbasis og 1 million uskyldige i Norge
Apeviruset SV40 i Poliovaksinen førte til kreft og tilfellene av non-Hodkins lymfom har blitt nesten fordoblet over en tilsvarende tidsperiode, uten noen forklaring

http://www.forskning.no/artikler/2004/april/1080740282.43

Er du klar over hvem som produserer vaksinene Maranata ? tror du de er en flokk med Mor Thersa figuer som ønsker oss det beste ?

Her er gjengen som produserer vaksiner, samme folkene utviklet et biokjemisk våpen som heter agarnt orange, 83 millioner liter ble sprayet over 2.300.000 uskyldige kvinner og barn i Vietnam, 2 000 000 uskyldige sliter den dag i dag med ulike typer kreft, hudsykdommer, lungekreft og psykiske funksjonshemninger, og mange andre uregelmessigheter som mutasjoner

Samme gjengen har også forgiftet vannforsyningene til 7 millioner Libyere med utarmet uran som har en halveringstid på 4 milliarder år

http://english.pravda.ru/world/asia/04-01-2012/120148-us_dropped_Agent_Orange_on_Vietnam-0/

Det er en kjent sak at vaksiner ødlegger imunforsvaret og de vestlige nasjonene med flest vaksiner i barnevaksineprogrammene sine er også nasjonene med høyest barnedødlighet

Hva sier boka di om å tukle med guds skaperverk da Maranata ? Tror ikke Jesus ville vi skulle injiseres med okulte vaksiner produsert av sataniske brorskap

For å ikke svartmale helt så kan man ta med litt gladnyheter da, nå trenger ikke opdrettere lenger ha 100 000 laks i hver mer, nå rekker det med 1 genmailpulert laks på størrelse med hvaler som blir lovlige i Norge

Hva sier boka di om det ?

Genmodifisert laks kan bli lovlig

http://www.forskning.no/artikler/2010/november/270684

Når man først er inne på gladnyheter så kan jeg legg til en liten videosnutt som ble filmet i skjul fra årsmøtet som de apetroende Darvinistene fra Skepis.no holdt i skogen i Nordmarka utenfor Oslo :)

http://www.youtube.com/watch?v=F2ZxC0qVHio&feature=share :D

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

Feil har blitt gjort, men det er faktisk et stykke derfra til å påstå at våre myndigheter med viten og vilje forgifter befolkningen.

Din påstand om at vaksiner ødelegger immunforsvaret må du være så snill å dokumentere. Det er en kjent sak at motaker av donororganer må få medison for å sløve immunforsvaret slik at det nye organet ikke støtes ut, og at dette før elller senere vil resulterer i kreft – men dette er en helt annen sak.

At du i kjent flåsete stil trekker inn apevirus, giftutslipp over Vietnam osv har absolutt ingen relevans her i Norge

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

maranata: se denne 4 minutter snutten med Bill Gates, som Falcon lenket til, så sier Gates selv at vaksinasjon bare kan sørge for ca 20 % befolkningsreduksjon: http://www.youtube.com/watch?v=xqAGasF6Hfo&list=PL7DE46A64F01E6403
Så ha da i mente at Gates leder GAVI-prosjektet, som Stoltenberg i sommer ga 5 milliarder til.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  smurfen
11 år siden

UK, Gates pledge $2.3 b for vaccines for poor http://www.chinadaily.com.cn/world/2011-06/13/content_12686449.htm

Sitat:

LONDON – Britain and billionaire Bill Gates pledged $2.3 billion at an international donor conference on Monday to fund vaccination programmes to protect children in poor countries against diseases like diarrhoea and pneumonia.

Norwegian Prime Minister Jens Stoltenberg said his country would double its annual contribution to $180 million by 2015 to help fund an international campaign to combat common diseases that kill millions of children in the developing world.
..

stoltenberg gates gavi billion http://www.google.no/search?q=stoltenberg+gates+gavi+billion

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  maranata
11 år siden

:

Mat 23:13
Efeserne 6:12

RawKuz
RawKuz
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
11 år siden

En ting som er veldig offtopic, hvorfor henger vi oss opp i det klovnen Maranata kommer med? Må tydligvis ikke ha noe liv, ikke kommer med han noe som helst saklig og hver gang noen skriver tilbake, blir det stille fra fjøset..

Et spørsmål som nok ikke blir besvart av maranata: Hva får du ut av alt oppgulpet du kommer med, hva ønsker du å oppnå?

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Lars-Roger Moe
11 år siden


Fordi det slenger andre innom her som trenger å se motargumenter i forhold til skråsikre debunkere. Folk som er genuint spørrende og går stille i dørene er dem jeg egentlig har i tankene når jeg tar meg bryet med å svare sånne som Maranata fra tid til annen. Forøvrig et betimelig spørsmål.

piscesgutt
piscesgutt
Abonnent
11 år siden

Folkehelseinstituttet og vaksineeksperimentet

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  piscesgutt
11 år siden

THE VACCINE EXPERIMENT – In The Service of Good, Pt 1 of 4 http://www.youtube.com/view_play_list?p=6A14E501450FC9C2&playnext=1&playnext_from=PL

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Familien Stoltenberg tjener politisk&økonomisk på Vaksineringsbløffen http://familienstoltenbergtjenerpolitiskokonomiskpavaksi.origo.no/

Sitat:
Gruppen skal belyse den urett som Stoltenberg familien begår samt norsk presse + alle andre som profitterer og hemeligholder samt fortier De faktiske FAKTA at vår egen statsminister og hans nærmeste familie tjener et ukjent beløp og ikke minst politisk fremstår og representerer medisinfirmanene med et stort SMIL.
..

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

229 – Norsk interview med Atle Johan Løvaas (del 1 af 6) om alternativ medicin og sundhed http://www.youtube.com/playlist?list=PL127658EF4B6F3741

Sitat:

http://www.atlejohanlovaas.com og http://www.bevolution.dk

Besøg også «International Advocates for Health Freedom» på http://www.iahf.com

Et interview med norske Atle Johan Løvaas, der driver Klinikk for Klinisk Homøopati i Bergen. Bioelektrisk Funsjons Diagnose – elektroakupunktur ud fra Dr. Volls metode.

Spred dette interview til flest mulige, der forstår norsk, da det rummer livsvigtige oplysninger og indsigter, som kan styrke sundheden hos os alle

Illusions
Illusions
Abonnent
11 år siden

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5F_yj1T8Qu8
Dr Banks speaks so bravely because she is living in Mexico. Otherwise, her boldness would cost her medical license or her life. This is a VERY important video that I hope you will take the time to watch.

Our babies, our children are in imminent danger all for profit for the pharmaceutical companies. Thank God I was able to convince my daughter to not get her baby vaccinated. They usually give infants Hep B shots before they even leave the hospital–Hep B, a sexually transmitted disease!!!!!!!! to infants!!!!!!! People just do it because the damn doctors say they should. Doctors are not even educated on this subject. If they are and do recommend it anyway, they should be charged with a crime.

Do you want to give a sacrifice to the vaccine Gods?

Michelle
Skribent
11 år siden

Gerson-instituttet’s leder om å spise naturlig energifylt mat:

Vi er Alle blitt lurt, også FHi og politikerne etc.
Det virker jo som vi alle har falt i tung hypnose..
Men Gerson-instituttet har helbredet mange mot kreft osv!

Svaret er altså at ren luft, rent vann, hvile, positive tanker, snillhet mot seg selv og andre, kontakt med dyr og naturen, økologiske råe grønnsaker (spesielt juicing) og frukt, forebygger og helbreder Alle sykdommer!

Ellers anbefaler jeg også sterkt Dr Hulda Clark!!!!
1 http://huldaclark.com/
2

Hulda Clark har også helbredet mennesker over hele verden og lært bort sine metoder helt gratis også, hjulpet ufatteligt mange, og jeg kjenner personlig flere av de..

Det handler om Healing ♥

Illusions
Illusions
Abonnent
11 år siden

http://www.varden.no/nyheter/apotek-stengt-pa-grunn-av-sykdom-1.6699599

Dette er litt på siden av saken, men jeg tar det med som en liten kuriositet.

Apoteket Boots’ filial på brygga i Kragerø er stengt. På grunn av sykdom!
Ikke siden 8. desember har kunder fått sine medisiner ved utsalget, og det kan synes som om det ennå tar en stund før filialen åpnes.

:-)

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

The Committee of 300 er høyt oppe i den globale maktpyramiden, og disse er også høyst relevant ifm aktuell artikkel om vaksiner http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/vil-jesuittene-og-frimurerne-klare-a-starte-3-verdenskrig/comment-page-9/#comment-79875

tralle20
tralle20
Abonnent
11 år siden

FHI der familien Stoltenberg har full kontroll , kamuflert som et offentlig gode noe som kan diskuteres i og med at ingen absolutt ingen har innsyn bortsett fra de ledende private aktører med camilla Stoltenberg i spissen med Jens som talerør for en mildt sagt tvilsom gesjeft.

Madam Sirius
Madam Sirius
Abonnent
11 år siden

Glimrende artikkel!

Lars-Roger Moe
Skribent
11 år siden

Argentina: GlaxoSmithKline (Legemiddelfirma) er bøtelagt for drap på 14 spedbarn under et ulovlig testprogram for vaksinerr i 2007 og 2008. I tilleg til å drepe barn og eksperimentere med mennesker, mener dommeren at GKS forfalsket foreldresamtykke, og slik sørget for at spedbarnene kunne brukes i eksperimentet uten at froreldrene faktisk ble forespurt.

http://www.sott.net/articles/show/239903-Argentina-GSK-Fined-Over-Illegal-Vaccine-Experiments-Killing-14-Babies

Lars-Roger Moe
Skribent
11 år siden

En studie fra 2010 publisert i Journal of Pediatric Infections & Diseases foreslår at amming burde utsettes for å hindre at immunstoffer i morsmelk ødelegger antistoffer i vaksinen og svekker effekten av vaksineringen.

http://www.sott.net/articles/show/239910-Researchers-Delay-Breastfeeding-to-Improve-Vaccination-

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

* TIl moderator: Feil ~ Facebook ‘Del’ av engelsk versjon av artikkelen forårsaker deling av norsk versjon, rett opp. Takk

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

* TIl moderator: Ser ut som man får delt engelsk versjon, sjekk, men det kommer opp norsk tittel i facebook. Vennligst slett foregående og denne kommentaren. Takk

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Høring av forskrift om nasjonalt vaksinasjonsprogram og endringer i SYSVAK-registerforskriften – Høringsuttalelse http://www.regjeringen.no/pages/2236906/Magnar%20Stave.pdf

Mambob
Mambob
Abonnent
11 år siden

Hvis legemiddelindustrien vil tjene masse penger og betaler myndighetene som å innføre dem, hvorfor tar vi ikke alle vår årlige hjerte-, astma-, tuberkulose-, demens-og depresjons-vaksine. Gjerne som separate vaksiner for maksimal profitt.

Påminn meg igjen hvorfor vi så og si ikke har tuberkulose i Norge lengre?

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Mambob
11 år siden

Fuberkulose: HYGIENE
Den var omtrent vekk før vaksina kom på markedet.

Mambob
Mambob
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
11 år siden

Kan du bevise det du påstår?

Tuberkulose spres ved dråpesmitte som f.eks influensa og forkjølelse.

Hvorfor får vi da fortsatt influensa og forskjølelse og ikke tuberkulose når de smitter på samme måte?

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Mambob
11 år siden

Du kan gå inn å sjekke det som finnes av statistikker i den kritiske litteraturen. Det finnes god dokumentasjon. Det samme forhold gjelder det meste av andre vaksiner. Sykdommene går tilbake og nærmer seg null, vips det kommer en vaksine, og vaksineindustrien tar kred. Under andre forhold kommer en vaksien som forårsaker epidemier – spanskesyken for eksempel. Det er mye som tyder på at det også gjelder AIDS. Det er en del interessange forhold rundt Polio du også burde sette deg inn i. Som i «sykdom følger vaksine» med påfølgende symptom/diagnosefragmentering for å «eliminere» sykdommen.

Hvis du bare sitter inne med deet som kommer offentlig vei/tjeneste vei har du mye å sette deg inn i.

Hvorfor influensa og forkjølelse men ikke tunerkulose? Trolig fordi almenhelsen er bedret som følge av bedre hygiene, sanitær og erneringsforhold (dette er før matdistribusjonen er gjennomindustrialisert), og kroppen klarer å hanskes med det. Grunntilstanden er avgjørende for hvorvidt en er disponert for sykdom både innenfra og utenfra. Pasteur vs. Bechamp, og pasteur innrømmet på dødsleiet at Bechamp hadde rett.

Mambob
Mambob
Abonnent
Svar til  Mambob
11 år siden

Pføy Lars-Roger Moe. Man har ikke så store endringer i hygiene og kosthold de siste 50 år. Det er ikke som om vi svømte i avføring på 50-tallet og spiste gråstein.. Det faktum at polio forsvant så pga dette og ikke ved hjelp av vaksinen er toppen av fornektelse.

At Pasteur påsto Bechampe er nok en myte konstruert av antivaxxere. Hvor er dokumentasjonen. Det er ikke engang nevnt i biografien skrevet etter hans død. Dessuten spiller det liten rolle når vi i ettertid vet at Bechamp hadde feil.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mambob
11 år siden

Mambob, min gjennomgang av forskningsrapporter med statistikker viser at det var hygienen som var hovedårsaken, samt kosthold, generelt bedre levekår som bedret immuneforsvaret. Vaksinene enten påvirket ikke trenden i antall sykdomstilfeller eller de førte til en økning. I tillegg fikk noen temporære eller permanente bivirkinger. Du er nødt til å se gjennom selv, dette kan ikke baseres på synsing. Det tok meg to år å samle sammen informasjonen, det tar mye kortere tid å se gjennom: http://tinyurl.com/87tf6l2 Lykke til

Mambob
Mambob
Abonnent
Svar til  Mambob
11 år siden

Falcon, det du presenter er diverse youtube-videoer som du tydeligvis mangler kompetanse til å forstå feilen i. En av videoene starter med en fyr som påstår at DNA fra virus og bakterier fra vaksiner inkorporeres i barnas DNa. Dette er tydelig en person som ikke vet hva han snakker om. Om en dame som sier hun kjenner ei som påstår at svineinfluensaen er skapt av myndighetene. Ikke spesielt troverdig.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mambob
11 år siden

Mambob, jeg gjentar for tredje og siste gang, det tar mange uker før du har sett over tilstrekkelig materiale. Du må selv sortere ut det som er vesentlig, blant annet noen forskningsrapporter med statistikker er sentrale, men det er også en helhet som krever at du anvender mange uker, anslagsvis minimum et par måneder, alt etter hvor rask du er. Når den tid kommer, har du trolig grunnlag for å uttale deg om materialet., dvs anslagsvis tidligst i mars 2012: http://tinyurl.com/87tf6l2 Lykke til, og god vinter

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Mambob
11 år siden


Jeg foreslår at du undersøker. Legg vekk arrogansen din en stund og ta høyde for at du kan ta feil, eller at du kan ha blitt gitt uriktig informasjon. Sjekk heller hygiene, sanitær og kosthold fra 1950 og bakover. Vaksinen kom på 50 tallet og det er meningsløst å brekke ut av seg at «Man har ikke så store endringer i hygiene og kosthold de siste 50 år». «De siste femti år» – er etter at vaksinen kom, og du trenger å se utviklingen frem til det tidspunkt for å få mening ut av informasjonen.

Sjekk selv – begge sidene i en sak som har to motstående sider. Forholder du deg kun til det som blir sagt fra den ene siden og ikke selv sjekker substansen i hva den andre siden hevder, så bedriver du ikke vitenskap men religion. I medisinske kretser er du i så fall i farlig godt selskap. («Farlig» skal forstås i dobbel forstand!)

Erfaringsmessig kommer du til å føyse av all informasjon som bestrider din egen intil du selv finner et spørsmål som du ikke har ferdig innlært svar på. Det kalles kognintiv dissonans. Underbevissthetens oppgave er å holde verden trygg og aviser automatisk alt som kan tenkes å rokke ved trygge grunnvoller. Hvis virkelighetsforståelsen til en helsefagarbeider faller trues både identitetsbildet og den økonomiske tryggheten – du kan banne på at underbevisstheten jobber overtid for å holde rullegardinen nede.

Her har du en liste med vaksinerelaterte artikler. (Spar meg for debunkersvada i retning av at han sleger produkter og har økonomiske interesser – enhver ansatt i helsevesenet har økonomien sin knytt opp til den farmasøytiske industrien, slik min økonomi var det i 20 år.) http://www.health.org.nz/tb.html

Her har du mange relevante vaksine grafer gjengitt. Gå informasjonen etter i sømmene istedenfor å fnyse av dem som har mot nok til å holde informasjonen synlig. http://www.whale.to/vaccine/rattigan2.html

Det er, for den som gidder sjekke begge sidene av saken, dokunmentasjon som godgjør at Bechamp hadde rett og at Pasteur følgelig tok feil. Du kan begynne med å sjekke arbeidet til disse kvakksalverne:
Günther Enderlein (1872-1968)
Claude BVernard (1813-1878)
Virginia Livingston-WWheeler (1906-1990)
Gaston Naessens (1924-)
Robert o. Young (1952-)

Så rart at det ikke var nevnt i biografien at Pasteur innrømmet sin svindel. Kan knappest forestille meg at en slik innrømmelse skulle ha noen praktisk betydning for det farmasøytiske kartellet og dets inntjeningspotensial.

Intil du slutter å gulpe religiøse dogmer og åpent begynner å undersøke sakene fra flere sider har ikke vi mer å snakke om.

Mambob
Mambob
Abonnent
Svar til  Mambob
11 år siden

Hmm så jeg er arrogant altså. Prøver bare å banke litt vett i skolten noen og våkne fra konspurasjonståka. Slikt tull som dette tar faktisk livet til folk, så jeg håper dere er stolte av dere selv. Når slikt tullball går ut over folka helse så blir jeg litt forbanna. Samtidig er de fleste heldigvis kloke nok til ikke å ta galskapen inn.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Mambob
11 år siden


«Når slikt tullball går ut over folka helse så blir jeg litt forbanna.»

Dette er vi faktisk helt enige om! Legg merke til hvord ulikt vi vurderer problemet og hvilke løsninger som finnes. Jeg sluttet i helsevesenet på grunn av nettop dette. Det finnes mer enn ett sett informasjon, og før du kommer deg ned av din høye hest og sjekker begge sider er du ikke annet en ei arrogant religiøs vaktbikkje.

Sjekk denne, det er forskning, med tre leger er medforfattere – Gary Null «Death By Medicine».

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mambob
11 år siden

De som har de sykdommene du nevner, kan dø av vaksine. Årsaken er at vaksiner er potensielt farlige. Dessuten går de allerede på medisiner og behandling som er mye dyrere enn vaksiner. Ved dødsfall vil inntekten falle bort, for å si det bedriftsøkonomisk

Husker ikke i farten hva som sto i detalj i forskningsrapportene om årsakene til at antall tilfeller av tuberkulose hadde falt, skal se etter ved anledning, er et sted i materialet som er referert her: http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/nytt-nasjonalt-vaksineregister-vaksinepresset-oker/#comment-79818

Mambob
Mambob
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Ermm… mange av disse pasientgruppene anbefales jo f.eks influensvaksinen hvert år, så ser ikke logikken din.

Det hender at ambulanser kjører på folk og skader/dreper dem. Dermed er ambulanser potensielt farlige og vi bør avskaffe vaksiner.

Mambob
Mambob
Abonnent
Svar til  Mambob
11 år siden

ambulanser mener jeg ;O

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mambob
11 år siden

Uansett, dette handler ikke om sådan logikk, det handler om vaksiner fungerer eller ikke, og om de er skadelige. Se gjennom det jeg refererte i forrige post http://tinyurl.com/87tf6l2 Jeg brukte ca to år på dette fordi jeg måtte lete samtidig, men du klarer å se gjennom alt i løpet av mye kortere tid, og etterpå kan du ta et personlig standpunkt til vaksiner. Lykke til

Illusions
Illusions
Abonnent
11 år siden

http://www.activistpost.com/2012/01/glaxosmithkline-fined-over-illegal.html
GlaxoSmithKline Fined Over Illegal Vaccine Experiments Killing 14 Babies

Vaccine and drug giant GlaxoSmithKline (GSK) has been fined 400,000 pesos (around the equivalent of $93,000) by an Argentinian judge for killing 14 babies during illegal lab vaccine trials that were conducted between 2007 and 2008.

In addition to killing the children and experimenting with human beings, the judge asserted that the corporation actually falsified parental authorizations so that babies could participate without legitimate parental permission.

Det sies at Stoltenbergfamilien har MANGE aksjer i GlaxoSmithKline.

Nyheter fra 2009 sier at Legemidler er Norges nye «oljeeventyr»?
Norge har investert i 42 milliarder kroner i seks av verdens største medisin og vaksinasjonsprodusenter.

I Statsminister Jens Stoltenbergs nyttårstale 2009, så sier han at han «har lett etter den riktige balansen for å beskrive virkningene av den internasjonale finanskrisen for Norge. På den ene siden er det viktig å skildre alvoret. Det er ingen tvil om at vi opplever et dramatisk tilbakeslag i verdensøkonomien. For første gang siden 1945 vil den samlede produksjonen i industrilandene gå ned. – La oss opprettholde vår innsats for dem som har minst. Vi skal fortsatt stille opp der barnedødeligheten er høy, og der det å føde barn er noe av det farligste en kvinne kan gjøre.
Og vi skal fortsette arbeidet med å vaksinere alle verdens barn.»
http://www.abcnyheter.no/borger/borgermeninger/091108/legemidler-norges-nye-oljeeventyr

« Forrige artikkel

Joker-Jens’ nytale

Neste artikkel »

Johan Galtungs Ti teser om 22/7

165
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x